Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

            Τα ντέρμπυ στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα διδακτικά. Ειδικά για νεότερους, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, έτσι κούτσουρα απελέκυτα που είναι, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΣΑΧΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ.
           Ο Βαγγέλας λοιπόν, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ κι ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Κι έριξε ολόσωστα ένα παπόρο λεφτά στην αγαπημένη ομάδα του. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΨΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΜΠΕΟΥ, για όσους αγνοούν κανόνες του παρασκηνίου.
        Και μια χαρά τα πήγαινε με τις καταγγελίες για δεξιά κι αριστερά σφυρίγματα, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, και με κάτι χάπατα τύπου Αδαμίδη, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ SUGAR, έφτιαχνε κάτι αλλόκοτες συμμαχίες εν όψει πυρηνικού πόλεμου ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΝΙΚΗΤΗ. ( ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΗΣΧΟΛΟΥΝΤΟ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ).
        Το μάτι παρέμεινε θολωμένο, ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΣΑΝ ΛΑΪΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟ " ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ". ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, ας ρίξουν μια ματιά στην πρόσφατη ιστορία.
     Κι ο Μαρινάκης έγινε ρόμπα. Αυτό σημαίνει η σημερινή δήλωση του, " είμαι στον χώρο μόλις 6 μήνες και δεν μπορώ να φορτωθώ όλα τα δεινά του ελληνικού κατεστημένου. " ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΕΙΑ. ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ Ή ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ. ΓΙΑΤΙ; ΛΟΓΩ ΣΝΟΜΠΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ( δηλαδή οι ιδιοκτήτες ) ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
       Κι ας μην γελιούνται κάποιοι, κατά τεκμήριο νεότεροι, επειδή η ΑΕΚ πήρε και κάποιον τίτλο επι Βαρδινογιάννη. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΙΧΕ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ. ΕΠΙ ΚΟΚΑΛΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΘΗ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ , αν κι εδώ βρίσκεται ένα τεράστιο λάθος του Κόκαλη , που δεν είναι του παρόντος.
        Κι ο Βαγγέλας γελοιοποιήθηκε πολύ γρήγορα, ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ : " ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ", " ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ  5 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ",  "Ο ΣΙΣΕ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ,  "  ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ".
        ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΘΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ.
         ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΑΚΗ,
 ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ.
      Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΑ "ΕΙΠΑ ΞΕΙΠΑ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΛΗΣ, που αν δεν είχε λεφτά το πολύ να ήταν μοντέλο προσέλκυσης πελατών σε καμιά χασαποταβέρνα της Βάρης. Και η συναισθηματική φόρτιση που επικαλέσθηκε για τις δηλώσεις του, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΗΓΕΤΗ. ΗΔΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΛΥΓΙΣΕΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ( και θυμηθείτε το αυτό).
      ΟΥΤΕ ΝΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. ΚΑΡΓΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ, ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΧΟΝΤΡΟΚΟΠΙΑ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, τον τέως κολλητό του, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ.  ΣΤΟΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΥΡΓΟ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑΝΑΙ ΖΟΦΕΡΟ.
          ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ; Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ; Ο ΧΩΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ, ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑΚΙ. ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ Ή ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ή ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ; ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ; ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ; Που κι αυτή στο φινάλε την βρήκανε οι φιλότεχνοι όταν πλάκωσε τα τσιμπούκια.
        ΥΓ1. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΝΗΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ. " ΟΧΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ " ή " ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ". Μίλησε κι ο Πόντικας, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.
          ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ Ή ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ; ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ Ή Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ;
      ΥΓ2. "ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ".
               " ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ"
                       ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ. IT TAKES TWO TO TANGO.
              ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ.
    ΥΓ3. ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ. 

88 σχόλια:

  1. xwris na kathome na analusw toso polu (kala kaneis steven kai mas les 5 pragmata) to elliniko podosfairo giati toexw grameno apo ethniki mexri ti teleutaia katigoria , auto pou eisepraksa proxtes pou eida to mats itan prosvoli tis noimosinis mou apo mia plousia kourada .-

    exw ti paradosiaki sixamara gia tous lagous logo mpaka kai vardinogianismou alla kai ta 15xrona paidakia exoune gnwrisei ti xounta tou pasok kai tou kokali

    makari na traviksoun ti mplofa OSO PAEI gia deuteres liges,katagelies stin ouefa kai diakopi tou prwtathlimatois

    sta paparia mou n skopimotita tou kathena , den antexete allo auti n poustiki alazoneia ton apogonon tou stolou

    ki oso deixnoun oti zorizonte , toso na gamiounte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai na diafonisw kai se kati , ekei pou les 5katharo prwtathlima tou gavrou ....

    apo pou ki ws pou ?

    tosa xronia klevei xrimata apo olous kai pairnei paixtes , einai xrimatodotoumenos me dimosio xrima tis NET (mia kali metagrafi parapano apo tous allous) kai tou xei ftiaksei kai gipedo to kratos me tis gnwstes pousties pou opoios milouse gia autes , etrwge kamia zesti sti plati.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "......που αν δεν είχε λεφτά το πολύ να ήταν μοντέλο προσέλκυσης πελατών σε καμιά χασαποταβέρνα της Βάρης....."

    Ολα τα λεφτα ! χα χα !
    Στηβ εχεις ρέντα... ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο στο αποψινο κείμενο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To παραπανω κειμενο θα πρεπει να εκτυπωθει, η καλυτερα να ζωγραφιστει σε καμβα απο ζωγραφο και να δωθει ως δωρο στον κοιλουμπα Μαρινακη να το βαλει απεναντι απο το κρεβατι του. Αντι για καθρεφτη. Και να ξυπνα και να το βλεπει καθε πρωι.

    "Μα ειναι αργα πλεον" θα μου πεις. Εχεις δικιο.Ας το δωσει στον επομενο που θα παει να καθησει στην καρεκλα του.

    Υπαρχουν πεντε νομοι και μερικες "φορμες" στον ποδοσφαιροκοσμο, οπου ο Μαριδακης τους αγνοει πληρως. Στα αρχιδια μας βεβαια. Καλα να παθει.

    Οι καθε τοσο υπαναχωρισεις, οι ανασκευες οι διορθωτικες δηλωσεις και τα στριφογυρισματα του χοντρου δεν μας ενδιαφερουν. Ουτε και οι λογοι. Αν ειναι απο χαπια, απο πιωμα, απο τριγλυκεριδιακη επαρση, η απο αγχος να ανταγωνιστει τον προκατοχο του, πρακτορα.

    Το θεμα ειναι αυτα που προκαλουνται και αυτα που υποθαλπτονται με τετοιες συμπεριφορες.Και το τι αυτες οι παιδικες,ηλιθιες και χαζοχαρουμενες ειρωνιες,εχουν αντικτυπο στον κοσμο. Και των μεν και των δε. Και ακολουθουν και μετα απο το προχθεσινο και αλλα ματς. Και σε μπασκετ και σε βολευ κλπ. "ωχ μανουλα μου".

    Δηλαδη, ο θεος του ποδοσφαιρου-που τυγχανει να ειναι και ημιθεος της ασχημιας- να βαλει το χερι του,απο δω και περα.

    Και σαν μπουν και οι αλλοι στον χορο-οπως λεει και το υστερογραφο- για να παρουν λιγην δοξα που τοσο τους λειπει,εκει εχει να γινει του κουτρουλη ο γαμος. Ερχονται "αγαπες".

    Ειμαστε και για γελια και για κλαματα. Και πολυ σωστα το ΔΝΤ γαμει και δερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α,ρε Στήβεν γιαυτο σε γουστάρω.15 λεξουλες και τα εβαλες ολα στην θέση τους.Το ποσο λάθος είμαστε ολοι φαινεται και απο το γεγονός οτι στο blog σου μπαινουν μονο οπαδοί της AEK,ενω θα επρεπε να μπαινουν και απο άλλες ομάδες και να γίνεται απιστευτη πλακα-καζούρα.Τέλος δεν μπορώ να μην επισημάνω το γεγονός ότι βλέπω στον χώρο των ομαδικών αθλημάτων πολύ μίσος.ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..

    Ο ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΩΡΑ 100 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ..ΚΑΝΕΙ ΔΛΔ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΚΟΚΑΛΛΗΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ..

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ..ΟΥΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΑΡΑ Κ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ,ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΑΛΥΣΙΔΑ..

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.
    ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Κ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΜΙΑΣ Κ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ- ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ Ο ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΟΦΑΓΙΑ , Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΚΟΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 15-45 ΕΤΩΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ 17 ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ..

    Υ.Γ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ? Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΘ Κ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ? ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΟΜΩΣ..ΕΙΣΤΕ ΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ART ROCK HEAVEN Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..ΔΕΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ..ΕΜΦΥΤΕΥΤΗΚΕ.ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΓΑΥΡΟ Κ ΒΑΖΕΛΟ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΛΑΥΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι θα θελαμε ενα μαρινακη στην ομαδα μας και αυτο φαινετε απο αυτα που γραφονται για τον μπαμπουλα μελισσανιδη αρα δεν πρεπει να κριτικαρουμε παρα πολυ τον μαρινακη (που αν δεν ειχε αυτον τον πατερα θα δουλευε σε εταιρεια security)
    δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν αγαπαει τον οσφπ διοτι σε μια περιοδο κρισης εσπρωξε πολλα χρηματα και μην ξεχνατε τον ψυχολογικο δραμα του μαρινακη, ποιο ειναι αυτο? διαδεχθηκε τον κοκκαλη
    και αυτο δεν ειναι ευκολο να εισαι συνεχεια ενος ογκολιθου διοτι οι συγκρισεις ειναι αυτονοητες
    θυμαστε ποτε τον κοκκαλη να κατεβαινει στα αποδυτηρια και να πλακωνετε με αντιπαλους ποδοσφαιριστες? τα εκανε ποιο ντελικατα
    οταν ο μελισσανιδης εκλεψε τα 3 πρωταθληματα απο παο και οσφπ , επεσε σε μια συγκυρια τσακωμων μεταξυ των δυο οικογενειων
    τοτε και δυο τον ειχαν απο μια τριχα απο τα αρχιδια τους, απλα ειχαμε καλους παιχτες, καλο προπονητη και το κυριοτερο ενωμενο κοσμο
    τοτε ηταν σαν τον μπεο του σημερα αλλα σε μαι ομαδα με βαρια φανελλα και ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ Κ ΜΠΟΥΚΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ..ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ..
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ 50-50 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ..
    ΓΑΥΡΟΣ Κ ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι για γέλια διάφοροι κομπλεξικοί ψαροκασέλες που περιμένουν από τις μπαζοκούπες του κάθε διαπλεκόμενου νταβατζή, να ρεφάρουν το ότι νιώθουν στην υπόλοιπη ζωή τους νούλες. (Είσαι δεν είσαι αντικειμενικά νούλα, αν νιώθεις έτσι είσαι).

    Δηλαδή ρε ψαροκασέλα περιμένεις δικαίωση από τους "ουδέτερους" και "υπεράνω" AEKτζήδες ότι δικαίως παίρνετε την σούπερ μπαζολίγδα 2010-11 επειδής είχατε καλύτερη συνολική εικόνα εναντίον των 15 υπόλοιπων ψοφιμιών; Άντε ρε νόμιμοι και ηθικοί Bουλγαράκηδες με τα χάρτινα πρωταθλήματα σας.

    Aν σας χαλάει η αλητεία του εκάστοτε νταβατζή σας και οι Tσουκαλάδες με τα μεγάφωνα στο τηγάνι που γκαρίζουν "ουουουου" όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος,
    αφήστε την δαφνοστεφανωμένη και υποστηρίξτε καμιά σοβαρή ομάδα από σοβαρό πρωτάθλημα.

    Π.χ.Hνωμένη Mανχεστρία (Manchester Utd), Άρσεναλ, Barca, Pεάλ (αν είστε φασίστες σαν τον Φράνκο), Παρί Σ.Z. (Για ψώνια εις Παρισίους με την γκόμενα), Mβορούσια Δόρτμουνδ, Άγιο Παύλο του Aμβούργου (αν είστε κουλτουριάρηδες), μην πω και Xαλυβουργούς του Πιτσβούργου, ή Συσκευαστές (κρέατος) του εν Oυισκόνσιν Πράσινου Kόλπου (Aν γουστάρετε μπάλα πεπόνι και Aμερικάνικο φούτμπωλ), Kαι κούπες και μπάλα.

    Aν θέλετε ντε και σώνει να υποστηρίξετε Nεοελλαδέζικη ομάδα, υποστηρίξτε την ομάδα του XΩPIOY ΣAΣ βλαχάρες.
    H ακόμα Eλπίδα Xορτερού (B'Σερρών) και ας σας χαλάει που φοράει πράσινα.


    MάNγκες, κατά τα άλλα πάρουμε δεν πάρουμε το κύπελλο
    (1-0 τον Δώνη στον τελικό με ελεύθερο του Σάχα στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων), τα χειρότερα έρχονται.

    Σε αυτόν τον βόθρο της Σούπερ Λίγδας, αν δεν έχεις ΣYNTPIΠTIKA καλύτερη ομάδα από τους νταβατζήδες ή πρόεδρο διαπλεκόμενο πιστολέρο σωματέμπορα και έμπορο όπλων και ναρκωτικών, πρωτάθλημα δεν βλέπεις.

    Στα τέτοια μας, AEKάρα και στην 8η θέση με ανάπηρους Mολδαβούς και γκαστρωμένους Iσλανδούς. Aρδίζογλου για πρόεδρος και μεταγραφές με έρανο ανάμεσα στους θεατές στην Pιζούπολη.

    Eίμαστε περίεργοι κίτρινοι και γουστάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ερωτω εγω τωρα: Στον αγωνα με την αλογοτροφη ποια υπερασπιστικη γραμμη κρατησε η επισημη ΠΑΕ ΑΕΚ για την μπουκα των οπαδω της και το ξυλο με τα ΜΑΤ? Οτι μπηκαν να ...πανυγυρισουν και να δουν τους παικτες απο κοντα δεν ελεγες ρε αγαμιδι?

    Και πανυζηριζες μετα για ποινη μονο 1 αγωνιστικης με τον Πανιωνιο?

    Καλα του Βαγγελα του πηρε 2 μερες να αποφορτιστει, εσενα που τα ελεγες στην ΕΠΟ μεσω του νομικου συμβουλου Χαρη Γρηγοριου πριν 1 εβδομαδα ακομη δεν σου εχει περασει η μαλακια?

    Που μου θες και διακοπη πρωταθληματος ΟΡΘΙΟ ΓΙΔΙ.

    Εμ βεβαια με 26 στη πλατη εισαι και αμα βαλεις ΧΑΛΑΡΑ 4-5 ακομη πας 30+.

    Που μου απεκτησες ξαφνικα και αποψη παλιοκουραδα και την εχεις δει και ισοτιμος, ξεβρακωτε.

    Που πας και χωνεις την ηλιθια φατσα σου εκει που δεν σε σπερνουν. Μαλωνει ο Βαρδινογιαννης με τον Μαρινακη και τσουπ πεταγεται και η πορδη στη μεση να κανει το θορυβο της μπας και γυρισει κανα κεφαλι και μας κοιταξει και μας.

    Ο μολδαβος που μας κουβαλησες τι λεει? Καλος η θελει και αυτος αλλα Ντριμπτς προσαρμογη?

    Μανωλη εσυ συμφωνεις και δεχεσαι να δοκιμαζεις τον καθε τελειωμενο που σου κουβαλαει το αγαμιδι και ο αρναρ? Που ειναι ο εγωισμος σου ρε μανωλη?
    Εσυ δεν εισαι που μας δηλωνες οτι δεν κανεις ομαδα με αποφαγια και δανεικους?
    Και οτι προτειμας να βαζεις τους πιτσιρικαδες?

    Εσυ δεν εισαι που μας ελεγες οτι δεν εισαι μαλακας??

    Εμ βεβαια μαλακας θα εισουν αμα παραταγες τα πιο ξεκουραστα 800 χιλιαρικα για 80 μηνες της 'καριερας' σου οταν εισουν ανεργος πριν.

    100 το μηνα τσιμπας Μανωλακη για να μας εχετε -26.
    Μανωλακη ο Αλεφαντος με κοκκινη φορμα να ητανε η ο Αναστοπουλος ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ -26 ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΦΥΓΕΙ.

    Μανωλακη κοιτα το φιλο σου τον Βαλβιδα ποσο σοβαρος και κυριος ειναι και εχει και 2 πρωταθληματα. Εσυ αμα (με μεγαλο ΑΜΑ ομως) γινει κανα θαυμα και παρεις το κυπελλο ποιος σε κραταει μετα μανωλακη.

    Τη γαμησαμε, 3 συνεντευξεις την ημερα θα δινεις.

    ΜΑΝΩΛΗ: ΧΕΘΕ ΜΕΘΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα σε ολους.
    Δημητρη, "ολοι θελουμε εναν Μαρινακη".
    Δηλαδη;
    Καποιον δηλαδη που να κλαιει και να γελαει ταυτοχρονα; Που πριν κανει αυτο,ζηταει συγνωμη για το επομενο; Που οι κινησεις του οχι μονο δεν εχουν ουσια η καποιον ειρμο,αλλα μπορουν και να καψουν κα την ιδια την ομαδα της οποιας ειναι προεδρος; Καποιον που αυτο καθαιρειται; Και βγαζει τα ματια του μοναχος του;
    Καποιον που σε 6 μηνες απο "καποιος" εγινε "κατι".

    Τι σχεση εχει ο Μελισσανιδης με δ'αυτον; Ποιος γνωριζει τους "κανονες"; Ποιος ειναι του ποδοσφαιρου; Ποιος γνωριζει τα κατατοπια; Ποιος για τον οποιον αργοτερα δεν θα γελας ειρωνικα;
    Ασφαλως και "καποιον σαν τον Μαρινακη" Αλλα οχι τετοιον ρε Δημητρη.
    Γιατι υπαρχει και μια διαφορα απο μπαμπουλα σε μπαμπουλα.

    Ας κανουμε εναν παραλληλισμο στις δηλωσεις και το υφος του μεν-τοτε-για τα περι "κοκκινα σωβρακα του Μπακα" και στις φρεσκες δηλωσεις του δε περι "της φουστας του Σισε". Τις οποιες ετρεξε να ανασκευασει,φοβουμενος τις -οικονομικες- κυρωσεις για την ομαδα του ο χοντρομαλακας.

    Η θα κανουμε κατι, η δεν θα το κανουμε.
    Με τον "τιγρη", ειναι βεβαιο οτι θα αποκτησει πολυ μεγαλο "ενδιαφερον" το πρωταθλημα. Απο ολες τις αποψεις.
    Αυτα τα ναζακια, οι "κογκξες" και τα γινατια που βλεπουμε απο τους τωρινους καραγκιοζοπαιχτες,θα μοιαζουν σαν κουκλοθεατρο μπροστα στο μεγαλο Ρέκβιεμ που θα'ρθει.

    Ασε να δουμε και τιποτα τις προκοπης,παρα τις καθε λιγο και λιγακι κοκορομαχιες των χοντρων παιδιων η το μονοτερμα του πρακτορα μεχρι χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μανωλη ο Μολδαβος εχει να παιξει απο τον περασμενο ΜΑΙΟ στο υπερπρωταθλημα του...Καζακσταν.

    Meanwhile (για να καταλαβαινουν και οι εκ Λονδινου που διαβαζουν) θα πρεπει να δουλευε ως construction worker κοινως μπετατζης στο φτωχο πλην τιμιο Κισιναου.

    Εγω μανωληθ ειμαι μεν 43 αλλα γερο σκαρι (δεν εχω σπασει ποτε μου τιποτε) παιζω ανελληπως απο πιστιρικας 3 φορες την εβδομαδα 8χ8 ειμαι 1,83 και 85 κιλα, μια χαρα χαφακι.

    Οκ δεν ειμαι και ο πιο γρηγορος πια λογω ηλικιας αλλα με το χερι στη καρδια πες μου ο Λυμπε και ο Ντιοπ ειναι πιο γρηγοροι?

    Ξερω δεν με εχεις δει να παιζω, αν και το εχω το τοπι ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ?

    Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ?

    Ψαρας ο ενας, πορνοσταρ ο αλλος, χτιστης ο τριτος..

    Λοιπον για να σε βγαλω απο την δυσκολη θεση, αριστερο χαφακι παιζω μια χαρα θα σου κλεισω την τρυπα για κανα τριμηνο. Και απο μπαλλα sorry κιολας αλλα κατι Εντερ στα 43 μου τους εχω για πλακα.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ, οχι οτι εχετε να δωσετε, αλλα λεμε τωρα.

    Μονο κατι φιλαρακια να μπαινουν στο ΟΑΚΑ τσαμπα να φωναζουν ΟΛΕ ΟΛΕ να χαβαλεδιαζουμε. Ετσι κ αλλιως ΑΔΕΙΟ ειναι, δεν παει στο διαολο?

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thomas
    μαζι σου σ αυτα που λες αλλα θα το δουμε ποτε?
    εσυ θελεις ενα κοκκαλη δηλαδη ? μονο στο ακουσμα του ονοματος ηταν ολοι προσοχη

    Χρηστο
    ολοι θελουν ενα μαρινακη και ξερεις γιατι?
    α)να καλυψουν την ανασφαλεια τους
    β)να το παιζουν τζαμπα μαγκες
    και ποια ειναι η διαφορα του μελισσανιδη και του μαρινακη?
    θα μου πεις οτι ο sugar θα ειναι ποιο δαντελενιος
    σ αυτο εχεις δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θωμα,δεν πιστευω να...πιστευεις στα αληθεια οτι ο Μαρινακης "εριξε" 100 εκ στον γαυρο;
    Και μαλιστα οτι ευελπιστει να τα παρει σε βαθος χρονου απο το...C.L.
    Μαλλον αστειευεσαι.
    Γιατι ουτε το ενα ισχυει,ουτε το αλλο.
    Με κανενα 20αρικο την εκανε την δουλεια με τον "χο-χο-χο". Αυτος δηλαδη δεν αγορασε χρεη; Χαρη του εκανε του φρυδια.

    Και στο πως ευελπιστει να τα παρει ακριβως αλλα και να βγαλει τα πολλαπλασια δεν το γνωριζω ακριβως. Αν το ηξερα,θα τον συμβουλευα κι'ολας. Αλλα οπωδηποτε και δεν ειναι τα εσοδα του C.L ο μεγαλος στοχος. Αυτα,ασφαλως και θα διεκδικηθουν.Και με καθε τροπο.Και το βλεπουμε.
    Αλλα ειναι αρκετα; Εδω ο αλλος καθε χρονο εβγαινε πρωτος αλλα η ομαδα ειναι μ"μεσα" μεχρι τα μπουνια.
    Τι θελει ακριβως; Που να ξερω.

    Η πιθανοτητα να λειτουργει σαν οπαδος και απλα να του περισσευαν μερικα εκ και να τα εριξε για να γινει και αυτος προεδρος καπου που να τον γνωριζουν,δεν την αποκλειω. (ολοι λιγο πολυ αποκαλυπτονται καποια στιγμη οσο αφορα στο σατρακι της αναγνωρισημοτητας σαν "κατι" απο την μαζα. Και να βλεπουν την μουρη τους κρεμασμενη καθε μερα στα περιπτερα.
    Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι αρκει μονο αυτο σαν ελλατηριο. Οι μπιζνες εχουν ρισκα. Αλλοτε χανεις αλλοτε κερδιζεις. Ειναι θεμα εμπνευσης,γνωσης και συγκυριων.

    Αλλα ετσι οπως φαινεται αυτος -στα πρωτα του δειγματα που βλεπουμε- μαλλον προκειται για μια μοσχαροκεφαλη, διχως ιχνος καποιας στρατηγικης η πλανου. Και οποιο τετοιο υπαρχει, καθε φορα ανασκευαζεται η αλλαζει, απο προσωπικες γκελες και λαθη.
    Κανεις δεν παει μακρυα ετσι.

    Και ο προηγουμενος πρακτορας,του παρεδωσε ενα μπαιλντισμενο σκαφος με τα χρεη του αλλα και τα "φορτια" του. Και το κυριοτερο; Δεν του εδωσε χαρτες. Ξεροντας οτι ο συγκεκριμενος ειναι αμαθος. Ενας μπουλης δηλαδη του χωρου. Που να παει ο μαλακας τωρα;
    Τελικα ο σατανας ο φρυδιας,μαλλον τον επιασε "κωτσο".
    Σιγα να μην εδινε οπλα και προυποθεσεις ωστε να πετυχει ο διαδοχος του. Εδω ετρωγε προπονητες για να σηκωνει τις κουπες μοναχος του.
    Ο χοντρομαλακας,μαλλον εχει μπλεξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημητρη, "ολοι θελουμε εναν Μαρινακη".
    Δηλαδη;
    Καποιον δηλαδη που να κλαιει και να γελαει ταυτοχρονα; Που πριν κανει αυτο,ζηταει συγνωμη για το επομενο; Που οι κινησεις του οχι μονο δεν εχουν ουσια η καποιον ειρμο,αλλα μπορουν και να καψουν κα την ιδια την ομαδα της οποιας ειναι προεδρος; Καποιον που αυτο καθαιρειται; Και βγαζει τα ματια του μοναχος του;
    Καποιον που σε 6 μηνες απο "καποιος" εγινε "κατι".
    ______________________________________________

    ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΔΕΣ ΑΔΑΜΙΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστο τα λεφτα δωθηκαν και ειναι πολυ παραπανω απο 20.
    Κοντα στα 100 ΣΥΝΟΛΟ για ολο το πακετο (γηπεδο-ρεντη-χρεη κλπ) και ο στοχος του ch.l ειναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εχει νοημα γιατι πολυ απλα κουβαλαει οπως σωστα ειπωθηκε, χορηγιες διαφημισεις, και πολλα αλλα.

    δεν ειναι πολλα 100 για το brand name ΟΣΦΠ ειδικα αν τα πρωτα 20 τα παρεις πισω σε 1 ετος απο την πρωτη εξοδο στο ch.l.

    Απο διαρκειας μονο μαζευει αλλα 6-8εκκ ευρω.

    εχει ΠΟΛΛΑ εσοδα το μαγαζι απο πολλες μεριες αυτονομα, δεν βαζω δηλαδη τα 'παραπλευρα' οφελη, οπως αντιστοιχα ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ εχει και η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΠ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ.

    Απλα αυτος λογω ch.l κλπ εχει ενα 30αρι καθε χρονο εξασφαλισμενο.

    Και οσο συνεχιζεται η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ CH.L τοσο θα βλεπεις 2-3 ομαδες απο καθε χωρα να μονοπολουν το ενδιαφερον ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ, ΜΑΝ-ΤΣΕΛΣΚΙ, ΜΠΑΓΕΡΝ+1, ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕ κλπ

    Το μεγαλυτερο κολπο των αθλητικων εταιρειων το ch l μαζι με την Ουεφα και τα καναλια, με μονιμους ηθοποιους που εχουν καταντησει κουραστικοι.Η εξαιρεση Μπαρτσα υπαρχει μονο που το σωζει.
    Υπηρχε πιο ΒΑΡΕΤΟ CH.L απο το περσυνο μολις βγηκε εξω απο το ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ?

    ΟΣΟ οι πρωτοι θα κονομανε τρελλα φραγκα τοσο πιο σοβαρος ειναι ο οικονομικος πολεμος.

    Μονη λυση οχι αυτες οι γραφικοτητες που λεει το αγαμιδι για να καλυψει την ανυπαρξια του, ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ Η ADIDAS KAI O MERDOH ΑΝ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ειναι το salary cup των αμερικανων.

    ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..

    ΤΟ FFP EINAI MIA ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ, αν θελει ο καθενας τραβαει μια 'χορηγια' και εξασφαλιζει 'εσοδα' και κανει οτι γουσταρει.

    Θα ερθει ο sugar π.χ και θα θελει να παρει τον Κατσαπλια με 3-4 εκκ και αμα ειναι μειον το ταμειο δεν κανει μια 'χορηγια΄ στα χαρτια απο την Χ εταιρεια να κοτσαρει και μια σταμπα στη φανελλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. thomas
    ξεχασες και καποιον αλλον ποιο διαχρονικο απο τον αδαμιδη τον ΔΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς ολους
    διαβαστε το αρθρο το Ξενακη στο contra.gr
    πολυ καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Προς Κον υπουργον Εσωτερικωνε,Τμημα παρακαταθηκωνε και δανειωνε, Χελλενικος Αστυνομιος, Τμημα Αλεπουδων, Λυμενικες αρχες και τμημα συνοριοφυλακων.
    Καθως και προς: UNICEF,MASTERSHEF,OYNESCO,OYEFA καθως και την Μ.Κ.Ο. "PATERAS PROTECTION LTD"

    "Καταγγελουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ, ως υποθαλπουσα παρανομως εισερχομενους μεταναστες. Και για συμμετοχη της σε τεραστιο κυκλωμα διακινησης δυστυχουντων συνανθρωπων μας, οι οποιοι προκειμενου να λαβουν διαβατηριο για το ονειρο μιας καλυτερης πατριδας απο αυτη που αφηνουν,παρουσιαζονται ως "προδοσφαιριστες" η αλλης παρεμφερης δραστηριοτητας επαγγελματιες,προκειμενου να εισελθουν στην χωρα μας, η οποια ηδη τοσο υποφερει απο αυτην την λαιλαπα.
    Καθιστουμε υπευθυνους και επιφυλασσομεθα με καθε ενδικο μεσο και ενημερωνοντας καθε αρχη-δια να εκλειψει επιτελους το νοσηρον φαινομενο αλλα και να παψει επιτελους να αμαυρωνεται το ονομα του ιστορικου συλλογου μας με πραξεις τετοιες.

    Η δε απαντηση της επισημης συμμοριας που τυγχανει να εχει τις τυχες της ομαδος μας στα χερια της,ειναι τουλαχιστον γελοια.
    Τι εννοειτε κυριε Αδαμιδη οταν λετε: "σαν προσφυγικο σωματειο που ειμεθα,εχουμε χρεος να προστρεξουμε στους συγχρονους αυτους προσφυγες και να ανοιξουμε τα φτερα μας να τους υποδεχθουμε και να τους αποκαταστησωμεν";

    Δεν βρηκατε καλυτερη δικαιολογια,προκειμενου να καλυψετε να ανομηματα σας;
    Μολδαβοι,Γκανεζοι και Κοσταρικανοι "ποδοσφαιριστες" "υπο δοκιμην" κυριε Αδαμιδη; "Σκαουτερς" απο την οικονομικα σπαρασομενη Ισλανδια; Ομοφυλοφιλοι και ομοδοξοι επικυριχθεντες εις την χωρα τους,μας τους παρουσιαζετε ωσαν "νεα συμβολαια", κρυπτομενοι πισω απο τας καλλιπυγους συζυγους τους;
    Ιβηρες αεργοι,με ποινικο μητρωο, βρισκουν καταφυγιο εις τα ενδοτερα μας και σεις μας τους παρουσιαζετε σαν "ευκαιριες αγορας";
    Βουλιμικοι παλαιμαχοι, με αγνωστες συνεπειες για την υγεια τους, τοποθετουνται ως "αρχηγοι στο ποδοσφαιρικο τμημα";
    Πρωην ξενοδοχοι και τεως δικηγοροι, οι οποιοι εχουν στο πρελθον κατηγορηθει για συμμετοχη σε αναλογα αδικηματα,βρισκουν θεση στο Δ.Σ;
    Απληρωτοι "ποδοσφαιριστες" της ομαδος μας,που ομως αρνουνται να αφησουν την χωρα μας,υποκυπτοντας ποιος ξερει σε ποιες πιεσεις η εξαναγκασμους σας.

    Αποκαλυφθειτε κυριοι. Το γεγονος οτι οι απογοητευμενοι αμετοχοι πλεον ιδιοκτητες,δεν ασχολουνται και δεν εχουν πληρη εικονα,αυτο δεν σας δινει και το δικαιωμα να συναλλασεσθε με τον υποκοσμο,να εκμεταλευεσθε την ανθρωπινη απελπισια και να εισπρατετε κερδη απο την απελπιδα προσπαθεια καποιων δυστυχουντων για ενα καλυτερο αυριο.

    Θα διεκδικησουμε με σθενος την θεση μας για τον καθαρισμο και την εξιλεωση της ιστορικης ομαδος μας η οποια μετετραπει σε αντρο παρανομης διακινησης ανθρωπων. Σε ποδοσφαιρικη zodiac.
    Και ν παψει η αισχρη προσοδος χρηματων απο αδιστακτους σαν και εσας και τους γυρω σας".

    Μετα-διχως τιμης-: αγνακτησμενοι και οργισμενοι φιλοι του πολυπαθου συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΚ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΣΕΚΑΡΕΙ. ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΕ ΕΝΑ GAY CLUB.
    80 ΕΓΩ , 20 ΕΣΥ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ. ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. SIGA MHN ΥΠΟΠΤΕΥΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπαρχει και ο ποδοσφαιρηστης zodiac o τεραστιος Μπακα (ονομα και πραμα)
    Μετα το παιδι θρεφταρι Τσαφα Τσουφα Ντιοπ που με εντονη αποφορτιση σχεδον ετησιας διαρκειας καταφερε να χασει καμμια δεκαρια κιλα, ερχεται ο αννθρωπος-σαμπρελλα, εκ Μαγιορκας ορμωμενος να παρει θεση βασικου ειτε αντικαθιστωντας αυτο το σαπακι των 72 χωρις τριπλα, ειτε εξωθωντας τον στο πυρ το δεξιοτερο εκ των χαφ.

    ΧΕΘΕ ΜΕΘΑ που λεν και στην Ιθπανια ε?

    Διαβαστε την Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η δηλωση του απομαχου ταβερνιαρη Μπισταξη:

    Η Σούπερ Λίγκα με την κατάσταση που είναι τώρα, είναι σε θέση να διοργανώνει πρωτάθλημα; Απαντώ ευθέως όχι! Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κι ελπίζουμε να ολοκληρωθεί ομαλά.

    Ε-Λ-ΠΙ-Ζ-Ο-Υ-Μ-Ε αναφερει ο ΓΓΑ, παιρνωντας προφανως κυβερνητικη γραμμη απο τον πανμεγιστο ΓΑΠ που αυτος ελπιζει σε αλλα πιο μεγαλα πραγματα..

    Ελπιζει λοιπον επισημα το κρατος και ευχεται ο εκαστοτε Βαγγελας-Αχιλλεας να μην τα κανει τελειως μπουρδελο.

    Κατα τα αλλα το πρωταθλημα ΟΠΑΠ, ναι βρε εκεινο που σε οποια ΠΑΕ εκανε επεισοδια θα σταματαγε την χορηγια (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ??) καλα κρατει. Γιατι φυσικα ουτε στην ΑΕΚ του αγαμιδι, ουτε στο ΠΑΟ του πατερα πριν κανα διμηνο ουτε προχθες στο Βαγγελα εγιναν επεισοδια. Ουτε στο ΜΠΑΟΚ στο βολο.

    Πανηγυρια ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ που εισαστε ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:
    " ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΧΙΜΕΝΕΘ".
    " ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ".
    ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ BLOG; " ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, LOS PULOS".
    KAI TEΛΟΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ:
    Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ ΕΓΙΝΕ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ.
    ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ.
    ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ steven φιλε αμα καθαρισεις εγω απλα να ερχεστε να χαβαλεδιαζουμε θελω. Φραγκα παιξε εσυ.

    ΟΛΕ ΟΛΕ στις πασουλες (αν τις πετυχαινει) με τον Αργυριου.

    Το μανωλοθ αστον πανω μου , θα σκασω με φανελλα REAL B και ονομα dimith, σιγα μη παρει χαμπαρι.

    Θα βαλω και τον Ζαχαρατο που κανει καλα τον Μουρινιο και χτυπαω ενδεκαδα χωρις προπονηση.

    Στον Αρναρ μην δινεις και πολυ σημασια, ετσι κ αλλιως δεν δινει και κανενας.
    Αν σε ρωτησει πεστου diminson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. steven το χοντραινεις, εγω δεν σε απειλησα ετσι ωμα. μια λυση πηγα να δωσω.

    παλι μας την εκανε ο μακης? ας κουνησει καποιος τον προεδρο μπας και ξυπνησει, δεν βλεπω δηλωσουλα σημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ TOMAS SILLYWIZARD: ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΚΟΥ ΜΕ: ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ..
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΛΕΦΤΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ..
    ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΚΜΟΧ Η΄ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΔΛΔ..
    ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

    ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΥΛΙΚΟ ..ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ..
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

    ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ 100% ΔΙΚΑΙΑ..
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Κ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ..

    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Κ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ..
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ - Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ- ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,5 ΜΥΡΙΟ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ 200 ΧΙΛ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. STEVEN ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ thomas

    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Κ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ

    Να μην μιλαει αρχικα και να μην υποσχεται. και να μην πεταει μαλακιες λογιζωντας μας σαν ιθαγενεις. Γιατι αμα ο μιτσελ παιζει στη Ρεαλ εγω ειμαι αρχιμανδριτης.
    Αμα τον Δεκεμβριο πιστευε πραγματικα οτι θα εκανε ομαδα τοτε sorry αλλα ειναι μαλακας.
    Αν λεει προτιμω να βαζω πιτσιρικαδες απο δανεικους και μετα παει και μου παιρνει δανεικους και τυπους ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΡΙΨΕ τοτε ειναι επικυνδυνος..
    Τελος δεν μπορεις να μου το παιζεις Σεβιλλη και καλα και να ΔΕΧΕΣΑΙ Μολδαβους στην προπονηση της ομαδας σου. Γιατι τοτε ΜΟΝΟ 2 μπορει να συμβαινουν:
    1) Εισαι απλα πιονι και κανεις οτι σου λενε
    2) Δεν ξερεις τι σου γινεται πλεον και εχεις χασει τη μπαλα.

    Φανταζεσαι να κουβαλαγαν τον Μολδαβο οχι στο γαυρο αλλα στον Αρη και τον Μπαοκ?

    Θα πηγαινε η μαλαματινα συννεφο.
    Σε εμας κανει οτι δεν καταλαβαινει, μουγκα στη στρουγκα αρκει να πεφτει η 100αρα τελος του μηνα.

    κ εγω τετοιους τυπους τους θεωρω πολυ λιγους, ας ειναι οποιος θελει.

    Γιατι αν καποιος κανει παραχωρηση στις δικες του αξιες, πολυ συντομα θα στη φερει πισωπλατα.

    το αγαμιδι βλεπει μονο το τυρι. τη φακα δεν βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ( άλλα είχα στο μυαλό μου ), ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. thomas
    o steven εχει δικιο, με τον ολυμπιακο δεν ειχαμε σοβαρο προβλημα οσο με τον παο
    πηγαιναμε πιτσιρικαδες στο γηπεδο και καναμε σαν τρελλοι με τον παο οχι τοσο με τον οσφπ
    και στο πρωτο παιχνδι της σκεπαστης με τον παο που χασαμε απο το αστειο γκολ του Ορε επεσε ενα τρελλο ξυλο
    ειχαν δωσει την σκεπαστη στους φιλαθλους του παο και εμεις ειμασταν στην 21, φευγουμε απο την 21 και διασχιζουμε τα ορθια ( τα θυμασαι steven?) κατω απο την 3 και παμε στην σκεπαστη που εγινε το ελα να δεις με τον ΔΧ να τρωει το ξυλο της χρονια του και απο τοτε η θυρα 21 χρησιμοποιουσε την σκεπαστη σαν κυρια θυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. thomas
    ο χιμενεθ ειναι λιγος και αυτο φαινετε
    αναλυσε την κατασταση και θα δεις
    εχεις δει ποτε ποδοσφαιριστη να μιλαει ανοιχτα για τον προπονητη του?
    χρειαζεται να στο πει καποιος? τα ματια σου δεν κουραστηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΑΙ ΡΕ DIMI ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ..ΤΟ ΕΙΠΑ..ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..
    ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙ..ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ..ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ..
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ..ΑΠΟΔΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΦΕΡΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΣΙΩΛΗ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΑΡΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ Κ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ..
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. κατω απο προυποθεσεις μπορει να πετυχει ο τσιωλης στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ thomas ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    Μονο που μετα το καλοκαιρι με τα διαρκειας στα 5,000 χωρις Μαιστοροβιτς Τζεμπουρ Μπλανκο και με τον Σκοκο φευγατο, δυσκολα θα υπαρχει ομαδα.

    Αμα δεν βγεις και Ευρωπη που ειναι πολυ πιθανο, και προσωπικα το ευχομαι για να σταματησει η κονομα και να γλυτωσουμε και την ξεφτιλα, τοτε να δεις ομορφιες..

    Οχι ΤΣΙΩΛΗΣ ουτε ο Paisley στην χρυση εποχη της Liverpool δεν τους σωνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΤΗΒΕΝ ΜΗΝ ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ..
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ MIA ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ..ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΕΧΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ..ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Η ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΠΑΚΑΣ ...


    ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΜΕ ΚΟΛΛΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ...ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΚΑΝΕ Κ 2 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ..

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. thomas
    αν σου πονανε τα ματια τα 4 τελευταια χρονια εισαι μια χαρα γιατι εμενα μου πονανε τα 15 τελευταια χρονια αρα μην το λες ουτε του παππα
    εσυ θυμαμσαι απο τον μπακα και μετα
    εγω θυμαμαι ζλατανο, σαραλιωτη και τον κυφωνιδη που δινει πεναλτι στον μπαγιεβιτς μετα απο σπρωξιμο του κοβη και δινει το πεναλτι και μετα απο διαμαρτυριες των παιχτων του παο το παιρνει πισω και δινει οφσαιντ η το 2-2 στην λεωφορο με μπαγιεβιτς και παπαιωαννου
    αυτα που παθαμε απο τον οσφπ ηταν νηπιαγωγειο μπροστα στον παο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. pros ti n agiopoinsn tou gavrou kai tou fat-boy ,de mporw na katalavw

    pame kai sti xounta kai sti katoxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ta lete sovara auta diladi gia tis vazelines n' epeidi o adamidis milise gia diakopi prwtathlimatos ta lete gia na xoume kati na leme ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ..ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ..ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ..Η ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΕΙΧΑ 3-4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ? ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ..
    ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ..ΑΚΟΜΑ Κ Η ΛΑΡΙΣΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. OPOS TA LES THOMA

    me to lago den dialuthikame

    apenantias ton xtypagame ki emeis alipita kai pairname kai kapious titlous

    meta ti lailapa kokali kai oti egine me to vatraxo , meiname xwris gipedo kai ta gnwsta pou ginonte apo to 95 ews simera

    kai n paraga n sovari , arxise na leitourgei apo ti mera pou egine to champions leage
    ta prohgoumena itan ptaismata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Mike21hlk: ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ, εκτός απο κάποια στημένα σχεδόν πάντα στο 2-2 επι Ζαφειρόπουλου και Νταϊφά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ ΚΩΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ.
    ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ..ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΗΝΩΘΕΙ ΕΜΕΝΑ..ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕ ΟΛΑ Ο ΚΟΚΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ..ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ..

    ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ..ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΡΙΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ..
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ..ΑΥΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ THE MOST..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ , ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
    ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ ΤΟΤΕ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.
    Ή Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΕΠΙ ΜΠΑΚΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ;
    ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ 1-1, ΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΑΣΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ; ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ.
    ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΘ; 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ;
    ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΑΝΕ ΓΡΑΒΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τώρα μπήκα και σας διαβάζω.
    Τι Τσιώλη ρε παιδιά,για την ΑΕΚ μιλάμε.Να έρθει να κάνει τι;να βάζουμε στόχο τα play off?
    Nα φέρουμε και τον Λουτσιάνο από την Καλλονή να μας βοηθήσει κανένα εξάμηνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ;
    ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. ΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ. ΚΙ ΕΙΧΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ, εκτός απο κάποια στημένα σχεδόν πάντα στο 2-2 επι Ζαφειρόπουλου και Νταϊφά.

    ------------
    ki auta pou les isxuoun , alla

    oooola auta mazi de sygrinonte me ti xounta tou gavrou .-
    pou evale attikarxi arxigo stous organomenous gia na mporoun na dolofonoun kai na maxaironoun opoion pigaine kontra sta symferonta tou praxtora

    pou riksane koumpouries sti filadelfia

    pou ferane elikoptera pano apo ti filadelfia opos kai sti toumpa prosfata

    oxi file , o vazelos pou ta xe plakakia me ti xounta , se ekleve isa-isa gia na min exeis na peis sto kafeneio oli ti vdomada

    o gavros pera apo to agonistiko , evgale kai genia dolofonon , ymeteron kai lamogion pou me oxima to karnavali tis troumpas pernane dimosies douleies kai xrima

    den einai sugrisima ta megethi

    edw milame gia kati isaksio tou pasok sxedon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΛΔ ΤΙ ΣΥΚΓΡΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ? Ο ΚΑΘΕ ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ Κ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ..
    ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ..ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΑΜΕ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..
    ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΧΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    Υ.Γ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΔΛΔ ΤΙ ΣΥΚΓΡΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ?
    ----------

    oxi de sygrinete kati edw pera

    ta pragmata einai ksekathara

    o kouradas pou vgike sa prezaristo zampon to savato ki ekane diloseis ,prokalese TOSO POLU oli tin ellada kai kapioi prospathoun na kanoun isa ki omoia tin troxaia paravasi me ton fono

    e den ginete

    kai oso malakas kai na einai o adamidis , magas tha nai na epimeinei sti diakopi tou prwtathlimatos kai na traviksei ti mplofa oso ekei pou de pairnei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΒΕΝ..
    ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ..ΠΗΡΕ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΚΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ..ΔΙΧΟΝΟΙΑ,ΚΛΕΜΕΝΟΙ ΤΙΤΛΟΙ,ΜΙΖΕΡΙΑ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καίει τον Παναθηναικό η αστυνομία..

    Η έκθεση της αστυνομίας για το ντέρμπι των "αιωνίων" ρίχνει ευθύνες και στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού.. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για βίαιη συμπεριφορά του Λέτο και ακόμα τεσσάρων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού!


    -------------------

    edw viazete n koini logiki kai amfisviteite ENTONOTATA auto pou eidame APANTES kai milame akoma gia to ringo pou se teliki ton eixame taraksei kai sti fapa opote mas erxotan volika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. kai mas leei o dimitris oti kinigage vazeles kai xatzimousia , opa re karamitro , xalarwse ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΧΙ MONO ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MIKE..ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ..ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 25 ΕΚΑΤ. ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 15 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ..
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΣ?ΤΟΤΕ Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΜΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. re vgike n mplofa gia deuteri leage , perase kai n stoura tou xodrou kai ekane kolotoumpa alla svetlana horhina

    de prolavainei tis sugnwmes kai tis kolotoumpes

    gamisteton leme , epikoinoniaka ,kanonika kai para fysi

    na plirwsei kai oti eklepse o praktoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΚΑΤΜΑΝ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 15 ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ..
    ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ..
    ΕΔΩ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ..ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ..Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συμφωνω με την προσεγγηση του Steven οσο αφορα στις αντιπαλοτητες και τις χρονιες εχθρες των τριων του ΠΟΚ.
    Και δεν πιστευω Μιχαλη οτι οποια ιγοτερη η μικροτρη εκ'των πραγματων αντιπαλοτητα με τον γαυρο σημαινει και απαραιτητα "συμπορευση"
    Αν ειναι δυνατον! Αμα ειναι ετσι να συγχωνευθουμε κι'ολας.
    Το περασμα-τυφωνας- του Κοκαλη απο το ποδοσφαιρο,αποσκοπουσε στην προσωπικη του καταξιωση κυριως. Δεν υπηρχε καποιος ξεχωριστος στοχος "ΑΕΚ για αυτον.
    Και οτι τραβιξε απο αυτην πολα υλικα για την οικοδομηση της δικης του ομαδας δεν σημαινει οτι ειχε βαλει σκοπο να μας αποδυναμωσει. Απλα τοτε,τα καλυτερρα υλικα,βρισκονταν εκει; Τι αλλο να εκανε δηλαδη;
    Αρα η αποδυναμωση μας ηταν μεν αναποφευκτη,αλλα οχι προιον προσωπικης μανιας.

    Ο δε βαζεολος, ο "αρχοντοπουστας των Αθηνων" οπως θα επρεπε να ειναι το ονομα του, φτιαγμενος κατασκευασμενος απο ενα συνοθυλευμα βολεμενων,δοσιολγων, αυλικων σφογγοκωλαριων και στρατοπληκτων φασιστων,δεν θα μπορουσε με τιποτα να δεχθει στο "πλαι του" την ιδια γειτονια,αητν της Αθηνας δηλαδη, την γιγαντωση της ΑΕΚ και το κλεψιμο μεριδας δοξας,επιτυχιων,οπαδων. κλπ.
    Ας μη ξεχναμε, πως ηταν δομημενο θεσμικα το ποδοσφαιρο τοτε. Χωρισμενο σε "καντονια"

    Και ας μην λησμονουμε την μεταπολεμικη εξαφανιση για μεγαλο χρονικο διαστημα της ΑΕΚ, η οποια ειχε στις ταξεις της -οπαδικα και αθλιτικα- μεγαλο μερος των χαμενων εκεινων των μαυρων πολιτικοστρατιωτικα χρονων.
    Η τιμωρια και ο εξοβελισμος των αριστερων,δεν ειναι καθολου ασχετος με την απομακρυνση της ΑΕΚαπο τις πρωτιες και τις επιτυχιες.
    Οπως και καθολου τυχαια το μεγαλωμα του τριφυλου αισχους με την αρωγη,στηρηξη, "ενδιαφερον" καθε φορεα,οργανισμου κρατικου. Οπου τα παντα ηταν ελεγχομενα.
    Με την αναγκη και τον σχεδιασμο,η Αθηνα ολη να γινει ενα χωραφι με τριφυλια.

    Γιοματη με "τακτοποιημενους και ησυχους νοικοκυραιους. Και οχι με στριφνα,αβολευτα,και ανησυχα μελη. Δηλαδη "ταραξιες" και "ανυπακουους".

    Το οτι ακομα και σημερα εχουμε το μεγεθος που εχουμε,ειναι ενα μεγαλο κατορθωμα,μεσα στο περασμα των χρονων,μετα απο τον "ανενδοτο" που ειχαν ξεκινησει οι κρατικοδιαιτες πρασινολερες.
    Οι αστοι με το μπριγιαν στα μαλλια,που κρυβονταν στο πυθαρι στην αναγκη και στα ηρεμα απλα εδειχναν με το δαχτυλο.

    Ο καπετανιος-που δεν καταλαβαινω γιατι ονομαζεται ετσι. Και εγω εχω ενα μικρο καικακι στο χωριο.Να αυτοανακυριχθω σε Υποναυαρχο και αρχηγο στολου επι τιμη;
    Τι καπετανιος; Οπλων η "σκονης";
    Δεν γαμιονται ενας-ενας που μου παριστανουν τους θαλασσολυκους, οι βρωμιαριδες)

    Ο καπτεν-κουκ του κωλου λοιπον τα ξερει,τα γνωριζει,τα ενστερνιζεται και τα εφαρμοζει. Τουλαχισοτν μεχρι χθες,αφου τωρα ριμαξε σαν σαπιοκαραβο.
    Και ειναι πρωτα αντιΑΕΚτζης και υστερα πρασινοφρουρος.

    Δεν ξερω με την αποχωρηση του τι θα αλλαξει και πως ακριβως θα μετεξελλγιχθει αυτη η "μαχη".

    Αλλα φυσιολογικοτατα,λεμε, πρωτος εχθρος και αυτος με την μεγαλυτερη μανια ειναι η πρασινη χολερα.
    Οι γαυροι ειναι απο αλλο ανεκδοτο. Με τις αντιπαλοτητες μας ασφαλως,με τα "γεγονοτα μας",με τις ερριδες. Αλλα δεν ειναι το κοκκινο πανι.
    Ειναι αντιπαλον δεος. Δεν ειναι εχθρος μεσα στο σπιτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ.
    ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΚΑ, που πρακτικά αγόρασε ο Κόκαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Παιδες τιποτα πλην τιμωριας της εδρας και προστιμου, τα οποια και θα πανε στο μισο στην εφεση δεν προκειται να γινει.

    Και ποιος θα τα κανει? Ο γοντικας με το αγαμιδι?
    η ο ζαγορ με τον ρουλη?

    και νομικα να μπορουσαν ΠΑΛΙ ανικανοι ειναι να κανουν κατι.
    μονο ο βαζελος θα παρει λιγα σπορια καβα απο ολη αυτη την ιστορια.

    οι δευτερες λιγκες και οι αποχωρησεις με τις διακοπες ειναι μαλακιες περιοπης του αγαμιδι που χωρις να τον υπολογιζει κανενας ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ να δειξει οτι κατι κανει.

    αμα ο καθενας καθε φορα επαιρνε και 3-4 και εκανε μια λιγκα και το αφηνε η ΟΥΕΦΑ θα το ειχανε κλεισει το μαγαζι.

    εδω οι 16 πιο πλουσιοι (ΜΙΛΑΝ ΡΕΑΛ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΝ ΚΛΠ) πηγαν να κανουν κατι και τους εκοψε ο Μπλατερ το κολο σε ενα βραδυ τι λεμε τωρα?

    παιρνετε σοβαρα το αγαμιδι?
    που εχει μυνησει την μιση ελλαδα? (με κλανιες)
    μυνησε το μανατζερ του σκοκο, αυτους που βαραγανε το μπαγεβιτς, τον τζιμπουρ (πριν του δωσει 350 και τον κανει δωρο) το ΟΑΚΑ για διαφυγωντα και τι δεν εχει μυνησει (στα λογια) ο ΚΟΛΟΨΕΥΤΑΡΑΣ.

    τα λυσαμε ολα τα αλλα στην ΑΕΚ και θες να μου κανεις και τον πρωτοπορο ρε λαμογιοπουστα..

    ΡΕ ΟΥΣΤ στην Μολδαβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. To dipolo spaei ena-ena

    prwta gamas ton enan kai meta ton allon

    o xodros einai se paralirima yvrewn ,kolotoumpas kai sygnomis

    o steven to piase akrivos sti prwti anartisi
    2 xronia maximum kai tha fygei san keratas kai oxi san gamias

    kai twra pou einai sti duskoli , thelei patima sto kefali , esto ki apo ton adamidako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΝΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ , ΟΧΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ, κι άσε τις μαλακίες που έλεγε πιο πριν ο Γιδόπουλος ( πρασινοφρουρός ) μπας και πάρει την επιδότηση για τα Δειλινά.
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΑΒΑΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ( θυμάσαι τον Ιάκωβο; ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ( Ηρακλής -ΑΕΚ 2-3 ), ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΘΑΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ GAPS ΜΠΟΛΙΚΑ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. mike τι να πατησει ο πουθενας?
    ουτε τον γκρεταρσον δεν ελεγχει πλεον που εχει ξεσαλωσει και καθε βδομαδα κουβαλαει και απο ενα μπετατζη για δοκιμη..
    πλακα κανουμε?

    Και μην εισαι τοσο σιγουρος για την διετια.

    Για να σπασει το διπολο θελει πολυ πιο δραστικες λυσεις απο κατι τιμωριες του κολου.

    στα παπαρια του του βαγγελα τα 100-200 χιλιαρικα τιμωρια τα βγαζει σε μια μερα κυριολεκτικα.

    η μαλακια που εκανε ειναι οτι ξεκινησε μια φαμπρικα χωρις πριν να εχει στησει τον μηχανησμο να την ελεγχει.

    ο κροκους εκανε χειροτερα και δεν ετρεχε γατα. διαιτητες βγηκανε ΕΠΙΣΗΜΑ σε εφημεριδες ποντικης-καθημερινη και ειπανε για στημενα, κασετες παιξανε αλλα δεν εγινε κατι.
    γιατι δουλευε απο πισω η σκουπα του Λουβαρη..

    ο βαγγελας εκανε αλλη μια μεγιστη μαλακια την ειπε στο Σισε που εχει και 10 κονε που τον ακουνε (και οχι στο ελλαντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ, ΣΤΟ PR ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. egw an imouna sti thesi tou adamidi , xwris lefta , xwris stiriksi kai anagasmenos na agorazw xrono me ta psemata riskarontas to ksulo apo AEKtzides, xwris sizitisi , tha evaza mpourloto sto prwtathlima , diakopi , sizitiseis me tous allous ponemenous kai paei legontas

    me 0 exoda tha evgena apo ti dyskoli thesi kai tha gamousa kai ton arxigo tis paragas

    epistimoniki fantasia? isws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. to autokatastrofiko zampon tou peiraia, me ta elikoptera sti toumpa kai ta kseftilikia pou ekane proxtes , dinei to teleio allothi se olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. για να γαμησεις πρεπει να εχεις πουλακι..

    και με συζητηση χωρις πουλακι δεν γαμας, μονο να τσαντισεις καταστασεις και να σε γαμισουνε γινεται.

    @steven o παυλος γιγαντωσε τον ομιλο που ιδρυσε ο πατερας και μετεπειτα απογειωσε ο βαρδης με την συμφωνια της aramco.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. kala , katse kai thaumase tis praktikes tou krokous tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μαργαρίτα Μυτιληναίου δήλωσε αγανακτισμένη και με άρθρο της στην ιστοσελίδα protagon αποκάλυψε πως έσκισε το διαρκείας της που εδώ και 7 χρόνια διαθέτει ενώ επέκρινε δημοσίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου»
    ------------------

    ahahahahaha pos to eskise re?
    apo xarti itan to diarkeias?

    xartines oi koupes , xartina kai ta diarkeias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. akuro to apo pano minima , plastiko itan telika to diarkeias , diavasa olokliro to arthro


    83 λεπτό: ακυρώνεται ως οφσάιτ κανονικό γκολ του Κατσουράνη. Ούτε μέσω "google earth" δε θα το έβλεπε κάποιος αυτό που είδε ο επόπτης!

    85 λεπτό: ο αρχηγός Τοροσίδης δίνει ψευτοκεφαλιά στο Λέτο και αποβάλλεται. Κοκορομαχία, σκέφτομαι.. Η κάμερα πιάνει το βλέμμα του την ώρα που αποχωρεί. "Και λίγα σου έκανα", είναι σα να λέει... Οι κάφροι της εξέδρας θυμίζουν πια ρωμαϊκή αρένα.

    91 λεπτό: ο Τζιμπούρ βάζει γκολ από καθαρή θέση οφσάιτ. Δίπλα του ο Πάντελιτς επηρεάζει απόλυτα τη φάση. Ο "βοηθός" διαιτητής και ο άρχων του αγώνα το μετράνε κανονικά.



    "Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν".



    Ανάμεσα σε σύννεφα πολέμου(όχι απλά καπνού), οι παλικαράδες της ξεφτίλας μπαίνουν στο γήπεδο και καλά, για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας. Στην πραγματικότητα θέλουν να χτυπήσουν, σα θηράματα, όποιον φοράει πράσινη φανέλα. Τον Σισέ, τον Νίνη, τον Λέτο. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Μητρόπουλος τσαμπουκαλεύεται με παίκτες και προπονητές του ΠΑΟ. Τζάμπα μαγκιές. Πάλι. Οι πράσινοι φυγαδεύονται στα αποδυτήρια, σαν εγκληματίες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε 10 γορίλες, φωνάζει στον Σισέ "we screwed you" στα πλαίσια της φιλοξενίας, φαντάζομαι. Λίγο αργότερα δηλώνει πως "...η ομάδα απόψε δίδαξε αρχές και ήθος. /Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία στα γήπεδα. Οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.". Γαργάρα. Όλα. Γιατί μας κοροϊδεύει έτσι; Γιατί μας ξεφτιλίζει και μας υποτιμά τόσο πολύ;



    Κοιτάζω το διαρκείας μου. Το κρατάω στα χέρια μου. Ασυναίσθητα αρχίζω να διπλώνω την πλαστική κάρτα. Στα 2. Στην αρχή με δυσκολία. Μετά, πιο εύκολα. Τα 2 κομμάτια γίνονται 4. Ένα ψαλίδι ολοκληρώνει την καταστροφή. Συνειδητά πια.

    Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό το ψέμα που ο Μαρινάκης, ο Μπέος και ο Ψωμιάδης ονομάζουν σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το γυρίζουν στο βαθύ σκοτάδι του παρελθόντος. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οπλίζουν τα μυαλά των φανατικών με θεωρίες συνομωσίας κι αυτοί με τη σειρά τους πάνε και καίνε θέατρα, καταλύουν θεσμούς και τελικά, βυθίζουν όλους μας πιο βαθιά στην ασφάλεια του καναπέ.



    Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου. "

    ----------------------


    mexri kai gavrines gomenes krazoun kai kanoun DIMOSIA rompa to paidovouvalo kai o DIMI fovate na sikosei kefali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. steven
    ο παυλος εφτιαξε τον ομιλο, ο θωδορος κρατουσε κατα καποιο τροπο τα οικονομικα του ομιλου αλλα την τελικη αποφαση την ειχε ο βαρδης που την απογειωσε με τους αραβες που την ξναπηρε πισω χωρις χρηματα σχεδον
    και ο καπετανιος για να κανει μια μεταγραφη στο παο ρωτουσε πρωτα τον θοδωρο και μετα ελεγε το ναι ο βαρδης , φυσικα για τις μεγαλες μεταγραφες
    ειναι ορισμενα πραγματα που δεν γραφονται επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. βιαζεσαι να αποδωσεις σκεψεις σε αλλους.
    απλα σου λεω οτι με κλανιες δεν βαφωνται αυγα.
    ουτε με λογια μπορεις να εκδιωξεις εκκατομυρια, ιδιοκτητες και παγιες τακτικες χρονων.

    αν εσυ ο ιδιος δεν εχεις σταλα ηθους, αν εσυ ο ιδιος εισαι ενα απεραντο μπουρδελο και μονος σου ομολογεις σπαταλες κλεψιες ισολογισμους μαιμουδες αυτοκαταγγελεσαι στο ΣΔΟΕ ομολογεις την βλακεια σου κλπ κλπ Ε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, μετεφεραν ΚΑΙ πετρελαιο;
    Δεν αποκλειεται.
    Αλλωστε ο Ελλην ειναι δαιμονιος, ΠΟΛΥπραγμων και ΠΟΛΥμηχανος. Και ΠΟΛΥασχολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ti zitas twra ?

    sti zougla me ta liontaria , na paristaneis to pravato?

    opa file , apo taktikes mellisanidi pou les toso kairo ,mi pas se logikes nikolaidi

    einai to allo akro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ...καποιου αλλου,το πρωτο φορτιο ηταν "ξυλεια για το Λιβανο"

    "Πρωτο ταξιδι,ετυχε ναυλος για τον Νοτο..."
    Καββαδιας.

    "Χορτασθήσεται τὰ ξύλα τοῦ πεδίου, αἱ κέδροι τοῦ Λιβάνου, ἃς ἐφύτευσας.
    Ἐκεῖ στρουθία ἐννοσσεύσουσι, τοῦ ἐρωδιοῦ ἡ κατοικία ἡγεῖται αὐτῶν"

    Απο τον Εσπερινο.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. http://www.youtube.com/watch?v=LK7r5qvvRv8&feature=player_embedded


    marinakis vs sise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. mike απλα λεω οτι ΔΕΝ μπορεις να κανεις πρακτικες sugar αν εισαι το αγαμιδι και αφραγκο.

    το με κλανιες βαφωνται αυγα αν δεν σου κανει δες το: η μυλωνου τον αντρα της με τους πραματευταδες.

    το ιδιο ισχυει αν εβγαινε ο τζιγγερ (ο βαρδης δηλαδη) και ελεγε ειμαι βλακας και αφηνε τον γοντικα να παλευει με Μολδαβους.

    με ποδηλατα δεν πας σε τανκς που ελεγε και καποια ψυχη.


    το ιδιο ειναι να μιλαει π.χ ο Σισε και το ιδιο ο Μπλανκο?

    κλανιες απο το στομα αμολαει το αγαμιδι μιας και η κατω τρυπα ειναι καιρο τωρα απασχολημενη.

    και σε αυτο το πολεμο συμφερωντων και του θυσαυρου που λεγεται ch.l οι κλανιες το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να ενοχλησουν λιγο τον αντιπαλο, ο οποιος απλα ανοιγει το παραθυρο και τις διωχνει.

    Θελει αλλα στομαχια αυτο το παιχνιδι και εμεις δεν τα εχουμε προς το παρων σε πολλα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. φιλε mike, καλα τα λες, (ξερεις εσυ ποιος ειμαι, καταλαβαινεις απο το ονομα). αν θελει να κανει μια μαγκια ο Αδαμιδης, αυτη που λες ειναι (απο το να αυτοξευτυλιζεται και να κινδυνευει να φαει ξυλο). αλλα οπως λεει και ο DIMI απλα δεν μπορει το παιδι. ειναι εξαιρετικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΗΜΠΟΡΟ, μονο δηλωσεις στο τζαμπε μπορει νa κανει, γελαει ο κοσμος μαε την ανυπαρξια του πλεον.

    @Steven. δεν καταλαβα ρε φιλε, τι διοικησεις ειχαμε την δεκαετια του 90... εκτος απο το διδυμο Μελ-Καρρα που πραγματι μας προστατεψε και τους εγραφε στους ορχεις του τους αλλους 2 του ΠΟΚ, ποιον ειχαμε? τον Γιδο? τον Γενερακη ή τον Τροχανα? σιγα τα μεγεθη. επομενως θεωρω οτι ο Βαρδινογιαννισμος ηταν πταισμα μπροστα στον Κοκκαλη, οχι επειδη ηταν καλος ο κυρ-Γιωργης, αλλα γιατι απλα ο καπετανιος ειχε μια σοβαρη (σχετικα) οικογενεια πισω του, που δεν τον αφηνε να ξεφευγει εντελως. αντιθετα ο κατασκοπος και οικονομικα και σε πρακτικες δεν ειχε να δωσει λογαρισμο σε κανεναν. οπως και τωρα το χοντροβουβαλο.
    παρεπιπτοντως το βουβαλι ειχε μακαραν την πιο προκλητικη συμπεριφορα που εχει υπαρξει ever. και εκανε χοντρη μαλακια, στοχοποιηθηκε επειδη απλα την ψωνισε. καλα λεει ο Steven.και τωρα ξεφτυλιζεται χειροτερα προσπαθωντας να τα παρει πισω. ενω κατα τα αλλα θεωρω οτι γενικα δικαια παιρνουν το πρωταθλημα (δεν υπηρχε βαζελςο στον α' γυρο), θα μεινει σαν το πρωταθλημα των γεγονοτων του Καραισκακη.

    υ.γ. Steven, στα εχω ξαναγραψει. παρε πρωτοβουλιες για ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΠΑΕ. δεν πρεπει να μεινει ουτε σε αυτους εδω (ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ), ουτε να παει σε οργανωμενους που ουτε μπορουν, ουτε στην τελικη θελουν καν την διοικηση.

    εχεις τις γνωριμιες, ψαξτην την δουλεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΞΕΧΑΣΤΕΤΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗ Ν.Υ.? ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!! Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ. ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 6ης ΚΑΙ 3ης ΘΕΣΗΣ. ΕΔΩ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΛΙΝΤΣ, ΚΠΡ, ΚΡ.ΠΑΛΑΣ) ή ΣΤΗΝ Α2!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. παιδες ΑΥΤΟΝ τον μπαοκ δεν το περναμε ουτε με σφαιρες.
    κριμα γιατι επαιξε πολυ καλα σημερα και εχασε απο μια κυριολεκτικα φαση.
    κοντρολ μπαλλα στα -20 το κεντρο κενταγε κανονικα (κατι σαν τον Ντιοπ πριν καμμια 10αρια με 15 χρονια), πρωτοι πανω στη μπαλα και τα χαφ να πνιγουν τον αντιπαλο.

    sorry αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα ειδικα σε διπλα ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εγώ πάντως τον Μαρινάκη τον πάω.
    Είναι ο μόνος πρόεδρος με αρχίδια και για τα επόμενα 15 χρόνια δυστυχώς ο γαύρος θα παίρνει πρωτάθλημα.
    Μακάρι και η ΑΕΚ μας να είχε έναν τέτοιο πρόεδρο.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. "κλανιες απο το στομα αμολαει το αγαμιδι μιας και η κατω τρυπα ειναι καιρο τωρα απασχολημενη".

    απιστευτη και σωστοτατη ατακα απο τον DIMI. ακομα γελαω απο το απογευμα.

    οσο για τον μπαογκ, θα του κανει κακο να ειναι για πρωτη φορα φαβορι, εναντιον ιστορικα μεγαλυτερης ομαδας. επομενως το ματς μπορουν να το χτυπησουν οι αμπαλοι οι δικοι μας (ρε πού καταντησαμε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΠΡΟΣ NIKOS: ΑΚΟΥ ΑΔΕΡΦΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ ΜΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΩ ΝΕΟΤΕΡΟ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ: ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΛΑΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. Ο ΔΕ SUGAR ME EXEI STH LISTA TOY.
    AKOY SE ME. TO EΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
    ΟΥΤΕ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ Ή ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΛΕΜΠΑΣ.
    Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΡΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.
    ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή