Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ

           Όποιος δεν έχει διαβάσει την δικογραφία και τα διωξίματα που πρόκειτα να γίνουν για τα γεγονότα τα σχετικά με το ντέρμπυ, πραγματικά χάνει. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΙΩΝΑΚΗΔΕΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΔΕΣ, ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΓΓΟΙ. Όπως επίσης και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μαρινάκης. Πάρτε μαντήλια να κλάψετε γελώντας ή να γελάσετε κλαίγοντας. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΓΙΗΣ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ.
          " Ο κύριος Μαρινάκης μετά τη λήξη του αγώνα, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ  ΑΤΟΜΑ ΕΠΕΤΕΘΗ ΦΡΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ στον Σισέ, ενώ απώθησε με τρομερή ένταση το Νίνη και τον Τζόρβα, στον οποίο μάλιστα είπε: ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ". ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ;
           Οι μπράβοι είναι πλέον " φίλα προσκείμενα άτομα". ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΒΟΥΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΑ". ΑΡΑ ΟΙ "ΦΙΛΑ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ "ΦΙΛΑ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΠΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ "ΦΙΛΑ".  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
        ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ( νομικός εκπρόσωπος της δαφνοστεφανωμένης) : " ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΒΓΑΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 3-4 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ".  ΘΕΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ; ΑΠΟ ΜΕΝΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : " Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΣΙ ( " τα καλά" ), ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ,  ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ " .
               ΓΙΑΝΝΙΚΟ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ; ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
         Γερουκλάνος, Μπιτσαξής, Νικητιάδης: " ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΙΑΣ. "
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: " ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ".  ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ; " ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ", ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ. ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΕΝΟ ΧΕΡΙ, ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
  ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ; ΑΦΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ; ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
      " ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ" ( Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ). ΝΑΤΗΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ: " ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ" κλπ, " ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ".
      ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ " δεν θα επαναληφθεί το ντέρμπυ και δεν θα αφαιρεθούν βαθμοί " ( αυτά ζητάνε οι τύποι ), ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΑΜΗΣΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ.
       Αλλά το ωραιότερο ήταν μια δήλωση του Μαρινάκη ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΆΣ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ το παιχνίδι : " ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE". ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΕΣ.
      ΤΙ ΕΙΔΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ UEFA. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
     ΑΛΛΟ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΖΕΙ ΣΑΝ UEFA;  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ; ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ; ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ; ΝΑΙ; Ε, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΠΛΕΜΠΑ ΕΝΑ 10% ΝΟΗΜΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ " ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ".
       ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ "ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ". ΒΡΕ ΧΑΠΑΤΟ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ. ΕΣΥ ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΡΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ.
                          ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ.
       ΥΓ. Και τώρα τι θα έκανα εγώ. 100 δικούς μου ντυμένους με πράσινες φανέλλες θα έβαζα στην θύρα απέναντι απο τον φορέα. ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ 20ο λεπτό, άσχετα με το θέαμα, θα κάνανε ντου στο γήπεδο κρατώντας και τα σχετικά πανώ. Και θα προκαλούσα πανδαιμόνιο. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
          ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΚΑΤΣΙΑ. ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ, ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ. ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΡΕ ΚΑΝΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.

24 σχόλια:

  1. Αρα που καταληγουμε? Αμα μαλακιζεται λογω τυφλας η δικαιοσυνη,δεν φταιει ο Μαρινακης,ο Ringo,ο Μπεοοοος κι ο Μακαρος.Για να ξερουμε ποιοι ειμαστε και τι κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι μας ειχες προειδοποιησει: "θα ειναι αναρτηση με πολλα γαμησια"
    Και οντως ειναι τετοια. Και δινεις απλοχερακαιεσυ τις ευχες σου οπως κανω και γω. Να ειμαστε καλα να ευχομαστε.

    Και ειναι πολυ χρησιμο το οτι το παραπανω,αναρταται κατοπιν εορτης. Ετσι για να καταδειξει και το μεγεθος της χαρας των κωλομπαραδων.
    Και το "πριν" και το "μετα" ειναι σχετικοτατο σε μια χωρα που ο χρονος ειναι σταματημενος στον μεσαιωνα.
    Και την καλουσες κιόλας την καρακαλτακα με τα τσοκαρα. Εννοω την "δικαιοσυνη" λεγοντας: "οριστε, ο τραμπουκος ειναι ευτραφης και μπροστα σας".
    Μπα! Χαμπαρι η καριολα του πεζοδρομιου. Το χερι απλωμενο εχει και τα κωλομερια εξω,για χαστουκια απο τους εκ περιτροπης νταβαδες της.

    "Απο το καλοκαιρι λοιπον". Ειναι η εποχη που το κοντερ μηδενιζει. Και ολα ξεκινανε απο την αρχη.
    Ο ραθυμος Αυγουστος με τις παχιες μυγες,ειναι η απαρχη καθε αλλαγης και καινοτομιας στην μπουρδελοχωρα τουτη.

    "Οχι τωρα". Αυτη ειναι η μικρη θαυματουργη φραση που καθοδηγει μια χωρα ολοκληρη στο χορο του Ζαλογγου.
    "Οχι τωρα".

    Υ.Γ Μητροπουλε,το καβλι του Μαυρου σε ψαχνει.
    Ξεδιαντροπε. Αληταμπουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως ειπαμε 1 αγωνιστικη λοιπον και ετοιμαζωμαστε για την υποδοχη της ΑΕΚ για να κλεισει καλα η χρονια. Και το σεναριο που παιζει ειναι ανεξαρτητα του ματς μαις και κουπα εχουμε και +26 ειμαστε τα γαλλικα ο προεδρος-κλανια θα τα ακουσει.
    Γιατι οταν οι αλλοι εσκαβαν λαγουμια και η αλογοτροφη (που κανεις και τεμεναδες βλακα) δεν σου εδεινε ουτε το μαντρι στη λεωφορο, και θα αποκλειωσουνα χανωντας το 1/3 των εσοδων σου, εγω κυριος καθησα (ακουγωντας καποιους) και σου εδωσα το γηπεδο να παιξεις.

    Και τι κανεις εσυ στο ΟΑΚΑ? Νικας και αντι να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ με τον χαμενο βγαινεις ως νεος ΛΑΠΟΡΤΑ (γιατι ετσι την εχεις δει) και λες:
    Σήμερα έγινε ένα έγκλημα κατά της Ελλάδος. Κρατήθηκαν μόλις 7 λεπτά καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

    Πηγαινε τωρα να σε δω να ειρωνευεσαι παλι.

    Γιατι εισαι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που ακομη και οταν εισαι απο πανω καταφερνεις και τα κανεις σαν τα μουτρα σου.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Ακομη και αν εισαι ισχυροτερος το δειχνεις στην μαχη.
    Αν εισαι ασθενεστερος κοιτας να κλεψεις οτι μπορεις.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ καταφερες να νικησεις και να εισαι απο κατω. Επειδη σου αρεσει θα μου πεις.
    Μονο και μονο για να κανεις τον τσαμπα μαγκα στους 21. Που πηγες να μου το παιξεις και παντελονατος, παλιοπουστα της συμφορας.

    ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του Τσιγκοφ? Του Ριγκο? Του crocus? Την δικαιωσυνη των 24!!! (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ) του Κασαπη? Που δεν πηγε στον ΟΣΦΠ αρα τελειωστε τον?
    Την δικαιωσυνη των 70 πεναλτυ του Τζολε, της βουτιας πρωταθλημα του δυτη Αλεκου?

    Την δικαιωσυνη των κουμπουριων της λεωφορου με τον ΜΠΑΟΚ η των πυροβολισμων στο members του φιλα του Βικτωρα (ε steven??)

    Την δικαιωσυνη του Βαλνερ? Του Ποντικη του παπουτσελη του πολατιαν του κασναφερη του βασσαρα (πατερα και γιου) του κουκουλακη του σπαθα (πατερα και γιου)??

    Του Θωμα και της παραγκας?

    Του στοιχηματος με τα στημενα?

    Του ασο ημιχρονο διπλο τελικο με αποδωση 33 στο Ομονοια-ΑΕΚ? Που δεν προλαβε να το φραξει στη Πευκη τοτε και πηρε 50χιλιαρικα στοιχημα και μετα αρχισε μεσω Λαλιωτη τον δικαστικο αγωνα?

    Την δικαιωσυνη του ΜΠΟΥΜΠΛΗ?

    Την δικαιωσυνη που επισημα διανεμει παικτες σε συγκεκριμενα σωματεια? (τωρα που το θυμηθηκα ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΛΑΚΑ)

    Εχω και αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για την δικαιωσυνη. Που οντως τυφλη την εχουν παρει απο το χερακι και την οδηγουν εναλλαξ οι δυο τους με την βοηθεια των φιλα.



    Αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΕΚ..ΜΙΑ ΑΕΚ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ..ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΑΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΘΕΛΩ ΤΑΚΛΙΝ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΚΑΔΕΣ..ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ..

    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..-50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΩ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ..

    ΜΙΑΣ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΓΙΑ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥΣ ΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΠΟΝΑΣ..ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ..


    Υ.Γ ΑΔΑΜΙΔΗ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ?

    Υ.Γ2. ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΑΕΚ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΔΑΜΙΔΗ ΞΕΡΩ 3 ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΣΕ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Κ ΠΕΥΚΗ. 27 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ..ΓΙΑ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζ.ΜΟΥΡΙΝΙΟ - Ο Ματέος είναι ο Πικέ της Ρεάλ Μαδρίτης!

    Ναι ρε νουμερο (για μενα εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ) αλλα ο Πεπε τον Πικε τον εχει βασικο στην Μπαρτσα που σου ριχνει φαπες οπου σε βρει. Δεν τον εχει δωσει δανεικο στην ΑΕΚ..

    Αιντε νουμερο, εσυ και το αλλο το καρναβαλι ο Κριστιανο ο ΑΙΩΝΙΟΣ λουζερ, που θελετε και champions league.

    Βεβαια στην ομαδα σου παιζει μπαλλα ο Σερχιο Ραμος!!!!!!! και ο Macello, ο Βραζιλιανος Γεωργεας (sorry Νικολα εσενα σε παω με 1000 αλλα δεν εισαι για Ρεαλ).

    Αιντε καρναβαλε αντιτουριστικε που πηρες κουπα περσυ με τον Σναιντερ σεντερ μπακ και 2 γκολ offside.

    Αντιπαθητικε που μου κουβαλας ως αλλος Καφες οπου πας τον μιστερ γκελα τον Καρβαλιο, αυτον που μεχρι και ο Χαριστεας τον εκανε βλακα ΔΙΣ.

    Που μου δινεις στα 24 του τον Πικε σου..... να ψηθει στην ΑΕΚ του Μανωλη για να παρει παραστασεις με παρτενερ τον Κωστακη και απο την μια τον Αργυριου και απο την αλλη τον Νταντομο.

    Ο μονος λογος που θελω??? να περασεις την Λυων ειναι για να σε βρει η Μπατσα σε διπλα παιχνιδια. Να παιξεις παλι φουλ ταμπουρι μπας και γλυτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thomas δεν κανει προταση γιατι θα παρει τον Κανουτε. στα χαρτακια της panini παντα..
    εδω δεν πληρωνουν αυτους που εχουν με 50 και 100 χιλιαρικα θελουν κανουτε..

    Μανωλη τετοια σου ελεγαν προχτες?? χαχαχαχα μανωλη αμα θες να βρεθουμε και μαζι για κανα σουβλακι να δεις εγω τι εχω να σου ταξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΤΟΝ ΚΑΝΩΤΙΔΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ..ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ..

    ΜΙΑΣ Κ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ,ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟΣ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΤΑΜΠΟΥΡΙ Η΄ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΚΑΙ ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι εχουν λεφτα για τον Κανωτιδη του Πανθρακικου? Τον Γεωργιαδη απο τις Σερρες δεν μπορουσαν να παρουν ο κανωτιδης γιατι να ερθει?

    Απο τις σερρες παικτη δεν καταφεραν να παρουν, απο τον Ηρακλη τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ Βελλιο και μου πλασαρουν παικτη 2εκκ μεταγραφη και δεν ξερω ποσα συμβολαιο..

    Ε ΡΕ ΦΑΠΕΣ που ερχονται μεγαλομετοχε. Συνεχισε ετσι και αν νομιζεις οτι θα σε σωσουν τα επικοινωνιακα παιχνιδια και 2-3 τραπεζωματα (τα πληρωσες η τα χρεωσες στην ΠΑΕ?) μια χαρα το πας.

    Οχι τιποτε αλλο εχουν μαθει πλεον και που ειναι και τα γραφεια..και θα φαμε ζορι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. thomas
    εισαι εγκαθετος και πρακτορας, δεν ξερω ποιανου αλλα λιγη σημασια εχει
    ο κανουτε ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει στην αεκ για εναν και μονο λογο και αυτος ο λογος δεν ειναι αλλος απο τον παγκοσμιο προπονηταρα Χιμενεθ και ισως για τον αδαμιδη , για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος αλλα και αυτο λιγη σημασια εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο σαλιαρελης οταν εκανε μεταγραφη τους 3 ουκρανους τοτε αντι για χρηματα τους εστειλε γαριδες (οι παλαιοτεροι πρεπει να το θυμουνται) ο αδαμιδης μπορει να τους στειλει τον ΔΧ να τους οργανωσει το ποδοσφαιρο , το μπασκετ γενικα την ομαδα
    αρα ειμαι αισιοδοξος για τον κανουτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ DIMI . ΔΩΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ''ΣΕΡΒΙΡΕΙ'' ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ..ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ..ΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΩΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ..ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. thomas
    δυστυχως ο αδαμιδης διαβαζει τις μαλακιες που γραφουμε και πορευεται

    υγ τα περι εγκαθετου για πλακα ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο γαρατζέος25 Φεβρουαρίου, 2011 12:24

    Εγώ λέω ότι είστε ΟΛΟΙ εγκάθετοι εδώ, διότι δεν εκτιμάτε τον τιτάνιο αγώνα του γίγαντα αδαμίδι, των φιλέφσπλαχνων μετόχων, του πεφωτισμένου ηγέτη της κερκίδας και της ερασιτεχνικής και του φερέλπιδος προπονητού μας.
    Ήδη βλέπετε το βαγγέλα να αλλάζει 3 βρακιά στην καθισιά του (από το ίδιο ράφι με τον πάγκαλο τα παίρνει) με την ιδέα και μόνο ότι θα έρθουν αυτοί στο τηγάνι και σπέρνετε διχόνιες για να τον προστατέψετε.
    Σας καταγγέλω ΟΛΟΥΣ, επίσης, διότι το βράδυ πριν το παιχνίδι με τη νταννντή πήγατε και πήρατε ένα αλέτρι από τον κήπο του μονεγάσκου και πήγατε Νέα Σμύρνη, για να κάνετε δολιοφθορά στο γίγαντα του basewater...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΩ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τηομας
    μην κρατιεσαι εξαπολυσε τους
    μεν εχουν ζαλισει απο το πρωι στο γραφειο θα μου κανει καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Η ΠΕΡΟΥΚΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΑΝΕ ΕΞΩ, ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΛΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eγω εχω μια απορια (που λεει ο λογος): Αφου το "σκεπτικο" των λεχριτων των εδρανων ηταν οτι " ο οσφπ και οι ανθρωποι του προκληθηκαν" και αρα γιαυτο και η μικρη ποινη,-αφου η ενα αμυνει συμπεριφορα ειναι ενα γερο ελαφρυντικο,- γιατι δεν τημωρηθηκαν -εστω με συμβολικες ποινες- και οι των βαζελων ενεχομενοι;

    Αυτο ειναι το "καβλι" που τρωνε καθε λιγο οι πουτανες των εδρανων. Και οχι μονο ποδοσφαιρικα.
    Δυο παλευουν. Και οι δυο μας γαμουν και μας σπρωχνουν. ο.κ. Ποιος ειναι ΤΩΡΑ απο πανω; Ο "μεν". Ε, ευνοουμε τον μεν. Αλλα οχι πολυ. Λιγο. Ναι αλλα ποσο ειναι το "λιγο"; Γιατι αν ειναι "πολυ λιγο", θα μας ορμηξουν οι αλλοι και του χρονου θα εχουμε άλλα. Ποσο να τους "τημωρησουμε τους "μεν" χωρις να δυσαρεστησουμε τους "δε";

    Γιατι αν ειναι η κανονικη τημωρια,τοτε ναι μεν θα ικανοποιησουμε τους "δε",αλλα θα μας γαμισουν οι "μεν".(τι ωραια!) Οι οποιοι "μεν", ειναι τωρα στα πραγματα.
    Οποτε αφου ζουμε με το "δως ημην σημερον", ας ελαφρυνουμε τον "μεν" που τωρα μας πηδαει (τι χαρα!) και αργοτερα βλεπουμε. Αν οι "δε" ξαναερθουν στα πραγματα,θα ισοροπισουμε με αναλογες αποφασεις. Και θα μας γαμουν αυτοι. (τι προσδοκια!)
    Και ετσι ομορφα και ωραια ζουμε τις μικρες τρωκτικες ζωες μας μεσα στα λαγουμια της δουλείας.
    Και αποδεικνυουμε οτι η "δικαιοσυνη" ειναι οχι μονο τυφλη,αλλα και φημωμενη.
    Τι δηλληματα. Τι αντιφασεις! Τι αμηχανια!
    τι ηδονη ανειπωτη. Τι καβλα να σε χτυπουν και να σε χαιδευουν.

    Τελικα μαλλον η "δικαιοσυνη" ειναι βιτσιοζα. Δεν εξηγειται αλλιως.
    Δεμενα ματια,χερια δεμενα στα καγγελα της καριολας που ειναι ξαπλωμενη. Χειροπεδες, μαστιγια απο τους βατευτες με τα πετσινα, λαστιχοπουτσες,βαζελινες, πεταμενοι γαυροι πανω της για να βρωμαει,κερια λειωμενα στον κωλο κλπ"

    Ειναι να την λυπασαι...η για να την ζηλευεις μηπως; Επειδη, αυτα που εμεις "δεν αντεχουμε", για εκεινη ειναι μια ακρατη διαστροφικη απολαυση;
    Τι να πεις;
    Μαλλον πρεπει να ξαναξεφυλλισω Μαρκησιο Ντε Σαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενδιαφερον κουπονακι για το ΣΚ με Πανιωνιο-gay στα 4,4 ο ασος και 1,90 το 1-Χ...

    Μυριζει ταλαιπωρια και ψυχικη αναταση του Τακη μαζι με επηερασμο γεγονοτων του Βαγγελα?

    Η αρμαδα επισης δινει 3,2 στο Χ και η 2,10 αν κανει ο μανωλακης το διπλο (χλωμια..)

    Με ενα 20αρικακι παντως (και πολλα ειναι για την αξιοπιστια της Λιγκας) το 4,4Χ3,2 = 14 δεν ειναι κακο

    Πας για 280 οσα κοστισε πανω κατω το μενου στο γευμα υποστηριξης του Μανωλη..

    Πληροφοριες οτι ο παπατζης ηδη το επαιξε για να βγαλει τα σπασμενα της στηριξης ελεγχωνται...

    ΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. DIMI ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ Κ ΕΓΩ..ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΔΛΔ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ..ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ Χ.
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ..ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ Χ-2 ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..
    ΟΙ ΛΙΓΟ EXTREME ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :
    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΚ : 2
    ΠΑΟΚ - ΚΑΒΑΛΑ : Χ
    ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ : 1
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - GAY : Χ

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΒΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mallon o Marinakis tous yposxethike oti tha adynatisei kai aftoi eipan na tou dwthei pistwsi xronou. AEK-Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΑΕΚ-ΛΟΝΔΙΝΟ: Ή ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΣ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΕΚ-365. ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα σας...ενα γρηγορο σχολιο για την "απειλη" του Κανταφι ν`ανοιξει τις αποθηκες και να μοιρασει οπλα στον "λαο του".Η χαρα των δημοσιογραφων θα ειναι κατι τετοιο,και `θα χουμε να λεμε για καιρο.Οι φωτο θα ερχονται κατα ριπας,η δε δημοσιευση τους θα γινεται με εκτακτα.Μην λεμε μονο τα ασχημα,να λεμε και κανα καλο λογο.Μπορει ο Ρουμπινιας να πληρωσε με γαριδες τους Ρωσους,αλλα οι καραβιες που πηγαν στον Μουαμαρ,ανοιξαν τον δρομο για τους ελληνες κατασκευαστες και για το σφιξιμο των σχεσεων.
    Αμα το`χει "δουλεψει"κιολας και το ξερει καλα,βλεπω να γινεται παρτυ στη βουλη με τους δημοσιογραφους να εχουν τιμητικη τους που ανακαλυψαν την "Αμερικη".
    Οσο τωρα για τις αυξησεις των τιμων των καυσιμων,θα το αναλυσουμε λιγο αργοτερα,γιατι το παραμυθι πρεπει να λαβει τελος.
    Αυτος ο Αδαμιδης,δεν θα`ταν καλυτερα να μασαει παρα να μιλαει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στα 120$ το βαρελι ΣΗΜΕΡΑ,αλλα με αυτην την τιμη θα αγορασουν τα διυλιστηρια τον Μαρτιο-Απριλιο.Οι τιμες ομως στα πρατηρια πηραν τον ανηφορο οπως παντα.
    Θα μας λειψει το Λιβυκο πετρελαιο,το οποιο ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο,λογω της πολυ μικρης περιεκτικοτητας του σε θειο.Για τα διυλιστηρια αυτο σημαινει λιγοτερο κοστος,οσο πιο πολυ θειο τοσο υψηλοτερο το κοστος διυλησης.Θα μας λειψει,λεμε τωρα,γιατι ετσι λενε ολοι.Η αληθεια ειναι οτι τα φορτωματα συνεχιζονται κανονικα,αφου ΚΑΝΕΙΣ δεν παιζει με τις ρητρες και τα συμβολαια,ποσο μαλλον οταν σαν Λιβυη εχεις υπογραψεις βαρβατες συμφωνιες με αντισταθμιστικα οφελη,που δεν ειναι του παροντος.
    Το`χουμε ξαναπει,οι μεγαλοι κερδισμενοι ειναι πρωτα τα διυλιστηρια και το κρατος.Μετα ερχονται οι εταιρειες καυσιμων,και τελευταιοι οι πρατηριουχοι.Το κρατος κερδιζει απο τον ειδικο φορο καταναλωσης βρεξει-χιονισει,μετα μαλιστα και απο την αυξηση που εκανε.Το διυλιστηριο κερδιζει απο το στοκαρισμα που κανει,και που ειναι αρκετα μεγαλο,μεταφεροντας την αυξηση στις εταιρειες καυσιμων.Αυτες με την σειρα τους,αναλογα με το τι συμφωνιες εχουν κλεισει με τα διυλιστηρια (ετησια αγορα),αγοραζουν φτηνοτερα η ακριβοτερα μεταφεροντας την διαφορα στα πρατηρια.Αυτος ειναι και ο λογος που οι εταιρειες κανουν σχεδον ανα διημερο αγορες,και δεν στοκαρουν.Ο πρατηριουχος κι αυτος την οποια αυξηση θα την περασει στον καταναλωτη.Εδω ειναι και το τελος,γιατι ο καταναλωτης ειναι ο τελευταιος που δεχεται την αυξηση χωρις να μπορει να την μεταφερει σε κανεναν "επομενο".Βλεπουμε οτι ολοι κερδιζουν αναλογικα πλην του τελευταιου...Η αρχη ξεκιναει βεβαια απο αυτους που καθοριζουν τις τιμες εκμεταλλευομενοι το παραμικρο που θα τους αποφερει κερδος οσο δυνατον μεγαλυτερο.Και δεν ειναι αλλοι απο τις εταιρειες που εχουν κλεισει τις συμφωνιες με τα κρατη-παραγωγους.Και που ειναι οι ιδιες παντου.Στην ουσια,αν κλειστουν συμβολαια σημερα με 120$ το βαρελι,και οι σημερινες πωλησεις εχουν αγοραστει με 90$ π.χ,ολοι οι υπολοιποι προκαταβαλουμε την διαφορα.Αυτα χοντρα-χοντρα,γιατι υπαρχουν και λεπτομερειες...
    Ετσι παιζεται το παιχνιδι,και το κρατος δεν επεμβαινει λογω εγγυημενων εσοδων.Στο μονο που δυναται να επεμβει για καποια μειωση στην τιμη του πρατηριου,ειναι να ριξει το δικο του εσοδο που λεγεται ειδικος φορος καταναλωσης,και δεν το κανει για ευνοητους λογους.Οσο τωρα για τους πρατηριουχους που τους εχουν κανει ρομπα ολα τα καναλια για τις υπερβολικες αυξησεις στην ταμπελα,κανεις δεν εχει το θαρρος να ομολογησει τι συμφωνιες εχει κανει με την εταιρεια του,λογω ανταγωνιστηκοτητας.Οχι οτι δεν τα ξερουνε τα καναλια,αλλα τι να πουνε και οι δημοσιογραφοι,που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να δειχνουν τις διαφορες που υπαρχουν σε πρατηρια ιδιας εταιρειας,που ενω ξερουν οτι υπαρχει διαφορα στην αγορα τιμης αναλογα στο πως πληρωνουν τα πρατηρια εν τουτοις συνεχιζουν την ιδια βιολα για να εχουμε να λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή