Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

« Στη φοιτητριούλα που σ’ έχει ερωτευθεί, θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή…» Σαββόπουλο άκουγα όταν ο γιος μου ο μεγάλος ρώτησε την άποψή μου για το τι να γίνει όταν μεγαλώσει.

Χαμήλωσα τη μουσική, στριφογύρισα στο μυαλό μου τις κλίσεις και τις τάσεις του, τις βαθμολογίες που έχει φέρει από το σχολείο, αλλά και τις ενοράσεις μου για τις πιθανές κενές θέσεις εργασίας της αυριανής κοινωνίας μας.

Δήθεν πλήρης σοφίας, του απαντώ: « Να γίνεις κάτι που να σε γεμίζει.» Μιλάμε ότι αισθάνθηκα σαν τις ευθείες θεωρίες του Κομφούκιου, του Ζαρατούστρα και του Πυθαγόρα που συναλήθευσαν σε κοινό σημείο με την πεντηκονταετή περιδιάβαση μου επί του πλανήτη.

Κι επειδή ο μεγαλύτερος πάντα βιάζεται για την απορρόφηση των συμβουλών του από τον μικρότερο, προχώρησα: « Τι θα σου άρεσε να γίνεις; »

Και το παιδί, δεν μπορώ να πω, απάντησε: « Θέλω να γίνω πολιτικός. Θέλω να ξέρω πάντοτε τα πάντα. Ακόμη και σε περίοδο ύφεσης, να μην έχω θέμα δουλειάς. Με μια τετραετία στη βουλή να εξασφαλίζω ισόβια σύνταξη. Να μην έχω άγχος. Να μην μου μετράει κανείς την παραγωγικότητα και να έχω δωρεάν δημόσια φρουρά όπως τώρα που παρατηρώ ότι τους την πέφτει ο κόσμος. Πάντως λιγότερο φοβούνται σε σχέση με μας που δεν μας ξέρει κανείς.»

Μεγαλώνει το παιδί κι απλώνει μια σκέψη. Να το αποπάρω; Αλλά και πώς ακριβώς να του εξηγήσω , χωρίς να γίνω αντιδραστικός, ότι πολιτικός σημαίνει να παρατήσεις τις ικανότητές σου και να γίνεις απόφοιτος της ανωτάτης κοροϊδευτικής; Κι ότι πρέπει να συμφθείρεσαι με κόσμο που θεωρεί ότι τον υπηρετείς. Περιορίζομαι να σκεφτώ ότι αν το παιδί θέλει τόσο πολύ την πολιτική, ας τελειώσει τουλάχιστον μια σχολή και μετά ας εξαργυρώσει το πτυχίο του ή το ενδιαφέρον του για τα προσωπικά κοινά με όποιο αντάλλαγμα της συνείδησης του. Και στο φινάλε, μπορεί και να αρχίζει να πήζει και το μυαλό του και να το ξανασκεφτεί. Κοντά στα τριάντα θα φτάνει. Ακόμα με μένα θα μιλάει; Ας μιλάει με τη μάνα του όπως ο πρωθυπουργός. Εμένα μακάρι να μου σηκώνεται ακόμα και νάμαι με καμιά αεροσυνοδό, έστω εδάφους Πίπες δεν παίρνονται μόνο σε κενά αέρος.

Αλλά, μου μπήκε η ερώτηση του παιδιού. Και μ’ έπιασαν οι σκέψεις. Πραγματικά, πού τα μάθανε όλα οι πολιτικοί; Υπάρχει μυστική σχολή στην οποίαν μπαίνεις χωρίς να δίνεις εξετάσεις; Γιατί να ταλαιπωρείται κατακαλόκαιρα με διαβάσματα, ενώ μπορώ να το γράψω σε κάποια κομματική κλαδική; Γιατί να μην του δώσω την δυνατότητα να ανασχηματίζεται χωρίς κανένας να μπορεί να καταλάβει αν πέτυχε ή αν απέτυχε σε κάποιο πόστο; Γιατί να μην έχει την καλημέρα του ήρεμη κι εξασφαλισμένο μεθαύριο μέσω κόμματος;

Είσαι ας πούμε γιατρός. Έτσι και σου δώσουνε μια απλή μαθηματική εξίσωση, την έκατσες την βάρκα. Ή είσαι δικηγόρος. Αν σου πουν να κάνεις την πιο απλή χειρουργική τομή, τρέχα γύρευε. Είσαι πολιτικός με πτυχίο οικονομικών; Κανένα πρόβλημα. Εύκολα κουλανδρίζεις το περιβάλλον. Είσαι πολιτικός συνταγματολόγος; Άνετα μαθαίνεις μέσα σε ένα σαββατοκύριακο να συντάσσεις προϋπολογισμούς, να έχεις άποψη για spreads και cds και φυσικά πανάνετα βρίσκεις και τις περιβόητες κυκλικές λύσεις.

Αυτές που θα βρει ο νέος τσάρος. Που τόσο καιρό δεν της έλεγε στα υπουργικά συμβούλια. Που όμως και σαν νούμερο δύο της κυβέρνησης, χαρίζει στην Ελλάδα μας έναν ακόμα τίτλο: Πρέπει από όλες τις χώρες της ευρωζώνης να έχουμε το βαρύτερο αντιπροεδρικό δίδυμο. Διότι μαζί με τον Πάγκαλο, ο Βενιζέλος θα προκαλέσει επαναστατική αλλαγή στις ταμπέλες των ασανσέρ στα ευρωπαϊκά φόρα. Παλιά οι ενδείξεις ασφαλείας γράφανε: «Μέχρι 4 άτομα ή 300 κιλά.» Τώρα τα ίδια θα γράφουν μεν αλλά με την υποσημείωση: « Τα παραπάνω δεν ισχύουν όταν δίπλα σας υπάρχει Έλληνας αντιπρόεδρος. Σε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε ελέγξτε το βάρος σας ξανά. Απαγορεύεται η ταυτόχρονη είσοδος στον ανελκυστήρα δύο Ελλήνων αντιπροέδρων. »

Όμως ήταν κι αυτή η δήλωση του Βενιζέλου, που με συνήρπασε: «Φεύγω από την άμυνα και πάω στον πόλεμο. » Κι ευτυχώς για τον άνθρωπο που υπερέβαλε, διότι σε συνθήκες μάχης θα ξέραμε ήδη τον πρώτο νεκρό. Πώς να τρέξει το μαμούθ για να σώσει τον εαυτό του; Βέβαια δεν μίλησε για επίθεση αλλά για πόλεμο. Οπότε μπορεί να θέλει να το παίξει οχυρό Ρούπελ. Ίδιο σωματότυπο έχουν.

Και τα λέω αυτά έχοντας κι ένα άγχος για την εθνική άμυνα που ορφάνεψε. Όσο νάναι είχαμε μια ασφάλεια τόσο καιρό. Όπως είδατε τίποτα δεν έγινε. Διότι ο Βενιζέλος ήταν το τείχος που στήνεται μπροστά στον ικανό εκτελεστή φάουλ. Και μερικές φορές, έβαζε και δίπλα του τον Πάγκαλο, και τέρμα πού να φανεί;

Σκέφτομαι όμως και τον Ευρωπαίο προς τον οποίο θα ριχτεί το κήτος για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Τι να σκεφτεί κι αυτός; Ότι ο Βενιζέλος είναι ο μόνος παχύς Έλληνας αποκλείεται, αφού τόσο καιρό έβλεπε τον προηγούμενο. Μπορεί να αναρωτηθεί γιατί του στείλαμε άλλον τώρα. Είναι καχύποπτος ο οστρογότθος . Μην κοιτάτε που τους λέμε κουτόφραγκους.

Μήπως νομίσει ότι τα λεφτά του πήγανε στην κοιλιά του σωτήρα μας αντί για έργα υποδομών; Μήπως δεν συζητήσει επί της ουσίας και του ζητήσει να έρθει να του κλαφτεί όταν χάσει καμιά πενηνταριά κιλά; Μήπως του πει να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά βλέπουμε;

Όλα τα σκέφτομαι. Πώς ρε παιδί μου πηγαίνεις ρακένδυτος στην εφορία; Πώς ρίχνεις παράλληλα με τον οισοφάγο σου μια γραβάτα σε μια επίσημη πρόσκληση; Μήπως κάνουμε λάθος που στέλνουμε τον Βενιζέλο στους μοχθηρούς εταίρους; Μήπως σχηματίσουν λάθος άποψη για μας; Μήπως δεν τον πιστέψει ότι πεινάει; Μήπως τον πάρει για αγαθιάρη ή τεμπέλη; Μήπως νομίσει ότι ο Έλληνας πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό κι όχι οικονομικό και με τον ανασχηματισμό ο Μανωλιός παρέμεινε τέτοιος αλλά απλά άλλαξε τα ρούχα του; Μήπως νομίσει ότι εδώ κάνουμε πλάκα κι αντί να στείλουμε ξανά τον Ποπάϋ, τώρα του στέλνουμε τον Βρούτο που στο φινάλε είναι από το ίδιο κόμικς;

Ξαναδυνάμωσα την μουσική : «…τζάμπα χαραμίζεις θα πάω να της πω, το νεανικό σου και αγνό ενθουσιασμό.» Πιστεύω ο γιος μου να άκουσε.

Το παιδί όμως τσαντίστηκε: « Ρε μπαμπά θα μεγαλώσεις επιτέλους; Κλείσε αυτόν τον περίεργο. Μιλάει ο υπουργός στην τηλεόραση. Θέλω να τον ακούσω. Όταν γίνω πολιτικός, αυτά θα ακούς; Από τώρα με απαξιώνεις;»

28 σχόλια:

  1. Αυτος ο Σπαθας τελικα θελει πολυ ξυλο. Θα μου πεις τα θελει κι ο κωλος του.Κατσε ρε ανθρωπε στ`αυγα σου,εβγαλες οτι εβγαλες,εχεις φτιαξει ενα μεγαρο στην ορεινη Κορινθια με τα μπανια σου,τις σαουνες,τα νερα σου.Δουλευει στο φουλ,αλλα αμα εχεις το μικροβιο μεσα σου...
    Αυτο που κανει εντυπωση παντως,ειναι οι δηλωσεις στυλ Μαρινακη,οτι δεν τον αγγιζουν οι λασπες.Μεγαλε,εχεις γινει ρομπα πανελληνια με τις συνομιλιες με τον Αχιλλεα,τις εχουν παιξει τα καναλια απο 10 φορες,και βγαινεις και μαλακιζεσαι δημοσιως...
    Ο Μορας παντως το `πιασε νωρις το νοημα και μπραβο στο παλικαρι,οπως και στον Αβρααμ,που για μενα δεν εκανε και τιποτα μεμπτο.Αφου ξενους αγωνες επαιζε.Και εχεις και τον Μπουρουση να βεβαιωνει την ρηση οτι η βλακεια δεν παει στα βουνα.Πες την αληθεια ρε βλακα,οτι το φαρμακο ειναι αποσταγμα απο το μπλε το johnny που κουβαλαει ο BIG-MAK στο αυτοκινητο,και το οποιο λογω της αιμοπτυσης δεν το πινει τρια χρονια τωρα,οποτε βαλε αλλα τρια χρονια παλαιωσης στα 12...Αλλα που να το βρουνε το μυαλο,απο μαλακια σε μαλακια πανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ CONPATER : ΑΣΤΕΙΑ ΜΑΦΙΑ. ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΤΙ; ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΝ ΜΠΕΟ Ή ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΑΣ. ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ.
    ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ.
    ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ.
    ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟΝ, ΤΟ ΜΟΣΧΟΓΟΥΡΟΥΝΟ. ΤΙ ΑΝΤΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι τυχαιο που ξεφτυλιστηκαν.Ουτε μια δουλεια της προκοπης δεν κανουν χωρις να κανουν και 3-4 μαλακιες.Και απορω δηλαδη πως αντεξαν τοσο καιρο.Αφου σκιτζηδες ειναι ολοι τους,απο φατσες μονο να κοψεις αμα εχεις τον Κομποτη φατσα καρτα καταλαβαινει κανεις αμεσως τα παντα.Οσο για τον Μαρινακη,πιστευω τωρα να καταλαβε οτι αν δεν εισαι στο κουρμπετι μπασμενος και περιμενεις απο τον Μπεο,μεχρι και ο Μπιτσαξης θα σου κανει πλακα,που σχεδον παντα καθε ΣΚ,ειναι σε διπλανα τραπεζια στο Λουτρακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονες καλης διακυβερνησης: (Δεν αφορα ασφαλως τους δικους μας εδω ρεμπεσκεδες που καμωνονται οτι "κυβερνουν",ενω ειναι πιονια και δουλοι).
    Η αλλιως, "ο δεκαλογος του δουλου":

    1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
    ("αποκαλυψη" της παραγκας. Η οποια ερευνα ηταν γνωστη-λεει- απο τον χειμωνα. Σωστα. Οπως απο το 2009 ηταν γνωστη η πορεια προς το ΔΝΤ,των καταναγκαστικων δανειων και ο ρυθμος των "εκταμιευσεων". Απο αυτο μπορει κανεις να καταλαβει γιατι η αταλαντευτη πορεια προς την αναγκαστικη "δανειοδοτηση",την υπερχρεωση και αρα στην εκποιηση χωρων και πορων,ειναι αναποφευκτη ανεξαρτητα το τι υπερψηφιζουν η καταψηφιζουν οι 300 μαλακες στη βουλη,τους οποιους κανεις δεν υπολογιζει).

    Η εσκεμενη ηρωοποιηση-εκ μερους των "εταιρων" του Σαμαρα που "αντιστεκεται" και "δεν καμπτεται", ειναι βασικης σημασιας για την επομενη-δικη του- δουλικη κυβερνηση (με τις ευλογιες των "Δον Κορλεονε") ωστε να φανει σαν νικη του λαου και αναδιπλωση των Ευρωπαιων μπρος στο τερας της Συγγρου. (χεσε μεσα πολυχρονη)

    2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ Δημιουργούν μία οικονομική κρίση ώστε να γίνει αποδεκτή ως αναγκαίο κακό η υποχώρηση των κοινωνικών δικαιωμάτων και η διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών.(συμφωνω απολυτα)

    3. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
    Για να γίνουν αποδεκτά τα διάφορα απαράδεκτα μέτρα, αρκεί η σταδιακή εφαρμογή τους, λίγο λίγο, επί συναπτά έτη αφου τόσες αλλαγές είχαν προκαλέσει επανάσταση αν είχαν εφαρμοστεί μονομιάς. (σωστοοοοος)

    4. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ
    Είναι πιο εύκολο να γίνει αποδεκτή μια μελλοντική θυσία απ' ό,τι μία άμεση.Αυτό δίνει περισσότερο χρόνο στο κοινό να συνηθίσει στην ιδέα των αλλαγών και να τις αποδεχτεί με παραίτηση όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου. (τι μου λες)!

    5. ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (εδω δεν χωρουν σχολια)

    6. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
    Εμφύτευση ιδεών, επιθυμιών, φόβων, καταναγκασμών. (ουτε εδω καποιο σχολιο)

    7. Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ
    Η ποιότητα της εκπαίδευσης που δίνεται στις κατώτερες κοινωνικές τάξεις πρέπει να είναι η φτωχότερη και μετριότερη δυνατή, έτσι ώστε το χάσμα της άγνοιας μεταξύ των κατώτερων και των ανώτερων κοινωνικών τάξεων να είναι και να παραμένει αδύνατον να γεφυρωθεί. (εδω κλαινε)

    8. ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ
    Προωθήστε στο κοινό την ιδέα ότι είναι της μόδας να είσαι ηλίθιος, χυδαίος και αμόρφωτος. (απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις. Μπορεις ομως να δεις την φατσα των αμετρητων Μπουταριδων)

    9. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΝΟΧΗΣ
    ("κυβερνω μια διεφθαρμενη χωρα", "μαζι τα φαγαμε", "κοπριτες" "τεμπελιδες της Ευρωπης", "φοροφυγαδες" κλπ. Απο ολα εχει ο μπαξες)

    10. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Το σύστημα ασκεί μεγαλύτερο έλεγχο και μεγάλη εξουσία πάνω στα άτομα, μεγαλύτερη από αυτήν που τα ίδια ασκούν στους εαυτούς τους. (σωπα καλε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,

    Και επισημα πλεον το 0-4 και ΟΠΟΙΟΙ εμπλεχθησαν σε αυτο θα εμφανιστει στη νεα ΛΙΣΤΑ με τους 170 απο Δευτερα.
    Και ως γνωστον για να στησεις κατι δεν αρκει ΜΟΝΟ η μια πλευρα.

    Οπως απο Δευτερα ανα μενω να δω εστω μια βαζελικη ενασχοληση με το ευγενες αθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σε ολους.

    "σκοτεινοι κυκλοι και γνωστα κεντρα,μεθοδευουν την σπηλωση του ολυμπικαου εναντιων του οποιου υπαρχει πολεμος...κλπ-κλπ" λεει η Βαγγελα.

    Εχει δικιο; Εχει λεω εγω. Αλλα οχι οπως το λαμβανουν οι γαυροι στους οποιους και απευθυνεται.
    Οτι δηλαδη και καλα "ειμαστε πρωτοι και καλυτεροι και μας κυνηγανε οσοι μας φθονουν" και τετοιες μαλακιες για μωρα.

    Εννοω οτι οντως υπαρχει πολεμος εναντια-κυρια στο ερυθρολευκο οικοδομημα,γιατι απλουστατα αυτο ειναι οικοδομημα το οποιο αυθααιρετα και νταβατζιλιστικα εχει ορθωθει μπρος στα ματια ολων και εμποδιζει την θεα αλλα και την αναπτυξη ολων των αλλων.

    Και τελος παντων,αναλογικα και πιθανολογικα,θα ηταν αδυνατον η "κοκκινη αυτοκρατορια" να μην ειναι χωμενη στην περικοκλαδα που ειχε στηθει(και ειχε στησει ασφαλως. Αν δεν εχεις αδεια,δεν φτιαχνεις τιποτα.Ακομα και μια αυθαιρετη παραγκα,πρεπει απο καπου να παιρνει ρευμα και τηλεφωνο. Στην Ελλαδα ειμαστε.

    Πως δηλαδη λεει τωρα οτι ειναι ασχετος ο ολυμπιακος; Πρωτος, με τετοια μεσα και τακτικες, αλλα ασχετος με την παραγκα; Πως γινεται; Αδυνατον. Αρα τι φωναζει ο μαλακας; Δεν ξερει που ζει και τι ειναι γυρω του;

    Υβρις-Νεμεσης- Καθαρσης; Ναι. Παντα ερχεται. Οχι απαραιτητα σαν αυτοσκοπος,αλλα εστω και σαν "collateral damage" Εστω και απο την πισω πορτα και για αλλους λογους οι οποιοι βοηθανε στον αποπροσανατολισμο.

    Οπως και να εχει,οτι ειναι να μεταλλαχθει και να "αλλαξει" κοινωνικα-πολιτικα αρα και ποδοσφαιρικα-στοιχηματικα,δεν μπορει να βασιζεται στις προηγουμενες καταστασεις και ισοροπιες τρομου, που μεχρι χθες ξεραμε.

    Αλλα υλικα,αλλες συνταγες,αρα και αλλοι μαγειροι.
    Αρα,αντε γαμηθειτε οπως ειστε και παρτε δρομο. Αρκετα φαγατε,αρκετα πηρατε,αρκετα καμαρωσατε,ειναι ωρα για αλλους παικτες.

    Ειδικα στο ευαγες ιδρυμα του Χελλενικ Φουτμπολ,πρεπει να πεσει γκρεμισμα.
    Πως θα μπουκαρουν π.χ.εταιρειες στοιχηματισμου οι οποιες θα πρεπει να ανεχονται, η να μην ελεγχουν καποιους Μπεους, Ψωμιαδηδες Κομποτιδες,Μητροπουλους κλπ;

    Πως θα στησεις μαγαζι με τους "αλλους" να κανουν κουμαντο; Μαλακιες λεμε;
    Στην κυριολεξια τους λενε "ΩΞΩ ΠΟΥΣΤΗ-ΔΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μα και γιατι να εκτεθει και ο Βαγγελας; Του σιναφιου τους δεν ειναι; Εφοπλιστης δεν ειναι; Λεφτα δεν βαζει";
    Ναι,ολα αυτα. Αλλα με μια διαφορα. Ειναι μαλακας.Ασκεφτος. Δηλαδη μπαχαλακης. Δηλαδη επικινδυνος.

    Θα μπορουσαν μεσα απο ολο αυτον ορυμαγδο των αποκαλυψεων να τον βγαλουν απο το καδρο των μικρολαμογιων και των ερπετων. Δεν συνεβει. Γιατι;
    Ανθρωπος που εχει μπροστινο τους "Μπεους",ειναι για πεταμα. Αυτο ειναι αξιωμα.
    Μα καθολου τυχαια και ο ιδιος δεν συναλλασοταν με ποιον; Με καποιον Μπεο. Αν ειναι δυνατον.
    Απλα επρεπε να τσιγαριστει και λιγο η Βαγγελα. Οχι να καει βεβαια,αλλα να ροδοκοκκινησει λιγο.

    Αν ο Μπεος τον εβλεπε "απ'εξω", οντας ο ιδιος με χειροπεδες,θα καρφωνε τα παντα. Θα τον εβγαζε στη σεντρα. Οταν η ζωη σου καταστρεφεται,παιρνεις κοσμο μαζι σου,ανετα.

    Ασφαλως και δεν θα καταδικαστει,δεν θα εγκλειστει, δεν θα συρθει σαν τους αλλους ΜπεοΤσακογιαννιδες ο Βαγγελας.
    Αλλα αρκει και μονο η τωρινη διαπομπευση, το ξεφωνητο, ωστε να ακυρωθει ως "κατι" η ως "καποιος" που περνιοταν ως τωρα. Τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο,οσο αφορα την ποδοσφαρικη-και οχι μονο-παρουσια του,απο εδω και μπρος.

    Αντιμετωπιζεται απο παντου ως συνεργατης, η εστω παρακολουθητης και ενθερμος υποστηρικτης των "Νταλτον". Αυτο αρκει σαν ταφοπλακα.Τι να την κανεις την ποινη;
    Ατομικα μιλαω.

    Γιατι εαν το νεοανεγερθεν οικοδομημα θελησει να γκρεμισει τελειως τον μυθο του "παντοτινου πρωταθλητη" δηλαδη της επιβαλομενης δικτατοριας που ζησαμε τα τελευταια 15 χρονια,μπορει να το κανει.

    Εγω απλα περιμενω να δω μεχρι που θα το φτασουν το εργο.
    Εκμεταλευομενοι τις αλλαγες φρουρας στις κουταλες και στα πιατα που ειναι φανερο οτι διενεργειται-και οχι μονο στο ποδοσφαιρο η το στοιχημα βεβαια,αλλα σχεδον παντου-μηπως ξυπνησουν-εαν δεν υπαρχουν ηδη- παλιες εκδικητικες διαθεσεις για ξεκαθαρισμα της μπουγαδας μια και καλη με το παραμυθι του κοκκινου νταβατζη.

    Αυτο θα φανει απο το εαν θα φτασει η κλωστη μεχρι τον "θειο". Τον Σωκρατες. (που ειναι αυτος αληθεια; Εχει χαθει)

    Σαββας...καφε! (ασχετο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ25 Ιουνίου, 2011 11:57

    Και που να δείτε κλάμα που ρίχνει γνωστός τραγουδιστής και μέτοχος ομάδας, που προς το παρόν τουλάχιστον δεν ακούγεται το όνομα του πουθενά, γιατί κάποιοι από τους εμπλεκόμενους κάνανε εξαψήφιους λογαριασμούς στο μαγαζί που τραγουδούσε τον χειμώνα.
    Μιλάμε ότι το ‘’χαρτί’’ κυκλοφορούσε μεταξύ τους και ήταν όλοι ευχαριστημένοι πίνοντας τα Τζόνυ κάθε βράδυ ης υγεία των κορόιδων. Ακούγοντας το άσμα’’ τέρμα πια τα δανεικά’’ κι όποιος κατάλαβε καλά έκανε.
    Τώρα το καλοκαιράκι μπορεί στην παραλία να έχει μια σχετική δροσιά όμως η ζέστη έχει γίνει αφόρητη γι αυτόν, γιατί εκτός των ‘’πακέτων’’ που δεν θα κυκλοφορήσουν στο μαγαζί, υπάρχει και το άγχος με τις δοσοληψίες που είχε μαζί με τα μπουμπούκια…
    Που τα ξέρω αυτά; Μπορεί και να ήμουν κάπου κοντά….

    ΥΓ: Και που’σαι πρόεδρε, μην λες μεγάλες κουβέντες γιατί δεν ξέρεις τι μέρα σου ξημερώνει.
    Άσε το άλλο που μπορεί να μην ξέρεις τι γίνεται πίσω από την πλάτη σου κορόιδο!!!

    Καλή σας ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''....Φαίνεται πως για τον Κακά δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά εκείνος της εξόδου από το Μπερναμπέου....''
    (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=337642&cid=10)

    Αδαμίδη,
    ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ 170 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ( διαβάστε και τι κουίζ που είχα γράψει ). Ανησυχία υπάρχει;
    Ναι, με το εξής ερώτημα: ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ;
    ΓΕΛΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΔΗ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ( μιλώ για τον απλό πολίτη ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ steven

    αδελφε και ο al capone για φοροδιαφυγη πηγε..

    @kymiotis

    colpo grosso cavaliere. 67 cash και τραυματια τον εδωσε πριν 2 χρονια.
    τον παιρνει πισω 15? ο moratti παντως εφαγε πορτα προσφατα.

    μια χαρα ειναι ο παικτης, λιγο φυσουνι θελει και milanello..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε ερήμην τον πρώην υπουργό Εμπορίου Ρασίντ Μοχάμεντ Ρασίντ σε φυλάκιση πέντε ετών με τις κατηγορίες τις κερδοσκοπίας και διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

    http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4637777

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παιδια θα τρελλαθω.

    ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΕΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ για τον συναιτερισμο ΜΑΣ και το σπιτι ΜΑΣ που καιγεται?

    ΠΡΟΧΤΕΣ

    ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ. ΔΥΟ (2) ΜΕΡΕΣ

    Και σημερα λεει παραιτησου και μιλαει για θεατρο σξιων?

    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ

    ΡΕ ΨΕΥΤΗ

    Τι σκατα ναρκωτικα παιρνεις?

    ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΤΩΝ SUPPORTERS ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ?

    ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ?

    ΕΝΑΣ να το μαζεψει το καραγκιοζη δεν υπαρχει?

    EΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΕΙ RESPECT ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΑΡΟ ΚΑΙ Ο DIMI TO XABA TOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι η μιση; Η αλλη μιση αρνειται την αναγνωριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dimi,ποσο πιεση εχεις αδερφε...?
    Απο Δευτερα,αρχιζει το γλεντι και θα ειναι τρικουβερτο.Και επειδη θα ειναι δυο οι "χοροεσπεριδες",κρατατε γερα γιατι θα εχει δρομο μακρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50%. ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΒΑΣ ΘΑ ΑΥΓΑΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΕΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΙΟ.
    ΣΥΣΣΩΜΗ Η R ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ, ΤΑ ΤΙΜΙΑ, ΤΑ ΑΔΑΜΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΝΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΙΛΑΩ. ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ CONPATER: ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ.
    ΗΔΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΤΙ ΜΠΕΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΒΑΓΓΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΟΥΛΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΟΕΟΕΟΕΟΟΕ ΖΗΤΩ Η ΑΜΚ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΨΑΧΤΕ ΤΟ. ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ HOLIDAY INN ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ;
    ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΝΕΟΑΕΚΤΖΗ;
    ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΜΑΖΙ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΟΥΦΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΡΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο αγαπουλας καταζητειται απο παντου και εκεινος κανει τηλεφωνικες παρεμβασεις στον Θωμαιδη.
    Τα τρελατω.
    "Δεν φταιει σε τιποτα ο Σταυρος. Δεν ξερει απο αυτα. Το παιδι να κοιταξτε. Εμενα αφηστε με".

    Τρομερη πατρικη αυταπαρνηση και αυτοθυσια.
    "Το παιδι" καλε μου Μακη,εσυ το εχωσες στα σκατα και αυτο νομιζε οτι κατι τρεχει που εχει πατερα εναν "που τα φερνει βολτα", "καταφερτζη", που "τον φοβουνται και δεν τον πιανουν" και "δεν τολμαει κανεις να του μιλησει".

    Τρεχα τωρα και κελαιδησε τα ολα, μπας και σωσεις "το παιδι", το οποιο εσυ το πεταξες στα σκατα που τοσα χρονια κολυμπας.

    Για την περιπτωση, θα μπορουσαμε να παραφρασουμε μια ρηση του JFK: "μη ρωτας τι μπορει να κανει ο γιος για τον πατερα αλλα τι ο πατερας για το γιο".

    Καλη επιτυχια. Ευχομαι να προκαμεις τουλαχιστον,γιατι μαλλον,δεν σε ψαχνει μονο η ΕΛ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν θυμαμαι και θυμηστε μου εαν ειχε βγαλει αχνα ο Δ.Χ για την 4αρα εντος με Βολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΠΑΣΕΙ ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ο ΔΧ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΡΑΞΕΩΝ. ΟΣΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απο ολο αυτο το σκηνικο με τα στημενα,ενας μονο θα την βγαλει, ας πουμε, καθαρη.Γιατι ειναι πραγματικα ανθρωπος που δενει τα παντα απ`ολες τις μεριες και ξερει αναλογα με το πως παει το πραγμα να κανει τους ελιγμους που πρεπει.Κατι Μπεους,Μαρινακηδες,και τον υπολοιπο συφερτο τους εχει μια χορτα με ξυδι.Και μιλαω για πρωτοκλασσατο ονομα απ`αυτα που ακουστηκαν.Και πηρε το βαπτισμα του πυρος κι ο απογονος,οποτε το πραγμα μπηκε στο αυλακι.Προσον του,δεν μιλαει πολυ εως καθολου,αποφευγει την δημοσιοτητα,και παντα τα εχει καλα με οποιον εχει συμφερον.Παρανομους η νομιμους.Το κωλο τους κατω να βαρανε οι υπολοιποι "κατασκευαστες πλυντηριων" μεσα δεν μπαινει.Το υπογραφω...conpater!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ CONPATER: ΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το respect της μισης ελλαδας στον godfather για την ανακοινωση της 23-6 με τον συνεταιρισμο ΜΑΣ και το σπιτι ΜΑΣ που καιγεται?
    Η μηπως ειναι respect στις 25-6 της αλλης μισης για παραιτησεις και θεατρα σκιων?

    Τελικα ο αγαμιδαρος καλει τον προεδρο να παραιτηθει η να σωσει τον συναιτερισμο ΜΑΣ?

    Μηπως τον καλει να σωσει το σπιτι ΜΑΣ που καιγεται η τελικα ειναι θεατρο σκιων?

    Τελικα με ποιον ειναι η μιση Ελλαδα? Με το προεδρο σωτηρα της 23-6 η με το θεατρο σκιων της 25-6?

    Και η αλλη μιση με ποιον να παει?

    Φωτισε μας ανωνυμε σε παρακαλω.

    Ειμαι σιγουρος οτι ως αγαμιδο-υποστηρικτης εισαι ειδικευμενος στη κολοτουμπα και μπορεις να μας το αναλυσεις.

    Επειδη εγω δεν εχω την τιμη να φιλαω κατουρημενες ποδιες ουτε να φτυνω εκει που εγλυφα (η να γλυφω εκει που εφτυνα οπως σε βολευει καθε φορα) μπορεις να μας εξηγησεις σε παρακαλω τι θελει η μιση Ελλαδα?

    Λεγωντας μιση θεωρεις τους 1500-2000 της οργανωσης?

    Γιατι η αλλη μιση ειναι προφανως αυτοι που ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ. Ειναι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ να στηριξουν την προσπαθεια του μεγιστου.

    Στους μισους πιανωνται και οι supporters?

    Βοηθησε με σε παρακαλω εχω μπερδευτει. Οι μισοι ειναι ολοι που περσυ μεσο ορο γεμιζατε δεν γεμιζατε 1-2 θυρες με 5-6 χιλιαδες κοσμο?

    Οι καλοι μισοι κυνηγαγαν τον μεγιστο στο ΟΑΚΑ η μηπως οι κακοι?

    Βοηθησε μας. Χιλιαδες κοσμου κρεμωνται απο το στομα του ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ και με τα ευρω ανα χειρας αναμενουν μια δηλωση, ενα σημαδι, μια φωτιση κατι τελος παντων να κατακλυσουν το ΟΑΚΑ και να στηριξουν τον αγαμιδαρο.

    Προσεχε μονο μην βγαλεις κανα ωμο απο τις κολοτουμπες και εχεις κανα ατυχημα.

    Προτεινω να συμβουλευτειτε ολοι μαζι τον ΔΧ για να δειτε σαν ολοκληροι Ελλαδα πλεον τι θα κανετε.

    Στους υπολοιπους η δινετε σημασια.

    Ετσι κ αλλιως γραμμενους... σας εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα δυσκολα για τους εμπλεκομενους στα στημενα αρχιζουν απο αυριο.Και μονο η ειδηση εφερε ταραχη.Ποτε δεν πηγε μια υποθεση μπαμ κι εξω,παντα θα υπαρχουν και οι συμφωνιες για να βρεθει η ακρη.Ο μεγαλος ειναι αποφασισμενος να μην αφησει τιποτα ορθιο,ολα θα γινουν μπαζα και ισιωμα.Η αδυναμια του ειναι σε δυσκολη θεση και το παζαρι ειναι απο τα δυσκολοτερα που εχουν γινει.Καθε τροπος ειναι θεμιτος,αρκει το αποτελεσμα να ειναι προς συμφερον μας.Και επι της ουσιας,η συλληψη εγινε επιτηδες,αφου δεν υπαρχουν στοιχεια για το προσωπο το ιδιο.Μετα,θα ξεκινησει το "δικο τους" ξεκαθαρισμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή