Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

H ΜΠΟΥΓΑΔΑ

            Βεβαίως και έχουμε άπλυτα ρούχα. Βεβαίως έχουμε και απορρυπαντικό, και αποσκληρυντικό αλλά και μυρωδάτο μαλακτικό. Και φυσικά, διαθέτομεν και μηχανή φυγοκεντρική, λαϊκιστί πλυντήριον. Σε κανονικό πλυσταριό όχι σε τέτοιο που προσπαθεί ο Κούγιας να πείσει τον κόσμο οτι έπλενε η Κυρία Σταμάτη. Είμεθα έτοιμοι λοιπόν, ίνα πλύνουμε. Ίνα βάλουμε μηχανοκίνητην μπουγάδα. Τι γίνεται άμα δεν δουλέψει το πλυντήριο; Η καλή νοικοκυρά, δεν φοβάται από αυτά. Θα πλύνει και στο χέρι.
               Αμέσως; Όχι βέβαια. Πρώτα θα καταραστεί την μοίρα της, μετά θα ψάξει τεχνικό για την μηχανή και λογικά θα κάνει πρώτα τις άλλες δουλειές που είχε προγραμματίσει να κάνει παράλληλα με το πλυντήριο που θα δούλευε. Πάει ψιλοπίσω η μπουγάδα, με εξαίρεση ίσως κάποια ρούχα πρώτης ανάγκης. Δεν είναι βέβαια κι ό,τι πιο ευχάριστο να ξεδιαλύνεις βρώμικα ρούχα, αλλά τι να κάνουμε τώρα;
               Αύριο λοιπόν, πρέπει οι μέτοχοι της εταιρείας να ψηφίσουν εκκαθαριστή. Που θα φάει ένα κακούργημα στο κεφάλι παρέα με καμιά διακοσαριά πλημμελήματα. Σύμφωνα με τον κύριο Σίμο, θα είναι ο Δημητρέλος αλλά κι αν δεν είναι, θα είναι ο περίφημος Αλεξίου της ομάδας Μελισσανίδη. Υποθέτω, εύχομαι κι ελπίζω νάναι ο Δημητρέλος, που πλέον είναι ΚΑΙ κερατάς ΚΑΙ δαρμένος.
             Με το καλημέρα, να δαρθεί ο άλλος; Αυτός ο άλλος, δεν έχει νομικό επιτελείο; Να του πει κάτι στο αφτί ρε αδερφέ. Τι; Όποιος θέλει, ξαναμπλογκάρει χθες, στο κείμενο του Κιντή και ταιριάζει τα σερφαρίσματα, μαζί με τα σχόλια, αλλά κι ένα άλλο τηλέφωνο Γλυφάδας με Ντέμη, που προς το παρόν το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Τα απόρρητα είναι τέτοια, και ο χώρος έχει πλήρη συνείδησ η του off the record.
             Τι θέλει ο tiger; Εκκαθαριστή από τους προηγούμενους. Τι θέλουν οι προηγούμενοι; Εκκαθαριστή του tiger. Τι θα γίνει; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ κι ούτε και μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Εγώ αποσύρθηκα λίαν διακριτικώς και την έχω αράξει παρακολουθώντας την λαμογιά και την λέρα πάνω από το πτώμα της ΑΕΚ. Κυρίως παρακολουθώ την ευθυνοφοβία των υπεύθυνων, που μάχονται άλλος να πάρει τζάμπα το γωνιακό μαγαζί κι άλλος να θέλει να αναβάλει την συνέλευση για κανά εικοσαήμερο, με την ΑΕΚ στην δεύτερη κατηγορία και λοιπά και λοιπά και λοιπά.
            Ελπίζω όλα να πάνε καλά πάντως και να βρεθεί ο γυρευάμενος μαλάκας με περικεφαλαία, αν κι οπωσδήποτε θα προτιμούσα μια καθυστέρηση, αφού είμαι υπέρ του θεάματος. Να βρει και μια δουλειά να κάνει και η οργάνωση, που έχει ψιλοκουρνιάσει σε επίπεδο Ψωμιάδη. Και καλά κάνει, αφού στα " States " μπορεί να μην βρισκόμαστε, μπορεί να βρισκόμαστε σε " βαθύτατα συντηρητική κοινωνία ", αλλά να μην ξεχνάμε οτι δεν είναι μόνο συγκεκριμένα σπίτια γνωστά. Και τα οποία βέβαια άγνωστα, μη στοχευμένα ακόμα, κουβαλάνε μέσα τους ΚΑΙ λαθρομετανάστες αλλά ΚΑΙ ουσίες με οινοπνεύματα. Κι επίσης να μην ξεχνάμε οτι και στον στρατό, πέφτει πολύ γαμήσι. Δεν είχε το προνόμιο αυτό, μόνο το ναπτικό ( " Νάπτη, νάπτη, είσαι για ένα λαδοβρόχι;" ).
           Το αμερικανάκι λοιπόν, τα έχει βρει με τον tiger; Έτσι λένε κάποιοι. Κι αφού τάχουν βρει, γιατί επαναδιαβάζεται η σύμβαση της Μεσογαίας; Δια να μην ενοχλείται ο Μουρίνιο - Δέλλας όταν ρίχνει το μικροσκόπιο του επί των ταλέντων που θα σηκώσουν την ΑΕΚ; Δια να μην ενοχλείται ο Άκης Ζήκος και οι λοιποί, που μέχρι τώρα έχουν στο ενεργητικό τους τον κακόμοιρο Καλογέρη αλλά και το τρυπανισμένο γόνατο του Φούλη; ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
          Φυσικά το θέμα μας δεν είναι εκεί. Ούτε αν κάποιος εκπρόσωπος δρα ως τέτοιος ή δια την πάρτη του. Εγώ είμαι με την ομάδα του tiger, που την Κυριακή θα πάρει τας εκλογάς της μάνας, έστω κι αν πληρώσει τις συνδρομές των μελών ( τα ταμειακώς εντάξει μέλη είναι ακριβώς 37 ) κι έστω αν έχει βάλει λυτούς και δεμένους να πείσουν ελέγχει το ψηφοδέλτιο πλήρως, ενώ είναι σαφέστατο οτι τα πάντα ελέγχονται από τον ΔΧ, τον οποίον καθαίρεσαν οι λοιποί γνήσιοι. Να ανοίξω παρένθεση; Πότε σας είχα γράψει οτι ο Σαββίδης θα ξαναφέρει πίσω τον Γκαρσία; Άσχετον; Όχι κι ακριβώς. Πεϊσάνς, για τους φραγκομαθείς.
             Βλέπετε λοιπόν μια μαχούλα να γίνεται, αλλά τίποτα το σπουδαίο. Τα πάντα είναι στο γήπεδο και μόνο μωρός μπορεί να καταθέσει οτι ο Αδαμίδης ενδιαφέρεται για την Κυριακή. Το δηλώνω κι εγώ: Στην παράσταση, ΔΕΝ συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας. Ούτε ο Μάκης για την δημαρχία της Αθήνας. Αυτή έχει κλειδώσει και λέγεται Ηλίας. Και παρακαλούνται οι λούστροι να αφήνουν τα κασελάκια τους εκτός αιθούσης. Διότι εντός αυτής, έχουμε να δούμε τσόντα και δεν θέλουμε να μυρίζουμε βερνίκια. Διότι μπορεί και να πάρουμε τίποτε ανάστροφες και νάχουμε καθηγητάς εκ Γεωργίας, που θα καθαρίσουν την μπουγάδα. Μπορεί να την έχω αράξει από την μια, αλλά από την άλλη, είμαι εύκολος στο νεύμα. Ακόμα πιο εύκολος, στο να διορθώνω λάθη. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ.
             Υγ. Υποθέτω δεν ήμουν τόσο ξεκάθαρος για το μέλλον όσο αναφορά τις " ΤΡΥΠΕΣ ". Θα είναι η μετεξέλιξη αυτού του χώρου. 5-6 αρθρογράφοι, guest stars, ατάκες από τον άγνωστο τρυποκάρυδο, θεματικές στήλες για συνωμοσίες από τον μετρ Καλύβα και ιατρική από την δοκτόρισσα και μπόλικα άλλα. Ελεύθερη φωνή κοινού, ελέυθερα σχόλια και βήμα για όποιον θέλει να γράψει μια έκθεση. Ελπίζω να είναι έτοιμο ακριβώς σε μια εβδομάδα. Μετά από κανά μήνα, θα πάμε σε web radio κι αργότερα, σε web tv. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΕΚΩ ΧΑΣΕΔΕΣ.

23 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ GPK: Κάνε προπόνηση Γιώργο για τις Τρύπες. Θάχει γέλιο.
    Τον μόνο Τριβιζά που ξέρω είναι αυτόν που γράφει παιδικά παραμύθια.
    Καλό ήταν το κλίμα; Ναι και παλιότερα μεταξύ Σέρβου και Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Νταχάου" ξανά.
    Πάνε και τα Ελληνικά,πάνε και τα κιτρινόμαυρα καθίσματα, πάνε όλα.
    Γράψε-σβύσε, σε δουλειά να βρισκόμαστε.
    Σωστότατο το να συνεχίσει η ΑΕΚ στο- έτσι κι αλλιώς απόμακρο και κρυο- ΟΑΚΑ,για εισπρακτικούς λόγους. Κάτι το οποίο είχε επισημάνει και ο Steven, λέγοντας ότι "ξεκίνησε με λάθη ο Μελισσανίδης", αναφέροντας, ότι μια επαναδιαπραγμάτευση με τον Γαλακτόπουλο και το πεινασμένο κράτος, θα ήταν η καλύτερη λύση.

    Εγώ απόρησα εξ'αρχής με την άρον-άρον φυγή απ΄το ΟΑΚΑ, απ΄τη στιγμή που διαθέσιμο και να πληρεί τις προυποθέσεις χωρητικότητας και ασφαλείας άλλο γήπεδο δεν υπήρχε, η ομάδα δεν έπρεπε να το κουνήσει απο εκεί. Αντιπαθητικό σαν ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά μη ξεχνάμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για τέτοια χρήση φτιαγμένο.

    Τζάμπα κορδέλες,τζάμπα φωταψίες και τζάμπα σχόλια επί σχολίων και φωτογραφίες επι φωτογραφιών. Μια ΤΡΥΠΑ στο νερό (α-προ-πο: καλώς να ορίσει ο νέος ιστοχώρος. Θα πάει πολύ καλά)

    Αντε βουρ πάλι πίσω λοιπόν στο "Νταχάου".
    Αλλοι ξενέρωσαν με αυτην την "οπισθοδρόμηση" και άλλοι δεν σκοτίστηκαν και πολύ, αφού το Ελληνικό, ήταν δυσπρόσιτο και περίεργο σαν χώρος.

    Τέλος πάντων. Λάθος χειρισμός,Η τελικά ΣΩΣΤΟΣ χειρισμός; Αφού - ο έχων τα λεφτά, μπορεί να περιμένει. Και το "Ελληνικό" να ήταν απλά ένας τρόπος να τσιτώσουν οι γιακάδες του κράτους.
    Και το πεινασμένο ΟΑΚΑ,το έρημο,το έτοιμο να ριμάξει και καταχρεωμένο ΟΑΚΑ, με το πρόσχημα του Ελληνικού, τους βρήκε στη πρόκα και το επανενοικίασε κοψοχρονιά.

    Ελπίζω μόνο να μην ακούμε αργότερα και τις καμπανες στο ΟΑΚΑ και το νέο γηπεδο μείνει στα χαρτιά.
    Και κάνουμε το σταυρό μας όλοι μαζί.
    Και μπούμε στα "7 θαύματα".
    "Οι κρεμαστές καμπάνες του Καλατράβα"

    Μητσάρα μπούκα. Πάρτα όλα τζάμπα.
    Μεγάλη γάτα ο Δημήτρης Τίγρης, η "μελισσανίδης" όπως είναι το παρατσούκλι του.

    Υ.Γ Δεν πιστευω να παιξουμε σε άλλη κατηγορία από αυτην της Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΕΛΙΚΑ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.
    ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΩΤΟ ;
    ΠΟΙΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ;
    ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ;
    ΠΟΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΡΕ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
    ΣΕ ΜΕΝΑ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ; ΩΣ ΤΙ; ΣΕ ΧΡΗΜΑ, ΣΕ ΣΚΕΨΗ, ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ Ή ΣΕ ΚΡΙΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ, αφού παίζουμε το παιχνίδι κι αφού απέναντι μας έχουμε πολύ μικρούς παίκτες αλλά " μεγέθη ".
    ΚΑΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ που θα πέσουν, θάναι απλά για τα " πάθη " μας, αλλά σίγουρα τον κιτρινόμαυρο λαό θα τον πάμε εκεί που πρέπει.
    ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 365, αφού πρώτο έγραψε για 20000 καθίσμτα. Εγώ μίλαγα για το νερό, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
    ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Διαβάστε τι έγραφα για τον Πετράκη.
    Πάντως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ( μην κλάνετε, είναι ολυμπιονίκης αντοπάριστος ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ.
    υγ. Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω...Απότι ξέρω το προσκήνιο είναι ο τίγρης.
    ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Δεν έχουν πρόβλημα τα ΜΜΕ να βαφτίζουν το ψάρι κρέας και τούμπαλιν,αφού κονομάνε από τους αιώνιους πελάτες της ελπίδας.
    Και αύριο θα δούμε γραμμένο: "Γυρίζει "σπίτι" της" και: "Επιτέλους ΟΑΚΑ ξανά" θα γράφει ο Κετσές.
    Και τα σενάρια πάνε και έρχονται
    - "θα χτίσει το γήπεδο στο Ελληνικό, γιάυτο και έπρεπε να φύγουμε από εκει"
    - "θα πάιζουμε στην Λίγδα του χρόνου και δεν άξιζε τον κόπο η μετασκευή του Ελληνικού"
    - "τσίτωσε την διοίκηση του ΟΑΚΑ με τον εκβιασμό αλά Ελληνικά"
    - "Τα βρήκε με τον Βελή για Ριζούπολη"
    - "Αγόρασε την έκταση ο Τσουμάγκας"

    Πριν πλησιάσουμε στο πιθανότερο σενάριο του τι συνέβει και τι συμβαίνει πραγματικά με την σιωπηλη "επιστροφή" Μελισσανίδη, να σκεφτούμε το εξής: Τον παράλληλο κόσμο, τον matrix κόσμο που -ως είθεισθαι- χτίζουν τα γαμημένα τα ΜΜΕ. Αυτά που βγάζουν τους "καταλληλότερους".
    Τα "κιτρινόμαυρα" λοιπόν μου-μου-ε, παρουσιάζουν την ολική επαναφορά του Σβαρτζενέγκερ που έχει ποδοπατήσει τα πάντα. Ολα "τρέχουν" με ιλιγγιώδη ταχύτητα και καθημερινά γίνονται άλματα εξελήξεων, οι οποίες είναι καταιγιστικές και δεν προκάμουμε να διαβάζουμε "νέα" από τον καυλωμενο Τίγρη (χωρις εισαγωγικά το ζωντανό).
    Ερώτηση προς ιλιγγιαζόμενους. Για σταματείστε το τραινάκι του "Αλου Φαν Παρκ" ρε παιδιά και ας δούμε ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ "ΤΡΕΞΕΙ" ως τώρα.

    Ενα μήνα τώρα, που τιγρη ακούμε και τίγρη δεν βλέπουμε, τι έχει "εξελιχθεί με καταιγιστικό ρυθμό", ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ;
    Ρόστερ. Γύρισε ο συνανταξιούχος συγχωριανός μου Φούλης. Ανανέωσε ο Τσουμάγκας και ο Ανάκογλου. Και καμιά δεκαριά αρνούνται να συνεχίσουν στην Γ κατηγορία. Λογικά πράγματα.

    Γϋρισε για πολλοστή φορά ο Μπάγεβιτς, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά εκεινος θα διώξει κάποιους και όχι αλλοι εκείνον. Αυτά. Α, ναι,έγινε και θυροφύλακας στα Σπάτα.

    Προπονητικό τιμ, έιναι κάτι παλαιμαχοι, που είδαν φως και μπήκαν. Σακατιλίκια και μπαλώματα. Ενα μεροκαματάκι να πέφτει.

    Ο Χατζιχρήστος "έφυγε" και ξαναμπήκε απ΄την πίσω πόρτα. Σε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο θα το ζήλευε μόνο ο Δημοσθένης Βεργής.

    Γήπεδο, ούτε λόγος. Σα γύφτοι γυρίζουμε κανονικά. Μια βόλτα πήγε το αιλουροειδές στην Ιταλία, πιθανόν για να δει την Λοτομάτικα, η καμιά γκόμενα, και όλοι έφτιαξαν από μια μακέτα της Αγιάς Σοφιάς αλα Γιούβε.
    Το τελευταίο τραγελαφικό είναι η "αποκάλυψη" ότι ο Τίγρης, ήθελε από μικρός να κάνει τον Κουασιμοδο στην Παναγία τη Σουμελά και τώρα επιτέλους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα,αφού ΘΑ φτιάξει γήπεδο με καμπάνες. Γήπεδο με "αρχίδια" δηλαδή, όχι αστεία.

    Τη πλάκα του κάνει ο άθρωπας,αφού ξέρει σε τι κόσμο ζει. Απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως λένε οι "Μαυρογυαλούροι"; "Θα σας κάνω και ποτάμια, θα σας κάνω και γιοφύρια, θα σας κάνω και σχολεία, θα σας κάνω και παιδιά".

    Μέχρι τώρα λοιπόν ο φίλτατος Τίγρης- ο οποίος δεν αποκλείεται ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΨΕΙ- δεν έχει βάλει το χεράκι στην τσέπη,μα ούτε και έχομεν ακούσει την φωνούλα του, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.
    Αλλοι μιλάνε για αυτόν. Ειναι και αυτός ένας τρόπος να "φτιάξεις κλίμα". Να σε προλαλούν και να σε προαναγγέλουν οι δούλοι των ΜΜΕ για πενταροδεκάρες.
    Το ερώτημα είναι:
    Γιατί επιτρέπει αυτό το πανιγύρι.γιατί δεν σταματάει αυτό το άθλιο πλειστηριασμό, στη πλάτη της πεθαμενης ΑΕΚ; Γιατί επιτρέπει κάτι τέτοιο;
    Δεν ξέρω παιδιά. Τι να σας πώ.

    Για να γυρίσουμε λοιπόν στην αρχή να δώσουμε την πιο πιθανή εξήγηση διατι απεφασίσθει το ΟΑΚΑ,από το Ελληνικό; (πράγμα το οποίο δεν έιναι και μόνιμο,αφού άυριο ισως "αποφασισθεί κάτι άλλο)
    Για τον απλούστατο λόγο, που έχει εξηγησει και ο Οκαμ με το ξυράφι του.: "Η πιο απλή εξήγηση τέινει να είναι και η πιο σωστή".
    τι σημάινει αυτό στην περίπτωση μας;
    ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΑΡΙ,ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
    Σχεδιασμό κάνουμε μόνο σε περιβάλλοντα που επιτρέπουν κάτι τέτοιο.
    Στο μπουρδέλο, τι να σχεδιάσεις; Ειδικά αν είσαι "αυτοδημιούργητος", πράγμα που σημαίνει ότι απεχθάνεσαι την τάξη και ψάχνεις για θολούρα.
    To γαμίσι, δεν χρειάζεται να το πληρώσεις. Μπορείς και τζάμπα.
    Ειδικά εαν έχεις να κάνεις με πεινάλες.
    Απάνω τους ωρέ Δημήτρη Τίγρη.
    (όπως λέμε Οδυσσέας Αλεπουδέλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Ντούσαν το είχε άχτι και δικαιολογημένα.
    Μια φορά να έρθει και να διώξει εκείνος κάποιον και όχι κάποιος άλλος τον ίδιο.
    Τη πλήρωσε ο Σίμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To National Geographic ετοιμάζει αφιέρωμα στον Μελισσανίδη.
    Πως από τις κόκκινες σαβάνες, έφτασε στο Cendral Park.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτούς τους παρουσιαστές,εκέι στο Μούγκα Τσάνελ,δεν λένε να τους αλλάξουν.
    Σταφίδιασαν, σούρωσαν, κρέμασαν οι μούρες τους,έγιναν σαν ακορντεόν τα λαιμά τους,τα βυζιά τους έχουν φτάσει στο πάτωμα, αλλά ΕΚΕΙ...στις επάλξεις.
    Σοφός ο προπονητής: Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σωστό και το ισσοροπημένο, είναι το εξής:
    Να επιλέξουμε για έδρα το Καραισκάκη και για προπονητικό κέντρο την Παιανία.
    Ετσι, κανείς πούστης δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά για "άρμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...Kαι η πλάκα είνα να βγάλει λιτή ανακοίνωση τη Δευτέρα ο Μελισανίδης και να λέει: "για μια ακόμα φορά, εμπλεκεται το όνομά μου και δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο της ομάδας που τόσο αγαπώ. Για μια ακόμα -τελευταία ελπίζω- φορά, θα επαναλάβω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ με τα διοικητικά της ΑΕΚ."

    Τέζα ολοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χειρότερος απ΄τον Βιντιάδη. Χειρότερος απ΄τον Ξενιάδη. Ακόμα και απ΄αυτόν τον Κοζώνη χειρότερος.
    Τουλάχιστον απ'αυτους έιδαμε στον πρώτο μήνα της ξενάγησης και μια ψευτοανακοίνωση,μια ψευτοδήλωση. Κάτι.
    Ετούτος εδώ, τους έχει ξεπεράσει.
    Μας θεωρεί τελειως δεδομένους.
    "δεν γαμιούνται", σου λέει... "δεν φτάνει που ασχολούνται μαζί μου, θα τους ενημερώνω κι΄όλας";

    Και η πλάκα είναι ότι ουδεις ζητάει τραπεζικές εγγυήσεις και ουδεις κάνει ελέγχους στον- άλλον έναν ακόμα- "εν δυνάμει" ιδιοκτήτη.

    Γιατί κύριε Κετσετόγλου αυτη η μεροληψία; Πως ξέρεις δηλαδή ότι ο Μελισσανίδης έχει την δυνατότητα να μας τα πάρει καλύτερα από ότι κάποιος άλλος; Επειδή ήτο πρώην πρόεδρος και είναι "γνωστός" παράγων;
    Και η κόκα-κόλα είναι πασίγνωστη,αλλά στο τραπέζι, την ανοίγουν μπροστά μας.

    Και μη χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατ΄εμέ τα πράγματα έχουν ως εξής.
    Ο τίγρης είναι ένας επιχειρηματίας ο οποίος πρώτον, είναι απρόβλεπτος και δεύτερον θέλει πληρώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
    Όπως και ότι το ''φιλετάκι'' του Ελληνικού το έχει βάλει στο μάτι.Τώρα πως θα το τσιμπήσει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Μπορεί να φτιάξει μια ομάδα μπειζμπολ και να τη βάλει να έχει εκεί έδρα...
    Και για μένα δεν θα ήταν παράξενο να πει αύριο μεθαύριο ότι η Αγιά σοφιά δεν χωρεί στην Φιλαδέλφεια γι αυτό θα την χτίσω στο Ελληνικό. Ή ότι του την έσπασε η μπεκρού δήμαρχος της περιοχής και γι αυτό χτίζει αλλού και στην Φιλαδέλφεια κάνει το μουσείο της ομάδας.
    Τα έβαλε κάτω λοιπόν τα πράγματα,είδε πόσα πρέπει να σκάσει για να φτιάξει το άθλιο Ελληνικό σε αξιοπρεπές γήπεδο,τα μελλοντικά πιθανά έσοδα που θα έχει από διαρκείας,σπόνσορες κλπ και είδε ότι δεν συμφέρει...Ούτε την τσέπη του,ούτε την ομάδα.
    Πολύ καλά έκανε και μελλοντικά θα κερδίσει η ΑΕΚ από αυτή την κίνηση.Και σε κύρος και οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά το ότι δεν μιλάει είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερχωμαστε..
    Ετσι λεει θα ειναι το πουλμαν.
    Βεβαια το πουλμαν επισημα μεθαυριο παει για βρουβες μιας και για την περιφημη εκκαθαριση -απο οσο φενεται- το πιο σοβαρο περιουσιακο στοιχειο ειναι το ..πουλμαν.
    Και κατι γραφεια του ΙΚΕΑ που ο ...μεγαλομετοχος εχει βαλει στο Spato Resort, αυτο που θα ευχαριστησει δημοσιως ο Μελ, τον αμερικανο.
    Πρωτα βεβαια ο Αμερικανος πρεπει να σταματησει να φωναζει για τα νοικια που ο ΕΥΑΤΟΣ ΤΟΥ ο Πετρος και ο Τακης δεν πληρωναν στον ...ευατο του
    Μετα πρεπει να κανει το ενοικιο να μη μοιαζει με ρετιρε στο Mayfair αλλα με αυτο που ειναι το εργο: ΕΝΑ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ- ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ project με ΑΘΛΙΑ ΣΗΝΤΗΡΗΣΗ και φυσικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ με τα 33 στρεμματα και τα 3 γηπεδα.
    Το οτι μπλοκαρε το εργο ΔΕΝ ειναι ευθυνη της ΠΑΕ αλλα της Μεσογαιας.
    Τελος να μαζεψει τους SV που νομιζουν οτι ειναι καφετερια και πανε με τους φιλους τους βολτες- νομιζωντας οτι ειναι σπιτι τους. Αν οι SV νιωθουν προσβεβλημενοι η αδικημενοι μπορουν ανετα να ξεκινησουν διαδικασιες εξωσης του νοικαρη τους.

    Θα εχει πλακα το σκηνικο να εμφανιστει επιμελητης που θα κανει εξωση στον Νοτια απο το ακινητο του Νοτια...

    Δε ξερω που θα παει η θα παιζει η ΑΕΚ και λιγο με ενδιαφερει. Ετσι κ αλλιως αυτο το πραγμα που οι Νοτιαδες οι SV και τα τσιρακια τους, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    Βρηκε και ο αλλος ελευθερο πεδιο και κανει οτι του καπνισει.
    Ετσι ειναι οι σωτηρες..

    Τουλαχιστον ομως να ησυχασουμε απο το καθε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ SV-Σταυρακα-Δημητρελο και το καθε ΑΣΧΕΤΟ που βρηκε μια εταιρεια ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και εκανε το κομματι του.

    Οσο για τον Δημητρελο: ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

    ΚΑΘΟΛΟΥ δεν τον λυπαμαι. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ενα χρονο- ηταν που θα εφευγε αν δεν τον στηριζαν οι...μετοχοι- και ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ με Βιντιαδηδες και λοιπα φανατσματα

    Ειχες δει ΕΞΤΡΕ Αντρεα με 9-10 εκκ απο τον Βιντιαδη ε?
    Φωτοτυπια απο τη Γλυφαδα σε χαρτοπετσετα παγωτατζηδικου?

    Κρατα τη γερα την αναμνηση τωρα που αρχιζουν τα κακουργηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tελικά συνέβει το αναμενόμενο και εκαθαριστής ανέλαβε ο Δημητρέλος.
    "υπάρχουν και καλά παιδιά,στη κοινωνία μέσα..."

    Σήμερα τελείωσε η ΠΑΕ. Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.
    Αύριο, είναι μια άλλη μέρα. Γιατί ως γνωστόν η ημέρα έχει 24 ώρες.Συμπεριλαμβανομένης και της νύχτας.

    Χάρη: Οταν κάποιος δεν μιλάει πολύ,είναι καλό. Οταν όμως δεν μιλά καθόλου,δεν είναι ελκυστικό. Για να μη πω τίποτα χειρότερο. Οπως π.χ. αυτό ίσως σημαίνει: "σας έχω γραμμένους στα παπάρια μου" ας πούμε.

    Βέβαια,θα πει κάποιος, ως τι να βγει να μιλήσει. Αφού θεσμικά και τυπικά, ειναι απλός θεατής. Ας τελειώσει η ΠΑΕ,ας γίνουν και οι εκλογές και κατόπιν τοποθετείται και ο "Βούδας".
    Σωστό.
    Μάλλον σέβεται τους θεσμούς και είναι τυπικότατος με τις διαδικασίες. Δεν θέλει να δίνει δικαιώματα.
    Πονάει που βλέπει να σέρνεται το όνομά του στα site και στα πρωτοσέλιδα, αλλά τι να κάμει; Να τους φιμώσει; Να μας πούνε και αντιδημοκράτες και από πάνω;
    Ελα Τίγρη μου. Ελά. Μη σκας. Η Δευτέρα είναι κοντά.
    Ελπίζω να αντέξει ως τότε την αφωνία που του έχει επιβληθεί από την Αγία Ρωμαική Εδρα.
    Γιατι διαφορετικά, τον βλέπω την Κυριακή στην Αννίτα,στο "sos".

    Να μάθουμε και εμείς έτσι τελικά βρε αδερφέ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
    Υπάρχεις, η είσαι γέννημα των Κετστζόγλιδων;
    Γιατι αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι πήρες τη σκυτάλη από τους ΒιντιάδοΚοζώνιδες.

    Υ.Γ Πολυ μου αρέσει αυτή η υφέρπουσα παραφιλολογία, αυτή που γεννά τους θρύλους και τα Επη. "αποφάσησε ο Μελισσανίδης να αρθει η καταγγελία έναντι του Αρη"... "στο Ελληνικό αποφάσισε να είναι η νέα έδρα της ΑΕΚ ο Τιγρης"... "κιτρινόμαυρα θα βάψει τα καθίσματα ο Τιγρης"... "μαζί με τα καθίσματα,αγορασε και τον Γαλακτόπουλο ο Τίγρης" "αίφνης ο Μελισσανίδης άφησε το Ελληνικό και πάει ξανά ΟΑΚΑ" "Κωτσάτο αποφάσισε ο Τίγρης για την Ερασιτεχνική"... "Ο Νέστορας προσορινός πρόεδρος, με εντολή Μελισσανίδη" .. "Ο Μπάγεβιτς το κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα" είπε ο Μελισσανίδης"

    Δεν υπάρχει πουθενά δηλαδή αναφορά σε πρώτο πρόσωπο. πχ "αποφάσισα να κάνω αυτό".
    Οχι. Αλλοι μιλάνε, άλλοι μεταφέρουν τα ακατάληπτα λόγια του Βούδα,τα μεταφράζουν, κοιτάνε και τα σύννεφα,κάνουν τον σταυρό τους και ξεκινάνε το "ρεπορτάζ".

    Ο "Βούδας" παραμένει εν σιωπή και στη σκιά.
    Μάλλον είναι η αγορά του ΟΠΑΠ ο λόγος που ο φρεσκοιδιοκτήτης είναι σοκαρισμένος και προτιμά προς το παρόν να "μιλα" δια αγγελιοφόρων.
    Αυτό προσδίδει μια μεγαλειότητα. Μια ογκούμενη δοξασία,που μπορεί να φτάσει ως και τα όρια της θρησκευτικής παράκρουσης.
    Η Αγιά Σοφιά χτήστικε,για να μπορέσει ύστερα 1500 χρόνια αναμονής να την επισκεφτεί ο Μελισσανίδης
    Να μετονομαστεί σε Μέγας Τϊγρης. Η΄ "Δημήτριος ο Σιωπηλός".
    Ειδικά δε, αν κρατήσει και τον Κουτρουμπή και τον Μητρόπουλο; Τι να σου πω...γονατιστός στη Τήνο θα παω.
    (πιάνεται η Τήνος, η είναι πολύ υποδεέστερη της Σουμελά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Χρήστο,
      το ότι δεν μιλάει σε μένα και σε σένα,δημόσια δηλαδή,δεν σημαίνει ότι είναι στην μούγγα.
      Μιλάει εκεί που πρέπει και σε αυτούς που πρέπει.
      Τα άλλα είναι για λαικισμούς.
      Οι πράξεις μιλάνε,όχι τα λόγια.
      Διάβασε την ανακοίνωση του ΤΑΊΠΕΔ.

      Διαγραφή
  18. Ξερόβηξαν εκει στην "Ωρα για πρρρρ". Εβαλαν την "είδηση" της επιστροφής στο ΟΑΚΑ χαμηλά, και στο κέντρο, ένα από τα γνωστά,τρομερά φωτομοντάζ με το...πούλμαν, όπου απέξω έχει δυο κεφάλια αετών. Και μάλιστα με λευκό πούπουλο. Οχι μαύρο. Σαν αυτούς της Αμερικής,των Βραχωδών Ορεων.
    Δεν είναι απαράιτητα "δικέφαλος αετός" αφού δεν βλέπουμε το κοινό σώμα. Μπορεί να πρόκειται για δυο αετούς ξεχωριστούς. Και ο ένας να κοιτά από δω και ο άπό κει.
    Και να λένε: "από δω πάμε Μπάμπη". "όχι.Από κει θα πάμε Νώντα"
    "απο δω"..."όχι.Απο κει". Ετσι, τσακώθηκαν, κρατησαν μούτρα ο ένας στον άλλο και έστρεψαν τα κεφάλια τους σε αντιθετη κατεύθυνση.
    Πρόκειται για ενσταντανέ,παρμένο από ντοκυμαντέρ.

    Ζημιά μεγάλη το "365" και η "Ωρα".
    Εκτος του ότι γελάει ο ντουνιάς με δαύτους,άρα και με την ΑΕΚ, είναι και το ότι τρέφουν με απόσκατα και περιτώματα τον- εναπομείναντα- νεαρόκοσμο της ΑΕΚ
    Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο "εν δυνάμει ιδιοκτήτης" της ομάδας, είναι να τα κλέισει πάραυτα. Λουκέτο.
    Ποιο Ελληνικό και ποια Σπάτα και ποια εκαθάρηση.Αλλη είναι η προτεραιότητα:
    Να εκαθαρίσει αμέσως τα γλοιώδη αυτα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά τα καθίσματα ΤΙΓΡΕ, ποιος θα τα βάψει; Ε; Ο Γαλακτόπουλας; ΞαναΑ;

    Μελισσάν - Μελισσάν -Μελισσάαααααααν/
    Φεύγουν οι τσιγγάνοι και παν'...

    (Κατά το "Καραβάν" των παιδιών από την Πάτρα).

    ΥΓ.

    Μην λησμονήσουμε να αδελφοποιηθούμε με την Hull City που έχει έμβλημα τον ΤΙΓΡΗ και κάποτε είχε φορέσει και ΤΙΓΡΕ εμφανίσεις. Γέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα! Μπορούμε μαζί με άλλες να τις μαζέψουμε και τις στείλουμε στον τίγρη...

      Διαγραφή
    2. Αυτά πρέπει να τα σχεδίασε ο Cavalli πάντως...μήπως δεν πήγε Τορίνο αλλά Μιλάνο ο Μελισσανίδης;;;;;

      Διαγραφή
    3. Αμα δωσουμε ενα αερομπιστολο με κιτρινη μπογια μπορει ανετα να τα βαψει ο ΄κατεστραμενος' απο εκει που με ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΥΧΩΜΑΙ να παει.
      Ως γνωστον ολα απο μεσα ΡΙΓΕ τα βλεπεις. Γιατι οχι και τα καθισματα?
      Ας παραγει και τιποτε ο αχρηστος. Που μου ηθελε και μισθο ΔΣ για να κανει το μπροστινο του Σταυρου..

      Αλλους λεγαμε Ολυμπιακους Συλλογους Φυκαλισμενων Προεδρων, και να που εφτασεν η ωραν..
      Ηδη ο πρωτος ειναι μεσα. Αντε να μαζευοσαστε ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή