Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ε Φ Ι Π

            Ωρισμένα πράματα είναι προκλητικά. Σε βγάζουν απο τα ρούχα σου. Και φυσικά δικαιώνουν και την έλευση του ΔΝΤ εδώ μέσα. Μην το καθυστερούμε όμως.
             Κάποιος " κύριος" Λενός, το παίζει πρόεδρος της επιτροπής φιλάθλου πνεύματος. Ναι αγαπητοί. Υπάρχει και τέτοιο στην χώρα της φαιδράς πορτoκαλέας. Ακόμα υφίσταται αυτό το έκτρωμα, που δήθεν είχε δικάιωμα να κρίνει τον οποιονδήποτε σχετικά με την αντίληψη του περί της επίδειξης κάποιας αγάπης για τον αθλητισμό. Και μέσω αυτής, για την διαγωγή του εντός αλλά και εκτός γηπέδου.
         ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ.
         ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΝΟΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ;  ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
        " ... για παραβάσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο, η ΕΦΙΠ επιλαμβάνεται ύστερα απο παραπομπή των οικείων  δικαιοδοτικών οργάνων κατά τα προβλεπόμενα στον ΚΑΠ. Πρέπει λοιπόν να σταλεί απο την ΕΠΟ η αντίστοιχη παράβαση του αθλητικού πνεύματος".  ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΒΑΖΩ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΒΑΖΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ή ΠΟΥΤΑΝΕΣ Ή ΣΚΥΛΙΑ Ή ΑΠΛΥΤΑ. ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.
       " Στο Καραϊσκάκη συνέβησαν πράξεις που αποτελούν εκδηλώσεις κρουσμάτων της ασύδοτης, απροκάλυπτης και ωμής βίας, σωματικής ή  λεκτικής. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΗΘΗ".
         ΑΥΤΑ ΕΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ,  ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΙΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ:
        ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΦΙΠ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ( γιατί άραγε ),  ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ; ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.
         ΚΙ ΑΝΕΤΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΙ Ο ΛΕΝΟΣ ( κύριος πλέον δεν χρειάζεται ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΧΙ ΚΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ.
       ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ Ο ΛΕΝΟΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΚΟΤΕΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΚΟΤΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΡΧΙΤΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ  ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΣΟΥΣΤΕΚΙ.
       ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΙΣΩΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ- ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΣΕΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΓΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΧΕΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " ΠΡΑΣΙΝΗ". ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ.
         ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ:
       ΛΕΝΟ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ  ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΜΙΑΣ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙΣ, αν σου σηκωνεται ακόμα, ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΡΓΟΜΙΣΘΕ .ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ,  ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ.
        ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ; ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙΑ; ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ. ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΔΕΛΑ.
           ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΣΚΑΣΕ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΑΣΕΙΣ, ΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ: ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ. ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ.
       ΞΑΝΑΛΕΩ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.  ΕΦΙΠ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΨΗ, ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.   

13 σχόλια:

  1. Μπα σε καλο σου ! Μας εκανες και γελασαμε.
    "ΕΦΙΠ"; "επιτροπη φιλαθλου ιδιοτητος.;
    Δηλαδη σαν να λεμε: "θερμενομενα πατωματα στη παραγκα του Καραγκιοζη".

    Και σιγα να μη λαβει καποια "πρωτοβουλια", ο υπερσπιστης της "ιδιοτητας". Ο idiot, που κοιταει το τηλεφωνο στο γραφειο του.
    Ο σε μια πολυ ιδιωτικη παρτουζα συμμετεχων, στην οποια συμμετεζουν τα μιξοκλαμενα μικρολαμογια. Κοινως οι σφογγοκωλαριοι

    Αφου η ιδιοτητα του κομματικου κοπροσκυλου ειναι αυτη που πρεσβευει τα παντα.
    Οπως αυτο το μαλακιο που ειναι απλα αλλη μια δικαιολογια για να φαγωθουν κονδυλια.

    Ειναι τοσα πολλα τα "προς βρωσιν εσοδα" ωστε παρουσιαστηκε αμεση αναγκη να δημιουργηθουν ενα εκατομυριο "αρχες", "ειτροπες" και "συμβουλια".
    Ηταν τοσο το μελι,αλλα και τετοια η πρεμουρα των τρωκτικων,ωστε επρεπε να κατασκευαστουν πασης φυσεως δικαολογιες, απο βαρυγδουπες σε ονομα
    "αρχες",μεχρι τα πιο ανεκδιηγητα μικροεπιδοματα. Προκειμενου να φαγωθουν οσο γινεται πιο γρηγορα τα συνεχως εισρεομενα εσοδα στα αφυλαχτα ταμεια.

    Ετσι λοιπον και ετουτος ο μαλακας, και η αρχη-δια της οποιας "προισταται"- την οποιαν κανεις δεν γνωριζει,κανεις δεν ξερει που ειναι
    και ουδεις εχει καταλαβει τι στο διαολο εχει κανει και τι εχει προσφερει- δεχθηκε να τον μουλουχισουν -δηλαδη να του κοψουν τα οποια
    αρχιδια ειχε- για να εχει εναν μισθο και ευελπιστωντας σε κατι καλυτερο στον επομενο ανασχηματισμο η στο επομενο "συμβουλιο" των αλλων ηλιθιων που νομιζουν οτι συμμετεχουν σε καποιο κυβερνητικο σχημα.
    Να τα χαιρετε,τα αξιζει.

    Τοσους ανθρωπους-καποτες συντηρουμε με το υστερημα μας, αλλωστε.Αλλος
    ενας.
    Στους πολλους. ΕΦΙΠΟΙ πανω στην πουτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2011 10:44

    Έλα μωρέ, αν ασχολούμαστε με κάθε αργόμισθο δημοσιοτσούτσεκο δε θα μας μείνει χρόνος ούτε για χέσιμο. Ποιός το γαμάει...

    Στα της ΑΕΚ, είδα χθες τα πρωτοσέλιδα και λέω "ρε φίλε, άλλη ομάδα παρακολουθούμε? Σε άλλο πλανήτη είμαστε? Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας..."
    "ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ", "ΞΥΠΝΗΣΕ", "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ", "ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ 11 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ", "Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ", "ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΚΩΝ", "ΧΙΜΕΝΕΘ Ο ΝΕΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ", "ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ"... ε ρε κουτόχορτοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2011 10:45

    ΥΓ: Γεωργέααααα γεωργέααααα, τα φυτά στην καλαμάτα είν' ωραίααααα...
    Respect.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2011 10:58

    ..ακόμα και ο πανηγυρισμός του με το φρενάρισμα και το ασταδιάλα στον κωνσταντινέα στο γκολ ήταν ΑΕΚτζήδικος....

    Α, ναι το φάγαμε στο 7.25 των καθυστερήσεων με 5' να έχουν δωθεί αρχικά...να ρωτήσουμε το σισέ πως νοιώθουν σε αυτή την περίπτωση? Να πάρουμε ένα τηλέφωνο τον Γόντικα να μας βγάλει κι εμάς σε κάνα κανάλι του βαρδή να μουσκεύουμε τις φούστες μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,
    Εδω υπηρχε Επιδομα μη καταβολης επιδοματος πλακα κανουμε?
    Οποιος για καποιο λογο δεν επαιρνε καποιο επιδομα, πραγμα απιθανο με τα χιλιαδες επιδοματα, επιτροπες, συμβουλια, συμμετοχες κλπκλπ εδικαιουτω επιδομα μη καταβολης επιδοματος!!!!

    Εισαι αχρηστος?Δεν μπορεις να κανεις απολυτος τιποτα ΟΥΤΕ ΚΑΝ να κλεψεις μεσω μιας υπερωριας, υπερεργασιας, επιτροπης, συμμετοχης?

    Λαμβανεις επιδομα μη καταβολης επιδοματος!!!

    Μαζι τα φαγαμε ε χοντρε? Που απο το παχος δεν βλεπεις πια οχι το πουλι σου (αυτο ετσι κ αλλιως και στους 300 αχρηστο σας ειναι) αλλα οτε καν σε ακτινα 2 μετρων απο τα ποδια σου.

    Κινητη χαβουζα που χεζεις απο το στομα.

    steven καταλαβαινω?? την τσαντιλα σου αλλα οταν δεν υπαρχει ντροπη σια μην κατσει να κοκκινησει απο τετοια ο καθε Λελος.

    Ζουμε στη χωρα του ετσι γουσταρω, του κλεβω και δεν δινω λογαριασμο, στη χωρα που αποκαλυφθηκε οτι ο πρωθυπουργος της ο γνωστος ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ και ΗΞΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    Δεν παιρνουν απο λογια φιλε, ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ειναι τοσο χοντροπετσοι που το παλιο τους φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει δεν υπαρχει πλεον.

    Τα ιδια παντου ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ αυτου του εθνικου προδοτη που πουλησε τον ΟΤΣΑΛΑΝ, που αφησε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ την ωρα ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΩΝΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.

    ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΤΕΣ.

    Τα ιδια και σε εμας στους ΚΛΕΦΤΕΣ και στους εκπροσωπους τους.
    Που περασαν κοντα 200εκκ ευρω απο τα χερια τους 7 χρονια και ειμαστε σ αυτο το χαλι....
    μονο με ξυλο και κυνηγι θα καταλαβουν ποσο ´βλακες´ ειναι.

    Υ.Γ γεωργη δεν καταλαβες οτι νικησαμεν την Μιλαν ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CH.L? Δεν καταλαβες οτι παμε να γινουμε Ντορτμουντ? Δεν σκοραρε ο φουλης, ο κολερ ητανε..
    Oλοι ΟΑΚΑ αυριο να δουμε παλι Μπακα στη θεση του Μπλανκο. Το κολοπαιδο μεχρι και πεσμενος κατω τα βαζει τι διαολο θα πω να τον ξεφορτωθω και να μην υποθηκευσω το μελλον της ομαδας?

    ε ρε αλεφαντε της ιθπανιας φαπεθ που θεθ και εθυ που μαθ νομιζειθ ολουθ για μπαμπουινουθ θαν αυτουθ που θου δινουν τα μπλουζακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ SMS ΛΕΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ..ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ..
    ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ MAIL ,ΕΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΣΤΩ..
    ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΜΕ 0,10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ..ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο 'κει να καταλαβεις τι γινεται.
    sms!
    Και μια γκομενα να θες να επικοινωνισεις,εστω για ενα ραντεβου,για εναν πηδουλο,ενα τηλεφωνο το κανεις.
    Φαντασου τωρα,εκει που αφορα συμφωνιες και δεσμευσεις εκατομμυριων.
    Δεν φτιαχνουν εναν περιστερωνα στην ταρατσα του δημιουγηματος του Νοτια,εκει στα Σπατα;
    Και να προτεινουν το ιδιο να γινει και στην ΕΠΟ και στην Λιγδα.
    Ιδεες ριχνουμε τωρα...

    Πανικος στα εισητηρια. Ουρες,ορδες διψασμενων,απο τα ξημερωματα με τα καρεκλακια τους,με ταπερ στα χερια,υπομονετικα περιμενουν την σειρα τους,προκειμενου να πλησιασουν τα γκισε και να λαβουν στα χερια τους το πολυτιμο εισητηριο για τον παραδεισο της ευτυχιας.
    Αι τελευταιαι αρπαχται.

    Ποια Ντορτμουντ ρε αχινοι. Ρε πετροσγουβαιοι.
    Γιατι οχι με την Αρσεναλ; Τι εχει δηλαδη ο Βενγκερ; Καλυτερος ειναι; Η γιατι οχι με την Ρεν, που κανει θαυμασια πορεια στην Γαλλια;

    Τα ψεματα τελειωνουν σιγα-σιγα. Και σαν κρατος και σαν ομαδα. Μαζι στα ταρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΟΣΓΟΥΒΑΙΟΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ? ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..

    ΕΙΠΕ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΝΑΛΥΣΗ Ο ALBERT AEKSTEIN ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ thomas εχει παρει καρτοκινητο με 1500 sms δωρεαν.
    @ Χρηστο αρσεναλ μας ειχε κανει ο 4 προεδρους πιο πριν. Ο σημερινος προεδρος το καλοκαιρι και αφου χρησθηκε πρωταθλητης Αυστραλιας (θυμασαι γελια??) μας εκανε Μπαρτσα με εκεινον τον παπουλη απο τις ακαδημιες. Αλλα Μπαρτσα με δανεικους Ρεαλ δεν παιζει οποτε βγηκε μια γυρα ο αλεφαντοθ της ιθπανιαθ και σου λεει:
    Θε πια χωρα δεν εχουμε ακομη παει? Θτη Γερμανια
    Να πω Μπαγερν? Μπα ειπαμε τους περναω για μαλακεθ αλλα θα με κρακθουν.
    Να πω Βερντερ? Πολυ βαζελοθ
    Αθ πω Ντορντμουντ που εχει και ιδια χρωματα.

    Ετσθι κ αλλιωθ η μαλακια παει θυννεφο, εκει θα κολληθουμε?

    Υ.Γ Το κυπελλο αυριο ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρεια να δωσουμε να καταλαβει (οσοι πανε γιατι εγω προσωπικα δεν δινω φραγκο) στον προεδρο του sms οτι τελειωνουν τα ψωμια του.

    Και αυτουνου και του αφεντικου του που στραβωσε λεει με το πανο στη κρητη.
    Μη στραβωνεις βλακα, ΤΙΜΗ σου να σε λενε λοστρομο, κανει πολλεσ δουλειες και ειναι πολυ χρησιμος ο λοστρομος σε αντιθεση με σενα που εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψαρι,αδερφε. Σγουβαιος.
    Ενα σχετικα μικρο σε μεγεθος που ζει σε ρηχα μερη-συνηθως αμμωδη-και εχει τα χρωματα της πετρας.
    Εξ'ου και το ονομα.
    Και δεν εχει σχεδον καμια αγοραστικη αξια,αφου δεν κανει ουτε για λιπασμα.

    Κατα αυτην την εκδοχη λοιπον, και ετουτοι ειναι οι σγουβαιοι του Πετρου,που ζουν στα ρηχα. Τρωνε αμμο,μαζι με μερικα "ψιλα". Ο αμμος ξερναται απο το στομα με την μορφη δηλωσεων και επιστρεφει στη μητερα φυση. Και βεβαια, η μεταπωλητικη τους η οποια αλλη αξια,ειναι ανυπαρκτη.

    Ας κανουμε και μια ατομικη προσεγγηση ξεχωριστα.Περα απο τους "πετροσγουβαιους" της διοικησης.(του Παπα ο οποιοςειναι μια τροφαντη φαλαινα "μπελουγκα")

    Ο Μανωλης ειναι ενας ωραιοτατος ξιφιας (τι θα πει "γιατι"; Δεν βλεπεις;)
    Ο Φουλης,ειναι ενας ωραιοτατος "φουμαδορος". (της οικογενειας των σγουβαιων. Εχεις δει ψαρι να καπνιζει; Πολυ γελιο.Αληθεια σου λεω.)

    Ο Λυμπε ειναι καλλιστα ενας ταλαιπωρος βακαλαος.
    Ο Μπλανκο ενα σκορπιδι ( η σκορπινα)
    Ο Καφες σαν κουτσομουρα
    Ο Λεοναρντο "σπαρος"
    Ο Σκοκος ειναι σαν "τεμπελοψαρο" (νεα συνομοταξια)
    Ο παπα-Ντιοπ σαν σμερνα (καντε τους συνειρμους!)
    Ο Εντερ,οπως και ο Μπερνς μια χαρα περκοχανα μου φαινονται
    Ο Μανωλας περισσοτερο θα ταιριαζε σαν "σιλίμα". (ψαρι παμπονηρο,το οποιο δεν τσιμπαει ποτε μονο. Παντα με παρεα)
    Ο Γιαχιτς ειναι σαν την μένουλα. Μετριο ψαρι, που ομως κανει και ψητο,και τηγανιτο,και βραστο (αν πεινας τοσο πολυ) Για ολα.
    Ο Δελλας ομοιαζει με σκουμπρι που ξεμεινε στον ηλιο.Δεν τον τρωνε πλεον ουτε οι γατες.
    Ο Σαχα ειναι ενα πολυ περιεργο καλαμαρι. Πολλες φορες μπερδευεται με το ιδιο του το μελανι και σκουντουφλαει στα σαγονια των αλλων. Πως την γλυτωνει,ειναι θαυμα.
    Μπαχα, και λοιποι,ανηκουν στα παστωμενα. Ρεγγες,σαρδελες κλπ
    Ο Μπιλαρος μας ειναι ενα ωραιοτατο και τροφαντο κοραλι. Που παχαινει αμεριμνο,κολλημενο σε καποιο βραχο.

    Οι δε supporters" ειναι μια χαρα "πινες". Μεγαλα-σχετικα-οστρακα,που απαντονται σε μεγαλα βαθη.Περιζητητα για την διακοσμητικη τους χρηση.Σαν λαμπατερ,αμπαζουρ,επιτοίχια, κλπ

    Γενικα οπως βλεπετε, οτι τα "πρωτης κατηγοριας" ψαρια εκλειπουν. Ουτε στηρες,ουτε ροφοι,ουτε σφυριδες ουτε αστακοι κλπ.

    Τι να κανουμε; Αυτοι μας ελαχαν.
    Οτι ψωνιζεις,παιρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. XAXAXAXAXAXA ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ.. ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΣΓΟΥΒΑΙΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κορυφαιο πρωτοσελιδο banneraki σημερα

    ο Γκρεταρσον κανει scouting σε 31χρονους της super ligas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΝΑΡ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ.

    Ενα πραγμα εχει κ αυτος μην του το παιρνεις ετσι αμαρτια ειναι.

    Βρες κατι αλλο για τον Λυμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή