Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ

           Αυτός ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κάπου ζήλεψε την τρόϊκα και τα ΔΝΤ. Διότι ορθότατα μίλησε μεν για τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά εντελώς άστοχα έβαλε τα λουκέτα στο μαγαζί,  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ;
           Και πήγε παραπέρα από τις δηλώσεις του Δώνη ( μπουρδέλο κλπ ). Αυτός είπε οτι δεν μπορεί να διοικεί έναν χώρο που " τον λυμαίνονται πλαστογράφοι, απατεώνες και νοθευτές δημόσιων εγγράφων μαζί με στοιχηματατζήδες, μπράβους, οργανωμένους στησιματίες παιχνιδιών και πολιτικούς που κάνουν τα στραβά μάτια λόγω πολιτικού κόστους." ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ, ΚΙ ΕΔΩ ΕΠΕΣΕ ΒΟΜΒΑ;
            ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ ΔΗΛΑΔΗ. Διότι η ομιλία αυτή  έγινε προς τα μέλη της συντονιστικής της ΕΠΟ, ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΜΙΑ "ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ" ΚΑΘΑΡΣΗ. ΣΩΣΤΑ; ΟΛΟΣΩΣΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ, ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ : " ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ;"
      ΚΑΙ  ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΔΗΛΑΔΗ; Ο ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΣΦΥΡΑΓΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ.
           ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΟΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΝΑΕΙ; ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ, ΟΙ ΚΑΡΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;
          ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, πολύ συγκεκριμένα πράματα: ΤΗΝ ΚΌΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ; ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, που δεν έχει καμμία σχέση με τον ελληνικό λαμογισμό ( και το υπογράφγω αυτό ) , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
                     - ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ
                     - ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ περίφημου "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ" ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
    ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΩΣΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ, " αν δεν γίνει κάτι σε 15 ημέρες, τότε θα παραιτηθώ."  ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ.
                 Κι έχεις φτάσει πολύ κοντά με τους μπράβους που απειλούν το σπίτι σου ( από Κρήτη  μεριά ) διότι είπες μαλακίες στο λιμάνι του Ηρακλείου. ΚΙ ΕΚΕΙ, υπάρχει η φήμη, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, που πάντα ήταν υπέρ του σωστού, του τίμιου και του ηθικού ( είμαστε και πλακατζήδικο blog).
               Παύση για ένα ωραίο τραγούδι :
                                    Η μαλακία, η μαλακία είναι πολύ καλή.
                                    Σου φτιάχνει μπράτσα, σου φτιάχνει φάτσα
                                   γι' αυτό και είναι σεβαστή.
                            ( τον ρυθμό θα σας τον πω στις 16/6 στο ούζο ).
           Διότι αγαπητέ Σοφοκλή, όλοι οι απατεώνες που λες, είναι μπροστά σου και τους βλέπεις. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ;
            ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ; ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,  ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ;
       Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ; ΟΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ;
             ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΡΩΤΑΩ. ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ.
     ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ.
                 ΥΓ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΙΣ 16/06. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ.         

15 σχόλια:

  1. Αλλη μια επιτυχια του ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ που προεδρευει..

    Παει και ο Σκοκο..

    3 στα 3 ο μαλακας.

    Χαρησε τον Τζιμπουρ, αφησε τον Μπλανκο, αφησε τον Μαιστοροβιτς, το Μαντουκα τον Αλεξοπουλο μεχρι και τον Αλβες και τωρα φευγει ο Σκοκο για 2,8εκ..

    Με λιγα λογια σε ενα χρονο μεσα καταφερε (γιατι οσο ΜΑΛΑΚΑΣ και να εισαι αυτο ειναι κατορθωμα) να εισπραξει απο 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ παικτες της ομαδας που παρελαβε 2,8εκκ..

    Μη πουμε ποσο κοστισαν ολοι αυτοι γιατι θα παθουμε κανα ταρακουλο.

    Μονο ο γκαμηλιερης αγοραστηκε 3...

    Μιλαμε για λαμπρη εμπορικη διαχειρηση.

    Αυτος ο τυπος ζηταει μαζι με το αλλο το error να του δωσουμε τα λεφτα μας να τα διαχειρησθει.

    Και του φταει λεει ο Μαρινακης που τον κυνηγαει.

    Εγω λεω οτι φταει και ο Παπουτσακης του Εργοτελη και ο Βροντακης και ο Φορτουνακης.

    Γενικα αλλη δουλεια δεν ειχε να κανει ο Βαγγελας ρε ΜΑΛΑΚΑ που εχει ριξει 2 καραβια φραγκα, με σενα θα ασχολιοτανε ολη μερα.

    Επειδη εσυ ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ τα εχεις κανει σκατα και ασχολησε ολη μερα με το συνδρομο του κατατρεγμενου κακομοιρη νομιζεις οτι ολοι, ειναι σαν και σενα και δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν.

    Σε κυνηγανε μη τους κλεψεις κανα 17χρονο Ρουμανο και κανα Μολδαβο χτιστη σαν αυτους που κουβαλαγες το χειμωνα.

    Και παραμονευουν να σου αρπαξουν τον μυτογκα για να ζησουν θριαμβους με εξαρες και τεσσαρες..

    Αιντε error και τα δυο σας... και εσυ και το αλλο το ΝΟΥΜΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    @Steven ειμουν στην νεα Πνυκα χθες εως αργα και ειχα το τηλ. στο αυτοκινητο.
    Θα σε παρω εγω σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωληση περιουσιας για "να σωθουμε απο την χρεωκοπια".
    Οπως ξεπουλιεται πχ. ΟΤΕ τωρα (και ακολουθουν με βημα ταχυ τα ακρογιαλια και τα πετρελαια),ετσι και ο δικος μας "Τζεφρυ", αφου ειδε και αποειδε οτι ο κοσμος πηγε πλατεια και δεν συμμετεχει στο σχεδιο διασωσης μεσω των hypostirikton,δινει τον Σκοκο (θα τον εδινε ουτως η αλλως δηλαδη) για να εξοικονομισει την αδεια και αρα την αποφυγη της χρεωκοπιας της ομαδος.

    Σοι δοξα πρεπει,σοι υμνος.

    Να πω δυο λογια για ενα γνωστο γαιδουρι, που καμωνεται τον "πνευματικο ανθρωπο", δηλαδη τον "καθηγητη" Αλιβιζατο. Οταν λεμε "καθηγητη" βεβαια,μη παει ο νους σας σε κανενα αλλο Ουμπερτο Εκο.
    Μιλαμε για ενα σκαθαρι του συστηματος που οπως πολλα αλλα,εχει πιασει τα μετεριζια της προπαγανδας που χρονια τωρα λεει "σφαξε με αγα μου να αγιασω". Η αλλιως: "γαμα με μαυρε μου να ανατριχιασω"

    Λεει λοιπον αυτη μαγκουστα: "ΑΠΑΙΤΩ να μας πουν ΤΩΡΑ τις θεσεις τους οσοι ειναι της πλατειας".
    Μαλιστα.
    Πρωτου σε γραψουν στα αρχιδια τους ολοι μαζι,θελω να προλαβω τριμαλακα και τρυπιε Αλι-βυζατε, να μου πεις,γιατι εσυ δεν ΑΠΑΙΤΕΙΣ πριν απο ολα τα αλλα να σου πουν οι πουστιδες πολιτικαντιδες,οι ορντινατζες δηλαδη αυτων μεσω των οποιων πληρωνεσαι και εσυ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;(οπως αναρωταται αυτο το συμπαν βλακειας που ειναι κρυμενο σε ενα καραφλο κεφαλι)

    Να μας πεις δηλαδη γιατι δεν απορεις και δεν ενιστασαι στο για ποιο λογο τοσα και τοσα φυλλαδια-προγραμματα,τοσα εκατομμυρια ωρων κουβεντας και συσκεψεων και προγραμματικων δηλωσεων και "επανιδρυσεων" και "αναδιαταξεων", 30 τοσα χρονια τωρα δεν επιασαν τοπο κατ'ελαχιστο και σημερα μια χωρα πτωχευει και πωλειται ολοκληρη,μαζι με τους κατοικους της.

    Απαιτησε πρωτα- αν μπορεις να βγαλεις το μουνι που εχεις αναμεσα απο τα σκελια και να ζωγραφισεις εστω δυο αρχιδια-απαιτησε λοιπον πρωτα να σου πουν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΘΗΚΑΝ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700-800 ΔΙΣ ολα αυτα τα χρονια και ΕΠΕΙΤΑ βρωμερη μαιμου βγες και ζητα απο τον κοσμο να σου πει τα σχεδια του.
    Που θα σου δωσει και λογαριασμο.

    Αν ολα πανε "κατ'ευχην" και δεν στραβωσει τιποτα, ακου εγω να σου πω μια "θεση" η οποια να εισαι σιγουρος οτι θα ισχυσει: Γουδη και γουδι. Δηλαδη. ενα γουδι στον κωλο σου και ενα Γουδι για κρεμασμα.
    Τι λες; Δεν ειναι χαρμα "θεση";
    Καθικι με σκατα που "απαιτεις" κι'ολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλατεια,το πρωτο και μεγιστο που εχει αναδειξει,περα απο το αν τελικα ευωδωθει η ολη προσπαθεια αυτοσωτηριας που επιχειρειται,η οχι,ειναι το εξης:
    Καταδειχθηκε περιτρανα οτι δεκαετιες τωρα ενας λαος προβατο ειχε μεταμορφωθει-για αλλη μια φορα- σε εναν "Τρουμαν".
    Μια χωρα ολοκληρη ηταν ενα κατασκευασμενο και ελεγχομενο περιβαλλον.
    Ενα "Τρουμαν Σοου" απο τον Εβρο μεχρι την Κρητη.

    Επαναλαμβανομενες ,μηχανικες, υπνωτιστικες συμπεριφορες που καθοδηγουνταν απο μερικα ραβδια.
    Συμπεριφορα αγελαια,με ωρολογιακη ακριβεια και τοσο προβλεψιμη, που ηταν πλεον ενα παιχνιδι πολυ επικερδες για μια χουφτα κοτζαμπασιδες.

    Ακομα και τωρα να σταματησει το πολυ ανησυχητικο εως τρομοκρατικο μαζεμα οσων καθονται οκλαδον στην κατω πλατεια, η οσων μουτζωνουν και βριζουν εν χορω στην πανω πλατεια,και ετσι ακομα,εχει επιτευχθει κατι παρα πολυ σημαντικο: Η αφυπνηση

    Δεν ξερω αν εχετε δει την ταινια "Ξυπνηματα".
    Αν οχι,υπεροχη,να την δειτε.
    Εκει λοιπον,σε ενα ασυλο,ασθενεις με λιθαργικη εγκεφαλιτιδα,μετα απο καιρο και με την συμβολη ενος νεοτεριστη γιατρου,βρισκεται η αναλογη δοσολογια ενος φαρμακου και τελικα οι ακινητοι ασθενεις αρχιζουν να κουνουν τα ακρα τους και φτανουν στο σημειο μεχρι και να χορευουν και να βγαινουν στο προαυλιο, να κανουν ακομα και εκδρομες και να χαιρονται την ζωη.

    Βεβαια η συνεχεια δεν ειναι αναλογη,εφόσον η μη γνωση της σωστης δοσολογιας,αλλα και η μη γνωση του εαν τελικα ειναι οριστικες η λυσεις του φαρμακου η απλα προσωρινες,οι ασθενεις μετα απο αυτο το αναπαντεχο και ζωογονο διαλειμα,επανερχονται στην προταιρα κατασταση της πληρους ακινησιας και του παγωμενου βλεματος.

    Νομιζω οτι αυτη ειναι η συμπεριφορα και αρα η παθογενεια των λαων.
    Κατι δεν πηγε καλα και μενουν ακινητοι,για χρονια.Μεχρι "κατι" να τους ξυπνησει να τους παρακινησει ενα "φαρμακο", δηλαδη μια κατασταση κινδυνου,και καποιος λαικος ηγετης-γιατρος, να τον οδηγει σε μια απεριγραπτη και "αδικαιολογητη" κινητικοτητα και δραστηριοτητα.
    Και μετα,σαν λαθος βιολογικα προγραμματισμενοι,σαν ενα λαθος στο dna καταπεφτουν σχεδον απαντες ξανα στον λιθαργο της απολυτης απραξιας.

    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι το νουμερο που τους κανει να ντρεπονται και υπαρχει error, DIMI.
    Καποια προσφυγη λεει εγινε απο καποιους (!) και καταγγελουν την συσταση της εν λογω εταιρειας ως παρανομη, στην Επιτροπη Κεφαλαιαγορας (δηλαδη στην αγορα η οποια αγοραζει κεφαλες απο κυνηγους. Ετσι για να μαθαινουμε και κανενα οικονομικο εδω μεσα γιατι ειμαστε αστοιχειωτοι και κυριως αμωρφοτυ)

    Τι στο διαολο γινεται,ξερει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστο το οπιο που ταιζαν τον κοσμακη ηταν τα κατσικοδανεια τα διακοποδανεια και τα μπουζουκοδανεια με την σταδιακη αποψιλωση της παιδειας.
    Το δογμα Ανδρεα δηλαδη τσοβολα δωστα ολα, να βρουμε γκομενα και να γυρναμε στις Ελουντες και στη Ριτα Σακελλαριου.

    Το error ειναι και ταμειακο αν και σε αυτο που λες με την επιτροπη κεφαλαιαγορας εχεις δικιο.
    Βεβαια απο το λαθος στην ιστοσελιδα που μας
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ απο την Παρασκευη περασαμε στην οπως αποδειχθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΗ συγκεντρωση κεφαλαιων μιας και δεν εχει περασει την επιτροπη η εταιρεια.

    1)Σύμφωνα με το άρθρο 3 του νόμου 3401 (του 2005), δεν επιτρέπεται η «δημόσια προσφορά κινητών αξιών» δηλαδη ΜΕΤΟΧΩΝ χωρίς την προηγούμενη δημοσίευση ενημερωτικού δελτίου το οποίο συντάσσεται από την εταιρεία και εγκρίνεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    2)Το καταστατικό των supporters δεν αναφέρει αυτό που ορίζει το άρθρο 8/2190: Ποιοι ανέλαβαν την καταβολή του αρχικού κεφαλαίου των 140 χιλιάδων ευρώ. Στο ενημερωτικό δελτίο, για το οποίο απαιτείται υποχρεωτικά η υπογραφή από πιστωτικό ίδρυμα, πρέπει να προσδιορίζονται τα πρόσωπα που φέρουν την ευθύνη.

    3)Αυτο που φωναζω απο την πρωτη μερα: Ο νόμος 5725 περί επαγγελματικού αθλητισμού αναφέρει ότι μια ανώνυμη εταιρεία όταν συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο μιας ΠΑΕ ή ΚΑΕ σε ποσοστό άνω του 20% είναι υποχρεωτικό να δημοσιεύει το μετοχολόγιό της

    4) Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 20 (στην τροποποίηση του 2002, ΦΕΚ 239) περί επαγγελματικού αθλητισμού, απαγορεύεται η παροχή με το καταστατικό αθλητικής ανώνυμης εταιρείας οποιουδήποτε προνομίου σε μετοχές της. Πρέπει λοιπόν να διευκρινιστεί αν επιτρέπεται η χορήγηση προνομίων της ΠΑΕ ΑΕΚ προς ένα μέτοχο όπως είναι το Supporters Club, που ανακοίνωσε μεταξύ άλλων εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

    5)Για να πάρει άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, απαιτείται η σύγκληση της γενικής συνέλευσης των μετόχων του Supporters Club Α.Ε. που θα εξουσιοδοτήσει το διοικητικό συμβούλιο να υποβάλει τη σχετική αίτηση χορήγησης άδειας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Τέτοια γενική συνέλευση δεν συγκλήθηκε ποτέ.

    Εχει και αλλα αμα θες αλλα σου βαζω τα πιο χοντρα που βρηκα,για να καταλαβεις με τι ανθρωπους εχεις να κανεις ΠΟΣΟ ΑΡΠΑΚΟΛΕΣ ειναι και ποσο στο ΠΟΔΙ ειναι στημενη η αρπαχτη του error με το μαμοθρευτο..

    Ο οποιος με το καλημερα ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ με τα error αντι να βγει και να πει την αληθεια..


    ΝΟΥΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να θές να αγιάσεις και να μη σε αφήνει ο ΒΛΛΛΛΑΚΑΣ! Να σε παίρνει το φιλότιμο να τους δώσεις λεφτά και να σε προκαλεί, να σε φέρνει στα όρια σου ο ψεύτης.
    "..ο κύριος Νοτιάς μαζί με το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο έχει συνεισφέρει περί τα 30.000.000 ευρώ". Μήπως χάρισε το προπονητικό στην ΑΕΚ ο Νοτιάς και δεν το έμαθα? Διαφορετικά τι είδους συνεισφορά είναι αυτή απο την οποία βγάζει κέρδος?
    "Καλούμε όλους τους υγιείς ΑΕΚτζήδες στο γήπεδο, ώστε να απομονώσουμε τους πολύ λίγους που μόνο κακό κάνουν στην ΑΕΚ". Πρώτη φορά ακούω μαγαζάτορα να καλεί τους πελάτες του να έρθουν στο μαγαζί ώστε να διώξουν τα πρεζάκια που πάνε και κάνουν φασαρίες μέσα στο μαγαζί του.
    «Πρώτος στόχος κι αυτό είναι ξεκάθαρο, είναι να χτιστεί μια ομάδα σε υγιείς οικονομικές βάσεις. Δεύτερος στόχος είναι η αγορά και η αξιοποίηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Με γνώμονα τα άνωθεν, κινούμαστε στην μεταγραφική αγορά". Η μαγκιά είναι αυτά να τα πετύχεις θέτοντας και αγωνιστικούς στόχους. Γιατι αποφευγεις συστηματικά να αναφέρεις τους αγωνιστικούς στόχους της νέας χρονιάς? Φέρε οτι Έλληνες επαίζαν πέρισυ στη Β' εθνικη, μάζεψε και 16χρονα και τον πέτυχες τον στόχο. Η ΑΕΚ είναι όμως και ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα. Με ποιους θα αγωνίζεσαι το χειμώνα?
    "Κινούμαστε μεθοδικά, ωστέ το όνειρο επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια να γίνει πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που ΠΑΕ, Ερασιτεχνική και Δήμος, έχουν άριστη συνεργασία με στόχο την επιστροφή". Όλοι ξέρουμε οτι το πρόβλημα ήταν στην κακη συνεργασία ΔΗΜΟΥ ΠΑΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, οπότε τώρα είναι θέμα χρονου η κατασκευη γηπέδου.
    «Η ΑΕΚ έχει και τεχνικό διευθυντή και τμήμα σκάουτινγκ, μετά από δύο χρόνια χωρίς ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα του σκάουτινγκ". Ο τεχνικός διευθυντής εκτός απο το να σε κάνει να αιθάνεσαι σημαντικός και να σου κάνει παρέα, τι άλλο ρόλο έχει? Το τμήμα σκάουτινγκ εκτός απο τον Φιολινσον που ήρθε ως τελειωμένη μεταγραφή και έφυγε διοτι θυμήθηκε οτι η γυναίκα του είναι εγκυος, ποιά άλλη επιτυχία πιστώνεταί?
    Steven, αν μιλάς μαζί του, πες του να το βουλώσει γιατι αποτρέπει ακόμα και αυτους που είχαν αποφασίσει να βοηθήσουν. Πές του να πάει για μπάνιο μπάς και τον ξεχάσουμε και δώσουμε κανα φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΟΤΙ Ο ΦΙΟΛΟΥΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ: " ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ."
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που είναι γεγονός, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνα δε με την εκθεση της BDO ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ:

    Από το 2004 που ξεκίνησε η πρώτη προσπάθεια διάσωσης και οικονομικής εξυγίανσης της ΑΕΚ (υπό τον κ. Νικολαΐδη), με βάση την έκθεση ελέγχου της BDO (σελίδα 101) στα ταμεία της ΑΕΚ μπήκαν 182.325.000 ευρώ, από τα οποία τα 26.417.802,44 καταβλήθηκαν από τους μετόχους.

    Τωρα ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχουν βαλει ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ 26,417,802 ευρω απο το 2004 και ο Νοτιας μονος του να εχει βαλει 30,000,000 αυτο μονο ο ΨΕΥΤΗΣ το κατανοει..

    Λεει ψεμματα η BDO Η Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?

    Kαι τι μας νοιαζει ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ποσα εχει δωσει ο Νοτιας για το Σπατο? Της ΑΕΚ ειναι?
    Και για τα καραβια του εχει δωσει αλλα 100-200-300 γιατι δεν τα βαζεις και αυτα μεσα ΡΕ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ?

    Το αλλο που απο την μια λεει θα δωσουμε τα λεφτα απο τον Σκοκο για παλια δανεια (αληθεια ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ? Ο ΚΟΣΜΟΣ???) και απο την αλλη θα αντικαταστησουμε επαξια το Σκοκο..

    ΜΕ ΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ θα τον αντικαταστησεις? Με το 17χρονο Ρουμανο??

    Τα ειδαμε τα χαιρια σου και σενα και του μαλακομπακαλιαρου που τα ΤΡΩΤΕ ΠΑΡΕΑ...

    Σε αυτον θα παει ο κοσμος να δωσει τα λεφτα του?

    Αυτον κυνηγαει ο Μαρινακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ DIMI: Ε, ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΘΑ ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΗΣ. ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙΣ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑ ΒΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΜΟΝΟ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΛΠ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ;
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΤΑΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πριν την μεγαλη καταρευση και στο απογειο της φαυλοτητας "εκλεγονται" αναδυονται χειριστοι.
    Αυτο ειναι κανονας.
    Τα καμαρια μιας αρρωστης και τραβεστι καλπης.
    Μπουταρης και Καμινης.
    Τα μπουτια σου ειναι καμινι δηλαδη.

    Ενας τρελογερος που παριστανει τον νεανια στη Θεσσαλονικη και ενας "προχώ" υπερασπιστης λαθρομεταναστων (ειναι μοδα η προασπηση τους και νεοφιλελευθερισμος και τα αρχιδια μας κουνιουνται ) αλλα και very proud for pousti-parade εδω στην Αθηνα.

    "Επειδη εχουν υπαρξει ασχημα γεγονοτα κατα καιρους δεν παρεχωρουμε την πλατεια Αριστοτελους παρα μονο για φιλανθρωπικες εκδηλωσεις και για τα παιδια (προφανως εννοει τα "τεκνα")
    Δεν ξερω μεχρι ποια ηλικα θεωρει καποιον παιδι,αλλα μαλλον υποπτευομαι οτι παιρνοντας σαν μετρο την παιδαριωδη ηλικια του,παρεχωρησε την συγκεκριμενη και πολυ "ειδικη" πλατεια στις λεγομενες "γριες". Δηλαδη στους οπαδους του Ηρακλεους για να διαδηλωσουν τον πονο τους για την ομαδα τους.

    Μωρη μουστογρια με το κομποσκινι-βραχιολι στο χερι, μωρη ξιπασμενη μπαμπογρια, βρε γεροντοπουστα που απο μουστος εγινες ξιδι διχως ποτε να γινεις κρασι, απαγορευεις ΤΙ και σε ΠΟΙΟΝ;
    Αφρονα και αμυαλε κωλογερε. Που κρατατε ολοι μαζι απο ενα σανιδι για να σωθειτε απο το τσουναμι που ερχεται.
    Γαμημενοι θα φυγετε ετσι κι'αλλιως.

    Ειπαμε: Στην καταρευση βασιλευουν οι Καλιγουλες και οι Κομοδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΑΡΑ.
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ;
    ΛΟΓΙΚΑ ΕΣΥ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΖΩΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΡΙΞΗ ΕΝΤΕΡΟΥ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ , ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΟΜΑΝΑ.
    ΑΚΟΜΑ, ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΑΒΛΟΡΑΠΑΝΟ;
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Ή ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ. ( γαμώ τω Χριστώ μου ) ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΡΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος ΑΕΚτζής08 Ιουνίου, 2011 08:36

    Ρε τι βρισιδι τρωει στα καλα καθουμενα ο Μπουταρης που τολμησε να παει κοντρα στον Θεό...
    Δε μου λετε ωρε παλικαρια, καλός και άγιος ο Μίκης, αλλά την αδεια για να πάρει την πλατεία γιατι την ζήτησε;
    Αφου ετσι κι αλλιώς στα παπαρια του αν του τη δίνανε, και θα την καταλάμβανε τσαμπουκα;
    Απο την επομενη φορα λοιπον καλα θα κανει ο Μικης να ενημερωνει απλως σε ποιό χώρο θα μιλησει επειδη εκεί κάνει κέφι.
    Να ξεκουραστουν και λίγο τα άλογα απο το πολυ γαμησι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή