Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΣ;

           Όντας στο εξωτερικό, έχασα την καθημερινή ειδησεογραφία. Για την ΑΕΚ ο λόγος ξανά. Που βρέθηκε στην Κύπρο και πέσανε αρλούμπες στο τραπέζι: " ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ." Κι  όχι γενικώς και αορίστως. Μας κυνηγάει ο Μαρινάκης. Μάλιστα.
          Δηλαδή, ο βούβαλος δεν έχει δουλειά να κάνει μόλις ξυπνάει στην ζούγκλα και σκέφτεται οτι τον ενοχλεί μια αντιλόπη που τρώει κι αυτή γρασίδι. Δηλαδή μιλάμε οτι ο Αδαμίδης ανέτρεψε την φύση. Διότι τα μέχρι τώρα, δεν έχω δει φυτοφάγα να κυνηγούν όμοια τους. Μπορεί βέβαια και να γίνει. Όλα μπορεί να τα πετύχει ο καπιταλισμός.
          Φυσικά εδώ μιλάμε για λεφτά κι όχι για χόρτα. Σωστά. Άρα μιλάμε οτι ο Μαρινάκης πιστεύει οτι η ΑΕΚ είναι ικανή να του πάρει τον μπεζαχτά με την ομαδάρα που σχεδιάζει ο Μανώλης, ο Σταύρος κι ο χάπατος που καταναλώνει μπακαλιάρο με γαρνιτούρα ηφαιστειακή τέφρα. Κι οτι ο παίκτης που αμείβεται με 100 δραχμές μπορεί σε διάρκεια να είναι καλύτερος απο τον άλλον που παίρνει ένα μύριο. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ, Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Ή Η ΜΠΑΡΤΣΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ - ακόμα και ως γάβρος - ΘΑΛΕΓΑ ΟΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ.
          Και να έχει και μια συνέχεια η παπαρολογία: " Δεν θα μας νικήσει εύκολα κανείς." Κι εγώ να ξέρω, οτι είτε χάσεις με 1-0 είτε με 6-0 , πάλι μηδέν πόντους θα πάρεις. Όπως κι ο νικητής μόνο τρεις μεν, αλλά γράφει στην σελίδα του ποιήματα. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ; ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ; ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ, μπας και πάρουμε καμιά άδεια, ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΦΤΑΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 30 ΑΓΩΝΩΝ; ΟΤΙ Η ΡΙΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ ( καταστροφική η επικοινωνιακή πολιτική αυτή για το παιδί ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΑ;
       Και σαν Αεκτζής να με ενδιαφέρει άλλο πράμα. Ή το απόφθεγμα του Φάντροκ ( " αν θέλεις να μιλήσουμε για τον αγώνα, ξέχνα το αποτέλεσμα σε πρώτη φάση." ) ή έστω η μπαγκέτα του Τσικ
(" είμαι νικητής κι αυτό με ενδιαφέρει. Το θέαμα το θυσιάζω." ) Φυσικά ιδανικά γουστάρω μπαλάρα, έστω ελληνική, και νίκη χωρίς αμφισβητήσεις, αλλά καταλαβαίνω οτι πλέον έχουμε μπει σε άλλα μονοπάτια. Κι έχω έναν τύπο, που το παίζει πρόεδρος, κι αντί να μιλάει για πιθανές νίκες , ΜΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΜΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΖΑΖ ΜΙΝΙΜΟΥΜ Ή ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SUPPORTERS Ή ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
         Σαν να βγω και να πω , " φάτε το γιαούρτι μου, μπορεί να μην είναι τόσο νόστιμο, αλλά τουλάχιστον δεν θα πεθάνετε. Δεν μπορώ να το φτιάξω καλύτερο, διότι ο Φιλίππου ελέγχει την παράγκα του γάλακτος."
        ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΟΡΓΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΘΕΣ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.  ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΨΗΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΣΙΩΠΗ. ΜΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΝΙΚΑΣ. ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΟΥΛ.
         ΥΓ. Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΟΡΙΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, που μάλλον ήταν άχρηστες όταν τις πληρώναμε. Φυσικά η πόρτα άνοιξε κι είναι κάτι. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΙΩΛΗ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ, όντας απλήρωτος, ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, τρέχα γύρευε ειδικά κι αν είναι γενίτσαροι.
      Πάντως ο Μορίγια ψυχολόγος ήταν και προτίμησε άνεργος σπίτι του, παρά απλήρωτος σε ξένη χώρα. Τα έξοδα όπως και να το κάνεις είναι πιο πολλά. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΠΙΤΣ. ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ:
                 ΔΕΚΑ ΠΙΠΕΣ ΕΝΑ ΤΑΛΛΗΡΟ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ SUPPORTERS ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΚΩΛΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

12 σχόλια:

  1. Δεν ημπορω, δεν δυναμαι να εκφερω αποψη δια οσα προσφατως λαμβανουν χωραν εις τις ταξεις του πολυπαθου Συλλογου μας.
    Ειλικρινα δεν διαβαζω,δεν γνωριζω αν υπαρχει καποια εξελιξη και που.
    Απ'οτι καταλαβαινω απο το παραπανω κειμενο, μαλλον το καμαρι μας ο Αδαμιδαρος, εκανε νεα επιθεση εις το χοντρο παιδι με τα φαρμακα.
    Ευρισκομενος εις την νησον της Αφροδιτης.
    Γνωστες μπαρουφες και μαλακιες του ποδαριου δηλαδη.

    Επιμενω: Γιατι δεν αναγραφεται πλεον το συγκεντρωθεν ποσο εις την ιστοσελιδαν των ΑΕΚουποστηρικτων;
    Θα ρωταω σαν μαλακας μεχρι να μαθω. Και μεχρι να γινω και εγω ΓΑΠ: "γιατι δεν φαινονται τα λεφτα...που ειναι τα λεφτα";

    Περισσοτερο με απασχολει αυτο το νεοεισελθον,περιεργο,ειδος ανθρωπων που επισης απασχολει τα μαλα και τους οπινιον μεικερ και συμβουλους.
    Οι οποιοι -οπως ολοι μας πλεον- δεν μετεξελισονται και δεν μετεκπαιδευονται,δηλαδη ειναι παλαιας κοπης μηχανισμοι αναγνωσης και αντιμετωπησης κινδυνων και αδυνατουν να ευρουν την πηγη του κακου,το μεγεθος και την διαρκεια,οπως και τον τροπο χαλιναγωγησης αυτου ενοχλητικου πληθους κολιγων που κουναει τα μαντιλια του.

    Ενδιαφερουσα περιπτωση. Το λεω αληθεια. Την αγανακτηση την περιμενα,οπως οι περισσοτεροι απο εμας φανταζομαι. Και αρα περιμενα φωτια τσεκουρια,μπομπες,σπασμενα κεφαλια και γλαστρες κλπ.
    Αλλα αυτην την υποδειγματικη ταξη,αυτην την αριστη κοινωνικα και απολυτως ταιριαστη με το ενδοξο πολιτισμικα παρελθον,πραγματικα με γεμιζει αποριες και ερωτηματικα.

    Λετε να υπαρχει κατω απο τον ψευτικα βαλμενο μανδυα της αδιαφοριας,του κανιβαλισμου,της βρωμιας και του ψευτοτσαμπουκαλισμου,ενα λαμπρο δειγμα αρχαιοελληνικης πολιτικης συμπεριφορας που παραπεμπει κατευθειαν στην Εκκλησια του δημου,παρακαμπτωντας αιωνες ξυπολυσιας,απλησιας, αγραμματοσυνης και υποτελειας;

    Ποθεν προηλθε αυτη η πολιτικα και κοινωνικα αρχοντικη συμπεριφορα;
    Εχω μεινει αναυδος.
    Ρε,μηπως ειμαστε οντως απογονοι "εκεινων";

    Τελος, θα ηθελα να εκφρασω την συμπαρασταση μου στα ΜΜΕ που τοσο βαλονται πλεον φανερα απο το βδελυρο και τρισαθλιο κρατος.
    Αυτο να δω και τιποτα αλλο. Τους Πρετεντεροτρεμοκαψιδες να ασκουν δρυμεια αντιπολιτευση στην χουντικη οπως θα διαπιστωσαν τελικα κυβερνηση του Γεωργιου Παπανδρεοπουλου.

    Θα διαβασατε την ανακοινωση της κυβερνησεως. Η οποια ειναι ολη η αληθεια στρημωγμενη σε 2 γραμμες,οσο αφορα στην λειτουργεια του βρωμικου κατεστημενου και τις αλλαξοκωλιες μεταξυ των διαχειριστων εξουσιας και των διαχειριστων δημοσιων εργων τα τελευταια 20 τουλαχιστον χρονια.
    Διαβαστε και θαυμαστε. Αποσπασμα:

    "Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.
    ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΚΑΘΩΣ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ.Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα.Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους"

    Οχι κανετε λαθος.Δεν ειναι αντιγραφη καποιας οδηγιας-παραινεσης του Πατακου στην ΥΕΝΕΔ καπου στο 1968.
    Ειναι σημερινο φρεσκο,της νεοχουντικης δικομματικης κοινοβουλευτικης ολιγαρχιας που κατσικωθηκε για τα καλα απο τοτε εως και σημερα.
    Γιατι καθως παρατηρουμε και εμεις εντρομοι, η βασιλεια τους ετελευσε.
    Παμε για πολεμο και ο καθ'ης ας διαλεξει στρατοπαιδο. Οι καναλαρχες διαλεξαν ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο,ακομα και το περιφημο "διαψευδω" του Μαρουδα,ωχρια μπροστα στην καταπτυστη ανακοινωση του Πεταλωτη.Το σνομπιστικο,"αρχοντικο",απαξιωτικο,εξευτελιστικο υφος του Πεταλωτη,δειχνει το πως λειτουργει το ολο συστημα με αρχηγο τον τμηματαρχη ΓΑΠ.Δεν θα με ξαφνιασει καθολου,αν απο αυριο το πρωι,ολος ο τυπος αρχιζει και παιζει το τροπαρι οτι οι 16 "αγανακτησμενοι" του Πασοκ,ισως γινουν η αφορμη να πεσει η κυβερμηση και αρα η χωρα θα οδηγηθει στο χαος.Και να επιστρεψουν οι Πρετεντεροκαψητρεμηδες στις "φαρμακερες"ερωτησεις, τυπου, πιστευετε πως αν πεσει η κυβερνηση,η ΝΔ θα αλλαξει τα πραγματα? Ρωτωντας τον ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ Χρυσοχοιδη η τον "αγανακτησμενο"Λυντζερη...
    Η να παιζει ο Σκαι την συγκεντρωση στο Συνταγμα και να αναρωτιουνται οι δημοσιογραφοι του αν αυτα τα παιδια εχουν τα εφοδια και τις βασεις για κατι καινουργιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποσο κοτες ειναι θα φανει απο αυριο κι'ολας.
    Οπου -ισως- να δειξουν μεταμελεια που τολμισαν να εχουν ζωντανες εικονες και να εχουν συνδεσεις με τους χωρους οπου διαδηλωνουν "μερικοι αγανακτισμενοι". Λαμβανοντας το μηνυμα.
    "Ειπαμε ρε. Σιωπη".

    Πιθανον ομως σιγα σιγα οι λουμπινες καναλαρχες που ξεμειναν απο φαι να διαβλεπουν ενα ορφανο και αρκετα παχουλο μερος του πληθους το οποιο "αξιζει τελικα καποιας προσοχης".
    Και σιγα-σιγα μεσα απο αυτα τα ανεξαρτητα ελευθερα και ανιδιοτελη καναλια,να αρχιζουμε να διαβλεπουμε τις νεες μορφοποιησεις που σαν φουρναροι θα παρουσιαζουν και τα νεα ανατελοντα αστερια που θα περασουν απο τα δελτια και τα talk shows τα οποια θα προσπαθησουν να σπεκουλαρουν,να προοθεισουν σαν καλες τσατσαδες που ειναι και να οδηγηθουν μεσω αυτων, πιθανον, ξανα οι κατασκευαστες στην γη της Επαγγελιας του πετσοκομενου αλλα παντα ενδιαφεροντος κρατικου κορβανα.

    Ο Alter-δηλαδη ο Κουρης-δηλαδη οι πισω απο αυτον- το επιασε το στιγμα απο νωρις και ξανανοιξε το μαγαζι,βλεποντας αυτο το αστεγο τηλεοπτικο κοινο να αναζητα στεγη και προστρεχει να ανοιξει την τεντα της μαχητικης ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο το Alter ΧΡΩΣΤΑΕΙ 500εκ σε μισθους-ασφαλιστικους οργανισμους και πιστωτες του.
    Βεβαιωμενα αυτα.

    Οποτε ο γνωστος Κουρης, αυτο το σιχαμα της κοινωνιας που μια εξυμνουσε τον μπαμπα ΓΑΠ με την αεροσυνοδο, μια εβαζε φωτο του Μητσοτακη με τους Γερμανους και μια κοντευε να αλλαξει το τιτλο με τον πρασινο ηλιο πριν αρχισει να γερνει δεξια με λιγο κεντο, αυτος λοιπον ΚΑΤΙ θα εισεπραξε απο αυτη την ιστορια.

    Γιατι 500 cashερι να σκασει χλωμο το βλεπω.

    Οσο για τους 16:

    Μου αρεσε παντα και επαγγελματικα και προσωπικα να παρακολουθω αυτα που ανταγωνιζωμαι και αυτα που δεν με εκφραζουν, γιατι μονο ετσι πιστευω οτι πιανεις τον σφυγμο μιας καταστασης.

    Σημερα λοιπον καφεδακι στο γραφειο με αναγνωση site και ανοιχτη ΤV (χωρις mute που ειναι συνηθως) βλεπω αυτο τον ΑΡΧΙ-καραγκιοζη Πορτοσαλτε:

    Τελικα λεει μηπως εχουν να μας πουν κατι αυτοι οι 150-200 χιλιαδες χτες?
    Μηπως περνουμε δανεια και τα πεταμε στο καιαδα?
    Μηπως ο κ Παπακωσταντινου δεν κανει καλη διαπραγματευση (σωωωωπααα λες???)

    Οι 16 λεει δεν εχουν αδικο!!! (αρχισαμε)

    Και τελος το κορυφαιο: Δεν μπορουμε λενε οι βουλευτες να πανε στους ψηφοφορους τους να ζητησουν ψηφο!!!
    Αυτο ειναι το προβλημα του Πορτοσαλτε: αν θα πανε τα παιδια να ζητησουν ψηφο..

    Ενα αλλο προβλημα ειναι λεει οτι θα πρεπει να ζουμε με αυτα που παραγουμε.

    Δηλαδη δεν θα χρεωνουμε 5 φορες απανω ενα εργο για να μοιρασουμε μιζες στον Αλαφουζο στον πολιτικαντη και στον μεσαζωντα, αλλα μονο 1 φορα για να πληρωνεται αυτο καθαυτο το εργο..

    Κατι σαν την ΑΕΚ ενα πραγμα.

    Δεν θα ζηταει το 23% να πληρωνει το υπολοιπο 77% που απλα θα κυβερναει αλλα δεν θα πληρωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για τον εκπροσωπο του Παπατζη ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ δηλαδη?
    Οτι 2 εβδομαδες τωρα μαζι με το μαμοθρευτο μαζεψανε 180 χιλιαρικα?
    Οτι κανανε ταξιδι στη Κυπρο (αληθεια ποιος τα πληρωσε αυτα η ΠΑΕ η μηπως οι Supporters? Ποιος πληρωνε εισητηρια μασες μετακινησεις και σουιτες???) και διναμε συνεντευξεια απο κατι ταβερνακια με φωτογραφιες??


    Θα ξεμπλοκαρει σημερα αυριο θα γραψει και κανα 100αρι παραπανω για να δειξει οτι κατι κανει.

    ΑΝ ΕΧΕΙ το στοιχειωδες νιονιο να εμφανιζει σταδιακα τα ΑΡΧΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ για να παρουσιαζει μια ανοδικη πορεια στο κοσμο, και δεν τα εχει βαλει ολα με το καλημερα.

    Αν και με το μαμοθρευτο διπλα του, παιρνεις μια ιδεα του τι μυαλο κουβαλαει και αυτος.

    Επικοινωνιακη πολιτικη λεγεται αυτο αλλα εδω μιλαμε για ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

    Αντι να κανει μια προεργασια χωρις ανακοινωσεις και λογια και να πιασει τους 1000 οικονομικα ευρωστους αεκτζηδες με συναντησεις κατ ιδιαν να μαζεψει ΕΥΚΟΛΑ απο 10-20 χιλιαρικα δηλαδη 1-2 μυρια, παει και τρεχει σε κατι ουζαδικα στη Κυπρο να μιλησει λεει με κατι τελειωμενους..

    Εδω το Γιαχιτς πηγαν να σπρωξουν στο ΑΠΟΕΛ ΧΩΡΙΣ να το ξερει ο παικτης που φυσικα τους εβαλε στο παγο μολις το εμαθε..

    Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ πηγαν να κανουν με τον Μπλανκο..

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ και ΑΣΧΕΤΟΙ με οτιδηποτε εμπορικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Ιουνίου, 2011 11:42

    Μιλάμε έχω πάθει ταράκουλο. ΔΕ ΒΑΖΩ ΕΥΡΩ, από τα λίγα μου, στους σαπόρτερς. Δηλαδή πρέπει να διαλέξω μεταξύ αδαμιδίου και κάποιου τσουτσεκίου του γκοντό?
    Μεταξύ σκύλλας και χάρυβδης δηλαδή, ενός φαφλατά άσχετου και ενός λαοπλάνου με 19 χέστρες.
    Ας ξεκαθαρίσουν τα του οίκου τους και βλέπουμε. Εγώ δεν αισθάνομαι "ήρωας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 16.30 οι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι έγιναν μέλη του Supporters Club μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου θα επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, θα ξεναγηθούν στους χώρους του και θα γνωριστούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αδαμίδη και τον πρόεδρο του Supporters Club κ. Κασνακίδη.
    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους εκπροσώπους του Τύπου που επιθυμούν να παρευρεθούν.

    Θα τους φιλισουμε και το χερι η μονο απλα γονυπετης θα υποκλιθουμε?

    Εγω διπλο με τον Εντερ ποτε θα παιξω??

    Τον Φουλη που τον πετυχα πριν κανα δεκαημερο σε ταβερνα στο Μαρουσι πειραζει που τον χαιρετησα η πρεπει να δωσω 200 στον Κασνακιδη?

    Τις κλωτσιες τις θελετε μαζεμενες η μπορουμε να σας τις δινουμε ενας ενας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα.
    Ειπαμε: Κανενα ονομα δεν ειναι τυχαιο.
    Πορτοσαλτε: Αυτος που πηδιεται στο λιμανι.
    Ο λιμανοπουστας δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι νεοεισελθεντες μικρομετοχοι μιας εταιριας που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ αλλα προσβλεπει να γινει μερος της, εξεναγηθηκαν στο προπονητικο κεντρο ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ αλλα προσδοκα και αυτη με την σειρα της να το κανει καποτε δικο της.

    "paranormal activity 21"

    Απο την Πεμπτη σε επιλεγμενες αιθουσες.
    Οι κατοχοι των μετοχων-εισητηριων διαρκειας και ομοτιμα μελη πλεον των hypostirikton, εχουν δικαιωμα να παρεβρεθουν στην avant premiere που θα γινει στον θερινο κινηματογραφοα "Agia Homata N.F". ( οπου και εκει καποτε αξιωνουν οι hypostiriktes S.A. να ορθωσουν ενα γηπεδο ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ).

    Τι ειναι "ΑΕΚ"; Μην ειναι οι καμποι; Μην ειναι τα βουνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα τα κομματα και οι συντεχνιες εχουν χεστει πανω τους αλλα και αδυνατουν να μεταφρασουν το φαιομενο της "πλατειας". Λογικο και αναμενομενο.

    Αλλα αυτοι που ξεπερνουν καθε φαντασια ειναι οι πτεροδκατυλοι και οι βροντοσαυροι του Περισσου.
    Οι οποιοι εδω και δεκαετιες μιλουν εκ'του περιτου.

    Ακουστε παρανοια και πληρη διαστροφη: "εξω τα κομματα και τα συνδικατα η με το ΚΚΕ και το ταξικο κινημα;



    "Είναι αυταπάτη να πιστεύει ο εργαζόμενος ότι οι κινητοποιήσεις στις πλατείες αρκούν για να τον απαλλάξουν από τα παλιά και νέα δεινά που του φόρτωσαν..."
    Ποιος σου ειπε κατ'αρχην βρε απολιθωμα,οτι θα αρκεστουν σε ιτι γινεται ως τωρα; Γιατι το προεξοφλεις. Ασε να δεις και το τελος.
    Και βεβαια το κυριοτερο και σχιζοφρενικοτερο ειναι το μεγα ερωτημα που αναδυεται απο τα αυτια μας σαν περικοκλαδα: Αφου τιποτα δεν βγαινει με το να συγκεντρωνεται και να διαμαρτηρεται ο κοσμος στις πλατειες ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΝΤΟΥΚΕΣ;
    Εκτος και αν ειναι αλλο "ο δρομος" και αλλο "η πλατεια".
    Βρε σεν πατε στην Κοκινη πλατεια να ξαπλωσετε κατω; Και να φατε απο ενα MacDonald's εκει κοντα; Εχει καργα.

    Ακομα ειπωθηκαν τα κατωθι γελοια μεν αλλα πολυ κατατοπιστικα για το πως δουλευει το συστημα εδω και 30 τοσα χρονια.
    "Είναι αυταπάτη να πιστεύει ο εργαζόμενος ότι οι λαϊκές κινητοποιήσεις πρέπει να είναι μακριά από όλα τα κόμματα ή και εναντίον όλων...Το «έξω τα κόμματα» είναι άποψη συντηρητική.(!!!!) Τα κόμματα είναι οργανώσεις που με την πολιτική και την ιδεολογία τους εκφράζουν συγκεκριμένα συμφέροντα..."

    Ειπατε κατι; Οχι; Γιατι ρε παιδια;
    Μετα το θαυμα των δυο ψαριων και των πεντε αρτων (η το αντιθετο,δεν θυμαμαι,δεν ειμουν εκει) επιχειρειται το εξης: Να ανεβουν πανω σε ενα τρικυκλο μερικα εκατομμυρια. Η Παπαριγα ειναι στο τιμονι και μας καλει ολους να ανεβουμε στη βεσπα.

    Οπως βλεπουμε,μετα απο αυτην την χρυση ευκαιρια που παρουιαστηκε με την εμφανηση των εκατομμυριων ακομματιστων αδεσποτων που κατακλειζουν τους δρομους,μπορουμε να δουμε,να διαπιστωσουμε τις πραγματικες προθεσεις του σαπιου, εσκεμενα κατακερματισμενου και εντεχνως περιχαρακωμενου πολιτικου συστηματος των κοτετσιων,τα οποια κοτετσια αδυνατουν να δεχτουν, να χωνεψουν οτι δεν δυναται να υπαρχουν κοτες ελευθερας βοσκης,καθ'οτι καραδοκουν κινδυνοι ανυπολογιστοι εις τα λιβαδια.

    Και φωναζουν,απειλουν,προειδοποιουν,κουνουν το δαχτυλο απεγνωσμενα, προσπαθοντας-αδικα πλεον-να περιμαζεψουν οτι μπορουν,απο ενα τσουναμι κοτες-προσφυγες στο ιδιο τους το χωραφι.

    ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΡΕ! ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ...; ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΡΕ.... ΜΥΓΔΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστο ερωτηση Σροιτερ στην Παπαρηγα στις περασμενες εκλογες:

    - Η θεση σας ειναι 1500 ευρω κατωτατο μισθος στους εργαζωμενους. Εσεις ΤΙ ΜΙΣΘΟ δινετε στους εργαζωμενους στα γραφεια σας και στο τυπογραφεια σας για παραδειγμα? (για οποιον δεν γνωριζει το ΚΚΕ εκτος απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ εχει και τα ποιο συχρονα τυπογραφεια στην Ελλαδα. Εκει τυπωνεται π.χ το καπιταλιστικο.... Πρωτο Θεμα. Ειπαμε καλος ο Σταλιν αλλα νηστικος Σταλιν δε χορευει..)

    -Εμεις απαντησε το απολιθωμα, δινουμε 798 ευρω (τοσο ηταν τοτε) για να μην παμε λεει εναντια στους νομους..

    - Μα σας απαγορευει κανεις κ.Παπαρηγα να δωσετε παραπανω χρηματα και να κανετε ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΗ αυτο που απαιτητε απο τους αλλους?

    - Εμεις πανω απο ολα ειμαστε, λεει, νομιμοι..


    Πρωτη φορα ακουω εργοδοτη να θελει να δωσει λεφτα σε εργαζωμενους παραπανω αλλα να τον σταματαει ο νομος!!!!

    Για να μην θυμηθω την ερωτηση (της Σταη αν θυμαμαι) που ελεγε εσεις κ.Παπαρηγα τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ γιατι τα στελνετε στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ και οχι σε ενα δημοσιο? (Χωρις να εχω τιποτε εναντιον του Αμερικανικου Κολλεγιου)
    Και αυτη σηκωθηκε και εφυγε νευριασμενη που της κανουν λεει προπαγανδα..

    Οσο για την ΑΕΚ τι σου κανει εντυπωση? Το μεγεθος της ΛΑΜΟΓΙΑΣ η οτι πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες?

    ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΕΚΦΡΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    Εδω οπως μας λεει και ο steven επανεκυψε το ΓΚΟΝΤΟ και εχει και απαιτησεις... αντι να ειναι κρυμμενο στο λαγουμι του και να ευχαριστει που δεν κανει τα κακακια του οχι στις 18 χεστρες αλλα με 18 Ρωσσοαλβανοαφγανους σε κοινη τουαλετιτσα στο Κορυδαλλο.

    Που εχει και το θρασος να λεει για τον Ψωμιαδη ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ 'χαθηκαν' απο το ταμειο.

    Ρε γκοντο ο Big Mac τουλαχιστον εφερε και 2-3 τιμολογια για εργα και καφεδες.
    Εσενα για τα 5κκ που λειπουν χωρις παραστατικα θα σε δικασει κανενας???

    Για τον ποδοσφαιρηστη με το ονομα Καψη που ειναι η διαφορα 1780-500= 1280?
    Για τον ποδοσφαιρηστη Ενσαλιβα πως ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ η αμοιβη ανεβηκε κατα 300 χιλιαρικα
    Ο ποδοσφαιρηστης Μονταγιο ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?
    ΕΣΥ ΓΚΟΝΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ?

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙ 650,000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

    ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ οχι απειλες ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΑΝΕ 10 ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....

    Και ψαχνει λεει το μαμοθρευτο να δει ΑΝ λεει μπορει να κανει λεει καταγγελια για υπεξαιρεση.

    Η μηπως ψαχνεις να δεις ΠΩΣ τα ετρωγε για να τα φας και εσυ??

    Ελα ομως που ΞΥΠΝΗΣΕ ο κοσμος ΒΛΑΚΑ και πλεον ολο και λιγοτεροι σε ακολουθουν.

    Οι ΑΕΚτσηδες οι λεγωμενοι και error στη γλωσσα του αλλου ξυπνητζη..

    Error εισαστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, σε αυτο μεσα πεσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η 16/6 έρχεται γοργά.
    Για να ετοιμαζόμαστε όλοι.
    .Άντε , επικοινωνήστε όσοι είστε για παρόν για να οργανωθούμε καλύτερα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή