Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ

            ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΑΤΥΡΑ ΔΙΠΛΑ:
    1. Επαναφέρεται το ιδιώνυμο αδίκημα ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ όσων συλλαμβάνονται ή καταδικάζονται για επεισόδια στα γήπεδα.
           ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ Ή ΣΥΛΛΗΨΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΙΔΙΩΝΥΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ;
           Βλέπετε οτι τα αρχίδια μου κουνιούνται;
   2.  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ.
             Τιμωρείται ο ένοχος ( ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 1 ) με μη είσοδο σε αθλητικές εκδηλώσεις κλπ.
          ΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΑΡΟ, ενώ παρακολουθεί γκόλφ φανατικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΛΗΤΗ Η ΠΟΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;
  3. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
              Αν δεν συνεργάζεσαι με την ΕΛΑΣ την γάμησες. Αν δεν έχεις κάμερες, δεν θα μπορείς να εκδίδεις ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ.
            ΚΑΙ; ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
   4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.
            ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ . Και πάμε σε δίκη. ΜΟΥ ΝΑΥΛΩΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ; ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚΖΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;
  5. ΛΕΣΧΕΣ.
          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ.
           10% ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΣ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΠΤΟ; Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ.
    6. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
           ΜΕΧΡΙ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
         Πρέπει να αποδειχθεί  δικαστικά ( μετά από κανέναν χρόνο ) οτι άνθρωποι χωρίς διακριτικά ήταν δικοί σου  αλλά και υποκινούμενοι  σου.
    7. ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ.
             Πρέπει να πείθουν την αστυνομία για την πραγματική ταυτότητα τους.
                Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ;
          8. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
                              ΜΕΧΡΙ 50000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
                  Γελάτε; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; ΟΙ ΔΗΜΟΙ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
                       ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;
                   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ;
                    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΛΛΩΝ.
                               ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ " ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ".
           9. ΝΤΟΠΙΝΓΚ.
                         ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΛΙΟ, που όμως θα είναι χωριστό κείμενο λόγω και προσωπικής μου εξειδίκευσης.
               ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΚΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΕΣΚΑΦ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ( μην βιάζεσθε ).
        10.΄ ΣΤΗΜΕΝΑ
                    Αυξάνονται οι κυρώσεις. ΠΟΙΕΣ;
                      ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ; ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ; ΑΡΑ; ΤΙ ΑΡΑ;
                                   ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ 0 Χ 10 ΔΙΣ = Ο.
                                 ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ.
            ΥΓ. Το ωραιότερο απο ολα είναι οτι είναι τόσο μαλάκες που τα μέτρα τα στρογγυλέψανε σε 10.  ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, έστω για ξεκάρφωμα. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΔΟΜΑΖΟΥ.
                 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ. ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΧΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΛΟΓΩ ΜΑΤΙΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ , ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ. " ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ" ΕΛΕΓΕ Ο ΑΣΜΑ, και του μείναν τα πουλιά. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ.
            ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ.
          " ΓΡΑΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ. "
                                 ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ Ο ΥΓΡΑΚΙΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ;
            ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΜΕΤΡΑ;
                       ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.
                  ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΗΓΑΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΣ.
                                    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
                      ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;
                                  Α, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 65% ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
                               ΚΙ ΑΡΑ ; ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ μην ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ.
                                  ΜΠΡΡΡΡΡ ΤΡΕΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ.
                           ΘΑ ΠΑΩ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΙ ΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ;
                            ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΚΟΥΤΕ Ή ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ; Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΠΟΥΘΤΑΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.
               ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.                                             

5 σχόλια:

  1. Patica,οτι εγινε,εγινε στο παρελθον.
    Η ουσια ειναι τι γινεται τωρα,αυριο,στο μελλον.
    Ναι,η κριση ειναι πολυ βαθεια,και δεν λυνεται ουτε με ευχολογια ουτε με ρομαντισμους.Εδω απειλουντε ολοκληρα κρατη με αφανισμο,οπως η Ελλαδα.Το διαιρει και βασιλευε δεν πεθανε,αλλα πλεον ο κοσμος καταλαβε πλεον οτι ειναι αναλωσιμος,κατι που κανει την ζωη των "καποιων" πιο δυσκολη,για αυτο και υπαρχει αυτη η ξεδιαντροπη συμπεριφορα.Αμπελοφιλοσοφιες τυπου "ο Ελληνας θα την βρει την ακρη" τελειωσανε.Τωρα,οχι αυριο,τωρα θα πρεπει να καταλαβει ο κατοικος αυτης της χωρας,πως αν δεν αντιδρασει θα τον φαει το μαυρο το σκοταδι.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε μια πολη 4εκ,να μαζευονται ΜΟΝΟ 50000 στο Συνταγμα,αντε 60000.Αν δεν μαζευτουν 500000 κοσμος τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Αυτα τα περι ξυλοδαρμων και καταλυση της δημοκρατιας που παιζουν τα καναλια ειναι για τον πουτσο καβαλα.Ας μην εκαναν ΜΑΛΑΚΙΕΣ οι βουλευτες και οι υπουργοι να μην τα λουζοντουσαν.Αφου κυριε με γαμας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,θα σε πηδηξω κι εγω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,αφου μου βαζεις ψευτοδιλημματα τυπου η παιρνουμε το δανειο και τα νεα μετρα η δεν παιρνετε συνταξεις τοτε σου βαζω κι εγω το διλημμα η φευγεις απο μονος σου η σε διωχνω.Αυτη δεν ειναι η δημοκρατια? Και φτασαμε στο σημειο να συμφωνουν οι περισσοτεροι με την Παπαρηγα και το ΚΚΕ.Ημαρτον....
    Και επειδη η συγκεντρωσεις στο Συνταγμα παρατραβανε,μηπως λεω μηπως,την Κυριακη εχουμε τιποτα εκτροπα? Γιατι καιρο εχω να δω τους κουκουλοφορους να βγουν για καφε...στην Αθηνα.
    Παρατραβηξε το πραγμα,οποτε πρεπει να δωθει λυση πριν βγουν τα φτυαρια και οι γκασμαδες.Οταν εσυ στο ονομα της δημοκρατιας μου κανεις το ασπρο μαυρο,τοτε κι εγω εχω δικαιωμα να σε κανω μαυρο,χωρις ιχνος ασπρου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τιθεται καν θεμα του τι ειναι "δημοκρατικο" και τι οχι, η κατα ποσο ειναι επικινδυνο κλπ.
    Τι λεμε; Θα βγαολουμε τον εγκεφαλο μας εξω και θα τον λιασουμε στον ηλιο;
    Τα χεσμενα παπαγαλακια των βοθροκαναλιων;

    Τι ειναι Δημοκρατια; Απαντηση: "η βουλη ( η θεληση δηλαδη) των πολλων; Ναι; Ωραια. Οι πολλοι ασ'πουμε θελουν να ριξουν φαπες και να ριξουν απο την επαισχυντη εξουσια αυτους που ειναι παρανομα στη θεση του. Δηλαδη αφου τελικα ΔΕΝ ΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΚΡΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    Δημοκρατια δεν "θελανε"; Αντε να γαμηθουνε τωρα λοιπον και να δω πως θα τα βγαλουν περα

    Και ειναι επαισχυντοι γιατι διατεινονται οι δικτατορες οτι "καταλυση δημοκρατιας ειναι οταν οι 300 δημοκρατες αποκαθιλωνονται απο 10 εκατομμυρια "τυρρανους".
    Μιλαμε οτι ειναι να πηδιεσαι απ'το παραθυρο.

    Τι ειναι η δημοκρατια βρε κοινοβουλευτικοι Παπαδοπουλοι; Ενα τοτεμ; Μια θεοτητα; Δεν ειναι μια πρακτικη θεση; Δεν ειναι ΑΠΛΩΣ ΑΡΙΘΜΟΙ;
    Που σημαινει οτι: οταν οι πολλοι δεν θελουν τους λιγους, οι λιγοι ή κανουν μοκο, ή αποχωρουν. Ποσο μαλλον οταν ειναι μια χουφτα Παπαδοπουλακια.
    Που πολυ θα τα βολευε να γυρισουν την πλακα και να βγαλουν στο δρομο τις κατασταλτικες δυναμεις,προκειμενου να διαλυσουν τους "ταραξιες" και να συνεχισει ετσι η κυβερνησης απροσκοπτη το εργο της.
    Αλλα ελα που ειναι και αυτη η επιφαση της "δημοκρατικης νομιμοτητος" που πρεπει να ακολουθειται σαν το πρωτοκωλο του κωλου και εμποδιζει την επιβολη της δημοκρατιας με το ζορι!
    Κοιτα να δεις τωρα προβλημα.
    Γαμω τις δημοκρατιες σας πληβιοι.


    Ποσο απεχει η ολιγαρχικη δικτατορια απο την οχλοκρατικη δημοκρατια;
    Οσο ο κωλος απο το μουνι. Δυο δαχτυλα περιπου δηλαδη,αναλογα τον σωματοτυπο.
    Η προσπαθεια για-οποια- "δημοκρατια" δεν τελειωσε ασφαλως το '74. Απλα τοτε ξεκινησε. Το Πολυτεχνειο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Ιουνίου, 2011 18:24

    Μπάστα ρε Πιλάφιε...φάε μιά φασολάδα βαριά βαριά και τράβα κλάσε τ' αρχίδια του κάθε μπέου (που τον αθώωσες κιόλας!), βαγγέλα, θείου, καπετάνιου με τα μπιστόλια, Δ.Χ. κτλ. Πρόσεχε μη σκίσεις κάνα καλσόν μωρή κλαίουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h lush einai aplh ta prosima na ta plhrwnoun oi organwmenoi,kai ka8e xronia na deinoun ena poso sthn epo san egyhsh gia na pernoun ta eishthria
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16 ειναι τελικα οι τζαμπα μαγκες,κοινως ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ,στο ΠΑΣΟΚ.Ηταν 25 αλλα μετα απο καποια τηλεφωνα εμειναν 16,και μεχρι την Τριτη δεν θα ειναι κανεις.Και θα πανε σαν τις παλιοπουτανες που σκουζουν "μη...μη...",να ψηφισουν για να μην τους πουν προδοτες.Και παλι καλα που απαγορευεται η οπλοφορια στην Ελλαδα,γιατι δεν θα εμενε ορθιο ουτε ρουθουνι απο δαυτους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή