Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

           Είναι μερικές φορές ρε παιδιά, που δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Άπειρα τα θέματα. Κι ενώ έχω κάνει κάποια στοιχειώδη σταχυολόγηση, έρχεται κι ένας προκλητικός που του τελειώνει η υπομονή, κι ενώ δεν καταλαβαίνει τι σόι κριτική έχω τραβήξει του τίγρη, και με βάζει σε άλλη ρότα. Θα μου πείτε βέβαια οτι τα θέλει και μένα ο κώλος μου. Και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Τα θέλει. Κι οπότε πάω στα απλά γεγονότα της οργάνωσης, που είναι υποσύνολο της Ελλάδας και υποσύνολο της ΑΕΚ, για να δικαιολογήσω και τον τίτλο της ανάρτησης.
             Η οργάνωση λοιπόν είχε έναν αρχηγό. Εκλεγμένο κιόλας. Στο όνομα του είχαν γίνει πολύ τσακωμοί, ακόμα κι εδώ μέσα. Αν ήταν καλός ή κακός, ουδόλως με απασχολεί αυτήν την στιγμή. Δεν ήταν αρχηγός μου. Ήταν αρχηγός όμως κάποιων, που για την ροή του κειμένου κάλιστα μπορώ να τους δεχθώ ως πειθήνια ανθρωποειδή ανδρείκελα.
           Το πού είναι σήμερα ο αρχηγός, γνωρίζω καλά. Στα βορειοανατολικά προάστεια. Η οργάνωση, πού είναι; Έχει αρχηγό σήμερα; Αυτός εξελέγη, ή επελέγη απλά με τον ίδιο δημοκρατικό τρόπο με τον οποίο καθαιρέθηκε ο ΔΧ;  Είναι μια δημοκρατική οργάνωση ή είναι απλά κάποια πρόβατα που ψηφίζανε με στημένα ψηφοδέλτια κάποιον τσοπάνη; Ήταν οργάνωση ή μαντρί; Το site της, γιατί έκλεισε; Δεν πρέπει εμείς οι αδαείς να μαθαίνουμε τι σκέφτονται " οι πολυπληθέστεροι οργανωμένοι της ΑΕΚ; " Τα ρωτάω αυτά, διότι εξαντλείται ΚΑΙ η δική μου υπομονή. Υπομονές έχουμε όλοι, σαν άνθρωποι, έτσι δεν είναι;
           Και θυμάμαι μια ανακοίνωση σχετική με τον αόρατο. Για τον Σέρβο μιλάω. Εντάξει θυμάμαι και κάτι αεροπανώ, που υποθέτω υπάρχουν ακόμα και μάλλον θα χρειαστούν στο μουσείο της ΑΕΚ αύριο. Ελπίζω η οργάνωση να τα διατηρεί καθαρά και να μην τα έχει βάλει σε απόκρυφα υγρά μέρη. Όλα, έχουν την ιστορική τους σημασία. Ειδικά όταν συνοδεύουν αγώνες. Κι εγώ είμαι πολύ υπέρ των αγωνιστικών κινητοποιήσεων αλλά και του διαρκούς αγώνα.
            Δικαιώθηκε ο αγών ή όχι; Οργάνωση χωρίς πετυχημένο αγώνα, μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Μαθαίνω όμως οτι υπάρχει. Κι επειδή υπάρχει, θέλω να πληροφορηθώ από όποιον είναι στα όρια της εξάντλησης της υπομονής του, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ; Που πλέον δεν γύρισε σαν ένας αόρατος τύπος στον πάγκο, αλλά μοστράρεται σαν διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, υπέυθυνος σχεδιασμού της ομάδας που θεωρητικά η όποια οργάνωση θα υποστηρίξει, κι ίσως κι αυριανός πρόεδρος. Ακόμα αόρατος θα είναι; ΠΟΤΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΘΕΣΗ; Αν αυτός γινόταν ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, θα ήταν συγχωρεμένος; Έχω απορίες ρε παιδί μου από την Πάτρα μέχρι και την Θεσπρωτία.
        Θυμάμαι επίσης κι άλλο ένα κείμενο - ενθουσιασμός είχε επικρατήσει στο 365 βάσει σχολίων - για κάτι πότες, κάτι αδερφές και κάτι λαμόγια, που" ποτέ δεν έχουν και δεν θα έχουν θέση στην ΑΕΚ". Κείμενο αφιερωμένο στον Δημητριάδη. Με βάση τις πληροφορίες που έχω αποσπάσσει από τα άδυτα των παρασκηνίων της ΑΕΚ, γνωρίζω οτι κι αυτός είναι πίσω. Ποία λοιπόν είναι η συνέχεια κι αυτής της ανακοίνωσης κι αυτού του αγώνα της τότε οργάνωσης; Εκτός αν ο αγών είναι να προειδοποιούμα πλέον εγώ οτι η υπομονή εξαντλείται. Η δικιά μου να δεις. Κι ειδικά όταν μου έχουν κατσικώσει τον Δέλλα προπονητή αλλά κι όταν πληροφορούμαι οτι Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΑΕΛΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ.
        Και τέλος θυμάμαι κι άλλο ένα κείμενο που ζήταγε άμεσα κάθαρση. Αυτό ήταν για τον γιαουρτά. Ο οποίος, καραμπινάτα ΔΕΝ απέδωσε ΦΠΑ στο κράτος του Σγουρού. Εδώ ΔΕΝ χρειάζεται δίκη, ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Τίποτε άλλο. Η μη απόδοση ΦΠΑ έχει συντελεσθεί βάσει παραστατικών της εφορίας. Και ξέρετε γιατί είναι ποινικό το θέμα; ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΦΠΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ, που έχουν ενσωματωμένο τον φόρο, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ. ΟΚ για εσάς με την υπομονή που είστε και ρομαντικοί; Οκ να λέτε σαν καλά παιδιά που ήσασταν τόσα χρόνια και που είστε και τώρα με την διορισμένη ηγεσία σας. Αλήθεια, ποιός την διόρισε;
         Για την κάθαρση λοιπόν, τι άποψη έχετε; Την  ξέρω βέβαια αφού με όλα αυτά που γινόντουσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΤΑΔΙΚΟ, αλλά να ρε γαμώτο. Για τα μάτια του μαλάκα του κόσμου. Διότι μπορεί η ΑΕΚ να έπεσε βάσει επιτελικού σχεδίου, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΦΠΑ ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗς ΑΕΚ; ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Συγνώμη, μόνον τα λεφτά των ανοργάνωτων. Εσείς τζάμπα μπαίνατε στα γήπεδα. Όπως τζάμπα έχετε ακόμα στην οργάνωση κι όλους αυτούς που μπούκαραν στο γήπεδο στο ματς με την Κομοτινή ή αυτούς που κάνανε κατάληψη στα Σπάτα, με θαυμαστά αποτελέσμτα είναι αλήθεια.
           Τι θα γίνει λοιπόν; ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΥΕΣ. Φυσικά άμα είναι ζιζάνιο το ξεριζώνεις. Όμως στην περίπτωση της οργάνωσης, δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ. Αν δεν κάνω λάθος, την ερασιτεχνική την έλεγχε η οργάνωση. Αν κάνω, παρακαλώ τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ. Για να μην έχω υπομονή στο μπουρδέλο σαν ματσωμένος πελάτης αλλά να πάω να πετάξω τον προηγούμενο γαμιά της πουτάνας που περιμένω να γαμήσω κι εγώ και να γαμήσω πρώτος. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός κι ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω. Χώρια που διαβάζω κι αρχαία ελληνική ιστορία αυτάς τας ημέρας τας πονηράς. Κάτι για ΚΥΠ διαβάζω και εκτελώ ελεύθερας πτώσεις εκ νεφελωμάτων. Οπότε όταν κι εμένα η υπομονή μου εξαντληθεί, να μην σχηματίσω κι ένα νούμερο στο καντράν; 
            Τον χρόνο οφείλουμε να τον έχουμε φίλο μας αγαπητοί κι αγαπητές. Ειδικά αν απέναντι μας υπάρχουν Πόντιοι που έχουν πολύ καλή μνήμη. Κι ας λέει ό,τι θέλει η Ρεπούση. Εμείς ακόμα θυμόμαστε τους Τσέτας αλλά και τους χρηματοδότες τους. Τους δημοσιογράφους και τα λοιπά. Σίγουρα όλοι, ασχέτως καταγωγής, θα θυμάστε την πρώτη πουτάνα στο μπουρδέλο. Ίσως και το μπουρδέλο. Έστω και την απλή μπουρδελότσαρκα. Τότε που είχε υπομονή η πουτάνα.
            Σήμερα βέβαια, τα πράματα έχουν αλλάξει. Υπάρχουν τα 090 αλλά κι ο μπαμπάς. Σήμερα ο κόσμος τρέχει κι είναι λογικό να μην υπάρχει ιδιαίτερη υπομονή. Ή αν υπάρχει να μην είναι αναλογική αλλά ψηφιακή. Να χάνεται δηλαδή αμέσως.Μου αρέσει όμως το"η υπομονή εξαντλείται ". Δείχνει άνθρωπο με καταβολές που δίνει περιθώρεια. Που μου ταιριάζει κιόλας. Άρα σύντομα θα μάθει ο εξαντλούμενος τι σχέδια υπάρχουν γι' αυτόν. Απλά δεν είναι πρώτο μου μέλημα το μπουρδέλο στην παλιά μορφή του. Το θέλω πιο πολύ σαν μαντάμ Ορτάνς. Όπως θέλω μια οργάνωση πίθηκων στα πέταλα. ΔΥΟ ΠΙΑ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, λέει το βιβλίο που διαβάζω. Κάποιου αρχαίου είναι, μου διαφεύγει το όνομα του. Τι σημασία έχει το όνομα; Πεθαμένος είναι. Εγώ σαν ζωντανός απλά θέλω το μπουρδέλο ελεγχόμενο κι ενταγμένο. Με αγορανομικές διατάξεις κι αστύατρους. Εξαντλείται η υπομονή μου όταν το μουρδέλο είναι παράνομο.
                 ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ κι εύχομαι η πεντηκοστή να φωτίσει κάποιους.
           Υγ. Ρε παιδιά, αυτός ο δράκος του Γαλατσίου , δεν είναι σαν τον Καραγεωργίου σε κουρεμένο;          

7 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ...ένα γήπεδο επιρρεασμένο από την αισθητική της Αγιάς Σοφιάς ..."
    Ρε ό,τι τους πασάρεις το γράφουνε. Ένα τεστ ετοιμότητας μαλακίας κάνεις και τρέχουν.
    Εκτός αν στην Αγία Σοφία παίζανε μπάλα οι πράσινοι και οι γαλάζιοι.
    Ρεπούση, γράψε νέο βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Έπίσης αποκαλύπτω οτι επειδή η Αγία Σοφία βλέπει Βόσπορο, έχω προτείνει η Καπαδοκίας να γίνει ποτάμι. Επίσης να ενωθεί με την λίμνη του άλσους. Όσοι μπορούν, θα έρχονται με φουσκωτά και το project το έχει αναλάβει ο Βερνίκος που έχει πείρα στις μαρίνες. Φυσικά εκεί θα ακούγεται το άσμα του Μπίγαλη που πάει " ...και το βράδυ στη μαρίνα..." Όσο πλησιάζεις στον ναό, θα υπάρχει βίντεο με τον Ρωμανό τον Μελωδό. Μεταμφιεσμένος ο Γαϊτάνος φυσικά, αφού δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα όπως τότε. Μέσα στο ναό, θα ακούγεται το σύνθημα της οργάνωσης " Έτσι γαμάει η Αγιά Σοφιά. "
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ. Χώρια που την θεμελίωση θα την κάνει ο Γρανίτσας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Πώς το λέει ο Αλαφούζος στον Σκαϋ; Μάλλον πήγε μόνος στας Ευρώπας και πήρε τον πούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ
    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ

    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ



    Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "ανώνυμος" έπαθε εγκεφαλικό;
    Οταν του φέρουν για αρχηγό τον "κοντορουφιάνο", τότε θα πάθει διπλό.
    Κακώς τελειώνει η υπομονή σου μεγάλε, γιατί τώρα θα πρέπει να οπλιστείς με αυτή, αφού έχουμε δρόμο μακρύ.
    Τώρα αρχίζουν όλα.
    Και δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση φτηνή και αλληλοφάγωμα,αφού πλέον τα κάστρα έπεσαν εκατέρωθεν και πλέον πάμε για άλλα.
    Αν θες να το καταλάβεις. Αν δεν θες,εντάξει. Μπορούμε να συνεχίσουμε να ανταλλάσουμε "κοπλιμέντα".
    Νόημα κανένα,βλέπεις όμως;
    -----------------------
    Τουλάχιστον μετα την κτήση του ναού (κυριολεκτικά) ,θα πάψει οποιοσδήποτε "αλλοθρησκος" να αναφέρει το γήπεδό του ως "ναό". Με τι κουράγια; Η ονομασία, θα έχει κατοχυρωθεί, με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Τέτοιον, που μιλώντας για "ναό" οποιοσδήποτε άλλος να κάνει ακούσια, ευθεία αναφορά στην "Εκκλησία της Ν.Φ".
    Ετσι για να τελειώνουμε.
    Τι "ναό" θέλουν; Οι μεν έπρεπε να ονομάζουν το γήπεδό τους "ΓΑΔΑ stadioum" και οι δε "ΚGB Stadium"

    Υπομονή λοιπόν. Το ταξίδι αρχίζει. Δέστε τις τις ζώνες σας. Και όταν λέμε "δέστε τις" δεν εννοούμε "κοιτάτε τις".

    Θα είμαστε η μοναδική ομάδα που με "μεγιστάνα" εκατομμυριούχο, θα έχουμε πέσει 2 κατηγορίες και θα παλεύουμε στα καταγώγια της Γ.
    Μιλάμε κυριολεκτικά για "κάθοδο των "μυρίων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαγώθηκαν. Λύσσαξαν. "δίνουν 20 εκ για γήπεδο στην ΑΕΚ όταν λιποθυμάνε παιδία απ΄την ασιτία" "πως θα γυρίσει πίσω τα 20 εκ. η ΑΕΚ".
    Μιλάμε για βρωμιάριδες.. Για υποκριτές-λαμόγια.
    Η ΑΕΚ φταίει που λιποθυμάνε τα παιδιά και όχι τα αφεντικά τους με τις "φαεινές" ιδέες τους. Οχι τα τρωκτικά που έφαγαν τα πάντα. Οχι τα μνημονια που χειροκροτάνε και οι ίδιοι τα έφεραν,για να συνεχίσουν να καλολαδώνονται, οι γύφταραίοι με τις "ψείρες" στα αυτιά. Οι δημοσιοαλήτες.

    Αυτοί που φώναζαν χθες "εμπρός Αντρέα" και σήμερα απειλούν "αν δεν πάρουμε τα δάνεια θα πτωχέυσουμε", οι ηθικοι αυτουργοί δηλαδή των θανάτων,των λιποθυμιών και της γενικής πείνας", ζητάνε και αναφορά "πως θα γυρίσουν τα 20 εκ. στο κράτος"
    Μιλάμε για υπέρμαχους του δημοσίου συμφέροντος. Μιλάμε για ιππότες του κεντρικού ταμείου. Οι "μαύρες τρύπες",έχουν ανησυχίες. Οι καταβόθρες των πάντων, έχουν ενδοιασμούς. Δεν άφησαν πέτρα πάνω σε πέτρα, και φωνάζουν οι λούγκρες.

    Ενώ θα έπρεπε να αναρωτιούνται- αν είχαν στάλα φωνή, φιλότιμο και ανδρισμό βεβαίως-πως θα φέρει πίσω τα δις ο Ακης και η παρέα του, πως θα έρθουν πίσω τα δις που έφαγαν τα αφεντικά τους με τα "πάρτυ" αλα Ολυμπιάδα, πως θα έρθουν πίσω τα δις των δις που έφαγαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα αφεντικά τους με την "πυραμίδα" του χρηματηστηρίου, αναρωτιούνται υποκριτικά οι πούστιδες, "πως θα γυρίσει" πίσω τα 20 εκ. η ΑΕΚ".

    Πολύ απλό ρε σεις. Θα φτιάξει "χαμαμ",δίπλα στο μουσείο. Τα Σαβατοκύριακα, αντι να πηγαίνετε για τένις στο πολιτεια και το Εκάλη κλαμπ η για ξεβράκωμα στη Μυκονο, θα ερχόσαστε στη "Αγιά Σοφιά" για πλύσιμο και πούτσα Ωθομανική. Ξέρετε τι ωραίο "τένις" παίζουν τα "μπαλάκια" του Τούρκου;
    Και αν κρίνουμε από την ορεξή σας για "πάρσιμο" αλλά και από τους μισθούς που λαμβάνετε, τότε υπολογίστε ότι σε 2 μόλις χρονάκια, τα 20 εκ. θα έχουν επιστραφει στο κράτος μέσω ΦΠΑ από "υπηρεσίες καθαριότητος και ψυχαγωγίας" που θα λαμβάνετε.

    Ελληνόσποροι. Πόσο δίκιο εχεις και τι ωραια λέξη,αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του Αγίου Πνεύματος σήμερα.
    Γιορτάζουν τα πνεύματα. Γι'αυτό και ο ανασχηματισμός αυτές τις μέρες. Ο θεός να τους δώσει φώτηση να πάρουν ένα αεροπλάνο και να πάνε κατά το τρίγωνο των Βερμούδων.

    Συμεών Κεδίκογλου. Οχι Σίμος. Συμεων. Ο Σίμος είναι άλλος.Είναι Σιμων. Οπως "Σίμων ο Κανανίτης". Ο άλλος είναι Συμεών. Οπως ο Αυτοκράτωρ της Βουλγάρίας.
    Κεδίκογλου και αυτος. Της γνωστής Πασοκοοικογένειας. "τι δουλειά" έχει τότε ο Σίμος στην Ν.Δ" θα αναρωτηθούν πολλοί.

    Γιατί η Ν.Δ. τι δουλειά έχει μαζί με το ΠΑΣΟΚ στην ίδια κυβέρνηση; Μοίρασαν την εξουσία, την εποχη που ο κόσμος αποφάσησε να τους διώξει και τους δύο; Τρομερό; Τρομερότατο.
    Και ελπίιζω και ο τελευταίος αδαής να βλέπει, ότι τα κομματικά ιδεολογήματα που παρουσίαζαν σαν φράγματα μεταξύ τους, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά, η διατήρηση του δίπολου "εσεις-εμείς". Τώρα, καθότι οι εποχές άλλαξαν και επιβάλεται "ευελιξία", δηλαδή "μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια", μοιράζονται τις καρέκλες με αγαστή συνεργασία.

    Και άλλος "σπίθας", της οικογένειας Μητσοτακη αυτή τη φορά, πιθανόν στην "νέα" "κυβέρνηση" (δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο). Ο Κυριάκος ρε. Ναι.
    Τους βλέπουν οι επιχειρηματίες και κυλιούνται στο πάτωμα απ΄τα γέλια. Τους "Κυριάκους" εννοώ. Τους ΓΑΠ, τους Σαμαράδες κλπ. Μιλάμε για ατραξιόν.
    Και οι τρείς αυτοί μαζί, ζήτημα είναι αν μπορούν να κάνουν ότι κάνει μια Φιλιπινέζα στι βίλλα ενός εφοπλιστή. Αλήθεια το λέω. Μιλάμε για κάδους γεμάτους γάτες. Οχι για ανθρώπους.

    Και η αποθέωση θα είναι να συνεχιστεί το έργο που βλέπουμε εδώ και 70 χρόνια.
    Ο Μητσοτάκης, ο "παλαιός των ημερών", το 64 είχε ρίξει την κυβέρνηση του "γέρου" (αααααλος αυτός), κατόπιν ο Σαμαράς "έριξε" την κυβέρνηση του "παλαιού των ημερών", και σήμερα,ένας Μητσοτάκης πάλι, ο Κυριάκος,(!!) να πρωτοστατήσει στο να "ρίξει" την κυβέρνηση Σαμαρα. Μία σου και μία μου. Και καμία στον κόσμο.

    Φυσικά και μόνο η ύπαρξη- πόσο μάλλον υπουργοποίηση- των μελών της οικογένειας του "δράκουλα" στην ΝΔ επί ημερών Σαμαρά,καταδεικνύει το πόσο ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον.
    Αυτό που λέμε καιρό:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΜΕΛΙΑ. Απλα τους έχουν διανείμει ρόλους. Υπάλληλοι είναι.
    Εϊτε ο "μεν",είτε ο "δε" πάρει την "δουλειά", ΤΑ ΛΕΦΤΑ μπαίνουν " ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ.

    Και βέβαια,πάμε για νέα. Γεννηματά, Χρυσοχοίδης κλπ "φρέσκα προσωπα" ξανά σε κυβερνητικές θέσεις.
    Δεν είναι άνθρωποι.Είναι ζόμπι. Είναι κατσαρίδες από το Τσέρνομπιλ.
    Τι και αν τους διώχνεις. Τι και αν τους κοπανάς με την παντόφλα. Τι και αν τους πετάς με το φαράσι. Τι και αν έχουν πάει 4%. Τι και αν ...
    Δική τους υπόθεση το μπουρδέλο που λέγεται "Ελλας". Κατάδικό τους. Νοιώθουν όπως οι αρουραίοι στους υπονόμους. Ανεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή