Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

            Γκρίνια καταγράφεται μετά τις ανακοινώσεις της διοίκησης για τα διαρκείας. Κυρίως για τα οικονομικά θέματα. Δεν είναι κι ακριβώς οι εκπτώσεις που αναγγέλθηκαν. Στο επικοινωνιακό τρικ του " κλείνοντας το πάνω διάζωμα, κάνουμε πιο ισχυρή έδρα." Δηλαδή τι έδρα να γίνει το ΟΑΚΑ, που πέρσι είχε μέσο όρο 8000 ανθρώπους με τα ντέρμπυ μέσα ή καλύτερα 6000 σε ματς πιο χαμηλής ανταγωνιστικότητας; Σημειώνοντας εδώ οτι στα φετεινά ντέρμπυ, θα ξαναανοίγει το επάνω τμήμα.
         Την φημολογούμενη έκπτωση, πρώτοι δεν την είδαν οι κάτοχοι των εισιτηρίων τριετίας ( δεν ανήκω εγώ σε αυτούς για να μην θεωρηθεί η κριτική υποβουλημιαία. Στο γήπεδο επέστρεψα μόλις έφυγε ο κοντός.). Ούτε ένα ευχαριστώ, ούτε ένα ειδικό προνόμιο.
          Κατόπιν ακολουθούν όλοι εκείνοι που καθόντουσαν επάνω. Τώρα είναι αναγκασμένοι, ΚΑΙ να πληρώσουν παραπάνω χρήματα αν δεν θέλουν να πάνε στα πέταλα αλλά ΚΑΙ να βλέπουν χειρότερα. Οι ελεύθερες θέσεις κάτω, είναι χειρότερες απο τις πιασμένες και φυσικά από αυτές που θα ανανεωθούν. Ακόμα και οι οργανωμένοι πρέπει να βλέπουν χειρότερα συγκρίνοντας τα πάνω και τα κάτω πέταλα.
          Ακόμα μια κατηγορία που πλήττεται είναι οι λεγόμενοι οικογενειάρχες. ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1-1-99. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 12. Από εκεί και πάνω, θεωρείται ίσα με έναν σαραντάρη. Δηλαδή έχει εισόδημα; Ποιός πληρώνει για το εισιτήριο του; Εύλογη η απάντηση βέβαια και συνυπολογίστε οτι καταργήθηκε και το περίφημο νεανικό εισιτήριο πλέον, που τέλος πάντων προσέφερε μια κάποια καλύτερη τιμή. Οριζόντιο είναι αυτό το μέτρο το εισπρακτικό, σε μια εποχή που αγωνιζόμαστε όλοι με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τα παιδιά ( τα πάνω απο τα 12 που έχουν κι άποψη ισχυρότερη από τα πιο μικρά ) κάτω από τον δικέφαλο μας.
         Και βάλτε και στο μίξερ κι αυτόν ακόμα που μπορεί να βγάλει οικογενειακό εισιτήριο. Μόνο στην θύρα 23 επιτρέπεται. Πουθενά αλλού. Άμα δεν θέλει να κάτσει εκεί, τότε να πληρώσει πλήρεις τιμές. Και σκεφθείτε να έχει ένα παιδί κάτω των 12 κι άλλο ένα στα 14. Παίρνει το οικογενειακό ( 1+1 ) κι ένα πλήρες στην 23 ή 3 πλήρη εισιτήρια οπουδήποτε αλλού. Για πέστε μου την έκπτωση;
          Κι εδώ, προς το τέλος, να το προσωποποιήσω το θέμα. Πέρσι έδωσα 1000 ευρώ για ένα οικογενειακό κι ένα νεανικό στην θύρα 7 ( συν βέβαια τα 100 του πάρκινγκ ).  Φέτος , ανανεώνοντας τις ίδιες θέσεις, θέλω 380 Χ 3 = 1140 ευρώ ( συν βέβαια την στάθμευση ). Μάνι μάνι 140 παραπάνω.  Και κοιτώντας και το club των supporters, πέστε οτι δίνω 200 για εγγραφή και δικαιούμαι έκπτωση 20% αλλά μόνο σε ένα εισιτήριο. Άρα : 200 + 2 Χ 380 + 280 ( το δικό μου με την έκπτωση )  σύνολο από την μαυρομύτα 1240 ( + 100 για το όχημα ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ; ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ.
          Έγινε εκ του πονηρού η τιμολογιακή πολιτική; ΔΕΝ θέλω να το πιστέψω. Όπως θέλω να πιστέψω οτι του χρόνου θα πάμε καλύτερα αγωνιστικά. Όπως θέλω να δω τον κόσμο ξανά ενωμένο μέσα στο γήπεδο. Αφού λοιπόν δεν τα βλέπω ύποπτα τα πράματα, τουλάχιστον μπορώ να πω οτι η οικονομική πολιτική έγινε στο πόδι. Που το σκόπιμο ή το κατά λάθος όμως, δείχνουν τα ίδια πράματα για τους διακυβερνητές. Ήπια και ήρεμα σήμερα.
         ΥΓ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΤΑ 900 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ( πράγμα για μένα στα όρια του ανήθικου), ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΑΓΚΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ. Ίσως βέβαια η Πεντηκοστή να τον βοήθησε, όπως ελπίζω κι όλοι υμείς να ξεκουρασθήκατε κυρίως ψυλοχογικά. Καθότι τα Μανωλάκια είναι μπροστά.

44 σχόλια:

  1. Δεν τραβανε τα διαρκειας στην ΑΕΚ? Το λεω γιατι εσκασε μυτη πληροφορια οτι στην Τζια,φαγανε μαζι Μπαγιεβιτς-Μελισσανιδης-Νοτιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ CONPATER: ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    Ο ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΒΟ ΓΙΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ, δεν ΄ξέρω.
    ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ BLOGS, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΦΙΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ14 Ιουνίου, 2011 00:49

    Αυτή η πουτάνα η επιστροφή δεν αντέχεται...
    Το σκέφτομαι σοβαρά να γίνω αγρότης.

    Καλά θα κάνω και φέτος να μην βγάλω διαρκείας.
    Θα δω επιλεκτικά τους αγώνες που θέλω,κάποιους με το κανονικό εισιτήριο και κάποιους τζάμπα.
    Μιλάμε για τελείως λαμογιακή πολιτική στο θέμα διαρκείας.
    Ουστ ρε..
    Τελικά πόσοι θα είμαστε Στήβεν;
    Για κάνε μια σχετική ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΔΧ, κι επειδή έχει φάει την σφαλιάρα, ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΝΟΜΙΖΩ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.
    ΜΕ ΕΔΡΑ ΟΜΩΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑΝ. ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ14 Ιουνίου, 2011 01:10

    Βρε δεν λέω στο γήπεδο,στο ούζο λέω ποσοι θα είμαστε. Στήβεν για κάνε μια καταμέτρηση με Άννα εμένα και dimitri μέσα.

    Να δεις που θα βγάλουν είδηση για το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια όπου νάναι.
    Τώρα που θέλουν να πουλήσουν διαρκείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΓΙΑ 15 ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν βρισκω κατι παραξενο στην παρουσιαση και στον καταμερισμο των διαρκειας.
    Καθε ενας που λειτουργει υπο καθεστως πιεσης,αγχους και ειναι και μαλακας,αυτα κανει.
    Η αλλιως "απορια ψαλτου βηξ ξηρος"
    Σαν τα κολπα με την τραπουλα του ταχυδακτυλουργου στον πεζοδρομο της Ερμου που απλα ξεγελαει γριες και παιδια.

    Η σαν την ευλογια του παπα που μετατρεπει τον οινο σε αιμα. (αληθεια, ο κομης Dracoula τρομερος χριστιανος ων και μεγιστος οπαδος της "θειας μεταληψης" γιατι τοσο διωκεται απο την εκκλησια; Μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω).

    Το θεμα ειναι οτι η ρεβυθοσουπα παραμενει τετοια και δεν γινεται χοιρομερι.
    Τι διαρκειας και τι "μετοχες"; Εδω γινεται της πουτανας το μαγγαλι.
    Οταν σε εκπροσωπουν ενα ματσο γενιτσαροι,Τουρκογαμημενοι.

    Ο Δ.Χ. "εριξε φαπα"; Χα! Καθολου απιθανο.
    Εδω καποιος Τατσοπουλος ειπε "ο Κολωκοτρωνης ηταν πουστης και τον γαμουσε ενα Τουρκοπουλο"
    Συρε να δεις την ματωμενη σου κωλοτρυπιδα, γιουσουφακι. Πολυπυθμενη ξεκωλιαρα αδερφη δουλε του μονοπυθμενου νταβα Αλαφουζου,που οταν δεν σκορπαει πετρελαικα σκουπιδια στη θαλασσα,παιρνει τα βουνα με το κωλοκαναλο και φυτευει δεντρα,μαζι με παιδακια. Μακρυα ομως απο τις ακτες. Ψηλα.

    Γαμισι και 500 ευρω το μηνα που θελετε. Ρουφιανες και τσατσαδες.
    Καντε τον σταυρο σας να μη γινει τιποτα απο ολα αυτα που βλεπετε,ψιλιαζεστε και φοβαστε.
    Γιατι, την πορεια, την βλεπετε, γυαλιστερα πουστρακια.
    "Αμα θα ζησω,θα τους γαμησω...αμα πεθανω,θα μου κλασσσουν τον πουτσο".
    Τατσοπουλοι και Πρετεντεριδες,σηκωστε τα φουστανια. Και μαζι τον Τζεφρυ να χορεψει κανενα οριενταλ με το μουστακι πανω απ'τον κωλο του.
    Βρωμιαριδες.


    Υ.Γ. Κατι πηρε το αυτι μου για φευγιο του Μανωλη.
    Το θεωρω οχι απιθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστευω να εχετε προσεξει πως πληθαινουν σιγα-σιγα οι αποψεις περι αντιμετωπισης της κυβερνητικης πολιτικης.Εικοστη μερα των "αγανακτισμενων",αυξομειωνεται ο κοσμος αναλογα την μερα και την ωρα,και σιγουρα το μεθαυριανο ραντεβου αντε να μαζεψει το πολυ 400000 κοσμου.Απ`την αλλη,ειναι αμφιβολο αν βρεθει κανεις απο τους κυβερνητικους βουλευτες και πει ΟΧΙ στην ψηφιση.Βλεπετε,καλη ειναι η αντισταση αρκει να μην πειραζει στην τσεπη,και επανεκλογη δυσκολα θα δουν.Και πολλοι απο αυτους δεν εχουν κατοχυρωσει ουτε την βουλευτικη συνταξη.Ολοι εχουν πεσει πανω στον ΓΑΠ,Ευρωπη και Ηπα,να περασει το μεσοπροθεσμο αφου τα deals για φιλετα και οτιδηποτε αλλο προσοδοφορο ειναι στα φορτε τους.Σαν ασσο στο μανικι εχει η κυβερνηση τον ανασχηματισμο,και την αλλαγη φρουρας στο Οικονομικων.Ο Παπακωνσταντινου εχει καταλαβει εδω και καιρο οτι οδευει προς την εξοδο και εχει κατεβασει πλερεζες.Τωρα ποιος θα ειναι ο "τυχερος" που θα κατσει πανω στο παγωτο,θα εξαρτηθει απο το ποιος θα θελησει να το παιξει "καμικαζι".
    Η ουσια ειναι οτι ειμαστε πολυ,μα πολυ κοντα στην ψηφιση,και η γκρεμιλα θα γινει σχεδον καθετη.Ισως,στο λιγο πριν οπως συνηθιζει ο Ελληνας,να υπαρξει τελικα αυτο το κατι που θα αλλαξει το ρου της κατρακυλας,και της ιστοριας.Οι ισχυρες πιεσεις στον Σαμαρα δεν απεδωσαν τα αναμενωμενα,τουλαχιστον στον βαθμο που του ζητηθηκαν και προς το ΠΑΡΟΝ.
    Ειναι εξευτελιστικο,να βλεπεις πως σε φτυνει ολος ο κοσμος και να επιμενεις πως οτι κανεις,το κανεις για το καλο του,ασχετα αν η ανεργια εχει φτασει στο 25%,εχει στεγνωσει η αγορα,και το μελλον εχει χρωμα ΜΑΥΡΟ.Θα περιμενε κανεις εστω λιγο τσιπα απο καποιους οι οποιοι ειναι χρονια βουλευτες,αρα και μελλοντικοι συνταξιουχοι.Απο ποιους να περιμενουμε αντιδραση? Απο τους νεοεκλεγεντες που εχουν δωσει ενα αγροτικο λεφτα για να βγουν και τελικα δεν θα παρουν τιποτα πισω? Οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει ΑΜΕΣΑ,γιατι αφου ψηφιστει το πουλακι θα εχει πεταξει,μαζι με τις οποιες αντιρρησεις του Σαμαρα.Μετα και εκλογες να γινουν οποιος βγει θα ακολουθησει το "προγραμμα",με τις γνωστες αμπελοφιλοσοφικες παπαριες των "πρασινων" περι δικαιωσης των προσπαθειων,η τις "κορωνες" των γαλαζιων για την βιασυνη των προηγουμενων να ριξουν στο σκοταδι ολη την χωρα και παμε ολοι μαζι να τελειωνουμε με το ΔΝΤ μια ωρα αρχιτερα (...καλο 2030)!!! Ας αποδειχτει,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,για μια ακομη φορα πως ο Ελληνας ειναι της τελευταιας στιγμης,ισως αυτο τον σωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και για να τελειωνει το παραμυθι με την Λεσχη Bilderberg.Ολοι αυτοι που καλουνται ανα τακτα χρονικα διαστηματα,απο υπουργους και βουλευτες μεχρι επιχειρηματιες και δημοσιογραφους,μην νομιζετε πως ειναι τιποτα σημαινοντα προσωπα για την Λεσχη.Ανυπαρκτοι ειναι οι περισσοτεροι απο αυτους παγκοσμιως,αλλα ειναι οι υπαλληλοι που αναλαμβανουν να τρεξουν τα συμφεροντα της Λεσχης στην Ελλαδα.Ειναι οι εκαστοτε αντιστοιχοι ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,που τους αλλαζει η Λεσχη αναλογα με την αλλαγη της κυβερνησης.Πανε,παιρνουν οδηγιες πως θα δουλεψουν,και αυτο ειναι ολο.Αυτα για να μην τρωει το παραμυθι ο κοσμος οτι και καλα ειναι και τιποτα σπουδαιο να σε καλεσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα
    Η τιμη των διαρκειας εχει μια λογικη. Ακατανοητη στον απλο κοσμο βεβαια αλλα το μεγαλο μυαλο του προεδρου δεν ειναι για τον απλο κοσμο.

    Μαιστοροβιτς, Τζιμπουρ, Μπλανκο, Σκοκο πληρωνες περσυ τετοια μερα για να δεις steven.

    Που ειναι το παραλογο οτι φετος θα πληρωσεις παραπανω για να δεις Μπουγαιδη, Σιαλμα και αν ολα πανε καλα (γιατι συνφωνα με την Ψ-ΩΡΑ ο ...στοχος ειναι μεγαλος!!)Μπελεκ?

    Μιλαω παντα για τα δεδομενα σημερα σε σχεση με τα δεδομενα περσυ τετοια μερα.

    Βεβαια χτυπαμε και Ακοστα (δανεικο παντα) για να εχει ο Τσαφα τσουφα παρεα στο νοσοκομειο μιας και το ιστορικο τραυματισμων της παικτουρας θυμιζει εντονα τηλεφωνικο καταλογο.

    Και πανω που ηταν χαλαρα τα πραγματα χτυπησε ο προεδρος παλι.

    Δεν ειναι λεει αντρας ο Τζιμπουρ. ΩΠΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ βρωμησαμε βαρβατηλα. Συγκρατησου λιγο ρε τεραστιε.
    Τον εδιωξα λεει γιατι βαση νομου θα χαναμε την προσφυγη και θα του διναμε διπλα.

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΟΝ ΓΚΑΜΗΛΙΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ???

    Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ εδωσε το δικαιωμα ΡΕ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ στον γκαμηλιερη να εχει δυνατοτητα προσφυγης?

    ΠΟΙΟΣ ρε ΗΛΙΘΙΕ εβγαινε και ανακοινωνε συμφωνια παραμονης τους παικτη και διαβεβαιωνε επισημα επι τριμηνο οτι ολα ειναι οκ?

    Εισαι ΨΕΥΤΗΣ και δεν ηταν οκ ολα οπως ελεγες ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ η εισαι ΗΛΙΘΙΟΣ και δεν καταλαβαινες τοτε οτι ο Τζιμπουρ δεν ειναι αντρας??

    ΥΓ Το θεμα Μανωλα ειναι απλο. Δεν θα αναλυσω αν κανει η δεν κανει ουτε αν αξιζει η δεν αξιζει τα λεφτα.
    Εγινε μια προταση και ειναι δικαιωμα του μικρου να την αποδεχτει η οχι.
    1) Απο την στιγμη που του κανεις προταση παει να πει οτι τον παικτη τον θες. Αρα ειναι τουλαχιστον ΓΕΛΟΙΟ να ακουω οτι αν δεν την δεχτει πρεπει λεει να φαει παγκο.
    2) Αν ο μικρος εχει αλλη προταση απο αλλου με γεια του με χαρα του και σιδερενιος. Παλι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τον φαει ο παγκος ενα χρονο. Ας εχεις τα κοτσια να δωσεις τα ιδια ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
    3) Μονο απο το γεγονος οτι ο ΜΑΛΑΚΑΣ εκανε μια προταση ο μικρος ειπε οχι και ο ΜΑΛΑΚΑΣ θα κανει λεει καπακι νεα βελτιωμενη δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ που ο Στελιος το χορευει στο ταψι ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. Αν σε ενα deal ξερεις εκ των προτερων οτι τον 'εχεις' τον αλλο για πλακα ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ θα ειναι η πορεια των πραγματων.
    Ο ενας θα καθεται ανετος και ο αλλος, ως συνηθως, θα εχει βαλει φωτια στο κολο του με το αποτελεσμα συνηθως να ειναι μια τρυπα στο νερο.

    Και θελει αυτο ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ να του δωσουμε λεει λεφτα..

    15 μερες εμειναν ακομη και οι πληροφοριες λενε οτι το νουμερακι με το ζορι ξεπερναει το μυριο...

    Και πολλα ειναι, για αυτους τους δυο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Dimi,μιλαμε οτι ο Αδαμιδης ειναι για σενα οτι οι διαιτητες του Ιωαννιδη στα ντουζενια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Μανωλακι ζητα-με την καθοδηγηση του θειου- 900 χιλιαρικα. Ειναι οντως υβρις.
    Βεβαια το Μανωλαιικο ειναι γνωστο οτι δεν δινει του αγγελου του νερο.
    Και οτι "νυν υπερ παντων το χρημα".
    Ο θειος π.χ. αγορασε καφετερια στην Ναξο,την χωρισε στα δυο με δυο εισοδους και τις πουλησε σαν δυο ξεχωριστα καταστηματα. Μιλαμε για ΕβραιοΑιγαιοπελαγιτικο σοι.

    Ο "ιμαμης" λοιπον, εχει μεν δικιο που λεει "τι ΑΕΚ θα δουμε με Κοντοεδες",αλλα αυτα η ποντικομαμη,θα επρεπε να τα σκεφτει σε πιο καταλληλο χρονο.. Δηλαδη οταν σε ολον τον προηγουμενο καιρο,εδειωχνε- χρησιμοποιοντας καθε μεσο και τροπο-τους "επιχειρηματιες που την ΑΕΚτζιδικη νοοτροπια και ρομαντισμο. Αφου βεβαια σε καθε εναν απο αυτους απλωνε το χερι σαν ζητουλας για τα "κεκτημενα" και "αναλογουντα" (και οχι μονο βεβαια) και οταν εκλεινε η κανουλα μετατρεπονταν ολοι αυτοι αιφνης σε εχθροι που "πρεπει να φυγουν" (αφου πλεον δεν βαζουν το χερι στην τσεπη για να επιχορηγησουν τους τεμπελιδες παπαροκαδες τις εξεδρας.

    Παρε τα αρχιδια μας τωρα και βολεψου με τα συσιτια του δημου. Μαλακα. Και αυτη η ΑΕΚ σου ταιριαζει,αφου για μια τετοια στην ουσια "παλευες" τοσα χρονια.
    Συγχαρητηρια.
    Αντε και προεδρος. Εστω και με ντροπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Euro-Euro ολοι και στη μεση η πουτσα του τσολια.
    Συνεδριαζει-λεει- σημερα το Eyrogroup.(αφου βεβαια εχει προηγηθει συγκεντρωση των Μπιλντερμπεργκ στη σπιλια του Νταβελη.
    Ενταξει. Μη τρομαζεις. Δεν εννουμε κατι σοβαρο. Σε ενα στρογγυλο τραπεζι ενα ματσο κωλογεροι, και μερικα μαθητευομενα κορακια, θα ανακοινωσουν συσσωμοι σαν παρτουζομαχοι οτι "στηριζουν την Ελλαδα". Δηλαδη το αδειο παλτο που απο πανω του διακρινεται ενα πουστικο μουστακι και λιγο πιο πανω μια καραφλα.

    Δηλαδη τον μαμπρο Ομπαμα,που τρεμει.
    Αν συμβει καποιο "πιστωτικο γεγονος" (οπως το ονομαζουν) εντω στο Ελλαντα, θα σκασει το Αμερικα 4 τρις δολαρια σε ασφαλιστρα ομολογων,μεσω AIG.

    Πανικος στα φουσκωμενα στομαχια.
    Στουμπωσε ο χοντρος και δεν μπορει να βγει απ'την πορτα.
    Η πουστιδες συμμετοχοι της βουλης, παριστανουν την σοδα για την μερικη χωνεψη.
    Υπαρχει κι'αλλος πιο παραδοσιακος τροπος ομως. Να αμολυσεις μερικα σκυλια και να αρχισουν τα στομαχια να τρεχουν και να ξερνανε στο δρομο.
    Δοκιμασμενη μεθοδος. Σπανια μεν τιθεται σε εφαρμογη,γιατι ειναι "επικινδυνη" και θελει γερα ουμπαλα,αλλα οποτε επιχειρηθηκε,εχει φερει αποτελεσμα.

    Τρομος λοιπον επικρατει σε στοες και κογκλαβια.
    Ποιος ειπε οτι ξερουν τι κανουν; Ποιος ειπε οτι σχεδιαζουν με καθε ενδεχομενο; Ποιος ειπε οτι βασιλευει η σοφια και η διορατικοτητα; Ποιος ειπε οτι ο φαταλουλας ξερει τι μελει γενεσθαι;
    Στην παρεα σας,στο τραπεζι, ρωτατε τον ξεχειλωμενο βοθρομαλακα κουραδομαχο, "τωρα τι κανουμε"; Οχι. Η μηπως αυτος προτινει κατι; Τον γραφεις στ αρχιδια σου.

    Να ανοιξουν λοιπον λιγο ακομα οι πορτες ζητουν οι παχυσαρκοι "εταιροι". Δηλαδη οι Γερμανοι.
    Μεχρι να δουνε τι θα γινει και κυριως ποτε και με τι τροπο. Ποιο; Το να διαλυσουν την συμορια που εφτιαξαν με την συσταση της ΕΟΚ,αυτην την μεγαλη απατη, να μαζεψουν τα μπογαλακια τους σιγα-σιγα και να κατασκηνωσουν αλλου,με αλλο ονομα και νεες ταμπελες.

    Αντε. Να τους κανουμε τη χαρη και να το διαλυσουμε το μαγαζι. Αλλωστε ειμαστε εκπαιδευμενοι στο γκρεμισμα και οχι στις κατασκευες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @conpater
    Λένε ότι η βλακεία έχει όριο. Εμείς κάθε μέρα επαναπροσδιοριζουμε τον όρο με αυτά που ξεστομιζει ο μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ dimitri: Κι αν γίνεται, και παρέα στην ίδια θύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οσον αφορα τον μανωλα ,
    μην ξεχνατε οτι ο γκεντζογλου παιρνει 240 και επαιξε τα μισα παιχνιδια απο τον μανωλα
    τα συμπερασματα δικα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. steven
    το μονο σιγουρο και supporter μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ dimitri: Ναι, αλλά θα έχεις μάθει το πρόβλημα που υπάρχει εκεί πέρα τελικά. Τέλος πάντων, νομίζω οτι θα το καλύψουμε το θέμα μεθαύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ14 Ιουνίου, 2011 14:26

    Wellcome back to the hell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλλα τα φραγκα περσυ αλλα φετος.
    Και ο Λμπε περσυ επαιρνε 10 και φετος του λενε 6-7.
    Το οτι ο καθενας μπορει να εχει μεγαλο η μικρο συμβολαιο δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ρολο.
    Αυτα τα κουλα μονο στην ΑΕΚ του καραγκιοζη γινωνται να κοιταει ο ενας τι παιρνει ο αλλος και τι δεν παιρνει.

    Η να βγει ο Μακος και να πει για σταθειτε ρε παιδια εγω ετρεξα μια σαιζον απο εδω στην Ιαπωνια, εκανα super πρωταθλημα και ο Ντιοπ που ειναι μεταξυ νοσοκομειου και αναρωτηριου παιρνει τα τριπλα απο μενα. Αρα σκαστε τα..

    Ειμαστε σοβαροι?

    Λεει πουθενα καπου σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα οτι επειδη ενας παιρνει τοσα πρεπει να παρει και ο αλλος?

    Λες και ειναι ολοι οι παικτες ιδιοι. Και ο Φουλης παιρνει 120 με αυτη τη λογικη. Αρα να δωσουμε οτι δινουμε στο Φουλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. steven
    τα εμαθα και λενε οτι θα ξεπεραστει... ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημητρη εληξε το σιωπηρο εμπαργκο βλεπω. Καλως ηρθες.
    Το οτι ο Γκετζογλου επαιρνε- η παιρνει- 250 χιλιαρικα, δεν μπορει να ειναι μετρο συγκρησης.
    Και ο Προβοπουλος παιρνει 500 χιλιαρικα το μηνα.
    Τι σημαινει; Οτι ειμαστε Μιδες;
    Η οτι ειμαστε μελλοντικοι μασονοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστο
    δεν μπορουσα να μεινω μακρυα σας
    γιατι να μην ειναι μετρο συγκρισης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατι ο βασικος μισθος ειναι 500 ευρω.
    Και παει φουλ για 300 και 200 ετσι για να υπαρχει και εργατικος ανταγωνισμος με τις ομορες κακομοιρες χωρες.

    Το να παιρνει ενα παιδακι 250 η 900 το αλλο το παιδακι σε μια ομαδα και ενα ποδοσφαιρικο περιβαλλον παμφτωχο και ανυπαρκτο,ειναι τραγικο και γελοιο μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ε, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ.
    ΛΟΓΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ Ή ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ BBQ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ. ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΔΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΞΕΡΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΔΑ. Ο ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΤΟ " ΠΑΤΟΥΛΕΙΔΙΟ" ΜΗΝ ΚΛΑΣΩ.
    Α, ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΖΙΝΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΟΥΤΟΚΑΤΡΟΥΡΟΠΑΝΟΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ Ή Ο ΔΗΜΑΡΑΣ.
    ΤΑ... ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΕΡΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΔΟΚΙΜΙΟΝ
    Πόσες φορές δεν µείνατε πραγµατικά βουβοί, απορηµένοι, αποκαµωµένοι, ηττηµένοι κατά κράτος όχι από κάποιο σπουδαίοµαχητή της ζωή, όχι από έναν ευφυή στρατηλάτη, ή δεξιοτέχνη των ελιγµών, αλλά από τη συσσωρεµένη χαοτική ενέργεια που ακτινοβολεί γύρω του ο µαλάκας.

    ...Το τυχαίο είναι πρωτογενές χαρακτηριστικό της µαλακίας καθότι η οργή του µαλάκα πίπτει επί δικαίων και αδίκων. Είναι αυτονόητο ότι στην αναµέτρηση µε ένα µαλάκα απουσιάζουν οι κανόνες
    παιχνιδιού διότι οµαλάκας µη έχοντας ενδοιασµούς ως προς το αποτέλεσµα των ενεργειών του έχει σαφές τακτικό πλεονέκτηµα και στην ουσία διευθύνει αυτός το παιχνίδι. Εσύ απλώς προσπαθείς να ελαχιστοποιήσεις τις συνέπειες.

    Οποιος καταλαβε, καταλαβε... Mr Stiven

    (http://www.scribd.com/doc/19447564)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λακανε απο το καραβι. Καθυστερημενα βεβαια. Και με τον φοβο του τοπικου λιτσαρισματος.
    Τι να το κανεις τωρα να εκφραζεις την "ανυσηχια σου για την εκβαση" και "την απεχθεια σου για τις αδοξες στερησεις του λαου".
    Τωρα; Αν δηλαδη δεν εβγαινε κανεις στις πλατειες και ολα ηταν μελι γαλα στο δρομο, δεν θα υπηρχε θεμα "πορειας των μετρων";
    Ο κοσμος σου ξυπνησε την "συνειδηση"; Τωρα βαρεσε το καμπανακι; Μετα απο τοσα χρονια ανεσης,ψηφοθηριας,κομπασμου, πολυλαλιας και ξαπλας;
    Τι διαολο; Σαν τον δημοσιο τομεα ειναι κι'αυτη;


    Ο αστατος καιρος συνεχιζεται. Μας ψεκαζουν σαν κουνουπια.
    Αφου θα βρεξει ουτως η αλλως,γιατι εχουν ζωσειτους γυρω δρομους της βουλης με αστυνομικα ποτιστικα; (αυτα με τις μανικες που περιλουζουν κοσμο,ξερετε.)
    Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται,οπως και δεν φοβατε την πουτσα οταν τον πηδουσαν επι 35 συναπτα ετη.

    Αλλα αν παρ'ελπιδα επελθει το πολυπολθητο ραντεβου,παρτε απο μια ομπρελα και ενα ραβδι και μαγκουριαστε κανενα πουστη με γραβατα. Οποιος ειναι και οτι να'ναι.
    Τετοια μερα αλλωστε ποιος αλλος θα φοραει γραβατα;

    Παιζει και το σεναριο να γινει "τριμπλα". Δηλαδη να ανακοινωθει οτι "για ταδε λογους" (σιγα να μη δε σε γραψουν στα αρχιδια τους)αναβαλεται η συναξης των προεστων και δεν θα εμφανιστει ουδεις στο μαγαζι και θα παραμεινουν οι καθαριστριες των 16 μισθων απο 2000 το μηνα και βαλε.

    Αυτο το παιχνιδι της γατας με τον ποντικα,πολυ μου αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε λεει μαλακα ο απο πανω η νομιζω;
    Για παμε. Ομοβροντιες θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2008 ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ( σχεδόν άμεσα ) ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚ ( 3 ).
    ΟΜΩΣ, " Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ." ( OSCAR WILDE ). ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΘΑΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΟΥΖΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ. ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, και δεν κατάλαβα το κείμενο, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΦΙΟΓΚΟ. ΤΟ ΝΑ ΔΩ ΒΙΝΤΕΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ BLOG EINAI. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. " ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ." ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αλλά προς το παρόν τα αφήνω στον κοινοβουλευτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ισως απλα να προσπαθει να αποστηθησει το κειμενο, κανοντας copy-paste ανα δυο μερες.
    Σαν την ΔΕΗ που με μικρες επαναλαμβανομενες διακοπες μας υπενθυμιζει οτι δεν πρεπει να πουληθει και να συνεχισουμε να την πληρωνουμε οσο γουσταρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λε τα σε μουα. ("Le ta se moua" σε apiaston Galikin). Το κγατος ειμαι εγκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ; Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ; Ο ΚΟΥΓΙΑΣ Ή Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ;
    Α, ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ.
    " Αυτούς που βλέπεις..." Μπιθικώτσης ή και καλύτερα Σαββόπουλος και Χατζής. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ CONPATER: ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΗΣΟΥΝ; ΡΩΤΑΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. προς αβραμίδη: και δεν μας λες ρε μαλάκα αμερικανέ κάτι. που θα κρυφτείς αύριο; νομίζεις δεν θα σε βρούμε να σε ξεπατωσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΟΣ. ΕΛΑΤΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΜΟΥ. ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΛΩΣΕΤΕ; Ή ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ασθμαινως-ας θμενως ass-thmenos αλλοι 11 "πνευματικοι ταγοι" υπαγραφουν αλλο ενα κειμενο καλεσμα παρακαλι ενστερνισμου της καταστασης.
    Ποιοι ειναι; Κουλουμπης ( ο γνωστος) Βερεμης (που ξαναγαφει ιστορια στον sky) Ροζακης, Παγουλατος, Τσουκαλης και μερικα αλλα ρεμαλια με "εδρα". Δηλαδη με κωλο.

    Μεσες ακρες λενε "εχετε δικιο να φωναζετε και να αγανακτειτε, οχι οτι δεν σας καταλαβαινουμε,αλλα καντε μοκο γιατι αλλος δρομος δεν υπαρχει(εκβιασμος) απο την σταυρωση,στην οποιαν και εσεις συμμετειχατε (μαζι τα φαγαμε)και οι Ευρωπαιοι εταιροι μας φορολογουν αγρια τους λαους τηε για να μπορουμε εμεις να περνουμε χαμηλοτοκα δανεια (!!! ετσι ακριβως γραφουν) και να μπουμε επιτελους σε διαδικασια καθαρσης και αποτελματωσης εστω και μεσα απο πολυκοπο και πολυ-πολυ χρονο, η θα γυρισουμε 100χρονια πισω". (να και το διλλημα του πουστη)

    Τα υστατα μεσα,επιστρατευουν. Ολοι στη γραμμη πυρος,απαντες στις επαλξεις,ολοι στον αγωνα τον καλο για την διασωση "της πατριδας" (τινος;)

    Τι σκατοκαναλα ουρλιαζουν "ηρεμια", τι εχουν σκυλιασει, "τι κανεται μωρε; Οχι αλλο καρβουνο μωρε;"
    Τι "λαγους" Καρατζαφερηδες εχουν επιταξει. ΤρεμοΠαπαχελαδοΠρετεντεροΠαπαδημητριουληδες σκιζουν τις βενταλιες τους.
    Τι μουγκα στα ΜΜΕ με απεργιες και απειλες τι ελειψη εικονων που "δεν ειναι σωστο να μεταφερονται", τι απειλες πανταχωθεν, τι "απεγνωσμενες φωνες" σκατοπουστιδων αχρηστων πλεον "πανεπιστημιων" τα οποια ειναι φωλιες γενιτσαρων οι οποιοι ξεμπλοκαρονται απροκαλυπτα και ριχνονται στη μαχη, τι πεμπτες φαλαγγες, τι καροτα και μαστιγια.
    Της κρατικοδιαιτης πουτανας γινεται.

    Τα παντα ειναι επι ποδος πολεμου. Ολα τα μεσα.
    Ολες οι πουτανες,οι καριολες, οι λιμασμενες, οι χορτατες, οι ξεσκισμενες κυλοτες, πουστιδες κωλομπαραδες, ενεργοπαθητικοι, αρουραιοι,"λαγοι"

    Μονο κηρυξη στρατιωτικου νομου δεν εχουμε δει ακομα και απαγορευση κυκλοφοριας μετα την δυση του ηλιου δεν εχουν ανακοινωσει ακομα.
    Ισως απο αυριο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρησιμη σημειωση: Tουλαχιστον οι μισοι απο δ'αυτους,εχουν περασει απο καποια συανθροιση της λεσχης Μπιλντερμπεργκ για να παρουν οδηγιες προς ναυτιλωμενους.

    Τι σημασια εχει θα μου πεις; Ενταξει. Μπορει και να ειναι ανευ. Αλλωστε οπως εχει πει και η αλλη ομοτραπεζη των μασονων η Διαμαντοπουλου ("πρεπει σαν πρωτη γλωσσα να προταχθουν τα Αγγλικα") ειπε προσφατα "ελα μωρε, μια συναξη, μια μαζωξη μερικων ανθρωπων ειναι που εχουν μια καποια οικονομικη και πνευματικη επιρροη και απλα συζητουν τα δρωμενα και λενε τις αποψεις τους,σε ενα περιβαλλον οπου γινονται ζυμωσεις Ειναι ενα think tank".

    Ασε το think και τραβα σε ενα tank να κατσεις πανω μωρη σουραυλω που εγινες και ανθρωπος επειδη προχτες σηκωθηκες στα πισω σου ποδαρια.
    Σουβλισμα που θελετε αρσενικοθηλικοουδετερα υβριδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οχι αδερφε,δεν εχω παει ποτε μου.θελω ομως καποια στιγμη να ανεβω να ακουσω αυθεντικα χαλκινα...
    Παραιτηθηκε ο Λιανης,ο Καρυδης εχει εκφραστει.Ειναι αλλοι δυο που δεν εχουν βγαλει κιχ μεχρι τωρα...
    "Εστω και την τελευταια στιγμη...." εχθες το γραψα...!!!
    Προσοχη στο αυριο,ειναι οι τελευταιες 24 ωρες,για αυτο και ο Γαπ ζητησε ραντεβου απο τον Παπουλια,να συμμορφωσει τους αντιδραστικους.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Ο ΓΑΠ.Ειναι μεγαλες οι πιεσεις.Απο την οικογενεια φυσικα που βλεπουν το ονειρο να χανεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΑΜΑΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ;
    ΡΩΤΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ, ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 590 ΕΥΡΩ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ;
    Α, ΞΕΧΑΣΑ. ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΤΡΑ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΙΑΣΕΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΓΚΥΟΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΕΝΑΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, που τους πειράζει κιόλας όταν δεν είναι έστω με ένα χαρακτηριστικό.
    Μιλαμε θα ειναι η επανασταση των ανώνυμων η σημερινή. ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ.
    ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ. Ή ΕΣΥ.
    ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΔΕΣ ( το όνομα είναι τέτοιο ) ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΔΡΕΣ. ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ, που αφού κάνανε την κόρη, γίνανε αδερφές δηλωμένες και μετά αγάπησαν το έγκλημα.
    ΕΛΛΑΣ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ.
    ΟΛΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ. ΩΡΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ.
    ΝΑΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ΘΑΛΕΓΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 12, ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΣΤΑ 16. ΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ CONPATER:ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ. ΑΜΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. ΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕ, στα φυσικά ταλέντα ο Μπρέγκοβιτς. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ;
    ΞΑΝΑ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ SPORTDAY, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.
    ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΔΟΓΜΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ; ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΣ.
    ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΧΕΡΙ. ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΣΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝ ΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ. ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή