Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

         Κείμενο του Γιώργου Κιντή, εκ του ταχυδρομείου.
**********************************************************************************

Τρομερά πράγματα, που έλεγε και μια ψυχή (στον Αχιλλέα στις κασέτες).

Πάμε λοιπόν:  σύμφωνα με την υπ` αριθ. 296/96 γνωμοδότηση του N.Σ.K. η οποία έγινε δεκτή από τον Υφυπουργό των Οικονομικών (ΠΟΛ. 1211-16.7.1996): «H ιδιότητα του εκκαθαριστή δεν αποκτάται από του διορισμού του, ο οποίος δεν τον υποχρεώνει, αλλά (όπως και η του συμβούλου) από της αποδοχής του διορισμού (ρητώς ή σιωπηρώς), οπότε και άρχεται η ευθύνη του από το αναληφθέν έργο και οι σχετικές υποχρεώσεις του (Λ. Γεωργακόπουλος "Το δίκαιο των εταιρειών" Εκδ. 1974 Τομ. 3ος σελ. 514 - Πασσιάς "Δίκαιο αν. εταιρείας" εκδ. 1969 Τομ. 2ος σελ. 1037).»

Τα είχε ψάξει καλά όλ’ αυτά ο Βασίλης ο Σίμος (πριν του πάρει προφανώς και το πληκτρολόγιο ο Ντούσαν) για να ρωτάει: «Θα κάνει αποποίηση διορισμού ο Δημητρέλος; Εντός τριών ημερών υποχρεούται να απαντήσει». Γιατί άραγε να το έχει ψάξει τόσο καλά ο Σίμος;  Αν δεν κάνει αποδοχή του διορισμού του ο Δημητρέλος, λύεται η ΠΑΕ; Ή μήπως συνεχίζει να επιβιώνει λάθρα—κάτι σαν την Empire ένα πράγμα;  Κι όταν με το καλό ανεβεί η ΑΕΚ του χρόνου σε επαγγελματική κατηγορία, μήπως σκάσει μύτη η παλιά ΠΑΕ σα βρυκόλακας;

Α, και μια και το θυμήθηκα: ο Δημητρέλος, όταν και αν με το καλό αναλάβει τα καθήκοντά του, θα ψάξει να βρει το στοκ του αθλητικού υλικού, το εξαφανισμένο ντε, για να το πουλήσει; Γιατί κουβέντα για τις απαιτήσεις κατά Ψωμιάδη κι από τη μεταγραφή Σορεντίνο πολλή, αλλά για το στοκ δε διάβασα  κάτι. Θα τα χειριστεί τα θέματα αυτά η τετράδα των Αλεξίου, Κοτσώνη, Οικονομόπουλου, Βαλασόπουλου. Ο Βαλασόπουλος βέβαια, τόσο καιρό οικονομικός διευθυντής θα μπορούσε να έχει ψάξει που είναι το στοκ—είχε δηλώσει εξάλλου το Γενάρη ότι  «αυτό είναι και για μένα αξιοπερίεργη ιστορία». Μπορεί να ήταν όμως απασχολημένος: το 2004,  όταν πάλι το μαγαζί πήγαινε για φούντο, ο Βαλασόπουλος μαζί με τον Πέτρο Στάθη φόντισαν να αναθέσουν έναντι 500.000 ευρώ μια μελέτη για το νέο γήπεδο στην περίφημη Presor Corporation. Έβλεπαν πάντα μακριά και ο Παναγιώτης και ο Πέτρος—κι άσε κάτι κακόπιστους λογιστές να λένε ότι δεν ξέρουν γιατί δόθηκαν τα λεφτά: (βλ. διαχειριστικό έλεγχο σ. 21 «Επιπρόσθετα από τα λογιστικά βιβλία της ΑΕΚ ΠΑΕ προκύπτει ότι στην προγενέστερη χρήση λήξης 30.06.2004 είχε καταβληθεί στην εταιρεία «PRESOR CORPORATION LTD» το ποσό των € 500.000 το οποίο δεν είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε σε τι είδος συναλλαγή – υπηρεσιών αναφέρεται».

Κατά τα λοιπά, ο Στήβεν έγραψε την πιο ενδιαφέρουσα είδηση του ΑΕΚτζήδικου ρεπορτάζ μετά την 21η Απριλίου: ότι, από τους κατόχους διαρκείας μόνο το 14% «πηγαία μίλησε για συμπαράσταση». Υποθέτουμε στο Μελισσανίδη. Σε αντίθεση με το 100% των δημοσιογράφων. Υποθέτω ότι  το Μελισσανίδη δεν τον φόβισε το  ποσοστό αυτό. Γιατί ξέρει ότι έχει τη δύναμη του χρήματος. Όπως δε φόβιζαν τον Ντέμη τα νούμερα του ισολογισμού.  Γιατί ήξερε ότι είχε τη δύναμη της συμπαράστασης του κόσμου.  Γενικά, οι ισχυρές προσωπικότητες αδιαφορούν για τα κακά νέα. Ιδίως αν έχουν και λίγη έπαρση.  Όπως πολύ σωστά γράφει κι ο Καίσαρης: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560

«Κατά την ταπεινή μου άποψη ο μεγάλος αντίπαλος του Μελισσανίδη είναι ο εαυτός του. Ισχυρή αυτοπεποίθηση είχε πάντα. Αυτό έλειπε άλλωστε. Τελευταία όσοι μιλάνε μαζί του και δεν είναι γιουσουφάκια, διακρίνουν έπαρση. Κι αυτό δεν είναι καλό. Να φέρουμε όμως ένα παράδειγμα. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει αυτή η Ρεπούση. Σε κάτι φωτογραφίες της μάλιστα που κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο φοράει κάτι κάλτσες που είναι ταμάμ για την Αντζελα Δημητρίου.

Οχι σε βραδινή έξοδο, αλλά για την πίστα. Και η Ρεπούση τις φόραγε στη Βουλή. Είτε μας αρέσει όμως είτε όχι είναι καθηγήτρια Ιστορίας. Εστω και με τον τρόπο που γίνονται οι καθηγητές στην Ελλάδα. Με κορυφαίο παράδειγμα την Αννα Παναγιωταρέα. Να πεις ότι η Ρεπούση ως πολιτικός είναι «πατσαβούρα» μπορείς καθ' υπερβολήν να το πεις.

Να κρίνεις τις απόψεις της για την Ιστορία, πρέπει να έχεις διαβάσει κάποια βιβλία. Ο Μελισσανίδης λοιπόν από μπάλα ξέρει. Από πετρέλαια ξέρει. Από ντιλ επίσης ξέρει. Από Ιστορία τι ξέρει για να κάνει δημόσια δήλωση σχετικά με τις αποφάσεις της Ρεπούση για τη γενοκτονία των Ποντίων; Υπάρχουν άλλοι τρόποι αν θέλει κάποιος να κάνει τον πατριώτη. Το να σχολιάζεις και να απαντάς σε μια καθηγήτρια, συνιστά την έπαρση που λέγαμε».


20 σχόλια:

  1. Προς κάποιους: ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ tiger, που σας θύμιζε τραπεζομάντηλο οικογενειακής ταβέρνας στο Ζεφύρι.
    Η τελευταία λέξη της μόδας στο Παρίσι είναι αυτά τα σακάκια. Τα μπλε τιγρέ σε κάθετο.
    Μου προσέχετε τώρα και την γκαρνταρόμπα, εγωπαθείς, άντυτοι με τα Αρμάνι και τα Σελίνι. ΡΕ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΣΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΛΙΑ Ο ΑΡΑΦΑΤ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ, ο tiger, ΕΧΤΙΣΕ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ : ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
    ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΆΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Και με ρωτάει φίλος: : Πήγες στις εκλογές;
    Κι απαντώ: Εγώ εμφανίζομαι μόνο όταν υπάρχει κίνδυνος για τον tiger. Χώρια που θα ήμουν κι άντυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ, που παραιτήθηκε κι εγγράφως εκ της διεκδικήσεως του 1,5 μύριου από τη μάννα, ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΜΠΣ; Εντάξει δύσκολη η ερώτηση αυτή. Πάω σε πιο εύκολη : Τι δουλειά κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δεις που τον βγάλαν κιόλας τον γραφίκουλα τον παππού οι ταμιακώς οκέικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Ανώνυμο: Είπαμε οτι αφήνουμε τα πάντα πίσω. Ειδικά όταν οι ταμειακώς εντάξει ήταν 38 και ψήφισαν τόσοι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ενδυματολογική και αυτή η παρατήρηση: Ο Κοτσάτος μου θύμιζε κρίνο - σπασμένο, σε εκρού είναι αλήθεια - με κίτρινο στήμωνα. Ειδικά όταν ορκίστηκε για την αναγέννηση, μέχρι που θάκανε και δεύτερο παιδί η Παναγιά. Μόλις την κράτησε εκεί πάνω ο Ιωσήφ, λέγοντας της οτι σειρά έχει η συνωνόματη εκ Παρισίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous Anonymised10 Ιουνίου, 2013 00:19

    Το σακάκι του Ταμτάκου του το πασάραν για Brioni; Τη χάρη πότε θα μας την κάνει να ανοίξει το στοματάκι του, γιατί ακόμα και για το σημερινό μπορεί να ισχυριστεί ότι πήγε απλώς να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο σωματείο που είναι μέλος εδώ και δεκαετίες. Κάτι έλεγε ο γιατρός για Τρίτη. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να σου κάνει την χάρη βρε αδερφέ; σε ξέρει και από χτες;
      Μήπως είναι καλύτερα να μας δώσεις κάποια ενδυματολογική συμβουλή, σαν ειδικός,από το να αναμένεις κάποια δήλωση του τίγρη;
      Καλά,με τι ασχολείσαι; αυτό είναι το θέμα της ομάδας; Αν φορά μπλε σακάκι ή μαύρο σώβρακο; Που ήσουν τόσο καιρό να μας πεις την γνώμη σου πάνω στα σοβαρά θέματα που φέρανε την ΑΕΚ στην Γ; δεν είχες χρόνο ή μήπως ήσουν σε κάποια επίδειξη μόδας;
      Άντε καλά κρασιά...τι κάθομαι και ασχολούμαι.

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ Anonymous Anonymised: Εγώ μόνο γιατρούς ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που την είδε την έπαρση,αυτος που το γράφει; Ενας Πόντιος απαντά- ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ- σε μια λεχρίστισσα που παριστάνει την αντι-Λουκά της πολιτικής. Επειδή φορά καλτσοδέτες για "πίστα", μπορεί να φτύνει σε τάφους;
    Τι μας λες ρε Καίσαρη; Ξεμωράθηκες; Η με αυτές τις μπαρούφες, κάνεις πως κρατάς τα "ίσα";

    Θέμα "οικογενειακό" είναι. Σαν να σου λένε ότι η μάνα σου ήταν πουτάνα.
    Ακου λέει "δεν είναι ειδικός". Εσένα,άμα σε βρίσουνε, ανοίγεις βιβλίο νομικό για να δεις σε ποιο νόμο εμπίπτει; Καλά κρασά.

    Πρέπει να έχει καταπιεί τόνους από βιβλία; Δεν ξέρει ένας ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,αφού μεγάλωσε με "συνωστισμένες" ιστορίες στο σπίτι, όπως όλοι οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες; Υπάρχει καλύτερο "σχολείο";
    Δεν ξέρω πως της απάντησε ακριβώς, αλλά εγώ στη θέση του θα την σκυλόβριζα. Για να μη πούμε ότι θα έπρεπε να δωθεί "Μπάκια" λύση.

    Ακου λέει "'επαρση". Σιγά μην είναι και υποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Bentley και Καζαντζίδης 10000 Watt...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δημητρελος χτες εκανε εμφανιση καταδικου: Μουσι με μαυρο πουκαμισο- ετοιμος για εκει που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ.
    -Που ειναι το εξτρε των 10εκκ ? Αυτο ντε που ειδες με τα ..ιδια σου τα ματια.
    -Που ειναι το Βιντιαδη? Χτες ψηφισε? Η μηπως δεν ηταν 'ταμειακως ενταξει'?
    - Μηπως ο Βιντιαδης (μηπως λεω) ειναι ο ΙΔΙΟΣ επενδυτης που ο Σταυρος ειχε εμφανισει ως Go Carriers ναυτιλιακη το 2010? Μηπως η εν λογω εταιρεια ΔΕΝ ειναι πλοικτητρια αλλα agent?
    -Που ειναι οι Κινεζοι?
    -Που ειναι τα .... fund?

    ΜΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ οσο πιο μεσα γινεται.
    Γιατι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ψιλο γαζι το κοσμο και το επαιζες ηρωας τρεχωντας στις εφοριες καθε παρασκευη με λεφτα που ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ανακαλυπτες σε αραχνιασμενα ταμεια που ολη την εβδομαδα δεν ειχαν φραγκο...

    ΜΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ οσο πιο μεσα γινεται. Γιατι το Πασχα (και ενω ΗΔΗ χρωστουσες 4-6 μισθους) ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ πριν φυγεις για τη Παρο να δωσεις ΕΝΑΝΤΙ 200 ευρω στους ανθρωπους που δουλευουν στη ΠΑΕ. Οσο στοιχησαν δηλαδη τα εισητηρια σου, για να περασουν το ΠΑΣΧΑ και το πενταμηνο..


    ΜΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ οσο πιο μεσα γινεται.Γιατι ακομη και τοτε το μονο που εκανες παζαρια και απαιτουσες ηταν η μισθοδοσια του Δ.Σ και ποσα θα επαιρνες το μηνα.


    ΜΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ οσο πιο μεσα γινεται. Γιατι μας το επαιζες αθωα περιστερα, και απο πισω ΕΚΤΕΛΟΥΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ των 'μετοχων' που σε στηριζαν.
    Μετοχοι στα λόγια βεβαια γιατι στις πραξεις ηταν μετοχοι μονο οταν ηταν να εισπραξουν τιποτε ενοικια. Εκει μια χαρα εστελναν του 'εκπροσωπους' τους και ενδιαφερωνταν..

    ΜΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ οσο πιο μεσα γινεται.Γιατι αν και σημερα λοιπον (τριτη μερα) δεν αρνηθεις (ρητώς ή σιωπηρώς) εχεις ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και τοσα πολλα αλλα που θα κανεις ανετα παρεα στο πουρατο.

    Αντε να παιρνετε σειρα ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που ΦΑΓΑΤΕ-ΚΛΕΨΑΤΕ-ΚΑΛΥΨΑΤΕ-ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ το πιο ιστορικο συλλογο στην Ελλαδα.

    Εχατε βλεπεις σε 8-9 χρονια ΟΛΟΙ ΣΑΣ (κοντος-θανοπουλος-σταυρος-εσυ) ξαναδει ανω των 300 εκκ εσοδα στη ζωη σας, και κανατε ολοι το παρτακι σας.
    ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ 300 ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 70-80.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ

    Γραφεις ''Πρέπει να έχει καταπιεί τόνους από βιβλία; Δεν ξέρει ένας ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,αφού μεγάλωσε με "συνωστισμένες" ιστορίες στο σπίτι, όπως όλοι οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες; Υπάρχει καλύτερο "σχολείο";
    Δεν ξέρω πως της απάντησε ακριβώς, αλλά εγώ στη θέση του θα την σκυλόβριζα. Για να μη πούμε ότι θα έπρεπε να δωθεί "Μπάκια" λύση''

    Απαντω - Οχι ρε φίλε δεν ξέρει. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ, οχι τόνους (δεν ξερω καν αν η αξιοπιστια των βιβλίων παει με το κιλό) αλλα πρεπει να εχεις διαβασει και να εχεις διασταυρωσει τις πηγες. Μπορει καποιος να εχεις αποψη βασισμενη στις προσωπικές μαρτυρίες που ειναι και αυτες πηγες της ιστορίας αλλα και πάλι σε αυτο το θεμα, το θεμα της γενοκτονιας το ζητουμενο ειναι αν υπηρχε συγκεκριμένο (με τη εννοια του γραπτου) σχεδιο εξοντωσης και εκτοπισμου. Η απαντηση ειναι οτι μέσω γραπτων πηγων ειναι οτι ναι, σε μια περιοδο 3 δεκαετιων υπηρξαν διαφορα σχεδια εκτοπισμου και εξοντωσης Αρμενιων και Ποντιων απο διαφορετικες αρχες (Σουλτανος,Νεοτουρκοι,Κεμαλικη εξουσια)

    Το προβλημα μου με τυπους σαν εσενα, την Ρεπουση και τον Μελισσαρχιδη ειναι οτι αν και σαφως εχετε το δικαιωμα να λετε την αποψαρα σας, συστηματικα

    -δεν αναγνωριζεται την σημασια των γραπτων πηγων
    -προκαλειτε μίσος (''μπακεια λυση'')

    Σας εβαλα και τους 3 στο ιδιο τσουβαλι γιατι την ιστορια την εχετε καουτσουκ αναλογα για το πως σας βολευει. Η Ρεπουση για να δινει φυτιλια στους χρυσαβγουλους και να φαινεται η τρικομματικη πατσαβουρα τους ως υπευθυνη κυβερνηση, ο Τιγρης της Κασπιας για να κανει το κομματι του στους νοσταλγους των Καταστηματων Νεωτερισμου και εσενα γιατι εισαι βαθυτατα μιζερος- γεγονος που μειωνει την ευστοχια καποιων απο τα σχολια σου.

    Φιλικα
    (Οσο και αν δεν το πιστευεις)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mi pirazis to xotzea exi analavi i ounesco na to prostatefsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς "ανώνυμο". Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς μαζί μου.
    Στις "πηγές",στις μαρτυρίες και στα ντοκουμέντα τα αδιάσειστα" στέκομαι και εγώ και λέω το απλό: Αφου η ίδια η καθηγήτρια (εδώ γελάμε) με τις καλτσοδέτες τα παραβλέπει, παρ΄'ολο που επίσημα πια είναι καταδεικταία και αποδεδειγμένα όλα, και αφού οι πολιτικάντιδες "συνοδοιπόροι" της στη δημόσια μάσα από τον κρατικό κορβανά,αρνούνται να την επανορθώσουν ιστορικά, άρα παραβλέποντας και οι ίδιοι μαζί με την "καλτσοδέτα" Ρεπούση, τα ιστορικά στοιχεία και τις μελέτες που και εσύ επικαλέισαι, τότε τι άλλο μένει από το να τις αναφέρει σε απάντηση του ευγενικότατη ένας Πόντιος γόνος εκδιωγμένων, ότι πρέπει να ξανακοιτάξει τα γράπτα τα επίσημα και τις αποφάσεις του κοινοβουλιου, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η "ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ, όπως και τις αποφάσεις της Διεθνούς Επιτροπής Γεννοκτονιών.

    Οπως βλέπεις, συμφωνούμε όσο αφορά στην χρησιμότητα των βιβλίων και των μελετών.
    Μη το λες σε μένα, λοιπόν, ΑΛΛΑ ΣΤΗ "ΚΑΛΑΤΣΟΔΕΤΑ",ΤΟ ΚΝΩΔΑΛΟ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

    (Φυσικά, αν θες την γωμη μου διατί οι "Ρεπούσιδες" αρνούνται τα προφανή εγκλήματα επί άλλων λαών και αναγνωρίζουν μόνο το Εβραικό "ολοκάυτωμα", είναι γιατί ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΥΓΝΩΜΕΣ". ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ, ΕΧΟΥΝ "EXCLUSIVE". Αν δεν είσαι απόγονος του Αβραάμ. δεν δικαιουσαι να φωναζεις. Γιατί πολύ απλά, δεν θεωρείσαι ΚΑΝ άνθρωπος.)

    Οσο για το αν έχει δικαίωμα ο Μελισσανίδης να διαμαρτύρεται η να ενίσταται,ασφαλώς και το έχει. Είναι αναφαίρετο.Ισως να μη σου αρέσει, η να μη μου αρέσει,αλλά έτσι είναι. Βλέπεις, το δικαίωμα στην διαμαρτυρία,δεν το έχει μόνο το πόπολο,αλλά και το κεφάλαιο.

    Συμπέρασμα: Αντι να τα βάζεις μαζί μου για το "θεαθείναι", καλύτερα θα ήταν να γαμοσταύριζες αυτους τους αληταράδες και κάπηλους ενώ τους ταίζουμε- έστω και άθελα μας- χέζουν στα σκαλοπάτια μας.
    Και αν νομίζεις ότι σπέρνω μίσος,πρέπει να σου πω ότι δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο.
    Με πρόλαβαν οι "Εθνοσωτήρες" και οι σύγχρονοι Εφιάλτες. Γέμισαν τα πάντα με σκατό και δηλητήριο.

    Προς "anonymo" no2: Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μόνο ήθελα να ήξερα, τώρα που δεν υπάρχουν τείχη και ούτε δωματιάκι, που αναρτάς τα "δεκάδες σχόλιά μου"; Τα καρφιτσώνεις στον κώλο σου μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγραψαν και οι δύο ανώνυμοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re steven, ti xylopita efages telika apo tigri kai apo adelfos egine tamtakos?
    De sou edwse th karekla pou soy eixe yposxethei? Gia exigise mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ; Ή ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΥΡΟΥΣ;
    Το οτι τουε γουστάρω όλους αυτούς για παρέα, ΝΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.
    ΟΧΙ ΕΓΩ.
    ΕΓΩ ΤΑ ΠΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΧΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...για να καταλάβω. Στείνουν "Πολυτεχνείο" στην ΕΡΤ; Μάλλον.
    "Εδω ελεύθερη δημόσια τηλέοραση", λέει το σύνθημά τους.
    Το κανάλι του "902" παριστάνει την "Δαμανάκη" των καλωδίων, περνά το βασανισμένο μήνυμα των αυτοεγκλεισμλενων στο ραδιομέγαρο, αρνούμενοι να εκενώσουν

    Το κοινό των ημερών,ανάμεσα σε Σαμαρά και Ερντογάν: Το ότι χύνουν την καρδάρα με το γάλα "μόνοι" τους. Σχεδόν ταυτόχρονα. Εν μέσω "ανάπτυξης" και "αποφυγής του κάβου".
    Τι πάθανε; Τρελαθήκανε;

    Οχι. Υπάλληλοι είναι. Ρόλο παίζουν. Μια δουλειά τους είπαν να κάνουν. Δεν εξελέγησαν. Επιλέγησαν.
    Μάγοι δεν είμαστε. Θα δείξει η πορεία.
    Ηταν σωστό να μας επιλέξουν τον Σαμαρά, η όχι; Ηταν σωστό να παραμείνει τόσο καιρό ο "επιλεγμένος" Ερντογάν η όχι; Αργησαν οι επιλεγμένοι Πούτιν και Λαβρώφ; Αργεί ο μαύρος επιλεγμενος του "Λευκού" Οίκου;
    Ο και αυτός επιλεγμένος Ασαντ να έχει τύχη φυγόδικου Ναζί στην Αργεντινή, η την τύχη του Καντάφι; Ποιος ξέρει.

    Τα Αφεντικά ξέρουν; Ξεράδια ξέρουν. Τη πλάκα τους κάνουν και αυτοί, βαριεστημένοι,αφού η μεγάλη ποσότητα ανθρώπων επιτρέπει πολλές εφαρμογές στο έτσι κι'αλλιώς βαρετό παιχνίδι "Ζείσε εσύ-Πέθανε εσύ".
    Κάθε φορά τα ίδια.
    Αι στο διάολο πια. Βαρεθήκαμε και βαρεθήκανε.
    Κατεβάστε μας κανέναν εξωγήινο ρε σεις. Να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον.
    Χασμουριούνται και οι μούμιες στις σαρκοφάγους.
    Τα ίδια και τα ίδια,χρόοοονια τώρα.
    Νισάφι.

    Υ.Γ. Κουτσούμπας. Μάλιστα. Κουτσούμπας. Εχεις ακουστά; Οχι; Οχι...δεν είναι λουκάνικα. Δεν είναι μαγαζί με είδη προικός. Δεν είναι ταβέρνα στη Χασιά. Δεν είναι φυλή του Αμαζονίου ( οι koutsoubas), δεν είναι χαιρετισμός στα Ισπανικά (ole koutsoumpas!) δεν είναι ποτάμι, δεν είναι "η χαράδρα του Κουτσούμπα", δεν είναι τίποτα από αυτά. Τι είναι; Είναι ο εδώ και μήνες (!) ΓΓ του ΚΚΕ. Το ήξερες; Χα...! Είδες τι σου μαθαίνω.
    Αντε να το βρεις αυτό.
    Επιλεγμένος και ουχί εκλεγμένος και αυτός.
    Με σιγή ασυρμάτου. Σσσσσσσσ..... κάντε ησυχία. Να μη μας ακούσει κανείς.
    Από την φαφλατολογία και καθημερινή περατζάδα της Αλέκας στα κανάλια, περάσαμε στον κουφό,ατάραχο και αόρατο....Κουτσούμπα.
    Πιο εύκολα θα δεις μάυρο με σχιστά μάτια,παρά τον...Κουτσούμπα.Μεγαλύτερη πιθανοτητα έχει το να σε χτυπήσει κεραυνός εν αιθρία, παρά να δεις τον...Κουτσούμπα.

    Κάντε ησυχία. Σσσσσ.....Το ΚΚΕ κοιμάται. ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΝΕΡΙΤ"; Τι είναι αυτό; Οπως "Κουτσούμπας"; Δύσκολα μας βάζετε.
    Πάμε λοιπόν. Διαγωνισμός: Τι είναι ο,ή το "ΝΕΡΙΤ";
    Παραπόταμος του Ευφράτη;
    Ξάδερφος του Δαρείου;
    Θεός της Ινδίας;
    Ποδοσφαιριστής της Νιόν;
    Το μικρό όνομα του Καστίγιο;
    Ονομα μετεωρίτη;
    Λέξη στα Σανσκριτικά που σημαίνει "καυλωμένος";

    Ο χρόνος ξεκινά από όταν θα "ξανανοίξει" η ΕΡΤ. Που ποτέ δεν έκλεισε αφού 1000 θα ξαναπροσληφθούν άμεσα και οι υπόλοιποι 2000 έμεσα σε εύλογο για το ελληνικό κλαδικό κράτος διάστημα.
    Και έτσι απολύσαμε δίχως να ξανακάνουμε παραπάνω προσλήψεις.
    Μπορει και κυβερνητικός σχηματισμός να αλλάξει στο μεσοδιάστημα από το "κλείσμο" στο ξανα"άνοιγμα",αλλα θα επιστρέψουμε στη νηνεμία του "μέχρι τότε βλέπουμε" και "έλα μωρέ τωρα δεν γαμείς".
    Οταν "απολύεις" 3.000 και "επαναπρσλάμβανεις" τόσους, έχεις πετύχει την απαιτούμενη από την τρόικα απόλυση 2000 τουλάχιστον δημοσίων υπαλλήλων και την φαινόμενη μηδενική μη πρόσληψη των ιδιών,ωστε να έχεις αποτέλεμα ισοσκελισμενο,δηλαδή μηδέν.
    Και "δουλειά" εις όλους αυτούς και χαμηλότερο κοστολόγιο,αφου οι ψήφοι πια-εν μέσω κρίσης- δεν μπορει να είναι τόσο ακριβα εξαγοράσιμες όσο κάποτε,την εποχή των πλάνων του Μπιρσίμ.
    "Αμα δίνουμε σε όλους αυτούς τόσα που ζητάνε,για εμας το θα μείνει";
    ΣΩΣΤΟ!

    Ο Πυθαγόρας πρέπει να στριφογυρίζει από τύψεις στον τάφο του μονολογόντας: "δεν κατάφερα τίποτα. Είμαι ένα μηδενικό. Είμαι ένα τίποτα μπροστά τους"

    Το βρακί το βγάλαμε,το γυρίσαμε και βάλαμε το καφέ μπροστά και το κίτρινο πίσω.
    Ολε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή