Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΚ

           Ωραίο γήπεδο ρε παιδιά. Ανδρικό. Πολύ τις γουστάρω τις χύμες λόγω νερού. Δίνουν μια ταχύτητα στις προσπάθειες αλλά και κρύβουν και τα απρόοπτα. Κυρίως όμως μεταμφιέζουν τους αθλητές σε κάτι σαν μονομάχους. Με τις λάσπες στα μούτρα τους και την λιμνοθάλασσα στις μπλούζες.
           Τι μου έκανε εντύπωση. ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ, ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ,  ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ. ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΞΙΖΕΙ. ΚΙ ΑΞΙΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ , φυσικά με εξαίρεση αυτόν τον μαλάκα τον Καραγεωργίου, ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ, που όμως δεν μπορούσαμε να την βοηθήσουμε.
         Αγωνιστικά, σχεδόν τα περιμέναμε όλα. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΧΙΜΕΝΘ, ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ; ΤΑ ΜΠΕΡΝΣ, ΤΑ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΩΛΑ ( Δημήτρη, έχεις ακόμα διαφωνία με το "άμπαλλος" που έχω γράψει παλιότερα; );
        ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΜΟΛΙΣ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ, ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, που άνετα θα μπορούσαμε να έχουμε πολλές δικαιολογίες. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ Ή ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΘΕΟΡΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.
         " ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ". ΚΡΙΘΗΚΑΤΕ. ΠΩΣ; ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΡΟΣΤΕΡ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΣΑΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2-3 ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ.
          Μια ομορφιά που την ζωγράφιζε ο Γκερέϊρο ( δεν ξέρω ακριβώς τις δυνατότητες του - λόγω ελλειπούς προετοιμασίας- , αλλά ξέρω σίγουρα οτι μπορεί να αλλάζει έναν ρυθμό ), τροφοδοτούσε με καύσιμο τα έμβολα ο Καφές και την υποστήριζε με την δύναμη και την έγκαιρη επέμβαση ο Νασούτι. Φυσικά πολύ κοντά κι ο Γεωργέας. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΞΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΩΜΙΚΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ.
       ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ. Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ Ή Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ HR MANAGERS ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ Ή ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΕΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΩΣΣΑ ( παμφάγο, ως γνωρίζετε ).
      Λέει τίποτα η νίκη; ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ; ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΚΑΛΗ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ; ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΥΑΔΕΣ.
      Η ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝΟ ΧΑΡΑΣ ΣΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ.
      ΔΙΟΤΙ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΗ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
      ΚΙ ΑΝ ΦΤΩΧΥΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, μιλάω πολύ σοβαρά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ Ο ΒΟΛΟΣ. Η ΖΩΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΕΚ ΜΑΣ. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.  ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΞΕ Η ΚΡΗΤΗ.
       ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΗ; ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ; ΑΛΛΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΑΦΟΡΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΧΙ ΑΙΤΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ. ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΤΕΡΑ. ΤΕΛΕΙΟΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ. ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΟΤΑ. DO YOU KNOW ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ;           

37 σχόλια:

  1. steven
    συνεχιζω να διαφωνω για τον μανωλα και θα το δεις σε βαθος χρονου, οσον αφορα το πεναλτυ κατα την γνωμη μου ηταν ακουσιο
    με πειραζει να πανηγυριζουν στον παγκο σαν να κερδισαμε την μιλαν, δειχνει συμπεριφορα μικρης ομαδος
    τελος καλο ολα καλα και προχωραμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παιδια της κρητης δεν εχουν καμμια σχεση με τα παιδια της αθηνας, εχουν διαχωρησει την θεση τους σε πολλα με τους μαλακες της εδω οργανωσης και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ο συνδεσμος του ηρακλειου με προεδρο τον αειμνηστο Ρουμελιωτη ηταν ο ποιο ισχυρος συνδεσμος στην δεκαετια του 80 και 90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα, μαλιστα. Μπορουμε να το πουμε ξεκαθαρα: οτι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.
    Και οχι με τον παο στο κυπελο-
    Μιχαλη- που ο κοσμος απλα εγινε αφορμη για μια αγωνιστικη κεκλεισμενων και 100 χιλιαρικα προστιμο.
    Σημερα- η μαλλον χθες- εδειξε ο κοσμος οτι: α) μπορει να ειναι και ετσι σαν 12ος παικτης και β) οτι τα μαλθακα,βολεμενα,αδιαφορα,μετρια μελη της αποστολης, επιλεγουν παιχνιδακια,απουσας καθε πιεσης η καθε ελεγχου, η επιπτωσης.
    Οταν οι κωλοι σφυγγουν, τοτε παιζουνε, οπως θα επρεπε να κανουν ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    Και δεν το κανουν. Το γιατι, η μαλλον ΤΑ γιατι, τα ξερουμε.

    Παραμειναμε στην γνωστη εδω και χρονια 3η θεση λοιπον. Με μιση ντουζινα ομαδες γυρω μας να καραδοκουν. Ε, αμα ο ημιθανης δειχνει τα σημαδια του πλεον,τα κορακια φερνουν βολτες αφοβα.
    Παμε φουλ για τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ.
    Οπου εκει θα πρεπει να παρουμε σκορ προκρισης.
    Δηλαδη να παρατησουμε το κατενατσιο και το κλεφτοκοταδαιικο ποδοσφαιρο και να βγουμε μπροστα.
    Απεναντι δσε μια ομαδα με ομοειδη χαρακτηριστικα,αλλα με πολυ πιο κινητικο κεντρο και καλυτερα αμυντικα χαφ.
    Θα δουμε.

    Προς το παρον,ας απολαυσουν τα παιδια την πιτσα-κερασμα απο τον Μανωλη,καθ'οδον με το πουλμαν.

    Και τα αλλα τα παιδια που εμειναν πισω,τα ελατηρια της νικης,ακολουθουν με σωστο ενστικτο τα πραγματα και αγωνιουν το ιδιο με ολους οσους ενδιαφερονται πραγματικα για το παρον και κυριως για το μελλον του Δικεφαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρηστο
    σοβαρα το λες οτι ο κοσμος πηρε το ματσ? μαλλον η στατιστικη πηρε το παιχνιδι που λεει οτι δεν μπορεις να χανεις συνεχεια
    διαβαζω σε διαφορα αθλητικα σαιτ οτι αυτην την αεκ θελουμε κλπ
    δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν
    δεν θα εχουν δει την αεκ στα καλα τους η ειναι τελειως συγκεχυμενο το μυαλο τους που μια εμφανιση σαν την σημερινη κανει την αεκ μεγαλη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΔΕΡΦΕ, Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
    ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΠΕΡ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΠΕΡ, ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΙ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΒΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven
    η κεφαλια ειναι πολυ κοντα στο χερι και δεν εχει την δυνατοτητα να αντιδρασει
    και μην ξεχνας πολλα σεντερ μπακ εχουν κανει πεναλτυ με τα χερια σ ολα τα πρωταθληματα που σημαινει οτι ολοι τους δεν εχουν το αισθημα της θεσης

    η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ..ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ..

    ΚΑΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΜΕ..ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ..ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 35..ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΔΙΝΕΙ Κ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..

    Ο ΜΑΤΕΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΣΑΝ ΑΜ.ΧΑΦ ..
    Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΠΑΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ..

    ΚΑΛΟΣ Κ Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟ ΤΥΧΗ..

    Η ΠΙΠΙΛΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ΔΕΛΛΑ, ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΣΚΟΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ..

    ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΡΕΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ..ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ?

    ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ...

    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΣ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ,ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ..ΣΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. 10 Κ 15 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ..

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ : Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ Κ ΟΧΙ ΛΟΣΤΡΟΜΟ..ΑΚΟΥΣ ΑΕΚΑΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρη, με τον ενα τροπο η τον αλλον η στατιστικη απλα επιβεβαιωνεται.
    Σε τουτη την περιπτωση,αυτο,εγινε με το "σπρωξιμο" του κοσμου.
    Και αρα,βαση στατιστικης, να περιμενουμε ενα ωραιοτατο "Χ" με τον ΠΑΟΚ.

    Οσο για το τι ειδους ΑΕΚ θελουν και καρτερουν καποιοι-η μαλλον πολλοι- αφου ανατριχιασαν με το σημερινο,αυτο σημαινει οτι απομακρυνεται επικινδυνα η "εποχη ΑΕΚ"-οπως την ξεραμε εμεις τουλαχιστον και απολαμβανουμε "εποχη Ξανθης". Σαν νοοτροπια εννοω,γιατι η κανονικη Ξανθη και γηπεδο εχει, και προπονητικο δικο της και παικτες πουλαει σωριδον, με κερδος.

    Οι αγγαλιες και τα φιλια,για εναν αγωνα κατα βαση διαδικαστικο υπο "ομαλας συνθηκας" ειναι χαρακτηριστικο του τι κλιμα καιαισθηση επικρατει,οχι μονο σε πολλους στην εξεδρα (η στην tv) αλλα και σε αυτους του παγκου.

    Οσο για αυτους που παιζουν μεσα απο τις ασπρες γραμμες,αυτοι ενιοτε πανηγυριζουν πολλες φορες υπερμετρα,ειτε γιατι το επιασαν στο στοιχημα,ειτε γιατι εγιναν αφορμη και δεν το επιασαν καποιοι ΑΛΛΟΙ.
    "Δεν υπαρχει ευτυχια,που να κοβεται στα τρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειναι λιγο δυσκολο να κλαπει πινακας του ματις απο το λουβρο , θα ηταν πιο ευκολο απο το musee d Orsay οπου βρισκονται οι πινακες του οπως και στο μουσειο henri matisse
    steven
    πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω με την στατιστικη η ακομη πανυγιριζεις για την μεγαλη νικη
    αν συμβαινει αυτο τοτε παω πασσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χρηστο
    με καλυψες απολυτα με το αρθρο σου και σ ευχαριστω
    steven
    ασχολησου με τα εικαστικα παρα με την μπαλα ειναι καλυτερα
    εδωσες το τηλεφωνο μου στον λυρικο τραγουδιστη? διαφορετικα κανονισε ενα καφε για να τον γνωρισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ? ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ Κ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ?

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ 2-0 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ Χ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. thomas
    αυτο θα ηθελες? μακαρι να ερθουν ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΗΤΡΗ 0-7 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ. ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ..ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ..ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΛ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΡ.. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηταν σημαντικη νικη και οσο αφορα στα πλεοντα οφεα,αλλα και σαν μια τονωτικη ενεση (τροπος τουλ λεγειν ρε παιδια) για τον αγωνα με τον μαυροασπρο πενθιμο και στειρο επιθετικα δικεφαλο του βορα.
    Ειναι το ρεζουμε απο την συνεντευξη τυπου του δον Κιχωτη,οσο αφορα στα αγωνιστικα οφελη του ματς.

    Δεν ξεχασε βεβαια τις "κορωνες" του. Ειπε ακομα ο Σπαρτακος:
    "Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα στην Ελλάδα, ιστορικά πολύ σημαντική. Όσοι ανήκουμε εδώ πρέπει να ξέρουμε την ιστορία της. Το ποδόσφαιρο βάζει τον καθένα στην θέση του. Δεν κερδίζεις τίτλους με την ιστορία... Η αλήθεια είναι ότι παλεύουμε για να γίνει σημαντική και ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε πίεση για να υπερασπιστούμε την ιστορία της.

    Και εμεις που νομιζαμε οτι ειμαστε ηδη σημαντικοι και απλα παλευαμε για να γινουμε οι πιο σημαντικοι.

    Οσο για αυτους που νομιζουν-πιστευουν,οτι ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα, θα πρεπει να εχουν υποστει βαρυτατο σοκ.

    "Μα τι ξερει ενας Ανδαλουσιανος βοσκος, που βρηκε καταφυγιο στην χωρα του ΔΝΤ", θα μου πεις.
    Σωστα. Τοτε μενω ησυχος. Οτι, οσες μαλακισμενες δηλωσεις και αν κανει ενας μετριος που προπονει μερικους κακιστους και πληρωνεται απο κατι αχρηστους,δεν μπορουν να αποβαλλουν απο μεσα μας την χρυση πρωτια στην καρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. steven les gia thn deyterh tou manwla k ton krazeis ,gia thn prwth ti prepei na poume?
    nomizw oti ston paok vghke h kourash apo to ouefa.

    e.m
    exakolou8w na eimai latrhs tou gereiro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειπε βεβαια και μερικα σωστα.. Οπως : Πριν 2-3 χρόνια η Ντόρτμουντ ήταν στο χείλος του γκρεμού... Όπως η ΑΕΚ και χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Σήμερα είναι πρωταθλήτρια στην Γερμανία. Αυτός είναι ο στόχος."

    Ναι,αλλα πως;. Με ημιμετρα; Με το κεφαλι στην αμμο; Με μεσοβεζικες "λυσεις"; Με "συντηρηση"; Με αποψιλωση; Με στρατευμενους; Με βολεμενους; Με ψεματα δηλαδη;

    Η με ταρακουνημα; Η με ανατροπη; Η με παραδοχη και αποδοχη των λαθων και ξαναχτησιμο; Η με ενοτητα;Η με πλανο 10ετιας;

    Ακομα ειπε το επισης σωστο: "Κανείς αντίπαλος δεν σέβεται την φανέλα και την ιστορία..."
    Μεγαλη κουβεντα. Απο αυτο και μονο,ξεχναω τα προηγουμενα.
    "η βάρα να σε σκιαζονται, η κλαιγε να σε λυπουνται" λενε στα μερη μου.

    Και επισης: "για να γυρισει ο ηλιος,θελει δουλεια πολυ..." λεει καποιος αλλος.

    Αλλά (εχει και "αλλά" Μανωλακη μου): Με αφορμη τετριμενους αγωνες και μικρες νικες που σχεδον τιποτα δεν προσθετουν σαν βαρος στην φανελα η την ιστορια μας, ειναι τουλαχιστον τυχοδιωκτισμος και κομπορημοσυνη, να απαγγελεις "θουριους", οντας ευρισκομενος εις το μεσον ενος νεκροταφειου.

    Σε παρακαλουμε αγορι μου γλυκο. Δεν μπορουμε αλλο.
    Κουραστηκαμε. Παψε πια να συμπεριφερεσαι λες και μολις βγηκες απο σινεμα οπου ειδες τον "Μονομαχο".
    Δεν τρεχει τιποτα. Με τον εργοτελακο παιζαμε.

    Υ.Γ Ρε σεις, με αυτο το "Μανωλο",τωρα που το σκεφτομαι...μην ειναι τιποτα καποιος απογονος του απο την Κρητη; Μανωλης Χιμενακης πχ της Ευθαλιως και του Λευτερη. Εχει και αυτην την κατατομη.

    Αυτην την μυτη ας πουμε η οποια εχει την ταση να κατεβαινει,σαν αργοσυρτο ερπετο, προς το πηγουνι,σαν να θελει να το δαγκωσει.Εχει αποκτησει μια δικη της ξεχωριστη προσωπικοτητα.
    Τι να πω. Δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ: ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.
    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΡΜΙΟΥ, ΑΡΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΥΣΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΟΥΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΤΟ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΝΟ.
    ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ. ΕΞΩ. Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΘΕΛΕΙ 10 ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΑΓΙΕΝ. ΕΝΑ AUDI ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ.
    ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ Ή ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΣΑΚΙΑ.
    ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. dimitri sorry an sto xalaw alla oi kritikoi mia xara ta exoun me to dwmatiaki.

    kata ta loipa to penaldy itan mars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. anonime de ta les kala

    persy pou kraksane to vatraxo, itan me to domatiaki
    fetos pou kraksane ton adamidi, einai aneksartitoi


    etsi paei to ergo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να πω και γω την γνωμη μου-οχι τοσο για το πεναλτι,αλλα με αφορμη αυτ- οτι η ταση του μικρου και τριανταφυλλενιου Μανωλα να παιζει γενκα "με τα χερια" ειναι κατι που του το εχουν επισημανει ολοι οι κατα καιρους "εκπαιδευτες του"

    Και "χερια", χρησιμοποιει καποιος για δυο λογους. Οταν δεν εχει τις φυσικες δυναμεις να αντεπεξελθει, δηλαδη ειναι κουρασμενος και β) δεν εχει τα παραπανω προσοντα που απαιτουνται προκειμενου να κανει δικη του την-καθε- μαχη που δινει. Και υποπειπτει στα "μικρα παραπτωματα" -οπως οταν ειμασταν παιδια.

    Για να μην αναφερω τον θειο του -περα απο τον χαρακτηρα του που ολοι εχουμε να πουμε κατι- σαν παικτης, οπου δεν το διδαξε σχεδον κανεις,ειχε τα προσοντα,αλλα και την ποδοσφαιρικη εκεινη ευφυια να στεκεται και να προλαμβανει με τετοιο τροπο τις φασεις που εξελισονταν μπροστα του καθε τοσο, ωστε να πιπτει στα λιγοτερα δυνατα φαουλ αλλα και στα λιγοτερα λαθη.
    Αυτο ισχυει και για τον μεγαλο Γκαμαρα.
    Αλλα και για τον πρωην- δυστυχως- δικο μας Παπασταθοπουλο.
    Για να μην αναφερουμε και αλλους "απ'εξω".

    Ειναι λοιπον τοσο απλο,το γιατι "δεν μπορει το παιδι" (οπως ειχε πει και ο "Δρακουμελ" για τον Γιωργακη τον φελο)
    "θελει δουλεια" λενε πολλοι. Χα! Ενω ο θειος του το μονο που χρειαζοταν πραγματικα,ηταν ενα καλαμι και διακοπες στη Ναξο.

    Οταν σε μια οικογενεια, καποιος γινεται ππραγματικα "κατι",τοτε γυρω του-γενεαλογικα- δεν φυτρωνει τιποτα αλλο σημαντικο και αξιο λογου.

    Και αυτο δεν ειναι καποια ιδεα μου,αλλα τεκμηριωμενο. Δειτε τους "γιους", τα "ανηψια", η τους "γονεις", η και τα "εγγονια",οσων πραγματικα ειχαν καποιο ΕΜΦΥΤΟ ταλεντο και εγιναν "κατι".
    Μπροστα τους και πισω τους,χρονολογικα υπαρχει καμενη γη. Δηλαδη Μετριοτης.

    Γι'αυτο Κωστακι μου, μην φοβασαι την δουλεια και τον κοπο. Μαζι σου.Ειναι τα οπλα του μετριου. Και πραγματικα καποιο μεγαλο "κατι",δεν θα γινεις. Αλλα ενα καλο αυτοκινητο,ειναι πιθανο να το αποκτησεις.

    Ειναι μετριος. Και ισως η μανια του να "γινει κατι" αφου αγαπαει τοσο πολυ τον θειο, η η μαλακια του θειου να ξαναδει εναν "Μανωλα" με το "4" στην πλατη,αλλα και η καρμηριά και η αγαπη προς το χρημα, μας παρουσιαζουν ενα παικτη, οπου αν ειχε ενα αλλο ονομα,θα ηταν-ισως- ακομα στις ακαδημιες.Η καπου στις Σερρες.
    Προσπαθεια η οποια ομοιαζει με το σπρωξιμο του Μπους Τζουνιορ απο τον πατερα,για να γινει κατι και το αλκοολικο μαλακισμενο "κατι",αλλα και για να φτιαξουμε και εμεις μια δυναστεια να πουμε.
    Αλλο "πουτσα" και αλλο "βουρτσα".

    Και αυτες οι περιπτωσεις, ποσο με λυπουν.
    Και ποσο μου θυμιζουν το "Amadeus", οπου ο Salieri τα εχει βαλει με το Θεο,λεγοντας του: "...μου φυτεψες την επιθυμια,αλλα μετα με αφησες μουγκο...WHY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα, μονο που συγκρινουμε τον Σωκρατη με τον Κωστακη(μην παμε και πιο κατω γιατι ακουσα κατι για Γκαμαρα κ καπως κουνηθηκε το κεφαλι μου) η κουβεντα εχει την πλακα της δε λεω..

    Οσο πλακα εχει η ηρωικη ανεπαναληπτη επικη επιστροφη στις νικες απεναντι στο μεγαθηριο του ευρωπαικου ποδοσφαιρου την αιωνια Μιλαν με το Ζεεντορφ και τον Αντσελοτι με τον Γκουλιτ και τον Μπαρεζι ταυτοχρονα.

    Τι ειπατε? Με τον Καραγεωργιου τον Λεαλ και τον Παπουτσακη παιζαμε?

    Τι λετε ρε? Εδω εγινε καταθεση ψυχης, εδω η ομαδα επαιξε μπαλαρα εδω αναστηθηκαν οι νεκροι ΕΔΩ ΣΚΟΡΑΡΕ ΞΑΝΑ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ!!!

    Εδω ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΘΠΑΝΙΑΘ βλεπει κατι σε Ντορμουντ στην ομαδα. Για τετοιο χαχολικι μιλαμε.

    Ντορτμουντ ειδε ο Μανωληθ στην ΑΕΚ, με προεδρο τον Μπεικιν Παουντερ, χιλιαδες οπαδους (η γερμανικη ομαδα εχει 55 χιλιαδες διαρκειας και 71 χιλιαδες μεσο ορο- ακριβως οσους αναμενεται να πουλησει η ομαδα στα επομενα 5-8 χρονια) που κατακλυζουν το ΟΑΚΑ-Ριζουπολη (whatever που λεμε και στη Λοντρα).

    Η Ντρορτμουντ εχει Δ.Χ.
    Η Ντορτμουντ πηρε και αυτη ομολογιακο δανειο, απο την ιδια τραπεζα Morgan Stanley αλλα με μια διαφορα: Τα λεφτα χρησιμοποιηθηκαν για ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ του οικοπεδου για το γηπεδο. Σε εμας τα λεφτα 'καπου πηγαν' και τα ψαχνει??? καποια BDO.
    Τωρα που το ξανασκεφτωμαι ΜΑΛΛΟΝ αποπληρωθηκαν μιας και αυτος ηταν ενας απο τους ορους που ειχε θεσει ο προεδρος για να αναλαβει.Αφου ανελαβε σημαινει οτι πληρωθηκε ε??

    O TEMPORA O MORES....

    Τωρα βεβαια ΑΝ η ντορτμουντ (πρωταθλητρια Ευρωπης το 1997) κερδιζε 2-3 τον......Καραγεωργιου, δεν θα πανυγυριζε οσο το δοξασμενο 1997 αλλα ειπαμε: Δεν ειμαστε ακομη Ντορτμουντ, να γινουμε θελουμε.

    Πιο πριν ο προηγουμενος εθναρχης ηθελε να νας κανει Arsenal.

    Τωρα που το ξανασκεφτωμαι ο τωρινος μαλακας πριν κανα 6μηνο μας ελεγε οτι θα μας εκανε λεει Μπαρτσελονα μιας λεει και ειχε μιλησει με ενα τυπο που ειναι στις ακαδημιες της..

    Μετα τα πηρε ομως η Μπαρτσα γιατι πηγαμε και φεραμε τον Πικε, αλλα της Ρεαλ..

    Μπαρτσα και Ρεαλ μαζι δεν γινεται οποτε βγαινει ο Αλεφαντοθ και το γυρναει σε Ντορτμουντ.

    Και γιατι οχι Τσελσκι? Και αυτοι στην αντιστοιχη Ριζουπολη παιζουν στο Λονδινο, νεο και φιλοδοξο προεδρο εχουν, και αυτοι χρωστανε σαν και μας.
    Τορες αυτοι? Κανουτε εμεις.
    ΕΝΑΝ Αμπραμοβιτς αυτοι? ΕΝΑ Παππα εμεις ΚΑΙ αμα τα παρουμε εχουμε και Νοτια καβατζα.
    Τους αλλου 9 Αμπραμοβιτς τους εφαγε ο Βγαινοπουλος με την ΠΕΚ..

    Δουλεμα δεν θελει το ποπολο? Δωθτουθ κουτοχορτο Αλεφαντε και ειθε μεθα...και τα πανυγυρια καλα κρατουν.

    Μεγαλη εμφανιση καναμε πατησαμε το θηριο, σκοτωσαμε τον ...καραγεωργιου μεσα στο σπιτι του. Και πανω που πηγε να κουνηθει πεταχθηκε ο ΑΓΡΙΟΜΠΙΛΛΑΡΟΣ μεσα απο καπνους πουρων και 12αρια ουσκι και καθαρισε.

    Αμ πως? Τσαμπα τον ταζιουμε (και το τρωει ολο το φαι του το ατιμο).

    Το αγαμιδι εξαφανισμενο βεβαια, as usual. Μονο εντος εδραθ και κεκελιθμενων εμφανιζωμαθτε. Και παντα με τους θαπορτερ διπλα μας..

    Αιντε το ΘΚΟΤΩΘΕΘ ΤΟ ΘΗΡΙΟ Μανωλη. Ποιοθ θε πιανει τωρα, θα μαθ πριξειθ τα ουμπαλα μεχρι την Τεταρτη.

    Υ.Γ Μονο που δινουμε θαρρος σε καποιον Καραγεωργιου να κανει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του δειχνουμε ποσο εχουμε μικρυνει

    Υ.Γ 2 THOMAS το επιασες το διπλο. Το οτι θα ξανασκοραρε και ο Φουλης ομολογω δεν το περιμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...γιατι να μη βαλει γκολ ο "φουλης" ρε παιδια;
    Αφου στην ομαδα πλεον "τα μπακ πατανε περιοχη"
    Μη σου πω οτι εχουν και τον χρονο να φυτεψουν και Καλαματιανο "χορτο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μακάρι να είχαμε ακόμη μερικούς σαν τον Φούλη. Και δεν αναφέρομαι στην ποδοσφαιρική ποιότητα του αλλά στην νοοτροπία του.
    Στο τρίτο γκολ ενώ όλοι οι άλλοι την είχαν αράξει στην σέντρα, ήταν ο μόνος που έτρεξε να ακολουθήσει τον Μίτσελ, Ας είναι τριανταφεύγα και ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς.
    Είναι από τους λίγους που μπορούν να καταλάβουν πόσο βαριά είναι η κιτρινόμαυρη φανέλα. Μια φανέλα που οι αποκαλούμενοι μέτοχοι και δόκιμοι δικηγόροι την καταντήσανε να την φοράνε κάποιοι άμπαλοι πρώην ποδοσφαιριστές και τυχάρπαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μα δεν ειναι τυχαιο που ο κοσμος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ τον Νικολα και το Ισμαελ απο τον περιφερωμενο θιασο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O ΠΑΟ δυσφημει το ποδοσφαιρο εξεστομισε ο Βαγγελας ΑΚΡΙΒΩΣ μια εβδομαδα μετα τα περιφημα γεγονοτα στο ταψι και την δικια του επιθεση πολιτισμου με τα περιφημα ι screwed you στον Σισε...

    ο Βαγγελας και οι καμμια δεκαπενταρια οπαδοι που μπηκαν να πανυγηρισουν (και πανω στα ολε σηκωνωντας τα χερια) βρηκαν οπως οι αδελφοι Ριερα κατα λαθος τους βαζελους οπου μπορουσαν.

    Που βεβαια τα ηθελε ο κολος τους μιας και φενεται ξεκαθαρα οτι 10-15 παικτες αρχισαν και πλακωναν στο ξυλο καμμια 200αρια αγνους πανηγυριζωντες φιλους του επαξια νικητη GAYΡΟΥ..

    Βγηκε το παραπονο του αδικημενου μετα το ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ αποτελεσμα (κανεις δεν το περιμενε το χηναρι) με τον Τακη.

    Βλεπετε παλιοτερα σε παρομοια κατασταση ο Τακης μικαγε 3-0 στο 23' με την αρμαδα του Λεβαδειακου..

    Αμ το αλλο?

    Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος. Τι θέλετε να κάνω να τον βγάλω στον δρόμο;

    Μα φυσικα Βαγγελα μου να τον βγαλεις στο δρομο.

    εσεις απο την μια οι αλλοι απο την απεναντι και οι αλλοθρησκοι στη μεση.

    Να γινει εμφυλιος να εχουμε νεκρους να γινει χαμος, να επιβεβαιωσεις (μιας και εισαστε περισσοτεροι ως νεοι Περσες) οτι ο ΟΣΦΠ και το Αιγαλεω να νικανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε.

    ΑΥΤΟΣ ειναι προεδρος ρε, και οχι μονο του gay αλλα και της λιγδας.

    ΟΛΟΙ με τσιγγινα απο αυριο γιατι ο Βαγγελας εχει παρει φορα και (μιας και ειναι και πολλοι) θα μας γαμησει ολους να ουμε.

    Και εβγαλε και ανακοινωση ο ΟΠΑΠ οτι δεν θα δινει λεει χορηγιες (τα λεφτα μας δηλαδη) σε αυτους που προκαλουν βια, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ.

    Δεν υπολογισες Βαγγελα την Ντορμουντ ομως και τον κιτρινο Αλεφαντο που ερχεται να σε θκιθει θαν γατα στα τεθερα..

    ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Toν αραπη και αν τον πλενεις,το σαπουνι σου χαλας.
    Με αλλα λογια "ο γεννημενος μαλακας, δεν μπορει να αλλαξει"

    Και ποιος περιμενε πραγματικα οτι θε περνουσε μεγαλυτερο διασημα απο 72 ωρες μεχρι ο μαλακας να πεταξει την αποκριατικη μασκα του "συζητητη η του διαλακτικου" και να ξαναπαρουσιαστει γυμνος; Δηλαδη ενας επικινδυνος πανιβλακας.

    Και τι μας λεει δηλαδη ο τσοπανης, οτι θα βγαλει τους υπεραριθμους "στο δρομο"; Αφου στο δρομο ειναι. Και μαλιστα ψηφιζουν κι'ολας.

    Ο ανθρωπας δεν ειναι ουτε για θυρωρος σε πολυκατοικια. Ουτε για τελαλης στη Βαρβακειο.

    Ειναι μαλακας με χερουλια. Ειναι δηλαδη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    Και ειναι αναγκη να "μαζευτει". Αλλα με τις ηδη υπαρχουσες αν-ισοροπιες,ειναι αδυνατον καποιος η κατι, να περιορισει την υπερκινητικη μαλακια της Βαγγελαινας.
    Και το γαιτανακι της ανοησιας που εχει ξεκινησει,δεν ξερω που θα καταληξει και τι συνεπειες θα εχει.

    Η λυση ισως ερθει "απο σποντα". Με την εισοδο στα πργματα καποιου που πραγματικα δαγωνει και ο μαλακας ετσι να μαζευτει στα μετρα του σαν δαρμενο σκυλι.
    "Χαρτοπετσετες" λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μετα τα Ηρακλειωτικα ο γνωστος θρασυδειλος πουθενας, ως γνησια κοτα που ειναι και βλεπωντας τις φαπες να ερχονται με βημα ταχυ αποφασισε:

    Μέρος των εσόδων θα δοθεί στα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη στήριξή τους και την ενίσχυση της μεγάλης τους προσπάθειας.

    Ελατε λοιπον ΑΕΚτσηδες να δωσετε τα ωραια σας λεφτα, και εγω για να μην τρεχω συνεχεια στα ημιχρονα να την κοπαναω, θα χαρτζηλικωσω τον οπαδο με το ΑΦΜ για να σωθει η βασιλισσα την οποια και ειχα αφισα πανω απο το κρεβατι μου.

    Μερος των εσοδων (απο 1 ευρω μεχρι 1 εκκ δηλαδη).

    Ποσο κανει η αναβολη της φαπας αγαμιδη? Ποσα λειπουνε παλι απο το ταμειο της οργανωσης Δ.Χ??

    Γιατι πρεπει να πληρωσει ο κοσμος την μεστη αψογη και εξυγιασμενη μανα? Δεν εχει budget ο Δ.Χ?
    Δεν ειχε οταν φαγωθηκε να διωξει τον γιαουρτα?
    Δεν τα ειχε υπολογισει οταν εκανε κολεγιες με το κοντο για να μην μπει ο sugar και μεινει χωρις χαρτζηλικι?


    Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, κόσμος, προπονητής, παίκτες και διοίκηση πρέπει να γίνουμε μια γροθιά, όπως γίνονται πάντα οι Ενωσίτες όταν η ιστορία το απαιτεί και να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

    Γροθια θα γινουμε ΣΙΓΟΥΡΑ αγαμιδι που μου εμαθες και απο ιστορια της ΑΕΚ, και ουτε το ονομα των φιλαθλων δεν ξερεις να πεις.

    Τωρα θα ειναι την Τεταρτη θα ειναι την αλλη Τεταρτη θα ειναι μολις ανακοινωση την φυγη του ο Ισμαελ, θα σε γελασω.

    Παντως γροθια (και κλωτσια) θα ειναι σιγουρα.

    Οποτε αμα δεις το ματσακι να θτραβωνει, σιγα σιγα κατα το ημιχρονο ξεκινα να τη κανειθ.

    Μη θε πετυχει η γροθια στη ληξη..

    Που μου θες και λεφτα λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και επειδη ειμαστε μια γροθια και θελουμε να ενισχυσουμε και τον Δ.Χ αλλα εχουμε και τσεπες μπορειτε αφοβα να ψωνιζετε με 40% εκπτωση απο τα ΑΕΚ SHOPS.

    Ετσι κ αλλιως οτι παρουμε ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ τα βαζουμε μεσω empire οποτε κανουμε και ενα 40% για να μαζεψουμε οτι μπορουμε.

    ΣΑΜΠΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ??


    ΦΕΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ και τα μεταβιβαζουμε στην ΠΑΕ!!!!

    Εμεις ειμαστε μονο επι των εισπραξεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παραθέτω ένα πολιτικό κείμενο παρακάτω. Έαν δεν βαριέστε διαβάστε το.
    Η Ελλάδα, είναι μία από τις πλουσιότερες, καθώς επίσης από τις πλέον «προικισμένες» χώρες του κόσμου. Φυσικά, δεν είναι σε καμία περίπτωση χρεοκοπημένη – αφού, απέναντι στο δημόσιο χρέος της, ευρίσκονται πολύ περισσότερα περιουσιακά στοιχεία. Αρκεί να τη συγκρίνει κανείς με τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία διαθέτει μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, απέναντι σε συνολικό χρέος που υπερβαίνει το 500% του ΑΕΠ της (252% της Ελλάδας), ενώ πουλάει πλέον ακόμη και τα δάση της, για να καταλάβει σε πόσο καλή θέση ευρίσκεται. Πόσο μάλλον όταν, το συνολικό χρέος της χώρας μας, δημόσιο και ιδιωτικό μαζί είναι, το χαμηλότερο στην Ευρωζώνη.
    Εάν δε τοποθετήσουμε την Ελλάδα απέναντι στην Ιταλία (στο Βέλγιο, στην Πορτογαλία, στην Ισπανία, στην Ιρλανδία κλπ), θα συμπεράνουμε αμέσως ότι, είναι κατά πολύ πιο υγιής - αφού η Ιταλία, για παράδειγμα, με δημόσιο χρέος που υπερβαίνει το 120% του ΑΕΠ της, καθώς επίσης με πολλά μη καταγεγραμμένα ελλείμματα και χρέη, αλλά και από «άποψη» απόλυτου μεγέθους του χρέους της (περί τα 1,8 τρις €, έναντι 330 δις € της Ελλάδας), είναι σε εξαιρετικά δυσμενέστερη θέση. Πολύ δύσκολα λοιπόν μπορεί να μας πείσει κανείς τεκμηριωμένα ότι η Ελλάδα, με δημόσιο χρέος περί το 140% του ΑΕΠ της, είναι χρεοκοπημένη – ενώ αντίθετα η Ιταλία, με 120% χρέος, είναι εκτός κινδύνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συνέχεια:
    Δυστυχώς όμως η χώρα μας, λόγω των εξαιρετικά ελλειμματικών πολιτικών και Πολιτικών (αναφερόμαστε φυσικά σε όλες τις κυβερνήσεις/αντιπολιτεύσεις των περασμένων τριάντα ετών), έχει οδηγηθεί έντεχνα από τις «αγορές», καθώς επίσης από κάποιους «διατεταγμένους» λειτουργούς ή «συντελεστές» της, στην αδυναμία πληρωμής των χρεών της – λόγω περιορισμένης ρευστότητας και ερασιτεχνικής «δανειοληπτικής» διαχείρισης. Εκτός αυτού, έχει υποχρεωθεί στην καταστροφική πολιτική του ΔΝΤ, το οποίο τη χρησιμοποίησε σαν την «κερκόπορτα» για την εισβολή, για την απόβαση του καλύτερα στην Ευρωζώνη με μία ευκολία που δεν μπορούσε καν να ελπίσει το «Ταμείο», όταν ξεκίνησε την επίθεση του
    Μεταξύ άλλων, ο στόχος αυτής οργάνωσηςείναι να μας «πείσει» ότι έχουμε χρεοκοπήσει - έτσι ώστε να διευκολυνθεί η λεηλασία της χώρας μας, καθώς επίσης η υποταγή της στο Καρτέλ. Μέσον για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων είναι,
    (α) αφενός μεν η διόγκωση του δείκτη του δημοσίου χρέους ως προς το ΑΕΠ (με τη βοήθεια της «έντεχνης» αύξησης του χρέους, σε συνδυασμό με την «υφεσιακή» μείωση του ΑΕΠ),
    (β) αφετέρου δε η πλήρης σχεδόν απαξίωση των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας, έτσι ώστε να πουληθεί σε «τιμή ευκαιρίας» το σύνολο των παγίων της – ακίνητα και επιχειρήσεις,σε μία εποχή που ο δυτικός καπιταλισμός είναι «υποχρεωμένος», να «τραφεί από τις σάρκες του».
    Ένας επόμενος στόχος του ΔΝΤ είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η προσπάθεια να μας πείσει ότι, η φοροδιαφυγή επικεντρώνεται στους ιδιώτες, επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις – όχι στις πολυεθνικές, η φοροδιαφυγή των οποίων, σε συνδυασμό με τις υπερτιμολογήσεις υπερβαίνει το 20% του ΑΕΠ μας (πλησιάζει τα 50 δις € ετησίως, όσο δηλαδή τα συνολικά έσοδα του προϋπολογισμού - ποσόν που δεν καταναλώνεται στην Ελλάδα και επομένως δεν καταγράφεται καθόλου στο ΑΕΠ, αφού ουσιαστικά «εξάγεται» στις χώρες-έδρα των πολυεθνικών ή σε φορολογικούς παραδείσους). Έμμεσος στόχος φυσικά είναι η «εκτέλεση» των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών, έτσι ώστε να προετοιμασθεί η εισβολή των πολυεθνικών θηρίων.
    Φυσικά σε όλα αυτά «βοήθησε» δυστυχώς η Ευρωζώνη, κυρίως δε η Γερμανία, με την πολιτική της τα τελευταία δέκα χρόνια– η οποία της δημιούργησε τεράστια πλεονάσματα, εις βάρος όλων σχεδόν των υπολοίπων «εταίρων» της. Επίσης, εκτός από κάποια «διατεταγμένα ΜΜΕ», «βοηθήσαμε» όλοι εμείς οι Έλληνες Πολίτες – αφού, όπως φαίνεται, είμαστε ανίκανοι να εκτιμήσουμε και να προστατεύσουμε τα πλεονεκτήματα της χώρας μας, τον πλούτο και τη φυσική ομορφιά της, καθώς επίσης την ραγδαία άνοδο του βιοτικού μας επιπέδου, τις τελευταίες δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ξανά συνέχεια:
    Αχάριστοι λοιπόν, μάλλον εκ φύσεως, με πολιτισμικά προβλήματα κατά πολύ μεγαλύτερα από τα οικονομικά και με «κομματοκεντρική» πολιτική ηγεσία, είμαστε ουσιαστικά «εγκλωβισμένοι» στο χώρο του Ευρώ – από τον οποίο είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουμε «ατομικά», να «απεξαρτηθούμε» καλύτερα, υιοθετώντας, χωρίς να καταστραφούμε, μία ανεξάρτητη οικονομική και λοιπή πολιτική. Ταυτόχρονα, επιβαρυνόμαστε με «κλιμακούμενα», όλο και πιο σύνθετα προβλήματα (έξαρση του μεταναστευτικού, σκόπιμος αφελληνισμός κλπ), τα οποία επιδεινώνουν διαρκώς τη θέση μας.
    Εάν λοιπόν δεν ενδιαφερθούμε όλοι μας, με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας (άμεση δημοκρατία, στοχευμένες αντιδράσεις κλπ), καθώς επίσης εάν δεν «απειλήσουμε» τους δανειστές μας με ανάπτυξη ή χρεοκοπία, αλλά συνεχίσουμε να «επαιτούμε» και να «εκλιπαρούμε» στην Ουάσιγκτον της Ευρώπης (Βερολίνο), αντί να ζητάμε αυτά που μας χρωστάει η Γερμανία, δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από τις αγορές και το Καρτέλ – γεγονός που θα μας οδηγήσει σύντομα σε τεράστιες κοινωνικές αναταραχές ή/και σε εμφυλίους πολέμους. Η παθητική αντιμετώπιση των γεγονότων, η περαιτέρω παραμονή του ΔΝΤ στη χώρα μας, καθώς επίσης η ανόητη τευτονική αδιαλλαξία, συνιστούν ένα απίστευτα εκρηκτικό, θανάσιμο μίγμα, το οποίο πρέπει να «απενεργοποιηθεί» πάση θυσία - εάν δεν θέλουμε, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, να καταστραφεί η Ελλάδα.
    Ανεξάρτητα τώρα από τα παραπάνω, όπως φαίνεται από τα γεγονότα έχουμε ήδη εισέλθει στο τέταρτο στάδιο της κρίσης τις κοινωνικές αναταραχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τα φτωχότερα μέρη του, δυστυχώς «ασύμμετρα παγκοσμιοποιημένου», πλανήτη μας - χαρακτηριζόμενες ως οι εξεγέρσεις των πεινασμένων.
    Όλα όσα βιώνουμε σήμερα στα κράτη της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής (της υπόλοιπης Ασίας κλπ), δεν προέρχονται φυσικά από την επιθυμία «εκδημοκρατισμού» των λαών αυτών των χωρών. Οι εξεγέρσεις, σημερινές και μελλοντικές, πηγάζουν από την αδυναμία των Πολιτών τους να τραφούν, λόγω της τεράστιας αύξησης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων - η οποία «πηγάζει», οφείλεται καλύτερα, στις αχόρταγες χρηματοπιστωτικές αγορές, όπως θα αναλύσουμε στη συνέχεια.
    Οι ίδιες αυτές αγορές, προβλέποντας ότι τα χρήματα θα χάνουν σταδιακά την ισχύ τους, επεκτείνονται ήδη στα τρόφιμα - μέσω των οποίων μάλλον θα ελέγχεται μελλοντικά ο πλανήτης (γενετικά μεταλλαγμένα, φυσικά από μονοπωλιακές πολυεθνικές). Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι, δεν (θα) προκαλούν σοβαρές αρρώστιες, χρόνιες παθήσεις και επιδημίες, έτσι ώστε να κερδοσκοπούν παράλληλα τα φαρμακευτικά μονοπώλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. χαραλαμπε ΕΛΛΑΣ=ΑΕΚ

    ελγχωμενες πτωχευσεις, πλουτισμος των διαχειρηστων εναντι του μαγαζιου, εκποιηση των παντων, συμβασεις ληστρικες.

    μενει να δουμε την εξεγερση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε μια χωρα που δεν εχει κονδυλια για παιδεια, που δεν εχει την στοιχειωδη υγεια, που οι συνταξεις και οι μισθοι υποχρεωνουν τον κοσμο να τρεχει στις λαικες να μαζευει απο τα σαπια..

    Εκει λοιπον τι κανει ο ΓΑΠ?

    ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ (και για τριτη φορα μετα απο μειωσεις σε φορους τελη κλπ) αποφασιζει την .....αποσυσρση.

    Και ξυπνησε ο ΠΙΟ ευνοημενος εμπορικος κλαδος (ολοι οι αλλοι ειμαστε μαλακες) και αρχισε την διαφημηση.
    Απο κοντα και τα λαμογια των τραπεζων που ξαφνικα (και αφου τους χαριστηκαν 25 δις!!!! απο το χοντρο) να μας ΞΑΝΑδανεισουν.

    Τρεχα μαλακα ελληνα να αγορασεις το νεο ζιου ζιτσου με 87 δοσεις και γιορτασε τα 125 χρονια της Mercedes.

    Σε δανειζουν με 20% ΜΑΛΑΚΑ για να τους αγοραζεις mercedes που στην ελλαδα μετα την Γερμανια εχουν την νο2 αγορα τους.

    Δανεισου με 20 και 30% για να τους δωσεις τα λεφτα πισω να κανουν εξαγωγες να εχουν δουλειες και να μας κανουν και το μποσικο απο πανω..

    Τα ιδια και στην ΑΕΚ ελατε κοσμε που σε κοροιδευουμε να μας δωσεις τα λεφτα σου και εμεις θα σου δειξουμε το οραμα για ενα καλυτερο μελλον.
    Στο ρολο του Παγκαλου ο αλεφαντοθ της ισπανιας.
    στο ρολο του ΒΛΑΚΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ο παπαγαλος προεδρος
    στο ρολο του εγω τα εκανα ολα σωστα αλλα πηδαω απο καραβι χοντρου, ο τεως κλεφτης ταπας που και αυτος οπως η παρεα του χοντρου βρεθηκε με εκκατομυρια.

    Τελος στο ρολο του ΑΠΑΘΟΥΣ ΒΛΑΚΑ που καθεται ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΝΟ και κοιταει βαλε τον ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2011 10:29

    Καλό κείμενο Χαράλαμπε, keep rocking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή