Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

MONO ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ;

              Και το ρωτάω αυτό εν όψει μιας πολύ δύσκολης εβδομάδας, που στην ατζέντα της έχει πολλά ξεκατινιάσματα:
             -  Την αγανάκτιση του κόσμου έξω από την βουλή, που έχει στήσει την σίγουρη ψήφιση του φορομπηκτικού μηχανισμού με οριστική ταφόπλακα την ερχόμενη Πέμπτη.
             -   Τις στημένες τοποθετήσεις του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας περί δήθεν κάποιου αδιέξοδου.
             -  Την παρέλαση των ύποπτων για τα ποδόσφαιρα στους ανακριτές, την παράδοση των καταζητούμενων και την ανακοίνωση κι άλλων πιό top ονομάτων. Στην καθαρή κυβερνητική γραμμή του αποπροσανατολισμού αλλά και της εμπέδωσης του φόβου στον απλό κοσμάκη.
           Μαφίες, νονοί, εγκληματίες ξαφνικά δίνονται στην δημοσιότητα, κι οι πολιτικοί το παίζουν δήθεν έκπτωτοι από τας νεφέλας αλλά και κάργα αποφασισμένοι παρά την ελεύθερη πτώση τους, να βάλουν τα μαχαίρια στα κόκαλα. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία, όταν τα πάντα ήταν γνωστά τοις πάσι που διαθέτουν ένα απλό κοινό νου.
          Τέτοιον που σε κάνει να βάζεις ερωτήματα όπως του σημερινού τίτλου. Διότι τι άλλον να πεις την ώρα που σκέφτεσαι την αγαπούλα ούσα καταδικασμένη με άπειρα χρόνια, νάναι μόνιμα ελεύθερος και να πληρώνει με σακούλες; Τι να πεις όταν η δικαιοσύνη χώριζε τις φασαρίες σε ευρείας κλίμακας ή μεμονωμένες ή εκτεταμένες; Τι να πεις για τα ντοπαρίσματα, που πιάνανε κάθε φορά κάτι βόδια που παίζανε σε κάτι τοπικά πρωταθλήματα; Τώρα ανακάλυψαν τον γκόμενο της κόρης του οσιομάρτυρα;
         Τόσο καιρό, ουδείς  γνώριζε για τα συγκοινωνούντα δοχεία πολιτικής και ποδόσφαιρου; Κανείς δεν μπορεί να επέμβει και να μιλήσει για τους ταμίες των κομμάτων που παίρνανε τα παραπανίσια κι επιδοτούσαν τις ληστοσυμμορίες που δήθεν εγγυώντο την δημοκρατία μας;
        Να μην τα λέμε όμως θεωρητικά όλα. Διότι σήμερα υπάρχουν ακόμα πιο προκλητικά γεγονότα: Ένα μνημόνιο 1 εντελώς αντισυγματικό αφού κανείς από την βουλή δεν το ψήφισε, χωρίς να στήνεται μια δικαστική έρευνα για τον υπεύθυνο της αποτυχίας του. Ένα μνημόνιο 2, που ναι μεν θα είναι συνταγματικό αλλά που αν αθροίσεις τα έσοδα του, γνωρίζεις από τώρα οτι δεν θα δώσει καμία λύση στην χώρα αλλά κυριότερα στον πληθυσμό της.
        ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ή Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ( ανεξάρτητα από το εισόδημα του, αφού όλοι έχουν προσαρμόσει την ζωή τους με βάση τα χρήματα που θεωρητικά θα έπαιρναν ), ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑ 72 ΜΥΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 30 ΚΑΙ 36 ΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑ 7 ΜΥΡΙΑ.
        Είναι προκλητικά τα πράματα αυτά κι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, παρά την δεδομένη συμπάθεια μου προς τους συμμετέχοντες στους αγώνες, που για όποιον αγνοεί, τον διαβεβαιώνω οτι δεν υπάρχει ούτε ίχνος εκούσιας ντόπας. Αν υπάρχει κάποιος δολοφόνος που πότισε κάποιους ( δεν το αποκλείω ) μιλάμε για ζώο στα όρια της ανώμαλης φυσικής τερατογέννησης , που απλά το κάνει για να διατηρήσει κάποια θεσούλα του σαν συνοδός.
       Φυσικά η εβδομάδα θα προχωρήσει και με τα θεαματικά στης λίγδας, όπου θα παίξει η παραίτηση Μαρινάκη, η μπροστάρισα ΑΕΚ ( μιλάω σοβαρά ) , η διαπόμπευση Πιλάβιου, η αλλαγή του σκηνικού με τους υποβιβασμούς και την αθλητική δικαιοσύνη να τρέχει για να προλάβει τον μόνο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ.
       ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ. ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, όπως και η φτώχεια που απειλεί την εθνική κυριαρχία. Ας το αφήσουμε όμως αυτό, διότι είναι για αργότερα. Για πότε; Μα για τότε, που θα γίνουν οι δίκες, οι εφέσεις και οι αιτήσεις ανάκλησης. Καμιά διετία ας πούμε.
      Μέχρι τότε, ας αναρωτηθούμε τα εξής:
          - Η εντυπωσιακή κίνηση των διωκτικών αρχών κατέδειξε,  οτι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ;
          - ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ;
         -  Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, αγορασμένος απο το 2005, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΒΗΝΕ; Αυτοί που άκουγαν τα στοιχεία από πέρσι, τουλάχιστον παίξανε κανά στοίχημα οι άνθρωπες;
       - Μήπως θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ του χρόνου;
           Γιατί να μην το ρωτήσω το τελευταίο; Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΙΡΝΙΕΤΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΙΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
        ΥΓ1. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΟΜΩΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΝΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΜΙΑ " αγαπητέ συνεταιρισμέ " ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ " παραιτηθείτε όλοι ". ΕΛΕΟΣ.
       ΥΓ2. Κύρια πολιτικά θα πάμε τις επόμενες μέρες λόγω ανατροπών που έρχονται. ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΛΟΥΜΠΕΣ. ΠΧ ( για τους ψαγμένους ) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΦΑΝΗ.
       ΥΓ3. Ο ΨΗΛΟΣ ΣΙΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΘΗΛΥΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ και " διηγώντας τα να κλαις."
      

60 σχόλια:

  1. Τα κυρια ερωτηματα τα εθεσες σωστα.
    Τα οποια τριγυριζουν σε ολων τα μυαλα. Ακομα και των οψιμα κατακριτων της σαπηλας, η των εκθαμβων δημοσιογραφων της πλακας που μιλουν για "ενα συστημα που επιτελους δουλεψε"

    Ρε μαλακες. Ρε υποκριτες. Πολυ σωστα. "γιατι δεν αναρωτιοσαστε-και δεν ρωτατε και τις αρχες που τις προσκαλειτε στα πανελ- γιατι μεχρι τωρα δεν δουλευε το "συστημα"; Γιατι δεν κατεγραφαν,δεν φακελωναν δεν τσακωναν τους εδω και τοσα χρονια που σουλατσαρουν και σε γηπεδα, και στη βουλη και στα στουντιο σας;

    Και οπως σωστα αναρωτηθηκε καποιος-και θα ειναι ερωτημα πολλων αυτο "γιατι δεν κατεγραφαν τους Χριστοφορακους,τους Τσουκατους,τους Μαντελιδες, τους Ρουσοπουλους, τους Εφραιμιδες,τους Τσοχατζοπουλους και ενα σωρο αλλα τομαρια;

    Απορια ψαλτου βηξ ξηρος.
    Μηπως και το παραδικαστικο δεν συγκοινωνει με λαγουμια και με τις υπολοιπες παραγκες; Με τις τρατες των συμοριων ασπρης σαρκας και ασπρης σκονης; Η με τις προστασιες των μαγαζιων της νυχτας;
    Μηπως δεν συγκοινωνουν τα εκτροφεια των κομματων,τα κομματοσκυλα με τις αναθεσεις,τις χρηματοδοτησεις,τις κοπες της πιτας των "χορηγιων",δηλαδη τους βαρωνους και τις εταιρειες απο "αναλαμβανουν" στο μελλον εργα με "περιεργες συμβασεις που κανουν τους δικαστες να κοιτανε σαν χανοι ταχα;

    Μια μεγαλη παραγκα ειναι στημενη. Τροπος του λεγειν το "στημενη". Μιλαμε για ετοιμοροπη καλυβα. Για χαμοσπιτο.
    Αλλα ειναι τοσο απονευρωμενοι οι κατοικοι, τοσο δεκτικοι στην βρωμα, στο σκοτεινο και το δαιδαλωδες,στο ομιχλωδες και το "υποπτο", οπου ολος αυτος ο οχετος εχει γινει δευτερη-η πρωτη- φυση του.
    Και αναγνωριζεται πλεον σαν ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα του. Η εφεση και η ροπη στο μισοσκοταδο. Η απεχθεια στο ευθυ και το καθαρο.

    "Βομβα στα θεμελια του ποδοσφαιρου που απειλουν να το γκρεμισουν". Τι λετε ρε κεραταδες; Ποια θεμελια, και ποιου ποδοσφαιρου;

    Οπως τοσα χροννια ακουγαμε:"Τι, θα ποινικοποιησουμε την πολιτικη ζωη του τοπου; Ειναι δυνατον να στηνουμε δικαστηρια καθε λιγο; Ειναι δημοκρατικο κρατος αυτο"; Ετσι ακουγαμε κατα καιρους απο καθε λογης καριολη-πολιτικο, παπαγαλοδημοσιογραφο κλπ- οταν διαφαινοταν αλλη μια πουστια στον οριζοντα.

    Τωρα; Τωρα τι λετε; Να "ποινικοποιησουμε την πολιτικη ζωη"; "να στησουμε δικες προς ικανοποιηση των χαιρεκακων"; να "απαξιωσουμε το πολιτικο συστημα που με τοσο κοπο στηθηκε απο το '74", να "ριξουμε το κατασκευασμενο με κοπο και θυσιες κοινοβουλευτικο οικοδομημα", να "τριξουμε τα θεμελια της αποκατεστημενης δημοκρατιας";

    Τι λετε ρε μουνια; Εγω λεω ναι. Μπουρλοτο και τραβατε σε βαρκες να φυγετε. Συνωστιστειτε στις αποβαθρες, παραγκοαρουραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Ο συνδυασμός «ΑΕΚΑΡΑ για πάντα» ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Σε σύνολο 491 ψήφων ο συνδυασμός που υποστήριξε η ORIGINAL πήρε 320 (και 10 έδρες) ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Κώστα Νεστορίδη που πήρε 86 ψήφους (και θα έχει 3 έδρες). Τρίτος (με 2 έδρες) ο συνδυασμός του Νίκου Γεωργατζόγλου τον οποίο ψήφισαν 79 άτομα. Τέσσερα ήταν τα λευκά και δύο τα άκυρα.

    ------------------------------------------------------

    Ɛ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡═D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Συνολο 491 ψηφοι";
    Τι ειναι τωρα αυτο;
    Εκανε εκλογες ο Δημοσθενης Βεργης μονος του;
    Ειναι εκλογικη διαδικασια δια την επιλογη ομαδαρχη στην κατασκηνωση Αγιας Μαρινας Αλαγωνιας;
    Η απλα μετρησαν της ψηφιδες που εναπομειναν απο καποια ψηφιδωτη εικονα στη μονη Παντανασσας;

    Ακου να δεις. Εδω-ως επι το πλειστον- γραφουμε για θεματα της ΑΕΚ.
    Δεν μας ενδιαφερουν τα θεματα της οικογενειας Γουολτον.

    Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μας πεις τις ανησυχιες σου για τις μεδουσες του Ατλαντικου,η το ποσοστο αλατιου που χανεται ανεκμεταλευτο στις ακτες τις Ερυθρας.
    Πανω απο ολα το οικοσυστημα. Και τα ειδη που χανονται.

    Εγω παντως "ταμειακως ενταξει" ειμαι. Παντα δινω τα δυο μου αρχιδια. Καθε χρονο,απαρεγκλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω δεν θα τα βαλω σε ζυγαρια.Δεν με ενδιαφερει να τα βαλω σε ζυγι,γιατι υπαρχει ανομοιοτητα.Κανεις δεν επιασε κανεναν απο το αυτι να παιξει στοιχημα.Οποιος ηθελε επαιζε,κερδιζε η εχανε.Οποιος θελει τρωει την φολα της ποιοτητας του ελληνικου ποδοσαφαιρου και καθεται να το δει.Τα ποινικα ας τα βρει η θεοστραβη δικαιοσυνη,που οποτε θελει εχει μυωπια,η πρεσβυωπια αναλογα με τις συνθηκες.
    Αλλο συμμετεχω με την θεληση μου σε κατι και αλλο να με εξαναγκαζουν,και να μου βαζουν το πιστολι στο κροταφο να πω "ναι",σε κατι που και να μην συμφωνω αυτοι θα το κανουν.Γιατι και το πρωτο μνημονιο και το μεσοπροσθεμο,τα προχωρησαν δικτακτορικα χωρις ιχνος αυτης της γαμημενης δημοκρατιας που επικαλουνται ολοι οταν φτανουν στο αδιεξοδο.Αλλο εχω ενα χιλιαρικο και παω σαν μαλακας να το παιξω στην Glascow cow`s,στην γ`εθνικη Σκωτιας που παιζει σε ενα λιβαδι,κι αλλο να μου βαζουν το χερι στην τσεπη και να μου το κλεβουν δημοκρατικα.
    Γιατι εδω μιλαμε για κλοπη,και μετα κλωτσια στον γκρεμο.Δεν ειναι ΣΤΗΜΕΝΑ ολα αυτα που εχουμε ακουσει για εκβιασμους δηθεν χρωκοπιας? Δεν ειναι ΣΤΗΜΕΝΟ οτι δεν θα πληρωσουν μισθους και συνταξεις? Δεν ειναι ΣΤΗΜΕΝΟ οταν εχουν παει τον μισθο 500ε για να εχεις να επιλεξεις μετα μεταξυ αυτων και του τιποτα? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.Λειπει κατι για να ειναι ολα στημενα.Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
    Γιατι αν περασει και το μεσοπροθεσμο,τοτε ολοι μας ειμαστε καταδικασμενοι σε φτωχια και πεινα,Ακομα κι αυτοι που εχουν κατι παραπανω,θα βρουν τροπο να τους τα κλεψουν.Θα το πω μια ακομα φορα οσο κι αν ακουγεται παραλογο,παραδοξο,εως και γραφικο.ΔΙΑΛΥΟΥΝ την ελληνικη οικογενεια,μεταδιδοντας στα παιδια οι γονεις μονο αγχος,καταθλιψη,και οτι αλλο αρνητικο συνεπαγεται.
    Με οποιονδηποτε τροπο δεν πρεπει να ψηφιστει αυτο το πραγμα.Πρεπει να καταλαβουν ολα αυτα τα μουνοπανα οτι τα κεφαλια τους θα κρεμαστουν στις κολονες της ΔΕΗ μετα.Να καταλαβουν οτι αν δεν εχω εγω να φαω και τα παιδια μου,πρωτα ΑΥΤΟΝ θα κοψω φετες...
    Ας το σκεφτουν πρωτα απο ολους οι βουλευτες της περιφερειας οταν θα πανε στα χωρια τους,οτι οι κοσσες και οι αξινες θα ειναι στα χερια πεινασμενων και οργισμενων κατοικων.Η τυφλη βια που επικαλουνται συνηθως,που αυτοι δημιουργουν,πλεον δεν θα ειναι τυφλη.
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΥΣ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    Ας τα σκεφτουν ολα αυτα πριν ψηφισουν,γιατι μετα θα ειναι αργα για συγγνωμες και δακρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος είπε...

    "Συνολο 491 ψηφοι";
    Τι ειναι τωρα αυτο;
    Εκανε εκλογες ο Δημοσθενης Βεργης μονος του;
    Ειναι εκλογικη διαδικασια δια την επιλογη ομαδαρχη στην κατασκηνωση Αγιας Μαρινας Αλαγωνιας;
    Η απλα μετρησαν της ψηφιδες που εναπομειναν απο καποια ψηφιδωτη εικονα στη μονη Παντανασσας;

    Ακου να δεις. Εδω-ως επι το πλειστον- γραφουμε για θεματα της ΑΕΚ.
    Δεν μας ενδιαφερουν τα θεματα της οικογενειας Γουολτον.

    Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μας πεις τις ανησυχιες σου για τις μεδουσες του Ατλαντικου,η το ποσοστο αλατιου που χανεται ανεκμεταλευτο στις ακτες τις Ερυθρας.
    Πανω απο ολα το οικοσυστημα. Και τα ειδη που χανονται.

    Εγω παντως "ταμειακως ενταξει" ειμαι. Παντα δινω τα δυο μου αρχιδια. Καθε χρονο,απαρεγκλητα.

    -----------------------------------------------

    vgale tis arhidares tou aRxigou ap to stoma sou giati den akougese
    http://www.youtube.com/watch?v=sI8bSqO3_x4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πουθενάδες ,τουρίστες, περαστικοί, τυχοδιώκτες. Οι οικογένεια έχει τόσο ισχυρούς δεσμούς και η αγάπη της είναι τόσο μεγάλη για την ΑΕΚ που ούτε στα τρελά σας όνειρα δεν θα ζήσετε.Καληνύχτα,τώρα στις τρύπες σας, ραντεβού στις επόμενες εκλογές , θα θέλαμε να σας δούμε επί το έργον αλλά, εαν δεν υπάρχει λεζάντα δεν ιδρώνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα ανωνυμε πρεπει να`χεις σοβαρο προβλημα.Κοιτα το λιγο ρε μεγαλε,δεν ειναι κακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηθελα να ηξερα που ειναι ο "θριαμβος"; Σαν τον "θριαμβο" του ΓΑΠ στην ψηφο εμπιστοσυνης;
    Το πηγαδι το βλεπετε;

    Συμφωνουμε. Για "οικογενειες" μιλησα και εγω.
    Κραταμε εμεις την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ του ενος εκατομμυριου φιλων και κρατα εσυ και καμια 500 αλλοι το σκακι και την ποδηλασια.
    Επισης και τα ασφαιρα αρχιδια του ποντικομουρη κρατα τα γερα. Μη σου πεσουνε μονο,γιατι ειναι αδεια τσοφλια.
    Να τον βαλετε στη γυαλα. Ταριχευστε τον. Βαλτε τον σε ενα μπαουλο με χωμα απο τα Καρπαθια. Καντε οτι θελετε.
    Μηπως σας υπολογιζει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιουνίου, 2011 10:25

    Από τον ιστότοπο του γκετζετζόγλου:

    "Ο συνδυασμός «ΑΕΚΑΡΑ για πάντα» ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Σε σύνολο 491 (τετρακοσίων ενενήντα και ενός) ψήφων ο συνδυασμός που υποστήριξε η Original πήρε 320 (τριακόσιους είκοσι)..."
    Δηλαδή επιχαίρεις με μυγόχεσμα ανώνυμε που πήρε ο άεργος 320 ψηφαλάκια σε μία εκλογική διαδικασία των 490 ατόμων?
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΖΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΟΣ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΕΡΓΟΥ?
    ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΧΟΛΗ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ...
    ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Steven, Dimi και λοιποί οι ψήφοι σας έλειψαν. Αλλα τρία χρόνια Χατζηχρήστος και τώρα θα διοικεί με μπροστινό για να πονάει περισσότερο. Η ιστορία θα γράψει για πάντα πως το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια το έφτιαξε η ORIGINAL και ο αρχηγός της με το παπάκι. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΡΗΞΕ Η ORIGINAL ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ Β ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.


    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτές τις ανύπαρκτες εκλογές πήγε να πάρει ο τίγραρος και ρούφηξε το παγωτό.Α μάλιστα,τώρα σας κάνει το ποδόσφαιρο που διοικεί ο Αδαμίδης με το Χατζημούσια όπως εσείς λέτε?Πραγματικά έλειψαν οι απόψεις σας,το βήμα ήταν ανοικτό σε όλους και επικράτησαν άκρως δημοκρατικές συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα,

    Εχω τσουξει οσο δεν φανταζεσαι φιλε μου. Μιλαμε για μεγαλο πονο. Απο προχτες προσπαθησα να πνιξω τον πονο,πρωτα σε κανα μπανιο και μετα με καλους φιλους και κανα ποτακι.

    Ολο το ΣΚ με αυτο το πονο ειμαι.Και σημερα Δευτερα ξυπνησα με ενα βαρος.

    Διαβασα ομως για τους 491 ψηφους συνολο και αναθαρησα.

    Βρεθηκε λοιπον ολη η Ελλαδα. 491 ειναι και ετρεξαν να ψηφισουν σε καποιες εκλογες καποιας οργανωσης για καποιον προεδρο.

    Στις δε εκλογες αυτες η μιση ελλαδα και βαλε, οι 320 δηλαδη, εψηφισαν προεδρο εναν 50αρη που καταφερε στη ζωη του να παρει ενα παπακι..
    Δηλαδη σε 30 χρονια ΑΝΕΡΓΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ μαζεψε κανα χιλιαρικο. ΟΥΑΟΥ!!!

    Κατατροπωσαν δε αντιπαλους θηρια οπως ο ......Αναταλιωτακης !!!! και ενας υπερηλικας που καποτε επαιζε μπαλλα στη ΑΕΚ.

    Που το πλανο τους ηταν να φανε λεει κατι παγωτα σε παρακειμενο ζαχαροπλαστειο.

    Θα μου πεις αυτους ειχε αντιπαλους αυτους νικησε.

    Πολυ σωστα θα σου πω και εγω.

    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ αρα τι πιο λογικο?

    Εξαλου εκλογες για τα τμηματα της πετοσφαιρας, του ταβλι επι χορτου και του γυναικειου kerling ομολογω οτι δεν με συγκινουν ιδιαιτερα.
    Ισως στα 80 μου και εγω με ενα καλαμακι για να τρωω,κατσω και παρακολουθησω τα συναρπαστικα αυτα αθληματα και αισθανθω και εγω κουπατος σαν και σενα. Βλεπωντας παραλληλα τον αθλητη-Ξανθοπουλο να ιδρωνει για το σημα της ομαδας. Συγκινηθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστα αναφερεις δε οτι ειναι οικογενεια με ισχυρους δεσμους.Για αυτο το νουμερο εγραψε 320.
    Αυτη ειναι η ιδεα της ΑΕΚ αλλωστε για την οργανωση.

    Εμεις να κυβερναμε και ας ειμαστε 320. Σου θυμιζει κατι?Μια αλλη οργανωση εχει 300. Και αυτη κυβερναει, χωρις να την ενδιαφερει αν τα υπολοιπα εκκ του κοσμου ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ. Και εκει στις τελευταιες εκλογες το 55% ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ να ψηφισει.
    Και απο αυτους που πατανε το 22% ψηφιζει αRχηγο.

    Ουτε το 10% του κοσμου της ομαδας δηλαδη αναλογικα

    Και αυτοι αλλαζουν μπροστινο καθε 3 χρονια.
    Και αυτοι πτωχοι πλην τιμιοι ειναι. Και παντα για το καλο μας.

    Τιμη και δοξα λοιπον στους 320 και στο αRχηγο που θα συνεχισει το επαξιο εργο του.
    Καθε χρονο βλεπω χιλιαδες μελη , βλεπω οικονομικη ευημερια (αυτο σημαινει για να μη μπερδευεσαι οτι βγαζουμε λεφτα) βλεπω προοδο (στο basket ας πουμε που ειναι και το κυριο αθλημα σας), αληθεια αυτος ο στοχος για τα 10.000 ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΧΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΧΟΣ?

    Γιατι και εγω εχω βαλει ενα στοχο να κανω 1 δις τζιρο στη εταιρεια αλλα δυσκολευωμαι λιγο στο χρονοδιαγραμμα. Να ναι φετος?Του χρονου? σε 50 χρονια? Στη δευτερα παρουσια?

    Δε μασαω ομως. Θα το πετυχω που θα παει. Και ας εχω σαν την οργανωση 10,000 στοχο αλλα 320 παρουσιες δηλαδη το 3,2%.

    Αν κανω και εγω 3,2% του στοχου μου θα το παρω το παπακι δε μου γλυτωνει. Μετα για βενζινη ολο και καποιο ΚΟΡΟΙΔΟ θα βρω.

    ΥΓ @steven το ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ οχι απλα βιαζεται εχει τυφλωθει απο την 'δικαιωση' που νομιζει οτι εχει.

    Η ανικανοτητα δικαιωνεται απο τις μαλακιες των αλλων που ειχαν ξεσαλωσει. Δεν βγαινουμε μπροστα και προχωραμε επειδη ειμαστε ΕΜΕΙΣ σωστοι. Απλα καταρεουν οι αντιπαλοι.

    Οσο για την παραιτηση ΦΟΥΣΚΑ ειναι μιας και ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ καθε χρονο τετοιο καιρο απο την ιδρυση του συναιτερισμου.

    Ασε που οπως ελεγα προχθες περιμενω να δω το βαζελακι ποτε και ποσο ειναι χωμενο στα σκατα.

    Με το οποιο βαζελακι ετρεξε ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ να κανει κομμα (και με καποιον ΑΡΗ που εστηνε τις σεντρες...) 2 μερες μετα την επιστολη ανησυχιας στο προεδρο του συναιτερισμου..

    Οπου φυσαει ο ανεμος δηλαδη η αλλιως ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ..

    Ολοι μας και μονοι τους. Στους ολους προχτες ηταν ο προεδρος του συναιτερισμου, σημερα ο βαζελος αυριο ποιος ξερει?

    ΥΓ 2 Η δικαιωσυνη φιλε conpater +steven ειναι τυφλη. Δεν ειπε κανεις ομως οτι ειναι κουφη..

    ΥΓ3 Ο big mac λεει εθεσε ορο!!!!!!! για να παραδωθει !!!! να αφησουν το γιο του..
    Και δεν εχει βγει ΕΝΑΣ να κανει μια δηλωση που να εξηγει οτι δεν ειναι εμπορικη συναλλαγη για να βαζεις ορους ρε μεγαλε..

    Παντως σαν οικογενεια ειναι γαματη. Ο μπαμπας καταζητουμενος, ο γιος μεσα και ο γαμπρος να ζηταει φαρμακο απο το πεθερο και να εχει γινει ρομπα σε ολη την ελλαδα. Αυτο ειναι που λενε προφανως ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οντως το ρουφηξε το παγωτο. Χωρις να γνωριζω τον ανθρωπο απο οτι ακουω και διαβαζω, εχει πεσει σε καταθλιψη.
    Επαγγελματικα και κοινωνικα παει απο το κακο στο χειροτερο.

    Ξερεις τι ειναι να μη μπορεις να βγεις απο το σκαφος σου να πας και εσυ με το παπακι σου να ψηφισεις μαζι με τα 319 αδελφια σου?

    Ξερεις τι ζορι ειναι να εχεις φαει το παγωτο και μετα να σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ επι 3 χρονια οι παγωτατζηδες να τους σωσεις?

    Ξερεις τελος τι ειναι να εχεις δωσει παγωτο στο αντιπαλο μαζι με το συναιτερο σου, και αυτος να την εχει κανει με την εισπραξη και εσυ να εχεις μεινει πισω να σκουζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ27 Ιουνίου, 2011 12:37

    491 ψήφοι;
    Χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άκου που σου λέω,σε καμιά λίστα θα ήτανε παρέα με τον φίλο του το Μπέο και τον Πατέρα.Ευεργέτης του τίγρη ο Χατζημούσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΕΓΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ, δηλαδή την πρόβλεψη για τον νικητή, ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ BLOG.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΧ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ. ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ; ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Ή ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;
    ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΩΧΝΩ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ. ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΔΧ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ , ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ( μιλάω σοβαρά ).
    ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ: ΟΛΑ ΤΑ PROJECTS ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΑΡΑ, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΧ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΜΜΙΣΘΟ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ. ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευεργετης κιολας!!! Μαλιστα...

    Ειναι αλλωστε γνωστο οτι ο ΔΧ εκτος απο αριστος διαχειρηστης ειναι και ο πλεον φωτισμενος γνωστης στη ναυτιλια και την αγορα ανεφοδιασμου πλοιων. Το παπακι ειναι απλα καλυψη. Κατι σαν τον Bruce Wayne που απο απλος προεδρος μια εταιρειας (τι συμπτωσις!!) μεταμορφωνεται σε batman.

    Ετσι ξεπροβαλει και ο Δ.Χ.

    Με παπακι μπαινει σπιτι με Ferrari βγανει εξω..

    Μονο εξηγησε μου κατι.

    Για πιο λογο να ειναι σε μια λιστα αφου ΔΕΝ ασχοληται με το αθλημα (αν δε κανω λαθος)

    Και να σου πω και κατι αλλο για να μη μπερδευεσαι.

    Αδιαφορο μου ειναι τι κανει ο sugar μιας και ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ουτε δουλεια εχω μαζι του και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:

    ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.

    Η οργανωσης αναμενει? Και αν οχι γιατι ο ευεργετης παρακαλαει επισημα τον ευεργετηθεντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΔΧ ( " η ΑΕΚ ήταν άτυχη που δεν είχε μεγάλους παράγοντες αλλά τυχερή σήμερα που επίσης δεν έχει." )ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΣ. ΑΓΟΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΧ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ 300 Ή ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ 2000; ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν έχω γράψει όλα τα ανώνυμα εγώ.Η διαδικασία είναι ανοικτή,δεν είναι του Χατζηχρήστου οι εκλογές.Εσένα δεν σε προβληματίζει ότι μεταξύ των ΕΝΕΡΓΩΝ στο σωματείο ΑΕΚτζήδων η παράταξη ΔΧ έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή?Το νούμερο δεν είναι δικαιολογία,όλες οι εκλογές τα τελευταία χρόνια με 500 ψήφους έγιναν.Επαναλαμβάνω ότι όποιος θέλει πάει γράφεται όχι στον Χατζηχρήστο αλλά στην Ερασιτεχνική και ψηφίζει.Δεν υπαρχει ούτε νόμος των χουλιγκάνων,ούτε νοθείες ούτε τίποτα.Άρα το επιχείρημα του αριθμού των ψήφων δε στέκει.Σκέψου δλδ με πόσους έβγαινε ο Γρανίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟ ( όλη η οργάνωση είναι 2000 ), ΕΔΩΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΔΩΣΑ ΡΟΛΟΥΣ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ;
    ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ " ΩΝΑΣΗ", ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ; ΕΝΑ ΤΗΛ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ 250 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ;
    26 ΕΤΩΝ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Dimi τώρα που θα έχει χρόνο σαν ισχυρός άντρας και όχι πρόεδρος ο αρχηγός θα ασχοληθεί περισσότερο και με την ΠΑΕ. Μήπως δούμε κι εκεί άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν η ασπρη μερα ειναι οπως στη ΚΑΕ χεσε μεσα Πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι..

    Παμε φουλ για Β' και με την αξια μας... ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στο basket.

    Ισχυρος ανδρας??? Καλο.. Το αλλο με το Τοτο το ξερεις? Ισχυρο ανδρα 50 χρονων με παπι πρωτη φορα βλεπω..

    Προς ανωνυμο (αλλον) βαλτε ρε παιδια ενα ονομα ας ειναι και ψευτικο να ξεχωριζουμε.

    Το προβλημα ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΤΕ να καταλαβετε ειναι οτι ο κοσμος ΣΙΧΑΘΗΚΕ τον Δ.Χ και δεν παει να δωσει λεφτα για να γραφτει.
    Σιχαθηκε το κοινο ταμειο οργανωσης-ερα σιχαθηκε το ιδιο παντελονι με 2 τσεπες.

    Ακομη να το καταλαβετε?

    Οπως σιχαθηκε τα αγαμιδια τους θανοπουλους και ολο αυτο το σκυλολοι και αποχωρει απο το γηπεδο ΟΜΑΔΙΚΑ.

    Αντιστοιχα η ΠΑΕ γραφει ΜΕΙΟΝ καθε χρονο σε πελατες, και διαρκειας μπουτικ και ολα τα αλλα.

    Μου ρθε προχτες σπιτι φακελλος να παρω εισητηριο..

    Φετος ξαναγινα ΑΕΚτζης. Περσυ ειμουν ΑΕΚτσης.

    Θετικο οτι καποιος τουλαχιστον ενημερωνει τον ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ και τα αλλαζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το προβλημα ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΤΕ να καταλαβετε ειναι οτι ο κοσμος ΣΙΧΑΘΗΚΕ τον Δ.Χ και δεν παει να δωσει λεφτα για να γραφτει.
    Σιχαθηκε το κοινο ταμειο οργανωσης-ερα σιχαθηκε το ιδιο παντελονι με 2 τσεπες.

    ..............................................

    488 νέα μέλη εγκρίθηκαν εχθές στο president.Τον έχουν σιχαθεί τόσο πολύ που στις επόμενες εκλογές θα πάρει και τις 15 έδρες αλλά που να αρχίσουν να βγαίνουν και τα νούμερα απο τα διαρκείας θα βαρέσεις εγκεφαλικά Dimi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγα ρε τεραστιε με τα ΤΖΟΥΦΙΑ 500 μελη που θα βαρεσω και εγκεφαλικο.

    500 πελατες εχει μια καφετερια στη παραλιακη καθημερινη..

    Χαλαρωστε με τα εκκατομυρια μελων και χρηματων που μαζευεστε καθε φορα κοι κοιτατε να κανετε καμμια δουλεια απο το να πανηγυριζετε για τα 488 μελη και τους 320 ψηφους..

    Και γιατι να βαρεσω εγκεφαλικο?Στη τσεπη μου πανε η απο τη τσεπη μου βγαινουνε?

    Σιγα με τα διαρκειας. Μη στριμωχνεστε και χτυπησετε..

    Λες να γεμισετε και τριτη θυρα φετος? Γιατι περσυ με 10,300 μεσο ορο απλωνωσαστε για να φαινεστε πολλοι..

    Προπερσυ για να καταλαβεις ο Μ.Ο ηταν 13,529.

    30% κατω δηλαδη σε ενα χρονο μεσα.
    Γαμει ο αγαμιδαρος...

    Αν δε δεις τα στατιστικα σε ΜΙΑ κατηγορια ειναι πρωτη η ΑΕΚ.

    Στις γιομες...

    http://www.superleaguegreece.net/statistics

    Ε δε λεω, αξιζει να πληρωσεις γι αυτο το θεαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Eμπρος στον αγωνα. Οι 320 δειχνουν το μουνοπατι.
    Με αξινες στα χερια. Και μπαφους.
    Σε δυο δισεκατομμυρια χρονια απο σημερα,θα εχετε ενα νουμερο τετοιο που η φαμελια, θα μπορει να ζητησει και επιδομα πολυτεκνιας. Και δωρο ενα βαν με τζιμινιερα στην οροφη για την μεταφορα των μελων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: 488 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ Ο "ΙΣΧΥΡΟΣ"; ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΥΓΕΙ; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΠΑΦΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΕ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μια απορια βρε: Γιατι εφ'οσον τα μελη της μανας ειναι πανω απο τρεις χιλιαδες, και οι της οργανωσης παλι ειναι τοσοι (οι ιδιοι δηλαδη) γιατι ολοι αυτοι δεν ειναι "ταμειακως ενταξει" και δεν συμμετεχουν στις εκλογικες η αλλες διεργασιες; Απεχουν λογω κοινωνικης καταγωγης; Λογω χιλιομετρικης αποστασης; Λογω οικονομικων προβληματων; Λογω ασθενειας;
    Δεν μας εξηγεις πρωτα γιατι οι της οργανωσης δεν ειναι οργανωμενοι; Και επειτα σου λενε και οι "αλλοι" το υπλοιπο ενα εκατομμυριο δηλαδη, (οι χρηματοδοτες βρε 10%) γιατι και πως δεν εγγραφονται.

    Απο την στιγμη που το 90% απο τα παιδια εκει, σας εχουν γραμενους στους μπαφους και στα αρχιδια τους και προτιμουν τα κουπονια,τι διαολο ζητας να σου πουμε εμεις;

    Γιατι δεν ερχομαστε; Ξερω γω; Ψαξε βρες. Ο καθενας εχει τους λογους του.
    Αφου δεν μαζευτε οι καρτελωμενοι οργανωμενοι,ουτε μια αιθουσα,ουτε δηλαδη ενα μερος απο το συνολο των εγγεγραμμενων,τι ρωτας τον καθενα τωρα γιατι δεν ερχεται; Ετσι του γουσταρει. Λογαριασμο θα σου δωσει;

    Εγω προσωπικα δεν ερχομαι γιατι ο ΔΧ ειναι δυσειδης. Ειναι κουασιμοδος. Ειναι αντιτουριστικος. Ειναι προσβολη να ειναι σε καποια εδρα η σε καποιο μικροφωνο αυτος ο μπαμπουινος.
    Ναι ειμαι ρατσιστης. Μου αρεσουν μερικα φαγητα μονο.Οχι ολα. Οπως και οχι ολες οι γυναικες. Οπως και οχι ολες οι ιδεες, η ολες οι πρακτικες.
    Ετσι και δεν γουσταρω μερικες φατσες. Κακο ειναι;

    Τραβα να δεις κανεναν αγωνα σκακι παιδακι μου για να νοιωσεις περιφανος και ασε μας εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο κουπάτος Πρόεδρας Αδαμίδης σας έχει για πλάκα και όποιο άπλυτο μουνί έχει αντίρρηση να την εκφράσει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΠΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΠΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να προτεινω ο ισχυρος ανδρας να ξεκινησει να ζει σαν ανδρας δηλαδη με δικα του λεφτα και οχι με τα 10% εστω αυτων των 10,000 που πανε στο γηπεδο?

    Να βγει ρε παιδι μου και να πει εγω ειμαι ανδρας (!!!!) και δεν θελω ελεημοσυνες.

    Θα τρεξω το μαγαζι μου με τα εσοδα μου και τα εξοδα μου και οχι με τα εσοδα απο ενα αλλο μαγαζι.

    Εχω 2-3 χιλιαδες μελη (απο τους οποιους εμφανιστηκαν 491 και με ψηφισαν 320) και απο αυτους θα ζησω.

    Το δε 10% που μου αναλογει το δινω (τροπος του λεγειν γιατι για να δωσεις κατι πρεπει να σου ανηκει πρωτα) για την οικονομικη εξυγιανση της κορης...γινωμαι δηλαδη ενας supporter.

    Ε οργανωση? Πως το βλεπετε?

    Ειναι αντρικιο αρκετα η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κατσε να κανουμε αλλο ενα μπανακι μεγαλε πριν μας τσακωσει ο πισωγλεντης.

    Εγω εχω αντιρηση. Και τον φακελλο που με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να του δωσω λεφτα με το διαρκειας, δεν ειμαι τοσο καλος οσο ο steven, τον πεταξα στα σκουπιδια.

    Προλαβαινουμε η θα μας κανεις ντα?

    Πες μονο στο κουπατο να μη τρεχει τοσο γρηγορα οταν τον κυνηγανε στους διαδρομους του ΟΑΚΑ γιατι γεμιζει τεστοστερονη το γηπεδο..

    Προτιμω να δωσω ενα χιλιαρικο στο χαμογελο του παιδιου, παρα στο βλακα με το χαμογελο...

    Και μια συμβουλη:

    Κατουρα και λιγο, μη γαμεις συνεχεια, θα σου αφησει μονιμη βλαβη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με βάση την υπ’ αριθμ. 1909/23.05.2011 Συμφωνία Επιχειρηματικής
    Συνεργασίας, Ιδρυτική Πράξη Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β του
    παρόντος),οι μέτοχοι όπως πιστοποιήθηκε με την από 7-6-2011 απόφαση
    του Διοικητικού Συμβουλίου και προκύπτει σήμερα από το μετοχολόγιο της
    Εταιρείας είναι οι ακόλουθοι:

    1. Άγγελος Γιόκαρης πολιτικός μηχανικός 10,26% 1436 (μετοχές supporters club) 179.550 (μετοχές που εισφέρθηκαν από τους παλαιούς μετόχους)

    2. Γιώργος Γρυσμπολάκης οικονομολόγος 10,26% 1436 179.550

    3. Αλέξανδρος Δήμουεπιχειρηματίας 2,56 % 358 44.800

    4. Αβραάμ Κασνακίδης ιδιωτικός υπάλληλος 10,26% 1436 179.550

    5. Ιωάννης Μπαϊλάν επιχειρηματίας 10,26% 1438 179.725

    6. Ηλίας Μπρουσιανός επιχειρηματίας 7,69% 1078 134.575

    7. Έρρικα Πρεζεράκου επιχειρηματίας 2,57% 358 44.800

    8. Σοφοκλής Ρόβης επιχειρηματίας 10,26% 1436 179.550

    9. Ιωάννης Βούρος σκηνοθέτης-ηθοποιός 2,56% 358 44.800

    10. Μάγειρας Βασίλειος επιχειρηματίας10,26 % 1436 179.550

    11. Οικονόμου Μάριος Ιδ.Υπάλληλος 2,56% 358 44.800

    12. Πενταφράγκας Κωνσταντίνος οικονομολόγος 7,69% 1078 134.575

    13. Πενταφράγκας Εμμαν ηλ. Μηχανικός 2,56% 358 44.800

    14. Ρούσσος Ιωάννης ιδ. Υπάλληλος 7,69% 1078 134.575

    15. Στεφάνου Δημήτριος επιχειρηματίας 2,56% 358 44.800

    ΣΥΝΟΛΑ 100% 14.000 1.750.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ.

    Αβραάμ Κασνακίδης Πρόεδρος
    Γεώργιος Γρυσμπολάκης Δ/νων Σύμβουλος Α Αντιπρόεδρος
    Ηλίας Μπρουσιανός Β Αντιπρόεδρος
    Άγγελος Γιόκαρης Μέλος
    Ιωάννης Μπαιλάν Μέλος
    Αλέξανδρος Δήμου Μέλος
    Έρρικα Πρεζεράκου ΜέλοςΣοφοκλής Ρόβης Μέλος
    Μιχάλης Καψαμπέλης Μέλος

    Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 30/06/2012.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Γιόκαρης Άγγελος : Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, απόφοιτος του Εθνικού
    Μετσόβειου Πολυτεχνείου, Πολιτικός μηχανικός και Γενικός Διευθυντής της
    ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗΣ γυιός του ιδρυτή της, Χρήστου Γιόκαρη. Είναι πρόεδρος στην
    εταιρία διαχείρισης έργων "PROMAS Α.Ε.", αντιπρόεδρος στην εταιρεία
    ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε."και μέλος του Δ.Σ."στις "ΑΤΤΙΚΕΣ
    ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ"Α.Ε.", ενώ εκτελεί χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στις εταιρίες
    κατασκευής και διαχείρισης parking "Π.&Π. ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ Α.Ε." και "ΣΤΑΘΜΟΙ
    ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.".Από τις αρχές του 2008, μετά την συγχώνευση με την
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε., είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της
    ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ.

    Γρυσμπολάκης Γιώργος : Γεννηθείς στην Κρήτη το 1952, απόφοιτος Α.Ε.Ι.,
    δραστήριος επιχειρηματίας, πρόεδρος επί σειρά ετών της ΙΝΤΕΛΝΕΤ Α.Ε.,
    σήμερα ανώτατο στέλεχος του ομίλου επιχειρήσεων Δάβαρη, μεταξύ άλλων
    επισήμων αντιπροσώπων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών (ASTON MARTIN,
    HYUNDAI, KIA).

    Δήμου Αλέξανδρος : Γεννηθείς στην Αυστραλία, έλληνας τρίτης γενιάς,
    δραστηριοποιείται σήμερα με επιχειρήσεις ακινήτων και πληροφορικής στηΜελβούρνη και το Σίδνευ.

    Κασνακίδης Αβράαμ : Γεννηθείς το 1959 στην Αθήνα, κάτοικος Λονδίνου,
    απόφοιτος αγγλικού πανεπιστημίου, επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται δια
    μέσω της εταιρείας του στην μεγιστοποίηση και βελτίωση παραγωγής και
    απόδοσης κλωστουφαντουργιών ανά τον κόσμο.

    Μπαιλάν Ιωάννης : Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη το 1954, απόφοιτος
    Α.Ε.Ι., επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, επί σειρά
    ετών, έχοντας συμμετοχή σε πρότυπες κλινικές αλλά και εταιρείες εμπορίων
    φαρμάκων.

    Μπρουσιανός Ηλίας : Γεννηθείς το 1961 στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., απόφοιτος
    αμερικανικών σχολών, επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος στον κλάδο των
    τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.

    Πρεζεράκου Έρρικα : Γεννηθείσα στην Αθήνα το 1975 με καταγωγή από τη
    Μάνη μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
    Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London και
    Διοίκηση και Marketing στο Deree College.
    Αθλήτρια στίβου μέλος της ΑΕΚ, από τα 17 της χρόνια εργάστηκε ως υπεύθυνη
    παραγωγής σε ναυπηγείο, βοηθός σκηνοθέτη, χορογράφος, συντονίστρια
    προγράμματος σε στούντιο ηχογραφήσεων, group manager σε συναυλίες.

    Ρόβης Σοφοκλής : Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη το 1958, απόφοιτος
    Α.Ε.Ι., επιχειρηματίας στο χώρο εμπορίας των φαρμακευτικών, εργαστηριακών
    ιατρικών προϊόντων, ιδιοκτήτης της ΟΜΙΚΡΟΝ ΜΕΝΤΙΚΑΛ Α.Ε.

    Καψαμπέλης Μιχάλης : Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, απόφοιτος
    οικονομικών σχολών, λογιστής εξειδικευμένος σε ναυτιλιακά θέματα, στέλεχος
    αρκετών ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε ποιές εταιρείες συμμετέχουν τα μέλη του ΔΣ των supporters:

    Ερρικα Πρεζεράκου: Ατομική επιχείρηση Οργάνωση Αθλητικών
    Εκδηλώσεων, Μέτοχος στην Δελφίνι Ελλάς Ε.Π.Ε

    Καψαμπέλης Μιχαήλ: από 25/12/2010 Γραμματέας Διοικητικού
    Συμβουλίου της GOLDEN STAR FERRIES

    Κασνακίδης Αβράαμ: Διευθύνων Σύμβουλος ENVISO LTD, Μέλος του
    Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Γρυσμπολάκης Γιώργος – HYUNDAI HELLAS Π&Ρ ΔΑΒΑΡΗΣ ΑΒΕΕ /
    μέλος ΔΣ, AUTO DEAL Π&Ρ ΔΑΒΑΡΗ ΑΒΕΕ / Μέλος ΔΣ, AUTO POINT A.E.
    / Μέλος ΔΣ, PDS AE / Μέλος ΔΣ, Π&Ρ ΔΑΒΑΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ &
    ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ / Μέλος ΔΣ, ΝΤΟΜΙΚ ΑΕ / Πρόεδρος ΔΣ, ΝΤΟΜΛΑΝΤ
    ΑΕ / πρόεδρος ΔΣ, PREMIUM ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΠΕ /
    Διαχειριστής, Π&Ρ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΕ / Διαχειριστής, ΔΑΒΑΡΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΠΕ /
    Διαχειριστής, ΔΑΒΑΡΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΕ / Διαχειριστής, ΔΑΒΑΡΗΣ ΚΥΘΝΟΣ
    ΕΠΕ / Διαχειριστής.

    Ηλίας Μπρουσιανός -πρώην ιδιοκτήτης της Ιmagine dvd stores O.E
    Γιάννης Μπαιλάν: Γενικός Γραμματέας στην εταιρεία BEKO LAB INC
    DS του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας, ΙΑΤΟΣ ΑΕ,NOVO ATREUS
    SA,SMART Q

    Άγγελος Γιόκαρης: Ελλάκτωρ Α.Ε. Μέλος ΔΣ, Ακτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ
    Αντιπρόεδρος ΔΣ, Αττικές Διαδρομές ΑΕ Μέλος ΔΣ, Παντεχνική ΑΕ Πρόεδρος
    ΔΣ, Προμάς ΑΕ Πρόεδρος ΔΣ, ΛΜΝ ΑΕ Πρόεδρος ΔΣ, Λάμδα Τεχνική ΑΕ
    Μέλος ΔΣ, Αθηναϊκοί Σταθμοί ΑΕ Πρόεδρος ΔΣ, Π&Π Στάθμευση ΑΕ
    Διευθύνων Σύμβουλος, Σταθμοί Παντεχνική ΑΕ Διευθύνων Σύμβουλος,
    Μετροπόλιταν Αthens Park ΑΕ Διευθύνων Σύμβουλος, Smyrni PARK ΑΕ
    Μέλος ΔΣ, POLISPARK ΑΕ Μέλος ΔΣ, SALONIKA PARK ΑΕ Μέλος ΔΣ

    Σοφοκλής Ρόβης: Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία
    ROVINVEST AΝΩΝΥΜΗ EΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου ΙΑΤΟΣ Α.Ε. – ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στην εταιρεία SMART Q AΝΩΝΥΜΗ EΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

    Αλέξανδρος Δήμου: Γενικός Διευθυντής HORIZON STORM, Γενικός
    Διευθυντής PTY LTD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η επένδυση στις μετοχές της Εταιρείας υπόκειται σε μια σειρά κινδύνων:

    Μαζί με τις λοιπές πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν Πληροφοριακό
    Σημείωμα, οι δυνητικοί επενδυτές θα πρέπει να εξετάζουν προσεκτικά τους κινδύνους που περιγράφονται παρακάτω, πριν επενδύσουν σε μετοχές της
    SUPPORTERS CLUB AE .

    Εάν επέλθει οποιοδήποτε από τα γεγονότα που περιγράφονται ακολούθως, η Εταιρεία, η χρηματοοικονομική της θέση η/και
    τα αποτελέσματα της λειτουργίας της ενδέχεται να επηρεαστούν δυσμενώς
    και ουσιωδώς και, ανάλογα, μπορεί να σημειωθεί απαξίωση των μετοχών της
    Εταιρείας, οδηγώντας σε απώλεια του συνόλου ή μέρους οποιασδήποτε
    επένδυσης σε αυτές.

    Επιπρόσθετα, οι κίνδυνοι και οι αβεβαιότητες, που
    περιγράφονται ακολούθως, μπορεί να μην είναι οι μόνες που, ενδεχομένως
    να αντιμετωπίσει η Εταιρεία. Σημειώνεται τέλος ότι η σειρά παράθεσης των
    κινδύνων δεν παραπέμπει σε διαφοροποίηση τους όσον αφορά την βαρύτητα
    ή στη πιθανότητα πραγματοποίησης καθενός από αυτούς.

    Παρακάτω παρατίθενται συνοπτικά οι σημαντικότεροι κίνδυνοι που
    συνδέονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα της Εταιρείας, τον κλάδο
    στον οποίο δραστηριοποιείται καθώς και την μετοχή της Εταιρείας:


    6.1 ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

    Όπως σημειώθηκε η Εταιρεία έχει ως σκοπό της, τη συμμετοχή στο κεφάλαιο
    της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό
    παράγοντα κινδύνου , ανεξάρτητο από τους κινδύνους που πηγάζουν από την
    ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ και αναλύονται κατωτέρω υπό 6.2, καθώς η διοχέτευση του
    συνόλου των κεφαλαίων σε ένα προορισμό , χωρίς καμία διασπορά, αυξάνει
    σημαντικά τον επιχειρηματικό κίνδυνο οποιασδήποτε επένδυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 6.2 ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ

    Ύπαρξη παλαιών οφειλών
    Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σήμερα εντός των πλαισίων τήρησης της ρύθμισηςαποπληρωμής των οφειλομένων προς τους πιστωτές της, όπως αυτή έχει συμφωνηθεί με βάση τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 1892/1990 (Η
    συνολική σήμερα οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΚ από την ανωτέρω συμφωνία (του
    άρθρου 44) ανέρχεται σε 2.765.000.

    Ζημιογόνες χρήσεις
    Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει ζημίες για συνεχείς χρήσεις στις οικονομικές της
    καταστάσεις. Όλες οι χρήσεις των τελευταίων ετών κλείνουν ζημιογόνες με
    αποτέλεσμα να μην διανέμεται μέρισμα στους μετόχους, καθόσον δεν
    υπάρχουν κέρδη.

    Λήψη αδειοδότησης

    Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που ισχύουν από την Ευρωπαική Ομοσπονδία
    Ποδοσφαίρου (UEFA) η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να τακτοποιήσει ή ρυθμίσει όλες
    τις προς τρίτους οφειλές της μέχρι τις 30/06/2011 προκειμένου να λάβει την
    άδεια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τη συμμετοχή στις Ευρωπαικές
    διοργανώσεις της επόμενης περιόδου αλλά και της Ελληνικής για τη
    συμμετοχή στις εγχώριες. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της κατά τα
    ανωτέρω κινδυνεύει με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις της
    επόμενης περιόδου καθώς και με κυρώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις.
    Ανταγωνιστικό και αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

    Το περιβάλλον που δραστηριοποιείται η ΠΑΕ ΑΕΚ ( διασυλλογικές
    διοργανώσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη) είναι έντονα ανταγωνιστικό. Ο
    χώρος του αθλητισμού εξαρτάται πολλές φορές από τυχαία και αβέβαια
    γεγονότα που είναι πέρα από τον έλεγχο της Εταιρείας Ο σύλλογος διεξάγει
    πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο διεθνώς με αποτέλεσμα μια αποτυχημένηαγωνιστικά πορεία να έχει αρνητική επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματα και στην δραστηριότητα της Εταιρείας.

    Ειδικότερα, στις χρονιές που η ομάδα δεν επιτυγχάνει την συμμετοχή της στους ομίλους του Champion league υπάρχει σοβαρή επίπτωση στα αποτελέσματα της Εταιρείας λόγω σημαντικής απώλεια εσόδων από την UEFA.
    Η οποιαδήποτε διακύμανση της αξίας της μετοχής της ΠΑΕ ΑΕΚ ενδέχεται να
    επηρεάσει τα αποτελέσματα της Εταιρείας.

    Ο κίνδυνος αυτός είναι ιδιαίτερα ισχυρός λόγω του μονοσήμαντου της επένδυσης και της μη διασποράς χαρτοφυλακίου της Εταιρίας. Στην περίπτωση διακινδύνευσης της μοναδικής επένδυσης π.χ. υποβάθμιση της ή μείωση της φιλάθλου ανταποκρίσεως υφίσταται κίνδυνος μειώσεως της αξίας της επένδυσης.
    Ο ίδιος κίνδυνος υφίσταται με δεδομένο το γεγονός ότι δομικά οι ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες επηρεάζονται στα χρηματοοικονομικά τους από αστάθμητους παράγοντες και ως εκ τούτου δεν είναι εύκολο να δημιουργούν
    χρηματοοικονομικές προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κίνδυνος μείωσης αξίας ποδοσφαιριστών

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μερικά μεγάλα συμβόλαια με ποδoσφαιριστές, των οποίων η
    αξία δύναται να μειωθεί σημαντικά κάτω από το κόστος απόκτησης τους λόγω
    παραγόντων όπως κυρίως οι τραυματισμοί και η μη συμμετοχή τους στην
    ομάδα λόγω κακής απόδοσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδέχεται να
    επηρεαστεί σημαντικά η αξία ενός ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου να έχει
    επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματα της ΠΑΕ ΑΕΚ και κατ’ επέκταση της
    Εταιρείας.

    Ασφαλιστικός κίνδυνος

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ασφαλίζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για κινδύνους
    από τραυματισμούς. Έτσι, σε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών οπού ο
    ποδοσφαιριστής καθυστερεί να επανέλθει στις υποχρεώσεις ή αναγκάζεται να
    σταματήσει το ποδόσφαιρο, η Εταιρεία εξακολουθεί να πληρώνει το
    συμβόλαιο του, χωρίς εκείνος να προσφέρει στην ομάδα. Ως εκ τούτου, η
    απόδοση της ομάδας ως σύνολο δύναται να επηρεαστεί αρνητικά από την
    απώλεια ενός η περισσοτέρων ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών γεγονός
    που ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τα οικονομικά της Εταιρείας.

    6.3 ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

    Αλλαγή του νομικού και θεσμικού πλαισίου

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ επηρεάζεται άμεσα από τις αλλαγές στην αθλητική και
    φορολογική νομοθεσία. Τυχόν αλλαγές στον υπολογισμό του φόρου
    μεταγραφών και ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών δύναται
    να επηρεάσει την ρευστότητα και τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 6.4 ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΕΧΥΡΑΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Όπως προαναφέρθηκε οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ (21,31%) που η Εταιρεία
    έχει ήδη αποκτήσει δια εισφοράς τους στο μετοχικό της κεφάλαιο από τους
    ιδρυτές μετόχους, υπόκεινται στα δικαιώματα και τις διατυπώσεις της από 17.
    05.2006 Σύμβασης Ενεχύρασης Μετοχών συναφθείσης μεταξύ μετόχων της
    ΠΑΕ ΑΕΚ (κ.κ. Νικολαίδη, Κανελόπουλου, Κούλη, Γκούμα, Παππά,
    Θανόπουλου και Νοτιά) και της αγγλικής τράπεζας MORGAN STANLEY (εφεξής η Τράπεζα), η οποία χορήγησε κατά την ίδια ημερομηνία ομολογιακό
    δάνειο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, προς εξασφάλιση της αποπληρωμής του οποίου
    συνήψε με τους εν λόγω μετόχους την ανωτέρω σύμβαση.

    Παρ’ όλα αυτά, η ανωτέρω Τράπεζα ( Ομολογιούχος Δανειστής) ουδέποτε ως σήμερα απαίτησε την εφαρμογή των όρων της σύμβασης ενεχύρασης γι αυτό και οι μετοχές δεν έχουν μέχρι σήμερα ενεχυρασθεί σε αυτήν. Στην περίπτωση όμως που η Τράπεζα απαιτήσει την εφαρμογή των όρων της σύμβασης αυτής όπως έχει δικαίωμα, τότε υπάρχει κίνδυνος η Εταιρεία :

    α) να μην μπορεί να λάβει μέρισμα για τις μετοχές αυτές, αφού αυτό θα εισπράττεται από την Τράπεζα ως ενεχυρούχο

    β) να μην μπορεί να ψηφίσει ελεύθερα στις Γενικές Συνελεύσεις
    της Εταιρείας, αφού θα χρειάζεται την προηγούμενη έγκριση του ενεχυρούχου
    (Τράπεζας) για να συμμετάσχει σε αυτές

    γ) να απωλέσει την κυριότητα των μετοχών σε περίπτωση κατά την οποία ο ενεχυρούχος δανειστής (Τράπεζα) ενεργοποιήσει το ενέχυρο και προχωρήσει σε κατάσχεση επί των μετοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βρε βρε...

    Η 2,56% θα εχεις η 10,26%..

    Η αμα εχει καποιος 2,56% ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ο επομενος εχει 7,69%

    Τυχαιο? Οπως λεει και η διαφημηση αμα πιεσεις στη μεση το 0 τι γινεται? 8...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ zastro

    Το οτι η τραπεζα δεν ζητησε τις μετοχες της ΔΕΝ σημαινει οτι δεν τις κατεχει.

    Ειπαμε καναμε μια μαλακια και δανεισαν την ΠΑΕ Ακαλυπτων.

    Να κανουμε και δευτερη να ζητησουμε τις μετοχες που απο πισω τους κουβαλουν 60εκ χρεη?

    Η τραπεζα απλα περιμενει ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΤΟ οιπασδηποτε μορφης κανει οτι μπαινει στη ΠΑΕ να το εισπραξει ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναφερει η συμβαση.

    Νομιζεις οτι ολες αυτες οι ΑΜΚ δεν καλυφθηκαν ετσι απλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε DIMI στα εχω εξηγήσει 50 φορές και επιμένεις άνθρωπέ μου:
    1. Η ομολογία αντιπροσωπεύει δικαιώμα των ομολογιούχων έναντι της εκδότριας κατά τους όρους του δανείου και είναι χρεόγραφο που ενσωματώνει έντοκη απαίτηση κατά της εταιρείας.

    2. Σε αντίθεση με τη μετοχή,η ομολογία δεν ενσωματώνει μετοχική σχέση,ούτε πηγάζουν απ αυτή δικαιώματα διοικήσεως,αλλά περικλείει απλώς μια απαίτηση που αντιστοιχεί σε τμήμα του χρέους της εταιρείας.

    3. Οι μετατρέψιμες ομολογίες είναι ειδική κατηγορία ομολογιών που παρέχουν τη δυνατότητα μετατροπής τους σε μετοχές. Έτσι ο ομολογιούχος μετατρέπεται από δανειστής σε μέτοχο,γεγονός που αποτελεί για την ΑΕ μορφή κεφαλαιοποίησης χρεών.Το δικαίωμα μετατροπής ασκείται με ΔΗΛΩΣΗ του ομολογιούχου προς την εταιρεία και συνεπάγεται αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που υπόκειται σε ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ενώ μειώνεται αντίστοιχα το ποσό του δανείου.

    ΜΟΝΟ με απόφαση ΓΣ μετόχων μπορεί να ψηφιστεί τροποποίηση της αρχικής σύμβασης του ομολογιακού δανείου,η οποία θα καταστήσει υποχρεωτική τη μετατροπή των ομολογίων σε μετοχές και θα ορίσει και τιμή μετατροπής.Από το 2006 που σύνηψε το δάνειο η ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν υπάρχει ούτε τέτοια απόφαση ούτε τέτοια απαίτηση της Τράπεζας.Η Τράπεζα ΔΥΝΗΤΙΚΑ έχει τη δύναμη που γράφεις.ΔΕΝ ΕΧΕΙ μετοχές η Τράπεζα.Δε μπορώ να στο (ξανα)γράψω αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για να γινεις μετοχος λοιπον δεν πρεπει να μετατραπουν οι ομολογιες (ως μετατρεψημες) σε μετοχες?

    Ειπα εγω οτι εχει μετοχες? Δικαιωματα εχει τα οποια και ΔΕΝ εχει εξασκησει, αυτο δεν σημαινει οτι αυτα αναιρουνται.

    Αν κανει η ΓΣ οπως σωστα λες τετοια κινηση βαζει την τραπεζα ΣΩΣΤΑ απο δανειστη σε μετοχο.

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ εχει η τραπεζα να μετατραπει σε μετοχο..

    Τα λεφτα της θελει απλα πισω και ειναι σε θεση, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ να μπλοκαρει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ειτε με μορφη ΑΜΚ ειτε ακομη και σε αποκοπη μερισματος.

    Εξ ου και το 67% των μετοχων αντιστοιχει σε ομολογιες οι οποιες ειναι υπο την κατοχη της.

    Εσενα σε πειραζει ο ΤΡΟΠΟΣ η τον πραγματικο προβλημα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μια ΓΣ λοιπον που θα μετετρεπε σε μια ΑΜΚ τις ομολογιες σε μετοχες θα εδινε μεν το αναλογουν ποσο (μεσω της ΑΜΚ) στη τραπεζα, θα κληροδοτουσε δε τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ των μετοχων αυτων δηλαδη τα χρεη της.

    Για να μπορει λοιπον ο κατοχος των ομολογιων να παρει τα λεφτα του θα πρεπει στην ΑΜΚ οχι μονο να καλυφθει το δανειο για το οποιο εκδοθησαν οι ομολογιες, ΑΛΛΑ και οι μετοχες που θα προκυψουν να ανταποκρινωνται σε μια ΑΕ που ΔΕΝ εχει χρεη ετσι ωστε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ να μεταβιβασθουν στον καλυπτωντα την ΑΜΚ.

    Με απλα ελληνικα η ΑΜΚ θα πρεπει να καλυψει και το δανειο και το χρεος.

    Αλλιως καλυπτωντας μονο τις μετατρεπωμενες ομολογιες η τραπεζα ναι μεν θα παρει τα χρηματα του δανειου (δυνητικα) αλλα θα ειναι αυτοματα και μετοχος σε μια ΑΕ που εχει χρεος..

    Γιατι νομιζεις εσυ οτι ΟΠΟΙΟΣ το εχει ψαξει εχει φυγει ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κατα βαση δεν διαφωνειτε βρε παιδια.
    Καμια διαθεση δεν εχει να γινει μετοχος η Μοργκαν αν και μπορει. Τοκογλυφοι ειναι,οχι μαλακες.
    Οπως και η Ελλας,ουτε η ΑΕΚ πρεπει να επτωχευσει.

    Πολλοι οι λογοι και οι κινδυνοι που απορεουν απο το ιδιοτυπο αυτο μετοχικο-εταιρικο μορφωμα. (το οποιο χρησιμοποιουν αρκετες εταιρειες προκειμενου να κανουν λιφτιγκ,αλλα εδω υπαρχουν εμποδια)

    Απο το να μη λαμβανεις μερισματα-που ειναι το πιο ανωδυνο,μεχρι του να βρεθεις με μια πουτσα στην λαδοκολλα. Η στον κωλο.

    Τελος παντων. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.
    Και επειδη μονο η καταστροφη του 2012 μας "σωζει",πρεπει πριν απο τοτε να κανουμε μερικα μαγικα για να παρουμε την αδειοδοτηση τωρα στις 30-6.
    Ισως με ΝοστρΑδαμιδειο αλχημεια. Με κατι μαγειρεματα αριθμων,κατι παρακαλια,κατι στραβα νουμερα,κατι θα γινει.

    Αντε παιδια. Γρηγορα,τελειωνετε,γιατι οντως υπαρχει μια πιθανοτητα να ξεκινησει το πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αδελφε το μαγικο εχει αποφασισθει απο το Πασχα και ειναι απλο.

    Κανουμε μια εταιρεια που την λεμε supporters και μεσα αυτης ταζουμε απιαστα ονειρα στο κοσμο τις λεγωμενες και στην καθομιλουμενη ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    Μαζευουμε απο ευκολοπιστους 200αρακια βαζωντας ενα αρχικο κεφαλαιο 5-6 κατοσταρικα τα οποια και θα μας γυρισουν ΑΝ δεν τρεξει το μαγαζι (το λενε ξεκαθαρα οτι ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ παιρνει τα λεφτα του πισω ΑΝ ΑΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ) και ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

    Απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα. 500-800 1 μυριο οτι κατσει τελος παντων. Ταυτοχρονα δινουμε και ποσοστο σε καθε πικραμενο για να εχει ενα χαρτι που να λεει οτι ειναι μετοχος και σε περιπτωση που θελει το χρησιμοποιει να...ψηφισει (αν θελει δε ακομη και για την φυσικη αναγκη του, whichever comes first που λενε και οι Αμερικανοι).

    Οτι λοιπον μαζεψουμε καλο ειναι. Χαμενοι δε βγαινουμε. Στο τελος δε εμφανιζωμαστε και ως ΑΕΚαρχες βαζωντας την διαφορα ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ για να μην εχουμε και τα περσυνα ντου..

    Και να μαστε ετοιμοι για το νεο γυρο (οχι με πιτα το κανονικο) του πρωταθληματος.

    εν τω μεταξυ πουλαμε οτι υπαρχει οσο οσο ΜΠΑΣ και πληρωσουμε κανα φεσι απο αυτα που στο φακελλο δηλωσαμε ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    Στη προοτπικη δε ο εκαστοτε Σκοκος να κανει διακανονισμο σε 67 δοσεις των 134 ευρω ατοκα, οχι απλα κοιταει το οπου φυγει φυγει αλλα και το οσο οσο φυγει..

    Ειναι παγκοσμια πρωτη ποδοσφαιρηστες να ψαχνωνται για μεταγραφες ετσι ωστε να πληρωθουν απο την πρωην ομαδα τους (Γιαχιτς-Σκοκο-Μαιστο κλπ κλπ) εφαρμοζωντας τα λογια του προεδρου κατα γραμμα: μονοι μας και ολοι τους.

    Δηλαδη κοιτατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ να βρειτε κανα φραγκο γιατι απο ολους μας δεν υπαρχει μαντηλι για κλαψιμο..

    Οποτε ολοι καλα και ο προεδρος δηλωνει (και η πλακα ειναι οτι πραγματικα το πιστευει κιολας) οτι η χρονια ειναι πετυχημενη και παμε καλα.

    Ετσι ειναι αμα εισαι κουπατος (οχι Λουμιδης) κυπελλουχος εννοω.

    Εχεις 30% μειωση πελατειας, σου φευγει το 40%του βασικου σου ροστερ, χτιζεις μια ομαδα με δανεικους και επιλογες ενος προπονητη που ψαχνεται να φυγει ακομη και σε νεοφωτιστη ομαδα της Ιθπανιαθ και δηλωνεις πετυχημενος..


    Οι δε θεσεις σου και ανακοινωσεις σου ειναι ζηλευτες ακομη και απο τις κολοτουμπες ακροβατικου κινεζικου τσιρκου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ, Η MS ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣΣΟΣ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.
    ΑΝ Η ΑΕΚ ΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ( αυτή ελεύθερα ΌΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ.
    ΜΕ 7 ΜΥΡΙΑ, που κατά Αδαμίδη τα καθαρίζει με 1,5, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ZASTRO: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ( το έχω πει στο ούζο ), ΘΕΛΩ ΤΟ BLOG ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Pε DIMI παληκάρι μου, στην αρχή μου απαντάς με αυτό: «Το οτι η τραπεζα δεν ζητησε τις μετοχες της ΔΕΝ σημαινει οτι δεν τις κατεχει» και μετά μου γράφεις αυτό: «Ειπα εγω οτι εχει μετοχες? Δικαιωματα εχει τα οποια και ΔΕΝ εχει εξασκησει, αυτο δεν σημαινει οτι αυτα αναιρουνται».

    Αποφάσισε επιτέλους τί πιστεύεις ή έστω πώς διατυπώνεις αυτό που πιστεύεις.Η κατάσταση με την Τράπεζα και τις ομολογίες έχει ακριβώς όπως την παρέθεσα για πολλοστή φορά μετά την παρέμβασή σου.Για να στο πώ και με λόγια της «αγοράς» το ομολογιακό της ΑΕΚ μπροστά στις συμβάσεις του Νοτιά και του Παππά με τη Morgan Stanley, είναι τα ψιλά που δίνεις στο φανάρι για να σου καθαρίσουν το τζάμι.

    Μια χαρά έχει ως εγγύηση το cash collateral ορισμένων εκ των μετόχων η Τράπεζα και δεν ασχολείται με μια δόση 5 εκατομμυρίων ευρώ.Θα ασχοληθεί εάν και εφόσον χάσει από πελάτες τους εν λόγω εφοπλιστές.Μην παρασύρεσαι από ένα ζήτημα που διόγκωσαν οι εφημερίδες και είναι ήσσονος σημασίας σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Αν ισχύει κάτι διαφορετικό, ας βγεί ο «καζαμίας» να διαψεύσει κι εμένα και το blog.Εκτός αν σταμάτησε να διαβάζει από την Αμερική το συγκεκριμένο χώρο και ασχολείται με άλλα blogs που του χαϊδεύουν τ'αυτιά.

    Steven το ξέρεις ότι όποτε μπορώ συμμετέχω.Είτε μέσω του ταχυδρομείου σου, είτε με σχόλια.Όταν μας δοθεί η ευκαιρία, θα τα πούμε και από κοντά.Στο μόνο που εξακολουθώ να διαφωνώ και νομίζω με δικαίωσαν οι εξελίξεις, ήταν οι θέσεις σου για τη λάθος πλευρά του παρασκηνίου που επέλεξε η ΑΕΚ.Νομίζω τα γεγονότα δικαίωσαν τον Αδαμίδη και το φιλοκυβερνητικό Παππά, ενάντια στο σύστημα Μπέου και τον εκλεκτό της Ντόρας Μαρινάκη.
    Είναι μια κουβέντα που κάποια στιγμή πρέπει να την κάνουμε και είναι δύσκολη μέσω του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν θελω να διακοψω την κουβεντα σας,πως θα μπορουσα αλλωστε,αλλα εχετε καταλαβει οτι το χοντρο παιχνιδι ειναι αυριο στο νεοκλασσικο μπουρδελο? ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ? Γιατι μαζευουν 148 ψηφους!!! Και ψαχνουν να βρουν 4 για να μην ξεφτυλιστουν.Το ξερουν και τα καναλια για αυτο και ολη την μερα εχουν ξεσκιστει να λενε τι σημαινει χρεωκοπια....ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ....
    Σε τρεις απ`αυτους ΕΤΑΞΑΝ τα παιδια τους σε δουλειες και σε αλλους δυο υφυπουργιλικι.Στον δε γκραντε αντιδραστικο Αθανασιαδη,του χουν ζαλισει τα αρχιδια να ψηφισει αυριο και θα ξαναδουν το θεμε της ΔΕΗ στον εφαρμοστικο νομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ...Και φυσικα υπαρχει και η απαραιτητη καβατζα,που ειναι στο κομμα της Ντορας.
    Η γνωστη και μη εξαιρετεα αργειτισα ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,εριξε το συνθημα πως θα στηριξει την φιλη της την Ντορα οπως και ο Λαμπροπουλος ο Καλαματιανος,αφου τα κολλητηκια θα εξαργυρωθουν αργοτερα.Για φτυσιμο και οι δυο τους χρονια ,ενας λογος παραπανω τωρα που το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα κανουν ζημια στον Σαμαρα και στην Νεα Δημοκρατια.
    Και φυσικα,ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ θα αποδειχτει το ΚΚΕ,οπως συνηθιζει να κανει σε κρισιμα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ZASTRO: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΓΩ ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
    ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ.
    ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΕΙ ΕΡΓΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ: ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    Ή ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @ zastro:

    ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΝ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: KAI ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑ.

    Τωρα ανα εσυ ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν καταλαβαινεις και πας να μου τριπλαρεις με την νομικη επεξηγηση του τι σημαινει ομολογιακο δανειο, οκ ισως καπου καποτε να γνωριζω και εγω τι σημαινει.

    Τωρα για το ΑΝ και ΠΟΥ μπερεδευται ο καθενας ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ με την εν λογω τραπεζα, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και ουτε ενδιαφερει την ΑΕΚ.

    Οπως ΔΕΝ ενδιαφερει κανεναν υποψηφιο επενδυτη το αν τα εχει κανει πλακακια η οχι η καθε ms με τον καθε θανοπουλο και τον καθε νοτια.

    Εδω μιλαμε με συγκεκριμενα πραγμτα για συγκεκριμενα θεματα.

    Η MS ανα ΠΑΣΑ στιγμη ΑΝ θελει κανει κομπλα αφου θες να το παμε στο ψητο.

    Το γιατι ΔΕΝ την κανει ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. Με αφορα ομως ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

    Και χεστηκα για τον καθε παπα και νοτια. Η ΑΕΚ με νοιαζει και οχι τα προσωπα.

    Και αφου ειναι τοσο high ολοι τους ας τα δωσουν τα ρημαδια τα ψιλα στο φαναρι να τελειωνει μια ιστορια που οι ΙΔΙΟΙ ξεκινησαν.

    Νισαφι πλεον με τις ομολογιες τις μετοχες τα δικαιωματα και τις παπαριες... που μια ειναι ετσι και μια γιουβετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ασφαλώς και δεν είναι ο μεγαλύτερος Πρόεδρος της ΑΕΚ.Ένας διεκπεραιωτής είναι,εντολοδόχος του Πέτρου Παππά.Δεν είναι κακό, ούτε υποτιμητικό γιατί ο Παππάς είναι ένα πολύ υπολογίσιμο μέγεθος.

    Κανένας δεν έχει πειστεί από τον Αδαμίδη και κακώς ασχολούμαστε με τον Αδαμίδη.Το πατρονάρισμα και το σκριν έγινε από τον Παππά που έχει πολλές συμπάθειες στην κυβέρνηση.Έδεσε και το γλυκό με τις άριστες σχέσεις του Νοτιά με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και το έργο παίχτηκε διαφορετικά.

    Εκτιμώ ότι δεν κάνεις λάθος με την περίπτωση Αδαμίδη.Ότι πήρε ζεστά το ρόλο του και δουλεύει για τον εντολέα του και την ΠΑΕ, είναι γεγονός.Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και τον βοήθησε πολύ ο Μελισσανίδης για να καταλάβει 5 πράγματα.

    Βέβαια είναι πάρα πολλά τα γεγονότα που δεν ξέρει ο κόσμος και πολλά τα αντισταθμιστικά οφέλη του Αδαμίδη από την ιστορία ΑΕΚ.Εγώ ούτε σε αυτό τον κακίζω γιατί στη θέση του κι εγώ θα κοιτούσα να φτιαχτώ.Να φτιαχτώ αλλά να φτιάξω κιόλας.Κανείς δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του, όσο κι αν αγαπά το αντικείμενό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. DIMI το παληκάρι δεν είναι βρισιά.Δε σε είπα μαλάκα.Αυτό όσον αφορά το κυριότερο (που γράφετσαι με όμικρον και όχι με ωμέγα εφόσον ξέρεις πολύ καλή γραφή και ανάγνωση).

    Δεν έκανα καμία τρίπλα.Από τη μία έγραψες ότι η Τράπεζα «κατέχει μετοχές» και απ'την άλλη διερωτήθηκες «πότε είπα εγώ ότι η Τράπεζα έχει μετοχές».Σόρρυ αλλά scripta manent.

    Δεν υπάρχει νομική και μή εξήγηση όταν μιλάμε για συμβάσεις.Η εξήγηση είναι μία είτε το θέλεις είτε όχι.Αν στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες πράττεις και ερμηνεύεις όπως «ξέρεις εσύ» δικαίωμά σου.

    Ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ η δανειοληπτική θέση του μετόχου της ομάδας μου.Όπως και η φερεγγυότητα και το όνομά του στην παγκόσμια αγορά.Αν πάλι σε αφήνουν αδιάφορο όλα αυτά, πάλι δικαίωμά σου και απλώς διαφωνούμε και εδώ.

    Δε γεννηθήκαμε όλοι για να συμφωνούμε και άλλωστε κουβέντα κάνουμε στο χώρο του Steven που μας φιλοξενεί επωνύμως, ενώ εμείς είμαστε ανώνυμοι.Σε κάθε περίπτωση, ας μην ξανασυζητήσουμε οι 2 μας για το ομολογιακό κι ας κρατήσει ο καθένας τις απόψεις του.Καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οι οροι του δανειου και οτι απο αυτους προκυπτει δειχνουν οτι η τραπεζα 'κατεχει' μετοχες.
    Το αν τις κατεχει μεσω ομολογιων η οχι, η οπως αλλιως θες να πεις οτι ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΕΙ ενα μερος της ΠΑΕ ΑΕΚ ειναι δικο σου θεμα.

    Το θεμα ειναι οτι το κανει.

    Οσο για την φερεγγυοτητα των μεγαλομετοχων μου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορη οταν στις δουλειες τους με την ΑΕΚ εχουν καταφερει να βαζουν μεσα εκκ ευρω την ομαδα.

    Ας πληρωσουν λοιπον οι φερεγγυοι τα φεσια τους και στο καλο.

    Οσο για τις οποιες επαγγελαμτικες μου δραστηριοτητες και πως τις διεξαγω ΠΑΛΙ ειναι δικο μου θεμα. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ.

    Δεν σου εχω δωσει επισης ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου προσαπτεις ΚΑΝΕΝΑ χαρακτηρισμο, οπως αλλωστε δεν σου εκανα και εγω.

    Ειτε παλικαρι, ειτε μαλακα.

    Γκεγκε?

    Kραταω μονο την ειρωνια σου και τιποτε αλλο.

    Και φυσικα το οτι ασχοληθηκα με εναν ειρωνα, που κοιταει να πιαστει εστω και απο ενα typo, για να δειξει την 'ανωτερωτητα' του χαρη του εκανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν επενέβην στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και δεν πρoσάπτω χαρακτηρισμούς.Ίσα ίσα ανέφερα ότι είναι δικαίωμά σου να κάνεις τις δουλειές σου όπως νομίζεις εσύ καλύτερα.

    Οι συμβάσεις όμως είναι δική μου δουλειά, στην οποία δε δέχομαι αμφισβήτηση.
    Σε προσφώνησα με μία οικεία προς εμένα έκφραση την οποία παρεξήγησες, εκλαμβάνοντάς την ως έκφραση υβριστικού περιεχομένου και κατόπιν μου επιτίθεσαι.Το δικαιολόγησα ΚΑΙ αυτό λαμβάνοντας υπ'όψη την ανωνυμία του χώρου και την ιδιαιτερότητα του μέσου.Ακόμη και υπόδειξη να σου έκανα, τίνι τρόπω να συμπεριφέρεσαι επαγγελματικά, δεν είσαι αυτεξούσιος ώστε να αυτενεργείς;Δεν το καταλαβαίνεις ότι υποβιβάζεις τον εαυτό σου με τους ισχυρισμούς σου;Είναι δυνατόν να ομιλείς για "ανωτερότητα" μεταξύ δύο ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ σχολιαστών ενός blog; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή