Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

            Θα μιλήσει ο λαός; Θα αποφασίσει το αφεντικό; Αυτήν την φορά, στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Στη Μάνα. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. Σαν να αποφασίζει μια οικογένεια για την ιεραρχία της, με βάση την ψήφο των άλλων. Των γειτόνων. Υπερβολικό αυτό που λέω; Φυσικά, αλλά υπάρχει και ανάλυση.
             Τα τρία ψηφοδέλτια, έχουν κάτι να χωρίσουν; Έχουν ιδεολογικές διαφορές και προσεγγίσεις στα θέματα της μάνας; Τι θέλει μια μάνα συνταξιούχα; Να την προσέχουν τα παιδιά και κύρια ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για τα τμήματα που γουστάρει να έχει ενεργά. Κι όποιο ψηφοδέλτιο και να βγει, θεωρητικά έχει και την βοήθεια της ΠΑΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΚΙ ΑΡΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ;
            Πού να ξέρω και γιατί να με ενδιαφέρει; ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Και δεν έχω θέμα οικονομικό. ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.
            ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ:
           Οι μεν της οργάνωσης, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΧ, που τον θέλουν πάλι στην εξέδρα, έχουν φωνή " αεκάρα για πάντα." ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΚΑΡΑΝΟΥΤΣΟΣ, ιδιοκτήτης καφενείου, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ Ρ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΟ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΓΕ. ΒΑΡΥ; ΒΑΡΥΤΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΙΣΙΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ. ΚΙ ΑΡΑ, ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΙΕΡ Ή ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ Ή ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ Ή ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.
         ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ "ΣΟΥΣΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
       Ήθελα να ήξερα, ποιόν μπορεί να εμπνεύσει το " με τον Νέστορα για την ΑΕΚ." Μόνο την ηλικία να δεις αυτών που ψηφίζουν, εύκολα καταλαβαίνεις ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΧ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ.  ΕΔΩ, ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ;  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή ΑΛΛΑ ΕΥΑΓΗ ΑΘΛΗΜΑΤΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ κι΄όντες άφραγκοι γυρνούν πάλι σε κάποιο αποκούμπι που λέγεται ΑΕΚ. Ούτε ο Σεραφείδης δεν έφαγε την πεπονόφλουδα.
          Είναι σοβαρό το τρίτο ψηφοδέλτιο; Του μικροεφοπλιστή που το όνομα του ξεκινάει από Γ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. " Μαζί για την ΑΕΚ." ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Κι εδώ αποκαλύπτω, οτι ευγενικά αρνήθηκα την πρόταση για συμμετοχή. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ PRESIDENT ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΧ. ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ, τον ιδιοκτήτη, ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ( για τους ψαγμένους ).
           Φυσικά άκλαυτο θα πάει το σοβαρό ψηφοδέλτιο. Γιατί; ΔΙΟΤΙ " ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ."  ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ Ή ΑΠΛΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΛΕΓΕΙΝ, ΒΑΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.  ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΔΧ ΑΠΕΚΤΗΣΕ FRONT MEN. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΗΣ ΑΕΚ.
          Κρατώ το γράμμα της ανακοίνωσης της μάζωξης. ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ:
        - Δικαίωμα ψήφου έχουν "οι ταμειακώς εντάξει μέχρι και 31/12/2010."
        - Όσοι όμως θέλουν, μπορούν να εξοφλούν τις οφειλές τους ή μέσω τράπεζας ή πριν την συνέλευση.
         Και ρωτάω: ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;  ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ; ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 9 ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
          ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Γ,  ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΧ; ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΥΣΙΚΑ. ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΡΑΤΟ Ή ΑΟΡΑΤΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
            ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΕΧΩ.  ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΓΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΕΚ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΩ; ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΧΡΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ. ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΛΟΓΟ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ; ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ( 10% ) ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ; ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΚΙΑ Ή ΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ή ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
          Ο ΔΧ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΤΕ Ο ΔΧ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΝΡΑΓΚΟΥΕΝΙΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ; Ο Γ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ;  ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΕΙ;
            ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΟΥΤΣΟ ΣΑΣ. ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΑΓΚΩΤΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗ ΜΑΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΤΡΑΤΕ; ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΕΚ = ΕΛΛΑΣ.
      ΥΓ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ;
ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΧ.  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.            

27 σχόλια:

  1. Ήταν ευκαιρία να κατέβεις να ξεμπροστιάσεις τον Δ.Χ.!Κρίμα.Συνέχισε να φλυαρείς απο το μπλογκ σου.Βέβαια,απο το ότι κατέληξες πως το μόνο σοβαρό ψηφοδέλτιο είναι του Γ φαίνεται πως καλύτερα που δεν το έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρανούτσος που κολλάει,συγνώμη αλλά δεν βρίσκω το όνομα του σε κάποιο συνδοιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΣΑ ΛΕΣ:
    " ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ". ΦΥΣΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΘΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ. ΕΣΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ BLOG; ΚΑΝΕ ΕΝΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ( όπως αυτό ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
    ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΛΗΓΩ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΙ ΕΣΥ. ΘΕΜΑ ΜΟΥ, ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟ Ή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ.
    ΕΙΠΑ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΑΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΚΕΙ, ΚΑΤΕΛΉΞΑ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΛΑΩ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΦΛΥΑΡΩ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, Ή ΚΑΛΟ ΔΝΤ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΧ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ;
    ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΛΟΓΩ ΦΛΥΑΡΙΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.
    ΕΙΠΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ. ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ; ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ; ΣΥΓΝΩΜΗ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΠΕΔΕΙΞΑ, χωρίς συνδυασμούς, ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ; ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eprepe na katevis me to georgazoglou na ginete 4.oli i "micro" mazemeni k kailes i ORIGINAL.gi afto sas gamai ooooolous o aRxigos.pou ine k koupatos mi xehniomaste.esi ise o neoelinas malaka pou kalise na alaxis mia katastasi pou de s aresi k kovis roda miromena.ela na jifisis na se antipolitefsi.alla esi thes na krazis stin ap exo neoelina pou exis k eteria.gia pes mas pos tin pires i malon pos ti vrikes tin eteria.tha milisis k gia tebelxana pios esi?de boris na miliseis giati exis t arxidia tou aRxigou sto stoma MALAKA NEOAEKTZI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με ποσους ψηφους υπερ,περναει το μεσοπροθεσμο? Και δεν ειναι απλη αριθμητικη,αλλα ειναι συνταγματικα παραθυρακια,που θα ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ πολυ κοσμο και κοσμακη.Τηρουμενων των αναλογιων,ποσα ναι χρειαζονται την ωρα της ψηφοφοριας? Και το "κλειδι" ειναι των...αναλογιων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βρηκα.
    Κερδισα μια πουτσα στο λαδοχαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. steven
    μας περνας γραμμη τι θα ψηφισουμε?
    χαχαχαχα, ωραια σχολια απο τους ανωνυμους βλεπω σημερα
    περαν της πλακας εχεις δικιο με το αρθρο σου εκτος οτι αφορα τον μπαμπη (ισως οι περισσοτεροι εδω να μην τον γνωριζουν παρα σαν ονομα). ο μπαρλος του ανοιξε ενα καφενειο στην πλ αμερικης αν δεν θυμαμαι καλα αλλα η αγαπη του για καποια αθληματα του τραπεζιου δεν τον αφησαν να προχωρησει ομως δεν εχει καμμια σχεση με τον ΔΧ, ο μπαμπης ηταν στην εξεδρα μονο, ενω ο διαδοχος του ειναι τελειως διαφορετικος
    ο μπαμπης ειναι καρτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα,

    Οταν ο οποιος οργανισμος-εταιρεια κλπ γινει ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, τοτε να κανει και εκλογες και ψηφοδελτια και προγραμματα και απο ολα.

    Οσο η μανα ζει απο το 10% της κορης και ποσα αλλα κατω απο το τραπεζι για να μην φωναζει (μιας και στην ΑΕΚ η οργανωση και η μανα ειναι το ιδιο πλεον) τοτε ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΛΟΓΗ και κανενα προγραμμα (αν υπαρχει) δεν εχει νοημα.

    Χωρις ΔΙΚΙΑ σου τσεπη σκουζε οσο θες. Στο τελος θα τρεξεις σαν το σκυλακι να γλυψεις να σε ταισουν.

    ο αRχηγος ο κουπατος δεν ειναι που εριξε τη 'βασιλισσα' στην Α2? Η μηπως η βασιλισσα δε μετραει??
    Αυτος δεν ειναι που τσεπωσε τα 7,000 απο το Βατραχο!!!! περσυ και τα 25 συνολο απο τους παικτες?
    Ειπαμε ο βατραχος βατραχος αλλα και τα ευρω ευρω.

    ΣΩΣΤΑ λαμογια???

    Αυτος δεν ειναι που του διαγραψανε 57,000 ευρω το 2007?

    Η μηπως η αριστερη τσεπη ειναι της μπομπας και η δεξια της μανας?
    Αλλα στο ιδιο παντελονι παντα.

    Βενζινη στο παπακι απο πια τσεπη βαζουμε?

    Με τι καθομαστε και ασχολουμαστε? με ενα ματσο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ?
    Ρε δε πα να κλεισουν ΟΛΑ τα τμηματα και της πετοσφαιρας και του γυναικειου ταβλι και του αλματος επι γκοντο?
    ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ?

    Πατησαμε ποτε η ενδιαφερθηκαμε ποτε για οτιδηποτε αλλο εκτος του ποδοσφαιρου?

    Οποιος ενδιαφερεται ας παει να χρυσωσει τον Χατζηπουστα.
    Τους αλλους γιατι τους πρηζετε?

    Και κυριως αφου εισαστε κουπατοι μαγκες και ΑΕΚαρχες ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ?

    ΥΓ Steven θα επρεπε να ντρεπεσαι. Α-Μ-Ε-Σ-Α ΑΜΚ στην εταιρεια σου με τιμη μετοχης μισο μπαφο και παραχωρηση της σε ανωνυμους και στον αRχηγο.

    EΣΥ φταις που ασχολησε και τους δινεις και αξια.

    Παρατα τους στη μιζερια τους και στα σκατα τους να βραζουνε στο καζανι τους 1500 μαλακες.
    Αμα το IQ που εχεις σου λεει να ακολουθεις τον Δ.Χ εισαι αξιος της μοιρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα της κανονικης ΑΕΚ ο προεδρος σημερα (σιγα μην αφηνε μερα να περασει..) κεταγραψε αλλες ΔΥΟ επιτυχιες μαζεμενες.

    150,000 σκασαμε στο Γιαχιτς για να φυγει!!
    70,000 σκασαμε στο Νταντομο, ναι την Ουρουγουανη παικτουρα που ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΝΑΡ μας κουβαλησαν, για να φυγει!!

    220,000 ευρω εσκασε ο προεδρος σημερα για να διωξει 2 παικτες.

    Η εμπορικη πολιτικη ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

    750 ο σκοκο, 80 ο Μαιστο, 350 ο γκαμηλιερης, 150 ο γιαχιτς, 80 ο Νταντομο, 120 ο πατσα τα γρηγορα που θυμαμαι.

    Κοντα 1,5 εκκ εδωσε ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ παικτες το νουμερο μεσα σε ενα χρονο +αλλα 500 για 3 δανεικους παμε στα 2εκκ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.

    Και φυσικα την ομαδα με -4 ΒΑΣΙΚΟΥΣ σε σχεση με οτι παρελαβε.

    Διωχνεις δηλαδη το 40% των ΒΑΣΙΚΩΝ σου + κατι λιμα και πληρωνεις και 2εκκ ευρω!!

    Και αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ θελει λεει να τον supportαρουμε και να παρουμε διαρκειας!!!

    Μιλαμε για managment τωρα οχι μαλακιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PROS ANWNYMO: AFOY EXEIS APORIES GIA TO POIOS EIMAI KAI PWS TA EFTIAXA, SOY PROTEINW NA GNWRISTOYME. ALLIWS MILA ME ALLA PAIDIA THS R, POY ME XEROYN POLY KALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ: Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΧ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, ΑΝ Ο Γ. ΔΕΙΞΕΙ Ή ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΜΥΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ.
    Ο Γ. ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ( σωστά το έχω γράψει ) ΑΦΟΥ " η δημοκρατία πάντα βγάζει την φάτσα της."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πλειοδοτικος διαγωνισμος του Δ.Χ που καλειται "εκλογες στην ΕΡΑ" δεν με απασχολει.
    Ας βγαλει οτι θελει.
    Εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν.
    ΜΚΟ εχει φτιαξει ο μαλακας εκει μεσα.

    Ουτε βεβαια και οι Καρανουτσοι που επειδη εκραζαν στην σκεπαστη πρεπει να τους βρισκει δουλεια η ΑΕΚ η τωρα να εχουν pass-free στα επισημα.
    Αλλο "αγαπω την ΑΕΚ και δινω οτι μπορω" και αλλο "αγαπω την ΑΕΚ γιατι μου δινει οτι μπορει".
    Μη σαλταρουμε κι'ολας.

    ==========
    "η δημοκρατια αναστηλωθηκε το '81 και οχι το '74" ειπε ο ιπποποταμος.
    "ντροπη σας." ειπαν οι λιμοκοντοροι.
    Σιγα σιγα θα μικρυνει ο χρονικος προσδιορισμος. Ο επομενος θα πει " Λε ντεμοκρασι επανηλθε μετα το βρωμικο '89"
    "Οχι,λαθος κυριε. Το 94 με τον Κοκκαλη και τον σημιτη" θα πει αλλος
    "Λαθος κανετε κυριε. Το 2001 με την εισοδο μας στο ευρω".
    Και ετσι σιγα-σιγα θα ερχομαστε αναποφευκτα μεχρι το σημερα,οπου θα ανακαλυψουν οτι η δημοκρατια απηχθει μεν απο τους καλους ενω ηταν κλεισμενη στα κελια των κακων,αλλα στο δρομο την χασαμε και πρεπει να την βρουμε και να την παραδωσουμε στο λαο, που την αναζητα.

    Εγω λεω οτι πρεπει να την ψαξουν οι "ειδικοι".
    Ο.Υ.Κ. εχουμε. Μια χαρα ειναι.
    Να περικυκλωσουν το κτηριο του Τσιλερ,εκει στο Συνταγμα κατα την διαρκεια της ψηφισης του μεσοπροθεσμου και με την βοηθεια μαυροσκουφιδων απο αερος,να ψαξουν ολοι μαζι να την βρουν.
    Δεν μπορει. Καπου θα'ναι η ρημαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Anonymous: Πάντως οικονομικά, μάλλον ο Χατζητέτοιος κάνει πίπες στον Αβραμίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι, αλλα "σημασια εχει το συναισθημα". Δηλαδη ο ερασιτεχνισμος.
    Για την "μανα" κανει κανεις τα παντα. Ακομα και στο κλαρι. Εστω και κρυφο.
    Αλλα,αλλο μια πουτανα που τα παιρνει με τιμολογιο και αλλο μια καριολιτσα που απλα σου ζηταει μια "διευκολυνση".
    Πως να το κανεις το πρωτο;

    Τωρα καταλαβαινω γιατι δεν εισαι "ταμειακως ενταξει" κυριε Αβραμιδη.

    Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις ερωτευμενος με την "μανα του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνελήφθη ο Μπέος και άλλοι οκτώ!

    22/06/2011, 19:37 | Διαβάστηκε 12713 φορές
    Αποστολή

    Συνελήφθη ο Μπέος και άλλοι οκτώ!
    Ο Αχιλλέας Μπέος (όπως δήλωσε ο δικηγόρος του) και άλλα οκτώ άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα. Οι προσαγωγές που έχουν γίνει στην ασφάλεια είναι περίπου 20, ενώ υπάρχουν και προσαγωγές δέκα ποδοσφαιριστών.

    Το όνομα του Αχιλλέα Μπέου επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Κακκαβάς. Οι συλληφθέντες θα πάρουν κάποιες μέρες προθεσμία για να απολογηθούν κι εν συνεχεία θα αποφασιστεί από την εισαγγελία αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

    Οι συλληφθέντες πέραν του Αχιλλέα Μπέου είναι μεταξύ άλλων γιος μεγαλοπαράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκας, μεγαλομέτοχος, αλλά και πρώην πρόεδρος αθηναϊκής ομάδας της Football League, προπονητής ομάδας της Football League και δύο μπουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η πηγη της 'συλληψης' ειναι το Nova sport-fm.
    Μεσα στους 8 ειναι και ο Σταυρος (δυστηχως οχι ο δικος μας-μιας και λογω βλακειας ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κανει εστω και αυτο)Ψωμιαδης και γιος μεγαλοπαραγωντα.

    Προσωπικα αν δεν δω απαγγελιες κατηγοριων και ψειρου για ανθρωπους που ζουν ως μεγιστανες απο ενα ποδοσφαιρο που ειναι ζημιογωνο, ΔΕΝ πιστεω τιποτε.

    Αντε βρε ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και να ευχηθουμε χρονια πολλα στην νεα ομαδα.

    Καβακλης 1908 θα λεγεται και βρωμησε οτι θα εχει προπονητη γνωστο αμφιβιο..

    Μπορει να μην ειμαστε primera ουτε premier αλλα στα αλλα δεν παιζωμαστε..

    YΓ Σταυρο τρεχα να παρεις τα 44... γιατι τωρα με τον Καβακλη εχει εξοδα ο Big Mac. Πανω που τα ειχε μαζεψει ευρω ευρω να στα δωσει θα του τα φανε αλλοι...

    Τρεχα Σταυροοοο... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ22 Ιουνίου, 2011 21:48

    DIMI μην βιάζεσαι, έχει και συνέχεια το έργο. 70 άτομα είναι κατηγορούμενοι, που ξέρεις, μπορεί να γλυτώσουμε μια και καλή.
    Το έχω ξαναπεί για τον μυτόγκα, τον πραγματικό λόγο που τον σουτάρανε από την Σεβίλλη.

    Κατά τα άλλα πήραμε και ένα πιτσιρικά, τον Πωλ Κατσέτη, 16 ετών από την Αυστραλία που έχει το στυλ του Τσιαρτα. Καλό παιχτάκι φαίνεται αλλά πιτσιρικάς και πολύ εγωιστής. Θέλει πολύ δούλεμα. Τσικό θα είμαστε φέτος!
    Τρέξτε να γίνετε σαπόρτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χαραλαμπε καλησπερα

    ΔΕΝ βιαζωμαι ισα ισα λεω οτι αν δεν δω κατηγοριες και ψειρου ΔΕΝ πιστευω τιποτε.
    μακαρι

    οπως επισης για τον μικρο ΔΕΝ τον εχουμε παρει ακομη.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ δεν πιστευω τιποτε, μιας και εχει μπει σφηνα ο βαγγελας.

    και τον τσιαρτα στα 17 τον πηραμε και εφαγε 2 χρονια ειδικα το πρωτο παγκο...
    ΙΔΩΜΕΝ, μακαρι να ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ και να στρωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνεχιζω την ενημερωση:

    "...μετά από εφόδους σε οικίες και σε γραφεία ιδιωτών, οι αστυνομικές αρχές, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΕΛ.ΑΣ, προχώρησαν στη σύλληψη των κ.κ. Σταύρου Ψωμιάδη (πρόεδρος Καβάλας), Αχιλλέα Μπέου (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Γιώργου Τσακογιάννη (μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης), Δημήτρη Ζαβαντία (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκου Παντέλη (προπονητής), Αθανάσιου Ντότση (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Νίκου Χάλκου (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Ανδρέα Δημόπουλου (μπουκμέικερ), Βασίλη Καρακούλια (μπουκμέικερ).

    Συγκεκριμένα οι κατηγορίες που βαραίνουν τους προαναφερθέντες, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ, είναι για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
    Σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα των κατηγορουμένων είναι και ο γνωστός μάνατζερ, Άγγελος Τραυλός. (εδω εχει πολυ φαι)
    Όσον αφορά τον Γιώργο Τσακογιάννη, φέρεται να συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, επειδή στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο βρέθηκαν δύο όπλα με σιγαστήρα, για τα οποία δεν είχε σχετική άδεια.
    Ο μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης μεταφέρεται στην Αθήνα για να εξεταστεί για την υπόθεση των στημένων αγώνων. (αυτο με το σιγαστηρα, με συγκινησε πολυ)

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ έχει προσαχθεί και γιος μεγαλοπαράγοντα ομάδας του μπάσκετ, ο οποίος φέρεται να έχει στοιχηματίσει επανειλημμένα κατά της ομάδας του σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο ποδόσφαιρο, όπου επίσης ο πατέρας του δραστηριοποιείται.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να είχε στοιχηματίσει στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη το 2008, 1.6 εκατομμύρια ευρώ στην ήττα των «πράσινων», κερδίζοντας 13 εκατομμύρια ευρώ, αφού το «τριφύλλι» είχε χάσει με 3-2 από τους Ακρίτες στα Πηγάδια. (οχι δεν ειναι ο Δημητρης. Μη λετε μαλακιες,σας παρακαλω.)
    ( ο Γιαννακοπουλος γιατι τρεχει να πουλησει το μπασκετ;)


    Ας μη βιαζομαστε ομως. Ειμαστε στο μπουρδελο της Καλεργαινας.

    Καφε με τον εισαγγελεα εχουν πιει απειρες φορες αυτοι. Μη σου πω οτι τα εξοδα περνανε στην εισαγγελεια.

    Βεβαια το γιατι ΤΩΡΑ το θεμα βγαινει στην επιφανεια,ειναι γνωστο. Μη λεμε τα ιδια.
    Απλα οι ερευνες ειναι γνωστο οτι ειναι επισταμενες και παιρνουν χρονο. Η κανουμε δουλεια η δεν κανουμε.

    Ο λιμανοπουστας στο σκαι με εκεινο το τρεμαμενα θριαμβικο υφος της νυχτεριδας ειπε: "Σια, φωτια και τσεκουρι στην διαφθορα." Σια κι'αραξαμε με τον κωλο στο φαρο της πουστιας και της υποκρισιας.
    Ο Αλαφουζος που τον εβλεπε απο το εξοχικο-το καταπατημενο και πλην τιμημενο,-επεσε απο την καρεκλα.

    Ειπαμε να χαρεις που συνεχιζεις και πληρωνεσαι,μικρη ασχημη δυσλεκτικη νυφιτσα. Αλλα οχι και τοσο.Θα μας παρουνε χαμπαρι.
    Φωτια και σιδεροβεργες στον κωλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ε οχι και λιμανοπουστας

    λιμανοπηδημενος λεγεται ο ανθρωπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι. Εννοω σε σε ελευθερη μεταφραση.

    Γιατι μπορει καποιος να νομισει οτι ειναι μονο ενας ποντικος που σκαρφαλωνει στους καβους. Ενας ποντικος Porto-jumper, γνωστος στην επιστημονικη κοινοτητα ως ligdius ratius. Ποντικολιγδιαρης δηλαδη.

    Απλα στα διαλειματα γαμιεται που και που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DIMI KAI ΧΡΗΣΤΟ: ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ( άλλος ένας λόγω πλούσιου πατέρα ). ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΝΑΝΕ, ΟΧΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΟΥΊΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DIMI πόσα χρόνια έχεις να χτυπήσεις γκόμενα;
    Steven αν ο σούυγκαρ, που λες κι εσύ, δεν σε είχε για να γελάει δεν θα έγραφες την μαλακία στις 11.55.

    Βαγγέλης (επώνυμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΒΑΓΓΕΛΗ: ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή