Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

          Που όλοι αυτήν θέλουν, κι ας μην το παραδέχονται. Δεν μιλάω πολιτειακά, που πια έχουμε πήξει στον σοσιαλισμό ή στον φιλελευθερισμό ή στον κομουνισμό. ΜΙΛΑΩ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ( για τους ανύπανδρους μιλάω ) Ή ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ;  ΑΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
         Η σχέση μου με την ΑΕΚ ξεκίνησε το 1971. 8 χρονών. Όμως, λίγο νωρίτερα, ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. Πρώτη παιδική παρατήρηση.
        ΤΟ  71 ΛΟΙΠΟΝ, για τους παλιότερους του blog, στην λεωφόρο και στην θύρα 7, στο τεράστιο 1-2 της ΑΕΚΑΡΑΣ μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ  ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Ή ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Δεύτερη παιδική παρατήρηση, μαζί με το σύνθημα , " ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ". Είχα ρωτήσει τον πατέρα μου τι εννοούν. Δεν είχα πάρει απάντηση καθότι η μάνα μου ανήκε σ' αυτούς τους κάφρους.
         1975. Κύπελλο. Ηρακλής - Παο. ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ. Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΛΑΔΩΝΕΙ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ ( ο ένας, ο πανμέγιστος Νικολούδης έρχεται αργότερα στην ΑΕΚ ) ΚΑΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ , πρόεδρο της ΕΠΟ ( ψήφοι 3-2) , ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ , με την εξής ιστορική δήλωση: " ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΦΠ".  Τρίτη παιδική παρατήρηση.
          Τα χρόνια περνάνε σιγά σιγά και παρακολουθώ μια ομάδα, που υποφέρει απο τους΄άλλους δυο. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΑΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ. Η ΑΕΚ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ: ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ,  ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΝΝΟΩ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ Ή ΛΑΔΩΜΕΝΗ. Φοιτητικη παρατήρηση: ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
         ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΩ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Η ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ , ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗ ΣΑΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ.
       ΕΦΥΓΑ; ΟΧΙ. ΝΑ  ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΟΥΤΡΗ, ΖΛΑΤΑΝΟ, ΒΟΥΤΣΑΡΑ, ΣΑΡΑΛΙΩΤΗ, ΒΑΣΑΡΑ ( πατέρα ); ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ , για τότε μιλάω, ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
       ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ. ΗΡΘΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. " ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ", ήταν το σύνθημα ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, τα πασίγνωστα- ειδικά της πούστικης Κρήτης, ωρέ πονάν τα παλληκάρια; - ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΛΑ. ΜΕ ΣΑΛΩΜΕΝΗ ΕΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΛΗ . ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, Ο ΝΤΑΪΦΑΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Ο ΡΙΝΓΚΟ ΠΗΔΑΓΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ( χωρισμένοι είναι πλέον). ΜΕ ΠΟΙΟΝ;
        ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, παλιός παίκτης της αλογοτροφής, ( έχοντας καταγγείλει με κασέτες τον Μίμη Παπιωάννου για δωροδοκία - ορθότατα ) , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΩΜΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ, ΚΑΘΟΤΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ.ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.
        ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ: " Τον Ολυμπιακό τον σέβομαι. ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΉΣΩ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.  Η ΑΕΚ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;" Πού; ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ( αυτήν την πουστάρα ακούγανε οι άντρακλες Κρητικοί ) ΚΑΙ ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ " Περαία μου Περαία μου με τον Σαρωνικό σου." ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΖΑΠΛΑΜΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
           ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, που τότε είναι ακόμα χειρότερα πρόβατα, ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗ, ΦΑΜΠΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΤΟΥ  ( δεν έχετε τέτοια δρεπανηφόρα ) ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΤΖΚΑΚΗΣ. ΠΟΥΣΤΙΑ  ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ: ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ. ΔΕΥΤΕΡΟΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
         ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΚΙ Ο ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΤΟΣ ΘΩΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΡΑΒΑΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ( Μελισσανίδη και κερατά ) ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΚΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΧΑΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΧΙΣΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
       ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ , ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΥΓΙΖΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ. ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ "ΕΥΛΟΓΙΑ" ΑΠΟ ΕΞΩ, ενώ κάποια χάπατα πιστεύουν οτι ο Κόκαλης έσωσε τον τίγρη από  την φυλακή με αντάλλαγμα τον Σέρβο. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ. ΠΟΥ ΠΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ  ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ. Ή ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΟΚΑΛΗ ΣΗΜΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ , του Ελεύθερου τύπου, ΠΟΥ ΦΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ: ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
            Ο ΚΟΚΑΛΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΚΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ, ( πρώτα τον Οτε και μετά τον ΟΠΑΠ),  ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.  ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ . ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΔΩ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΟΥΖΑΚΙ.
            ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΝΑ, Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΔΩ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ. ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΗΝ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ : " ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙΑ. " ( ΜΠΕΟΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ; Σκεφθείτε το εσείς, διότι ο Νοτιάς κοιτάει το πουλί του κι αφού τεκνοποίησε, σκέφτεται γιατί το έχει ακόμα. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ. ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΠΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ. ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ;  όχι κι ακριβώς κι έτσι βέβαια. ΑΛΛΑ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ...- συμμαθητής μου, που έκανε σε όλα τα μαθήματα ιδιαίτερο πλήν θρησκευτικών. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ, έτσι γαμάμε ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ). 
          ΕΓΩ, ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΟΥΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ;   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ, Ή ΝΑ ΚΟΥΛΑΝΔΡΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΛΩΣΗ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.
          ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΙ ΕΞΕΛΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΩΝ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ. ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΚΡΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ.  ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ , ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΑΡΥΤΕΡΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 21, ΤΟΥ 40 Ή ΤΟΥ 2012. ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
       Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ.
        ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΧΟΥΝΤΑ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ Η ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ.
       Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ; ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
       ΞΑΝΑΛΕΩ: ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
       ΥΓ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
        Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΛΟΓΟΥ Ή ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ.
        ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΜΑΙ.
                                               ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

       
        

51 σχόλια:

  1. AΔΕΛΦΕ ΣΤΗΒΕΝ ΕΕΕΕΓΡΑΨΕΣ Κ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ Κ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΠΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ...
    ΜΠΑΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠΠΑ...
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΡΗΓΑΣ,ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 69 ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ LEFKADITIS: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΩ ΠΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΣΤΟΝ ΡΗΓΑ ΔΕΝ ΘΗΤΕΥΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    ΣΑΝ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ, ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ 4 ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ.
    ΑΡΑ;
    ΑΡΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ, ΚΙ ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΝΕ;
    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ, που λέει ο λογος.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ.
    ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ, ΠΕΤΥΧΕ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ, που είναι πια το ΠΑΣοκ, κι απολογείται στο ΚΚΕ. Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ? ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 2..
    ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2..ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ..Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΑ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΦΑΝΕΛΑΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥΣ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΕΞΕ ΛΟΓΩ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..

    ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ : ''ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ '' ..ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ..Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ..

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΩΡΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΜΟΝΟ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΠΑΩ ΠΟΡΕΙΑ ..ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. steven
    αδελφε οταν γραφεις ενα τετοιο αρθρο εισαι και πολυ σωστα εισαι εν θερμω ενεντια σε κατι που πιστευεις οτι σε εχουν αδικησει
    οταν το ξαναδιαβασεις θα δεις οτι ειναι ανακατεμενο και θελει ιδιαιτερη προσοχη στην αποτυπωση ιστορικων γεγονοτων
    μπορει να μην συμφωνεις μ αυτα που γραφω αλλα ειναι αποψη μου
    μια μερα πρεπει να γραψεις και τα δικα μας οπως την αφαιρεση 3 βαθμων απο το νεο πρωταθλημα για δωροδοκια στις σερρες αν δεν κανω λαθος που ηταν και εκει υποβιβασμος και την συνεχεια του μπουμπλη με τον ραμπιδη στο μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει ρε Στηβεν αυτα ειναι γνωστα για την χουντα την δικιά μας αλλα και του βαζελου.Γιατί δεν ανεφέρεις τίποτα ομως και για την χούντα της ΑΕΚ.Οταν δηλ σβύσατε τα φωτα στα(καλό ετσι:) Φιλαδέλφεια ποιός 'ηταν στα πράγματα.Ο Φούφοτος.Η οταν εβγαινε 1ος σκορερ ο ΔΗμητριάδης μς 30 γκολ και τα μισά ήντουσαν(που λέει και ο φίλος σου ο αποδυτηριάκιας)με πέναλτυ.Να τα λέμε όλα.Απλά αυτοί που πήραν τα πιό πολλά πρωταθλήματα εκαναν και τις περισσότερες πουστιές.Εγω στα 50 μου κατεληξα στο εξεις συμπερασμα.Στην ΕΛΛΆΔΑ ο εκάστοτε πρωταθλητής πέρα από την καλή ομάδα ,εχει πάντα και την αβάντα στη διαιτησία γαι να πάρει 2-3 μάτς που πάνε να του στραβώσουν(όπως το γαμημένο το προχθεσινό ,που πήγε να τους το δώσει μόνος του ο Πάρντο).
    be well

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα στα παιδια.
    Αμποβ, γουι καν σι αντ αντερσταντ δε χιστορι αντ δε μινιγκ οφ δε Χελενικ φουτμπολ, δε ερλιερ 40 γιαρς.

    Και δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος art rock haeven ζηταει την εξισωση. "Για να νοιωσει καλυτερα"; Η οτι: "ολοι ειμαστε το ιδιο μωρε,δεν βαριεσαι";
    Δεν εισαστε με τα καλα σας μου φαινεται. Που τα "σβυσμενα φωτα" και "οι Σερρες",μπορουν να σταθουν σαν βαρυτητα,σαν κατασταση,σαν διαρκεια και σαν επιρρεασμος, απεναντι στην δικτατορια του πρακτορα για δωδεκα συναπτα ετη. Η στην προηγουμενη του βαρκαρη με το μουστακι.

    Πταισματα εχει η ΑΕΚ στην πλατη της. Και το κυριοτερο. Ποτε δεν τα πληρωσε σαν πισωγυρισμα το Ελληνικο ποδοσφαιρο αυτα. Ποτε δεν εβλαψε τοσο,που να στειλει εναν ολοκληρο χωρο,δεκαετιες πισω.

    Που θα βαλετε ισα και ομοια τα στιγμιαια πταισματα με τα διαρκη εγκληματα.

    Ποιο πρωταθλημα ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ η ΑΕΚ απο αυτα που εχει παρει; Υπαρχει καποιο; ΚΑΝΕΝΑ.Ολα ειναι με μπαλαρα,με πολυ κοπο και κυρια με καθολικη αναγνωριση.

    Να πουμε ποσα ΔΕΝ δικαιουνται να εχουν οι βαζελογαυροι; Αφου και μεταξυ τους τα λενε:Μου εκλεψες αυτο, σου πηρα εκεινο,να αλλα εγω σου αρπαξα το αλλο..και εγω τοτε ομως σου ειχα παρει αυτο,αφου εσυ μου ειχες κλεψει προηγουμενος το αλλο"
    Βρε δεν πατε να γαμηθειτε σε μια στερνα με ασβεστη καλυτερα;

    (δεν αναφερομαι σε εσενα φιλε art rock heaven,ουτε και στους νοημονες, αλλα στο συστημα που κατα καιρους στηνεται εναλλαξ απο τους δυο λεχριτες του ποδοσφαιρου και της κοινωνιας).

    Δηλαδη αν εγω σκοτωσω εναν,ειμαι το ιδιο με τον Χιτλερ;Επειδη "ειμαστε δολοφονοι και οι δυο";
    Αυτα ειναι για τα αρρωστα μυαλα. Και για οσους ψαχνουν για συνενοχους.
    Το: "μαζι τα φαγαμε", ειναι λεχριτωσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το προσιμο της ΑΕΚ στο Ελληνικο ποδοσφαιρο- σε αναλογια πταισματων,και προσφορας-ειναι υπερθετικοτατο.

    Οταν η ΑΕΚ πρωταγωνιστει, ο κοσμακης ανασαινει απο την μποχα που για λιγο φευγει. Βλεπουν τα ματακια του μπαλιτσα και νοιωθει την ικανοποηση οτι δεν τον γαμαει -καθ'οιονδηποτε τροπο- καποιος απο τους δυο -ποδοσφαιρικους - και οχι μονο-νταβατζιδες.

    Δηλαδη συμβαινει αυτο ακριβως που εχει συμφωνηθει απο τους δυο. Και ειναι γνωστο: "το πρωταθλημα εγω και εσυ" "ναι, αλλα οταν το παιρνει η ΑΕΚ"; "ε, τοτε θα θεωρειται ως μη γενομενο".

    "Μη γενομενοι" εισαστε εσεις, βρωμουσες. Απλυτες καριολες που μου βαζετε παρφιουμ για να μη βρωματε σκατιλα.

    Αλλα αυτο διαρκει για λιγο. Κατι τριετιες ειναι το πολυ. Μετα το συστημα,λαμβανει τα μετρα του και επανερχεται ετοιμο και ορεξατο για νεες δοξες,νεα πηδηματα,νεο ξεσκισμα των παντων, νεο νταβατζιλικι,νεο καπελωμα,νεα βρωμια και μποχα.

    Και πως αλλιως; Θα μπορουσε ποτε η ΑΕΚ να ηταν μια δικτατορια στα χρονια και η χωρα να ειχε βυθιστει στα χρεη και να πωλειται στο ΔΝΤ; Πως μπορουσε να γινει αυτο; Ο εξωσυστημικος,το μονο που μπορει να κανει-και το εχει κανει η ΑΕΚ-ειναι να αρπαξει το κατεστημενο και να το βαρεσει σα χταποδι. Αλλα αυτο δεν μπορει εκ'των παραγματων να διαρκεσει πολυ,για ευνοητους λογους.

    Η πουστια και η αλλαξοκωλια αρεσει. Και βολευει.
    Αυτο ειναι "ιερο χρεος" και καθηκον αλλα και μοναδικη απασχοληση των "σοσιαληστων του ποδοσφαιρου."
    "Ε-Ε- Ερχεται" ο ενας και "εμπρος Ανδρεα για μια Ελλαδα νεα" ο αλλος.
    Και τωρα μου φωναζετε και ταχα παραπονειστε "γιατι δεν εχουμε ποδοσφαιρο",αλλα και "γιατι δεν εχουμε χωρα για να ζησουμε".

    Θα μπορουσε ποτε το ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ να πετυχει πολιτικα και να αποτυχει ποδοσφαιρικα; Η το αντιθετο; Πως; Αφου, οτι ειναι τα σκατα,ειναι και το φτυαρι.

    Αντε, καλημερα ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ 30 ΑΡΑΔΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ειπε κανεις οτι δεν υπηρξε χουντα και απο τους 2. εγω εζησα καλα τα πραγματα απο '85 μεχρι '96 και τα θυμαμαι.

    αλλα ρε παιδι μου, οταν καταφερνει ο Γιδοπουλος ή ο Γενερακης και σηκωνουν κουπες, για τι συγκριση να μιλησεις σε σχεση με την χουντα Κοκκαλη? αυτα ελεγα και χθες.

    υ.γ. αυτα που γραφει η Score σημερα για ομαδα επιχειρηματιων να ειναι αληθεια αραγε, ή μουφες να περναει η ωρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ AER ROCK HEAVEN: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ: ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟ, ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΤΛΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ
    ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ. ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΑΣΕ 7 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΦΥΡΙΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ 7 ΑΓΩΝΕΣ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ; ΟΥΤΕ ΕΠΙ SUGAR ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΜΒΟΛΑ. ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 3-0 ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΣΑΒΕΒΣΚΙ; ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΙΑ;
    ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ " ΜΙΣΟΣ " ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ. ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
    ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. ΑΜΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟS: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟΥ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ. Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΑΘΑΙΝΕ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΞΑΝΕ ΣΕ 7 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ 7 ΠΕΝΑΛΤΥ. ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ;
    Ο ΓΕΝΕΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ( ΦΑΡΜΑΝΙΚ ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα η κινηση μας εφτασε στα αφτια των ΜΜΕ. Αποκαλυφθηκαμε.
    Φιλε Νικο, εμεις ειμαστε.

    Λεγαμε απο εδω για "εμπλοκη του παροντος blog με τους "επιφανεις μικρομεσαιους" του,προκειμενου να γινει βολιδοσκοπηση,ενδοσκποηση και κωλονοσκπηση κατα'αρχην και αν ολα εξελιχθουν ομαλα να γινει προταση στον εκουσια ηλιθιο Παπα, στον Βασιλικο Νοτια και αλλες λοιπες γλαστρες.
    Τελικα ναι,ειμαστε εμεις. Και εντος των ημερων θα ακολουθησουν και σειρες επαφων (δεν εννοω παρτουζες.Παλιοπαιδα) με τους "ιθυνοντες" προκειμενου η ιστορικη ομας να περασει στα χερια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 4 ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ.
    ΤΗΝ ΜΙΑ ( 1 ) ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ " ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ". ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς προεδρο ΠΑΕ ΑΕΚ ενταυθα:

    - Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι είναι στην εκκλησία σε έναν γάμο.
    - Γυρνάει ο άνδρας και λέει στην γυναίκα του:
    - Μόλις έκλασα αθόρυβα. Τί να κάνω;
    - Να βάλεις καινούργια μπαταρία στο ακουστικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ενω εδω γινεται της πουτανας το μαγκαλι, η "ωρα για πλακα" βροντοφωναζει: "επιτελους φτιαξτε το".
    Το γηπεδο δηλαδη. Και κοτσαρει καμια φωτο απο το "μακετο" που σερνει παραμασχαλα ο Αδαμιδης και το δειχνει με καμαρι στον Βουρο.

    Ολα τα ειχε η Μαριωρη, ο φερετζες της λειπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Φεβρουαρίου, 2011 14:11

    Με προλάβατε όσον αφορά τον συμψηφισμό που επιχειρεί ο art tock heaven, αλλά και ο κάθε οπαδός των 2 ΔΕΚΟ.
    Εγώ γελάω με το άλλο που λένε: "Ο μελισσανίδης δηλαδή πως τα έπαιρνε"? ΗΜΑΡΤΟΝ! Η καλύτερη ομάδα με ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΑΣΣΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ. Άλλωστε, ακόμα και ο μπάκας με το κόκκινο σώβρακο παραδέχθηκε προσφάτως ότι επί τίγρη, το μόνο που γινόταν ήταν να εξισορροπούνται οι καταστάσεις μέσα σε μία ΕΠΟ και μία διαιτησία παντελώς ελεγχόμενες από τον καπετάνιο. Άσε που ο τίγρης ήταν πρόεδρος...1 χρόνο!
    Δηλαδή καταφέρνουμε εμείς να παίζουμε ΜΠΑΛΑΡΑ, ο άλλος να είναι 1 χρόνο πρόεδρος και να μπορεί να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ εναντίον του κατεστημένου της σάπιας πράσινης ΔΕΚΟ και άξαφνα είναι ο ένα και το αυτό με το θείο και τον καπετάνιο.
    Άσε που στο παιχνίδι με το καπνογόνο ήταν σε χρονιά που τερματίσαμε 3οι, ενώ τα φώτα πέσαν, αλλά πληρωθήκαν με το 1-2. Οπότε ακόμα και αυτές οι ματσακονιές ουδένα αποτέλεσμα είχαν, μάλλον το αντίθετο.
    Το 89 ήταν απλά και μόνο λόγω ενός απίστευτου πρωταθλήματος από τον οικονομόπουλο και ενός παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, στο οποίο μας σφυροκοπούσαν διαρκώς και απλά το καρφώσαμε.
    Τέσπα, έχω ζήσει και τις 2 δικτατορίες και θυμάμαι καλά και τα του καπετάνιου.
    Εμένα με πόνεσε η 2η παραπάνω. Γιατί? Διότι ο θείος ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. Πήρε τον προπονητή της, πήρε μπατίστα (αρχικά), αλεξανδρή, σάμπα και όποια μεταγγραφή σκεφτόταν τότε να κάνει η ΑΕΚ, το πήρε στα χαρτιά το 08. Εν ολίγοις, αν μπροούσε να βάλει τα κόκκινα φανελάκια στην 11δα μας του 96, θα το έκανε. Τέτοια προσπάθεια νταβατζήδικης καταστροφής μίας άλλης ομάδας δεν έκανε ο καπετάνιος. Ένα βλάχο κι ένα γεωργαμλή πήρε και στ' αρχίδια μας κιόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπαρχει "επιφανης" που θελει να "εμπλακει" με την ΑΕΚ; Την τωρινη;
    Ποιος τα πιστευει αυτα; Υπαρχει κανεις που θελει να παραστισει το Ινδικο χοιριδιο; Και τετοιες εποχες;
    Μαλακιες κουβεντιαζουμε;
    "Σοτο" και αγιος ο Θεος.
    Τα φαλαινοθηρικα εχουν βγει για αλιεια και εσυ πας με την βαρκουλα και καλεις χομπιστες ψαραδες με τα καλαμια τους,να πηδηξουν μεσα;
    Μας πηρανε χαμπαρι ρεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εκδιδεται Δελτιο κανονικα στον Αραουχο στη Λανους..

    Αλλη μια ιστορικη ΜΟΥΦΑ για το 1,5 εκκ που ΘΑ επαιρνε το αγαμιδι, ΙΔΙΑ με την ιστορια διακανονισμου με το Γλου.
    Ο οποιος πνιγμενος δεχεται το 1 μυριο (σιγα μην δεν το δεχωταν) αλλα ελα που η μαμα puma θελει και τα 7,8 που της χρωσταει η ΠΑΕ και ΔΕΝ δεχεται φραγκο παρακατω?
    Και εχει και τον Γλου στα δικαστηρια...

    Γι αυτο και πανε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ να περασουν το χρεος μιας αλλης εταιρειας με ΑΛΛΟ ΑΦΜ στην ΠΑΕ..

    Κομπογιανητες και φεσατζηδες.

    Κολοκλεφταρεοι, κλεφτοκοταδες.

    Που μου παρουσιασατε ΠΑΛΙ γηπεδα του Βουρου που δεν εχει λεει αντιρηση ΑΝ δεν εχουμε νομικα προβληματα.

    Γιατι ΑΝ δεν ειχε νομικα προβληματα (και φταγκα βεβαιως βεβαιως) η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρεια ρε λαμογιο ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Η ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ?

    Επισης τωρα που ετοιμαζωνται να σφιξουν οι κολοι μια και καλη (γιατι αμα εισαι χαλαροκολης τοτε πονει περισσοτερο) ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ εμφανιστηκαν επιφανεις λεφταδες που θελουν την ΑΕΚ...

    Και επειδη δεν εχουν ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ονομα οι λεφταδες εγω λεω οτι ειναι ενα consortium-fund αποτελουμενο απο Κυπριους Κροισους με προεδρο τον bob kozonis και εμπορικο-εκτελιστικο τον alehandro sklavenitis..

    Ρε δεν γαμιεστε που νομιζετε οτι εχουμε το δικο σας IQ ΟΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστο, βαλτε με κι εμενα στο team. απο αυτους καλυτερα θα τα παμε. στανταρντ.

    Steven, ειμαι βεβαιος οτι ενας ποδοσφαιρανθρωπος με καποιο απλα αξιοπρεπες μπατζετ, επαιρνε πρωταθλημα σημερα.
    και δυστυχως η ΑΕΚ δεν εχει τιποτε απο τα δυο, με τους τυχαρπαστους που διοικουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιωργη, δεν τους πηρε για να μας καταστρεψει. Αλλα για να χτισει την δικη του ομαδα. Αγωνιστικα,εκει ηταν τα οπλα. απο που θα ψωνιζε; Απο την Δοξα Δραμας;
    το οτι η ΑΕΚ αποψιλωθηκε και αποδυναμωθηκε,δεν ηταν αποτελεσμα μανιας του "θειου" αλλα απλα αποτελεσμα μαθηματικο. Ειναι θεμα ζυγαριας. Αφερεις απο εκει,προσθετεις εδω και να το το αποτελεσμα.
    Μενος δεν υπηρχε.
    Θα μου πεις "στα αρχιδια μου. Το αποτελεσμα μετραει." Εκει συμφωνουμε. Ετσι και αλλιως το αποτελεσμα και οι επιπτωσεις ηταν αρνητικες για εμας.
    Αφου τον "Νονο" τον εχουμε δει ολοι.
    Θεμα "οικογενειων" ηταν τοτε.
    Και στον πολεμο εκεινο μας εγδαραν σαν κουνελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DIMI σωστα τα λες. ονοματα δεν λενε, η διαρροη γινεται απο φιλα προσκειμενα μεσα στην διοικηση, βρωμει τρελη μουφα, παρομοια με εποχες Θανοπουλου και Κυπριων επενδυτων.

    πρεπει να γινει κατι αμεσα, γιατι δεν τους βλεπω να φευγουν. εδω διαβαζω σημερα για δειπνα με Παππα κλπ.
    δεν ξερω γιατι δεν ξεκουβαλαει ο Παππας , αλλα δεν τον βλεπω να φευγει τοσο ευκολα οσο νομιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Φεβρουαρίου, 2011 14:30

    Ναι, βγήκε πάλι η μακέτα στα πρωτοσέλιδα.
    Και κάποιοι επιφανείς ΑΕΚτσήδες, που εμείς δεν τους ξέρουμε και αυτοί δε θέλουν να τους μάθουμε, ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην εκπληκτική διοίκηση μας.
    Μάθανε πως γαμάν εδώ και πλακώσαν κ' οι γύφτοι...
    Α, ναι, ξεκίνησε και ο προβληματισμός για το σκόκο τώρα...
    ΘΑ κραυγάζει πάλι ο κετσετζόγλου με τον πάτζα μη χάσουμε το μέγα ηγέτη.

    Μία παρατήρηση: Παρακαολούθησα τον ΠΑΟΚ χθες και χάρηκα την αντρίκεια εμφάνιση του. Μπράβο τους και μάγκες. Παίξαν και με τη βασική 11δα τους στο κρύο μετά από πολυ καιρό και-πάνω απ' όλα- το πιστέψαν. Καλά, εμείς τι θα τους κάνουμε αν παίξουν έτσι και στα μεταξύ μας παιχνίδια? Με 2 ήττες βλέπω πάλι το μανώλη να επικαλείται τη θεία παρέμβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Φεβρουαρίου, 2011 14:33

    Μιά φορά στα 100 χρόνια μπαίνει του μίτσελ στα χασομέρια...άσε που ο γκαρσία θα τους κάνει μιά χαψιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημητρη, λενε,ακουγεται, οτι ο Κοζωνης, με ενα κονσοτρσιουμ πισω του, επενδυει σε ενα μεγαλοπνοο σχεδιο,κατω στην Γκιζα. Στην Αιγυπτο. Μετα τα τελευταια γεγονοτα,η αναγκη επενδυσεων και νεου οικονομικου αερα ειναι μεγαλη.
    Ετσι οι Αιγυπτιακες αρχες,εκαναν δεκτο το αιτημα του οικονομικου fund για κατασκευη νεας Σφυγγας.
    Απεναντι απο την ηδη υπαρχουσα.
    Θα εχει τις διπλες διαστασεις.
    Και με κεφαλη του κοντου,σωμα Νοτια,ποδια Παπα και ουρα Χατζηχρηστου. (μα πουθενα να μην ειναι μπροστα αυτο το παιδι ρε γαμωτο...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. niko γιατι να φυγουν?
    Τρωνε με χρυσα κουταλια και αντιδραση ΚΑΜΜΙΑ εσυ θα εφευγες ΑΝ εκανες μια εταιρεια π.χ εμπαινε μεσα 8 μυρια και τα φορτωνες αλλου?
    Θα εφευγες αν πουλαγες ΟΤΙ περιουσιακο στοιχειο ειχε η ομαδα και τα εβαζες στη τσεπη?
    Θα εφευγες αν εκανες το Σπατο resort με 3,5 μυρια το χρεωνες 11 σε νοικια και σου εμενε μετα απο 10 χρονακια ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙΣ?

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ως γνησιοι πουστηδες μασησανε.
    Οταν εσκασαν στα γραφεια του Βλακα καμμια 30αρια παληκαρια.Οχι μονο μασησε αλλα επεσε εντολη ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ.

    Καπακι υπεγραφη το μνημονιο προς την μανα ΑΕΚ... ξεκινησε η γνωστη διαθεση εισητηριων (με το καπελακι μας μην ξεχνιωμαστε) και ολα ξαναγυρισαν στην ηρεμη κατασταση που υπηρχε πριν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. DIMI δεν ξερω αν κανουν αυτα που λες, δεν το αποκλειω. για to τσεπωμα μιλαω.

    για τον Νοτια και το προπονητικο, νταξ, μονο πιθηκος που δεν τα καταλαβαινει αυτα που εγιναν. αλλα νομιζω (σιγουρος δεν ειμαιο για τιποτα με δαυτους) οτι αυτος ηταν ως εκει. και καθεται μονο και μονο επειδη τον αναγκασε ο Παππας να μεινει και φετος να βαζει κατι ψιλα (ανταποδιδωντας στο οτι θα του περναγε την συμβαση).

    αλλα ο Παππας δεν μπορω να ξερω γιατι καθεται. ειναι δεσμευμενος απο κατι? προσωπικες εγγυησεις κλπ? θελει να ρεφαρει? ειναι βλαξ και νομιζει οτι θα ακουσει "μπραβο"? ελπιζει (ή ηλπιζε) σε μπιζνα με γηπεδικο? απλα εμεινε να προσπαθησει μεχρι το καλοκαιρι και την κανει? ή απλα τσεπωνει, οπως λες? κι εχει την αναγκη να τσεπωνει κατι ψιλα ενας εφοπλιστης, κι ενω απο οτι βλεπουμε πρεπει να βαζει και 1-2 μυρια τον χρονο? δεν ξερω.... εγω πιστευω οτι θελει να συστηνεται ως μεγαλομετοχος ΑΕΚ στους κυκλους του. ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΕΙ με την φαση. δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι ειναι απλα αυτος ο λογος... ειδικα οταν βλεπω υποπτα δημοσιευματα για κερδος χρονου, καθε τρεις και λιγο...

    οσο γι'αυτο που λες για την επισκεψη, νομιζω οτι αυτοι που εκαναν την επισκεψη δεν εχουν καμια σχεση με αυτους που τα εχουν εδω και καιρο καλα με την διοικηση.
    βεβαια, αν ειναι ετσι οπως τα λεω , απορω γιατι δε κανουν κι αλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. niko

    H εταιρεια φιλε ειναι μεσα 60 μυρια. Και αυτα μεχρι περσυ.Και χωρις αλλα χρεη και χωρις empire ferrer δωνηδες, ΟΑΚΑ και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    60 ΜΥΡΡΙΑ ΦΙΛΕ επι διοικησης τους ξερεις τι ειναι?

    20,5 ΔΙΣ δραχμες.

    Πουλανε τον καθε κυριακο περσυ 3εκκ και παιρνουν τον αρτσε. Που πηγαν τα λεφτα?
    Πουλανε τον Ριμπο 1 μυριο που ειναι τα φραγκα?

    Αφηνουν ελευθερους παικτες ΜΑΙΣΤΟ-ΤΖΕΜΠΟΥΡ και γλυτωνουν εκκ ευρω, που ειναι αφου ΔΕΝ βγαινουν απο το ταμειο?

    Πως γινεται μια εταιρεια να μειωνει τα εσοδα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και να αυξανει η χασουρα?

    Απο την καμμια μεταγραφη περσυ το γεναρη η απο τον αργυριου και τον καραμπελα?

    Που πηγαν φετος κοντα στα 15εκκ εσοδα?

    Πλακα κανουμε?

    Πως γινεται η ΑΕΚ των μηδεν μεταγραφων να εχει την ιδια τρυπα με τον ΟΣΦΠ που εδωσε 1 καρασι λεφτα μονο περσυ?

    Μην μου λες για ch.l γιατι και η ΑΕΚ ειχε εσοδα αλλα ουτε Σισε ειδαμε ουτε Ριερα για να μην παω πιο πισω σε Τζοβανηδες, Καρεμπεδες κλπ.

    Δηλαδη η ΑΕΚ φετος ειχε εξοδα 15εκκ που πηρε και αλλα 10 που λενε ΕΠΙΠΛΕΟΝ?

    Γιατι ο ΠΑΟ ειχε τα ιδια εξοδα με τον αρχηγο της Βραζιλιας στην ενδεκαδα του?

    Πως γινεται να εκτιμα το ροστερ 29εκκ ευρω η BDO?
    Κανει το ροστερ της ΑΕΚ 29εκκ?

    Τα λεφτα του επιδικου γιατι καθε χρονο μειωνωνται κατα 2-3 μυρια? Τα εισπρατουν??

    H EMIRE ειχε σε 7 χρονια λειτουργιας 25+27 =52 χιλιαρικα εσοδα?

    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    Αυτα δεν τα πιστευει ουτε παιδακι του δημοτικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @DIMI
    Κοντά στα 5 εκ.απο τα κλεμενα του Ψωμιάδη τα περνάνε απο απαιτητά στις ζημιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ DIMI KAI NIKOS: Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ;
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ;
    ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.
    ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙΣ , ΠΟΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΛΑΚΙΚΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΑΡΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ , ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει αντιδραση, οποτε καλα να τα παθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ χαραλαμπος φιλε ηταν 21 σχεδον, εγιναν 18 και φετος τα παρουσιαζουν 14 και κατι

    @ steven ακομη στον τελευταιο αν θυμαμαι ισολογισμο τα παρουσιαζουν, παραγραφηκαν?

    Αν ναι ΠΩΣ? ΓΙΑΤΙ?

    ΑΝ παραγραφηκαν αυξηθηκε το παθητικο και ποσο?
    Κατα 21 κατα 18 κατα 14 η οσα πανε και οσα ερθουν?

    KAI META ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ23 Φεβρουαρίου, 2011 15:39

    πιτσιρικοσ περιφρουρησεισ εκανα φουλ ιδεολογικα φουλαριστοσ,αλλα και σοβαρο κινητρο οι γκομενεσ οι οποιεσ τοτε ηταν ολεσ ΚΚΕ.και μαλιστα οι ομορφωτερεσ και τα καλητερα μανουλια.και τησ 2 χουντεσ τησ εζησα καλα μεσ στο πετσι μου και με τον κερατα -θεα η κηρια-αλλα και με τον θειο-με την κηβερνηση του βουνου απο πισω και για οποιον αμφιβαλει ασ δει τον μπαμπα κοκκαλη και σημιτη στησ κορησχαδεσ ευρητανιασ-την πιο σκληρη απο ολεσ.αλλα με το σημερα υπαρχει μια διαφορα.ειχα την ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ γιατι σχεδον καθε χρονο παιζαμε την καλητερη μπαλλα και ειχαμε τουσ κορηφαιουσ σκορερσ του πρωταθληματοσ.εχω φιλουσ παναθηναικουσ η ολημπιακουσ που ερχονταν μαζι μου για να δουνε καλο ποδοσφαιρο ,πραγμα που αυτοι δεν μπορουσαν να μου προσφερουν αναλογα.σημερα ποιον να καλεσω για δει τι και που;εδω απο καθαρο αλκοολικι ακομα βλεπω αυτο το πραγμα που καποτε ηταν η αεκ,με την ιστορικη φανελα να ελαφρωνει σε καθε παιχνιδι,ενω και τοτε δεν παιρναμε ευκολα πρωταθληματα αλλα ειχαμε την αισθηση του ανωτερου γιατι παιζαμε την καλητερη μπαλα,και για αυτο η φανελα εμενε παντα βαρια.τωρα ομωσ ουτε αυτο εχουμε και το σωματειο οσο παει και μικραινει μερα με την μερα.θλιψη και στεναχωρια καθε φορα που βλεπω την δοξασμενη φανελα με τον δικεφαλο στο στηθοσ αλλα εχω την αγαπη και το παθοσ για αυτην την φανελα και την φωνη του θειου λουκα στα αυτια μου μεχρι να κλεισω τα ματια μου.ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ,ΖΗΤΩ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ενδεχόμενο να μείνει σύντομα άστεγος αντιμετωπίζει ο Λεονάρντο. Η Ένωση, που έχει αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το μίσθωμα για το σπίτι του, δεν έχει καταβάλει τα πέντε τελευταία ενοίκια(!) και ο ιδιοκτήτης αναμένεται να υποβάλει έξωση!

    Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος υπέγραψε πρόσφατα το σχετικό έγγραφο για την αδειοδότηση της ΑΕΚ από την UEFA…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΕΡΑΣΑΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ. ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Ή ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΡΩΤΑ ΒΡΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ steven τον εχω για λιγο πιο σοβαρα πραγματα...
    Μα αν θυμαμαι η εκδικαση εγινε το 2006 οταν και πρωτοεμφανιστηκαν στο ισολογισμο του 2007 τα 20,7 μυρια.
    Αυτο που θελω να δω ειναι το χαρτι που θα δωσουν στον Μακη.
    Πρεπει να ειναι ιδιο με το αλλο που περιμενει ο ταπας μαλλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Φεβρουαρίου, 2011 16:37

    Εεεεε, αν θυμάμαι καλά πρέπει να δείξουν ισοσκελισμένα έσοδα-έξοδα για να πάρουν άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα?
    Κοινώς τα απαιτητά περάνε στο έλλειμα, το οποίο πως καλύπτεται για να πάρουμε την άδεια?
    Έρχεται πρωτοδικείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΟΧΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, στις διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας μετείχαν 35.000 άνθρωποι. Εκτενής αναφορά γίνεται φυσικά και στις συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία, τα δακρυγόνα, τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και τις βόμβες μολότωφ.
    Το BBC από την πλευρά του μεταδίδει ότι οι «οργισμένοι», όπως τους χαρακτηρίζει, διαδηλωτές ήταν 30.000, ενώ δεν παραλείπει τον «πόλεμο» αστυνομίας-διαδηλωτών με δακρυγόνα και μολότωφ.
    Πάντως κατ εμέ θα έπρεπε να μετέχουν όχι 30.000 αλλά 300.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Μελισσανίδης δεν έρχεται όμως ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ...και φυσικα τις οποιες διαδηλωσεις - που και αυτες ειναι σκορπιες και διχασμενες απο τα καλα εκπαιδευμενα τσοπανοσκυλα- δεν τις προβαλλουν τα Μου-Μουνια-Ελεγχομενα γιατι- ω,τι συμπτωσης- μετεχουν και αυτα στις καθηστικες διαμαρτηριες. Και ετσι ολα περνανε ντουκου.
    Η αυτοφιμωση -ειτε ετσι ειτε αλλιως- σωζει.
    Τροπος του λεγειν βεβαια,αφου και εκει το μαχαιρι και το νυστερι παει συννεφο. Τα δαγκωματα και οι κωλοδαχτυλιες στους διαδρομους τους, εχουν αυξηθει δραματικα και περα απο την συνηθισμενη και καθημερινη δοση.

    Οπως και να εχει το λυσσαλεο κρατημα του κοσμου και η παντει τροπω παραμονη του στους καναπεδες του,ειναι το μεγα θεμα και ο μεγας κινδυνος για τους πωλητες και για τους αγοραστες αυτης της υπεροχης εκτασης με τα χρυσσα ακρογιαλια, τον λαμπερο ηλιο,την ωραια θρουμπα ελια,την φετα και τα φρυγανα του.
    Που σε τιμη ευκαιριας ο οικος "ψηφιστε Με" τοσο ευκολα πουλησε. Και με χαρα μεγαλη ψαλουν τον υμνο εις την Ελευθερια.

    "Αρχη σοφιας η των ονοματων επισκεψις"
    Και αποδεικνυεται για αλλη μια φορα η μαγεια και η διορατικοτητα της Ελληνικης γλωσσας.
    Αφου ετυμολογικα η λεξη "ελευθερια" σημαινει: Η ελευσης του οριου.

    "Σε γνωριζω απο την "κοψη",
    του στομαχου την βοη
    σε γνωριζω απο την κοχη,
    που με βια πωλειται εκει.
    Απ' τα κοκκαλα θαμενοι
    των γελοιων τα γερα
    και Zambrota ,Altobeli,
    χαιρε ω χαιρε Γιεχωβα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ Ε;
    ΒΓΑΛΤΗΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ. " ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΑΕΙ..." , γαμώ τα διηγήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και ο Μελισσσανίδης θα έρθει αν πάρει την εντολή. Πρέπει να δούνε πρωτα τι θα κάνει ο Μαρινακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ BERRY KAMPIOTIS: ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ; ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ή ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ;
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΥΝΘΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εγώ τον ψευτοκαπετανιο τον πρόλαβα.Πιο πολύ σαν σερίφης μου φαινόταν τότε με τα μουστάκια και τα κουμπούρια του που ''κατά λάθος΄΄ φαίνονταν κάτω από το σακάκι του.
    Αυτόν όμως που ένιωσα καλύτερα είναι ο κατάσκοπος και η απόπειρα κλοπής της μεγάλης ομάδας που είχαμε τότε.Συν ότι ΄΄χτυπουσε΄΄ κάθε παίχτη που είχαμε στόχο τότε.Όλες οι ενέργειες του τότε,μου φαίνοναν ανέντιμες χωρίς να αθωώνω τον βάζελο με αυτό που λέω.Τα ίδια σκατά είναι για μένα,στην πουστια και στην μαλαγανιά.
    Απο όλα αυτά και μετά πάντως, εχω γίνει αντιολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτοί όλοι οι 21νάκηδες και οι ανώνυμοι όλο τέτοιες μαλακίες σκέφτονται για τον SUGAR.Και τα λένε μεταξύ τους και τα πιστεύουν κι όλας.
    Άκου ΄΄άμα τον αφήσουν΄΄ή ΄΄άμα φύγει ο Μαρινάκης ή ο Πατέρας΄΄ή τον ΄΄έσωσε ο κατάσκοπος΄΄.Όλο παπαριές και σενάρια συνομοσίας του Λιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΒΡΕ ΕΔΩ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΙΚΟΛΑΊΔΗ. " ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ". ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΕΝΑ ΠΕΤΣΙ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ; ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @Steven
    Μπαοκ,μια από τα ίδια.Μόνο που εκεί η τεστοστερόνη ρέει άφθονη και ΄΄φυσική΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πιο σιχαμενο ατομο στο ελληνικο ποδοσφαιρο δεν υπηρξε ουτε θα υπαρξει απο τον Ringo η "καπετανιο" η...η...η...!!!
    Ο ανθρωπος ειχε στο ματι την ΑΕΚ απο παλια.Οταν δε ανελαβε κι ο Μελισσανιδης,και ρωτηθηκε, απαντησε στεγνα "καλο παιδι".
    Αργοτερα,αν ειχε μια φορα στο ματι την ΑΕΚ,με τον Μελισσανιδη την ειχε δυο και τρεις,γιατι χαλαγε τις εξω απο το χορτο δουλειες του.Ειναι δε τοσο κακος,που δεν δισταζει να βαλει στο ματι εργαζομενο σε βραδυνη βαρδια οταν πανηγυριζει το γκολ του Καραγκιοζοπουλου το `89.Βρηκε μια ευκαιρια,και τον σουταρε...
    Μηπως ηταν μονο ο ΟΦΗ η ο Απολλωνας? Την Δοξα του Τσιτσοπουλου την ξεχναμε? Η τον Πανιωνιο με τους ελευθερους του Μοβσεσιαν? Αλλο τρελαινομαι με την ομαδαρα που ζωγραφιζει στο γηπεδο και την θελω ατοφια στα κοκκινα,κι αλλο θελω να την διαλυσω γιατι το κολοπαιδο μου χαλαει τις δουλειες στα oils,κι απο κει που επαιζα μονος μου βρεθηκα ξαφνικα δευτερος.Και ο πολεμος της γραβατας ηταν απλα ενα ξεσπασμα για να μην αναψουν τα εξασφαιρα και την πληρωναμε ολοι οι τριγυρω,ασχετα τις σωματικες βλαβες...Να μου πει τι ο Μαρινακης εμενα,ο αβγαλτος,ο πολλα βαρυς...Του νηπιαγωγειου ειναι ακομα,στην πρωτη δημοτικου θα παει του χρονου.Για αυτο ετρεξε να ανασκευασει.Και κανεις δεν γουσταρει τον Μελισσανιδη στα ποδια του,στην σουπερ λιγκα,γιατι οσο κι αν υπολογιζουν οτι περνωντας τα χρονια θα εχει ηρεμησει,δεν ξεχνουν οτι ειναι απροβλεπτος.Ο ενας τραγουδαγε το Περαια μου κι ο Σαρωνικος σου,ο αλλος κατω δεν ειχε αφησει γκαζον για γκαζον,κι οταν του κοψε την ευρωπη,ηταν οικογενειακος ο τσακωμος κι ολοι εψαχναν να βρουν πως εκοψε βαθμους ο ΟΦΗ απο τον ΠΑΟ.Και θα μας βγει τωρα κι αδικημενος ο ΠΑΟ.Που με την ελιτιστικη τωρα συμπεριφορα του Γοντικα (ολοι οι βολλευμπολιστες εχουν αυτο το στυλ του σνομπ,το ελιτιστικο)θα μας το παιξει κι οσια παρθενα.Να πανε να γαμηθουνε κι δυο τους,αλλα οταν εχεις την διοικηση σου να τρωει 4 απο τον Μπεοοοοοοο,και να κατεβαζει τα παντελονια στον Πατερα που διελυσε τον Εθνικο,καλα κανουν και σε γαμανε και λες κι ευχαριστω....Αι σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ Ή ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΕΤΣΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΤΑΛΛΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή