Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

           Ναι, βεβαίως. Συνετελέσθη κι αυτό και φέτος. Τα κατάλληλα χρήματα εδόθησαν στην ΑΕΚ μου και μας. Τα τρία εισιτήρια αγοράσθηκαν, ή πιο sic ανανεώθηκαν οι περσινές θέσεις με την αντίστοιχη επιβάρυνση, αφού πλέον κι εγώ τα παιδιά μου τα βλέπω ως συνομίληκους με σχετικόν εισόδημα. Στην θύρα 7 που μου άρεσε διότι εύκολα καθόσουν όπου ήθελες. Να κάθισα δυό φορές στην αριθμημένη θέση; Άντε τώρα νάθελα να κάνω φασαρίες και να με βρίσκανε από κάποιο ηλεκτρονικό εισιτήριο.
             Και το έκανα, παρά τα λάθη που βλέπω οτι εξακολουθούν να γίνονται. Κι εντοπίζομαι νέτα σκέτα στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. Τα έχουμε ξαναπεί. Σαν προσωπικός σύμβουλος της διοίκησης σε θέματα καθαρά τεχνικά, είναι σπουδαίο το πόστο του. Κι εδώ τι βλέπουμε; Οτι θα γίνει η αποχώρηση του τον Σεπτέμβριο. Που δεν με χαλάει μεν, αλλά τον προπονητή ποιός θα τον κρίνει; Και καλά άντε και βρίσκουμε έναν άλλον. Αυτός θα τα έχει όλα στο τσεπάκι του;
            Γιατί αυτός να μην παίξει το πολιτικό χαρτί του, " οτι παρέλαβε καμένη γη;" Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Και σε μια φάση στην οποία ο μεν Γκρέταρσον πρακτικά μόνο ταξίδια κάνει, ο δε Χιμένεθ ψάχνεται ανά 2 εβδομάδες μπας και βρει καμιά ομάδα στην Ισπανία και την κάνει. Σπουδαίο αυτό; Σαν αποχώρηση, όχι. Σιγά τα ωά. Άλλο είναι το θέμα. Οτι επειδή πρακτικά η ομάδα χτίζεται πάνω στις επιλογές του, μια τυχόν αποχώρηση του, τι συναισθήματα θα προκαλούσε στους παίκτες , δανεικούς ή αγορασμένους, που θα έχει κουβαλήσει. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ;
          Αυτό είναι που βρίσκω σαν πιθανό κίνδυνο εν όψει της νέας χρονιάς : Το απροετοίμαστο και την προχειρότητα της διοίκησης. Και δεν μιλάμε για ένα πλάγιο μπακ απλά. Μιλάμε για προπονητή και τεχνικό διευθυντή. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Β ΚΑΙ ΤΟ Γ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.
       " Και καλά τα βλέπεις αυτά. Γιατί πήγες και πήρες εισιτήρια;" Για δυό λόγους: Πρώτον διότι θεωρώντας σίγουρο το πρωτάθλημα για το λιμάνι, αποφορτίζεται η ομάδα αλλά κι εγώ. Χειρότερα να πάμε, αποκλείεται σε σχέση με πέρσι. Άσε που θα κρίνουμε επιτέλους και τον Μανόλο που θα έχει κάνει την προετοιμασία και θα έχει σχεδιάσει την ιθαγενή Σεβίλλη.
       Και δεύτερον, διότι απλά είμαι άρρωστος με την ΑΕΚ. Να μην το πω; Κι είναι γνωστό οτι ο έρωτας θεωρείται ασθένεια στην ψυχολογία κι ο Γιάλομ ποτέ δεν αναλαμβάνει ανθρώπους ερωτευμένους. Αλλά δεν πάω σε αυτόν. Πάω στο γήπεδο για να βοηθήσω όσο μπορώ. Θεωρώντας οτι τώρα, με έχει πιο πολύ ανάγκη η ομάδα. Άμα σάρωνε, θα είχε πολλούς άλλους να καλύψουν την θέση μου είτε ηχητικά είτε οικονομικά. Κι αυτό το λέω χωρίς να ασκώ καμία κριτική στον οποιοδήποτε συνασθενή μου που  το βλέπει αλλοιώς.
           Ούτε για καναπεδάτο μιλάω ούτε για τίποτα. Αυτά είναι μπαρούφες για κάποιους αγωνιστές του ΠΑΜΕ που προτιμούν την οργάνωση τους από την σημαία της ΑΕΚ. Κι ελπίζω πάνω από όλα. Σε μια υπέρβαση. Σε μια αγωνιστικότητα αλλά και στην δήλωση του προέδρου: " Θα φτύνουν αίμα για να μας κερδίσουν." Ας δω τουλάχιστον αυτό το μέταλλο. Κάτι είναι κι αυτό.
                                           ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΗΤΟΣ.
       ΥΓ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ. ΔΕΘΗΚΑ ΚΑΠΟΥ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΝΩ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, μαλάκα της οικονομικής πολιτικής, ΑΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 7 ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Ρ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ;
    ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΑΒΡΕ ΕΘΝΙΚΑΚΙΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
            ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΡΗΤΟΡΙΚΑ; ΟΧΙ ΒΡΕ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
                ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΚΙ ΕΓΩ  ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΜΟΥ.
             ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟ " ORIGINAL ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ."
                         ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.

19 σχόλια:

  1. Ο Irvin Yalom έγραψε και κάτι ακόμη που φοβάμαι οτι αφορά την ΑΕΚ μας:
    Είναι το ίδιο μάταιο να εκπληρώνεις λανθασμένους στόχους, όσο είναι και να θέτεις νέους λανθασμένους στόχους. Τα πολλαπλάσια του μηδενός είναι πάντα μηδέν.
    Γαμώτο, λες μέχρι και μέχρι οι συνταξιούχοι ψυχολόγοι/φιλόσοφοι/συγγραφείς πήραν χαμπάρι το τί μας συμβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο yalom ειπε επισης οτι η χαρα ειναι η μεγαλυτερη πηγη ευτυχιας
    και βλεπω ολους τους αεκτζηδες χαρουμενους σημερα για εναν και απλο λογο
    ο δελλας εμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα πάμε χειρότερα;

    Καλά, μη το παίρνεις και για δεδομένο αδελφέ.

    Πιο απελευθερωμένη στάση είναι "Παίζουμε για το μεγαλείο της Βασιλεύουσας και το άρωμα του σαλεπιού που στοιχειώνει τις πληγωμένες μας καρδιές. Στα έτσι μας ο πίνακας του σκορ".

    Καλύτερο θέαμα λογικά δεν θα δούμε. Μπορεί να έρθουμε όμως και δεύτεροι πατώντας στα χειρότερα χάλια των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με το σκεπτικο οτι η προκηρυξη των εκλογων στην ερασιτεχνικη εγινε λιγο αποτομα δημιουργουνται διαφορα ερωτηματα
    το πρωτο και το ουσιαστικοτερο ειναι μηπως η υαπρχει καποια υπογεια συμφωνια μεταξυ αδαμιδη και ΔΧ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,

    Οπως εχουμε πει ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι νομιζει με τα λεφτα του και με τον χρονο του.
    Φυσικα και ο αδελφος steven κανει οτι αυτος νομιζει οπως αντιστοιχα εκανε οταν επι γκοντο επρατε το αντιθετο. Δεν νομιζω να ηταν λιγοτερο ΑΕΚ τοτε.

    Ουτε ΑΕΚομετρο υπαρχει να μας δειχνει οτι οποιος φωναζει η πληρωνει ειναι περισσοτερο ΑΕΚ απο αυτον που δεν.

    Αυτα ειναι πρακτικες της οργανωσης που η φωνη της και τα ΑΕΚομετρα ειναι αναλογα της εκαστοτε επιδοτησης.

    Ειναι αλλωστε προσφατο το post της BDO που αναφερεται σε ΧΑΡΙΣΜΑ 57,000 ευρω την χρονια ΠΡΙΝ αρχισει η κοντρα του ιμαμη με το γκοντο.

    Σταματησε η επιδοτηση, αρχισαν οι ΑΕΚαρες..

    Προσωπικα απεχω για τον ιδιο? λογο που ειχε ο steven, δηλαδη την διοικηση.

    Θεωρω και εχω δεκαδες στοιχεια, οτι ο αδαμιδης λεει ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για να καλυψει τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ καθως και οτι ΚΛΕΒΕΙ ΛΕΦΤΑ κυριως σε συμβολαια δανεικων και αγυριστων και σε συενργασια με τον μυτογκα.

    Αν δει καποιος τριτος μεσα σε ενα χρονο τι εχει δωσει και που, μονο ΥΠΟΠΤΑ ειναι ολα αυτα τα συμβολαια.

    Ντατομο, Αργυριου + αλλον εναν που δεν τον ειδαμε ποτε, Πατσατζογλου, Νασουτι, Ντιοπ με 900!!! τρεις δανεικοι με 500 για 3 μηνες!!! και τελος συμβολαιο με 1,5 μυριο για τον μαλακα..

    Απο τους παικτες ΟΛΟΙ περασαν??? και δεν ακουμπησαν με τον Ντιοπ να αναστενεται Απριλιο μηνα.

    Για τον προπονητη δεν εχω να πω κατι. Τον θεωρω ανικανο και αμα ηταν ικανος θα ειχε μια προταση απο σοβαρη ομαδα και δεν θα ηταν ΑΝΕΡΓΟΣ.

    Το οτι ηταν στη Σεβιλη δεν μου λεει κατι και ο Μπιγκον ηταν στον ΟΣΦΠ οπως και ο Λεμονης.

    Και ο Μπενιτεθ ηταν στη Λιβερπουλ so what?

    Για μενα τα οποια χρηματα δινωνται απλα πανε σε ενα βαρελι χωρις πατο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ budget δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ και καθε μερα σκαει και ενα νεο φεσι.

    Οι μετοχοι ειναι 100% ενημεροι και για τα χρεη και για τις λαμογιες και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ κατεχωντας το 77% ΚΑΝΟΝΙΚΑ την αφαιμαξη.

    Τα υπολοιπα ειναι παραμυθια για μικρα παιδια.

    Το οτι η ΑΕΚ χαρηκε λεει που ο Τραι στα 47 του ανανεωσε τα λεει ολα.Θα επρεπε να ΛΥΠΩΜΑΣΤΕ που η ΑΕΚ εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ να στηριζεται σε απομαχους 38αρηδες που ειναι προφανες οτι υπερβαλουν εαυτους για να μπορεσουν να βγαλουν μιση σαιζον.

    Ενοειται οτι ο καθε Δελλας θα ανανεωνε. 300 χιλιαρικα στα 38 σου σε τετοιους καιρους δεν βρισκεις ΠΟΥΘΕΝΑ.

    Μονο στην ΑΕΚ των νεων Ελληνων!!!! με Δελλα Λυμπε Μπελεκ Κοστα Αλαρ και 2-3 Ισπανους ακομη.
    Αντε και με κανα Ισλανδο ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ αυτο το ορθιο ΒΟΔΙ να αγορασει ποτε του κατι...

    Τοσο νεους και τοσο ελληνες δεν τους αντεχω στην ομαδα..

    Αυτο που εγραψε ο ανωνυμος για το ΟΑΚΑ ειναι 100% αληθες και το εχω επιβεβαιωσει σε ανυποπτο χρονο με το αρχικο ποσο να ειναι 170,000 ευρω. Πως?

    ΕΙΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ.

    Φυσικα και ποτε δεν δοθηκαν μιας ο ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

    Εναν ΗΛΙΘΙΟ που για να τα εχει καλα με την οργανωση εχασε πανω απο ενα Εκκ ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To πρωταθλημα λογικα ειναι κοκκινο πριν αρχισει με στοχο απο τις κινησεις του Βαγγελα τα φραγκα απο την Ευρωπη.
    Περιορισμενη η κανουλα εδω με τα συμβολαια και τα τηλεοπτικα.
    οι 16 ειναι ο στοχος, και οι 3 νικες στο ταψι.
    Γι αυτο και ο εταιρος μυτογκας, επειδη σε αντιθεση με το μαλακα το δικο μας ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (και εχει δουλεψει και σε 3-4 ομαδες), ενισχυεται στα αμυντικα ΧΑΦ και σε ανασταλτικους κοφτες.

    Δενει δηλαδη την ομαδα να μην τρωει γκολ (οσο μπορει) με ΕΡΓΑ και οχι με ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του στυλ θα φτυνουν αιμα και διαφορες αλλες ΑΗΔΙΕΣ.

    Αντε και δωσαμε 300-500 ευρω και παμε παρεα στο γηπεδο. Να δουμε τι?

    Τον Μπελεκ? Τον ειδα προπερσυ με τον Πανθρακα δεν θα παρω..Εκτος αν πιστευει καποιος οτι τα 23 απο τα 46 γκολ που εφυγαν θα τα βαλει ο Σιαλμας και ο Μπελεκ..
    Τον Ακοστα να κανει βολτες μα τα φορεια στο στιβο?
    Να κραζουμε τον Κωστακη που δεν υπογραφει??(γιατι ειναι υποχρεωμενος να υπογραψει με το ζορι???)

    Ποιο ειναι το πλανο? Με πια προοπτικη παμε να γεμισουμε ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ μισθοφορους που στατιστικα θα σου βγουν το 30-40% (αμα εισαι τυχερος).

    Μολις μεινεις Νοεμβριο 10-15 βαθμους πισω (που ειναι 1000% σιγουρο) τι θα κανεις?

    Θα παρεις αλλους Μπελεκ το Δεκεμβριο, θα στησεις νεα προσπαθεια supporters, θα ΞΑΝΑ-φεσωσεις παικτες να υπογραφουν ΨΕΜΜΑΤΑ για να παρεις αδειες?

    Με λιγα λογια: ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?

    Και ΓΙΑΤΙ (περαν της παρεας και της πλακας) να πληρωνει ο κοσμος της ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    Υ.Γ Το error παει Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ οπως το ειχα προβλεψει: 21 σημερα και εχουν κατι λιγοτερο απο 1,2 με τα πρωτα 560 να ειναι τα αρχικα.
    Τι ελεγα? 1 μυριο με το ζορι θα μαζεψουνε.

    Μαγος εισαι ρε DIMI? οχι απλα εκανα ενα πολλαπλασιασμο. Ξερω για τον Μπολεκ και τον Λολεκ ειναι δυσκολο αυτο αλλα τι να κανουμε

    20-25 χιλιαρικα την ημερα επι 40 μερες μας κανει 1 μυριο χονδρικα. Και 500 τα αρχικα 1,5.

    Θα μπουν και ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΝΤΑ καποια φραγκα στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ για να πουλησουμε ΑΕΚφροσυνη και τελος.

    Η απλα θα περιμενουμε (ως μετοχοι) να δουμε ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ μεχρι το παρα πεντε απο τα κοροιδα, και θα τσονταρουμε την διαφορα για την αδεια..

    Και θα ειμαστε και σωτηρες και θα γλυτωσουμε και 1,5 μυριο.

    Α ρε ατιμουλικο παπατζη and company, βουλομενο γραμμα διαβαζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για να μη το παιζω εξυπνος λεω απο τωρα τι νομιζω οτι θα γινει.

    Τα διαρκειας θα ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο περσυ και ΙΣΩΣ ειναι και κατω απο 10,000.

    Οσο και να σπρωξει τα τσαμπα και οσα και να μοιρασει στις Ψ-ΩΡΕΣ και στις χορηγιες.

    Παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο οτι ο κοσμος δεν εχει να διαθεσει η φοβαται να δωσει χρηματα,παιζει τεραστιο ρολο το οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ στην ομαδα, οπως και επισης τεραστιο ρολο ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙΣ, ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΕUROPA.


    Η ομαδα εχει αλλαξει, με το ΝΟΥΜΕΡΟ, 10 φορες πλανο σε ενα χρονο.

    Mε τις κινησεις να επικεντρονωνται σε παικτες επιπεδου Μπελεκ κοσμος ΔΕΝ ερχεται..

    Αν δε πεσει μια σοβαρη χορηγια, αν δεν μπει μπροστα ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ πλανο αξιοπιστιας πληρωμων και αν δεν σοβαρεψει η κατασταση καθε περσυ και καλυτερα θα ειναι.

    και επειδη ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ οσο οι παγκαλοι θα κυβερνουν την ΑΕΚ δεν βλεπω καμμια μα καμμια αλλαγη.

    Με προπονητη που ψαχνεται ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τη κανει, με δανεικους και με Τ.Δ εναν απιθανο Ισλανδο, σε οσα δωματιακια και να τρεξει το νουμερο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ.

    Αυτα ειναι απλες γραφικοτητες και τελευταιες ΑΡΠΑΧΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαι ενα για κλεισιμο να κανουμε και καμμια δουλεια:

    44 εκκ ευρω διεκδικει λεει το ΝΟΥΜΕΡΟ απο τον Μακη.

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ.

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Τον αγαμιδι να μπαινει στο γραφειο του Μακη

    -κ Ψωμιαδη ηρθα για τα 44εκκ που μου χρωστατε..

    Πυκνοι καπνου Montechristo No2 Doble Corona εχουν δημιουργησει ενα πεπλο.

    -Αγαπουλα χλωμο σε βλεπω και δεν ακουω και καλα. Εχω βλεπεις αυτη την αιμοτετοια και με πειραζει στα αυτια. Τι ειπες οτι θες?

    - Τα 44εκκ που λεει το δδικαστηριο οτι χρωστατε στην ΑΕΚ.

    -Αγαπουλα μπηκε στο 44 η ΑΕΚ τι ειναι αυτα που λες μεσημεριατικα?

    - Οχι δεν λεω το αρθρο 44, λεω για λεφτα. Πρεπει να μου δωσετε 44εκκ ευρω.

    -Ρε συ σταυρο τι λεει αυτο το βλαμμενο? Δεν σας εχω πει ρε να τους τσεκαρετε πριν μπουν εδω μεσα?

    -Μα κ. Ψωμιαδη το δικαστηριο ειπε οτι..

    - Αγαπουλα εχεις δει το βυθο της Καβαλας σε 3D? Αντε μη με πιασουν τα διαολια μου μεσημεριατικα.
    Σταυρο μας εχει μεινει καθολου τσιμεντο?
    Βαλε μπολικο χαρμανι γιατι αυτος ειναι φελος και επιπλεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριοι
    ο DIMI δυστυχως εχει δικιο αν και δεν συμφωνω στην αγορα των διαρκειας
    δεν νομιζω παντως να ξεπερασουμε τα 7000 διαρκειας φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν οντως περασει την uefa το θεμα των αδειοδοτησεων τωμ ομαδων το θεμα ελληνικος ποδοσφαιρος μολις τελειωσε.

    Με πρωτο και καλυτερο το αγαμιδι και τον μνημειωδη φακελλο ΜΟΥΦΑ που εχει καταθεσει.

    Και φυσικα και αλλους αλλα για τους αλλους δεν με ενδιαφερει. Η ομαδα μου με νοιαζει.

    ΑΝ γινει θα ηθελα να δω και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ στους ψευτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ21 Ιουνίου, 2011 14:21

    DIMI καλά τα λες, συμφωνώ και επαυξάνω.
    Είδαν οι Παπανοτιάδες ότι τα διαρκείας δεν τραβάνε οπότε σου λένε ας ρίξουμε στο τραπέζι το κόλπο των supporters. Όλο και κανένα ψιλό θα τσιμπήσουμε παραπάνω. Και άσε τον κόσμο να νομίζει ότι διοικεί. Χα και πάλι χα. Με τις υποθηκευμένες μετοχές, κατά 67%, στην Morgan. Με τους τόκους να τρέχουν στο ανεξόφλητο κεφάλαιο μιας και οι ξεφτίλες που πήραν το δάνειο δεν αναλαμβάνουν να το εξοφλήσουν, και θα φτάσουν τα 9 εκ. να γίνουν 30 στην πλάτη της ομάδας μας.
    Και θυμηθήκανε οι κακοπληρωτές τον κόσμο, όχι με απευθείας μετοχές αλλά μέσω άλλης εταιρείας μην και χάσουν τον έλεγχο.
    Ποιοι ΑΕΚτζήδες είναι ρε dimitrι χαρούμενοι που έμεινε ο Δέλλας; Αυτοί που τρώνε κουτόχορτο ή μήπως αυτοί που γίνανε supporter;
    Ρε τι κατάντια είναι αυτή να παρακαλάμε για κάποιον Μπέλεκ να χτυπάμε τον Τσουκαλά και να θεωρούμε μεταγραφή τον Σιαλμά!
    Και να σκάμε 300 για τον Δέλλα στα 35; Δηλαδή αν δεν τα δίναμε που θα τα έβρισκε; Στο εξωτερικό; Ή θα του έδινε κάποιος στην Ελλάδα τα μισά λέω εγώ!
    Άντε ρε χαθείτε από δώ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα.

    Ειναι αναμενομενο να ειναι λιγοτερα τα διαρκειας. Ο κοσμος ειναι περισσοτερο φτωχος και περισσοτερο απογοητευμενος απο οτι περσυ το καλοκαιρι.

    Μεγαλες παιτησεις πλεον δεν εχει κανεις. Οχι για κατι Ευρωπαικο. Μπα! Ουτε εγχωρια βλεπει κανεις φως.

    * Μα οι φακελοι δεν ανοιγουν λογω ΑΕΚ.
    "θελετε να στρεψωμεν τους ΑΕΚτζιδες εναντιον της κυβερνησεως" (Μπιτσαξης η Νικιτιαδης,δεν θυμαμαι)

    * Η μονη λυση ειναι να υπαχθει ξανα η ΑΕΚ μεσω Ελλαδος στο "αρθρο 44".
    Δηλαδη στον κωδικα που ερχεται με φορα,ετσι κι'αλλιως για την χωρα μας, αφου ποτε των ποτων δεν προκειται να ξεπληρωσει αυτα που λενε οτι χρωσταει,αλλα και αποκλειεται να διαιωνιζεται αυτο το πανιγυρι με την διογκωση και τον επανανδανεισμο επ'απειρον.
    Ηδη εχουν φρακαρει απ'εξω.

    *(μια απορια, η οποια εχω την αποψη οτι θα γινει πραγματικοτητα οσονουπω: Ολοι αναρωτιουνται και φοβουνται και υπολογιζουν "τι θα γινει εαν η Ελλαδα βγει απ'το ευρω". Να ρωτησω: Τι θα γινει εαν η ιδια η Γερμανια και η Γαλλια την κανουν με ελαφρα πηδηματα απο το ευρω,τι θα γινει τοτε; Θα τις κυνηγισουμε τις χωρες αυτες απο πισω; Θα προσαρτηθουμε στην Γαλλια σαν Μονακο νο 2 η στην Γερμανια κοντα στην Βεστφαλια; Ρωταω και δεν ξερω. Εχουν καθε δικαιωμα οταν κρινουν αυτες,να την κοπανισουν και να επιστρεψουν εις τα αγια εθνικα νομισματα τους (ηδη το Spiegel μας εθαψε,οπως και το νομισμα) Τι θα γινει τοτε, μαλακοπιτουρες,ευρωλιγουριδες που λεει και ο αλλος ο παλαβος ο Ζουραρις;

    Τελος παντων. Ευχομαι να γινουμε η αιτια να προκληθει παγκοσμια σεισαχθεια. Τουλαχιστον για τις κακομοιρες χωρες που βραζουν σαν καβουρια στο καζανι των υπερεθνικων εταιριων,οι οποιες εχουν υπερκερασει και κρατη και κυβερνησεις και δεν καταλαβαινουν Χριστο. Αλλα η αυτοαναφλεξη τους λογω αδηφαγιας και απληστιας ειναι αναποτρεπτη.

    * Μου αρεσουν αυτα τα αστερακια (**). Μου θυμιζουν τον Ζαμπετα της βουλης,τον Αντρεα τον καβλιαρη τον γλετζε που ηταν και πρωθυπουργος ο ατιμος.
    "Εδω βαλτε αστερισκο. Δεν εχω αποφασισει ακομα. Περιμενω δυο κολασμενα πουτανακια απο τις Σειχελες να μιλησουμε για τους κοραλιογενεις υφαλους. Αργοτερα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ21 Ιουνίου, 2011 14:34

    Μάκης Ψωμιάδης και Αντώνης Ρέμος φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τη δημιουργία του "Νέου Ηρακλή"...
    Αυτό γράφει ο "Ελεύθερος Τύπος" που θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία των δύο αντρών και μάλιστα αναμένει ακόμη και εντός της ημέρας να κλείσει το θέμα.
    Το σενάριο αναφέρει ότι ο Ηρακλής θα πτωχεύσει και η Καβάλα θα μετονομαστεί σε "Νέος Ηρακλής" και θα αγωνιστεί κανονικά στη Σούπερ Λίγκα αντί των Αργοναυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήνυση Μπέκιου σε Αδαμίδη:

    Παρακολουθώ επί μήνες τη διάθεση συκοφάντησης του προσώπου μου από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, ως προς την εργασία μου, τους προσωπικούς μου λογαριασμούς και τις απολαβές μου κατά την περίοδο της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ. Αναρωτιέμαι αν η συνέχιση της λασπολογίας, της μονόπλευρης ανάγνωσης και της παρερμηνείας της αιτίας των μισθών και εσόδων μου τα χρόνια που συνεργάστηκα με την ΠΑΕ αποτελούν εμμονή για τον κ. Αδαμίδη, καθ' ότι εν γνώσει του αποκρύπτει ότι κατά τη χρονική περίοδο της συνεργασίας μου εξασφάλισα με την προσωπική μου εργασία μεγάλα χορηγικά έσοδα με αποτέλεσμα πέραν της οικονομικής του ενίσχυσης ο σύλλογος να έχει αποκτήσει υψηλή εταιρική υπόληψη.

    Τα συμβόλαια συνεργασίας μου και τα έσοδα μου ουδέποτε ήταν κρυφά και φυσικά είναι καθ' όλα νόμιμα και απολύτως διαφανή και εξ αυτού του λόγου είχαν εγκριθεί από τους τέως και νυν μετόχους της ΠΑΕ. Για τον λόγο αυτό και επειδή ο κ. Αδαμίδης εμμένει στο να δυσφημεί πρόσωπα και να θίγει υπολήψεις, αναγκάζομαι πρώτος να καταφύγω στην προστασία των δικαστηρίων υποβάλλοντας μήνυση εις βάρος του για τα δημόσια λεγόμενα του εναντίον μου και καταθέτοντας παράλληλα αγωγή αποζημίωσης ύψους 1.000.000 ευρώ για τη δόλια προσβολή της προσωπικής μου τιμής και της επαγγελματικής μου φήμης από πλευράς του, ώστε να αποκαταστήσει την προσβολή της προσωπικότητάς μου και ταυτόχρονα να αναγκαστεί να παύσει να διαδίδει χωρίς συνέπειες αναληθείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς εις βάρος μου

    Αρχισαμε και τα ποινικα...
    αγαμιδακο τωρα να σε δω.

    Γιατι ενα χρονο τωρα μας εχεις πρηξει με τις μυνησεις (με το κωλο) και τις μπαρουφες που αμολας.

    Αντε να δουμε, τωρα θα εξετασεις οπως ελεγες ΑΝ οι ατασθαλιες ειναι ποινικες Η ΟΧΙ?

    Αντε ντε.

    Υ.Γ Το μεγαλυτερο ανεκδοτο ειναι τα 8 κατοσταρικα που απαιτεις λεει για διαφυγωντα?
    Πως τα απαιτεις ακριβως? Με το κωλο? Γιατι νομικα δεν εχεις απαιτησει ΤΙΠΟΤΕ.

    βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με την προταση κλειδι βεβαια να ειναι η παρακατω:

    Τα συμβόλαια συνεργασίας μου και τα έσοδα μου ουδέποτε ήταν κρυφά και φυσικά είναι καθ' όλα νόμιμα και απολύτως διαφανή και εξ αυτού του λόγου είχαν εγκριθεί από τους τέως και νυν μετόχους της ΠΑΕ.

    Aπο τους ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. διαβαστε την απαντηση-ανακοινωση του αδαμιδη στον μπεκιο
    τι βλακας ειναι αυτος , πως μπλεξαμε μ αυτον? μαγνητες ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνα με το ΙΔΙΟ το βλακα:

    1. Στις 3 χρονιες Μπεκιου 2006/7/8 τα Χορηγικα Εσοδα ηταν : 14 Εκατομυρια Ευρω.

    2. Στις 2 Μετα Μπεκιο Χρονιες 2009/10 τα Χορηγικα Εσοδα ηταν : 8,5 Εκατομμυρια Ευρω ( συμφωνα με τους πινακες Αγαμιδη ).


    Ο Αγαμιδης τις Χρονιες 2009/10 για να "δειξει" τα 8,5 εκ Χορηγιες , συμπεριελαβε στις Χορηγιες ΚΑΙ το Τηλεοπτικο Συμβολαιο με την ΝΟVΑ (ητοι περιπου 5.5-6εκ Ευρω !!!!).

    Οι "καθαρες Χορηγιες " της ΠΑΕ , την Μετα-Μπεκιο εποχη ειναι 2,5εκ Ευρω !!!!!


    Περισυ δεν ειχαμε ΚΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΧΟΡΗΓΟ στη φανελα , αν θυμασαι, και φετος μας εσωσε το 1εκ του ΟΠΑΠ.

    Τα 14εκ του Μπεκιου ειναι "καθαρες χορηγιες" , χωρις τηλεοπτικα.

    Τωρα γιατι φταιει ο (καθε) Μπεκιος αν εκανε deal και τους τα επαιρνε με ποσοστα αυτο μονο ο αγαμιδης το αντιλαμβανεται.

    Υ.Γ Προεδρε σφιγγουν οι κολοι επιτελους. Αιντε βλαχακι που καλομαθες, τωρα να σε δω. Παρε κανα σοβαρο δικηγορο γιατι αμα πας οπως στην ενσταση τρομαρα σου θα τη χωσεις την 300αρα..

    Απο οτι βλεπω η μηνυση ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και οχι κατα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κολους αγαμιδακο. Αντε μη σε παρουν σειρα και σε τρελανουνε στη φαπα κακομοιρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και κατι ακομη
    Η Μηνυση ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και οχι κατα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Οποτε ΜΑΛΑΚΑ σταματα να χρησιμοποιεις τα μεσα της δουλειας σου για να απαντας σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σου προβληματα.

    Ο μπεκιος δεν εβαλε στο site της Forthnet την μυνηση (αλλη δουλεια δεν ειχε η Forthnet) σε αντιθεση με σενα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.

    Οπως ανεβαζες τις ανακοινωσεις απο το σπιτι σου το βραδυ της 6αρας χωρις να ρωτησεις κανεναν.

    ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Dimi,εισαι σκετη απολαυση.Οταν καταπιανεσαι με τον Αδαμιδη,πραγματικα δινεις ρεστα...
    Στα δικα μας τωρα,παιζει ενα 4% να γινει το βραδυ της πουτανας το μαγκαλι.Επαφες εγιναν,πιεσεις ασκηθηκαν...Οι οδηγιες ειναι σαφεις,και ξεδιαντροπες.Η ψηφιζετε η δεν ξαναβλεπετε βουλευτιλικι που να βαρατε τον κωλο σας κατω.Η περιφερεια πιεζει απο την πλευρα της με τις δικες της μεθοδους.Σε περιπτωση που "πουληθει" η περιφερεια,καντε απογραφη για να δειτε ποιοι θα λειπουν στο επομενο προσκλητηριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή