Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

     Κάθε Κυριακή αγοράζω την «Καθημερινή». Για το σταυρόλεξο και τις επιστολές κάποιων αναγνωστών της. Κάτι άλλο δεν διαβάζω. Άντε καμιά φορά πάνω στο ξεφύλλισμα, να σταματήσω σε κάποιο επιστημονικό κείμενο.
     Αγοράζω την απλή έκδοση της εφημερίδας. Τα κινηματογραφικά έργα, που πολλές φορές έχει ένθετα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Επίσης και τα μουσικά δισκάκια τεράστιων καλλιτεχνών που συχνά «προσφέρει», δεν με απασχολούν καθότι η δισκοθήκη μου είναι πιο πλούσια κι από ραδιοφωνικού σταθμού.
     Την προηγούμενη Κυριακή, ένα φιλαράκι μου έφυγε επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία. Μου ζήτησε λοιπόν, να αγοράσω την πλήρη έκδοση της εφημερίδας. Ήθελε το δισκάκι, που θα υπήρχε μέσα στα πλαστικά. Το «Άξιον Εστί» του Μίκη.
     Παρά τις διαφωνίες και τη σύσταση μου να πάει να αγοράσει το έργο από κάποιο μαγαζί, το έκανα. Μέσα το δισκάκι λοιπόν, συνοδευόμενο κι από ένα βιβλιαράκι με όλους τους στίχους του έργου του Ελύτη. Επίσης φωτογραφίες από συναυλίες με όλους τους δημιουργούς. Πολύ καλή δουλειά σκέφτηκα κι αποφάσισα να ακούσω και τον δίσκο για να ελέγξω και το ηχητικό κοπιάρισμα.
     Η μουσική δεν με παραξένεψε στην αρχή μέχρι τη στιγμή που άρχισε να απαγγέλει ο Κατράκης. Δεν μου φαινόταν ότι ήταν αυτός. Άλλη χροιά φωνής προσελάμβανε ο εγκέφαλος μου. Πιο νέος μου ακουγότανε, πιο ρηχός και πιο βιαστικός. Φαντάστηκα ότι θα ήταν από κάποια άλλη εκτέλεση του έργου, που δεν είχα προμηθευτεί. Βεβαιώθηκα όταν άκουσα και τα χειροκροτήματα του κοινού πριν ξεκινήσει το τραγούδι ο Μπιθικώτσης. Το «ένα το χελιδόνι».
     Πραγματικά ο τραγουδιστής είχε γίνει αποδημητικό πτηνό. Δεν υπήρχε μέσα στον δίσκο. Άλλος τραγούδαγε. Που όμως τον αναγνώρισα. Μάλιστα αγαπητοί. Όλα τα τραγούδια του συγκεκριμένου δίσκου ήταν εκτελεσμένα από τον Νταλάρα. Ούτε και Δημήτριεφ υπήρχε. Κι αυτουνού τις κορόνες προσπαθούσε να της βγάλει ο σύζυγος της υπουργού.
     Ξανακοίταξα το δισκάκι. Σ’ αυτήν την ηλικία χρειάζεται η επαλήθευση. Τίποτε. Αυτό επέμενε: Κατράκης, Δημήτριεφ, Μπιθικώτσης. Έβαλα γρήγορα το δισκάκι να τρέξει σε κάθε τραγούδι. Παντού Νταλάρας. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Να σου γράφει άλλα το περιτύλιγμα κι εσύ να ακούς άλλα. Άκουσα και τα πεζά μέρη του έργου. Ούτε Κατράκης υπήρχε. Κάποιος άλλος ήταν που δεν αναγνώρισα τη φωνή του.
     Θα μου πείτε, έγινε και τίποτα τρομερό; Καλή φωνή δεν έχει κι ο Νταλάρας; Φυσικά και έχει, αλλά το φιλαράκι μου ήθελε τον δίσκο όπως είχε διαφημιστεί. Με τους συντελεστές της παραγωγής όπως αναγράφονταν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και στο περιτύλιγμα του δίσκου. Δεν ήθελε να αγοράσει βιβλίο με πολεμικό περιεχόμενο και ξαφνικά μέσα να διαβάζει συνταγές για νόστιμο γλυκόξινο χοιρινό, ούτε και τη συναισθηματική ανησυχία της μικρής Πεπίτας από τη Μαδαγασκάρη που την άφησε στα κρύα του λουτρού ο μαύρος θερμαστής από το Αλγέρι που στα μάτια της τον έβλεπε σαν τον πρίγκηπα που θα την έσωζε από τα σκλαβοπάζαρα.
     Μιλάμε ότι μου έφυγε το τσερβέλο. Παράγγειλα σουβλάκια και μου ήρθε πίτσα; Σκέφτηκα κάποιον νεότερο, που ήθελε να αποκτήσει τον δίσκο και δεν ήξερε τις φωνές των συντελεστών του αυθεντικού έργου. Αυτός πλέον σήμερα είναι σίγουρος ότι ο Μπιθικώτσης κι ο Δημήτριεφ έχουν ακριβώς την ίδια φωνή κι ότι ο Θεοδωράκης κάνει κάποιο rotation για να τους έχει πάντα ξεκούραστους. Επίσης, αν γνωρίζει και την φωνή του Νταλάρα, θα θεωρεί ότι η κοινή μπιθικωτσηδημήτριεφ φωνή κατά τρομερή διαβολική σύμπτωση της φύσης, μεταμπαλαδεύτηκε στο λαρύγγι του νεότερου τραγουδιστή, σαν τον πολιτισμό της Ελλάδας που πήγε προς δυσμάς και σήμερα τον χαιρόμαστε όλοι μας με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τη ΕΕ, την Siemens και τα παράγωγα του χρηματιστηρίου. Να μην ξεφεύγουμε όμως, όπως ξέφυγε το δισκάκι.
     Ήμαρτον πια με το μπουρδέλο. Μέχρι κι εδώ; Σε μια έγκριτη κυριακάτικη εφημερίδα; Που οι περισσότεροι την παίρνουν για να ενημερωθούν πολιτικά; Ποιος ξέρει και τι γράφεται στις σχετικές σελίδες.
     Να δουλεύεις τόσο πολύ το αναγνωστικό κοινό; Να δουλεύεις τον Θεοδωράκη; Να δουλεύεις τους αλησμόνητους εκτελεστές; Να δουλεύεις ακόμη και τον Νταλάρα; Διότι τα είπε που τα είπε ο άνθρωπος, άσχετα αν είναι λίγος μπροστά στα τέρατα. Να μην αναγράφεται πουθενά το όνομά του; Τον κόσμο χέστονα στο φινάλε , που ανάθεμα κι αν πήρε πρέφα τίποτα. Να χέσουμε και τον Γιώργο μας;
     Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα, ότι το συγκρότημα του Αλαφούζου έχει πρόβλημα με το όνομα «Γιώργος». Όπως έβγαλε gay τον Κολοκοτρώνη και τον ονόμασε ψωλοκοτρώνη στα έγκριτα ντοκυμαντέρ για το 1821 στην τηλεόραση του Σκαϊ, έτσι εξαφάνισε και τον Νταλάρα από το εξώφυλλο του δίσκου. Φυσικά το ότι μασκάρεψε τον Δημήτριεφ και τον Μπιθικώτση σε Νταλάρα, μάλλον πρέπει να εξυπηρετεί το άνοιγμα του τριώδιου που συμβαίνει στις μέρες μας.
     Δεν πιστεύω να πηγαίνει το μυαλό σας πουθενά αλλού. Όχι ρε παιδιά. Καμία δολιοφθορά δεν έγινε. Απλά οι άνθρωποι, οι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία του δίσκου, είναι άσχετοι με τη δουλειά τους. Παραγγείλανε τα εξώφυλλα όπως θα θέλανε να είναι, μετά βούτηξαν και μια συναυλία του Νταλάρα , κανείς δεν έλεγξε ποιος απαγγέλει και ποιος τραγουδάει, και στην καραπουτσακλάνα τους και δυο αβγά Τουρκίας. .
Φυσικά υπάρχουν και καλά νέα. Οι φωτογραφίες του βιβλίου ήταν σωστές. Τον Μπιθικώτση έβλεπες, όχι τον Σεφερλή. Τον Δημήτριεφ κι όχι τον Αλ Πατσίνο. Με τόσες προσφορές, εύκολα γίνονται κι άλλα μπερδέματα. Επίσης οι στίχοι και τα κείμενα δεν είχαν κανένα ορθογραφικό λάθος. Το δισκάκι δεν «πήδαγε» και κυριότερα τα τραγούδια τα έλεγε ο Νταλάρας. Για σκεφθείτε να τα έλεγε η Καλομοίρα ή ο Μακρόπουλος σε δρόμο ουσάκ.. Και τι διόρθωμα να κάνουν πλέον οι υπεύθυνοι της εφημερίδας; Το πολύ πολύ να σκεφτόντουσαν ότι ο Μπιθικώτσης ήταν αδελφή ή ότι ο Θεοδωράκης είχε επιλέξει αραβοπερσικό δρόμο για τους στίχους του Ελύτη.
     Σας λέω ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα. Το μη χείρον βέλτιστον τελικά. Τώρα τι θα κάνει το φιλαράκι μου την επόμενη Κυριακή με το καινούργιο δισκάκι, δεν ξέρω. Καζαντζίδη πρόκειται να έχει, αλλά μήπως και προκύψει κάνας Τέρυς Χρυσός. Εγώ πάντως την απλή έκδοση της εφημερίδας θα την ξαναπάρω διότι η σύζυγος, μου είπε ότι θέλει να καθαρίσει μπαρμπούνια και θέλει την εφημερίδα για να πετάξει τα βράγχια και τα λέπια και για να μη βρωμίσουν τα σκουπίδια του σπιτιού. Οι τακτικοί αναγνώστες της εφημερίδας, τι να κάνουν; Ξέρω κι εγώ; Ας πάρουν την καινούργια έκδοση του Σειρηνάκη. Τα βυζιά ωραία θα είναι. Και αν έχει και κανά λάθος στο όνομα της τσούλας κάτω από την φωτογραφία, και τι έγινε; Σάμπως θα την ζητήσει κανείς σε γάμο;  

75 σχόλια:

  1. Αγαπητε,πριν λιγα χρονια,η "Καθημερινη" ηταν απαραιτητο αξεσουαρ καθε φερελπη γιαπη της οικονομικης ζωης αυτης της χωρας.Δεν υπηρχε περιπτωση να μην δεις γραβατωμενο 35αρη,που να μην εχει παραμασχαλα και την Καθημερινη.Και μαλιστα για μοστρα,εκει που επιναν το καφεδακι τους εριχναν και μια ματια στις μπλε σελιδες για να βλεπει η χαζοβιολα απεναντι...
    Φυσικα,καποτε ηταν γερο φυλλο σαν εφημεριδα,επι Βλαχου,οσο γερα ηταν και τα Νεα,η Η Ακροπολη,και η Βραδυνη.Βεβαια στα χερια του Αλαφουζου τι περιμενες να γινει,εδω καταντησε τον Σκαι να μην τον βλεπουν ουτε αυτοι που κανουν ζαππινγκ συνεχως.Ηθελα να ξερα,αυτος ο Μαρινακης δεν εχει καθολου μυαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Μαλλον εκαναν λατος οι μαμπροι που ντουλεβουν στα εγκατα της γαλερας των Αλαφουζεων.
    Αφου εντω εγκινε λατος για την συζυγο του Νταλαρα και ειπωθηκε οτι ενεκρινε κονδυλια απο 20 εκ. εκαστο για την "ψυχοσωματικη εκπαιδευση των υπαλληλων" της εργατικης εστιας και καποιας αλλης θεαρεστης υπηρεσιας, δεν θυμαμαι.

    Ναι, αυτης αδερφε, που ελεγες οτι: "θα γινοταν κατι αλλα ο συζυγος της εχει τα χρεη του και τα μπλεξηματα του με την εφορια".
    Αλλα οπως ειδες,αυτο οχι μονο δεν σταθηκε εμποδιο εις την επιβραυεσυη της,αλλα ηταν -και ειναι για ολους- και ενα απαραιτητο εφοδιο για την αναρηχιση στον μαντροτοιχο της μασας.

    Ο Αλαφουζος,ο με οικολογικες ανησυχιες αλλα και με νταμαρια και με πετρελαια.
    Που θελει να παρει απο τον Μπομπολα τους δρομους της ντροπης και τα διοδια προς τον αλλο κοσμο.
    Αρχιδομουριδες ενας-ενας. Που παριστανετε τους οικολογους και τους πρασινους.
    Βατραχια στο βαλτο του ΔΝΤ.

    "δεν πληρωνω-δεν πληρωνω". Με την ευγενικη χορηγια του skai. Που εχει μια ανησυχια για το τι διαολο εγινε το 1821. Και φτασαμε εδω που φτασαμε.
    Τι να εγινε ρε μαλακες; Τιποτα δεν εγινε. Υποτελης εισουν,υποτελης εισαι. Νταβατζιδες ειχες,νταβατζιδες εχεις. Τα ονοματα σε πειραξαν;
    Κοτζαμπασιδες ειχες, κοτζαμπασιδες εχεις. Τα τζακια που αλλαζουν σε μαραναν;

    Υποτελεις,δουλοπρεπεις, με συντεταγμενη επισημη πολιτεια και εκκλησια στην Υψηλη Πυλη του σημερα,ακρωτηριασμενοι,διχως δυναμικη, απο παντου εξαρτωμενοι, με ανοιγμενες τις παλαμες για δανεικα και κατεβασμενα τα βρακια για οθωμανικο.

    Τι αναρωτιεστε ταχα και μου κανετε και βουτια στην ιστορια, ρε καρβουνιαριδες;

    Επειδη σημερα ρε προεστε,δεν πινεις τον καφε σου και τον αργιλε σου,συνεργαζομενος, στο αρχονταρικι του βεζιρη, που μισοκοιταει λαγνα το παιδι σου,αλλα τον πινεις στο ταδε "ιν" μπαρ η στα παρτουζογιωτ,σημαινει οτι "αλλαξε κατι";

    Το μονο που αλλαξε ειναι η παναγια. Και απο μητερα των "υπεριφανων και ανεξαρτητων Ελληνων",αποδειχθηκε οτι ειναι μητερα των πουσταραδων,που τα κατα ριπας κωλοδαχτυλα τα νομιζουν για ιατρικη κολονοσκοπηση.Αρκει να υπαρχει μια ελαχιστη αποζημιωση για την συρραφη και το τσουξιμο.

    Αυτο ειναι που λεμε: "θα σου αλλξω την παναγια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ''πάτησα'' και ΄γω με το CD, αλλά ρώτησα και με παραπέμψανε στην παρακάτω ανακοίνωση:
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Ο δαίμων του τυπογραφείου δεν χτυπάει μόνο στο χαρτί, αλλά και στην αναπαραγωγή των CD.
    Και από όλες τις ιστορικές ηχογραφήσεις του Μίκη Θεοδωράκη στο αρχείο της MINOS EMI, ο δαίμων χτύπησε το «Άξιον εστί».
    Την Κυριακή 20/02 σε μέρος του τιράζ δόθηκε εκ παραδρομής η ζωντανή ηχογράφηση του έργου από το Ωδείον Ηρώδου Αττικού, με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα, αντί για την προγραμματισμένη πρώτη εκτέλεση με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.
    Ζητάμε συγνώμη για το λάθος αυτό, από τους αναγνώστες, από την οικογένεια του Γρηγόρη Μπιθικώτση και από τον Γιώργο Νταλάρα.
    Την Κυριακή 27/02, μαζί με την «Πολιτεία Α+Β», θα δοθεί και η πρώτη εκτέλεση του «Άξιον Εστί», όπως είχε προγραμματιστεί.
    Η ζωντανή ηχογράφηση θα κυκλοφορήσει σε μελλοντική έκδοση.
    EMI - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    Η αλήθεια είναι, ότι γεμίζοντας κάποια κενά στην δισκοθήκη μου η οποία είναι πολύ μεγάλη λόγο της δουλειάς που έκανα στα νειάτα μου,τα κυνηγάω κάτι τέτοια.Μέχρι τώρα δεν είχε δείξει η συγκεκριμένη εφημερίδα τέτοια δειγματα.
    Τώρα αν έγινε κάτι σκόπιμα ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω,αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι υπάρχουν ακόμη κα σήμερα άνθρωποι(ευτυχώς)στην ελλάδα της τουρκο-μπαρόκ μουσικής που μπορούν να κατανοείσουν την διαφορά μεταξύ Νταλάρα και Μπηθικότση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συζυγος ΑΝΝΑ κατα τους ελαχιστα εστω γνωριζωντες ειναι και η αιτια που ειχε και εχει απογειωθει η καρριερα του συμπαθεους Γεωργιου χρονια τωρα. Μια συμπαθητικη φωνη που ομως τραγουδαει τα παντα, latin ρεμετικα λαικα μονο οπερα δεν μας εχει πειο Γεωργιος..
    ΟΚ καλος ειναι για την πλακα μας αλλα μεχρι εκει.

    Οπως εχει πει και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Χαρρυ Κλυν: δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα?

    Βεβαια δεν φταει ο Νταλαρας για την πατατα της Καθημερινης που εξακολουθει και ειναι μια σοβαρη εφημεριδα. ΟΚ περναει ο καθενας την γραμμη του και λογικο ειναι

    Οπως λογικο ειναι ΟΣΟ ΧΟΝΤΡΕΣ κ αν ειναι να γινονται πατατες.

    Εχω στειλει επιστολη (e-mail) πριν 2 ετη περιπου για την δημοσιευση αθλητικου ρεπορταζ αγωνιστικης για αγωνες που δεν πραγματοποιηθηκαν!!! αν θυμαμαι ο λογος αναβολης ηταν οι φωτιες στην ΑΤΤΙΚΗ και παιχνιδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ λογω νεφους.

    Προς τιμην του ο Αρχισυνταξης με πηρε τηλεφωνο και μου εξηγησε οτι το φυλλο της Κυριακης γραφεται και παραδιδεται Τεταρτη βραδυ!!!!!! γιατι ειναι τοσο μεγαλος ο ογκος και τοσο μεγαλο το project Κυριακατικο φυλλο που δεν γινεται αλλιως.

    Σιγουρα ο steven λογω χωρου (αλλα οχι εφημεριδαςευτυχως) θα εχει καλυτερη αποψη.

    Και πως να γινει οταν μια κυριακατικη full pack χρειζεται παλετοφορο για να την κουβαλησεις?


    Αλλο πατατες ομως και αλλο ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΨΕΜΜΑ οπως η επισκεψη Ερντογαν και η πληρης καλυψη της απο το συγκροτημα-πατσαβουρα... που καλλιο αργα παρα ποτε παει κατα διαολου κλεινωντας ηδη το Βημα της καθημερινες. ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ παληκαρια, φτανει το μιζομενο κουτοχορτο των κρατικοδιαιτων.

    Χρηστο πρεπει να μιλησουμε για μουσικη, μαλλον εχουμε κοινες ασχολιες μουσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΑΜΙΔΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

    Την γλυτωσαν και αποθεωθηκαν ΙΣΜΑΕΛ και ΓΕΩΡΓΕΑΣ?

    Νιωθω το ειμουν στο αεροδρομιο του Ηρακλειου..

    thomas 1-Χ λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ "ΒΗΜΑ", ΕΧΩ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG.
    TO CD ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ " ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα, διορθωσε με αμ κανω λαθος, φιλε mike στα αεροδρομια τρεχουν οι 21 και συνηθως με εντολης διοικησης (κανονικης και μουσατης).

    και απο την ᾽διοικηση´απο την μερα υπογραφης μνημονιου, και ειδικα μετα την ετολη χατζηληκωματος (για μεη περεταιρω επισκεψη στα γραφεια του μεγαλομετοχου) ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ η κανω λαθος?

    ΑΧΝΑ αρκει που εφυγε ο βατραχος ε?

    Eνω τωρα με τον Μανωλη και τι δεν εχουμε δει: αυτοματισμους, τριγωνακια, μπαλλα, γκολ τα παντα ειδικα απο Δεκεμβριο και μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ steven ειμαι νεος στο blog και δεν το γνωριζω.
    Λογικο το δαιμον τι να πουμε καναμε μαλακια η δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τον μπιθικωτση απο τον ναταλαρα?
    βλεπεις λελουδο δεν προλαβαμε να ριξουμε σε κανενα απο τους δυο για να τους γμωριζουμε τοσο καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DIMI είπε...
    μα, διορθωσε με αμ κανω λαθος, φιλε mike στα αεροδρομια τρεχουν οι 21 και συνηθως με εντολης διοικησης (κανονικης και μουσατης).

    και απο την ᾽διοικηση´απο την μερα υπογραφης μνημονιου, και ειδικα μετα την ετολη χατζηληκωματος (για μεη περεταιρω επισκεψη στα γραφεια του μεγαλομετοχου) ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ η κανω λαθος?

    ΑΧΝΑ αρκει που εφυγε ο βατραχος ε?

    Eνω τωρα με τον Μανωλη και τι δεν εχουμε δει: αυτοματισμους, τριγωνακια, μπαλλα, γκολ τα παντα ειδικα απο Δεκεμβριο και μετα..

    --------------------

    ti na diorthoso , esu exeis vgalei porisma apo kairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. wraia mera simera
    terastia prokrisi stous 8 sto handball petontas eksw tin katoxou tou tropaiou sporting lissavonas

    kai epitelous niki sto basket pou dinei telika ena 5% gia sotiria

    pantos to handball einai komodia
    parolo pou to mats itan entyposiako kai to edeixne sto sport plus , einai adunaton na katalaveis ta sfurigmata ton dietiton

    akoma kai oi duo sxoliastes diafonousan metaksu tous

    enw otan teleiwse n kanoniki diarkeia , n gramateia kai oi dietites vgalane vivliaraki me tous kanonismous gia to an tha akolouthisei paratasi n' penalty!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο χιμενεθ ζητησε παιχτες απο την ελλαδα ιδιως τον φορτουνη κλπ
    μαλλον εχει παραμυθιαστει και αυτος
    Dimι
    εσυ μπορει να μην εχεις δει τα τριγωνακια και τους αυτοματισμους αλλα εγω που πηγαινω στο γηπεδο τα βλεπω μονο που τα βλεπω στην προθερμανση και αυτο κατι ειναι
    το μονο προβλημα ηταν να φυγει ο αλλος, ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμα και να μην παιξουμε στα play-offs δεν πειραζει , κυπελλο να μην παρουμε παλι δεν πειραζει κατ αλλα αγαπουν την ομαδα
    σοβαρα τωρα το μονο προβλημα ητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εχει αλλαξει ο κανονοσμος απο φετος στο χαντμπολ
    και εχει πεναλτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ..

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ..ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΑΛΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ..
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mike
    γιατι εχει λυσσαξει ο μανωλας? επειδη θελει να φερει τον τσιωλη στην ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟ..
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ευτυχως που εχουμε το επομενο σεντερ μπακ της ρεαλ τον ματεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mikee το πορισμα το βγαζουν τα γεγονοτα.
    Οι πραξεις και οι ενεργειες του καθενος (ατομου και οργανωσης).
    Εγω απλα παρατηρω και επισημαινω οτι βλεπω.

    Η κανω και λαθος ?

    @ dmitri
    τα βλεπεις (οπως και ο μανωλης στη προπονηση) γιατι παιζουν μεταξυ τους: αχρηστος εναντιον αμπαλου.

    Μολις βλεπουν κανονικους ποδοσφαιρηστες απεννατι τους τα αποτελεσματα ειναι γνωστα... -26 και 6 γκολ απο το βαζελο σε 2 ματς σε 3 μερες..

    Ρε λες να φταει ο βατραχος? Ρε λες ο Μανωλης τελικα να μην ειναι οτι μας λενε?
    Γιατι ειμαι σιγουρος οτι το αγαμιδι και ο βλακας μας λενε την αληθεια,.....

    thomas λειπει ο ογκολιθος Δελλας και ο εταιρος ογκολιθος Λυμπε (αντε μην ανοιξω το στομα μου.. αρκει στα 36 μου να μου δωσετε 200 να μπουκωθω να μην μιλαω)

    ΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. dimitri είπε...
    mike
    γιατι εχει λυσσαξει ο μανωλας? επειδη θελει να φερει τον τσιωλη στην ομαδα?
    ------------

    epeidi esprokse ton mirko enas viastikos me tis valitses sto aerodromio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6 goal leei apo to vazelo se 2 meres

    enw as poume n prokrisi den anaferete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ steven ειδα διαφημηση στην τηλεοραση:

    ΚΑΡΑΒΑΤΣΟ !!!!! αναφερεται ο Michelangelo Merisi da Caravaggio, πως λεμε ΝΤΑΛΑΡΑ???

    Κουλτουρα να φυγουμε που ελεγε Ο ΜΕΓΑΣ (ΞΑΝΑΛΕΩ) ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ 30 χρονια πριν.

    Ειχα την τιμη να τον γνωρισω παλια μεσω οικογενεικου γνωστου - κυκλου και ακουγωντας την σατιρα του σε κλειστο κυκλο δεν καταλαβαινα (10 ετων τοτε) γιατι τα γελια του πατερα μου συνοδευωνταν με δακρυα μελαγχολιας. Χριστουγεννα 1977

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mike
    ειναι αληθεια οτι η οργανωση εχει δωσει γραμμη να βριζουν ολοι οι 21 τον στελιο μανωλα οπου τον βρουν δηλαδη στα μπλογκς?
    αν εχεις την πληροφορια πες την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ mike

    OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΧΙ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πολεμος αρχιζει.
    Αιντε μωρε. Με φοβέρες και με τραγουδια.
    Να πατησουμε το τερας "Ergo-telis".
    Να κουζουλαθουμε ολοι εδω επαε! (καμια σχεση με την "ΕΠΑΕ")
    Στην Κρητη που ειναι διχασμενη στα δυο. Για μια αιτηση που δεν γινεται αποδεκτη. Χα!

    Και ως δια μαγειας,-λες και ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ- οι διαχειριστες των χρεων ηταν απαντες αποντες, απο την "υποδοχη" στο ηρωικο μεγαλονησι.
    Μα γιατι ρε παιδια; Θα αγοραζατε και κανενα ντακο,καμια τσικουδια,καμια λυρα-μινιατουρα. Εκει για το γραφειο στα Σπατα,θα ηταν οτι πρεπει.

    Με μιση ομαδα -λεει- κατεβαινουν. Ενω με ολοκληρη σμπαραλιαζουν καθε αντιπαλο,αυριο ισως εχουν ενα μικρο προβλημα.
    Αλλα ειμαστε μαζι με τα "παιδια" που φωναζαν.Και που θα φωναζουν και συνεχεια.
    Οπως ελεγε και ο "Ζικος" "μαζι τους θα ειμαι στο "...ωωωωααααα..."
    Αιντε και της κακομοιρας λεμε.
    Και υπαρχει η πιθανοτητα αυριο να φιγουραρουμε κοντα στην 6-7 θεση.

    Αλλα, δεν γαμιεται. Εδω ξεκουραζουμε παικτες απο τους αγωνες πρωταθληματος, για να τους εχουμε φρεσκους στο κυπελο. Ουτε ο Ατρομητος δεν τα κανει αυτα. Μιλαμε για καταπτωση.

    Υ.Γ Dimi, πως διαπιστωσες οτι εχουμε κοινα ακουσματα; Μετα χαρας να τα πουμε για μουσικη και οτι αλλο υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ χρηστο

    Η αλήθεια είναι, ότι γεμίζοντας κάποια κενά στην δισκοθήκη μου η οποία είναι πολύ μεγάλη λόγο της δουλειάς που έκανα στα νειάτα μου,τα κυνηγάω κάτι τέτοια.

    Μα φιλε μου, εχουμε ????παρομοιο χομπυ προφανως.
    ΙΔΙΑ δουλεια η οποια αν ειναι και χομπυ γινεται με παθος μαλλον εχουμε-ειχαμε.
    Το mail μου και τα στοιχεια μου απο τον steven ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ μιας και αυτο το οποιο θεμα ειναι μεταξυ μας ???? και δεν θελω να κουραζω συνομιλητες μας.

    i guess i know one when i see one

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε παιδια,καλα ολα. Αλλα εχω μια απορια-επι του πρακτεου : αν η ομαδα χρειαστει να μεινει στην Κρητη λογω "ανωτερας βιας" ας πουμε, μπορει να δηλωθει σαν εδρα για τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ το Παγκρητιο; Και ο ΠΑΟΚ θα συμφωνησει σε αυτο το πιθανο σεναριο;



    @ Dimi συνεχιζω να συμπεριφερομαι σαν τον Καπετανακη,οταν του μιλουσε για φάπες ο Μαρινακης στην συνεδριαση της Λιγδας.
    Δηλαδη,δεν καταλαβαινω!
    Εννοω το περι "ιδιας δουλειάς".
    Ναι,μαλλον πρεπει να τα πουμε μεσω ταχυδρομειου.
    Για να μη κουραζουμε τον Steven και επειδη δεν εχω κανενα προβλημα να το δημοσιοποιησω,
    το email box μου ειναι: xristosxontzeas@yahoo.gr
    (Και για οποιον αλλον φιλο -η μη- θα ηθελε να επικοινωνισουμε διαφορα μεσω ηλεκτρον. ταχυδρομειου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. DIMI είπε...
    ΦΙΛΕ mike

    OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΧΙ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ..
    ----------

    oti peis file mou

    egw ti tetarti tha paw na dw to AEK-paok
    ki esy katse na deis to VAZELOS-paok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. episis de mnimoneuw toti koursa tou kante kai tou sise se 50 metra gipedo me tous amuntikous tis AEK na travane fotografies

    opoioidipote alloi amuntikoi tha kovane tous galous XWRIS foul

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. φιλε mike

    ΤΑ ΙΔΙΑ λεμε στο εχω ξαναπει.

    ΙΣΩΣ εγω ειμαι πιο κυνικος και τα γραφω πιο ωμα.

    Πιστευω ομως οτι στο πισω μερος του μυαλου μας ΟΛΟΙ (ΑΚΕΚΤΖΗΔΕΣ, 21, ΚΛΠ) Ολοι βλεπουμε το ιδιο πραγμα.

    Τι λες?

    @ ΧΡΗΣΤΟ CHECK UR MAIL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παντως, αυτο το "δεν θα γυρισετε αν δεν..." πολυ με παραπεμπει στην Ελληνικη μυθολογια και θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια.

    Οι παρθενες που μπηκαν στο καραβι στο δρομο για την Κρητη,του Βασιλια Μινωα-Παπουτσακη....τον Μινωταυρο-Καραγεωργιου... η μαχη στα δαιδαλωδη υπογεια των ανακτορων...τον χοντρο-Μπιλ σαν Θησεα...(εδω να κανουμε μια παρενθεση και να πουμε οτι ο Θησεας,ερωτευτηκε την γυναικα του Μινωα,δηλαδη την "καρφωσε" κανονικα. Ο δε δικος μας εδω "Θησεας" -κατα κοσμον "Μπιλ"- βλεπει την και στη βασιλισσα και αρχη μενει αιδαφορος. Οταν ομως εκεινη του συστηνεται, τα ματια του λαμπουν, η και η καρδια του ανοιγει,μαζι με την ορεξη του: "Πασιφαη",του λεει εκεινη. Και ο δικος μας πεφτει σε μια παγιδα λεκτικης γαστριμαργιας.
    "Πασιφαι", επαναλαμβανει εκεινος μαγεμενος. "...δηλαδη οπως λεμε Σπετσοφαι; την ρωτα.
    -"Ποια ειναι παλι αυτη η καριολα" του λεει αγριεμενη η συζυγος του Βασιλια.
    -Καταλαβαινω οτι το βασιλικο μενου σας,δεν φθανει εδω κατω,στις ταπεινες συνταγες...αλλα σας διαβεβαιω οτι ειναι πεντανοστιμο.
    - Χμμ...ακου λοιπον" του λεει. "θα σου φτιαξω "πασιφαι", θα μου κανεις "σπετσοφαι" και ο χαμενος θα ριχτει στον Μινωταυρο
    Τα χανει για λιγο ο δικος μας.
    -Μα,ξερετε...αληθεια,δεν σας εχει περασει απο το μυαλο η ιδεα να μαγειρεψετε αυτον τον μπουχεσα τον Μινωταυρο; Εδω που τα λεμε,με τοσες παρθενες που εχει φαι,θα ειναι πεντανοστιμος.
    - Λοιπον,αν χασεις,πας Μινωταυρο.Αν κερδισεις,θα με γαμας μια βδομαδα και εκεινος θα κραταει φαναρι.
    - Ποιος; Ο Μινωταυρος; Θα αστιευεστε. Με τιποτα. Και που ξερω αν...
    - Ο Μινωας βρε μαλακα εννοω.
    - Α! Καλως.
    Τελικα σωθηκε απο τις ικανοτητες του στο...μαγειρεμα ο Μπιλ και με το σπετσοφαι του τρελανε την "Πασιφαι" του. Και εμεινε εκει. Εκαναν παιδια. Ταβερνες. Τα πρωτα delivery προηλθαν απο εκεινη την εποχη.)

    Τελος παντων. Εχουμε λοιπον ολους αυτους. Αλλα εχουμε και τον Μανολο ο οποιος εχει και τον "μυτο" της Αριαδνης...τον αλλον εδω τον Αιγεα,ανεβασμενο στο Σουνιο με το χερι πανω απ'του κουτελο και να αναμενει το καραβι στον οριζοντα...
    Και τι χρωμα θα εχουν τα πανια του; Ασπρα, η μαυρα;
    Λες να χασουν τον αγωνα,αλλα να πιασουν το παρολι στο στοιχημα και να ξενυχτισουν σε τιποτα κολωμπαρα του Ηρακλειου, και την αλλη μερα απο την φουρια, να βαλουν τα μαυρα αντι για τα λευκα και βλεποντας τους ο νεαρος Αιγεας, να πεσει στο πελαγο νομιζοντας- εσφαλμενα- οτι τελειωσε η περιοδος των "παχεων αγελαδων" και πρεπει να "παει να πνιγει";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τοτε ( χωρις να εχω full info απο εκει που εδω και 15 χρονια μαθαινω ΕΚΓΥΡΟΤΑΤΑ τι συμβαινει) χαιρωμαι.
    Και για να ξερεις οταν λεω 21 εννοω καθοδηγουμενους..
    ΟΧΙ ειδικα εσενα ουτε καποιους που μπορει να εχω αντιθετη θεση αλλα ιδια χρεια.

    Εξ αλλου η τοποθετηση (ειδικα στις μερες μας) ειναι θεμα ορθης πληροφορησης..

    Οταν μιλησω θα σου πω, επικειται τσαμπουκας domani..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δεδομενα η τοπικη εκει οριτζιναλ, εχει αλλες αποψεις πολυ πιο κοντινες σε αυτα που πιστευει ο μεσος μη οργανωμενος φανατικος ΑΕΚτζης.

    καλα τους κανανε, και το κατα'υχαριστηθηκα αποψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ta gamise ola h original simera!basket-handball-aerodromia!ola mesa se ena diwro

    eikosienakias pou pairnw grammi(oxi koka)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι,ευτυχως ! Σκεπαστηκε και η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εκει στο mega,εχουν αρχισει τα μαλλιοτραβηγματα.Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει,αλλα ειναι εκδηλος ο εκνευρισμος της Τρεμη,και της παρεας της στο πανελ,οταν αναγκαζονται να σπηκαρουν ειδησεις που δεν ειναι υπερ της κυβερνησης.Και οσο παει γινεται και χειρωτερα,οσο δεν υπογραφει η Μπιρμπιλη την αδεια της Ελληνικος Χρυσος για τα μεταλλεια Κασσανδρας,συμφεροντων Μπομπολα.Ο οποιος Μπομπολας,εχει καταστρωσει τα πλανα του για την περιοχη,αλλα χωρις καμια περιβαλλοντικη μελετη,χωρια που η Ευρωπη του ζηταει να επιστρεψει τα 15 εκ.ευρω στο δημοσιο.Εχει και τα στριμωξιδια του γιατι δεν προχωραει και η ΠΑΘΕ,λογω μη αποζημιωσεως για τις απολλωτριωσεις,γενικα τα`χει τα στριμωξιδια του.Απ`την αλλη ο Πρετεντερης εχει αναλαβει τον ρολο υπερασπισης του Σημιτη με 108,κατι που φερνει σε δυσκολη θεση καποιους που "τρεχουν" τον ΓΑΠ με χιλια.Μυλος η κατασταση,και ακρη δεν βγαινει...
    Με την Ντορα να ερχεται συχνα-πυκνα να γεμιζει τα "κενα",το mega προσπαθει να εκμεταλευτει την κοντρα και το θαψιμο του ΔΗΣΥ απο τον ΑΝΤΕΝΑ,λογω Κουβελου vs Κυριακου για την ΔΟΕ.
    Ο Αλαφουζος εχει αναψει την λαμπαδα που ειχε υποσχεθει στον Batman?
    ΥΓ.Αν εχετε βαρεθει αυτου του ειδους τα σχολια να μου το πειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ CONPATER: ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εχει δει κανεις τον Μουμπαρακ? Καποιο πουλακι μου σφυριξε οτι ειναι προς Μυρτωο μερια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ CONPATER: ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πανεξυπνο,μονο που λειπει ο Σαββας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, καθώς ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το γνωριζω και καλα κανει...Παντως τα`χει αναλαβει ολα ο Κυπριος,αν και μου φαινεται κομματακι δυσκολο να τα κανει μονος του.Αληθεια,εσενα σου φαινεται σοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ: ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΛΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ, ΑΓΝΟΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Παγκαλος στην θεση του Παγκαλου ειναι ο Κυπριος,που πιεζε οσο μπορουσε τον συγχωρεμενο τον Παπαδοπουλο για το σχεδιο Αναν.Απο φατσα και μονο εμενα μου την δινει,αλλωστε και οταν μιλαει ειναι ιδιος ο Μπερνς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ: ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΛΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝΕ.
    --------------

    aderfe , na ksereis pos polus kosmos exei stravwsei pou de ginane noritera

    eidika me to volo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚΤΖΗΣ, όπως τον ξέρουμε, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ.
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ: ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ. ΤΥΠΟΥ ΑΙΓΥΠΤΟΥ Ή ΛΙΒΥΗΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. den yparxei stoxos opos den yparxei kai prooptiki

    oi aplirwtoi tou handball,dialusane ena thirio xtes

    ta kalopliromena tis mpalas + n dioikisi pou mas douleuoun, tha gamithoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΩ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΠΛΗ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε παιδια τι εγινε στο Ηρακλειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Παιδιά τι έγινε στο Ηράκλειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Φεβρουαρίου, 2011 11:33

    Εγώ ΠΟΛΥ χάρηκα με τα ηρακλειώτικα. Επειδή τυγχάνω κατά το ήμισυ καστρινός και έχω γνωρίσει προσωπικά πολύ παλιά κάποια παιδιά εκεί κάτω, ομολογώ ότι δεν εκπλήσσομαι από τις κινήσεις αυτές. Είναι τζιμάνια. Συμφωνώ κι επαυξάνω ότι οι απόψεις τους είναι πιο κοντά στου "μέσου, ανένταχτου" ΑΕΚτζή, εάν κάτι τέτοιο υφίσταται.
    Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως: Πλην του μανωλά (που καλά του την είπαν), πήγαν και τα 'παν πάλι στο χοντρομπίλ, στο γκαφέ, στον καράμπελα και, προφανώς, στους αρχηγούς γέροντες...Βρε παιδιά, αυτοί δεν χρειάζεται να τους υπενθυμιστεί τίποτα, τα ξέρουν αυτά. Σε κάτι σκόκους, λεό, νταντόμους, γελαστά παιδιά, γκερέιρους, τουλούμπες κλπ κλπ έπρεπε να πάνε. Είμαι βέβαιος ότι τους τα μεταφέρουν οι αρχηγοί και απευθείας αυτοί τους περνάνε στο σκληρό δίσκο.
    Και πάνω απ' όλα στο αδαμίδι, που ήταν καπνός.
    Περιμένω επίσκεψη από άλλους αγγέλους κυρίου να του πουν τα καθέκαστα.
    Εκτός άμα ο καισαρόπαπας βγάλει πάλι φιρμάνι με άν ακόμα συγχωροχάρτι "για το καλό της ομάδος" (και της τσέπης βεβαίως βεβαίως) και μείνουμε όλοι να χαιρόμαστε με το χάντμπολ, το πετάνγκ και το σκάκι.
    Πρόβλημα 2ο: Ανοίγω τηλεόραση το πρωί και βλέπω αυτή τη Τζάκρι.
    Το απόγευμα περιμένω να δω έντερ και λεό...
    Μήπως δε θα μου σηκώνεται μετά γιατρέ μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @DIMI
    Η αλήθεια είναι, ότι γεμίζοντας κάποια κενά στην δισκοθήκη μου η οποία είναι πολύ μεγάλη λόγο της δουλειάς που έκανα στα νειάτα μου,τα κυνηγάω κάτι τέτοια.
    ------------------------------------------------
    Το συγκεκριμένο σχόλιο το ανάρτησα εγώ.
    Μάλλον στον Χρήστο ήθελες να αναφερθείς με λάθος σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τα μπινελίκια δεν γλίτωσε ούτε η διοίκηση της Ενωσης, με τους οπαδούς να φωνάζουν «Μ...α, αρχ..., Αδαμίδη» και να βρίζουν τους πάντες, παρ' όλο που κανένα μέλος του συμβουλίου δεν ακολούθησε την αποστολή.
    KO KO KO KOooo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. o theios manolas leei oti tha mas liosei to kefali kai tha mas gamisei eno tha parei ton mpouli na ton paei allou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. χαραλαμπε εχεις δικιο το μπερδεψα. το καλο ειναι οτι μιλησαμε με τον χρηστο βεβαια.
    οποτε μενει να μιλησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Νέο “επεισόδιο” με φοιτητές και πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, μετά από αυτό του πρωθυπουργού στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου.Το επεισόδιο με τον Θ. Πάγκαλο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, στο “Ελληνικό Σπίτι” που έχει ιδρύσει ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Ο αντιπρόεδρος παρίστατο σε εκδήλωση, στην οποία θα προβαλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” που αφορά τη ζωή του Ι. Βαρβάκη.
    Στη διάρκεια της εκδήλωσης ομάδα φοιτητών ανάρτησε πανώ συμπαράστασης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας της “Υπατίας” ενώ φοιτητές αποδοκίμασαν έντονα τον αντιπρόεδρο για την πολιτική της κυβέρνησης με βαριές εκφράσεις και στο τέλος καλώντας τον “να βγει έξω”. Μεταξύ άλλων ακούστηκε από μία φοιτήτρια η φράση "ο λαός σας έχει πάρει με τα γιαούρτια. Να φύγετε, να τελειώνει η ιστορία" και το ερώτημα από άλλον φοιτητή "μαζί τα φάγαμε;".
    Ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους φοιτητές να συνομιλήσουν μαζί του την επόμενη ημέρα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν. Τελικά κουβέντα στην κουβέντα αποχώρησε ο Θ. Πάγκαλος από την εκδήλωση.
    Σε λίγο οι χοντρομουτσουνάρες ούτε στα Παρίσια ούτε στα Λονδίνα,που νιώθανε ασφαλείς,δεν θα μπορούνε να κυκλοφορήσουν.
    Έχουν ξεχάσει ότι Έλληνες υπάρχουν σε κάθε γωνιά της γής,και θα τρώνε παντού τα ΄΄μπινελίκια΄΄τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Και τα δικά μου στοιχεία τα έχει ο Στήβεν(φακελομένους μας έχει όλους!)οπότε αν σε ενδιαφέρει τα ζητάς και μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ; ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΝΩΛΟ. ΜΠΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΙΓΑ μην ακολουθουσε το αγαμιδι την αποστολη, θρασυδειλος ειναι οχι χαζος. Εδω στο ΟΑΚΑ και την κοπαναει απο την πισω πορτα στο ημιχρονο..
    Μονο με τον Πανιωνιο που ηταν χωρις κοσμο εκατσε μεχρι το τελος και το επαιζε προεδρος η αδελφαρα του κερατα. Στα σιγουρα.

    Ερχεται η ωρα αγαμιδι που δεν θα πατας καν ουτε στα εντος εδρας, παλιοκοτα. Ακριβως σαν το βλακα το αφεντικο σου το φευγατο.

    Πρεπει να ειναι το μοναδικο μαγαζι η ΑΕΚ που οι ιδιοκτητες οχι δεν ειναι απο πανω καθε μερα αλλα δεν πατανε καν.

    Να δεις μολις αρχισουν οι φαπες αγαμιδι τρεξιμο που εχεις να ριξεις.
    Γιατι πλησιαζει η ωρα της φαπας ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ απο οσο νομιζεις.

    Και δεν σε σωνει κανενα κυπελο και καμμια σταβοκλωτσια στο 98.

    ΟΣΟ και να σε προστατευει ο κολλητος σου ο χατζηπουστης να ξερεις οτι δεν υπαρχει πιο αχαριστος του ευεργετηθεντως..

    Ετοιμαζεται επισκεψη στο σπατο-resort και σε βλεπω να τρεχεις με τις γοβες στα χωραφια (που λεει και το ανεκδοτο) κανονικα ομως.

    την αφορμη ψαχνουν μονο. γιατι ηδη εισαι ΕΚΤΟΣ PLAY OFF με την ομαδαρα που εχεις φτιαξει ΕΣΥ Ο ΑΡΝΑΡ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.

    ο ΣΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ε????

    ΑΛΕΦΑΝΤΕ στην Ιθπανια το ρετεθιον περιλαμβανει αλλαγη ΚΑΙ τερματοφυλακα καθε εβδομαδα? Λογω κουραθηθ η λογω εντοληθ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ακομα και αυτος ο Χουαν-Φραν, εχει λαμβανειν.
    Εξωδικο εστειλε. "θελω τα λεφτα μου "λος καριολος", περκέ πρεπει να ανακαινισω τον νερομυλο που μου αφησε ο πατερας μου και να τον μετατρεψω σε hotel".

    Εξωδικο σε ...δικηγορο; Μασαμε ρε απο αυτα εμεις;
    Τι τα σπουδασαμε τα Λοντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γελαγε ο κωστακης χτες.. Επιστροφη στον Ακρατητο κωστακη που Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που παιζεις μπαλλα ειναι το επωνυμο σου.
    Οσο παιζει ο Δελλας και ο Μαιστο περσυ ισα που φενεσαι.
    Μολις εισαι μονος σου δειχνεις ποσο επικηνδυνος εισαι.

    Αιντε να σου δωσει cayenne κανας αλλος, θα κανεις καλο διδυμο με τον αλλον τον mr γκελα τον σαριεκγι.

    steven προστατεψε μας μονο που νιωθω τον τρομο .. τρεχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η Κρήτη είναι νησί.
    Και σαν νησί που είναι πρόσβαση και έξοδο έχει ή με καράβι ή με αεροπλάνο. Κολυμπόντας δεν πας μακριά , άσε που μπορεί να βρεθεί κάποιος να κολυμπάει ταχύτερα από σένα.
    Δεδομένου του γεγονότος ότι ο Sugar δεν θα στείλει το κοτεράκι του(λέμε τώρα) να τους πάρει, κανένας από την διοίκηση της ομάδας δεν θα είναι στο νησί. Παρότι θα ήταν ένα ωραίο Σαββάτο-κύριακο.
    Ο φόβος φυλάει τα έρμα λέγαν οι παλιοί οπότε κάτσε σου λέει μην φάμε κανένα αποκλεισμό στο νησί. Άσε που αυτοί έχουν κρυμμένα κουμπούρια και μας κάνουν στόχους εξάσκησης.
    Κο Κο ΚΟ ΚΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @Steven
    Να σε κυνηγάει ο Μανωλάς ε; Έρχεται η ώρα που θα τους κυνηγάμε εμείς και τους δυο, θείο και ανιψιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χαραλαμπε
    το maison de grece στην Πανεπιστημιούπολη στο Παρίσι έγινε στην δεκαετία του 20 και ο γαβρας
    μήπως εννοείς τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. "Μια βοχη μας-σας- σωζει"
    Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να αναβληθει το ντερμπυ Εργοτελης-ΑΕΚ,λογω βροχοπτωσης.
    Αν και η ΑΕΚ,οταν βρεχει παιζει καλα.
    Βεβαια τωρα εκει εχει σταματισει η βροχη.
    Ο χορος του Μανωλη και των υπολοιπων ταλαιπωρων προς τον Δια,τελικα επιασε τοπο και ισως καταφερουν να φυγουν αλωβητοι απο την Κρητη. Δηλαδη διχως βαθμολογικες απωλειες,λογω αναβολης.
    Και με την ομαδα ετοιμη να συγκρουστει με την αδελφη δυναμη της Θεσσαλονικης.
    Και οταν γινει τελικα το αναβληθεν,να εχουμε και περισσοτερους μαλακες ετοιμους προς αγωνιστικη χρηση.

    Bεβαια υπαρχει και ο αναλογος χορος της φωτιας και του τσεκουριου. Που λεει "μακαρι να γινει ο αγωνας" για να δουμε τι ψαρια πιανουμε στην λιμνη της Κρητης.
    Για να δουμε. Μαλλον δεν το γλυτωνουν το μπουγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλύτερα να αναβληθεί το παιχνίδι να μη ταλαιπωρηθουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τα νέα είναι άσχημα θα γίνει το παιχνίδι όπως είπε η σούπερ λιγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @dimitri
    Όχι
    Διάβάστε κι αυτό:
    Στα 309 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι ζημιές 11 ΠΑΕ που έχουν σταθερή παρουσία στη Super League τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία της Κυριακής».
    Διευκρινίζεται πως τα 309 εκατ. ευρώ αφορούν μόνο τις ζημιές από τη λειτουργία τους, καθώς υπάρχουν και οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 220 εκατ. ευρώ, όπως είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο του 2010 ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης
    Πρώτος στη σχετική λίστα ο Ολυμπιακός με 97 εκατ. ευρώ. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός που έχει μαζέψει ζημιές ύψους 81 εκατ. ευρώ από τις προηγούμενες οικονομικές του χρήσεις. Τρίτη η ΑΕΚ με ζημιές 42 εκατ. ευρώ, αν και εδώ μιλάμε για ξεχωριστή περίπτωση.
    Κι αυτό γιατί το 2004 η ΠΑΕ μπήκε στο άρθρο 44, με αποτέλεσμα τα χρέη της ύψους 164 εκατ. ευρώ να περιοριστούν στο 1/10, δηλαδή στα 16 εκατ. ευρώ. Από τότε, οι ζημιές αντί να περιοριστούν... εκτοξεύθηκαν.
    Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Πανιώνιο, καθώς στην ΠΑΕ έγινε «εκκαθάριση» το 2002 και η ομάδα συστάθηκε εκ νέου ως Νέος Πανιώνιος με αποτέλεσμα να «διαγραφούν» χρέη ύψους 13 εκατ. ευρώ. Σήμερα, η ομάδα εμφανίζει συσσωρευμένες ζημιές 11 εκατ. ευρώ από τη λειτουργία της καθώς και 9 εκατ. ευρώ χρέη προς το Δημόσιο.
    Σε ζημιές και χρέη, όμως, δεν πάνε πίσω ούτε οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστική η περίπτωση του ΠΑΟΚ που εμφανίζεται με ζημιές 23 εκατ. ευρώ από τη λειτουργία του και με χρέη 47 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο.
    Μεγάλες ζημιές έχει και ο Ηρακλής (29,8 εκατ. ευρώ), παρ' όλο που στον τελευταίο του ισολογισμό εμφανίζει κέρδη 970.000 ευρώ. Στη διαμόρφωση αυτού του αποτελέσματος καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εγγραφή κερδών «από πώληση παικτών» κατά 2,4 εκατ. ευρώ.
    Τέλος, ο Αρης δείχνει να είναι το πιο «συμμαζεμένο» σωματείο της Θεσσαλονίκης, αφού έχει τις μικρότερες συσσωρευμένες ζημιές (17 εκατ. ευρώ) και χαμηλές οφειλές (6 εκατ. ευρώ) προς το Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πάει και το score, μας τέλειωσε. Ρε όσο και να υποστηρίζεις την οργάνωση δεν φτάνει. Μια από μπάσκετ και εκεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Και ακολουθει η "Derby" με φορα.
    12 εφημεριδες για να μοιραστουν μια πελατεια οσο της Μαλτας.
    Και με την συμπεριφορα τους- και αυτες-μικραινουν την πελατεια χρονο με το χρονο.Εβγαζαν τα ματια τους δηλαδη,για το προσκαιρο μεροκαματο,κατω απ'το τραπεζι.
    Τοσο μαλακες και ασκεφτοι ειναι.
    Οτι γινεται και με τα υπολοιπα μεσα. Της πουτανας το μαγκαλι δηλαδη.

    Αντε, να μεινει μονο το "διαβασε με", το "σκανδαλο", ο "μικρος σεριφης" και ο "Σεραφινο".
    Να ησυχασουμε απο ολους αυτους τους μπαγαποντιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Οσο για τα χρεη, ειναι μια βομβα. Τεραστιο θεμα.
    Η οποια μαλλον δεν θα σκασει ουτε και φετος. Θα βρεθουν οι "φορμουλες"
    Και τα "παραθυρα",ωστε μεσα απο αυτα να κοιταξουμε με "καμαρι" την Ευρωπη. Απο τον φεγγιτη του Βαλκανικου υπονομου.

    Η "ιδιαζουσα" περιπτωση της ΑΕΚ ειναι που εχει και τα πιο πολλα βαριδια.
    Οι αλλοι, μεσες-ακρες, θα την βρουν την ακρη.

    Εδω,σε εμας, που δεν θα υπαρχει κανεις οταν ερθουν τα πρωτα χελιδονια,ειναι το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον Παπουτσάκη και στον μπάστακα Καραγεωργίου. Παπουτσάκη πάρε από τα τρία το μακρύτερο επειδή πιστεύεις ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, κατά δική σου δήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή