Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ

             Αναμένω πολύ ενδιαφέρον ΣΚ. Εγώ βέβαια το περιμένω πιο πολύ σε γεωπολιτικό επίπεδο, αλλά ακόμη και μικροσκοπικά να το αντιμετωπίσω, ειλικρινά θάχει μπόλικα φουντούνια. Οπότε μπορείτε να οπλιστείτε με μεγάλο θάρρος και υπομονή και να μπαίνετε σε εκείνες τις συχνότητες που εκπέμπει η κρατική τηλεόραση και να θαυμάζετε τις δημοσιογραφάρες που αποφάσισαν υπερωρίες την ώρα που θεωρητικά απολύθηκαν.
             Κάνουν αγώνα θα μου πείτε. Ακριβώς. Όπως ας πούμε υπάρχει διοργάνωση ελληνικού πρβταθλήματος. Ή υπουργός εναντίον της βίας και του ντοπαρίσματος. Και ο αγώνας κινείται στον εξής άξονα : Δεν ασχολούμαστε με καμία είδηση είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού. Το μόνο που κάνουμε είναι να  μιλάμε για τα κρατικά μέσα, τον πολιτισμό που παράγουν, τον κίνδυνο να μην ενημερωθεί ο μετανάστης ή ο ακρίτας και τόσα άλλα που κατάφερε ο κρατικός φορέας ιστορικά.
            Έβλεπα το βίντεο από το προαύλιο του ραδιομέγαρου κι ανακάλυπτα την απόλυτη μαλακία. 2900 εργαζόμενοι με μέσο όρο γνωστών ή φίλων ας πούμε μια πεντάδα, εύκολα μαζεύεις 15 χιλιάρικα πηγαίων. Φυσικά δεν ήταν τόσοι αλλά το καταλαβαίνω: Όταν έχεις καμιά πενηνταριά παραρτήματα ανά την Ελλάδα, ο πληθυσμός μοιράζεται. Αυτό όμως που δεν μοιράζεται ήταν το εξής εκπληκτικό:
            Να παίζεται ο γνωστός ήχος του τσοπανάκου, τότε το 40, που ανακοίνωνε τον πόλεμο με τους μακαρονάδες. Και να λέει η σημερινή δημοσιογραφάρα : " Ακόμα και τότε, πρώτη η κρατική ραδιοφωνία πληροφόρησε τον λαό. " Το δε συγκεντρωμένο πλήθος να χειροκροτά. Αυτά είναι. Ξέρετε τι θυμήθηκα. Όταν παλιά η Ολυμπιακή ήταν μονοπώλιο στα πετάγματα, μόλις είχαμε προσγειωθεί στη Σαλονίκη αν θυμάμαι καλά κι ο πιλότος μας ευχαρίστησε που επιλέξαμε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία για το ταξίδι μας. Το 40; Υπήρχε κι άλλος τρόπος επικοινωνίας; Δηλαδή, γιατί να μου φταίνε οι μέσα στο μέγαρο; Οι απ' έξω χειροκροτητές, να με αφήνουν αδιάφορο; Τρεις μέρες εκεί, απλά αναρωτιέμαι με τι δουλειά ασχολούνται.
            Όπως βέβαια με τι δουλειά ασχολείται πλέον η τύπα που κρατάει πρακτικά στην βουλή κι έχει μόνιμη εντολή από τον πρόεδρο του στάβλου, να μην γράφει τίποτα. Μια πολύ ωράια είδηση, που η κρατική τηλεόραση δεν μου μετέδωσε: Όταν τσακώθηκε ο Κασιδιάρης με τη ΝΔ, ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Κουτσογιαννακόπουλος, ανέκραξε : " Άμα βγω έξω, θα σας γαμήσω όλους. " Φαίνεται οτι πλην του κρατικού ΜΜΕ, υπάρχει κι άλλος φορέας που παράγει πολιτισμό. Λογικό είναι. Ό,τι γεννιέται, καλώς ή κακώς, μόνο με γαμήσι γίνεται. Κι αυτό ισχύει και για την ειρήνη. Άμα δεν γαμήσεις τον εχθρό, πώς να ησυχάσει κι αυτός;
          Τέλος πάντων στο απίστευτο μπάχαλο που " έβγαλε " τον λαό στον δρόμο, η ΕΣΗΕΑ έβαλε τα πράματα στην θέση τους : Κατηγόρησε τον Τράγκα, τον Θέμο, τον Ψυχάρη, τον Χατζηνικολάου, την Κοσιώνη και κανά δυό άλλους για " επιχειρηματικές δραστηριότητες ". Δηλαδή οτι τα παίρνουν από την κυβέρνηση για να το παίζουν φερέφωνο της. Μιλάμε οτι συνταράχτηκα συθέμελος και μ' έπιασε ζαπλαμάς μαζί με τις από κάτω υγρασίες. Βρήκε τέτοια πράματα η ΕΣΗΕΑ; Και μάλιστα σε ημέρες γενικής απεργίας; Ευτυχώς το κανάλι της βουλής που χρειάζεται ακριβώς έναν κάμεραμαν κι έναν ηχολήπτη, αλλά απασχολεί 90 δημοσιογραφάρες, δεν το ακούμπησε ακόμα.
           Φυσικά ετέθη θέμα δημοκρατίας. Λογικότατο : ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Την φίμωση του τύπου και μπόλικα άλλα που παραπέμπουν σε πρακτικές χούντας. Όταν έχουμε πεντακόσια ιδιωτικά μέσα που δουλεύουν παράνομα με κανονικά διορισμένους δημοσιογράφους οι οποίοι μεταδίδουν ακριβώς τα συμφέροντα των διαπλεκόμενων ιδικτητών τους, τότε ΔΕΝ υπάρχει έλειμμα δημοκρατίας. Με την ΕΣΗΕΑ πιστεύω να γνωρίζει επακριβώς οτι ό,τι δημοσιεύεται είναι κανονικότατα πληρωμένο, πλήρως ηλεγμένο και για συγκεκριμένο σκοπό. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΜΩΣΗ. Φυσικά δεν είναι. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που τα πάντα γίνονται για το συμφέρον του.
            Και μέσα σε όλα αυτά τα αστεία - σε μπουρδέλο εκτός από γαμήσι μόνο αστεία γίνονται εκτός ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ δεν ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ -  νάσου κι ο Σαρλ. Αυτός είχε πλύνει τα χέρια του προχθές αλλά ξαναανακατεύθηκε. Τι έπαθε; Τον πίεσε ο λαός όπως τότε το 40 που ο Μεταξάς είχε αναγκασθεί να πει το " όχι "; Πού να ξέρω τι έπαθε κι αυτός; Όπως πού να ξέρω τι έπαθε κι ο Κουβέλης και θέλει τα ίδια αλλά με άλλον πρωθυπουργό. Πρότεινε μάλιστα τον Αβραμόπουλο - μην ακούσω γέλιο -, την Ντόρα ή τον Δήμα. ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ονόμασε αυτούς. Είπα δεν θέλω γέλιο ειδικά τώρα που μιλάμε στην οθόνη εν απουσία του λαού που βρίσκεται στους δρόμους κι αγωνίζεται για την πληροφόρηση του με το 2,5% τηλεθέασης της ΕΡΤ ή το 0,3 % ακροαματικότητα τοπικών δημοτικών σταθμών.
           Η ανησυχία φυσικά είναι έκδηλη: Θα βγει η Πάολα εγκαίρως από το νοσοκομείο; Συγνώμη μπερδεύτηκα. Θα γίνει αυτό το ΣΚ το μπουρδέλο δίπλα με το κουρδικό και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου ή ο Βενιζέλος το θέλει με άλλον πρωθυπουργό; Αυτό το ΣΚ θα λυθεί το θέμα με τις υφαλοκρηπίδες των νησιών ή του Αγίου Πνεύματος; Διότι κάπου στην θάλασσα, δεν μπορείς και να στρίψεις με τόσους στόλους μαζεμένους. Καλές οι βουλές δηλαδή και οι επερωτήσεις, αλλά να μην βρεθεί και κανά μουρλό με οπλάκια ή διακοπτάκια και ρίξει παραπάνω από τα κανονισμένα. Κι ειδικά τώρα που η ΕΣΗΕΑ έχει ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ υποχρεωτική απεργία στις δημοσιογραφάρες, που αγωνίζονται για τα κομματικά στελέχη ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ, διότι θάρθουν κι άλλα : Ας πούμε, κλείσιμο του οργανισμού 2004, του οργανισμού αποξήρανσης της Κωπαίδας, του οργανισμού για το φράγμα του Μαραθώνα ή η απόλυση οδηγού ασανσέρ σε ισόγειο κτίριο.
           Μιλάμε για κομπλικέ πράματα που τα προλαβαίνει η ΕΣΗΕΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΏΝ. Δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών και λοιπά, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ είχε πει : " Ο καλύτερος από το συνάφι μας, έχει σκοτώσει τη μάνα του. " ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
             ΡΕ ΔΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΚΑΙ ΟΙ
" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ " ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΙ. Γιατί τα λέω αυτό; Απλά : Αφαιρείς την ταυτότητα του Χατζηνικολάου αλλά διατηρείς στις τάξεις σου σαν ΕΣΗΕΑ αυτόν τον δημοσιογράφο που δουλεύει γι ' αυτόν; Αει στο διάολο κοπρόσκυλο. Δεν πας να δουλέψεις τη μάνα σου στη Τραχανοπλαγιά; Λες και δεν κάνουμε crisis management στις εταιρείες και δεν ξέρουμε το δημοσιογραφικό γίγνεσθαι. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ - χωρίς συνδικαλιστική ταυτότητα - ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
               Εγώ στηρίζομαι στην μπούρδα : " Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. " Εξ άλλου, τι είναι η δημοκρατία; Κάτι σαν την ΑΕΚ. Την ρίχνεις και καθαρίζεις. Μετά κάνεις εκλογές και ξανακαθαρίζεις. Μα θα ρίξουμε την δημοκρατία; Και ποιό πολίτευμα θα παίζει στη λίγδα; Αυτό δεν θα το απαντήσω εγώ τώρα. Αυτό είναι δουλειά των δημοσιογραφάρων που κρίνουν τον Κόκαλη, τον χάπια αλλά κι αυτών που δουλεύουν στην Πράσινη του γιού Γιαννακόπουλου. Αυτό θα το λύσουν αυτοί, που ορθότατα σαν τον αγαπητό Κώστα απήργησαν και μου κλάσανε τα ούμπαλα. Κι ομολογώ οτι ηρέμησα.
           Τώρα, λες να βρω Τούρκους στη Λάρισα; Είτε βρω, είτε δεν βρω, το ίδιο είναι. Δηλαδή, αν το είχε προλάβει σε ενημέρωση το BBC, τι θα άλλαζε; Επειδή είχαμε κρατική ραδιοφωνία το 40, άλλαξε κάτι; Με απαγωγή πήγανε τα παιδιά στο μέτωπο και μας το πρόλαβε το ραδιόφωνο; ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΓΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
             ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ή μάλλον παράγει με βάση την αρνητική εξέλιξη της κοινωνίας σήμερα : ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, εκλεγμένη ή όχι. Ήταν καρααστείο να βλέπω σήμερα τον βασιλικοχουντικό Μαστοράκη να μιλάει για δημοκρατία. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΏ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΩΝ; ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ;
             ΠΟΤΕ.
             Την δημοκρατία, να μην την σκεφτώ; Αμέ. Κυρίως προσπαθώ να λύσω το άλλο της θέμα: Να μην αποχτήσει αδιέξοδα με αυτές τις δημοσιογραφάρες που διαθέτουμε. Και τη μόνη λύση που βλέπω, είναι αντί να ρίξω την δημοκρατία - όπως προείπα - , ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Και δεν τους ρίχνω εκεί. Μια ευχή έκανα : ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ.
                  ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ.
         Υγ. Ασφαλώς ΚΑΙ ΔΕΝ κάνω μάθημα δημοκρατίας ή πολιτισμού. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ και φυσικά τα έχω αποδείξει στον ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ όσο αναφορά καβγάδες ή σχόλια. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ BLOGS ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Ή ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΠΟΤΑΣ. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά.
             ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ.
             ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΉΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ WALT DISNEY. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΣΙΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ TRENDY, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΟΛΦ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ.
             ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΓΩ; ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΑ TRENDYS, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ. ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ.
             ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΟΥ, κι ας ακούω από αναγνώστες οτι έφαγα χυλόπιτα από τον τάδε, ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ, δηλαδή την ζωή μου. Κι έχω μια αποστολή από τον Θεό μου: ΝΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΗΘΕΝ. Το καταφέρνω; Δεν ξέρω. Αλλά σας λέω, οτι είμαι καλά. Γιατί, δεν ξέρω; ΔΙΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ - ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΟΙΑ;
              ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ BBQ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΡΟΥΜΦ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, που αγάπαγε, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
                 ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ και κάτι σαν τον Έλληνα, που δεν γουστάρει τον Τούρκο, αλλά πρώτος ρίχνει συνάλλαγμα εκεί. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ!!!! 

8 σχόλια:

  1. Για την ΕΡΤ και τους ΕΡΤιανούς (γιατί είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο):
    Η ύπαρξη δημόσιας τηλεόρασης, είναι απαραίτητη για μια σειρά λόγους.Οι περισσότεροι είναι ευνόητοι και δεν χρειάζονται επανάληψη.

    Οι "ΕΡΤιανοί" όμως, χρειάζονται πέταμα σε ένα πηγάδι.(σίγουρα όχι όλοι) Οι δε συνδικαλστές αυτών, πέταμα σε μια χαράδρα.
    Και οι δημιουργοί -και αυτής-της φωλιάς του Κούκου, χρειάζονται αλυσόδεμα και πέταμα στη θάλασσα.
    Βέβαια αυτοί παρουσιάζονται τώρα ως "εκαθαριστές του βρώμικου ΕΡΤιανού και όχι μόνο- τοπίου. Σιγά. Εδώ παρουσιάζονται σαν προστάτες και υπερασπιστές της δημοκρατίας ελέω Χρυσαυγής. Εδώ θα κωλώσουν; Απάνω τους ωρε. Αλλωστε 10 εκατομμύρια μαλακες σας παρακολουθούν. Μόνο.

    Καμιά σχέση με "ανάγκη απολύσεων" ούτε και με "κάθαρση" δεν έχει το ξαφνικό και χουντικό "μαυρο" στις οθόνες.
    Θα μπορούσε να εξυγειάνει-ΑΝ ήθελε- την ΕΡΤ, με τον γνωστό τρόπο, που κάνουν όλες οι εταιρείες.. Εθελούσια αποχώρηση- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ- μείσωση προσωπικού και μισθών ανάλογα,κατάργηση τμημάτων και παρατμηματων, περικοπές σε περιτά,συμπτυξη ραδ. σταθμών, κλπ.

    ΔΕΝ το έκανε. Προτίμισε το "μαύρο". Το ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ δηλαδή. (και κούφιο) Γιατί; Που να ξέρω. Μπορεί να ζήλεψε ο Σίμος τις τηλεθεάσεις, όπως λέει.
    Δηλαδή κατά τους Σίμους, μια συνεντευξη του Ελύτη, η μια απαγγελία του Κατράκη, δεν πιάνει μια με το 3% της, μπροστά στα "X factor", τους Σουλειμάν και τα "bravo malaka" των 40 και 60%, άρα πρέπει να μη ξαναδουν το φως της τηλεοπτικής μέρας.
    Δεν έχει και άδικο. Σου λέει "στους μαλάκες που με κοπο φτιάχνουμε,ερχεσαι εσύ κυρά ΕΡΤ και τους μοστράρεις παραστάσεις απ'την Επίδαυρο; Τι μας λες κυρά μου; Μαύρο".

    ΜΑΥΡΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ.

    Φυσικά όλα θα "αλλάξουν" και θα γίνουν όπως πριν. Ολοι θα βολευτούν. "ΝΕΡΙΤ" "ΣΚΑΤΙΤ" "ΠΕΤΙΤ-ΣΑΤΩ". Κάτι θα βγάλουν από τα βρακιά τους οι βρωμιάριδες πατέρες του Χέθνους ( Hethnos". Αυτός που χέζει το Εθνος")

    Και όλος ο κόσμος θα χαρεί που ευτυχώς παραλίγο να βγει το χαράτσι της ΕΡΤ από την ΔΕΗ. Ο μαλάκας, που ανακάλυψε την πηγή των βασάνων του: Τα 6 ευρώ που τον χρεώνουν στον λογαριασμό, ενώ στέκεται με τις ώρες στις ουρές των εφοριών για να ακουμπίσει στο γκισέ τα χιλιάρικα που του ζητάνε,ενώ το παιδί του δεν έχει γάλα να πιεί.
    Μιλάμε για ΤΟΟΟΟΝ ΜΑΛΑΚΑ

    "Μα είσαι απαισιόδοξος πάλι" θα πεις. Ναι. Μπορεί οι ίδιοι που εγκατέστησαν τον κλαδισμό και τις κατουροποδιές, ξαφνικά να άλλαξαν και άρχισαν να αυτοακυρώνονται κάνοντας κάθαρση; Μπορεί.
    -----------------------------------------
    Είχα μια ελπίδα ότι με αφορμή την χοντρή αυτή οικονομική-και όχι μόνο-κρίση- αυτή τη φορά θα διαλυόταν το κωλοκράτος και θα ελευθερωνομασταν,αλλά τζίφος πάλι.
    Θα χρειαστεί να περιμένουμε...
    Γερές κοκκάλες οι μεταπολιτευτικοί "δημοκράτες". Βαστάνε οι ρουφιάνοι ακόμα.
    Ρε, μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγω της στέρησης που υπέστημεν ένεκα της απεργίας των "αντιμαυριστών", αύριο η "Ωρα για Σπόρια" θα έχει ΤΡΕΙΣ (3) φωτογραφίες του ΤΙΓΡΗ.
    Μία με μαύρα μαλιά που θα σηκώνει την τελευταία κούπα, μια με γκρίζα μαλιά που θα καπνίζει πούρο με αυστηρό βλέμα και μια τρίτη, με λευκά μαλλιά πια, πρόσφατη, που θα ξύνει τα παπάρια του.
    Ο δε Κετσετζόγλου, αντί για "σφηνάκια" λόγω της διήμερης αποχής, θα σερβίρει κανονικό ποτό.Διπλό. Σε ψηλό ποτήρι. Και μάλιστα το πρώτο δωρεάν,αν φέρεις και μια φίλη σου.
    "Αβάδιστα για την Κάτω Μαγούλα".
    --------------
    ΟΠΑΠ! Το'βλεπες... Τον έπαιξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:" Η Χωρα θα παει σε εκλογες για να παραγραφουν τα αδικηματα του Παπακωνσταντινου, ο οποιος απειλει Παπανδρεου και Βενιζελο.

    Με την ανακοινωση των εκλογων, και διαλυση της Βουλης, οι Τουρκαλαδες θα κανουν την εμφανιση τους, θα κηρυχθει πολεμος, και συμφωνα με το αρθρο 53, παραγρ 3 του Συνταγματος, η Βουλη ξανανοιγει με την ιδια συνθεση που ειχε διαλυθει, χωρις ομως να μπορει να γινει το Ειδικο Δικαστηριο.

    Nikolaos I. Kalyvas "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα έχουν τόσα πολλά αδικήματα προς παραγαφή σωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια, που θα πρέπει η Βουλή να ανοιγοκλίνει όπως τα πόδια της Τζούλια.
    Να προτείνουμε το εξής εξυπηρετικό και να μη χάνονται: Δευτέρα έως Πέμπτη να ανοίγουν. Παρασκέυη να την διαλύουν και από Δευτέρα ξανανοίγουν και πάει λέγοντας.
    Τη μια βδομάδα να παραγράφονται τα αδικήματα των "δεξιών" και την επόμενη των "σοσιαληστών".
    Και τα σχολεία να κλείσουν. Να γίνουν εκλογικά κέντρα. Σαν μικρά Mall. Μεφυλάκιο μόνιμο για τους φαντάρους. Ασε που θα γίνει και η περίφημη εσωτερική μετανάστευση με την μόνιμη παρουσία των ετεροδημοτών.
    Πιστεύω ότι έτσι, τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα, σε 250 χρονάκια θα έχουμε καθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μην χρειάζεται να πάει η χώρα σε εκλογές ή πόλεμο για να παραγραφούν τα αδικήματα του Παπακωνσταντίνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τι πλάκα κι αυτή,πέρυσι ήταν η ομάδα γεμάτη Βλάχους! Φέτος κανένας.Λέτε να φταίει ο Πόντιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΤ-ΕΤ3-ΕΤ1- ΕΡΑ κλπ σκαι ραδ. και τηλεόραση εκτός.
    Κουράγιο. Αλλα τρία έμειναν. Θα τα κλείσουμε,που θα πάνε

    Ο Αλαφούζος η μαιμού,με την "απεργία"των ΛιριτζοικονομοκωσιονοΠαπαχελάδων, πετυχαίνει 3 μαζί.
    Και παρουσιάζεται ως "αντιστασιακός" και εξοικονομεί χρήμα, αφού τα μεγάλα συμβόλαια πληρώνονται με την εκπομπή και οι αθλητικές μεταδόσεις της ΕΡΤ όσο είναι κλειστή,πάνε Σκάυ.
    Εϊναι μαιμού αυτή. Μη την βλέπεις έτσι. Φυσικά, με "πενταροδεκάρες" ασχολείται,αλλά τα πάει καλά.

    Στην σύνοδο της Μπιλντερμπεργκ ο Παπαχελάς ήταν πριν λίγες μέρες. Τακτικός καλεσμένος.
    Βέβαια. Και με το που ήρθε, μαύρο στην ΕΡΤ λέει ο στραβος Καλαματιανός. Ατυχία.
    Φυσικά αυτά μπορούμε να τα εντάξουμε στην συνομωσιολογία, όπου στην "τρύπα" θα έχει δική της στήλη.

    Καλή Κυριακή εις όλους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μην ξεχάσουμε, σήμερα, 16 Ιουνίου 2013, να ευχηθούμε ΟΛΟΙ στον μεγάλο εθνοπατέρα, Γεώργιο Ανδρ. Παπανδρέου, "χρόνια πολλά" με υγεία, ευτυχία, δύναμη, κουράγιο. Να μην υποκυψει στις ιντριγκες και στα σενάρια που τον κυνήγησαν και θελανε το κακό του. Που δεν καταλάβαμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες το μεγαλείο της σκέψης του και την δύναμη ψυχής που είχε ως μοναδικός και ξεχωριστός Ελληνας.

    Χρόνια Πολλά λοιπόν Πρόεδρε. Ευχομαι σύντομα να εισαι πάλι κοντά....σε άλλους._
    Ν.Ι.Καλύβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή