Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

VILLA MERCEDES

           Εξέχον club τίγκα στις πουτάνες και στους λεφτάδες που είπανε να γνωρίσουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας στα κοσμοπολίτικα σύνορα του Ρουφ και του Ταύρου. Και μόνο που το γράφω, θά έπρεπε να προβληματίσει κάποιους για το πού στο διάολο πάνε. Τι σόϊ άρχουσα τάξη έχουμε, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ ΤΟΥ. Ή ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΙ ΣΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. Ή ΣΤΗΝ ΒΙΛΑΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΕΛΕΝΙΤ.
          Εκεί λοιπόν στο club , συναθροίστηκαν μοντέλες , Μαρινάκηδες ( δεν είναι ένας αυτός μην γελιέστε) , κοσμικοί για τον Ντάβλα ( χωρίς το μπαξίσι προς αυτήν την καρααδερφάρα δεν μπαίνεις σε κανένα έντυπο ) και λουμπίνες για οφθαλμόλουτρα. ΟΛΟ ΤΟ HIGH SOCIETY της χώρας. ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΡΕΪΡΟ, ΜΠΕΡΝΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΙΤΣ. ΤΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΠΟΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΟΡΤΑ. ΕΝΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΜΕΣΑ.
        Και προξένησε εντυπωση στον πρόεδρο αλλά και στον προπονητή μας , παρόλο το ρεπό , η διάθεση των παιδιών μας να διασκεδάσουν μετά απο ήττα. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ;
     ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ " ΚΑΡΦΩΣΕ". ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , που μάλιστα δεν ενέπιπτε καν σε παραβίαση εσωτερικού κανονισμού, ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.
         Και ρωτάω εγώ: ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ; ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΙΜ. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΕΚΤΖΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ; ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.
         ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ. ΤΟ ΛΥΠΗΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ. ΑΡΑ, ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΉΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΤΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ : ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΙ ΣΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
        ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΓΚΕ ΓΚΕ;
       ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ  ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.  

88 σχόλια:

  1. Έλα βρε Στήβεν, είσαι βάναυσος.

    Το ποτά ήταν μπόμπα, οι μοντέλες αχλαδοκώλες και οι Μαρινάκηδες μύριζαν μασχαλίλα και σπληνάντερο.

    Να πνίξει τον πόνο του πήγε ο άθρωπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΗΠΙΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ?
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ.
    Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΜΕΝΝΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ
    ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΚΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ..

    Α,ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΤΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΕ ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ''ΣΩΤΗΡΑΣ'' ΣΟΥ ΤΟ 2004 ?

    ΣΤΗΒΕΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ..
    Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 20 ΕΚΑΤ. ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..

    Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΒΑΛΕ 70 ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑ ..ΟΧΙ ΤΑ 2 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΑΕΚΑΡΧΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΡΗ..
    ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΔΛΔ..
    ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ( ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ ΠΑΛΙ ) ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΑΤΑΙΣΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΣΟΥΡΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙ..ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ..ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΗΔΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Κ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ..
    ΟΠΩΣ Κ Ο ΜΙΣΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΤΑ ΚΙΝΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπικο
    τι θα γινει με τον πρακτορα και το τσιρακι του τον χαραλαμπο θα τους γαμισουμε? το μηχανακι μου ειναι αναμμενο
    οταν θα οργανωσουν το ουζο θα τους περικυκλωσουμε τοτε και θα τους φαμε ολους ιδιως τον χρηστο που λεει περιπτερα, ακουσον ακουσον, και τον thomas ,τον γιωργη κλπ μονο τον dimitri θα αφησουμε ειναι καλο παιδι αν και λιγο χαβαλες και με περιεργο γραψιμο
    μπικο μαζι σου σαλτα και γαμισου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φετος σ ενα ντερμπυ στο οακα στην θυρα που εχω το διαρκειας που ειναι κοντα στην οργανωση και οχι σαν κατι αλλους που πανε σ αλλες θυρες στο κεντρο ισως απο φοβο αλλα τους δικαιολογω
    ακουω εναν και φωναζει
    μπικο, μπικο εγω τρελαινομαι , εδω ειμαστε, αφηνω την θεση μου και παω στον φερομενο μπικο και του λεω αδελφε απο το μπλογκ ειμαι τι θα γινει με τον πρακτορα θα τον γαμισουμε? με κοιταει και μου λεει φιλε πλακα μου κανεις η εχεις καπνισει τιποτε και του απαντω συγνωμη φιλε σε περασα για καποιον γνωστο
    τοτε καταλαβα οτι ο μπικο ισως ειναι ο steven η ο χαραλαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Φεβρουαρίου, 2011 09:55

    Εγώ λέω ότι ο μπίκο είναι ο Ιωάννης ο βαπτιστής της σκεπαστής. Και βλέπει το μεσσία που έρχεται να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα,
    και ποιος ειναι ο καπετανακης δηλαδη για να το ξερουνε?
    ποιος ειναι ο αγαμιδης για να τον ξερουνε?
    ποιος ειναι ο κοσματος για να το ξερουνε?
    Του ηξερε κανενας αυτους τους λεχριτες πριν κανα χρονο?
    Και τι εκαναν δηλαδη εστω, αυτο το χρονο για να τους μαθει καποιος?
    Εκτος απο τις φωτογραφιες και τις 'βραβευσεις΄ στη σεντρα (ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΨΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ-ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..)

    Ποιος του γαμει τους καπετανακηδες στη τελικη και γιατι να ασχολουμαστε μαζι τους?

    Επειδη βαλανε ολοι ενα κουστουμι, αφησανε μουσακι (το φερετζε του πουστη δηλαδη) και μου πηρανε και απο ενα laptop πρεπει αν τους ξερουμε εμεις η οι παικτες?

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ και πηγαν οπου πηγαν απο τη στιγμη που δεν παραβιαζαν κανενα κανονισμο.

    Και στεναχωρημενοι φιλε steven να ειναι αν ηταν ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ στην ωρα τους και ενιωθαν οτι δεν ανταποκρινωνται σωστα στη δουλεια τους.

    Εδω ειναι 6 μηνες απληρωτοι ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ Η ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.

    Σιγα μη κατσουν να σκασουν (ΟΡΘΩΤΑΤΑ)ενας Βραζιλιανος ενας Βοσνιος και ενας Αυστραλος επειδη δεν αποδωσανε καλα για ενα εργοδοτη που τους εχει μεσα ενα εξαμηνο και δεν τον παιρνουν στα σοβαρα ουτε οι καθαριστριες.

    Ποδοσφαιρηστες ειναι οχι χειρουργοι αλλα δεν ειναι και μαλακες.

    Και ματακια και αυατακια εχουν και βλεπουν και ακουνε τι γινεται και σε ποσο υποληψη ειναι η 'διοικηση΄ η ομαδα ο βλακας μετοχος κλπ...

    Η μηπως ο καθε Γκερειρο που επι 2 μηνες προσφερωταν ανταλλαγμα στις μισες ομαδες της Λιγδας θα πρεπει να εχει και τυψεις που απο -21 η ομαδα πηγε στο -24??

    Πλακα κανουμε?

    Ας πληρωσουν τον καθε Γκερειρο ΣΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ας τον πιασουν ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ και τοτε να το παιζουν μαγκες οι κλασομπανιερες.

    Αλλιως σαλτα γαμηθητε οπως πολυ σωστα τους ειπαν ολοι προχθες στην ....προεραιτικη προπονηση και δεν πατησε κανενας..

    Αιντε γιατι μας χρωστανε και μας ζητανε και το γαιδαρο..

    Υ.Γ το ανεκδοτο της ημερας: Μετα το... τρομερο εξωδικο ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ παει σημερα με την ουρα στα σκελια να ζητησει απο τον...Μπισταξη να κανει λεει σκοντο στο ΟΑΚΑ γιατι λεει εχει κριση.
    Αμα εχει κριση μεγαλε και ΔΕΝ μπορεις να πληρωνεις αλλαξε γηπεδο.
    Γιατι δεν γινεται να μην εχεις λεφτα για βενζινη και να θες Mercedes 500.

    ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ που μου στελνεις και εξωδικα που μονος σου αναιρεις..

    Αιντε ΒΛΑΚΑ που το κουτοχορτο που πας να πουλησεις ουτε ο ιδιος δεν το τρως.

    Εχε χαρη που επεσε εντολη ανωθεν χτες και τα μαζεψες και τρεχεις σα κλαμμενο μουνι σημερα να παρακαλεσεις, που θες και 800 τρομαρα σου για ενα παιχνιδι.. ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγες ημέρες πριν στην ΑΕΚ αποφασίσουν να καλέσουν τον Ντίνο Ντρπιτς για συμβόλαιο (και εν τέλει συμφωνία), ο Κροάτης αμυντικός είχε περάσει από δοκιμή στη Λέγκια Βαρσοβίας. Προπονήθηκε, προσπάθησε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε. Σύμφωνα όμως με δηλώσεις του προπονητή της Λέγκια, Ματσιέι Σκόρζα, σε Πολωνικά ΜΜΕ, ο λόγος που δεν απέκτησε η ομάδα του τον Ντρπιτς, είναι ένα πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Κροάτη: Ο Ντρπιτς, είναι τραυματίας και χρειάζεται χρόνο για να αποθεραπευτεί. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αρκετό χρόνο να περιμένουμε να γίνει και πάλι υγιής και για το λόγο αυτό πήραμε την απόφαση να μην προχωρήσουμε στην απόκτησή του. ο Ντρπιτς πριν υπογράψει από την ΑΕΚ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΔΕΡΦΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΑ ΚΙΝΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DIMI . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΡΠΓΚΤΣΦΤΠΣΔΚΜΝΤΣ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ .. ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ,ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥΤΙ ΜΑΖΙ...

    ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΚΟΝΤΟΕΣ,ΝΤΡΚΔΜΤΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. thomas ο καραμπελας θα εχει μια ξαφνικη διαφωνια στις 31-8-2011 και θα φυγει.
    Αιτια θα ειναι κατι παγωτα που θα εχει υποσχεθει ο προεδρος αλλα τελικα θα τα εχει φεσωσει στο ονομα του παικτη μαζι με κατι τσιγαρα κλπ στον περιπτερα.
    Μετα απο αυτο θα βγει μια ανακοινωση οτι εμεις καναμε προσφορα μεν για παγωτο στο παικτη αλλα εννουσαμε ξυλακι, ενω αυτος ηθελε πυραυλο και μαλιστα giga.
    Σε αντιπροσφορα προτειναμε πυραυλο κανονικο αν παρει το πρωταθλημα η ΑΕΚ.
    Εν τω μεταξυ ο περιπτερας αρχισε τα καντηλια και για να μην εχουμε αλλα ΕΠΡΕΠΕ να τον αφησουμε ελευθερο.

    Φυσικα το χρεος αναγκαστηκαμε να το βαλουμε στην ΠΑΕ.

    Ο Καπετανακης εκανε ηδη προταση στο περιπτερα να παιξει δεξι μπακ.

    Ο περιπτερας δεχεται αρκει να μην τον ζαλιζουνε πολυ με προπονησεις διαιτες κλπ.

    ΡΕ ΟΥΣΤ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιωργη
    τον μεσσια μονο στο ονειρο του τον εχει δει ο μπικο και οταν ξυπναει βλεπει μονο τον ΔΧ και χαιρεται γιατι νομιζει οτι αυτος ο μεσσιας θα σωσει το ποδοσφαιρο οπως κανει με το μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ DIMI ..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΥΨΟΥΣ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ SCORE .. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΙΑΣ Κ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ Κ Ο ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ...
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ..
    Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ Κ ΚΟΙΝΟΣ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα παιδες.
    Καλα τωρα τι θεμα ειναι αυτο; Θες να κατουρηθουμε απο τα γελια; Θες να μας πεσει κανενα νεφρο;
    Ακου "vila mercendes"!
    Mα τετοια μανια και αναγκη να παριστανεις τον "δυτικο" και να πεισεις οτι οντως υπαρχουν ταξικες διακρισεις και δικριτές διαφορες στα κοινωνικα στρωματα. Ενω ολοι ξερουμε οτι στη γελοια αυτη χωρα ολοι μπορουν να γινουν "κατι"(δηλαδη ενα μεγαλο τιποτα) και να ανηκουν "καπου" οποιαδηποτε στιγμη.
    Στα ορνιθοτροφεια δεν υπαρχουν στεγανα.

    Τσιγγοι και αλουμινοκατασκευες που ντυνουν εξωτερικα κατι πρωην χοιροστασια,για να μη φαινονται οι τσιμεντολιθοι.
    Σε μια πολη κοτετσι και μια επιοχη οπου πρινε λιγα χρονια δεν καταδεχονταν να βοσκισουν ουτε οι γελαδες.
    (τελικα οι Εβερτ, Λαλιωτης κλπ, εχουν μεγαλη "διαισθηση" στο real estate.Επενδυουν σωστα.)

    Πεντε φωτα νεον να αναβοσβυνουν και να καλουν τα φρεσκα γουρουνια. Ενα χαρτζιλικι στους μανατζαραιους της νυχτας, δυο-τρεις αδερφες στα θυρανοιξια του χοιροστασιου,ισα για να προβληθει απο τα φυλλαδια το καταστημα και να αναφερεται πλεον στα "in" στεκια και να'το το χρημα.
    Πουτανες σερνικοθηλυκες,φτερα, πουπουλα, σκονες ασπρες,χαπια, ατρυπητα τιμολογια, η αλλες υπηρεσιες "ανευ τιμολογησης",ξεπλυμενες αδερφες και ξεπλυμενα λεφτα,χαζι,ναζι και υφος απο κατσικομουριδες αμορφωτους με χυδαια λεφτα.
    Και οι θαμωνες-τετραποδα, νομιζουν οτι "κατι τρεχει" με την παρτυ τους.
    Κραταμε την κοιλια μας απο τα γελια!

    Και βεβαια εκει και τα "παιδια μας". Αι ποδοσφαιρισται.(οπως και οι τυποι τυπου "Καπετανακη" Και που θελετε να παει δηλαδη ο "Καπετανακης"; στο gazarte;Η στον "Ιανο"; Χα!)
    Που ερχομενοι εδω, οι "μπαλαδοροι του κωλου",το πρωτο που ρωτανε δεν ειναι κατι αλλο απο το "ποια ειναι ρε παιδια τα "in" μαγαζια"; Και οι ειδημονες τους παραπεμπουν στα χοιροστασια με τα πολυ "in" και γαμω ονοματα τυπου: "vila", "mercendes" "ferrari plus", "galileo ponomato","Partouz Castle" "Xynw-volcano", "Fumo mastura Night", "Gamato Palace", "Pipes Regency", "Se gamw Stile", "Dwsta moy sti mouri Club" "The big Grover", "White dust universe" "Paloma pipes Stage" "Suck-hole Dance room" και πολλα τετοια που ειναι να χτυπιεσαι απο τα γελια.

    (ετσι ακριβως ειναι "χτισμενη" και η ιδια η χωρα βεβαια. Με πλινθους και λασπη,οπου απ'εξω ειναι επενδεδυμενη με λαμπερα και ελκυστικα υλικα.Τελικα το κολπο "επιασε"! Τους κοροιδεψαμε τους "κουτοφραγκους"! Μας αγορασαν!)

    Και βεβαια σαν χωριατοπουλα και αγραματα και διχως καποια στοιχειωδη παιδεια και τα παικτακια απο τις επαρχιες,τρεχουν στις διευθυνσεις που τους προτεινουν,στα ανω χοιροστασια δηλαδη,παιζοντας ολοι μαζι εκει μεσα το παιχνιδι του "στησιματος". Κυριολεκτικα και μεταφορικα.
    Το πρωταθλημα του δηθεν και του αδειου. Του τιποτα και του ανεγκεφαλου. Της χαριτωμενης πουτανιας που μετατρεπεται ανετα σε κουμπτρυπες με Kalasnikof και της σκερτσατης γεροντοπουστιας τυπου Γαλατη, που ανετα και αυτη μετατρεπεται σε τσιμενταρισμα στο Φαληρο,αν παραστει αναγκη.

    Η διασκεδαση του αγραμματου και απαιδευτου λαμογιου,γενημμα θρεμα της τελευταιας 30ετιας. Ο πετων τα τσαρουχια και φορων prada,παραμενει αρκουδογυφτας απλυτος,αφου ουτε τα ρουχα κανουν το παπα.

    Γελασαμε και σημερον με τα ζωντανα. Τα οπλοφορουντα και οπληφορα. Σε ενα αεναο γαιτανακι γυφτιας, ξετσιπωσιας,μασχαλιλας, αγνοιας και καρκατσιλας (ετσι λεμε τα σκατα της γιδας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @DIMITRI
    Ε,ΌΧΙ ΚΑΙ ΜΠΙΚΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΓΩ ΣΕ ΈΒΡΙΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σημειωση: Στο παραπανω σχολιο μου οταν λεω "να παριστανεις τον Δυτικο", δεν εννοω βεβαια εσενα αδερφε Steven. Δεν το διατυπωσα καλα.
    Αλλωστε εσυ εισαι οντως κανονικα Δυτικοθρεμενος. Σε λενε και "Αμερικανο" εδω καποιοι. Λες και ειναι μομφη. Ενω προκειται για κατορθωμα.
    Χρησιμοποιοντας 2ο προσωπο,εννοω τον καθε μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρηστο
    σιγουρα ειναι κατορθωμα να σε λενε αμερικανο γιατι και οι αντιπροεδροι και ο προεδρος αμερικανικες σπουδες εχουν κανει αρα πανε και villa mercedes
    ενω οι γαλλοτραφεις και ευρωπαιστες ειναι κατι το διαφορετικο ,πηγαινουν gallery, opera, πολιτιστικα δρωμενα και τα λοιπα
    αμα κανεις ενα γκαλοπ στο mercendes ποιος εχει σπουδασει στην αμερικη το 90% θα σου απαντησει θετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: Καμία υποψία παρεξήγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Dimitri: Μετά το ΕΜΠ, είπα να σπουδάσω digital image processing. Στην Ευρώπη δεν το βρήκα πουθενά. Ήρθε και το Columbia και μούδωσε υποτροφία κι έτσι βρέθηκα εκεί. Συμφωνώ οτι τις gallery τις έχασα.
    Την όπερα κάνε λίγη υπομονή, σε δυο χρόνια θα την έχει ετοιμάσει και η Ελλάδα. Προς το παρόν εγώ βολεύομαι με Χριστοδουλόπουλο. Σε άλλα πολιτιστικά πηγαίνω συχνά : κρητικά και ποντιακά στέκια, κανά έντεχνο, κανά Πανούση, καμιά παρουσίαση βιβλίου κλπ.
    Στο villa mercedes έχω πάει 4 φορές καλεσμένος του Sugar, που σε διαβεβαιώνω δεν έχει σπουδάσει στην Αμερική. Ούτε και στην Ευρώπη. ΚΑΙ ΤΙΣ GALLERY ΤΙΣ ΣΑΡΩΝΕΙ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΟΡΙΔΗ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα λες για να πειραξεις τον Steven προφανως.
    Συμφωνω.

    Ναι! Η πολυ "κουλτουρα" ειναι αυτη που μας εχει φαει.
    Το σκεπασμα της βρωμικη ανασας με τις γαρδενιες του Πιερου. "Pierre Gardin".

    Και ο Καραμανλης κατοικος Παρισιων ηταν και θιασωτης των Γαλλικων πραγματων αλλα την Ελλαδα την εκανε σαν τα μουτρα του ο αφιλος. "γιχτε τσιμεντό και καταστγεψτε τα ολα. Στα αγχιδια μας και ντυο αβγκα Τουγκιας" (δεν χρειαζεται μεταφραση)

    Ειναι λιγοτερο κατακτητες η σληροι, η βαναυσοι οι βισιγοτθοι με τις αποικιες τους;
    Ολοι οι Ευρωπαιοι μαλακες την Αμερικη κυνηγανε. Και Αμερικη θελουν να γινουν. Γιατι τους γαμαει πατοκορφα.

    Το Αμερικανικο η το Γαλλικο κολεγιο δεν ειναι απαραιτητα και διαβατηριο στην ομορφια η την ποιοτητα.
    Οποιος σπουδαζει καπου,ειναι απαραιτητα και κατι;
    Ειναι θεμα ανθρωπου. Και τι "παστα" αυτος ειναι.

    Και γιατι η Ευρωπη παει κατα διαολου; Δεν επεισε μαλλον η Γαλλικη φινετσα για την αναγκαιοτητα της;

    Ασε μας τωρα! Με την υψηλη ραπτικη και τις Αντουανετες που πετουσαν τα σκατα απ'το παραθυρο.
    Και σκουπιζαν τον κωλο τους με σελιδες Μπαλζακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διερευσε ΚΑΙ η συνατγη της coca cola μετα απο 150 χρονια.
    Ενα απο τα μεγαλυτερα εμπορικα μυστικα.
    Λογαριασμοι ιδιωτων σε τραπεζες ελβετικες διαρρεουν, αμερικανικα απορρητα εγγραφα ειναι στο ιντερνετ, μεχρι και η αντιγραφη στο διδακτορικο του υπουργου οικονομικων της Γερμανιας μαθευτηκε..

    Μονο η προταση στον Blanco εχει γινει αλλα δεν την εχει δει κανενας...ε αγαμιδη???

    Που μου ελεγες επισημα στο συγκροτημα οτι ηθελε λεει 1εκκ παργμα ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ διεψευσες ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΠΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΨΕΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στήβεν,

    O λαός (Le laoundzique c'est moi) απαιτεί μελλοντική ανάρτηση με Tζίμη Πανούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασφαλως και οι αγορες οικων,βιλλων,αντικων και τα "χτυπηματα" στις διαφορες δημοπρασιες,δεν γινονται τοσο για να αυτοβαυκαλιστουν οι "λεφταδες" ( οι γυναικες τους ισως)αλλα σαν επενδυση.Σαν μεταπωλητικη αξια.
    Χαμπαρι δεν παιρνουν και Χριστο δεν καταλαβαινουν απο αυτα που αγοραζουν η αποκτουν.
    Ποια "τεχνη";
    Σχεδον ολοι τους, δεν θα ειχαν προβλημα να ανταλλαξουν εναν Rembrant με μια γκλιτσα απο το χωριο, η εναν Roten με μια σουβλα. Αν τους πεισεις οτι η μεταπωλητικη αξια ειναι μεγαλυτερη.
    Αλλωστε τα τεχνουργηματα δεν αναφερονται και ουτε-θα επρεπε να- μετριωνται με βαση την"ρευστοτητα". Σημερα αυτο κοστιζει "μηδεν",αυριο "κατι", μεθαυριο "τοσο".
    Και σε περιπτωση που μπατιρησεις-αφου το χρημα δεν ειναι ποτε βεβαιο,ουτε και τα ρισκα βγαινουν παντα-να σου εχει μεινει ενα "σπιτακι" καμια 50 εκ γιουρο,ωστε πουλωντας το να μεινεις καπως στα ημιβαθα,μεταξυ παλαι ποτε πλουσιου και οσονουπω αφραγκου και να μην καταληξεις εκει απο οπου ξεκινησες. Τουλαχιστον οχι τοσο αποτομα.(!)

    Καλη η Κοκκινια- και η καθε "Κοκκινια" με τους απλους ανθρωπους της και τα γραφικα σπιτακια της,τα καφενεια της, αλλα προτιμωμεν τα σαλε και τις βιλλες.Και εκει που καποτε ησουν και βασανιζοσουν πως θα ξεφυγεις,τωρα περνας καμια φορα-με συνοδεια- και κοιτας με λυπη τα ανθρωπακια των δρομων της "αγαπημενης γειτονιας".
    Τι συγκινητικον. Δεν συνεχιζω αλλο... θα κλασω...συγνωμη..."θα κλαψω" ηθελα να πω.

    Δεν αποκτιεται η γνωση, η ευαισθησια, το καλλος. Κατακτωνται μερα-μερα.
    Και απο ανθρωπους που δεν εχουν χρονο οχι να διαβασουν η να περιβιαβουν,αλλα ουτε να κατουρησουν δεν χαριζουν χρονο,αφου ο νους και το σωμα ειναι δωσμενα στην αρπαγη,στην συσωρευση και την οικονομικη γιγαντωση.
    Μεχρι βεβαια να σπασει η φουσκα που φουσκωναν τοσα χρονια και να καταληξουν σε ενα ωραιοτατο οστεοφυλακιο. Ενα μικρο ωραιο χαριτωμενο φιλντισενιο πολυσκαλιστο κασελακι απο εναν μαεστρο της γλυπτικης και ετσι οι αρχοντοφουκαραδες να κλεισουν και να κλειστουν για παντα στην καρδια της "τεχνης".

    Τρι-α-λα-λο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χρηστο
    για να τον πειραξω το λεω και να κανουμε πλακα
    αδελφο τον θεωρω και σεβομαι πολυ την παιδεια των αμερικανων και ιδιως την αξιοκρατεια που εχουν
    ο μπαλζακ ηταν μετα την αντουανετα γεννηθηκε το 1799
    και ο καραμανλης εγινε θιασωτης της γαλλικης φινετσας αφου κατεστρεψε την αθηνα ισως για να εχει ησυχη την συνειδηση του
    steven
    αμα περιμενεις την κατασκευη της καινουργιας λυρικης μαλλον θα περιμενεις πολυ, αλλα αμα θελεις να την γνωρισεις απο μεσα την μαγεια του λυρικου τραγιουδιου μπορω να κανονισω μια παρασταση να δουμε και μετα πινουμε και ενα μπουκαλι στον χριστοδουλοπουλο με τα παιδια απο εδω
    επειδη πηρε το σπιτι Βοριδη ο sugar δεν μου λεει τιποτε εμενα προσωπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο τουρνουα "Λα Μανγκα" ο Βακαλαος μας.
    Δεν ξερω αν ειναι τουρνουα πνευστων οργανων με συμετοχη νεαρων φερελπιδων μουσικων,τουρνουα αφιερομενο στον Γιωργο Μαγκα.

    Καποιοι "παικτες" απο τα μερη του τσεκαρωνται ενδελεχως. Ενας Νιγηριανος που παιζει στην Οντ Γκρενλαντ (!!!) ονοματι Ακαμπουεζε.
    Επισης και αλλοι "ποδοσφαιριστες" απο ομαδες των φιορδ, οπως οι Βικινγκ, Μποντοκγλιμπντ, Μπρομαποικαρνα,Στρομσγκονσεντ κλπ. οπου συμμετεχουν στο εν λογω τουρνουα.
    Του οποιου χορηγος ειναι δυο γαριδαδικα της "Eksrtrolm c.o L.TD Brothers" και το φαλαινοθηρικο "Urpakaala Lie Sorensen".

    Ελπιζουμε να βγει κατι απο εκει. Ολες μας οι ελπιδες ειναι στα νεα παδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χρηστο
    απλα τα αγοραζουν για να ανεβουν κοινωνικα ασχετα αν δεν ξερουν τι ιστορια εχει το καθε κομματι που αγοραζουν
    στην ζωη μου εμαθα να κανω καλυτερα παρεα με ενα φτωχο πριγκηπα που εχει μια παιδεια παρα μ ενα νεοπλουτο μαλακα που νομιζει οτι με τα χρηματα του μπορει να γαμησει οποιονδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δημητρη

    Λεγοντας "Αντουανετα" αναφερομαι σε μια ολοκληρη εποχη.

    Μην απενοχοποιεις και τοσο ευκολα τον "Τριανταφυλλιδη", η αλλιως "Περικλη" η αλλιως "Εθναρχη" (τοσα ονοματα μονο οι "ποντικοι" εχουν)
    Δεν μιλω μονο για την περιοδο της αυτοεξοριας του (δηλαδη εθεσε εαυτον σε αναγκαστικες διακοπες) και της αντιστασης του απο το Παρισι(ενω καποια αλλα κοροιδα πηγαν ισα μεχρι την Μακρονησο μια βολτα)
    Και πιο πριν, ειχε λαβει τα φωτα τα Γαλλικα. Τον στραβωσαν ομως οπως ο λαγος μπροστα στο αυτοκινητο.

    Οι πουστιδες, οι καριολιδες, οι καταστροφεις, οι θρασεις και ολα αυτα τα υπεροχα ειδη, Φυονται ΠΑΝΤΟΥ.
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΙΣΛΑΝΔΟΝΟΡΒΗΓΙΚΩΝ ΜΕΓΑΘΗΡΙΩΝ , ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ .. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ FIFA..ΕΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. χρηστο
    δεν τον απενοχοποιω αντιθετα τωρα πληρωνουμε τις μαλακιες του οπως και του ανδρεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. thomas
    ξερεις τι εγινε με κεινο το σκαουτινγκ απο το βελγιο?
    βλεπεις οτι μας δουλευουν κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συμφωνω και σε αυτο.
    Οτι καθε ιστορικο "κομματι" λειτουργει,για τον ιδιοκτητη του, σαν σκαλα, για προς τα "επανω". Τωρα βεβαια, ποιο ειναι ακριβως αυτο το "επανω" ειναι σχετικο.

    Εδω θυμηθηκα τωρα ενα φιλμακι του ΧαρρυΚλυν-ψαξτε το στο youtube σαν "barabas"- οπου υποδυεται τον Βαραβα,με τον σταυρο στον ωμμο,κουστωδια να τον ακολουθει και με την μητερα του να τον συνοδευει προς τα "επανω". Προς την κορφη του βουνου για την σταυρωση του.
    Και επαναλαμβανει λοιπον καθε λιγο ο "Βαραβας",κάθιδρος,απευθυνομενος στην μητερα του,που του παραστεκεται στον δυσκολο δρομο του: -"μητερα που πηγαινουμε...";
    Και εκεινη να απαντα : "επανω. Στο βουνο, παιδι μου".
    Καθε λιγο να σταματα εκεινος και να ρωτα την μανα :
    - "μανα...που πηγαινουμε...";
    -"εκει...επανω στο βουνο παιδι μου" να του λεει εκεινη.
    - Μανα...που πηγαινουμε"; ρωτα για αλλη μια φορα ο πολυπαθος και σταυροφωρτωμενος "Βαραβας"
    - Επανω,στο βουνο παιδι μου" λεει ξανα εκεινη.
    - Μανα.Φροντισε του χρονου να παμε κατα την θαλασσα" λεει αποκαμωμενος ο "Βαραβας"

    Αψογος ο Χαρρυ!
    Οποτε λοιπον, το "επανω" και το "κατω" ειναι σχετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΗΜΗΤΡΗ @

    Ο τρόπος σκάουτινγκ της ΑΕΚ αλλάζει μετά τη συμφωνία με το σύστημα «Scout 7». Το συγκεκριμένο δίκτυο σκάουτινγκ με έδρα το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και γραφεία σε Γαλλία, Γερμανία και Αργεντινή «απλώνει» τα δίχτυα του σε όλο τον πλανήτη προς όφελος των ομάδων που συνεργάζεται (Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σέλτικ, Φέγενορντ, Λιόν, Αϊντχόβεν, Ρέιντζερς, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης). Η είσοδος σε αυτό το γκρουπ σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ, η οποία περιμένει να αποκομίσει οφέλη. Για αυτή την εξέλιξη εργάστηκε πολύ ο Άρναρ Γκρέταρσον τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του «Scout 7» στην Αγγλία και αφού έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα, σε συνεργασία μαζί με τον Σταύρο Αδαμίδη αποφάσισαν η ομάδα να ενταχθεί σε αυτό το γκρουπ και να εκμεταλλεύεται την μεγάλη βάση δεδομένων πάνω σε ποδοσφαιριστές. Ο Γκρέταρσον μάλιστα πέρα του σκάουτινγκ εκτός Ελλάδος, δίνει μεγάλη «βαρύτητα» και στο εγχώριο. Εκεί που ο Τόνι Σαβέφσκι είναι επικεφαλής (αρχισκάουτερ) και βλέπει παίκτες σε Σούπερ Λίγκα και μικρότερες κατηγορίες, ενώ σύντομα θα έχει και νέους συνεργάτες σε αυτό το τμήμα με την ΑΕΚ να παρακολουθεί όλα τα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα
    _______________________________________________

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.. ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SCOUT7?
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΑΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...

    ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ..ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ..ΔΕΣ FOOTBALL MANAGER...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Α, ολα κι'ολα Θωμα, για τις περιπτωσεις εγκυμοσυνης,εχουμε πει τι θα γινεται: Θα υπαρχει και σαν ορος στα συμβολαια: "Σε περιπτωση ωοτοκιας, η αλλης μορφης εγκυμοσυνης δυναται να εφευρει η μητερα Φυσης, οι καλουμενοι ως "γονεις",θα εχουν την υποχρεωση να παραδιδουν το νεογνο,μετα την παρελευση του πρωτου 40ημερου της λεχονος,εις την εταιρεια οπως αυτη εκπαιδευσει με ιδια εξοδα εις τας αρτιας εγκαταστασεις της,προκειμενου αυτο,μετα την παροδο 4ετιας απο την αφηξη του τεκνου εις τον κοσμο,να μπορει αυτο να εργαζεται ως βοηθος καστανα τα πρωτα 4 χρονια. Και σαν αυτα παρελθουν,εις την μεστη ηλικια των 8 χρονων,να μπορει να σταθει με τα δικα του ποδια στον δυσκολο δρομο και να γινει καθαριστης υαλοθωρακων αυτοκινητων,σε επιλεγμενα φαναρια της πολυσυχναστης λεωφορου Δεκελειας.
    Και με αυτον τον τροπο να εχουν οφελος τοσο οι φερομενοι ως γονεις,οσο και η εταιρεια με την οποια ειναι συμβεβλημενοι. Δηλαδη εμεις".

    "Les miserables c'est moi" που θα ελεγε και ο Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.. Α ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ .. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ.
    _______________________________________________
    μετα την παρελευση του πρωτου 40ημερου της λεχονος,εις την εταιρεια οπως αυτη εκπαιδευσει με ιδια εξοδα εις τας αρτιας εγκαταστασεις της ...
    ________________________________________________


    ΜΕ ιδια εξοδα ΧΡΗΣΤΟ ? ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΥΤΟΣ .. ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΕ PLEASE ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο τρόπος σκάουτινγκ της ΑΕΚ αλλάζει μετά τη συμφωνία με το σύστημα «Scout 7». Το συγκεκριμένο δίκτυο σκάουτινγκ με έδρα το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και γραφεία σε Γαλλία, Γερμανία και Αργεντινή «απλώνει» τα δίχτυα του σε όλο τον πλανήτη προς όφελος των ομάδων που συνεργάζεται (Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σέλτικ, Φέγενορντ, Λιόν, Αϊντχόβεν, Ρέιντζερς, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης). Η είσοδος σε αυτό το γκρουπ σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ, η οποία περιμένει να αποκομίσει οφέλη. Για αυτή την εξέλιξη εργάστηκε πολύ ο Άρναρ Γκρέταρσον τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του «Scout 7» στην Αγγλία και αφού έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα, σε συνεργασία μαζί με τον Σταύρο Αδαμίδη αποφάσισαν η ομάδα να ενταχθεί σε αυτό το γκρουπ και να εκμεταλλεύεται την μεγάλη βάση δεδομένων πάνω σε ποδοσφαιριστές. Ο Γκρέταρσον μάλιστα πέρα του σκάουτινγκ εκτός Ελλάδος, δίνει μεγάλη «βαρύτητα» και στο εγχώριο. Εκεί που ο Τόνι Σαβέφσκι είναι επικεφαλής (αρχισκάουτερ) και βλέπει παίκτες σε Σούπερ Λίγκα και μικρότερες κατηγορίες, ενώ σύντομα θα έχει και νέους συνεργάτες σε αυτό το τμήμα με την ΑΕΚ να παρακολουθεί όλα τα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα
    -----------------------------------------------

    thomas
    που το ψαρεψες αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ GOOGLARA ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ..ΠΑΤΗΣΑ SCOUT7 ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE..ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ? ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ Κ Η ΣΕΒΙΛΛΗ..

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ SCOUT 7 ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΠΚΔΚΜΤΣ ΤΟΝ ΠΡΟΝΟΣΤΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ 100 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ? ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ .. ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ..ΤΟ SCOUT 7 ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ..
    ΔΛΔ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΠΟΥ ?
    ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά ψάχνω ένα πίνακα Πιερ Ρενουαρ και μια παρθένα.Στο Villa Mercedes Benz θα βρω λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. thomas

    η ΑΕΚ εχει υπερσυχρονο προπονητικο η σεβιλλη εχει?

    η ΑΕΚ εχει το ΟΑΚΑ που εγιναν Ολυμπιακοι αγωνες η Σεβιλλη εχει?

    η ΑΕΚ εχει μετοχο που ειναι βλακας αλλα αμα λαχει εγγυαται προσωπικα!!!!!(παγκοσμια πρωτοτυπια) στο καθε Σκοκο τα λεφτα του. Ενω οι αλλοι κατουρησαν στο πηγαδι... Η Σεβιλλη δινει τετοιες εγγυησεις???

    η ΑΕΚ αμα εισαι Ισλανδος-Απομαχος-Τραυματιας και ανω των 36 σου προσφερει ενα καλο συμβολαιο και ησυχα γεραματα μακρια απο σκοτουρες. Η Σεβιλλη τα εχει αυτα η σε κανει να τρεχεις να κερδιζεις στο Ισπανικο πρωταθλημα τις κολομπαρτσελωνες και τις Βαλενθιες?

    η ΑΕΚ τελος αμα λαχει σε αφηνει και ελευθερο πληρωνωντας σου και το κατιτις για να πας σε αλλη ομαδα με καλυτερα λεφτα ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    Ρωτα τον Ριμπο τον Κυριακο το Μαιστο το γκαμηλιερη κλπ. Γιατι ως γνωστον ο λογος του 'αγαμιδη-προεδρου' ειναι και συμβολαιο.
    Ασε που αμα κανεις καμμια στραβη και σε περιλαβει ο Αρναρ με τον Καπετανακη και τον Κοσματο δεν θα ξερεις που να κρυφτεις (απο τα γελια).

    Γενικα ρε παιδι μου ζεις μια ανετη ζωη χωρις να σε ζαλιζουν και ιδιαιτερα

    Εδω στην προπονηση λεει ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΑΣ. Αν δεν θες πας για κανα τσιπουρακι (ειχε και ωραια μερα προχτες).

    Η Σεβιλλη τα δινει αυτα???

    Που θα μας πεις και για scout7 και οργανωση κιολας..

    Αντε ρε THOMAS που μου θες και συγκρισεις..

    This is AEK ρεεεεεε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θωμα, οταν το συμβολαιο λεει "ιδια εξοδα", δεν εννοει πουθενα "με δικα μας εξοδα".
    Μπορει καλλιστα να σημαινει "με δικα σας".
    Αυτα ειναι !

    Μπαμπη δεν ξερω για Ρενουαρ αλλα καποιος Γκουσγκουνης θα υπαρχει κραμασμενος καπου στο "Villa".
    Βεβαια. Ζωγραφιζει κι'αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παιδια,δεν υπαρχει τιποτα,ειναι ολα διαλυμενα,τα παντα εχουν σταματησει,τιποτα δεν δουλευει, χρωστανε παντου και δεν απαντουν στα τηλεφωνα,τους κυνηγαει ολος ο κοσμος,ο ενας προσπαθει απλα να φαει οσα μπορει περισσοτερα απο τον αλλον εκει μεσα,δεν υπαρχει ελεγχος για το παραμικρο,μιλαμε για βιασμο κατ'εξακολουθηση.
    Τα παντα ειναι απληρωτα,φωναζει ολος ο κοσμος.
    Δεν υπαρχει καν ρεγουλα στη μασα.Μιλαμε για μπουκιες σαν γατοκεφαλα.

    Και τεχνιεντως προσπαθουν να περασουν προς τα εξω-με την βοηθεια των "γνωστων" διαυλων βεβαια- την οικονα του "μαζεματος" της "ταξης" της "αναδιαταξης" του "προγραμματισμου",της "αναγκαιας προσαρμογης" και ολα αυτα τα θεοκουφα.

    Μιλαμε,γινεται χαμος. Ενα παρτυ αισχους. Ενας εσωτερικος αγωνας για μιζα,αρπαχτη προμηθεια και μαυρο χρημα, ανευ προηγουμενου. Εχουν πεσει με τα μουτρα.
    Εχετε δει πιρανχας Αμαζονιου οταν την πεφτουν σε καποιο ψοφημι; Ε, ενα τετοιο πραγμα.

    Δεν υπαρχει τιποτα. Ουτε "σκαουτινγκ" ουτε "προγραμματισμος" ουτε "διακανονισμοι", ουτε "αποπληρωμες", ουτε "στοχοι", ουτε "οργανογραμμα", ουτε καποια "μελετη" για οτιδηποτε,ουτε καποιο πλανο εστω και 10ημερου.
    Τιποτα. Ειναι ολοφανερο,εδω και παρα πολυ καιρο.
    Θα πρεπει να εισαι πολυ "οπαδος" -δηλαδη εκουσιος τυφλος- για να μη βλεπεις τι γινεται εκει μεσα.
    Μιλαμε για Ρωμαικα οργια. Για κραιπαλες.
    Και ολα ειναι στα τελευταια τους.
    Ε, βεβαια. Δεν μπορεις να ρουφας κατι μεχρι το μεδουλι και να μην τελειωσει.
    Δεν μενει τιποτα.
    Ενας σκελετος. Ενα αδρανες πτωμα.Ενα κουφαρι.

    Το θεμα ειναι α) ποσο θα εχει επιρρεασει την ΑΕΚ σαν συλλογο,σαν ιδεα,σαν εικονα στον κοσμο και στα νεα παιδια,σαν ολα τελειωσουν(οπως τελειωσουν)
    και β) αν ποτε θα πληρωσουν τα ξεπλημενα μουνια που στο ονομα της ομαδας και οτι αυτη φερει κοντα της και πανω της (δηλαδη και στο δικο μου-σου- ονομα) κατεφαγαν τα παντα,εκαναν περιουσιες,καταχρεωσαν και υποθηκευσαν τοσο βαναυσα την ομαδα. Τοσο, που ο κινδυνος να μην ξανασηκωσει κεφαλι,παιζει σαν πιθανοτητα δυστυχως χρονο με το χρονο,ολο και περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΝ ΡΕΝΤΣΟ ΠΙΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΕΛΤΑ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.
    ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΝΑΙ CFO Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΣΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CITIBANK.
    TO OTI ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙΑ, ΣΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ( καταλαβαίνω είναι λίγο δυνόητο αυτό που λέω, αλλά έχουμε χρόνο μπροστά μας ).
    Πάντως μην μου πει κανένας για Ακρόπολη ή για Τοσκάνη ή για Λούβρους. VOMEX ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΑΙΡΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. steven
    οσον αφορα την λυρικη με χαροποιει αυτο που λες για τα 2 χρονια
    πιστευω να μην ειμαι στα εγκαινια αλλα στις παραστασεις που θα δινονται
    δεν θα ειχαμε ισως την τεχνη χωρις τους νεκρους που λες (εχουμε χρονο μπροστα να το αναπτυξουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ16 Φεβρουαρίου, 2011 18:37

    ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΕΑΝ ΣΗΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ.ΧΤΗΠΗΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 4 ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΗΓΕΙ.Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Α,σε παρακαλω,μακρυα απο την Τοσκανη.
    Δεν ειναι κτισμα,δεν ειναι ενα "αγκωναρι", δεν ειναι μαγαζι με εισοδο.
    Ειναι μαγικο τοπιο.Ειναι ενας αλλος κοσμος.Ειναι παραδεισος.(οσο γινεται)Ειναι "οταν η φυση κανει τεχνη".


    Οσο για το οτι η τεχνη σαν δρστηριοτητα σερνει και πολους νεκρους ειναι κατανοητοτατον.
    Δεν νομιζω οτι κανεις εχει δυσκολια κατανοησης.
    Οτι οι αφορμες, οι παραγγελιες, οι λογοι δημιουργιας της,η σωρευση της στις αυλες και τα ανακτορα,ειναι αποτελεσμα πολεμων,κρεμαλας,κιλοτινας,καυσης,δηλητηριασμων και δολοφονιων που δεν μετρωνται πλεον.
    Και οι περισσοτεροι δημιουργοι ηταν δουλοι,ηταν στρατευμενοι και εργαζονταν για λογαριασμο ανθρωπων-τερατων,που ειχαν εξουσια.
    Ολα σταζουν αιμα. Απο τις Πυραμιδες και την Αγια Σοφια,,απο τον Λουβρο και το Ερμιταζ μεχρι τους πινακες προσωπογραφιες-αγιογραφιες τερατων.
    Τεχνη κανουν οι λαοι,αφου πρωτα εχουν σφαξει κατακτησει και κατ'επεκταση εχουν χρονο και για αυτοανακυρηξη και επαρση.
    Ειναι το στεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ , ΤΑ ΛΕΩ ΓΚΑΡΑΝΤΙ. ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΝΟΡΟΣ ( γενικός της HSBC ). Εννοείται οτι δεν τον έχω ακούσει ποτέ, αν και μέχει πρήξει. Το Σάββατο θάμαι σπίτι του. Με την άδεια σου, του δίνω το τηλ σου να τραγουδάτε Κάλας παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. και μονο οι μεγαλομανεις της ιστοριας εχουν αφησει τεχνη πισω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. steven
    με πολλη μεγαλη χαρα να του το δωσεις, εχω δει 42 οπερες στην ζωη μου
    το πριξιμο το δικο σου δεν ειναι τιποτε μπροστα σε μια σχεση που ειχα στο παρισι με μια σοπρανο
    εκει που καθομασταν στον καναπε και μιλαγαμε πεταγε και μια αρια και αυτο συνεβαινε παρα πολυ συχνα μεσα στην ημερα εκτος απο τις ασκησεις που εκανε
    φυσικα υπαρχουν και πολλα dessus που δεν λεγονται
    τι μου θυμησες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Εννοούσα τα κτίρια, τα αγάλματα και τους πίνακες εκεί. Η ΦΥΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΙΕΝΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    Η ΤΕΧΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ 5 ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΚΑΣΟ, που φυσικότατα δεν ξέρει κανένας.
    Σαββόπουλος, συννεφούλα: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ( κριτικός Δανίκας ).
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΛΙΑΣΑ ( Σαββόπουλος ο ίδιος ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΕΓΙΝΕ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ. ΔΗΛΑΔΗ 45άρης. Μ' ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ REFEREE ( κοίτα σύμπτωση ).
    Τώρα για το παρελθόν και την άρια, είσαι σίγουρος οτι απλά καθόσασταν; Διότι κάτι γκόμενες που είχα, γινόντουσαν πολύ καλές στην όπερα όταν το μικρόφωνο δεν το είχαν ακριβώς στην στοματική οπή. Αν είναι έτσι τα πράματα, μέσα κι εγώ για όπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η ΤΕΧΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΥ

    -----------------------------------------------
    θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω γιατι αυτος που γνωριζει πραγματικα τον πολιτισμο και την τεχνη δεν εχει κανενα ιχνος σνομπισμου το μονο σνομπ που μπορει να βγαλουν αυτοι οι ανθρωποι ειναι απεναντι σε ημιμαθεις και κομπλεξικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ DIMITRI: OK ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ( δεν υποννοώ κάτι για σένα ).
    ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ;
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ.
    ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ή ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ;
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΩ 1000 ΔΙΚΙΑ.
    " ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ." ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΝΑΞΟΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΦΡΑΠΕΣ.
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. steven
    εγω προσωπικα δεν γνωριζω τιποτε απο τεχνη και πολιτισμο
    καθε μερα μαθαινω κατι
    τωρα οσον αφορα το συμποσιο μπορω να το οργανωσω με τις αρχες του γνωστου παριζιανικου κλαμπ le cleo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ CLUB ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. «Από ‘δώ και πέρα, όποιος έχει ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος -είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά- θα φεύγει από την προπόνηση και δεν θα παίζει».

    ΡΕ ΜΑΝΟΛΟ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ..
    ΑΚΟΥ 100% ΕΤΟΙΜΟΣ..ΔΛΔ Ο ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΗΡΘΑΝ 100% ΕΤΟΙΜΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. steven
    αν πραγματικα γουσταρεις το οργανωνω με την προυποθεση να μην ειναι μονο με ανδρες που πιστευω να μην σ ενοχλει πολυ
    το cleo ηταν το πρωτο κλαμπ ανταλλαγης συντροφων στο παρισι απο την δεκαετια του 70 και εχουν περσαει πολυ μεγαλοι σταρ της εποχης
    για την πληροφορια θα πω οτι τωρα στο παρισι υπαρχουν πανω απο 20 τετοια κλαμπ και στην δεκαετια του 90 εφθασαν τα 40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. thomas
    μην τρελεναισε παρτο για πλακα δεν αξιζει το κοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. DIMI ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΕΧΕΙ VILLA MERCEDES ΣΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ?
    __________________________________________________

    Μπαμπη δεν ξερω για Ρενουαρ αλλα καποιος Γκουσγκουνης θα υπαρχει κραμασμενος καπου στο "Villa".
    Βεβαια. Ζωγραφιζει κι'αυτος.

    ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΕΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ..ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΓΕΡΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΕΟΝ.. ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΝΑΕΙ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ,ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ , ΠΟΝΑΕΙ Κ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. το cleo ηταν το πρωτο κλαμπ ανταλλαγης συντροφων στο παρισι απο την δεκαετια του 70 και εχουν περσαει πολυ μεγαλοι σταρ της εποχης
    για την πληροφορια θα πω οτι τωρα στο παρισι υπαρχουν πανω απο 20 τετοια κλαμπ και στην δεκαετια του 90 εφθασαν τα 40

    ________________________________________________

    ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ..ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ CLUB ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΘΩΜΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΗΒΕΝ..ΘΑ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΙΑ.
    ΣΤΟ ΡΟΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΘΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΕΩΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.
    ΚΑΝΩΝ: ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΕΞΙΟΝ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ : ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΙΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ;
    Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΤΗΒΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ .ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ..
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΤΟΥΣ..ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ..ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΛΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μα, Θωμα, η ζωγραφικη δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα λεπτομερες ζοβαντισμα.
    Απλα ο Γκοσγκουνης ειναι βιαστικος. Του λειπει η υπομονη.

    Για φτιαξτε κανενα συμποσιο.
    Τα οποια ολοι ξερουμε που καταληγουν. Τουλαχιστον εκεινα, τα αρχαια. "καντε κυκλο...καντε κυκλο"

    Ο καθενας θα φερει οτι εχει. Για ξεφορτωμα.

    Θυμαμαι οταν ρωτηθηκε ο Χριστοδουλοπουλος για καποια "συνεργατιδα του" (μια μουναρα που τον συνοδευε στα φωνιτικα στην πιστα δηλαδη)
    -Και ειναι ωραια η κοπελα αυτη"; τον ρωτανε
    - Πολυ ωραια...πολυ ωραια ρε παιδια" ειπε ο Μακαρος. Αλλα το ειπε με τετοιον τροπο,με τετοιο υπνωτισμο, με τετοια γαληνη, που ηταν σαν να την πηδαγε -και -εκεινη την στιγμη.

    Ωραιος ανθρωπος,κιμπαρης ,ανοιχτοχερης,με πολυ κοσμο να πινει νερο στο ονομα του, με θυσιες καθε ειδους για τους ανθρωπους του οικογενειακου περιβαλλοντος του.Δοτικοτατος. Μποεμ.
    Και βεβαια φωναρα απο τις λιγες. Που θα μπορουσε να κανει απιθανα ακομη πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ( την ξέρεις ), ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ( σιχαίνεται τα λαϊκά ) ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ( τον πατέρα της μουνάρας, πού να δεις τη μάνα της )- ΠΟΥ ΉΜΑΣΤΑΝ ΓΕΊΤΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΑΚΑ ( τα πιο πολλά video clips ) ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΟΥΡΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ. Ο ΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ( αηδόνι την έβγαλε στην πίστα ).
    ΚΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΡΩΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ. ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΑΛΕΑΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΖΕΡΒΑΣ ( το βαμπίρ ). και με ρωταει η γυναικα μου: ΠΟΙΟΊ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;
    ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΗΞΕΡΑ.
    ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ( τον Αλέξανδρο ) ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΟΙ, ΕΠΑΘΕ ΖΑΠΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ: ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ( ξέρανε οι πουτάνες που γίνανε κυρίες της πρώτης σειράς ) ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Υ. ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΑΚ, Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ;
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙΣ.
    ΑΦΕΙΣΤΕ ΔΕ ΤΗΝ ΜΕ ΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ " ΥΓΕΙΑ" , ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΖΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΥΑΛΑ.
    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.
    ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΓΡΑΠΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. - Υπερεβησαν τα εσκαμενα" λεει ο μαλακας και πονηρος παραλληλα ΠΑπακωνσταντινου για τους Τροικανους.
    "ενταξει,θα το φερναμε γυρω γυρω και τελικα θα το πασαραμε στους ιθαγενεις οτι η χωρα ολοκληρη αναιξερετως πωλειται οσο-οσο,αλλα γιατι βιαστικατε ρε παιδια" ειπε δηλαδη στην ουσια.
    -"σιγα να μη περιεμενουμε εσας βρε μαλακς. Ο χρονος ειναι χρημα." ειπαν οι ιδιοκτητες.

    - Βεβαιως πωλουνται και να πωληθουν" γιατι οχι" ειπε η μοσχαροκεφαλη με το μυαλο τζιτζικα. Ο Καρατζαφερης.
    Πανε τα εθνικιστικα "ουτε ρανιδα" πανε τα πατριωτικα τραγουδακια για την κυρα ης Ρω,πανε οι κορωνες περι "ξεπουληματος", πανε οι προειδοποιεισεις "αν παρεχωρησουν εστω και μια σπιθαμη θα μας βρουν απεναντι τους" πανε οι επαναστατικες ριμες,πανε τα εμβατηρια και τα Αλβανικα Επη, πανε στο διαολο ολα.
    Ειπε ακομα ο χοντρομαλακας:
    "οταν εισαι σε πολεμο,δεν πουλας την περιουσια σου για να παρεις δυο τανκς για να αντιμετωπισεις τον εχθρο; Ε, αυτο πρεπει να κανουμε και τωρα. Ειμαστε σε πολεμο. Αλλα να πουμε: Δεν πωλειται η Ακροπολη...δεν πωλειται ο Λευκος Πυργος. Ολα τα αλλα γιατι οχι";

    Και αν βρεθουν δηλαδη μερικοι "τρελοι" και δη Τουρκοι ας πουμε και πουν: " ο.κ. Δεν θελουμε την Ακροπολη και τον Λ.Πυργο, η την Ολυμπια αλλα θελουμε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ". Τοτε τι θα πεις; Μαλακα που η φιλοδοξια για αρχομανια η εστω συγκυβερνηση,σε κανει ετοιμο να
    γαμισεις και την μανα σου.
    Και ανεβα μετα εσυ στον Λ. Πυργο η στην Ακροπολη και μεινε εκει πανω να καμαρωνεις. Θα εχεις χωρα,θα εχεις κρατος μετα, για να βαλεις μεσα τον Λ.Πυργο και τον Παρθενωνα;
    Ρε, τι πατσαβουρης ειναι τουτος; Τι αρχιδομαλακας ειναι αυτος; Τι γαιδουρια, τι μικροπωλητες, τι μπακαλογατοι ειναι αυτοι ρε πουστη μου;
    Και αυτοι ειναι με την "βουλα" στα εδρανα. Εψηφησθησαν. Εξελεγησαν. Κανονικα. Και οι εκλογεις, οι διαλογεις δηλαδη,τωρα τι φωναζουν ακριβως,δεν καταλαβαινω.
    Μωρη καριολα δημοκρατια,δεν ψοφας να πας στο διαολο να ησυχασουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Α, ειχες περιπετειες σημερα. Τελος καλο ολα καλα με τον μικρο; Αν ναι,να πανε να γαμηθουν ολα. Και τα κωλοπαιδα σιγα-σιγα βρισκονται.

    Οσο για το τι να πρωτογραψεις, σε καταλαβαινω. Ειναι στιγμες που το κεφαλι παει να σπασει.

    Για τον Μακη,το ξερω οτι εχει παιδεια Βυζαντινης μουσικης.
    Εχω κανει στο Εκκλησιαστικο Λυκειο του Λουτρακιου δυο χρονια (με "παρεσυρε" ο παπας του χωριου μου που ηταν και αυτος εκει,για να ανεβει κατηγορια,οντας πολυτεκνος ο φουκαρας. Καλα περασα,δεν λεω....τελος παντων) και μετα τον κλσσικο Περιστερη (ψαλτη της Μητροπολης) και αλλους δυο τρεις, τι μας εβαλε λες να ακουσουμε ο δασκαλος της μουσικης; Μακη. Γουρλωσαμε τα ματια. "μα ειναι δυνατον"; λεγαμε.
    Και ομως. Ακουσαμε,παθαμε την πλακα μας και κλαψαμε σχεδον. Εγω συγκλονιστικα.
    Η φωνη του φτανει στο θεο,την κανει οτι θελει και τις οκταβες τις εχει για πλακα.
    Τελος παντων.

    Τι να πεις και τι να αφησεις.
    Ανεβασε οτι αναρτηση θες.Με οτι θεμα θες. Ειναι βεβαιο οτι θα εχουμε τροφη και θεμα για συζητηση.
    Τοσο απο το θεμα αυτο καθ'αυτο,οσο και απο τον τροπο της γραφης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. thomas
    η πεθερα σου ποσο χρονων ειναι? πλακα κανω
    δεν σε συμφερει να ερθει η πεθερα σου γιατι δεν θα μπορει να ερθεις εσυ
    ετσι οπως σας βλεπω μαλλον θα αποτανθουμε σε επαγγελματικα μουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. χρηστο
    τι σχεση εχεις με το λουτρακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ( ας πούμε για την Ριζούπολη ) ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ, όχι με αυτό που έγραψα. ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣ.
    ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΡΑ ΓΕΛΙΟ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ, ΣΕ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ. ΤΟ BLOG ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΓΙΑΤΙ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΣ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 45. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ, ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΑ.
    ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ. ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Παιδια,να γραψω κατι τελευταια σχετικα με τον οικογενειακο πολεμο που την πληρωνουμε ολοι η βαρεθηκατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΡΟΣ CONPATER: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΑ 50.
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΖΗΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ;
    ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ, ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Παιδια ειμαστε ολοι σ`αυτη την ηλικια...Αρα δεκτη η σαμπανια και να την πιουμε ολοι μαζι καποια στιγμη.Μεσοβδομαδα ειναι,ειπα να κανω κι εγω την πολιτικη παρεμβαση.Δεν θα πω οτι επιβεβαιωθηκα για αυτα που εχω γραψει,γιατι δεν ηταν προβλεψεις,ηταν πληροφοριες απο πηγη πολυ κοντα στα προσωπα.Και τελικα ειχε δικιο ο δικος μου οσον αφορα τις εκτασεις,γιατι οταν αναφερονται σε φιλετα δεν εννοουσαν ουτε ΟΠΑΠ,ουτε ΔΕΗ,γιατι αυτα ηταν και ειναι στο προγραμμα.Εννοουσαν νησια,νησακια,μεγαλες δασικες εκτασεις που θα τις εκμεταλευτουν οι ξενοι στο επακρο.Και που θα το κανονισει προσωπο που δεν ειναι εγκλωβισμενο στην ελληνικη νοοτροπια,αλλα καθαρα στην αμερικανικη οπου ολα πουλουνται ολα αγοραζονται.Θελει η π.....α να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.Φανταστειτε λοιπον αυτο το προσωπο,να πρεπει να κανει τον σταυρο του για καποιο λογο μπροστα σε κοσμο,και να μην ξερει που στο διαολο τον κανουν και να "αυτοξεματιαζεται".Το χαλι δεν θα στο τραβηξει καποιος ξενος,θα στο τραβηξει αυτος που τα κανονιζει αυτα,εχει το γενικο προσταγμα,αλλα βλεπει οτι κολλαει το πραγμα.Και τρεχει ο αλλος να μαζεψει τα ασυμμαζευτα,και να φερει νομο να μην πωλειται δημοσια περιουσια,αλλα στην τελευταια παραγραφο να επισημαινεται πως θα ειναι εφικτο αν ψηφιστει απο την βουλη.Δεν πωλειται τιποτα δηλαδη,αν δεν το ψηφισει η κυβερνηση.....Και παρακαλας να σε τρακαρει τραινο,παρα να εχεις να κανεις με δαυτους!!!
    Οσο τωρα για το σχολιο του ανωνυμου σχετικα με την ΑEGEAN MARITIME κτλ,εχει δικιο σε οσα αναφερει,αλλα ο Δ.Μελισσανιδης δεν αναφερεται πουθενα σαν υπευθυνος,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ,σαν προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Έμεινε η ποινή της ΑΕΚ.

    Oπως αναμενόταν απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ, κατά της πρωτόδικης ποινής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 100 χιλιάδων ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό.
    Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, ουσιαστικά περίμεναν ότι δεν θα έπεφτε η ποινή της έδρας, αλλά ευελπιστούσαν ότι θα κατόρθωναν να γλιτώσουν από κάποιο μέρος του προστίμου.
    ΡΕ ΤΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑ 100 ΧΙΛ.ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ;
    ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το πρωτο -και αξεπεραστο-προβλημα που εχουμε να αντιμετωπησουμε με την επιλογη χωρου για την ουζοκατανηξη της μεγαλης-πλεον-παρεα μας, περα απο τον αριθμο των αυτης,ειναι και το καπνισμα και η καθολικη σχεδον απαγορευση του.
    Εχω κατα νου δυο τρια στεκια,αλλα θα πρεπει να επικοινωνισω και να δουμε με τους ιδιοκτητες το θεμα του τσιγαρου η και καποια κατ'εξαιρεση αρση της απαγορευσης του.
    Το ενα απο αυτα ειναι στο μικρολιμανο. Διπλα στη θαλασσα,ωραια ατμοσφαιρα και πολλοι καλοι μεζεδες, διχως να "σφαζουν". Και θα ειναι πολυ exteme και το να συναντηθει μια ΑΕΚοπαρεα στην καρδια του λιμανιου! Χα! (ειναι βεβαια η αποσταση που ειναι ανασχετικος παραγων)

    Περα απο αυτο,εχω ακομα δυο,αλλα επαναλαμβανω το συγκεκριμενο καπνιστικο προβλημα το οποιο-πιθανον-να αφορα αρκετους απο την μεγαλη παρεα μας.

    Οπως και στους υπολοιπους που διαβαζουν το blog μας, θα πρεπει να κανουμε ανοιχτη προσκληση για προτασεις-ακομα και εκεινοι που παραμενουν σιωπηλοι- προκειμενουν να καταληξουμε καπου.

    Δημητρη, η σχεση μου με το Λουτρακι,περιοριζεται σε εκεινα τα 2 χρονια κατα την μαθητεια μου στο εκει Λυκειο.Πολυ παλια. Κοντα στο 1997-98. Μετα Χριστον!
    Εκτοτε το επισκεπτομαι συχνα-πυκνα για κανενα μεζε. Και καποιες -λιγες- φορες με τον αδερφο μου για το Καζινο. (περισσοτερο για εκεινον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΡΟΣ CONPATER: ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ SUGAR, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ: ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΑΣ ΗΠΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΝΟΩ, ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΜΠΙΚΟ. ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 52.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλησπερα στην παρεα.Μια που το αναφερατε,εδω κατω εγγυημενα κανονιζουμε δυο μαγαζια για μαζωξη μετα τσιγαρου,πουρου κι οτι αλλο βγαζει καπνο....Στηβεν καλησπερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Περα απο τα αναμενομενα και προβλεπομενα-δυστυχως- και αναποφευκτα (και αυτο ειναι η καταντια μας) που προκειται να γινουν, φιλε conpater νομιζω οτι θα πρεπει να κοιταξουμε το σημαντικοτερο,το μεγαλυτερο,το ουσιοδεστερο και το πιο επικινδυνο (απο πλευρας ευθυνων)
    Δηλαδη: Κρατικη-δηλαδη δημοσια- δεν ειναι η περιουσια η δικη μου και η δικη σου; Και ολων μας; Η κανω λαθος; Δεν θα ερωτηθει κανεις απο τους κατοικους της γης η οποια τους ανηκει εξ αδιαιρετου και την παρεχωρουν προς κοινη χρηση; Δεν θα παρει θεση ο ιδιοκτητης της γης που ειναι προς πωληση; Δεν θα χρειαστει να πει την γνωμη του εστω ο μαλακας "πολιτης"; Δεν θα χρειαστει να δωσει η οχι το "Ο.Κ" του ο κυριος κατοχος; Δηλαδη εμεις; Πως ξεπερνιεται νομικα αυτο; Γιατι κοινωνικα ενταξει. Γινεται μια πληση εκγεφαλου,παιρνουν τα παπαγαλακια μπροστα,εφευρισκονται οι λογοι- λαιμιτομοι που "πρεπει" να παρεχωρησεις για να σωθεις (λεμε τωρα) αλλα νομικα δεν ειναι σαν παιδικο παιχνιδι το να σταματησεις μια τετοια εξεληξη;
    Δεν ξερω,εμενα ετσι μου φαινεται. Μπορει βεβαια και να αεροβατω. Η αν εχω ξεμεινει πολυ "πισω".
    αλλα νομιζω οτι πρεπει να το δουμε.
    Ολα αρχιζουν και τελειωνουν εκει.
    Μπορει ο αντιπροσωπος,ο χρηστης, ο νοικαρης, να πωλησει γη άλλου;
    Και πως αυτο; Δεν καταλαβαινω.
    ΒΕβαια στον υπνο θελουν να σε πιασουν και στον τεχνιτο πανικο,αλλα ειναι πολυ χοντρο αδερφε. Βγαζει ματι. Ακομα και ο Ανας και ο Καιαφας θα εκαναν πισω.
    Τωρα θα μου πεις: "εχεις ιδεα απο Φαρισαιους";
    Εχεις δικιο. αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει να περασει ετσι. Δεν ειναι δυνατον να περασει ετσι.
    Ειπαμε οτι ο Ελληνας ειναι αδιαφορος με τον τοπο του, η εχθρικος. Και αρα ετσι απολυει ορισμενα κεκτημενα του.
    Αλλα νομικα αυτες οι υποθεσεις ειναι "βραχος". Ειναι η Αλφα-Βητα.

    Για να μη πουμε βεβαια για "δημοψηφισματα" σε περιπτωσεις σοβαρων αποφασεων,τα οποια ειναι πολυτελειες.Αλλα αυτο; Πως θα πουλησουν ετσι; Αερα πατερα; Για να δουμε.

    Βεβαια ολοκληρο το "Συνταγμα" εχει δεθει χειροποδαρα και ολες οι αποφασεις που αφορουν την νεοτερα υποδουλωση μας,ειναι για τα θηρια νομικα. Δεν κρατουνται ουτε τα προσχηματα. Ολοι οσοι συμμετεχουν σε αυτο,ειναι παρανομοι.Και ολες οι "αποφασεις" ειναι για την λεκανη της τουαλετας.Για το σκαμνι.
    Αλλα τι ψαχνεις να βρεις θα μου πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Συμφωνω οτι θα πρεπει να ερθουν οσο περισσοτεροι γινεται. Δεν ειμαστε "Στοα". Ειμαστε κινημα! (θυμηθηκα τον Αντρεα τωρα).
    Γι'αυτο λεωοτι θα πρεπει να πεσουν πολλες προτασεις. Οπως και να μαθουμε απο τους επιδοξους συναιτημονες τις περιοχες που θα μπορουσαν να κινηθουν διχως καποιον περιορισμο ωρας,αποστασης κλπ.
    Νομιζω οτι πρεπει να προσλαβουμε μια γραμματεα.
    Και να την π[ηδαμε εκ περιτροπης.
    Και εφόσον η ψηφος του Αρχηγου πιανεται εις διπλουν,το ιδιο προνομιο θα απολαμβανει και επι της κλινης με την sexy secretary μας!
    Το Λουτρακι του φιλου Γιαννη τον οποιον καλησπεριζω,ειναι μια λυση,αλλα για μικροτερη παρεα. Κουστοδια ολοκληρη ειναι λιγο δυσκολο να μετακομισει εκει.

    Νομιζω ομως οτι η λυση θα βρεθει. Δοξα τω Θεω,στεκια υπαρχουν,πολλοι ειμαστε,αρα και οι γνωμες και οι επιλογες θα ειναι πολλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Έχουν δικαίωμα και οι οπαδοί του Παναθηναïκού να φοράνε φούστες... και φουστάνια και κορδέλες στα μαλλιά!
    Γιατί μόνο οι ποδοσφαιριστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή