Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

         Πάει κι αυτό τριημεράκι με την τεράστια πανσέληνο για την οποίαν κάποιοι ηλίθιοι πέταξαν μέχρι και πυροτεχνήματα, χώρια που πλακώσανε και τα χειροκροτήματα για το φεγγάρι. Μιλάμε οτι μου θυμίζανε ανθρώπους των σπηλαίων που ακόμα υμνούν κάτι ανεξήγητο. Οπότε τι νάκανε κι ο τρελαντώνης; Να μην έκανε κι έναν ανασχηματισμό; Να δείξει ρε παιδί μου οτι αναπτύσσεται κι αυτός. Και να δείξει οτι έκανε την κίνηση των εκλογών αλλά τζάμπα. Όλε, πίτουρο.
          Και μέσα σ' αυτό το παραμύθι, που υποθέτω πείθει ακόμα κάποιους οπαδούς της δαφνοστεφανωμένης, σκλήρυνε την στάση της η ΕΠΟ. Κι έλαβε την εξής απόφαση : Όποιος έχει θεσμικό ρόλο σε διοικητικό συμβούλιο ομάδας και βγάλει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, θα τρώει αφαίρεση τριών βαθμών με υποχρέωση αποκατάστασης, κι αν δεν το κάνει θα τρώει κι άλλους μείον τρεις. Μιλάμε οτι τρόμαξε όλη η πιάτσα.
           Φυσικά οι δημοσιογραφάρες μείνανε στα μπροστινά. Οτι η ΕΠΟ φέρνει σκοταδισμό στο άθλημα, οτι αν αυτό υπήρχε πέρσι τότε θα είχαν υποβιβαστεί άλλες ομάδες ( κι άρα η ΑΕΚ θα είχε σωθεί ) και διάφορες άλλες κατινιές επιπέδου, σε δουλειά να βρισκόμαστε. Εθίγη για τους δημοσιογράφους το δικαίωμα των παραγόντων του ομιλείν ελευθέρως και του αυτοξεφτυλίζεσθαι κατά το δοκούν. Οποία ευαισθησία ραδίκι μου.
            Και ρωτώ εγώ: Είναι η ΕΠΟ ανεξάρτητη; Δεν εκλέγεται μα βάση τα συμφέροντα του εκάστοτε ισχυρού οικονομικού παράγοντα του ποδοσφαίρου; ΑΥΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. Μια λοιπόν εξηρτημένη αρχή, αποφάσισε χωρίς να ρωτήσει τον μέντορα της; Δηλαδή τον χάπια, αφού φοβούνται όλοι να τον κατονομάσουν. Ή έστω να αναφερθούν σε τριγωνική σχέση: Ο υπουργός τους το είπε αφού χλαπάκιασε τα σούσι με τον χάπια. Και διάβαζα ό,τι μπαρούφα ερχόταν στα μυαλά ανθρώπων που είναι στρατευμένοι στην ενημέρωση αλλά οι ίδιοι είναι τσιράκια ακριβώς αυτών που δήθεν κριτικάρουν.
          Αν δεν ήταν έτσι, θα βγαίνανε όλες αυτές οι φυλλάδες σήμερα; Όλες, μα όλες δεν προσπαθούν να τα πάρουν από τον επιλεγμενο νταβατζή τους; Τι, βγαίνουν από το ευρώ αυτουνού που αγοράζει; Μα τα ξέρετε, θα πείτε. Λάθος αγαπητοί κι αγαπητές. Τίποτα δεν ξέρουν οι μαλάκες. Που κάποιοι συγχωρούνται αφού είναι ακόμα στα 15 ή στα 20 ή στα 25 τους, όπως είναι κι άλλοι συγχωρεμένοι που είναι - εκτός από φύσει - θέσει μαλάκες.
            Τι έπρεπε να γράψουν; ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΣΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΈΝΑΝ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. Έτσι να γραφτεί αυτό. Με κεφαλαία. Αλλά άμα είσαι κότα ή τα παίρνεις, τι να γράψεις;
           Φυσικά αυτή η διάταξη που υπερψηφίσθηκε από τους βλαχοδήμαρχους, ΔΕΝ έχει καμιά πρακτική αξία. Διότι κανείς δεν πρόκειται να βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Θα βάζει κάποιον δημοσιογράφο που τον ελέγχει και θα του βάζει στο στόμα αυτά που θα εξέδιδε ο ίδιος. Σχεδόν όλες οι ομάδες ελέγχουν κάποια εφημερίδα ή κάποιο κανάλι. Όλες οι ομάδες έχουν στρατούς οργανωμένων που άνετα μπορούν να βγάλουν αυτοί την ανακοίνωση και τα λοιπά κουραφέξαλα. Άρα; Άρα, δεν αλλάζει τίποτα επί της ουσίας με δυό απλές εξαιρέσεις  ( πολύ σημαντικές κατά την γνώμη μου ) :
              -  Οτι ο χάπιας έχει τρελαθεί τελείως κι είναι πλέον άκρως επικίνδυνος και
              -  οτι η αντιπαλότητα φεύγει από τους παράγοντες που αποτελούν μέλη του show και κατεβαίνει σε λαϊκές μάζες. Ελπίζω να καταλαβαίνετε.
             Πλέον δεν αρκούν τα τουλουμιάσματα στους Βαρούχες και στους Βασάρες ή στους δημοσιογράφους στα διάφορα γήπεδα. Πλέον, από δόλο πρέπει ο λαός να πνιγεί από την αδικία και να πλακωθεί μεταξύ του. Κι όλοι βέβαια μετά να σχολιάζουν τα επεισόδια κι όχι την ουσία της αδικίας. Αυτό δεν έκανε κι ο Κουβέλης με την ΕΡΤ; Για να ανασχέσει τα ψηφαλάκια του σύριζα, ξαναπήγε στην αντιπολίτευση - ΚΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ - και το πασοκάκι πήγε στην προβολή της αντιπροεδρίας. Να μην ξεφεύγω όμως.
             Κι αν λοιπόν ο παράγοντας δεν μπορεί να βγάλει μια ανακοίνωση - ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΞΙΑ -, δεν θα πρέπει να καταργηθούν και οι κριτικές των αμφισβητούμενων φάσεων αφού αυτές φιλοξενούνται σε κανάλια γνωστών ιδιοκτησιών; Θα πρέπει αφού θα μπορούν άνετα να εκληφθούν σαν έμμεσες ανακοινώσεις των θεσμικών παραγόντων. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τις φυλλάδες. Οπότε, τι έχουμε εδώ; Όχι εκτόνωση των μαζών έστω μέσω ανακοινώσεων, αλλά έναρξη πυρηνικού πολέμου.
             Εγώ τα γράφω νωρίς για να μην παρασύρεστε. Και κύρια με την αφορμή της αδειοδότησης της αλογοτροφής αλλά και του άλλου στα Γιάννινα. Το λαμογιστάν της ΕΠΟ, ΠΟΥ ΚΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΜΕΤΑ, ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; Δυό γαϊδουριών άχυρα δεν μπορεί να χωρίσει ο σαρρής αλλά και ο χάπιας και πάνε για επί πλέον νόμους; ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ - αφού όλοι ξέρουν ποιός ελέγχει την διαιτησία - ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ αλλά προσβάλουν και την ίδια την πραγματικότητα μέσα στην οποία κοινωνεί το ποδόσφαιρο : Η διατησία ΚΑΙ είναι ανίκανη αλλά ΚΑΙ πηγαίνει σαν την πουτάνα στον προστάτη της.
               ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΕΙΆΧΝΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ
" ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ", δηλαδή την απεξάρτηση σας από τους παράγοντες; Εγώ δεν λέω οτι είστε ανίκανοι - ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΝ ΑΥΤΟ - αλλά οτι είστε παραδουλεύτρες επίτηδες. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο τίγρης ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ ( ελπίζω να εξακολουθώ να γίνομαι κατανοητός για το βάθος της σαπίλας ).
             Όπως λοιπόν σήμερα ήταν μια γιορτή της πλάκας, έτσι και η απόφαση της ΕΠΟ ήταν του απόλυτου χαβαλέ. Που δείχνει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΆ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ. Και βέβαια δημιουργούν κάτι, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Αηδίες και ξεράσματα εν άλλοις. Που θα τα λουστεί κάποιος Σαρρής, που σαν φερέφωνο, ούτε γραμμόφωνο δεν θα καταδεχόταν να τον έχει ηχείο. Στην δε λατέρνα; Ένα πλήκτρο θα ήταν.
           Υγ1. Έχει μια επιμονή ο προπονητής για ταξιδάκι στο εξωτερικό. Δεν την καταλαβαίνω. Όσο μπορώ θα το κοντράρω. Και να αφήσει τα Καρπενήσια. Η ΑΕΚ έχει δεύτερη πατρίδα της την Μακεδονία.
          Υγ2. Τα πρόσωπα, δεν έχουν σημασία. Βάλτε ΑΕΚ, βάλτε Ελλάδα. Άλλοι κάνουν κουμάντο, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
        

8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ CAS Ο ΠΑΟ".
    ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ε;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ;
    " Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ", γράφει το διπλανό site.
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ.
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοκληρώθηκε η ανακύκλωση των σκουπιδιών στη χωματερή.
    Ο τρελός "βοναπάρτης" έγινε αντιπρόεδρος. Οπως λέμε αντιτορπιλικό. Και υπουργός εξωτερικών. Ταυτοχρονα.
    Τα πρώτα 130 κιλά θα είναι στην αντιπροεδρία για να έχει "βάρος" η θέση και τα υπόλοιπα 45 κιλά θα πάνε στο εξωτερικών για να φαινόμαστε έξω λιπόσαρκοι,ωστε να μη μας βάζουν πολλούς φόρους οι τροικανοί. Εξυπνο.

    Ο Κλουζοχοίδης ξανάγινε υπουργός. Αυτός γεννήθηκε υπουργος. Δεν τον έβαλαν σε πάγκο όταν γεννήθηκε,αλλά πάνω στο γραφείο της προισταμένης μάλλον.
    Και η Φώφω η Γεννηματά, η χειλού,έγινε κάτι. Τι σημασία έχει τι. Φτάνει να "είσαι κάτι".

    Και για να μη μπερδεύεστε με τους Σίμους και τους Συμεών. Απλά: Πασόκοι όλοι.

    Ο Κυριάκος, ο εγγονός του Μητσοτάκη, ετοιμάζει το επόμενο επεισόδιο της σειράς "Σε ρίχνω - με ρίχνεις". Ελπίζω να μην υπάρχει άνθρωπος με νοημοσύνη μεγαλύτερη του αστακού, που να πιστευει πια, ότι ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς είναι εχθροί και όχι "πατέρας-γιος".

    Και ο τρελός της λαχαναγοράς, ο "Μπέκαμ" της βουλής. Ο σύζυγος της Ευγενίας. Υπουργός Υγείας. Λογικό το βρίσκω. Σαν υπουργος πλέον, θα έχει πιο συμφέρουσα πρόσβαση στα πανάκριβα ούτως η άλλως φάρμακα που παίρνει για την ψυχασθένεια του.
    Εχομεν αθσενή επί της κλίνης. (Και δεν εννούμε μόνο τον Γεωργιάδη.)

    Παναγιωτόπουλος στο Αθητισμού. Οπως λέμε "ο καραγκιόζης καπετάνιος"
    Ο Αβραμόπουλος,σταθερά και έξυπνα,έμεινε μακρυά από τριβές και κοντά στο αμόρε του. Τα κόκκινα χαλιά,τις χαιρετούρες και τις προσοχές. Εφ΄'οπλου λόγχη, μυτερή σαν το πέτο του διπλοσταυροκουμπομένου σακακιού.

    Ολοι οι τρελοί, όλοι οι παρμένοι, όλοι οι μεγαλομανείς, όλοι οι άρρωστοι άνθρωποι, όλοι οι υπο άλλες συνθήκες τρόφιμοι ψυχιατρείων, βολεύτικαν. ευτυχώς.

    Και τέλος,(ένας απ΄τους λόγους που έγινε όλη αυτή η βαβούρα) ο Παντελής ο Καψής, ο αδερφός του σαινιού του Μεγκα, ετοποθετηθει σαν υφυπουργός τελεόρασης κρατικής. Δεν έχει περάσει μέρα από την εποχή της χούντας. Η διαφορά είναι ότι έχουμε ΧΟΥΝΤΑΡΑ.
    Υφυπουργός επί της τηλεόρασης; Κάτι σαν τον Ασλανίδη επί 7ετίας στο Αθλητισμού.
    Τι εστί Καψής, περιτόν. Δηλαδή από τι δάφνες περιβάλεται.
    Αν τα Ελληνικά θα επτρέπονται να ομιλούνται στα προγράμματα δεν το ξέρω. Νομίζω όμως ότι για φέτος δεν υπάρχει πρόβλημα.

    Υ.Γ. Ο Αθλητισμός, είναι τόσο ζωτικής σημασίας ώστε υπάρχει σε δύο υπουργεία.
    α) Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και β) Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
    Είπατε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί επιτέλους, δεν κανουν μια ΣΤΑ ΙΣΑ κυβέρνηση;
    Δηλαδή:
    Πρωθυπουργός ο πρέσβης της Αμερικής.
    Αντιπρόεδρος ο Ισραηλινός πρέσβης.
    Εξωτερικών, ο Παπαχελάς.
    Αμυνας, ο Λιακουνάκος.
    Οικονομικών, ο Λάτσης
    Υγείας, οι αφοί Γιαννακόπουλοι
    Πολιτισμού, η Τζούλια
    Υποδομών, Μεταφορών και Δυκτίων , ο Κόκκαλης.
    Δημοσιων έργων, ο Μπόμπολας.
    Ναυτιλίας, ο Βαρδινογιάννης.
    Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο Μυτηλιναίος
    Τύπου και ΜΜΕ ο Πρετεντέρης.
    Τουρισμού, ο Νταλάρας
    Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής. ο Εφραίμ
    Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Ψυχάρης.
    Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης κλπ ο Φούχτελ
    Εσωτερικών ο Τόμσεν
    Μακεδονίας- Θράκης ο Γκρουέφσκι.

    Και τέλος, ανώτατος επίτροπος, υπέυθυνος έπαρχος της αποικίας, ο κύριος με το πολύ αντιπροσωπευτικό όνομα Ράιχενμπαχ.
    Ονομα σύνθετο, εκ του Reich and Bach.
    Δηλαδή ΠΟΥΤΣΑ-ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ τα 7 εκατομμύρια ψήφησε το 40% εξ αυτών. Δηλαδή 3 εκ.
    Οπου η Νδ πήρε εξ αυτων το 24% και το ΠΑΣΟΚ 5% σύνολο 29% Το 29% από τα 3 εκατομμύρια που πήγαν να ψηφήσουν μας κάνει περίπου 1 εκατομμύριο ψήφοι.
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;
    Και γαμώ τις δημοκρατίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκινησε το special ξεπουπουλιασμα του ταμειου του Ρομαν:

    O .... Special ανακαλυψε!!! τον Καβανι μετα απο scouting εκατονταδων ωρων. Ξεκινησε λοιπον να 'χτιζει' την ομαδα με 59εκκ στη Ναπολι και 9 για 3 χρονια στο παικτη. 59+27=86εκκ ευρω με το καλημερα ο.....special.

    Πηρε και αυτος τη γνωστη 50αρα που βουταει απο καθε ΚΟΡΟΙΔΟ που το παιρνει για να του 'φτιαξει' ομαδα και μεχρι στιγμης με το καλημερα ειμαστε λιγο κατω απο τα 150 στο δρομο προς τη δοξα..
    Το δρομο βεβαια που ειχε προλαβει να παρει ο Ντι Ματεο που μπορει να μην πηρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ, μπορει να ανελαβε μετα απο τον δευτερο special στη μεση της σαιζον αλλα προλαβε και σηκωσε τη κουπα με τα μεγαλα αυτια ΕΣΤΩ με τον Ντρογκμπα στα 34 να παιζει σεντερ μπακ..
    Εφυγε και ο τσιχλας τωρα και ποιος μας πιανει.
    Περιπατο θα κανει??? ο special.

    Τωρα βεβαια μη το δενουμε κιολας γιατι περιπατο θα εκανε και στη βασιλισσα των χαφιεδων του Φρανκο και 3 χρονια πηρε ενα πρωταθλημα (ουαου!!) και μαζεψε ουκ ολιγες φαπες με αποκορυφωμα την ξεγυρισμενη πενταρα μεσα στο Μπερναμπεου.
    Ολοι φυσικα εχουν δικαιωμα να χανουν ακομη και η Ρεαλ και η Μιλαν και η Μπαρστα και η καθε ομαδα.
    Και ειμεις φαγαμε 4 στο ch.l φετος και εκλεισαν τα φωτα. Αλλα πηγα με τον Abrossini στα 36 του αρχηγο και τα εφαγα.
    Να εχει δωσει 3 καραβιες φραγκα ομως να εχεις το special νουμερο και να τρως ταληρα θελει ταλεντο..special.

    οπως ταλεντο θελει να γλυφεις εκει που εφτυνες επι χρονια.

    ΥΓ Η κοντρα φυσικα εχει αρχισει εδω και μηνες μιας και η υποστηριξη στο συμβολαιο ειναι το πιο ακριβο πραγμα στον οργανισμο. Και αν ο οραγνισμος ΔΕΝ 'υποστηριζεται' απο το εξωγηινο software- που αλλο δεν υπαρχει σε κανενα σημειο του συμπαντος.. ΙΣΩΣ να μη μπορεσει να δωσει τις χορηγιες που θελει ο Γιαννης που (δικαιως) φωναζει- αλλα ειναι 2 κλικ πιο κατω..
    Γιατι καλη η συμβαση και τα κοντρατα αλλα τι να σου κανει και ο Σαρρης?

    Γαμα τα Βαγγελη μου... ΜΠΛΕΞΑΜΕ με δαυτον πανω που πηγαμε να ησυχασουμε!!!

    ΥΓ2 Πως λεγεται η εταιρεια που τρεχει το αναλογο κοντρατο για την ΕΠΟ και τι δουλεια εκανε ο ΔΣ παλια οεοεο Γιαννη μου?
    O ανθρωπος ειναι κατι παραπανω απο αξιολογος (τον γνωριζω προσωπικα και πολυ καλα πανω απο 20 χρονια) αλλα ξερεις τι λενε για τη γυναικα του Καισαρα..




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα ΔΕΝ υπάρχει φωτογραφία του Τίγρη στο πρωτοσέλιδο της "Ωρας".
    Τι πήγε στραβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, δεν έχεις ακόμα στείλει τα στοιχεία για τις τρύπες. Κοίτα το ταχυδρομείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Steven: Τα έχω στείλει από την Πέμπτη 20/06. στην διεύθυνση που υπέδειξες.
      Μήπως το email μου έχει πάει στα spam. του διαχειρηστή; Ας το κοιτάξει καλύτερα.
      Βέβαια τα έστειλα ξανά πριν λίγο.
      Αν υπάρχει πρόβλημα ξανά, να τα στείλω στο δικό σου ταχυδρομείο, ή με κάποιον άλλον τρόπο.

      Διαγραφή