Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

            Μα είναι τόσο γελοίοι. Οι απατ(ε)αιώνιοι μιλάω. Ασχολούνται με την μεταγραφή του Κοτσώλη οι δαφνοστεφανωμένες κι οι άλλες με τα δώρα για τον Βαλβέρδε. Μιλάμε, οτι σκίζεις τα μυαλά σου για το πώς δουλεύει το σύστημα. ΤΟ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ Ή ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.
         Η δαφνοστεφανωμένη να είναι μπροστά 7 πόντους και να το βλέπει αυτό σαν το μνημόσυνο της θύρας του 1981. Να παίζουν τα οπαδικά όργανα για κάποιον Πιλάβιο και για κάποιον Κοτσώλη, λες και τρέμουν ακόμα για τον τίτλο. Χωρίς να φανερώνουν ένα μεγαλείο και μια ανωτερότητα. ΜΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΑΓΑΝΑΣ.  ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.
       ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΦΥΓΕ, και διψά για διπλό την Κυριακή, ΕΚΕΙ Ο "ΓΑΥΡΟΣ" ΚΙ Ο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ". ΒΡΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΟΤΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΜΙΣΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΤΑΔΟ ΦΟΒΑΣΑΙ;
         ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΩΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ. ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
          Αμ, ο άλλος; ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ; ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΤΙΤΛΟΣ". ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ. ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΙΟΥ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΕ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ;
         ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΣΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; ΜΑ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ; ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ.
          Και φυσικά να τα βλέπει αυτά, ο ιδιοκτήτης αλλά κι ο πρόεδρος μας. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, που είναι δικοί του, ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΩΛΗ. ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΧΕΙΣ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ.
          Αυτά είναι οι αλήθειες αγαπητοί. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ Ή ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.
          ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ "ΕΛΠΙΔΑ" Ή ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΕΣΥΡΘΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΚΙ ΟΤΙ " ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ" ( ΦΕΡΕΪΡΑ ).
        ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΣΥ ΔΧ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
        ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 0-2. ΑΝΤΕ ΒΛΆΚΕΣ. ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ.
      ΥΓ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, Ή ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΦΛΟΓΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙ;
         

20 σχόλια:

  1. Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ επιθυμεί να συνεχίζει τη συνεργασία της με την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ, φιλοξενώντας την ποδοσφαιρική ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται μέχρι σήμερα η διοίκηση και το προσωπικό του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, θα πρέπει η διοίκηση της ΠΑΕ να κατανοήσει ότι, η τήρηση των συμβατικών της υποχρεώσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για τη συνέχιση της συνεργασίας, ειδικά όταν έχει δεσμευτεί κατ' επανάληψη, για την υλοποίηση αυτών, χωρίς να το πράττει. Η διοίκηση του ΟΑΚΑ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της, για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του ΟΑΚΑ και του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαραλαμπε
    χρονια πολλα με υγεια και χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε ολους.
    Ναι Δημητρη,αλλα δεν ανεφερες την ανταπαντηση-καταπελτης της ΑΕΚ. "σκληρης" σαν το πεος του Βαλιανατου.
    "σκληρη απαντηση λοιπον της ΑΕΚ ( "των μαριονετων που δυστυχως εχουν στα χερια τους την ΑΕΚ" θα επρεπε να λεμε για να ειμστε πιο ακριβεις), οπου κατακεραυνωνουν την αλλη διοικηση του ΟΑΚΑ,σκιζοντας της το καλσον.
    Λεει λοιπον πανω κατω-και πλαγιως: "υπαρχει κριση,ο κοσμος πειναει...αφου η χωρα κανει ηδη αναθεωρηση του χρεους της,θα επρεπε και εσεις με τα τωρινα δεδομενα να μας αντιμετωπιζετε. Και οχι με τα μεχρι προτινος" αναφερει η "σκληρη" απαντηση των πουστιδων.
    Γιατι,τι νομιζετε; Αυτοι δεν γαμανε; Δεν προσπαθουν; Δεν θελουν; Αλλο αν η φυση τους επιτασει 15 inch dildos.
    Κανουν την προσπαθεια τους,οφειλουμε να το πουμε.

    (φανταστειτε γαλοπουλα να βρυχαται σαν λιονταρι...απιθανα πραγματα)

    "...επισης μας χρωστατε και εκεινα τα διαφυγοντα απο το ματς με την Νταντι...ναι αυτο που ψαχναμε γηπεδο σαν γυφτοι και τελικα μας περιεθαλψε ο Βαγγελης".
    Εχω την εντυπωση οτι η υπερασπιστικη γραμμη ειναι ορθοτατη: "περα απο το οτι δεν εχουμε φραγκο,πρεπει και να μας δωσετε"
    Αυτα ειναι! Ανατριχιασαμε συγκορμοι.
    Εχει κανεις εστω και ρανιδα αμφιβολιας περι της επαξιας αντιπροσωπευσης της ομαδος μας και της ανταξιας υπερασπισης των συμφεροντων της; Ουδεις.

    Υπαρχει οργανισμος,υπαρχει προμηθευτης,υπαρχει προσωπο που να εμπλεκεται με την ΑΕΚ αμεσα η εμεσα και να μην του χρωσταει η ποδοσφαιρικη εταιρεια χρηματα; Αναρωτιεμαι,αν υπαρχει ενας.
    Βρειτε τον και θα τον φιλησουμε στο στομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαραλαμπε μας, χρονια σου πολλα...ή καλα...αντε και τα δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα Χρηστο το εξωδικο των 800,000!!!! χιλιαδων μονο ο αγαμιδης μπορουσε να το στειλει.
    Εδω 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν:

    1. Η ΑΕΚ βγαζει μεσο ορο 800 χιλιαρικα σε καθε ευρωπαικο παιχνιδι (αρα εβγαλε 4 μυρρια φετος ....) μιας και π-ορδες φιλαθλων μαζευωνται να δουν το υπερθεαμα και τους συνδυασμους Νταντομο-αργυριου. Και παντα αυτα τα 800 ειναι μονο απο απλα εισητηρια μιας και τα διαρκειας εχουν ΗΔΗ πληρωθει και τα τηλεοπτικα επισης.
    Αν πουμε δηλαδη 30 ευρω το εισητηριο ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ο αγαμιδης υπολογιζε να εχει 35-40,000 κοσμο στο γηπεδο... αν σκεφτεις οτι φετος το ρεκορ ειναι 27,000 (με τα διαρκειας μεσα) εχει μια βαση (μαλακιας) δεν λεω..

    2, Χρωσταμε 1,8 (τελευταιο μετρημα πριν κανα διμηνο) οποτε λεει ο γατος: δεν στελνω ενα εξωδικο για τα 800 για να το παιζω και αδικημενος? Εξ αλλου τα εξωδικα ξερουμε ολοι τι ισχυ εχουν: κατι ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο μεταχειρισμενο κολοχαρτο. 50 ευρω στο κλητηρα δινεις και καθαρισες.
    Γιατι βεβαια αν αυτες ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ του αγαμιδη ειχαν εστω και 1% βαση θα εκανε ΜΥΝΗΣΗ οπως ΨΕΜΜΑΤΑ δηλωνε και οχι εξωδικο για τα ματια του κοσμου. Γιατι αμα δεν εχεις νερο να πιεις και σου χρωστανε (και καλα) 800 τρεχεις να τα παρεις ΧΘΕΣ.

    Αλλα εδω η μουφα και το ψεμμα πανε συνεφο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

    Παικτες, συμβολαια, ΟΑΚΑ, εφοριες, πορισματα, Empire, και ποιος δεν τον εχει κραξει τον παπαγαλο.
    Κ αυτος νομιζει οτι βρεχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Αλβανία, εγκρίθηκε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της χώρας σε αθλητικές υποδομές. Πρόκειται για την κατασκευή υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού σταδίου στα Τίρανα, το οποίο θα αντικαταστήσει το απαρχαιωμένο «Κεμάλ Στάφα»( χτίστηκε το 1938).

    Το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 30.000 θεατών και κόστους 60 εκ. ευρώ. Στην αναπτυσσόμενη Αλβανία δηλαδή θα πληρώσουν όχι 10, ούτε 20, αλλά 40 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα απο την ΑΕΚ και μάλιστα για ένα έργο στο οποίο μάλιστα λέγεται ότι θα τηρηθεί με συνέπεια το χρονοδιάγραμμα, αφού το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμο προς χρήση το 2013!

    Αυτο αφιερωμενο εξαιρετικα στον ΒΛΑΚΑ και στον αγαμιδη για να εχουμε μια ιδεα για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ που ειναι στην ΑΕΚ.

    Το Καραισκακη σαν συνολο ΕΠΙΣΗΣ κοστισε (με τιμες 2004 και οχι σημερινες που ειναι 30% κατω) 60εκκ..

    Αλλα πως αλλιως θα κονομησουμε? Τσαμπα ειμαστε ΑΕΚ αν και ΒΛΑΚΕΣ απο μικροι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tα λεφτα του τα αξιζει παντως.
    Α! Ολα κι'ολα. 200..300.. δεν ξερω ποσα ειναι...ουτε και τα "τυχερα" βαζω μεσα,αλλα οτι και αν ειναι χαλαλι του.
    Εδω ο αλλος ντυνει νεκρους, η αδειαζει βοθρους,για μερικα χιλιαρικακια.
    Ο Σταυρος τωρα, που κανει και τις δυο δουλειες μαζι,να μην τον εχουμε ευχαριστημενο;
    Να μην ειμαστε και αχαριστοι.
    Να μη το λεμε ουτε του Παπα.

    Του οποιου τι image, τσαλακωνοταν με τις επισκεψεις στα γραφεια του και με το συνεχες βρισιδι στο γηπεδο. Εχομεν και μιαν υποληψη. Ενα ονομα στον κοσμο της υψηλης κοινωνιας.
    Δεν μπορει το καθε τσουτσεκι να μας πιανει στο στομα του.
    Ο βρωμερος κοσμος του Χελλενικου ποδοσφαιρου,που τοσο μεγαλη εκπληξη και αλγεινη εντυπωση προκαλεσε στους αμετοχους κληρονομικους απογονους,ειναι πραγματι ενας ικανος λογος για να το βαλουν στα ποδια.
    Οταν εισαι καθαρος,πρεπει και να παραμεινεις (παναθεμα σας).

    Αλλα οχι και ετσι. "στρειβειν δια του αραβωνος" "μονο για να παραστισουμε οτι γαμησαμε την νυφη...και οταν εσκασαν μυτη,τα ξαδελφια και οι κουμπαροι,συν οι κοτσαμπασιδες του χωριου,να την κανουμε με αλαφρα πηδηματακια..."
    Ε, πως βρε τζαμπα μαγκες του γλυκου νερου. Μπουλιδες. Μαμοθρεφτα.
    Διχως να δωσετε μια απο αυτα που εσιες με τις πραξεις σας η με τις παραλειψεις σας προκαλεσατε;

    Στον παγκο κεραταδες. Στο ταμειο, φλουφλιδες.
    Που μου ανογετε το στομα μια πιθαμη,ταχα αντυκριζοντας τον βρωμικο ποδοσφαιροκοσμο.
    Ενω εσεις ζειτε και δρατε στον παραδεισο της τιμιοτητας και της ηθικης.
    Γαλοπουλες του Πασχα. Αμνοεριφια προς σφαγη. Αδολοι και αμεμπτοι που ελαχε να ζειτε σε βρωμικο και δολιο κοσμο.
    ΡΕ ΟΥΣΤ λεμε και πριν το φευγιο,καντε αυτο που κανουν οσοι θελουν να πληρωνουν τα λαθη η τα σπασμενα τους:
    ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

    Και μετα,ειστε ελευθεροι να οργωσετε τον πεπλανημενο κοσμο και να κυρηξετε τον Λογο του Κυριου. Η να ορθωσετε κανενα ξωκκληση-εστω- στους προαυλιους χωρους των εξοχικων σας.
    Η εστω, μια χορηγια προς τερψην των μουσικοφιλων του ΔΟΛ,κανενα ασθενοφορο στο "χαμογελο του παιδιου", η καποια πτερυγα νοσοκομειου,προς ανακουφηση των νοσουντων.
    Κατι τελος παντων απο αυτα τα πολυ συμφεροντα και αφορολογητα και πολλα υποσχομενα-για παρτυ σας- "εργα ζωης" και "προσφορας" προς το κοινωνικο συνολο.
    Εκπληκτοι χαραμοφαιδες.Αναυδοι ρουφηχτρες. Ενεοι φαταουλες
    ΠΑΛΙΟΛΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ10 Φεβρουαρίου, 2011 15:11

    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΠΗΡΕΣ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.Η ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΚΟΚΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΕΦΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ;ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.....ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΔΕΡΦΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΒΟΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΗΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΗΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ;

    μα φυσικα προς αποκτηση γνωσεως για την αποτελεσματικοτερην μαζωξη κεφαλεων προς ιδιον οφελος.

    70+ μεταγραφες ο ταπας σε 4,5 χρονια?
    11 ο προεδρος σε 8 μηνες μεσα..

    500 ο ταπας χρεος το ΟΑΚΑ?
    1,8 ο προεδρος

    18,000 διαρκειας ο ταπας?
    11,000 ο προεδρος

    1 εμπορικο ο ταπας?
    3Κ ο προεδρος

    Φοιβο και Empire ο ταπας?
    Σπατα ο προεδρος...

    Αφηνει ελευθερο Δελλα Λυμπε ο ταπας?
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ μαιστο και γκαμηλιερη ο προεδρος να φυγουν..

    Αμ πως? Θα μας συναγωνιστει το βλαχακι εμας που εχουμε και πτυχιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: Πριν από λίγες μέρες απέρριψα πρόταση από ισπανική ομάδα. Είπα όχι για να μείνω μαζί σας, αν και μου λείπει η οικογένειά μου και θα ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Έμεινα εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλος για το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση στα play-offs, για να πάμε μαζί μέχρι το καλοκαίρι. Μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά τώρα είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε μαζί για την ΑΕΚ

    Δεν μας χεζεις ρε Μανωλη καθε μερα με τις δηλωσεις σου?
    Αιντε παλικαρι μου, αμα δεν γουσταρεις απο εδω παν και αλλοι.
    Αιντε γιατι καθε μερα κοκοκο και τηγανητα τιποτα.
    Που μου κανεις και προσπαθεια 21 βαθμους πισω.
    800 παιρνεις δεν θα βαλουμε και τα κλαμματα. Ματακια εχεις ας εβλεπες που ειναι και τι ειναι αυτο που ηρθες.
    Ελεος πλεον χειροτερος απο το Ξανθοπουλο εχεις γινει.
    Η κατσε η φυγε αλλα ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H AEK παει Ριζουπολη.
    ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το φεσι εφτασε στους αστραγαλους πλεον και για να μην γινει το επομενο βημα (ηταν και ειναι ετοιμη η διοικηση του ΟΑΚΑ να πιεσει ΝΟΜΙΚΑ πλεον το θεμα για εξοφληση των... χρωστουμενων) η αρμαδα μαζευει ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ τα μπογαλακια της για να παει να φεσωσει τον επομενο.

    Προφανως και η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται που παντώς νομίμου δικαιώματός της μολις χθες, σημερα κανει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ και οπου φυγει φυγει.

    Εκτος προεδρε αν σου χρωστανε (χαχαχχαχαχαχα) τα 800 και εσυ για τιμωρια την κοπανας.

    ΠΡΟΣΕΧΕ μονο προεδρε γιατι εκει το ΔΝΤ ειναι κοντα στις εξεδρες. Σου συμβουλευω να ακολουθησεις το παραδειγμα του ΒΛΑΚΑ αφεντικου σου και να μην πατας καν. Γιατι αμα αρχισει το κυνηγι στα στενα δεν σε σωνει ουτε ο Καπετανακης...

    Υ.Γ ΒΛΑΚΑ ξαφνικα η Ριζουπολη εγινε φτηνη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sto site ths AEK den exei anevei tetoia anakoinwsh
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ετσι διαβαζω και εγω Δημητρη."Γυριζουμε σπιτι μας";
    Για την ακριβεια οχι "σπιτι μας" αλλα στο σπιτι του γειτονα. Ειναι μια συγκινητικη στιγμη. Να επιστρεφεις απο τα ξενα,απο τα παγωμενα ξενητεμενα,στην ζεστη αγκαλια του τοπου σου. Εστω και σαν φιλοξενουμενος. Αφου δεν φροντισαν οι μαλακες γονεις να αποκαταστησουν τα παιδια τους και γκρεμισαν το πατρικο και τωρα η οικογενεια θα διαμεινει στου γειτονα. Και θα βγαινει στο μπαλκονι και θα βλεπει το "οικοπεδο". Με αναμενα κερια.
    Ειναι χαρμολυπη. "παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θ'αναι".

    Το πως αυτη η ομαδα φροντιζει να επιβαιβεωνει τις ριζες της και το παρελθον της με τοσο κωμικοτραγικο τροπο,ειναι πραγματικα ενα θαυμα.

    Επικειται επιστροφη λοιπον. "Ε,ρε γλεντια...ωπα-ωπα μπαμπακο"!
    Οπως και ν'αχει,ειναι μια προοδος. Η "Ολικη επαναφορα" πλησιαζει. Οχι αυτη που θα θελαμε. Αλλα η αλλη, η δυσαρεστη.
    Αν δεν κλαψεις πρωτα,δεν θα γελασεις μετα.
    Οσο για το "φθηνον" η "ακριβον" της Ριζουπολης,αυτο ειναι αλλη μια- αποδειξη του με τι τροπο και τι σκεπτικο αντιμετωπιζουν τον κοσμο-κοροιδο.
    Ο οποιος εκουσια μετατρεπεται σε κοροιδο,μεταμορφωνοντας στο μυαλο τους τις φρουδες ελπιδες που του πασαρονται καθε τοσο,σε πιθανες περιπτωσεις και επερχομενες δοξασμενες μερες.
    Ο απελπισμενος και απογοητευμενος ειναι το πιο ευκολο θυμα.
    Βεβαια ο μυθος λεει οτι επισης αυτου του τυπου οι ανθρωποι ειναι και οι πιο επικινδυνοι αφου "δεν εχουν τιποτα να χασουν"
    Δεν προβλεπω κατι τετοιο αφου λογοι εξεγερσης υπαρχουν μεν,αλλα κινητρα και "ρευμα" δεν υπαρχει, αφου η πριζα ειναι βγαλμενη.
    Αυτα βλεπουν οι εκαστοτε που καταλαμβανουν τας υψηλας θεσεις εις την- πρωην- Γραμμου και νυν "Μαζαρεκο" και αρμενιζουν ανενοχλητοι.
    Και το χρυσουν κιτρινο,γινεται σιγα-σιγα το κιτρινο της ελονοσιας.
    "σπασμενο καραβι,να'μαι περα βαθεια,ετσι να'μαι.Με διχως καταρτια,με διχως πανια,να κοιμαμαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι,αλλα μπορεις στο site της, να δεις και να χαζεψεις την ομαδα της Αυσραλιας.
    Ρε σεις,τωρα που το σκεφτομαι,μηπως εκει η ομαδα προετοιμαζοταν για Αμερικανικο ποδοσφαιρο και οχι Αγγλικο; Γι'αυτο και η τρομερη αλλαγη με το που πατησε το ποδι της δω;
    Μηπως να κοψουμε τα οριζοντια δοκαρια στα γηπεδα της Λιγδας,να επεκτεινουμε τα καθετα και να επιβαλουμε την μπαλα-πεπονι;

    Επισης στο site αγαπητε,δεν μπορεις να συμπληρωσεις την ηλεκτρονικη φορμα προκειμενου να εγγραφεις μελος στην Μανα καιετσι να πιασει εκεινη επιτελους τον "στοχο των 10.000 μελων"
    Κριμα. Θα επρεπε η κορακλα να βοηθαει την μανα,τωρα που αυτη παει κατω απ'το χωμα.
    Εστω τα "ταφικα"εξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλα φιλε στο site εχει αμα θελεις να βγαλεις κιτρινη καρτα στη παε για οτι νιμιζεις οτι δεν παει λεει καλα..
    κανονικα επρεπε να βαλουν κιτρινη μουτζα χεριων και ποδιων.
    επισης εχει λεει και τους χορηγους απο τους οποιους ο γλου, η puma και η dinners ειναι οι ΄χορηγοι΄του φεσιου μιας και ειναι μεσα καμποσα φραγκακια..

    Τετοιους χορηγους ΜΟΝΟ ο αγαμιδης εχει.
    Τον αλλο χορηγο τον βγαλαμε αφου του βριζαμε τη μανα μπροστα στο παιδι του στα επισημα..

    εχει και αλλα πολλα ομοργα το site:
    παιδακια που κουνανε ταμπελες της ΑΕΚ, φωτο απο τα Σπατα (για να μη ξεχνιωμαστε) και επισης το μηνυμα του προεδρου.

    Λιγο το εχεις να σε φωναζουν προεδρο απο εκει που δεν σε ηξερε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ η μανα σου?

    Πρωτη μουρη το μυνημα μαζι με τους supporters.

    Ναι φιλε μου αυτους που ΑΜΕΣΑ κατελαβαν την θεση του Χηνα στο Δ.Σ οταν αυος αρχισε τις περιεργες ερωτησεις.

    Εχει πολλα ομορφα πραγματα το site αμα το επιλεξεις για την ενημερωση σου.

    Πολλα και κυριως ΤΣΑΜΠΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα γύρισα από την δουλειά,να΄στε καλά όσοι με θυμηθήκατε,βοήθεια σας ο άγιος.
    Οι άλλοι τρέξτε για εξομολόγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ.
    Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, αν κι όλοι ξέρετε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Φεβρουαρίου, 2011 23:44

    χρόνια πολλά χαράλαμπε!
    Μόλις γύρισα από λλλλλλάρισα, κάποιοι εκεί πιστεύουν ότι θα...σωθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή