Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ

             Από τις πολύ αγαπημένες μου τραγουδίστριες. Σας συστήνω ένα δισκάκι της με τον τίτλο
" Δρόμοι που αγάπησα." Μεγαλείο στίχων και φωνής. Σας το προτείνω σε ζωντανή εκτέλεση από το Κύτταρο. Μια εκτελέστρια όμως, που αδίκησε τον εαυτό της με βάση τις προσωπικές της επιλογές. Που τελικά αυτοταλαιπωρείται.
             Όπως κι εμείς οι Έλληνες με τα βαθύτατα δημοκρατικά μας συναισθήματα και την απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ, ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ; Ε, ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ. Ή ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΟΥ ΟΦΗ, ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΤΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ, ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤ Ή ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ με τις κασέτες και τα στημένα για να ανεβεί η Πάτρα.
               ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ.
         Δρόμοι παράλληλοι λοιπόν. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΗΞΕΙΣ, ΑΦΙΞΕΙΣ, ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΕΜΩ ΘΝΗΞΕΙΣ. ΠΟΙΑ ΒΙΤΑΛΗ ΜΩΡΕ; Η ΠΥΘΙΑ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. ΤΙ; ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΡΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.
            Διότι είναι αστείο ο Ηρακλής να κάνει μηνύσεις και ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ. Είναι γλαφυρό οι άνθρωποι του ΟΦΗ και της ΑΕΚ να πληρώνουν με το νέο νόμισμα που λέγεται " διακανονισμός ", αλλά μόλις οι λογιστές βεβαιώνουν το ένα βήμα πριν την πτώχευση, να επαναστατούν και να μιλούν για παρασκηνιακές ίντριγκες. Άσε τα Τρίκαλα που πίστευαν οτι μόλις γινόντουσαν ΠΑΕ, θα διαγράφονταν τα χρέη τους που τα είχαν σαν ΤΑΠ. ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
           Απίστευτα πράματα. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΙΚ. Ο,ΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ( να μην πάω παραπίσω ) ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ, άμοιρε νομά της κατοικημένης Σαχάρας.
        ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ; ΑΠΑΙΤΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
          ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΝΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ή ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΡΧΗ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ; ΕΚΕΙ, ΠΩΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΙΖΑΜΕ; ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ;
         ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΦΑ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ; Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ CONFERENCE ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΧΕΛΗΔΟΝΑ; ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ; ΔΗΛΑΔΗ; ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΑΜΕ ΟΛΗΝΑ; ΕΜΕΙΣ, που είμαστε οι απόγονοι του Πλάτωνα;
        ΜΠΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΙ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ. ΑΣΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΨΗΛΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΒΙΤΑΛΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ. ΑΓΧΩΝΟΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
               Κι αφού στον κόσμο κανέναν δεν μισώ και θέλω να σκοτώσω, φοβάμαι μην καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου ( ΜΕΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ). ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΟΜΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΟΡΤΑΝΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΚΗΠΟΥΡΟ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ. ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
            ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΤΕΜΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
        ΥΓ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑ: " ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ. ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ." ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΦΙΔΙ; ΣΕ ΝΑΡΚΩΝΕΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.
             ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΔΑ. 

13 σχόλια:

  1. Μεγαλυτερος ελιτο-λαικιστης δεν υπαρχει.
    Επαγγελμα τεμπελης βεβαια. Ολοι οι δελφινοι πρεπει να εχουν μη-ενσημα για να μη-δουλεψουν ποτε.
    Ενας συνταγματολογος υπουργος οικονομιας.
    Και ενας αξιπουστας στο τιμονι που πλεον εχει γινει μουτσος του προαλειφομενου χοντρου πρωθυπουργου της επαρχιας Γιουναν.

    Μιλαει-μιλαει και στο τελος σου εχει μεινει μονο η εικονα μιας τεραστιας κοιλιας και δυο στραβα ποδια που ειναι ετοιμα να λυγισουν απο το πολιτικο βαρος.
    Ενα ωραιοτατο αδειο μυδι. (Και αλλο ενα μυδι κανανε ενα αρχιδι.Ετσι μου'ρθε)

    Οντως μοιαζει με φιδι. Τον κοιτας. Και λες: Να του δωσω το γραμμα να το ριξει στο κυβωτιο,η θα το ανοιξει και θα με εκβιασει με καποιο ψεμα του μετα;
    Τι ειναι ο πολιτικαντης; Ενας λαικος κυναιδος.

    Συμφωνω οτι ο Σαμαρας,χανει ποντους. Κουραζει με το ποιημα. Ενω ο κοσμακης βλεπει δανεικα να ξαναρχονται απο τας Ευρωπας.

    Εχει στησει τα μαχαιροπηρουνα στο τραπεζι και εχει περασει την πετσετα στο λαιμο. Θα φαει τα αρχιδια του βεβαια,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
    "μη του μιλατε του παιδιου,αφηστε το να κλασει"
    Να ετοιμαζομαστε για "δημοσκοπησεις" που θα καταδεικνυουν την ανοδο του Πασοκ εναντι της "ανεξηγητης" πτωσης της Ν.Δ.
    "που εισαι νιοτη που'λεγες,πως θα γινομουν αλλος"

    Υ.Γ. Μεγας ο Νικολας ο Καβαδιας,ναι και δεν ηξερα οτι σου αρεσει τοσο. Τον αγαπω πολυ.
    Αδικημενος και αυτος. Οταν οι εδω πνευματικοι,επιαναν θεσεις σε υπουργεια και αλληλομαλακιζονταν δημοσιευοντας ο ενας τα ποιηματα και τα πονηματα του αλλου,εκεινος σιωπηλα,μακρυνα και αληθινα κλεισμενος σε λαμαρινες και με αγκαλια την θαλασσα, εγραφε. Εκανε το κεφι του.
    Ποιος ειπε οτι ο καθενας λαμβανει αυτο που του αξιζει;
    Αμα ηταν ετσι, ο Μητσοτακης επρεπε να ειναι θαλαμηπολος στον πυργο των Dracula στην Τρανσυλβανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παρα 5' αποστατης,αιφνης μεταμορφωθει σε σωτηρα.
    Γιατι οχι; Εδω ο Τσοχατζοπουλος που ολοι τον χλεβαζουν και τον αποφευγουν πλεον σαν να εχει χολερα,παρ'ολιγο να ηταν αρχηγος στο κομμα και πρωθυπουργος.
    Οχι "Live your myth in Greece" αλλα "Myth your live in Greece"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει,κανουμε ορθογραφικα λαθη απο παραδρομη και βιασυνη,αλλα αυτο το "χλεβαζουν" μου προκαλεσε μερικη τυφλωση.

    Οχι τιποτα αλλο αλλα θα το δει και ο Παναρετος και θα μου πει οτι εγω φταιω που δεν εμεινε στο υπουργειο απαιδειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χαραλαμπο: Αρα θα γινει το αναμενομενο λαικο προσκυνημα στο παγκαρι. (μεγαλο μερος απο αυτα,θα δωθουν στις τραπεζες οι οποιες πλεον ειναι "CCC" στις αξιολγησεις. Δηλαδη σκουπιδια)
    Περισσευουν αρκετα για να στουμπωθουν μερικοι που τολμανε να μιλανε για αισχη,διασπαθησεις και καταχρησεις.
    Οπως ο Κουρης που περιμενει την δανειοδοτηση για την λειτουργεια του καναλιου και δεν πανε να γαμηθουνε σιγα-σιγα οι πλατειες.
    Και ο Αλαφουζος αναμενει το κατι τις,που μπορει να μην τα εχει καλα με τον Αντωνακη γιατι δεν συναινει στο "λαθος",αλλα αμα παρθει το μαρουλι και αρχισουν οι διαφανεστατες και τιμιοτατες απευθειας αναθεσεις,ολα θα ειναι καλα.
    Οπως και ο Μπομπ-ολας. (ηθελα να ηξερα,θα απεργησουν αυριο και μεθαυριο τα παιδια εκει;)
    Στο μεγκα μονο τουρτα δεν φερανε στο πλατο.

    (οσο εδω πλακωνονται για τα νεα δανεικα που θα πληρωσεις με αιμα εσυ και εγω,το παιδι και το παιδι του παιδιου, η Κυπρος επισπευδει τις διαδικασιες απαντλησης φυσικου αεριου με τους Ισραηλινους. Εδω ο μασονος δεν λεει να κουνησει τιποτα. Ειναι ολα κανονισμενα)

    Αυριο θα ακουσουμε τα μεγαλα επινικεια, αφου Κυριακη σημερα οι ακριβοι παπαγαλοι ειχαν ρεπο.
    "νενικηκαμεν" "εν τουτω Νικα" "νενικηκασε Σολωμων" "Μπενι-vidi-vici" "που ηταν αυτος ο γιγας της πολιτικης κρυμενος" "επιτελους α-ε-ρ-α" "σατ απ aganaktismenoi...κανετε κακο πλεον στην χωρα" (εκτος απο μαλακες,θα μας πουν και προδοτες. Κοιτα να δεις"

    Παντως υπαρχει μια αναταραχη στους κολπους της λερναιας υδρας. Μια ανησυχια να την πω. Μια προσμονη.
    Γενικα εχουν ενα αγχος ολοι. "Θα φυγουμε,θα μεινουμε,να τα μαζευουμε σιγα-σιγα-να περιμενουμε λιγο ακομα,τι να κανουμε";

    Ολοι εχουν προβληματα. Μη τους βλεπετε ετσι.
    Κατα βαθως ειναι χειροτεροι απο οσο νομιζετε.

    Παντως σημερα η πλατεια ειχε τον αναμενομενο κοσμο. Δεν εχει σπασει. Αυριο και πολυ περισοοτερο μεθαυριο θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος.
    Βαστατε ρε. Μη λυγατε μπρος στα δανεικα.
    Πειτε μερικα "οχι" τωρα, για ενα μεγαλο "ναι" μετα. Και οχι πολλα "ναι" σημερα για ενα μεγαλο "οχι" αυριο. (τι λεω ο πουστης. Και δεν εχω "καπνισει" τιποτα.)
    Για τον μονο που ειμαι σιγουρος οτι θα σταθει στο υψος των περιστασεων ειναι ο "Λουκανικος". Ο διασημος πλεον "Λουκ", ο σκυλος του Συνταγματος.
    Για κανεναν αλλον.

    Υ.Γ. Τεραστια φωνη η Βιταλη. Φερμενη απο τα βαθη της Ανατολης. Μονο ακουγοντας την κανεις μεσα στην Αγια Σοφια θα μπορουσε να εκτιμησει το μεγεθος.
    Αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας δουμε και μια ενδιαφερουσα οπτικη περι "συναινεσης" και δικομματισμου:

    "Η συγκυβέρνηση Πασοκ-Ν.Δ. αποφεύχθηκε τελικά.
    Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν πως ένα τέτοιο εγχείρημα θα έθετε-πιθανότατα-τέλος στο σύστημα εξουσίας που κυριαρχεί μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα. Το Δικομματισμό.

    Τυχόν συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων θα αναιρούσε στην πράξη το ίδιο το Σύστημα, θα αμφισβητούσε την αποτελεσματικότητα του, θα υποθήκευε το μέλλον τους.
    Θα ενίσχυε εκείνες τις υπαρκτές δυνάμεις (πολιτικές, επιχειρηματικές κλπ) που θέλουν να διαδραμματίσουν ρόλο στα πράγματα έξω από τα δύο κόμματα, θα συσπείρωνε "αντάρτες" και δυνάμεις
    "εν υπνώσσει" μέσα και έξω από τα δύο κόμματα, θα ευνοούσε τη δημιουργία νέων σχηματισμών.

    Μια τέτοια εξέλιξη, λοιπόν, δεν θα την ήθελε ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Σαμαράς, ούτε και τα συμφέροντα που τους στηρίζουν και εξυπηρετούν. Γι΄αυτό και προτιμήθηκε η κλασσική διαδρομή:
    ο Σαμαράς θα περιμένει τη...σειρά του και ο Παπανδρέου...μοιράστηκε το θρόνο του..."

    (απο το pοlitikokoraki)
    Not bad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιουνίου, 2011 11:08

    ΑΕΚ=Ελλάς...όπως η ελλάς είναι σε υψηλό κίνδυνο αποβολης από το κλαμπ της ευρώπης, έτσι και η βασίλισσα απεβλήθη από το κλάμπ της Α1.
    Η μάλλον την πετάξαν οξω.
    Όπως πολλοί λεν πρέπει να γίνει και με την ελλάδα.
    Τουλάχιστον στην Α2 ή τη Β θα μπορεί να διοικείται πιο εύκολα από το τσιράκι ενός ασφαλιστή με παπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα. Ναι,τωρα διαβασα και εγω την αποφαση του ΑΣΕΑΔ.
    Φουντο σε καποια κατηγορια. Και αυτοματα το μπατζετ πεφτει στα επιπεδα ΧΧ. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.
    Αν δεν μπορεις να ανεβεις σε ενα δεντρο,απλα το κοβεις.
    "οε-οε-οε"


    Κατα τα αλλα Μπελεκ,Ακοστα Τσουκαλας Πουλιδο και τα ρεστα. Τι ειναι ολοι αυτοι; Που να ξερω. Μεταναστευτικη πολτιτικη μαλλον.

    Και μενει μονο η υπογραφη της Αποστολακη για να αναγειρει το γηπεδο στα αγια χωματα ο Βουρος. Μια μονο.
    Ελατε κυρια δημαρχος. Σας παρακαλουμε. Υπογραψτε.
    Αφου η συγκυβερνηση ΠΑΕ-Ερα πετυχε και παει ενωμενη να υπογραψει το μνημονιο,βαλτε την γαμημενη την υπογραφη να αρχισουν τα γαμημενα τα εργα οταν θα βρεθουν τα λεφτα.

    Υ.Γ Νομιζω οτι η προπονηση μας στα οικονομικα-τεχνικα-νομικα ζητηματα της ΑΕΚ τον τελευταιο 20μηνο, μας εχει βοηθεισει να κατανοουμε καλυτερα και να διεισδυουμε εκτενεστερα στα οικονομικο-Συνταγματικα ζητηματα του κρατικου μηχανισμου.
    Τι ειναι οι οπαδοι; Αντανακλαστικοι καθρεφτες.

    Ο "γαυρος" περιμενει την συνεχεια της δανειοδοτησης, ο "βαζελος" την πωληση επιτελους στον ξενο παραγοντα και ο ΑΕΚτζης την πτωχευση και το στησιμο του τσαντιριου απο την αρχη. Και δεν μιλαμε ασφαλως μονο ποδοσφαιριακα.
    Ενα ανοιχτο πανεπιστημιο ειμαστε. Δια βιου μαθηση και παθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η σημερινη αποφαση του ΑΣΕΑΔ δειχνει την καθοδικη πορεια της ιδεας που λεγεται ΑΕΚ
    οταν τα βαζεις με τον ηλισιακο και βγαινεις χαμενος , καταλαβαινεις πολλα για τον μελλον
    αυτοκριτικη χρειαζεται χατζηχρηστο και φυσικα οχι μονο απο εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιουνίου, 2011 13:19

    @dimitri. Όχι βρε, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ Α-Λ-Λ-Ο-Ι. Όλοι αυτοί που θέλουν το κακό της οργάνωσης και του προέδρου της (αυτού που εργάζεται ως ασφαλιστής με το παπάκι του ντε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ20 Ιουνίου, 2011 15:07

    Για την κατάντια της ομάδας μπάσκετ φταίει ο ΧΧ και η original 100%.
    Η ομάδα έπεσε διότι βαθμολογικά τερμάτισε πιο κάτω από τον Ηλυσιακό και άλλες πολλές ομάδες φυσικά.
    Τον Ηλυσιακό του Δελημπαλταδάκη. Όσο δίκιο και να έχουμε το χάνουμε διότι η ομάδα αγωνιστικά πάτωσε.
    Όλος ο κόσμος του μπάσκετ ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος στον Ηλυσιακό και τι δουλειά κάνει ο Δελημπαλταδάκης.
    Το 70% των παιχτών τον έχουν μάνατζερ.
    Φίλος μου πρώην μπασκετμπολίστας, αρκετών ομάδων Α1 και Α2, μου έδειξε παραστατικά από την μεταγραφή του που έκανε τότε στα Ηλύσια που φαίνεται πεντακάθαρα ποιος είναι πρόεδρος στην συγκεκριμένη ομάδα, ποιος πληρώνει και ποιος παίρνει αποφάσεις.
    Μόνο η Ελληνική δικαιοσύνη δεν πήρε χαμπάρι τόσα χρόνια που αλωνίζει στο μπάσκετ αυτός ο μάνατζερ. Και τηρήθηκε το γράμμα του Νόμου(εδώ αερίζομαι, συγνώμη) και δικαίωσε τον Ηλυσιακό . Και ξαναλέω, δίκαια πέφτει η ΑΕΚ όμως όχι και να δικαιωθεί ο Δελημπαλταδάκης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν εχεις φτασει στα 40φευγα σου- πενηντα κοντα μετα απο τοσες μιζες και λαδωματα και καπελα και εκβιασμους κλπ κλπ κλπ να κυκλοφορεια ακομη με ...παπακι τοτε δειχνεις γιατι εισαι αξιος.

    Μια χαρα λοιπον στη Α2 η οπου αλλου θελει (προσωπικα το μπασκετ, τοεχω ξαναπει, αδιαφορο μου ειναι).

    Απλα δειτε ενα προλογο του ποδοσφαιρου που ο Μπιλαρος προχτες (κολλημενος απο το παραμυθι του νουμερου) αρχισε και αυτος τα μονοι μας και ολοι τους και λοιπες βλακειες.

    Παλι ο Βαγγελας και ο Μπεος του φταιγανε και αυτουνου (ατιμε βαγγελα εδιωξες το σκοκο και το μπλανκο, αλητη Μπεο εκανες προσφορα 2 μυρια για τον Γεωργιαδη)...

    Μετα το γυρισε σε οποιος δεν θελει λεει ΑΕΚ να παει στο καλο..

    Εν τω μεταξυ ξεχασε ο Μπιλαρος να μας πει γιατι τα 150 χιλιαρικα δεν εφτασαν ΠΟΤΕ στη ρουμανια και καταφεραν (γιατι για κατορθωμα προκειται) να χασουν ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ.

    Τον οποιο πιστιρικα ειχαν βαλει τα γνωστα παπαγαλακια 2 βδομαδες τωρα με τις Ψ-ΩΡΕΣ τους να μασ τον παρουσιαζουν νεο μεσι..

    Ο μπιαρνανσον και ο χελγασον δυσκολα λεει θα ερθουν και φυσικα χρεωνεται αλλη μια επιτυχια στον αλλο το μαλακοπιτουρα που πρεπει να ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Δ. που κοιταει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ παικτες και εδω και 15 μηνες δεν εχει καταφερει να φερει ΕΝΑΝ!!!!

    Μιλαμε για την απιστευτη φαρσα...

    Υ.Γ Ξανα μπλοκαρε λεει το site των supporters και παλι error βγαζουν οι αδελφοι Καραμαζωφ.
    Ρε παλικαρια το site της NASA με τηλεκατευθυνση διαστημικου να ηταν θα ειχε ξεμπλοκαρει 3 βδομαδες τωρα.

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΦΑ ΠΛΕΟΝ, ΒΡΕΙΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΩΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ.

    Ρε αγαμιδι ανελαβε γιατι το εταιρο νουμερο δεν το εχει ολο το ιδιο και το ιδιο λεει. Δεν βλεπει εσυ τι ποικιλια μαλακιας εχεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. na k kati gia thn pae

    *** ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος αδειοδότησης της ΑΕΚ
    * ΟΙ παραλείψεις πού αναφέρονται είναι τόσο προφανείς, ώστε αυτός ο φάκελος να θεωρείται τελικά η αιτία πού δεν δόθηκαν όλοι οι φάκελοι των ΠΑΕ Α’ Εθνικής στη Βουλή, αν και αυτό ζητήθηκε επίμονα
    *** ΜΕΤΑΞΥ άλλων παραλείψεων και στρεβλώσεων, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί ρύθμιση των χρεών πού έχει η ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ, χωρίς να φέρει την σφραγίδα του προέδρου του Σταδίου, του κ. Λάζαρου Γρύλλη
    * ΑΝΤ’ αυτής, λέγεται ότι υπάρχει υπογραφή κατώτερου υπαλλήλου, ο οποίος έχει διοριστεί από τον γγΑ κ. Μπιτσαξή
    *** ΣΤΗΝ πραγματικότητα, τέτοια ρύθμιση δεν έχει γίνει επίσημα ποτέ
    * ΑΠΛΑ, ο κ. Μπιτσαξής είχε ζητήσει την κατανόηση και την υπομονή της διοίκησης του ΟΑΚΑ, προκειμένου να αδειοδοτηθεί η ΑΕΚ
    * Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, είχε δεσμευτεί διά των κ. κ. Αδαμίδη και Κωνσταντινίδη, ότι θα εκχωρήσει αντί του χρέους, την χορηγία πού δικαιούται από τον ΟΠΑΠ
    * ΑΚΟΜΗ, ότι προσωρινά θα έδινε έναντι του χρέους, ποσόν 200.000 ευρώ, μέχρι τις 31 Μαϊου
    *** ΑΠΟ αυτές τις «δεσμεύσεις», βεβαίως δεν υλοποιήθηκε καμία
    * ΑΝΤ’ αυτών έγινε η ρύθμιση – φάντασμα, περί της οποίας δεν γνώριζε απολύτως τίποτα ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ
    * ΟΜΩΣ, συνέβη κάτι ακόμα πιο καταπληκτικό
    * ΜΕΣΑ στον φάκελο, λέγεται ότι υπάρχει και μία υποχρέωση, οκτακοσίων περίπου χιλιάδων ευρώ, του … ΟΑΚΑ προς την ΑΕΚ!
    * ΑΦΟΡΑ την «διεκδίκηση» ( με το … στόμα ) της ΑΕΚ, από το ΟΑΚΑ, για «διαφυγόντα κέρδη» πού εφευρέθηκε ακριβώς για να αντισταθμιστεί το χρέος για την χρήση του σταδίου
    * ΑΠΟΦΑΣΗ πού να νομιμοποιεί αυτή την «υποχρέωση» από κάποιο όργανο, δεν υπάρχει


    *** ΑΛΛΟ ένα καταπληκτικό ντεσού της υπόθεσης, είναι ότι στον ίδιο φάκελο, με τον οποίο η ΑΕΚ «εξασφάλισε» την αδειοδότησή της, υπάρχει – και συνυπολογίζεται – σαν απαίτηση της Εταιρείας της, ένα ποσόν πολλών εκατομμυρίων ευρώ ( κανείς δεν ξέρει πόσων ακριβώς, διότι ως γνωστόν το περιεχόμενο του φακέλου δεν δίδεται στη δημοσιότητα ) από τον κ. Μάκη Ψωμιάδη, πρώην πρόεδρό της και νυν πρόεδρο της Καβάλας!
    * ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ βεβαίως για χρήματα πού ναι μεν οφείλονται στην ΑΕΚ, αλλά πού είναι πολύ αμφίβολο το αν θα εισπραχθούν κάποτε, λόγω βασικά ειδικών συνθηκών στα περιουσιακά του κ. Ψωμιάδη
    *** ΟΛΑ τα παραπάνω στοιχεία – και πολλά ακόμη – πού υπάρχουν στον φάκελο αδειοδότησης της ΑΕΚ προκειμένου αυτή να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Ευρώπη, είναι σε γνώση των ανθρώπων της διοίκησης του ΟΦΗ, οι οποίοι ζήτησαν κάποια στιγμή τον λόγο από τον γγΑ κ. Μπιτσαξή
    * Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ήταν τόσο εκπληκτική, όσο και αποστομωτική:
    * «ΔΗΛΑΔΗ, τι θέλατε να κάνουμε;
    * ΝΑ στρέψουμε τον λαό της ΑΕΚ κατά της κυβερνήσεως;»
    *** ΕΙΝΑΙ άγνωστο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, κάποιες από τις ΠΑΕ πού θίγονται από τις πρόσφατες αποφάσεις της ΕΠΟ ( όπως π.χ. ο Ηρακλής ή ο ΟΦΗ ) να προσφύγουν στην ΟΥΕΦΑ και να ζητήσουν ενδελεχή και λεπτομερέστατο έλεγχο του περιεχομένου του φακέλου της ΑΕΚ
    * ΚΑΤΙ πού όμως δεν έγινε όλες αυτές τις ημέρες πού βρισκόταν στην Αθήνα και είχε εγκατασταθεί στα γραφεία της ΕΠΟ το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ
    * ΤΟ οποίο βεβαίως έλεγξε πυρετωδώς… τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα!

    to ar8ro einai parmeno apo to troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΡΩΚΤΙΚΟ; ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ;
    ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
    ΠΡΟΣΕΧΕ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΓΝΟ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ.
    ΠΟΙΟΝ; ΑΠΟ Β ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή