Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

            Έχω έναν γνωστό. Δεν ήταν ποτέ φίλος, όπως το εννοούν κάποιοι. Απλά έχουμε κάνει πολύ παρέα, οι γυναίκες μας δουλεύουν μαζί και βρισκόμαστε αραιά και πού σε κάτι γκαλά. Το όνομα του δεν έχει κάποια σημασία. Το μόνο που πρέπει να αναφέρω είναι οτι ανήκει στην κοινωνική και οικονομική αφρόκρεμα καθώς κι ότι είναι σπουδαγμένος. Το οτι είναι επώνυμος είναι περιττό να αναφερθεί.
             Για χρόνια στην θύρα 18 του ναού ( πιο καλά τζαμί, " κόλαση κόλαση μέσα στο τζαμί, μονάχα γαμημένοι θα βγείτε απο κει" ) και μάλιστα στα περίφημα μάρμαρα. Άρα με τα ακριβότερα διαρκείας και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς. ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
          Όταν ανακοίνωσε την αυτομόληση του, τον ρώτησα απο περιέργεια το περίφημο "γιατί". Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.
          Σημαίνει κάτι; Τίποτα παραπάνω απο αυτά που ξαναδίδαξε το ντέρμπυ του Σαββάτου. Όπως και άπειρα που έχω δει στο παρελθόν. Ποιός άραγε απο τους παλιότερους δεν θυμάται το κυνηγητό του Κωνσταντίνου στον Συνετόπουλο και τον Κουρέα να τον βουτάει και να τον καρφώνει στα κάγκελα. Ποιός δεν θυμάται τον Ευθυμιάδη, ποιός το περίφημο ομαδικό ξύλο των πάγκων στο τηγάνι ( περί το 83 ) , τα αίσχη στο μπάσκετ , στο βόλλευ - ακόμα και γυναικών στη Λαυρίου - ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ηρωϊκή παρέα με το ποίημα, " η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει". ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ: ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ;
         Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις συσκέψεις και τις συνομιλίες στην βουλή μεταξύ της Κανέλλη, του Γερουκλάνου , του Μπιτσαξή ή του Νικητιάδη. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ή ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ : " ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ". ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ, που το παίζουν δήθεν σκεπτόμενοι. ( Παιδιά εκείνος ο εκδορέας ο Νικητιάδης είπε οτι " οι εικόνες αυτές αμαυρώνουν το έργο του πρωθυπουργού" , ΩΡΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΦΕΛΛΟ.  Βρε νούμερο, με αυτήν την φάτσα τι άλλο να αναλάβεις; Ακόμα δεν τσιμπιέσαι που είσαι και υπεύθυνος πολιτισμού; Δηλαδή μέχρι κι ο Ζαχόπουλος ωραιότερος ήταν).
         Το ντέρμπυ ανέδειξε καθαρά την έλλειψη παιδείας που έχει αυτός ο λαός. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΑΠΑΡΑ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΕΙ Ή ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΣΥΛΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ.
       ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ. ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ REPLAY ΣΕ SLOW MOTION ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΠΟΤΑΣ ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ.
       Ενώ υπάρχουν παλαίστρες, γυμναστήρια, εύκολα μουνιά, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ Ή Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ. ΚΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΕΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΩΜΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΥ.
      Έμεινε κάτι εδώ; Αμέ. ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ. ΝΑ ΜΠΑΖΩΝΕΙΣ ΡΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ, ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΓΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ή ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΔΑΣΗ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΟΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.
       ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΛΥΝΤΗΡΙΟΥ Ή ΚΟΙΝΟΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ. ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ, που αυτό και μόνο αυτό θα αποδείκνυε τον πολιτισμό , δηλαδή την δημόσια συνεύρεση αλλόθρησκων σε ένα γήπεδο, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΚΟΣΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, που όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ Ω ΚΑΦΡΟΙ ΥΜΝΕΙΣΤΕ ΜΕ.
          ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. "ΠΟΥΝΤΟ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ, ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ".
            ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.
       ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ; ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΑΓΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΣΑΝΤΕΣ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ. 

62 σχόλια:

  1. Με τον παρα του γαμαει... οτι βρει μπροστα του.Το αν εχει δικιο η οχι χανεται στα βαθη του ελληνικου πολιτισμου,τρομαρα μας!Διαπλεκομενος δεν γινεται να μην ειναι,ισως οχι τοσο οσο ο "παππους",αλλα ειναι...Δεν πας να παρεις μια εκ των 5 πρωτων και καλυτερων ΔΕΚΟ,αν πρωτα δεν κανονισεις τα αντισταθμιστικα.Και μιλαω για εκτος ποδοσφαιρου,γιατι στα εντος η ιστορια επαναλαμβανεται,παλι εχουμε κοντρες οικογενειακο-φιλικες,αφου το ειπε κι οιδιος αλλωστε.30 χρονια φιλοι ησαν.Οπως καποτε παιχτηκε στα ζαρια ποιος θα παρει τον Ολυμπιακο και ο χαμενος πηρε τον Παο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,

    Ποτε δεν αλλαξοπιστησε φιλε μου. Παντα ετσι 'σκεφτωταν' και παντα αυτα επιζητουσε για να επιβεβαιωθει.
    Νομιζε 'λανθασμενα' οτι αυτη η φιλοσοφια και η σταση ζωης του θα επιβεβαιωθει απο την ΑΕΚ.

    Και αν η χρονολογιες ειναι οι αναφερωμενες γι αυτο ακριβως αρχικα ηταν ΑΕΚ, γιατι τοτε πριν 14-18 χρονια ηταν με τους νικητες.
    Μολις ειδε οτι γυρναει το ζαρι, εν μια νυκτι πηγε με τους επομενους 'νικητες'.

    Μονο που οι αληθινοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και οχι οπως ο αμορφωτος αποκαλει ΑΕΚτσηδες, υποστηριζουν την ομαδα και το σωματειο απο αποψη και γνωση και οχι απο φραγκα, κουπες και 'νικες'.

    Εξαλλου αυτο , οπως λες, δεν ειναι και η Ελλαδα?
    Πασοκτζηδες που απο τα ζιβαγκο βρεθηκαν με αμυθητες περιουσιες, κουκουεδες και συνασπισμοι που ειναι οι πιο πλουσιοι πολιτικοι στην Ελλαδα και δεξιοι που πανω στην πεινα τους ξεπουλανεκαι τρωνε νομιμα αλλα ηθικα.

    Με την διαφορα οτι αλλαζουν ταμπελες και προσωπεια αλλα οχι προσωπα.

    Νομιμοι αρα ηθικοι, παραγεγραμενοι και χαρτινοι πρωταθλητες, crocus και επιδοξες γουρουνοκεφαλες που βγαζουν την αμαθεια τους και την υποκουλτουρα τους μεσω κομπλεξ επιδειξης δυναμης??? και χρηματων.

    Κυβερναει ενας τυπος που ο ιδιος του ο πατερας τον φωναζε βλακα και δεν του εδινε οχι το κομμα αλλα ουτε κανα σοβαρο υπουργειο να τρεξει.
    Που προτιμησε τον Σημιτη!!!!!! αντι αυτον για διαδοχο εστω με 'ελεγχωμενη εκλογη' μεσω του κομματος..

    Στην αντιπολιτευση ο αρχηγος ειναι ενας τυπος που ειχε ριξει την κυβερνηση του κομματος του αποδεχωμενος τα λεφτα του crocus, καταγγελωντας την σαπιλα (τοτε) στο κομμα του, και εχει πλεον απεναντι την αξια θυγατερα του δρακουλα που στα 60 της ως νεα Σαμαρου, ανακαλυπτει την βρωμια στο κομμα που η ιδια ηταν ΥΠΕΞ και ο μπαμπας της προεδρος και πρωθυπουργος. Στο ιδιο κομμα που ο αδελφος της ειναι ενεργος βουλευτης..

    Και ολοι παντα με την ασυλια τους αλλαζωντας ως χαμαιλεωντες χρωματα και κομματα αλλα παντα με τον ιδιο στοχο.

    Τον τιτλο και την ασυλια για να 'γαμησουν'.

    Ακριβως οπως ο γνωστος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. monegasce μακαρι να το επαιζαν στα ζαρια.
    Θα ειχε και μια δοση τυχης και θα ηταν πιο δικαιο.
    Στο ταβλι στο παλιο γραφειο των Βαρδινογιαννιδων παιχτηκε και ο χαμενος πηρε τον ΠΑΟ.

    Μπαζο απο τοτε η αλογοτροφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημερα παιδια.
    Διαβαστε και γελαστε. Ιδιοφυης προταση των "επιφανων", για την κατασκευη του γηπεδου:

    "Διαβάσαμε, προ καιρού, στον αθλητικό και πολιτικό τύπο ότι η Πολιτεία, δια των αρμοδίων Υπουργών και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, δήλωσε ότι δεν θα διαθέσει ούτε ένα ευρώ σε ανώνυμη εταιρεία, όπως είναι η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. για να φτιάξει γήπεδο. Σ' αυτό οι ως άνω αρμόδιοι έχουν απόλυτο δίκιο γιατί δεν μπορεί να ενισχύει η Πολιτεία κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρείες , όπως είναι οι Π.Α.Ε. ..."

    Ναι, αλλα το καλο το παλικαρι ξερει και αλλο κιτρινομαυρο μονοπατι.

    Οποτε λοιπον προτεινουν : " ...Με το δεδομένο αυτό, δηλαδή την ιδιοκτησία του οικοπέδου, η στρατηγική χρηματοδοτήσεως στηρίζεται στην κοινή λογική και την ισχύουσα συναλλακτική πρακτική που εφαρμόζει κάθε οικογενειάρχης στη σημερινή εποχή . Σήμερα, όποιος έχει αστικό οικόπεδο, , χωρίς να έχει ρευστά χρήματα και θέλει να κτίσει σπίτι για την οικογένειά του έχει τρείς επιλογές : α) ή να παραχωρήσει το οικόπεδό του σε εργολάβο, με αντιπαροχή, β) ή να λάβει δάνειο από Τράπεζα και να το κτίσει μόνος του, με εργολάβους που θα επιλέξει και γ) ή να γίνει συνδυασμός των προηγούμενων δύο επιλογών, αν διαπιστώσει ότι τα αναμενόμενα εισοδήματά του από την εκμετάλλευση του ακινήτου, δεν επαρκούν για την πληρωμή των τοκοχρεολυσίων.

    Και αρα: "...Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 10 του Ν. 2725/1999, ειδικά η περιουσία των αθλητικών σωματείων, σε περίπτωση διαλύσεώς τους, περιέρχεται στη Γ.Γ. Αθλητισμού, δηλ. στο Δημόσιο και συνεπώς τα αθλητικά σωματεία αποτελούν, στην ουσία, Κρατικά Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, δηλ. οργανισμούς που ανήκουν στο Δημόσιο , όπως οι Δ.Ε.Κ.Ο . και στην ουσία διαχειρίζονται δημόσια περιουσία. Δηλαδή, με άλλα λόγια, στην ουσία το γήπεδο ανήκει στο δημόσιο και το Α.Σ Α.Ε.Κ. έχει, απλά, την διαχείρισή του.

    Οποτε : "...Με βάση τα ανωτέρω το Αθλητικό Σωματείο μας, δικαιούται και νομιμοποιείται να λάβει από το Δημόσιο:α) άμεσες ή έμμεσες (ΟΠΑΠ κ.λ), οικονομικές ενισχύσεις, όπως έχει γίνει προς άλλα αθλητικά σωματεία για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. β) εγγυήσεις από το Δημόσιο για τη λήψη δανείου, όπως ακριβώς και οι διάφορες ΔΕΚΟ και λοιποί οργανισμοί του Δημοσίου.

    Αυτα ειναι ! Οχι μαλακιες τωρα. Εδω μιλαμε για θαυματα. Δεν νομιζω να απορει κανεις σας γιατι φτασαμε στο ΔΝΤ.
    Και για πιο λογο τα παντα πανε στην πιο κατω κατηγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι για να κανουμε και λιγο πλακα:

    Στου 'Ψαρρα' λεει εχτισαν (παλι) την ΑΕΚ το αγαμιδι, τα υπολοιπα αγαμιδια, και ο Μανωλης.

    Ανοιξε ταβερνα το Αρναρ? Και ειπατε να το στηριξετε?
    Προτεινω chef τον Φιολουσον, γκαρσονι τον Γκελα και στη λαντζα ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΟΛΔΑΒΟΣ που ξερει και την δουλεια, μιας και ποδοσφαιρηστης σιγουρα δεν ειναι.

    Ρε συ Μανωλη σε παρακαλω μην χτισεις αλλο.
    -8 την πηρες και απο το πολυ χτισιμο και την δουλεια σου ειμαστε στο -26.

    Αστο το ρημαδι μισοτελειωμενο ΜΠΑΣ και γλυτωσουμε το double score.

    Aστο το ρημαδι, πηγαινε χτισε την Σεβιλλη.. που μας τα εχεις πριξει λες και πηρες και τιποτα εσυ τρομαρα σου.

    Ενας Ραβουσης εισουνα με την ομαδα του Ραμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ ! ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΜ' ΤΟ ΑΛΛΟ; Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο "ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ".
    " ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ".
    ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο "ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΑ" ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( σπίτι του ) ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ.
    ΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαι αν αναρωτιεστε ποιοι ειναι οι "Ζαπατιστας του γλυκου νερου" που θελουν η ΠΑΕ να μετατραπει- λεει- σε ΠΑΕ κοιωνικης βασης η καατι τετοιο,ειναι μικρομετοχοι και μελη του Α.Σ. ΑΕΚ.
    23 καμπαλερος κατ'αρχην.."και συνεχιζουμε".
    Δηλαδη,ξυσε τα αρχιδια σου με εναν γκασμα.

    Οι οποιοι ενω την "επεσαν" ταχα στους διοικουντες στην αρχη "ξεκοκκαλιζοντας την συνεντευξη του Αδαμιδη στα "ΝΕΑ", εν'τουτοις επανερχονται με προτασεις. Και με εισοδο στην "κοινονικοποιημενη" ΠΑΕ,-με τα λεφτα του κοσμακη βεβαιως-βεαιως, ο οποιος δεν θα μεινει παραπονεμενος αφου και αυτος θα ειναι συμμετοχος- να αγοραστουν μετοχες οχι προς το προτεινομενο 6.40 αλλα προς το "κανονικον" 1.32. (1.20 + 10% για την χαροκαμενη μανουλα)
    Δηλαδη Δημητρη, οχι 6.40 Χ 20.000.000 αρα το 15% της ΠΑΕ. Αλλα : 1.32 Χ 20.00.000 = το 80% της ΠΑΕ.
    (παρτε λεφτα νυν μετοχοι,φυγετε,να διοικησουμε εμεις και να φτιαξουμε και το γηπεδο να'ουμε)

    Και απο το ποσο που θα προκυψει,(γυρω στα 20 εκ υπολογιζουν οι σωτηρες) να δωθουν -λεει- 5 εκ. στην Morgan για να απελευθερωθουν οι παροντες μετοχοι!

    Οι οποίοι "Ζαπατιστας",στη ιδρυτικη τους διακυρηξη απαιτουν "να φυγει το παρασκσηνιο απο την ΑΕΚ και αυτη να διοικηθει ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ..." Αρα αποκαλουν - και πολυ σωστα- κλεφτες και λαμογια τους υπαρχοντες.
    Που ομως θα πρεπει να συνδιαλαγουμε μαζι τους για την κατασκευη γηπεδου και την ΑΜΚ !

    Η πιο επιεικης και ανωδυνη σκεψη που μπορει να κανει κανείς, ειναι οτι προκειται για βλακες. Δηλαδη πνευματικα τεκνα του Παπα.
    Γιατι οτιδηποτε ΑΛΛΟ, δεν τολμουμε προς το παρον να το σκεφτουμε.
    Οχι οτι απαγορευεται βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρηστο το 6,4 παιζει σε ολες τις ΑΜΚ της ΑΕΚ και αυτο ειναι τουλαχιστον υποπτο.

    Οπως υποπτο ειναι και τα 5εκκ για να επεμπλακουν οι μετοχοι. Και γιατι κυριοι να πληρωσει ο επομενος για να επεμπλακουν χρεη του προηγουμενου?

    Αν θελει ο βλακας και οι επιφανεις, που ειναι ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ που μονο οι 21 (και αμα) δεν καταλαβαν οτι ειναι το ιδιο και το αυτο, ας πληρωσει το δανειακι ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΗΡΕ και ας παει στο... καλο.

    Τελικα αυτες οι μετοχες ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ?

    Τελικα ποσο κανει η ΠΑΕ?

    200 που ελεγε ο Τακης?
    1 ευρω που ελεγε ο βλακας?
    και αν κανει 1 ευρω πως γινεται να ζητανε μεσω ΑΜΚ 20εκ για το 24%???

    1 ευρω το 100% και 20εκκ το 24%??

    Ποσο ΠΑΠΑΤΖΗΔΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΙΣΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελος, να θεσω ενα ευλογο ερωτημα στους προς το παρον και στο εγγυς μελλον παραμενοντες "23" :

    Αντιτειθονται στην δημοσιοποιηση του διαχειρηστικου ελεγχου, γιατι -λεει- μαθαινουν τα μυστικα μας και τα στοιχεια μας εχθροι και ανταγωνιστες.
    Παει καλα.
    Σε περιπτωση που η ΠΑΕ, αν ολα πανε "κατ'ευχην" και μετατραπει σε "κοινονηκοποιημενη ΠΑΕ" με διασπορα των μετωχών,αναλογικη συμμετοχη στα της διοικησης απο τον κοσμο κλπ. τοτε ενας αναλογος διαχειριστικος - η οποιος αλλος- ελεγχος, θα ηταν σωστο η και επιβεβλημενο να βγει στην δημοσιοτητα;
    Αν οχι,γιατι; Αφου πλεον ο κοσμος μετεχει και πρεπει να ξερει.
    Αν ναι,τοτε γιατι να μη μπορει και τωρα ο κοσμος να γνωριζει τα πεπραγμενα η τις παραλειψεις των διοικουντων,αφου και ετσι,με λεφτα ΔΙΚΑ ΜΑΣ γινεται η-οποια- διαχειρηση;
    Εκτος και αν, τα απλα η τα διαρκειας τα παιρνουν καποιοι αλλοι και οχι ο κοσμος.
    Εκτος και αν, καθε αγορα αναλωσιμων η αλλων ειδων δεν την κανει ο κοσμος
    Εκτος και αν, τα οποια εσοδα που προκυπτουν απο χορηγους,τηλεοπτικα δεν ειναι γιατι ελεω του κοσμου εισρεουν.
    Τωρα ειναι ασυμφορο εταιρικα να δημοσιοποιουνται τα στοιχεια,ενω με την "διασπορα των μετοχών" θα υπαρξει καποια ηθικη υποχρεωση για γνωστοποιηση αυτων;
    Το ενδιαφερον και το οποιο συμφερον του κοσμου να γνωριζει,εχει να κανει με την οποια συσταση η εταιρικη μορφη εχει η ΠΑΕ;
    Εκτος και αν, και τοτε, θα ειναι απαγορευτικο να διαδιδονται στοιχεια. Και θα ειναι ολα στο σκοτος.
    Κατι σαν τα κεντρικα γραφεια του ΚΚΕ δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα σου απαντησω αμεσως:

    Οι μετοχες ειναι χαρτοπετσετες και η ΠΑΕ δεν αξιζει ΟΥΤΕ ενα ευρω.

    Εχω ενα μαγαζι με χρεη τα οποια ειναι 10 φορες μεγαλυτερα απο τα οποια περιουσιακα στοιχεια εχει.
    Συν οτι η πελατεια της ειναι σταθερα μειούμενη.
    Και οι νεοι νομοι που την αφορουν,ειναι καταδικαστικοι για το μελλον της.
    Ερχεσαι να την "αγορασεις";
    Ποσα θα εδινες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ BUSINESS PLAN ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα οσα εχω δωσει εδω και 3 χρονια στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α

    ουτε για διαρκειας
    ουτε για απλο εισητηριο
    ουτε στην nova (την εκοψα το 2007)
    ουτε φανελλα (αν καιδεν ξερω πως κρατιεμαι για μια Αργυριου η Νταντομο)
    ουτε φυσικα μπρελοκ-κασκολ κλπ

    ουτε απ΄εξω που λενε, αλλα κυριολεκτικα

    Εγω λεφτα στο αγαμιδι να κανει ΣΚ στο Λονδινο, στο βαζελοκαπετανακη στο κοσματο στον αρναρ να κανει διακοπες 20 μερες μεσουσις μεταγραφικης περιοδου και καπακι να προτεινει Μολδαβους μπεταζηδες, στον Μανωλη να μου πουλαει οραμα και Σεβιλη και κυριως στο παπατζη ΔΕΝ ΔΙΝΩ.

    Η Ριζουπολη (αν μας πεταξουν εξω τελικα) θα φενεται αχανης του χρονου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. steven στο scenario manager βαλε τα κατωθι:

    μετοχη @ 6,4
    μετοχη @ 1,2 + χατζημουσσοσημο
    μετοχη @ αι στο διαολο

    να δουμε ποιο ειναι το πιο βιωσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Steven: Ο.Κ.
    Εγω απλα αποριες εκφραζω και παρατηρω πραγματα τα οποια "κουτουλανε" μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. 2 ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομιζα οτι κανετε πλακα steven και χρηστο...αναμενω.

    Απολογία-μνημείο από τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια του ντέρμπι. Υποστήριξε ότι οι οπαδοί μπήκαν για να πανηγυρίσουν και ότι τους επιτέθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού! Επιπλέον
    Περπατούσαν αργά, παρόλο που οι υπεύθυνοι του γηπέδου τους έλεγαν να βγουν τρέχοντας για να μην έρθουν σε επαφή με τους οπαδούς που έμπαιναν στον αγωνιστικό για να πανηγυρίσουν, υποστήριξε η υπερασπιστική γραμμή των Πειραιωτών...

    Οσο για το διασημο i screwed you του Βαγγελα, μαλλον εννουσε σου εφτιαξα ενα screwdriver βρε χαζο-Σισε να δροσιστεις απλα το παιδι ειναι του λιμανιου και παρανοησες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ 4 ΒΙΝΤΕΟ:
    Α. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟ.
    Β. ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΡΑΤΙΑ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
    Γ. Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ, ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΥΛΟ.
    Δ. Ο ΛΕΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι πληφορίες που έχω λενε ότι,οι δαρμένοι( οπαδοί του Ολυμπιακού)θα καταθέσουν μηνύσεις εναντίων των Σισέ,Λέτο και Σαριέγκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Χοντρούλης είναι και παραείναι διαπλεκόμενος.
    20% στον Σκαϊ αγαπητέ Στήβεν έχει ο σαμπρέλας.
    Ισως όχι με τα μπούνια μέσα στην διαπλοκή,αλλά είναι.Και κάνοντας αυτή την κίνηση(αγορά σταθμού) σκοπεύει να μπει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και ομως θα δειτε οτι θα φαει 1 με 2 αγωνιστικες.Ετσι σφυριξε ενα πουλακι χθες βραδυ.
    και αν ειναι 2 πεφτει και η ΑΕΚ μεσα πραγμα δυσκολο

    εδω θα μαστε..να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Φεβρουαρίου, 2011 16:22

    Μου θυμίζει κάτι ταινίες για τη μαφία: "Γλίστρησε κι έπεσε πάνω στο μαχαίρι"...."Καθάριζε το όπλο του και εκπυρσοκρότησε επάνω του 18 φορές"..."ξυριζόταν και του γλίστρησε η φαλτσέτα και του έκοψε τη γκαρωτίδα σε 3 σημεία"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η πιθανοτητα να τιμωρηθει ο βαζελος με βαρια καμπανα,ειναι υπαρκτη.
    Δηλαδη: με-αλλους τρεις- βαθμους μειον,περαν αυτων οι οποιοι εχαθησαν, με κατακυρωση-ξανα μανα- του αγωνα υπερ του γαυρου, συν αλλου τρεις βαθμους στην ομαδα του "Περαια μου- Περαια μου"για ψυχικο κλονισμο,τιμωρια 10 αγωνιστικων κεκλεισμενων των θυρων για τα εντος των βαζελων, και 5 εκ. προστιμο στον Γοντικα γιατι σταματησε το προωρα το βολει, και υποχρεωτικο ξυρισμα στο μισο μουστακι του "καπετανιου".Το ποια πλευρα θα κοπει,μπορει να την επιλεξει και ο ιδιος.

    Και οταν ανεβει ξανα σε "μπουθ", να παρουσιαζεται με την καλη του πλευρα. Την μουστακωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαραλαμπε και πιο πριν ειχε τον ΕΤ που τον εδωσε στην Γιαννα.
    Και εχει πολλες και καλες σχεσεις με το Μητσοτακεικο.
    Οταν ομως εισαι με 2 εισηγμενες στο NYSE εκ των οποιων αντλησες 860εκκ, δεν ειναι παραλογο να κανεις επενδυσεις και μπασιματα.

    Δεν σε κανει αυτοματα διαπλεκομενο γιατι τοτε ο Ρεστης θα ηταν ο ιδιοκτητης της Ελλαδας με τοσες συμμετοχες.

    Ειναι λογικο σε αυτα τα νουμερα να παιζεις μπαλλα σε διαφορετικα μαγαζια. Το αντιθετο ειναι παραλόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έλα ρε DIMI τώρα,λογικό μεν αλλά αγορά σταθμού,εφημερίδας και ότι έχει να κάνει με media έχει ένα σκοπό:προστασία και επιβολή απόψεων.Φυσικά εκεί έρχεται και η διαπλοκή.
    Γιατί ο Ρέστης καμιά παρθένα ήταν;
    Όταν αγόρασε τις μετοχές Γερολυμάτου και τις ξαναπουλούσε μετά τι έκανε;Εμπόριο μανταρινιών;Γιατί του ήρθε ο πόνος και αυτουνού με τα media;Ή να στο πω διαφορετικά, η Γιάννα όταν αγόρασε εφημερίδα τι είχε στο μυαλό της να κάνει;πρόσεξε,δεν μιλάω για τους Ολυμπιακούς αγώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. «Η πορεία μας από εδώ και στο εξής θα εξαρτάται και από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο»
    Χα,δεν το λέω εγώ παλικάρια,ο φίλος μας ο Παπακωνσταντίνου το λέει.
    Σιγά τα καινούργια που μας είπε δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΕΧΡΙ 2 ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΟΣΦΠ. ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μα δεν λεω το αντιθετο, ουτε οτι καποιος ειναι παρθενα.
    Διαπλοκη ομως ειναι να κανεις εκμεταλευωμενος την επιρροη σου δουλειες με το κρατος σε περιεργες συμβασεις η να σε καλυπτει σε περιεργες δουλειες με εφοριες προστιμα αδειοδοτησεις κλπ.

    Ο crocus που τιμολογουσε ολη τη siemens στον ΟΤΕ μεσω Ιντρακομ, η ακομηκαι σημερα πουλαει τα coronis τερματικα και το lotos software αποκλειστικα στον ΟΠΑΠ (βγαζωντας ακυρους-αγονους διαγωνισμους επι σχεδον 10 χρονια) αυτο ειναι διαπλοκη. Ενημερωτικα σου λεω οτι ενα τερματικο coronis που ειναι ενα απλο PC στην ουσια με μια καρτα δικτυου και μι οθονη touch screen με ενα feeder scanner τιμολογουταν απο την Intralot στον ΟΠΑΠ προς 4,500 ευρω προ ΦΠΑ..
    Μιλαμε για κατι που ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ και πολλα σου λεω.

    Η Ελλαδα εχει 5,500 πρακτορεια με minimum 2 μηχανακια μεσα.
    do the math και βαλε και τα συμβολαια εγκαταστασης και συντηρησης μεσα..

    Μεχρι στιγμης ο Βαγγελας δεν εχει κανει δουλεια με το κρατος ουτε ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ οι δουλειες του επηρεαζωνατι απο αυτο γιατι πολυ απλα ειναι εξω.

    Οσο για την Γιαννα οτι ειχε μεσα σιδερο πηγαινε στη Χαλυβουργικη. Γι αυτο μας επιξε στο σταδιο και στο μπετο η καριολα. Και τα βαλαμε μετα εκει που ξερουμε ολοι.

    Ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ, ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΘΕΛΕΙ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. steven καλες οι συγνωμες αλλα (γνωμη μου) παμε για μια.
    οχι τιποτε αλλο αλλα το αγαμιδι ειχε βγαλει γλωσσα κιολας στο ΟΑΚΑ και ο Βαγγελας δεν ξεχνα ειδικα οταν εκανε και την εξυπηρετηση με την Νταντι του ειχε χτυπησει (με το δικιο του εδω που τα λεμε) ασχημα.

    και τα φραγκα ειναι και καλα στο ντερμπυ μιας και δουλευουν φουλ ολα τα μαγαζια στο συγκροτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Steven,μπορεί να θέλει να απαλαγεί απο τον σταθμό αλλά προς το παρόν απολύει δημοσιογράφους που τολμήσανε και είπανε για το ντού που έκανε ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο επόπτης δεν είδε τον Ριέρα; Διέλαθε της προσοχής του επόπτη και του 4ου διαιτητή; Σαφώς την είδε ο τέταρτος και δεν την έκρινε αντιαθλητική. Δεν μπορεί να ληφθεί η δυνατότητα μέσω του βίντεο να εγκληθεί ο κατηγορούμενος. Ο βοηθός που είναι στην πλευρά που γίνεται η φάση και ο 4ος μπορούσαν να ειδοποιήσουν τον διαιτητή. Ο ισχυρισμός της υπεράσπισης είναι ότι δεν μπορεί να γίνει χρήση του βίντεο ως αποδεικτικού μέσου εφόσον δεν υπάρχει καμία αναφορά στο φύλλο αγώνος. Ο επόπτης βλέπει τη φάση και κρίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα.Δεν δεχόμαστε την πράξη της βιαιοπραγίας. Η συμπεριφορά του παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν είναι γρονθοκόπημα ή απόπειρα γρονθοκοπήματος. Τρέχει πίσω από τον παίκτη για να διαμαρτυρηθεί για τις προηγούμενες συμπεριφορές του. Αυτό που έχει πρόθεση να κάνει και αυτό που επιχειρεί, άλλο να φαίνεται διαφορετικά, είναι να τον σπρώξει δυνατά. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος φαίνεται ότι το χέρι του ακουμπάει το κεφάλι του παίκτη της ΑΕΚ. Πρόθεσή του είναι να τον ταρακουνήσει. Προσπαθεί να τον προλάβει και να τον ταρακουνήσει. Δεν υπάρχει μπουνιά...

    AYTA ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΙ ΝΙΟΝΙΟΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ..ΑΓΑΜΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οσοι μπουκαραν με μεριδια σε ΜΜΕ καθε λογης, παιρνουν τα αρχιδια τους τωρα και ψαχνουν πορτες να φυγουν.
    Μια ηταν η ευκαιρια για κονομα απο το κρατος. Δηλαδη,μεχρι προχθες. Παπαλα τωρα.
    Αλλιως υπελογιζαν τα παιδια και αλλιως ηρθαν.
    Οχι, για να μη νομιζουμε κι'ολας οτι δεν κανουνε λαθη η αστοχιες. Η οτι ειναι τιποτα απογονοι του μαντη Τειρεσια.
    Οπως ακριβως εγω και εσυ κανουμε λαθος εκτιμησεις, η τα "κοζα" αλλαζουν και υπαναχωρουμε,το ιδιο συμβαινει και με τα πλουσιοπαιδα.
    Θεμα αριθμων ειναι η διαφορα.
    ============================
    Τεραστιο μακελειο στην Λυβιη. Μιλανε για εως και 10.000 νεκρους. Τυφλα να εχει ο Τσαουσεσκου.
    Και τα "Αιγυπτιακα" μοιαζουν παιδικη χαρα μπροστα σε αυτο.
    Αυτα ειναι τα καθαρματα.Αυτοι ειναι οι βρικολακες. Με τους οποιους συνετρωγε η συντρωγει η "ανεπτυγμενη Δυση". Δηλαδη οι Βισιγοτθοι.
    Και κοσμακης παλι στη μεση,παλι στη μεγγενη,παλι να γινεται κιμας.
    Να μπορουσε μονο για λιγο να αισθανθει την δυναμη του.
    Να μπορουσε μονο να σταθει σαν ενας ανθρωπος στα λιγα μουνοπανα που τον διαφεντευουν.
    Να μπορουσε να γινει ενα σωμα,μια γροθια,να τα γαμισει ολα να τελειωνουμε.
    Αλλα πως; "Σαρξ εκ της σαρκος". Και "Λερναια υδρα".
    Αμοιρε κοσμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. φιλε Χρηστο

    στο πρωτο σκελος βγηκε βρωμα για ενωση?? mega star.Αν παμε σε κατι τετοιο επιτελους το 'δελτιο' του ΘΑΣΟΚ (sorry του mega) με την Τρεμη επιτελους θα βρεθει στην θεση που του αξιζει διπλα στη Πετρουλα.

    στο δευτερο σημερα το πρωι ακουγα για ελευθερους σκοπευτες που αυτο το ΚΑΘΑΡΜΑ εχει αμολησει και ριχνουν στο κοσμο..
    και ο Ομπαμα οσο δεν θιγωνται ο αμοιρος λαος του Κουβειτ και ο καταπιεσμενος του Ιρακ (με τα πετραιλεα τους) σφυραει αδιαφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Walt Disney Co. and Viacom Inc.’s Paramount Pictures are among Hollywood’s biggest movie studios that lost a piracy lawsuit in Australia as an appeals court upheld a ruling that a local internet provider wasn’t responsible for customers illegally downloading films.
    Village Roadshow Ltd.’s Roadshow Films led the companies trying to stop iiNet customers from using BitTorrent software to illegally download copyrighted films, in a precedent-setting case for all Internet providers in Australia. A ruling in the studios’ favor would have made all Internet providers liable for their customers’ conduct.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για το πρωτο σκελος: Το μαζεμα και οι συγχωνευσεις ειναι πλεον της μοδος. Και αναγκη και κοψιμο βεβαια.
    Το ξυραφι που πεφτει σε ραδιοφωνα, tv και εντυπα ειναι ανευ προηγουμενου.
    Τωρα θα δουν τι "αγαπη" και "σεβασμο" και "αλληλοεκτιμηση" νοιωθουν τα μεγαλοστελεχη των μεσων,με τα αφεντικα τους".
    "σε χρειαζομαι, μου κανεις την δουλεια μου και σε εχω στα ωπα-ωπα. Δεν σε χρειαζομαι πια;Σου τραβαω μια κλωτσια στην ανοιχτη σου την κωλαρα και σε πεταω απο το παραθυρο.
    Ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις οπου τα παρελκομενα της κρισης σε κανουν να γελας και να πιανεις τρυφερα τα αρχιδια σου απο ευχαριστηση.

    Για το δευτερο σκελος : Ολοι οι απανθρωποι που αναγκαστικα φορανε την προβια του ανθρωπου,ισα-ισα για να ξεγελουν,την ιστατη στιγμη βγαζουν την μασκα.
    Οταν εισαι 30-40 χρονια στην εξουσια και κοιτας αφ'υψηλου τους υποτελεις, οταν ερθει η-αναποφευκτη- ωρα της "αποχωρησης" πολυ στεναχωριεσαι και πολυ ζαλιζεσαι.

    Ο κοσμακης ειναι ενα μεγαλο προβατο. Που ενω βλεπει καθε χρονο το "Πασχα του",εκεινο συνεχιζει να παραμενει μαντρωμενο.
    Τι να πεις; Κριμα μονο για τους αφταιχτους. Δηλαδη τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ..
    ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To πιο πιθανο Θωμα ειναι να παιξουμε με αδειες κερκιδες.
    Μεχρι να τελειωσει- και αυτο- το πρωταθλημα του κωλου, τα ντερμπυ θα ειναι στην μπουκα.
    Εμ πως νομιζεις οτι λυνει τα προβληματα η "πολιτεια";
    Μπαμ-μπαμ. Μεχρι να πεις κιμινο. Οχι παιζουμε.
    (μεχρι βεβαια το κακο να ερθει απο αλλου. Απο κανενα "γυναικειο βολευ" ας πουμε.)
    Αν και εδω που τα λεμε, εμας αυτο μας συμφερει,αφου οπως απεδειχθει και στο ματς με τον νιονιο, καταφεραμε και απεσπασαμε αρκετα ευκολα την ισοπαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ. ΠΑΛΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΕ. ΠΗΓΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ; Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ.
    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ TRANSFER LIST ( SKOKO, ΜΑΝΩΛΑΣ ) ΚΛΠ.
    Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΜΠΑΧΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φωτιά στους λογαριασμούς για επαγγελματίες, αγρότες, ΟΤΑ, βάζει η πρόβλεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για πλήρη απελευθέρωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος ως το τέλος του 2011.

    Σύμφωνα με την έκθεση της Κομισιόν για την τρίτη αξιολόγηση της πορείας εφαρμογής του μνημονίου, θα εξαιρεθούν τα οικιακά τιμολόγια.

    Εφόσον το μέτρο εφαρμοστεί, τα τιμολόγια θα διαμορφώνονται ελεύθερα, με τους κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης και του ανταγωνισμού μεταξύ της ΔΕΗ και των εναλλακτικών προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας.

    Τα τιμολόγια για τις μεγάλες επιχειρήσεις, που τροφοδοτούνται από το δίκτυο υψηλής τάσης, έχουν ήδη απελευθερωθεί.

    Στην έκθεση της Κομισιόν αναφέρεται σχετικά με τα τιμολόγια του ηλεκτρικού, ότι το σύστημα των ρυθμιζόμενων τιμολογίων αναμένεται να μετασχηματισθεί σταδιακά ώστε να αντανακλά τις τιμές χονδρικής, με εξαίρεση τοις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών για τις οποίες η κυβέρνηση θέσπισε πρόσφατα το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

    Ως επόμενο βήμα, προβλέπεται η κατάργηση των ρυθμιζόμενων τιμολογίων για τους μη οικιακούς καταναλωτές ως το τέλος του 2011.

    Χωρίς αναφορά στην πώληση λιγνιτικών μονάδων

    Η έκθεση της Κομισιόν δεν επανέρχεται στο θέμα της πώλησης του 40 % των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, που είχε προταθεί πέρυσι και είχε απορριφθεί από την κυβέρνηση.

    Σε αντιστάθμισμα αυτής της πρότασης και στο πλαίσιο της πρόσβασης τρίτων στη λιγνιτική παραγωγή της ΔΕΗ η κυβέρνηση πρότεινε ανταλλαγή ενέργειας παραγόμενης από λιγνιτικούς σταθμούς της ΔΕΗ με αντάλλαγμα προς τη ΔΕΗ τη διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας ίσης αξίας σε άλλο Κράτος-Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ("swaps").

    Η πρόταση αυτή είναι υπό αξιολόγηση και, σύμφωνα με την ΕΕ, τα μέτρα αυτά μπορούν να αρχίσουν να εφαρμόζονται από τα τέλη Μαρτίου.

    Η Κομισιόν διατηρεί επιφυλάξεις για την πρόταση να ανατεθεί σε επιτροπή υπό τον ανεξάρτητο διαχειριστή μεταφοράς και η διαχείριση των υδροηλεκτρικών ενώ επισημαίνει και καθυστερήσεις στο διαχωρισμό των δικτύων μεταφοράς και διανομής της ΔΕΗ.

    Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο "μνημόνιο", ως το τέλος Μαρτίου θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του σχεδίου για άνοιγμα της λιγνιτικής παραγωγής και ακόμη:

    *Να παρουσιαστεί σχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς στο μη διασυνδεδεμένο σύστημα (νησιά).

    *Να ξεκινήσει η ανάθεση της διαχείριση των υδροηλεκτρικών σε ανεξάρτητο φορέα.

    *Να ξεκινήσει η εφαρμογή του μηχανισμού προκειμένου ως τον Ιούνιο του 2013 οι λιανικές τιμές να αντανακλούν τις τιμές χονδρικής, εκτός από τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών.

    *Να θεσπιστεί ο διαχωρισμός του δικτύου μεταφοράς.

    *Να ενισχυθεί η ανεξαρτησία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

    H αλλιως: "Καλημερα ηλιε καλημερα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΓΩ ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ..ΚΑΙ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΜΕΣΑ..ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ AEGEAN POWER.ΜΕ 300 ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 15% ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΗΔΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..
    ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Να μην αρχισουμε να μετραμε ποσοι θα φυγουν, γιατι θα ειναι ασυμφορο.
    Να δουμε ποιοι θα μεινουν καλυτερα.
    Χμ...... παμε λοιπον: (.............................................................................................................) δεν βρηκα καποιον στην λιστα. Αληθεια λεω.
    Εκτος απ'τον Αμντουραχμανι.
    Παμε στο προπονητικο τιμ: (.............................................................................................................) και εδω παπαλα. Ισως μονο ο Κολα,για να παρακολουθει την εξεληξη του Αμντουραχαμανι.
    Ας παμε και στη διοικηση: (..............................................................................................................) Μαλλον μενει η Αγγελικη για να παρακολουθει τον Κολα που θα επιβλεπει τον Αμντουραχμανι.

    8======) αυτο ειναι ενα καθως πρεπει πεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
    ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ , ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ..

    ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΝΕΙ
    ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ,ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θωμα, οσο αφορα στην aegean power, εχω ακουσει οτι εχει καποιες δυσκολιες οσο αφορα στην εισδοχη της στο οικιακο πελατολογιο. Διαδικαστικα θεματα αλλα και θεματα προωθησης και μαρκετινγκ που την καθιστουν -προς το παρον- καπως ξενη και αγνωστη στο ευρη κοινο.
    Βεβαια η μειωση του τιμολογιου σε σχεση με το ληστρικο της ΔΕΗ ειναι δεδομενο και για αυτο σε διαβεβαιω και εγω.

    Η εν λογω εταιρεια βεβαια δραστηριοποιειται με μεγαλη επιτηχια στην υψηλη και μεση ταση,δηλαδη σε οργανισμους,εργοστασια κλπ.

    Θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΘΩΜΑ: ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΝΩ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ, Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΓΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ. ΗΔΗ Η ΔΕΗ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ.
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΩΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΞΥΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Φεβρουαρίου, 2011 21:16

    Εννοεί η ξυλεία για καύση και θέρμανση. Όχι αυτά που καίμε για να χτίσουμε το καλοκαίρι, τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΑ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ Ή ΤΗΝ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ. ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗΒΕΝ..
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ? ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΥΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και το βρισκω λογικο το να μπαινει ειδικος φορος καταναλωσης στα ξυλα.
    Εδω,στην Ελλαδα,τα ξυλα,τα καιμε ορθια και ζωντανα.Σαν δαση.
    Κομενα,δεν εχουν καμια αξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τελικα το χατιρι σου θα γινει Θωμα. Και ο αγωνας μας θα γινει με την τιγανια γεματη.
    1 αγωνιστικη κεκλισμενων και 140 χιλιαρικα προστιμο.
    Αρα η Λιγκα μπορει πολυ καλα να διοργανωσει το πρωταθλημα κυριε Μπιτσαξη. Εφ'οσον τελικα περι μικροεπισοδειων επροκειτο και δεν καταλαβαινουμε και εμεις γιατι τοσος ντορος για "αλλαγες" "αυστηροποιησεις" "μαχαίρια στα κοκκαλα" "καθαρσεις" "εξυγειανσεις" κλπ.

    Μια χαρα τελικα ειναι τα πραγματα και αδικα τρομαζουμε υπερ του δεοντος και υπερβαλουμε με τους φοβους μας.

    Να ειστε καλα που μας καθησυχαζετε και που με τις σοφες και Σολωμοντιες αποφασεις σας,μας δειχνετε τις πραγματικες διαστασεις.
    Ενος "προβληματος" που τεχνιεντως και δολιως εμφανιζεται ως τετοιο απο σκοτεινους κυκλους οι οποιοι αποσκοπουν στην αποδομιση του λαμπρου οικοδομηματος μας, το οποιο με τοσο κοπο και ιδρωτα χτιστικε απο ακαματους ανθρωπους του ποδοσφαιρου.

    Σφοδρα συγκινηση και ριγη μαλακιας με δερνουν συγκορμο.
    Το στομα μου εξηραθει, υγρανθησαν οι οφθαλμοι μου,
    αι ορχεις μου επρισθησαν ωσαν γεωμηλα.

    Υ.Γ. Steven,τελικα ο χαρακτηρισμος των επεισοδιων ηταν "εκτεταμενα" και οχι "ευρειας κλιμακος".
    Αναφερομαι σε εσενα γιατι εχεις εντρυφησει στο θεμα. Και μαλιστα με ολοκληρη αναρτηση αφιερωμενη σε αυτα τα βασανιστικα ερωτηματα, που ταλανιζουν τους ατεγκτους δικαστες μας,στην προσπαθεια τους να αποδωσουν το μεγιστο δυνατο δικαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. «Σε έχω εκτιμήσει απεριόριστα, ξέρω ότι εργάζεσαι σκληρά και πολλές ώρες για την ΑΕΚ σε καθημερινή βάση και δεν σε κρίνω από τα άσχημα αποτελέσματα διότι αναγνωρίζω ότι δεν βρήκες και την καλύτερη κατάσταση στην ομάδα. Οφείλω όμως να σου πω ότι οι συνεχείς αναφορές στο μπάτζετ και στις οικονομικές σκέψεις των μεγαλομετόχων δεν βοηθούν σε κάτι.

    Θα κάτσουμε ξανά το καλοκαίρι στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουμε όλες τις παραμέτρους. Θέλουμε να μείνεις εδώ και του χρόνου Αυτό που θέλω από σένα όμως περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι να προετοιμάσεις την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε το κύπελλο και να διεκδικήσουμε στα πλέι οφ τη δεύτερη θέση. Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν προβλήματα, ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάς, αλλά έχουμε κι εμείς απαιτήσεις»
    ήταν μέρος από τα λεγόμενα του κ. Παππά.
    Το πιάσατε το υπονοούμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Χρήστο: Τελικά το βραδυνό κείμενο έπεται της αποφάσεως, αλλά δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως για γαμήσια μιλάω, και μερικές φορές αξίζει να διαβάζεις το "πριν" μετά.
    Λοιπόν επειδή έχω έχω εντριβές με το θέμα, όπως λες, οφείλω να πω οτι το πιο εύστοχο ήταν το δικό σου σχόλιο: " οι φίλαθλοι του Οσφπ ετοιμάζονται να κάνουν μήνυση σε κάποιους ποδοσφαιριστάς".
    Και ποιά εκτεταμένα; Όπως είπε κι ο Βαγγέλας, " 5 μπήκανε για να πανηγυρίσουν. Κι αν έχουν γίνει επεισόδια πέραν της αντιλήψεως μου, θα τα καταδικάσω".
    Άρα η έφεση είναι εκ των προτέρων κερδισμένη. " ΜΕΜΟΝΩΝΕΝΑ".
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.
    "Αν είχαν υποπέσει στην αντίληψη μου...". ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. ΟΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΚΑΘΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ;
    ΚΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ;
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΕΊΝΑΙ ΟΙ " ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: " ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ...". ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΟΥΣΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Από την πλευρά του ο 46χρονος τεχνικός δικαιολογήθηκε για τις διαδοχικές τοποθετήσεις του σε θέματα εξωαγωνιστικά λέγοντας ότι «στην Ισπανία οι προπονητές μιλάμε πολύ για όλα τα θέματα, αλλά αυτά που λέμε δεν παρεξηγούνται. Κατάλαβα ότι εδώ πρέπει να είμαι πιο προσεχτικός όταν μου ζήτησαν και οι οπαδοί μας» ενώ δεσμεύτηκε ότι «θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να παρουσιάσω μια ΑΕΚ αγωνιστικά και ψυχολογικά δυνατή στα επόμενα ματς».
    Χα χα,πλάκα έχει ο Μανόλο

    Παράλληλα, ο τεχνικός της Ενωσης συμφώνησε με την προοπτική να καθίσουν ξανά οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι στο τέλος της σεζόν και να συζητήσουν αν υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για να τηρηθεί το συμβόλαιο των δύο ετών που υπέγραψαν στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου. «Θέλω κι εγώ να ενημερωθώ για τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες της ομάδας κι αν συμβαδίζουν με τις δικές μου. Δεν σας κρύβω πάντως ότι πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν» είπε σχετικά ο ισπανός προπονητής.
    Ενα εκατομυριάκι Μανόλο είναι αυτό,να το αφήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΑΛΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    Υ.Γ. ΚΟΒΩ ΞΥΛΑ. ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΡΟΣ BERRY KAMPIOTIS: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΝΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΚ. ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ "ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Οταν λες ομαλες τι εννοεις ρε φιλε? Δεν υπαρχουν απεναντι αν υπονοεις στο ποδοσφαιρο.Αν ο Μαρινακης κι ο καθε Μαρινακης σκεφτοταν τους απεναντι θα ηταν αραγμενος σε κανα παγοθραυστικο να βλεπει το βορειο σελας.Αν βεβαια εννοεις απεναντι σε πολιτικο επιπεδο,τοτε να συμφωνησω,αν και οταν μιλαμε για "δουλειες" το δηθεν κομματικο παει περιπατο.Ομοιως και σε οπαδικο,βλεπε Λαυρεντιαδης.
    DIMI,οντως στο ταβλι παιχτηκε.Η ζαρια ηταν για αλλο πραγμα πανω απο τα σφαγεια εδω κατω,στην βιλλα.Μιλαμε για ζαρια 500000δρχ το `80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή