Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ

         Είμαστε χώρος δίκαιος. Προσπαθούμε δηλαδή. Κι επομένως δεν παίρνουμε δράμι πίσω από όλα τα μπινελίκια που κατά καιρούς εκτοξέυσαμε προς κάποιους πού όλως τυχαίως μπλέκονται με ποινικές υποθέσεις. Μπινελίκια που είχαν να κάνουν μόνο με αγωνιστικά θέματα. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να στηλιτεύσουμε αυτήν την φοβερή αδικία που ξετυλίγεται μπροστά στα όμματα μας σαν ταινία του Βέγγου.
        Έχουμε τίμιο κράτος; Ποιός Έλληνας πολίτης το εμπιστεύεται; Ποιός δηλαδή δεν θέλει να φύγει όλη η βουλή και να αλλάξει η δικαιοσύνη; Και ποιός δεν θα ήθελε να έχει περισσότερα χρήματα, ούτως ώστε τα παιδιά του να έχουν ιδιωτική παιδεία αλλά  και ο  ίδιος να απολαμβάνει ιδιωτική υγεία; Και ποιός δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, αλλά μόνο για διακοπές; Είπαμε, σήμερα σηκώνουμε τα ψεύτικα γεγονότα και τιμάμε πίσω τους. Όπως εξ άλλου, έτσι κοιτάμε και μια γυναίκα.
         Αφού λοιπόν, δεν εμπιστευόμαστε το κράτος και τις διωκτικές αρχές του, ΠΩΣ δεν καταλαβαίνουμε οτι όλες αυτές οι συλλήψεις και οι προσαγωγές είναι ιστορίες μούφικες; Πώς δεν αντιλαμβανόμεθα οτι όλα αυτά είναι κατηγορίες - φαντάσματα, δημιουργήματα του παρακράτους ούτως ώστε ο κόσμος να αποπροσανατολισθεί από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου; Κι οτι αντί η κάθαρση να ξεκινήσει από ψηλά, να τρέχουν τα ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ΥΠΟΙΚ, ΥΠΠΠ, ΥΔΙΚ και τα λοιπά αρχικά να καθαρίσουν τα γήπεδα;
          Και τι πιάνουνε; Αγνούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ( ο πρόεδρος του αυτοδιοίκητου ) ΕΠΕΛΕΞΕ για την ΕΠΟ. Πόση αδικία να σηκώσουμε; Και μάλιστα έναν άνθρωπο που είναι διαβητικός. Δηλαδή για την κατάντια μας, φταίνει οι άνθρωποι με κλονισμένη υγεία; Που ακόμα και με τις χειροπέδες στα χέρια, αυτός ο γνήσιος αγωνιστής, βροντοφώναξε: " Άλλη μια χούντα του ΠΑΣΟΚ."
           Πιάσανε τον Τσακογιάννη χωρίς στοιχεία, απλά επειδή είχε δυό όπλα αδήλωτα. Είναι σοβαρά πράματα αυτά; Πιάσανε τον Σταύρο, που το παιδί το έχει φάει η μαύρη κατάθλιψη που δεν μπορεί να δει τόσες μέρες τον πατέρα του. Συνέχεια αιμοπτύσεις και μόλις έγινε λίγο καλύτερα, πετάχτηκε μέχρι το Ρέμμο και προσπάθησε να βοηθήσει μέχρι και τον Ηρακλή ( με τα λεφτά μας ). Και κυνηγάνε τον Μάκη, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΚΙΣΙΟΥ ΘΩΡΑΚΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ.
         Και βγάζει κι αυτήν την ευτελή ανακοίνωση ο Αδαμίδης, που τονίζει οτι τον Αχιλλέα δεν τον είχε ψηφίσει λες και τον κατηγορεί κάποιος. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ " να θέσουμε στην διάθεση των διωκτικών αρχών τις δυνάμεις μας." ΚΟΙΝΩΣ: ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ ( αι λοιπαί αθώαι περιστεραί ). ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:
              ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;  ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ THΣ ΑΕΚ " είμαστε μόνοι μας εναντίον των πάντων "; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ και δεν θέλω κωλοτούμπες τώρα . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 92.
            Κι επειδή πρέπει να βαράς μόνο δυνατούς, σου προτείνω λευκή περιστερά, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΡΙΓΩΤΕΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΕΚ με την σύσταση να μην τις φάει λόγω διαβήτη, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Ή ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ Ή ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ. Αυτό θα έκανα εγώ ξεκάθαρα ΚΑΙ ΘΑΣΚΑΓΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΕΥΓΑ ΑΝΕΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
      ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΑΣ  ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ;
        ΥΓ1.   Ο ΜΠΕΟΣ ( " καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται." ) ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ.
        ΥΓ2. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ LIVE ΚΙ άρα να τα βάλουμε σε κουίζ ( εύκολο αφού έχουν γραφτεί όλα εδώ μέσα ):
                  - Ποιός έχει ξενώνα στην ορεινή Κορινθία;
                  - Με ποιό σκεύος τρώτε φαγητό;
                  - Σας αρέσει σαν σκηνοθέτης ο Κακογιάννης;
                  - Τον μπαμπά σας τον αγαπάτε;
                  - Έχει καλές τιμές ο PM;
                  - Θέλετε Μήτσους ή τα πρόβατα;
                  - ΓΚΑ, κάνει μόνο το τεράποδο;
                  - Σας αρέσουν τα διαμάντια;
                  - Ποιός ήταν ο παππούς του Ησαύ;
       ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ που βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο ( Νικητιάδης ). ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.
          ΥΓ3. ΑΔΑΜΙΔΗ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΙΜΟΠΤΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΟΝΟ 43. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ.
          ΥΓ4. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΛΕΩ : ΑΘΩΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ( PM ).
          YΓ5. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΣΕ Η ΑΥΛΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΟΥΣ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η GREEN PEACE ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΗ. ΚΡΙΝΑΤΑ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ. ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ.
        

15 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ24 Ιουνίου, 2011 01:24

    Σύμφωνα με το Sentra.Διαβαστε να δείτε πια είναι τα μπουμπούκια:

    Κατά των Αχιλλέα Μπέου και Γεώργιου Τσακογιάννη που έχουν συλληφθεί και ασκηθεί διώξεις για: Α) συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας με δομημένη και διαρκή δράση, η οποία σημειωτέων συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με σκοπό τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων Β) δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος τελεσθείσα από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση (πλημμέλημα) Γ) παράβαση των άρθρων 2 παρ. 2 και 3 του 2433/96 περί στοιχηματισμού (πλημμέλημα) Δ) ηθική αυτουργία στην εν λόγω πράξη Ε) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια εντός των πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης.

    Κατά των Χρυσόστομου (Μάκη) Ψωμιάδη, Νικόλαου Ζαμάνη (έχει συλληφθεί και ασκηθεί δίωξη), Βασίλειου Καρακούλια (έχει συλληφθεί και ασκηθεί δίωξη), Ανδρέα Δημόπουλου (έχει συλληφθεί και ασκηθεί δίωξη), Δημήτριου Ζαβαντία (έχει συλληφθεί και ασκηθεί δίωξη), Ιωάννη Παπαδόπουλου (έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη), Βασιλείου Γεωρτσιάκου (έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη), Αθανασίου Ντότση (έχει συλληφθεί και ασκηθεί δίωξη), Νικολάου Χάλκου (έχει συλληφθεί και ασκηθεί δίωξη), Μιχάλη Νικολόπουλου (έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη), Νικολάου Παντέλη (έχει συλληφθεί και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη), Σταύρου Ψωμιάδη (έχει συλληφθεί και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη) και Ιωάννη Παπακώστα (έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη):

    Α) συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας με δομημένη και διαρκή δράση, η οποία σημειωτέων συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με σκοπό τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων Β) δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος τελεσθείσα από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση (πλημμέλημα) Γ) παράβαση των άρθρων 2 παρ. 2 και 3 του 2433/96 περί στοιχηματισμού (πλημμέλημα) Δ) ηθική αυτουργία στην εν λόγω πράξη Ε) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια εντός των πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης.

    Για τους υπόλοιπους:

    Κατά των Ευάγγελου Μαρινάκη και Αθανάσιου Κανελλόπουλου:

    Α)Απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος Β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ΄ εξακολούθηση.

    Κατά των Θωμά Μητρόπουλου, Ιωάννη Κομπότη, Σπυρίδωνα Καλλογιάννη, Αντωνίου Μανίκα, Ευάγγελου Κιοτζένη, Αγγελου Τραυλού, Γεωργίου Πουλόπουλου, Ευσταθίου Προβατίδη, Πέτρου Ρουτζιέρη, Τάκη Γιαννόπουλου, Γεώργιου Μποροβίλου, Δημητρίου Μπάκου, Ιωάννη Ναυρινιάδη, Βασιλείου Αδαμάκη, Ιωάννη Αρφάνη, Αθανασίου Γιάχου, Γεώργιου Λύμπαντση, Περικλή Αμανατίδη, Παύλου Δήμου, Παναγιώτη Σπάρταλη, Γεωργίου Σαλαμαστράκη, Χοσέ Λουίς Ρέγες, Μαρσέλο Γκούτμαν, Ιωάννη Τσιγιάννη, Δημητρίου Καλόπουλου, Σπυρίδωνα Τρύφωνα, Ακη Πάσσαρη, Γεωργίου Χριστοβασίλη, Γεωργίου Γρηγορόπουλου, Κωνσταντίνου Χρυσοχοϊδη και Ιωάννη Σπάθα:

    Α) Δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση Β) Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

    Κατά των Γεωργίου Γεωργιάδη, Ελενας Νεούζα-Θεόσογλου Ζοσέ Λαορένσο, Λουκά Αποστολίδη, Γεωργίου Πράττου, Γεωργίου Βαρούτσικου, Γεωργίου Τόρη, Γεωργίου Γεωργόπουλου, Ιωάννη Τσιγιάννη, Ευθυμίου Σιδηρόπουλου, Δημητρίου Μουστάκα, Ανθιμου Καραμανίδη, Λουκά Καραμάνη, Αβραάμ Παπαδόπουλου, Γεωργίου Χαβενετίδη, Δημητρίου Δημητρίου, Ευάγγελου Δήμου, Σταμάτιου Φασουλή, Εμμανουήλ Αρβανιτάκη, Ιωάννη Οικονομίδη, Νικολάου Λυράκη, Σάββα Παντελίδη, Χρήστου Σφήκα, Νικολάου Θεοχαρίδη, Λεωνίδα Παπασταθόπουλου, Ιωάννη Καλυβίτη, Κωνσταντίνου Μενδρινού, Δημητρίου Βίλλα, Μιχαήλ Τζιβελάκη, Μιχαήλ Αλβέρτη, Γιαννάκη Ανδρέου, Μάριου Μπουλουγουρή, Μαρίας Αυγίδου, Διονυσίου Κοτίνη, Μαρίας Βυθοπούλου και Αθανασίου Κωστουλέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν θα "λαλησουν" ολοι αυτοι,να δουμε ποια νεα ονοματα θα βγουν στην σεντρα.Γιατι καποιο πουλακι μου σφυριξε πως και η συμπαθεια του Dimi,θα τυλιχτει σε μια λαδοκολλα.Ειχε ενα ελαττωμα ο Αχιλλεας,οταν τρωει και ειναι ευχαριστημενος,τον πιανει μια ευφραδεια αλλο πραμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ CONPATER: ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ. ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ή ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ( εδώ δεν φτάνουμε ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΔΩ, ΤΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
    ( ΒΑΡΗ ) ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΧ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ;
    ΕΛΑ. ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ;
    ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΧ.
    ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΕΓΩ, ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ;
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΕΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.
    ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΟΝΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.
    ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι? Τον "αγαπουλα" του Dimi τον εχεις για μεγαλο ονομα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,

    Βρωμαει ΠΟΛΥ το 0-4 και εχει και κοσμο μπλεγμενο μπολικο.
    Απο μπραβους σε πορτες για να μην 'παρουμε τα δελτια' μεχρι ισπανοφωνους που ψαχνανε τα κουπονια στα αποδυτηρια για το ημιχρονο-τελικο.

    @ steven η επιμονη στον πατερα δειχνει την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ του απλα. Ειδε consortium (τωρα το που το ειδε ειναι αλλο θεμα) φραγκατων...., ρωτησε και απο το london ΠΡΙΝ αναλαβει ποιος κανει τα κουμαντα και σου λεει ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΛΥΨΩ.

    ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ οπως ειναι κατεβηκε στο Ελλαντα 5 μηνες (απο τον Φεβρουαριο) και ΧΑΜΠΑΡΙ δεν πηρε την διαλυση του πολυμετοχικου απο τα Χριστουγεννα και την πωληση του γαυρου ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (με μονο σημειο τριβης??? το τελικο πακετο και την απεμπλοκη του mr νεοχημικη απο το real estate). Γιατι ο δυσκολος ορος ηταν να τα παρει ΟΛΑ πακετο, ενω ο θειος ΑΛΛΑ ειχε ταξει, ειδικα μετα το 2017 οποτε και τελειωνει η συμβαση του οικοπεδου με τη τραπεζα...

    Φυσικα και ως γνησιο ΝΟΥΜΕΡΟ μια ματια σε ισολογισμους και εταιρειες ΔΕΝ εκανε, παρα ως ινδιανος ειδε το καθρεπτακι του νταμπλ και ετρεξε να δηλωσει υποταγη.

    Την ευκαιρια του να διορθωσει (οχι με νεα υποταγη αλλα με αποστασιοποιηση) την ειχε και μαλιστα μεγαλη και ΔΙΣ αλλα ειπαμε: ΝΤΟΥΒΑΡ ειναι ΝΤΟΥΒΑΡ εμεινε.

    Και του τα λεγε ο sugar: κατσε καλαααα μην ανοιγεσαιιιιι ΜΗ ΜΙΛΑΣ.

    Αλλα... Κοβει η πουτανα το γαμησι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ conpater

    Ενας ΗΛΙΘΙΟΣ που παιζει με τις πλατες??? των αλλων και το ονομα της ΑΕΚ ειναι μονο.

    Που εχει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ θαμπωθει με την δημοσιοτητα.

    Εν καρε θα στο εξηγησω με στοιχεια.

    Σκεψου μονο να μην ηταν στην ΑΕΚ αλλα (οχι σε μικρη) αλλα αλλη ομαδα.

    Στον ΑΡΗ ας πουμε.

    Δεν σου λεω Μπαοκ γιατι εκει θα τον ειχαν θεο για κανα εξαμηνο και μετα θα πηγαινε η μαλαματινα (αδεια φιαλη..) συννεφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3300 ειναι τα διαρκειας των 12,000 περσυνων που ανανεωθηκαν για φετος.

    το 25% δηλαδη.

    Και η διοικηση δηλωνει ευχαριστημενη!!!! γιατι λεει δεν εχει κανει και μεταγραφες.

    Και ο Μπουγαιδης τι ειναι? Ο Σιαλμας?

    Αυτοι δεν ειναι που θα παιζουν φετος?

    Αν πιασεις 7-8 χιλιαρικα (πραγματικα οχι χαρισμενα στην οργανωση και απο τα αλλα τα τσαμπα σε καθε πικραμενη Ψ-ΩΡΑ) οχι απλα ευχαριστημενος-ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ να κανεις.

    Που μεταφραζεται σε ενα μεσο ορο 3-4 χιλιαδες ανα ματς.

    Οποτε οχι το πανω διαζωμα, εγω λεω ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ εκτος απο Ρ1-Ρ1, 9 και την θυρα των παιδιων..

    3-5 χιλιαδες ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΑΤΕ σε μια θυρα αλλωστε.

    Θα ξαναγινει εδρα το ΟΑΚΑ να σε σιγουρος ΒΛΑΚΑ.

    Για Subbuteo ομως..

    Υ.Γ 5500 ο Μπαοκ που για οσους δεν το καταλαβαν εχει ΗΔΗ φερει Φαμπρεγκας, Μασερανο και Τοτι στα κλεισιματα...

    Γραφικε ε γραφικε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω απλα επαναλαμβανω τους φοβους μου,οσο αφορα την μεχρι τωρα απουσια της ΑΕΚ απο το "καδρο".
    Και αυτο δεν θα ηταν τοσο παραξενο,εαν ταυτοχρονα δεν απουσιαζε και η αλογοτροφη.
    Παραξενα πραγματα.
    Εαν δεν σκασει στις αρχες της επομενης εβδομαδας κατι που να αφορα τις "Αθηναικες ομαδες", ισως την σκαπουλαρουμε.
    Αν και δεν το βλεπω καθολου.

    Μια απορια: Εχουν τσακωσει απιθανες συνομιλιες τοσων για τοσο διαστημα και δεν υπαρχουν στοιχεια απο το πριν λιγο κασετα-γκειτ; Απο τις συνομιλιες του Πατερα; Απο τις ομορφιες που εγιναν τοσο στον αγωνα με τον Αρη οσο και στα περσινα παιχνιδια μεταξυ ΠΑΟΚ και αλογοτροφης;
    Και το "κονε" του Αδαμιδη με τον φετινο βαζελο,σε συνδιασμο με τα "φιλικα" παιχνιδια που εδωσε τι σχεση εχουν και γιατι δεν υπαχει τιποτα απο εκει;
    Παραξενα πραγματα.

    Ελπιζω -ξαναλεω-πως οτι κανανε,να το κανανε μεσω Λονδινου και στα κουφα, και οχι με τα φετινα υπολειματα που αφησε ο Πατερας και ο Βγενοπουλος.

    Αδαμιδη το νου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον αγώνα Τσάκ Νόρις - Μπρούς Λι ο Μπέος είχε παίξει ασο ημιχρονο,διπλό τελικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιουνίου, 2011 18:09

    Οντως, ο πατέρας που είναι άραγε?
    Θέμα είναι, πάντως, ΠΟΤΕ αρχίσαν να λειτουργούν οι κοργιοί.
    Διότι αν έχουν μπει μπροστά τον τελευταίο χρόνο, δεν θα ακουστεί τίποτα για αλογοτροφή, διότι ήταν στην απόξω.
    Όσον αφορά το αδαμίδι, το πολύ πολύ να βγει ότι πουλήθηκε κάνα παιχνιδάκι με τις ευχαί του διοικητικού και προπονητικού τημ. Προσοχή, όχι ότι ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ. Με τι λεφτά ή αρχίδια να το πάρουμε?
    Κοινώς, πτωχοί πλην τίμιοι βιοπαλαισταί, ένα πράμα γκζανθόπουλος ή μάρθα βούρτζι.

    Πλάκα έχει ο βαγγέλας, παντως. Δε μπάει στο θείο να του μάθει πως συγκαλύπτουμε ολόκληρη παράγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven, βλέπω πολλές συναντήσεις με τον πατριώτη μου, τον Λαλιώτη, προφανώς και με τον sugar. Δεν πιστεύω να είχες κατέβει και στο γάμο;

    ΥΓ. Έχεις ακούσει τίποτα και για τον eleven στα στημένα; Λέω μήπως του έμεινε συνήθεια απο την εποχή της προεδρίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ dimitris astros: Αδερφέ, δεν ήμουν σε κανένα γάμο. Φυσικά δεν ήμουν καλεσμένος. Εχθές κάτι πήγε να γίνει, αλλά επικράτησε ο οικοδεσπότης.
    Με τον sugar τα ξέρεις. Μια χαρά τα πίνουμε.
    Για τον eleven τα έχουμε πει. ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ 0-1 ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ 650. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Τι ειναι ο Μπεος; Ενας Στρος Καν ειναι."
    Ταδε εφη Steven. Πριν μερικες βδομαδες.
    Δεν θυμαμαι σε ποια αναρτηση ακριβως. Αλλα δεν εχει σημασια.
    Σημασια εχει οτι πολλακις (μ'αρεσει η λεξουλα αυτη) εχει επιβεβαιωθει. Και μιλωντας σαν ΠΡΟμηθευς και οχι σαν ΕΠΙμηθευς,οπου καμια σημασια πια δεν εχει να μιλας για το παρελθον.
    Αλλα για αυτα που ερχονται η που γινονται.
    Ευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Και απ`οτι ξερω,κατω στο Λουτρακι καποια μαγαζια με τον Μπεο μεσα κλαινε,γιατι οτι θες μπορει να`ναι ο Αχιλλεας αλλα ηταν καλοφαγας.Μια λαμαρινα καραβιδες ηθελε στην καθισια του,χωρια τις καραβιδομακαροναδες.Παντως,εχω την αισθηση οτι οπου να`ναι θα σημανουν και οι καμπανες για την αγαπουλα του Dimi,αλλα και για καποιους διοικουντες πριν καιρο.Ειδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι μετα τις μπιλλιες οι καραβιδες πανε μια χαρα.
    ειδικα αν εχεις παρει και μια 500αρα απο τριπολη ..

    quiz: ποιοι ποδοσφαιρηστες ειχαν ξετιναξει τους μπουκηδες στην Ιταλια ΜΑΖΙ?

    Και οι 2 διεθνεις και ο ενας μας εκανε και χαρη που επαιζε στην ΑΕΚ

    ΑΝΤΕ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή