Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ

          Στις " Τρύπες ", πέραν των γνωστών, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τον φίλο Νίκο Καλύβα, που είναι ο παραγκάρχης των πολεμικών συνωμοσιών. Λέγε,λέγε βέβαια κάτι θα βγει στο τέλος αλλά καλό είναι που θα έχουμε άλλον έναν ειδικό κοντά μας. Σας παρουσιάζω λοιπόν το πρώτο κείμενο του για γνωριμία. Φυσικά καμία επιείκια στα σχόλια.
********************************************************************************
Στην ευρύτερη πολιτικό-οικονομική σκηνή επικρατούσε πάντα το «φαινόμενο» του αιφνιδιασμού. Λογικό είναι άλλωστε, ειδικότερα σε βαρυσήμαντα θέματα όπως η οικονομική καταστροφή μιας χώρας, ή η έναρξη μιας πολεμικής σύρραξης, να μην βγαίνει και Δελτίο Τύπου ώστε να το περιμένουν όλοι.
Εδώ και δυο χρόνια γράφω πως η Ελλάδα ΔΕΝ θα χρεοκοπούσε. Πως τα παπαγαλάκια εντός και εκτός φωνάζανε και κάποιοι κερδοσκοπούσαν. Τις τελευταίες δυο βδομάδες βγήκε το ΔΝΤ και είπε: «Συγνώμη λάθος υπολογισμοί». Πιστεύει κανείς πως σήμερα καταλάβανε τους  λάθος υπολογισμούς; Σαφέστατα κι όχι. (Κρατήστε το αυτό ως σημείο 1)
«Αραβικό / Μουσουλμανική Άνοιξη»: Σιγά τον αγωνιστικό ξεσηκωμό. Κοίταζες το CNNκαι έβλεπες τα αντιστασιακά παλικάρια, που μέχρι πρότινος, από Αλγερία μέχρι Αίγυπτο, ζούσαν με 200 δολάρια το μήνα, υπό μορφές σύγχρονου δουλεμπορίου, να έχουν εξοπλισμούς εκατομμυρίων δολαρίων, και να μάχονται ενάντια σε ζάπλουτες κυβερνήσεις. Το πιστέψαμε και αυτό. Έπιασε ο πόνος την Βόρειο Ατλαντική Συμμαχία για το τι συνέβαινε στην Λιβύη. Όταν ο Σαρκοζί αγκάλιαζε τον Καντάφι, ήταν κολλητός και ειρηνοποιός. Μετά απότομα θυμήθηκαν πως ήταν δυνάστης και αυτός. (Κρατήστε το αυτό ως σημείο 2)
Φτάσαμε στην Κύπρο. Αλήθεια, εκτός του άυλου μαύρου χρήματος, ξέρει κανείς να μου πει πόσες πλάκες χρυσού έχει η Κύπρος; Αποτελεί ή όχι απειλή μια δυνατή Κύπρος στην Αν. Μεσόγειο; (Κρατήστε το αυτό ως σημείο 3)
Και τώρα έρχονται τα καλύτερα. Συρία – Ιράν. Θα, θα, θα. Όλο για επίθεση μιλάνε, για απειλές, για φοβέρες, για κόκκινες γραμμές, εμπάργκο κτλ. Έγινε τίποτα; Τι περιμένουν δηλαδή να φτιάξει το Ιράν; Καμιά πυρηνική τούρτα; Πως και δεν έχει επιτεθεί κανένας ως τώρα; Το πανίσχυρο λόμπι των Εβραίων στην Αμερική τι κάνει; Κάποτε ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις. Τώρα δεν μπορούν να πείσουν τον για δεύτερη φορά Πρόεδρο της Αμερικής, πως το Ιράν αποτελεί απειλή για το Ισραήλ; Το πιστέψαμε και αυτό (Κρατήστε το αυτό ως σημείο 4).
Με όλα τα παραπάνω σημεία, καταλήγουμε σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Όπως πριν το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός οι προπονητές προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, και να μπερδέψουν τις τράπουλες, κρύβοντας όσο μπορούν καλύτερα τα πλάνα τους, έτσι και τα τελευταία 12 χρόνια ετοιμάζεται….τι άλλο από τον διαμελισμό της Τουρκίας. Οι Τούρκοι ως γνωστόν δεν έχουν συμπάθειες πουθενά. Όπου και αν κοιτάξεις, είτε στο Ισλάμ είτε στις Δυτικές χώρες, βρωμιάρηδες τους θεωρούν και γύφτους. Δεν τους θέλει και κανείς. Η τοποθεσία τους όμως καλή. Εξαιτίας της αλαζονείας τους όμως ονειρεύονται να χτίσουν την μεγάλη Οθωμανική αυτοκρατορία. Φρόντισαν όμως να το διατυμπανίσουν πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν πολύ κόσμο. Το είχε πει και ο γέροντας Παΐσιος…. «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» Μην ψαρώνεται λοιπόν μάγκες περί διαφωνιών Ρωσίας με Αμερική, Αμερική με Ιράν, Ιράν με Ισραήλ, Ισραήλ με Συρία κτλ. Επρεπε με τεχνάσματα να κατέβουν οι δυνάμεις γύρω από την Κρήτη για να ξεσκίσουν την Τουρκία. Ξεκινάει σιγά σιγά με κάποιες διαδηλώσεις στην Κων/πολη (βλ. τύπου Αίγυπτος). Έβγαλε και το STRAFORοδηγίες και ποσοστά ψηφοφόρων του Ερντογάν, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τις «εσωτερικές» περιοχές της Τουρκίας, σαν να του λέει: Εκεί θα πας….
Σύντομα προβλέπω να βάζουν οι Αμερικανο-Ρώσοι και τον Σαμαρά να ανακοινώνει ΑΟΖ ώστε να ανάψει το «48-ωρο» φυτίλι με την Τουρκία. Και απότομα θα ξεχαστούν:
1.       Συρία
2.       Φιλίες Τουρκία – Ισραήλ
3.       Παλαιστινιακό Ζήτημα
4.       Λίβανος
5.       Ιράν
6.       ΕυρωπαΪκή Χρεωκοπία.
Η ιστορία άλλωστε έχει αποδείξει 2 πράγματα: Οι οικονομίες μετά από κατάρρευση ξαναξεκινάνε μόνο με πόλεμο, και μετά το κράχ του ’29 στην Αμερική, πήρε ουσιαστικά 7 χρόνια για να ξεκινήσει ο Χίτλερ την πορεία του…. Ε, σήμερα λόγω και τεχνολογίας, 2007 – 2013, 6 χρόνια, δικαιολογείται μια βιασύνη. Ειδικά, αν δείξουν τα exitpollsπως εκείνο το αρχιμοντέλο χάνει τις εκλογές στην χώρα της, τότε το καλοκαίρι δεν θα είναι απλά θερμό λόγω ήλιου για το Αιγαίο._

23 σχόλια:

  1. Κατ'αρχάς να πούμε ότι το παραπάνω δεν είναι "συνωμοσιολογία" -με όποια έννοια- αλλά μια προσπάθεια κατανόησης του ευρύτερου γεωπολιτικού παιχνιδιού, εδώ στν πάντοτε εύλεκτη Ανατ. Μεσσόγειο.

    Γιατί ελπίζω να μην υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι απλά κάποιοι κάθε πρωί ρίχνουν ζάρια και ότι κάτσει,αλλά κάνουν -όπως κάθε αυτοκρατορία στο παρελθόν άλλωστε- προσπάθεια να σχεδιάσουν, η να επαναασχεδιάσουν το μέλλον προς όφελος υμων.

    Αλλωτε βγαίνουν οι σχεδιασμοί, άλλωτε όχι. Γι'αυτό υπαρχουν άλλωστε οι "επανασχεδιασμοί" και φτου και απ΄την αρχή, στο ατέρμονο παιχνίδι της επιβολής και της κατάκτησης.

    Στα συγκεκριμένα τώρα,όσα αναφέρει ο φίλος, είναι προφανές το "γενικό", ότι δηλαδή επιχειρείται επανασχεδιασμός της πολιτικής στην Αν. Μεσσόγειο, από την κυρίαρχη δύναμη, την "Αμερική" (την βάζω σε εισαγωγικά, γιατί δεν υπάρχει Αμερική αλλά οι τοκογλύφοι της Ν.Υόρκης που την κατέκτησαν, οι οποίοι μεταπήδησαν σε αυτήν τον 19ο αι. από την κεντρική Ευρώπη,δηλαδή την Φρανκφούρτη και την ήδη παραδωμένη σε αυτούς Ρωσσία με την περίφημη "Ρωσσική Επανάσταση. Αλλά μη ξεφύγουμε γιατί θα χαθούμε)

    Ο απαράιτητος "επανασχεδιασμός" παρουσιάζεται με κεντρικό- παρουσιαζόμενο- άξονα, τα "πετρέλαια" και το "φυσικό αέριο".
    ΑΟΖ...ΑΟΖ...ΑΟΖ..οικόπεδα και οικόπεδα...
    Γνώμη μου; Παραμύθι. Ολη η γη είναι κατάστικτη από πετρέλαιο. Παντού. Βρίθει από κάυσιμες ύλες. Απλά κάποιες-αρκετές δηλάδή- περιοχές (σαν και του λόγου μας) ποτέ δεν έμαθαν ότι έχουν "μαύρο χρυσό".Οι λόγοι είναι εύλογοι νομίζω.
    Το ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ μας το "αποκαλύπτουν τώρα; Μας το κράταγαν για έκπληξη; Η σεβάστηκαν την λήξη της σύμβασης Coοper.
    Τα ίδια και στη νήσο που "κείται μακραν". Και αυτή ευρέθει να κολυμπάει στο πετρέλαιο. Τι έγινε ρε πούστη μου;.

    Η απάντηση (ίσως:). Το -κατασκευασμένο- φόβητρο του κομμουνισμού, που καλά λειτούργησε και κρατούσε ενωμένες τις χώρες της Ευρώπης στη σκιά του "προστάτη",δεν έχει πια πέραση. Το παραμύθι δηλαδή, που κράτησε 50 χρόνια,εκείνο της Ρωσσικής αρκούδας που θα πάρει τις περιουσιες και τα σπίτια όλων, πέθανε. Για λόγους πεπαλαίωσης φυσικής.

    Επρεπε λοιπόν να βρεθεί ένας άλλος "δράκος" στο παραμύθι της ανάγκης ύπαρξης του Αμερικάνου νταβατζή στην Ευρώπη. Στην έτσι κι'αλλιώς αυτάρκη Ευρώπη. Στην Ευρώπη που παράγει τα πάντα και στην πάντοτε στο παρελθόν ανεξάρτητη Ευρώπη. Στην Ευρώπη των τεράστιων πολιτισμών και με την ιστορική "μνήμη".

    Eπανασχεδιασμός του "φόβου" γίνεται. Αν πειραχτούν σύνορα,θα είναι τα Τουρκικά, η οποία μάλλον θα την πάρει ο διάολος. Ισως λίγο καούμε και εμεις στα Ανατολικά νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι ο νέος "δράκος"; Διπλός. Με δυο κεφάλια. Το ένα το είδαμε. Η εσκεμένη και μεθοδευμένη οικονομική της εξαθλοίωση,- που ξεκίνησε από την "γνωστή περιοχή" που ξεκινάνε όλα τα "καλά" για την Ευρώπη,την Γερμανία- τα κατοπινά "μέτρα" και ο ελεγχος της (το εδρεύων στην Ουάσιγκτον ΔΝΤ μέσω του "καθηγητή" ΓΑΠ πρωτοπάτησε στην Ευρώπη) και το αλυσόδεμά των πια αποκαμωμένων πλυθησμών με "κερκόπορτες" τις πουλημένες ηγεσίες των χωρών της.

    Το δεύτερο κεφάλι του "δράκου", είναι ο -παρουσιαζόμενος ως-Ισλαμικός κίνδυνος για την Ευρώπη και η "αναγκη" περιφρούρησης και προστασίας της (Ευρώπης)
    Γι'άυτό και έτρεχε συνέχεια ο ΓΑΠ στην "Αραβική Ανοιξη" ,όταν εδώ γινόταν της πουτάνας από μνημόνια. Δεν ήταν ο μονος. Ολοι οι "Σαρκοζί" την χαιρέτησαν.

    Οι χώρες του Ισλάμ,τις τελαυταίες 10ετίες με την κουτσή-στραβή ανάπτυξη τους από τα πετρέλαια, είχαν αναπτύξει και μια αρκετά ισχυρή και καταρτησμένη μεσαία τάξη. Και αυτός έιναι κίνδυνος που διέβλεπαν οι "Αμερικάνοι". Επρεπε λοιπόν η αναμενόμενη ανάδυση της στα κέντρα εξουσίας των κατα τόπους χωρών τους να σταματήσει,γιατί ασφαλώς, μπορείς να ελέγχεις μια χούφτα στρατοκράτες και δικτάτορες. αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τις εκατοντάδες χιλιάδες τα εκατομμύρια ίσως των επερχόμενων μορφομένων και οικονομικά μη πεινασμένων.
    Ετσι εφευρέθηκε η "Αραβική Ανοιξη".

    Τρόμος! Φόβος! Παναγία μου. Θα μας φάνε οι "Αλαντιν" και οι μουλάδες. Ελάτε αδέρφια Τομ και Τζέρυ να μας σώσετε.
    Τα ίδια και τα ίδια. Χροοοονια.
    Ποιοι θα προστατέψουν ξανά-μανά την φουκαριάρα,παρά οι γνωστοί προστάτες της.
    Ο έλεγχος της Ευρώπης και η συνέχιση της υποταγής των πλυθησμών της Μ Ανατολής, επιτυγχάνεται έτσι.
    Με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια.
    Φυσικά, η τράπουλα με την οποία πάιζουν χρόνια,τελειώνουν τα χαρτιά της και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι
    ...Γνώμη μου.

    Υ.Γ Με την μελλοντική-'οχι μακρυά- διάλυση της Τουρκίας, συμφωνώ.
    Την με χίλια ζόρια και με κόλλες κολλημένη Τουρκία. Την στην ουσία κατακερματισμένη Τουρκία.
    Είναι "μεγάλη" σε μέγεθος; Οχι. Εϊναι πολυπλυθής και φοβίζει; Οχι. Εχει μυστικά περάσματα; Οχι.Απλά είναι πολυεθνικό κράτος, με όχι προσφατη ιστορική ραχοκοκκαλία-όπως η Αμερική- αλλά με παλιά. Αρα με πληγές, με "χαράγματα". Μια τεράστια χώρα με δεκάδες φυλλες και εκατοντάδες υποοομάδες αυτών.. Μια χώρα με θερμοστάτη. Χαλασμένο.

    Αυτό που ίσως φοβάμαι,ειναι μήπως η Αμερική "δειξει" τον "δράκο" του Ισλάμ στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδας.Από Τουρκία.
    Αυτό ειναι πράγματι ανησυχητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Εντάξει το Ισλάμ. Εντάξει κι ο Βούδας. Αυτοί μεταξύ τους τάχουν καλά; Ή εχουμε νέο στρατό - κατά τεκμήριο ηλίθιων - για τους κίτρινους;
    Φυσικά το ούζο το χθεσινό δεν παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ(ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΓΕ;)ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
    ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ.

    ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΩΝ
    ΟΙ ΑΕΝΑΟΙ ΕΠΑΝΑΤΟΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ
    ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΡΩΣΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ,ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ
    ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΚΙ ΟΝΤΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΝΕ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΧΑ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ 'Η ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΣ
    ΟΥΤΕ ΤΟ 1453,ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ(ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΝΤΕ)ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 40 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.

    ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ...

    ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ,ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΜΕΘΑ ΜΙΖΕΡΟΙ.

    ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ Μ'ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΣΙΟ.
    ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙ ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ(ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ;)
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ...

    ---------------------------------------------

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ!(ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: Αδερφέ, χώστου τα.
    Υγ. Εσύ μπορεί να χαίρεσαι αλλά ο καζαμίας, δεν χαίρεται. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΥ. Μάλλον θα πίνει καφέ με τα μεγέθη. Από πού τον παίρνουν αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΚΗ. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέει ο ενας ''και την ήδη παραδωμένη σε αυτούς Ρωσσία με την περίφημη "Ρωσσική Επανάσταση''

    (ΕΛΕΟΣ με τα γαμωπρωτοκολλα της Σιων,την Λυον και της Νιον,
    εξυπνος ανθρωπος εισαι ακομα αυτες τις παπαριες καμαρωτες πιστευεις?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!)

    Λέει ο αλλος για τιν γερωντα Παστιτσιο...

    ΡΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ??

    Δεν εχω λόγια.

    Τωρα το θεμα της Τουρκιας και της Ελλαδας και της ΝοτιοΑνατολικης ειναι τεραστιο και παρα ηπια τις βοτκες μου για αποψε...

    Χαιρετισμους απο τον Κάυκασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέμε Λιακόπουλε. Γάμησε τα κι άφησε τα.

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα,
    κορυφαίο το ούζο και ενδιαφέρουσα η παρουσία του Γιώργου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μητσος απο Αχαρναι,

    Το μερακια μου ειναι τρια. Να διαβαζω Ιστορια, να τρωω και να βρισκω περιεργα μπλογκ. Σε διαβαζω χρονια και πολυ γουσταρω.

    Καλη μεταγραφη ο Νικος Καλυβας. Το γραψιμο του αριστο και ουσιαστικο. Τον ξερω απο την Καθημερινη. Καλη πεννα οταν εχει κεφια.

    Μηπως τωρα που μεγαλωνει το μπλογκ να βαζατε και καμια στηλη με συνταγες γιατι ολο τα ιδια και τα ιδια μου φτιαχνει η γυναικα μου. Για δες ρε Στηβεν αγορι μου τι μπορεις να κανεις. Απο ψαρικα δεν γουσταρω τιποτα, βαλτε συνταγες για μακαροναδες και κρεατικα.

    Ευχαριστω εκ των προτερων

    Μητσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει ρε σεις. Τι γνώμη του λέει ο καθένας. Δεν μπορεί; Μπορεί.
    Εκτος και αν δεν μπορεί, γιατί κάποιος "ανώνυμος", παριστάνει το ΕΣΡ του διαδυκτίου.

    Ποια πρωτόκωλα και ποια Σιών; H γνώμη μου είναι αυτή. Εσύ μπορείς να πιστεύεις, ότι από όλες τις επαναστάσεις, η Οκτωβριανή, ήταν η γνήσια. Ο.Κ.
    Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσο γνήσια ήταν αυτή,άλλο τόσο ήταν Ρώσσοι αυτοί που την προκάλεσαν.

    Δεν τρέχει τίποτα.Ο καθένας λέει την άποψή του.
    Και ο καθένας έχει μοναδικό τρόπο μέσα από τον οποίο "μεταφράζει" τα γεγονότα γύρω του. Ετσι δεν είναι; Γιατί θα πρέπει να συμφωνούμε; Κάθε άλλο.
    Και γιατί να υπάρχει και τρέχουσα ειρωνεία "έλα μωρέ τι λέει αυτός" και "έλα μωρέ τι λέει εκείνος".;

    Εύκολη η ειρωνεία. Πανεύκολη. Και εύκολα ξεμπερδεύει κανείς με έναν απλό αφορισμό: "λέτε μαλακίες.Γειά σας"
    Γνώμη, είναι δύσκολο να έχει κάποιος;
    Ετσι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστη η θεση σου περι γνωμης 'γενικα'.

    Ομως αφορα συγκεκριμενο θεμα. Αστο, ουτε εσυ ουτε εγω εχουμε ορεξη να ανταλλασουμε σεντονια και να προσπαθησω να σε πεισω οτι πισω απο τους λαους που ξεσηκωθηκαν (τι μπαναλ εκφραση αλλα αληθεια ειναι...) με τα επιτευγματα, τις αποτυχιες, τα εγκληματα και τα αδιεξοδα και οτι αλλο συνεπαγοταν αυτη η επανασταση (τι μπαναλ εκφραση αλλα αληθεια ειναι...) και πισω απο το Σταλιν -που σπουδασε στην ιερατικη σχολη της Τυφλιδας - δεν ηταν οι εβραιοι. Ε τι να κανουμε τωρα 'γνωμες' ειναι αυτες. Και ο Πατσιτσιος εχει την δικη του.

    Παμε παρακατω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Αγαπητέ Σίμο,
    (...)
    Κάτι άλλο θέλετε να κάνετε εκεί στο Μαξίμου. Κατάλαβα, όμως. Εμπορικό κανάλι θέλετε τώρα την ΕΡΤ, χωρίς ποιότητα και πολιτισμό. Με εκπομπές σκουπίδια, επαναλήψεις περσινών σίριαλ, Σουλεϊμάν και τέτοια... Δείξε μου μία δημόσια Τηλεόραση στα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ που δουλεύει επιτυχημένα με 1000 άτομα. Μία αν τολμάς! Όσο για τις «υπερωρίες» που λες, οι δημοσιογράφοι, Σίμο, δεν χτυπούν κάρτα. Είναι τρόπος ζωής να κοιμούνται αγκαλιά με την είδηση. Αρχίζω να πιστεύω (είμαι σίγουρος δηλαδή) ότι την ανακοίνωσή που διάβασες την έγραψε ο Στουρνάρας με την σχιζοφρενή παρέα του από το London School of Economics (και τι δεν θα έδινα να μάθαινα τις βαθμολογίες τους από τις σπουδές τους εκεί...) Και κάτι τελευταίο, επειδή μίλησες για κακοδιαχείριση τα τελευταία χρόνια, προφανώς πυροβολώντας τα πόδια σου: Ποιος τοποθέτησε τις δυό τελευταίες... «πετυχημένες» διοικήσεις στην ΕΡΤ; Εσύ, ο Βενιζέλος ή ο Κουβέλης; Όποιος και να τις τοποθέτησε, εσύ τις χρεώνεσαι ως πολιτικός προϊστάμενος του «μαγαζιού». Έτσι δεν είναι; Διέλυσες λοιπόν με τον πρωθυπουργό σου την ΕΡΤ, όπως ο Στουρνάρας την Εμπορική και τώρα τη χώρα. Α, κι εκείνο το... εντυπωσιακό επιχείρημα που σου ξέφυγε μιλώντας σε συναδέλφους του ΒΗΜΑ FM ότι «για να γίνει σέρβις στο αυτοκίνητο, πρέπει να είναι σταματημένο», από πού το αντέγραψες; Από τον... Παπαδόπουλο; «Θέτουμε τον ασθενή επί της χειρουργικής κλίνης για να του βάλουμε το γύψο και τον δένουμε για να μην κινείται» (!!) Εξευτελισμός, αγαπητέ Σίμο, εξευτελισμός. Πήγαινε μόνος σου να παραδώσεις την δημοσιογραφική σου ταυτότητα στους συναδέλφους της ΕΣΗΕΑ, πριν στην ζητήσουν τα πειθαρχικά. Διότι τότε ο εξευτελισμός θα είναι μεγαλύτερος!
    Φιλικά (αλλά όχι πια συναδελφικά)
    Γιάννης Κριτσαντώνης.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε Γιάννη Κριτσαντώνη
    Μπορειτε να προσλαβετε 3εκκατομυρια 'δημοσιογραφους' που πληρωνωνται με την ειδηση αγκαλια 100-200 και 300 χιλιαρικα το χρονο
    Μπορειτε να κανετε ΑΥΞΗΣΗ στο παπαδοπουλο να τα πινει στην υγεια σας και να κοστιζει μισο εκκατομυριο το 'επεισοδιο' που παραγει πολιτισμο..
    Μπορειτε να κανετε αυξηση στη κ.Σαλαγκουδη και απο 3500 να παιρνει 120 χιλιαρικα
    Μπορειτε να παραγετε πολιτισμο με τις εκπομπες της Μπιλιως!!! και τα σπικαζ του Θεοφιλοπουλου

    Μπορειτε να βαλετε Σουλειμαν, γιαουρτουλου, βραζιλιανικα, μεξικανικα, το κομη δρακουλα η τον al pacino να παιζει ταβλι με τον προεδρο Λατσιο..

    Γενικα μπορειτε να κανετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2600 ΜΟΝΙΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (και αλλα τοσα συμβασιουχα) και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ με τα εσοδα του πολιτισμου του καναλιου του 3% τα εξοδα σας και καντε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
    Αρκει να μην μας στελνετε ΕΜΑΣ το λογαρισμο για τον 'πολιτισμο' σας.
    Ετσι κ αλλιως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΓΚΕ ΓΚΕ κ.Γιάννη Κριτσαντώνη?

    ΥΓ Το οτι ΤΟΛΜΑΣ κ Γιάννη Κριτσαντώνη να συγκρινεις την .... ΕΡΤ με το BBC, τη RAI το ZDF κλπ δειχνει ποσο ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ εισαι και ποσο εχεις μπερδεψει τη .... με τη βουρτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαλλον εσυ τα εχεις μπερδεψει - οπως ολα.
    Μονο εσυ τα ξερεις ολα, δεν συζητω για τα επιχειρηματα σου - καθε σου γραμμη και φανερωνει την ασχετοσυνη σου.

    Να σου πω, πηγαινε σε μια γωνια, παρε μια κολλα χαρτι και αρχισε να γραφεις 'αντε γαμησου Λυμπεροπουλε' -οπως εκανες παλιοτερα- για καμια 400αρια φορες και οταν ηρεμισεις τραβα να κανεις ενα γλυφομουνι σε μια φωτογραφια της Θατσερ.

    Γραφικε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΝΟΜΑ εχεις εσυ ..σοβαρε?
    ΕΣΤΩ ψευτικο- βαλε οτι βρεις.
    Αζορ ας πουμε. Η Micheal Jackson. Οτι θες

    Πιο επιχειρημα ειναι ψεμα? Τα 60 χιλιαρικα ανα επεισοδιο (μετα τη μειωση!!) του παπαδοπουλου για να μπεκροπινει on camera με 10 χαβαλεδες?
    Τα 3500 της Σαλαγκουδη?
    Ο 'πολιτισμος' της Μπιλιως??
    Το οτι πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ οι γραφικοι 300εκκ το χρονο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τον 'πολιτισμο' του 3% και το μαγαζι μπαινει και μεσα?

    Η οτι η ΕΡΤ εχει σχεση με το BBC?
    Ναι οσο εχει η ΑΕΚ με την Αρσεναλ.

    Σε χαλασε που πετανε στο δρομο 2600 ατομα απο ενα μαγαζι που κοστιζαν 300εκκ το χρονο?
    Ας ρωτησουν το 1,5 εκκ ανεργους ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ εφυγαν και τιο ωραρια χτυπανε στον ιδιωτικο τομεα.
    Ας ρωτησουν ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ εχει ενας μεγαλος ιδιωτικος σταθμος που χτυπαει 10 φορες τα νουμερα και τα ΕΣΟΔΑ που χτυπανε οι κοπριτες.

    Αλλα αμα εχεις τα εσοδα ΣΙΓΟΥΡΑ αυτα ειναι λεπτομερειες.
    Παραγεις 'πολιτισμο' με τις τσεπες των αλλων.

    ΥΓ Ο Λυμπερο-ρουφιανος που κολλαει? Παραγει και αυτος 'πολιτισμο'?
    Μαλλον γιατι ειναι και ο μονος που ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΤΖΑ (αλλα ΕΡΤ) περσυ φευγωντας. Βλεπεις τα κοροιδα (Καφες, Ροτζερ, Αραμπατζης π.χ- για να μη παμε στα πιτσιρικια και σε κατι Μπλανκους Μαιστοροβιτς κλπ) ακομη ψαχνουν τα λεφτα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να σου πω ...
      λες 'Αλλα αμα εχεις τα εσοδα ΣΙΓΟΥΡΑ αυτα ειναι λεπτομερειες.
      Παραγεις 'πολιτισμο' με τις τσεπες των αλλων'

      - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ BBC κυριε Ξυπνιτζη.


      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
      Για τα κακως κειμενα ολοι συμφωνουμε. Το θεμα ειναι αν εχουν τα αρχιδια να τα αλλαξουν προς το καλυτερο και οχι να το διαλυσουν με αυτο τροπο.

      ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Κυριε ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ 'ΟΡΓΗ' ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.

      ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΚΟΓΛΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ομως ε...

      Διαγραφή
    2. ΤΟ BBC ανωνυμε (μαλλον δε σε εχουν βαφτισει) βγαζει και 1,4 ΔΙΣ κερδος..δε μπαινει μεσα για να πληρωνει τη Μπηλιω..

      Το BBC καραγκιοζακο, το πληρωνουν ΜΟΝΟ τα σπιτια. Οχι τα μαγαζια, οι αποθηκες, τα περιπτερα, οι ΤΑΦΟΙ και ΟΤΙ ΕΧΕΙ ρευμα με το ετσι θελω.
      Λεγεται HOUSEHOLD (ΟΙΚΙΑΚΟ δηλαδη) fee, στο γραφω γιατι μαλλον δεν ξερεις ουτε αγγλικα..

      Το BBC καραγκιοζακο ΠΑΡΑΓΕΙ και ΠΟΥΛΑΕΙ χωρις διαφημησεις ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, εξ ου και τα κερδη.

      Το BBC ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ δεν μαζευει ενα γελοιο να μπεκροπινει με 10 καραγκιοζηδες και να κοστιζει 240 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ το μηνα.

      Το BBC ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ δεν εχει θεαματικοτητα 3%..

      Το BBC ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ οταν κανει σχολιασμο εχει το Lineker οχι τον Θεοφιλοπουλο και τον Πουρουπουπου..

      Το BBC ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ εχει παγκοσμια εμβελεια και κανει ΤΖΙΡΟ 5,4 δις λιρες!! και δινει ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ 23,000 δουλειες, δεν μπαινει μεσα

      Χεσμενο εχω τον κεδικογλου τα ιδιωτικα καναλια και ΧΕΣΜΕΝΟ εσω και σενα και τα λαμογια που 'δουλευουν' δεκαπλασιοι σε ενα μαγαζι που παραγει 'πολιτισμο' του τιποτα της Μπιλιως της (συν-λουωμενης του Παπουλια)Σταη και της Κυριακης στο χωριο, εξ ου και τον αντιλαμβανεται το 3% της Ελλαδας.

      ο ΚΟΣΜΟΣ (οχι η κατω ραχουλα) καραγκιοζακο οταν θελει να δει αξιοπιστα δελτια ειδησεων ανοιγει το BBC οχι την ΕΡΤ του καθε κομματοσκυλου που διοριζει οσους γουσταρει.

      Aπο το BBC η ΕΡΤ αγοραζει -ποτε δεν γινεται το αναποδο ΒΛΑΚΑ.

      Αιντε που θα πληρωνουμε με το ζορι το καθε λαμογιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ για να παραγει το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ.

      ΔΙΑΛΥΣΗ, νεα εταιρεια με οσους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δουλεψει ενα καναλι του 3% (200 ατομα με το ζορι δηλαδη) και να ζει ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ οχι απο οτι το πληρωνουν με ιδιο συστημα του BBC αφου θες ΒΛΑΚΑ.

      Οχι να μου δινει 5 και 10 φορες πανω δικαιωματα στο ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ (προφανως τα 12εκκ του προπερσυνου τηλεοπτικου τα πληρωσε αλλος..) για να κερδιζει και καλα συμβασεις.

      Μπας και κουνησει το κολο του κανενας και δει ποσα απιδια πιανει ο σακος, οταν βγει να μαζεψει διαφημηση και χορηγιες.
      Αρκετα εκανα το χορηγο ΕΓΩ στο θεοφιλοπουλο και τη ΜΠΙΛΙΩ.

      Οσο για τα ιδιωτικα ας τους κυνηγησει αυτος που πρεπει να πληρωσουν και εγω ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Δεν ειδα φορο MEGA-ANT1-ALPHA ΠΟΤΕ σε λογαριασμο ρευματος που πληρωνω στο γραφειο μου!

      ΓΚΕ ΓΚΕ καθυστερημενε ανωνυμε?

      ΥΓ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε υποχρεωσε να με παρακολουθεις και μαλιστα καιρο. Αν δε το κανεις δε θα σου κοψουν το ρευμα.
      Αν σε χαλαει ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. Καταλαβες?

      Διαγραφή
    3. Μεγάλη γκινια ο ανώνυμος έπεσε σε διαβασμενο!!!!
      Αδερφε όπως τα λες είναι αν και θα προτιμούσα λίγο μπινελικι παραπανω

      Διαγραφή
    4. επεσε βασικα ο Ανωνυμος σε ταξίδι και για αυτο τωρα τα βλέπει κυριε Ξυπνιτζη νουμερο 2 και δεν ΓΙΑ ΑΥΤΟ απαντησε. Που νομιζετε ανοητοι οτι πολιτισμος ειναι οι διορισμοι του Σαμαρα (και καθε Σαμαρα) στο Μουσειο Ακροπολης και η στηριξη του απο τετοια ατομα
      http://www.youtube.com/watch?v=4j8iPMEuTKo

      Βαριεμαι και να σας απαντησω, τα επιχειρηματα εινα απο μονα τους εωλα.

      Καλα ο Ντιμι ειναι μεγαλο σουργελο και κριμα ρε Στηβεν που θα τον βαλεις στην νεα βαρκα, αλλα και εσυ κυριε Τριανταφυλλε το εχεις φαει το σωτο σου. Ευγε για τους 'διαβασμενους΄ καθοδηγητες σου...

      Προς το παρον φατε ΖΩΑ εναν εκβιασμο για εκλογες αντι να ζητατε καθημερινα αξιοκρατεια παντου και οχι την μοναδικη στα χρονικα διαλυση δημοσιου καναλιου...

      Γραφει ο κυριος Νουλ

      ''Aπο το BBC η ΕΡΤ αγοραζει -ποτε δεν γινεται το αναποδο ΒΛΑΚΑ.
      ΔΙΑΛΥΣΗ, νεα εταιρεια με οσους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δουλεψει ενα καναλι του 3% (200 ατομα με το ζορι δηλαδη) και να ζει ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ οχι απο οτι το πληρωνουν με ιδιο συστημα του BBC αφου θες ΒΛΑΚΑ''

      =====200 ατομα με το ζορι.
      Να απαντησω ??? Μπα, τοσα ξερει και τοσα λεει το νουμερο.

      Και επειδη εισαστε του πολιτισμου σας αφιερωνω στοιχο του Ντινου Χριστανοπουλου
      'σε πηρα να με φταξεις - και εσυ με ξαχαρβαλωσες'

      (μα τι γραφω -αυτος ο ποιητης ειναι πουστης...)

      Αντε στα ιδωτικα που δεν πληρωνετε και μια και εχετε 'ποιότητα' που ελεγε και ο Σημιτακος και μετα γραμμη για το προποτζιδικο για κανα αγωνα κυπελλο Ραπαν ή οπως στο πουτσο τωρα το λενε.

      ΚΔΟΑ, ε ΚΔΟΑ... (Γκουγκλαρετο να δειτε τι σημαινει αχιβαδες και οι δυο και οι ομοιοι σας.)

      Διαγραφή
  16. Προς Μήτσο: Μητσάρα μου το έλαβα το μήνυμα, αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά. Τόσες εκπομπές έχουν τα ΜΜΕ, υποθέτω θα υπάρχουν και σχετικά blogs για συνταγές. Αλλά κατανοώ : Δεν θέλεις συνταγές, αλλά συμβουλές για να πιάσεις γκόμενα. ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. avramidi dose k sto xotzea mia stili sto kenourgio na ginoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το λοιπόν τζόγια μου, ψυχή τση ψυχής μου, μάτια των ματιών μου μάτια, σπληνάντερο του σπληνάντερού μου, σπληνάντερο:

    Αν μετά από διάφορες καραμπόλες κάτσει κυβέρνηση ΝΔ-ΧΑ, θα έχουμε καμιά ταρζανιά στυλ 1897 ver. 2.0. από τους Φαηλοπαναγιώταρυς που θα δουν στον ύπνο τους τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.

    Οι Τούρκοι με την βοήθεια των ΗΠΑ που θα "τυφλώσει" τα αεροπλάνα μας και θα τα στείλει στο Καζακστάν..., θα φτάσουν Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και στους όρους της ανακωχής θα περιλαμβάνεται η δημιουργία του Βιλαετιού Θράκης - Αν. Μακεδονίας - Αν. Αιγαίου.

    Οι Ρώσοι θα κάνουν το παγόνι μονολογώντας: "Νίτσεβο".

    Εσείς οι γαύροι στο βάθος μη γελάτε, ο ΜΠΑΟΚ θα συνεχίσει να μετέχει κανονικά στην Σούπερ Λίγδα.

    Εκ του +γέροντοc+

    ΑπάντησηΔιαγραφή