Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ

                Που κανονικά θα έπρεπε να πω μουνιά. Όργανα με δύσκολο καθαρισμό. Κάθε τι με εσωτερική βρώμα, παίρνει κάποια χρόνια να απολυμανθούν. Ενώ τα αρχίδια, μια χαρά εξωτερικά όργανα, τι να πιάσουν; Είναι το ίδιο με το σπίτι. Όλοι γουστάρουν το design, αλλά όλοι στην βλάβη έχουν πρόβλημα καθημερινότητας. Και φοροδιαφυγής με τα εντοιχισμένα καζανάκια. ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΧ;
             ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.  ΑΛΛΑ ΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΡΟΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΙΑ.
              ΚΟΥΠΑΤΟΙ; Ε, ΒΕΒΑΙΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ, ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή ΣΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΣΚΑΚΙΑ.Ο,ΤΙ ΦΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ. Ή ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΜΠΕΗ Ή ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
            Με ενδιαφέρει; Πραγματικά δεν με επηρεάζει πουθενά. Ό, τι ήθελα το έκανα. Με την ΑΕΚ ή με την Ελλάδα. Και πραγματικά αισθάνθηκα Καραϊσκάκης: " ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ."
             ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ; ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ ΚΚΕ; ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ, Ή ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΕΑΖΩΝ;  ΝΑ ΦΑΩ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Ή ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ , όπως πια κάνουν στις δεξιώσεις;  ΒΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.
           ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ORIGINAL ΕΧΕΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟΥ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ;
           ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
                       ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚ.
         ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ; ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΩ. ΠΑΝΤΑ 500 ΨΗΦΙΖΑΝΕ. ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ, λέω εγώ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΜΠΑ, ΕΜΑΘΕ ΚΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ;
          ΜΕ ΜΕΝΑ Ή" ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ " ΑΛΛΑ ΚΑΙ " οι μέτοχοι είναι φυτά.";
            Φυσικά δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ. ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΦΟ Ή ΓΡΑΜΜΕΣ;
          ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ, Η ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ;
       ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΙΟΥΜΕ.
       ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
          ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.  ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ.
             ΚΩΛΟΝΤΕΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΨΗ.
              ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ.
                         ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.
                    ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ.
 ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
                       ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
                   ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
                              ΠΑΣΟΚ, ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
                   Η ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΖΩΑ, ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΛΑΜΟΓΙΑ, Ή ΕΡΑΣΙΡΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΣΟΚ;
                       ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;
                ΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΞΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ;
                 ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.  ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ.
                   ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΗΦΗΝΕΣ;
     ΥΓ. ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΙ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ. ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
          ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ.
             ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΧ ΕΧΕΙ 390 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑΤΑΝ, των 1000, ΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ;
             ΚΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ 60 ΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.   ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ.                   

9 σχόλια:

  1. Μακης και Σταυρος Ψωμιαδης


    Μάκης: Πήρα τώρα γιατί στεναχωρέθηκα με αυτά που έμαθα χτες και τέτοια και έτσι λέω μήπως χρειάζεσαι.
    Σταύρος: Εσείς τους έχετε αντιμετωπίσει και (ακατάλληπτο)
    Μάκης: Εγώ τους έχω αντιμετωπίσει με κλοτσιές πολλές.
    Σταύρος: Έτσι. Αυτός ο π… ο Δημήτρης είναι το ένα μία το άλλο.
    Μάκης: Αυτός είναι εντάξει, όταν με αυτούς και τους δίνεις στον αέρα, αυτά θα σου κάνουν. Ενώ όταν έχεις την ξεφτίλα, είναι κότα. Και δεν… πιστεύω ότι μπορεί να τα κάνει αυτά ο Νικολαΐδης γιατί αυτοί ήταν υπάλληλοι και τώρα γίνανε νταλαβερτζήδες μαζί του. Κατάλαβες τι σου λέω. Την εποχή τη δική μου τους συντηρούσε αυτός. Απ’ το συμβόλαιό του.
    Σταύρος: Ότι ο κοντός κάνει κινήσεις, αυτό είναι γεγονός, τώρα δεν ξέρω αν έχει εισχωρήσει εκεί μέσα, αλλά ότι κάνει κινήσεις κάνει.
    Μάκης: Κολλητοί του είναι αυτοί. Αυτός είναι κολλητός του, δεν αλλάζει.
    Σταύρος: θα το αντιμετωπίσουμε. Αλλά ο Χατζηχρήστος με έχει απογοητεύσει πλήρως. Είναι… εντάξει. Τους κάνεις και μετά έρχονται να σε γ…
    Μάκης: Κόφ’ του εσύ τώρα τα εισιτήρια, περιμένει το Κύπελλο να τα κονομήσει, μην του δώσεις ούτε ένα εισιτήριο. Όλοι να πάνε να πάρουνε από τα γκισέ και από τα γραφεία. Μη δώσεις τίποτα εισιτήρια στην Ορίτζιναλ. Θα είναι λάθος σου, πολύ μεγάλο λάθος, γιατί αυτός περιμένει από εκεί να κονομήσει κανένα πενηντάρι. Βάζει κανένα τριάρι, τεσσάρι, πεντάρι γιούρο πάνω στο κεφάλι. Κάν’ του λίγο αυτό να την καταλάβει έτσι.
    Σταύρος: Θα το κάνω αυτό.
    Μάκης: αν δεν το κάνεις θα είναι λάθος σου. Πάλι θα σε ξεβρακώσει. Δεν θα γίνει ποτέ φίλος σου.
    Σταύρος: Κοίτα ο π… συνήθως έχω μία συνεννόηση χτες δεν είχα μάθει τίποτα. Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν εκεί.
    Μάκης: Κι εσύ πάλι δεν είχες στείλει τίποτα άτομα δικά σου εκεί πέρα;
    Σταύρος: Είχα δέκα άτομα, με τους διακόσους τι να κάνω;
    Μάκης: Στείλε να τους πάρουν στο κυνηγητό.
    Σταύρος: Και μετά λέω και στην αστυνομία «στείλτε κόσμο», μου λέει η αστυνομία «δεν έχουμε, έχουμε στην Κερατέα, έχουμε απεργίες, έχουμε το ένα, έχουμε το άλλο». Τι να κάνουμε; Εντάξει. Θα το αντιμετωπίσουμε.
    Μάκης: Κατά τα άλλα καλά;
    Σταύρος: Για τον τελικό τώρα. Εκεί.
    Μάκης: Εντάξει. Ότι θες πάρε με στο τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Δημητρη, "ενοχος ενοχον ου ποιει" θα σου πει κανενας ανωνυμος σε λιγο. Περιμενε.

    "αντε με το λαμογιο τον Μακη που θα πει κατι για τον Αρχι-δια-γομας".

    Πως νομιζεις οτι επιζει η παρασιτικη αριστερα ποδοσφαιρικα και πολιτικα; Με κρατικα-επαγγελματικα μπονους, και "επιδοτησεις" αλλα και καπελακια που τα φοραμε κατα το δοκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "αλλωστε κουβεντα κανουμε στο χωρο του Steven,που μας φιλοξενει επωνυμως,ενω εμεις ειμαστε ανωνυμοι".

    "Ειναι δυνατον να ομιλεις για "ανωτεροτητα" μεταξυ δυο ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ σχολιαστων ενος blog;"

    ΑΝΤΕ ΡΕ ZASTRO ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρηστο
    γιαυτο το εγραψα, και περιμενω να δω τι θα γραψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωι-πρωι, πριν προκαμουν οι "αυθορμητοι" και "απολιτικ" αγανακτισμενοι να παρουν την θεση τους στο κυριο μπροστινο μερος της πλατειας επι τις Αμαλιας μπροστα στον αγνωστο και αρα μη αναγνωρισμενο συνταξιοδοτικα στρατιωτη- εσπευσε το ΠΑΜΕ.

    Δηλαδη το επισημο οργσνο του ΚΚΕ. Το οποιο επισημα δεν αναγνωριζειουτε τα ελατηρια,ουτε τους στοχους,ουτε και την αποτελεσματικοτητα της "πλατειας".

    Βρε αντε γαμηθειτε λεω εγω. Δεν περναει βεβαια το παραμυθακι. Ο κοσμος γελαει.

    Κατα τα αλλα η πλατεια που "δεν ειναι μαζι μας" και "θα ξεφουσκωσει",και "δεν εχει το αναλογο πολιτικο προσταγμα" και "ειναι απροσωπη και αρα ακινδυνη" κατα την Αλεκα, μια χαρα μπορει να χρησιμοποιηθει σαν οχημα για να μεταφερθει η ερασιτεχνικη μανα στο προσκεφαλο της διαδηλωσης.

    Δηλαδη αφου δεν ερχονται "αυτοι" με εμας που ξερουμε τον τροπο και τον δρομο,θα κλεψουμε την πρωτη θεση πουρνο-πουρνο και θα κουναμε τις σημαιες μας και αρα-κατα την αρωστη και πονηρη σκεψη-και οι "αλλοι" που δεν γουσταρουν καποια κομματικη σημαια πανω απ'τα κεφαλια τους,θα βρεθουν προ εκπληξεως οταν θα βρεθουν στην θεση να επονται και να "παρ-ακολουθουν" την κομουνιστικη πρωτοπορια,οπου σαν κατσικοκλεφτες ετρεξαν να πιασουν στασιδι μπροστα-μπροστα και αρα να "ομιλουν" εξ'ονοματος ολων των παρευρισκομενων.

    Λιγες στιγμες η ωρες πρωτοποριας και κινηματικης επαναστασης απο ενα κομμα που κανονικα θα επρεπε να ειναι στο παλαιοντολογικο μουσειο.
    Πονηρα, κλεφτικα υποκριτικα πιανει μια θεση την οποια του την παρεχωρουν για λιγες ωρες οι "αλλοι" που ακομα δεν εχουν αφηχθει.

    Ζεσταινουν τις "καρεκλες" δηλαδη. Εστω και ετσι ειναι μια "νικη" του "αγωνα" που "δικαιωνεται" κλπ-κλπ. Διθυραμβοι αυριο στον ριζοσπαστη.: "ο λαος μιλησε".
    Χαλαλι σας βρε καρβουνιασμενες σαμπρελες. Τι να σας κανουμε. Παρτε λιγη δραση και λιγη πρωτια.
    Ποσες μερες αλλωστε θα ζησετε ακομα;

    Παριστανοντας ταχα τους ανιδεους και μη κατανοωντας (κανοντας τους μαλακες δηλαδη) οτι το 100% των προσερχοντων "αγανακτισμενων" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΙΤΕΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΥ.ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    Οπως βεβαια δεν θελουν κατι τετοιο ουτε και οι της μεσαιας ταξης και σιωπηλα συμφωνουντες με την "πλατεια", οι οποιοι απο σημερα και για το επομενο διαστημα θα ξεκουνηθουν απο τις πολυθρονες τους και θα προστεθουν στους ηδη κατεστραμενους που παριστανται στο Συνταγμα,αφου και στα-οποια- προνομια κατειχαν εως χθες, τωρα μπαινει αγριο χερι και βλεπουν να ερχεται σιγα-σιγα το κλαμα, η γκρινια και η πεινα απο το παραθυρο του ησυχου μεχρι χθες σπιτιου.

    Αντε βρε. Καλιο αργα παρα αργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα η παραπανω συνομιλια δεν ειναι μεταξυ μακη και υιου αλλα μακη και αδαμιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Την εποχη την δικη μου τους συντηρουσε αυτος ( ο κοντος) απ'το συμβολαιο του";
    "Ανθρωπε μας"!

    "Μη δώσεις τίποτα εισιτήρια στην Ορίτζιναλ. Θα είναι λάθος σου, πολύ μεγάλο λάθος, γιατί αυτός περιμένει από εκεί να κονομήσει κανένα πενηντάρι".
    Σαν δεν ντρεπεσαι βρε αναγωγε. Βρε αγνωμονα. Να ψεγεις τον αρχηγο.

    Κατα τα αλλα, ενω ζηταει τα φωτα του αγαπουλα για να αντιμετωπισει τον καπελακια Βεργκιγκεντοριξ, του μιλαει στο πλυθηντικο παρακαλω.
    Και με αυτον υποτιθεται οτι ειναι αντιδικος και περιμενει η δυστυχη ΑΕΚ 40 τοσα εκατομμυρια ευρω.
    Τελικα μηπως εχει να λαμβανει απο την ΠΑΕ ο Μακης και οχι το αντιθετο; Πιο πιθανο το βλεπω.
    "ασχετα με το τι ακουσατε,θα ειμαστε αμειλικτοι με τον Ψωμιαδη και θα απαιτησουμε τα χρηματα που οφειλονται με σθενος ως το τελος". (ποιο "τελος" ειναι το θεμα σθεναρε μου ανδρα)

    Ρε ποσο μαλακας ειναι ο κοσμος;
    Που να ξερω. Πολυ.
    "Αδαμιδαρε οε-οε-οε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...Κι ομως.Το μονο κομμα που εχει λυσσαξει να ειναι ονομαστικη η ψηφοφορια στην βουλη ειναι το ΚΚΕ!!! Αν υπηρχε μια περιπτωση (λεμε τωρα...)να το καταψηφισουν τιποτα "περιεργοι",παει κι αυτη.
    Και τελικα,η χωρα δεν μπορει να απεγκλωβιστει απο το Μητσοτακεικο,αφου στους 5 του ΔΗΣΥ, η ΝΤΟΡΑ θα ψηφισει ΝΑΙ,και ερχεται σαν τρειλερ η ΕΛΣΑ για να καλυψει τυχον διαφωνιες των Πασοκων.
    Ψαχτε εσεις μετα το κουτι με τα σπιρτα...
    Ειδικα αυτος ο Ρομποπουλος μαζι με τον Σαλαγιαννη,πρεπει να πανε αυριο στον χασαπη να κοψουν τα αρχιδια τους μονοι τους,και μετα φουστα κλαρωτη και στο Συνταγμα...Αυτοι οι τρεις που πλησιαστηκαν απο αυτους για να ψηφισουν ΟΧΙ,λιγο ακομα και θα το ελεγαν δημοσια.Ηταν το blog των 6,μαζι με τον Κουρουπλη.Αν παει ετσι το πραγμα,μεσα στο ΠΑΣΟΚ,ο μονος ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ τελικα ειναι ο Αθανασιαδης.Φανταστειτε μεσα σε 155 ατομα να υπαρχει τελικα μονο ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοκληρωθηκε το θεατρο σκιων στο μπουρδελο της Καλεργαινας.

    Τι ειναι οι Ρομποπουλοι και οι Αθανασιαδηδες; Οτι ειναι οι Αδαμιδηδες και οι Γοντικες οι οποιοι μετα απο τον χαρτοπολεμο των ανακοινωσεων περι καθαρσης και την κοκορομαχια με τον Βαγγελα, ευθυς την αλλη μερα,χθες δηλαδη, ουδε ενας εφερε αντιρηση να ολοκληρωσει ο ευτραφης και ορμητικος προεδρος της Λιγδας την θητεια του και ο ιδιος μαζι με τα οργανα του,θα συνελθουν για να εκλεξουν τον νεο προεδρο.
    Δηλαδη, μοκο παντου.

    Μεγαλη υποθεση να καταφερνουν να ομονοουν το 99.5% απο τις αγελες. Σημαινει οτι το φαι γινεται με σειρα και ταξη διχως παρεξηγησεις.
    Οποιος δεν βλεπει ντοκιμαντερ με ζωα,δεν μπορει να θαυμασει σε ολο της το μεγεθος την θαυμασια κομματικη φυση της στρουγκας.

    Μπα. Αδερφε conpater τελικα και ο καποιος Αθανασιασης παρεδωσε και την ψηφο του και τα αρχιδακια του στον ΓΑΠ.

    Ο μονος που ειπε "οχι" ειναι ενας τυφλος. Ο Κουρουμπλης.
    Καθολου τυχαιο.

    Τελος καλο ολα καλα. Πανιγυρια για τα συγκροτηματα.
    ΜπομπολοαλαφουζοΤεγοπουλοαρχιδαιοι και ολο το κακο συναπαντημα. Δηλαδη για τους εισπρσκτορες για λογαριασμο των Τραπεζιτων. Δηλαδη των Ροθτσιλντ Ροκφελερ Σορος κλπ. Με το αζημιωτο. Πολυ αζιμιωτο.
    Αλλος θα πιασει τους δρομους,αλλος μουσεια και αρχ. χωρους,αλλος πετρελαια αλλος τα αεροδρομια αλλος τα νερα,αλλος τους αιγιαλους κλπ.

    Παμε γερα για τα μπανια. Το καθηκον επραχθει.
    Απο Σεπτεβρη,θα αρχισουν τα κανονικα δακρυγονα.
    Και δεν θα ειναι απο τα ΜΑΤ.
    "Ηταν καποτε μια χωρα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή