Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΓΗΠΕΔΟ

             Να αρχίσουμε με τον καθ' ύλην αρμόδιο : Τον Πέτρο Γαλακτόπουλο. Τρεις εβδομάδες πριν λοιπόν : " Ευτυχώς που φύγανε οι ποδοσφαιρικές ομάδες από το ΟΑΚΑ. Μόνο ζημιές προκαλούσαν χώρια που δεν μπορούσε κανείς να εγγυηθεί για την ασφάλεια των αγώνων. Χώρια τα φέσια που έχουν αφήσει στο στολίδι του ελληνικού λαού. Τώρα πλέον, θα το μετατρέψω σε πολιτιστικό κέντρο με δικά του έσοδα. "
              ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Η ΑΕΚ είχε διευθύνοντα σύμβουλο τον Ντέμη; Αυτά είναι πταίσματα. Το ΟΑΚΑ έχει πρόεδρο και δεν ξέρω και τι άλλο, τον Πέτρο. Τα λεφτά ενός ακόμα άχρηστου οργανισμού του δημοσίου είναι σε καλά χέρια. Κι ειδικά τώρα που μάθαμε από το ρεπορτάζ, οτι ο Πέτρος συμφώνησε σε χρόνο dt με τον τίγρη - που λείπει στην Γαλλία - για τρομερά έσοδα αλλά και για την μετατροπή σε κέντρο Αεκτζήδικου πολιτισμού. Ένας πολιτισμός που ανεδείχθη πρόπερσι στον τελικό με τον Σπανό αλλά και φέτος στο παιχνίδι με την Κομοτινή.
             Έχει σεβασμό ο Έλληνας προς κάτι που ανήκει στο δημόσιο; Ουουουου. Φάνηκε στο παρελθόν και θα φανεί και στο μέλλον. Σάμπως το δημόσιο σέβεται τον εαυτό του; Ουουουου. Να σ' έχει φεσώσει η ΑΕΚ δυό μύρια, κι εκεί να ξανανοικιάζεις την περιουσία σου. Θα μου πείτε, τώρα είναι ο Μελισσανίδης. Εγώ όμως λέω άλλα: Οτι πριν, υπάρχαν μεγέθη στην ΑΕΚ, η οποία ετύγχανε και εταιρεία. Τώρα η ομάς είναι ερασιτεχνική. Ποίος θα εξασφαλίσει διαφυγόντα έσοδα στο ΟΑΚΑ; Ο Νεστορίδης; Τα χάλια μας τα μαύρα να λέτε.
           Κι όταν σας γράφω οτι τα πάντα είναι σχεδιασμός στο πόδι, να πιστεύετε. Διότι αν δεν πιστεύετε, τότε θα πέσουν πάνω σας κι άλλο τα ΜΜΕ και θα σας ρίχνουν από ολοκαίνουργια σκέπαστρα για το Ελληνικό μέχρι και για καθίσματα που παραγγέλθηκαν από την Ζιμπάμπουε που έχει το καλύτερο σκληρό καουτσούκ του κόσμου και μέχρι και τρεις βόμβες μεταγραφικές που θα αφήσουν ξερό τον Ερμή Ζωνιανών που θα έχουμε αντίπαλο. Φαντάσου τι σχεδιασμός υπήρχε που δεν είχαν πάρει χαμπάρι οι άνθρωπες οτι υπέγραψαν σύμβαση με κάποιον Εθνικό καταπατητή. Βρε εδώ μέχρι χθες τρέχαμε την τελευταία στιγμή στα τηλέφωνα, μπας και διασφαλίσουμε την λύση της εταιρείας. Που ευτυχώς έγινε και δεν έγινα κι εγώ πουτάνα στο κλαρί αφού είχα γράψει, πριν τις επικοινωνίες.
            Και διαβάζω διάφορα σήμερα, με το κυριότερο, " οι Αεκτζήδες ξενέρωσαν που θα ξαναπάνε στο ΟΑΚΑ. " ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ στον tiger, αν αντιλαμβάνομαι σωστά την δημοσιογραφία. Τι άλλο να είναι; Πληροφορία για τον μαλάκα Αεκτζή που ξενέρωσε αλλά ήθελε και να το δει γραμμένο; Δηλαδή ο μαλάκας, δεν ξέρει πώς αισθάνεται κι νοιώθει καλύτερα αν κι ο δημοσιογράφος του το πει; Τότε δεν μιλάμε πια για απλό μαλάκα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΨΗΦΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. Όμως ο θαρραλέος δημοσιογράφος, το είπε. Με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας.
           Κι όσοι θέλετε να πιστέψετε, συνεχίστε. Αγώνα έδωσα για να παίξει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Που οι παλιοί στον χώρο, ξέρουν οτι το μισώ. Όχι επειδή απλά δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Όχι. Αυτό είναι πολύ ρηχό. Άλλους λόγους έχω, που δεν είναι του παρόντος. Απλά να πω οτι πέραν του αυθαίρετου χτισίματος του με το ξήλωμα τουλάχιστον εκατό χιλιάδων ελιών εκεί πέρα, το ΟΑΚΑ για μένα συμβολίζει την απόλυτη ξεφτύλα και τον λαμογισμό της μίζας όλου του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας παρέα με όλους εκείνους τους διαπλεκόμενους που κονόμησαν από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι δηλαδή το άνδρον της αλητείας.
            Όμως, το ΟΑΚΑ ήταν λύση έτοιμη και τζάμπα για το ερασιτεχνικό σωματείο, αφού η συμφωνία - όπως θα διαβάσετε - είναι πλέον στο 25% του προηγούμενου ενοικίου. Κι ο Γαλακτόπουλος θα το πουλήσει κιόλας στους εκεί εργαζόμενους : Έσωσε τις θέσεις εργασίας τους. Δασκαλεμένος είναι για την κωλοτούμπα. Και στην ουσία οτι έπεισε τον tiger να μείνει εκεί για να μην ρημάξει το πολιτιστικό κέντρο και λοιπές μαλακίες που θα εισρεύσουν στους εγκέφαλους των εκεί δημόσιων υπαλλήλων.
            Τα έσοδα για την ΑΕΚ, όπου και να έπαιζε, είναι δεδομένα και τα έχουμε πει. Εταιρείες με λογότυπα, εταιρείες ένδυσης, ένα ωραίο προκάτ εμπορικό κέντρο στο ΟΑΚΑ - που ουδείς μπορεί να καταγγείλει ως κατάχρηση άδειων χώρων ( στα επίπεδα της Ολυμπιάδας ) - και τηλεοπτικά ( απεφασίσθη πλέον οτι θα παίζουμε μεσημέρι ) δικαιώματα για τα οποία θα χορέψουν οι Νόβες και οι Αλαφούζοι. Δεν αλλάζει κάτι δραματικά, παρά μόνο στα εισιτήρια.
           Το σύνθημα για 15 ή 20 χιλιάδες διαρκείας στο Ελληνικό, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ. Παρότι θα εθεωρείτο προκράτηση για εισιτήρια στο καινούργιο γήπεδο. Οι υπεύθυνοι λοιπόν, απλά κάνανε το απλό: Μια τηλεφωνική έρευνα σε ένα δείγμα χιλίων κατόχων διαρκείας με διαφορετικό οικονομικό και μορφωτικό στάτους. Μιλάω για διαρκείας στις ευθείες του ΟΑΚΑ. Το πέταλο, ποσώς ενδιαφέρει λόγω αγοραστικής δύναμης όπως θα διαπιστώσετε στις εκλογές της Κυριακής. Και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.
            Ακριβώς το 14% πηγαία μίλησε για συμπαράσταση. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΔΟΣ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΕΝΑ ΟΑΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Οπότε η έκθεση προς τον tiger ήταν σαφέστατη. Πέραν του ταξιδιού εκεί πέρα στα νότια και πέραν του όσο δυσαρεστημένος και να είσαι στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον έχεις την δύναμη της συνήθειας κι εύκολα ξαναπάς. Το σύνθημα που θα παίξει είναι " οι μεγάλες ομάδες παίζουν σε μεγάλα γήπεδα, άσχετα κατηγορίας. Οι μεγάλες ομάδες είναι τέτοιες λόγω του κόσμου που έχουν " Μπούρδες δηλαδή, αλλά σήμερα το marketing είναι που κάνει τον άφωνο τραγουδιστή.
               Οπότε ήρεμα και λογικά συνυπολογίσθηκε το κόστος της προπώλησης των εισιτηρίων σε σχέση με τα χρήματα που θα έπρεπε να δοθούν για το Ελληνικό - όχι του tiger φυσικά - versus του επικοινωνιακού παιχνιδιού και της γειτονιάς που θα φέρει κάποιους Αεκτζήδες στο γήπεδο. Με στόχο το 50% του περσινού αριθμού σαν ταβάνι λόγω αντιπάλων και γενικότερου ξενερώματος. Ήδη ο μύθος οτι " όλοι θέλουν να παίξουν στην ΑΕΚ " έχει πάει άκλαυτος σε σχέση με το αν ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο μπορούσε να βγάλει ξανά ποδοσφαιρικά δελτία, τότε θα είχαμε μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.
               Και μην γελιέστε για τα απλούστατα: Ο tiger δεν έχει κανένα επιτελείο τεχνοκρατικό. Κάτι γλύφτες είναι που τον περιτριγυρίζουν μπας και πετάξει κανά ξεροκόμματο. Είναι ίδια κατάσταση με τον Μαύρο πέρσι, αλλά εδώ με άλλο μπέρδεμα: Οτι ο tiger έχει λεφτά και ΘΑ τα βάλει. Ενώ ο Θωμάς είχε ( νόμιζε δηλαδή ) μόνο όνομα και λοιπά Αεκτζήδικα διαφορετικά. Κι εδώ βέβαια την έχουν πατήσει κι οι αντίπαλοι μας : Αν η ΑΕΚ ανεβεί κατ' ευθείαν, ποιός ο λόγος για μεταγραφές στις ομάδες που θα παίξουν στον όμιλο μας; Άλλο ένα αβαντάζ, που ρίχνει κι άλλο το budget της νέας ομάδας.
                Φυσικά θα πέσουν κι άλλα στο τραπέζι : Να μην δεχθούμε γκολ, να κάνουμε το απόλυτο με 90 βαθμούς, κάθε σκορ να είναι από τρία γκολ και πάνω κι άλλα μπόλικα. Δηλαδή να ιντριγκαρισθεί το παλιό Αεκτζήδικο ποσοσφαιρκό αίσθημα. Πόσο όμως; Αυτός ο διαφορετικός Αεκτζής, πόσο να πεισθεί; Οτι η ΑΕΚ έκανε το αυτονόητο κι έρριξε μια τεσσάρα στην Κάτω Τραχανοπλαγιά; Εδώ μέχρι κι ο γάβρος ξύπνησε - όχι αθλητικά - και θέλει να βλέπει και μπάλα πέραν της φιέστας.
              Τέλος πάντων,η γνώμη μου είναι το ΟΑΚΑ ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Η στρούγκα του Ελληνικού - αν γινόταν τέτοια - θα ήταν για πολύ κομπλεξικούς. Για πολύ ηττοπαθείς Αεκτζήδες, που θα θέλανε την δύναμη του κόσμου να λειώνει την Θύελλα Φυλής. Κι αν ο tiger θέλει και πρέπει να πάρει κάποιο μάθημα, είναι ένα άδειο ΟΑΚΑ ειδικά όταν θα κερδίζει η ομάδα με scor under. Διότι κι εδώ γίνεται ένα λάθος : Ποιό; Οτι ξεκινάει την προετοιμασία για την δεύτερη εθνική ή άντε και την πρώτη, με κάποιον που ΔΕΝ είναι προπονητής. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΆ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΜΑ.
             Υγ1. Στις τρύπες, θα έχουμε πολλά να πούμε. Μάλλον πιο μεστά, αφού δεν θα υπάρχει η ανάγκη της καθημερινής μιας φωνής. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. Την Δευτέρα θα έχω ένα ακόμα ραντεβού για τον καινούργιο χώρο κι ελπίζω στα μέσα του Ιουνίου, να εκπέμψουμε.
             Υγ2. Φυσικότατα, η εφημερίδα του Οικονομόπουλου πάει για κλείσιμο. Τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται. Ειδικά τώρα που η σημερινή συνέλευση αποφάσισε ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, - είδηση που πέρασε στα ψιλά αφού η επιστροφή του Γεωργέα ήταν πιο σημαντική από τα ΜΜΕ που ακόμα δεν μας έχουν πει τι δουλειά κάνει ο Βιντιάδης. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
             Υγ3. Το πούλμαν, γιατί το βάψανε; Δεν πρόκειται να κατασχεθεί; Ρε ακόμα και τώρα, κάποιοι κονομάνε κι από μπογιές;

35 σχόλια:

  1. Μετά απο όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να πουλάνε αποκλειστικότητες κάτι κετσετζόγληδες,κάτι καζαντζόγλου και κάτι παπαρόγλου!Ρε γιαούρτωμα λέμε όπου τους βρίσκετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΕΚτζης (και οχι ο ΑΕΚτσης ανιστορητε δικηγορε) δεν ξενερωνει με κανενα γηπεδο.
    Δε λεω οτι το ΟΑΚΑ ειναι καλο σαν γηπεδο για το θεατη ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, αλλα ειναι μια χαρα για ολα τα αλλα: Eχει προσβαση απο παντου, εχει parking, εχει ολα τα δημοσια μεσα και το πηγαινε ελα με τις ρυθμισεις καθε φορα της ΕΛ-ASS ειναι μια χαρα.
    Ανεσεις- χωροι για ολα και ασφαλεια.
    Δεν ειναι καλο αμα εισαι παικτης Β-Γ διαλογης και περιμενεις τη τρομοκρατια του κοσμου (που πρεπει να κρεμεται απο τα καγκελα..) μπας και στριψεις.
    Φυσικα τα αμιγως ποδοσφαιρικα γηπεδα εχουν αλλη ατμοσφαιρα και κανουν για το αθλημα. Εχουμε τετοια? ΟΧΙ.
    Αρα τι κανουμε? Η παμε σε συγκατοικηση (αδυνατον) η παμε σε στρουγκα η ΟΑΚΑ.

    Εχουμε δει ΠΑΙΚΤΕΣ επι χρονια εκει να παιζουν ΜΠΑΛΑΡΑ και αυτα με τα αχανη γηπεδα ειναι για το ποπολο. Εχω δει Βαζεχα με Σαραβακο να κεντανε (ναι πηγαινα με φιλο συμμαθητη γιο παλαιμαχου-νυν αντιπροεδρου του ΠΑΟ να δω ευρωπαικο ματς πειραζει?), εχω δει ΔΥΟ τελικους CH.L με την ομαδα μου να καθαριζει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (εμεις δεν ειμαστε γερμανικη μηχανη να παιζουμε 157 τελικους για να παρουμε ενα με το ροστερ ΦΟΥΛ ξενους, )τον ενα με αυτο το νουμερο το Στοιτσκοφ που εκανε και δηλωσεις συνεχεια και εφαγε το ΝΤΟΡΤΙ απο τον Σαβισεβιτς-Ντεσαγι-Μασαρο και τον αλλον χαλαρα με τον Κακα (αυτον που εβγαλε αχρηστο μαζι με τον κασιγιας ο...σπεσιαλ) και τον Πιπο.

    Ο ΑΕΚτζης εχει παει στη Φυλη (που επαιρνε ο αερας τα μαδερια απο τη απεναντι οικοδομη η που επεφτε με 3 βαθμους το ρευμα για 50 λεπτα νυχτα..) εχει παει να δει ευρωπαικα CH.L στη Λεωφορο εχει παει στο Νιονιο εχει παει και στη ΝΦ οταν στην 3 περναγες απο κατω για να μπεις και εβλεπες αναμεσα απο τα μπετα ΚΑΘΑΡΑ ΟΥΡΑΝΟ απο τα σχισιματα στις εξεδρες του σεισμου...

    Το οτι ολη η δουλεια ειναι στο ποδι φενεται απο το επιτελειο.
    Ο ντουσαν... μετα απο scouting κουμπαριας, και 3 τυποι που ηρθαν στο τελευταιο ματς επειδη δεν ηρθε αλλος. Με τον εναν να εχει και το προσον της πρωην σχεσης με τον κοντοβρακι (για τις καβατζες)
    Προεδρος ο Νεστορας που τον τιμαμε και τον σεβομαστε αλλα ειναι ενας παλαιμαχος 80+ χρονων.. και καπου εκει τελειωνει ο... σχεδιασμος.

    Οικονομικος- εμπορικος και λοιποι ΑΧΡΗΣΤΟΙ δεν υπαρχουν καν. Τα κανει ο σερβος αυτα..

    Αλλωστε οπως εδω και καιρο εχω γραψει το project στηριζεται στην βασικη αρχη: OTHER PEOPLE'S MONEY.

    Εξ ου και η λογικη οτι παρεις 100: Ολες οι προσφορες ειναι 30 χιλιαρικα που ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ αν τις αθροισεις βγαινουν ΤΑΒΑΝΙ 500 για τη χρονια.
    Εντελως ΤΥΧΑΙΑ συμφωνηθηκε και το ΟΑΚΑ και ΝΕΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ολο το μαγαζι εχει ΤΑΒΑΝΙ 800.
    Επισης ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ τα ΦΕΡΕΦΩΝΑ πιπιλιζουν για 15,000 καρτες των 100 ευρω ΑΡΑ 1,5ΕΚΚ.
    Με στοχο αντικειμενικο βεβαια να πιασει τα ΜΙΣΑ:ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ BUDGET Χ-Ω-Ρ-Ι-Σ χορηγιες, διαφημισεις και τηλεοπτικο.

    Ειναι κακο δηλαδη ρε DIMI να βγαλει λεφτα ο τιγρε?
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΙ ΟΡΘΑ το project πρεπει να στηθει ετσι ωστε να ειναι ΑΥΤΟΝΟΜΟ και να μη χρειαζεται να μπαινει το χερι σε καμμια τσεπη- παρα να αφηνει κιολας.

    Απλα δε μπορω να ακουω λιβανηστηρια για πακτωλους χρηματων, για 376,000 βαμμενα καθισματα και για τον Μεσι που εβαλε ορο στο Νειμαρ να ερθουν πακετο του χρονου με την ανοδο???? στη Β' εθνικη.

    ΥΓ. Ο... special κεφτες πηγε παλι στα σιγουρα.. Εχει τη κανουλα ανοιχτη (αν και επαθε ΣΟΒΑΡΗ ΖΗΜΙΑ ο Ρομαν στη Κυπρο), εφυγε ο Τσιχλας και ο Αρσεν δεν θελει να ξοδεψει.
    Στη Ρεαλ πληθαινουν καθε μερα τα δημοσιευματα οτι τους στοιχησε κατι παραπανω απο 250 το ΕΝΑ πρωταθλημα στη τριετια με τον special να ξοδευει 200 και να παιρνει και 50.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ και αυτα ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ και αφου ο αλλος εφυγε ειναι ΚΑΤΙΝΙΕΣ. Οταν εχεις να πεις κατι κ.Περεθ να το λες οταν ο αλλος ειναι παρων. Αλλιως σκασε και πληρωνε τους Πεπε και τους Μαρσελο και κοιτα απο το -17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από όλο αυτό το σχόλιό σου,κρατάω(και συμφωνώ στο έπακρο),ότι δεν μπορείς να πας με προπονητή έναν άπειρο.Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις,βάζεις έναν προπονητή κανονικό,που να εκφράζει μια συγκεκριμένη σχολή.Π.χ.Γερμανική,Ολλανδική ή όποια θέλει ο ιδιοκτήτης τέλος πάντων.Απλά από την επιλογή Δέλλα,μου μυρίζει ότι στην πορεία θα έχουμε από την τίγρη,το στρίβειν δια του αρραβώνος.Δυστυχώς.Ερχόμαστε στα ίχνη της ομάδας μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Ανώνυμο: Προσπαθούμε αγαπητέ να το διορθώσουμε κι αυτό. Κάτσε να τελειώσουμε αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνει και μακάρι να το πετύχει.
    Να είναι η ομάδα ανεξάρτητη οικονομικά και να μην βασίζεται σε κανένα τίγρη. Αν το καταφέρει θα του φιλήσω το χέρι! Δύσκολο; πολύ.
    Και πολύ καλά θα είμαστε ξανά Μαρούσι και δεν ξενερώνω καθόλου ,εγώ και πολλοί άλλοι που την μετάβαση στο Ελληνικό την βλέπαμε σαν ένα ταξίδι.Συν ότι πολλές Κυριακές θα έπρεπε να περάσουμε από την διασταύρωση της παραλιακής με το γαυρογήπεδο για να ανέβουμε τον Κηφισό την ώρα που παίζει ο γαύρος.Έχουμε και οικογένειες και παιδάκια,δεν είμαστε σαν τα χαμένα τους οργανωμένους να ''παίζουμε''ξύλο τις Κυριακές.
    Όπως λέει και ο Ντίμι έχει τα πάντα στο Μαρούσι,μέχρι και τουαλέτες.Θα μου πεις ότι ποιος τις χρησιμοποιεί.Μέχρι και στις κερκίδες έχω δει να κατουράνε.Εντάξει πολλοί δείχνουν με αυτόν τον τρόπο την παιδεία τους και κατ επέκταση την παιδεία του Έλληνάρα.
    Ξέρουμε τα κατατόπια εκεί βρε αδερφέ,που να παρκάρουμε πόση ώρα θα περπατήσουμε,που έχει βρόμικο κλπ.Που να τρέχουμε τώρα εκεί κάτω,ούτε για παγωτό δεν πάμε προς τα εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα ανησυχούσα για ποιον προπονητή θα έχει μετά τον Δέλλα. Αυτόν τον θεωρώ αναλώσιμο-προσωρινό για την Γ και μόνο,άντε και βοηθό μετά.
    Στην διάρκεια της σεζόν πιστεύει κανείς ότι ο Δέλλας θα εφαρμόσει αυτά που μαθαίνει στην Ρόδο ή θα του τα ''σφυρά'' κάποιος άλλος με πιο ''μεγάλη προπονητική πείρα'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζω για τον Κουτρουμπή που δεν αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ για να μείνει.
    Το παλικάρι που είναι πολύ καλός χαρακτήρας δεν είναι ΑΕΚτζής,είναι την ίδια ομάδα που είναι και ο Γκέκας,για να έμενε με την χαμηλή σχετικά προσφορά που του δώσαμε.Καλά έκανε όπως καλά έκανε και η ΑΕΚ που δεν τους κακομαθαίνει με τα λεφτά.
    Όποιος θέλει ας μείνει το μοναστήρι να είναι καλά.Η ΑΕΚ τους κάνει ονόματα,όχι το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χάρη: Αδερφέ, κρίμα που χάσαμε τον παλλήκαρο.
    ΥΓ. Μέσα στην εβδομάδα, κατά Πέμπτη, θάχουμε ούζο. Οι τρύπες δηλαδή. Είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Το μάτι του Τίγρη γυαλίζει".
    Ούτε ο Ανέστης Βλαχος να είναι.

    Την ημέρα που η "Ωρα" δεν θα έχει κάποια φωτογραφία του Τίγρη στη πρώτη σελίδα,θα έχει ήδη απελυθεί ο αρχισυντάκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγάλο λάθος του Μελισσανίδη είναι που αφήνει όλους αυτούς να γράφουν τις διάφορες παπαριές.
      Τι να πω,του αρέσουν;Δεν ασχολείται;Τους έχει γραμμένους ή τα βλέπει κάθε πρωί πίνοντας καφέ και χαμογελά;
      Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

      Διαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Μπάμπη, ελπίζω να κατανοείς οτι ο Μελισσανίδης δεν ασχολείται με τίποτα. Έχει κάτσει στον θρόνο και περιμένει τα φρούτα σαν την Κλεοπάτρα. Τρέχουμε δεξιά κι αριστερά μπας και μάζέψουμε τα κομμάτια της λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ικανοποιηθηκες Γιωργο με την εκκαθαριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, εφόσον αποδεχθεί το διορισμό ο Δημητρέλος. Υπέβαλα και κάποια άλλα νομικά ερωτήματα όμως, αν μπορείς να με βοηθήσεις όποτε βρεις λίγο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ SV: Ελπίζω - ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ BLOG - να βρεις λίγο χρόνο, Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΣΧΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΛΑΘΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, αν είσαι τσολιάς του παλιού στρατού. Κάντο και ανώνυμα.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, κατά την γνώμη μου, - ΟΣΟ ΓΑΜΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΧΑΧΑΧΑ.
    Φυσικά αν δεν είσαι παλιός τσολιάς, ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΜΙΝΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
    ΦΥΛΑ ΤΟΝ ΣΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.
    ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΛΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΣΩΛ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΓΚΙΑΣ ή ποιότητας. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, δεν έχεις τίποτα από τα δύο.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ. Ή ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΗ, που διαβάζει Καθημερινή. Ή που λύνει σταυρόλεξα με ίδιες λέξεις.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΦΕΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΠΟΚΕΡ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΠΗΚΙΑ; ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ; ΚΑΠΙΚΙΑ; ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΤΑ.
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ " ι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον Μανουσάκη γιατί τον βρίσανε? Επειδή δεν ήταν "ενωτικός"? Δεν ξέρω τι παίζει με αυτόν, αλλά καλά μου φάνηκαν αυτά που είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς steven: τι γνώμη έχεις για Κοτσάτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Ανώνυμο: Πας μη με τη νέα τάξη πραγμάτων, βάρβαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς J.Patikas: Δημήτρη μου, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αεκτζήδικα μίλησε και μ' άρεσε που την ΑΕΚ την ονόμασε
    " αυτοκρατόρισσα ". Σαν να είχε βγει από εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ασχετο, :Ο κ. Ιβάν Σαββίδης τόνισε την πάγια θέση του ιδίου και της ΠΑΕ για “άμεση αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους” με την καταβολή των περίπου 11 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όπως ανέφεραν κυβερνητικοί παράγοντες σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του “Δικεφάλου”."

    Εμεις γιατι επρεπε να πεσουμε γ΄'εθνικη; κοντα στο βασιλικο θα ποτιζοτανε κι'δικη μας γλαστρα.τι ειναι 10 εκατομμυρια για τον μεγιστανα; αυτος ο υποβιβασμος δεν μου καθησε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς oulkas: Άμα τα χρέη ήταν δις ευρώ, τότε θα πλήρωνε ο Μελισσανίδης. Με πενταροδεκάρες δεν ασχολείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με το που μπήκε στην αίθουσα για να ψηφίσει ο Μελισσανίδης, σβύσαν τα φώτα.
    Ε, όχι ρε πούστη μου.
    Ακόμα και εδώ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κατάλαβε ότι θα τις χάσει,γι αυτό σβήσανε...

      Διαγραφή
  22. δεν μπορώ να καταλάβω ρε συ steven γιατί όταν εσύ είσαι προβληματισμένος εγώ είμαι ικανοποιημένος και όταν εσύ ικανοποίησε εγώ προβληματίζομαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο: Προπόνηση κάνουμε για το μέλλον. Αλλά, σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα επανέφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς daffy: Μάλλον δρούμε συμπληρωματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο κοντός θα πάει να ψηφίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Χατζηχρήστος πήγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Χατζιχρήστος; Και βέβαια ήταν εκεί. Εκανε την κάλπη. Είχε και λουκέτο στη μύτη. Δεν τον-την είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 491 στις εκλογές του ΄11 , 469 σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Ανώνυμο: 4 - 69. Πιο σεξουαλικό ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤέσσαροιΤριανταΠεντε ψήφισαν τελικώς... οι υπόλοιποι ΤριανταΤέσσαροι την έκαναν νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Ανώνυμο: Εμείς τους μετράμε κι αυτούς που την έκαναν. Δεν μας φρενάρει τίποτα. Εδώ μιλάγαμε για 1,5 μύριο κίτρινες οικογένειες από τα θεμέλια και τα άλλα. Οι 35 θα μας πάνε πίσω;
    450 ΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΤΟ 25% ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή