Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

           Άχρωμο ρε παιδί μου. Χωρίς κόσμο, έστω αυτούς τους 4000 που θα πήγαιναν μέσα στην βροχή και στην υγρασία. Δεν είναι παιχνίδια αυτά, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό, δεν είναι διασκέδαση Κυριακής. Είναι ένα Κίνο χωρίς νούμερα. Ίσως όμως και να είναι προάγγελος του μέλλοντος. Ή άδεια γήπεδα ή καφριστάν. Διαλέγετε και παίρνετε.
          Απο την τηλεόραση λοιπόν ΚΑΙ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE. ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
      ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΑΝ ΙΚΑΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ( υπομονή ). ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
       Ο Χιμένεθ, δεν ξέρω τι δούλεψε όλη την εβδομάδα και τι σόϊ λόγο θα βγάλει. Όχι οτι κι ενδιαφέρει κανέναν, αλλά να, σε δουλειά να βρισκόμαστε. ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ. ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
        Μια ΑΕΚ νωθρή, μια ΑΕΚ χωρίς αρχή και τέλος και μια ΑΕΚ τυχερή. ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ. ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ: " ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ", ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ,  ΕΝΩ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΧΤΥΠΗΜΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ. " ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΤΙ ΒΑΡΑΣ;"  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.
       Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΧΟΝΤΡΟ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ . ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ. ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ( κύρια αυτό ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ. ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ. ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ; ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ. ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ; ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
       ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ. ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΝΝΟΩ. ΚΙ ΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. ΕΚΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ.
      ΟΠΟΤΕ; ΟΠΟΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΟΡΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΑ ΦΥΣΗ. ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΟΠΟΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΔΑΛΟ. ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΕΚΤΖΗ.
      ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ;
       ΥΓ. Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΡΙΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ. ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΑΕΚ - ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ".
       ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
      
    

81 σχόλια:

  1. quiz
    σε ποια θεση ακριβως επαιζαν οι μπλανκο και μπαχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πουμε παλι; Τα ιδια;
    Δεν νομιζω παλι κανεις να μπει στον κοπο να σχολιασει και να αναλυσει "συστηματα", "τακτικες" κλπ.
    Θα ειναι σαν να περιγραφεις ενα αδειο δωματιο.

    Απλα δινουμε -παλι - την ευχη μας στα γιδια που αγωνιστηκαν αλλα και στους διαχειριστες των χρεων μας: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ONE MORE TIME.

    Οσο για τις παρεμβασεις των φιλων η οπαδων του Ολυμπιακου στο εδω blog, τις θεωρω σωστες,δηλαδη,διχως παρωπιδες. Και αυτο απο μονο του,ειναι μια ενδειξη οτι ο χωρος εδω μεσα,ελκει τους εντιμους και οχι τα βουρλα.
    Δεν μου πεφτει λογος στο πως θα αντεμετωπισθει καθε "αλλοθρησκος" απο τον οποιοδηποτε,αλλα το να βλεπουμε στο προσωπο καποιου,ολη την πουστια και την βρωμια της ομαδας που υποστηριζει,ειναι μια μαλακια και μιση.

    Δεν ειναι σωστο να αντιμετωπιζουμε συνολικα σαν ενα προσωπο την-οποιαδηποτε- μαζα.
    Συλλογικη ευθυνη δεν υφισταται -εκτος και αν ειναι κανεις Ναζιστης- και ο καθενας εχει την αντηληψη του και την οπτικη του στα πραγματα.

    Δηλαδη εγω φερω ευθυνη για τον Μπαλη, η τον Χρυσοβιτσιανο,τα κλειστα φωτα,το "πεστε κατω" και ολα τα υπολοιπα βρωμερα και ιταμα που εχουν κανει ορισμενα προσωπα που ελαχε να εχουν σχεση,για ενα χρονικο διαστημα, με την ομαδα που υποστηριζω;

    Η μηπως εμεις και καλα εχουμε το αλαθητο, και την πυρινη ρομφαια;

    Σαν τριτη δυναμη στο ποδοσφαιρο, εχουμε κανει,πραξει, η προκαλεσει τα αναλογα της θεσης μας στον ποδοσφαιρικο Χελλνικο χαρτη.
    Αυτο βεβαια,αυτοματα δινει και καποιο δικαιωμα να κουναμε το δαχτυλο στους "αλλους δυο νταβατζιδες",αλλα αν κοιταξουμε και πιο κατω,θα δουμε χιλιαδες ομαδες με πολυ μικροτερα αμαρτηματα,η στιγματα.
    Οχι γιατι αυτοι ειναι "πιο εντιμοι" η πιο ευαισθητοι",αλλα γιατι λογω θεσης και ισχυος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κανουν μεγαλυτερα "ανδραγαθηματα" απο εμας,τους ταπεινους της τριτης θεσης".
    Λεγοντας "τριτη θεση",ασφαλως και δεν αναφερομαι στην τρεχουσα η στην καθε βαθμολογικη θεση,αλλα σε ολα τα υπολοιπα και σημαντικα,που μας "υπολοιπονται" προκειμενου και εμεις να κανουμε τα ιδια. (το "υπολοιπονται" σε εισαγωγικα,αφου αυτο το θεωρω προσον.)
    Και δεν ειμαστε ιδιοι σε ογκο και μεγεθος με τους "αλλους δυο" γιατι απλα το συνολο των ΑΕΚτζιδων -και οχι ολοι,μη λεμε τα ιδια- ειναι μα διαφορετικης παστας ανθρωποι.
    Και αυτο ειναι η ισχυς μας. Αυτο ειναι το πιστευω μας. Αλλα και η ελπιδα μας.

    Οτι σαν ξαναερθουμε πρωτοι,θα εχουν μεινει αρκετοι απο αυτους τους δυναμικα ρομαντικους και δεν θα εχει ενσκυψει μεσα στις ταξεις μας καποιο ικανο νουμερο χιμπατζιδων,ομοιοτυπα των "αλλων δυο"
    ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ.
    ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ. ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάσατε τις δηλώσεις του Μανώλη; Καλόί λέει ο Δέλλας ο Λύμπε κι ο Καφές, αλλά μόνο ο Θεός δίνει λύσεις!!!!!!!!! Μανώλη πες του Αδαμίδη να του κάνει πρόταση για δανεικό με οψιόν αγοράς μέχρι τη δευτέρα παρουσία. Τον ξεπέρασε τον Άγγελο αυτός.

    Και Μανώλη άμα φύγεις εσύ θα πάρουμε προπονητή τον πάπα που έχει και επίσημα το αλάθητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, αν έρθουμε σε κατάσταση ισχύος ποτέ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΣΑΚΕΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΝΙΑ, ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ 1204 ( αν ενθυμούμαι καλά ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ.
    ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, για να μην ξεχνιόμαστε.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΚΟ ΜΑΣ; ( άσχετον ή όχι;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΛΕΧΘΗ ΣΤΟ VIP CLUB: ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
    ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
    ΡΩΤΑΩ: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΛΑΠΩΝΙΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΟΥΛΕΒΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΦΑΓΟ ΑΔΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ Ο ΜΙΝΩΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΑΓΟΡΙΑ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ ΟΙ ΚΑΜΠΟΙ;
    ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΑ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ Η ΜΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ;
    ΕΔΩ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΚΙ ΑΡΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΥΣΙΝ.
    ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΤΑ ΑΠΕΧΤΗΣΕ;
    ΕΚΟΨΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΔΕΝΔΡΟΦΥΛΑΚΑ;
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.
    ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
    ΟΛΕ. ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΜΑΝΟΛΟ ΓΕΡΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έρχεται το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα ο Ντένις Καλίνκοφ

    Ο 25χρονος Μολδαβός (με βουλγαρικό διαβατήριο) αγωνίζεται ως αριστερός χαφ και είναι χωρίς ομάδα -αφότου αγωνίστηκε πέρυσι στο… Αζερμπαϊτζάν, με τη φανέλα της Καζάρ Λανκαράν (25 συμμετοχές-5 γκολ)!

    Ανάλογα… ενθαρρυντικό, δε, είναι και το βιογραφικό του, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πέντε συμμετοχές με τη Ζίμπρου Κισινάου (2001-02), καμία συμμετοχή (λόγω και τραυματισμών) σε μία… τριετία στην Άντερλεχτ (2002-05) και περάσματα από τις ολλανδικές Χέρενφεν, Χέρακλες και Καμπούρ....

    Iστορικες στιγμες..Μανωλη.Μετα απο τον Μπακα και τον Μιετσελ επιπεδου ΡΕΑΛ (καλα δεν θυμαμαι γιατι δεν ξερω και Ισπανικα) η ενισχυση της ομαδας συνεχιζεται..

    Μετα τον Γκελα τον Φιολουσον που ανακαλυψε οτι ειναι 4 μηνων εγκυος μπακαλιαρος ανακαλυψε ενα Μολδαβο που τον εδιωξαν περσ απ το Αζερμπαιτζαν..

    Και δε νρεπεται αυτος να λεγεται τεχνικος διευθυντης ο αλλος να τον πληρωνει και ολοι μαζι να διοικουν την ΑΕΚ.

    και αντι να τους πλακωσουμε στις ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ καθομαστε και τους μιλαμε.

    Αγαμιδη σημερα εκατσες μεχρι το τελος ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ Ε? ΒΡΩΜΟΚΟΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΧΕΣΜΕΝΕ σημερα που δεν ειχε κοσμο το επαιζες προεδρος ε?

    Να σε δω στις 2 του μηνα πως θα φυγεις και εσυ και το αλλο το λαμογιο ο Μανωλακης που πηρε 100 χιλιαρικα το μηνα για να μας εχει 26 βαθμους πισω να τρωμε 4αρες απο το Μπεο και να μας ξεφτιλιζει ο ΝΙΟΝΙΟΣ στο γηπεδο μας..

    Εχει και για σενα πολυ μπινελικι Μανωλη μην αγχωνεσαι. ΚΟΛΟΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.

    Που μου κανεις και δηλωσεις:

    Συνεχίζουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν έχουμε χάσει κάτι. Για να… ηρεμήσετε σας λέω ότι πάντα κάνω αυτοκριτική

    Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή νιώθω συντετριμμένος. Το ίδιο και στα αποδυτήρια. Αυτό μου δίνει ένα κίνητρο. Το ότι είναι δυστυχισμένοι είναι σημαντικό! Πρέπει να κατανοήσουμε τα λάθη που κάνουμε. Είναι ένας λόγος, μία αιτία. Το ποδόσφαιρο από μόνο του σε φέρνει εκεί που πρέπει να είσαι

    26 πισω εισαι ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ

    Νομίζω από τον Δεκέμβριο είχα πει ποιο είναι το πρόβλημα στην ΑΕΚ. Δεν πρόκειται να το μεταφέρω σε εσάς. Δεν θα το πω εδώ. Θα δουλέψω για να διορθωθεί

    Οχι μεγαλε. Τον Δεκαμβριο μας ειχες πει οτι θα δουμε την δουλεια σου.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ.

    Πρόβλημα με τη διοίκηση δεν υπάρχει κανένα. Πρόβλημα με τους παίκτες δεν υπάρχει. Είμαστε μία οικογένεια

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΑΙΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ.

    ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ

    -26 ΡΕΕΕ ΑΕΚΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ. ΜΟΥΓΚΑ Ε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Η το η επι του" ειπαν οι της Απελας, στους 300 και τον Λεωνιδα τον Ταυρομαχο.

    Δηλαδη οτι βλεπουμε ακομα,ειναι το αποτελεσμα της γκελας του Καρνεζη.
    Αν το κορακι ειχε σφυριξει μισο λεπτο πριν, ο Σισε δεν θα επαιρνε προγευση απο τον μεγαλο γαμισι του "τιγανιου", αλλα και οι δικοι μας θα ειχαν ηδη αρχισει τα εξωδικα και ο Μανωλης θα βρισκονταν ηδη σερβιτορος καποιο μπαρ στην Ανδαλουσια.
    Οντως το ποδοσφαιρο ειναι συναρπαστικο αθλημα.

    Και στις σκεπασμενες με πεπλο αλλα τοσο ξεκαθαρες κουβεντες στο πιο πανω σχολιο του ο Steven μας δειχνει καθαρα το ποιος δρομος εχει γινει εδω και καιρο μονοδρομος και τι μελει γεννεσθαι.
    Οι τυχον καθυστερησεις τυπου "Καρνεζη"
    απλα επιτεινουν την αγωνια αλλα και την καυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο την συνεντευξη του Πεπίτο: "...Παλεύουμε, δεν θέλουμε να στερηθούμε τίποτα. Αλλά νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γνωρίσουμε τους εαυτούς μας. Το έχω ξαναπεί ότι μόνο με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν κερδίζεται τίποτα...Ο Θεός είναι ο μόνος σημαντικός και αυτός που δίνει λύσεις...
    Πρόβλημα με τη διοίκηση δεν υπάρχει κανένα. Πρόβλημα με τους παίκτες δεν υπάρχει. Είμαστε μία οικογένεια...Νομίζω από τον Δεκέμβριο είχα πει πιο είναι το πρόβλημα στην ΑΕΚ...Δεν καταλαβαίνω πως έγινε αυτό το βήμα προς τα πίσω...Προσπαθούμε για το καλύτερο. Υπάρχει κούραση. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κριθούν όλοι και όποιος δεν κάνει δεν θα παίζει στην ΑΕΚ».



    Και στα Ισπανικα: " circo,paraga firma greca
    tempo,mourgela aggaria.
    grande maestro calambrozo
    ratsa baroufa omeleta istoria.
    Matsο amaca kapitale
    sκarto, tanalia policia
    per que matzare socialiste compania.
    Svelta,Mandona,manivela
    freno,strapatso karambola
    moda kavala dolce-vita
    trompa,figoura sahlamara ki'arpa kolla.

    "El Greco mascara"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδατε τα γελια του τιποτα του Λεμονη στον παγκο;
    Ειδατε τις φαπες του χλεμπονιαρη του Ριερα. Τις δηλωσεις καποιου Σιοβα; Τους τσαμπουκαδες στην φυσουνα;
    Μα, θα μου πεις: βρε μαλακα εδω περσυ σηκωσαν πανο μεσ'την μουρη σου που μιλουσε για την "ομαδα-ντροπη της προσφυγιας". Αυτα σε μαρανανε;
    Σωστα. Σε γενικες γραμμες καλα την βγαλαμε και φετος.

    Σπανια, ομαδα εχει μικρυνει τοσο πολυ, σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.
    Μαζεψαμε, σαν βρακι στους 45c
    Mα τι λεω; Τα βρακια ειναι μια χαρα.
    Πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που σε ενα "πλυντηριο",δεν ειναι τα "ρουχα" που "μπαινουν",αλλα το ιδιο το πλυντηριο.
    Πρωτοτυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΠΙΑ..ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..

    ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΑ ΠΑΝΤΩΣ..Χ ΕΙΧΑ ΠΕΙ..

    Υ.Γ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΚΩΣΤΑ ? ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΠΤΕΣ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ..ΓΡΗΓΟΡΑ 500 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΚΑΓΙΕΝ ..ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mike21hlk είπε...
    skata

    ----------------------------------------------
    αδελφε γιατι το λες?
    εχει διπλωμα ο χιμενεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. thomas
    αν ολα γινοντουσαν σωστα στην αμυνα ολα τα παιχνιδια θα ηταν 0-0
    nomikarie
    αν μπορεσεις και κανεις αναλυση για το χθεσινο παιχνιδι θα σε παραδεχτω
    kosta21 oooeeoo
    χατζηχρηστο oooeeo που εισαι μεγαλε ηγετη της αεκ? o γαμπιερακης φταει στο μπασκετ? οταν πηγε να βοηθησει ποιος τον εβγαλε απο το παιχνιδι περυσι? λειπει και ο μπαγιεβιτς να δωσει κανενα φραγκο να πληρωθει κανενας υπαλληλος, τερμα οι χορηγιες απο τα χρωματα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ..ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΨΗΛΩΣΑΝ ΠΟΝΤΟΥΣ..
    ΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thomas
    εχεις δικιο σ αυτα που λες αλλα μην αγχωνεσαι θα βελτιωθει η κατασταση γιατι εχεις προπονητη με πτυχιο
    και επειδη ασχολεισαι με την στατιστικη αφου ασχολεισαι με τα οικονομικα θα ξερεις και ποια ειναι η διαφορα απο την κορυφη, γιατι εγω εχω χασει το μετρημα
    και επειδη ο steven εβαλε για πρωτη φορα μια ωραια φωτο δηλαδη μια μπαλλα του golf πανω σ ενα green ασχολεισου με το αθλημα γιατι εχεις σωματοτυπο για golf. οσον αφορα μαθηματα για να ξεκινησεις εγω ειμαι εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εμενα το μονο που μου αρεσε ηταν η διαφημηση στην μπλουζα
    καλα οποιοσ την διαλεξε πρεπει ναχει φοβερο χιουμορ.
    ε.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΛΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Η΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΟΛΟ ,ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ? ΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ? ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΩΕΣ ?

    ΠΙΟ ΓΚΟΛΦ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ GOLF TSI ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ ΠΡΟΣ ΟΑΚΑ ΜΕΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΝ Κ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Η΄ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ?
    ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Η΄ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ?
    ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ?ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ?

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΑΩ ΣΑΝ ΥΣΤΑΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ..ΜΙΧΑΛΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡ ΤΑΚΗ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ..3-0 ΣΤΟ 15ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΛΕΜΟΝΗΣ..ΑΣΟΣ ΞΕΡΟΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα.
    "φερτε μας το κυπελο" διεμηνυσαν 50 αγανακτισμενοι οπαδοι,στηριζοντας 100% τον μαλακα με διπλωμα.
    Και οι μαλακες με διπλωμα ειναι απειροι.
    Ποσους γιατρους,δικηγορους,μηχανικους,δασκαλους δεν Ειχαν διπλωμα ο Δομαζος οταν επαιζε, ο Καζατζιδης οταν τραγουδουσε;
    Η εχει καποιο τετοιο ο Μελισσανιδης που μη γνωριζοντας καν Αγγλικα,κανει δουλειες σε 5 ηπειρους;
    Η οταν επαιρνες τα πρωταθληματα σε ενοιαζαν τα βιογραφικα και τα διδακτορικα;
    Διπλωμα ομως,εχει ο ηλιθιος και πονηρουλης δικηγορακος που ειναι στην προθηκη της ΠΑΕ. Οπως και ο Ισπανος τυροκομος που ειναι στον παγκο.
    Να τους χαιρεστε.

    Και κατι τελευταιο για το ντερμπυ του αισχους: Ειναι τρανη αποδειξη της διοικητικης ανυπαρξιας των βαζελων, η μετεπειτα του αγωνα αντιμετωπηση. Η μαλθακη εως πεθαμενη αντιδραση των βαζελων.
    Που τα παντα τα εχει αφησει στην "Πρασινη" η οποια επικαλειτε τα "πρασινα αισθηματα" του γερο-Παπουλια,μπας και κατι γινει.
    Ο βολειμπολιστας φτιαχνει την χωριστρα του, ο καπετανιος-ο οποιος δεν κυβερνησε ποτε ουτε μαουνα-στριβει χαρουμενος το μουστακι του, ο Τζιγκερ αναπολει με νοσταλγια το "racing", ο Μαυροκουκουλακης περιμενει τον macho επιχειρηματια Βγενοπουλο να επανακαμψει,οι Γιαννακοπουλοι δεν μπορουν να δουν πισω απο το φραχτη,οσο και αν σηκωνονται στις μυτες των ποδιων τους και ο Πατερας σκεφτεται να αγορασει μια Zodiac 7μετρη για το καλοκαιρι.

    Ενω θα επρεπε να ειχαν γυρισει τον κοσμο αναποδα.
    Να τρεχουν με κασετες βιντεο και ντοκουμεντα σε αθλητικα και πολιτικα δικαστηρια,απαιτωντας οτι εκλαπει.
    Αλλα πως; Κατι ξερουμε και εμεις απο ακυβερνησια.Δηλαδη απο μουλουχισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνω απολυτα με την προσεγγηση -του Γιωργου του Γαρατζαιου αν δεν κανω λαθος-για τα περι "φουστας".
    Και το τελευταιο που θα μπορουσε να πει σαν απαντηση του βωθροκωλου Κατ-μαν ο βαζελος ειναι: "μα και ο Κολοκοτρωνης ανιστορητε και ηλιθιε, του οποιου το ονομα φερει το γηπεδο σου,φουστα φορουσε.Οπως και ολοι τοτε.Τα ρασσα δεν κανουν τον παπα. Και τα παντελονια απο μονα τους δεν λενε τιποτα απολυτως. Παντελονια φορανε και οι κυριες, οι δεσπινιδες,ακομα και οι κρυφες αδερφες.Εστω και αν ειναι ευτραφεις."

    Πιστευω οτι αυτος ο χοντρομαλακας,αν συνεχισει ετσι,θα γινει αιτια ωστε θα θρηνισουμε θυματα.
    Ειναι απολυτως επικινδυνος.
    Ο Δημητρης ειχε πει σωστα: "δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο εναν δραστηριο βλακα..."

    Ο Κοκκαλης με την δικτατορια του,ηξερε ποση βλαβη η ποση εκταση θα παρουν αυτα που ελεγε η προκαλουσε.Ηταν ολα υπο ελεγχο.

    Αυτο το κινουμενο παχυ εντερο, λειτουργει και πρατει τελειως "αυθορμητα". Δηλαδη τελειως με τον υποθαλαμο. Αφου εγκεφαλος δεν υπαρχει. Τρωει,κλανει,χεζει,ρευεται και που και που προσπαθει να συνταξει μια προταση προφορικα.
    Και οτι πηρε ο ανεμος πηρε. Και απο κατω υπαρχει κοσμος που τον παρακολουθει. Και ετοιμος για πολλα. Αρκει να εχει την εγκριση του μαλακοπιτουρα.
    150 κιλα αηδιας και παραλυσιας.

    "Βλακας; Μα εχει λεφτα. Πως ειναι δυνατον;" θα μου πεις.
    Και η Παρις Χιλτον εχει λεφτα. Εγινε κατι;
    Αντε βρε Παγκαλε του ποδοσφαιρου.Αντε μωρη αγραμματη καταβοθρα.
    Να δουμε ποτε θα θα μπουν στον κωλο σου οι μανικες απο τιποτα βενζιναδικα. Και θα καπνιζεις το πουρο απο την αναποδη.Με την καυτρα στο στομα.
    Βρε χοντροπετσε. Βρε ιπποποταμε. Βρε δυσκινητη ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο τσιωλης ειναι καλη περιπτωση για την αεκ αν υπαρχει ενας πολυ σοβαρος τεχνικος διευθυντης απο πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΙΒΙΤΣ Π.Χ .ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΛΟΓΩ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΣΤΩ Κ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ 200ΧΙΛ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εκανα ενα μικρο-αλλα οχι τοσο σημαντικο λαθος επι της ουσιας-οταν ειπα οτι ο Κολοκοτρωνης,εχει δωρισει το ονομα του στο "τιγανι". Ασφαλως και ηταν ο Καραισκακης. Αλλωστε ολοι απο εκει μαθαμε οτι ηταν οπλαρχηγος. Δηλαδη δεξι επιτελικος μεσος στην ομαδα του Φαληρου."θα μου κλασεται τον μπουτσον" ειχε πει ο μεν.

    Αν και το γηπεδο θα μπορουσε να λεγεται και "Βοθρομαρινακης": "θα παθω αποκολληση εντερου απο το χοντρο σκατο μου." λεει ο "δεν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μα τι λετε ωρε παιδια; Δηλαδη αν εισουν εσυ "Τσιωλης", θα ερχοσουν τωρα,σε αυτην την ΑΕΚ με αυτες τις προυποθεσεις; Ποτέ. Μονο αν καποιος θελει επι τουτου να καψει το ονομα του.

    Δεν θα υπαρχει κανεις,μετα τον Ισπανο χλιμιτζουρα.
    Μονο ισως ο Κολα.Γι'αυτο και χαριζει μπλουζακια και λουλουδια ο Χατζημαλακας στο Ισπανο. Για το καλο της ομαδας το κανει.
    Τι νομιζατε δηλαδη; Οτι εχει καποιο συμφερον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ολο γκρινια ειστε,
    εδω φερνουν μολδαβο παιχταρα και φωναζετε
    απαπαπαπαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΟΛΔΑΒΟΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. thomas
    εχεις δικιο το ξεχασα αυτο
    για να ερθει καποιος προπονητης στην αεκ με τα σημερινα δεδομενα πρεπει να ειναι ψυχοπαθεις η να λεγεται μπαγιεβιτς
    κανενας αλλος δεν μπορει να ερθει που θα ειναι σοβαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Φεβρουαρίου, 2011 14:47

    Έχω ξενερώσει εκεί που δεν πάει.
    Δεν πάσχω από μεσσιανισμό, ήλπιζα ότι κάτι θα συμμάζευε ο μανωλιός από το ανταλού. Φρούδα και ανυπόστατα όλα.
    Η γάγγραινα έχει πάει τόσο βαθιά που δεν υπάρχει πια σωτηρία. Σε όλο το σώμα.
    Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει, πλην της εκ θεμελίων καταστροφής αυτού του ανυπόληπτου συνοθυλεύματος "this is aek" και, εύχομαι, της αναγέννησης του. Δεν υπάρχει θεραπεία πια, μόνο φουρνέλο.
    Φυσικά το μπούλο ΟΛΟΙ, και οι βλάκες μέτοχοι, και το αδαμίδι και το μανωλιό και ο μπακαλιάρος και όσοι παίκτες δε θέλουν ή δε μπορούν (ή και τα 2). Εύχομαι να πάρει το μπούλο και ο άλλος καρκίνος, ο καισαρόπαπας με το παπάκι και η οργάνωση της πεντάρας του και να ασχοληθούν με την ξιφασκία και τα ποδήλατα, άντε και το FUTSAL. Ούτε καν με σκάκι.
    Αυτά τα τσιμπούρια δεν προβλέπεται να ξεκολλάν, βέβαια, από το ημιθανές σώμα που απομυζούν εδώ και χρόνια, αλλά εύχομαι το φουρνέλο να ενεργοποιήσει τους όποιους θέλουν πραγματικά να προσφέρουν, ότι μπορούν να προσφέρουν.
    Πραγματικά, μας έχουν κάνει να το σκεφτόμαστε αν θέλουμε να πάρουν και το κύπελλο πια...αυτό είναι κατόρθωμα από τα λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάθε πέρσι και καλυτερα λέγαν οι παλιοί.
    Το φετινό σκορποχώρι δεν έχει ματαγίνει.Να μην μπορεί να κερδίσει η ομάδα στην έδρα της κάτι ομαδίτσες της πλάκας.
    Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα.Θα μάθει κι ο Μανόλο στην πλάτη μας αν και δεν είναι αυτός ο αποκλειστικός υπαίτιος της κατάστασης αυτής.
    Τι ανυσηχείτε για προπονητή;Αν δεν μας φέρει κάποιον Χατζημούσιας έχουμε έναν ετοιμο στο μπλοκ.Ξέρει και τα συστήματα καλύτερα απο άλλους με ή χωρίς δίπλωμα.Ε, Δημήτρη τι λες;
    Ρε αν δεν φάνε ΞΟΥ ο αδαμισης και η παρέα που μαζεύτηκε στην ομάδα,αυτή θα είναι η καθημερινότητα μας.
    Ουστ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παιδες καλημερα-καλησπερα

    Εχουμε πει πολλες φορες οσο η ομαδα εχει εσοδα αυτοι δεν ξεκολλανε.
    Για τον απλο λογο οτι αν ξεκολλησουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

    Που θα ξαναβρει το αγαμηδι 200 μισθο και αλλα τοσα επι 3 σε μαυρα?

    Που θα βρουν τα 3Κ ο Αρναρ και ο Χατζηπουστης που εχει πιει το αμιλητο νερο λεφτα-προβολη και επισημα???

    Πλακα κανουμε? Υπαρχει ΕΝΑΣ ανθρωπος που να παρει στη δουλεια του κανενα πουστη απο αυτους, ΟΧΙ σε διοικητικη θεση αλλα χαμαλη στην αποθηκη?

    Αφου ξερω οτι μολις γυρισω τη πλατη η θα με θαψει αν δεν τον λαδωσω η θα με κλεψει.

    Γιατι οι συγκεκριμενοι εχουν την εντυπωση οτι το ΤΑΜΕΙΟ μιας εταιρειας ειναι και η τσεπη τους.

    Και ετσι οπως θα διαβεβαιωσει και ο steven(λογω εταιρειας) ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Υπαρχουν πολλοι δραστηριοι βλακες και αυτο ειναι το χειροτερο που μπορει να σου τυχει.
    Γιατι ενας απλος βλακας απλα καθεται και περιμενει τι να του πεις να κανει. Και οταν του βαζεις να κανει κατι τον τσεκαρεις γνωριζωντας την βλακεια του.

    Ο δραστηριος βλακας ομως παιρνει πρωτοβλουλιες μονος του.

    Αμα δεν εχεις το αγαμιδη τον αρναρ τον καπετανακη (αληθεια ρε βαζελε γιατι δεν πας στο γοντικα να δουλεψεις??) το κοσματο και ολα αυτα τα τζιμανια τοτε τα αποτελεσματα ειναι προδιαγεγραμμενα.

    Ο κιντης (ναι φιλοι μου αυτο το ορθιο βλακομετρο που την εχει δει και οικονομολογος) το καλοκαιρι εβαζε δημοσια στοιχημα οτι το αγαμιδη θα κανει την χειροτερη πορεια στην ιστορια της ΑΕΚ και σε 2 χρονια η ομαδα θα παλευει κατηγορια.

    Προφανως εφαρμοζωντας το ιδιο πλανο που εκανε και αυτος και τωρα τρεχουν ΜΠΑΣ και στριψουν οι Βεντουρηδες.

    Αλλα ο Βεντουρης ξυπνησε (νωρις??) και αφησε τις μαγκιες.
    Ο δικος μας βλακας ακομη κανει κολεγιες με τον Πατερα...

    Το ματσακι χτες το ελεγα στο 2,25 για Χ-2 οποιος με ακουσε ψωνισε. Ενα κατοσταρικο εβαλα για την πλακα μου και δεν το παιζω μαγκας που μου κατσε στο 89, αλλα σαμπως της ΑΕΚ δεν της εκατσε το 1-0 η μηπως εκανε καμμια αλλη ευκαιρεια και δεν το ειδα?

    Μανωλη οπως λεει και ενας φιλος βαζελος ΧΕΘΕ ΜΕΘΑ. Χειροτερος και απο την Τρεμη σε δελτιο του Mega εχεις γινει. Γ-Ρ-Α-Φ-Ι-Κ-Ο-Σ απλα.

    Υ.Γ Πραγματικα απορω πως καποιοι φιλοι ακομη 'βλεπουν' κυπελλο.
    Παιδες ΔΕΝ περναμε τον ΜΠΑΟΚ σε διπλα παιχνιδια με τιποτα, ξεχαστε το

    Και καλυτερη ομαδα ειναι και εδρα εχει και αυτοι επισης ΜΟΝΟ αυτο εχουν στοχο. Τι σας κανει να πιστευετε οτι θα περασουμε?
    Η ΑΕΚ σημερα, για να ταυτιστουμε και με την ιστορια μας. ειναι σαν την πολη πριν την αλωση.
    Μια νυχτα πριν το τελος ολοι μαζευτηκαν να προσευχηθουν στη παναγια να τους σωσει.
    Στη ιδια παναγια που τους ειθχε φερει σε αυτη την κατασταση, αλλα αυτα δεν τα βλεπουν αυτοι που πνιγωνταν.

    Ετσι και εμεις περιμενουμε απο τον Μανωλη να κανει σε 2 ματς τακτικη... και τον Λεοναρτνο με τον Μανωλα να μαθουν μπαλλα στις 2 μαρτιου.
    Και ολοι θα κοιτανε τον Σκοκο περιμενωντας ως νεος Κωσταντινος να σηκωσει το σπαθι του και να φαει με 2 μαγικες ενεργειες τους απιστους...

    Γιωργο ΜΟΝΟ αμα ξηλωθει η παραγκα ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ υπαρχει?? ελπις.
    Και αυτο θελει ανθρωπους που θα διαχειρηστουν την ομαδα με συνεση και τα οποια λεφτα υπαρχουν (πολλα η λιγα δεν εχει σημασια) για να στηθει η ομαδα σωστα.

    Γιατι οσα λεφτα και να πεσουν (αν πεσουν) οι διοικουντες θα πρεπει να εχουν μεν προσωπικες φιλοδοξιες αλλα αυτες να αναπτυσσωνται απο την υγεια της ομαδας και οχι το αντιθετο.

    Καρεκλακηδες που κοιτανε να τους μαθει η μανα τους απο δηλωσεις και προεδριλικια δεν αντεχουν σε καμμια δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. trelh omada eimaste trlo proponhth 8eloume .
    px stil alefantos

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. dimitri είπε...
    mike21hlk είπε...
    skata

    ----------------------------------------------
    αδελφε γιατι το λες?
    εχει διπλωμα ο χιμενεθ
    ---------------


    nai kai ?
    ti simainei auto diladi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οσο για τον Χατζηπουστη που εχει πιει το ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ στους -26 ΜΟΝΟ αμα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ (δηλαδη να μην λαμβανει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ) θα δει προκοπη η κερκιδα.

    Ακομη θυμαμαι με το Μακη που διαδηλωνε εξω απο την Ν.Φ και το γηπεδο ηταν τιγκα. Δεν εμπαιναν μεσα τα παιδια γιατι δεν ειχε μπαξισι τοτε..

    Ενω τωρα μια χαρα βολεμενοι ειμαστε και στο -26 οποιος πολεμαει την original πολεμει την ΑΕΚ.

    Γιατι γι αυτους το this is AEK ειναι αυτη η καταντια..

    Εφυγε ο κερμιτ και λυθηκαν τα προβληματα σας ε?
    Και ολα βαινουν καλως μιας και συν-αποφασιζουμε (η μηπως συν-τρωγουμε) ολοι μαζι οι ειδημονες στο Δ.Σ

    κερμιτ κερμιτ βεβαια αλλα τα 7500 χιλιαρικα που εβαλε ο ιδιος και τα 20,000 συνολικα μια χαρα τα δεχτηκατε.

    Ο ΜΑΝΩΛΗΘ εδωσε τιποτα η μονο το μπλουζακι φοραει?

    Γιατι με 100 το μηνα βαζω και εγω μπλουζακι του gayrou με διαφημηση Intrakom απανω και παω στα καρντασια στη 4...(ενα 20αρικακιννα μοιρασω και 2 καφασια μαλαματινες με λιγο χαβαλε και ολοι φιλοι ειμαστε)


    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. mike
    εγραψες σκατα
    γιατι το λες ? μια χαρα ειναι η ομαδα αφου εχει προπονητη με διπλωμα
    ασχετα αν αυτος ειναι χειροτερος και απο τον φαφιε και τον χαλαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. dimitri είπε...
    mike
    εγραψες σκατα
    γιατι το λες ? μια χαρα ειναι η ομαδα αφου εχει προπονητη με διπλωμα
    ασχετα αν αυτος ειναι χειροτερος και απο τον φαφιε και τον χαλαμα
    ------------

    gia mena einai skata , esu mporeis na vgeis gymnos stin omonoia na panigiriseis gia tin opoia dikaiosi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός λοιπόν, είναι και ενδεικτικό και χαρακτηριστικό και απολύτως αρμόζον για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τι είναι το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα; Είναι - κόντρα σε μερικούς ηλίθιους σαν και μένα που επιμένουμε να ασχολούμαστε με τη μπάλα - πεδίο άσκησης δύναμης, άσκησης πολιτικής, αξιοποίησης όλων των μέσων στο βωμό της κατάκτησης του στόχου - μια ζούγκλα που ο ισχυρός, με τον παρά του, δεν αρκείται να πηδά και την κυρά του, αλλά επιμένει να πηδά και τις δικές μας...

    Εκπλήσσεται κανείς στην πραγματικότητα; Γιατί; Τι είδαμε στο "Καραϊσκάκης" που δεν έχουμε ξαναδεί; Αλλοίωση αποτελέσματος; Στημένους ή φλώρους επόπτες και διαιτητές; Ακυρωθέντα κανονικά και επικυρωθέντα "πέτσινα" γκολ; Επίθεση και προπηλακισμούς ποδοσφαιριστών από αφιονισμένα μικροτσούτσουνα ανθρωποειδή; Πλακώματα μεταξύ ποδοσφαιριστών στη φυσούνα και τους διαδρόμους των αποδυτηρίων; Αντεγκλήσεις μεταξύ παραγόντων και λοιπών πρωταγωνιστών; Κωμικές δηλώσεις υποκριτών και χοντρόπετσων προέδρων; Απλώς είχαμε τη... χαρά, να δούμε μαζεμένα, όλα όσα ξέρουμε από χρόνια, εμπλουτισμένα και σε ενισχυμένη δοσολογία.

    Ένα καινούριο στοιχείο είχαμε εχθές: Την πλήρη επιβεβαίωση ότι αυτό το ατσούμπαλο καλοζωισμένο και παχουλό αγόρι, που ηγείται πια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι ο νέος Ρωμαίος αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έβαλε τη χλαμύδα, πήρε μέρος στο όργιο που ο ίδιος οργάνωσε, έφαγε, ήπιε, ρεύτηκε, έκλασε, πήδηξε, πασαλείφτηκε, ξέρασε και βγήκε με ύφος χιλίων ουρακοτάγκων, να μας πει ότι άμα θέλουμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν χαρούμενα τις Δευτέρες στο σχολείο, να τα κάνουμε Ολυμπιακούς.

    Εχθές είχαμε την επίσημη ορκωμοσία του νέου καθεστώτους του ελληνικού ποδοσφαίρου: Την εποχή Μαρινάκη. Κι επειδή η κρίση είναι βαθιά κι επειδή δεν υπάρχει πουθενά δεκάρα τσακιστή κι επειδή δεν υπάρχει πουθενά αντίπαλον δέος κι επειδή κανείς δε φαίνεται να έχει το ανάστημα να θεσπίσει κανόνες και να επιβάλει την τήρησή τους, εγώ προτείνω σε όσους θέλουν να πηγαίνουν τα παιδιά τους χαρούμενα τις Δευτέρες στα σχολεία, όταν η τηλεόραση παίζει ποδόσφαιρο, να την σβήνουν. Και να κοιτάξουν να τα διαπαιδαγωγήσουν μαθαίνοντάς τους την αξία της μόρφωσης, της τιμής, της περηφάνειας, της εργατικότητας, της ενσυνείδητης ενασχόλησης με τα κοινά με πατριωτισμό και αυταπάρνηση και όταν θέλουν να τους μιλήσουν για αθλητισμό, να τους μαθαίνουν... κολύμπι, να περιορίσουμε και τους πνιγμούς τα καλοκαίρια στις παραλίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. mike
    οπως βγηκες και συ γυμνος με την δικαιωση σου οταν εφυγε ο προηγουμενως προπονητης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. mia vdomada seri panigiriza pou efuge o kseftylas

    auto simainei oti tha pantreutw ton jimeneth opos pantreutikes to vatraxo esu ?

    ti theleis twra ,na anoiksoume vatraxokouventa ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. zastro με 100000000% μαζι σου

    Στην αμαθεια την πουστια και την μπουρδελοποιηση ολων ΜΟΝΟ αυτα ειναι η αντιδραση.

    Αμα ομως ειναι σωστη και χρονια η ΣΑΠΙΛΑ καταρεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. DIMI είπε...
    Οσο για τον Χατζηπουστη που εχει πιει το ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ στους -26 ΜΟΝΟ αμα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ (δηλαδη να μην λαμβανει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ) θα δει προκοπη η κερκιδα.

    ----------------

    ante pestou na enosei ti foni tou me tous allous pou theloune na feroune piso ton nikolaidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. φιλε mike21

    σιγα μη κατσω να του πω και χαλαω σαλιο και του δινω και αξια του χατζηπουστα.

    αυτοι θελουμε πισω και τον φιλιπου που εδιωξαν..

    γενικα οποιος ναναι να ερθει πισω μπρος πανω κατω, απο παντου ανοιχτοι ειμαστε.

    αρκει οταν ερθει να βαλει λιγο λιπαντικο για να μπορουν να ακουγωνται δυνατα τα βογκητα της φωνης στηριξης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. pouthena de pige o filipou, megalometoxos einai akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οπως και ο Νοτιας με τον Παπα..."εδω" ειναι και αυτοι.
    Ρε στη Β' Κατηγορια και γρηγορα. Αγκαλια.Μανα και κορη,στο χορο του Ζαλογγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. auto akrivws

    oxi A2, sti B na svisoun kai ta xreh

    etsi ki allios , 100 atoma tha noiaksei n katastasi tou basket
    50 pou tha klapsoun kai 50 pou tha kraksoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προταση Αδαμιδη στον Μπτσαξη "να διακοπει το Πρωταθλημα".
    Επιτελους συμωνουμε και σε κατι ρε Σταυρακα. Εμας μας ενδιαφερει το μονο Κυπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ...και μετα απο αυτα,τα "εκτροπα", παλι νομοσχεδια,παλι νομοθετηματα,παλι συμβουλια, παλι υπευθυνες στασεις, παλι αρμοδιοι που θα επιληφθουν,παλι αυστηροποιηση ποινων,παλι το μαχαιρι στο κοκκαλο,παλι διαφανεια,παλι υγεια,παλι μπλε και πρασινοι κοκκοι,παλι στεγνη και καθαρη στις "δυσκολες μερες",παλι βιταμ στο ψωμι,παλι jambo.

    Ηθελα να ηξερα-οπως λεει και ο "Φ", αυτα τα παιχνιδια μεταξυ των ασπονδων, σε μπασκετ βολευ κλπ. πως θα "βγουν"; Τι θα γινει εκει; Ποια νοσοκομεια θα εφημερευουν τοτε; Ποιες μανουλες θα κλαψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. tha mas zalisoune t'arxeidia me ti via kai tous hooligans enw o pragmatikos hooligan tou savatokuriakou itan o maridakis

    kai n xounta tou gavrou sta mme prospathei na xanei tin odigisi xwris kranos isa ki omoia me ti listeia meta fonou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Υπάρχουν διαφόρων ειδών κλανιές.
    *αυτές που κάνουν θόρυβο αλλά δεν μοιρίζουν.
    *οι αθόρυβες που αδιάζουν δωμάτια απο την μπόχα.
    *ο συνδιασμός των παραπάνω και
    *οι αδαμίδιες κλανιές που είναι ένα είδος,εκτός της μπόχας και του θορύβου που προκαλούν,έχουν και το χαρακτηριστικό της διαφορετικής οπής διαφυγής! Από το στόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το καϋμένο όταν κάνει προτάσεις είναι σαν να κλάνει!
    Να διακοπεί το πρωτάθλημα, για να μην πληρώσουμε τους παίχτες θα σκέφτηκε.Και αν ήταν δυνατόν να κηριχθεί ως μη γενόμενο ακόμα καλύτερα!Ευρώ απο τα χρωστούμενα!
    Τι σκέφτεται ρε πούστη μου!
    Κάτσε και μου ήρθε και μένα μια σκέψη τώρα.Να την πω; Προουφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
    " ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ΄ΤΟΥ ΠΑΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ."
    ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΤΣΑΞΗ.
    ΥΓ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Φεβρουαρίου, 2011 18:10

    Όπου γάμος και γιορτή...πετάχτηκε και το αδαμίδι και κάνει προτάσεις για τη σωτηρία (άντε διαχείριση) του ελληνικού πρωταθλήματος...ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...όλο λόγια λόγια λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χρειαζεται καμμια πυρινικη φυσικη για να 'ταυτοποιησεις' καποιον που βλεπεις την μουρη του φατσα καρτα?
    Ετσι δεν ειχαν ταυτοποιησει και αυτους που κοπανησαν τον Σερβο πριν κανα 6μηνο?

    Ναι βρε αυτους που θα εκανε μυνηση το αγαμιδι, οχι τους αλλους της οργανωσης που εταξαν μπροστα τα στηθια τους για να μην βαρεσουν τον Σερβο..

    Να διακοπει το πρωταθλημα αμεσα. Και αν δεν παρουμε καλο αποτελεσμα στι 2 του μηνα να διακοπει και το κυπελλο.

    επισης να διακοπου και τα συμβολαια ολων και να διακοπουν και τα χρωστουμενα.

    γενικα καντε κατι σας παρακαλουμε ΜΠΑΣ και δεν πληρωσουμε γιατι δεν υποθηκευουμε το μελλον της ομαδας.

    διακοψτε το γιατι το αγαμιδι ειχε βγαλει και γλωσσα στο βαγγελα και πλησιαζει ο καιρος που πρεπει να παει στο τηγανι...

    θα ειναι η πρωτη φορα που θα τους κοπανανε και θα χαιρωμαι. αφου δεν το κανουμε εμεις ας το κανει κανας αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΟΕ????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΟΕ????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΟΕ????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΟΕ????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΟΕ?????????ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ........ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....
    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. τελειωσε το θεμα με μαρινακη τωρα που ζητησε συγνωμη με ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ21: ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΙΝΑΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΛΗΘΕΙΑ????ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ?????ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ???ΛΕΩ ΕΓΩ..ΜΗΠΩΣ???ΓΙΑΤΙ(ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ) ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ...Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΑΤΜΑΝ ? ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ .. ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΕΙ . ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ..ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΜΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ..ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ..ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ..ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΧΟΡΤΑΣΑ ΦΑΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ..

    ΜΙΧΑΛΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ..ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ 82 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟ..ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΣΤΑΡΙ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ....Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ(?)...ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ..ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. thomas
    στους πραγματικους χουλιγκανς μην ξεχνας σε παρακαλω τους οργανωμενους χερι χερι πανε σολο αυτο το ωραιο οικοδομημα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. κυριακο21
    μην τρελαινεσαι, υπαρχει ελπιδα και αυτη δεν ειναι αλλη απο τον ΔΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ21: ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 23. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ 30.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΝ.
    "ΓΡΑΝΙΤΣΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΗΛΑΔΗ, αν δεν το έχεις πάρει πρέφα.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΜΕΙΣ;
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ ΜΠΛΕΜΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δεκτη η συγνωμη σου HOMO-VOTHROS.
    Για μια στιγμη τρομαξαμε οτι θα υπερβεις τα εσκαμενα απο το δικιο που σε δερνει σαν βοριας και οτι θα αθετησεις τον λογο σου περι της δεσμευσης σου για νεο ανεμο και αερα στο ποδοσφαιρο.
    Αφου ειναι "τοσο τυχερο το Χελλενικο ποδοσφαιρο που εχει εμας τους δυο".

    Ο Κυριλλος καιο Μεθοδιος που θα μας εβγαζαν απο τα σκοτασια μας.

    Βεβαια τον εναν απο σας,τον Πατερα τον πηρε και τον σηκωσε.
    Και το να να γαμας τον φιλο σου,ειναι μια ενδειξη του τι μπορουν να περιμενουν οι ανταγωνιστες σου.

    Εννοια σου ομως και ο αρχεγονος νομος- τον οποιον ως ζωο που εισαι αγνοεις, θα σουρθει και εσενα μπαστουνομαλακα. "Υβρις-νεμμεσις-καθαρσης" λεγεται.
    Οχι,δεν ειναι τρεις ταβερνες με κρεατικα. Ειναι τρια παλουκια,πανω στα οποια θα καθησεις,ορθιο βοδι.

    Την συγνωμη βαλ'την στην κωλαρα σου την ξεχειλωμενη.
    Την συγνωμη του κατα καθ'εξην ηλιθιου τι να την κανει κανεις; Αφου θα ειναι επαναλαμβανομενη. Σαν τις κουραδες του.
    Μεινε στο βοιδισιο βλεμα σου και στις δηλωσεις σου, ψευτοθαλασσινη Κατινα.
    Μην αλλαζεις τιποτα,εμεις ετσι σε αγαπαμε.Μην αρνεισαι την φυση σου,οσο τσιγγουνα και αν ηταν αυτη μαζι σου.

    Αν δεν εισουν προεδρος-μαιμου στον γαυρο, θα μπορουσες καλλιστα να κανεις την μαιμου στον πεζοδρομο της Ερμου.
    Ποτε δεν ειναι αργα.

    Το μουλαρι δεν γινεται ποτε ατι. Και ναι, μη φοβασαι,δεν προκειται ποτε να καταντησεις αξιοπρεπης. Δεν διατρεχεις κινδυνο. Ειμαι βεβαιος. Σε πιστευω. Και σε στηριζω.

    Παμε τωρα να φαμε απο τρεις διπιτες με απ'ολα, στου Μπαιρακταρη. Και σε παρακαλω μη ξανακλασεις μπροστα σε κοσμο. Ειδα και επαθα τις προαλες να συνεφερω τους τρεις Νορβηγους,που ετρωγαν διπλα μας.

    (μια απορια προς ολους: μπορει καποιος κλανοντας,να παθει εξαρθρωση ωμμου; Δεν νομιζω. Μηπως ειναι απο την μαλακια ρε Βαγγελη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. steven
    γιαυτο φοβουνται περισσοτερο ,οχι τιποτε αλλο

    κυριακο21
    ο αδελφος του θωμα εισαι? φανταρος στην κω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ...ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΕΚ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΥΠΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2007/8 ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ..ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ..??ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΕΝΟΤΗΤΑ...CHAMPIONS LEAGUE...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ..ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ..ΠΑΙΧΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΕΒΕΝ...ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ..Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙ..ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΠΟΛΙΚΟ...ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ??ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ...ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. κυριακο21
    τι περιμενες ? να εισαι στο μοντε καρλο? παρτο σαν μια εμπειρια ζωης, πλακα εχει
    εκανα 28 μηνες ενω εσυ θα κανεις 9 αν δεν κανω λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 28????Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ..!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΔΥΝΑΤΗ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΜΕ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΑΛΛΑ ΟΚ..ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ Ε???ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΑΧΧΑΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δηλαδη αν η ΑΕΚ ηταν πρωτη στην βαθμολογια-λεμε ενα ακραιο σεναριο τωρα- και οι δυο αιωνιοι λιγους ποντους πισω μας,και γινονταν οσα γινανε μεταξυ τους,θα επαιρνε την πρωτοβουλια για καποια προταση διακοπης του πρωταθληματος ο δικηγορος του παπα-βλακα;

    Αυτο ειναι το κλασσικοτατο "τζαμπα-μαγκας" που ειχε πει και ο Ευρωθυρωρος Σημιτης. Ο κανονικος μαγκας δηλαδη. Εδω που τα λεμε θελει να εχεις πολλα κιλα αρχιδια για να δημευσεις μια ολοκληρη χωρα.
    Και εδω που τα λεμε τωρα,εχει πολλα κοινα στοιχεια ο Αδαμιδης. Μηπως σε αυτον αναφεροταν ο κοντος υπαλληλος του Μαξιμου;
    Ειναι ενας "τζαμπα μαγκας" με ενα "μακετο" ανα χειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κυριακο21
    την ξιφολογχη η το παγουρι σου πηραν? εκτος και αν σου πηραν χρηματα
    για να μην ξανασυμβει αυτο θα τους λες οτι εισαι αεκ και θα σταματησουν γιατι θα σε παρουν για λαμογιο αρα θα σταματησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΟΤΖΑΜ ΦΟΡΙΑΜΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ..ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ....ΛΕΣ Ε???ΛΕΣ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ???ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ????ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΨΜ..ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κυριακο,να κανεις τον Σταυρο σου που εγινε εκεινη η φτιαχτη εφεση απο τον γαυρο.
    Αν "ειχαμε" παρει πρωταθλημα, τα λεφτα του ξεκοκαλισματος θα ηταν περισσοτερα. Η διαρκεια του αισχους του κοντοπιθαρου θα ηταν περισσοτερη χρονικα και θα ξεμπερδευαμε πιο δυσκολα απο δαυτους.
    Εδω τωρα,εμ τετοια αποτυχια και μα εχουν βγαλει την παναγια μεχρι να ξεκουμπιστουν. Φαντασου να υπηρχαν και τα "μαρουλια" οπως λες.
    Γιατι εσυ δεν θα εβλεπες τιποτα απο αυτα. Ουτε καποια αυξητικη προοδο σαν ομαδα,ουτε καποιο σκαλοπατι στην Ευρωπη και ουτε βεβαια μεταγγραφες ουσιας. Θα γινοταν ενα μεγαλο γλεντι. Μια βοριοπραστιακη παρτουζα και με μερικα λαμογιακια των δυτικων προαστιων να τραβανε το τραπεζομαντιλο και να φωναζουν για μεγαλυτερο κομματι.
    Θα μπαιναμε σε κυκεωνα.
    Δικαιωση στην πουστια; Αποτελεσμα θετικο στην λαμογια; Πρωτια στην παρεα της αρπαχτης;
    Εισαι με τα καλα σου;
    Τι θα τους ελεγες τωρα-που θαηταν πανω απ'το κεφαλι σου και με την ιδια συντηρηση και με τα ιδια αποτελεσματα; Τιποτα. Οταν εχει σηκωσει κατσαρολι ο τιποτας και η σκυλοπαρεα του,κανεις μοκο. Ακομα και σε ΔΝΤ και σε πτωχευση που θα σε εφερναν. απλα θα ερχοταν αργοτερα.
    Δεν χαιρεσαι που τα βασανα σου τελειωνουν και μπορεις και τους κοιτας στα ματια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...ΤΠΤ ΑΛΛΟ..ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ..ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ21: ΑΔΕΡΦΕ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΠΤ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΛΕΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.
    ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ 21 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕΣ ΠΟΤΕ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΥΡΑ, ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ομάδα ελλήνων φοιτητών αλλά και ορισμένοι γερμανοί εισέβαλαν στην αίθουσα των διαλέξεων γερμανικού πανεπιστημίου, όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο βήμα ο έλληνας πρωθυπουργός και πραγματοποιούσε ομιλία.
    Από την εισβολή των φοιτητών διεκόπη η ομιλία του πρωθυπουργού και μάλιστα ακούστηκαν χυδαίες εκφράσεις από τους φοιτητές, γεγονός που εξόργισε τον πρωθυπουργού.
    Χα χα,τι περίμενε ο βλάκας να του δώσουν λουλούδια αγάπης;
    Μπράβο στα παιδά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. O georgiou anaferei reportaz apo to DS tou vazela pos einai sta skaria 2n super liga apoteloumeni apo vazelo ,AEK,mpaok,rouli,atromito kai larisa arxika

    kali fasi mpas kai sfiksoun ligo oi koloi
    makari na isxuei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝ. ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.
    ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ" ΣΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΟΛΑ. ΟΣΦΠ=ΠΑΟ. ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. de tsimpaw , alla dilono pos den tha me xalage kati tetoio

    akoma kalutero tha itan na kanane oi upoloipoi kati xwris tous apatewnes

    pantws me tis fimologies gia diakopi prwtathlimatos , katagelies stin ouefa klp , masise o xodros ki ekane kolotoumpa

    ΑπάντησηΔιαγραφή