Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ;

         Μάλλον φαίνεται οτι την βγάλαμε. Δηλαδή, δεν πάθαμε τίποτα στην διάρκεια του ΣΚ. Δηλαδή την βγάλαμε καθαρή. Ξέρετε αλήθεια από πού προέρχεται αυτή η φράση; Από τις φυλακές. Στις αλλοξοκωλιές δηλαδή. Έβλεπε ο άλλος το όργανο του όταν τέλειωνε και πέταγε την φράση, ανάλογα με το τι είχε πάρει μαζί του. Στην πορεία βέβαια των χρόνων, AIDS ΕΡΧΌΜΕΝΟΥ, η φράση ελέγετο κατόπιν ιατρικών αποτελεσμάτων.
          Μιλάμε για φυλακές παλιές βέβαια. Σήμερα τα πράματα έχουν εκμοντερνισθεί. Ως εξής: Μπαίνει ο ρούκι και τον πλησιάζει ο παλιός :
          - Αγαπητέ, καλώς ήλθες. Έναν μήνα οι μισοί κρατούμενοι το παίζουν άνδρες και τον επόμενο το παίζουν γυναίκες, όσο αναφορά το σεξ. Εσύ, σαν καινούργιος, έχεις δικαίωμα να επιλέξεις φύλο για τον πρώτο μήνα. Θα είσαι άνδρας ή γυναίκα;
         - Αχ, ευχαριστώ πολύ. Λόγω του καινουργούς, θάθαελα νάμαι άνδρας.
         - Πολύ ωραία. Εγώ είμαι λοιπόν η γυναίκα και μπορείς να ξεκινήσεις με ένα γλυφομούνι.
           Την βγάλαμε λοιπόν καθαρή. Σίγουρα; Αύριο συνεδριάζουν οι τρεις τεμπέληδες για την πορεία της κυβλέρνησης. Ο Ταγίπ έφερε ενισχύσεις για να κλείσει το Ταξίμ. Οι δημοσιογραφάρες αποφάσισαν να συνεχίσουν τις μη πληρωμένες ανακοινώσεις των αφεντικών τους - αυτό λέγεται απεργία σήμερα - και την Τρίτη έχουμε το θέμα με τον ΟΠΑΠ και τον Μελισσανίδη που δεν θέλει να δώσει χορηγίες στις φανέλες ( ανακοίνωση Μώραλη )  ή στον κατάσκοπο που έχει τα 2/3 των λαχείων. Έχει και το software, οπότε πιάσε το αβγό και κούρευτο ειδικά τώρα που ο Αλαφούζος μπήκε στην πρίζα - ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΡΙΝ και τώρα τρέχουν " παρασκήνια αποκαλύψεων ". Τα έχουμε πει: Άλλο πράμα νάσαι δημοσιογράφος κι άλλο πράμα νάσαι στα κέντρα των επιχειρηματικών εξελίξεων. Άλλο ασβέστης κι άλλο πυροσβέστης.
            Όμως σήμερα το κείμενο αφορά την ΑΕΚ. Αλλά κι αυτή δεν μπορεί να διαχωρισθεί από το περιβάλλον. Που όσο και σκατά να είναι, το σωματείο πλέον εκπέμπει μια υγεία. Μια φορμόλη ρε παιδί μου. Μπορεί η μυρωδιά να μην είναι και η καλύτερη, αλλά όπως και να το κάνουμε, το formaldehyde solution 37%, είναι το καλύτερο συντηρητικό για νεκρά σκευάσματα όπως και το κλασσικό αποστειρωτικό για τις δεξαμενές που εκτρέφονται οι γόνοι των ιχθυοκαλλιεργειών. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
           Στην ΑΕΚ λοιπόν γίνανε πολλά. Παρά την κρισιμότητα την αυριανή αλλά και της Τρίτης, δουλέψανε άνθρωποι για την στελέχωση της ομάδας που φέρεται να αποτελέσει φόβητρο για τις ομάδες της λίγδας κι ας μην τις αντιμετωπίσει φέτος. Είναι αυτό που λένε " τηλεφόβος " ( φόβος εκ του μακρόθεν ) ή πιο απλά, κατά τον λαό,  " τον φόβο μου νάχεις. "  Θυμάμαι παλιά ( παρένθεση είναι αυτό ) , κάποιον που είπε στον πατέρα μου :
           - Ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
           Κι ο πατέρας μου είχε απαντήσει :
           - Καλό σου κάνει.
           Τι κάνανε; Προσέχτε η βάρκα είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών και θέλει μεγάλη προσοχή στα κουλανδρίσματα. ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΌ, αλλά η ΑΕΚ έχει υπό την ομοφωνία του ενός, μια πολυφωνικότητα. Κάτι σαν το σήμα παλιάς δισκογραφικής εταιρείας, με διαφεύγει το όνομα της, που μπροστά στο μεγάφωνο του γραμμόφωνου ήταν ένας σκύλος. Τώρα τραγούδαγε ο σκύλος, άκουγε με το στόμα ή έκανε κάτι άλλο, δεν μπορώ να είμαι σαφής.
          Σε αυτό που είμαι σαφής, είναι πλέον η ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει διευθυντή ποδοσφαίρου, υποδιευθυντή ποδοσφαίρου, ειδικό γραμματέα ποδοσφαίρου, γενικό γραμματέα ποδοσφαίρου, νομικό ποδοσφαίρου και μερικούς άλλους που τρέχουν το ρόστερ των στελεχών αφού ποδοσφαιριστές ακόμα δεν υπάρχουν. Μάλλον ο Ασλανίδης σαν γιατρός δεν έχει εμπειρία από περιορισμό ντόπας, οπότε το παικτάκι πήρε κάτι παραπάνω κι έπαθε το χουνέρι. Και σε τι εποχή...Όταν δεν υπάρχουν παιχνίδια. Πού και να αρχίσουν...
           Εν πάσει περιπτώσει, δεν θέλω άγχητα. Διότι υπάρχει μια τρομακτική αγωνία για το ρόστερ της νέας ομάδας αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας. Ποιά; Ναι βρε αυτά. Αυτά που όλοι οι Αεκτζήδες θέλανε να βγουν χθες για το Ελληνικό κι είχαν σπάσει τα τηλέφωνα ( αυτά που δεν υπήρχαν ) , αλλά προκειμένου ο τίγρης να αποφύγει φαινόμενα συνωστισμού κατά Ρεπούση ή κατά άλλους ιστορικούς, διάλεξε ΟΑΚΑ . Οπότε ηρέμησαν οι οπαδοί, οτι ό,τι ώρα και να πάνε, θα βρουν. ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ ΣΤΑ 37, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑ.
            Οπότε μπορεί το ρόστερ των διοικητικών να είναι μεγαλύτερο από το ρόστερ των παικτών, αλλά αυτά είναι σαν σύγκριση της Colgate με τα λοιπάς οδοντόκρεμας. Βγάζεις ένα δελτίο στον Ζήκο, στον Δέλλα και στον Λυμπερόπουλο κι έτοιμος ο άξονας. Επίσης είναι έτοιμος ο άξονας της ανάπτυξης της Ελλάδας που ακόμα στηρίζεται στους κοτσαμπάσηδες που δήθεν ξέρουν. Τι βιάζεστε ρε παιδιά; Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοί θα διαλυθούν από την Β εθνική και ποιοί θα υπάρξουν στην Γ. Από τώρα για τον Οκτώβρη σας πιάσει αμόκ; Για την Κάτω Ραχούλα; Βιαζόσασταν πέρσι θα μου πείτε. Σωστό, αλλά είδατε τι έγινε. Χωρίς γαμιά γαμήσι. Τώρα τι έχετε πάθει; Βρήκατε γαμιά και θέλετε αναδρομικά να τον φάτε; Δεν γίνεται ρε παιδιά. 67 χρονών άνθρωπος, λογικά υπάρχει μια σκλήρυνση προστάτη, ένα βαφτίσι με τον Ντάβλα και μια υποτροφία προς ανατολικάς μεριάς.
          Τέλος πάντων, επειδή κανείς δεν περισσεύει - ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΥ ή τον ΚΟΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ, θα σας γελάσω κι ακριβώς - να είστε έτοιμοι. Ό,τι επάγγελμα και να κάνετε. Ελαιοχρωματσιτές, κηπουροί, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες ή κωλέτσες, δεν έχει σημασία. Εδώ ολόκληρος Λυμπερόπουλος τα παράτησε όλα και κατά το ρεπορτάζ, είναι ψυχή τε και σώματι στην ομάδα. Το οτι ο κανονισμός λέει οτι απαγορεύεται να είσαι ΚΑΙ manager ΚΑΙ τεχνικός διευθυντής, είναι μια λεπτομέρεια που δεν μπορεί να αναχαιτίσει τις ορδές των Αεκτζήδων που θέλουν να καταπιούν ιπποφαές  αγορασμένο από την μπουτίκ της ομάδας μας.
          Και βιασύνες δεν χρειάζονται. Για την ομάδα που θα χτιστεί από τώρα για να τρομάξει τον Γιάχο. Γίνει, δεν γίνει πέναλτυ, αυτά είναι λεπτομέρειες που τις βλέπουν οι μαλάκες που ασχολούνται με το άθλημα. Οι γυναίκες - η σοβαρή πελειοψηφία της κοινωνίας, χώρια τα άλλα - , θα διαβάσουν οτι ο τάδε πήρε τον τίτλο. Σιγά μην δουν και βίντεο. Έναν μαλάκα θέλουν για κοινωνικό ξεκάρφωμα. Τι; Το ίδιο θέλουν και οι οπαδοί για την ομάδα τους; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ. Εγώ είμαι με τον τίγρη και γουστάρω γαμήσια.
            Πώς το λέγανε παλιά κάτι καλόπαιδα ;
        - ΑΕΚ θυμήσου...ήρθε η Original και είναι εδώ μαζί σου...
          Έτσι και τώρα.
        - ΑΕΚ γαμήσου αλλά ήρθε ο τίγρης για να σηκώσει το πουλί σου....
                                                       ΟΛΕ .
            

12 σχόλια:

  1. http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=287038

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΝΤΙΜΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.

    http://www.youtube.com/watch?v=jT095-v0eDc


    Να γουσταρετε ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ που θα επιλεξει αξιοκρατικα τα ''200 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ''...

    Βουρλα...

    Ντενεκέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα σε κοβω να εχεις μπει αξιοκρατικα στην ΕΡΤ την δεκαετια του 80', πρεπει να εχεις χυσει τονους ιδρωτα κολωντας χιλιομετρα αφισες του 'εθναρχη' Ανδρεα.
      Η ΕΡΤ μπουρδελο ηταν μια ζωη, μπουρδελο ειναι τωρα και μπουρδελο θα ειναι και η νεα που θα φτιαξουνε...οσο υπαρχουν αφισοκολητες σαν και σενα.
      Καληνυχτα πρασινορουφιανακο το παρτυ τελειωσε οσα εφαγες εφαγες, τωρα θα παρουν αλλοι σειρα σε πιο φτωχο παρτυ αλλα κατι ειναι κι αυτο.
      Στην Ελλαδα παντα θα υπαρχουν παρτυ εστω και με αδεια ταμεια...

      Διαγραφή
  3. Eνας πεινασμένος, δαρμενος,καθησμένος στα σκαλοπάτια,έχει το βλέμα του στραμένο με τεράστιο ενδιαφέρον σε τρείς άλλους δαρμένους αλλά χορτάτους στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου τσακωνονται για το αν πρέπει τα γυαλιά ηλίου του απέναντι πεινασμένου να είναι με σκούρο φακό η με ανοιχτό.

    Και ο Σολωμόντας ΣτΕ,που εκλήθει να αποφασίσει είπε: με ένα μαύρο και ένα λευκό.
    Να ανοίξει η ΕΡΤ ενώ παράλληλα θα κλέινει, ή, με διαφορετική ερμηνεία, να κλέισει ενω όσο θα συνεχίσει να εκπέμπει.
    Να ανοιγοκλείνει αναβοσβύνοντας.
    Φυσικά, θα εφαρμοστεί κατά γράμμα η σοφή απόφαση και έτσι τα κανάλια θα αναβοσβύνουν σα λαμπιόνια στο δέντρο της αχρηστίας και της μαλακίας.

    Πάνε και τα ΔΕΠΑ και τα ΔΕΣΦΑ και η αναδίπλωση τόσο των Ρώσσων όσο και της κοινοπραξίας Βαρδινογιάννη- Μυτηλιναίου.
    Μαύρο.
    Οχι ότι και με ανοικτους τους δέκτες θα άλλαζε κάτι σαν αντίληψη του "μέσου πολίτη", του μαλάκα δηλαδή που κρέμεται απ΄τους γκισέδες της εφορίας και περιμένει τον Κασιδιάρη να τον σώσει απ'τον Χασάν.

    Το λέω αυτό.γιατί υπαρχει και η ξυπνητζιδικη άποψη πως: "ότι γίνεται με την ΕΡΤ είναι αντιπερισπασμός για να μη βλέπει ο κόσμος τις εξελίξεις σε ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ κλπ"
    Δηλαδή, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο "ΑΝΤΙΠΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ" ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ "ΕΡΤΙΑΝΑ" Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΕ.
    Μιλάμε ότι έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον κυρ Μήτσο και την κυρα-Σταθούλα.
    Χώρια που τρέμουν Γερμανοί-Αμερικάνοι-Ρώσσοι, μη και συνθέσει το παζλ ο "μικρομεσαίος-ψηφοφόρος-θύμα" και εγείρει το τεράστιο κορμί του ενάντια στο σύστημα και το γκρεμίσει συνθέμελα.

    Γιατί ηγέρθει το ανοιγοκλείσιμο της ΕΡΤ σαν θεμα; Πολύ απλό: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ "ΣΟΒΑΡΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟΝ "ΓΙΓΑΝΤΑ" ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.
    Ελείψει "Σουλειμάν", realytys, και με τόσες επαναλήψεις,έπρεπε να απασχοληθεί κατακαλόκαιρο.
    Και αφού η τηλεόραση δεν έχει κάτι να δείξει, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
    Οπως ο γονιός που αφου δεν έχει λεφτά να αγοράσει παιχνίδια στο παιδί του, κάθεται και κάνει ο ίδιος τον καραγκιόζη μπροστά του.
    Κάτι είναι και αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο μαλάκας ο νεοέλληνας, μια απόφαση σε σωστό χρόνο δεν μπορεί να πάρει.
    Πάντοτε είχαμε τα Μαντεία. Παλιά τα της Δωδώνης και των Δελφών, σήμερα τον Αρειο Πάγο και το Σ.τ.Ε.

    Είχαμε όμως και πολιτικούς, η στρατηγούς έτοιμους να μεταφράσουν την διφορούμενη συνήθως απάντηση του Μαντείου.
    Ο Θεμιστοκλής σωστά μετέφρασε τα "ξυλινα τοίχη" σαν "πλοία".
    Αν είχαν ΓΑΠ τότε, ακόμα θα κόβαμε και θα σχίζαμε ξυλα και θα είχαμε περιζώσει την Αττική. Και αντι για ναυμαχία στη Σαλαμίνα θα είχαμε την-από τότε- αποψήλωση της Πάρνηθας.

    Αλλά τότε έπεσαν σε Θεμιστοκλή. Που δεν καταλάβαινε και πολλά-πολλά. "Πάταξε" δικτατορικά τους στραβούς μαλάκες συμπατριώτες του και έτσι σήμερα μπορούμε να έχουμε την συνέχεια των "300" που λέγεται "300 Rise of an Empire",τον επόμενο Μάρτιο.
    Είναι η ταινία που άλλαξε τρεις φορές τίτλο. Από "300-Batle of Artemisia" σε "300-Balte of Artemisio" και τέλος στο παραπάνω, που το βρίσκω πιο αντιπροσωπευτικό.

    (παρένθεση: Η μουσική που επέλεξε η εταιρεία παραγωγής για το trailer της ταινίας- που δεν γράφτηκε για την ταινία,αλλά προυπήρχε,είναι μια πραγματικά "ξεσηκωτική-καθηλωτική" σύνθεση του 40χρονου Γερμανού Jo Blankenburg ο οποίος έχει μια τρέλα και μια κλίση στις επικές μουσικές.
    Το κομμάτι λέγεται "imperatrix mundi" και είναι μια version πάνω στο πασίγνωστο και πλέον πασοκικό κομμάτι του Carl Orff "imperatrix mundi eterna" από την Carmina Burana. Ο νεαρός μουσικός όμως έχει το ταλέντο ώστε προσδώσει μια νέα αύρα,μια ανανεωμένη "γεύση" στην παγκόσμια χιλιοπαιγμένη πρωτότυπη έκδοση- με την συνδρομή της υπέροχης γυναικείας φωνής που σολάρει, και ανήκει στην cecilia farrere- και έτσι σε τίποτα σχεδόν να μη θυμιζει- εκτός από ένα μικρό κομμάτι- το έργο του Carl Orff. Aξίζει τον κόπο να τους αναζητησετε.
    Νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε δική μας,σαν ΑΕΚ, με τα θυρανοίξια της Αγιάς Σοφιάς.)

    Kάποιοι άλλοι, δεν μετέφραζαν τον χρησμό,αλλά "τακτοποιούσαν" την μάντισσα.
    Οπως ο Μ. Αλέξανδρος είχε στείλει αντιπροσωπο του στους Δελφούς για να μαθει -στα παπάρια του δηλαδή, αλλά για το "θεαθήναι"-αν είναι σωστοί οι οιωνοί για το "πέσιμο" στη Νότια Ελλάδα. Και η Πυθια του τα είπε λίγο μαύρα.
    "Ετσι είσαι καριόλα"; λέει ο Μέγας. Κατεβαίνει ο ίδιος και μπουκάρει στο Μαντείο, αρπάζει τη σταφιδιασμένη μάγισσα από το λαιμό και τις λέει: "το και το. Η βγάζεις θετικό χρησμό, η θα σε κρεμάσω από τα βυζιά στο ταβάνι".
    Οπως καταλαβαίνετε, ο χρησμός ήταν βουρ θετικός για το "ντου" του Αλέξανδρου στο Νότο. Oπερ και εγένετω.
    Είδες η ΔΕΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανανεωσε ο Κορδερο για 4 χρονια με 535 δηλαδη 100 + κατι ψιλα ανα ετος.
    ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ επιλογη μιας και ειναι ενας παικτης που ξεχωριζει σαν τη μυγα, οχι επειδη ειναι ο Μεσι αλλα επειδη κανει τα βασικα.
    Ενας παικτης, που μολις βρει ροη 4-5 ματς, του 6 που παιζει τις κακες μερες για 4-5 και τις καλες για 7.
    Παιζει στη πιο δυσκολη θεση, εκει που γινεται ΟΛΗ η δουλεια και αμα χασεις μια φαση εκτιθεσαι ενω αμα κοψεις 10 θεωρειται φυσιολογικο.
    Η θεση ΑΠΑΙΤΕΙ απο τον ΑΜΠΑΛΟ κατα 99% φιλαθλο να εισαι και κοφτης και δημιουργος και να εχεις πνευμονια 90 λεπτα και να εχεις σουτ και να παιζεις με ψηλα το κεφαλι..
    Επειδη ολα δυσκολα γινωνται, παικτες που κανουν τα μισα σηκωνουν την ομαδα και θεωρουνται ΔΙΚΑΙΩΣ παικταραδες: Mακελε, Τσαβι, Γεραρδος (παλιοτερα), πιρλο- στο δημιουργικο κυριως,φρανκ ραικαρντ που μαζευε σκαλπ και φυσικα Η ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ> κλαρενς ζεεντορφ

    Η θεση απαιτει ΒΟΗΘΕΙΑ και καλη συνεργασια με ενα τυπο που θα παιζει 5 μετρα πισω σου- το μεγαλο λαθος του Μακου που παντα επαιζε παραλληλα και την ειχε δει μακελελε. Οταν μπηκε μεσα ο μπαμπα μπουμπα (αληθεια σταυρο γεννησε η γυναικα του??) και πηγε 5-10 μετρα πισω φανηκε η μπαλλα στο κεντρο. Τα αμυντικα χαφ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΤΕ γιατι αμα τρυπησει η μπαλλα τη γραμμη βγαινουν φατσα με την αμυνα οι αντιπαλοι και γινεται παρτυ..

    Αυτο εκανε και ο Ζηκος και ο Τονι και βλεπαμε τοπι.

    Αυτο κανει και ο Ισπανος στη bayern για να φενεται??? στα ματια καποιον το .... καλυτερο εξαρι της ευρωπης που δεν ακουμπησε μπαλα στο τελικο (παλι..)μιας και ηταν απασχολημενος να κρυβεται στο ασβεστη.

    Εδω θα πω οτι αδικα κατηγορηθηκε ο Τσιαρτας που οσο αντιπαθης και κρυοκολος ειναι, μπαλα ξερει και εφερε τον Ισπανο με 80 περσυ.
    Οι υπολοιποι ηταν επιλογες του νο2 σερ-τσιχλα (μετα τον δωνη) βαγγελη βλαχου και του δεν το εχω με τιποτε-θωμα..

    Τεσπα, καλη η κινηση και θα βοηθησει αν ειναι γερο το παιδι και ΠΑΙΖΕΙ συνεχομενα ματς.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΛΑΚΑ: σου ειπα οτι εχω χεσμενο το κεδικογλου οπως και σενα με τις μπουρδες που αραδιαζεις. Οι μισθοι των 350χιλιαδων ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ!!! σε λυριτζη οικονομου ΕΚΑΣΤΟΣ (δηλαδη 1,4 το χρονο)
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ? Πληρωνες τον ΛΥΡΙΤΖΗ 1,4 ΤΟ ΧΡΟΝΟ (πως λεμε larry king??) για να σου λεει τις ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ του για το γαυρο και τη προπαγανδα που τον εβαζαν να λεει
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

    2,8 ΕΚΚ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΧΩΡΙΣ ρεπορτερ τεχνικους μοντερ κλπ και χωρις φυσικα το air time - ξερω σου εβαλα δυσκολα μιας και το IQ ειναι ραδικιου..

    Εγω φταιω που ανοιξα κουβεντα με ενα βλακα με μυαλο κοτας και επιπεδο 1ης??? νηπιαγωγιου
    ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έβαλα δυσκολα και μπερδευετηκες. Εχεις παρει και φορα τωρα που την εχει και αρθρογραφος (α ρε Στηβεν...)
      Ελα να σου πω αλλο ενα ωραιο να το αντιγραψεις \\
      ''Το προβλημα με τους βλακες στις ημερες μας ειναι οτι εχουν αρχισει να σκεφτονται''
      -Κωκτω.

      Ετσι και εσυ πας να σκεφτεις αλλα τοσα χρονια 'οργης' (ολοι υποθετουμε γιατι) δεν σε αφηνουν). Λοιπον θα στα πω για τα τελευταια φορα μπας και παρει μπρος το ρημαδι σου ασε που ειμαι στο αεροδρομειο της Κωνσταντινουπολης και περα απο 5' δεν θα ασχοληθω μαζι σου γραφικε.

      1/Υποστηριζεις το κλεισιμο της δημοσιας τηλεορασης και την μαλακια σου την ουρλιαζες ως συνηθως. Οχι την απομακρυνση των καθε Σαλαγκουδιδων που σου φορτωσανε οι πολιτικοι προισταμενοι σου.
      Πανηγυριζες το κλεισιμο (σε πρωτη φαση παρε τα αρχιδια μου τωρα)

      2/ ελεγες οτι γιατι να πληρωνεις τα 50,4 ευρω το χρονο μεσω της ΔΕΗ.
      Γιατι ετσι λειτουργουνε οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      Υπαρχουν και οι σχετικοι πινακες στο Ιντερνετ με το ποσό συνδρομής ανα κρατος μελος στην ΕΕ οποτε βρες τους αν δεν εισαι κοτα λυρατη -που εισαι βεβαια.

      3/ Ουρλιαζεις και πανηγυριζεις ηλιθιε αλλα σιγη ιχθυος για τα ιδιωτικα καναλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ-ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ για τις συχνοτητες ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... Που συνδιαμορφωσαν σε μεγαλο βαθμο αυτη την νοοτροπια του τσαμπαμαγκα οργισμενου κλαψομουνη σαν εσενα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      Δεν συνεχιζω. Βασικα ουτε και θα αρχιζα,να δεν εκραζες τοσο πολυ και με τοσες πολλες και μαζεμενες μαλακιες. Αν ηξερες να βλεπεις τι σημαινει η διαφορα μεταξυ αναδιαρθρωσης και κλεισιματος ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

      Τελικα οι θεωρεια οτι μονο για πολυ λιγο και μονο στην γεωγραφικη περιοχη της σημερινης Ισπανιας συνυπηρχαν οι Νεαντερνταλ στην Ευρωπη με τον Χομο Σαπιενς διαψευδεται καθημερινα.

      Διαγραφή
    2. Χαιρωμαι που απαντας στο ανωνυμε βλακα.
      Το γνώθι σαυτόν ειναι μια καλη αρχη για να εναρμονισθεις με το υπολοιπο ανθρωπινο ειδος.
      Οποτε αφου δεν απαντας στα αζορ κλπ θα σε φωναζουμε και επισημα πλεον μιας και ακους σε αυτο: Ανωνυμος βλακας.

      Ακου λοιπον μπαμπουινε που ουτε να διαβαζεις δεν μπορεις

      1) Δεν εχω καμμια οργη για κανενα. Εχω τη δικια μου δουλεια και δεν νιωθω ουτε κοροιδο ουτε αδικημενος ουτε τιποτε. Μου χρωστανε ΔΕΝ χρωσταω. ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν εχω οργη δεν εχω δανεια δεν εχω να δωσω λογαρισμο σε κανενα ουτε εξαρταμαι απο κανενα.
      Καταλαβες βλακα?
      Υποστηριζω ΗΛΙΘΙΕ (που δεν ξερεις και αναγνωση) αυτο που ξαναεγραψα:
      ΔΙΑΛΥΣΗ, νεα εταιρεια με οσους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δουλεψει ενα καναλι του 3% (200 ατομα με το ζορι δηλαδη) και να ζει ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ οχι απο οτι το πληρωνουν, με ιδιο συστημα του BBC.

      2) Σου εγραψα ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ που δεν ξερεις αναγνωση να υπαρχει ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΤΟΥ BBC. Δηλαδη να ΠΛΗΡΩΝΩ μια δημοσια τηλεοραση στο σπιτι αλλα οχι στην αποθηκη στο γραφειο και στους ταφους.
      Θα σου φανει παραξενο το ξερω αλλα τα εμπορευματα ΔΕΝ βλεπουν τηλεοραση και οι νεκροι βλεπουν με το ζορι κανα συνδρομητικο αν εχει κανα καλο ντερμπυ. ΒΛΆΚΑ

      3)Για τα ιδιωτικα ΒΛΑΚΑ εγραψα επι λεξη: Οσο για τα ιδιωτικα ας τους κυνηγησει αυτος που πρεπει να πληρωσουν και εγω ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Δεν ειδα φορο MEGA-ANT1-ALPHA ΠΟΤΕ σε λογαριασμο ρευματος που πληρωνω στο γραφειο μου!

      Mαθε ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑ, μετα διαβασε 5-6 φορες ΜΠΑΣ και καταλαβεις που μου θες και σχολια.

      Σου ξαναειπα: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε υποχρεωσε να με παρακολουθεις και μαλιστα καιρο. Αν δε το κανεις δε θα σου κοψουν το ρευμα.
      Αν σε χαλαει ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.

      Και στο αεροπλανο μπες στο cargo. Τα ΤΟΥΒΛΑ ετσι τα μεταφερουν.

      Διαγραφή
  6. Κι' άλλος διευθυντής στην ΑΕΚ. Γενικός και αυτός. Ναι, βέβαια. Ενας ειδικός δευθυντής δεν υπάρχει. Ολοι είναι "γενικοί". Σαν τους διακόπτες.
    Εδώ δε μιλάμε για σύλλογο. Εδώ είναι το ΙΕΚ "ΑΚΜΗ".
    Ρόκας ο παλαιός, ο από Θεμιστοκλή εποχή 2004-2007.
    Δεν ξέρω τα πεπραγμένα του και σιδεροκέφαλος.Μόνο το ότι επι των ημερών του τα βιβλία χρήσεων έγιναν "χάλκινα". Καλώς ήρθες στην ομάδα που δεν έχει ρόστερ αλλά είναι φουλ στους διευθυντές.
    Σαν το δημόσιο γίναμε. Επιτροπές δίχως αντικείμενο. Η απί καιρό αποξηραμένη Κωπαίδα με ττους ειδικούς επί των λιμνων.

    Η παλιά ταβέρνα γκρεμίστικε και πριν ακόμα μπουν τα θεμέλια για την νέα, μια ντουζίνα διεθυντές, έχουν προσληφθεί και κουστουμαρισμένοι περιμένουν καθισμένοι στο πεζοδρόμιο τον Τζαβανέλα να ρίξει τα μπετά.

    Μια εταιρεία που έχει υπεράριθμο Δ.Σ, αλλά δεν έχει εργοστάσιο, ούτε και "εργατικό προσωπικό", ούτε και αντκείμενο προς παραγωγή.
    Τι θα παράγουν όλοι αυτοί οι "γενικοί διευθυντές"; Απλό: Ενας διευθυντής τι αλλο παράγει εκτός από διεθυντάκια. Οπως μια κότα κάνει κοτοπουλάκια.Θα παράξουν λοιπον υποδιευθυντές, τμηματάρχες, προσωπάρχες, επιθεωρητές, ελεγκτές, ειδικούς συμβούλους, και όλα εκείνα τα είδη που είναι απαρίτητα προκειμένου να στήσεις μια εταιρεία,άσχετα με το τι αυτή η εταιρεία θα παράγει. Σε δύο χρόνια θα είμαστε έτοιμοι να προμηθεύουμε το Δημόσιο με χιλιαδες στελέχη. Θα κατακλείσουμε τα πάντα.
    Σοφό το σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηστο ζεις στη χωρα που φωναζεις στο δρομο προεδρε και γυρνανε ολοι.
      Στη χωρα που ΟΛΟΙ ειναι αφεντικα- διεθυντες
      Στη χωρα που οι ανωνυμοι ΒΛΑΚΕΣ χαιρωνται που υπαρχουν οι ΕΡΤ για να μπορουν να περνουν ενα μισθο παραγωντας!!! το απολυτο τιποτα. Με λιγο γλυψιμο στην εκαστοτε κλαδικη, με κανα μεσο-βολευτη που ψαχνουν την αναδιαρθωση ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ το status quo και να μην πειραξουν τα ΄κεκτημενα'
      Στη χωρα που πρεπει να αλλαξει αλλα να μην αλλαξουν οι ανθρωποι της, να συνεχισουν οι γενικοι 'διευθυντες' οι τμηματαρχες οι υπευθυνοι αρκει να υπαρχουν θεσεις να κολλανε σφραγιδες γραμματοσημα κολοσημα και οτι αλλο μπορει να υπαρχει για να δικαιολογουμε τη παρουσια μας.
      Στη χωρα που η καθε ΕΡΤ εχει ΕΞΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΑ (τοσα εχει) και αμα μας τα κλεισουν τι θα κανουμε?
      Στη χωρα του Αλεξη και του καθε παπαρα. Που ΑΜΑ τολμησει ενας μαλακας σαν το Σαμαρα να κανει ενα λογικο - μεσα σε ολη τη μαλακια του- πεφτουν οι ...ψηφοφοροι και οι συνδικαλιστες να τον φανε.
      Στη χωρα που εχει 2 κατηγοριες ανθρωπων.
      Αυτων που (οσοι εχουν μεινει) εργαζωνται - κρινωνται απο την δουλεια τους και ειτε ανεβαινουν ειτε μενουν 30 χρονια στασιμοι ειτε απολυωνται αν δεν κανουν και αυτους που ειναι ΜΟΝΙΜΟΙ οτι και αν κανουν.

      Στη χωρα των προεδρων των διευθυντων και των επιτροπων.
      Ανωνυμοι να ειμαστε.
      Βλακες να ειμαστε.
      Αρκει να μη μας πειραξουν τα 'κεκτημενα'

      Διαγραφή
    2. ''Που ΑΜΑ τολμησει ενας μαλακας σαν το Σαμαρα να κανει ενα λογικο - μεσα σε ολη τη μαλακια του- πεφτουν οι ...ψηφοφοροι και οι συνδικαλιστες να τον φανε.''

      Ουτε τα ΜΑΤ σε πειραξαν, ουτε το προφιλ του Κεδικογλου, ουτε οτι δεν υπαρχει πουθενα μοντελο διαλυσης δημοσιας τηλεορασης λογω ανικανοτητας σχεδιασμου ουσιαστικων αλλαγων. Ισα-ισα τους χειροκροτεις για πολλοστη φορα γιατι τους εχεις εμπιστοσυνη, ειναι οι ανθρωποι σου ρε παιδι μου, δυναμικοι, σπανε αυγα (απο κοτες σαν εσενα), δινουν χωρο στον ιδιωτικο τομεα (οπως τους ελληνες καναλαρχες)

      Προφανως στο γαυγισμα δεν μπορω να σου παραβγω - ειναι δικο σου field of competence. Σκεφτομαι παλι οτι μπορει να μην εισαι τοσο αχρηστη περσονα οσο δειχνεις να εισαι.
      Μπορουμε δηλαδη να κανουμε το εξης για εσενα, κατι σαν branding. Επειδη εισαι το επομενο πιο γραφικο πραγμα στην Ελλαδα μετα το ηλιοβασιλεμα στην Σαντορινη να σε κανουμε best practise example, σαν το success story του δικου σου, του 'λογικου σαμαρα ' ντε για να καταλαβεις.
      Δηλαδη να σε παρουμε μια βολτα σε διαφορες αναπτυσσομενες χωρες και να σε δειχνουμε μαζι με μια επεξηγηση στους επιχειρηματιες της Αγκολα, την δημοσια διοικηση του Καζαχσταν, σε αυτες τις χωρες τελος παντων που ειναι σε φαση οικονομικης αναπτυξης οπως η Ελλαδα του '90 και να τους λεμε - 'αυτα συμβαινουν σε μια χωρα οταν ο μεσος ημιμορφωμενος, συμπλεγματικος τυπος που 'του χρωστανε και δεν χρωσταει' (...) αποτελει την πλειοψηφια του πληθυσμου.

      Διαγραφή
  7. Τριαντα χρονια ακουω την αριστερα να φωναζει οτι δεν υπαρχει διαφανεια και για κομματικους στρατους στους διορισμους στην ΕΡΤ γιατι δεν γινονται οι προσληψεις μεσω ΑΣΕΠ και αλλα τετοια για λαικη καταναλωση.
    Αν ηταν τιμιος ο Τσιπρας και πιστευε αυτα που λεει επρεπε να δωσει συγχαρητηρια στον Σαμαρα που εδιωξε τα κομματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και προκυρηξε διαγωνισμο μεσω ΑΣΕΠ για να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους.
    Αλεξη να χαιρεσαι τον Ορφεα-Ερνεστο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή