Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

           ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, θέση την οποία θα πάρει η " Βιτάλη ", που θα έμπαινε αύριο. Την Πέμπτη υπάρχουν 2 αποφάσεις του κράτους.
#################################################################################
           Υπάρχει περίπτωση να καλέσετε υδραυλικό, όταν όλα δουλεύουν στην εντέλεια; Μιλάω για τον ανδρικό πληθυσμό κι όχι τον γυναικείο που μπορεί και να τον θέλει μήπως και πνίξουν κανά κουνέλι παρέα. Εκτός πάλι κι αν υπάρχει καμιά μουνάρα που ξέρει να φτιάχνει καζανάκια, οπότε τι πρόβλημα να έχει ένας άνδρας να το χαλάει συνέχεια;
          Πάντως το να πέφτει συνέχεια μια πληροφόρηση σχετικά με ενδεχόμενη πρόσκληση υδραυλικού, σημαίνει οτι κάτι σχετικό στο σπίτι είναι έτοιμο να χαλάσει και το κρατάμε με μπαλώματα ή γιατροσόφια. Και κάπου εδώ λογικά βρίσκεται και η εταιρεία μας με τα σούρτα φέρτα των προτάσεων για τον Σκόκο.
           Ξεπάστρεμμα του υλικού; Πτώση των μελλοντικών εξόδων; Χαμήλωμα της ποιότητας; " Ποιόν παίκτη να πηγαίνω να βλέπω τώρα πλέον;"  Λογικά ερωτήματα ή και λογικές θέσεις.
           Ξέρει μπάλα ο Σκόκο; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ξέρει ποδόσφαιρο ο Νάτσο; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Άλλο ασβέστης κι άλλο πυροσβέστης. ΑΛΛΟ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
          Ο Σκόκο είναι παίκτης άχρηστος για οποιαδήποτε ομάδα σοβαρή, που θέλει να παίζει με κάποια τακτική και να έχει κάποιες απαιτήσεις προσφοράς ( όχι του 9 ) σταθερές, που να μπορεί κάποιος προπονητής να ποντάρει πάνω του. Είναι ο κλασσικός απρόβλεπτος τεμπέλης, που υφίσταται σαν μέλος μιας ομάδας, ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΑΛΕΝΤΟΥ. ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, είναι στην σφαίρα του άγνωστου.
         Και μάλιστα στις κακές μέρες του λογικά, ή στα κακά φεγγάρια του ( παράλογα ) , ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Ο Σκόκο είναι ένας παίκτης, που πανεύκολα βγάζει από τα ρούχα του οποιονδήποτε προπονητή αλλά κυριότερα κι όποιον συμαπίκτη του  τολμίσει να του κάνει παρατήρηση.
          Και δεν είναι τυχαίο που δεν είναι διεθνής. Έστω σε κάποια προομάδα. Είναι ο παίκτης, που αν αντιληφθεί οτι τα πάντα ρολάρουν καλά, τότε κάπως πρέπει κι εκείνος να δείξει οτι υπάρχει. Είναι ο παίκτης που δεν θα κουράσει το αντίπαλο μπακ με κάποιο συνεχές πρεσσάρισμα ή τρέξιμο, αλλά αν το δει να είναι χειρότερο του, τότε θα του αλλάξει τον αδόξαστο. Στον μέσο όρο, δηλαδή τόσες χαμένες ή τόσες κερδισμένες προσπάθειες, δεν μπαίνει. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ, ΑΦΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
          Δεν κατηγορώ την διοίκηση της ΑΕΚ που θέλει να τον πουλήσει. Και, ακριβό συμβόλαιο έχει, και, η φανέλλα μας δεν γίνεται να στηριχτεί εκεί πέρα πάνω. Η ΑΕΚ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ. Εγώ θα έλεγα και λιγότερα ακόμα, αρκεί να χαλάσει κάτι ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ. Βέβαια στο θέμα αυτό θα παίξει και κάποια μίζα( εννοώ θα την δώσουμε ), αλλά δεν πολυπειράζει. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΑΝΟΜΠΑΛΑ. Για το τελευταίο, ποιός δεν θα ήθελε τον Σκόκο στην ομάδα του;  Όμως στην σούπερ λίγδα, δεν παίζεται κάτι τέτοιο. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Στην γειτονιά ο καθένας παίζει για τον εαυτό του χωρίς προπονητή. ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΥΣ.
         Συνολικά, η προσφορά του Αργεντίνου κρίνεται περί το 6 από εμένα. Προσφορά πιο κάτω κι από τον Γεωργέα, που σαν τεχνική κατάρτιση είναι το μισό από τον γενίτσαρο. Και τι θέλω; ΤΑ ΠΑΛΙΑ, αλλά επειδή δεν μπορώ πια να τα έχω, ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΑΝΔΡΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, που δυστυχώς θα κάθεται μέχρι τον Νοέμβριο στον πάγκο μας. Γιατί Νοέμβριο; Τότε δεν δήλωσε ο Καζνακίδης οτι σαν μεγαλομέτοχος, θα κάνει εκλογές για νέο ΔΣ;
             ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΚΟΚΟ ΛΟΙΠΟΝ και μακάρι η απαργεντινοποίηση της ομάδας, νάναι 'ένα βήμα. ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, αλλά δεν κάνουν για ομάδες. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΕΝΑΣ ΣΑΧΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ, αν και τον βλέπω κι αυτόν να φεύγει.
          ΥΓ1. ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ. ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΣΑΝ ΗΡΩΔΗΣ ΣΦΑΖΕΙ,  Ή ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΑΣ. Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΤΥΣΕΙΣ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
         ΥΓ2. ΚΕΦΑΛΑΙΟΑΓΟΡΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;  ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ.
                      ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
           ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, που ρωτάω μια βαρώνη πόσο πάει και τι περιλαμβάνει. Αυτή μου λέει την τιμή και το σέρβις, και διπλασιάζοντας την τιμή εγώ, της προτείνω τα δικά μου. Τι λέτε να έγινε τελικά; 

29 σχόλια:

  1. Steven συμφωνώ απόλυτα. Ο Σκόκο εξαφανιζόταν απο το γήπεδο και εμφανιζόταν μόνο όταν το παιχνίδι γινόταν ροντέο (βλ. τελικός με γαύρο). Δεν φοηθούσε στην ανάπτυξη, δε συμμετείχε στην άμυνα και είχε συχνά πυκνά "ψυχολογικά". Και εκτός των άλλων χωρίς φιλοδοξίες όπως αποδείχτηκε. Τα γκόλ του βέβαια σπάνιας ομορφιάς και τα πεντάλεπτα του ανα 10 παιχνίδια δαιμονισμένα. Αλλα στη σούμα αρνητικός. Και να φανταστείς steven οτι σύμφωνα με δήλωση του Ντέμη, τον παρακολουθούσε 3 χρονια το τμήμα σκάουτινγκ. Καλά τι ομάδα θέλαν να φτιάξουν? Θα μου πείς το συγκεκριμένο τμήμα σκάουτινγκ έφερε Βιελίνσκι, Μάλμπασα, Κυριακίδη κ.α. Βλέπεις δεν είχαν τις διασυνδέσεις και τις πληροφορίες του Γκρέταρσον!!!
    Υ.Γ. Σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Κασνακίδη... «Σαν μέτοχοι στην Supporters Α.Ε, θα έχουμε την δυνατότητα να εκλέγουμε Διοικητικό Συμβούλιο και να εγκρίνουμε τον προϋπολογισμό της ομάδας. Όσον αφορά το αγωνιστικό, υπάρχει και θα υπάρχει διοίκηση, τεχνικός διευθυντής και προπονητικό τιμ που θα πρέπει να αποφασίζει». Διοικητικο σουμβούλιο που, στους supporters ή στην ΠΑΕ?
    Τη διοίκηση ποίος θα τη διορίζει? Με το που δώσουν οι supporters τα λεφτά στην ΠΑΕ, θα πρέπει την επόμενη μέρα να εκλεγεί νεο Δ.Σ.
    ΥΓ. Αδαμίδης: "ο Σκοκο θα αντικατασταθεί με ισάξιο". Ειναι η πρώτη φορά που ξέρω οτι λέει ψέματα και μένω ήσυχος. Για φανταστείτε να μας ερχόταν νέος Σκόκο. Κατα τα άλλα με ισάξιο αντικαταστάθηκε και ο Μαιστόροβιτς. Πάντως , δε θα δούμε που δε θα δούμε μπάλα τα επόμενα χρόνια, τουλάχιστον ας ξεχρεώσει η ομάδα μπάς και την πάρει κανένας άξιος και σοβαρός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,

    Ο Σκοκο (και ο καθε σκοκο) ειναι ενα ΕΡΓΑΛΕΙΟ στα χερια του καθε προπονητη που πρεπει να υπαρχει στην ομαδα με μια βασικη προυποθεση: Να υπαρχει ομαδα....

    Δηλαδη να υπαρχουν 2 ακραια μπακ ΣΟΒΑΡΑ (οχι Λαγοι με πετραχειλια) που θα μαρκαρουν και θα κοβουν στο ενας με εναν και δεν θα ζητανε απο το χαφ να κατεβει 30-40 πισω για να βοηθησει τοσο πολυ και μετα καπακι να κανει παλι αυτα τα μετρα μπροστα για να δημιουργησει.

    Να υπαρχουν 2 κοφτες που να μπορουν να περασουν ΜΙΑ πασα με κατευθυνση ΕΜΠΡΟΣ και οχι πλαι και πισω που κανιε ο τσαφα τουφα ο μακος και ο φραπες

    Κια τελος τα χαφ (ναι φιλοι μου υπαρχουν και αυτα στο ποδοσφαιρο ασχετα αν εμεις εδω στην ΑΕΚ τα εχουμε ξεχασει) να ανοιγουν τη μπαλλα στο πλαι για να τραβανε παικτες και να απλωνει το αντιπαλο παιχνιδι δινωντας χωρους στους επιθετικους.

    ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

    Γιατι αν παρει τη μπαλλα 5 μετρα εξω απο την περιοχη ΧΩΡΙΣ να χρειαζεται να περασει πρωτα 3-4 και να κανει 20 μετρα, η την παρει ΜΕΣΑ στο κουτι πολυ απλα εχει ΚΑΙ την τριπλα ΚΑΙ το σουτ ΚΑΙ τη λομπα-ποδια να κανει.

    Σε μια ΑΕΚ δηλαδη του 2007-8 με Ζηκο Εμερσον Σεζαρ Εντινιο κλπ

    Μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ δηλαδη και οχι αυτο το σιχαμα.

    Εδω εμεις παιζουμε το συστημα η μπαλλα στο Νατσο λιγο κατω (η πανω) απο τη σεντρα και αντε να δουμε..

    ΟΚ ετσι ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙΣ τον παικτη και ΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ.

    Ποσο να αντεξει οχι ο Σκοκο αλλα ο Μεσι να βλεπει τους υπολοιπους 10 να του πετανε τη μπαλλα και να μην μπορουν να αλλαξουν μεταξυ τους 3 πασες?

    Αντε και περναγε 2-3 ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ μετα?

    Με λιγα λογια, ο Σκοκο ΣΙΓΟΥΡΑ εχει τα ελλατωματα του, αλλα με την αναρχια που επικρατει αγωνιστικα αυτα φαινωνται ΠΟΛΥ περισσοτερο.

    Απλα φανταστειτε τον σε μια νορμαλ ΑΕΚ που με τους μαλακες που εχουμε μπλεξει μαλλον δεν θα την δουμε ποτε.

    Εξαλλου το προβλημα που ελεγε ο ιδιος ειναι οτι ΔΕΝ του εξασφαλιζει η ομαδα ενα ποδοσφαιρικο μελλον δηλαδη δεν αναβαθμιζεται και δεν εξελισσεται οταν παιζει με τους Λαγους και τους Καραμπελες..

    ΟΚ ΦΥΣΙΚΑ και κοιταει τα λεφτα του (ποιος δεν το κανει αλλωστε) αλλα ΠΟΤΕ δεν δημιουργησε προβλημα και παντα ηταν ενας συνεπης και ηπιος χαρακτηρας.

    Δεν περασε και λιγα. Τη μια τον κουτουλαγε ο γκαμηλας την αλλη ο προεδρος απειλουσε με μυνησεις τον μανατζερ του (καλα ο προεδρος εχει μυνησει στα λογια τη μιση Ελλαδα και στα εργα μονο το κολο του) και τη τριτη του εβαζαν γκαζακια στο σπιτι...

    Θεωρω ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ να ξεπουλας τον ποιοτικοτερο παικτη σου για φραγκα που ετσι κ αλλιως χαμενα στο πηγαδι θα πανε, εκτος και αν πιστευει κανεις οτι με τα 2,8 θα στρωσει η ΑΕΚ η θα φερει κανα παικτη.

    Οσο εφερε καποιον Αρτσε με τα 3 του Κυριακου...

    Εδω το πλανο του ΜΑΛΑΚΑ ενα χρονο τωρα δεν ειναι η ενισχυση αλλα το ξεπουλημα και το χαρισμα.

    Αντι να παιρνουμε η να φτιαχνουμε καλυτερους διωχνουμε αρον αρον αυτους που εχουμε.

    Αντι να κοιταμε να ανεβαζουμε το επιπεδο σε αυτο των λιγων καλων κοιταμε να το κατεβαζουμε σε αυτο των πολλων μετριων..

    Και αυτο ο ΜΑΛΑΚΑΣ το ονομαζει εμπρορικη διαχειρηση και οικονομικη εξυγιανση, δινοντας παραλληλα 500 για 3 Ισπανους που εκατσαν 3 μηνες και δεν ξερω και εγω ποσα για Αργυριου, Ντατομους, Εντερ, Νασουτι, Πατσατζογλου!!!!!! και λοιπα γιδια.

    Α ναι διωξαμε και τον Αραουχο (καλα δεν τον διωξαμε ακριβως μιας και ο παικτης κανονικα αγωνιζεται στη Λανους, ολο και κατι θα ΒΟΥΤΗΞΑΜΕ ΜΑΥΡΑ...)

    Το προβλημα ΔΕΝ ειναι ο καθε ΣΚΟΚΟ. Το προβλημα ειναι οτι ενα ματσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ οτι υπηρχε..

    Να δω τωρα ΤΙ θα πουλησετε ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι ο Μπουταρης δεν δινει λεει την πλατεια σε καποιον Μικη για την συγκεντρωση.

    Ποιος ειναι ο Μικης? Ποιος ειναι ο κοσμος που θελει να παει στη πλατεια?

    Με ρωτησατε εμενα ρε που θα σας δωσω??? την πλατεια ΜΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συνεχισω λιγο ακομα τα της πολιτικής κουζινας και μετα παμε στα της αλλης, της πολυπαθης Πολίτικης κουζινας που εκτος των αλλων,ξεμεινε και απο υδραυλικο.

    "Πρεπει να σωσουμε την χωρα" λεει ο καραφλος μεταπρατης. Το ακουμε συνεχως. "χωρα" λεει. Δεν το προσδιοριζει ομως. χωρα "μας"...χωρα "τους".
    Αυτο που εννοει,απευθυνομενος βεβαια απο εδω στους συμπατριωτες του Αμερικανους το επαναλαμβανει σε καθε τονο: "θα σωσουμε την χωρα"
    Καταλαβαμε ολοι.

    Η περιφημη χρεωκοπια- η οποια αντι να ηταν ενα οπλο και διαπραγματευτικο ατου ΠΡΟΣ την Ευρωπη,αυτος ο πουστης το ΕΣΤΡΕΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να το στρεφει σαν εκβιαστικο διλλημα προς τα ΜΕΣΑ.Προς εμας δηλαδη. Εχει στρεψει την κανη του οπλου κατα πανω μας. Εν γνωση του βεβαια.
    Απλα οι μουλοι που τον ακολουθουν,αρχιζουν να βλεπουν το σεναριο πλεον να ξετυλιγεται μονο του και τωρα στα στερνά να ακουμε "φωνες διαμαρτηριας" και "αντιστασης" και "ανταρσιας" κλπ (α,ρε αρχιδι Παπακωνσταντινου Γουδη που πρεπει) απο τα ενδοτερα του Αμερικανικου κομματος του ΓΑΠ
    Λεει λοιπον το μαμπρο Ομπαμα απο Γερμανια μαζι με την κωλογρια:

    "Δεν μπορεί να επιτραπεί στα προβλήματα της ευρωζώνης να θέσουν σε κίνδυνο την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη»
    Πριν λιγες μερες, 26 Μαιου,στην συνεδριαση του ΔΝΤ ο μαμπρος επισης ειχε πει "δεν πρεπει να αφησουμε το Ελληνικο προβλημα να οδηγησει την παγκοσμια οικονομια σε κριση....σε περιπτωση χρεωκοπιας της Ελλαδας η συνεπειες θα ηταν καταστροφικες για την παγκοσμια οικονομια"(!!!)

    "παγκοσμια"; Εμεις; Το 2% εχει τετοια επιρροη; Ρε τι ξαναμαθαινουμε.
    Ειναι γνωστο οτι σε περιπτωση χρεωκοπιας (δεν θα συμβει ΠΟΤΕ επισημα)η AIG,δηλαδη η Αμερικη ειναι αναγκασμενη να πληρωσει σε εγγυησεις ασφαλιστηριων τα γνωστα πλεον c.d.s, 3 τρισεκατομμυρια δολλαρια.
    Τι ειναι πιο πιθανο; Να "χρεωκοπησουμε και να πληρωθει αυτο το απλησιαστο ποσο η απλα να παραδωσει ο Τζεφρυ "μετα και την στηριξη πλεον και της φιλης Γερμανιας και αυτην της ηγετιδος και φιλης επισης ΗΠΑ και την εγγυηση τους οτι θα καταβληθουν οι δοσεις any way"
    Αυτα ειναι.

    Τι; Ο κοσμος φωναζει; Εχουμε λυση:
    "...η συνολική λύση για το νέο δάνειο, το μόνιμο μηχανισμό στήριξης, το ευρωομόλογο και άλλες αποφάσεις που επρόκειτο να ληφθούν στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΡΒΡΙΟΥ.
    Από την άλλη πλευρά και σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η γερμανική κυβέρνηση θέλει η νέα βοήθεια προς την Ελλάδα να δοθεί μέσω του μηχανισμού ευρω-στήριξης (EFSF), ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ η ψηφοφορία στη Βουλή, όπως θα γινόταν αν η βοήθεια δινόταν μέσω διμερών δανείων (αυτό συνέβη με την έγκριση για τα 110 δισ. ευρώ).

    Αυτα ειναι.
    Και τελος, "θα διατεθουν περι τα 30 δισ. ευρω σε επενδυσεις που αφορουν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ειπε ακομα ο μαμπρος.
    Δηλαδη η μοιρασια εγινε. Οι Γερμανοι τις τηλεπικοινωνιες και τις τραπεζες και οι Αμερικανοι τα πετρελαια και το φυσικο αεριο.
    Θα γινουμε "ζαμπλουτοι.

    Η αποφυγη της χρεωκοπιας του 2010 και η στροφη της Ελλαδας μακρυα απο το στομα της "κοκκινης αρκουδας" ηταν η πρωτη σε μια σειρα απο υπηρεσιες που συνεχιζει να προσφερει ο ΓΑΠ.
    Η αμεσως επομενη, ηταν η καταστροφολογικες εσκεμενες δηλωσεις του περι Τιτανικου και "χρεωκοπουμε" με αποτελεσμα να γινει ο απαραιτητος γυρος του θριαμβου των cds και να κονομισουν ιλιγγιωδη κεφαλαια "εκεινοι που πρεπει" (με την βοηθεια του Προβοπουλου,του μεγαλου ευεργετη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια τελευταια υπηρεσια ειναι το οτι με προσχημα "η αλλαζουμε η βουλιαζουμε" και τα τελειως γελοια: "πρεπει να περισωσουμε το κρατος" και "να μειωσουμε τις σπαταλες", και "να γινουμε ανταγωνιστικοι στις επενδυσεις που θα ερθουν"(!!!) αποψιλωθηκαν εργασιακες κατακτησεις 100 και πλεον χρονων και η Ελλαδα θα ειναι επιτελους μια πλουσια χωρα με κατοικους Μπλαγκλαντεζους.

    Με κατεστραμενα πλεον τα εργασιακα δικαιωματα,τις διχως περιορισμο απολυσεις,τις μη αποζημιωσεις,τις ατομικες συμφωνιες με τους εργοδοτες και τον κατωτατο μησθο 590 ευρω,με αποτερο στοχο να φτασει κοντα στα οσα κυκλοφορουν στις τρυγυρω χωρες. Δηλαδη 200 ευρω περιπου.
    (σημ: " οι ηλικιωμενοι θα ζουν με τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ" Υπαρχει αυτο,οπως το διαβαζετε, στην συμφωνια που επιχειρειται για το λεγομενο "μνημονιο 2")

    Τελικα εγινε πραξη. "η χωρα σωθηκε".

    Υπαρχει μια μικρη λεπτομερια βεβαια.
    Ζητουν μεν εσοδα και κρατικες περικοπες το ΔΝΤ αλλα και η ΕΕ,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν λεν ακριβως πως θα βρεθουν. Δεν λενε δηλαδη απαραιτητα "να πληρωσουν οι χαμηλομισθοι και οι χαμηλοσυνταξιουχοι". "πειραξτε και το δημοσιο" του λενε.
    Πως να το πειραξει ομως; Ευκολο ειναι;
    Αυτοι,δεν θα πρεπει να πειραχθουν και τοσο,αφου η δεξαμενη των ψηφοφορων θα πρεπει-παρα τις οποιες και αναμενομενες απωλειες- να παραμεινει ετοιμη προς χρηση.Οχι απαραιτητα μονο απο τον ΓΑΠ,αλλα και απο τον Σαμαρα. Δηλαδη εκλογες. (εαν τους ταξει μονημοτητα συν 100 ευρω στον καθενα,βγηκε μονοκουκι. Γνωστα αυτα.).

    Για τις οποίες εκλογες,ως δεν γινοταν κουβεντα αλλα "θα παω μονος μου ως το 2013" οπως του ειχαν πει να λεει του μαλακα ποδηλατη.
    Αλλα ο λαγος του ΓΑΠ, Καρατζαφερης,αρχιζει κατι να λεει.
    Οι λογοι που-εως τωρα- οι εκλογες ειναι απαγορευτικες,ειναι γνωστοι. Ολα θα γυρισουν "τουμπα" και θα γινει οτι εγινε στην Τουρκια οπου εξαφανιστηκαν τα κομματα σε μια νυχτα.
    Και "Ερντογαν" εδω περα δεν υπαρχει.
    Αρα; Αρα γαματα.

    Και αυτο δεν πρεπει να συμβει. Μπορει ο ρολος του πουστη με το μουστακι να τελειωνει,αλλα ερχεται αυτος του Σαμαρα. Που εντος κανει τον κοκορα και "μαχεται" το μνημονιο και "δεν συναινω στο λαθος" αφου ειναι γνωστο οτι ζουμε στη χωρα του μαλακα.
    Αλλα την γυροβολια του την κανει-οπως εχει υποχρεωση-ανα την Ευρωπη,οπου εκει που πρεπει να δωσει τις απαραιτητες εγγυησεις και διαβεβαιαωσεις οτι "ενταξει παιδια,καταλαβαινω οτι δεν υπηρχε αλλος δρομος,θα αναλαβω την αναδιαρθρωση της χωρας και την αναπτυξη της. Δωστε το πρασινο φως για εκλογες, προετοιμαζουμε εμεις εκει στα Βαλκανια την ατμοσφαιρα και "θα αναλαβω με ευθυνη την αναδιαρθρωση και αναπτυξη της χωρας."

    Δηλαδη το μοιρασμα της νεας πιττας (γεια σου ρε Τιγρη) οσο αφορα στις "ευκαιριες που δημιουργησε τελικα η κριση".

    Οσο για τους "αγανακτισμενους"; "Θα το παλαιψουμε και αυτο. Αλλωστε δεν ειμαστε πρωταριδες. Χρονια τετοιες δουλειες κανουμε".
    Για του λογου το αληθες: κοινες ασκησεις Αμερικανικων και Ελληνικων δυναμεων προς περιστολη και αντιμετωπηση εσωτερικων αναταραξεων,ειναι ηδη σε εξεληξη,εδω,τωρα που μιλαμε.
    Κατι το ξυλο, οι απαγορευσεις, και η περιστολη,κατι οι δουριοι ιπποι μεσα στους ρομαντικους αγανακτησμενους που θελουν και "αμεση δημοκρατια" παναθεμα τους".
    (ο Τσιπρας, ακουω,οτι ειναι απο καλη και ευκαταστατη οικογενοια)
    Τι "αμεση" ρε; Και ΕΜΕΙΣ τι κανουμε ΕΔΩ ΠΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μικης διαγει μια υστατη νεοτητα.
    Λιγο πριν σβυσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. ΑΠΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΜΠΟΥΤΑΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ, κατά δήλωση του, ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παει ο Μπλανκο, παει ο Σκοκο.. και ο τελευταιος να κλεισει τη πορτα... Βλεπω να μενετε με το blog του Αδαμιδη για να λετε το πονο σας... να ξεχαρμανιαζετε... Χαλαρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και παμε στην περιπτωση Σκοκο.
    Και κατ'ευθειαν στο πιο σημαντικο,στο πιο αισιοδοξο και το πιο εορταστικο που εγω διαπιστωσα:
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.
    Ζητω,ουρα,γιουπι!
    Ειναι η πρωτη φορα μετα απο ενα χρονο διδασκαλιας και γυμναστικης, που ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΚΤΗ.
    Νομιζω δυο σαμπανιες καιρ απο τις καλες (!!) αξιζουμε να τις ανιοιξουμε. Οχι στο κεφαλι του. Κανονικα εννοω.

    Οσο για την χρησιμοτητα του Σκοκο,τα πραγματα νομιζω οτι τα βλεπουμε,αφου τρια χρονια πια τον μαθαμε. Οπως μαθαμε και το τι ειδους ομαδα βλεπουμε και τι δυνατοτητες αυτη εχει.

    Η ΑΕΚ ειναι μια αλανοομαδα πια. Απο απογνωση. Απο ελειψη οποιου πλανου.
    Η τουλαχιστον ηταν πριν ερθει ο Μανωλης οπου βλεπαμε ξεκαθαρα σε καθε παιχνιδι την παντελη ελειψει καποιου αγωιστικου σχεδιασμου,εστω και υποτυπωδους.
    Αυτη ηταν και -η όποια- δυσκολια των-όποιων- αντιπαλων- να μας αντιμετωπισουν κατα καιρους.
    Αλλα κυρια αυτο ηταν και το δραμα μας. Την μια να παιζεις στα ισα και να κοντραρεις την Μπενφικα και την επομενη να χανεις απο τα Σουρμενα.

    (μαλλον,οταν ελεγε ο Μπαγεβιτς "εαν μας αφησουν θα παρουμε το πρωταθλημα" δεν εννουσε το κατεστημενο η καποια παραγκα,αλλα τους ιδιους τους παικτες που ειχε. Τελικα την "λυση" την εδωσε η "πλατεια" της Καλλιθεας)

    Η προσπαθεια του Μανωλη,εχει αληθεια δημιουργησει ακομα μεγαλυτερες αναταραξεις τοσο στην δυσκολια αφομοιωσης οποιουδηποτε συστηματος αλλα και η συνεχης εμμονη σε καποιο τετοιο, βγαζει στο γηπεδο ,μια στειροτητα,ενα στεγνωμα οποιας ατομικης εμπνευσης και η ομαδα (τροπος του λεγειν) εχει αποκτησει ενα ακομα ελλατωμα κοντα στα αλλα που ειχε: εγινε περισσοτερο κουραστικη για το ματι. Κατι αλανιαρικες επινοησεις ειχαν μεινει να βλεπουμε-οχι μονο απο τον Σκοκο αλλα και απο τον Τζεμπουρ και αλλους- και κατι προσωπικα "ντου" στην αντιπαλη περιοχη απο οσους ειχαν εκ'περιτροπης την διαθεση να παραστησουν τους "Μεσσολογγιτες". Εστω και ετσι,ειχε πλακα,σε αυτο το συνοθυλευμα που ποτε δεν εγινε ομαδα.

    Εφυγαν οι δυο "κεφαλοσφαιρισται" Σκοκο-Τζεμπουρ,αντιο και το μεγιστο δεξι μπακ-χαφ με ρεκορ γκολ για την θεση του,78 νομιζω,εχαθει και η καλη καθετη μπουκα του Αραουχο και μας μενει πλεον μονο μια "Ελληνοποιηση" η οποια εκτος απο απαραιτητη ειναι και αναποφευκτη,αφου δεν υπαρχει σαλιο.

    Και αρα η συνεχιση της προσπαθειας ενος μεταναστη απο την Σεβιλη που εκτελει και χρεη προπονητη ποτε-ποτε,ωστε αυτη η συρραξη με τους αριθμους στην πλατη και το "κινο" στο στηθος,να μετατραπει σε κατι που να μοιαζει εστω με ομαδικο εργο εγκλειστων σε αγροτικη φυλακη που ξεχορταριαζουν τον αγροτικο δρομο γιατι θα περασει η κορη του βασιλεως προς επιθεωρηση και κατουρημα.

    Ισως πλεον απωλεσαμε την δυνατοτηα να βλεπουμε καποιον παικτη-αγωνιστη του μετωπου που θα φωναζε αερα τρεχοντας μπροστα και στο πουθενα,αλλα κατακτησαμε το δικαωμα στην πιθανοτητα να απολαμβανουμε τις αμυντικες εως αυτοκτονικα υπερασπιστικες τασεις των εναπομεινοντων παικτων οι οποιοι,σαν αλλοι παπα-Σαμουηλ θα κραδαινουν την δαδα διπλα στα βαρελια με την μπαρουτι μεσα στο Κουγκι και θα φωναζουν: "Ωξω πουστη απ'την παραγκα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ανωνυμο: Ασφαλως και θα ξεχαρμανιαζουμε ετσι.Αυτο κανουμε και με την ΑΕΚ και χωρις αυτην.
    Εσυ να δω τι θα κανεις "χωρις Μπλανκο και Σκοκο"
    Μαλακια στο μπαλκονι θα βαρας; Και οταν κανει κρυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Θύμα πλεκτάνης; Ο Στρος Καν παγιδεύτηκε γιατί ανακάλυψε πως δεν υπάρχει ο αμερικανικός χρυσός

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=81785&catid=7 "
    --------
    τι έγινε βρε steven και ο ευαγγελάτος απο έδώ ενημερώνεται;
    Είσαι πολυ μπροστά φίλε
    συνέχισε έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι κληση θα κοψει ο μαλακας;
    Την κληση επρεπε να την κοψει ΤΟΤΕ στο τρικυκλο του Γκοτζαμανη,αυτος και οι αλλοι εκει.
    Και μιας και ηταν -και ειναι- παρακρατικοι,δεν θα πληρωναν και φορο.
    Τωρα ας φανε τις σαρκες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καμια "αδεια" δεν ζητησε κανεις.
    Οι δημοι απλως διαχειρηζονται τις πλατειες.
    Οι οποιες ειναι μερη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    Ο οποιος ανηκει ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Και ο καθενας εχει το δικαιωμα-σε συνεννοηση με τον δημο και την αστυνομια-να χρησημοποιησει μια πλατεια,δηλαδη εναν δημοσιο χωρο που ειναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    Ολα αυτα,οταν μιλαμε για ΕΝΑΝ. Ακομα και για τον Μικη,που κανονικα θα επρεπε να τον παρκαλουν να βγαινει στον κοσμο,εαν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ του οποιου τωρα ΚΑΙ ΕΣΥ "ανωνυμε" πληρωνεις τα σπασμενα.

    Αλλα οταν μιλαμε πλεον για "κοσμο","λαο" "πληθος" τοτε δεν χρειαζεται ουτε και αυτη η ενημερωση προς τον Δημο.
    Αφου ο "δημος" ειναι ο κοσμος,τοτε αυτος απο που να ζητησει την αδεια; Απο τον εαυτο του;

    Οπως δηλαδη εδω στο Συνταγμα αλλα και αλλου, οπου ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ και διχως να δωσει καπου λογαρισμο ο κοσμος καταλαμβανει εναν χωρο ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ εκ των πραγματων. Δηλαδη εκ του Συνταγματος,το οποιο μπορει να εχει γινει κουρελοπανο,αλλα συνεχιζει να εχει ακομα καποια αρθρα ζωντανα. Τα οποια δηλαδη απλα δεν τα εχουν καταργησει ακομα ετσι ωστε να σε περιοριζουν μονο στο μπαλκονι σου και να βαρας την μαλακια σου ανενοχλητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος ΑΕΚτζής08 Ιουνίου, 2011 14:24

    Δε θα κρίνω τον Μικη ούτε με όρους αυθορμήτως αγανακτισμένων, ουτε φυσικα πολυ περισσοτερο με όρους πολιτικών απατεώνων των μπαλκονιων.
    Θελεις να το παίξεις τσαμπουκας; Πηγαινε και μίλα οπου σου καβλώσει, και στον Παρθενωνα ακόμα, βαλε και πανώ όπως το ΠΑΜΕ πανω στο μνημείο και αν σου πει κανενας τιποτα πες "ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε" οπως κανει το 99% οσων έχουν την ελαχιστη αναγνωρισιμότητα ή εξουσία σε αυτη τη κωλοχώρα.
    Απο την στιγμή όμως που ζητάς άδεια, αναγνωρίζεις ότι καποιος έχει τη δικαιοδοσία να στην δώσει ή να μη στην δώσει. Και όταν αναγνωρίζεις τουτο, το να πεις μετα "χεστηκα αν μου την δίνεις ή δεν μου την δίνεις, εγω είμαι ο καπεταν Γαμαω" σίγουρα δεν αρμόζει σε μια προσωπικότητα επιπεδου Θεοδωρακη.
    Ο Μπουταρης, μπορει να είναι όσα λετε, μπορει να είναι και ενας φασίστας του κερατα που δε θελει να εξαπλωθεί ο λόγος του "Τεραστιου Συνθετη".
    Τον φασισμό ομως δεν τον πολεμας με τα ίδια του τα οπλα.
    Και αν εχει κατι να πει ο Μίκης, δεν θα το πει καλύτερα στη μια πλατεία και χειρότερα στην παραδίπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος ΑΕΚτζής08 Ιουνίου, 2011 14:46

    Xρηστο, η πλατεία ανήκει στον Θεοδωρακη όσο ανηκει και στον Μπουταρη όσο ανηκει και στη Παπαρηγα όσο ανηκει και στη Χρυση Αυγη οσο ανήκει και στον Θεσσαλονικιο που βγαίνει την βολτα του εκεί όσο ανήκει και σε εσενα όσο ανηκει και σε εμενα.
    Αυτη η πασοκικη λογική του "πλερωνω φορους οποτε μου ανηκει και κανω ο,τι θελω το πεζοδρόμιο, τη παραλία, το δρόμο, τη πλατεία, το λεωφορείο, το δεντρο"...κλπ, ειναι κομματι του προβληματος που αντιμετωπιζουμε σήμερα σαν χώρα, όχι κομματι της λύσης.
    Αποψή μου φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΚΑΝΕ BLOG ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ; ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ.
    ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ:
    - ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΟΡΘΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ
    - ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΜΠΟΥΤΑΡΙΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.
    ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ " ΔΗΜΑΡΧΟΥ " ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΕΡΙ ΚΛΗΣΗΣ. ΚΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ; ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.
    ΥΓ1. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
    " ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ. " ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΥΓ2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΙΣ 16/06 ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ; ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν εχει κατι να πει,θα το πει οπου γουσταρει ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ,ασφαλως.
    Η "αδεια" οπως λες,δεν ζητηθηκε για νομικους λογους η δικαιου,αλλα για λογους ευγενειας.
    Ειναι νομιζω κατι που το καταλαβαινεις και μη κανεις τον κουτο.
    Ειναι αυτο το "παρακαλω περαστε-καθειστε" που λεει ενας οικοδεσποτης,(αν δεν ειναι ενα σουρωμενο τετραποδο)

    Αυτο που θα επρεπε να ειναι αυτονοητο ειναι η αμεση θετικη απαντηση του μεθυστακα,οχι μονο γιατι ειναι ο Θεοδωρακης "στην πορτα",αλλα γιατι και το θεμα, ο λογος της συγκεντρωσης δεν ειναι καποια αδειοδοτηση του Ηρακλη η καποια αλλη κομματικη-συντεχνιακη συγκεντρωση για τις οποιες δεν εφερε αντιρηση ελεω ψηφων ασφαλως και αιφνης αποφασισε να θεσει βετο στην χρηση της πλατειας ξεκινωντας απο μια ομιλια του Θεοδωρακη με θεμα την επιβιωση.
    Ειναι αυτο το "παρακαλω καθειστε"

    Βεβαια αργοτερα τα μαζεψε αφου ειδε οτι δεν περασε και ειπε η μεθυσμενη γερομαιμου οτι "δεν απαγορευσα.Πως θα μπορουσα. Απλα λεω οτι πλεον καλο ειναι να γινεται χρηση της πλατειας με φειδω"
    Τωρα του γεννηθηκε η αναγκη του τρελογερου;
    Αντε να γαμηθειτε και να βαλετε τα μπουκαλια στον κωλο σας πουσταρες παντου.

    Και πολυ,μα παρα πολυ σας πεφτει που υπαρχει αναμεσα σας, ακομα και στα 87 του, ενας Θεοδωρακης βρε μουνοσκυλα. Που κανατε τη χωρα ενα απεραντο παρτουζομαγαζο. Γαμημενες γερονταρες. Σημιτη, ΓΑΠ και ο γλετζες πατερας του σας πρεπει. Παλιοκυλοτες ξεχειλωμενες,που θα ακουσετε και "Αξιον Εστι" απο τις πρωτες θεσεις.
    Μουνοψειρες.

    Που, ολοι αυτοι οι τρυπιοι κεραταδες,καλα κρυμενοι οταν πρεπει,εκμεταλευομενοι τους μικρους η μεγαλους "Θεοδωρακηδες" του τοπου εκαναν και κανουν καποια καριερα,ειτε με πιπες ειτε με τα λογια. Δηλαδη το ιδιο πραγμα.

    Και παντα υπαρχει στο στομα τους το πολυ μα πολυ "χαριτωμενα" μνησικακο και μισαλλοδοξο "αλιμονο κυριε Θεοδωρακη" και "μα ειναι μεγιστος ο Θεοδωρακης", "μα ειναι αδιαμφησβητιτη η προσφορα του κου Θεοδωρακη",η "δεν τιθεται θεμα περι του μεγαλειου του κου Θεοδωρακη","μα δεν χρειαζεται καν εμεις να πουμε κατι παραπανω για το εργο και την ζωη του κου Θεοδωρακη".
    Με τα σαλια τους να τρεχουνε και το ματι γεματο πουστια.
    Η λεκτικη ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ υποταγη των τιποτενιου στον γιγαντα,που ομως παντα σαν πραξη αργοτερα θα του δειξουν την "αγαπη" και την "λατρεια τους". Με καποια "κληση" καποια "μηνυση" καποιο νομικο τερτιπι η μια αναδειξη καποιου ψεγαδιου του.

    Αυτο ειναι το εργο χρονια. Παντα. Οι τιποτες και οι καποτες θα ρθει ωρα που θα ζητησουν τα ρεστα και θα κανουν κομπλα στον μεγιστο. Με μισος ομως:
    "ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMITRIS ASTROS: Ο CONPATER ΤΟ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ. ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ Β
    ( Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟΥ ) ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ: ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΙ ( πχ. εκτεταμένα, ευρείας κλίμακας κλπ ).
    ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ Ή ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΛΠ.
    ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή ΑΦΗΡΗΜΑΔΑΣ Ή ΕΞ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ.
    ΑΣΧΕΤΟΝ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΞΕΝΥΧΤΗ ΧΕΕΕΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομιζω οτι σε αυτην την απορια θα μπορουσε να βοηθεισει η ανασυρση της περιπτωση του εισαγγελεως
    Σακελαροπουλου νομιζω λεγοταν αν δεν κανω λαθος, ο ενεργοπαθητικος αυτος δικαστης ο οποιος εβρισκε καταφυγειο στους λιμενοβραχιονες των σκελων της Τζενης Χειλουδακη.

    Η οποια οταν ρωτηθηκε και την αποκαλυψη του ειδυλλιου της με τον λαγνο εισαγγελεα και ερωτωμενη για το εαν πως εκεινος την πληρωνε εκεινη απαντησε τελειως παθητικα: "δεν με "πληρωνε". Απλα αφηνε μερικα χρηματα κατω απο το μαξιλαρι. Τι να εκανα και εγω...";

    Δεδομενου λοιπον βασει και των νομων που μας διεπουν σαν φυση οτι υπαρχει δραση και αντιδραση, ροπη-αντιροπη κλπ ειναι επομενο να υπαρχει και ενεργη-παθητικη σταση. Λεγοντας σταση,δεν αναφερομαστε στενα σε ερωτικες εναλλαγες θεσεων,μονο αλλα μιλαμε και για σταση ζωης.

    Νομος οριζει.
    Αρθρο 5 παρ.2 του γαμοκωδικα:
    Η αμεσοτης η μη της διαδικασιας ανταλλαγης του -οποιου- αντιτιμου η οργανου του "δωρητη" εναντι του "δωρουμενου",δεν κατεχει καποια ασφαλη θεση τετοια εις τον νομικο μας πολιτισμο που να διαφοροποιει τας οποιας επιπτωσεις, τουλαχιστον σε βαθμο τετοιον που να αλλοιωνει τις εννοιες και τις πραξεις,ανεξαρτητου "βαθους" των εμπλεκομενων εις μιαν τιαυτην δοσοληψιαν.

    (Δεν καταλαβατε; Οι νομοι υπαρχουν για να μην γινοται κατανοητοι και αρα αντιληπτοι απο το ευρυ κοινο. Το οποιο αποτελειται απο εναν αγνωστου αριθμο "απλων" πολιτων" το οποίο κοινο, ενεργει τελειως παθητικα εναντι εταιρων πλεον συνθετων η πολυσυνθετων πολιτων. π.χ. Κοκαλης, Αλαφουζος, Λαμπρακης Μπομπολας κλπ. οι οποιοι δυναται να ενεργουν επι των παθοντων.)
    Τελος παντων.

    Αρα μπορουμε ειτε δια ζωσης ειτε δια offshore να διδομεν αφοβα το προσυμφωνηθεν τιμημα,αρκει να υπαρχει η συγκαταθεση και των δυο (η και περισσοτερων,δεν οριζει ο νομος)ατομων προκειμενου να προχωρησουν εις την κοινωνικη αυτη πραξη,που σκοπος δεν ειναι μονο η προασπηση της σεξουαλικης ατομικοτητας αλλα και η ενισχυση των ζωντανων χρηματικων συναλλαγων,εναντι των ακαλυπτων επιταγων αι οποιαι κατακλυζουν την αγορα και καθιστουν τας συνδιαλλαγας ημων αδυνατους.

    Για να υπαρξει ο "παιρνων" προυποθετει και την υπαρξη του "δινων".
    "ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος", αλλωστε ελεγαν και οι σοφοι και σταθερα ενεργοπαθητικοι προπατορες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    Ο ΜΙΚΗΣ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.
    Η ΜΠΟΥΤΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ( ρίχτε μια ματιά στα ΜΜΕ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΤΡΕΛΟΜΠΟΥΤΑΡΩ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΚ BLOGS ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΚΑΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η αποθεωση του ξεκωλιασματος των πουστιδων που με μανια Κικερωναπροσπαθουν να κρατησουν ενα σαπιο συστημα,ειναι η -αναμενομενη βεβαια- αντιμετωπηση του θεματος που προεκευψε με τον μπεκρουλιακα Μπουταρη,ειναι αυτο που ειπες και εσυ πριν Steven.:

    mega xalia. Στο καναλι των πουστιδων,το πρωι,ειχε φαει τις ρωγες της αυτη η πουτανα που λεγεται Χασαποπουλος. Ο οποιος δουλος αναρωτιωνταν πως ειναι δυνατον να επιτραπει να δωθει μια πλατεια αφου υπαρχει κανονισμος η νομος του δημαρχειου που λεει οτι αυτη θα διδεται κατ'οπιν αδειας. "μα γιατι δεν καταλαβαινω...επιτελους δεν θα λειτουργουν οι νομοι σε αυτον τον τοπο; Τι γινεται δηλαδη; Μπατε σκυλοι αλεστε;"

    Αμ'ο αλλος ο καμπουρης απ'της πιπες που παριστανει τον πιτσιρικα και κατεπεκταση θελει να τον φωναζουν "καμπουρακη";
    "αλλωστε ο Μικης ηταν και υπουργος στην κυβερνηση Μητσοτακη.Ενταξει...μη τα ξεχναμε αυτα..." ειπε.

    Ετοιμαζομουν να φυγω απο το σπιτι και ετσι ξεπερασα γρηγορα τον πειρασμο να πεταξω με μια κλωτσια την τηλεοραση στο πατωμα.

    Δηλαδη κατα τα μουνια της λασπης αυτα, το ξεπλυμα, Συνταγμα δεν υπαρχει. Εννοω εκεινο το παλιοχαρτο που συνεταχθει για να καταπατειται.
    Το οποιο-υποτιθεται- ειναι υπερανω ολων και για καθε απορια προστρεχουμε εκει.
    Γιατι δεν το βλεπουν; Γιατι ειναι γαιδουρια ξεσαμαρωτα,οπως ειναι και οι παρτοζοκαναλαρχες.

    Ποιο "Συνταγμα" σου λεει. Το πηδαμε.

    Υπαρχει μονο η πλατεια Συνταγματος η οποια προσφατως εκλαπει απο τον κοσμο,τους πληβειους,ενω ηταν μια χαρα με τα περιστερια της και τους ευζωνους μονο. Που οταν δεν ειχαμε δουλεια με τα μικροφωνα στο χερι,σκυβαμε και θαυμαζαμε την βαρια πουτσα του τσολια.

    Λοιπον. "Συνταγμα" κατα τις δημοσιες πουτανες με τα μικροφωνα,υπηρετριες και σκατοσκουπιστρες (σφογγοκωλαριες κοινως σαν το χασαποπουλο το καμπουρακι) των πουσταραδων που μας ριμαξαν οπου οριζεται ως:

    Συνταγμα: "Το απλωμα εκεινο οπου καθε μεσημερι απο ενα περιστυλιο ξεμυτιζουν οι υπαλληλοι των αφεντικων μας και στεκομαστε με τα πουτσοφωνα στο χερι για να τους παρουμε δηλωσεις,να τις ραψουμε,να τις μπαλωσουμε,να τις ταξινομισουμε και να τις παιξουμε το βραδυ στις 8 μετα απο την συσκεψη του δελτιου με την πνευματικη παρουσια του αφεντικου ο οποιος θα παρει απο αυτες τις ορντινατζες τις δουλειες που βγαζουν στο σφυρι, για να πληρωθουμε και εμεις"

    Αντε γαμισου γυφτακι με το τρυπιο κωλαρακι.Και εσυ και το αλλο το καμπουρακι απο διπλα.Παρανομοι εισαστε λε λεχριτες.
    Εχετε αδειες στα πουτσοκαναλα που μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια και δεν μπορει κανεις να τους αποφυγει;
    Τρωει ψωμι και πουτσα σε ενα καναλι που οπως τα υπολοιπα καθως πρεπει νεοελληνικα μεσα αρπαγης δημοσιων εργων, ειναι χωρις αδειοδοτηση εδω και 20 χρονια. Απο την πρωτη μερα δηλαδη.
    "Παρανομος κι'αν ειναι ο δεσμος μας".
    Πισσα και πουπουλα καριολιτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποια νεα φουρνια; 105 χρονων ειναι η σουφρογρια.
    Με σκαλωσιες στεκεται ορθια η γρια-βρωμιαρα.

    Υπαρχει φασιστας με μυαλο στο κεφαλι. Αν ειχαν δεν θα τους γαμουσε η Αμερικα οποτε κανει κεφι και τελειωσει τις δουλειες της με δαυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΑ 50 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος ΑΕΚτζης08 Ιουνίου, 2011 21:35

    Ημαρτον ρε παιδια. Του απαγορευσε κανεις να μιλήσει; Οι αλλες πλατείες που του πρότειναν δηλαδη δεν ήταν το ίδιο μεγαλες; Δεν είχαν την ίδια ακουστικη; Δεν εχουν καλη θέα για γκρο πλαν απο τις καμερες; Τις βαραει ο βαρδάρης και θα κρυωσουν οι θεατες;

    Λιγο κοινος νους ρε γαμωτο. Και λιγο πολιτισμός στις εκφρασεις. Δεν κανεις καμμια σοβαρη αντισταση κατα του κατεστημένου αν την διαφωνία σου με καποιον την διανθίσεις με εναν τονο χυδαίους χαρακτηρισμους κατα της υποληψης και της προσωπικότητας του. Χεστηκα στο κατω κατω αν είναι αλκοολικη σουφρογρια ο Μπουταρης που βαζει μπουκαλια στον πατο της. Δε δίνει καποιο επιχειρημα υπερ του Μικη τουτο. Το μόνο που εξυπηρετει στη συζήτηση είναι την εκτόνωση του βρίζοντα και φυσικα να απωθήσει καποιους νεους αναγνωστες και να τους αποτρεψει να ψαξουν να βρουν μέσα στον οχετο τον ειρμό μιας σοβαρης και ενδιαφερουσας κουβεντας.

    Στηβεν ειλικρινα ευχαριστω για τη προσκληση, αλλά μου είναι πολυ δυσκολο να ερθω. Εκτός αυτου, δεν είμαι σίγουρος ότι πολυκολλαω στη παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, που παρά λίγο να ήταν και ο Τάκης. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.
    ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΦΚΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΞΕΡΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ( εγώ αυτό θα έκανα ) ΝΑ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΜΙΚΗΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ Ή ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ Ή ΕΛΥΤΗ Ή ΡΙΤΣΟ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΕΚΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΕΚΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Ο ΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΞΑΝΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΝΟΩ.
    ΘΕΟΣ; ΠΟΤΕ. ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ; ΝΑΙ. ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ; ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ, ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
    ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΗΣ.
    ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΓΑΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΑΡΟΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΛΙΜΝΕΣ.
    ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΚΑΝΤΟ. ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή