Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΑ...


        ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ  ΑΝΑΣΥΡΩ 2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΔΕ, ΔΕΥ, ΔΕΥ ΚΑΙ ΔΕΥΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ: 70 ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, 20 ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ 10 ΓΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ.
         ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΕΠΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΓΕΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΑ 300 ( ΜΕΙΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ) ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ FUNDS Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΔΙΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΚΑΙ ΥΨΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΤΗ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ IMAGE MAKERS, ΚΑΙ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
            ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
                                ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.




31 σχόλια:

  1. Καταρχην ,εγκαθετε, θα πρεπει να δουμε την πιστη εως παρακλητικη και πληρους λεπτομεριας παρουσιαση ποσου δια την κινητην τηλεφωνιαν,εις την οποιαν αναφερονται ακομα και τα λεπτα. Αρα,εφαρμογη πληρους διαφανειας.46.319, κομα τριαντα τεσσερα,λεπτα.
    Που θα τα ξαναδειτε αυτα ρεεεεε;
    (βεβαια η μονη παραλειψη στο ανωτερω νουμερο ειναι οτι δεν αναγραφεται η λεξη "ευρω" και αρα μπορουν να υποθεσουν οι εκγαθετοι οτι αυτο ισως αφορα λογαριασμο σε σουβλακια, η αριθμο σκαμπιλιων του μαυρου υπηρετη στα κωλομαγουλα του Παγκαλου.

    β)Υστερα,εφ'οσον αραδιαζονται οσοι περισοτεροι νομοι και νομιδια υπαρχοπυν προς διαθεση και οτι ηταν ευκαιρο σαν νομος και σαν αρθρο βλεπεις οτι ετοποθετιθει εις αυξουσα αριθμιτικην σειραν,( ν 2362-95 Α 267 αρθρ. 21-23 του ν.3871-2010 του π.δ 310 το ν. 3819563ΦΕΚ ΥΟΔ 448 4-10-2010 και αρθρου της Τριζηνας αυξ αριθμ.69 καθ.45 του νομου 1821 και 300 εναντι 300.000 Περσων, "μηδεν αγαν" Τετρ.ριζα του23 με τζατζικι και μια πατατες του ν3246-3453/38%$%$@%^#&846@%^*Ι65#$6@%#^&587#*$&$^ μουμπλε-μουμπλε #^357#%#^*$#^77$^$ κλπ)δηλαδη απασαι αι δυναμεις του νομοθετικου εργου ενυπαρχει εις το παραπανω αποδεικτικον προς επιρωσην της πραγματικοτητος και αρα της νομημοτηητος.

    γ) και τελος,χλευαστη της νομιμοτητος και της δημοσιονομικης ταξης, βλεπεις οτι αναφερει ξεκαθαρα οτι "ελεγθει" και οτι η ανωτερω δαπανη ειναι εντος του διαθεσιμου ποσοστου της υπο φορεα ΕΙΔΙΚΟ 23-660 φορεα (ξανα)23 και καε 0211 μουμπλε-μουμπλε#@*6%^@3#$5% του ν459-87 καθετος 45^$^&* μη λεμε τα ιδια6$$^$3$$%#35566%&%4#$%.

    Τωρα τι θες δηλαδη; Επειδη ο Μπουταρης μονο πινει,δεν μπορει ενας αλλος φιλασθενος οπως δηλωνει και ο ιδιος,ο χοντρομαλακας, να τρωει προκειμενου να καταπολεμισει την ασθενεια με την μεθοδο της ομοιοπαθητικης; Δηλαδη: Η γιατρια βρισκεται στην ιδια η αρρωστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενα τελευταιο σχολιο για τον μαλακα με τον αμπελωνα στο στομαχι:

    Η αληθεια ειναι οτι οι πουστιδες (στην ψυχη μιλαω) μου δινουν μια καλη ευκαιρια για "εκτονωση" οπως την λες.
    Και βεβαια με τιποτα δεν μπορω να ισχυριστω-οπως μου καταλογιζεις- οτι μπορει να αδυνατιζει η να ισχυροποιειται η θεση του Μικη με βαση την φρασεολογια μου. Η οτι τον υπερασπιζομαι,εστω και αποτυχημενα.
    Γιατι,ΑΥΤΟ θα ηταν η πραγματικη υβρης.

    Αυτο λειπε. Να χρειαζεται ο γιγαντας Θεοδωρακης και να περιμενει την οποια υπερασπιστικη γραμμη μου η την οποια επιχειρηματολογια μου.

    Απλα τα μεγεθη ειναι ξεκαθαρα και οι πορειες της ζωης οπως και οι προσφορες και οι θυσιες ειναι αυταποδεικτες.
    Δεν μπορει ενας βατραχος να κραζει μπρος στην μπαγκετα του Μικη. Οχι μονο την μουσικη αλλα αυτην των κοινωνικων αγωνων. Ασχετα αν πηγαν χαμενοι,οπως αποδεικνυεται απο το αποτυχημενο και καταχρεωμενο σημερα.

    Η μοιρα των μεγαλων αυτη ειναι. Οτι πρεπει συνεχως να ερχονται προσωπο με προσωπο και να συχγνωτιζονται κατω απ'την ιδια στεγη με τους δυστυχους μετριους. Οπως με αυτον τον σατυρο μεθυστακα κωλογερο.
    Αρα με τιποτα δεν με εχει αναγκη ο Μικης. Εγω τον εχω αναγκη.

    Το κανω για μενα. Νοιωθω καλα οταν βριζω πουστιδες,τι να κανουμε. Που κρυβονται πισω απο διατυπωσεις και τυπικουρες και δεν λενε αυτο που νοιωθουν, η θελουν.
    Πες ρε Ορεστη Μακρη της Θεσσαλονικης τι ακριβως αισθανεσαι. Την θεωρια σου. Την αποψη σου. Την πραγματικη αιτια για τα γραφιοκρατικα "σκερτσα" που κανεις.
    Ετεροφωτε,που περιμενεις μια αντιπαραθεση με καποιους για δειξεις οτι ειτε εισαι μεθυσμενος ειτε ξεμεθυστος,το μονο που κανεις ειναι απλα να κλεβεις ζωη απο τριτους.
    Μια ιδιοτυπη νυχτεριδα δηλαδη που οταν δεν πινει κρασι πινει την αναγνωρισημοτητα αλλων. Ακομα και αυτου του Ανθιμου.

    Δεν αποκλειεται την επομενη φορα οι καμερες να τον τσακωσουν κατα μεσης της πλατειας να εχει ανοιξει διαλογο με το αγαλμα του Καραμανλη.
    Με ενα μπουκαλι κρασι στο ενα χερι και ενα δημοτικο εγγραφο στο αλλο και να ζηταει μετ'επιτασεως-οντας στουπι ο πουστογερος- να παψει να παριστανει το αγαλμα και να μετακινηθει παρ'αυτα. Να παρει τα φρυδια του και τα φρακα του και να παει σε αλλη παραλια.
    Γιατι αυριο εχει παρελαση. Thessaloniki proud parade με λαστιχοπουτσες στο κωλο απαντες.

    Περασαν τα χρονια και δεν εμαθε τιποτα ο ρεμπεσκες. Μονο ενα συκωτι σαπιο εμεινε και τα εναπομειναντα εγκεφαλικα κυτταρα τα διαθετει για να κυνηγαει Μικηδες.
    Δηλαδη αυτο που θα ηθελε να γινει αλλα η φυση δεν βοηθησε και κατιντησε ποτης.
    Αντε με το μαλακα. Εναν που τρεκλιζει νοητικα θα τον παρουμε στα σοβαρα;

    Οσο για την φρασεολογια,εν γενει,αυτη διαφερει απο προσωπο σε προσωπο.
    Νοιωθω ασχημα οταν ειμαι αναγκασμενος να ακουω "πολιτισμενους" διαλογους με διαφορες γραβατες που απλα κατα την διαρκεια των εκλεπτισμενων λογιδριων τους, απλα διαπιστωνεις οτι σε εχουν πει μαλακα, αλλα στον πληθυντικο ομως. Δηλαδη μαλακας με τη βουλα του Μπαμπινιωτη.

    Το blog αυτο μεγαλωσε με τον αμεσο λογο και κυρια με τις αντιθεσεις του και την ελευθερια του. Και οχι με το πιανο και τα Γαλλικα και τα perfume, που ειναι απλα η επικαλυψη της βρωμας.

    Η εντυπωση σου οτι "δεν κολλας" ειναι τελειως λανθασμενη.
    Η-καθε- διαφωνια,δεν ειναι αρχη εχθρας και αντιπαθειας,αλλα αρχη παρεας και προοδου.

    Αυτα και παμε για αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος ΑΕΚτζής09 Ιουνίου, 2011 09:51

    Kαλα ολα αυτα, αλλα δεν μου απαντανε στην μεγαλη απορία μου:
    Τι διαφορά θα είχε αν μιλαγε ο Μικης σε μια απο τις πλατείες που του προτείνανε.
    Μηπως δεν θα γινότανε όλο αυτο το τζερτζελο που εγινε τελικα;
    Μηπως και ο Μικης σε αυτο το τζερτζελο αποσκοπουσε, τουλαχιστον εν μέρει;
    Μηπως δηλαδη και ο Μικης δεν μας λεει την πραγματική αιτία που χαλαει τον κοσμο για την Αριστοτέλους;

    Δεν ειναι οτι φοβαμαι την εχθρα και την αντιπαθεια Χρηστο. Αλλωστε δεν υφισταται τετοιο πραγμα, αλλιως δεν θα εμπαινα στο κοπο να γραφω που και που.
    Αμηχανία ίσως. Δεν είμαι αλλωστε οχυρωμένος πισω απο απαντήσεις και ακλόνητες πεποιθήσεις για όσα με απασχολουν, απο τον Ντεμη μέχρι τον Μικη. Και μαλλον θα τις ψαχνω για πολυ ακόμα.
    Οσο για το μπλογκ, δε ξέρω πως ήταν στην αρχη και πως κρίνεις ότι μεγαλωσε. 4-5 ατομα ειναι που συμμετέχουν στις συζητήσεις ολα κι ολα. Μπορει να μπαίνουν πολλοι περισσοτεροι αλλα αυτο δε λεει κατι για το μπλόγκ, παρα για το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα κείμενα του αρθρογράφου, ο οποίος τουλαχιστον στους αναγνωστες του Φιλαθλου ειναι γνωστος.
    Προσωπικα ξερω απο ατομα στα οποία το έχω προτείνει, ότι το μπινελίκι, η φτηνη χυδαιολογία και σπιλωση προσωπικοτητων το απαξιώνει σε μεγαλο βαθμο. Προφανως, "σε οποιους αρέσουμε" αλλα το λεω πληροφοριακά γιατι πιστευω ότι όντως θα μπορουσε να εχει μεγαλωσει, ως προς την παρεα των συνομιλητων δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος ΑΕΚτζής09 Ιουνίου, 2011 10:52

    Kαι για να το παιξω λίγο προβοκάτορας, ο Μικης ως γνωστόν ήταν ένας απο τους βουλευτες που διεκδίκησαν αναδρομικα αυξήσεις. Μετα τον σαλο φυσικα, παραιτήθηκε των αξιώσεων του λέγοντας ότι όταν εκανε τη προσφυγή δεν ήταν γνωστη η οικονομική κατασταση της χώρας.
    Δε ξέρω αν εννοούσε ότι η χώρα τοτε φαινόταν "ευκαταστατη" ή αν εννοούσε ότι δεν φαινοταν και απολυτως εξαθλιωμένη, αλλά η συγκεκριμενη κινηση, ακόμα και αν εγινε υπο των οικονομικων συνθηκων προ διετίας, ακομα και αν ο υπερασχολουμενος με την πολιτική Μικης δεν εγνώριζε, σας φαίνεται νομιμη, ηθική ή και τα δύο;
    Και ο Βουλγαρακης άλλωστε, προ μνημονίου είχε πει την θρυλικη ατάκα.

    Οπως λεμε και στα της ΑΕΚ, οχι στις προσωπολατρείες. Μπορει καποιος να εφτιαξε ωραια μουσικη, μπορει να μιλαει ωραια, μπορει να επαιξε ωραια μπαλλα, 1000 μπορει, ολοι ομως εχουν τις αδυναμιες τους και τα κουσουρια τους και την μπαγκετα κανενός δεν ακολουθώ απλα και μόνο επειδη λέγεται Μικης. Και ας κινδυνευω να χαρακτηριστω και βατραχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα Ανωνυμε ΑΕΚτζη.

    Πρωτα απ΄ολα αφου εισαι ΑΕΚτζης και ουχι ΑΕΚΤσης εισαι ευσπροδεκτος (πλακα κανω, ετσι κ αλλιως προσωπικα ΔΕΝ γνωριζω κανενα απο εδω, η μονη επαφη ειναι 1-2 e-mail και 1-2 τηλεφωνα).

    Για το που και θα μιλαγε ο καθε Μικης προσωπικα μου ειναι αδιαφορο. Οπως αδιαφορη ειναι και η πολιτικη πορεια του Μικη ειναι ανεμομυλος. Σαν συνθετης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και σαν ανθρωπος της τεχνης ειναι ΣΕΒΑΣΤΟΣ και σαν προσωπικοτητα αλλα και ο λογος του. Μεχρι εκει ομως, για μενα τουλαχιστον.

    Τωρα για το που θα μιλαγε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα ετσι οπως ειναι η Ελλαδα φτιαγμενη να απογορευει η να νουθετει την οποια πορεια συγκεντρωση κλπ.
    Σε μια χωρα που ο συλλογος για την προστασια της αυστραλεζικης σαυρας κλεινει με τα 17 μελη του το κεντρο της Αθηνας οτι ωρα γουσταρει, θεωρω ουτοπικο να λες στο καθε Μικη και το κοσμο δεδομενης της στιγμης και της περιστασης, που και αν θα μαζευτει.

    Ειμαι 100000% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Πολυδωρα (ναι αυτου του ΒΛΑΚΑ) που ελεγε οτι πρεπει να υπαρχει μια ταξη και δεν γινεται ο καθε πικραμενος να κλεινει το κεντρο οποτε γουσταρει και να μπλοκαρει για οσο θελει ολη την Αθηνα.

    Ισως επειδη εζησα χρονια στο Λονδινο και εβλεπα διαδηλωσεις που ελεγαν απο πριν ποσα ατομα θα ειναι που θα διαδηλωσουν και τι ωρα θα γινει η διαδηλωση.
    Αντιστοιχα τους περιφρουρουσε ΜΕ ΑΛΟΓΑ η αστυνομια και ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρενοχλησαν κυκλοφορια η κοσμο μιας και ηταν μαζεμενοι ειτε σε πεζοδρομια ειτε σε συγκεκριμενο χωρο...

    Τωρα για την συγκεκριμενη εκδηλωση δεν νομιζω οτι ο Μικης στα 87 του αποσκοπει σε κατι, ουτε εχει καποιον απωτερο σκοπο περαν του να φτασει σε πρωτη φαση τα 88..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα.
    Κοιτα. Την εποχη των μεγαλων μπινελικιων,ηταν και η μεγαλυτερη επισκεψημοτητα.
    Για το ποσοι διαβαζουν,μπορει να σε διαβεβαιωσει ο Steven. Και το οτι δεν συμμετεχουν,δεν γραφουν την αποψη τους αναλογος αριθμος επισκεπτων δεν οφειλεται στην ακομψη γλωσσα προς καποιους μαλακες η μπινεδες (γνωμη μου η και γνωμη αλλων.Ειπαμε)
    Υπηρχαν και θεματα που εβραζαν,θεματα ΑΕΚτζηδικα κυριως,και ο κοσμος προτιμουσε να διαβαζει απο το να γραφει.
    Η επισκεψημοτητα χτυπουσε κοκκινο,παρ'ολο που εγραφαν 10-15. Γιατι; Γιατι δεν προκειται για chating.
    Οι μονιμα γραφοντες δεν θα μπορουσε να ειναι 500, η 700.
    Μη μπερδευεσαι με τα chat-rooms. Ειναι κατι αλλο.
    Αγοραζοντας μια εφημεριδα ας πουμε,γραφουν-οπως γραφουν,-καμια εικοσαρια ανθρωποι. Δεν ειναι χιλιαδες.
    Στις αυτοδημιουργουμενες μαλιστα αυτες νεες διαδυκτιακες "εφημεριδες" οπως καλη ωρα εδω, μπορει ο αναγνωστης να γινει συμμετεχων, να εισβαλει οποτε γουσταρει,η μετα να ξανααποσυρθει στην αναγνωση και να ξαναεισελθει με την γραφη του οποτε θελει.

    Με αφορμη την ΑΕΚ δημιουργηθηκε ο ιστοτπος και ειναι απλα το κεφι του δημιουργου του,που το κανει οτι θελει.
    Απο εκει και περα οι συμμετεχοντες εκφραζονται οπως θελουν.Δηλαδη ελευθερα.
    Οσο για το "χυδαιο" και το "προσβλητικο" τουλαχιστον για μενα,μη το μπερδευεις με τις προθεσεις.
    Αυτα θα ελεγα και στον ιδιο τον μπεκρη.Αυτα θα ελεγα και ενωπιον δικαστηριου,και ενωπιον του Προεδρου της Δημοκρατιας και ενωπιον του Βουδα. Οχι μονο στις αποψεις μου για τον Μπουταρη αλλα για οποιον αλλο.
    Δεν ειναι δικαωμα μου; Εκτος και αν δεν ειναι.

    Και τελος, για να γυρισουμε για τελευταια φορα στον πολεμο της πλατειας Αριστοτελους και στην απορια σου, "γιατι σωνει και καλα θελει να μιλησει εκει και οχι αλλου" δεν το ξερω.
    Μπορει απλα να ειναι μια γεροντικη παραξενια
    Μπορει να το εχει παιξει στο στοιχημα.

    Υπαρχει ομως και ενας λογος που μαλλον μας διαφευγει: ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    Τα παραπερα ερωτηματα,δεν τα καταλαβαινω.
    Τι θα πει "γιατι"; Ετσι του γουσταρει.Δεν μπορει;

    Αλλα το πιο πιθανο ειναι να θελει-επισης- να μιλησει απο εκει,γιατι απο την συγκεκριμενη πλατεια εχουν ξεκινησει αλλα και σηματοδοτηθει μεγαλα πολιτικοκοινωνικα γεγονοτα της νεοτερης Ελλαδας. (την ξερει μια χαρα την πλατεια,απο την δεκαετια του 60,απο οταν δηλαδη αυτος ηταν στο δρομο και ετρωγε ξυλο και ο Μπουταρης φυτευε τα πρωτα αμπελια και αρχιζε τα πρωτα τρεκλισματα κατω απ'τα φαναρια του Δημου.

    Και τελος παντων ο Μικης να θεωρει οτι ειναι μια σωστη αφετηρια. Εστω και συμβολικα.
    Τελος παντως απο εκει θελει να απευθυνει τον λογο του προς οσους θελουν να παραστουν.
    Το προβλημα και το θεμα απο κει και περα ποιο ειναι δηλαδη;
    Επειδη μια μουστογρια θελει να τραβαει την προσοχη,πρεπει να ξυνουμε το κεφαλι μας για το αν εχει δικιο στις παραξενιες της η τις αντιπαλοτητες της με οποιον νομιζει οτι μπορει να εχει "οφελος";
    Η επειδη ειναι "εκλεγμενος απο τον λαο" να τον ακουσω με προσοχη; Και ο Ακης π.χ. εκλεγμενος και μαλιστα απανωτα ηταν. Να τον ακουσω τι εχει να μου πει;
    Οποια χωρα θα ειχε αναλογο "Μικη" εν ζωη θα τον "εκμεταλευοταν" στο επακρο. Εδω τον κρυβουν.
    Μαλλον ντρεπονται.

    Θα ανακυψουν θεματα προς συζητηση επειδη ο αλλος ειναι τυφλα και δεν ξερει τι του γινεται;
    Βρε δεν παει να πνιγει σε κανενα βαρελι με κρασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να γυρισουμε λιγο στο τιτλο του αρθρου μικροεξοδα:
    Ο Γκρέταρσον είχε υπογράψει πριν από περίπου 15 μήνες με το συμβόλαιο του να του αποφέρει 8.000 ευρώ το μήνα, δωρεάν σπίτι και δύο αυτοκίνητα.

    Απο οτι ακουγεται ετοιμαζεται λεει νεο συμβολαιο στον υπερμανατζερ μπακαλιαρο που σε 15 μηνες δεν εχει φερει ουτε ΕΝΑΝ (1) ποδοσφαιρηστη στην ομαδα.

    Εχει λαβει δηλαδη 15χ8 = 120 χιλιαρικα + σπιτι + εξοδα ταξιδιων κλπ + 2 αυτοκινητα δηλαδη χαλαρα 200+ χιλιαρικα σε ενα χρονο και δεν εχει φερει ΕΝΑΝ παικτη.

    Και λεω παικτη γιατι απο οτιδηποτε αλλο εχει φερει: Μας εφερε ενα Μολδαβο χτιστη, κατι μαυρακια που το γυρισαν σε CD στα φαναρια και φυσικα το πουλεν του που ηταν εγκυος η γυναικα του και το καταλαβε στο 5 μηνα. Αυτο μας ειπαν απο την ΠΑΕ δηλαδη, μη μπερδευωμαστε

    Φυσικα και μια χαρα αληθειες ειπε ο Φιολουσον οτι δηλαδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΟΜΑΔΑ που μπορει να δουλεψει ενας παικτης.

    3 μερες εκατσε ο ανθρωπος, συναντηθηκε και με τον προεδρο και πηρε χαμπαρι αμεσως για τι λαμογια βρωμαει εδω περα.
    Μιλησε και με 5-6 στις προπονησεις, του ειπαν οτι εχουν να πληρωθουν κανα 10μηνο, ειδε και το -23 απο το πρωτο και ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.

    Ε δεν ειναι και καμμια πυρινικη φυσικη.

    Αμα πας να κανεις μια δουλεια, με 10 κουβεντες και λιγο ψαξιμο καταλαβαινεις με τι εχεις να κανεις...

    Μονο ο Αλεφαντοθ της Ιθπανιαθ δεν τα ειχε καταλαβει ολα αυτα..

    Ο οποιοθ αλεφαντοθ παει να μας γεμισει δανεικους απο τη Σεβιλλη (ρε κολλημα με τη Σεβιλλη που εχουμε φαει) τους οποιους μια που θα τους δουμε και μια που θα τους χασουμε ΦΥΣΙΚΑ.

    Και ξανα-μανα τα ιδια παλι του χρονου.

    Και ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΙ παντα με τον ιδιο ακριβως τροπο μεταξυ προεδρου και προπονητη.

    Και ο Κασνακιδης ζηταει λεφτα ακομη, αλλα αυτο το error δεν λεει να φτιαχτει..

    Και μικραινει η ΑΕΚ φυσικα, αρκει εμεις να μασουλαμε με χρυσα κουταλια και να εχουμε βεβαια τους κετσετζογλου και τους αρναουτογλου με τους καραληδες να μας γλυφουν και να μας χαριζουν δημοσιοτητα με το αζημιωτο παντα..

    ΥΓ Ειδε και αποηδε ο Νατσο οτι με τον Αγαμιδη δεν προκειται να παρει ουτε τα λεφτα του 2010 και εβαλε μπροστα.
    Κατσε σου λεει να παρω ΕΓΩ μεταγραφη μονος μου για να πληρωθω απο τα εσοδα γιατι με τον Αρναρ και το μαμοθρευτο σε λιγο θα με βαλουν να πληρωσω κιολας.
    Οποτε απο τα 2,8 παιρνει τα 750 δινει και 100 στο μεσολαβητη του κονε με τους Αραβες πληρωνει και τον μανατζερ του 15% και μενει και 1,5 μυριο στην ΑΕΚ.

    Γιατι 1,5 εκκ θα ωφεληθει τελικα η ΑΕΚ απο την πωληση και αυτα τα 2,8 ειναι επικοινωνιακες ΜΑΛΑΚΙΕΣ του μαμοθρευτου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: Το ύφος του blog είναι ισοπεδωτικό κι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους όσο αναφορά τις συμμετοχές. Αλλά εδώ δεν ψήνουμε κουλούρια, ούτε και μπαίνουμε σε περιγραφούλες ή σε ερωτησούλες. ΑΥΤΟ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
    Η επισκεψιμότητα είναι πλέον σταθερά στο τετραχίλιαρο. Στο ούζο σκέψου, οτι θα είμαστε 15 άτομα, που γράφουν πλέον αραιά και που. Γνωρίζω προσωπικά έναν παρεξηγημένο ( κατά την γνώμη μου αδικαιολόγητα ). Επίσης τρελαίνεται το blog ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ:
    - ΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ 100, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.
    - ΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ 2, ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑΣ.
    Τα μπινελίκια πέφτανε παλιά, όταν πήγε αυτό το μέρος να χειραγωγηθεί. Αυτοφιλτραρίστηκε και πλεόν παρακολουθείται σιωπηλά.
    Εξακολουθώ να πιστεύω οτι μπορείς να έρθεις στην μάζωξη. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι διαμάντια.
    Και τέλος : Ουκ εν τω πολλώ το ευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και με 1.5 εκ. γιουρω θα "κλεισουν τρυπες" και "θα βρεθει ισαξιος αντικαταστατης";
    Ισως οι απανωτες "επι το κωλου ομιλιες" του Αδαμιδη του εχουν διδαξει οτι τελικα εισακουεται απο τον Πατερα ο οποιος δινει την ευλογια και την δυναμη στον υιο και εκεινος με την σειρα του πρατει το απανωτο και διαρκες θαυμα της μετατροπης των 2 γιουρο και 5 αρτων σε πακτωλο εκατομμυριων που θρεφουν της αναγκες του πολυπαθου πληθους.

    Η φαυλοκρατια ειναι ενα απο τα κοινα της Ελλαδας και της νεοτερης ΑΕΚ.
    Η οποια αντι να συνεχισει να θετει το στιγμα της απο την Αυτοκρατορικη ανατολη, 10 χρονια τωρα εχει γινει ενας Σιμητης. Μια μετριοτητα που πρεπει σωνει και καλα να γραψει κατι για αυτην η ιστορια.
    Και ενα καρο μαλακες,αναξιοι,μηδενικα και τιποτες, αρπαζουν καρεκλες, βγαζουν προφραμματικες δηλωσεις, "σχεδιαζουν", "οραματιζονται" και "πλαναρουν". Τι πραγμα; Τιποτα. Ενα βοτσαλο στη λιμνη.Χρησημοποιειται η ΑΕΚ οπως η Ελλαδα σαν ονομα η καποιο μεγεθος προκειμενου να κοινοποιησουν το "σχεδιο" και το "οραμα" Δηλαδη τον εγωισμο της κατσαριδας και τις δυνατοτητες της μυγας.
    Δηλαδη απλως να βαλουν τις κωλαρες τους πανω στις καρεκλες και να αρχισει να τρεχει ο μισθος,τα bonus και οι ατελειες,και οι φωτογραφιες στα εντυπα.
    Δηλαδη, "ξυσε τα αρχιδια σου με ενα σκαλιστηρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιουνίου, 2011 13:54

    DIMI, που λονδίνο?
    Εύχομαι όχι στις παρυφές της Moscow Rd...
    Brixton, Kennington, East Dulwich δε σε είδα, πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ09 Ιουνίου, 2011 14:25

    @Steven
    Πριν λίγο μιλούσα με το παρεξηγημένο.
    Μάλλον θα πρέπει να τον πάρεις τηλέφωνο, έτσι είπε, διότι απ ότι κατάλαβα παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Κάνε τον κόπο. Με την Άννα οκ.

    Αλίμονο αν ήταν κριτήριο για την ποιότητα του blog το πόσοι γράφουν.
    Είναι πολλές οι μέρες που θέλω να γράψω κάτι αλλά λόγο χρόνου ή κούρασης αδυνατώ.
    Είμαι σίγουρος στην ίδια θέση με την δική μου είναι και πολλοί άλλοι.
    Άλλο να κλέψεις λίγο χρόνο και να ρίξεις μια ματιά και άλλο να συμμετέχεις σε όλη την συζήτηση. Όπως είπε και ο Χρίστος δεν είναι chat room.

    Ο βλάκας πρόεδρος που έχουμε από τα τόσα ψέματα που λέει σε λίγο η μύτη του θα γίνει μεγαλύτερη του Ιθπανού. Πινόκιο κανονικός.
    Να φανταστείτε λέει τόσα πολλά ψέματα που έχει χάσει τον λογαριασμό και μερικές φορές για το ίδιο θέμα λέει διαφορετικό ψέμα.
    Ου ρε Πινόκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΛΗΦΘΗ ΟΒΕΡ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΡΑΔΑΚΙ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΗΛΩΣΗ:
    Η ΑΕΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ;
    ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;
    ΤΩΡΑ, ΑΜΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ, ΘΑ ΣΠΙΛΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ.ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΦΕΣ ΘΕΟΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΤΛ,ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΕΦ'ΟΣΟΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΡΔΗ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕ...ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ 'Η ΑΠΟΨΕΙΣ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ).ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΣΧΟΛΙΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΜΕ ΑΕΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ(ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Γιωργο, θα σε στεναχωρησω φιλε, ειμαι βλεπεις φλωρος και τυχερος που μπορουσα να ειμαι απο την καλη μερια south kesnington στα ορια με chelsea (συγκεκριμενα sydney street που ειναι καθετος της king's road) σχετικα ψηλα μια σταση απο khightsbridge.
    Πανω απ το αυλακι που λενε και εδω..

    Aν και η αποσταση δεν ειναι μεγαλη οχι πανω απο 3-4 στασεις..κανα δεκαλεπτο τεταρτο max

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Steven,μα γιατι απορεις; Αφου το ειπες πριν: ουκ εν τω πολλω το ευ.
    Αλλωστε ο Ελλην ποτε δεν ηταν πλειοψηφια. Απο την εποχη των Θερμοπυλων.
    Τωρα πως γινεται ο συνεχως παρουσιαζομενος ιστορικα ως μειοψηφια λαος, να αποζητα και να θελει να εφαρμοζει την πολιτικη της "αρχης της πλειοψηφιας" αυτο ειναι κατι που ισως ο Γιαλομ θα μπορουσε να το απαντησει.

    Dimi, ετσι για να σε πειραξω και να ριξεις κανενα μπινελικι και εσυ,εμαθα οτι ο μπακαλαος θα ανανεωσει το συμβολαιο του μεχρι τον...Σεπτεμβρη. Για να εκμεταλευτουν -λεει- τις δυνατοτητες και τις διασυνδεσεις του μεσα στην μεταγγραφικη περιοδο και να φερουμε τα καλυτερα υλικα στην οικοδομη.
    Σπανια. Κοκκινη αμμο απο την ερημο Γκομπι,φωσφοριζοντα φυκια απο τα νησια Φιτζι,κοραλια πολυχρωμα απο την Μαλαισια,παγο απατητο απο το Βορειο Πολο και τριχες απαλες απο της μαιμους τον κωλο.

    "γραφουμε ιστορια" λενε στο σποτ για τα διαρκειας.
    Οι Πανελαδικες τελειωσαν λεμε. Βαλτε τα στυλο στην τσεπη και τραβατε για κανενα μπανακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνεχιζεται το παραληρημα ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και ΜΑΛΑΚΙΑΣ του αγαμιδι:

    Ενω καθαρα ο νομος λεει: Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 20 (στην τροποποίηση του 2002, ΦΕΚ 239) περί επαγγελματικού αθλητισμού, απαγορεύεται η παροχή με το καταστατικό αθλητικής ανώνυμης εταιρείας οποιουδήποτε προνομίου σε μετοχές της, αυτος συνεχιζει να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ και να δινει φθηνοτερα τα διαρκειας στα μελη-μετοχους.

    Ο ανθρωπος εχει πλεον γινει και επισημα ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ μιας και ειναι και ΑΣΧΕΤΟΣ με την νομοθεσια ποθ διεπει την ΠΑΕ.

    Ο δε Αρναρ αφου εχει παρει ηδη μια 200αρα!!!!!! θα κριθει λεει μετα απο 3 μηνες αφου πλεον οι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν τελειωσει.

    Αρα ΜΑΛΑΚΑ τοσο καιρο παραδεχεσαι οτι πληρωναμε εναν δημοσιο υπαλληλο 200 χιλιαρικα (οσο ζηταγε ο Αραουχο δηλαδη...) για να καθεται και να ξυνεται. Και θα κριθει τωρα λεει ο μπακαλιαρος σε ενα τριμηνο. Να περιμενουμε δηλαδη ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ η μετγραφικη περιοδος και μετα που θα εχει σχολασει ο γαμος θα τον διωξουμε.

    Εκτος αν εχει στην ατζεντα του τα τηλεφωνα του Τσαβι και του Τζεραρντ και δεν μας τα λεει γιατι τα κραταει εκπληξη ο μαλακας.

    ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ?

    Που μας ξεφτιλισες για χαρη μιας ενστασης για προσωπικη κοντρα ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΑΧΡΗΣΤΕ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ...

    Που μιλας ΕΣΥ για δημοσιους υπαλληλους, ΑΧΡΗΣΤΕ?

    Εχετε μαζευτει εκει μεσα ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ οτι εχει απομεινει και μας το παιζεις και προεδρος.

    Που σε κανονικες συνθηκες το μονο προεδριλικι που θα εβλεπες ειναι στο gay parade του μπουταρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανωνυμο με κεφαλαια: Συμφωνουμε σε ολα. Μονο στην πρωτη παραγραφο εχω μια ενσταση.
    Οχι και ανθρωπος του συστηματος ο Μικης.
    Μη τα χασουμε και τελειως.

    Η εξω απο τα νεοελληνικα μυαλα νοοτροπια του και φιλοσοφια του περι ομονοιας και ληθης στο παρελθον προκειμενου σαν λαος να βρουμε κοινο "τοπο" και να ξεφυγουμε απο τα αμαρτηματα μας, τον οδηγησε σε αποφασεις δυσνοητες για οσους βλεπουν μεσα απο μικροκομματικα γυαλια και πολυ περισσοτερο ενοχλησε τους κολλαουζους του συστηματος, αυτους που φτιαχνουν το "κλημα" δηλαδη,για να το φαει ο λαος-γαιδαρος.

    Αυτους του πουστιδες τους ψευτοπανεπιστημιακους, αρχιδογραφιαδες, κλπ νεοφιλελευθερους πολυ-πολυ-πολυ-πολιτισμικους πρασινο-οικολογικο-νεοτεριστες και τα αρχιδια μου κουνιουνται, δηλαδη απλα τους μισθοφορους, οι οποιοι την παναθρωπινη λαλια του, και την υπερανθρωπη και αρα ανεφικτη οντως- προσπαθεια του να συνενωσει τους πολους της διχονιας και της διαιρεσης, που δεκαετειες,εκατονταετιες τωωρα ειναι το μεγαλο σαρακι του νεοελληνα, την μετεφρασαν τεχιεντως σαν "αστοχες επιλογες" και "κακες παρεες",χαρακτηριζοντας τον "πολιτικο εκρεμες"

    Αλλα φαινεται οτι εκτος απο σαρακι,ειναι και τροπος ζωης πλεον. Αρκει μια φορα να τον παρεις απο πισω και θα τον ζητας για παντα.

    Και αρα ας πεθανει επιτελους αυτος "ο Μικης" τουλαχιστον να μην αναπνεει τον σαπιο αερα των υπηρετων των ξενων συμφεροντων, που το σκυψιμο το αποκαλουν "συνεννοηση",την φαπα "δεσμευση τιμης", την κλωτσια "συμβατικη υποχρεωση" και το φτυσιμο "ορο συμβαλομενων ενος μνημονιου".

    Αξιος εστι ο πουστης αυτος λαος που ενω γεμιζει τα σταδια και τις πλατειες για να ακουσει λαικη ποιηση δια της μουσικης Μικη, παρ'ολα αυτα επιλεγει τους ακριβως αντιθετης "κουλτουρας" σφαγεις του, εκεινους δηλαδη που τον γαμουν πατοκορφα εις ετην πολλα.
    Γεια σου αχρονε μαλακα.

    Ενας γερος με μια μαγγουρα καθησε κατα μεσης της κεντρικης πλατειας Θεσσαλονικης, πρατωντας την πρωτη ατομικη πραξη αντιστασης εναντια στην μεταπολιτευτικη "κυνοβουλευτικη κληρονομικη ολιγαρχια".
    Και ασφαλως διαπιστωνοντας ο ιδιος με πικρα οτι δεν περασε μια μερα απο τον πολεμο με το σαπιο κρατος και το βρωμερο παρακρατος. Τα οποια ειναι κατι σαν τις φυσεις του ιησου κατα την ορθοδοξια. Δυφυες. Δηλαδη δυο σε ενα.

    Ακομα και στα 87 κανει αυτο που θα επρεπε να κανουν ΟΛΟΙ οσοι δεν τρωνε και δεν φυλανε κατουρημενες ποδιες.
    Η ντροπη ειναι ολων μας που ακομα και τωρα, ενας γεροντας με ασπρα μαλια,υποβασταζομενος, δειχνει τον δρομο σε μια μαχη.
    Κατι που θα επρεπε να ειναι προφανες και κοινος στοχος ολων.
    Πουτανα Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡΗΣΤΟ,Ο ΜΙΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΡΜΑ ΤΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ,ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΙΔΕΩΔΗ,ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(;) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΓΚΑΝΤΙ 'Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( με τα κεφαλαία, βάλε ένα ψευδώνυμο αδερφέ ): ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΝΤΙ
    ( κάργα ανώμαλος ο Ινδός )ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ( τεράστιος ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΡΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΓΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ, ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ για να ακούει έστω παράνομα ΕΛΥΤΗ.
    ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΣ ΚΑΘΑΡΑ. ΠΟΤΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ; ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ; ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;
    ΠΡΙΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΟΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς ανωνυμο.
    Συμφωνω απολυτα. Τι δουλεια εχει ενας μουσικοσυνθετης στην πολιτικη. Και δει την Ελληνικη.
    Κακως ενομιζε οτι την εφεση στο ωραιο και την αγαπη στην ποιηση και την μουσικη,που ειχε ο ιδιος,θα μπορουσε να την μεταλαμπαδευσει σε ενα ματσο σκατοχωριατες,που γαμουσε και γαμει ο ενας την μανα και την κορη του αλλου για ενα ξεροκοματο.

    Ειμαστε πληρεις αλλωστε απο "πολιτικους". Μιλαμε για τανκερ.
    Αρκουν καποιοι ηθοποιοι, δικηγοροι, δημοσιογραφοι, που απλα συμπληρωνουν τις λιγες θεσεις που αφηνουν κενες τα ανεπαγγελτα τα κομματοσκυλα,που κατα εκατονταδες αναριχονται με φοβερες και με αιματα.

    Και αιφνης συμπληρωνεται το δυναμικο πολιτικο προσωπικο που σαν τα σκυλια σκιζουν κομματια απο κρεας σε ενα ονοιρεμενο φαγοποτι με θεατες μερικα εκατομμυρια μαλακες που στριφογυριζουν σαν κορακια στον καταγαλανο δημοκρατικο ουρανο μας καραδοκωντας μερικα κομματια απο τα απομειναρια.

    Ευχαριστουμε γερο εσενα και μερικα αλλα κοροιδα που δουλεψατε,φυλακιστηκατε,εδαρθηκατε και ματωσατε και φτιαξατε το μεταπολιτευτικο κλιμα για λογαριασμο μας.
    Αντε να χαθειτε τωρα.
    Αμα θελεις ομως γερο-Μικη,σε κανουμε προεδρο της Δημοκρατιας.Ακινδυνα και να μας δινεις και οντοτητα πολιτικη.
    Αν δεν θες,αι στο διαολο και και ακομα παραπερα. Και εσυ και ολοι οι "ομοιοι σου"

    Οπως ξερες καλα,του επροσφερθει η θεση του Προεδρου της Δημοκρατιας. Θα το θυμασαι.
    "και πως θα δινω το χερι μου στους σφαγεις των λαων"; απαντησε εκεινος λεγοντας "ευχαριστω,δεν θα παρω".
    Την ευκαιρια τους να τον σκυλευσουν ΚΑΙ ΕΤΣΙ, την ειχαν αλλα τους διεφυγε.
    Αρα, δεν θελησε ποτε να γινει "τοτεμ" της πολιτικης, η καποιος εξεχων πολιτικος "βουδας".

    Αυτο που παντα προσπαθουσε με κοπο και πονο και μελετη, και ξενυχτια,και εξοριες και φυλακες και ολα τα ωραια,ηταν να κοινωνισει,τον δυστυχο κοσμακι. Να περασει δηλαδη στον ραγια, στον αγραμματο η καλυτερα αμορφωτο, τους μεγαλους διδακτικους στοιχους μεσα απο γνωριμους και οικειους μουσικους ηχους, προκειμενου να εκπαιδευτει στο ωραιο και το μεγαλο.

    Να δει δηλαδη ο στραβος τον δρομο του,να αντιληφθει το τι εχει στα χερια του και να οριζει ο ιδιος την μοιρα του,αντι να ειναι ενα γιουσουφακι.

    Οι οποιες φευγαλαιες ενασχολησεις του με τον κοινοβουλευτισμο (και οχι με την "πολιτικη" γιατι ο Θεωδωρακης εκανε πολιτικη με την μουσικη και τον γνησιο λαικο αγωνα. Δηλαδη την Αριστοτελικη πολιτικη που ειναι και η ορθη και οχι το μασκαρεμα του Αγγλοφερτου αντιπροσωπευτικου κοινοβουλευτισμου. Δηλαδη το να αφηνεις την τυχη σου στους ολιγους)ηταν αποτυχημενη.
    Και αυτος ειναι ο θριαμβος της αποτυχιας ενος λαου τελειως μαλακα και στραβοξυλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακομα και τωρα που μιλαμε,ενω απαντες, το νοιωθουν το σφυξιμο του λουριου στο λαιμο και το χαος ειναι στα ποδια τους, ακομα και τωρα καθονται στις καρεκλες και τις πολυθρονες τους.
    Ηχει συναγερμος. Μα καθονται. Ειναι μουλοι και μαλακες; Ειναι ειλωτες; Ισως
    Ειναι ασφαλεις κατω απο μια επικυριαρχια,γιατι η πληρης αυτονομια ενεχει ευθυνες, πολυ δουλεια και γνωση; Σιγουρα.
    Ακου λεει "για να γυρισει ο ηλιος,θελει δουλεια πολυ"! Μας δουλευεις ρε Μικη; Αφου λιακαδα εχει καθε μερα,ειτε δουλεψουμε,ειτε οχι. Θα μας τρελλλανεις;

    Ειδικα εκει στην χαλλλαρη Θεσσαλονικη, ενας γερος παραξενος λεει κατι ακαταλαβιστικα πραγματα περι πωλησης,προδοτων,ραγιαδων,χαμενων γενιων,υποδουλωσης και βιασμου, μονο 6-7 χιλιαδες πηγαν να ακουσουν.
    Ενω αμετρητοι αλλοι κατεκλεισαν τις καφετεριες και τους γυρω δρομους,οσοι δηλαδη ειχαν τις δυναμεις να βγουν απο τα σπιτια τους μετα και την σημερινη πολλυ χαλλαρη ζεστη.
    Γραφοντας στα αρχιδια τους τον γερο ομιλιτη.

    Ευχομαι οταν θα ερθει ο Σκοπιανος,Βουλγαρος και Τουρκος φεουδαρχης,να τους βαλει κατω απο τεντες για να μην χαλανε και το δερμα τους.
    Και βαζελινη παιδια για τις λαστιχοπουτσες που ερχονται.
    Τετοιοι εισαστε,τετοια θα παθετε.

    Μικη,πεθανε επιτελους να ησυχασουμε. Μας ταλαιπωρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
    ΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΑΥΓΑ, ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ;
    ΝΑΙ. Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΗ.
    ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ, ΕΛΕΓΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΥΧΤΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚ365, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ, ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΛΥΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΜΕΣΩ SUPPORTERS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ε, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΥΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κατ`αρχην να ευχαριστησω για την προσκληση.Δεν γνωριζω αν θα μπορεσω να βρισκομαι στο ουζο,λογω πολλων υποχρεωσεων,αλλα θα κανω το παν για να τα καταφερω.
    Διαβασα τα σχολια για τον Μικη,τον Μπουταρη και την συγκεντρωση.
    Σαν ανθρωπος εχω μαθει να μην χτυπαω καποιον σε ευαισθητα σημεια του,οπως το παρελθον με το αλκοολ του Μπουταρη.Βεβαια κι ο ιδιος θα πρεπει να μην προκαλει με την σταση του,που στην προκειμενη περιπτωση ειναι αδικαιολογητη.Αφου τα θελει ο κωλος του ας τα ακουσει....
    Ο Μικης,ειχε συγκεκριμενο λογο που ζητησε αδεια απο την δημαρχια.Το πιο απλο θα ηταν να εβγαζε μια ανακοινωση η Σπιθα,πως ο Μικης θα ειναι στην Αριστοτελους στις 6 το απογευμα για καφε,και να μαζευοταν ο κοσμος.Ζητησε την αδεια για να ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ τον Πασοκικο δημαρχο,και αυτους που ΠΙΕΣΑΝ τον Μπουταρη στο να μην δωσει αδεια.Γιατι ηταν τοσες πολλες οι πιεσεις που δεν φανταζεστε.Παλια καραβανα ο Μικης,την ευκαιρια δεν την αφησε ανεκμεταλευτη,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.Αν θα μαζευονταν π.χ 50000,τωρα θα μαζευτουν 150000 κοσμου.
    Οσον αφορα την περιοδο της συγκυβερνησης,μεγαλυτερος αντιπαπανδρεικος δεν εχει περασει απο τον τοπο.Το γεγονος και μονο πως επρεπε να μην ξαναβγει ο Αντρεα,τον εκανε να πεισει τον Φλωρακη.Αλλωστε φαινεται κι απο τις τωρινες του δηλωσεις.
    Κατηγορουσαμε τους ανθρωπους των τεχνων και του πνευματος οτι εχουν λουφαξει και οτι δεν βγαινουν μπροστα,για να σταματησει η σαπιλα της χωρας.Και πραγματι,υπαρχουν πολλοι.Και βγαινει τωρα ο Μικης,μπαινει μπροστα,και εχουν αρχισει οι λοιδωρισμοι και οι αφορισμοι.Αν δεν το`χεις μεσα σου δεν κανεις τιποτα,Και ο Μικης το`χει,και το ξερουν απαντες.Τουλαχιστον βρεθηκε καποιος....
    Οσο τωρα για τα μαχαιρωματα μεσα στην κυβερνηση,γινεται της πουτανας το μαγκαλι.Σε ατακτη υποχωρηση πηγε ο ΓΑΠ,για να παρει οδηγιες.Και δεν ειναι τυχαιο οτι βγηκαν τα μαχαιρια στην Ευρωπη,ολοι εναντιον ολων.Πολυ μεγαλη πιεση δεχεται κι ο Σαμαρας,και ειναι ετοιμος να τιναξει τα πεταλα.Και κατι που θα βγει σε λιγες μερες,το ΜΠΑΜ που λεγαμε.
    Να μπουν και οι ιδιωτες στο παιχνιδι θελουν οι μισοι ευρωπαιοι.Οι ΑΛΛΟΙ ομως δεν θελουν γιατι φοβουνται ενα και μονο πραγμα.Ποιοι,αυτην την δεδομενη στιγμη,εχουν ΧΡΗΜΑ να σπρωξουν? Μονο δυο,η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ.Το ανοιγμα στους ιδιωτες σημαινει μπουκα των δυο αυτων στην Ευρωπη,για αυτο και το ρομαντσο του Ομπαμα για την Ελλαδα.Με δεδομενο πως ο Πουτιν θα γυρισει στην προεδρια,και με τις καλες σχεσεις με τους Κινεζους,αυτοματως οι αλλοι μισοι θα παρουν απο το τριτο το μακρυτερο.Ειπαμε,χρυσος δεν υπαρχει ουτε για σφραγισμα στις ΗΠΑ,χωρια που οι Αραβες αρχιζουν και κανουν νερα...Θα συνεχισουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ,ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΟΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΣΕ,ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ,ΠΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΓΝΩΣΤΗ,ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ,ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ,ΑΓΕΛΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΗΣ ΜΑΖΑΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ;ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ,ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΦΑΓΕΙΣ.ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΙΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΜΟΡΤΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΑΡΚΩΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΞΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΑ,ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ,'Η ΣΕ 5Ο-1ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ 'Η ΛΑΘΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΒΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ,Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΛΗΘΗΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΝ", ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ. ΤΥΠΟΥ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ Ή ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ;
    ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, αλλά πλέον όχι εδώ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ.
    ΚΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ REUNION ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΩ: " αυτούς που ψάχνεις να τους ξαναδεις, θα τους γνωρίσεις πάλι.... άλλον θα λένε Κωνσταντή κι άλλον ...."
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΤΕ; ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΜΑΤ ΠΟΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;
    ΩΠΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. To θεμα "Μικης" ας το τελεψουμε γιατι κουρασε.
    Ενα τελευταιο σχολιο: Η μεγαλη ανοησια του ευφυους (αν μπορουμε να κανουμε χρηση του αντικρουομενου) ειναι οτι βαθια πιστευει οτι θα επρεπε και μπορει να μετατρεψει τους ηλιθιους σε κατι σοβαρο.

    Η τελευταια παραγραφος περι Κινας-Ρωσσιας και Και Ευρωαμερικης ειναι το μεγιστο οσο αφορα στα γεωπολιτικα μιας και οπως σωστα λεει και ο Steven και που αντιλαμβανομαστε ολοι μας, εδω ειναι η Γορτυνια του ποδοσφαιρου.

    Η Ευρωζωνη πρεπει ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ να παραμεινει ως εχει και να μην υπαρξει το ντομινο με μια ενδεχομενη χρεωκοπια της χωρας πειραματοζωο,δηλαδη της Ελλαδας γιατι θα πρεπει να πληρωσει, να "σταξει" η AIG, δηλαδη οι ΗΠΑ το ευτελες ποσο των 4 τρισεκατομμυριων δολαριων για τ5ην καλυψη των ασφαλιστηριων συμβολαιων των cds.

    Tο ευρω ειναι το τελευταιο αναχωμα για την Αμερικανικη οικονομια πριν το μεγαλο τσουναμι της Ρωσιας που ερχεται με φορα και βεβαια της Κινας που ερχεται με μεγαλυτερη φορα.
    Δηλαδη ειναι θεμα της παγκοσμιας οικονομικης επικυριαρχιας και πρωτειων.
    Ολα ειναι θεμα γεωγραφιας.
    την αγαπω πολυ.
    Οταν "κοιτας απο ψηλα", δηλαδη οταν εχεις μια υδρογειο καπου κοντα σου και της ριχνεις μια ματια,λυνεις ολες σου τις αποριες στο "γιατι" και "πως".

    Ολα αυτα βεβαια-τα πολυπλοκα οικονομικα που οντως ζαλιζουν και επι τουτου ειναι τετοια- ποσως τα γνωριζει ο κοσμακης οπως σωστα λες. Και στο κατω κατω,ειναι ετσι "κατασκευασμενος" ωστε να μη ψαχνει για πολλα και πολυπλοκα,παραμονο τα ψιλα στην τσεπη του για τα κοινοχρηστα και τις μικροτερες τιμες μετα απο ενδελεχη αναζητηση στα ραφια των σουπερ μαρκετ.
    Αλι και τρις αλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΗΒΕΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ.ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή