Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

          Δεν μας ενδιαφέρει η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή, καθότι το projection είναι σαφέστατο. Η Original επενέβη στην διαδήλωση της αγανάκτισης, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ - όπως κατατέθηκε από όλα τα κανάλια - και ψάχνει ο κάθε μαλάκας Πασόκος τι συμβαίνει στο χωριό του. Φυσικά εδώ δεν υπάρχει Μπιτσαξής ή δικαστής για να ρίξει πρόστιμα στην Παε που είναι υπεύθυνη για τους ταραξίες και στην αγορά εισιτηρίων ή στην μετακίνση των οπαδών.  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΡΑ, ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ. ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ; ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΟΡΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ;
          ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ, που τις περιμένανε όλοι. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ, που σαν δημόσιοι υπάλληλοι έχουν παραπάνω δουλειά. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝΕ.
            ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ 150000 ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝ 30 ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΙΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.
               Βέβαια, η εξουσία δεν πέφτει εύκολα. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , πλην του νούμερου του Καρατζαφέρη, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΚΟΜΕΝΑ,  ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΙΟΥ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΕΠ. ΑΝΤΡΑ ΘΕΛΕΙ, ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΣΕΝ Ή ΑΛΛΟΝ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ.
                ΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ; ΓΙΑΤΙ; ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ; ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΡΙΧΝΩ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ 2-1 ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ; ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ; ΑΦΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΦΟΡΟ 2% ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ.
            ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ; ΕΔΩ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΤΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, αν όχι να τηρήσει τις εντολές των αφεντικών του αφού από αλλού πληρώνεται παραπάνω κι αλλού θα τον πάνε σαν αναγνώριση αύριο.
          Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. Η πιο απίθανη μπαρούφα που έχει λεχθεί. ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, γιατί να έχει παρακλάδια; Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Πεθαίνει ο πεθαμένος;
          ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; SUPPORTERS CLUB. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΙΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΠΛΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, τους καναπεδάτους, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΟΙΚΩΝ.
       Α, ΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ;  ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ. ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ; ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΟΧΙ. ΚΙ ΑΡΑ; ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΟΣΩΣΤΑ, ΟΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΊΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΑΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ Ο ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ.
       ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ Ο ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΙΔΙΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΦΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
         ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΟ ΤΡΩΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΠΛΟΝΙΕΖ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ ΚΡΕΑΣ ΑΛΑ ΚΡΕΜ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, χωρίς ελληνικό προϊόν. ΕΣΚΙΣΕΣ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΙΣΤΑ.
        ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ; ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.

14 σχόλια:

  1. Αν υπηρχε μια περιπτωση για τους κυβερνητικους να βγουν εστω και για ενα καφε στα κλεφτα,παει κι αυτη.Τα πατρικα τους στα χωρια θα τα βλεπουν πλεον μεσω internet,και τους δικους τους μεσω skype.Ποιος να τολμησει να ξεμυτησει? Αφου ξερει οτι αντε και φτασει στο χωριο,πως θα φυγει? Ξερετε πολλα σπιτια του `60 η του `70 να εχουν ελικοδρομιο? Χωρια που τα δικανα επιτρεπονται,λογω κυνηγιου.
    Και εδω πλεον μπλεξανε για τα καλα ολοι τους.Και καλα να παθουν,τα θελει ο κωλος τους.Και η κονομα εχει το τιμημα της.Κατσε τωρα κλεισμενος στο σπιτι,φαε την λεζα του ΓΑΠ,και μην μιλας καθολου.Αφου την γνωμη σου την συσχετιζεις με την κονομα,και κανεις μοκο για τα 10000 του μηνα εισαι αξιος της τυχης σου ΜΑΛΑΚΑ.ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΛΑΤΗ-ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ,για να μαθεις οτι καποια στιγμη υπαρχει κι ενα οριο....
    Και τα συνεταιρακια με τα καδρονια τα βγαλανε στην σεντρα,απο κει να καταλαβεις ΓΕΛΟΙΕ,οτι σε εχουν για τον ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.......
    ΥΓ.Αυτος ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ πηγε,ηρθε,αλλα τελικα εμεινε σε αυτον που πρεπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ CONPATER: ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩ, στον έναν, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ 300.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙΗΘΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ.
    ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ηθελε επαναδιαπραγματευση του μνημονιου.Ολα τα αλλα τα δεχοταν...(λεμε τωρα).
    Μεχρι και να φυγει απο πρωθυπουργος,αλλα το μνημονιο μνημονιο.Οι εντολες ειναι σαφεις,καντε οτι θελετε,γαμηθειτε μεταξυ σας,σκοτωθειτε,αλλα αν ολα τα ομολογα δεν τα ξεφορτωθουμε,τοτε μην περιμενετε αλλαγες.
    Εδω ολο το μεσημερι γινοταν της πουτανας το μαγκαλι,αυτος εψαχνε καινουργιες μπλοφες,κολπα για να καταλαγιασει ο κοσμος.Αλλα οι οροι,οροι!!!
    Και να εχεις μονο τους ξενους τρωγεται.Να εχεις και τους δικους σου να σου λενε μεινε γιατι χανομαστε ειναι λιγο βαρυ...Προδοτη σε ανεβαζουνε,ψευτη σε κατεβαζουνε.Ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που κατορθωσε να ενωσει εργατες και επιχειρηματιες.Πλουσιους και φτωχους.Λιγο ειναι αυτο??? Και να δουμε τωρα τους βαρυμαγκες,κατι Βενιζελους,κατι Λοβερδους,κατι Παπανδρεου και Διαμαντοπουλου που θα τους προτεινει την θεση του Παπακωνσταντινου.Θα τους φυγουν τα χοντρα και τα ψιλα μαζι,ελα ομως που ολοι τους ειναι στριμωγμενοι απο το boss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ CONPATER: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΡΩΤΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ.
    Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ. ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ; ΠΛΗΡΩΝΕ, ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα την παρουμε ωρε την πεμπτη δοση του ναρκωτικου.
    Το ειπαν απο την πρωτευουσα. Σιγουρα λενε.Στανταρ. Γουιθ νο νταουτσ. Φορ σιουρ.
    Ειτε μαζι ειτε χωρια,ειτε με ανασχηματισμους,ειτε με εκλογες. Οτι θελετε.
    Ενα θεατρι παιζεται συνεχως. Και πως αλλιως,στη χωρα που το ανακαλυψε ειμαστε.
    Ρε τι μανια να δανειζουν καθε λιγο μια χωρα πτωχευμενη. Οι Καλβινοι εγιναν Σαμαρειτες;

    ΑΕΚ οπως ΕΛ.ΑΣ. Οπου οι "τυχαια" οργανωμενοι και παντα ανωνυμοι και ασυλληπτοι,δινουν την λυση.Αλλο πετω αυγα και αλλο χρυσα αυγα.
    Μιας και δεν εγιναν αστυνομικοι που τοσο ηθελαν,ειπαν να τους διευκολυνουν στο εργο. Με το αζημιωτο βεβαια. Κανεις δεν δουλευει τζαμπα,εκτος απο 5-6 εκατομμυρια μαλακες που με τις οικονομιες τους και τις εισφορες τους συντηρουν εναι παρακρατος υποδειγματικης λειτουργειας.
    Πρεπει να το αναγνωρισουμε αυτο. Οχι μονο με αφορμη τα χθεσινα. Απειρα τα πραδειγματα και ολοι εχουμε προχειρα 5-6.

    Κυριο χαρακτηριστικο στα χρονια και βασικη μεθοδος το στιλιαρι και το λοστταρι. Σιγουρη και δοκιμασμενη λυση αλλωστε ανα τους αιωνες.
    Τραμπουκισμοι Δωρικου ρυθμου.
    Η γοητεια της απλοτητας.
    Εαν και το γαμημενο κρατος λειτουργουσε σαν το αγαμητο παρακρατος,ολα θα πηγαιναν ρολοι.

    Ο Ζαμπετας του πολιτικου μπερντε, ο μεγας Αντρεας
    ( ογνωστος σαλιαρης λαικος τυπος με την αεροσυνοδο πουτανα και τα παμπερς στον κωλο) λενε οτι ειχε προβλεψει-για τον κανακαρη του: "Αν ποτε κυβερνησει αυτος ο μαλακας, θα φερει την καταστροφη". (το "αν ποτε" που φερεται να ειπε,το ξεστομισε για να γεμισει σιγουρια το πληθος οτι ζει πραγματι σε δημοκρατικη χωρα και οχι οτι οι αρχηγιες αλλαζουν με κληρονομικο δικαιωμα)

    Βεβαια ειχε φροντισει ο ιδιος να βαλει τους δυναμιτες στα θεμελια, πρωτου ερθει ο γιος-κινητη βομβα μαλακιας.

    Ολος ο κοσμος απ'ακρη σ'ακρη εχει σκασει στα γελια. Βεβαια αυτο εχει αναποφευκτα αντικτυπο και σε ολους εμας. "Τετοιοι μαλακες ειναι,τετοιον μαλακα εχουνε επανω" λενε. Και οχι αδικα.

    Βεβαια η διορθωση του λαθους οφειλει να γινει.
    Απο αυτον που το διεπραξε.
    Και οχι μονο του τωρινου,αλλα αναδρομικα.
    Δυσκολο βεβαια μιας και περιβαλεται απο παγκοσμιους καρχαριες. Με πιεσεις και εκβιασμους τεραστιους.
    Αλλα οφειλει να κανει την προσπαθεια του.

    Ο δασκαλος οταν θελει να ξεκινησει απο την αρχη,σβυνει ολον τον πινακα.

    Περισσοτερα θα πουμε αυριο. Τωρα παμε για υπνο.
    Να ονειρευτουμε "την καλυτερη Ελλαδα" που "την θελουμε" και "θα παμε μπροστα" αλλα και "θα σπασουμε τα κατεστημενα" και "θα φερουμε νεους ανεμους αναπτυξης" κλπ-κλπ.
    Γουσταρω. "Παμε ολοι μαζι. Στις καλτσες..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπον,περα απο την πλακα που κανουμε,εδω υπαρχει ενα σοβαροτατο θεμα.Εχει να κανει με την εμμονη του ΓΑΠ,και στο να τηρηθει το μνημονιο,αλλα να περασει και το μεσοπροθεσμο.Η εμμονη του αυτη απο μονη της γεννα πολλα ερωτηματικα,γιατι δεν ειναι ουτε πολιτικα ορθο,αλλα ουτε συμβαδιζει με την κοινη λογικη,την ωρα που σε ολοκληρη την χωρα εχουν αναψει τα φυτιλια αυτος να επιμενει σε κατι που ολοι συμφωνουν πως ειναι η ταφοπλακα.
    Το γεγονος πως τελικα αναλαμβανει και παιρνει πανω του να τρεξει την κυβερνηση,μετα απο παλλινωδιες 4 και ανω ωρων,δειχνει τις ασφυκτικες πιεσεις που δεχεται να ολοκληρωθει αυτο για το οποιο τον "εβαλαν" μπροστα.
    Πονταραν και πονταρε κι ο ιδιος,πως σε συνεργασια με τα σωματεια και τα συνδυκατα,οι αντιδρασεις το πολυ-πολυ να εξαντλουνταν σε καμια 24ωρη απεργια.Δεν του ειπαν βεβαια,πως για να το καταφερει αυτο πρεπει να εχει και το...χαρισμα.Το πρωινο τζοκινγκ,η κωπηλασια,και οι πασης φυσεως αθλοπαιδειες απο μονες τους δεν σου φτιαχνουν το προφιλ,ποσο μαλιστα να σου δωσουν το παραπανω χαρακτηριστικο του χαρισματος.Ο ανθρωπος εκτελει εντολες,και μαζι με αυτες και τον ελληνικο λαο,ο οποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δειχνει να ξυπναει απο τον ληθαργο που ειχε πεσει,συνεπικουρουμενος κι απο τους ασπονδους φιλους,καναλια/εφημεριδες κτλ.
    Οταν μετα απο 4 ωρες σου`πα-μου`πες,παρε-δωσε,πηγαινε-ελα,που σκοπο ειχαν την καθυστερηση μεχρι να δοθουν οι καινουργιες οδηγιες (κατι σαν plan b),καταληγει σε ανασχηματισμο,και μετα παει σε προταση μομφης,για να ακολουθησει μετα η ψηφιση του μεσοπροθεσμου,δειχνει οτι ειναι αποφασισμενος να το παει το εργο μεχρι τελους.Παρασερνοντας μαζι του τα οποια ΖΩΝΤΑΝΑ (βουλευτες) το ψηφισουν,αλλα και ολοκληρη την χωρα.Θεωρω αδιανοητο να φανε την φολα του ανασχηματισμου οι αγανακτησμενοι,οι απελπισμενοι,και οι κατατρεγμενοι της κυβερνητικης λαιλαιπας.Αν,λεμε αν,αποδειχτει πως ζητησε κι απο τον Παπουλια να υπογραψει το μεσοπροθεσμο σαν πραξη νομοθετικου περιεχομενου,τοτε και με την "βουλα" ο ανθρωπος ειναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ειναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ στο να πετυχει,σαν υπαλληλος της εταιρειας που δουλευει.Και λεω...αν,γιατι οσοι ειναι παραδιπλα απο τον καναπε,ειναι διαλεγμενοι.Παντα ομως υπαρχει και ο ασταθμητος παραγοντας και παιζει η πιθανοτητα να μιλησει η φωτογραφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιουνίου, 2011 10:39

    Πάντως χθες υπηρξε ένα (1) σημείο που δείχνει ότι η πίεση και η απελπισία βγάζει ΚΑΙ τις καλές πλευρές μας. Οι αγανακτισμένοι αφήσαν πρώτα τους μπαχαλάκιδες, τους ματατζίδηδες το ΠΑΜΕ και τους κρατικοδίαιτους δυνδικαλιστές να παίξουν το γνωστό προβοκατόρικο θέατρο και αφού η παράσταση έλαβε τέλος, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στην πλατεία και επανέλαβαν την ειρηνική τους διαμαρτυρία. Πραγματικά, η πρώτη στιγμή εδώ και χρόνια, που ένοιωσα ότι συλλογικά μπορεί και να γίνεται κάτι θετικό σε αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασφαλως και δεν εμμενει ετσι λυσσασμενα ουτε γιατι ειναι απλα "ξεροκεφαλος", ουτε γιατι "πιστευει στο μνημονιο".

    Η μιζα της οικογενειας Παπαντρεου κυμαινεται σε μερικα δισ.(το ποσοστο ειναι αναλογο με την συμφωνια) Γυρω στα 3 δισ ευρω περιμενει η μανα,απο την εκδουλευση που εχει υποσχεθει να προσφερει και ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ φερει "τη δουλεια" σε περας,μονον τοτε θα εχει λαμβανειν.
    ( κουμαντο στις Εβραικες οικογενειες κανει η μανα. Υπαρχει μητριαρχια. Εξ'ου και στις επιχειρησεις-την κυρια "πνευματικη" ενασχοληση των,- υπαρχουν Εβραικοι οροι,οι οποιοι εχουν επικρατισει παγκοσμια πλεον. "Μητρικη εταιρεια" λεμε και "θυγατρικη". Και οχι "πατρικη" οπως θα ηταν το λογικο,ε)

    Οπως ειναι γνωστο, ολες σχεδον οι "πολιτικες οικογενειες" δεν ειναι τιποτα αλλο απο αεργους ανεπαγγγελτους τεμπελιδες πατεραδες,γιους-εγγονους που κατσικωνονται στην ραχη του λαου εκτελοντας εντολες. Δεν εννοω βεβαια λαικες εντολες.

    Ετσι λοιπον και ετουτη η φαρα εδω,η οποια για να συνεχισει να υπαρχει στο προσκηνιο,αφου αλλα εσοδα δεν υπαρχουν,περα απο τα 2 βιβλια του αλλου μαλακα αδερφου, του Νικου δεν αρκουν ουτε για πασατεμπο. Και η μανα,σαν καλη νοικοκυρα πρεπει να φροντιζει για το μελλον των παιδιων αλλα και των εγγονιων,εχει παιξει το παιχνιδι ως το τελος.
    Αν δεν μπει τελεσιδικα στον "μηχανισμο στηριξης" ολοσδιολου η Ελλαδα,υπογραφοντας εν λευκω ΤΑ ΠΑΝΤΑ,η δυστυχη οικογενεια δεν θα εχει λαμβανειν το αναλογουν ποσοστο.

    Του οποιου το ακριβες υψος δεν γνωριζουμε (στην τοκογλυφικη πιατσα μπορει να φτασει απο % αναλογα για τι ποσα μιλαμε)αλλα οπως και να εχει.ειναι απαραιτητο να κατακτηθουν αυτα τα χρηματα πασει θυσια απο την αργομισθη οικογενεια των κιφηνων, φιαφορετικα οπως κατανοει ο κοινος νους,θα παψει να υπαρχει στο προσκηνιο.

    Η εμμονη της μανας Φριδερικης νο2 οπως σωστα λεει ο μπλογκαρχης εδω, ειναι να εξασφαλισει οσο το δυνατον περισσοτερα και καλυτερες συνθηκες δια την επιβιωση του ειδους της ρατσας Μineiko-Chant.

    Το μνημονιο 2 δεν προκειται να περασει. Δεν ειναι ενα ευσεβης δικος μου ποθος μονο. Ειναι πλεον μια μη αναδρομη κατασταση και συμπεριφορα της μεγαλης μαζας των πρεσαρισμενων ψηφοφορων-δουλων.
    Οι οποιοι με τα χρονια οι σκληροι καφενειακοι "μπλε-πρασινοι μαλακες" γερασαν και πινουν τσαι. Υπαρχει μια επομενη γενια που εδωσε και αυτη την συγκαταθεση της για να δοκιμαστουν οι ηδη δοκιμασμενες συνταγες του διπολικου συστηματος που διαβιει λαθρα και παρασιτικα 40 χρονια τωρα. Και πηρε απο τα τρια το μακρυτερο.

    Αλλωστε δεν υπαρχουν και οι μηχανισμοι εκεινοι του συστηματος ωστε να αναθρεψει και τις νεες γενιες με τα "ιδανικα" της κλαδικης, του ρουσφετιου,της αντιπαλοτητας και της μαχης για την "μονιμη θεση στο δημοσιο".
    Οπως βεβαια δεν υπαρχουν και οι "μεγαλοι ηγετες" να εμπνευσουν και να περασουν στον κοσμο.Δηλαδη δεν υπαρχουν πλεον επαγγελματιες "χαρισματικοι" τσαρλατανοι. Εχουν μεινει κατι ερασιτεχνες ηλιθιοι που αρπαζουν προχειρα οτι βρουν και εκτιθενται βλακωδως για λιγο παντεσπανι και λιγι εκθεση στο γυαλι.
    Κριμα.
    Ρε που παμε ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ(;) ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(;) ΚΑΡΟΛΟ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ,ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2005.
    ΚΑΠΟΙΟΙ(ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    Η ΤΡΟΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα υπολοιπα το απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμα την επιστροφη σας απο την ουζοποσια,σας περιμενει μια αποκαλυψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pali me tin oRiginal asxolise mori mounara? ipame k de to ebedoses sas gamai o aRxigos olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ok tora to diavasa olo. gamai k xerohini k tous pasokatzides k tous saporterous k ola ta mounia

    k an den eho katholou leftaaaaaaaa Xatzihristo ta pires k aytaaaaaa k an i gomena m ehi xehasiiiiiiii Xatzihristo m ehis alaxiiiiiii k an mia mera tha figis k esiiiiii tha analavi o homeiniiiiiiiiiii k an rotiso jila sto theooooooo Xatzihristo xana de tha vrooooooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οποιος αναλαβει το οικομονικων,προλαβαινει να ενημερωθει για το ΕΚΟΦΙΝ που γινεται την Κυριακη?Γιατι ολοι φωναζουν για τον κρυψινισμο του Παπακωνσταντινου.Οποτε,ο νεος,θα παει αδιαβαστος,και θα πει οτι του πουν.Πουτσες μπλε δηλαδη...
    Το ερωτημα ειναι γιατι ο ΓΑΠ θελει να αφησει εξω την Μπιρμπιλη και τον Δρουτσα,και τι σχεση εχουν αυτοι οι δυο με ακριβο πεντανοστιμο "θαλασσινο..."
    Το`παμε κι εχθες,καλα να σε πιεζουν μεχρι εγκεφαλικου οι εξω,αντε και οι μεσα,αλλα να σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο κι το αιμα σου παει πολυ....Ο "επικρατειας" ξερει τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή