Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

            Από το ταχυδρομείο μου και καλά.
       
            ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΝΤΗΣ.
**********************************************************************************

Είμαστε βέβαιοι ότι η ΑΕΚ θα παίξει Γ΄ Εθνική;
Α ναι; Και πως παρακαλώ; Μα θα τεθεί λέει σε εκκαθάριση από τη Γενική Συνέλευση μεθαύριο. Μάλιστα. Η εκκαθάριση όμως απαιτεί και εκκαθαριστή. Ο οποίος φορτώνεται όλα τα χρέη της ΠΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 118Α του ν. 2725/1999. Κι επειδή δε θα έχει να πληρώσει ΦΠΑ και ΦΜΥ, θα τρέχει και για κακουργήματα.
Οπότε, ο εκκαθαριστής είναι επί της ουσίας καμικάζι. Ο μόνος διαθέσιμος είναι αυτός που δε φοβάται τη βροχή: ο βρεγμένος. Δηλαδή ο Δημητρέλος. Γιατί αυτός ήδη τρέχει για κακουργήματα: τι διαφορά θα του κάνει αν τα χρέη για τα οποία θα τρέχει είναι λίγο περισσότερα.
Γι αυτό κι είχε προεξοφληθεί ότι εκκαθαριστής θα διοριστεί ο Δημητρέλος (βάλε στο GoogleΔημητρέλος και εκκαθαριστής αν δε με πιστεύετε).
Μέχρι που χθες έσκασε αυτό εδώ το αρθράκιhttp://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17304&subid=2&pubid=129403076 με τίτλο «Ποιος θα είναι ο εκκαθαριστής, οέο;». Στο οποίο αναφέρεται για πρώτη φορά ότι  «σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα τον ρόλο του εκκαθαριστή στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάμβανε ο Ανδρέας Δημητρέλος, αν και άνθρωποι από το περιβάλλον του το διέψευδαν».  Αν παραβλέψουμε προς στιγμή το γεγονός ότι ο Δημητρέλος έχει περιβάλλον, γεννώνται μια σειρά ενδιαφέροντα ερωτήματα:
1.       Αφού «άνθρωποι από το περιβάλλον του το διέψευδαν»  γιατί οι διαψεύσεις δεν είδαν το φως της δημοσιότητας; Όχι πάντως γιατί ο ίδιος δε μιλάει απευθείας με δημοσιογράφους. Θυμίζω μια σκηνή από το παρελθόν: «Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε σχετικά με την μη έγκαιρη ενημέρωση του Θωμά Μαύρου για το επενδυτικό ενδιαφέρον, ο Ανδρέας Δημητρέλος ξεκαθάρισε: "Ενημερώθηκε ο πρόεδρος, απλώς εγώ την ίδια μέρα που ήμουν στη συνεδρίαση της λίγκας δεχόμουν συνεχώς κλήσεις από τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να εξαντληθεί άμεσα η μπαταρία στο κινητό μου. Τον κάλεσα την επόμενη μέρα το πρωί"».
2.       Εδώ ο Μελισσανίδης, το τεχνικό team και σύσσωμος ο τύπος κάνουν σχέδια για την ΑΕΚ της Γ΄ Εθνικής. Να το ξέχασε ο Δημητρέλος να ενημερώσει το Μελισσανίδη όταν μίλησαν πρόσφατα http://www.sportdog.gr/article/173469/ta-eipan-dimitrelos-melissanidis για την εκκαθάριση; Ότι καλά όλ’ αυτά ρε παιδιά, αλλά εκκαθαριστή ποιον θα βάλουμε;
3.       Λέτε να διέφυγε η λεπτομέρεια αυτή στο μεγαλομέτοχο πρόεδρο των SupportersΜάκη Κασνακίδη; Ίσως αυτός νόμιζε ότι « ο εκκαθαριστής […] θα προέρχεται από το υπουργείο Ανάπτυξης» http://www.tanea.gr/news/sports/article/5017207/h-aek-odhgeitai-oristika-se-ekkatharish/. Αυτό όμως δεν προβλέπεται πουθενά στο νόμο. Ε, μπορεί να μπερδεύτηκε κι αυτός και να μη σκέφτηκε, σε Γενική Συνέλευση για εκκαθάριση πάω, ο εκκαθαριστής ποιος θα είναι; Είναι όμως κάπως σα να ξεκινήσεις να πας στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής χωρίς να σκεφτείς ποιος θα είναι ο/η παρτενέρ.
4.       Στο α΄ρθρο παρατίθεται ολόκληρη η σχετική διάταξη περί ευθύνης του εκκαθαριστή (μαζί με μια εσφαλμένη ερμηνεία της). Την νομική έρευνα την έκανε άραγε μόνος του ο καλός συντάκτης; Ή μήπως τον βοήθησε κάποιος; Κι αυτός ο κάποιος τι λόγο να είχε, τρεις μέρες πριν τη γενική συνέλευση, να τα τινάξει όλα στον αέρα;
Γιατί όλα τινάζονται στον αέρα, εφόσον βέβαια το ρεπορτάζ είναι ακριβές. Γιατί αν δε δεχθεί ο Δημητρέλος, ψάχνουμε κάποιον να φάει στο κεφάλι ένα κακούργημα, καμπόσα πλημμελήματα κι 170 εκ. χρέη προς το Δημόσιο. Δεν το λες κι εύκολο να βρεθεί αυτό το πρόσωπο.
Ηθικόν δίδαγμα: ο Σταύρος είναι εδώ. Επτάψυχος.  Και δεν είναι μόνος. Έχει και όψιμους φίλους.

14 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Σε μέναν θα μιλήσουν καζαμία ή SV, όπως θέλεις πες το όνομα σου.
    ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ, είναι κατόπιν άδειας μου. Γιατί;
    ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. Ή, για τ' αρχίδια μου. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΜΟΥ, που λέγατε, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ιδιο δεν ισχυει και για τον Νεστορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομικίστικα είναι όλα αυτά και -μη ξεχνιόμαστε- βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο μπουρδέλο.
    Εδώ τα κόμματα που χρωστάνε απο μια 100άρα έκαστο, νομοθετουν τα χαράτσια. Και δεν θα βρει τρόπο να "εκαθαρισει" την εταιρεία, αυτός που θα την πάρει λευκή, ο οποίος τυγχάνει και πριμοδότης των σκερβελέδων που λέγονται πολιτικοί; Τι κουβεντιάζουμε εδώ πέρα;
    Δεν θα βρεθεί πάτος να πετάξουν τα απόβλητα; Ας τα πάνε στο ΧΥΤΑ.
    Ας βάλουν "εκαθαριστή" έναν Γεωργιανό στην ανάγκη. Σιγά το πράμα.

    Αλλού είναι η είδηση: 84χρονη στην Αμερική,κέρδισε 270 εκατομμύρια στο Λόττο.
    Χέστηκε στο χρήμα η γιαγιά. Η από πέσιμο η από χέσιμο που λένε.
    Σκέφτομαι να μπαρκάρω λάθρα και να βγω στο νησί "Ελις".
    Η ίσως είναι καλύτερα να πουλήσω ένα νεφρό μου και να βγάλω ένα αεροπορικό εισητηριο για Αμέρικα.
    Πρέπει να προλάβω....
    ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Νέστορας είναι στην Ερασιτεχνική. Δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ.
    Οι "ΠΑΕτζίδες" έχουν θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε blogger,δεν ειμαι ο καζαμιας. Δεν σου κρυβω οτι λογω καζαμια σε βρηκα,αλλα επαναλαμβανω δεν ειμαι ο καζαμιας.
    Και συνεχιζω. Θα κανει αποποιηση διορισμου ο Δημητρελος; Εντος τριων ημερων υποχρεουται να απαντησει. Κι αν αποποιηθει, εχει προβλεψει η υπηρεσια και υπαρχει και ο Αλεξης ο Αλεξιου. Κρινεις οτι ο Αλεξιου (ή ο Δημητρελος δεν ειναι αυτο το προβλημα μας) θα αιτηθει παραταση προθεσμιας στην εκουσια δικαιοδοσια γιατι δεν μπορει να συγκεντρωσει τα στοιχεια προς εκποιηση; Φοβασαι ανακοπη και εκτιμας οτι θα ευδοκιμησει κιολας; Σε διαβεβαιω οτι το Δημοσιο (που ειναι το μονο με γενικο προνομιο για τα ληξιπροθεσμα) δεν προκειται να προβει σε καμια αιτηση ανακοπης. Τι ακριβως θελεις να πεις και γιατι δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει;
    Τελος παντων,για να μην το κουραζουμε,πες του ΓΠΚ να μην σου στελνει κουταμαρες και να μην τρωγεται με τα ρουχα του με το Σταυρο.Και να ρωτησει και κανα δικηγορο γιατι τα νομικα τα χει ξεχασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να’σαι καλά βρε Βασίλη που μου θυμίζεις ότι έχω ξεχάσει τα νομικά. Επειδή εσύ φαίνεται να τα θυμάσαι, μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου σε ένα νομικό ερώτημα:
    Όπως θυμάσαι, το 2008 είχε συγκληθεί μια Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Ένα από τα θέματα ήταν «Έγκριση καταρτισθείσας προκαταρκτικής κοινής δήλωσης συμφωνίας σχετικά με την πρόθεση κατάρτισης σύμβασης μίσθωσης υπό προϋποθέσεις, ακινήτου, της κυριότητος εταιρείας συμφερόντων του εκ των μετόχων και μελών της Διοικήσεως Νικολάου Νοτιά». Όμως η σύμβαση αυτή δε μου είχε δοθεί πριν τη Γ.Σ., ούτε είχε μοιραστεί στους μετόχους, οπότε ανέβαλα το θέμα. Στη συνέχεια βέβαια έλαβα στα χέρια μου ένα αντίγραφο της σύμβασης (το έχω ακόμη αν το χρειάζεσαι), κι έμεινα όταν είδα ότι το μίσθωμα ήταν 1,3 εκ. το χρόνο. Όταν αυτό δημοσιοποιήθηκε, υπήρξε βέβαια κατακραυγή. Τελικά η σύμβαση αυτή εγκρίθηκε ενάμιση χρόνο αργότερα με ετήσιο μίσθωμα μόλις 720.000. Αυτοί που διαπραγματεύθηκαν και υπόγραψαν την πρώτη σύμβαση από πλευράς ΑΕΚ είναι κατά τη γνώμη σου ένοχοι του εγκλήματος της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος εν αποπείρα, οι δε αντισυμβαλλόμενοί τους συνεργοί αυτών; Το ερευνώ το θέμα και δεν έχω καταλήξει. Ρωτάω εσένα λοιπόν επειδή τα νομικά τα έχω ξεχάσει και δε θέλω να κάνω κανένα λάθος, καταλαβαίνεις.
    Α, τους χαιρετισμούς μου στο Σταύρο επίσης, μαθαίνω ότι του μιλάς. Σου είπε μήπως πώς πάει η Empire,αν πουλάνε οι μπουτίκ; Παραμένει ακόμη εκεί, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, βέβαια. Αν το θυμηθεί, να μας στείλει κι ένα ισολογισμό, γιατί σε λίγες μέρες λήγει κι η φετινή προθεσμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γ.Κ - αν εισαι οντως εσυ, που φαινεται να παιζει να εισαι- εγω τουλαχιστον διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον τις παρεμβασεις σου.
    Εχεις μεινει βεβαια σχεδον μονος σου αναμεσα στους 'επωνυμους' (με τους οποιους συνεργαζοσουν καποτε) που φωναζεις ακομα για σοβαρα ηθικα και νομικα θεματα που φερανε την ομαδα εδω που την φερανε. Και το οτι σε εχει λοιδορησει τοσο πολυ το σωτο-καθε-μερα-ολο-το-χρονο μαλλον προσθετει ποντους στην αξιοπιστια σου.
    Αν μου επιτρεπεις προσεχε λιγο τις ενεργειες σου που μπορει να φαινονται βοναπαρτιστικες (πχ Νιονιος) καθως οπως γνωριζεις πολυ καλα εδω δεν ειναι τα States και η Ελλαδα ειναι βαθυτατη συντηρητικη χωρα. Μερικες φορες less is more ειδικα οταν υπαρχουν μαξιμαλιστικες ομαδικες ονειρωξεις για καμπανες και τρουλους.

    Μου αρεσει που εμφανιζεσαι στο μπλογκ του Στηβεν και σιγουρα εχεις πολλα να μας πεις οταν και με τον τροπο το επιλεξεις αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α, Βασίλη, ξέχασα να σε ρωτήσω: σου επέτρεψε σήμερα ο Σερβοέλληνας πολυνίκης να πας στη δουλειά σου; Γιατί προχθές διάβασα ότι σε πέταξε έξω με τις κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανώνυμο:
    Ναι εγώ είμαι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο για τις «ενέργειές [μου] που μπορεί να φαίνονται βοναπαρτίστικες», αλλά όχι γιατί «εδώ δεν είναι τα States και η Ελλάδα είναι βαθύτατη συντηρητική χώρα». Με αφήνει παγερά αδιάφορο η γνώμη που έχουν για μένα άνθρωποι που πανηγυρίζουν γιατί πέσαμε Γ’ Εθνική, που καταπίνουν αμάσητα τα παραμύθια των κατά καιρούς «επενδυτών» και σωτήρων-σοτήρηδων, που δεν ξεσηκώνονται όταν δε μας λέει κανείς τι έγινε το στοκ της ΠΑΕ και πόσα λεφτά έφυγαν στην Empire, που εξακολουθούν να πιστεύουν σε παραμύθια της Χαλιμάς για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δεν το κάνουν θέμα όταν ο προπονητής της ΑΕΚ αφήνει χοντρά υπονοούμενα σε συνέντευξή του για δυο-τρεις παίκτες και τη διοίκηση, που δεν επαναστατούν όταν κάποιοι γνωστοί-πασίγνωστοί μπαίνουν στο γήπεδο τάχα αγανακτισμένοι και διακόπτουν το ματς, αφαιρώντας από την ΑΕΚ την τελευταία της ευκαιρία να μείνει στην κατηγορία (χωρίς όμως η αγανάκτηση να τους εμποδίζει να τσουρνέψουν και κανένα ζευγάρι παπούτσια). Αν όλοι αυτοί είναι ΑΕΚ, τότε εγώ είμαι κάτι άλλο και δε θέλω καν να συγχρωτίζομαι μαζί τους.
    Ο λόγος που ήταν λάθος το ότι πήγα στον Πανιώνιο, ήταν γιατί το έκανα από ιδιοτέλεια: ήθελα να αποδείξω ότι είχα δίκιο, να «βγω από πάνω». Δυστυχώς, έμαθα ότι όταν βάζεις έστω κι 1% ιδιοτέλεια σ’ αυτό που θα όφειλες να κάνεις από αγάπη και μόνο, είναι σίγουρο ότι θα χάσεις από αυτούς που είναι ακόμη πιο ιδιοτελείς και παίζουν χωρίς κανόνες: απ’ τον κάθε Αχιλλέα, ας πούμε. Πάντως έμαθα πολλά στον Πανιώνιο, ιδίως στον ψυχολογικό αλλά και στον ποδοσφαιρικό τομέα. Αρκεί να δει κανείς τις μεταγραφές που κάναμε τότε, το κόστος τους και που είναι αυτοί σήμερα (κανείς δε λέει, π.χ., ότι το Βαζ Τε τον πήραμε από τα καλάθια ενώ όλοι τον θεωρούσαν κουτσό, η επόμενη διοίκηση τον άφησε ελεύθερο και φέτος το παιδί έπαιζε Premier League, έχοντας 28 συμμετοχές με τη West Ham).
    Το ενδιαφέρον μου πια για την ΑΕΚ (και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας) περιορίζεται στο να παρακολουθώ τις τιτανομαχίες στο παραγοντικό επίπεδο (που έχει βέβαια υπερκεράσει σε ενδιαφέρον το αγωνιστικό εδώ και χρόνια). Με ποπκορν και μπύρα όμως, για χαβαλέ. Αν ένας μονομάχος πάει να τα φτύσει, μπορεί να του πετάξω κανένα μπουκάλι νερό να πάρει τα πάνω του για να μη σταματήσει το θέαμα. Μέχρι εκεί όμως. Δεν αξίζει για παραπάνω. Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε προφανώς τις επιλογές του, οι οποίες είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σεβαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς SV: Θεωρώ οτι η ερώτηση που μου απευθύνεις είναι ρητορική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ανώνυμο: Πιστεύω οτι στο τέλος της άλλης εβδομάδας, ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ, θάναι στον αέρα. Εκεί, ο GPK, θάχει δική του στήλη ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΘΑΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.Thank you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς ΓΚ: Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Ειχα σκεφτει -και προφανως δεν ειναι ο μονος- για ποιον λογο πηγες στον Πανιωνιο και εμενα προσωπικα αυτο δεν με πειραξε καθολου. (Δεν ειχα βεβαια και δεν εχω και δεν θα εχω ποτε την ιδια θεση για τον Μπαγεβιτς γιατι οπως σωστα ειχες πει στον Ντεμη ειναι διαφορετικη η προηγουμενη διαδρομη του στην ΑΕΚ και το βαρος της παρουσιας του σε σχεση με το δικο σου-σας. Στο κατω αυτος φορεσε τον Δικεφαλο σε εκεινη την ομαδα στα τελη της δεκαετιας του '70 για την οποια αποφασισα να γινω ΑΕΚ. Τελος παντων μην μακρυγορω με κατι που δεν ειναι το μειζον σε αυτη την συζητηση).

    Οσο για την προσωπικη σου σταση για το τωρα (το τωρα της Πτωσης για να μην ξεχνιωμαστε και το 'επεκεινα'...) δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.

    Προς Στηβεν: Τρύπες, ε ?? ....
    Δεν σταματας να με εκπλησεις - τις περισσοτερες φορες ευχαριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Οι Ελληνες δεν είναι φασίστες" είπε ο μονόφθαλμος που μοιράζει τις δουλειές από το Μαξίμου.
    Τι μαλάκας θεέ μου. 'Η τι πουλητάρι.
    Σαν να βγαίνεις δηλαδή καταμεσής της πλατείας και να φωνάζεις "τα αδέλφια μου δεν είναι απατεωνες".
    Λίγο ακόμα και θα μας καθήσoυν στο σκαμνί οι Germania and firends και θα μας δικάσουν σαν υπαίτιους του "ολοκαυτώματος".
    Κινητή προσβολή και μόνιμη αντιδιαφήμιση είναι όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες.
    Αξιος ο μισθός που τους δίνουν.

    Εχω μια απορία: Αν αύριο η πλειοψηφία, η συντριπτική πλειοψηφία την "δει" αλλιώς και γουστάρει να κυβερνηθεί από "Κασιδιάριδες", οι μεταπολιτευτικοί μουσαφιραίοι που μας κατσικώθηκαν εδώ και 10ετίες, τι θα κάμουν; Γιατί κάτι θα πρέπει να κάμουν.
    1) θα αντισταθούν στην πλειοψηφική διάθεση και άρα στο λαικό πρόσταγμα,προασπίζοντας την "δημοκρατία" τους;
    2) θα λακίσουν απογοητευμένοι για τας Ευρώπας και θα κάνουν αντίσταση απο κει;
    3) Η θα παραμείνουν, θα γίνουν ένα με το "ρεύμα" και θα βαφτίσουν το κρέας, ψάρι;
    Παρακαλώ τις απαντήσεις σας, στο Προεδρικό Μέγαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tριβιζάς Μάριος
    Μόνο με άδεια της ΑΕΚ μπορεί να μπαίνει στα Σπάτα ο Σίμος
    Έπειτα από όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε να ψάξουν τι προβλέπεται στη σύμβαση της ΑΕΚ με την «Μεσογαία ΑΕ»


    Την περασμένη Δευτέρα ο Βασίλης Σίμος αναστάτωσε για δεύτερη φορά τα Σπάτα (η πρώτη ήταν όταν λίγες μέρες νωρίτερα τα... έβαλε με τα συνεργεία που συντηρούν τα γήπεδα), καθώς εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο συνοδευόμενος από τρία άτομα και απαίτησε να τους κάνει ξενάγηση στους χώρους του προπονητηρίου, την ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις δοκιμές βρίσκονταν στα αποδυτήρια! Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον οδήγησε στην έξοδο.
    Το συγκεκριμένο περιστατικό -το οποίο προστέθηκε στα προηγούμενα- εκνεύρισε τόσο τον Σερβοέλληνα, που ζήτησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να ερευνήσουν αν ο Σίμος έχει δικαίωμα να εμφανίζεται στα Σπάτα όποτε εκείνος επιθυμεί. Τι προέκυψε από την... έρευνα; Ότι στην σύμβαση που έχει υπογράψει η ΑΕΚ με την «Μεσογαία ΑΕ» αναφέρεται πως η πλευρά του ιδιοκτήτη μπορεί να επισκέπτεται το προπονητήριο ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννοήσεως με την ΠΑΕ. Κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί το προπονητήριο, αλλά η επίσκεψη θα πρέπει να γίνεται μόνο στον χρόνο που θα του υποδείξει η ΑΕΚ και όχι να εμφανίζεται χωρίς ειδοποίηση, όπως συνέβη. Όσον αφορά το... επιχείρημα ότι η ΑΕΚ (του Νοτιά) δεν έχει καταβάλει τα προβλεπόμενα ενοίκια στην «Μεσογαία ΑΕ» (του Νοτιά), δεν αναιρεί όλα τα παραπάνω, καθώς η μόνη δυνατότητα που έχει η ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης.
    Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότεινες ο Σίμος είχε το δικαίωμα να επισκέπτεται τα Σπάτα όποτε επιθυμούσε (άλλο αν τότε δεν έκανε συχνά χρήση του δικαιώματός του) ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ (ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, μόνος του και όχι με... παρέα όπως έκανε τη Δευτέρα). Όμως, αυτό το δικαίωμα το έχασε με δική του επιθυμία, καθώς αν και του προτάθηκε, δεν δέχθηκε στην τελευταία ΓΣ να μπει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει την ΠΑΕ σε εκκαθάριση...
    Πάντως, σε κάθε περίπτωση είναι να απορεί κανείς για το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Νοτιά έχει δημιουργήσει τέτοια ένταση στις σχέσεις του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τη στιγμή που η απ' ευθείας συνομιλία που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Χιώτη εφοπλιστή έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο τελευταίος δεσμεύτηκε στον Τίγρη ότι θα βρεθεί η φόρμουλα για την παραμονή της ΑΕΚ στο προπονητήριο των Σπάτων, μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο συνεργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή