Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η ΤΣΟΥΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ

            Πάντα την είχα την απορία. Οι μουσουλμάνοι, είναι φυσιολογικοί άνθρωποι; Όχι με την έννοια της ανατομίας. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ύπαρξη των ίδιων ζωτικών οργάνων αλλά και την μέθοδο της αναπαραγωγής, σε σχέση με τα λοιπά super markets. Ό,τι βρίσκεις στον Βερόπουλο, λογικά βρίσκες και στον Μαρινόπουλο.
          Το ερώτημα περί φυσιολογικού έγκειται στην μπούργκα. Πώς είναι δυνατόν να επιλέγεις γκόμενα, που είναι κρυμμένη; Σε πλάνεψαν τα μάτια; Σε πλάνεψε το καθαρόν της στολής; Σε παρέσυραν τα παπούτσια που φορά το ουρί; ¨Η  μήπως σε τρέλανε η ομιλία της; Η πίστη της. Ο σεβασμός προς τον αιώνιο προφήτη και τον άλλον τον μαλάκα που συνέγραψε και το κοράνι;
           Είπαμε, έχω απορία. Διότι αν βαριέσαι στον δυτικό πολιτισμό, λογικό αυτό με βάση την υπερπροσφορά, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ. L, XL, XXL, TRIPLE DILDOS ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ.
           Εκτός, αν συμβαίνουν άλλα. Κάτι αντίστοιχα του Άγιου Όρους, ας πούμε." ΕΠΗΛΘΕΝ Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑΝ".  ΟΙ ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ ΦΕΡΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΙΝ ΤΟΥΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
                  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Απλά πράματα. ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΙΝΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ; " ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ;"  ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ;
        ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ;  Και δεν με ενδιαφερει και να μάθω. Την πληροφορία τι να την κάνω; Να αρχίσω να βρίζω την γυναίκα μου που κυκλοφορεί με το μισό βυζί έξω και το κολλητό παντελόνι, ή να αρχίσω να βρίζω εμένα που μου άρεσε ο κώλος της; Να την βάλω τώρα στα γεράματα να φοράει μπούργκα; Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ; ΑΥΤΑ Ή ΣΤΑ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ή ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΜΑΘΕ.
        Πάντως ο Τζιμπούρ, σαν γνήσιος ομορφάντρας, είχε και γκόμενα. Αυτό πληροφορήθηκα απο το ρεπορτάζ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ Ή ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΙΔΕ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙΩΝ Ή ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΡΑΜΑΖΑΝΙΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ;
        ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ. ΑΝ ΕΔΩ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΤΣΟΥΝΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Ή ΤΟ ΓΑΒΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ.
        Και κάποιοι άπιστοι κι αλλόθρησκοι, διάβασα, πήγαν και ξυλοφόρτωσαν την γκόμενα του Τζιμπούρ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ. Και το κοράσιον δίνει ακόμα κατάθεση εις το αστυνομικόν τμήμα. Λέγοντας μεταξύ άλλων : " Οι τύποι δεν έφεραν διακριτικά ομάδας. Το μόνο που μου είπαν είναι οτι αυτό είναι για τον δικό σου". ΚΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ. ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΑΝ ΖΗΛΩΤΗΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ή ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΟΥ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΙ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ.
       ΕΓΩ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ , ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΞΑΝΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΚΟ. ΠΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ; ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ , το αδερφάτο υποστηρίζεται εξ ου και η ανανέωση του συμβολαίου, ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΑ , ΚΙ Ο ΡΑΦΙΚ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ. Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, ΣΑΝ ΓΝΣΗΣΙΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΟΝ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΔΟΙΣ.
      ΜΙΛΩ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΤΑΤΟΝ. ΣΑΝ ΤΟ STRING ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ. ΚΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΘΡΗΚΟΛΗΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ. ΙΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ. ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ.
        Έχω σοκαρισθεί. Κοιτώ τα ματάκια του Τζιμπούρ, που είναι κατάμαυρα από κάτω λόγω νηστείας, αγρυπνίας και στερήσεων - ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ- κι εδέχθη τέτοιο χτύπημα σήμερον; ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΜΠΟΥΡΓΚΙΤΙΣΑΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΝ ΡΟΥΧΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; Φέτος δεν το έκανε παρά τις δηλώσεις του , όντας στενοχωρημένος απο την αποχώρηση του απο την ΑΕΚ, που ήταν ευτυχισμένος.
          Βρε, animals, ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ; ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ; ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΥΝΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ; ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ; ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ, ένα χαρτζηλίκι βγάζει απο τον αγάμητο,  ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ.
            ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ. ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ;
        ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΚΑΣ. ΚΙ Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.
      ΑΛΉΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ;    

16 σχόλια:

  1. steven
    θα μας τρελανεις
    est ce que tu es jaloux? c' est pas grave mon ami
    οι ισλαμιστες με τους μουσουλμανους δεν ειναι ακριβως το ιδιο εχουν καποιες διαφορες οπως πχ οι ορθοδοξοι με τους καθολικους
    Μπουργκα δεν φορανε στην βορεια αφρικη αλλα τσαντορ
    περισσοτερο η μπουργκα ειναι γνωρισμα του αφγανισταν , πακισταν κλπ
    οι μουσουλμανες ειναι πολυ ζεστες γυναικες με ιδιαιτερη τρυφεροτητα και πολυ ωραια δερμα
    οσον αφορα τον τζιμπουρ εχει γεννηθει στην γκρενομπλ
    και συ βαση θρησκειας δεν ειχες δικαιωμα να κανεις σεξ πριν το γαμο αλλα μπορει να μην τον εφηρμοσες αυτον τον κανονα της θρησκειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρηστο
    στο τελευταιο σου πολυ σωστο αρθρο χτες θα ηθελα να προσθεσω οτι δεν πρεπει να στεναχωριομαστε και μεις γι αυτους γιατι τελικα υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα στην ζωη απο το ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ?
    ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ .. NO MAM !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven
    καλα κανεις σε συγχαιρω ετσι πρεπει να ειναι οι πραγματικοι ανδρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thomas
    θα δειξω αυτα που γραφεις στην γυναικα σου και θα σε κυνηγαει με την hoover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Φεβρουαρίου, 2011 13:47

    Πραγματικοί άνδρες βγαίνουν ΜΟΝΟ στη γκαλαμάτα. Γνωστό το ρητό:
    "Με μία φορά δε γίνεσαι πούστης, γι' αυτό πάμε άλλη μία".
    Καλό το λάδι, καλά και τα σύκα.
    Βέβαια έχουμε και ιστορίες σαν την πρόσφατη με τους αγρότες (μόνους που ψάχνουν) και τις φοιτήτριες, οπότε βράσε όριζα.
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Τώρα, άμα το σεξ συνδέεται με το γάμο, τη γαμήσαμε.
    Πάντως προκαλώ οποιονδήποτε να δει 3 δελτία ειδήσεων στα καπάκια (από 20.00 μέχρι 22.00) και μετά να πάει να ξηγηθεί φυστίκι στη γυναίκα του, το γκομενέτε, το αμόρε, τον τσολιά του και όπου γουστάρει. Όποιος επιτύχει επιμήκυνση μετά από όλη αυτή τη μαυρίλα ΜΠΡΑΒΟ του.
    Το ίδιο ισχύει και με την ΑΕΚ προσφάτως. Που να ξηγηθείς μπουλκουμέ μετά τους Άρηδες και τους Βόλους.
    Εν ολίγοις, τη σήμερον ημέρα ο γάμος παίζει, μεν, αλλά όχι τόσο δυνατά.

    Όσον αφορά το τζεμπούρ, τι να πω...πιστός μεμέτης βρε παιδί μου. Αλλά είπε το ξανθό ότι είναι απλοί φίλοι, μην το παρεξηγούμε.
    Φυσικά όταν μετά της πει ο μεμέτης ότι πρέπει να το γυρίσει κι αυτή στο μεμέτ και το τσαντόρ για να την αποκαταστήσει, θα ζοριστεί λίγο το κορίτσι. Εκτός κι εάν έχει τόσο ανάγκη την αποκατάσταση πια, διότι οι εδώδιμοι το χουν ρίξει στο μπάφο και το pro, ενοίοτε και στο χόμο-ερότικα, που χρόνος για ξανθές μοντέλες. Και που και χρήμα, μην το ξεχνάμε βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ,Ε ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..
    ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ..
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Φεβρουαρίου, 2011 15:19

    Επειδή είμαι κι εγώ νέος μπαμπάς, το 2ο και το 3ο γεγονός δεν είναι ζήτημα. Ο πάγκαλος είναι, όμως. Και το τρέμι (τρε ντεκαβλωτίκ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Φεβρουαρίου, 2011 15:20

    ...α, ναι και ο γκαφές με το σκόκο...προτιμώ να βλέπω τη μπάνα του γιού μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα χρειαζεται sex για να ικανοποιηθει ο μεσος ΑΕΚτζης? (οχι ΑΕΚτσης αυτος ειναι μονιμα ικανοποιημενος απο το οραμα το πλανο και το συμμαζεμα).

    Μια απλη βολτα κανει καθημερινα και ξεμπουκωνει για τα καλα:

    1. <>
    Σκεφτωνται...η νεα λεξη κλειδι..
    2.<>
    ΩΧ ΩΧ!! Ρε στην Ισπανια σε στειλανε και δεν βρηκες 1 Ισπανο 1 Πορτογαλο 1 Αργεντινο 1 Βραζιλιανο που πηζει ο τοπος και το ματι σου επεσε σε Κοσταρικανο??

    Ειναι δυνατον να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ??
    ΕΙΝΑΙ??

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ..

    3,<>

    εεεεεελλλα σοβαρα?? ψεμματα λετε...

    4, <>

    Και γιατι δεν πηγαινες 10 μερες στην Ελουντα ας πουμε αλλα ηρθες στην ΑΕΚ?
    Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 800 ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ε??

    Αυτα μονο για σημερα φιλοι μου.

    Τι παγκλαλος, πανες, τρεμη και λοιπα εδω μιλαμε για τρελο θιασο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παμε αλλη μια γιατι με τα εισαγωγικα κοπηκαν:

    Μα χρειαζεται sex για να ικανοποιηθει ο μεσος ΑΕΚτζης? (οχι ΑΕΚτσης αυτος ειναι μονιμα ικανοποιημενος απο το οραμα το πλανο και το συμμαζεμα).

    Μια απλη βολτα κανει καθημερινα και ξεμπουκωνει για τα καλα:

    1.Νέα πρόταση σε Μανωλά

    Στην ΠΑΕ σκέφτονται να καλέσουν άμεσα τον νεαρό κεντρικό αμυντικό για να επεκτείνουν το συμβόλαιό του και μετά το 2012

    Σκεφτωνται...η νεα λεξη κλειδι..

    2.Ξεχώρισε τον Μπαράντες ο Γκρέταρσον

    Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός της Άαλεσουντ ήταν ο παίκτης που κέντρισε το ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ

    ΩΧ ΩΧ!! Ρε στην Ισπανια σε στειλανε και δεν βρηκες 1 Ισπανο 1 Πορτογαλο 1 Αργεντινο 1 Βραζιλιανο που πηζει ο τοπος και το ματι σου επεσε σε Κοσταρικανο??

    Ειναι δυνατον να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ??
    ΕΙΝΑΙ??

    3. Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Ταμαντανί Ενσαλίβα και Γιουσούφ Χέρσι, λίγες μέρες πριν, σφράγισαν επιταγές που είχαν στα χέρια τους από την ΠΑΕ, για δόσεις συμβολαίων ή αποζημιώσεις (στην περίπτωση του Χέρσι). Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και προέρχεται από το περιβάλλον των παικτών, όλοι τους έχουν στα χέρια τους επιταγές ύψους 215.000 ευρώ οι οποίες δεν καλύφθηκαν στην ώρα τους. Μάλιστα, οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έδωσαν και επιπλέον προθεσμία στην ΑΕΚ, η οποία και αυτή εξαντλήθηκε. Τελικά προχώρησαν στο σφράγισμα των επιταγών προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. Παράλληλα, διαμήνυσαν στους εκπροσώπους τους πως αν δεν ξεχρεωθούν, είναι διατεθειμένοι να μην υπογράψουν το έγγραφο για την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ, για την επόμενη περίοδο, που ουσιαστικά αποτελεί και το μεγαλύτερο «αγκάθι».

    εεεεεελλλα σοβαρα?? ψεμματα λετε...

    4.Χιμένεθ: Χρειαζόμουν μία αλλαγή

    Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την Σεβίλλη και την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα

    Και γιατι δεν πηγαινες 10 μερες στην Ελουντα ας πουμε αλλα ηρθες στην ΑΕΚ?
    Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 800 ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ε??

    Αυτα μονο για σημερα φιλοι μου.

    Τι παγκλαλος, πανες, τρεμη και λοιπα εδω μιλαμε για τρελο θιασο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ steven οκ μεσα.

    γιατι αν ηταν 215 δηλαδη θα τα εδιναν ??? χαχαχα

    εδω το σφραγισμα και σε αλλα... παει συννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ09 Φεβρουαρίου, 2011 17:44

    ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ.Ε ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To αμαρτημα δεν ειναι της γυναικος του Τζεμπουρ (αυτης που τον "ψυριζει" δηλαδη)αλλα του ιδιου του μαλακοΑλγερινου. Και αυτος επρεπε να φαει τις μαπες απο τους φανατικους ομοθρησκους του.
    Γιατι ρε μαλακα τηρεις το ραμαζανι-ταχα- αλλα τα γυμνα μουνακια τα κυνηγας απο πισω; Παρε να'χεις.

    Τωρα οσο για τα γυναικεια ρασσα και τις ψυχασθενειες των Ανατολικων κυριως λαων,δεν ειναι να λεει κανεις κατι.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι μια χουφτα Αθηναιοι την μια φορα, ο Αλεξανρος με αλλη μια χουφτα αντρες παλι, αλλα και εν συνεχεια καθολη την διαρκεια των επομενων χρονων ως σημερα,οι ανατολιτες παιρνουν τα παπαρια της Δυσης. Και παραμενουν υποτελεις της.Φανταστειτε για τι μαλακες μιλαμε.

    Βεβαια και εδω στην Δυση υπαρχουν
    "μπουργκες". Πιο πονηρες και πιο αδιορατες. Και τις φορανε οι αντρες.
    Μπορει οι γυναικες να κατεκτησαν την ισοτητα, οχι ομως αποκτοντας οσα και οι αντρες, αλλα απλα ευνουχιζοντας τον.
    Αυτα ειναι!
    Μεγαλη κουβεντα αυτη,για ουζο.Τελος παντων.
    Οπως και να εχει,η ομορφια των γυναικων της Ανατολης,δεν υπαρχει πουθενα. Ενα κορμι τυλιγμενο με πανια. Και το μονο που φαινεται,ειναι δυο ματια καυτα σαν ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει και με τα χρωματα της ερημου. Πραγματικα μαγευτικα.
    Μια θεικη υπαρξη,που δυστυχως εφυγε γρηγορα,αδικα αλλα και πολυ πονηρα (μεγαλο στορι)ηταν(ειναι) η Ofra Haza. Υεμενιτησα πασιγνωστη τραγουδηστρια,που ειχε Εβραικη υπηκοοτητα (οχι θα την αφηναν οι Οβραιοι)με ποικηλια απο ποπ-ροκ αλλα και παραδοσιακη μουσικη,πολλες φορες παντρευοντας του ηχους. Πολυγλωση,πανεμορφη,με θεικη φωνη.Κατα πολλους, απο τις 4-5 παγκοσμιως που μπορουσε να τραγουδα α-καπελα,και και να μην καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει ορχηστρα.

    Προτεινω το καπως ξεπερασμενο πλεον σαν ηχος αλλα παντα ενδιαφερον " Love Song" (remix) οχι τοσο για να ακουσουμε,οσο για να δουμε μια γυναικα ντυμενη με την παραδοσιακη φορεσια της,δηλαδη ως τον λαιμο και τα μονα που φαινονται ειναι τα χερια απο τον καρπο και κατω και το προσωπο. Και καταφερνει να ξυπνα φουρτουνες ερωτισμου και καλπαζοντα παθη,χρησιμοποιοντας μονο τα δαχτυλα και το βλεμα. Και μπροστα σε αυτο, δεν φτουραει κανενα σημερινο ποπ ξεκωλο τυπου Σακιρας,Μπιγιονσε κλπ. Γιατι απλα η μαγεια δεν μεταφερεται μεσω του γυμνισμου νοιωθοντας σαν ηδονοβλεψιας. Αλλα μεταφερεται κατα κυμματα,σαν ρευμα και νοιωθεις σαν να εισαι πανω σε στροβιλο.
    Aξιζει τον κοπο.

    Τελος παντων ξεφυγα.
    Αδαμιδη: μη πληρωνεις-μη πληρωνεις. Ειναι της μοδας οι αρνησεις.
    Αλλωστε οι καιροι ειναι δυσκολοι. Μαζευε.

    Και ενα καλο που ακουσα σημερα: "συνεληφθει στην περιοχη της Κυψελης 43χρονος ο οποιος ειχε στην κατοχη του μικροποσοτητα μισθου. Ο ιδιος,ισχυριστηκε στις αρχες,οτι προοριζοταν για προσωπικη του χρηση"
    Γελασαμε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή