Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΙΜΑΜΗΣ

            " Την ρωμιοσύνη μην την κλαις... Νάτην πετιέται..." Κι εκεί, στον χώρο της ΑΕΚ, πετάχτηκε η κομμένη πούτσα. Ξαφνικά. Ούτε την ρώτησε κανένας, ούτε και είχε κάποια θεσμική θέση. Άλλο η επαγγελματική κι άλλο η ερασιτεχνική ομάδα, που λόγω ένος γελοίου νόμου συμμετέχει με κάποιο  ποσοστό στα διοικητικά συμβούλια σαν τζάμπα μέτοχος. Χωρίς να πληρώνει τίποτα. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΙΚΗΝ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΓΛΩΤΤΑ ΦΩΤΟΣ.


             Κι αυτήν την φορά, ο Δ.Χ. δεν είχε κανένα δικαίωμα να μιλήσει. Διότι δεν έγινε καμία μάζωξη που προσεκλήθη, ούτε και ρωτήθηκε. Χρησιμοποίησε την θεσμική θέση του και μίλησε σαν οπαδός: " Δεν γίνεται να πωλείται ο Σκόκο και η ΑΕΚ να καταντάει να γεμίζει ΚΟΝΤΟΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑΛΜΑΔΕΣ."
             Θα μου πείτε, μα καλά, τώρα θα ασχοληθείς με τον ΔΧ; Βεβαίως. ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Μα, θα μου ξαναπείτε, οτι είναι μέλος του ΔΣ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΓΙΝΕ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; Και φυσικά θα ασχοληθώ κι εγώ, διότι ευρισκόμενος στην Ελλάδα, με αυτούς τους καραγκιόζηδες ασχολούμαι συνέχεια δημοσιογραφικά και με τις μαλακίες που κάνουν.
             Διότι αν αφήσω στην άκρη το τυπικό, οτι δεν έπρεπε να μιλήσει τώρα δηλαδή , βρίσκω την ουσία: ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΛΗΘΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΥΠΕΡ ΣΚΟΚΟ ( Από τα 2,8, το 1,3 τα παίρνει ο απλήρωτος παίκτης κι ο manager του και 1,5 μένει στην ΑΕΚ ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ;  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.
              Διότι αντί να μιλήσει για το σχέδιο των supporters ( δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό ) ή να πει κάτι θετικό για την προσέλευση του κόσμου για του χρόνου, ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΥΤΟΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
               ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ: ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΧ, τότε παλαιότερα, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΕΓΩ ΟΧΙ; ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΒΡΩΜΑ ΙΜΑΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΤΖΑΙΜ ΠΙΛΑΦΙΑ. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ.
                     ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, σαν Σωκράτης Γκιόλιας ή Παπαγιάννης του Extra, που φτιάχνανε, και συνεχίζουν οι ζώντες, να κάνουν συμβόλαια θανάτου. ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
               Και στ' αρχίδια μου τελικά εμένα, ποιός θα μαζέψει πιο πολύ κόσμο ή συνδρομές. Εγώ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ. Αλλά, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΟΪ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Ή ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ; ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΜΗΛΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΘΕΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.
                ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΛΑΚΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΡΑΒΑ ΒΛΕΠΕ ΣΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΑΦΩΝΗ ΕΞΕΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΔΕΣ Ή ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ.
               ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.
              ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ; ΤΑ ΑΚΟΥΣ SUPPORTER CLUB; ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΕΤΕ  ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΛΑΝΔΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΑ.
               ΖΩΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΩΛΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥ Ή ΚΑΚΟΥ ΜΠΑΦΟΥ.
               ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΚΟΛΟΒΟ ΠΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ. Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΙ ΑΡΧΗΓΟ.
                  ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΛΕΧΡΙΤΟΣΥΝΗ; ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΧ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ. ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΓΑΠ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ:
      " ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ."  ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, που είχε τον άνθρωπο της στην προεδρία, αλλά μετά είπαν οτι ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΤΑΜΙΑΣ. Do you know από πούστηδες; If you don' t know, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.
       ΥΓ1. Η ( δεν είναι ανορθογραφία, είναι ελληνικό greeklish ενδεικτικό του μυαλού του αρχηγού της πούτσας ) πούστικες δηλώσεις του ΔΧ γίνανε την ώρα που ο Κοντοές παρουσιαζόταν.
       ΥΓ2. Και μόνο που ο Πανιώνιος αφρίζει για τον Κοντοέ, με κάνει χαρούμενο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
       ΥΓ3. Φυσικά οι δηλώσεις του κωλοεκβιαστή, άλλαξαν τη ροή των κειμένων μου πάλι. Αλλά εδώ είμαστε. Τίποτα δεν χάνεται. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
       ΥΓ4. ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ BLOG MASTER. ΡΕ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΤΣΙΡΙΓΙΩΤΙΚΗ ΤΖΟΥΦΙΑ ΜΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΛΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
       ΥΓ5. ΠΑΙΔΙΑ, ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΛΑΤΕ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.

50 σχόλια:

  1. Ανωνυμε,δεν ξερω τι ακριβως θελεις να πεις,πραγματικα με μπερδευεις.
    Ο Μικης εφαγε πολυ ξυλο,οπως βεβαια και πολλοι αλλοι.Αυτο δεν το ξεχναει ποτε καποιος που αντι να ειναι στα βερμουτ και στα γκομενιλικια με την Λαουρα,την Λιζα,και την Φλωρα,ηταν στους 45 βαθμους να κουβαλαει πετρες.Το οτι δεν καταφερε να αλλαξει νοοτροπια στους Ελληνες,δεν οφειλεται σε αυτον,οφειλεται ΚΥΡΙΩΣ στο οτι δεν δεχτηκε ποτε ο Ελληνας να κανει ΠΡΑΞΗ αυτα που συζητουσαν μεταξυ τους.
    Εδωσε το χερι φιλιας στους Τουρκους λες,ενω αρνηθηκε να το δωσει στους σφαγεις.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,λεω εγω.Γιατι η μεχρι τωρα πολιτικη εναντι της Τουρκιας,κατεδειξε οτι πιανομαστε ΜΑΛΑΚΕΣ απο τους προμηθευτες μας στα οπλα.Ξεχνας ποσοι πολιτικοι αργοτερα ακολουθησαν το παραδειγμα του Μικη? Δεν λεω οτι ειναι τελειος.Λεω ομως οτι αυτος εστω και στα 85φευγα,βρηκε το σθενος να βγει μπροστα οταν κανεις αλλος δεν το εκανε.
    Να γνωριζουμε τι ακριβως με την χουντα? Ο Στηβεν,εγω,ο οποιοσδηποτε!
    Εδω,ανατρεπεται το συμπαν ανα ωρα και μερα.Οτι εγραψε,εγραψε τοτε.Επιτελους,ας αφησουμε στην ακρη το τι εγινε κι ας ασχοληθουμε με το τι θα γινει.Και να σου πω και κατι τελευταιο για τον Μικη.Ειναι ανθρωπος ο οποιος ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ στο εξωτερικο απο εχθρους και φιλους.Που εκτιμησαν τους αγωνες του,το ξυλο που εφαγε,ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ που παντα ηταν προσανατολισμενη σε αγωνες για την δημοκρατια.Την πραγματικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Θελεις εναν ανθρωπο μπροστα που να εμπνεει οχι τους Ελληνες μονο,αλλα περισσοτερο τους ξενους ανα την γη.Μονος σου δεν κανεις τιποτα,τους θελεις τους ξενους οι οποιοι θα δρασουν εμπρακτως και οχι με ευχολογια.Ποτε του δεν συμβαδισε με το κομματικο πλαισιο της Αριστερας στην Ελλαδα.Αριστερος ο ιδιος,οχι ομως του ΚΚΕ,Η ΤΟΥ ΚΚΕεσ.Αν αυτο το καταλαβουμε ΚΑΠΟΤΕ σε αυτο το κωλοχανειο,τοτε θα χωρισουμε καποια στιγμη και τα αχυρα των γαιδουριων,που πολυ αμφιβαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.ΑΝ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ 'Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ. ΣΤΗΒΕΝ,ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ,ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο CONPATER ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ:
    ΝΑΙ, ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΣΚΟ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΙΖΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΝΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ( εγώ ήμουν και φυσικά ήμουν ο καπιταλιστής γεννετίσια ). ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑΤΑ ΟΛΑ, ΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ;
    ΓΙΑΤΙ;
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ;
    ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, η μοναδικη εξουσία εδώ μέσα, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠ.
    ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΠΤΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ.
    ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΨΑΧΝΩ; ΟΧΙ.
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ.
    ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ;
    ΤΙ ΛΕΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ; ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΓΑΜΗΘΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλατωματα εχει ο καθενας μας.Αυτος γιατι να μην εχει? Αν εγω,για να μην πω για σενα,εχω 5,αυτος εχει 10.Τους λογους τους ανεφερα πριν.Και ενα σοβαρο ελλατωμα που ΕΙΧΕ,ηταν η επαρση που εχουν οσοι εχουν περασει "ροδινα"χρονια στα νιατα τους,αλλα αναγνωριζεται η πραγματικη προσφορα τους.Ποσο μαλλον οταν εισαι και αριστερος,που φτανεις καποια στιγμη και κοιτας πισω σου και βλεπεις μονο χαμενα χρονια.Και γυρνας το κεφαλι παλι μπροστα,και λες δικαιουμαι κι εγω λιγο καλη ζωη,Και δεν ειναι κακο αυτο.Την επαρση του την καταλαβαν καλα πριν χρονια στο Λεχαιο που εχει την βιλλα του,οταν δεν αφησε δυο μετρα για να φαρδυνει ο δρομος,η οταν φωναζε γιατι τα παρακειμενα clubs ειχαν την μουσικη στη διαπασων στις τρεις τα χαραματα.Για να καταλαβω,εσενα σε ενοχλει ο συγκεκριμενος Μικης,η η προσπαθεια που κανει καποιος με το ονομα Μικης? Για να καταλαβω γιατι σου ειπα πως εχεις μπερδεψει κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΛΛΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ CONPATER: ΛΕΧΕΟ Ή ΒΡΑΧΑΤΙ ΒΡΕ; ΑΝ ΚΑΙ Η ΒΟΧΑ, ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, θα γινει της πουτάνας. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ;
    ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ Ή ΤΟΝ ΠΑΠΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΜ ΠΙΟ ΤΟΝ ΙΒ, ΕΧΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΡΓΟ. ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΙ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ.
    Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ.
    Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΩΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΚΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ;
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ Β; Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ;
    ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΔΕ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΩ.ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΕΩΝ.ΑΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΑΡΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sas gamai olous o aRxigos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας γυρισουμε στα καθ'ημας. Τα του δικου μας μπουρδελου δηλαδη,πριν ξαναγυρισουμε στο αλλο μεγαλο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα.

    Το οποιο αυτο μπουρδελο,η γρια τσατσα,παρ'ολο που γερασε συνεχιζει να χωνεται στα ποδια των επινοικιαστων του μισογκρεμισμενου αρχοντικου,εχοντας γνωμη για τα "κοριτσια", κανοντας κρητικη στους πελατες και ζητωντας-ακουσον ακουσον-μεριδιο λεει απο τα κερδη,γιατι ο πρωην αστυνομικος διευθυντης που γαμιοταν μαζι του,παρόλο που εχει παρει συνταξη,μπορει να "δημιουργησει" προβλημα στο σπιτι, εαν ερθει καμια βολτα απο δω με τα "παιδια" του.
    Ρε την κωλογρια.

    Ξεκινησε η περιοδος των διακοπων. Ο μαλακας ζηταει το επιδομα καλοκαιρινης αδειας. Αυτο ειναι ενδειξη πια το οτι μπηκε για τα καλα το καλοκαιρι.
    Οπως ας πουμε ενδειξη Ανοιξεως ειναι ο ερχομος των χελιδονιων
    Εχουμε και εμεις εδω σαν ΑΕΚ τον χρονο

    Ποια supporters σου λεει, ο τεμπελης. Και εμεις τι κανουμε εδω περα;
    Σαν την Αλεκα που ζητα απο τους αγανακτισμενους να φυγουν απο τις ακοματιστες πλατειες και εφ'οσον αποστηθισουν τον Μπακουνιν και φιλισουν την καρα του Σταλιν,μονον τοτε θα εχουν το δικαιωμα του συνερχεσθαι και συνευρισκεσθαι εις απειρους στασεις,μετα δημοσιου επιχορηγησεων.

    -Τι δουλεια κανεις;
    -Σκεφτομαι.
    Ο τεμπελης νεοΣωκρατης μας. Ο σκυλοσοφος μας.
    Μεγαλη υποθεση να σιτιζεσαι δια βιου στο Πρυτανειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, κοίτα μπέρδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, το απέδειξε με αυτήν που τον άφησε, ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΥΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ: ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟΜΠΑΛΛΟ. ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ.
    ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΓΙΑ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SITES ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.50,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,ΓΡΙΚΛΙΣ ΚΑΙ 4-5 ΛΕΞΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ,ΑΜΑ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ,ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΙΚΗ ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπον ανωνυμε,επειδη το να εισαι μονιμως αμφισβητιας για το οτιδηποτε ειναι βεβαια της μοδας,αλλα θυμιζει κατι απο Τσιμα,Καψη και το κακο συναπαντεμα.Το στιλακι οτι εισαι εντονα προβληματισμενος,σκεφτομενος συνεχεια τις προθεσεις του οποιοδηποτε αλλου,δεν ειναι τιποτα αλλο απο ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.Κοψε τις μπουρδολογιες και τις δηθεν αμφιβολιες για το τι εγινε στο παρελθον,κι ασχολησου σοβαρα με το τωρα.Το ποσο ξεκαθαρα ειναι τα σχολια σου ασε να το κρινει κανενας αλλος.Εδω κοντευεις να μπερδευτεις κι εσυ ο ιδιος με αυτα που λες.Ειπα και ξαναλεω,πως ο Μικης εχει ελλατωματα οπως ολος ο κοσμος.Δεν σου κανει για μπροσταρης? Βγες εσυ κι ακολουθουμε ολοι οι αλλοι.Βγαινεις? Σκατα βγαινεις...Οπως σκατα βγηκαν ολοι οι ανθρωποι των γραμματων και των τεχνων μεχρι τωρα.Ας εβγαινε ο Κασσιματης,η ο Μπεης,η ο Dimi,η ο Χρηστος...παλι τα ιδια θα ελεγες.Βγηκε καποιος 50αρης,η 60αρης? Βγηκε καποιος πρωην πολιτικος μετανιωμενος για το παρελθον του? Βγηκε καποιος συγγραφεας που μας εχουν φλομωσει στην ψευτοκουλτουρα? Βγηκε ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ,ο μονιμα παραπονεμενος για το κατεστημενο? Ποιος βγηκε? Ενας μονο.Ο Μικης...Ε,αφου μπηκε μπροστα ρε μεγαλε να του πουμε τι? Μην ασχολεισαι γιατι εισαι μεγαλος,και στα 60 η 70 σου χρονια εκανες σαν μεγαλοκοπελα? Αμα βρεις κανεναν αλλον που να σου κανει πεστο μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ : ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ;
    ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΜΙΛΕΙΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    Η, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚΟΦΑΤΣΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΤΟΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφου ειναι τοσο σημαντικο καθως φαινεται γι'αυτον-ταχα- η φυγη η πωληση του Σκοκο και τοσο πολυ θεωρει σιγουρη την αγωνιστικη καταπτωση,και μαλιστα αυτο αξιζει ξεχωριστης τοποθετησης-δηλωσης κατα μεσης του καλοκαιριου,ενω ενα καρο αλλα σοβαροτατα θεματα καινε,γιατι στο συλλαλητηριο τοτε,θυμαστε,(που δεν ειχε γινει για αυτο το λογο) ελεγε πονηρα "οτι ο κοσμος βγαινει για τον παικτη" και "αλλα ειναι τα προβληματα της ΑΕΚ" και "εσεις διαμαρτυρεστε για τον Σκοκο";

    Τωρα τι θες παλιομαλακα της σειρας και καφετζη της εξεδρας; Θα εχεις και γνωμη ποιος θα ερεθι και ποιος θα φυγει;
    Εισαι κατι εκει μεσα και δεν το εχω πληροφορηθει;
    Η βαζεις το χερι στην τσεπη μηπως;

    "να καει το σπιτι οποιου πουλησει τον Σκοκο". Μετα "μα για τον Σκοκο θα βγαινουμε στο δρομο"; Και τωρα "τι ΑΕΚ θα εχουμε χωρις τον Σκοκο";

    Ποσο μαλακας εισαι; Ποσο τερας ηλιθιοτητας.
    Μαθαινουνε για σενα τα ινδικα χοιριδια και μοιραζουν νομπελ το ενα στο αλλο.
    Γινεται χαμος. Η φωτογραφια ειναι ολα τα λεφτα.

    Οταν η απονενοημενη βλακεια συναντα την μονιμη πουστια, το αποτελεσμα ειναι ενας μαλακας με σαρικι.
    Δωστε του ενα μονιμο επιδομα και απελαστε τον στο νησι του Πασχα και αφηστε τον να περιμενει εκει τον επιταφιο,τον μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ: GREEKLISH; ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΡΕ ΧΑΠΑΤΟ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ; ΦΕΡΕ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.
    ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ , ΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΕ ΣΕ ΥΠΟΠΗΛΙΚΟ, ΣΚΕΨΟΥ ΗΛΊΘΙΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ. ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας αφησουμε τον Μικη ρε παιδια. Αλλωστε θα ξαναπιαστουμε μαζι του παλι συντομα ετσι κι'αλιως.
    Αλλωστε μονος του εμεινε να μιλαει.

    Και οσοι δεν τον γουσταρουν ας πανε να του σπασουν το κεφαλι. Που μου θελει και Ελυτη,αφου υπαρχει ο Ρεμος και ο Ρουβας.

    Ενας γερος 87 χρονων μαζι με το μπαστουνι του κουναει και την πουτσα του και σας χαιρεταει. Μαλακες που καταντησατε την Ελλαδα που ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ, μια χεστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. CONPATER ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΙΛΑΣ ΑΨΟΓΑ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ 'Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ;ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΠ'ΑΠΕΙΡΟΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εδω ο αλλος ελεγε "γιατι ζηταει την βουλευτικη αποζημιωση ο Θεοδωρακης" αφου ο κοσμος πειναει; Αν την παρει,να την φερει πισω"

    Δεν υπαρχει νεοεληνας που δεν εχει κονομισει καποια φραγγα,λιγα η πολλα,απο τον Θεοδωρακη.

    Το ενα τριτο των εσοδων σαν χωρα, καθε χρονο, ερχονται εξ'αιτιας του.
    Εκατομμυρια εκατομμυριων.
    Δυο τραγουδια εγραψε και μουσικη για μια ταινια εκανε και σε εβγαλε απο τα σκατα.
    Τρωει ψωμακι κοσμος και κοσμακης,χρονια τωρα.
    Θα τα ζητησει πισω;

    Ακομα και η τουριστρια που πηδας ρε μαλακα,εξάιτιας του ειναι εδω το καλοκαιρι.Και οχι γιατι βρωμας καβαλινα.
    Ποιος θα σε θυμοταν;
    Μακρυγιαννη και Νικηταρα του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω "σοβαρευομαι".
    Πως ξαφνικα εισαι τοσο σιγουρος για τον 3ο παγκοσμιο, αφου εισαι "εγκρατης, γεματος αποριες και αναπαντητα ερωτηματικα";

    Αν ξερες κατι, πες μας ποτε θα γινει, να πουμε στον Χατζημαλακα να μας αφησει λιγο χωρο στο δωματιακι που ως γνωστον ειναι και πυρηνικο καταφυγιο.

    Σιγουρα πραγματα ομως. Οχι μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε ανωνυμε,αν με ρωτας ποιο ειναι καλυτερο,το Αγρινιωτικο η το Πυργιοτικο δεν ξερω να σου απαντησω.Ετσι οπως εισαι "φτιαγμενος" δεν νομιζω οτι θα ξεχωριζες και το πουσι....
    Και το λεω αυτο γιατι μαλλον μονο εσυ διεκρινες στα σχολια μου δημοκρατικες διαδικασιες,η οτι περιμενω τον σωτηρα απο το εξωτερικο.Αν ειναι μεγαλε να γινει Γ` παγκοσμιος πολεμος,θα γινει.Οσο για το ξερολας που λες και το επιτυχημενος,μονο εγω το ξερω και κανεις αλλος αν ειμαι η οχι.Και σου λεω καταμουτρα,αν σε ευχαριστει πως τιποτα απ`τα δυο δεν ειμαι.
    Οικονομικες αναλυσεις δεν εκανα ποτε μου και ουτε προκειται.Μου ειναι αδιαφορο ποσο πηγαν τα spreads,τα cds,το χρηματηστηριο,ποιος αγοραζει ομολογα και ποιος γαμαει την γραμματεα του καθε μαλακα που το παιζει ειδικος.Και μου ειναι αδιαφορο κατι το οποιο ειναι σκετη φουσκα παγκοσμιως.Οι δημοκρατικες διαδικασιες που λες οτι αναφερομαι,ανηκουν στην στρατοσφαιρα.Δεν περιμενω κανεναν Μικη να με σωσει,αλλα δεν θα καταφερθω εναντιον καποιου που εχει το σθενος στα 85του να κανει αυτα που ΚΑΝΕΝΑΣ νεοτερος δεν τα εχει σκεφτει ακομη.Αποβλητα γεμιζει ο κοσμος οταν οι μονιμα επαγγελματιες αμφισβητιες επι παντος επιστητου κανουν μονο ερωτησεις και θετουν προβληματισμους στον "καθρεπτη τους",χωρις να παρουσιαζουν εστω και μια ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ.Μια απαντηση για κατι.Εγω δεν βρισκω πως μπορω να αποφυγω τον Γ` παγκοσμιο.Αν εσυ εχεις βρει τον τροπο,πες το μας αν θελεις για να εχεις να μιλας και με καποιον.Εκτος κι αν θελεις να εισαι ο μοναδικος επιζων.Μεχρι τοτε ομως,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ,αυτη ειναι ξεκαθαρη θεση.Σαν και σενα εχουμε πολλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re apo poion efage ti mapa tou o axristos o psipsinos!apo ton imami?llllllllllooooooooooollllllll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειμαι στο τρολευ με εναν φιλο. Ξαφνικα μπαινουν δυο τυποι και αρχιζουν να μιλουν με ακαταλυπτα λογια.
    Στηνουμε αυτι:

    - Τίσσα γάπης ρέμματα!
    - Μέπο πορφίρο σαν κέχα!
    - Ρε σανιδωτες μες' κιασα;
    - Ναι.
    - Οσοι κώθοι κα!
    - Μεστή νοτια τόνα θρώπον;
    - Μα κρινει μη τέρας.
    - Ρόδο μου! ωωω άμα ράντο!

    - Τι ειναι αυτοι ρε μαλακα του λεω;
    - Δεν ξερω. Σαν μεταναστες μοιαζουν.
    - Καλα.Αυτο το ξερω. Αλλα απο που;
    - Που να ξερω; Τι γλωσσα ειναι αυτη ρε μαλακα;
    - Δεν μοιαζει με Πακιστανικα.
    - Οχι ρε μαλακα. Αυτοι εχουν πολλα συμφωνα.
    - Τι συμφωνα ρε μαλακα; Αυτοι τσακωνονται συνεχως.
    -Τοτε τι να ειναι; Μην ειναι τιποτα τρελοι ρε μαλακα; Να παρω το 100
    - Μπα δεν νομιζω. Μαστουρωμενοι μου μοιαζουν.
    Ετσι δεν κανουμε και εμεις ρε μαλακα οταν ειμαστε φτιαγμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. meine xoris prota8lima kai xoris gipedo tora malaka gia alla dekapente xronia. (το "χρόνια" γραφεται με x ή h ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ : ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ;
    ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΜΙΛΕΙΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    Η, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚΟΦΑΤΣΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΤΟΥΣΑΝ

    ---------------------------------------

    esena idika se gamai pio poli ap olous o aRxigos
    exi sfinosi i poutsa tou sto lemo sou k de vgeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος ΑΕΚτζής (Κώστας, αν αυτό με κάνει λιγοτερο ανώνυμο)10 Ιουνίου, 2011 10:40

    Για να μη λετε ότι γραφω μόνο όταν διαφωνω, συμφωνω με το κειμενο 100%.
    ΚΑΙ στο βρισιδι, εννοείται.
    Νομίζω ότι το χειροτερο πραγμα που εχει κανει για την ΑΕΚ ο Αδαμιδης επι προεδρίας του, είναι το ότι εχει προσεταιριστεί αυτον τον ξεφτίλα.

    Για τον Μικη δεν θα το συνεχίσω φυσικα. Νομίζω ότι σε καποιες κρίσεις σας παρασυρεστε απο το όνομα και την μεγαλη αγαπη που του τρεφετε, αλλά ακόμα και αν αυτο είναι αλήθεια είναι απόλυτα σεβαστο.
    Σε αντιθεση με τους χαρακτηρισμους στον Μπουταρη φυσικα, αλλά ας δεχτουμε ότι ο χαρακτήρας του μπλόγκ είναι τετοιος. Κ
    αι ας δεχτουμε επίσης ότι η μεγαλη επισκεψιμότητα που λετε οτι εχει, δικαιωνει τον εν λόγω χαρακτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημερα,

    Σε μια χωρα που ο Κατρακης και ο Χορν εχουν αντικατασταθει απο τον Καπουτζιδη και τον Σεφερλη, ο Μανος και ο Μικης απο τον Φοιβο και τον Καρβελα, η Καρεζη απο την Μακρυπουλια και ο Καζατζιδης με τον Ζαμπετα απο τον Ρεμο και τον Χατζηγιαννη... μας πειραζει που ο Μικης βγαινει και μιλαει..

    Λες και καλεσε κανεναν με το ζορι η απαιτησε καμμια ψηφο η εμφανισε καποιο προγραμμα και ζητησε την στηριξη (δηλαδη τα φραγκα) κανενος.

    Οποιος θελει το ακουει και οποιος δεν θελει οχι. Ο καθενας εκτιμα οπως νομιζει την προσωπικοτητα του και την διαδρομη του, μερικα πραγματα ομως ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ και καλο θα ειναι τουλαχιστον εμεις οι νεωτεροι (σε σχεση με προηγουμενες γενιες) που εχουμε προσβαση και σε πληροφορια και ΕΠΙΛΟΓΗ διαμορφωσης πιο αντικειμενικης αποψης, να μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ειδικα για ανθρωπους σαν αυτον.

    Ο καθενας μπορει να νιμιζει οτι θελει για τον Μικη και εγω πιστευω οτι περαν του συνθετη και της ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ δεν ειναι ουτε πολιτικος ουτε αριστεροδεξιοκεντροος.
    Και με τιποτε δεν ειναι τραγουδιστης (καποιος ευγενικα ας του πει οτι ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ τα αριστουργηματα του).

    Αλλα καλο θα ειναι τους λιγους που μας εμειναν και σε ολο το κοσμο ΥΠΟΚΛΙΝΩΝΤΑΙ μονο που ακουν το ονομα να τους διαφυλασσουμε και να τους προστατευουμε.

    Το αν συμφωνουμε η οχι ΔΕΝ εχει σημασια.
    Το να προσπαθουμε ομως να γινουμε ομουψεις οπως προσπαθησε να κανει η μουστογρια με το σκουλαρικι ειναι αξιολυπητο στα ορια της βλακειας.

    Μακαρι να ειχαμε ενα Μανο ενα Κατρακη ενα Ζαμπετα ενα Τσιτσανη μια Λαμπετη ακομη εν ζωη..

    Η ενα Μπαρλο. Στο ηθος οχι στα λεφτα.

    Τοτε δεν θα υπηρχαν Δ.Χ και σκουλικακια που ουτε ελληνικα δεν μπορουν να γραψουν, αλλα εμφανιζωνται σαν σαλιγκαρια μετα απο βροχη μετα απο δηλωσεις ενος αγραμματου αχρηστου.

    Steven μην ασχολησε φιλε. Και μια προταση

    ΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ GREEKLISH. Οποιος θελει να γραφει ας λεει οτι θελει αλλα σε ελληνικα.
    Ελεος με τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ που ουτε να γραψουν δε μπορουν..

    Σχολια για το κειμενο αργοτερα, υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μια μικρη παρεγκληση απο το παραπανω κειμενο με ενα -ακομα- "τελευταιο σχολιο" για τον Μικη:

    Νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι κατα ποσο ειναι πολυ η λιγο γιγαντας,πολυ η λιγο αρεστος μουσικα η "πολιτικα".

    Τα πιο σημαντικα ειναι δυο
    α) ειναι προφανες και αυτονοητο οτι μιλαμε για την περιπτωση ενος ανθρωπου που ειχε ολη την ανεση να συμπορευθει με καθε καθεστος που ανεκυπτε,να συμπορευεθει εκ'του ασφαλους και απολαμβανοντας τα προνομια μιας τετοιας στασης, παρακολουθοντας με την ασφαλεια του Παρισιου τα δρωμενα και διαγοντας μια ζωη τριφιλη και διχως πονους,μακρυα απο εξοριες,εικονικες εκτελεσεις,πεινα, φυλακες, καταναγκασμουε,οικογενειακους εκβιασμους και στερησεις,να δηλωνει εκ'του μακρωθεν "την συμπαρασταση του" και την "αγωνια του".

    Μπορουσε να το κανει εκμεταλευομενος το ταλεντο του,παραδιδοντας το αυτο στην εκαστοτε "αρχουσα ταξη"; Μπορουσε και παραμπορουσε.
    Απειρα τα παραδειγματα ανθρωπων που ξεπουληθηκαν με ανταλλαγμα την οικογενειακη η προσωπικη "ησυχια" και "εξασφαληση".
    Το εκανε; Ποτε και με κανεναν τροπο.
    Αυτο απο μονο του ειναι μεγα παρασημο,ανεξαρτητου πολιτικης,καλιτεχνικης,κοινωνικης θεσης που μπορει κανεις να παιρνει απεναντι του.

    Δηλαδη Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.

    Εκτος και αν γνωριζε απο πριν το μελλον του και το εφτιαχνε πετρα-πετρα,απο το κακοτραχαλο εδαφος της Μακρονησου.

    β)Περα απο το αν ηταν σωστο να "ζητησει" την κωλοπλατεια, η αν τελικα ηταν -ως συνηθως- σουρωμενος ο γερομπεκρης, η η οποια κομπλα επιχειρηθηκε ηταν κατ'εντολην, η ηταν μια παραξενια του Μικη,η οτι αλλο, το θεμα ειναι: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ; ΕΙΝΑΙ "ΣΩΣΤΑ"; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ; Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο -ΟΠΟΙΟΣ- ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥ "ΜΙΚΗ" ΠΟΥ ΕΠΕΙΧΕΙΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    Η ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, Η ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΣΑΝ-ΚΑΙ ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ;

    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΜΗΠΩΣ Ο ΜΙΚΗΣΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ DIMI: ΤΙ, ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( αυτόν με το λαιμό μου ): Καλά, παιδιά δεν κάνει. Είσαι σίγουρη οτι του σηκώνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κωστα,καλημερα.
    Με την προβολη του ονοματος σου δεν γινεσαι "λιγοτερο" η "περισσοτερο" επωνυμος.
    Γινεσαι επωνυμος απλα και σκετα.

    Εκτος και αν εννουμε την θεση "ανωνυμος" και "επωνυμος" με βαση την ιεραρχηση της σοου μπιζ (so bees: Δηλαδη "πω-πω μελισσες") ο οποιος κατα τους προωθητες λευκης και μαυρης σαρκας,κωλων,μουνιων,αρχιδιων και αλλων μερων,πρωτος κανων αναγνωρισης και αρα υπαρξης σου στα δημοτολογια του μπουρδελου, ειναι η κυκλοφορια του ονοματος σου αναμεσα στα καναλια,δηλαδη στα πουστοσοκακα της Μυκονου ταιζοντας τον Πετρο ψαρια και τον Γαλατη χυσια.

    Εγω που κανω μπανιο σε ερημικα μερη της Μανης και πηδωντας απ'το βραχο παραλληλα στον αερα τον παιζω,τι ειμαι;
    Παρακαλω το κογκλαβιο της κωλοτρυπιδας να με βαλει σε μια κατηγορια.
    Καταταξτε με καπου. Δωστε μου ενα "επωνυμια".
    Χυνω. Λες να γινω "επωνυμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αφου ο Μικης ειναι καθολικα αναγνωρισμενος-τουλαχιστον εντος Ελλαδς- και οι αγωνες του ειναι "πανθομολογουμενοι" και μαρτυρουνται απο την συντριπτικη πλειοψηφια,γιατι αυτη η πλειοψηφια δεν εμπιστευεται το κοινωνικο του ενστικτο,το οποιο τοσο ακριβες αποδειχθηκε στο παρελθον;
    Αφου φωναζει αυτος που "εχυσε το αιμα του" κατα τα πουλημενα καναλια, "εδωσε τα παντα" κατα τους ακαδημαικους του κωλου "κρατησε την Ελλαδα στις πλατες του" κατα τους δημοσιογραφους της πουτσας, "ενωσε τον λαο εναντια στην τυρρανια" κατα του πολιτικους αναλυτες της πλακας,γιατι λοιπον ο φουκαρας λαος, η μιζερη πλειοψηφια που ενω ειναι σοφη και εχει ενστικτο κατα τον Πρετεντερη και τον Παπαχελα, δεν ακολουθει την αλανθαστη συνταγη;
    Να το πουμε λοιπον: γιατι η πλειοψηφια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΑΛΙΣΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΤΟΠΗ,ΑΒΑΣΙΜΗ ΚΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ),ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΔΩ ΚΙ ΑΙΩΝΕΣ(ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ).ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ:"ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΠΙΑ,ΜΗ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ,ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΠΟΣΑ ΕΔΑΦΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΑ;ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΣΗ ΓΗ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ,ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!"
    Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:"ΟΚ ΠΗΔΑ ΜΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ 'ΕΝΑ ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ' ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΟΡΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ!"
    Ο ΜΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,Ο ΜΙΚΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ,ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ!ΚΟΦΤΟΥΣ ΡΕ ΜΙΚΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ,ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ!
    ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
    ΡΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΛΕΜΕ...

    ΥΓ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ,ΜΗ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πες μας την γνωμη σου για τον Αντρεα "Τσοβολα δωστα ολα" ,γιτ τον "ε-ε-ερχεται" Τριανταφυλλιδη,για τον "0+0=4%" Μητσο-τακη, για τον "ευχαριστουμε τους Αμερικανους" θυρωρο-μαιμου Σημιτη, για τον "σεμνα και ταπεινα" νωθρο ανηψιο του εθναρχη και για τον γιο της Φριδερικης νο2 "παμε ολοι μαζι...στις καλτσες"!

    Ασε το Μικη στην ησυχια του.
    Εκεινος φευγει. Εσυ να δουμε τωρα.

    Το Καλαματιανο το ξερω. Και σαν χορτο και σαν χορο.
    Πιστεψε με, ναι απειρως καλυτερα απο το καλαμποκι που τρως,η τον χορο του Ζαλογγου που χορευεις αμεριμνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ steven ξερω εγω??? μιλα με οποιον θες αλλα να ειναι ελληνικα σαν γλωσσα εννοω. Γιατι απο συνταξη και ειρμο σκεψης δεν παιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιουνίου, 2011 15:19

    @ DIMI: ΜΟΝΟ κάτω απ' τ' αυλάκι έζησα στο λονδίνο. Αν και τα πρώτα 2 χρόνια δούλευα και Richmond, που μου άρεσε μιά χαρά, αλλά δε ζούσα εκεί. Από τη μεριά που μου προανέφερες ξέρω όσα ξέρω (περίπου) και για τα γρεβενά...
    Πάντως άλλο το μενταλιτέ κάτω απ' τo αυλάκι, άλλο από Kings cross και βόρεια, άλλο από Hoxton και πέρα.
    Μακάρι να τα καταφέρουμε να τα συζητήσουμε κι από κοντά. Είμαστε και συνάδελφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος ΑΕΚτζής10 Ιουνίου, 2011 15:19

    Xρηστο, διαφωνω με την αποψη σου για την ανωνυμία. Οσον αφορα το διαδικτυο εννοείται.

    Επωνυμος είναι μόνο ο Στηβεν που παραθέτει τα προσωπικα στοιχεία του - αν και δεν υποχρεούται. Αλλα και αυτα θα μπορούσαν να ήταν μαιμου, χωρίς να μειωνουν της αξία της ουσίας που είναι το τι λες και μόνο.

    Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Αν απο την αλλη σου αρκει ενα απλο νικ για θεωρήσεις καποιον σαν επώνυμο, μπορεις να εκλαβεις και το "ανωνυμος" ως τετοιο. Το ζητημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μόνο πρακτικο, το να ξερουμε δηλαδη για ποιό νικ μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ10 Ιουνίου, 2011 16:15

    Από την σκύλα στην Χάρυβδη.
    Από τον μαλάκα πρόεδρο που έχουμε στον άλλο καραμαλάκα Χατζηχρήστο, την γεροντοκόρη.
    Οι κατάρες της ομάδας μας.
    Ο πρώτος συμφώνησε με τον τεχνικό διευθυντή για τρεις(3)!!!!!!! Μήνες συμβόλαιο(παγκόσμια πρωτοτυπία) λες και δεν ξέρουμε τι έκανε τόσο καιρό ο Μπακαλιάρος, και ο άλλος μόλις μυρίστηκε χρήμα βγήκε από την φωλιά του να αρπάξει κανένα χαρτζηλικάκι….
    Ρε ουστ παλιολαμόγια….
    ΥΓ Μέχρι σαπόρτερ γίνομαι έτσι για σπάσιμο στον Χατζημαλάκα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χαραλαμπε, δεν εχεις και αδικο.
    Σημερα συνανωντας ενα φιλο ειχα μια συντομη κουβεντουλα και διεκρινα μια αισιοοδοξια.
    Που φυσικα δεν πηγαζει απο καπου αλλα 2,3 πραγματακια εχουν μια βαση.
    Οπως ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ να παει η ΑΕΚ δηλαδη?
    Η οκ εδωσες και 200 ουτε σωθηκες ουτε χαθηκες με αυτα.
    Λες να ειναι οντως ετσι και να ξεκουμπιστει ο βλακας?
    Αν μαζευτουν εστω 5-6 χιλιαδες (προσωπικα το κοβω για κατω απο 10 ακομη και στα διαρκειας) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ του μαλακα που 2 χρονια τωρα παλευει να κρατησει τα ευγενη αθληματα της πετοσφαιρας και του γυναικειου ποδηλατου?

    Η οποια πετοσφαιρα ενα ποθλακι σφυριξε το μεσημερι οτι εσωθει απο τον παπατζη.

    Ουτε 25,000 δεν μαζεψε η οργανωσης οεοεοεοε και ο αRχηγος της.
    Δυσκολοι μηνες οι καλοκαιρινοι. Εισητηρια ΔΕΝ εχει αρα το μονο καπελακι ειναι αυτο για τον ηλιο.
    Παιχνιδια παλι δεν εχει οποτε ουτε χαρτζηλικακι υπερ μανας ουτε για να μην δημιουργουμε προβληματα.
    Γιατι καλα τα λεμε στο δωματιακι αλλα ως γνωστον με τις δηλωσεις ΟΥΔΕΙΣ εφαγε..

    Βεβαια με τις μαλακιες ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ακρη δεν βγαζεις οποτε θα μου πεις δεν τα τρωμε τσιπουρα τα 200 να ειμαστε και χαρουμενοι?

    Τι να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η αποκρυψη των πραγματικων στοιχειων,ειναι θεμιτη,ειδικα στο διαδυκτιο,οπου κατι τετοιο δεν επιτρεπει το φακελωμα,απο τον ιδιοκτητη της ιστοσελιδας.
    Δηλαδη το παιχνιδι: "θα γραφω σαν φαντομας και γαμημενο διαδυκτιο του διαβολου κατασκευασμα,δεν θα με βρεις γιατι ειμαι αορατος"
    Εχει την πλακα του.
    Βεβαια το φακελωμα εν γενει δεν αποφευγεται με τιποτα.

    Δηλαδη και εγω πρωτομπαινοντας εδω,εγραφα σαν "ανωνυμος" γιατι δεν ηξερα την-πανευκολη- διαδικασια επιλογης καποιου ονοματος.Απλα στο τελος του σχολιου, εγραφα "Χρηστος".
    Μετα,τον βρηκα τον δρομο.

    Αλλα τελος παντων, με το να "υπογραφει" κανεις τα σχολια του με ενα ονομα,δεν ειναι και εξαναγκασμος,ουτε και παραβιαση προσωπικων δεδομενων.
    Ενα "Χρηστος", ενα "Γιαννης", η εστω ενα nik name (αν και το τελευταιο απλα υπαρχει σαν δυνατοτητα γιατι θα υπηρχε παρανοηση και μεγαλο μπερδεμα η και απαγορευση εισοδου (σε chat rooms κυριως λογω κατοχης του επιλεγμενου nik name απο αλλο "κατοχο").
    Πουτσες μπλε δηλαδη.

    Εδω μεσα ειμαστε με καποιο "στιγμα" οι γραφοντες και μαλιστα οχι εκατονταδες και ετσι οι δυνατοτητες για επιλογη "ονοματος" που υπαρχουν ειναι απειρες.
    Εαν υπαρχει χωρος και δυνατοτητα να γραψει κανεις το ονομα του απλως,δεν καταλαβαινω γιατι να μη το κανει. (Εξαιρουνται οι περιπτωσεις εκεινων που δεν γνωριζουν την διαδικασια,δεν εχουν λογαριασμο google κλπ.)Τα ονοματα κατα βαση υπαρχουν για πρακτικους λογους. Σαν σημειο αναφορας. Οπως ενα προιον σε ενα απεραντο ραφι που πρεπει να ξεχωριζει αναμεσα στα ομοια του,πρεπει να εχει ενα serial number.

    Αλλωστε τον Πολυφημο ο "Κανενας" τον τυφλωσε.

    Αρα,δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ειτε ετσι,ειτε αλλιως. Απλα εαν "συμπεσουν" αρκετοι "ανωνυμοι" μαζι και με διαφορετικες αποψεις η προθεσεις, τα μπινελικια η οι συμφωνιες-διαφωνιες δεν καταμεριζονται οπως πρεπει και χανεται πολυτιμος χρονος σε επιμερους επεξηγησεις.
    Και οπως λες,δεν ειναι αναγκη να ειναι αληθινο το ονομα. Εγω προτιμησα αυτο που γραφει η ταυτοτητα μου και στο οποιο γυριζω το κεφαλι οταν με προσφωνουν με αυτο.

    Γενικα τα διαφορετικα ονοματα και οι ρολοι βοηθανε παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θα μπορουσα να ξαναβαφτιστω εδω μεσα,στην Αβραμιδειο κολυμβηθρα και να ζητω πλεον να με αποκαλουν εντος δυκτιου Odyssea, εκτος δυκτιου Χρηστο, στα καταστιχα του κρατους να ειμαι περασμενος σαν "malakas 46720430" και στις τουριστριες παλι, να εχω αλλο "ονομα".

    Ας πουμε, σε αυτες που ειναι φερμενες εδω ελεω Μικη, να συστηνομαι ως "Alex Zorba".

    Ας υποθεσουμε καποια την αναζητα ο μανιασμενος πατερας της.
    Πεφτει πανω σου.
    - Leave me alone" θα πει στην αρχη η πεινασμενη.
    - If a woman sleeps alone, it puts a shame on all men.
    -My father is trying to cutch me. I'm in trouble
    -Life is trouble. Only death is not. To be alive is to undo your belt and look for "trouble".
    -"teach me to "dance" λεει η κοκκινοτριχα.

    Και να πηδας την Βησιγοτθα μεσα σε μια σπηλια κοντα στα κυμματα και ο μαλακας πατερας Γερμανος να ψαχνει την κορη του κα να φωναζει:
    - where is my domestic goat "Capa aegagrus"? (που ειναι η αίγα μου;) και κρατωντας μερικους δυναμιτες να σε απειλει οτι θα σε ανατιναξει,αν δεν ξεμυτισεις.

    Kαι να ακουει τα βογγητα της κορης μεσα απο την σκοτεινη σπηλια,καθησμενη πανω στον Μινωταυρο.
    Εξαλος μπουκαρει μεσα και σε βρισκει με την αιγα του καβαλα.
    Και να του απαντας του μαλακα:
    -Hey boss, did you ever see a more splendiferous crash?

    Ποιος ειπε οτι η λογοτεχνια δεν βοηθαει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/12/2011

    3ο τρίμηνο 2011
    ΕΥΑΘ 40% τουλάχιστον
    ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 100% παραχώρηση
    ΟΠΑΠ 100% παραχωρηση (το εβλεπες..το επαιξες;)
    ΟΛΘ 23,3%
    ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ 100%

    4ο τρίμηνο
    ΟΛΠ 23,1%
    ΕΑΒ 99,8% (!!!)
    ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 34%
    ΔΕΠΑ 55%
    ΔΕΣΦΑ 31%
    ΤΡΑΙΝΟΣΕ 100%
    ΛΑΡΚΟ 55,2% (!!!)
    ALPHABANK 0,6%
    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 1,2%
    ΟΔΙΕ (ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ) 100%
    ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ 100%(ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ)
    ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ 49%
    ΕΛΒΟ 72,6% (!!!)
    ΟΠΑΠ 34% (ξανα;)
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ 1η ΦΑΣΗ
    4 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Airbus
    AKINHTA ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/12/2012

    1ο τρίμηνο
    ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 21%
    ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 35,5%
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1,3
    ΑΓΡΟΤΙΚΗ 38,6% minimum
    ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ 100% (maximum)
    ΕΛΤΑ 40% minimum
    ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΜΑΝΙ 100% (λες να ειναι το Πασαλιμανι, που θα αγοραστει απο τουρκους και ο γαυρος να παιζει στο Τουρκικο πρωταθλημα; Θα τρελαθω; "τουρκοι-τουρκοι,τον παιρνετε τσιμπουκι")!

    2ο τρίμηνο
    ΕΥΔΑΠ 27,3% ( τι κοιτας; Υπαρχει και η αφαλατωση με κρισαρα το σωβρακο)
    ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝΕ 100%
    ΑΚΙΝΗΤΑ

    3ο τρίμηνο
    ΔΕΗ 17%
    ΕΛΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ (1) 100%
    ΤΟΠΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 100% ("καποιο")

    4ο τρίμηνο
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ 2Η ΦΑΣΗ
    ΑΚΙΝΗΤΑ
    ΨΗΦΙΑΚΗ (1) 100%
    ΕΥΑΘ
    ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ (1) 100% (εξαιρουνται τα δοντια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/12/2013

    1ο τρίμηνο 2011
    ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ 100%
    ΤΟΠΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (2) 100%
    (δεν εχω αποφασησει ακομα. Θα το πεαιξω στην μπιριμπα)

    2ο τρίμηνο
    ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΜΑΝΙ 100% (καποιο αλανι απ'το λιμανι)

    3ο τρίμηνο
    ΑΚΙΝΗΤΑ (αυτα που δεν κινουνται δηλαδη. Πιθανον και οι συταξιουχοι)

    ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ (2) 100% (συμπεριλαμβανομενων και των δοντιων)

    4ο τρίμηνο
    ΨΗΦΙΑΚΗ 100%
    ΕΥΔΑΠ (!!!)
    ΕΛΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ (2) (συμπεριλαμβανονται και τα αυτοκινητοδρομια-παιχνιδια "μουστακας")

    ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/12/2014

    ΑΚΙΝΗΤΑ - ΟΙΚΟΠΕΔΑ (γενικα μιλαμε...μη τρομαζεις)
    ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ (3) 100% (υπαρχουν ακομα κι'αλλοι;)
    ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/12/2015
    ΑΚΙΝΗΤΑ - ΟΙΚΟΠΕΔΑ ( μη μιλας λεμε)
    ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ (4) 100% (ααααα....!)

    ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 31/12/2011
    2ο τρίμηνο 400 εκατ ευρώ (μη τα παιρνεται τοις μετρητοις κι'ολας)

    3ο τρίμηνο 1, 7 δισ.
    4ο τρίμηνο 5 δισεκατομμύρια ευρώ (χοντρα-χοντρα)

    ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 31/12/2012
    1ο τρίμηνο7 δισεκατομμύρια ευρώ
    2ο τρίμηνο9 δισεκατομμύρια ευρώ
    3οτρίμηνο11 δισεκατομμύρια ευρώ
    4οτρίμηνο15 δισεκατομμύρια ευρώ
    (μη κανεις προεθεση ακομα...περιμενε)

    ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 31/12/2013
    1ο τρίμηνο17 δισεκατομμύρια ευρώ
    2ο τρίμηνο18 δισεκατομμύρια ευρώ
    3οτρίμηνο20 δισσεκατομύρια ευρώ
    4οτρίμηνο22 δισεκατομμύρια ευρώ
    (περιμενε λεμε...)

    ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 31/12/2014
    35 δισεκατομμύρια ευρώ

    ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 31/12/2015
    ΣΥΝΟΛΟ 50 δισεκατομμύρια ευρώ

    Τωρα μπορεις να κανεις οτι θες. Ακομα και να πνιγεις σε ΚΑΠΟΙΟ λιμανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΥΣΑΧΘΕΙΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, ΠΟΥ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΕΛΕΦΡΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ.
    ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ.
    ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΡΑ ΒΑΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και το πιο φοβερο απ`ολα,ΔΙΑΛΥΣΑΝ την ελληνικη οικογενεια.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ....
    Δεν αφησαν τιποτα ορθιο.Φορολογουν και τα 700 ευρω,που δεν φτανουν ουτε για τα παγια συν το νοικι.ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ το χαμογελο απο τον πατερα,την μανα,και κατ`επεκταση και απ`τα παιδια.Ολος ο νοτος της Ευρωπης λειτουργουσε σε αυτα τα προτυπα και βασταγε τα "στενα".Τωρα,ολοι θα γινουν αμερικανακια και βορειοευρωπαιοι.Διελυσαν το συμπαν.ΟΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΥΓ Μέχρι σαπόρτερ γίνομαι έτσι για σπάσιμο στον Χατζημαλάκα…..

    ---------------------------------------------

    Πως θα γίνει αυτό ρε γίγαντα Χαράλαμπε?Το σπάσιμο εννοώ,αφού το σαπερτεριλικι το στηρίζει και με τα δύο χέρια?Ο Πρόεδρος των τίτλων σας έχει κάνει και παραμιλάτε μου φαίνεται.Άιντε τώρα στις εκλογές θα βάλει τους μπροστινούς για να μην κλαίτε σαν τα πουτανάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δέκα έδρες και χωρίς να κατέβει ο ίδιος. Για να σας ξεφτιλίσει ανύπαρκτοι. Στήβεν ψάξου, έχει πηδήξει πολύ κόσμο ο χατζηχρήστος. Κι εσύ χαράλαμπε γράψου στους σαπόρτερς να σου τα πάρουμε από εκεί ηλίθιε. 1.000.000 χρωστάει η ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή