Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

          Δηλαδή των ερασιτεχνών. Και μόνο που ακούω ερασιτέχνη, ρομαντικό, ιδεολόγο, μου 'ρχεται εμετός. Όχι οτι τον κατηγορώ. Καλά κάνει και είναι έτσι. Όπως καλά κάνει και ο κοπρολάγνος που αδειάζει βυτία στο κρεβάτι του. Εμένα με ενοχλεί όταν το ερασιτεχνικό χρειάζεται και λεφτά για να ζήσει. Δήθεν οδοιπορικά και δήθεν και λοιπά. Τα ξέρετε. Όπως ξέρετε και του κώλου τα εννιάμερα ή την βγάλαμε καθαρή κι απόψε.
          Κι είναι απολαυστικός κάποιος ανώνυμος, που τα βάζει μαζί μου. Αναρωτάται το νούμερο το χρηματοδοτούμενο, " πώς απέκτησα εταιρεία."  Πού να πάει το μυαλό του οτι την έφτιαξα λιθάρι λιθάρι μόνος; Σου λέει δεν γίνεται. Αφού εγώ δεν μπόρεσα ( όχι οτι προσπάθησε κιόλας ). Πού να σκεφτεί οτι ακόμα κι ο Ωνάσης τα έκανε όλα με τα μέσα που είχε. ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ. ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ. Κι όχι οτι είμαι Ωνάσης, αλλά έχει πλάκα που έφτιαξα ολομόναχος μια εταιρεία αυτοδύναμη, καθόλου διαπλεκόμενη, από τις κορυφαίες των Βαλκανίων. Χωρίς τραπεζικό δανεισμό κι από τις ελάχιστες που δεν μείωσαν τις θέσεις εργασίας ή τους μισθούς της.
             Περιαυτολογώ; Όχι. Απαντώ στο γιατί " δεν πάω για να κάνω αντιπολίτευση." ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ; ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ; ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΕΛΚΤΙΚΗ;
               ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ.
            Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω οτι τα πάντα γίνονται για την καρέκλα, το κονόμι και την υστεροφημία. Τόσα χρόνια είδα το σύστημα κι εκεί κατέληξα. ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
            ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
             Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ας την πούμε μάνα, ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ; ΤΟ " μπροστά από τον Νεστορίδη υπάρχει ο Ανατωλιοτάκης", ΤΟ  " αεκάρα για πάντα " που υπάρχει διότι έφερε 200 χιλιάρικα τότε, ή ΤΟ  ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που καλείται να φέρει 1 μύριο και να αποσυρθεί ο ΔΧ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
             ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΠΛΟ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΤΟΥ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΗ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΙ. ΠΩΣ; ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ. Τόσο αστείο αυτό για ερασιτέχνες.
             ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ αφού βρεθεί αυτός, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ που έδωσε το δαχτυλίδι σε αυτόν ( ο επιχειρηματίας - ειδικά στην ερασιτεχνική που δεν δημιουργεί άμεσα κέρδη - δεν έχει χρόνο ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ.
            ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΤΑ 10% ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;
            Φυσικά αυτή είναι μιά αντίφαση των εληνικών νόμων. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ; ΤΟ ΚΕΝΟ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ;
             Κι είναι αστείο να προκαλούμαι για κατάθεση απόψεων σαν αντιπολίτευση. Αντιπολίτευση σε ποιόν; ΣΕ ΑΥΤΟΝ , κατά ανώνυμο, ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ;  ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ;  ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ.
           ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, όσο το έχω παρακολουθήσει. Ο ΔΧ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ;
             Και να πω και κάτι άλλο. Όλα τα παιδάκια με τα ροπαλάκια είναι ίδια. ΟΣΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ. ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.
              Σωστή κουβέντα η " όποιος αγαπάει την ΑΕΚ κάτω από θεσμικό πλαίσιο, αγαπάει τον εαυτό του κύρια. Θέλω να είμαι απλό μέλος, μια που το ξέρω καλύτερα." ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.
           Κι αν θέλει σε αυτό το blog, το πανελεύθερο,  κάποιος να μιλήσει για κάποια πουστιά, καλύτερα να κοιταχτεί στον καθρέφτη. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ 2000 ΑΤΟΜΑ, ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΤΗΣ ORIGINAL. ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ, ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.
          Αγαπητέ ανώνυμε, συνέχισε να νομίζεις οτι κάνω πόλεμο. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΩ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΚΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΑΕΚΤΖΗΣ, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΩ ΤΑ ΚΑΛΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, παλιομαλάκα, ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.
         ΥΓ1. Τα αποτελέσματα τα έχουμε πει για τις εκλογές. Ο Γ. δεν μπορεί να αποδείξει αυτά για τα οποία εκλήθη. Ο ΔΧ έφυγε; Όχι βέβαια. ΑΓΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ FRONT MEN KAI MAZI TOY ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ. Ε, ΤΩΡΑ ΣΤΑ 50 ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ; Α ΡΕ ΚΑΡΑΝΟΥΤΣΟ. ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΔΕΙΞΕΣ. " ¨εχεις μυαλό εσύ."
            ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΔΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ.
                  ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ Ή ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
         ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ. ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΖΑΠΛΑΜΑ. ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ. ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ.
                     ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ( ΔΧ ) ΤΟΥΣ ΙΔΩΤΙΚΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, κι ας μείνουν οι τίποτες με την ιδέα. ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.
       ΥΓ2. ΚΙ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΓΩ, ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΔΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΑΕ ΚΙ ΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ 1% ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ 1% ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΜΟΑΖΕΙ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΣΠΑΣΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΚΕ; ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΝΔ; ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ; ΒΡΕ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ.
               

41 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ23 Ιουνίου, 2011 00:57

    Στημένο ντέρμπυ! Πάει το μυαλό σας πουθενά;
    Έχει να πέσει πολύ γέλιο…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοκληρη αναρτηση για χαρη του "ανωνυμου;
    Δεν εγραφες καλυτερα κατι για τα μαρσιποφορα της Αυστραλιας,η για την ελαστικοτητα της κωλοτρυπιδας;

    Και η απαντηση που θα σου'ρθει σαν καταπελτης θα ειναι απλα καπως ετσι: "ase mas re avramidi.tha sas gamame. zitw o aRhigos,trelainwmai,xynw, oe-oe-oe"

    Ερασιτεχνικα πηγε και η Ελλαδα με τα "Ε-ε-ερχεται", "Η Ελλαδα στους Ελληνες" και "εσενα θελουμε".
    Παρτε μια πουτσα μεχρι το λαιμο λοιπον.

    Προς Χαραλαμπο: για "Αθηναικο ντερμπυ" γινεται λογος.
    Αρα παμε στο ΑΕΚ-ΠΑΟ
    (το οτι μπορουν να παρουν τα λεφτα τους πισω οσοι εδωσαν στο AEK suporters ισχυει φανταζομαι)

    Επισης υπαρχουν στοιχεια και για "πρωην διεθνη παικτη ο οποιος ακομα ειναι ενεργος στο ποδοσφαιρο απο αλλη θεση" (με αρκετη τεστοστερονη λεω εγω).

    Ο Αδαμιδης εντω μεταξυ εδωσε συγχαρητηρια στην ΕΛ.ΑΣ για τον ωραιοτατο σχεδιασμο και τις αποκαλυψεις"

    Μη βιαζεσαι.Μη βιαζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. edw to symban kaigetai kai eseis exete kryfh elpida na piasoun ton adamidh gia stimena!ti exoume na akoysoume akoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Χρηστο,δυστυχως 120...Αυτη ειναι η πλειοψηφια της δημοκρατιας.Καλημερα σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anonime

    κρατα μικρο καλαθι ακομη για το αφεντικο σου
    και μια ερωτηση ακομη
    απο ποτε ο αδαμιδης εγινε τοσο μεγαλος προεδρος που τον υποστηριζεις τοσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι εννοεις το συμπαν καιγεται;
    Δεν υπαρχει πλεον χρεια να μιλαμε για τον Αδαμιδη και τον ΔΧ,αφου η Ελλαδα αποσυντιθεται;

    Μεγαλη συνειδητοποιηση βλεπω και κοιωνικη ανανηψη.

    Οταν εδω περα λεμε τοσα και τοσα και ξαφνου ποσταρονται σχολια τυπου: "Xatzixristo Arhige,gama tous oe-oe"

    Τι, μας επαναφερεις στην ταξη και μας υποδεικνυεις το κοινωνικο μας καθηκον δηλαδη; Τι εισαι;

    Παρατα μας και αντε στην εξεδρα κα κοιτα με την πλατη.

    Οσο για τον Αδαμιδη,κανεις στην ουσια δεν θελει να τον δει στο "καδρο με τους παραγκουχους και στημενους" γιατι αυτο αυτοματα στοχευει και μελανιαζει και την ΑΕΚ. Ειτε μας αρεσει,ειτε οχι.

    Εγω προσωπικα προσευχομαι να μη βγει τιποτα το μελανο απο ολη αυτην την ιστορια, που να λερωνει τον συλλογο.

    Η οποια απλα βγαινει στον αερα-και θα μεινει για αρκετο καιρο- γιατι απλα το ποδοσφαιρο προσφερει πολυτιμες υπηρεσιες στις χουντες. Οπως τοτε με τον θρυλ οτου Γουεμπλευ.
    Ειτε θετικα ειτε αρνητικα προβαλομενο,το ποδοσφαιρικο, η παραποδοσφαιρικο προπετασμα καπνου
    λειτουργει απορποσανατολιστικα.

    Οποτε λεμε "μακαρι σε ολο αυτο τον εμμετικο κοσμο να μην εχει καμια σχεση καποιος που φορα κιτρινομαυρα η εργαζεται για λογαριασμο της ΑΕΚ" αλλα και στο τελος τελος, να πανε να γαμηθουνε ολοι αυτοι, αφου η χωρα τεμαχιζεται και χανεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΥΛΟΓΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ. 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ( κοινώς λαμόγια- έτοιμη η σχετική ανάρτηση για την άλλη εβδομάδα ). Εΐναι κάτι σαν την 17Ν δηλαδή που εξαρθρώθηκε ( ! ή ας γελάσω ). ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ( 28,29 )ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ 3,68 ΔΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ dimitri

    Παλια ελληνικη παροιμια:
    Οπου γης και πατρις..

    Aυτος μας ταιζει αυτον υποστηριζουμε. Μεχρι να ερθει ο επομενος..

    Ελπιζω ολα καλα με το office.

    @ Χρηστο

    Δεν ειναι ο τεστοστερονης, τουλαχιστον οχι τωρα. Ο παικτης ΔΕΝ εχει λεει αγωνισθει εκτος ελλαδας..

    Τα λεφτα τους πισω να παρουν? Απο ποιους?

    Απο τους ΨΕΥΤΕΣ που λενε οτι εχουν το 23% της ΑΕΚ?

    Ο νόμος 5725 περί επαγγελματικού αθλητισμού αναφέρει ότι μια ανώνυμη εταιρεία όταν συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο μιας ΠΑΕ ή ΚΑΕ σε ποσοστό άνω του 20% είναι υποχρεωτικό να δημοσιεύει το μετοχολόγιό της (γι' αυτό τον λόγο άλλωστε η ENIC υποχρεώθηκε το 2002 να μεταβιβάσει τις μετοχές της στον Πέτρο Στάθη).

    Απο τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ που δινουν εναντια στο νομο προνομια ?

    Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 20 (στην τροποποίηση του 2002, ΦΕΚ 239) περί επαγγελματικού αθλητισμού, απαγορεύεται η παροχή με το καταστατικό αθλητικής ανώνυμης εταιρείας οποιουδήποτε προνομίου σε μετοχές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσκασε το παραμυθακι, και η ΦΟΥΣΚΑ του ΨΕΥΤΗ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΑΓΑΜΙΔΙ:
    Σημειωνεται ακομη οτι οι μετοχες που η εταιρεια Supporters Club AE εχει αποκτησει δια εισφορας τους στο μετοχικο κεφαλαιο απο τους ιδρυτες μετοχους, σε περιπτωση που η ενεχυρουχος δανειστρια τραπεζα Morgan Stanley προχωρησει σε εφαρμογητων ορων της απο 17-5-2006 συμβασης, ενεχουν για την εταιρεια τους εξης κινδυνους:

    1) Να μην μπορει να λαβει μερισμα για τις μετοχες αυτες (ΝΑΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑ) αφου αυτο θα εισπρατεται απο την τραπεζα ως ενεχυρουχο

    2) Να μην μπορει να ψηφισει ελευθερα στις γενικες συνελευσεις της εταιρειας αφου θα χρειαζεται την προηγουμενη εγκριση του ενεχυρουχου (Τραπεζας) για να συμμετεχει σε αυτες.

    3) Να απολεσει την κυριοτητα των μετοχων σε περιπτωση κατα την οποια ο ενεχυρουχος δανειστης (Τραπεζα) ενεργοποιησει το ενεχυρο και προχωρησει σε κατασχεση επι των μετοχων.

    Οποτε εγω λεω ΕΥΘΕΩΣ οτι ο Κασνακιδης και ο Αγαμιδης ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ μιας και:

    1) λενε ΨΕΜΜΑΤΑ σε ολο το siτε καθως και στη διακυρηξη για το θεμα των μετοχων.

    2) ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΠΡΑΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Η MS ΝΑ ΠΑΡΕΙ (μιας και ειναι ιδιοκτησια της) ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    Επιπλεον ο Κασανκιδης ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ τον κοσμο οταν δηλωνει οτι οι 'νεες' μετοχες δεν εχουν προβλημα και λοιπες αηδιες.

    Ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι μεγάλη, μα πολύ μεγάλη κάβλα να βλέπεις όλα αυτά τα λαμόγια με χειροπέδες, έστω και προσωρινά , έστω και αν είναι η κορυφή του παγόβουνου!
    Μα θα μου πεις ήσουν κορόιδο που πλήρωνες τόσα χρόνια για διαρκείας. Ήμουνα. Τώρα αρχίζω και σκέφτομαι και το απλό εισητηριάκι των 20 αν θα το δώσω…Για να βλέπω τι; Το πεντακάθαρο, βάση δικαιοσύνης, Μπέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα,

    Χωρίς να είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ, ή καμίας άλλης ομάδας εδώ που τα λέμε. Χωρίς να ασχολούμαι κάν με το ποδόσφαιρο παρά μόνο εδώ και μερικούς μήνες, και χωρίς έστω να είμαι άνδρας έχω βρεθεί από σπόντα να διαβάζω το blog σας κύριε Αβραμίδη..
    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ομολογουμένως.

    Γράφω ήσυχα ένα μικρό σχόλιο ελπίζοντας να μην φάω διαδικτυακές σφαλιάρες γεμάτες τεστοστερόνη για την τόλμη μου, θέλοντας να σας συγχαρώ για τον τρόπο γραφής σας που θεωρώ πως είναι εξαιρετικός.
    Είναι ο τρόπος που μπορείτε και αποτυπώνετε αυτό που σκέφτεστε, οτι λέτε ξεκάθαρα αυτό που σκέφτεστε και επίσης η προσοχή που δίνετε στις φωτογραφίες που χρησιμοποιείτε οι οποίες κάθε φορά, μα κάθε φορά όμως, είναι εντελώς διασκεδαστικές.

    Έχετε απίθανο χιούμορ το οποίο είναι ένα πολύ αισιόδοξο ταλέντο. Συγχαρητήρια!

    Όσο για την πολυαγαπημένη σας ΑΕΚ, εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ SPOTLESS MIND: Εκ μέρους όλου του χώρου σε καλωσορίζω κι αναμένουμε παρεμβάσεις πιο συχνά. Κανένας κίνδυνος για διαδικτυακές τεστοστερόνες. Αυτές περιορίζονται στα της ΑΕΚ, κι άρα είσαι σε ασφαλή εδάφη.
    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Επίσης να επισημάνω οτι τις φωτογραφίες δεν τις επιμελούμαι εγώ, αλλά ο web master μου. Συγνώμη για τον ενικό, αλλά θα ήθελα κι εσύ να μου μιλάς έτσι και χωρίς το "κύριε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με 20 ευρω ανα ατομο γινεται τσιπουρο-κατανυξης με σαφως ευτυχεστερα αποτελεσματα και ηρεμοτερη διαθεση.

    Η αλλιως ταλαιπωρεις τα ματια σου με Μπουγαιδη-Σιαλμα-Κοντοε καθοδηγουμενους απο τον Δον-Μυτογκα και λοιπους αστερες της Super-Λιγδας..

    Οι οποιοι και ναι μεν θα λαμβανουν τον φτυσμενο αιμα τοων αντιπαλων για να ηττηθουν (κατα δηλωση του παν-μεγιστου) αλλα κανεις δεν μας ειπε πως και ΑΝ θα νικουν.

    Ισως γιατι ο πανμεγιστος ΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ το αθλημα, και πλεον ο στοχος ειναι η ΜΗ ΗΤΤΑ.

    Γιατι προφανως τη νικη την εχουμε αφησει πισω μας πλεον..

    Ολοι supporters!
    Το παρτυ τελειωσε!
    Ζητω το εθνος, ζητω ο στρατος, ζητω η ελληνικη λεβεντια !!! (sorry παρασυρθηκα απο τον ενθουσιασμο μου)

    ΥΓ Συμφωνω με τον Χαραλαμπο, ειναι οντως πολυ ομορφη εικονα. Αχιλλεα γιατι κρυβεις τα βραχιολια με το σακακι? Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη..

    ΥΓ2 @SPOTLESS MIND καλως ηρθες. Η τεστοστερονη μας εφυγε το 2004 πηγε στη Μπολωνια. Μετα εγινε προεδρος στη Παε ΜΠΑΟΚ.

    Κανα καντηλι και αυτο για να μην μας περνανε για (ομοια τους) ζωα ριχνουμε, για ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ.
    Ολοι μας εχουμε τις δουλειες μας και αφιερωνουμε χρονο και εκαστοτε χρημα γι αυτο. Δινουμε ΔΕΝ παιρνουμε, αρα ειμαστε ανεξαρτητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DIMI, το κολπακι "supporters" δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα καπελο στα διαρκειας.
    Εκει που θα το επαιρνες πχ.200 ευρω, δινεις αλλα 200, σου κανουν και μια μικρη "εκπτωση" και το συνολο παει στα 360 ευρω. Οσες ειναι και οι μερες και οι μοιρες και οι πουτανες στην πλατεια Βαθης.

    Και αιφνης-κατα τους πωλητες- βρισκεσαι με πολυ περισσοτερη περιφανεια και μεγαλυτερη συμμετοχη πλεον στα κοινα της ΑΕΚ.
    Αλλο "απλα κατοχος διαρκειας" και αλλο "συμετοχος με κατοχη διαρκειας".
    Καλα, για τους απλους και περιστασιακα αγοραζοντες απλα εισητηρια,δεν μιλαμε. Αυτοι θα κυνηγηθουν Διοκλιτιανα. Νοιωθω ηδη σαν πρωτοχριστιανος.
    ΙΧΘΥΣ ρε πουστιδες.

    Αδαμιδη,κοιταχτηκα στον καθρεφτη οπως μου ειπες,αλλα δεν ειδα κατι επιληψημο. Αντιθετα διαπιστωσα σε λιγα δευτερολεπτα που καμαρωνα την φατσα μου οτι εχω δωσει-αμεσα η εμεσα- απο τοτε που εφυγε το κοντο,γυρω στα χιλια ευρω.

    Περιλαμβανω και αγορες, απο το αλλο μαγαζι τα ΑΕΚshop. Το οποιο καλως φροντισαν οι μετοχοι-δηλαδη η κοντη μαιμου- να εχει διαφορετικη συνθεση και ΑΦΜ για να μπορει να κινειται ελευθερα στο γαλαξιακο χωρο της "ελευθερης αγορας" και επειτα να το καταπιει η μαυρη τρυπα ΑΕΚ.

    Η εταιρια-ενεχυρουχος Morgan, δεν μπορει να προσβαλει πλεον την εταιρεια- "δεν-εχει-ρουχος" Empire.
    Ζητω. Γραψτε τα στον Κλειδωνα.
    Μπορει ομως να γαμισει την ΑΕΚ. Αλλα και η ΑΕΚ μπορει να γαμισει την Morgan. Οπως ο ΓΑΠ μπορει να γαμισει την Ευρωπη,αλλα στρεφει την κανη στους εδω ιθαγενεις. ΑΕΚ=Ελλαδα.

    (αυτος εχει παρει ηδη τι μιζα-η ενα μερος- απο τα cds. Kαι πρεπει να μεινει για να συνεχισει το εργο. Δηλαδη την συνεχιση του ραλι,μεχρι να ξεφορτωθουν τα σκουπιδια τους οι υπερτραπεζες σε χωρες η οργανισμους-χωματερες, πρινα τους προκαμει κανενα "μπαμ" και γυρισουν στην εποχη της ποτοαπαγορευσης. "μη κανεις πως τα παρατας γιατι σε βγαζουμε στη σεντρα και σε δινουμε στα πυρανχας της πλατειας")

    Ετσι λοιπον ειδα, μετα την αντιπαραβολικη ενδοσκοπηση στον καθρεφτη,οτι αυτα τα χιλια περιπου ευρω,θα μπορουσα να τα δωσω για να αγορασω π.χ. ενα ποδηλατο θαλασσης. Να βαζω καμια Νορβηγιδα πανω και να κανουμε βολτες στις σπηλιες της Μανης. Και οχι να παιρνω την ξυλινη βαρκα με τα δυχτια,τα οποια μπλεκονται στους σταλαγμιτες
    και κινδυνευω να αναποδογυρισω,πριν προλαβω να γαμισω.

    Υ.Γ Το φανταζομαι Steven οτι θα εχει εκτιναχθει η επισκεψημοτητα,καθ'οτι οταν γυριζουμε στα του οικου μας δειχνουν μεγαλυτερο ενδιαφερον πολλοι παρακολουθητες. Οχι απαραιτητα οργανωμενοι,αλλα και "απολιτικ" οπως λεει η Αλεκα. (ετσι λεγεται κομψα ο μη καθοδηγουμενος)
    Φαινομενο το οποιο (το ενδιαφερον του κοσμου εννοω) ειναι παρηγορο και ελπιδοφορο.
    Δεν ξερω αν προκειται για πηγη δροσιας στον πολιτικο-οικονομικο και κοινωνικο καυσωνα που ζουμε ολοι μας,η ενσυνειδητη,δηλαδη ενγνωσμενη συμπεριφορα, αλλα οπως και να εχει ειναι ευχαριστο το οτι τα της ΑΕΚ-οτι και να'ναι- απασχολουν και ενδιαφερουν τον κοσμο.
    Υπαρχει ζωη δηλαδη ακομα στον κιτρινομαυρο πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιουνίου, 2011 16:09

    Άκουσα κανέναν να παραπονιέται για την ανυπαρξία και τις κακές υπηρεσείς του ΕΣΥ?
    Ας ρωτήσει καλύτερα το Μάκαρο με τις αιμοπτύσεις και τον Αχιλλέα με τις ξαφνικές αδιαθεσίες του, οι οποίοι τυγχάνουν άμεσης και επαγγελματικότατης παροχής υπηρεσιών όποτε υπάρξει ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιουνίου, 2011 16:13

    ...όπού γάμος και γιορτή η βασίλω πρώτη.
    Πετάχτηκε σαν κλανιά πάλι το αδαμίδι και κραυγάζει "δε θα μας τραβήξετε στο βούρκο σας". Αμμμααααααααννν, μιλάμε κλάσαν μέντες...
    Από την άλλη, αναμένω με ανυπομονησία την παρέμβαση του Κουγια, αλλά αυτός είναι, φαίνεται, απασχολημένος με τη νέα μήνυση της βατίδι...(μιλάμε πρέπει να διαβάσετε κάπου την αιτιολόγηση της μήνυσης, πρόκειται περί ανεπανάληπτου λογοτεχνικού και δραματουργικού αριστουργήματος). Βρε λες να μη μιλάει αυτός διότι του έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα το βατίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΑΠΙΘΑΝΗ. ΚΥΡΙΩΤΕΡΑ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ( Δαλούκας, μακάμπι κλπ ) και ΣΠΡΩΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΣΩ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ. Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΙΜΟΠΤΥΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο συναιτερισμος μας, το σπιτι μας που καιγεται και ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ.

    Πριν παμε στο συναιτερισμο μας για πες μας ρε μεγαλε ΕΣΥ Ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ.

    1) Ο ποδοσφαιρηστης Carlos Araouho που εμφανιζεται ως παικτης της ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ?

    Στην ΑΕΚ http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=2824&pl=143

    Η στην Lanus http://www.clublanus.com/futbol/profesional/plantel

    Η μπλε καρτα βγαινει σε ποσες εκδοχες ανω της μιας?

    Ειναι η δεν ειναι ΑΔΙΚΗΜΑ το ανωτερω?

    2) Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ που αναφερει οτι στις 31-12-2010 οι παικτες ηταν πληρωμενοι ειναι αληθεια η ΨΕΜΜΑΤΑ?


    3) Η ΠΑΕ ΑΕΚ εχει διενεργησει μεταβολες στο μετοχολογιο της? Αν ναι εχει πληρωσει το 5% φορο στο ελληνικο δημοσιο? Αν ναι ΠΩΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩΝΤΑΙ και ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΤΟΙΜΟ μετοχες?

    4) Οι περιφημες χρησεις 2005*2006 βρεθηκαν τελικα? Αν ΔΕΝ βρεθηκαν ειναι λογος ΑΜΕΣΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ?

    5) Οι ποδοσφαιρηστες Maistorovic, Hersi, Houanfran εχουν εξοφληθει οπως αναφερεις? Αν οχι ο φακελλος ειναι πλαστος?

    Απαντα για αρχη σε αυτα και μετα μιλα για βουρκους.

    Να πουμε για κατι περιεργα ΔΙΠΛΑ που εκανε ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ στο ΟΑΚΑ?
    Τοτε που μιλαγε ο μυτογκας και καποιοι ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ???

    Μη παμε και πιο πισω, σε κατι παιχνιδακια ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...

    ΑΙΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ που με τη σημαια ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ την ειδες ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ23 Ιουνίου, 2011 17:51

    Στα... ύποπτα έχει προστεθεί και το «εκπληκτικό» αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου, όπου οι Θεσσαλοί επικράτησαν στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιανουαρίου του 2011 με 0-4! Στον αγώνα αυτό φέρονται να προβαίνουν σε ύποπτες συνενοήσεις γνωστοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΓΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε οποιοδηποτε εμβασμα (ποσο μαλλον εξωτερικου) υπαρχει αιτιολογια.
    Οταν λοιπον πληρωνει η Μαλαισια την Ευρωπη η την Ελλαδα η οποιονδηποτε, ακομη και αν η Μαλαισια δεν δινει στοιχεια μπορει ανετα να τα παρει απο το παραληπτη (recepient) του εμβασματος.
    Ακομη και αν ειναι offshore στην offshore το λεγομενο money trace ειναι ευκολο.

    Ποσο μαλλον για τοσα εκκ ευρω.

    Follow the money λενε σοφα οι Αμερικανοι και θα βρεις ακρη.

    Εξ αλλου μιλανε πλεον για συγκεκριμενα νουμερα οποτε το πιο πιθανον ειναι να τα εχουν ταυτοποιησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Μη μας τραβατε στον βουρκο"; Ποιος του ειπε οτι τον τραβαει καποιος; Μπα σε καλο σου.
    Οι δε γαυροι απο τα γραφεια λενε επισημα: "σε κανενα απο τα παιχνιδια που ΕΩΣ ΤΩΡΑ εχουν επισημανθει (41) δεν συμμετεχει ο ολυμπιακος." Αρα ουτε και αυτοι εχουν καμια σχεση.
    Και οι υπολοιποι 80 που αναμενονται ειτε να προσαχθουν,ειτε να προσκληθουν, και αναμεσα τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ απο τους ηδη συλληφθεντες μπακαλογατους, τι ανθρωοποι ειναι; Απο τις Αζορες, η απο τον Αρκτικο κυκλο;

    Σημειολογικα, μεταφορικα και αντανακλαστικα πετυχημενη η επιλογη του ονοματος "Παπανδρεου",σαν εισαγγελεας που ξεκιναει μιαν καθαρση ανευ προηγουμενου ωστε ολοι να κατανοησουν οτι οπου υπαρχει "Παπανδρεου" υπαρχει αλλαγη και καθαρση.

    Ασε που υπαρχουν και πολλοι που δεν θα μεινουν στην συμβολικη "τυχαιοτητα" του ονοματος της εισαγγελεως αλλα θα νομισουν οτι προκειται για τον ιδιο τον ΓΑΠ,οντας πολυπραγμων πολυσυνθετος και αποφασισμενος, ανελαβε και την καθαρση του ποδοσφαιρικου οχετου.
    "μα πως τα προλαβαινει ολα αυτο το παιδι";

    * Το μαστιγιο ηρθε απο το χοντρο ποντικοφιδο,τον συνταγματολογο που εκτελει και χρεη υποδιευθυντη στο καταστημα θροφημων και ποτων, ποτε-ποτε.

    Ολα τα μετρα που θα ανακοινωνε το αλλο το νεροφιδο με τα γυαλια,τελικα θα περασουν με την συμβολη της "συντριβης" της "κατανοησης" και της "κοινωνικης" δικαιοσυνης" που απλωσε πανω απ'την αμαρτωλη πολη,μια φιγουρα που παερνιεται για κατι και οκοσμος ισως τι ξαναχαψει. Ξεχνωντας οτι αυτο το "κατι" εσπασε τα μουτρα του αντιμετωπιζωντας των μεγιστο των βλακων,τοτε στο Ζαπειο το '04.
    Και οταν καποιος ητταται βαρεως απο εναν πανιβλακα,βαλε με το νου σου ποσο αφρων,ποσο πουστης και ποσο επικινδυνος (αρα βλακας χ2) μπορει να ειναι.

    Τι θελει ο νεοελληνας. Λογια καλα. Παχια. Καλοθρεμενα. Με "περιεχομενο". Δηλαδη με περιτυλιγμα. Λογια "μπαμπουσκες" που συνεχεια ανακαλυπτει μια καινουρια εμπειρια και περιπετεια μεσα τους αγνοωντας τα πονηρα βλεματα και τις αηθης πραξεις που τον στελνουν στο Ζαλογγο. Δηλαδη στο διαολο.

    Ο οποιος λοιπον ηττημενος απο τον βλακα, επεστρεψε στην αρενα δριμυτερος για να βαλει και αυτος την μουτσουνα του στο πανθεων των αληταραδων που εχουν κυβερνησει.
    Και πρωτοδηλωσε αναλαμβανοντας τον ρολο του εισπρακτορα δια λογαριασμων των "δανειστων και πιστωτων μας": "κοιταζω στα ματια τον καθε εργαζομενο,τον καθε ανεργο,τον καθε μισθωτο..."

    (Σε εχει κοιταξει ποτε φιδι στα ματια);.
    Και συνεχιζει: "...κοιτω τον μικροεπιχειρηματια (τον αλλον τον μεγαεπιχειρηματια δεν τον κοιτα,αφου ειναι σκυμενος και του περνει πιπα. Αν και ειναι ξεσηκωτικο το να σε κοιταει η γκομενα ενω τον εχει στο στομα. Τελος παντων) "κοιτω τον καθε εργαζομενο και μικρομεσαιο....ολους σας..."

    (ασε συνεχιζω εγω): "...και σας λεω.: Ειμαστε δουλοι. Απαντες. Και εσεις και εμεις. Εσεις με την φτωχια και την δυστυχια σας,την απογνωση και την ριμαγμενη ζωη, και εμεις μεσα στις μαυρες λιμουζινες και στις φρουρουμενες βιλες μεν,αλλα με συνοδεια,με φοβο. Με περισκεψη μεγαλη στελνωμε τις Φιλιπινεζες στο μαρκετ,με περιστολη και συνεση σκορπαμε τα λιγα εκατομμυρια που μας απεμειναν μετα την φορολογικη λαιλαπα την οποιαν οι ιδιοι στρεψαμε στους εαυτους μας,θεωρωνας καθηκον πρωτοι εμεις να αναλαβουμε τα βαρη και να δειξουμε το δρομο στην "πληρη,ανευ ορω και αμετακλητα" παραδοση μας εις τον ξενο παραγοντα που τοσο ευχαριστουμε μεν δια την βοηθεια του αλλα και καταδεικνυουμε την αδυναμια του να μας εξαγορασει εις παρελθοντα χρονο με λιγοτερες οδυνες και συντομοτερο χρονο απο οτι σημερον. Διατι και τιμαι καλυτεραι θα επιτυγχανον και λιγοτεραι αντιστασεις απο εσας,την συμπαθη αλλα αγνωμη και αβουλη,δηλαδη αγνη ταξη των "λαικων" θα εβρισκον. Ποτε ομως δεν ειναι αργα. Ειδικα μετα τις 12".

    Ολα αυτα με μια ανασα. Ασκαρδαμυκτι. Τι πραμα ειναι τουτος;
    Τελικα οντως τα φιδια ξυπνανε την ανοιξη,δραστηριοποιουνται πληρως το καλοκαιρι και ξαναπεφτουν σε ναρκη των χειμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και μια καλη ειδηση
    ο μπασκετμπολιστας που αναφερεται στο σκανδαλο εχει φορεσει και την κιτρινομαυρη φανελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. επειδη ειμαστε ενα μπλογκ λογου θα παραθεσω μια φραση του κομφουκιου που εμαθα σε μια λεσχη σκεψης στο παρισι

    <>

    και ερωτω, ο αδαμιδης με τον ΔΧ σε ποια κατηγορια ανθρωπων συγκαταλεγονται?
    steven δεν χρειαζεται να με ρωτησεις για τον ντουσαν, γνωριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ23 Ιουνίου, 2011 19:18

    και στην Κίνα να συμπληρώσω παίζονται πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. επειδη ειμαστε ενα μπλογκ λογου θα παραθεσω μια φραση του κομφουκιου που εμαθα σε μια λεσχη σκεψης στο παρισι

    Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του.

    και ερωτω, ο αδαμιδης με τον ΔΧ σε ποια κατηγορια ανθρωπων συγκαταλεγονται?
    steven δεν χρειαζεται να με ρωτησεις για τον ντουσαν, γνωριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΝΑΙ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΒΑΝΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΗΣ 17Ν ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ( 500, θυμάσαι που τα έγραφα; ), ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΘΩΟΙ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΕΞΩ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΠΑΖΙΝΑΣ ( μόλις εξελέγη ο ΓΑΠ ): ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΜΠΑΖΙΝΑΣ ( μόλις ανέλαβε η μπουλντόζα ): ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και ο Βαγγέλης στην λίστα. μαζί με τον Αβρααμ.

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=76100&catID=6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς dimitris astros: " ENAΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
    ( 500 )..." ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ολοι εχουν Ευρωπαικες βλεψεις. Στο "Champinos League" στοχευουν.

    Ο μπουρλοτιερης της Πορτογαλιας επιβραβευθει και ανεγνωρισθει δια τις πολιτιμες υπηρεσιες του και επιβραβευθει ως προεδρος της "Κομισιον".
    Μεγας παιδεραστης εκτος των αλλων με κατι κραυγαλεες μεν αλλα κουκουλωμενες περιπτωσεις στην χωρα του.

    Ο αλλος ο πουστογερος, το γερακι ο Τρισε, προσεφερε και αυτος τις πολιτιμες υπηρεσιες του διαλυοντας την Credit Lionais και αναγκαζοντας το Γαλλικο δημοσιο να εξαγορασει την καταχρεωμενη τραπεζα δηλαδη τον Γαλλο μαλακα φορολογουμενο να πληρωσει 34 δισ. γιουρω.
    Αξιος ο μισθος σου σαπιε.

    Αμ' ο αλλος ο γαμικος ο Στρος Καν, εκτος απο μπαγαμποντης και μουνοδουλος,σαν υφυπουργος Βιομηχανιας ηταν και ο αγαπημενος των βιομηχανων και πολεμιος της κοινωνικης ασφαλησης. Επιβραβευθει με την θεση του Υπ. Οικονομικων απο πρωτοστατησε σε μια ανευ πρηγουμενου ιδιωτικοποιηση της Γαλλικης περιουσιας η οποια περιηλθε στα χερια των καρχαριων. Πρωτοστατησε στο τεραστιο σκανδαλο της Γαλλικης πολυεθνικης Elf Aquitaine, η οποια χρηματοδοτουσε αδρα το Σοσιαλιστικο Κομμα της Γαλλιας, αλλα και πολιτικους αλλων χωρων, οπως στη Γερμανια.
    Και ξαναεπιβραβευεθει με την θεση του Νο1 στο ΔΝΤ.
    (μεχρι που τον καταλαβαν οι Αμερικανοι τι "μη συμφωνιθεντα" παιχνιδια επαιζε και τον τυλιξαν σε ενα στριγκ.)
    Θα ελεγα οι Οβραιοι αλλα ισως προκληθουν καποιοι.
    Που ειναι ο χρυσος της Αμερικης; Εχει; Ο δικος μας,που ειναι; Εχουμε αυτους τους 130 περιπου τονους στα υπογεια της Εθν. ΤΡαπεζας; Μπα. Γιατι εχει καμια αλλη χωρα χρυσο ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟ,οπως ειναι και το κανονικο;
    Τι ειδους "χρημα" κοβει η Αμερικα; Με βασει τι αντικρυσμα; Παπαρια λεω εγω. Με βαση τα χρεη,τα ομολογα και την ψευτικη χαρτουρα, που λειτουργουν εν ειδη χρυσου.

    Ο οποιος χρυσος ειναι σχδον αφαντος.Αφαντος; Σωπατε ρε παιδια. Ενυπαρχει μεσα στα ονοματα μεγαλου αριθμου Εβραιων.
    Σπανια θα συναντισει κανεις Ισραηλιτη που να μη περιεχεται η λεξη "gold" στο ονομα του. Το λατρευουν το υλικο αυτο μιλαμε.
    Τι να κανουμε. Εκαστος με τα παθη του.
    Αλλος αγαπαει την σαρκα πρωτιστως. Αλλος την πετρα,αν ειναι απο την Μανη,η αν δεν εχει τιποτα αλλο για να χτισει.Αλλος και τα δυο. Δηλαδη τα βυζια της Πετρουλας.
    Αλλος τα ρουμπινια σαν τον Σαλιαρελη.
    Aλλος το δημοσιο.
    Ε, αυτοι λατρευουν το ωχρουν αυτο βαρυ μεταλο.(Το χημικό στοιχείο χρυσός (στα λατινικά Aurum) είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 79 και ατομικό βάρος 196,966569. Έχει θερμοκρασία τήξης 1064,43 C° και θερμοκρασία βρασμού 2807 C°)

    Yerushalayim Shel Zahav (Jerusalem fron Gold)

    Η οποια Νεα Ιερουσαλημ θα ειναι "...the bride, the wife of the Lambpure gold... like clear glass and its brilliance is like a very costly stone, as a stone of crystal-clear jasper. The street of the city is also made of "pure gold, like transparent glass.

    Κοιτατε μονο μη κανετε καμια μαλακια και δωστε τη δουλεια η συνεργαστειτε με καμια Ελληνικη εδω εταιρεια καποιου βαρονου νταβατζη, γιατι βλεπω να χρεωνετε και τον Θεο και να κουβαλα ο ιδιος και το δικο του χρυσο απο τον Παραδεισο για να καλυψει τις λοβιτουρες.Και αν φτασει. Και να χρειαστει να μπει και Εκεινος σε κανενα προγραμμα αλα ΔΝΤ και αν βρεθει να σκαβει στην σπηλια του Ιωαννη στην Πατμο για να την κανει ορυχειο.
    Το νου σας.
    Εδω δεν κωλωσε με Δωδεκα. Εναν δεν θα τον κανει ζαφτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΜΜΕ Ο ΚΑΒΑΛΑΣ. ΠΟΥ ΝΑΞΕΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ; ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΑΡΕΑ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΠΙΑ. ΠΑΕΙ Ο ΠΛΑΚΑΤΖΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΑΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ !!!10 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΜΕΜΠΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βαγγελας απλξ συνεργια, Μπροροθρυλλος αδελφοι Μητροπουλοι κομποτης, καλοπουλος, τραυλος, τρυφωνας, ΣΠΑΘΑΣ και λοιπα ερυθροδερμα για δωροδοκια και δωροληψια και αλοιωση (ΕΕΕΕΕΛΛΛΑΑΑΑΑΑ αποτελεσματος).

    Εγω να βαλω και Ποντικη, Παπουτσελη, Πολατιαν (ποιος να ξεχασει το Ηρακλης-Οσφπ που εληξε στο 82...)

    Βρεθηκαν λεει πιστολια (εεεελλλα σοβαρα και εγω που θυμαμαι το Βικτωρα στο members να βγαζει ο δικος του σφεντονα..), φυσιγγια (τα ειχαν για να γραφουν στα κουπονια), ετοιμα κουπονια του στοιχηματος (να υποθεσω οτι θα κερδιζαν πριν παιχτουν???) και διαφορα αλλα συνεργα.

    Κρυσταλλινη σφαιρα, Ταρω και λοιπα συνεργα Χορταρεα δεν βρεθηκαν παντως steven.

    Καποιος να πει στο προεδρο να μη χαιρεται τοσο πολυ γιατι τα 44 (οχι οτι θα τα επαιρνε δηλαδη) πισω απο τα καγκελα (αν παει) δεν θα τα δει ουτε σε φωτοτυπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ε,ναι Steven.Ασφαλως και θα υπαρξει ταβανι. Δεν θα κανει και χαρακιρι το συστημα.
    Αλλα οπως εχουν τα πραγματα πρεπει καποιοι να θυσιαστουν. Για τα μπακαλογατια,Ψωμιαδη Μπεο Κομποτη ουτε λογος βεβαια.
    Τελειωσαν.

    Βρε Δημητρη ποιος Κομφουκιος;
    Εδω τα εχει πει ο δικος μας ο Τασος Λειβαδιτης και μαλιστα ποιητικοτατα: "...δεν εχεις χρονο...δεν εχεις χρονο για τον εαυτο σου εαν θελεις να λεγεσαι ανθρωπος"
    Μη παμε μακρυα.

    * Ο Βαγγελας για "συνεργεια σε εγκληματικη οργανωση απο κοινου με σκοπο το οικονομικο οφελος και συνεργεια σε δωροδοκια με σκοπο την αλλοιωση αποτελεσματος";"Τελεσθεισα κατ'εξακολουθηση";
    Τα τρελατω! Αποκλειεται.

    Κομποτης, Μητροπουλος,Τραυλος, Μποροβηλος, Καλοπουλος και δεν συμαζευεται.

    Μπορει και να ατωωτουν οι αντρωποι. Ντεν κσερω.
    Αλλα βλεπουμε,παρατηρουμε οτι μιλουσαμε και κουβεντιαζαμε ολοι οσοι εχουν πεντε δραμια μυαλο και ελαχιστη νοημοσυνη.
    Χερι-χερι,μια μεγαλη αλυσιδα. "Η" παρτουζα.

    Παιδακια με σορτσακια δεν βλεπω. Γινεται κατι χωρις αυτα;

    Υ.Γ Πραγματικα ο Μπαζινας-δεν εχω διαβασει τελευταια αρθρα του- αλλα αν λεει τετοια πραγματα,πρεπει να εχει ξεμωραθει τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ BLOG ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν θα παρασυρθουμε στο βουρκο εμεις.

    Θα συνεχισουμε να λεμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αληθεια για τους παικτες της ΑΕΚ που παιζουν στην Αργεντινη.

    Θα συνεχισουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ να λεμε οτι οι supporters εχουν το 23% και ας μην εχει γινει ΚΑΜΜΙΑ μεταβιβαση.

    Θα συνεχισουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ να σας πουλαμε μετοχες που ανηκουν στην MS, και να ξεπουπουλιαζουμε τα κοροιδα.

    Μπορει κ προεδρε να λεμε οτι μας κυνηγατε εσεις και ο κ Μπεος οπου βρεθουμε και οπου σταθουμε, αλλα σημερα σας εκλιπαρουμε να σωσουμε τον συναιτερισμο ΜΑΣ!!

    Το σπιτι μας καιγεται κ προεδρε (και εγω που νομιζα οτι μονο ο κολος μου ηταν) καντε κατι.

    κ.Προεδρε ακουμε για παιχνιδια που χασαμε 0-4 καθως και για ντερμπυ με ομαδες λεκανοπεδιου.

    Προς αποφυγη συνειρμων σας γνωριζω οτι η ΑΕΚ ειναι ομαδα της πολης και ΟΥΧΙ του λεκανοπεδιου.

    Οποτε εμεις δεν εχουμε καμμια σχεση.

    Κ.Προεδρε καντε κατι. Να σας χαιρεται ο σουβλατζης της γωνιας σας κ προεδρε.

    Σας παρακαλουμε κ προεδρε. Ε καλε μου προεδρουλη?

    Εγω που σου εστειλα και τον γκαμηλιερη δωρο?

    Εμεις στο βουρκο δεν μπαινουμε.

    Ειμαστε ΗΔΗ μεσα.

    Ο χεσμενος το σκατο δεν το φοβαται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΙΡΑΖ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ή ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ CLUB, αν δεν είσαι ήδη γραμμένος.
    Που είτε γραμμένος είσαι είτε δεν είσαι,
    " όποιος γουστάρει μπουκάρει." ( ΔΧ εχθές ). Άρα; Τι άρα; Σε ποιόν χώρο μπαίνεις όποτε σου καβλώσει; Σκέψου λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εχουμε τα διδυμα Dimi-Αδαμιδη,και το Steven-Μπαζινα.Στηβεν,τι γινεται με τον Μπαζινα....?
    Τωρα,εμενα δεν μου λενε τιποτα τα ονοματα που βγηκαν στην φορα,αμα το εργο δεν εχει κανα καινουργιο τρανταχτο ονομα χεστα...
    Κατι Μπεους και Ψωμιαδιαδηδες τους εχουμε ακουσει,με τα πρωτοκλασσατα τι θα γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή