Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ - ΑΕΚ

          Ρε παιδί μου , τα τζάμπα με τσαντίζουν. Το τζάμπα μάγκας, το τζάμπα γκολ, το τζάμπα γεγονός. Τι ήταν αυτό το πράμα; Όλη την εβδομάδα δουλεύεις 4-3-3 και μπαίνεις με ό,τι τζάμπα υπάρχει; Κάποιον Μίτσελ και κάποιον Μπάχα; Τι είναι αυτά ρε μαλάκα; Απέναντι σε μια αλογοτροφή με το ηθικό στα γόνατα λόγω χθεσινού αποτελέσματος και με ένα κέντρο με Καραγκούνη και Κατσουράνη;
          Βρε μαλάκα, ταχύτητα θέλεις. Έξω ο Νασούτι, μέσα ο Μανωλάς, έξω ο Σκόκο, έξω ο Μπλάνκο, έξω ο διαθέσιμος Γεωργέας κι ο Γιάχιτς εκεί παροπλισμένος; Ρε παιδιά, ειλικρινά σας λέω οτι ο άνθρωπος είναι της πλάκας σαν προπονητής. Όσο κι αν έχει δικαιολογίες για την κάκιστη απόδοση των περισσότερων παρέα με το τζάμπα γκολ του πρώτου ημιχρόνιου. ΠΗΔΑΣ ΒΛΑΚΑ ΜΑΚΟ. ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ.
           Με μια αλογοτροφή κωλοκαθισμένη. ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΨΩΛΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.. ΚΑΤΙ ΨΩΛΟΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13, ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ.
      ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΑ. ΚΙ ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Η ΡΕΑΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙ . ΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ, ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ; ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.
        Σπάσιμο νεύρων ήταν το σημερινό. Όχι για την ήττα, που την περίμενα. Τι να κάνουν κι αυτά που φοράνε το ένδοξο τριφύλι στην καρδιά αντί να το έχουν για σύκο πάνω εκεί που θα έπρεπε να έχουν αρχίδια; ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
         ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ, ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, το γνωστό πορτάκι, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ. ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΧΑ , μέχρι το τέλος έμεινε το κρέας, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΔΕΘΗΚΕ ΚΟΜΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΦΕΡΕΪΡΑ.
      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ " το ελληνικό πρωτάθλημα είναι για άντρες με αρχίδια." ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΛΗ Η ΟΥΕΦΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΓΚΟΛ. ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ. Ή ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΙΣΕ. ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ  Ή ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ  ΤΥΧΑΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ.
            ΑΔΑΜΙΔΗ, ΣΥΝΕΛΘΕ. ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ CHAMPIONS LEAGUE. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΦΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ.
        ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟ BUDGET, ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ Ή ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ή ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, αν εμείς είμαστε οι τροφοδότες. Όπως λέτε. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.
         ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΕΚ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ Ή ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ. ΆΛΛΑ ΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ; ΑΦΟΥ Η ΑΕΚ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ; ΑΦΟΥ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.
           ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ. ΤΟ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.
        ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΚΡΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.  ΦΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.
      ΥΓ1. Ο ΜΑΝΩΛΑΣ, ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ Ή ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΔΩ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΕΚ.
       ΡΕ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ. ΕΔΩ , ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΒΛΑΚΑ , ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.
      ΥΓ2. ΤΖΑΜΠΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΖΑΜΠΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ  ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
        

90 σχόλια:

  1. ton ntip gia ntip ton plhrwnoume h mas plhrwnei gia na pezei?
    to rotation toy ferer fenetai pexnidaki mprosta sto rotation tou manolo
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος μου θυμιζει τον χαλαμα και τον μπαρνγουελ τοσο κακο προπονητη δεν μπορουσα να φανταστω και να πληρωνεται μ ενα εκατομμυριο
    περιμενω τους 21 και τους ανωνυμους να δω τι θα πουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια νυχτα που ανατριχιασαμε συγκορμοι απο συγκινηση. Αλλη μια τριαρα,που απο τχη-την οποια εχουμε,οφειλουμε να το πουμε- δεν εγινε και αυτη τεσσαρα,η πενταρα.
    Αλλα τι σημασια εχουν τα νουμερα;

    Σημερα παιζαμε απεναντι στην Μπαρτσελωνα, η εγω νομιζω λαθος;
    Με 11 αμυντικους; Και αφου τρως τα πρωτα 2 γκολ, βαζεις μεσα τον Σκοκο και τον Μπλανκο;
    Βρε Ισπανικο λαλιστατο γαιδουρι.
    Θες να μας πεις κατι και μας το λες με πραξεις;
    Σηκω και φυγε ρε μυτογκα. Και παρε και μαζι σου εκει στα Καναρια νησια και αυτην την καρδερινα τον Αδαμιδη με τα αλλα τα 3 "Κ".
    "Κ"αρακαξες ολες.
    Που μου κοβει και πιττες. Απο πιττα που τρως τι σε μελει και αν καει;

    Περιμενουμε με λαχταρα την σαν ποταμο συνεντευξη του Ισπανου αρχιδομουρη Ισως κατι σαν: "...Los trehados finito perque farmacos dos moutsos per companieros. Esta maroulia (χρηματα)etiente,so, la pordes klanare. Dificoltare momento,per que la vazela ksekoliasare AEKa. Dellas uno heroico ombre.Mutsos gracias Traianos.
    La sistema 4-3-2-1 toumpare se 4-3-2 y, 4-3-3.

    Εn mis bolas. El mejor sistema,es un buen contrato.( στα αρχιδια μου. Το καλυτερο συστημα,ειναι ενα καλο συμβολαιο)
    La nexta manianas per poutses mple jogador contra "nionios", "ergotelis" "paok",y "agapoulas".Moutsos derrotas (ηττες φουλ)
    Esta la koupa contra "paok".Las bolas y estamos aqui (και εδω τα αρχιδια μας θα παρουμε)

    Estoy emocionado. No esperada encontrar alas victimas en Grecia. Ahora entiendo por que ir en contra del diablo (ειμαι συγκινημενος.Δεν περιμενα να βρω τετοια θυματα εδω στην Ελλαδα. Τωρα καταλαβα γιατι πατε κατα διαβολου)
    Io,muerto per AEKa.

    24 puntos de la cima...y sique. I viva Original. (24 βαθμοι απο την κορυφη...και συνεχιζουμε. Βιβα Οριτζιναλ.)
    Vamos Bien"!

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ: "IV A VETE A LA MIERDA TODO EL MUNDO, DE EXTREMO A EXTREMO Y NOS TRAE EL CAMBIO" (ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΠ'ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβασατε τις δηλωσεις του παπα Ντιοπ;
    Λεει : "αυτος μας ειπε ( ο Ισπανος μαλακας εννοει) να παιξουμε αμυντικα. Αλλα μετα τα δυο γκολ, μιλησαμε μεταξυ μας (χωρις τον Ισπανο μαλακα δηλαδη)και ειπαμε να βγουμε μπροστα μπας και κανουμε κανενα γκολ...."

    Εγω στη θεση σου μαυρουκο μου,θα εβγαζα εξω το μαυρο "Μαμπα" και θα τον επαιρνα στο κυνηγι τον μυτογκα. Και οπου τον στριμωχνα,θα του τον εχωνα ως τα νεφρα.
    Χανουμε που χανουμε, να μη γαμησουμε εστω,λιγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρηστο
    διαβασε και τις δηλωσεις του ximeneth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''........................Εγω στη θεση σου μαυρουκο μου,θα εβγαζα εξω το μαυρο "Μαμπα" και θα τον επαιρνα στο κυνηγι τον μυτογκα. Και οπου τον στριμωχνα,θα του τον εχωνα ως τα νεφρα.
    Χανουμε που χανουμε, να μη γαμησουμε εστω,λιγο;''

    @Χρήστος
    Αδερφέ έπεσα απο τα γέλια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.
    ΠΟΥ ΔΕΘΗΚΕ ΚΟΜΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΚΑ. ΡΕ ΣΥ, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ , ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις διαβασα και αυτες του μαλακα, Δημητρη.
    Τι να δω; "φταιτε εσεις.Οχι εγω" Αυτο ειναι το συμπερασμα.
    Μιλαμε για δουλεμα. Μας νομιζει για Αφρικανους.
    "Ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος μπροστα και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ...";
    Και ειναι ακομα στη θεση του ο μαλακας;

    "προδωθηκαμε απο τα λαθη...αλλα δεν εχω παραπονο απο την προσπαθεια.Ειμαι περηφανος"
    Και εμεις γιατι βλεπαμε 11 σουρουκλεμεδες; Γιατι βλεπαμε τον Καντε και τον Βυντρα να μοιαζουν σαν τον Μπολτ; Γιατι βλεπαμε να περνανε τρανσιτ οι βαζελοι ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ διχως ενα φαναρι κοκκινο;
    Γιατι ακριβως εισαι ευτυχης βρε μαλακα Ισπανε, τελικα;

    Τον πεθαμενο Λυμπε γιατι τον ξεκινησες; Αφου ηδη ειχε ενα μεσοβδομαδο παιχνιδι με την Εθνικη. Δεν σου εκανε ο Μπλακνο που τρεχει και μαρκαρει περισσοτερο; Τι σοι ροτεισον ειναι αυτο; Προετοιμαζεις την ομαδα για τον κρισιμο αγωνα με τον "νιονιο";
    Σε τετοια αργη αμυνα,οπως του βαζελου και ο Σκοκο εξω γιατι λεει "ο Σκοκο βασανιζεται οταν ειναι να μαρκαρει. Τον εβαλα στο 2ο ημ. οταν τα αντιπαλα μπακ ηταν πιο κουρασμενα..."(!!!)
    Εγω λεω να τον βαζεις μετα το 85' οταν τα αντιπαλα μπακ θα εχουν λιωσει απο δυναμεις.
    Μπορει βεβαια μεχρι τοτε να χανεις με 4-0 αλλα δεν πειραζει. Σαν ιδεα κουτσαρισματος ειναι λαμπρη.
    Εξω ο Νασουτι,γιατι; Ροτεισον και εδω; Και πανω σε Λετο Χριστοδουλοπουλο,Σισε, ποιος; Ο Δελλας; Η ο Μιτσελ;
    Και ο Μπερνς εκτος; Αφου αποφασησες να παιξεις φουλ αμυνα,πως θα εκανε η ομαδα τις αντεπιθεσεις; Με τον Καραμπελα απο το ενα ακρο στο αλλο; Η με τον Λυμπε τη "σφαιρα";

    Ασφαλως και "εκαναν λαθη οι παικτες". Εσυ εκανες καποιο; Εστω για την ισοροπια των πραγματων,εχεις να πεις κατι;
    Εκαναν ομως και μερικα σωστα. Οπως το να παρουν ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΚΟΚΟ.Οι οποιες δεν ειχαν πλεον κανενα νοημα. Παλιομαλακα.
    Που θα μου πεις "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ" Λες και εισαι στην Χερκουλες, η στην Χοφενχαιμ.
    Ρε δεν πας στο διαολο νυχτιατικα παλιονυχτεριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φερέρ Νο 2.Ή αλλιώς νούμερο σκέτο.
    Τάδε εφη Μανόλο εκ Ανδαλουσίας.Ρε λαμόγιο Αδαμίδι που ξεπουλάς τα πάντα δεν βρίσκεις καμιά ομάδα να τον θέλει για προπονητή.
    Ρε ουστ που καταντήσατε την ομάδα η χαρά του κάθε πικραμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μερικες φορες μου αρεσει να παιζω το παιχνιδι της προβλεψης των πρωτοσελιδων. Και δη του "Φιλαθλου"
    Μερικες φορες πεφτω μεσα.
    Προβλεπω λοιπον για αυριο: "ΤΣΙΡΚΟ Η ΑΕΚ"
    Και με μικροτερα:-ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΙΜΕΝΕΘ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παικτες ΑΕΚ αυτη τη στιγμη ειναι μονο ο Σκοκο, ο Σαχα και ο Μακος.
    Υπο προυποθεσεις ειναι και οι Δελλας,Ντιοπ,Καραμπελας,Μπαχα, Καφες,Μιτσελ,Μπλανκο,Γιαχιτς,Λυμπεροπουλος και Μπερνς.

    Οι υπολοιποι ειναι παικτες Β εθνικης.Ο προπονητης οπως εχουμε πει απο την πρωτη στιγμη που ηρθε, ειναι λιγος.Επιπλεει επειδη αντικατεστησε το Μπαγεβιτς και επειδη εχει απεναντι τον Τεννε και το Μπαντοβιτς.

    Αν η ΑΕΚ δε φτιαξει το ροστερ της και δε φερει μινιμουμ 4 Σκοκο ακομα, δεν προκειται να δει προκοπη.Και για να φερεις 4 Σκοκο χρειαζεσαι τον Ιβιτς και 4χ1,5=6 εκατ. χωρις τα συμβολαια.Φερε αυτους και μετα ας εχεις και 5 δανεικους και 5 Αμπντουραχμανιδες.

    Μιλαμε για μινιμουμ επενδυση 10 εκατομμυρια συν τα ιδια λεφτα που παιρνει ο μετριος, σε προπονητη επιπεδου Κουπερ.Με το που φερνεις Κουπερ σφουγγαριζεις ΑΜΕΣΑ Δημητριαδηδες και οτιδηποτε εχει να κανει με παλαιμαχο και κυκλοφορει σε ακτινα 20 χλμ απο τα Σπατα.

    Βγαινεις και λες στον κοσμο οτι χτιζω απ την αρχη και θελω πραγματικη υπομονη 2-3 χρονια.Το καθηκον μου το κανω και βαζω το 10αρικο.Αδιαφορωντας για χρεη και εφοριες.Στην τελικη ολοι αδιαφορουν και παιρνουν πιστοποιητικα με πορειες ή απαιτουν απ το κρατος να παγωσει τα χρεη τους.

    Αν εχει σκοπο ο Παππας και ο Νοτιας να το κανουν αυτο, εχει καλως.Αν δεν εχουν σκοπο και πανε το εργο οπως το πανε μεχρι τωρα με Αδαμιδηδες και Θανοπουλους,τοτε δεν υπαρχει καμια απολυτως πιθανοτητα να δει η ΑΕΚ ασπρη μερα και απλως θα τους μπινελικωνουν μεχρι να φυγουν και να παραδωσουν στο πρωτοδικειο.

    Κουπερ - Ιβιτς - 4 Σκοκο - Σφουγγαρισμα Παλαιμαχων.
    Απαραιτητη προυποθεση ενα 10αρικο.Ο κοσμος δεν ειναι μαλακας.Και θα καταλαβει και θα βοηθησει και θα στηριξει και θα αγορασει και διαρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαμιδη θα φυγεις νυχτα και τρεχωντας.

    Πραγματικα ΕΥΧΟΜΑΙ να μην μπει η ΑΕΚ στα play off ΜΠΑΣ και ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ μια ωρα αρχιτερα τα λαμογια και παρουν μαζι και τον Ισπανο δασκαλο μαζι τους..

    1000 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    1000 ΦΟΡΕΣ

    http://www.sport-fm.gr/article/458663

    Υπογραφω τον ΓΑΥΡΟ τσωχο και με τα δυο χερια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδη ποια η διαφορα Μπαγιεβιτς και Χιμενεθ?
    Αφου πανω-κατω τα ιδια κανουν,τα ιδια λενε.Και αν υπηρχε καποιος σοβαρος εκει στην ΑΕΚ,επρεπε να περιμενε τον Χιμενεθ στα αποδυτηρια με μια βαλιτσα και τα εισητηρια στα χερια για το Spain.
    Εν τω μεταξυ,ο πολεμος συνεχιζεται στο παλατι,για το ποιος εδωσε την λιστα με τα φιλετα στους ευρωπαιους.Λες και δεν τα ξερανε,αλλα ηταν χοντροκοπια να τα πουνε ετσι φορα παρτιδα.Αλλοι λενε οτι ο αρχηγος δεν ηξερε τιποτα,αλλοι υποστηριζουν οτι ηξερε και ηταν σε πληρη συννενοηση με τους ΔΝΤ,και αυτο κανει πολυ κοσμο να σκεφτεται και αντιστροφως αναλογα.Μυλος....
    Δεν εχω καμια προθεση να κανω το μεντιουμ η τον προφητη,αλλωστε δεν εχω τετοιες ικανοτητες.Λεμε εδω μεσα καποια πραγματα που δεν λεγονται αλλου,ειτε ειναι αποδεκτα ειτε οχι.Ηδη ειναι πολλοι αυτοι που λενε πως ο αρχηγος δεν ειχε ενημερωθει πληρως για τις δηλωσεις απο τον δοτο πρωθυπουργο του ΔΝΤ,τον υπουργο οικονομικων του.
    Προσεξτε,λεμε πληρως,γιατι την εν μερει την ειχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμενα προσωπικα, αυτα τα "ατυχη συμβαντα" με τις "διαρροες" και τις "αυτθορμητες εξομολογησεις" που υστερα "μαζευονται", πολυ μου αρεσουν.

    Ας πουμε καλη ωρα τωρα οπου τα παιδια ειπαν πανω στην καψα τους "πωληση" και οχι "αξιοποιηση" οπως θα ηθελε ο δικος μας υπηρετης εδω, ο οποιος ταχα και αυτος εξεμανει και "ζητησε τα ρεστα,απο τους του ΔΝΤ. Και εκεινοι με αισθημα ευθυνης και αναγνωριζοντας οτι υπεπεσαν σε ολισθημα,επαναδιατυπωσαν τις κουβεντες τους,διορθωνοντας ετσι την κατασταση".
    -"Ηρωας ο υπουργος μας".
    -"Τελικα δεν ειναι και τοσο κακοι αυτοι του ΔΝΤ"

    Να κλασουμε τωρα η μετα;

    Και ολοι ξερουμε οτι τιποτα το "αυθορμητο" και το "ορμεμφυτο" δεν συμβαινει, οταν εχουν προηγηθει ωρες επι ωρων και μερες επι ημερων συσκεψεις,συνεδριασεις, μυστικοσυμβουλια απο ηρεμα βουβαλια για το τι θα ειπωθει και το ποτε και το πως με ηλεκτρονικη ακριβεια.

    Ας αφησουμε τα παιδιαστικα. Αυτθορμητισμος υπαρχει οταν σου πατανε το ποδι στο λεοφωρειο,η οταν υπαρχει εκνευρισμος στην ουρα του ΙΚΑ, η αντε οταν σε αδικει ο διαιτητης.

    Ακομα και ο Παγκαλος, που εχει χιλιες δυο δικαιολογιες για να λεει μαλακιες αναλογες του βαρους του,και αυτος-τα τελευταια "μαργαριταρια" του τα ξερετε-ξερει καλα ποτε και για ποιο λογο το λεει.

    Ποσο μαλλον οταν εισαι ενας Βορειος αγαμητος κοκκινομουρης,η γεννημα θρεμα τραπεζοοικονομικου συστηματος, με απειρες ωρες προετοιμασιας για αυτα που θα πεις.Και ερχεσαι προετοιμασμενος 100% ακομα και για το τελευταιο "κομα" που θα προσθεσεις στις προτασεις σου.

    Οταν χαρασεις εξωτερικη πολιτικη - η οικονομικη πολιτικη γενικοτερα-, η στηνεις ενα ολοκληρο συστημα το οποιο ειναι δομημενο και κατασκευασμενο ετσι ωστε να αντιπαρερχεται καθε ειδους παραξενια, η μεταβολη, τοτε το πρωτο που κανεις ειναι το να κινεισαι με ευλαβεια βημα-βημα και να ακολουθεις ενα ιδιοτυπο manual.

    Και οχι να παριστανεις οτι προκειται για ενα τσουρμο απο παιδια, που αυθορμητως πρατουν και αναπροσαρμοζονται ζητωντας συγνωμες για "λαθη" και επανακαμπτωντας με διορθωτικες επανατοποθετησεις.
    Αυτα ειναι του κωλου.

    Και οποτε συμβαινουν ειναι απολυτως προγραμματισμενα. Και συμβαινουν καθολου τυχαια και πολυ καλα σχεδιασμενα καθ'οτι ειναι ο καλυτερος τροπος να εξιχνιασεις,να αφουγκραστεις, να μετρισεις, τις προθεσεις,τα ορια,τις αντοχες, η τις αντιδραστικες ικανοτητες,αυτου η αυτων που θελεις να επιβληθεις.
    Αλλα και για να προιδεασεις ψυχολογικα για αυτο που θα εφαρμοσεις.

    Η "ψυχολογια οχλου",διδιασκεται. Υπαρχει εδρα. Κανονικα. Αλλο το αν εδω νομιζουμε ακομα οτι παρακολουθουμε μερικα ζωηρα παιδια με γραβατες που διακοντιζουν κουβεντες και προτασεις αυθορμητως και υστερα με κοκκινα μαγουλακια διορθωνουν τα λεγομενα,ταχα υπαναχωροντας.

    Ο αυτθορμητισμος,ειναι για τους ωραιους ηλιθιους. Δηλαδη για "εσενα" και "εμενα".
    Για τους οικονομικους δολοφονους, για τους κοινωνικους χειρουργους,δεν υπαρχει κατι τετοιο.Υπαρχει μονο το "τεσταρισμα". Ο "προελεγχος".
    "Προδρομικες" συμπεριφορες καθ'όλα ελεγχομενες. Και οχι "αστοχιες", η "αυθορμητα σχολια", η ατυχεις εκφρασεις. Αυτα ειναι για τα παραμυθια.
    Και αν συμβει απο καποιον,ειναι ενδειξη ελατωματος. Παιρνει τον πουλο απο το "κογκλαβιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λεμε το ιδιο ακριβως πραγμα,με μονη διαφοροποιηση το χοντροκομμενο της ανακοινωσης.Δεν ειναι ολοι μυημενοι,οι μισοι τουλαχιστον δεν εχουν ιδεα.Αυτοι,επειδη ισως εξελιχθουν σε αγκαθια,χρειαζεται μια πιο ηπια αντιμετωπιση για να ακολουθησουν.Ειναι η διαφορα νοοτροπιας,απο την μια οι "διασωστες" δεν παιρνουν χαμπαρι τον κωλο τους,και απ`την αλλη ο "ϋπαλληλος" την παει αβαβα την δουλεια.Μονο που ο χρονος ειναι φυρα για τους πρωτους,να τελειωνουν θελουν και δεν τους νοιαζει πλεον ουτε το προσχημα.Φαρ-ουεστ γινεται στο παλατι,ακομα και τωρα που μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξενύχτης Νομικάριος14 Φεβρουαρίου, 2011 03:14

    Για το αποψινό κάζο δε χωρούν πολλά λόγια, εγώ σήμερα φοβήθηκα και τον προπονητή και τον άνθρωπο Χιμένεθ. Είναι στην ομάδα από τον Οκτώβριο και ΑΚΟΜΑ δεν έχει μάθει το υλικό της ομάδας και τις δυνατότητές του. Απόψε κατέβασε μια ενδεκάδα έτοιμη για ήττα, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μέλημα να αμυνθεί σαν...νεοφώτιστος, ενώ όταν μοιραία το ρούφηξε, μας άνοιξε και κινδυνεύσαμε με ΔΙΑΣΥΡΜΟ!!Ευτυχώς ο Λέτο είναι τρόμπας και ο Λάζαρος μετριότητα και δεν τελειώσανε τις κόντρες! Αλλά τι ψάχνω, εδώ κάνανε εβδομηντάρες κούρσες ο...Σισέ και ο...Σεντρίκ Καντέ!!
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ (σωστά) ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΤΟ ΣΚΟΚΟ ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ, ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ, ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ Ή ΤΟΝ ΜΠΑΧΑ, στην κατάσταση τουλάχιστον που βρίσκεται τώρα ; Δεν βλέπεις ότι αριστερό μπακ παίζει στο χουντόχυμα ο...Ιωαννίδης και προσφέρεται να τον τρυπήσεις από εκεί; Ο ΣΚΟΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΝ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ" ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ !! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ 52 ; ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕ Ο ΝΑΤΣΟ, ΘΑ ΤΡΩΓΕΣ ΚΑΜΙΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΡΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-1 ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΙ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΕΠΑΙΖΕΣ, ΤΡΕΚΛΙΖΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΣ !!!
    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ!! Άμα θέλεις σώνει και καλά τον Μίτσελ, ο οποίος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΙΧΕ ΙΔΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΝΕ ΤΡΙΑΔΑ ΝΤΙΟΠ, ΜΑΚΟ, ΜΙΤΣΕΛ, αν και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να παίξει ο Καφές, αυτόν έχουμε, δυστυχώς, σε τριάδα είναι λιγότερο βλαπτικός.
    Πήγαμε να παίξουμε τέτοιο παιχνίδι, με αντίπαλο πραγματικό σίχαμα (γεια στο στόμα σου Στίβεν), και ο μεγάλος κατέβασε το πιο "βαρύ" σχήμα που μπορούσε : Άξονα με Δέλλα, Ντιόπ, Λύμπε, γι' αυτόν τον άξονα βέβαια φταίει o Πολυνίκης, και δύο ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, τους δικούς του. Και η πλάκα είναι ότι σε τέτοιο παιχνίδι που αναγκαστικά θα παίξεις στην κόντρα αφήνεις εκτός ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (!!!) τους γρήγορους Μπέρνς, Λεονάρντο και καλείς τον φουκαρά τον Μπλάνκο να σου ξαναβγάλει τα κάστανα από τη φωτιά...
    Το χειρότερο όμως είναι ότι απόψε η ομάδα μας ΞΑΝΑΒΓΑΛΕ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ απέναντι στην ομάδα της χούντας!! Ο συνάδελφος χασοδίκης έκοψε την πίτα την Παρασκευή και ευχήθηκε Κύπελλο και...πρωτιά στα πλέι οφ (πουλάει τρέλα...) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!! ΑΜΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡI ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΚΟΤΑ Ή ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΑΕΚΤΣΙΛΙΚΙ; ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΙΔΕΡΑ, ΤΑ ΒΡΩΜΟΒΑΖΕΛΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 3-1 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ, ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" (σιγά, κατουράτε και λίγο...)!!! Η ΑΕΚ έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από ένα χαμένο ντέρμπι. Ωστόσο το τσατσιλίκι ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Τα ίδια βέβαια κάνανε και οι μακεδονομάχοι του αδελφού ΠΑΟΚ (το εννοώ)την προηγούμενη Κυριακή! Μια χρονιά μετά το Σπάθα, αντί για ΖΟΥΓΚΛΑ τους έραιναν με τριαντάφυλλα. Άξιοι της μοίρας μας κι οι δυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ..
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..
    3 ΜΑΤΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ..

    2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΥΝΑΝΕ ΤΟΣΟ..

    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ Η΄ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Η΄ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝΕ..ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ..ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΜΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΟΜΙΚΑΡΙΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιατι φωναζετε ρε παιδια ? εχει διπλωμα ο χιμενεθ
    ρε κατι κολωτουμπες που θα διαβασω σημερααααααα
    χατζηχρηστο που εισαι?
    kosta21 oooeeeooo, ανωνυμοι και λοιποι 21 οοοεεοο
    στο επομενο ματς θα ειμαστε καλυτεροι μην αγχωνεστε
    thomas
    2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΥΝΑΝΕ ΤΟΣΟ..

    μου το κανεις λιανα αυτο που εγραψες? αν καταλαβα, ειναι σιγουρο οτι θα περασουμε τον παοκ? και θα παμε τελικο? μονο με τις φανελες?
    και ποιος θα φαει ξυλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΕΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΩΣΤΑΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ( ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΙΣΑ ΙΣΑ ) ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ( ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ )ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ..

    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ..ΝΕΟΣ ΦΕΡΕΡ...ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ,ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ..
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ( ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ..
    ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ..Ε, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ,ΑΛΛΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. thomas
    θα σου πω δυο πραγματα
    1ον μονο με τις φανελλες δεν μπορεις να κερδισεις τον παοκ διαφορετικα θα ειχαμε κερδισει και αλλες ομαδες
    2ον θυμασαι τι εγραφες για τον χιμενεθ οταν ηρθε στην αεκ? τι προπονητης επιπεδου ισπανιας, 3ος με την σεβιλλη κλπ ερωτηση? που τον ηξερες? εκτος και αν παρακολουθουσες ισπανικο πρωταθλημα
    πες μου αν βλεπεις καποιον αυτοματισμο? βλεπεις καποιον παιχτη απο την β ομαδα να εχει καθιερωθει? βλεπεις κατι αλλο που δεν βλεπω εγω
    οσον αφορα τον προηγουμενο προπονητη η αποψη μου ειναι γραμμενη εδω και θα ειναι ιεροσυλια για την ιδια την αεκ να συγκρινω τους 2 προπονητες με τα καλα και τα κακα τους
    εχω κριτικαρει τον μπαγιεβιτσ στα καλα του και οχι τωρα
    ο μονος που ελεγε εδω μεσα να κραταμε μικρο καλαθι για χιμενεθ ημουν εγω οταν εσυ πανηγυριζες με τον ερχομο του και ξερεις τι με πειραζει με τον χιμενεθ? με περναει για μαλακα
    μακαρι να περασουμε τον παοκ και να παρουμε το κυπελλο αλλα φοβαμαι
    nomikarie
    δεν ησουν σε φορμα οταν εγραψες την αναλυση σου, εχεις γραψει και καλυτερες ιδιως οταν δεν ασχολεισαι με την αντιπαλη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2011 10:07

    Προσπαθώ να ηρεμήσω, όχι διότι χάσαμε, αλλά διότι ΤΟ ΧΑΡΗΣΑΜΕ το παιχνίδι σε μία ομάδα από κότες. by the way, να τους δω στο τηγάνι μέσα τι μαγκιές θα κάνουν. Πολύυυυυ κλάψα ρε παιδί μου.

    Χθες ο μανώλης ορθά διαλέγει το 4-3-3, μόνο αυτό το σύστημα έχει μείνει άλλωστε. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ διασωθείς ο γεροτουλούμπας, ο οποίος ήταν σταθερότατος και ο μόνος που δεν κάνει -χοντρά τουλάχιστον- λάθη. Παρατήρησα ότι και σε κάτι φάσεις που έβγαινε ο μπαρμπαδέλλας σε εξόδους μεσολλογγίου, γύρναγε και στόπερ! Επίσης έστρωνε μιά χαρά παιχνίδι, όσο μπορούσε δηλαδή. Φυσικά τραυματίστηκε πάλι. Τελικά ο άνθρωπος είναι πρώην παίκτης. Μπράβο σε όποιους τον επέλεξαν λοιπόν.
    Επίσης δεν παίξαν σαν κότες στο 2-0, το παλέψαν και αυτό είναι κάτι. Αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    Τελευταίο θετικό, η τάση επιτέλους -και αφού δε μπορούμε να αναπτυχθούμε από τα πλάγια- να κάνουμε και καμιά κάθετη μπαλιά τρύπα. Βγήκαν καμπόσες χθες και αυτό είναι θετικό.

    Αυτά τα καλά μου έμειναν από χθες, αφού ουδέν κακόν αμιγές.

    Στα κακά με καλύπτει 100% η ανάλυση του ξενύχτη. Η επιλογή των παικτών ήταν για το μπούτσο...δηλαδή με λέτο δεν το περιμένεις ότι ο γιάχιτς θα εκτεθεί (όχι ότι φταίει, απλά είναι ΠΟΛΥ πιο αργός)? Αντί γεωργέα?
    Λαγός αντί μπερνς ή σκόκο?
    Μπαχά αντί μπλάνκο(καρά ανέτοιμος και φάνηκε στα γκολ που έχασε)?
    Μίτσελ πάλι, αντί γκαφέ (ανέτοιμος επίσης)?

    Και σε όλα αυτά συμπληρώνω με την απογοήτευση μου διότι η ιστορία με το μπλάνκο δείχνει ότι ο ισπανός παίρνει χαρτάκι. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΕΠΙ 3ΕΤΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.

    Από δηλώσεις χορτάσαμε, είχαμε και το μεγάλο εθνικοαπελεθερωτικό αγώνα εναντίον του ΔΝΤ το ΣΚ (μιλάμε για αποπροσανατολισμό ΟΛΚΗΣ), από ροτέισον επίσης, απλά ώρα να τελειώνουμε με τις δηλώσεις, που ακούγονται πια σαν πορδές, και να κάνουμε και καμιά προφανή, απλή και σωστή κίνηση, με αυτά που μας έχουν μείνει τέλος πάντων. Και για την ΑΕΚ και για την Ελλάδα μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΛΥ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ..ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΑΕΚ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΗ Κ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ..ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΑΝΕ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ..Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΠΡΩΤΗ..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΚΑΙ ΠΗΡΕ Κ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ..ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΛΑΘΗ..ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΟ ΔΛΔ ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΩ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ..ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΩ..
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ,ΟΤΑΝ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της ΑΕΚ είναι ο Σκόκο και ο Μπλάνκο.Αφού δεν έπαιξαν αυτοί νομίζω ότι το μάτς ήταν χαμένο.Ασε που σ'αυτό το κέντρο των περιπατητών δεν υπήρχε καλύτερος του Καφέ.Την Κυριακή λοιπόν περιμένουμε στο Καραισκάκη αυτό το τσίρκο- που νομίζουν ότι είναι ομάδα- για να του κάνουμε την σχετική κωλονοσκόπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2011 10:18

    Α ναι, ο μανωλάς ποιός την έχει δει? Νέστα? Καναβάρο? Μπαρέζι? Μπεκενμπάουερ? Πουγιόλ? Σαμουέλ? Πασαρέλα?
    Δε λένε στο θείο του λίγο να το συμμαζέψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2011 10:20

    Θωμά, συμφωνώ όσον αφορά και το μανώλη (κι εγώ τα ίδια προσδοκούσα και δεν το κρύβω) και τους αυτοματισμούς, που έχουν ξεχαστεί εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΩΡΓΗ
    δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι το χαρησες το παιχνιδι? ησουν καλυτερος? και πως το χαρισες? εκανες ευκαιριες? επαιξες μπαλα και τους πατησες? εχασες γκολ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημερα,

    Απο το ΓΑΥΡΟ τσωχο ενα αρθρο to the point που λενε και οι Αγγλοι:

    http://www.sport-fm.gr/article/458663

    Καλυτερα να κοιτας τι λενε οι 'εχθροι' σου παρα οι φιλοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΩΡΓΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ..
    ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟ,ΥΠΕΡΒΑΡΟ,ΕΠΙΡΡΕΠΗ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΕΡΓΟΓΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΤΟΥΖ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΟΙΟΣ ? Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Κ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚ ΟΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ..
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΑ ΚΙΝΤΕ ? ΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ 3 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ..ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ..ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ 300 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. DIMI ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΟΥ Η΄ΤΟΥ ΧΕΛΑΚΗ Η' ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥ ΤΟ 2008 ΒΑΛΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ''12 Ο ΤΖΟΛΕ 11 Η ΑΕΚ '' .. ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο ΤΣΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιωργο δεν υπαρχει παικτης Μανωλας. Αν τον λεγανε Μανωλοπουλο δεν θα περναγε καν την πορτα.
    Ενα βλαμμενο ειναι που χρειαζεται διπλα του εναν εμπειρο παικτη (Μαιστο) να το καλυπτει στις ΜΟΝΙΜΕΣ γκαφες του.
    Χτες ο Δελλας ανεβαινε και μετα χτυπησε και τσουπ παρτα να εχεις.
    Το παιδι χανεται, φευγει με τη μπαλα (και καλα) και ειναι εκτος τοπου με αποτελεσμα να ειναι ΑΠΩΝ την στιγμη που πρεπει να ειναι παρων.
    Ποδοσφαιρο αλανας παιζει σε μια ομαδα αλανα..

    Συγκρινε την αυτοκυριαρχια που ειχε ο Σωκρατης στην ηλικια του με τις μαλακιες που κανει ο μικρος.

    Ενδεικτικο της 'προπονησης' και των συστηματων του μεντορα Χιμενεθ η κουρσα του Καντε!!!!! που δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ να του κανει ενα φαουλ.
    Και επισης δευτερο ενδεικτικο οτι πανε 4-5 παικτες και πεφτουν ΟΛΟΙ αφηνωντας τον Σισε μονο του.

    ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑΑΑΑ, κατεβαινουν ΔΥΟ (2) παικτες ο Καντε!!!!! και ο Σισε και πατε και πεφτετε ολοι στον Καντε????

    Ειναι δυνατον να το λετε αυτο αμυνα?
    Στο 8Χ8 που παιζουμε τετοιες μαλακιες δεν κανουμε, η αμυνα στη κοντρα 'μοιραζει' παικτες πριν τη σεντρα....

    ΙΣΠΑΝΕ φενεται ξεκαθαρα πλεον οτι παιρνεις χαρτακι και ΔΥΣΤΗΧΩΣ το χαρτακι χτες ελεγε τον εξευτελισμο του Μπλανκο και την ηττοπαθεια.

    ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ που ειπε ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ (σε γραψαμε ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ) και ειπαμε να βγουμε μπροστα να χτυπησουμε το ματς.
    Γιατι με σενα ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ προκοπη δεν βλεπουμε.

    Αυτος ο Μπαχα που μας κουβαλησες τι σαμπρελας ειναι ρε? Αυτος θα αντικαταστησει τον Blanco?
    O σαπιοκοιλιας με το προγουλι?
    Ο Μιτσελ ειναι παιτης Ρεαλ? Ποιας Ρεαλ της Γ η της Δ?
    Αμα ειναι ετοιμος ο κροατης θα τον βαλεις?
    Παιρνεις για 3 μηνες παικτη (τρομαρα σου κολοχαρτογιακα) και δεν ξερεις αν ειναι ετοιμος?
    Η μηπως ξερεις ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ???

    O Scoco εξω ρε? Μην τυχον και γινει καμμια στραβη και ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΚΟΛΕΓΙΑ του ΑΓΑΜΙΔΗ με την αλογοτροφη?

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΑΜΙΔΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΛΕΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ?

    ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ?

    Sorry φιλοι μου αλλα τον ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.

    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ?

    Ο ΜΠΑΧΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ Η Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ?

    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    Υ.Γ Στο επομενο εντος εδρας να παιξω διπλο η οχι? Αν δω παλι Μπαχα και Μιτσελ ανετα παντως..
    Υ.Γ2 Απο τα 800 Μανωλη ποσα παιρνεις καθαρα εσυ και ποσα πανε υπερ τριτων?
    Υ.Γ3 Θα εχει 5,000 την Κυριακη η μπορεις ΑΓΑΜΙΔΗ να ξανα-σπασεις το ρεκορ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ THOMAS SILLYWIZARD

    Φιλε ΔΕΝ κοπτεται για το καλο της ΑΕΚ ισα ισα.
    Και εγω απο link το διαβασα μου το εστειλε χτες ενας φιλος.
    Μπορει να ποναει αλλα ειναι 100% πραγματικο.
    Αν το δεις και καπου διαφωνεις πες το μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. thomas
    ο ντιοπ ηταν επιλογη γκρεταρσον και πρωτιστως einai ενα καλο εργαλειο σε μια καλη ομαδα
    εμεις παιρνουμε ενα παιχτη λιγο πιο ακριβα απο εναν αλλον και πιστευουμε οτι ειναι ο μεσι
    διαβασε το αρθρο του χελακη ειναι πολυ καλη η αναλυση του
    γιωργη
    και ο σεγκουρα με τον πακερτ εχουν παρει πρωταθλημα στην ελλαδα αλλα δεν τους πηραν στην αλβανια η στην μολδαβια για να τους κανουν θεους
    η σεβιλλη δεν ηταν δικια του ομαδα αλλα του φλορες και δεν χρειαζεται να το επαναλαμβανουμε συνεχεια περι σεβιλλης και αν αναλυσεις και το ισπανικο πρωταθλημα ειναι σαν το μπασκετ εδω
    2 ομαδες και οι υπολοιπες ισαξιες, θυμασαι ποιος βγηκε τριτος περυσι στο μπασκετ? εγω οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. DIMI ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ Η΄ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΤ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ?ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΓΚΑΜΑΡΑ,ΕΝΑ ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΛΒΕΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΨΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ,ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΙΛΑΝ..ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ..ΤΡΑΒΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ Κ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΣΟΥΚΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ..

    Ο ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΛΑ ΛΑΘΗ..
    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ..ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΜΠΕΣΑΝΤΡΑΤΑΝΑ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΕ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ..

    DIMI ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΠΛΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Χ ΤΕΛΙΚΟ..ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΤΕΛΙΚΟ..

    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ DIMI ΑΝ ΕΧΕΙ 5000 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 10000 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΔΡΑ..

    ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ
    ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ......

    ΕΚΑΝΑ Κ ΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. DIMI ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ..
    ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ..ΔΛΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΟΧΟΣ Κ ΧΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ? ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..
    ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΛΗ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΩΝ 70 ΠΕΝΑΛΝΤΙ...

    ΔΛΔ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ ? ΟΚ ΤΟΤΕ..ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΨΑΡΑΣ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..3ο ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ .. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΥΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΕΣ ΚΡΑΧΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2011 11:25

    Δημήτρη, μέχρι το αστείο 1-0 (flick με την... ωμοπλάτη στον κατσουράνη) τι είχαν κάνει αυτοί? Τη μεγάλη ευκαιρία τη χάσαμε εμείς με το μίτσελ βασικά. Ναι, πιέζαν για 20' μέχρι το 30' και περισσότερο λόγω της μαλακισμένης επιλογής του γιάχιτς στα δεξιά, αλλά δε μπορώ να πω ότι είχαν παραπάνω ευκαιρίες. Άσε που στο 2-1 πάλι μαλακιστήκαμε εκεί που μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Όπως το έχασαν αυτοί στο κύπελλο, έτσι χάθηκε από την ΑΕΚ χθες. Βέβαια, ντέρμπυ είναι αυτά και κείνονται στις λεπτομέρειες, μην το ξεχνάμε. Μην αναπαράγεις την πράσινη προπαγάνδα για να ενισχύσεις τα επιχειρήματα σου, όμως. Όλοι συμφωνούμε στις μαλακίες που έκανε η ΑΕΚ (διοίκηση και προπονητής πρωτίστως), αλλά βασικά -και σε αυτό συμφωνώ και με το steven- η βαζέλα είναι μετριότατη και μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με το κλαψομούνι περί πηδήματος και διαιτησίας. Ποιός? η ομάδα της Φρειδερίκης που φόραγε ροζ. Άσε που έπαιζαν με αρχηγό έναν παίκτη που ο κώλος του πατάει παραπάνω το χορτάρι του γηπέδου από τις τάπες των παπαουτσιών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Thomas

    Φιλε sorry αλλα ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ δεν τον περνας το ΜΠΑΟΚ και μαλιστα σε διπλα παιχνιδια.

    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    Ο ΜΠΑΟΚ φιλε μπορει να μην ειναι τιποτα σοβαρο αλλα ειναι ομαδα.
    Εχει δηλαδη αμυνα κεντρο επιθεση.
    Οποιας αξιας και αν ειναι αυτη.

    Εμεις την περασμενη κυριακη βαλαμε ενα ταλεντο στα 24 του απο την Ρεαλ χτες βαλαμε τον Δελλα και την Κυριακη θα βαλουμε ενα κροατη γαμικο που μας ηρθε..

    Χτες ειχαμε το Σκοκο και τον Μπλαννκο εξω για να παιζει ο σαπιοκοιλιας επειδη πρεπει να δικαιολογησουμε τα φραγκα που ΦΑΓΑΜΕ και να τη σπασουμε στο Μπλανκο..

    Φανταζεσαι σε εντος εδρας τον Χαβο να αφηνει εξω το Βιερινια και τον Ιβιτς σε ντερμπυ για να κανει πειραματα????

    το 5,000 ειναι ειρωνικο φιλε, εχω επανηλλημενα πει οτι ο μονος τροπος (απο την στιγμη που εχουμε δεχτει με μια πρωτοφανη ηττοπαθεια) τους διαφορους ΑΓΑΜΙΔΗΔΕΣ, για να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ειναι ο οικονομικος στραγγαλισμος.
    Να ειναι μονοι τους στο γηπεδο αυτοι και οι διαφοροι 21 που τους στηριζουν με το αζημιωτο.

    Μολις δουν οτι δεν εχει αλλο μαμ θα την κανουν με ελαφρα.
    Γιατι οσους Μανωληδες και Μπαχες να κουβαλησεις και οσο να κλεβεις απο τα 'οικονομικα' συμβολαια των τετραμηνων παικτων, αμα δεν παταει κανενας στο γηπεδο και δεν εχεις εσοδα τοτε το πουλο.

    Για μενα αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος αν θελουμε να επιβιωσουμε.
    σε μια ομαδα που κατα την δηλωση του Βλακα λεφτα δεν βαζουν οι ιδιοκτητες και περιμενουν να την συντηρει ο κοσμος της. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να εχω αγαμιδηδες και αμετοχους.

    Μια χαρα πρωτοδικειο με υπηρεσιακη διοικηση και τερμα.

    Ουτε Σπατα μου χρειαζωνται, ουτε Ισπανοι φανφαρες των 800??? χιλιαδων και σιγουρα δεν μου χρειαζωνται ΡΕΖΙΛΟΠΟΥΣΤΕΣ προεδροι του κολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΤΣΟΧΟΣ, Ο ΧΕΛΑΚΗΣ, Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΑΝΟΥΤΣΟΣ, Ο ΚΑΡΑΛΗΣ, Ο ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ, Ο ΒΕΡΓΗΣ , Ο ΤΣΑΚΙΡΟΚΟΣΜΑΣ Κ.Α ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ,ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ,ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΕΣΕΝΑ,ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ,TON ΝΟΜΙΚΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ,ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΥΜΕΝΟΣ ΙΘΠΑΝΟΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ (ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ TO ΤΟΠΙ) ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕΝΤΡΕΣ "ΞΥΡΑΦΙ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ (ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΝΤΡΕΣ Η ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΣΚΟΚΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. thomas KAMMIA αντιρηση.
    Το συγκεκριμενο κειμενο θα μπορουσα ανετα να το εχω γραψει εγω (και πολλοι απο εδω μεσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γιωργη
    μου μιλας οτι αναπαραγω την πρασινη προπαγανδα, μ εχεις διαβασει εστω μια φορα να γραφω για αντιπαλη ομαδα? θα στο πω εγω σχεδον ΠΟΤΕ
    αν με μια ευκαιρια του μιτσελ τους χαρισαμε το παιχνιδι τι να πω, ισως να εχεις δικιο
    thomas
    αναλογικα (καταλαβαινεις τι λεω) στα 2 πρωταθληματα ποσους τιτλους εγχωριους εχει η αεκ και ποσους η σεβιλλη? αρα μην συγκρινουμε.
    ξεχασε τον μπαγιεβιτς γιατι απλα δεν ειναι ο προπονητης της ομαδος σου
    ποιος μου λεει οτι δεν το κανει και επιτηδες για να εισπραξει την αποζημιωση
    εσυ αν ησουν ο προπονητης και γω ως προεδρος σου ελεγα εχω ντιοπ και 3 τελειως αγνωστους ,τι θα προτιμουσες?
    βρηκαμε ποιος φταει τωρα? ο μανωλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. DIMI KAI ΕΓΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 10000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ..

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΟΛΟ..ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ..ΔΛΔ 2 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ..ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ Κ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
    ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ .ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΓΡΑΜΕΝΝΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ Η ΑΕΚ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΙΩΝΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ..ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ...
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. thomas
    εχω γνωση και αποψη και οταν διαβαζω η ακουω εναν δημοσιογραφο ξερω αν ειναι κατευθυνομενος
    απλα σου ξαναλεω διαβασε το αρθρο του χελακη ειναι καλο
    και γω δεν γουσταρω αυτους που ειπες αλλα τους διαβαζω γιατι δεν μπορουν να μ επηρεασουν και κραταω τα καλα που εχουν στο γραψιμο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΓΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ Κ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ..ΑΦΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΛΑ ΜΕ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ...
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 800 ΧΙΛ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΡΝΤΟΣΟ Η΄ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΛΒΑΡΕΖ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ , Η΄ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Κ ΘΑ ΕΚΡΙΝΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..
    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΓΚΟΛ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΔΥΣΚΟΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. thomas
    ο παοκ ειναι ποιο σοβαρος απο μας, εχει παιχτες με προσωπικοτητα και αυτο με φοβιζει
    ασχετα αν δεν ξερουμε αν θα εχουμε και κοσμο στα μεταξυ μας παιχιδι στο οακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..
    ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2011 11:58

    Όχι μπρε, δεν εννοώ ότι λόγω της 1 ευκαιρίας του μίτσελ τους χαρίσαμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε όλα τα ατομικά λάθη (χαμένες ευκαιρίες+παπαριές στην άμυνα+προπονητής με τρικυμία εν κρανίω) που μπορούσαμε για να χαθεί ένα παιχνίδι από ένα μέτριο κλαψιάρη αντίπαλο.
    Ως εκεί.
    Αλλά εγώ, πλην του 20λέπτου που λογικά έγερνε το γήπεδο λόγω λέτο, δεν είδα και καμιά μπαρτσελώνα απέναντι μας.
    Επίσης, αν ήταν χεσμένοι οι δικοί μας παίκτες, δε θα πιέζαν έτσι μεταξύ 2-0 και 3-1.
    Γενικά, εγώ βλέπω συμφωνία μεταξύ όλων εδώ στα αίτια της ήττας.
    Επίσης, και αυτό το βρίσκω ενδιαφέρον, ουδείς ασχολείται με τα χεσμένα σώβρακα του κολλητού του γκοντό, του παμμμμμποριδίου....έβαλε κι αυτός το χεράκι του στα ατομικά λάθηε, αλλά ας προσέχαμε.
    ΥΓ: Άλλη μία έλλειψη του ρόστερ μας είναι αυτή του ΓΡΗΓΟΡΟΥ στόπερ που παίρνει τα μαν του μαν. Τελευταίος που το έκανε καλά ήταν...ο κωστένογλου. Όλοι σήμερα είναι βαριοί κρεμανταλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. dimitri είπε...
    ο παοκ ειναι ποιο σοβαρος απο μας, εχει παιχτες με προσωπικοτητα και αυτο με φοβιζει
    ασχετα αν δεν ξερουμε αν θα εχουμε και κοσμο στα μεταξυ μας παιχιδι στο οακα

    ________________________________________________

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΤΟ ΛΕΩ..ΦΑΒΟΡΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 5-10 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η΄ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΤΙΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. DNAEK και ο Ντελιμπασιτς σε ολες τις φασεις μεσα ηταν.Και σουτ και κεφαλιες και απο ολα. Μονο η μπαλλα φιλε δεν πηγαινε μεσα.
    Sorry αλλα προτιμω τον 71 χωρις τριπλα.

    Ισως ειναι και κολλημα μου ο συγκεκριμενος αλλα εγω τετοιους παικτες γουσταρω στην ομαδα μου, να πονανε τη φανελλα τους και να ειναι σωστοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρωτα απ΄ολα

    Ο Ισμαελ (το εχω ξαναπει) ειναι ενας πραος ανθρωπος, οικογενειαρχης, ΠΟΤΕ δεν εχει κανει θεμα (αν και μπορουσε) και παντα ειναι χαμηλων τονων και ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ.

    Δηλωνει απο την πρωτη μερα οτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ την ΑΕΚ που του εδωσε την ευκαιρια της ζωης του, ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    Και ο αγαμιδης εχει το τρομερο επιχηρημα οτι ηρθε λεει απο τη Β Αργεντινης και ξεκινησε με 250 και τωρα θελει 600.

    ΝΑΙ ρε τεραστιε λαμογιδη με 250 ξεκινησε. Και σου εβαλε 71 γκολ σε 3.5 χρονια με το ΚΑΛΑΜΙ αλλα τα εβαλε.
    Ο ντελι και το μιγκ που εδωσες 2 μυρια ποσα εβαλαν? 0+2 αν θυμαμαι καλα.
    Μην βαλω κατι καπανταηδες καπετανους κλπ.

    Και τι θα πει Β Αργεντινης? Ξερεις κανα παικτη που ξεκινησε στη Μπαρτσα και μπορεις να τον παρεις με 250 τοτε η 600 τωρα?

    Αι στο διαολο πλεον με την προπαγανδα των αχρηστων.

    Ο Ισμαελ κανει ΜΙΑ ΧΑΡΑ την δουλεια του και ειναι ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    Μακαρι να ειχαμε αλλους 5 σαν κ αυτον.

    Και μακαρι να ειχαμε αλλους σαν το υφος και το ΥΘΟΣ του να μας διοικουν..

    Τοτε θα ειμασταν ΑΕΚ κανονικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2011 12:24

    Διάβασα το γαύρο τον τσόχο. Δε βλέπω να λέει τίποτα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ14 Φεβρουαρίου, 2011 12:26

    ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.Α Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Α ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ.ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΠΑΡΕΖΙ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλημερα σε ολους.
    Η "ασφαλης", "σωστη", "αντικειμενικη" και "ορθη" γνωμη για την ομαδα μας απο τους Μπραουδο ΧελακοΤσωχους δεν με ενδιαφερουν.
    Γιατι γραφονται απο χαρα και εξαψη για την καταντια της ομαδας μας.
    Αν ηταν στα "πανω" της τι θα εγραφαν, οι αδφερφοφαδες;
    Στην ουσια σε λυπουνται και πετανε την σκουφια τους.

    Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο το να σου χτηπανε με συμπαθεια την πλατη. Και να σου λενε για το κακο σου ριζικο και την καταντια σου.
    Οταν αυτες οι ξεχειλωμενες αδερφες γραφουν ετσι,σημαινει οτι προσπαθουν να κρυψουν την ικανοποιηση τους για την καταπτωση της ΑΕΚ και με προσπαθεια μεγαλη δεν αφηνουν τα δακρυα της χαρας να κυλισουν απο τα κωλομαγουλα τους.

    Ξερετε: Ο πουστης χαιρεται οπως γαμιεται. Δηλαδη στα κρυφα.

    Δηλαδη π.χ. οταν κανει εκπομπες-λουτρα ο Τσιμας ο Πρετεντερης η η Τρεμη η η Σταη, να πουμε οτι τους επιασε ο πονος για το αν εχεις εσυ να φας; Και συνειδητοποιησαν την αδικια που υπεστημεν και προτεινουν λυσεις για το καλο μας;

    Βρε δεν πανε να γαμηθουνε μια-μια οι παλιοζαρτιερες οι τρυπιες.
    Που μου εχουν και αποψη περι δικεφαλου. Οι χαιρεκακοι. Οι κομπλεξαρες. Οι δωτοι. Οι πουλημενες κωλοτρυπηδες που θα πιασουν στο στομα τους την Βασιλευουσα.

    Ασχοληθειτε ρε ζωντανα με τους μισθους σας. Και τις εκδουλευσεις σας. Και τις δημοσιογραφικες-και οχι μονο-πιππες σας. Που σας επιασε ο πονος για την ΑΕΚ.
    Μουνοπανα τριπλομεταχειρισμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Παιδες το θεμα (και νομιζω αν και δεν γνωριζω τον steven οτι και αυτος θα συμφωνει, αν κανω λαθος διορθωσε με) δεν ειναι αν ειναι μονο γαυρος η κατευθυνομενος η οτιδηποτε.

    Και εγω διαβαζω με χαρα πολιτικες θεσεις αντιπαλης??? αποψης οταν εχουν κατι σωστο να πουν κ ας μην συμφωνω.

    Αν και πιστευω οτι αν κατι ειναι σωστο δεν εχει σημασια ποιος το λεει η με τι προθεσεις.

    Εξαλου τα λαθη μας συνηθως τα ακουμε (και μας πονανε) απο τους αντιπαλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ότι είναι επικίνδυνος για την Ιστορία της ΑΕΚ και αυτός και η παρέα του είναι κάτι που το ξέρουν και οι πέτρες στην Ελλάδα. Ότι είναι ικανός να οδηγήσει την ΑΕΚ σε μονοπάτια που έχει πολλά μα πάρα πολλά χρόνια να περπατήσει είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα τελευταία.

    Η ΑΕΚ βρίσκεται 24 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση (κινδυνεύει και με νταμπλ σκορ στη βαθμολογία), ενώ ο ίδιος όλο το καλοκαίρι δήλωνε επισήμως ότι με τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα πάει μόνο για τίτλο και για τίποτα άλλο.

    Αυτό όμως είναι κάτι που δεν ξαφνιάζει κανέναν. Όλοι ξέραμε ότι η ΑΕΚ ήταν σχεδόν αδύνατο, όχι να πάρει αλλά να διεκδικήσει πρωτάθλημα, πιθανότατα το ήξερε και ο κύριος Αδαμίδης, αλλά μίλαγε για πρωτάθλημα μπας και κοροϊδέψει κανένα Αεκτσή και πάρει διαρκείας. Αφού τα περί τίτλου ο κύριος Αδαμίδης τα μάζεψε νωρίς νωρίς και χωρίς πολλά πολλά, μετά γύρισε το παραμύθι στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο.

    Πριν μάθουμε αν η ΑΕΚ βγει Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να μάθουμε αν η ΑΕΚ θα μπει στα πλέι οφ. Γιατί έτσι όπως την έχει καταντήσει, με τον Τζεμπούρ να πανηγυρίζει γκολ τίτλου με τον Ολυμπιακό και τον Μπλάνκο με το μυαλό στην επόμενη (πράσινη μάλλον) ομάδα του, η ΑΕΚ κινδυνεύει πολύ σοβαρά και όχι θεωρητικά να μην τερματίσει καν πέμπτη στη βαθμολογία και συνεπώς να μείνει εκτός Ευρώπης. Η ΑΕΚ είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από την έβδομη θέση! Εκτός από αυτό όμως. Ποιος Αεκτσής βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι αυτή η ΑΕΚ που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω της.

    Ποιος Αεκτσής είναι αυτός που βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι αυτή η ΑΕΚ θα αποκλείσει τον ΠΑΟΚ ή ότι ακόμη και αν τα καταφέρει θα κερδίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό Βόλου ή τον Ατρόμητο. Έτσι όπως είναι η ΑΕΚ δεν σε πιάνει λύπη, αλλά οργή.

    Ειναι κατι λαθος η κατι που δεν λεμε εμεις εδω?

    Η ειναι λαθος επειδη το λεει ο Τσωχος της sportday?

    Οταν ο Μελισαν ελεγε για τρελους η λαμογια (και μας πειραξε) τελικα ηταν λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εχω μια απορια: Τελικα ποτε ηταν "αορατος" ο παγκος και ο προπονητης; Τοτε, επι Σερβου, η τωρα επι Ισπανου;
    Γιατι εγω βλεπω οτι ο τωρινος ειναι αορατος απο καποιους.
    Τι λες ρε Χατζηχρηστο; Τον βλεπεις τον παγκο τωρα,η θες τιποτα κολλυρια;
    Παλιομαλακα και συ, με την επιλεκτικη οραση. Που θα μας την επιβαλεις κι'ολας.
    Τυφλοποντικα. Γατομουστακε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΑ ΦΙΛΕ DIMI ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ..
    ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ : ΚΟΙΤΑ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ? ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ..ΒΡΙΣΚΟΥΝ Κ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ..ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟ 2008 '' 12 Ο ΤΖΟΛΕ 11 Η ΑΕΚ '' ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ...
    ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ DIMI ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ..
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΣΟΧΟΣ Κ Ο ΧΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ...

    ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Επισης αλλη μια απορια: Γιατι δεχθηκες αρχηγε με τον καταρακτη στα ματια να ανεβουν οι οργανωμενοι στον επανω οροφο,στην "2"; Για την βροχη; Για να σας ακουμε εμεις και λιγοτερο οι παικτες; Για μοστρα; Για να φαινομαστε πολλοι;
    Η γιατι, καποιο "ντου" θα ηταν μη "οργανωμενο" και μη προβλεψιμο αφου "δεν ελεγχω ολα τα μελη";

    Μια χαρα καμωμενα με τον Σταυρακα.
    Ποτε θα σας παρει στο κυνηγι ο κοσμος δεν ξερω.
    Ποντικομαμες και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. thomas συμφωνω αλλα δεν παυει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αρθρο να λεει οτι κ εμεις εδω.

    Τωρα για αγαπες και λοιπα μαζι σου.

    Δυστηχως φιλε μου εκει μας εχουν καταντησει ομως, να μας χτυπανε τη πλατη ειρωνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χρηστο ολα αυτα μαζι ειναι ο λογος.
    Ειναι εξ αλλου γνωστο οτι απο την μερα που ξεκινησε το 'κολληριο' στην μανα απο την κορη γιατρεψαμε τα 'ματακια' μας αλλα χασαμε την φωνουλα μας.
    Η αλλιως λαδωθηκε το αντερακι μας.

    οπως θες πες το..

    Ετσι κ αλλιως ο Σερβος φταιει για τα επομενα 2-3 χρονια η μεχρι να την κανουμε με ελαφρα which ever comes first που λενε και στο Λονδινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ενταξει ρε Δημητρη. "ειμαστε πισω 24 βαθμους...κινδυνευουμε με νταμπλ σκορ....η βαλτη διοικηση ειναι επικινδυνη και πρΕπει να αλλαξουν πολλα...και ειχε δικιο ο Μελισσανιδης οταν ελεγε για τρελους και λαμογια..."
    Και περιμενω να μου τα πει ο καθε Τσωχος; Εμεις δηλαδη τι αλλο λεμε ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ εδω μεσα;
    Που θα κανουν διαγνωση οι αδερφες. Θα με φωτισουν κι'ολας οι εχθροι.
    Και ενα παιδι του δημοτικου να ρωτησεις,αυτα θα σου πει. Και γιατι δηλαδη δεν παμε σε ενα νηπιαγωγειο για επισκεψη,παρα να αγορασουμε τις σκατοφυλλαδες τους;
    Ανακαλυψαν την Ατλαντιδα οι μαλακες; Η τους εκοψε κρυος ιδρωτας;
    Η πενα απο την πεινα απεχει λιγο. Οσο το μουνι απο την κωλοτρυπιδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΚΡΙΒΩΣ DIMI ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ..ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΥ..ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΤΟΥ BLOG..ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ..ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ..ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ BLOG ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..

    ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ..ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ..ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ..

    12 Ο ΤΖΟΛΕ 11 Η ΑΕΚ.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..ΕΞΙΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΕΡΒΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 70 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ? ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τα ιδια λεμε παιδια. Απλα με αλλο υφος.

    Συμφωνω σε ολα μαζι σας, αλλα δεν παραβλεπω τι λεει απλα.

    Το θεμα ειναι τι κανουμε για να μην τους δινουμε πατημα να μας 'συμπαθουν '..

    Και δεν βλεπω φως με τις δικες μας αδελφες που εχουμε μπλεξει Ελληνικες Ισπανικες και Ισλανδικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ Η ''ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ'' ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΛΑΣΙΜΟ Κ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΛΥΨΙΜΟ..

    ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΤΟΙ ?
    Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ..ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ? DO YOU KNOW APO FERRER ?
    ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ? ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΠΙΣΩ...
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ? ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ 200 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ?
    Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΠΑΠΑΣ ,ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..
    Ο BIG APPLE ΝΟΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ..

    ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΟΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΦΥΣΙΚΑ και δεν βλεπω αλλον.
    Το εχω πει αλλωστε.
    Οσο εισπρατουν δεν κουνιουνται.
    Γι αυτο λεω μονιμα ΚΑΝΕΝΑΣ στο γηπεδο. Μην εχουν ουτε ευρω εσοδα.
    Και να μην βγουν ευρωπη να εχουν κ απο εκει.
    Με 2-3 χιλιαδες διαρκειας (τα πραγματικα οχι αυτα που χαριζει ο πουσταρας στους 21 και στα site) και χωρις εσοδα να δεις πως την κανουν..

    Γιατι ομαδα που ζει απο τους φιλαθλους της μονο τρεχει και μονη της χωρις αγαμιδη και εξυγιαντες.
    Ομαδα χωρις εσοδα φευγει χτες απο τα Σπατα και το βαζει στο κολο του ο Νικολακης το Σπατο.

    Γιατι αμα κυρηξεις πτωχευση και πας πρωτοδικειο (γιατι εκει θα πας θες δεν θες) ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ πανε για τσαι..

    Και φυσικα στο καθε Μελισανιδη θα καθονταο σουζα οι κοτες, οπως καθονται στον Μαρινακη.

    Αλλα εμεις κανουμε τα παντα για ΝΑ ΜΗΝ εχουμε τον καθε Μελλισανιση μεσα. Αλλιως πως θα τρωμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ DIMI: (αναφέρομαι σε αρχικό σχόλιο σου)
    Α. Το ωραιότερο στο παιχνίδι ήταν όταν τράκαραν ο Δέλλας με τον Μανωλά.
    Β. Υπάρχει Ρεάλ Αχαρνών Και για τον Μίτσελ Και για τον Μανωλά.
    Γ. Την Κυριακή θα είμαστε τιμωρημένοι
    Δ. Το βράδυ έχουμε αφιέρωμα στον Μπλάνκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/2/2011 ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ( καραμπινάτο ντεμοτεχνείο ) ΤΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΥΛΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ "Φ" ΛΟΙΠΟΝ, ΠΗΡΑΝΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΛ , ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ BLOG ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ.
    ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΒΕΝ Κ ΑΠΟΡΗΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ BLOG .. ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΑΔΕΡΦΕ, ΛΟΓΩ ΑΛΛΗΣ ΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ" ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ".
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΉΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ Ο "Φ", ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η μεγαλύτερη καταστροφή που μπορεί να πάθει η ομάδα είναι να περάσει τον Παοκ και να μπει στα πλέυ οφ.
    Μόνο αν αποτύχει και στα δυο μπορεί να έρθει η σωτηρία μας.
    Όποιος καταλαβαίνει τι εννοώ καλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αν δεις το προγραμμα και οπως ειμαστε ΔΕΝ μπαινουμε στα play ωχ μιας και Ο Μπεος και ο Μακης, οι δυο βασικοι μας αντιπαλοι εχουν πιο καλα παιχνιδια απο εμας

    Και καλυτερα δηλαδη μιας και η ομαδα ειναι φορτισμενη και μετα τη επερχωμενη απωλεια του κυπελλου τα παιδια δεν θα εχουν και πολυ ορεξη.
    Ασε που θα εχουν φτασει και 8 μηνες απληρωτοι.
    Για προπονητη δεν μιλαω καν μιας και στα παιχνιδια με τον Χαβο θα εχει φυγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο μαλακας Ισπανος εθεσε ξανα το ερωτημα "προπονηση, η βολτα με την γκομενα". Δηλαδη προαιρετικη κληση για αδικο τρεξιμο στα Σπατα.
    Και αν την πρωτη φορα οταν ειχε πρωτοερθει,ειχε ξαναπροτινει "προαιρεση",τοτε πηγαν ολοι σαν καλα παιδια (οπως καναμε και στο σχολιο με τον νεοφερμενο καθηγητη),ετουτη τη φορα τον εγραψαν απαντες-σχεδον-στα παπαρια τους και προτιμησαν βεβαια την τσαρκα και τον καφε.

    Και ελπιζει να σηκωσει με την φανελα -εστω και αν λεει ο μαλακας οτι "οι φανελες δεν κερδιζουν παιχνιδια"- τσουκου-τσουκου να φτασει μεχρι να σηκωσει το κατσαρολι.
    Και να επιστρεψει στην Εσπανια με 1 εκατομυριο στην τσεπη και "με μια κουπα,για να δειτε ρε κεραταδες ποσο μετραω και αδικα δεν μου δινεται καποια "Ρεαλ" να προπονησω".

    Δηλαδη μαγκας στις πλατες μας.
    Και θα μου πεις: "μα δεν το θες το κυπελακι";
    "Στα παπαρια μου" απανταω.
    Να το κανω τι; Να το βαλω στον πατο μου, η για να δωαυτους που σκυλοβριζουμε και αυτους που εκατρακυλουν την ομαδα στα υστατα σκαλοπατια της αξιοπρεπειας,να σηκωνουν καποιο τροπαιο;
    Και σαν φυγουν την αλλη μερα,να παει η ομαδα-οπως και πρπει- στο πρωτοδικειο η στην Β Κατηγορια.

    Και εγω να μεινω με το κυπελο,αφραγγος,χρεωμενος,υποβιβασμενος,καταξεσκισμενος,ανυπολυπτος,φτυσμενος και ρηγμενος στο πατωμα και αυτοι να φυγουν μαγκες, "φορτωμενοι",με τα λεφτα ΜΟΥ η ΣΟΥ,ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΕΚ.
    Τι λετε ρε; Τι λετε ρε μουργοι που θα γινετε και ηρωες; Να σκοτωσω ολο το στρατευμα μου,για να παρω ενα γαλονι σαν λοχαγος; Για να το δειχνω στις κυραδες,σε καμια δεξιωση;
    Κατω η ΑΕΚ,στον αφρο εσεις;
    Θα πεσετε και εσεις τομαρια. Και μαλιστα πρωτοι.

    Απο μια εξευτελιστικη,καταστροφικη,απολυτως εμπαιχτικη χρονια,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ, ΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΥΜΦΩΝΩ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ, ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΑΝ ''ΑΦΟΡΜΗ'' ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ..
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΥ, ΕΣΤΩ Κ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ?
    ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ..


    Υ.Γ
    ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ
    ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τhomas
    Ακριβώς,στάχτη θα είναι.Ξέχωρα που αγωνιστικά δεν το αξίζουμε.Και δεν λέω να πάμε τελικό διότι εκει μπορεί να ξεφτυλιστούμε.
    Αποτυχία μήπως ξυπνήσει και ο κόσμος λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 100,000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ στον αγαμιδη?
    Ρε ξερετε τι ειναι αυτο?
    Του ξεριζωνετε τη καρδια.

    Προτεινω αμεση επιβολη προστιμου 100,000 στους παικτες πλην Λυμπε Δελλα που σαν καλα παιδια πηγαν μια βολτα σημερα απο το θερετρο για spa και μασαζακι, για να ερθει στα ισια το budget και να μην υποθηκευτει το μελλον της ομαδος.

    Αν δεν πληρωσουν βαλτε ολο το προστιμο σε αυτο το κολοπαιδο τον Μπλανκο που πηγε μεν σημερα αλλα πρεπει να πληρωσει ο κερατας.

    Ο Μπακας και ο αλλος πεταχτηκαν για παεγια στην Ισπανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 100 χιλιαρικα. Μειον καμια 50αρια με τον νιονιο που θα ειναι αδειο, βαλε και το νοικι του σταδιου.
    Βρε ζημια που παθαμε.
    Βεβαια ας δουμε και τα καλα. Σε περιπτωση-λεμε τωρα- διπλου με το ωδειο,δεν θα υπαρχει ανθρωπος στο γηπεδο για να γιουχαρει..η οτι αλλο.
    Αρα μπορει να ληφθει σαν επιτυχια
    Ολα πανε κατ'ευχην.

    Ηθελα να ηξερα,αφου "ο κοσμος εσπρωξε την ομαδα και στριμωξε το κορακι και πηραμε την νικη" τωρα που θα ειναι απων,πως θα μας ξανασπρωξει; Με την απουσια του; Τι θα απογινουμε χωρις βαρβαρους;

    Ποσο τελικα κοστιζει η "υποστηριξη και το σπρωξιμο της ομαδας"; Και γιατι τα πληρωνει η ΠΑΕ σαν κοροιδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ναι αλλα με αδειο γηπεδο εχεις και τα καλα σου.

    1, Ο Μητρογλου δεν θα ξεβρακωθει μιας και δεν θα εχει κοινο να τα δειξει
    2, ο αγαμιδης θα μπορεσει επιτελους να δει ενα ματς μεχρι το 90'. Ξερεις Χρηστο τι μαρτυριο ειναι να εισαι προεδρας και να μην μπορεις να δεις ενα ματς με την ησυχια σου?
    Μονο στα εκτος εδρας και αυτα στο ΟΑΚΑ και σε μπουθ παει η κραγμενη..

    Υ.Γ Χρηστο δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα δεν πηραμε την νικη. 2-3 χασαμε με γκολ στο 98..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Θα χρειαστούν κάποια παιχνίδια για να βρω τη φόρμα μου αλλά θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.

    Ντιμπρτς...

    Με το πασο σου μεγαλε. Εχουμε χρονο μην αγχωνεσαι.

    Στοχους δεν εχουμε επισης μην αγχωνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. αν δειτε τα ματια αυτου του ποδοσφαιριστη πρεπει να ειναι οπαδος του αλευριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τον έχω δει με τα μάτια μου να τρεχει τον πρόεδρο και είναι αρκετά γρήγορος.Βέβαια στα γυαλιστερά πατώματα,εκεί στα επίσημα λέω,έχει''φάει'' κάτι σαβούρδες από την αγωνία του να ξεφύγει..
    Και τι δεν θα έδεινα να ξαναδώ τέτοια σκηνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Nαι Δημητρη,εκανα λαθος στο αποτελεσμα του αγωνα. ειναι και απανωτες οι φορες που παιξαμε με τον βαζελο.
    Αρα λοιπον μιλαμε για την προκριση. Ακομα καλυτερα. Μεγαλη η προσφορα των παιδιων.
    Να ειναι καλα.
    Οταν δεν μπορει η ομαδα, αναλαμβανει η εξεδρα,η οποια κατεβαινει στο γηπεδο.
    Και εγω που νομιζα οτι οι οπαδοι πρεπει να μενουν στις κερκιδες.
    Μαλακιες.Λαθος.
    Και αν πληρωνει η ομαδα προστιμα,κλειστα γηπεδα,ντροπες κλπ δεν τρεχει "μια".
    Τον αγωνα τους τον εδωσαν τα παιδια. Δηλαδη την πλακα τους και τον χαβαλε τους τον εκαναν,γαμωντας την ομαδα που υποστηριζουν.
    Που αλλου θα εβρισκαν καταφυγειο οι αρρωστοι; Καθε χρωματος και αποχρωσης; Επιτελουμε και κοινωνικο εργο.

    Δημητρη,αληθεια, θες να ερθω σπιτι σου να σε "υποστηριξω" και να σε "σπρωξω προς τη νικη"; (χωρις παρεξηγηση) θα σου ριξω μερικα χαστουκια,μερικες χριστοπαναγιες,θα σου παρω οτι λεφτα εχεις,θα σου σπασω και τα επιπλα και μετα θα φυγω ανακουφισμενος εγω. Και εσυ θα εχεις νικησει την ανια και την βαρεμαρα,φερνοντας μουσαφιραιους να σου φτιαξουν το διαμερισμα που σου διελυσαν.Και εν τω μεταξυ μπορεις να κοιμασαι στο υπογειο. Θα εχεις και την ησυχια σου. Τι λες;

    Βρε δεν γαμιεστε λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 100ΧΙΛ. ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ 100ΧΙΛ. ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ..

    ΡΕ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑ(Κ)ΧΑ.. ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ? ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΜΑΝΟΛΟ ? ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΜΥΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ? ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ 70 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. dimitri είπε...
    αν δειτε τα ματια αυτου του ποδοσφαιριστη πρεπει να ειναι οπαδος του αλευριου
    ________________________________________________

    ΛΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΝΙΦΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. μα φιλε χρηστο με τα παιδια πορευωμαστε η κανω λαθος?
    με τα παιδια δεν εχουμε ανοιξει επισημα διαλογο και τα εχουμε και ασπιδα για να αποφςυγουμε τις κακοτοπιες?
    τα παιδια δεν βαζαμε να μας λενε οτι για ολα φταει ο κουαξ?

    ε παιδια ειναι και αυτα θα κανουν και μια βολτα παραπανω. τι εξεδρα τι γηπεδο, πως να τα κρατησουμε?

    τωρα και εσυ αν ερθεις ποτε σπιτι και πιεις και κατι παραπανω... και κανεις και καμμια ζημια, ας καει και το παλιαμπελο ΣΑΜΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΕΡΩΣΟΥΜΕ? Θα τα βαλουμε ενα φεσακι παραπανω στο 'budget' και τι 60 τι 60.100. χεστηκε η φοραδα στ΄αλωνι...

    απο το να παρεις εμενα στο κυνηγι χρηστο μου και να φαω και καμμια φαπα πανω στην αγαπη σου και στη καψουρα σου, ε σπασε και καμμια καρεκλα μωρα σιγα.
    ειμαστε τωρα για να τρεχουμε κοτζαμ εφεντιδες??

    τωρα αμα δω οτι δεν κρατιεσαι θα φυγω λιγο πιο νωρις μωρε μη σε πετυχω και στο τσακιρ κφι και εχουμε αλλα..

    thomas τα 100 ηταν μαχαιρια μεγαλη φιλε. τετοια γινωνται και υποθηκευεται το μελλον της ομαδας. πανω που ηταν ετοιμος ο αγαμιδης να κανει νεα προσφορα (στο μιλητο παντα) στον Ισμα τσουπ ερχεται αυτη η ρημαδα η ΕΠΟ και τον κοβει.

    ειναι να μην φορτωνει ο προεδρος μετα και να μην παει να τα χωσει στον Πιλαφιο? Ξερουμε ολοι πως ε?

    Δηλωσεις 1 μρα πριν, αγριαδες φαρ ουεστ και μετα παμε στη συναντηση και βγαινουμε οπως ο συλβεστρο μετα απο λυνηγητο με τον τουιτι. με την ουρα στα σκελια και αστερακια..

    οσο για την ενδεκαδα απο εδω και περα θα ειναι εκλπηξη. οποιος την βρει θα εχει αποδοση αλα στοιχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλησπερα σας
    Ρε μαγκες διαβαζω μερικα σχολια για τον Μανωλα και πραγματικα μ τρελενετε.Επειδει εχω παιξει μερικα χρονια μπαλλα θα αναφερθω λιγο για τον Κωστακη και θα μπω στο πετσι του:πραγαματικα αν η ομαδα μου εφερνε 2 παιχτες για την θεση μου συγουρα θα μου κακοφενοταν και σε σημειο που θελω να κανω ενα καλο συμβολαιο.... και στο κατω κατω δεν το αξειζω?....εδω τα εχουν παρει τοσοι και τοσοι πουθεναδες που δεν εχουν παιξει ουτε ενα ματς.....αν μ τ αλλο?εκβιαζω λεει οτι θα παω στο γαυριδι?γτ να μην το κανω?ο Σκοκο δλδ πως στα πηρε?τετοια πολιτικη δεν ειχε?μ αυτη την δοιηκηση που εχουμε γτ να μην το πω?

    Μαγκες δεν ξερω τι μου λετε εσεις για τον Κωστακη αλλα για μενα ειναι μεγαλο κεφαλαιο για την ομαδα,απο τον Παπασταθο ειναι 3 φορες καλητερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. μακη
    το ιδιο πιστευω και γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΧΑ..χα. Πραγματικά έχετε καταντήσει γραφικοί εδώ μέσα πλέον. Ξυπνήστε ρε!!!! Ποιόν κρίνετε? Ποιόν Τσώλη ζητάτε για προπονητή? Ποιός Μανωλάς είναι καλύτερος από τον Παπασταθόπουλο και μάλιστα αξίζει να τα πάρει εκβιάζοντας? Ποιός Μάκος και αρχιδάκος? Ποιός έχει ζήσει την Αεκάρα στα μεγαλεία της για να αρκείτε σε όλα αυτά τα νούμερα που θέλουν να λέγονται ποδοσφαιριστές? Ερχεται κοντά είναι η ριζούπολη σε πρώτη φάση. Και έπονται τα υπόλοιπα. Ξυπνήστε που θέλετε να ρίξετε και ξύλο. Σε ποιόν? Ποιός έχει σειρά τώρα? Σας έμεινε κανένας να βρίσετε? Τον κακό σας τον καιρό. Εσείς φταίτε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ: ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΦΑΝΤΡΟΚ Ή ΔΟΜΑΖΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΒΙΕΡΑ , ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΙΣΩΣ.
    ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΕΛΟ.
    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΓΚΕΚΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΑΜΠΙΔΗ.
    ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ , ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. pros xaralampo

    symfwno gia to kypelo kai to paw akoma poio pera kai apo eyrwph na mhn symetasxoume mpas kia xypnhsoun.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή