Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

AΔΑΜΙΔΗΣ - ΜΠΛΑΝΚΟ

           Την άποψη μου για τον ποδοσφαιριστή αλλά κι άνθρωπο Μπλάνκο, την έχω γράψει στο ξεκίνημα του blog αυτού. Κοντολογής, τον θεωρώ πολύ φιλότιμο παίκτη και σπουδαίο άνθρωπο. Επίσης τον θεωρώ μεγάλο σκόρερ σε ένα σύστημα που επιτρέπει δυο επιθετικούς εκ των οποίων ο ένας είναι παίκτης περιοχής. Επίσης θεωρώ οτι την φανέλα της ΑΕΚ την έχει τιμήσει με το παραπάνω.
          Αυτό σημαίνει οτι πρέπει οπωσδήποτε να ανανεώσει; Όχι βέβαια, αλλά με την προϋπόθεση οτι αντικαθίσταται επαξίως. Πράγματι η ομάδα μας είχε, και οφείλει να έχει ,καλύτερα  φορ, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος οτι ασχολείται κανένας με αυτά. Οι κινήσεις που γίνονται είναι να απαξιωθεί ο παίκτης στα μάτια της κοινής γνώμης και να σπρωχτεί στην αλογοτροφή.
          " Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ". Μιλάμε για μια απίστευτη κουβέντα του πρόεδρου. Δηλαδή με τα Σπάτα τι έχει γίνει; Με την στάση πληρωμών και τις επιταγές που σκάνε, τι ακριβώς επιτυγχάνεται; Με την αχρήστευση κάποιων ποδοσφαιριστών ( Νταντόμο, Λεονάρντο, Γκερέϊρο ) , που αποτελούν μόνιμα ανταλλάγματα σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους , τι σόϊ ποδοσφαιρικό μέλλον αποκτάται; Με την κουβέντα ή " όλοι μαζί ή ΔΝΤ" , τι συμπέρασμα βγαίνει; Δεν ξέρω καμιά χώρα που δεν υποθηκεύτηκε απο το πέρασμα του μηχανισμού σωτηρίας.
            " Υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική στις ανανεώσεις ". Δηλαδή για ποιόν μιλάμε; Ποιός υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο εκτός απο το αδερφάτο; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.  Ο Μανωλάς που αρχίσανε τα καψόνια ήδη με απόκτηση δυο στόπερ κι όντας έξω απο την ενδεκάδα; Ή μήπως η πολιτική είναι το " δεν μπορώ να φανταστώ την ΑΕΚ χωρίς Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Καφέ"; Τότε φέρτε πίσω και τον Κετσπάγια ή τον Σαβέβσκι για να δούμε τι μέλλον έχουμε.
         Ο Μπλάνκο εκλήθη στα γραφεία της εταιρείας για να υπογράψει συμβόλαιο με μια Τουρκική ομάδα. Η διοίκηση της ΑΕΚ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΖΩΟ. ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΛΑΝΚΟ, ΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ. ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
       ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΔΟΜΑΖΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΔΕΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥΣ,  για τους παλιότερους. ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, AN ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ.
      " Με τη νέα πρόταση μας, δείχνουμε οτι τον θέλουμε". ΑΙΣΧΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΣ ΜΙΚΡΗΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΗΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΕΚΖΗΔΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΩΛΟΜΕΛΟΓΛΥΦΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΥΝΙΑ.
            ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

38 σχόλια:

  1. Συμφωνω. Και αυτα πιστευουμε ολοι-και οχι μονο εδω μεσα- για τον πδοδοσφαιριστη αλλα και ανθρωπο Μπλανκο.
    Και σαν "αδαης" λες: Μα τι γινεται;Γιατι του συμπεριφερονται ετσι; Ενας ο οποιος βαζει αγωνα παρα αγωνα γκολ.Ειναι δυο χρονιες πρωτος σκορερ. Συνεχιζει να σκοραρει.Και βεβαια εχει και ποδοσφαιρικο μελλον μπροστα του Σαν παικτης ειναι υπακουος και πολυ φιλοτιμος. Αγωνιστικοτατος. Ακουει. Δεν φερνει αντηρισεις. Δεν δημιουργει φασαριες. Δεν ειναι κλικαδορος. Δεν ειναι ρουφιανος. Δεν ειναι βεντετα. Και το κυριοτερο: Χα! Αυτο που το πας; Δεν ειναι πουστης.

    -- Α, μα κυριε μου καλος χρυσος,τακτικος και αγωνιστικος αλλα αμα δεν εχει ανοιχτη ροδελα απο πισω,τι να τον κανουμε; Εδω δινουμε αγωνα εδω περα προκειμενου να μεταλλαξουμε την ομαδα απο αντρικη και με αρχιδια σε μια κουρεμενη και ξυρισμενη πουτανιτσα. Σε τραβελι.
    Ειναι δυνατον πουστιδες ανθρωποι και να διοικουμε ανδρικες ομαδες;

    Γεια σου ρε Αγαμιδη. Γεια σας και σε σας τα 3 "Κ".
    Και απο πισω ο Χατζηφαναρας, να φεγγει. Ετσι για να ξερουμε ποιος τον χωνει σε ποιον,ωστε το πρωι να ξερουμε τι να δωσουμε σε ποιον. Να μη ριχτει κανενας.

    Και τα γενια και τα μουσια σας ολονων δεν μας μπερδευουν.
    Μουστακια εχουν και τα μπαρμπουνια. Και γενια οι τραγοι. Αλλαζει κατι;

    Ασφαλως και το γαμισι ειναι το ζητουμενο σας.
    Γιαυτο και οποτε λεω "αντε να γαμηθειτε" ασφαλως και θα το λαμβανετεσαν ευχη.
    Που μου σουλατσαρετε αναμεσα σε λαβαρα και τροπαια. Βρηκατε ανοιχτες πορτες και αδεια γραφεια και αραξατε τις κωλαρες σας παλιοπουτανες.

    Που μου εμαθες και το "ΔΝΤ" ανθρωπε της διπλανης κρεβατοκαμαρας
    Που μου καθεσε και στην καρεκλα το Λουκα του Μπαρλου. Και δεν εχει ανοιξει ακομα η γη να σε καταπιει μωρη Λουκρητια.

    Εχεις σοβαρο θεμα με τον αντρισμο και την ευθυτητα,ειναι προφανες. Στα αρχιδια μας και δυο αυγα Τουρκιας ομως. Να πας αλλου να κανεις την κοντεσσα.

    Για να δουμε τελικα τι θα γινει; Θα το ολοκληρωσετε το τερατουργημα; Αυτο θελει χρονο. Πως να αλλαξεις μια ομαδα και τα αυτοκρατορικα αρχιδια της να της τα κοψεις και να της φορεσεις σκουλαρικια;
    Προλαβαινετε; Δεν νομιζω.
    Βρηκατε βεβαια και εδαφος δεν λεω. Αλλα αυτα δεν αλλαζουν ετσι,απο μερα σε μερα. Δεν ειναι εγχειρηση,παλιοτραβελια. Θελει χρονο.
    Το γαμισι σας αρεσει και τετοιο θα φατε.

    Αλλα δεν ξερω αν το επερχομενο ειναι αυτο που φανταζεστε. Εχω την εντυπωση οτι ακομα και οι δικες σας αχορταγες τρυπες, θα τρομαξουν απο το βιαιο.

    Ολες μαζι στη Συγγρου πουστρες. Ταχτσιδες με πρασινα στεφανια.
    Και απο κει φτιαχτε μια ομαδα και να συμμετεχετε ετσι: Σαν "Πανξεκωλιακος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΤΗΒΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΗΤΑΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΙΑ 800 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ 600 ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑ ΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ?
    Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕ ΑΓΑΜΙΔΗ ?

    Υ.Γ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ.ΣΕ ΑΞΙΑ,ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ..Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 22.ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 19 ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ..ΕΜΟΙΑΖΕ Κ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ..ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. makari na meinei o Ismael
    den 8elw sthn omada ena pexth pou ena pexnidi mporei na to ka8arhsei monos toy kai se 3 na mhn symetexei ,8elw pextes san to gewrgea ton papaiwannou τον paulo na idrwnoun gia thn fanela
    protimo opws leei o gewrgiou ena 6 ka8e agwnistikh ppara ena 10 ka8e...........
    e.m
    akoma 8umamai ton dintsiko na panhgyrizei monos tou ena gkoal pou eixe valei sena avava pexnidi kai oi ypoloipoi apla na ton koitane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2011 10:28

    ΠΕΣΤΑ αγόρι μου. Δηλαδή καταντήσαμε παράρτημα και σε νοοτροπία πια.
    Και μάλιστα δε μπίνουν ΚΑΝ σε ουσιαστική διαδικασία διαπραγμάτευσης και το αδαμίδι ΨΕΥΔΕΤΑΙ διαρκώς. Είναι αυτή η συμπεριφορά που αρμόζει σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σχετίζεται με τη φανέλα με το δικέφαλο? Όχι βέβαια. ΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΥΓ: Ο Σωκράτης είναι στη Μίλαν στα 22. DHI, το αποτέλεσμα μετράει. Και μάλιστα με σταθερά ανοδική πορεία, την ώρα που τόσοι άλλοι παν στις μπρέσιες τις τζένοες και τις μπολόνιες και καταλήγουν στη Β και μετά στα αζήτητα (δες ταχτσίδι λχ). Αλλά έχει ΤΡΙΑ βασικά χαρακτηριστικά που τον διαχωρίζουν από τους λοιπούς:
    1. ΤΑΧΥΣ (μόνο το μαλακισμένο ο αβραάμ μπορεί να τρέξει τόσο).
    2. ΔΟΥΛΕΥΕΙ (η βελτίωση του φαινόταν πεντακάθαρ λχ στο μουντιάλ)
    3. ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ (δεν του ζητάω να μου λύσει διαφορική 3ου βαθμού. Ένα καλό μάνατζερ να βρει πρέπει, να κατανέμει την προσπάθεια του σωστά, να μη μιλάει πολύ γιαί θα επι μαλακίες και να πηδάει τις σωστές μοντέλες μόνο).
    Φυσικά και ο μικρός μανωλάς έχει πολλά καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αλλά εδώ και 2 μήνες ούτε βελτίωση βλέπω, μόνο φιλολογία περί "σημαίας", "ανιψιού του θείου", "δεν υπογράφω, δώστε μου μιά καγιέν και δε μπάω γαύρο"... και πάνω απ' όλα μία απόλυτη απειθαρχία και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μέσα στο γήπεδο. Αυτά αποτελούν αρχικά ενδέιξεις και, εφόσον συνεχιστούν επί μακρόν, τελικές αποδείξεις μίας καριέρας που τελειώνει στα 22.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ,ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ..ΕΞΟΥ Κ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΣΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(ΠΟΣΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟΙ), ΜΕΤΑ 4η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΦΕΡΕΡ, ΜΕΤΑ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ MVP ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΝΗ, ΜΕΤΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 21 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ..
    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΑΝ Η ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑ 19 ΤΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 500 ΧΙΛ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΓΙΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ..
    ΑΠΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ :

    ''ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ 500 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΔΑΝΕΙΚΟ''

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΚΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα
    Συμφωνω απολυτα με τον Στηβ για τον Μπλανκο οσο για τον Κωστακη...
    δλδ ο Παπασταθο δεν εκανε καλο συμβολαιο στα 19 του?δεν εβαλε ορο να φυγει αμα φυγει και ο κοντος?
    δλδ δεν κοιταξε την παρτη του?
    1 για μενα ο πιο γρηγορος Ελληνας αμυντικος αυτην την στιγμη ειναι ο Μανωλας
    2 ξεπεταχτηκε σαν μανηταρι μαγικο (δεν ειναι δουλεια αυτο?)
    3 δεν εχει θητεια σε μικρη ομαδα?πριν την Αεκ δεν επεζε στον θρασυμβουλο?
    4 στο μονο που υστερει για μενα ειναι στην πασα και στο να κανει παιχνιδι(αυτο το φτιαχνεις μονο παιζοντας)
    5 εχει τρομερο jumping,επιταχυνση και διασκελισμο
    6 και το κυριοτερο εχει τσαμπουκα(που τοσα χρονια εχουμε πειξει απο τις πουσταρες που μας φερνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΗ ΧΩΡΙΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ..ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150ΧΙΛ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ 500 ΧΙΛ.
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΛΕΤΙΩΘΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ.
    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ..Ο ΠΑΠ ΕΦΥΓΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ..

    Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜ. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ..ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΒΕΝΤΕΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΠΑΛΟ..

    ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ..ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΒΑΣΙΚΟΣ..
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ? ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΩΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ..
    ΗΔΗ ΦΕΡΑΝΕ ΕΝΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΝΩΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2011 12:50

    ...και μέσα σε όλα αυτά ο παπα-τουλούμπα, αφού έπαιξε 60' σαν κανονικός παίκτης (ο μοναδικός προχθές), έπαθε ΠΑΛΙ θλάση. Καλά που τον τσέκαρε πρώτα το ιατρικό team, οι σκάουτ και ο μπακαλιάρος, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν παίρνουμε πρώην παίκτη....και μετά δεν έχουν να πληρώσουν το μπλάνκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ,ΤΟ ΘΗΡΙΟ,Ο ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ,Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ, Ο ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΒΙΕΡΑ ,Ο ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΙΠΟΔΑΣ, Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΥΝΤΑ ΚΙΝΤΕ ,Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΕΚ, Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜ.ΧΑΦ , ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ Η΄ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ..
    ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2011 13:12

    Φυσικά κι αυτόν τον φόρτωσαν στον πρίγκηπα, παρά τη θέληση του, ε dimitri?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ επιθυμεί διακαώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στους Σταύρο Αδαμίδη και Άρναρ Γκρέταρσον ανέφερε πως ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος θα προσφέρει αρκετά στην Ένωση και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για την απόκτηση του.



    c.p

    «Ναι, αυτόν θέλω για τη μεσαία γραμμή. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον φέρουμε στην ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά και μπορεί να γίνει ο ηγέτης που ψάχνουμε. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Ντούσκο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα σε ολους.
    Να πουμε και δυο κουβεντες και το διδυμο "Παπα"-Μανωλα.
    Και να ξεκινησουμε απο το κυριοτερο: Ο Παπασταθοπουλος ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ για αμυντικος. Ο δε μικρος Μανωλας ειναι ενα κατασκευασμα του θειου.
    Που ντε και καλα θα πρεπει να συνεχιστει η δυναστεια με το "4" στην ΑΕΚ.
    Και βεβαια αυτη η επιμονη του θειου να τον κανει "κατι" τον ανηψιο,ειναι και αυτη που θα τον απογυμνωσει και θα τον αποκαθηλωσει και θα τον επαναφερει στα πραγματικα του κυβικα.

    Αυτα που κανει ο Μανωλας μετα απο δουλεια χρονων, τα εκανε ο Παπασταθοπουλος με πολυ φυσικο τροπο,οταν επαιζε στις αλανες.
    Ειναι ενα κακεκτυπο του θειου. Με τις ευλογιες του βεβαια. Ενω ο Παπασταθοπουλος ειναι ενα γνησιο ταλεντο γεννημενο για αυτη τη θεση
    Δεν υπαρχει συγκριση. Μη λεμε μαλακιες.
    Ας δουμε τον θειο του. Ποσο "δουλεψε" ο Στελιος για τα προσοντα που ειχε σαν αμυντικος; Ολοι ξερουμε.Στη Ναξο για ψαρεμα ηταν.Γιατι απλα δεν χρειαζοταν να κανει υπερπροσπαθεια για να ειναι καλος. Ηταν καλος σε αυτο που εκανε ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ.

    Τα φυσικα προσοντα οπως η και η εμφυτα σωστη τοποθετηση του σωματος,η ευλυγισια και η αισθηση χωρου,ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ. Αυτο που μπορει να κανει καποιος που δεν τα εχει,ειναι με πολυ-πολυ κοπο να μημιθει οτι τα εχει.
    Το φαντασμα του Μανωλα και η μανια του να μας επιβαλει μια καρικατουρα (σε σχεση με εκεινον εννοω) εχει προκαλεσει περισσοτερο ζημια στον μικρο,παρα οφελος.
    Θα παρατηρησατε οτι την κατω βολτα-της οποιας βελτιωσης- ο μικρος την πηρε απο τοτε που ξεσπαθωσε ο μαλακας ο θειος του. "Συμβολαια,μπονους,αυτοκινητα"αλλοι παιρνουν 800",δεν ειναι κοροιδο ο Κωστας και "δεν θα του κοψετε το μελλον του Κωστα" και "μη κολλας Κωστα γαμα τους" και "στην αναγκη κατσε πισω αυτοαπαξιωσου για να φυγεις πιο ευκολα" και "σε περιμενουν μεγαλες μεταγγραφες Κωστα μου" και " η Γιουβεντους και ο Αμπραμοβιτς σε εχουν βαλει στο ματι" και "δεν ανηκεις εσυ εδω με αυτους τους παρακατιανους Κωστακη".
    Και ο Κωστακης, ακουγοντας τον μαλακα τον θειο- ο οποιος εχει τα ψυχολογικα του προβληματα,ειναι γνωστο στους παλιους αυτο-εχει αρχισει να παιρνει την κατω βολτα.
    Νομιζοντας το ζευγος οτι "αυτο ηταν", "την καναμε", "το βγαλαμε το εκατομμυριο". "την φτιαξαμε το ξενοδοχειο στη Ναξο Κωστα μου"

    O Kωστας ειναι ενα κατασκευασμα, μια "φουσκα" του θειου του, που την ριχνει στο Χελλενικος ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο.(Για κανενα φραγκο βεβαια.) Σαν αμυντικος; Μετριοτατος. Με πολυ-πολυ-πολυ δουλεια και με συμπαραστατες στην αμυνα εμπειροτερους απο αυτον,μπορει να σταθει στο Ελληνικο πρωταθλημα.
    Τον Παπασταθοπουλο τον πετας στα ανοιχτα μονάχο του και βλεπεις οτι ειναι "λιρα 100"

    Τα δειγματα κωλοπαιδισμου που δειχνει ο Κωστακης,ειναι ενδεικτικα το κρυμενου χαρακτηρα του και οχι του "κρυμενου" ταλεντου του.
    Το οποιο δεν υπαρχει. Υπαρχει πολυ προπονηση για να καταφερει να φτασει να κανει-με οχι και τοσο πετυχημενο τροπο- αυτα που ο Παπασταθοπουλος τα κανει ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    Και αυτη ειναι η διαφορα του ταλεντου,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ.

    "ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ" (Salieri)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ( απο τα πρακτικά του ΔΣ ):
    " Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ 800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. "
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙΣ 800, ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ 600, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. ( δικός μου συνειρμός ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ. ΑΝ ΟΧΙ, ΣΠΕΥΣΕΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΣΤΗΒΕΝ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ Η΄ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ Η΄ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ..ΣΚΕΨΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ Κ ΜΙΛΑ 1 ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ..ΕΙΣΑΙ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 600ΧΙΛ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ ΓΙΑ ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΕΟΣ,ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΚΑΤΜΑΝ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΠΑΤΕΡΑΣ,ΑΔΑΜΙΔΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΚΟΜΠΟΤΗΣ,ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. THOMAS SILLYWIZARD είπε..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ..ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΒΕΝΤΕΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΠΑΛΟ..


    το οτι εχει θειο τον Στελιο Μανωλα δεν φτανει?
    δεν ειναι λογος?
    εδω μιλαει ο μητρογλου....

    αυτο ακριβως θελει να κανει η δοιηκηση,φερνοντας 2 στοπερ,να τον απαξιωση,να του σπασει τον τσαμπουκα,μεγα λαθος...
    αραγε τι μελλον βλεπει σ αυτην την ομαδα αυτος ο νεος παικτης και ανθρωπος?γτ να μην θελει να φυγει απο την Ελλαδα?εδω φευγουν οι εργατες και τα γκαρσονια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2011 13:42

    Η ανακοίνωση του μπέο θεωρώ ότι πρέπει αυτομάτως να προταθεί για κρατικό βραβείο λογοτεχνίας 2011. Μία παραληρηματική ομοβροντία ύβρεων και επιχειρημάτων, στη γκρίζα ζώνη μεταξύ πραγματικού, εξωπραγματικού και φαντασιακού, που μόνο ένας μπάροουζ, ένας μπουκόφσκι ή ένας εμπειρίκος θα μπορούσαν να είχαν συγγράψει. Άκου ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ...
    ΥΓ: Ντροπή της Θεσσαλίας η ΑΕΛ, ντροπή της προσφυγιάς η ΑΕΚ, βρε μπας και οι ανακοινώσεις γράφονταν από το ίδιο πρόσωπο? Πολλά κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2011 13:45

    Είχαμε και τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού-τσολάκογλου την Κυριακή περί εθνικής κυριαρχίας και μη ξεπουλήματος, έχουμε και το μπέο σήμερα, δε νομίζω να μου παραπονιέστε ότι βαριέστε...όλο και κάποιος κάτι θα πει να μας τσιγκλάει, δε γκοστίζει τίποτα άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος είπε...
    Θα παρατηρησατε οτι την κατω βολτα-της οποιας βελτιωσης- ο μικρος την πηρε απο τοτε που ξεσπαθωσε ο μαλακας ο θειος του.

    εγω μαλλον θα πω απο τοτε που εφυγε ο Μπαγιεβιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΚΗ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ,ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΑΚΟΜΑ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλημερα,
    Παιδια για να τελειωνουμε.
    Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ στο πρωτο ματς με την Μιλαν εφαγε την μιση επιθεση και ηταν 19.
    Ο Κωστακης εψαχνε τον Καντε και τη σκουφια του.

    Τι συζηταμε ακριβως για να καταλαβω?

    Ο ενας ειναι παικτης ΜΟΝΟΣ του και ο αλλος ειναι ενας συμπαθητικος που ειναι ειτε αλλαγη ειτε με 1-2 θηρια διπλα του απλα υποφερτος.

    Ο ενας τελος παιζει στη Μιλαν και ο αλλος στην ΑΕΚ. Αυτο τα λεει ολα.

    Και μη μου λετε για ηλικιες γιατι αμα το εχεις το εχεις ειτε εισαι 19 ειτε 29.

    17-18 πηραμε το Τσιαρτα και ετρωγε παγκο αλλα οποτε την επιανε την εστελνε με διαβητη.

    Και για να μας στη Μιλαν που εχουν παιξει Μαντινι-Μπαρεζι-Κοστακουρτα-Καλατζε-Νεστα τα τελευταια 15 χρονια ε πως να το κανουμε πρεπει να εισαι top. (και ας μην εχεις θειο)

    Γιατι τα cayenne και τα συμβολαια οταν τα κερδιζεις επαξια ειναι πιο γλυκα...

    Για τον Ισμαελ εχω μιλησει πολλες φορες.

    Για μενα μαζι με το Γεωργεα (λογω χαρακτηρα και προσφορας) ειναι οι μονοι που δικαιουνται να φορανε την φανελλα της ΑΕΚ.

    Καλοι οι Δελλες και οι Σκοκοι αλλα ηρθαν και εφυγαν οταν βρηκαν καλυτερα συμβολαια, η οταν ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ δεν θα τους μαζευε.
    Γιατι 200-300 σε 36αρηδες απομαχους μονο η ΑΕΚ προσφερει.
    Ουτε στο ΠΑΟΚ δεν θα πηγαινε ο Τραι που δεν με χαλαει, αντιθετα με εκπλησει το πως παιζει μιας και δεν τον περιμενα να αντεξει τοσο πολυ,ουτε φυσικα στον ΑΡΗ.
    Για καμια κερκυρα τον ειχα και πολυ ειναι.

    anyway.

    Ειναι τουλαχιστον υποκρισια και κοροιδια της νοημοσυνης μας αυτες οι ΜΠΟΥΡΔΕΣ του αγαμιδη για υπονομευση της ΑΕΚ.

    Την ιδια στιγμη που κοκορευεται οτι ξοδεψε κοντα 500 για 4 δανεικους που θα κατσουν 4 μηνες και θα φυγουν.
    Την ωρα που σκαει 800 σε καποιον Ντιοπ για ενα??? ματς το μηνα με το ζορι.
    Την ωρα που εχει μαζεψει ολη τη σαβουρα και την πληρωνει στην ΠΑΕ για να το παιζουν μανατζαρεοι του κολου, να κονομανε φραγκα που δεν εχουν ξαναδει στη ζωη τους (ε Καπετανακη??) και να αφηνουν απληρωτους Χριστουγεννα τα παιδια ρων 800 ευρω στο λογιστηριο..

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΟ που εχετε φτασει τα φεσια στα 60 επισημα (ανεπισημα ειναι ΠΟΛΥ παραπανω) και μας κανετε και οικονομια

    ΟΥΣΤ απο εδω που μου χωνετε 11 μυρια στον εξαφανισμενο για νοικια.

    ΟΥΣΤ που μου κανετε μαγκιες στο ΟΑΚΑ που χρωστατε ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ σας ανεχωνται.

    Σας λυπουνται με εντολη ανωθεν και το παιζετε και μαγκες, κουραδομαγκες της συμφορας.

    Υ.Γ Για να το παμε λιγο παρακατω:

    steven τι λες για την προσληψη Καπραλου στην Star Bulk? Ειναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Ε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DIMI: ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ. ΟΤΙ ΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΞΟΥΡΑΦΙΑΣΕΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ. Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΛΑΚΑΣ" ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ15 Φεβρουαρίου, 2011 16:17

    Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΛΛΕΡ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΗΦΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΗΓΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΕΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έτσι είναι.Ο γαυρος του βόλου με το 1/3 του δικού μας μπάτζετ και με ελάχιστο κόσμο συγκριτικά με εμάς,μας έχει ΄΄ρίξει΄΄ επτά(7) μπαλάκια φέτος και επέχει μόλις δυο βαθμούς στην βαθμολογία πίσω μας και σε περίπτωση ισοβαθμίας φυσικά μας περνάει.
    Γιατί;Διότι έχει τον Μπέο πρόεδρο(που δεν τον χωνεύω) ενώ εμείς έχουμε την ΛΟΥΛΟΥ από την αγγλία.Τον ΄΄φτερά και πούπουλα΄΄σε ΡΟΖ απόχρωση.Αυτόν που όταν ανοίγει το στόμα του μιλάει στα ΚΑΛΙΑΝΤΡΑ.Αυτόν που το ΄΄γκρόβερ΄΄του είναι σαν χοάνη.Αυτόν που προσπαθεί να αλλάξει τα χρώματα της ομάδας μας από Κίτρινα να τα κάνει Ροζ.
    Η πλάκα είναι οτι φοβόμασταν μην έρθει η άλλη λουλού στην ομάδα,ο Κιντής,και μας ήρθε ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ.Και περιμένουμε να πάει μπροστά η ομάδα με πρόεδρο αυτόν που πάει κάθε χρόνο στο LOVE PARADE.Και η πλάκα είναι ότι και καλά τα έβαλε με τον Μπέο στην συνεδρίαση της σουπερλινγκ.
    A re Mpiko allou xsereis na stelneis ta papakia sou.Ekei pou prepei ava-va.
    Και το μεγάλο ξεπούλημα συνεχίζεται χωρίς να κουνιέται φίλο,και θα χάσουμε και τον Μπλάνκο μετά τον Τζιμπούρ.Και αυτή η λούγκρα αντί να πάει να κρυφτεί,τολμάει και βάζει την βρωμοκωλάρα του εκεί που κάθισε ο μεγάλος Μπάρλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν την κυριακη χασει απο τον πουσταρα τον αιωνιο,ο χιμενεθ.....δεν πρεπει να παει σπιτι του?θα πεσουν φαπες?θα γινει τπτ?η θα ειναι ολα μια χαρα παλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Law Offices of Howard G. Smith Announces Investigation On Behalf of Investors of Aegean Marine Petroleum Network, Inc.

    BENSALEM, Pa.--(BUSINESS WIRE)--Law Offices of Howard G. Smith announces that it is investigating potential claims on behalf of purchasers of the securities of Aegean Marine Petroleum Network, Inc. (“Aegean Marine” or the “Company”) (NYSE:ANW) concerning possible violations of federal securities laws. Aegean Marine operates as a marine fuel logistics company. Based in Athens, Greece, the Company supplies refined marine fuel and lubricants to ships in port and at sea, primarily through its fleet of bunkering tankers.

    The investigation is related to allegations that certain statements issued by the Company between January 4, 2010 and February 3, 2011, regarding Aegean Marine’s business and prospects were materially false and misleading. On February 3, 2011, the Company, citing, among other things, “ongoing softness in the maritime industry,” announced preliminary financial results for fourth quarter 2010, including an anticipated net loss of $12-$13 million for the fourth quarter of 2010. Following this news, the price of Aegean Marine stock dropped more than 20% from the previous day’s closing price of $10.90 per share, to close at $8.68 per share on February 3, 2011, on unusually heavy volume of more than 6.5 million shares traded.

    If you purchased Aegean Marine securities between January 4, 2010 and February 3, 2011, if you have information or would like to learn more about these claims, or if you wish to discuss these matters or have any questions concerning this announcement or your rights or interests with respect to these matters, please contact Howard G. Smith, Esquire, of Law Offices of Howard G. Smith, 3070 Bristol Pike, Suite 112, Bensalem, Pennsylvania 19020 by telephone at (215) 638-4847, Toll Free at (888) 638-4847, or by email to howardsmith@howardsmithlaw.com, or visit our website at www.howardsmithlaw.com.

    Contacts

    Law Offices of Howard G. Smith
    Howard G. Smith, Esquire
    (215) 638-4847
    (888) 638-4847

    kala krasia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aegean Marine Petroleum Network Inc. Notes Filing Of Securities Lawsuit
    Monday, 14 Feb 2011 12:30pm EST

    Aegean Marine Petroleum Network Inc. announced that it has been named as a defendant in a putative securities class action lawsuit filed in the United States District Court for the Southern District of New York on behalf of purchasers of the Company's common stock during the period between January 4, 2010 and February 3, 2011. The Company's Chairman of the Board, President and Chief Financial Officer were also named as individual defendants. The complaint asserts claims under the Securities Exchange Act of 1934 and alleges, among other things, that the Company misrepresented and failed to disclose material adverse facts related to its financial condition, business and prospects during the class period. The Company firmly believes that the lawsuit is without merit, that it unfairly impugns the integrity both of the Company and individual defendants, and the Company intends to defend the action as vigorously as possible.

    ...ton aygousto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το δεξαμενόπλοιο “Genmar Constantine” τύπου Aframax (Dwt 102.335/92), πούλησε η Genmar του κ. Πήτερ Γιωργιόπουλου, σύμφωνα με την Golden Destiny.

    To πλοίο αγοράστηκε από Ινδονήσιους οι οποίοι κατέβαλαν 7 εκ. δολ. Υπενθυμίζεται πως η Genmar προχώρησε πρόσφατα σε πωλήσεις πλοίων της, προκειμένου να ενισχύσει την ρευστότητά της και να ικανοποιήσει βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 14/02/11 13:52

    Υποβάθμιση της Genco από Morning Star

    Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Genco σε Β από ΒΒ- προχώρησε η Morning Star.

    H υποβάθμιση αποδίδεται στην έντονη μεταβλητότητα της αγοράς των φορτηγών, λόγω της ανάσχεσης της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης που θα επηρεάσει αρνητικά τα bulk carriers, περισσότερο απ΄ ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπαράζ αγωγών από μικρομετόχους της αντιμετωπίζει η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ελληνική ναυτιλιακή Aegean Marine Petroleum συμφερόντων των εφοπλιστών Μελισσανίδη και Γεωργιόπουλου μετά την προειδοποίηση για κέρδη χαμηλότερα των αναμενόμενων που εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την ναυτιλιακή επιθεώρηση TradeWinds κατηγορείται για παραβίαση των κανονισμών της αμερικανικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς και της χρηματιστηριακής νομοθεσίας και ειδικότερα για παραπλάνηση των μετόχων και απόκρυψη επιζήμιων στοιχείων. Με την τιμή της μετοχής της να έχει σημειώσει υποχώρηση της τάξης του 18% η υπόθεση βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής ειδησεογραφίας στις ΗΠΑ. Οι δικηγορικές εταιρείες που έχουν αναλάβει την υπόθεση στράφηκαν εναντίων τόσο της εταιρείας όσο και προσωπικά εναντίον του Πέτρου Γεωργιόπουλου, του προέδρου της Νίκου Ταβλάριου και του οικονομικού της διευθυντή Σπύρου Γιαννιώτη. Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει εκτελεστικό ρόλο στην ναυτιλιακή που δραστηριοποιείται στο bunkering δηλαδή τον τομέα δεξαμενόπλοιων ανεφοδιασμού των πλοίων με ναυτιλιακά καύσιμα και έτσι δεν κατονομάζεται στις αγωγές.


    Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι τα στελέχη της Aegean διέθεταν πληροφόρηση για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η ναυτιλιακή αλλά δεν την δημοσιοποίησαν . Αντιθέτως μιλούσαν δημοσίως για τις καλές προοπτικές της γεγονός που οδήγησε πολλούς επενδυτές να αγοράσουν την μετοχή σε «τεχνητά αυξημένα επίπεδα». Άλλη αγωγή αναφέρει πως η διοίκηση γνώριζε από νωρίς την πτώση της ζήτησης και την πίεση στα περιθώρια κέρδους από τον ανταγωνισμό και ειδικότερα στα λιμάνια του Ρότερνταμ και της Σιγκαπούρης όπως και για το γεγονός ότι η εξαγορά της Verbeke Bunkering δεν προχωρούσε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Η Aegean προέβλεψε καθαρή ζημία 12-13 εκατ. δολ για το 4ο τρίμηνο ή 0,26-0,28 σεντς ανά μετοχή έναντι προβλέψεων της αγοράς για κέρδη 0,13 σεντς ανά μετοχή. Η μετοχή αντέδρασε με πτώση της τάξης του 20% ανεβάζοντας την συνολική της υποχώρηση στο 12μηνο στο 70% επισημαίνει το TradeWinds. Οι μετοχές ξεκίνησαν το 2010 στα 34 δολάρια και η Aegean πούλησε επιπλέον μετοχές στους επενδυτές στα 32,75 δολ. Κινείται πλέον κοντά στα επίπεδα των 10 δολ. Στο 9μηνο του 2010 ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 30,7 εκατ. και έσοδα 3,5 δις. δολ. έναντι 34,8 εκατ. και 1,6 δις. αντίστοιχα για το ίδιο διάστημα του προηγούμενο έτους. Υπενθυμίζεται πάντως ότι η ναυτιλιακή αντιμετωπίζει και υψηλά κόστη εξυπηρέτησης του τεράστιου ναυπηγικού της προγράμματος που ξεκίνησε το 2008 με την παραγγελία 37 τάνκερ.

    Οι ψυχραιμότεροι επισημαίνουν πως ο Ταβλάριος κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 3ου τριμήνου είχε μιλήσει ανοιχτά για ανταγωνιστικές πιέσεις που επηρεάζουν αρνητικά το μικρό περιθώριο κέρδους παρά την μεγάλη αύξηση του τζίρου στις αγορές κλειδιά της Aegean. Δεν ήταν λοιπόν άγνωστο στην αγορά και ως εκ τούτου οι αγωγές δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά μια κλασική αμερικανική υπερβολική αντίδραση με την οποία επιδιώκεται κέρδος με άλλον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αναμένεται να παραμείνει στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο λόγω του υψηλού προφίλ της διοίκησης της όσο και λόγω των διαστάσεων που επιχειρούν να της δώσουν μεγάλες αμερικανικές εταιρείες όπως η Dyer & Berens LLP. Η ελληνική ναυτιλιακή πάντως τόνισε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν προτίθεται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και θα υπερασπίσει με κάθε τρόπο την πλευρά της με αποτέλεσμα αργά το απόγευμα της δευτέρας να σημειωθεί ενίσχυση των τιμών των μετοχών της οι οποίες άλλωστε σύμφωνα με χρηματιστηριακούς κύκλους είναι υπερπουλημένες και διαπραγματεύονται σημαντικά κάτω από την εσωτερική αξία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρός Χαράλαμπο κοινώς Μπάμπης,

    Πρώτα από όλα Χρόνια Πολλά, χιλιόχρονος πάντα με υγεία ρε μαλάκα που τολμάς να αμφισβητείς την δράση του Organization μου.
    Το παιχνίδι κυπέλου με την αλογοτροφή ποιος το κέρδισε ρε παπάρα? Αυτό και μόνο δε σου λέει τίποτα? Αγνώμονα.

    Σύντομα θα δεις και το γαμήσι που ετοιμάζω προς την χειρότερη διοίκηση που είχε ποτέ η ομαδάρα μας.

    Εσύ συνέχισε να δίνεις τον αγώνα σου από τον καναπέ σου στο μπλογκ του αμερικάνου. Εμείς αγόρι μου δίνουμε τον αγώνα μας στο γήπεδο και όταν χρειάζεται επεμβαίνουμε. Να λείπουν λοιπόν οι υποδείξεις σου.

    Ζήτω η ΑΕΚ ζήτω η ελεύθερη φωνή του Μπίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ... ( ξέρει αυτός ): Οι καταγγελίες είναι σοβαρότατες, αλλά δεν μπορούν να γραφτούν. Μιλάω για το στοίχημα. Αν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία, μου τα στέλνεις και τα βγάζει ο Κατσούλης στην εφημερίδα. Που έχει την κάλυψη ισχυρότατων δυνάμεων, καθώς γνωρίζεις. Το blog αυτό είναι αυτοδύναμο.
    Δεν το κάνω για την " ψυχούλα" μου αλλά τον Μαραγκό, τον θεωρώ απλό μαλάκα. Αν ξέρει τα πάντα, ας μας πει δημόσια τι θα γίνει την Κυριακή στον Βόλο και στον Πειραιά. Ή το βύσμα του, δεν φτάνει μέχρι εκεί;
    Τέλος, αν η πρόκριση ήταν κανονισμένη για την αλογοτροφή, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΑΝΕΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΙΑ.
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΝ ΟΛΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΑΡΑΓΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΦΑΟΥΛ. ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατι δεν εριχνε ενα κερμα στο κεφαλι του διαιτητη ο χαβος?ποιο φτηνα θα του ερχοτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Mpiko
    μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ελα ρε Μπαμπη. Ποιος "Μπικο"; Δεν υπαρχει τετοιο "πραγμα".

    Περιπτερας ειναι ο ανθρωπος και στην ουσια εχει αποθημενα με τα παπακια γιατι μερικα απο αυτα με μεθυσμενους οδηγους εχουν -για κακη του τυχη-πεσει πανω στο περιπτερο του.
    Μα τα σημερινα παιδια δεν προσεχουν καθολου ρε γαμωτο;

    Την πλακα του κανει αλλα και την ψυχοθεραπεια του.

    Να μπαινω και εγω απο αυριο και να παριστανω τον απογονο του Ακενατον;
    Η του Αλεξανδρου.(Σκεντερ Μπεης στα Αλβανικα)
    Μου αρεσουν οι κατακτησεις.
    Εχω και εγω το προβλημα μου...μη νομιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή