Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Α Ε Κ - Π Α Ο Κ ΓΙΑΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

            Κρύο ρε αδέρφια. Πολύ, μαζί με υγρασία. Και δεν μου φτάναν κι όλα αυτά, αλλά σε κάποια φάση στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνιου, άρχιζε να στάζει κι από πάνω μου. Από τους αρμούς του γήπεδου. Χαλάγανε κι εμένα οι κλειδώσεις  μου. Είμαι και κάποιας ηλικίας πια. Άσχετα αν τρέχανε τα παιδιά να με προλάβουνε όταν έβαλα μια φόρα με τα πόδια για να προλάβω να δω το σποτάκι. Είχα καθυστερήσει να γυρίσω βλέπετε από την δουλειά για να μαζέψω τα χουλιγκάνια.
             Και για ποιό λόγο έτρεχα; Για να δω μια σούπα; Σούπα είχα ζητήσει για μετά. Κρεατόσουπα, που παιδιόθεν μου αρέσει. Με κριθαράκι. Όχι αυτήν την καθυστέρηση που τράβηξα στα MAC DONALDS του Χαλανδρίου, διότι τα παιδιά πεινάγανε. Ρε τι fast food; Slow food  και αν είναι food.
              Όπως ήταν και το παιχνίδι αυτό που είδαμε. Γύρω στους τριάντα χιλιάδες  μαλάκες. Μια σούπα χωρίς υλικά. Να γνωρίζουν όλοι το τι θέλει ο ΠΑΟΚ και να μην γνωρίζει η ΑΕΚ για ποιό λόγο μπήκε στο γήπεδο. Ή μάλλον να γνωρίζει αλλά να μην καταλαβαίνει τον λόγο. ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΙΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
              Παιδιά, ένα είναι το κακό. ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΕΥΚΟΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΤΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ; ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.
            Και φυσικά δεν ασχολούμαι με κανέναν Μπλάνκο, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑ, ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΜΠΑΧΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ Ή Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ( η παλιά πού είναι; ).  ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 9; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ , ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΟΣΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ;
           Χαζομάρες λέω. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ. ΕΓΩ, ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.
               ΜΠΑΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.
            ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΜΑΚΟ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ 4-2-3-1 ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΑΛΙ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΦΕΡΕ ΑΝΘΡΑΚΕΣ. ΜΑ ΚΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Ο ΧΙΜΕΝΕΘ, ΜΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
              Και δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια να βρεις τον μαλάκα. Βλέπεις τον Μπερνς που είναι ελάχιστος. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΟΔΙ; ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΣΚΟΚΟ; ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ; 4 ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΟΥΤ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ.
      ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΧΥΣΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΠΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ.
                                     ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
                                     ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
         ΥΓ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΗΤΤΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΞΑΝΑΛΕΩ: " ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ" ( η μάνα μου, μην την βρίσετε, έχει πεθάνει ).                            

59 σχόλια:

  1. Εγω αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι εχουμε την παραγκα δικια μας.
    Οταν λιγες μερες μολις μετα την θετικη θεση για προταση μομφης κατα του Μαρινακη,εχεις τετοια διαιτησια,απεναντι στην ομαδα που εψηφισε "λευκον", τοτε η παρακγα εχει παει στο σωστο μερος. Δηλαδη στον καραγκιοζη.Δηλαδη του δικηγορου και των 3 "Κ".

    Ε,ρε ΔΝΤ και στην παραγκα;
    Ε,ρε δυναμη που εχουμε και δεν την ξερουμε. Τι διοικηση που μηχανοραφει αθορυβα ειναι αυτη.

    Ειναι επομενη οχι μονο η αποψιλωση, και η ιδεολογικη λοβοτομη,αλλα και η αγωνιστικη στρεβλωση. Χρονο με το χρονο,βλεπουμε την αποκαρδιωτικη ποδοσφαιρκη συμπεριφορα,που ειναι αποηχος της γενικης σμυκρινσης,και την αλλαγη ποδοσφαιρικου μπουσουλα.
    Ο οποιος λεει πλεον: "φυλαχτειτε"!
    Κλεφτοπολεμος δηλαδη. Η ομαδα του Νεστοριδη και του Μαυρου.

    Να μην αρχισουμε να βριζουμε παλι,ουτε και να απαριθμουμε λογους απειρους με τους οποιους θα υπερασπιζομασταν την "γνωστη ΑΕΚ", την "δικη μας ΑΕΚ".
    Απλα πλεον μερικα πραγματα,δεν χρειαζονται αποδειξη. Εδω μιλαει η παγιωμενη εικονα.
    Οπως και προφανεστατη ειναι η μεταλλαξη του κυριου ογκου το κοσμου που πηγαινει στο γηπεδο,-αλλωστε τα χρονια περνουν και οι "νεοτεροι" παιρνουν την θεση στα καρεκλακια των "λιγο μεγαλυτερων".
    Και οι "νεοτεροι" εχουν δει ενα αρχιδι και μισο απο την "αλλη ΑΕΚ".
    Γαλουχουνται με την τριοτοτεταρτη γκρινιαρα που βολοδερνει μεταξυ φθορας και αφθαρσιας,την οποια βλεπουν εδω και αρκετα χρονια. Και οχι απλα την ανεχονται,αλλα ειναι πληρως συμβιβασμενοι με μερικες προωρες νικες,καποιες δηλωσεις-πυροτεχνηματα και την γλοιωδη τζαμπα μαγκια,με την οποια καποτε η "αλλη ΑΕΚ" δεν ειχε καμια σχεση.

    Μπερδευοντας πληρως το "ουδετερος" με το "αδυναμος". Και ικανοποιουμενοι με την γλυκια παρασιτία,με τα ψυχουλα δηλαδη των αλλων.
    Απο πρωταγωνιστης "καρατεριστας".

    Ολα αυτα,οχι βεβαια με αφορμη το ματς με τον ΠΑΟΚ.
    Αντε και νικουσαμε 1-0. Τι απο τα παραπανω θα αλλαζε;
    Τον πονο μου λεω και 'γω,τετοια ωρα.
    Δεν βαριεσαι...Οταν ξημερωσει συνεχιζουμε ολοι μαζι με την καψουρα μας.

    "Καληνυχτα,σε λατρευω,αυριο παλι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενύχτης Νομικάριος03 Μαρτίου, 2011 03:55

    -"ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΕΚ" -"ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ".
    Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον φαφλατά Ισπανό προπονητή μας. Δεν κρίνω προπονητές από αυτά πού λένε, αλλά από αυτά που ΚΑΝΟΥΝ, ωστόσο και τα λεγόμενά του είναι ενδεικτικά. Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή.
    Ο Μανόλο χτες είτε δε διάβασε σωστά τον ΠΑΟΚ είτε απλά δεν ασχολήθηκε με την ανάγνωση του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ σχεδιάστηκε από τον Σάντος συνετά πάνω σε ένα σφιχτό 4 2 3 1, το οποίο στην ουσία είναι 4 3 3, αφού το τρίτο κεντρικό χαφ, ο Ίβιτς, είναι, αν και πολύ βαρύς, κλασσικό δεκάρι που, και βγαίνει ως κρυφό φορ σκοράρωντας, αλλά και μπαίνει ως τρίτο κεντρικό χαφ στον άξονα, όταν ο ΠΑΟΚ αμύνεται. Εξάλλου ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, απόρροια της δουλειάς του Σάντος, ο οποίος αντίθετα με τον ξεπεσμένο Πρίγκηπα σεβάστηκε τόσο το σύγχρονο ποδόσφαιρο, όσο και το χαμηλό μπάτζετ του Ζαγοράκη, και οικοδόμησε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική με μέτριο υλικό, αλλά και με μερικούς παίχτες - προσωπικότητες ( Γκαρσία, Βιτόλο, Κοντρέρας κ.ο.κ.). Φέτος ο ΠΑΟΚ παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με πέρσι, ωστόσο μια - δυο σκάλες ποιοτικά κατώτερος. Ήταν δεδομένο πως το έργο της ομαδάρας μας θα ήταν δύσκολο, αφού ο ΠΑΟΚ με τον καιρό απέκτησε μέταλλο στα μεγάλα παιχνίδια, ενώ με τις περσινές νίκες στο Φάληρο, απέβαλε σε μεγάλο βαθμό το δεδομένο κόμπλεξ που έχει, όταν περνάει τη Λαμία και κατευθύνεται προς Αθήνα.
    Με όλα τα παραπάνω ο Χιμένεθ προφανώς δεν πολυασχολήθηκε. Κατέβηκε με το καταραμένο 4 2 3 1, σύστημα που ΠΟΤΕ φέτος δεν έχει βοηθήσει στα δύσκολα παιχνίδια, ενώ με δύο μόλις κόφτες, και μάλιστα τους Ντιόπ (!!!), Μάκο, δίδυμο που δε διαθέτει μεταξύ του χημεία, ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΧΑΦ !!! Ο Χιμένεθ έπρεπε φυσικά να επιλέξει το 4 3 3, με τριάδα είτε τους Ντιόπ (πάντα μπροστά από τα στόπερ), Μάκο, Καφέ είτε τους Ντιόπ, Μάκο, Μίτσελ. Για τη χρησιμοποίηση του Λύμπε ως δεκαριού, έμπνευση κωμική του Σέρβου, φωνάζω από τον Ιούλιο. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ : Ο Χιμένεθ, άρχισε τη θητεία του με μεγάλες νίκες (Χαριλάου, Πορνοβάζελος), ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΥΜΠΕ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΒΕΝ !! Αντίστοιχα, ο Λύμπε φέτος προσέφερε στα δύσκολα παιχνίδια (Χάιντουκ, Πορνοβάζελος στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου) ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!!! Θέλετε κι άλλα ; O ΛΥΜΠΕ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΡΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενύχτης Νομικάριος03 Μαρτίου, 2011 04:34

    Ακόμα κι έτσι όμως η ΑΕΚ μπορούσε χτες να φτάσει στη νίκη, και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίωρο πελαγοδρομούσε, δεν κρατούσε μπάλα, ήταν φανερά κουρασμένος από τα πολλά συνεχή παιχνίδια (βλέπετε στη Θεσσαλονίκη έχουν αξιοπρέπεια και τιμούν την ιστορία της ομάδας τους, δεν προετοιμάζονται σαν ομαδούλα ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ για το...Κυπελλάκι κάνοντας ροτέισον!!) κι έτσι ο παίχτης λιγότερος δε φαινόταν, εδώ στάθηκε καλά για τα κυβικά του ο παλαίμαχος Πάπα Μπούμπα !! Όμως ο Χιμένεθ δε διέγνωσε αυτό που όλοι μας βλέπουμε, δηλαδή τη ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ !! Αναφέρομαι φυσικά στον Λίνο, ο οποίος είναι επιθετικογενές αριστερό μπακ, κακός αμυντικά, κάνει φέτος κακή χρονιά και ήταν χτες και σε κακή μέρα!! ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΝΟ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΗΤΑΝ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΕΝΩ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΜΕ ΤΙ ΠΟ ΤΑ !! ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΝΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ...ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΗΤΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ, ΕΝΩ ΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ 20΄. ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ. ΣΕ 3,4 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΛΙΝΟ, ΟΥΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ, Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ !! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ...Ο φουκαράς σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο τέταρτο χώθηκε σαν σέντερ φορ χωρίς μπάλα. ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος03 Μαρτίου, 2011 04:53

    Μετα το ημίωρο η ποδοσφαιρική λογική άρχισε να αποκαθίσταται και ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει μέτρα στο κέντρο και με μικρή προσπάθεια, δε χρειάζεται δα και μεγάλη κόντρα στον...Καραμπελάκο, απείλησε, ενώ μέχρι τις αποβολές οι επιθέσεις του μύριζαν πιο πολύ γκολ από αυτές της ομάδας μας, που απειλούσε μόνο από στημένα.
    Η επιθετική τριάδα της ΑΕΚ χτες έπρεπε ΜΟΙΡΑΙΑ να έχει τον Σκόκο δεξιά, τον Λαγό αριστερά, για να βοηθάει τον ανεκδιήγητο Καράμπελα στο μαρκάρισμα του Σαλπιγγίδη, ο οποίος μας έχει από παλιά πελάτες, ενώ σέντερ φορ έναν εκ των Μπλάνκο, Λύμπε, αφού ο Μπαχά ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ. Με τον...Λίνο αριστερό μπακ, ο Σκόκο, το σέντερ φορ και ένας εκ της τριάδας των χαφ κινούμενος κάθετα ως κρυφός κυνηγός, ο Καφές για παράδειγμα, που έχει αυτήν την κίνηση, έφταναν και περίσσευαν, για να σκοράρουν με αντίπαλο ΤΟΝ ΧΤΕΣΙΝΟ ΠΑΟΚ...
    Ο Χιμένεθ αντιλήφθηκε στην πορεία του παιχνιδιού, από το πρώτο ημίχρονο, τη μαλακία που έκανε με τον Σκόκο, στέλνοντάς τον μάλιστα στη αριστερή πλευρά πάνω στον πολύ καλό αμυντικά Σνάουτσνερ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠ΄ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!Κι όταν στο δεύτερο ημίχρονο έριξε τον Λαγό αριστερά, διορθώνοντας ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΑΦΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ...
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !! Πρέπει να έχεις μεγάλη γύμνια ως ομάδα, για να μη βγάλεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ...ΕΝΝΙΑ !! ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Η δε μετατόπιση του αραπάκου Ντιόπ στο τέλος ως σέντερ φορ, μπας και πάρει καμιά κεφαλιά, και την αναγκαιότητα της τριάδας στα χαφ δείχνει, και μπόλικο ποδοσφαιρικό καιροσκοπισμό από τον Χιμένεθ...
    Τον παραδοσιακά κωλόφαρδο πορνοβάζελο τον περάσαμε ξέκωλα, τον ΠΑΟΚ θα τον περάσουμε, αν τον περάσουμε, με σπρώξιμο από τον... Θεσσαλονικιό Σιδηρόπουλο, φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί έχω απίστευτα ξενερώσει. Η απογοήτευση όμως υπήρξε ο Χιμένεθ, ο οποίος τον τελευταίο μήνα έχει χάσει τον (αυτο)έλεγχο, και σε ματς ζωής και θανάτου, όπως το χτεσινό, κατέβηκε σαν βλαχάκος που πάει να γαμήσει στην Ομόνοια, με μια ενδεκάδα ανίκανη και να απειλήσει, και να διαφυλάξει τα νώτα του. Τουλάχιστον κατάφερε, εντελώς συμπτωματικά, το δεύτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗΒΕΝ . ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΙΚΑΡΙΕ !!

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ :
    Α) ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    Β) ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΦΑΓΩΜΕΝΟΙ
    Γ)ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ Μ.Ο. ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ 5-6 35ΑΡΗΔΕΣ .
    Δ) ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 3 ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ.
    Ε) ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..
    Ζ) ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ.
    Η) ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ Χ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ..

    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ..Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΑ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΡΕΛΑ..Ο ΧΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΛΟ..ΜΑΝΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΑΧΕΣ,ΜΠΕΡΝΣ,ΓΚΕΡΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΑΚΙΑ..
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΣΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..

    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΤΙΚΕΣ..
    ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΧΙΤΣ,ΓΕΩΡΓΕΑ,ΜΑΚΟΥΣ,ΝΤΙΟΠ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΕΣ,ΔΕΛΛΑ,ΛΥΜΠΕ,ΜΠΛΑΝΚΟ..

    Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ-ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕ Η ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι μονοι που ηθελαν το ματς ποιο πολυ απο τους αλλους ηταν οι ντιοπ και μακος και ο λυμπεροπουλος σε θεση οργανωτη εσκασε στα 20 λεπτα
    διδαγμα
    πρωτα βλεπουμε και μετα κρινουμε εναν προπονητη
    και αυτος χτες ηταν ενα μηδενικο οσον αφορα την διαχειρηση του υλικου και στο κοουτσαρισμα με λιγα λογια ενας μαλακας και μισος
    διαφοροι 21, ανωνυμοι και μη θα περιμενουν ακομη παρα πολυ να βρουν τον αντι-μπαγιεβιτς
    ο αλλος ημιτελικος στον ατρομητο εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι ιδιως το πρωτο ημιχρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αντεχω θα το πω....
    Με τον σερβο δεν πεζαμε καλα αλλα καναμε και καμια φαση εκτος απο κορνερ,με τον ισπανο δεν πεζουμε καλα αλλα δεν κανουμε ουτε μια φαση,ουτε εναν αυτοματισμο,τι χαλι ειναι αυτο ρε παιδι μου?
    ουτε με 9 παιχτες που εμεινε το παοκι δεν μπορεσαμε......???
    ελα χιμενεθ κοντευει η ωρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΑΔΟΥΣ,ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ? Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Κ ΟΡΙΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ..

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΛΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 25,000 ηταν το καλεσμα του κοσμου..

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ να δινετε τα ωραια σας λεφτα (οσα και αν ειναι αυτα) για να βλεπετε τον ΜΠΑΚΑ που προφανεστατα ειναι καλυτερος απο τον Ισμα και δεν παιρνει χαρτακι ο 'τυπος' που καθεται στο παγκο.

    Και λεω τυπος γιατι μεχρι χτες τον ελεγα αλεφαντο της Ιθπανιας. ΜΑΚΑΡΙ να ηταν ο Αλεφαντος. Δεν θα βλεπαμε στο τελευταιο 20λεπτο γιομα στη γιομα.

    Σε ενα αντιπαλο που ειναι με 9 μου κραταει 2 κεντρικους αμυντικους ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να γεμιζουν καμιναδα.

    Και βεβαια μεσα ο Λυμπεροπουλος. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ με τιποτε παρτε το χαμπαρι

    Το εχω πει πολλακις: οποιος περιμενε ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να περασει αυτη η ΑΕΚ αυτον τον ΠΑΟΚ θα περιμενει πολυ. Κ ας εκτεθω.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

    Ομαδα σημαινει παικτες, προπονητης, συστημα, αυτοματιστοι (πολλοι οι λιγοι δεν εχει σημασια) δομη, διοικηση, αφεντικα κλπ.

    Εμεις απο αυτα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Εκτος αν θεωρειται παικτης ο ΜΠΑΚΑ, συστημα οι 2 κεφαλιες απο τα στημενα, αυτοματισμοι τα φιλοδοξα 1-2 μερικων παικτων και οι μπουκες του Σκοκο με τα στρεμματα χωραφιων που θελει ο Μπερνς για να αναπτυξει παιχιδι. Λες και ειναι ο Ρομελ και αναπτυσει την μεραρχια στη Σαχαρα.

    Προπονητη ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΗΤΗΣ ειναι που πουλαει πουλαει φουμαρο του 1εκκ ευρω γι αυτο και εχουν ταιριαξει με τον αλλο ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ και την πανε μαζι τη κασσετα μια ο ενας μια ο αλλος.

    Η δομη της ΑΕΚ ειναι ενας χοντρουλης πρωην παικτης που παιρνει 50-100 χιλιαρικα να πουλαει τσαμπουκα στις φυσουνες μαζι με εναν αλλο Ισλανδο που κανει σκαουτινγ σε χωρες που δεν υπαρχει καν ποδοσφαιρο.

    Οσο για τα πιο πανω επιπεδα: ΤΣΑΤΣΑ σε μπουρδελο καλυτερα θα την πηγαινε την ομαδα.

    Προβλεπω στη Τουμπα ενα σκορ 1-0 η 2-0 ΕΥΚΟΛΑ και adios moutsatsos ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    Που θας μας κανεις και χαρη λεει αμα κατσεις και του χρονου, ΑΜΠΑΛΕ. Που μας αντιμετωπιζεις σαν μπαμπουινους επειδη στη Σεβιλλη ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και πηρες ετοιμη την ομαδα απο τον Ραμος.

    Υ.Γ Χτες ηταν και ο Ματζιος στο γηπεδο, αντε με για το καινουργιο ΠΑΛΤΟ.Θα του βαλουμε και φουμο να τον φωναζουμε Κανουτε..Που θα διναμε και 2εκκ μεταγραφη τρομαρα μας...

    Υ.Γ 2 Για να δειτε ΠΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο τυπος στο παγκο, σηκωσε τον Μπλανκο στο 35 για ζεσταμα απο το κραξιμο του κοσμου. Μιλαμε για πλανο με αρχιδια ετσι?

    Υ.Γ 3 Αυτη ηταν και η τελευταια ΑΡΠΑΧΤΗ για φετος αγαμιδι. Οτι κλεψατε κλεψατε για φετος. Ακολουθουν κατι ματσακια μεσα και το τηγανι.
    Και πραγματικα ΕΥΧΩΜΑΙ να μην μπουμε στα play off ΜΠΑΣ και σηκωθειτε να φυγετε, γιατι ετσι κ αλλιως εσοδα μεχρι τον Σεπτεμβρη δεν προβλεπωνται.
    Οχι οτι αν βγουμε Ευρωπη με αυτο το σουργελο στο παγκο και αυτη την ομαδα θα παμε πουθενα. Κανα πρωταθλημα Αυστραλιας και πολυ σας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DIMI ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΖΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ..ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΡΤΗ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΕΜΑΣ..ΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΕ Μ.Ο ΗΛΙΚΙΑΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΕ 40 ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΕΚΑΣΤΩΣ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ..
    ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ..
    ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ..6 ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ..ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
    ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ..6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 2 ΓΚΟΛ Ο ΑΡΗΣ..
    ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ..ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ..ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε thomas εχουμε διαφορετικη αποψη εδω. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΕΚ ΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ το εχω πει πολλες φορες.
    Ακομη και αν σκοραρει (αληθεια ΠΟΙΟΣ???? θα σκοραρει ο Μπακας η ο Ματεος που βαραει τα στημενα?) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κρατησει το σκορ.

    Προχθες αν δεν το εβαζε ο Φουλης Χ θα ειχε ερθει το ματς σου θυμιζω.

    Ποιος Χιμενεθ και ποια εντεκαδα συζητας? Ο ανθρωπος ειναι εκτος τοπου και χρονου, αλλαζει συνεχεια ομαδα ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕΡΙ 2 ΦΟΡΕΣ.

    Και δεν μιλαω για τραυματισμους τιμωριες μιλαω να μην αλλαξεις ενα παικτη ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΡΥΚΗΜΙΑ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ.

    ΜΠΛΑΝΚΟ-ΡΟΤΖΕΡ-ΝΑΣΟΥΤΙ το 30% της ομαδας χτες εξω ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ???

    Για να παιζει ο τσατσος των αποδυτηριων, ο Μπακας και ο ΠΙΚΕ της Ρεαλ?

    Επειδη δεν επαιξαν καλα στο ηρακλειο οι αλλοι?

    ΜΥΡΩΔΙΑΣ ειναι φιλε το αποδυκνυει ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ.

    Οσο για φαρδος μετα το γκολ του Μιτσελ καλυτερα να μην μιλαμε. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ φαρδος το δοκαρι, φαρδος ειναι να βαλεις γκολ αλλα μιτσελ η απο καραμοπλα. Το δοκαρι ειναι μερος του παιχνιδιου οπως παει πανω ΚΑΛΛΙΣΤΑ θα μπορουσε ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΞΩ.

    Δεν ξερω ΠΩΣ θα παει ο παοκ στα ματς που λες αλλα πανω με ΒΙΕΡΙΝΙΑ μεσα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΣ.

    Και αντιστοιχα εχουμε και εμεις ΠΑΟΚ μεσα (θα ειναι ξεκουραστο??) ΚΑΒΑΛΑ μεσα (χαμενο το ματσακι) και γαυρο εξω.

    Ο μπαρμπα δελλας δηλαδη θα αντεξει περισσοτερο??
    η θα αναγενηθει ο καραμπελας με το λαγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIMI ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΦΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΗΣ..ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ 97.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ 5 Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ..ΓΙΑ ΝΑΣΟΥΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ ,ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..

    ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ 3 ΓΚΟΛ ? ΟΥΤΕ 2 ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ..

    ΑΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ..ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ..ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΩΝΡΙΣΕΙ..ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ..
    ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ..ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΦΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ..ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΛΕΩ..ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ..ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ..

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ..ΦΑΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ..ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ..ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ..ΜΗΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ -ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ- ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΟΠΟ..ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ Κ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ..

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ..

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ..ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..

    ΟΜΑΔΑΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΑΕΚ ? ΗΜΑΡΤΟΝ..
    Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΣΟΥΛΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,ΟΥΤΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ..Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ..ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΧΘΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα παιδες.
    Σωστες οι αναλυσεις του Νομικαριου,αν και -επαναλαμβανω-υπεβολολικο χρονο,σημασια καιαναλυση χαλαλιζει για μια ομαδα θεατρο,απο πανω εως κατω.

    Να αναλυσω τον ...Καραμπελα και τον Μπαχα; Ο τον μυτογκα στον παγκο;Και δεν διαβαζω καλυτερα ενα Λουκυ-Λουκ να περασει η ωρα;

    Συμφωνω και με τον Μακη επισης,αλλα και με κατα καιρους ολους οσους αναφερουν την εμφανεστατη πλεον επιθετικη γυμνια και φτωχια.

    Ας μη ξεχναμε-επαναλαμβανω- αυτα που ειχε πει ο μυτογκας οταν πρωτοηρθε: "Δεν με νοιαζει πως θα ερθει το γκολ. Το αφηνω σε εσας. Καντε οτι θελετε. Με ενδιαφερει να αμυνομαστε ολοι καλα..."
    Ας μην απορουμε λοιπον που εχουμε γινει κλεφτοκοταδες.. Και δεν καταφερνουμε να κλεψουμε ουτε την κοτα,αλλα μας παιρνει στο κυνηγι και ο ιδιοκτητης.

    Και πολυ φοβαμαι οτι αυτο δεν ειναι απλα μια προσθετικη ενεργεια ενος μαλακα Ισπανου,αλλα μια αναποφευκτη στροφη, μια λανθασμενη νοοτροπια που ομως ειναι δεδομενη σε μια ομαδα που χανει σιγα-σιγα την ταυτοτητα της και οτι την χαρακτηριζε.

    Και ενα απο αυτα ηταν,το επιθετικο,το ελευθερο,το ντελικατο και γεματο με εμπνευσεις ποδοσφαιρο,το οποιο αρνουνταν την σκοπιμοτητα.
    Αυτο ειχε ως αποτελεσμα ναι μεν να υπαρχει απωλεια και βαθμων αλλα και τιτλων,αλλα σε βαθος χρονου εχει προσδωσει την ποδοσφαιρικη εκεινη ταυτοτητα για την οποια ημασταν ξεχωριστοι και ηταν αυτο που τοσο αγαπουσαμε σε αυτην την ομαδα.Για πολλες-πολλες δεκαετιες.

    Και απο το 2004, το "δις ισ Αεκ", την φλωριά,την πουστια,την Ερμαφροδιτη συμπεριφορα και νοοτροπια των τελευταιων χρονων,που υιοθετει επισημα η καθε διοικηση-capten sparow, αλλα και η μεταγγηση αυτης της συμπεριφορας σε πολλα νεα παιδια, οπου απλα παρακολουθουν και υποστηριζουν ενα συνοθυλευμα που κανει ανταρτικο με τον κωλο.
    Δηλαδη ενα φοβισμενο,χεσμενο,κατουρημενο και με κατεβασμενα μπατζακια εκ'των προτερων, παρεακι.

    Και εγω τωρα θα πρεπει να "σχολιασω". Η να "προβλεψω". Η να "αναλυσω". Τι; Τα φοβισμενα; Τα κρυμενα; Τα αμπαρωμενα; Τα ανυπαρκτα;(αυτο αφορα και αγωνιστικα αλλα και "διοικητικα")

    Και αντι να βλεπω μια θυελα στο γηπεδο να τα κανει ολα ανω-κατω, διχως να καταλαβαινει Χριστο,βλεπω κατι ταμπουρωμενες αδερφες, που παριστανουν τους κλεφτες καμιονιων.

    ΑΕΚ εισαστε-λεμε τωρα- ρε πουσταραδες. Που για να κανετε μια γλυστρα στο χορταρι, η ενα τακλιν,θα πρεπει πρωτα να επιστρατευτει η οργανωνωση του Ηρακλειου,και να σας απειλησει.
    Που καθε 5 ατυχα αποτελεσματα,κανετε συσκεψη και αυτοκριτικη και "πρεπει να αλλαξουμε" και "πρεπει να μαθουμε που παιζουμε".

    Εγω λεω να πατε να γαμηθειτε ολοι σας. (Οι ελαχιστες εξαιρεσεις,μπορουν να απεχουν απο την συγκεκριμενη ευχη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΜΕ 7000 ΚΟΣΜΟ Μ.Ο, ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΕΚ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΗΜΑΡΤΟΝ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ 4 ΤΙΤΛΩΝ ΜΙΛΑΜΕ..ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thomas
    πολυ αισιοδοξο σε βλεπω, μην τρελαινεσαι δες την πραγματικοτητα και μην μενεις στο πρωτο παιχνιδι διοτι οι συνθηκες ηταν τελειως διαφορετικες και η ψυχολογια επισης
    και στο κατω κατω ο παοκ ειναι καλυτερος απο εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μακη
    εχεις δικιο με τον μπαγιεβιτς καναμε και 3 ευκαιριες, τωρα τιποτε, πο καθενας παιρνει την μπαλλα και κανει οτι θελει , την δινει οπου θελει
    επισης δικιο ειχα οταν εγραψα οτι η κρητη πιο ανεξαρτητη απο τα κλαμπ της αθηνας νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ..ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΝΩ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ..ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ..
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ..ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ Ο ΠΑΟΚ ..

    ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΚΟΛ Η΄ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΣΟΥΛΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΜΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ Η΄ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. dussan gyrna stin omada tis kardias sou

    OYAAAAAAAAAAAAAAAAA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mike21hlk είπε...
    dussan gyrna stin omada tis kardias sou
    _____________________________________________

    ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ? ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΝΤΑΤΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thomas
    λεω να τον τιμησει ο Χατζηχρηστος που επαιρνε τα φιλοδωρηματα απο τον μπαγιεβιτς και πληρωνε τους υπαλληλους της ερασιτεχνικης
    εσυ τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ,ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ..
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΙΟΥΜΟΡ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ..
    ΑΦΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΒΟΥΣΗ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ?
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ..ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..

    Υ.Γ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ BLACK HUMOR..
    Υ.Γ 2. ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος W.W.03 Μαρτίου, 2011 13:53

    Καλημέρα σε όλους. Και οι δυό ομάδες δεν έχουν προπονητή. Η διαφορά είναι ότι ο ένας (Χάβος) έχει βάλει τον αυτόματο πιλότο και είτε βρίσκεται στον πάγκο είτε στα μπούθ είτε στο σπίτι του είναι ένα και το αυτό, ενώ το αστέρι το δικό μας κάνει και προπονητικές παρεμβάσεις. Κατεβάζει ενδεκάδα, διδάσκει τακτική (!) και άλλα τέτοια. Επίσης έχει λόγο και στο ρόστερ. Αλήθεια Στήβεν θέλουν να δώσουν τον Λεονάρντο ΚΑΙ χρήματα για να πάρουν αυτό το αγγούρι τον Μαλεζά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο οποιος ακομα-λεει- ονομαζει το παπι του "Ντουσαν". Σε πεισμα της μιας πλευρας του εγκεφαλου.

    Τωρα, αν αυτο υπακουει στο ακουσμα του ονοματος η οποια εντολη του δινεται απο τον "monopati rider" σαν διτροχος "kit", δεν το ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 20 χιλιαρικα βαλανε περσυ και απο αυτα τα 7 χιλιαρικα τα εβαλε ο βατραχος.
    τα οποιΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα δεχτηκε ο χατζηπουστης. ειπαμε βατραχος βατραχος αλλα και τα λεφτα λεφτα..

    thoma ειναι μπουρδελο ο παοκ αλλα μην βιαζεσαι και μην εισαι τοσο σιγουρος.3 βαθμους διαφορα εχουμε ναι αλλα εχει ενα ματς λιγοτερο.
    και εχει τον γαυρο στη τουμπα, εμεις εξω..
    και πιο πριν ερχεται ο μακης με τον αμπτνουν.
    και ο μακης μπορει να ειναι οτι ναναι αλλα ουτε αδλφαρα αγαμιδι του κερατα ειναι ουτε χαπατο εκ ιθπανιαθ..
    ετσι οπως ειναι η καβαλα και η αεκ σε εχει χαλαρα ο αγαπουλας.

    Μην βιαζεσαι..

    Εχει δρομο ακομη και ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΑ PLAY OFF.

    Δες τα παιχνιδια και μιλαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DIMI ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΛΕΙ ΟΦ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ..Ε,ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ..
    ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΑΝΕ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ..

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΜΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΟ,ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕΣΑ,ΕΜΑΣ ΕΞΩ,ΟΣΦΠ ΜΕΣΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ ,ΗΡΑΚΛΗ ΕΞΩ..ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΑΝ ΜΠΕΙ ΠΛΕΙ ΟΦ.

    ΔΛΔ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ..ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΥΦΛΩΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οσο για το παραμυθι Ντουσαν ξεθωριαζει (η εχει ηδη ξεθωριασει???) οσονουπω.

    Μερικες αγωνιστικες εμειναν και μετα την πανδαισια αποτυ-χιμενεθ φετος, να δουμε ποσο ακομη θα φταει ο ντουσαν.

    Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ για τον προηγουμενο, μου ειναι ΟΡΙΑΚΑ αντιπαθης, αλλα το να πιπιλαμε την καραμελα 16 χρονια τωρα ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ τον εφερε ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ.

    ΑΝ δεν του-σας εκανε ας τον διωχνατε. ΕΝΩ Ο ΜΑΛΑΚΟ-ΜΑΝΩΛΗΣ σας κανει ε?

    Που μου κουβαλησε τον Μπακα και τον Ντριμπτς.

    Που μας εχει 2 μηνες χωρις νικη στην εδρα μας.

    Που μας εχει 25 ποντους πισω.

    Που μας εχει πεθανει στη μαλακια και στο φουμο.

    ΚΑΙ εχουνε πιει ολοι το αμιλητο νερο επειδη μερος των εσοδων τα παιρνει η μανα.

    ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ της ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΟΣ. ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΑΦΜ.

    Ρε δεν κοβουμε την πλακα λεω εγω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλε thomas ο ΠΑΟΚ παιζει ΑΚΡΙΒΩΣ την μπαλλα που επαιζε η ΑΕΚ τις χρονιες 2004-2005 με Μαλμπασα,Κοντη, κλπ

    Απλα εμας μας ειχε καστει ενας Σουαρες που ξαφνικα εβαλε 15 γκολ και ξανα-χαθηκε και 1-2 δανεικοι (Μπρουνο-αΣΟΥΝΣΑΟ)

    Αντιστοιχα εχει τον ΚΟντρερας Γκαρσια και Βιερινια.

    Για τον ΜΠΑΟΚ αυτο ειναι ταβανι, αλλα ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ εχει πλανο, ειναι πιο δεμενη στις γραμμες της και ξερει τι ζηταει στο γηπεδο.

    Δεν ειπα οτι ειναι ομαδαρα, αλλα εχει τα 3 βασικα που ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ και δεν εχουμε. Και με αυτον το αλλοπροσαλο ΜΑΛΑΚΑ ουτε θα δουμε ποτε.

    Οσο για τον καθε Ροτζερ αμα 1 παιζει και 4 καθεται ΠΟΤΕ δεν θα βρει ρυθμο, ουτε ποτε θα δεσει ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ στο κοσμο οταν αλλαζει 3-5 παικτες ανα παιχνιδι.

    Μεχρι στο τερμα ροτεσιον μου κανει ο μαλακας τι λεμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. DIMI ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ..ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ 2004 ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ..ΟΧΙ Η 4η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ Ο ΠΑΟΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΠΟΧΗ..Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 2008..

    Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ..ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ..ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ?

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 7 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ? ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 27 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ?Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ? ΔΕΜΕΝΟΣ Κ ΜΕ ΠΛΑΝΟ Ο 6ος ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ Η ΑΕΚ ? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ..

    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    ΚΑΙ Ο ΡΟΤΖΕΡ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 1 ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ 4 ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΥΘΜΟΥ..ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Eιπα ο ΚΑΘΕ Ροτζερ δεν αναφερθηκα σε αυτον. Δεν γινεται να αλλαζεις 3-5 παικτες ανα ματς και να περιμενεις να βρει ρυθμο η ομαδα.
    Ουτε η μπαρτσα δεν τα κανει αυτα τα κουλα που μου κανει εδω περα ο αρχιμαλακας.
    Εχει βρει την ασυλια βλεπεις ο καραγκιοζης.

    Δεν ειπα ποτε οτι ειναι ομαδαρα ο παοκ ουτε οτι γαμει και δερνει.

    ειπα απλα οτι ειναι πιο καλοι απο εμας.

    Και μην πιανεσαι απο 3 ποντους (με ενα ματς λιγοτερο) που του ριχνεις γιατι μολις την 24 αγωνιστικη κατεφερες να τον περασεις.

    και αμα ειχαν κανει τα δικα μας τα αστροπελεκια το ματς στη Μοσχα 3 μερες πριν σιγα μην κερδιζαν τον καθε εργοτελη. 4 θα τρωγανε οπως με το Μπεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και παλι σε χαμηλες τιμες τα εισητηρια και στον Κυριακατικο αγωνα.
    Κατι που μας βρισκει τελειως αντιθετους και δεν καταλαβαινω γιατι δεν εναντιωνονται τοσο οι συνδεσμοι οσο και οι "free will".
    Τελος παντων.
    Αι τιμαι-αποζημιωσης εχουν ως εξης:
    Θύρες 4, 15, 16 : 10€ (Παιδικά 5€)
    Θύρες 5, 12, 13, 14, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
    Θύρα 6 : Μόνο παιδικά 5€
    Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 20€ (Παιδικά 7€)
    Θύρα 29 : 50€ (Παιδικά 20€)
    ΑΜΕΑ 13 : 10€

    Οι κατοχοι τους,θα μπορουν στο τελος του αγωνα να περνουν απο τα γκισε και να λαμβανουν την αναλογουσα αποζημιωση,με την γνωστη διαδικασια που ισχυει σε ολα τα εντος εδρας παιχνιδια.
    Επαναλαμβανουμε ομως την αντιθεση μας,οπως και την δυσφορια του κοσμου,για τις χαμηλες αποζημιωσεις.
    Ειδικα οι "ΑΜΕΑ",ειναι τραγικο να προσερχονται στο γηπεδο και να λαμβανουν μονο 10 ευρω εκαστος.
    Θ προσπαθησουμε να κανουμε το καλυτερο δυαντο,ωστε οι αποζημιωσεις να ερθουν στο ιδιο υψος με αυτο του κατωτερου-εστω-ημερομισθιου του ανειδικευτου εργατη. Δηλαδη 25 τουλαχιστον ευρω.
    Αντιλαμβανομαστε τις δυσκολες εποχες και την βαθεια οικονομικη κριση,αλλα αυτο δεν πρεπει να μας αφηνει αδιαφορους η ερμαια,στις ορεξεις η τις προθεσεις των διοικουντων.
    "Εμπρος λαε,μη σκυβεις το κεφαλι
    ο μονος δρομος ειναι,το μαυρο μας το χαλι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και αφου και τα δυο ειναι μπουρδελα,που διαφωνειτε ηθελα να'ξερα.
    Στο χρωμα της λαμπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οποιος δινει λεφτα (και sorry κιολας απο τους φιλους που το κανουν) στο αγαμιδι και το αποτυ-χιμενεθ για να βλεπει αυτο το πραγμα εχει αντερα.

    Μου εκοψε το γηπεδο ο βλακας και η παρεα του, ενα γηπεδο που ανελλιπως ειχα πολλα χρονια 30.

    Αλλα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη αγαπαω και ποναω την ομαδα μου δεν μπορω να επιδοτω τους ΚΛΕΦΤΕΣ και τα λαμογια.

    Το μονο παρηγορο που εχω ειναι οτι σιγα σιγα ξυπανει και ο κοσμος γυρω μου (και αργησα να ξυπνησω και εγω..)

    Ρε και τσαμπα να το βαλετε ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.

    100 φορες internet και καναπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Mα δεν διαφωνουμε.

    Η λαμπα ειναι μαυρη στο κυριος χρωμα με κιτρινο-λευκο alarm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τον Μανόλο δεν πρέπει με τίποτα να τον αφήσει να φύγει η ΑΕΚ.
    Με κάθε θυσία πρέπει να μείνει κοντά μας.
    Βέβαια όχι σαν προπονητής, γιατί είναι μυρουδιάς και επικίνδυνος, αλλά σαν διασκεδαστής.
    Ναι , ο άνθρωπος μας κάνει και γελάμε με τις προπονητικές επιλογές του και με αυτά που λέει, σε δύσκολες εποχές . Γέλιο να κρατάς την κοιλιά σου.
    Φτου σου ρε Μανόλο μην σε ματιάσω.
    Μερικοί προσπαθούν ακόμη να τον κάνουν προπονητή. Τον κανένα, που έφτιαξε όνομα στην Ισπανία στην πλάτη του Ράμος.
    Η φετινή ΑΕΚ εννοείτε ότι είναι χειρότερη από την περσινή διότι ούτε και πέρυσι είχε καλούς παίχτες αλλά είχε προπονητή. Έκανε ευκαιρίες και βγήκε δεύτερη μετά από ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο.
    Φέτος με τον Μανόλο κινδυνεύουμε να μην μπούμε καν πλέυ οφ.Τι να συγκρίνουμε τώρα.
    Όλοι το βλέπουν αυτό Μάκη, αλλά τι να πούνε. Το ΑΦΜ, ΑΦΜ. Λες και με την φυγή του θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Και τώρα όλοι στην μούγκα. Και βγαίνουν από τα καβούκια τους να φωνάξουν μόνο άμα ακούσουν την λέξη Μπάγιεβιτς.Όχι για τα εγκλήματα της συμμορίας.
    Και φώναζα εγώ να τον διώξουμε, αλλά να φέρουμε έναν καλύτερο.
    Και φέραμε τον αλέφαντο της Ισπανίας παρέα με τον ψυχολόγο του.
    Και θα τον χρειαστούμε τελικά,τον ψυχολόγο, μια που μας έκανε ψυχάκηδες ο Μανόλο με αυτά που κάνει.
    Σιγά μην σχολιάσω τον αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα αναφερθω λιγο για την αποβολη του ιβιτς(μολις διαβασα το σχολιο του κετσετζογλου στην ωρα,ηταν λαθος λεει....)
    ε λοιπον ο μαλακας ο σερβος την πηρε την δευτερη κιτρινη γτ εκανε λες και του σφαξανε την μανα,καθαρο κοψιμο απο μακο,...ειναι αυτο που λεμε του πηρε την ταυτοτητα,ο μαλακας δεν ντρεπετε λεω εγω να κανει σαν καραγκιοζακη....

    αντε γιατι πολυ μας εχουν πρηξει τα αρχιδια οι μαλακες,οι ουγκα και οι ασχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. makari na meinoume xwris kypelo k eurwph,me klanies den vafontai ayga
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. διευθυντης επικοινωνιας κανει ο χιμενεθ στην ομαδα
    φαγαμε και ενα κρυο χτες μαζι με την βροχη και το ωραιο παιχνιδι που ειδαμε χτες εδεσε το γλυκο
    χαραλαμπε
    για ποιον αλεφαντο της ισπανιας μιλας? ο αλεφαντος ειναι εξπερ στο κοουτσαρισμα ασχετα που ειναι κολοχαραχτηρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ειπα μανωλη οχι καραγκιοζης) θα αφηνε εξω τον πρωτο σκορερ της ομαδας του σε ενα κρισιμο παιχνιδι που θες γκολ οπωσδηποτε??

    θα εμενε εξω ας πουμε στα τελευταια 20 χρονια, ο μαυρος?
    Ο δημητριαδης?
    ο ντεμης?


    ποιος? πες μας ποιος ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ που δεν καταλαβαινουμε κιολας..

    στην ιθπανια που μαθ τα εχειθ κανει τθουρεκια (λες και κερδισες κατι εκει η εκανες κατι δικο σου) αφηνεθ εξω τον κανουτε και τον φαμπιανο?

    κολολερα του κερατα που παιρνεις χαρτακι μαζι με το εκκατομυριο και λες μεγαλυτερες μακαλιες απο τον ΓΑΠ με τον παπακωσταντινου μαζι για να δικαιολογησεις την ανυπαρξια σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: Ο ΙΒΙΤΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΑΟΥΛ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, ( που ήταν ακόμα κάτω ), ΤΟΤΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ. ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ. ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕ ΦΑΣΗ, ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΝΕΡ, ΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΠΑΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: " ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ 7 ". ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΟΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΠΕΧΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΣΙΡΙΛΟ: " ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ". ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΠΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απαντηση Χιμενεθ: Dimi amigo,los xartaros per simeiomatare e presitente avocando,esta una simfwnia el blanco-matzios tramba ala vazela.
    Perque couestionare; Εsta la malakas io or the advocat; La maouna AEka araksare. Momentos krisimos per economikos. Arpaksare,ala Ispanika kai tonmpoulo 4-5 evdomadas.
    Asta la vista baby!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://en.wikipedia.org/wiki/Zeeland

    Εδω ειναι η Παλια. Αγραμματε-ανιστορητε πασοκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Στηβ

    http://www.sportdog.gr/article/15976/theatro-eisai-kai-phainetai-vinteo

    και απο την τβ που το ειδα ετσι καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Ανώνυμο: Είσαι σίγουρος οτι είμαι ΠΑΣΟΚ ; Είσαι σίγουρος οτι είμαι αγράμματος; Είσαι σίγουρος οτι είμαι ανιστόρητος; Είσαι σίγουρος οτι είσαι σίγουρος;
    Πράγματι, είσαι νεοέλληνας. Καλό ΔΝΤ. Απόλαυσε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Μάκη: Αδερφέ, σου είπα τι έγινε μπροστά μου. Το τι έγραψε ο διαιτητής, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πάντως και στη μια και στην άλλη περίπτωση είναι κάρτα δίκαιη κι άσε τον Κετσέ να λέει ό,τι θέλει. Εξ άλλου και η Ώρα σαν το Σκορ πηγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δηλαδη τωρα,τι; Εχουμε και γεωγραφικες ενστασεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Χρήστο: Και εντάσεις διαδικτυακές και μια χαρά τα αρχίδια του καράμπελα και το μουνί της Χάϊδως.
    ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ---"Η ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΗ"---

    ***Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΚΟΣ***

    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ

    Υπότιτλος:

    "ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΕΙΜΑΡPΟ. 0-0 ΑΝΤΙ 4-0. ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΙΝ ΤΟΥ Κ.Κ. ΑΔΑΜΙΔΟΥΣ"

    ----

    ***Τέλος εκδοτικού παραληρήματος***

    Μπάζα εμείς, μπάζα και οι άλλοι (χαλύβδινα μπάζα όμως ε; "Φ" έφα).

    Μέχρι που περνάμε με 1-1 στην μπουρδελέ Τούμπα (Το γκολ με ελεύθερο ο Σάχα – το πνίγει ο Χαλκιάς) και αντιμετωπίζουμε μετά τον Δώνη, με εμάς... αουτσάιντερ.

    Ε, ρε τι έχουν να δουν ακόμα τα ματάκια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; 1300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝΕ ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ polsemannen: Κι εγώ την Τούμπα για πλάκα την έχω. Το θέμα όμως είναι τι κάνει ο παπάρας που κάθεται στον πάγκο.
    Εν πάσει περιπτώσει, λογικά τελειώνει κι αυτός στις 16 , ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΤΖΙΩΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. steven
    νομισα οτι θα την εσωζε ο ΔΧ με την οργανωση αλλα λειπει ο μπαγιεβιτς που θα εδινε κανενα φιλοδωρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κωστας-Φλωρινα03 Μαρτίου, 2011 21:42

    Ω ρε μαγκα.....εκανα το λαθος χθες το βραδυ να βγω να βρω το μπουρδελοconn-x,για να δω το παιχνιδι.Τον ΠΑΟΚ τον βλεπω συνεχεια,μονο εντος τουμπας,λογω συνηθειας και διαστροφης.Την πλακα την επαθα με την ΑΕΚ,που ειχα καιρο να δω παιχνιδι της,απο την αρχη ως το τελος.Τετοιο συνοθυλευμα,που να μην ξερει τι ζηταει απο το παιχνιδι,καιρο ειχα να δω ρε Στηβεν.Ο σπανιολος ειναι τελικα απιστευτος.Τον Χαβο,τον δικαιολογουν οι προπονητικες του περγαμηνες,και το επιτελειο που ειναι Γ εθνικη.Εχει καιρο μεχρι τον επαναληπτικο παντως,και θα εχει ενδιαφερον.Μπουρδελο ο ενας στανταρντ,ο αλλος γινεται μπουρδελο σε ανυποπτο χρονο,επειδη παει με τον αυτοματο και τις καβλες των παικτων,το 0-0 ειναι πουστικο σκορ,και για τους δυο,μυλος θα γινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ: ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΤΟ 0-0 ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 1-0 Ή ΜΕ ΤΟ 2-1.
    Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΡΑ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΧΑΠΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ; Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΑ ΚΑΠΟ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ.
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ: ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΑΜΩ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.
    ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΘΕΣ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΙΑ, ΘΕΣ ΒΑΡΟΥΧΙΑ, ΘΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΜΕΤΑ, ΘΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Ή ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΕΒΕΛΑ. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ( ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ): ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΤΕΣ ΣΑΛΟΥΦΕΣ ΕΙΣΤΕ.
    ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ, ΤΡΕΧΕΤΕ. ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.
    ΡΕ, ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΠΟΥ;
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΟΧΕΙΡΑ, ΣΤΟ ΜΠΕΛΣΕΝ. ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φτάνει πια με αυτό το σιγοντάρισμα στον Σκόκο.
    Για πια διάθεση του Σκόκο μιλάτε,μήπως για αυτήν
    του να κοροιδεύει τον κόσμο?
    Έλεος πια. Αυτός ο παίχτης δεν υπάρχει,παίκτης
    Σκόκο δεν υπάρχει.ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή