Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ;

           Λέτε; Λέτε να τρελάθηκε ο Ιβάν; Λέτε να τα μπέρδεψε προς το τέλος της αυτοπαρουσίασης του με αφορμή τον προπονητή που προσέλαβε; Ο καθένας έχει την γνώμη του και ειδικά τα ρεπορτάζ που επιμένουν πάντα επιφανειακά. Ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Εγώ λοιπόν λέω οτι δεν τρελάθηκε κανένας, κι ειδικά αυτός.
           Πριν μπούμε στην ουσία των λόγων του, ας κατανοήσουμε το απλό. Ο άνθρωπος δεν είναι καθόλου μετριόφρων. Και γιατί να είναι άλλωστε; Αυτοδημιούργητος είναι με πολυσχιδή επιχειρηματική δράση σε διάφορους τομείς αλλά κι αν ακόμα κάποιος πει οτι είναι διαπλεκόμενος, σίγουρα δεν διαπλέκεται με τα εγχώρια τσουτσέκια. Αυτά τα υπαλληλάκια της Μέρκελ. Διαπλέκεται με τον Πούτιν ο οποίος όπως γνωρίζετε, κυβερνάει την Ρωσία κι όχι την ψωροκώσταινα. Σε πρώτη φάση να καταλάβουμε την διαφορά των μεγεθών, όπως εμφανίστηκε στην ατάκα " ...το πολύ πολύ να πάρω τον Εφραίμ..."
              Κάποιοι γέλασαν, ενώ θα έπρεπε να έχουν κρυφτεί. Βάλτε κάτω δημοσκοπήσεις, βάλτε κάτω υπερκομματισμό και θα αντιληφθείτε το νόημα της κουβέντας. Φυσικά ΚΑΙ ο Εφραίμ υπόδικος. Γιατί όλοι οι άλλοι τι είναι; Κι ειδικά όοοοταν γίνει η δίκη κι όοοταν ο παπάς κατέβει με το τετράδιο με τους λογαριασμούς για όοοολα τα κόμματα της κυβέρνησης. Όταν έστηνε την δουλειά το πασόκ και μετά ανέβαινε εκεί η νδ για την συνέχεια της προσπάθειας. Τα είπε ο γουστάρων το show Ιβάν τέλεια. Ακριβώς μετά τον Ροναλντίνιο είχε τον Εφραίμ.
            Και δεν μίλαγε καθόλου στα παόκια. Ειδικά αυτά, τα έχει χεσμένα ο Ιβάν. Σας τα έχω γράψει αυτά κανά πεντάμηνο τώρα. Πρώτα θα φύγει ο Γκαρσία στηρίζοντας τον Δώνη και μετά θα ξανάρθει ο έτσι για να φύγει ο άλλος. Αυτό στην γλώσσα του ποδόσφαιρου επιχειρηματικά , λέγεται " θα κάνω ό,τι μου καβλώνει. Εσύ θα σκας και μόνο θα αγοράζεις φανελάκια και εισιτήρια. " Κι έκανε δυό κινήσεις ο Ιβάν στην σκακιέρα : Πρώτον πήρε τον Γκαρσία πίσω χωρίς την έγκριση του προπονητή του και δεύτερον τον έφερε σαν παίκτη ! Πόσα παόκια να πάρουν καινούργιες φανέλες του Ουρουγουανού και πόσοι να μην τον λυπηθούν όταν θα τον βλέπουν με την γλώσσα έξω στο γήπεδο με βάση το μοντέλο του Ολλανδού. Ακριβώς αγαπητοί. Τον έφερε για να απαλλαγεί από αυτόν.
              Στο παιχνίδι μετά μπήκαν και τα ΜΜΕ της ΑΕΚ. Άλλο κι αυτό. Είπε ο αγαπητός Κώστας ειδικά, να κάνει μια αφιέρωση στον tiger : " ...τα πράγματα είναι αλλοιώς στην ΑΕΚ..." Δηλαδή είπε περίπου τα μισά. Ο Ιβάν έχει λεφτά αλλά δεν ξέρει μπάλα. Ενώ ο tiger έχει και τα δύο. Θα δούμε λοιπόν σύντομα με βάση αυτό το περίφημο τίμημα για τον ΟΠΑΠ, τα λαχεία και τις υπογεγραμμένες χορηγίες προς την λίγδα. Μην βιάζεστε. Μόνο η δαφνοστεφανωμένη πρέπει να πάρει ένα τρειαμισάρι μύρια. Αυτό αφήστε το για τα προσεχώς καθώς οι εξελίξεις τρέχουν.
             Τα μήντια της ΑΕΚ λοιπόν, θεώρησαν ατυχές το παράδειγμα του Ιβάν για την ομάδα μας. Πιό σωστά για την εταιρεία μας. Κι είπαν με την φωνή της κυρά Κατίνας της γειτονιάς, " ...αν θέλει κι ο Ιβάν να μην πληρώσει, ας πέσει κι αυτός..." Μετά καθάρισαν με την λογική φωνή του νόμου, και πήγαν για μπαρμπουνάκι στο τηγανάδικο κάτω στον Πειραιά. Πάμε λοιπόν.
             Το νούμερο ένα αποτυχία, είναι να ασχολείσαι με τον αντίπαλο. Σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής. Στ' αρχίδια σου τι λέει και τι κάνει. Εσύ κοίτα τα δικά σου. Στα δικά σου λοιπόν, έχεις αποφασίσει τι χρωστάς στο δημόσιο; Χρωστάς 35 που έλεγε ο γιαουρτάς ( είναι μέσα τα 5 του ΦΠΑ που δεν απέδωσε; ), 177 αν κατέπιπτε το άρθρο 44 ή 70 που λέει ο tiger; Ξέρεις ρε μαλάκα τι χρωστάς; Ή ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΖΑΜΠΑ;
             Ο Ιβάν λοιπόν λέει : " ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ. " Δηλαδή ζητάω να πληρώσω το πρωτογενές χρέος μου κι όχι τις προσαυξήσεις. ΟΡΘΟΤΑΤΟΝ. ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Που ο πλανήτης όλος χρωστάει 7,5 φορές όλο του το ΑΕΠ, χωρίς να ξέρει κανείς πού στο διάολο το χρωστάει. Φυσικά ο Λιακόπουλος μπορεί να το παίξει νταβατζής των νεφελίμ και να διεκδικήσει τα ποσά των δανείων, αλλά μέχρι να επέμβει, 100000% ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ Ο ΣΑΒΙΔΗΣ.
              Κι εδώ να βάλω τον εξής συνειρμό : Όταν κάποιος μαλάκας πάει και φτειάχνει ένα πίνακα προσδοκώμενων εσόδων, την ΑΕΚ πού την βάζει; Σ' αυτά που χρωστάει αν πληρωθεί το 44 ή σε αυτά που χρωστάει αν το άρθρο δεν πληρωθεί; Αν όμως πληρωθεί, τότε πρέπει να δώσουμε 34. Αν δεν πληρωθεί, πρέπει να δώσουμς 177. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 133, ΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ  ΤΡΟΙΚΑ; Μήπως με ισοδύναμα που πρέπει να τα καλύψουν οι πολίτες; Φυσικότατα, άσχετα αν στο παιχνίδι αυτό ( των 133 ) θα κρυφτούν κάποιοι φοροφυγάδες. Γκε γκε;
            Οπότε ο Σαββίδης λέει το προφανέστατο στον μαλακοπίτουρα που το παίζει πρωθυπουργός μέχρι τον Οκτώβριο. Take it or leave it. Φυσικά λέει και κάτι άλλο : " Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΓΩ ΘΑΜΑΙ 50 ΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. " Δηλαδή : Έλα εδώ ρε αρχίδι, που θα μου πεις να πάω να λαδώσω διοικήσεις ή να πιάσω παρατρεχάμενους. Δεν συμμετέχω σε κανένα διαγωνισμό κοινοπραξιών και λοιπών κοτσαμπάσηδων. Αν πάρεις 50 παραπάνω από τον όποιον κερδίσει το στημένο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; Τι; παραβιάζεται η αρχή της διαφάνειας; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ.
             Αυτά είναι τα πίσω από τις γραμμές του Ιβάν. Και φυσικά η έναρξη του πολέμου εναντίον του χάπια. Καμιά ΑΕΚ δεν είναι απέναντι του. Φυσικά και κανένας Ιβάν δεν υπάρχει απέναντι στην ΑΕΚ αυτήν την στιγμή. Ο ένας πάει για champions league κι ο άλλος να υπερκεράσει την Πετρομαγούλα. Γιατί αναφέρθηκε στην ΑΕΚ; Για τον ίδιο λόγο που δεν είπε τίποτα για την ΕΠΟ και για τον ίδιο λόγο που είπε "...όλοι οι διαιτητές είναι φίλοι μου..." ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΡΩΣΙΚΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΟΥ. Όταν εγώ σαν Πόντιος επιτίθεμαι σε Πόντιο που δεν είναι αυτήν την στιγμή απέναντι μου, να καταλάβουν οι μαλακοκέφαλοι τι πρόκειται να γίνει. Μαλακοκέφαλοι που μόνο με την Κρήτη έχουν κάποια επαφή ακόμα ( ο νοών νοείτω ).
             Γιατί τα γράφω αυτά; Για να απαντήσω σε χθεσινό σχόλιο, αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ που γράψανε την κριτική σήμερα, ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΑΛΗ. " Ο ΟΠΑΠ πρέπει να τηρήσει την υπογραφή του με τις ομάδες..." Τι λέτε ρε; Και το παίζετε αδέκαστοι; Τι σας νοιάζει αν οι ομάδες θα πάρουν παλιές υπογραφές; Αυτή είναι η αποκρατικοποίηση που θέλετε; Γιατί; Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ. Ο ΟΠΑΠ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ( θεωρητικά ) , ΚΙ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ; ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΤΕ. ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΠΑΡΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ;
             Τρελάθηκε ο Σαβίδης; Όσο τρελάθηκε κι ο Πούτιν, που δεν μπορεί να βρει τον κατάσκοπο στο αερδρόμιο της Μόσχας. Κι όσο ακόμα εγώ δεν έχω τρελαθεί και διαβάζω σωστά. Και παρεξηγήθηκαν οι γλύφτες του tiger για την τοποθέτηση του Ιβάν; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ. Εκτός αν θεωρείτε τον πρωθυπουργό ως τέτοιο κι όχι απλό δημόσιο υπάλληλο της εφορίας που δουλεύει για λογαριασμό της Μέρκελ. Πλάκα κάνουμε τώρα; Ο Ιβάν κάνει business κι ο χάπιας κατανάλωση βαρβιτουρικών. Για όσους κατανοούν.
               Την καλημέρα μου μαζί με το αν τρελάθηκε κάποιος. Μπορεί και να τρελάθηκε ο Αντώνης, που θέλει να ξαναζήσει την ιστορία. Οπότε έρριξε τον Κυριάκο στα διοικητικά. Κι ο ΑΛΛΟΣ ( γιατί κεφαλαία; ) τόφαγε. Καλά κρασιά τον Αύγουστο μαζί με την δημοσιογραφία που απεκάλυψε πόλεμο και βρήκε και τους αντιπάλους. Να παίζουν 600 μύρια στο τραπέζι κι οι δημοσιογραφάρες να ασχολούνται με κανά δεκάρικο. Θα μου πεις ο καθένας κρίνει με βάση τα προσωπικά του έσοδα. Σωστό. Οπότε γι' αυτό λέω κι εγώ να πάνε να κάνουν ρεπορτάζ για το αν υπάρχει αστύατρος σε κανά μπουρδέλο της πλατείας Κολωνακίου. Έλα ! Υπάρχει κι εκεί;
            ΥΓ. Υποθέτω ελάχιστοι ξέρουν για την Παναγία Σουμελά. Μετά από διαπραγματεύσεις του Ιβάν με τον Ερντογάν άνοιξε. Φυσικά ο tiger έκανε το αρχονταρίκι. Αυτό ξέρετε πώς πάει; Χτίζω μέγαρο κι εσύ παίρνεις το ΚΨΜ.

1 σχόλιο:

  1. @ steven

    Φυσικα και μιλαει σε ΜΠΑΟΚΙΑ ο Ιβαν και φυσικα πολλα απο αυατ που λες ειναι σωστα.

    ΔΥΟ διαφωνιες

    Αν ηταν σε καθε δουλεια να λες οτι πει ο αλλος + τοσα, τοτε δεν θα καναμε δουλεια. Γιατι και ο αλλος μπορει να παει αναλογα με τη λογικη οτι πει ο Ιαβαν πανω απο τα δικα μου + 1. Κλπ κλπ

    Τα οποια μπορει να ειναι μια χαρα μαγκικα στην ΕΣΣΔ (που φυσικα και υπαρχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ) αλλα εδω δεν ειναι το sothby's σωστα?
    Υπαρχει υποτιθεται ενας λογος που γινωνται καποιοι διαγωνισμοι ΜΕ ΟΡΟΥΣ και πανω σε αυτους πατας.
    Οπως π.χ ο οραγνισμος που ντε και καλα θελει το θειο να εχει 3,3 ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ασχετα αν το μαγαζι μπαινει μεσα. Και φυσικα τρεχει λεει να υπογραψει τη συμβαση ΠΡΙΝ παραδωσει το εργο στον επομενο!! ΠΡΙΤΣ που λενε και οι ...ΠΟΝΤΙΟΙ (ορθοτατα)

    δυο:ο οπαπ πουληθηκε ΩΣ ΕΧΕΙ και ο αγοραστης αναλαμβανει ΟΛΟ το μαγαζι ητοι, συμβολαια ρητρες υποχρεωσεις κερδη κλπ κλπ.
    Φυσικα και πρεπει να πληρωσει οτι εχει υπογραψει.
    φυσικα και πρεπει να γινει επαναδιαπραγματευση μιας και λιγκα δεν εχει ΑΕΚ πλεον και επισης τα οικονομικα πανε κατα διαολου.
    και φυσικα σε αυτο περιπτωσεις οπως το ενα που ανεφερα ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ.
    Οχι βρηκαμε το γαιδαρο και παμε να φορτωσουμε για δεκα..

    Τωρα το ποσα ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ οτι χρωστα η ΑΕΚ ξερουμε ολοι καλα οτι ΑΛΛΟ λογιστηριο και αλλο πραγματικοτητα. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ η ΑΕΚ χρωστα οσα θα πει ο ΣΔΟΕ χωρις την καταπτωση του 44 μιας και ΣΗΜΕΡΑ δεν εχει γινει κατι τελεσιδικο.
    Αν γινει αλλαζει το θεμα φυσικα

    Λογιστικα βεβαια ο καθενας βαζει βγαζει οτι βολευει. Εδω βαρεθηκαμε να βλεπουμε τοσα χρονια στο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ της ΠΑΕ τα λεφτα του ...Μακη σε μια αποφαση που τοτε ΔΕΝ ειχε τελεσιδικησει και φυσικα ακομη και σημερα ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!

    Για τα αλλα συμφωνω.

    Αλλα αυτη τη στιγμη ο Ιβαν θελει να κανει 10 πραγματα μαζι και γρηγορα σε ενα μερος που για να γινει ΜΙΣΟ πρεπει να περασουν 10 τερμινα..

    Τις κουπες ch.l τους Γκαρσιες και τα λοιπα φουμαρα τα ειπε για το ποπολο. Με 5 καφασια μαλαματινες τους εχει ετσι κ αλλιως
    Ν ουμε..


    ΑπάντησηΔιαγραφή