Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΠΛΈΟΝΑΣΜΑ

           Έχουμε πλεόνασμα σε χρήμα, απ' ότι όλοι καταλαβαίνετε. Βρέθηκαν στην περιφέρεια - ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΗ - αυτά τα μύρια για το γήπεδο μας. Να μην χαρούμε; Αμέ. Πανηγύρι έχει στηθεί ακόμα και σε αντιπάλους. Βλέπετε βλέπουν κι αυτοί οτι κάτι δίνουν για τον ναό μας. Τι νομίσατε δηλαδή; Οτι μόνο Αεκτζήδες ζουν στην περιφέρεια ή μόνο αυτοί συμβάλουν στα κονδύλια; Τς,τς. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΕΚ.
            Βέβαια τα άλλα νούμερα, αυτά της κεντρικής διακυβέρνησης, λένε κάτι για μνημόνιο3 με κούρεμα στις καταθέσεις καθώς και για καινούργια τρύπα 2,2 δις. Ενδιαφέρει κανέναν; Δεν πάνε να γαμηθούν κι αυτοί που σκέπτονται μαζί με τους ραγιάδες που πιστεύουν στα έργα της τρικομματικής; Εμείς, θα έχουμε γήπεδο; Μας νοιάζει τίποτε άλλο; Είστε με τα λογικά σας;
              Γιατί πλεόνασμα όμως; Εξαρτάται πώς θα το δείτε. Αν το δείτε από την μεριά της περιφέρειας, αξίζει τον κόπο να ψάξουμε τι διάολο συγκαλύπτει αυτό. Αν το δείτε από την μεριά της ΑΕΚ, αξίζει να φανταστούμε οτι όλα τα παλιά μεγέθη παρέα με το καινούργιο, θεωρητικά ξέρανε οτι η κάθε θέση κοστίζει περί τα δυό χιλιάδες ευρώ. Κι άρα πρακτικά όλοι μετράγανε τους εαυτούς τους κι είχαν υπολογίσει το ξήλωμα με την υπόσχεση της ανάσχεσης διακαστικών ερευνών και κατόπιν ακροαματικών διαδικασιών. ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ TIGER ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.
            Εν τω μεταξύ, ενώ όλη η πραγματική οικονομία έχει στεγνώσει στα επίπεδα των αποπληρωμών των χρεών του δημόσιου προς τους προμηθευτές του, το πλεόνασμα αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο για την ΑΕΚ. Ξαναλέω : ΑΜΕΣΑ. Κι ενώ ακόμα δεν έχει συσταθεί ο Δικέφαλος ΑΕ που θα παίξει το project γήπεδο. Πριν γίνει και το ραντεβού με την δήμαρχο Φιλαδέλφειας. Τυπικό θα μου πείτε είναι αυτό. Κομψά το λέτε αδέρφια. ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ. Δεν υπάρχει πιο διακοσμητικό καθεστώς από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γιατί γίνεται; Ε, να μην ενημερωθεί κι ο κόσμος οτι δήθεν έχει κάποια παρέμβαση μέσω του ΑΙΡΕΤΟΥ εκπροσώπου του;
            Και μου θυμίζει μια παλιά μου ιστορία.
             " Ρε μαλάκα, θάρθω εκεί και δεν θα μείνει ούτε τρίχα του σκυλιού σου. "
             Μετά πέσανε οι μηνύσεις. Που εκδικάσθηκαν μετά από μια πενταετία. Κι οπότε η ατάκα ήταν απλή: " Εγώ την πλάκα μου την έκανα; Σ' έστειλα για ένα τρίμηνο για αλλαγή βαλβολίνης; Το σημερινό πεντοχίλιαρο, πραγματικά το αξίζεις. Σήμερα, από λάδια πώς πας; "
             Λάδια κύριοι και κυρίες. Τι να κάνουμε; Βλέπετε τα λαχεία τα έχει ο κατάσκοπος σε σχέση 3-1 με τον ΟΠΑΠ. Όπως επίσης και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του οργανισμού για την επόμενη πενταετία. Επίσης ο ΟΠΑΠ έχει την υποχρέωση - ηθική είναι αυτή - να συνεχίσει την χορηγία προς τις ομάδες της λίγδας. Δεν ξέρω πόσοι διαβάσατε την ανακοίνωση του Μώραλη. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΜΠΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΝΕΤ και τα λοιπά της.
              Συγνώμη, ακόμα δεν πέσανε οι υπογραφές για τον ΟΠΑΠ, κι είναι υποχρεωμένος ο οργανισμός να πληρώνει; Για πλάκα τον πήραμε; Τον πήραμε για να κονομήσουμε, όχι για να ξηλωθούμε. Όπως και με το τζαμπέ των λαχείων. Τι θα γίνει τώρα; Για σοβαρευτείτε.
           Αμέ, να το κάνουμε κι αυτό. 30 χιλιάδες δεν θέλουμε το ΄γήπεδο της ΑΕΚ; Με το κόστος των 2 χιλιάδων ευρώ ανά θέση, δεν φτάνουμε στα 60 μύρια; Ναι. Ρε τι σύμπτωση είναι κι αυτή; Κατά τόσο δεν ανέβηκε η βελτιωμένη προσφορά του tiger και του Τσέχου - τον ψάχνει η λίστα Φορμπς - για το κρατικό μπουκάδικο; Μην λέτε μαλακίες κι αφείστε τις συνωμοσιολογίες. Είπαμε το απλό : Αν ο κατάσκοπος πάρει κάτι εκεί μέσα, τότε ακυρώνονται όλα. Γιατί ρε γαμώτο να ακυρωθούν όμως; Αυτός ο Αντώνης να μην καταφέρει ούτε μια αποκρατικοποίηση; Κάτσε ρε φίλε μέσα. Υπάρχουν πλεονάσματα. 03/07 τι θα πω στην μαντάμ;
           Και να πληροφορήσω το φιλοθέαμον κοινό, οτι χθες προχώρησε η σύμβαση με τον εθνικό προμηθευτή. Οπότε περιμένουμε τους Κρητικούς να καθαρίσουν πλέον, αφού καλές οι καμπάνιες για τα νέα διαρκείας - ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ - αλλά σήμερα ο σχεδιασμός πήγε και λίγο πίσω. Όπως και να το κάνεις, υπάρχουν και κάποια facts:  Το θηρίο που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, πάντα θα κερδίζει το θηρίο που είναι αυτοδίδακτο. Δεν πάμε παντού. Έχουμε τομείς ενδιαφέροντος και έπαρση ιδιαίτερη δεν χρειάζεται. Βάλε εσύ την λύρα στον Ισπανό και βλέπουμε τι θα γίνει με την παραγωγή χαπιών.
           Όπως όμως και να το κάνουμε, υπάρχει πλεόνασμα. Και δεν χρειάζονται απότομοι πλουτισμοί από το 30% του 33%. Υπάρχει ένα σχετικό πλασάρισμα στην βαθμολογία. Κι υπάρχει και βουνό επιλεγμένο πατρογονικά. Το άλλο, ήταν μια φυσική καταστροφή, που δεν φταίει κανένας. Ή μάλλον φταίει ο Γερμανός που πούλησε τα όπλα, αλλά αυτό είναι για την Ρεπούση. Εμείς εδώ, έχουμε τόσα μύρια σαν πλεόνασμα, που αναγκάζει τα παλιά μεγέθη να το δουν αλλοιώς. Τα ίδια θα βάλουν όμως. Τόχω δει στα αποδυτήρια: Κατέβαινε ο μαλακοσέρβος κι ενώ προηγούμασταν με 3-0, τους έλεγε να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν να είναι ισόπαλο. Μετά το 5-0, ηρεμούσε.
            Κι έλα τώρα να μου πεις για την δήμαρχο και τα λοιπά μαλακισμένα συνδικαλιστικά που πηδάνε την Ελλάδα. Η περιφέρεια βρήκε 20 κι άμεσα διαθέσιμα. Η τοπική αυτοδιοίκηση που είναι κάτω από την περιφέρεια τι να πει; Με τι λεφτά και με τι εξουσία; Γι' αυτό είπα " ΑΧΡΗΣΤΟ " ανυπόμονοι. Αλλά δεν θέλω κι άλλα. Δυό ημέρες ασχολούμαι με ερασιτεχνικό σωματείο, την ώρα που η τρικυβερνητική ολοκληρώνει την πλάκα της για την ανάπτυξη : Κρέας, ψάρι, ζυμαρικό ήταν το μενού. Τρώνε οι άνθρωποι κι ενδιάμεσα τηλεφωνάνε για αποφάσεις στο Βερολίνο.
             Του λέγανε μάλιστα του Κουβέλη : ΝΕΡΙΤ : νέα εθνική ραδιοφωνία, ίντερνετ, τηλεόραση.
            Και πετάχτηκε αυτός και ρώτησε, τι είναι ίντερνετ; Ήταν η στιγμή που ο Σαμαράς χαμογέλασε , ο Βενιζέλος είπε να μην κάνει εκλογές και η ΝΕΤ ήθελε να το μεταδώσει ζωντανά αλλά κρατήθηκε λόγω συμβουλίου επικρατείας. 1300 μένουν ακόμα μέχρι τον Δεκέμβρη, όπως και κάτι ψιλά για τον Δικέφαλο αε. Τώρα γιατί συνεδρίασε η ερασιτεχνική για να δώσει τα δικαιώματα του γηπέδου στην εταιρεία, αυτό δεν το ξέρω αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε για να ξύνουμε τ' αρχίδια μας. Ή για να βλέπουμε οτι δουλεύουν οι τεμπελχανάδες της τρικομματικής ή της αιρετής μάνας. Ελπίζω με το περίσσεμα, ο Δικέφαλος αε, να έχει βγάλει το budget της από πάνω κατηγορίας.
             ΥΓ. Για την αλογοτροφή σας τα έχω πει έναν μήνα πριν.

19 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " Ο Σγουρός φοράει παντελόνια. "
    Πότε μου άρεσε η Λάσκαρη αλλά και πότε μου αρέσουν οι γκόμενες σήμερα;
    Όταν φόραγε η Ζωίτσα παντελόνια. Σήμερα τις γκόμενες τις θέλω με παντελόνια που κάτω από το γόνατο νάναι μέσα σε μπότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Σγουρός απέδειξε ότι είναι άνδρας και φοράει παντελόνια", τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τα 20 εκατομμύρια ευρώ που δίνει η Περιφέρεια Αττικής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. "Είναι μια ιστορική για την ομάδα μας δέσμευση", αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οι "κιτρινόμαυροι".
    O Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετήθηκε για τα 20 εκατομμύρια ευρώ που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην ΑΕΚ για κατασκευή γηπέδου και τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη στήριξή του.

    "Τιμάει τον λόγο του ο Γιάννης Σγουρός. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία αλλά πολύ απλά απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι άνδρας και ότι φοράει παντελόνια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν ξέχασε την υπόσχεσή του απέναντι στην ΑΕΚ και έδειξε ότι τα όσα έλεγε όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν απλές δηλώσεις, αλλά έμπρακτη υποστήριξη στο μεγάλο όραμα όλων των οπαδών της ομάδας μας".

    Από την πλευρά της, η ΑΕΚ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: "Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και όλους τους φορείς που ενέκριναν και συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση της οικονομικής συνδρομής του ποσού των 20 εκ ευρώ με κάθε νόμιμο τρόπο σε κάθε επίπεδο. Είναι μια ιστορική για την ομάδα μας δέσμευση στη συνεχή, μεγάλη και πολύπλευρη προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να γίνει πραγματικότητα το γήπεδό μας,το όνειρο όλων των Αεκτζήδων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Ανώνυμο: " Η Χριστίνα Κωλέτσα, απέδειξε οτι φοράει παντελόνια " . Κι ας είναι με το string.
    Ήθελε να γαμηθεί - είτε για βίζιτα είτε για μην φάει ξύλο - οπότε εγώ είμαι σύμφωνος.
    Αλλά ανακαλύπτουμε κι άλλα είδη ανθρώπων : Πολιτικοί με παντελόνια. Σήμερα μάθαμε τον Σγουρό.
    Άρα η ΑΕΚ κι ο μεγιστάνας, ξέρουν πολιτικούς που ΔΕΝ φοράνε παντελόνια.
    Αυτούς ψάχνω. Όχι για να τους καταγγείλω. Στ' αρχίδια μου. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΘΕΛΩ.
    Παρόλο που είπα οτι μου τον σηκώνει η γυναίκα με παντελόνια.
    Ρε τι έχει να γίνει.
    Η ΑΕΚ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ. Και βρήκε τον Σγουρό. Βρήκε τον περιφερειάρχη.
    Ερώτηση : Αν ο Σγουρός ήταν σαν τον Κακλαμάνη, φορούσε φούστα αλλά έδινε 20 μύρια, τι ανακοίνωση θα έβγαινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάλυσε η τριτομαρική κυβέρνηση.
    εκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος.
    Γιατί το διάλυσαν σήμερα; Απλό. Απλωσε το χεράκι του αυτή η μαιμού ο Κουβέλης να πάρει τα δυο τελευταία καναπεδάκια πο ήταν στο ταψί,πεινασμένος καθώς ήταν...
    Τον βλεπει με την άκρη του ματιού του ο άνθρωπος-χαβούζα, ο Βενιζέλος, και πριν προκάμει ο Κουβελάκος να πει "κύμινο", του ήρθε μια ξανάστροφη που ξαπλωσε καταής και δεν ξανασηκώθει.
    Ετσι, σταμάτησε η συνεδρίαση...

    "...μα που πάει αυτή η νυχτα..."
    "δεν υπάρχει προηγούμενο για κάτι τέτοιο"
    "μακρυα η νυχτα απόψε"..σαν την γαιδούρα
    ..."πάμε σε ρίξη".
    "πάμε σε εκλογές..."
    "άνε, να πάμε και στα χωριά μας, να αρπάξουμε καμιά μυζίθρα, κανενα κόκκορα, λίγο λάδι,γιατί θα ψοφίσουμε"..

    Τι γίνεται; Τι να γίνεται.
    Τα "θηρία" που αναφέρει και παραπάνω ο αδερφός.
    Αυτοί παλέυουν. Τα τρικομματικά κουστούμια,απλά είναι στα τηλέφωνα. Από πάνω.Περιμένουν.
    Πότε και που,κυβέρνησε πολιτικός, που θα κυβερνήσει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είναι σωστό; Να γίνουν εκλογές ή όχι;
    Το σωστό ειναι να γίνουν. Και μάλιστα το ακόμα πιο σωστό, είναι να γίνονται. Συνέχεια και απανωτά. Κάθε μήνα.
    Αφορμή για εξόρμηση στα χωριά. Οτι μπορεί ο καθένας. Μια κατσίκα, στο πορτ μπαγκαζ, 5 κότες σε ένα καλάθι, μια μυζίθρα στο ντουλαπάκι, ένα σαλάμι στο κώλο.
    Ο καθένας ότι μπορεί να βουτάει από το χωριό του,και επιστρέφοντας στην ποντικούπολη να μασουλάει στο διαμέρισμα.
    Δεν υπάρχει άλλη λύση για την πείνα στην Αθήνα.
    Εκλογές-φαγοπότι, εδώ και τώρα. Εδώ και συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oλα τα Link και οι κάμερες έξω από το Μαξίμου και τη "βουλή";
    Και ούτε ένα έξω απ΄την Αμ. Πρεσβεία; Ρε μια φορά δεν θα κάνουν το δρομολόγιο το σωστό;

    Εκαναν 14 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Ακόμα και ο Παπαδόπουλος σε 7 χρόνια,τόσες δεν έκανε. Ο Παττακός κλαίει από αγανάκτηση,γιατί χάθηκε το ρεκόρ.
    Και ομονόησαν σε όλα τα δευτερεύοντα"."
    Στην διάλυση της παιδείας.
    Της Υγείας.
    Του κράτικου μηχανισμού.
    Στα κουρέματα συντάξεων και μισθών.
    Της αμυνας.
    Στην κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, δώρων κλπ
    Ομονόησαν να υπερδανειστούν. Και να υπερτοκίζονται.
    Στην απαγόρευση διαδηλώσεων.
    Στην κουκούλα και την κατάδοση.
    Στο ομαδικό ξυλοκόπημα διαδηλωτων και τις υδροφόρες.
    Σε όλα τα βρήκαν με ζηλευτή αρμονία και ομοφωνία.

    Στο κυριότερο όμως τα χάλασαν.
    Διαφώνησαν στην ύπαρξη η μη, των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ

    Πολύ λογικό μου φαίνεται.
    ----------------------------------------------
    Ο βοθρατζής δεν θέλει εκλογές ( τι να τις κάνει) και στηρίζει τον στραβούλιακα που αυτουνού του έχουν πει ότι "πρέπει να τις θέλει"
    Η δε γέρικη μαιμού, ο Κουβέλης δεν έχει πρόβλημα. Κάνει ότι να'ναι. Εκλογές θέλετε; Εντάξει. Ακόμα και να τον ζώσουν με εκρηκτικά και να του πουν να ανατιναχθει μέσα σε εκκλησία εν ώρα θείας λειτουργίας, θα πει "ναι". Αρκεί πιο πριν να του δώσεις χρόνο να βγάλει ανακοίνωση και να εξηγησει τους λόγους. Α, όλα κι'όλα.

    Καραγκιοζάκια. Γελοίοι. Ανθρωπίδια. Φιλότιμο μηδέν. Αξιοπρέπεια στα τάρταρα. Ανδρισμός ανύπαρκτος. Ρε ένας να μη φτάνει στα όρια του και να φωνάξει εξαντλημένος από την αυτοξευτίλα του: "νισάφι". Ρε ούτε ένας.
    Ολίγιστοι, που θα έλεγε και ο Γιανναράς.

    Απολάυσε κόσμε τα δημιουργήματά σου. Καμάρωσε τα "μούλικα" που έκανες.
    Εκλογές; Ανασχηματισμός; Tίποτα; Ισως.Ποιος ξέρει; Που να ξέρεις καιμένε;
    Αφιερωμένο στον εξαντλημένο -και φταίχτη παντως- κοσμάκι, το κάτοθι από το άσμα "Εpitaph" του King Crimson:

    Confusion will be my epitaph.
    As I crawl a cracked and broken path
    If we make it we can all sit back
    And laugh.
    But I fear tomorrow I'll be crying,




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΣΠΟΡΟΥΣ ( να τελειώνουμε με την Τουρκιά ), ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΚΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ 2,2 ΔΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ke ston adamidi 9 etima ixe o sgouros avramidi
    BULDOZA pote 8a vali o colgate?
    ade giati i ipomoni telioni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. k pou se...pes tou oti perasane i 100 dosis k i AEK 8a epeze superliga me 200 xiliarika to mina
    ipame kanoume to malaka ala mi mas pernai k entelos xapata o tigrakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφεις που γράφεις greeklish. Δεν κρατάς ούτε την στοιχειώδη ορθογραφία τουλάχιστον, να μπορούμε να διαβάζουμε.
    Ακόμα και η Διαμαντοπούλου θα ντρεπόταν να γράψει έτσι.
    Τι διάολο. Σε έδερνε ο δάσκαλος στο σχολείο και θα την πληρώσουμε εμείς;
    Εκτός και αν είσαι Αλβανός. Αλλο αυτό.
    Πως σε λένε; Νικο Gianni; Η Gianni Nikou; Petro Tatsi; Τatsou Petrou; Kosta Gidi; Η μήπως Gidi Kosta; Pano Kato; Katos Panoυ; Giorgo Gyrna; Gyrnas Pisou; Nuxtas Stasou; Stasous Nuxta;
    Πως...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δαιν ποιράζη βραι Χρίστω.Μπωρή να μιν πείγαι καθώλου στω σχωλήο ο άνθροπως.....Πος κάνυς αίτση???_________Σταμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: { ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ. }
    Γιατί να του το πω εγώ κι όχι εσύ;
    Η υπομονή σου τελειώνει με τον τίγρη ή με ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ; Γιατί δεν πας να τους σφαλιαρίσεις;
    Υποθέτω τους ξέρεις καλύτερα από εμένα ή μήπως κάνω λάθος;
    Τώρα τα άλλα που λες για τον γιαουρτά, ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΛΥΨΑ. Μήπως τα κάλυπτες εσύ;
    Θα σου αφιερώσω ανάρτηση για το ΣΚ, με ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελειωνει η υπομονη η τα φραγκα? χαχαχα πλακα εχεις ρε ανωνυμε..

    Ερωτησουλες food 4 thought:

    1. Γυρω στα χριστουγεννα εγινε ο κακος χαμος για 315 η 325 εκκ (δεν ενθυμουμαι γιατι εχει προελθει και το θερος και αι θερμοκρασιαι ειναι υψηλαι) για να παρουμε τη δοση μας τοτε. Και επεσαν τα αναλογα 'μετρα'. Δηλαδη ο παντελονατος ειχε 300 και δεν το ελεγε?
    Περιμενε να διαφυλαξει τη κληρονομια μας?
    Μαλλον σκεπτωμενος οτι η ..κληρονομια ειναι μεγαλυτερης σημασιας απο την επιβιωση απλων ανθρωπων που δεν εχουν τα βασικα

    2. Ποτε προλαβε ο παντελονατος και σιγουρεψε 300? Μηπως να τον βαλουμε ΥΠ.ΟΙΚ να μας λυσει το προβλημα ως χωρα?

    3. Μηπως αντι να χαριζουμε 20 στη καθε ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εστω μελλοντικη) να τα διναμε να ανακουφιστει λιγο ο κοσμος σε ισως μεγαλυτερης σημασιας πραγματα - ας πουμε να μην λιποθυμανε τα παιδια στα σχολεια απο τη πεινα??

    4. Ο κορδερος εκανε λεει 4 χρονια κοντρατο με 535. Θα λαμβανει ΦΕΤΟΣ ως ερασιτεχνης 130+ και του χρονου τα ιδια ως επαγγελματιας?
    Οι ....ερασιτεχνες αμοιβωνται με 130 το χρονο??

    5. Ολα καλα με τον μελισαν και εγω μαζι σου μεγαλε. ΕΣΥ θα βαλεις κανα φραγκο, εστω μεσω αλλου προσωπου για να μην εχεις θεμα με το (και καλα) ασυμβιβαστο? Γιατι μεχρι στιγμης ξερω για 5 απο τον γνωστο κυπριο για καποια λεφτα απο το γιο της μαμας (αναλογα πως θα παει η... εκκαθαριση) και για τα 20 χτες.

    6. Ο οργανισμος εχει priori μια σχεση με το Lotos εδω και χρονια.
    Η σχεση δε εχει φτασει σε επιπεδο να εχουν κοινα γραφεια.. Τετοια σχεση που οταν εβγαιναν αγονοι οι διαγωνισμοι αυτο συνεχιζε την παροχη μιας και υπαρχει (ορθα φυσικα) ορος για συνεχιση υποστηριξης εως και 2 ετη. Λετε γι αυτο να εβγαιναν αγονοι? Δεν θελω κακεντρεχεις απαντησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Dimi: Συγνώμη, αυτά θα σου τα απαντήσει ο Ανώνυμος;
    Αυτός θέλει απλά να δει μια μπουλντόζα. Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσω έναν γνωστό που έχω να στείλει την μπουλντόζα, διότι έτσι που εξαντλείται η υπομονή μη τυχόν και κινδυνεύσει ο τίγρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακούτε άποψη του Καλαματιανού. Εϊτε σαν αφορμή να το είπε, έιτε σαν αιτία, δεν αλλάζει κάτι.
    Αυτός, στην προηγούμενη ζωή του, πρέπει να ήταν μαντίλι και να έζησε την ζωή του στο λαιμό τρελής Καλαματιανής γριάς. Δεν εξηγείται.
    Είπε χθες μεταξύ άλλων: "... Εγώ, έκλεισα την ΕΡΤ. Εκείνοι όμως( οι άλλοι δύο "συγκυβερνώντες" δηλαδή), δεν είχαν έναν υπουργό έτοιμο, ώστε να την ξανανοίξει..." (!!!)

    Ακούτε βουνά, και σεις ωρέ λόγγοι.
    Είπε δηλαδή ο "Γρανίτσας": "Εγώ, γκρέμισα. Εσείς μπορείτε να ξαναχτίσετε; Οχι. Ε, τότε τι ζητάτε";
    Αυτός τώρα, αποφασίζει για τις τύχες μας και υπογράφει αντί ημών.
    Δεν είναι σαμαράς. Γαιδούρι ξεσαμάρωτο είναι. Ο σαμαράς δεν ξέρω ποιός θα είναι. Να τον γαμίσει στην ανηφόρα.
    Μιλάμε για ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ.
    Δεν ξέρω πόσο κάτω έχει ακόμα.Ποιός ηλίθιος να έχει σειρά; Ανακαλύπτουμε τα απότατα όρια της βλακείας.Γινόμαστε μάρτυρες ανείπωτων και θεατές απίστευτων. Ούτε στο Λούκυ-Λουκ δεν έχουν γραφτεί αυτά.

    Αλήθεια σας λέω, πραγματικά απορώ. Απορώ πως ακόμα έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας, πως έχουν οι φούρνοι αλεύρι και πως οι βρύσες τρέχουν ακόμα νερό.
    Να κάνουμε το σταυρό μας, με αυτούς τους σακατεμένους που έχουμε μπλέξει.
    Ο θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ steven

    οχι βεβαια. Οι ερωτησεις ειναι γενικα.
    εχω και αλλες απορειες αλλα ειναι πιο δυσκολες- ασε που θα μας πουν γαυρους αμα πολυ-μιλαμε

    ΑΜΑ εχεις μπουλντοζα σημερα εισαι θεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παμε και λιγο πιο κατω

    Το οτι ο Πανοπουλος ειναι καραγκιοζης ειναι γνωστο.
    Οπως επισης ειναι γνωστο οτι το εν λογω καταστημα λειτουργει μια χαρα και ΔΕΙΧΝΕΙ να μη χρωσταει πουθενα
    Η ανακοινωση σημερα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα. Οποιος θελει διαβαζει.
    Αρκει βεβαια να ισχυσει ΓΙΑ ολους ε Βαγγελη?

    "Αν τα έργα αυτά εδώ δεν επιστρέφουν πίσω στον πολίτη, τότε για ποια δράση μιλάμε; Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα επιστρέψει τα χρήματα στους πολίτες"
    Πως ακριβως θα επιστρεψουν 20 εκκ ευρω (και) ΣΕ ΜΕΝΑ που ειμαι πολιτης ορε τεραστιε?
    Οι πολιτες ειναι ΜΕΤΟΧΟΙ στην DIMAND και δεν το ξερω? Αν ειναι να χαρω που πηραμε (ως πολιτες παντα) 20 εκκ δανεικα? και αγυριστα βεβαιως βεβαιως.

    παμε παρακατω

    "Ανάλογα με το ποιοι θα συμμετέχουν στην κατασκευή του γηπέδου, θα υπάρχει και το σχήμα. Αν μπορούν να το φτιάξουν με 20 εκατ. ευρώ, θα ανήκει στην Περιφέρεια. Βεβαίως θα λέγεται γήπεδο της ΑΕΚ. Ανάλογα με τα χρήματα που θα μπουν και από ποια πλευρά, θα προκύψει και το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ιδανικό θα ήταν για μένα να συμβάλλει στο μεγαλύτερο βαθμό ο Δήμος, για να έχει τον έλεγχο και να μπορούν να συνεννοούνται"

    Δηλαδη κ.παντελονατε αν οπως βγαινει το καταστημα, κοστισει 60εκκ το 33% θα ανηκει στην νομαρχια το αλλο στο δημο κλπ?
    Και αν ναι φανταζωμαι οτι ο ΑΤΟΚΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ (βρε τι παω και σκεφτωμαι ο ..γαυρος) δανεισμος της νομαρχιας σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ οπως η DIMAND ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΤΣΙ?
    Ρωταω γιατι εχω και εγω μια εταιρια και σκεφτωμαι να κανω και εγω ενα εργο κληρονομιας (της τσεπης μου), μιας και απο το 2003 (αθεοφοβε!!) εχεις καβατζα 300 και δεν μας το ελεγες..

    Γιατι δεν την λετε DEMAND με Ε που ειναι και το σωστο?

    Αφου ο σχεδιασμος ειναι OTHER PEOPLE'S MONEY (του πολιτη ντε) και επιστρεφωνται κιολας...

    Λεω να κανω τον ορο OTHER PEOPLE'S MONEY πατενταρισμενο. Αλλωστε το ειπα πριν κανα διμηνο? με το που ανελαβε το αιλουροειδες..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Dimi: Για μια εκ των αποριών που έχεις, "πόσα θα βάλει ο Μελισσανίδης" και γιατί δεν βάζει, δεν την βλέπω σαν απορία.
    Και γιατί να βάλει; Εϊναι απαραίτητο; Τις διασυνδέσεις του και το όνομά του (άρα και τις πηγές) θέλουμε.

    Εβαλε ποτέ λεφτά,ίδια κεφάλαια ο Μελισσανίδης κάπου, για να βάλει τώρα;
    Ισως βάλει κανένα τάληρο, έτσι για την ψυχή του.
    Δεν έχει καμιά σημασία αν όντας "μπροστά" βάλει 5, ή 8 ή 0. Αδιάφορο.
    Γιατί πλησιάζουν όλοι τον Μελισσανίδη; Από ιδιώτες ως εταιρείες. Για να τους δώσει λεφτά; Οχι ασφαλώς. Αλλά για να τους βρει λεφτά. Τις ευκαρίες για λεφτά.
    Αφού έχει το ταλέντο να μυρίζεται το χρήμα κάτω απ΄το χώμα, όπως οι αρκούδες τις φώκιες κάτω απ΄τον πάγο.

    Οσο για αυτά που λέει ο Σγουρός είναι μαλακίες τρεχουσες.
    Σιγά να μην ανήκει το γήπεδο εξ ημισίας στο Δήμο και την Περιφέρια.
    Και "εμεις" εδώ τι κάνουμε; Βάφουμε τις ρίγες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτά που λέει ο Σγουρός περί Δήμου ΝΦ και ιδιοκτησίας είναι μαλακίες.
    Με τι θα τσοντάρει ο δήμος στην κατασκευή; με αμπελόφυλλα μπορεί με λεφτά αποκλείεται. Αυτούς θα τους βάλουν μέσα με τις λαμογιές τους.
    Τα άλλο όμως που λέει περί επιστροφής χρημάτων στον κόσμο είναι αλήθεια.
    Και θέσεις εργασίας θα ανοίξουν για την κατασκευή, και για την συντήρηση και την λειτουργία του γηπέδου. Όλο και κανένα κατάστημα θα φτιαχτεί και κανένα parking και τα κοντινά στο γήπεδο μαγαζιά θα αυξήσουν την πελατεία τους.
    Συν ότι μπορεί να σουλουπώσουν και το άλσος εκεί δίπλα. Να πως θα γυρίσουν λεφτά στον κόσμο.Και άλλα που θα τα πούμε εν καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή