Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ MΠΑΧΑΛΟ

          Εγώ τα πάω αυτά, διότι είμαι Έλληνας. Δεν γουστάρω έννομο κράτος και γουστάρω να ζω στο γιουσουρούμ. Όπου γουστάρω να στήνω τον πάγκο κι όπως γουστάρω να κάνω λιανεμπόριο ή χοντρεμπόριο. Κι αφού απευθύνομαι σε λεχρίτες, λεχρίτικο εμπόρευμα θα  έχω - αν είναι δυνατόν και λαθραίο - κι αλεστικά όποιος γουστάρει ας αποδώσει. ΕΞ ΑΛΛΟΥ,  ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΙΑ Ή ΤΟ ΠΥΡΓΑΚΙ Ή ΖΑΚΥΝΘΟΣ ; ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ.
        ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ. ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΑΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ; Ή ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ; Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
          Και καλά αυτοί τα πετάγανε. Είναι ανάγκη, εμείς με τα καθυστερημένα χρόνια κι επειδή έχουμε χάσει την βιομηχανική επανάσταση - ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; - να έχουμε στην ΑΕΚ κάτι ηλίθιους που μπορεί να μην τους ξέρουμε σαν μαλάκες , ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ; ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ;
      ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ή ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΝΙΕΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
             Η ΑΕΚ είναι σε σοβαρότατο παραμύθι. Αντί να μπει στην εντατική, κάποιοι προσμένουν την χάριν του θεού. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, σε ένα ράντσο,  ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.
       ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΩ. ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ, ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ.
       Και το αύριο δεν το ξέρω. Σε πρώτη φάση προσδοκώ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ, όχι λόγω φύλου, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΑΤΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 100 μύτρια ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ.  ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.
     Ή ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ , ΜΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ.  ΚΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
 ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
       ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΚ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ;  ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ  ΚΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ; ΒΟΔΙΑ ΟΡΘΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
          ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
                            ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΊΝΣΤΑΙΝ;
               Η ΜΑΛΑΚΙΑ  ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ. ΛΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΝΑΝΕ. 'Η ΓΙΝΑΝΕ ΣΩΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΔΗΓΟ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
                    Α ΡΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΠΟΥ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ.
     Α, ΡΕ ΑΕΚ, ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑΝ  ΓΚΟΜΕΝΟ, ΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΤΖΟΥΦΙΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ.
          

11 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Φεβρουαρίου, 2011 01:04

    Είσαι σε τρελή φόρμα, και ο επιλογέας των φωτό επίσης. Η κατάσταση στην ΑΕΚ έχει ξεφύγει από τα όρια της κοινής λογικής. Μία τράμπα τις λέξεις κάνεις και βρίσκεις το νόημα, όμως. Από ομάδα της κοινής λογικής έχουμε καταλήξει ομάδα της λογικής της κοινής. Γυνής.
    Ενοίοτε αισθάνομαι σαν τον τυπάκο στη φωτό, ευτυχώς η γυναίκα μου δεν είναι έτσι. Το βάρος δεν είναι φυσικό. Επάνω μου νοιώθω το βοιδίσιο σώμα μίας θηλυκιάς άλλης...κοινής πάντα, πως τη λένε...ΑΕΚ...έχει κι ένα άλλο όνομα που της αρέσει να της φωνάζω όταν τη βάζω εγώ από κάτω κατά την τέλεση των εξωσυζυγικών καθηκόντων...Ελλάς λέει θέλει να τη λέω.

    Εγώ φωνάζω και σε κάθε αυτί ψιθυρίζει στ' αγγλικά ένας δικηγορίσκος από το basewater κι ένας ασφαλιστής από τη νεάπολη "Βάστα αγόρι μου κι εμείς μαζί σου"....και την ίδια ώρα βάζουν το χέρι στην κωλότσεπη του παντελονιού μου που είναι φημένο πάνω στην καρέκλα, ανοίγουν το πορτοφόλι και παίρνουν τα "υπέρ πίστεως και πατρίδος".
    Μ' αρέσει και το φλαμέγκο, το ανδαλουσιανό και το ταγκό το αργεντινό, να παίζουν στο κασετόφωνο το σάνυο το παλιό. Εκείνο που έχει και ρδιόφωνο και άκουγα μικρός τα γκολ του μαύρου του θεού.
    "Μητέρα, πάλι τελευταίο με διάλεξαν στη μπάλα"..."δε μπειράζει, και αύριο να κατέβεις να παίξεις, μην κάνεις καμιά πλάκα και μείνεις σπίτι"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σε ολους.
    Τα σεβη μου στο κειμενο και τον κειμενογραφο.
    Μεστά,ζεστα,καυτα,διχως περιστροφες,ως εχουν.
    "Μα ποιος να δει και ποιος να ακουσει" θα μου πεις.
    Και τι σημαινει αυτο δηλαδη; Να λεμε "ε,δεν βαριεσαι αδερφε", η "να παει να γαμηθει το παλιαμπελο";
    Καποτε ολα τελειωνουν. το θεμα ειναι βεβαια "πως" και με τι επιπτωσεις.
    Ειδωμεν. Μεχρι τοτε,ας απολαυσωμεν τις εκπληκτικες αποδοσεις των ηττων της αγαπημενης ομαδας των μπουκ. Οι οποιες δεν ειναι καμια κατω απο "3.00" Και φτανει ως το περιφημον "10.00"
    Βαστατε ωρε παλικαρια λιγο ακομα την παραγκα των καραγκιοζηδων. Λιγο ακομα. Τωρα ειναι που γυριζει και φτιαχνονται περιουσιες.

    Οταν η Πολιτικη κουζινα γινεται βαλκανικη φασολαδα.Με Ισπανικα τορτιγιας προσφατως.

    Μπορειτε να φανταστειτε αετο να ειναι μπλεγμενος σσε εκχιονιστικο μηχανημα; Πουπουλα στον αερα,κρωξιματα,νυχια και ραμφη δεξια αριστερα. Αλλα οι εργοδηγοι του εργου,ειναι ικανοποημενοι με τις εξελιξεις και την προσπαθεια διανοιξης δρομου προς την προσωπικη ευτυχια.

    Ενα ξεκλειδωτο χρηματοκιβωτιο ειναι η ΑΕΚ. Τιποτα αλλο. Οποιος μπουκαρει,απλωνει χερι,παιρνει,φευγει.
    Μιλαμε για παρτυ. Η καλυτερα για παρτουζα.
    Πουστιδες,τζουφιοι,αγαμητοι,κακογαμημενοι,καθε καρυδιας η αλλου δεντρου καρπος,εκει θα τον βρεις.

    Δεν θα κανουμε τωρα πραγματεια περι μεστης σεξουαλικης ζωης και ψυχικης υγειας,αλλα να πουμε τουλαχιστον οτι ολα ξεκινανε και καταλιγουν εκει. Σαν αίτιο και σαν αποτελεσμα.
    Ο κακογαμημενος θα σε κακογαμησει. Ο αγαμητος θα σε αφησει αγαμητο.Και ο πουστης θα σε κανει σαν τα μουτρα του.

    Ισως,στα αρρωστα μυαλα, το "Δικεφαλον" του πραγματος να αφηνει καποιες πονηρες και μυχιες σκεψεις περι ερμαφροδητισμου. Βγαζεις ακρη με τους διεστραμενους;
    Καπως καταλαβαν οτι το BDSM αρεσει στα πουλια. Αλλα και στα κλωσσοπουλα.
    Το καβλι που τους ερχεται το βλεπουν,η παριστανουν τις ανιδεες νοσοκομες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Πρόσφατα βρισκόμουν στην ΑΕΚ, όπου δοκιμάστηκα, αλλά εντελώς ξαφνικά οι Έλληνες έκαναν πίσω μάλλον λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο τρόπος που μου το έφεραν ήταν λες και θα έπρεπε να έβαζα και από την τσέπη μου για να μείνω στην ΑΕΚ”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ντρπιτς.

    Μα φιλτατε Ε-Ν-Ν-Ο-Ε-Ι-Τ-Α-Ι οτι πρεπει να βαλεις απο την τσεπη σου προς δοξα και τιμη του προεδρου, των μετοχων, των πρωην προεδρων-μετοχων των νυν και αι και εις τους αιωνας...

    Γμωριζεις αγαπητε ποσο εχει business class το εισητηριο για London? Γνωριζεις δε ποσο εχουν παει τα ξενοδοχεια εις το Mayfair?
    Ενα γευμα στο Nobu κανεις και δινεις 300 λιρες (και ουχι ευρω) παρακαλω.
    Και θες να πληρωθεις?
    Με το ποιο γνωστο σου προσον οτι εκανες λεει sex με τη γυναικα σου στη σεντρα?
    Ε ΚΑΙ?

    Εδω οποιος γουσταρει απο το παρεακι του 2004, μεχρι και ΒΛΑΚΑΣ να ειναι κανει sex με την ΑΕΚ καθε μερα. Τι νομιζεις οτι εκανες κατι ξεχωριστο?

    Στα χθεσινα ο Μανωλης εβαλε χερι στους ξενυχτηδες -πλην Ροτζερ ο οποιος δεν ηταν και θα του βαλει χερι αμα γυρισει.
    Εγω πηγα σπιτι και εφαγα, τους ειπε.

    Εφαγες? Καλα με τι ορεξη εφαγες Μανωλη μου? Λιγη ντροπη δεν υπαρχει? Ο προεδρος ειναι ενημερος που εφαγες? του το πες εκει στο ημιχρονο που την εκανε με ελαφρα??

    Η ΑΕΚ κυριοι εχει μικρυνει και θα μικραινει και αλλο για να μπορει να ερθει στα μετρα του καθε απιθανου ΒΛΑΚΑ και μαριονετας, ετσι ωστε να μπορει να την 'διοικει' και να την εχει.

    Ορθωτατα ο Βαγγελας ειχε πει στον 'προεδρο': εισαι περαστικος και οταν φυγεις ΠΑΛΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ θα εισαι γιατι δεν εισαι ικανος ουτε δικο σου γραφειο να εχεις.

    Πρεπει λοιπον να ερθει στα μετρα τους αυτο το θηριο για να μπορεσουν να το διοικησουν με τον τροπο τους.

    Υπηρχε ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΤΩΝ περιπτωση ο αγαμιδης να ηταν προεδρος της Intracom η της Motor Oil για παραδειγμα?
    Η να τον εβαζε ο Μελλισαν στην AEGEAN?

    Αναφερω καποια πολυ απλα παραδειγματα, γιατι προφανως δεν εχουμε??? καταλαβει το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ που παιζεται.

    @ Ποια ΑΜΚ φιλε steven? Με πορδες βαφωνται αυγα? Με 6,2 την μετοχη?
    Που ΑΝ καλυψει καποιος την ΑΜΚ παιρνει το 20%!!!! της ΠΑΕ???
    Αυτα ουτε ανεκδοτα δεν ειναι, σε παιδακια δημοτικου να τα πεις θα βαλουν τα γελια, τι θυμηθηκες τωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ08 Φεβρουαρίου, 2011 15:52

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΕΛΟΝ ΑΒΕΒΑΙΟ.ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΑΡΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ADIOS,ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ, Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΝΑΦΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ 7-8 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ.ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.Α ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ-ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θαναση
    και ορθα λες οτι επι ζαφειροπουλου η αεκ δεν ηταν ετσι γιατι και η οργανωση δεν ηταν ετσι οπως και ο κοσμος της ομαδος δεν ηταν ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που πήγανε τα 182.325.000 ευρώ ρωτάνε οι μικρομέτοχοι.Μα στις χέστρες ασφαλώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεταξύ άλλων οι μικρομέτοχοι,αναφέρουν και το εξής: Το θέμα EMPIRE έχει μεγάλο βάθος γιατί η εταιρεία αυτή είναι συνδεδεμένη όχι μόνο με το σήμα της Α.Ε.Κ. αλλά και με την κατασκευή του γηπέδου της, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από την απλή ανάγνωση των σκοπών της.
    Πορο ποπομ ποροπομπέρο περόμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΚΑΤΑΜΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Steven
    Ενορχηστρωτής Χατζηχρήστος,στα φωνητικά οι Κατσάμπα και στους θεατές οι παπανοτιάδες.
    Ρε τί superbowl,μία δεν πιάνει μπροστά στο lingeriebowl!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιαχιτς, Δελλας Δημητριαδης,Μπερνς,Γκερειρο και ο μικρος Μανωλας,γλεντησαν την νικη του Αρη,στη Βανδη.
    Και καλα οι τρεις πρωτοι,με τον εναν η τον αλλον τροπο εχουν μια σχεση με την ομαδα της Θεσσαλονικης. Λογικο. Οι αλλοι τρεις,για ποιο λογο πηγαν; Να προκειται αραγε να παρεχωρηθουν στον Κοντη το καλοκαιρι;
    Ποιος ξερει.
    "Ολοι το βραδυ, στη Βανδη"

    Ο Μανωλης ηταν πιο διακριτικος και πηγε να περιδρομιασει κατι μπριζολες στα βορια προαστια.
    Οι υπολοιποι δεν ξερω πως διασκεδασαν. Βγηκαν,δεν βγηκαν,εμειναν μεσα,ειδαν τιποτα dvd της Τζουλια,τον επαιξαν,εκαναν "τραινακια",επαιξαν επιτραπεζια,ανεβηκαν σε κανενα βουνο,ανοιξαν σαμπανιες πουθενα στην παραλιακη,πεταξαν σερπατινες,φορεσαν μασκες, ξανακοιταξαν τους λογαρισμους τους,εκαναν χαρουμενα τηλεφωνα στο εξωτερικο...που να ξερω.
    Ο καθενας ειναι ελευθερος να διασκεδαζει, για οποιους λογους θελει και με οποιον τροπο θελει.
    Ελευθερια εχουμε αλλωστε.
    "Εσυ", ξυσε το κεφαλι σου και βρες που πηγαν τα λεφτα, βλαστημα με τα παιδια που δεν αποδιδουν,σπασε τα νευρα σου με τους αχρηστους και τους πουλημενους,λυπησου για την απαξιωση και την ντροπη, και παρακαλα τον σωτηρα, η τον επομενο αφεντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή