Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΨΑΡΙ

            Φυσικά και βρωμάει απο το κεφάλι. Το ξέρουμε όλοι. Αν όμως πραγματικά είναι χαλασμένο, τότε βρωμάνε κι άλλα σημεία του σώματος του. Επομένως, ναι μεν η ιδιοκτησία και η διοίκηση σωστά κατηγορούνται, αλλά δεν είναι δυνατόν να φάμε και τα παραμύθια του Χιμένεθ.
           " Είναι απίστευτο 2-3 παίκτες να μην μπορούν να συνεχίσουν λόγω κούρασης". Προφανώς μιλάει για τον αγώνα. Και σχολιάζει τις αλλαγές του. Ο Ρότζερ δεν είχε παίξει στο κύπελλο όμως, ο Μίτσελ ( ο παίκτης διακόπτης " θα είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί ) είχε παίξει μόνο 20 λεπτά κι Ο ΜΑΚΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ. Η τρικυμία του προπονητή έγκειται οτι συνειδητοποίησε , ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.
         " Έπαιξαν όσοι ήταν 100% έτοιμοι. Όσοι δεν ήταν και μου το είπαν, δεν αγωνίστηκαν." Δηλαδή του το είπαν οι εξής: Σαχα, Γιάχιτς, Νασούτι, Καράμπελας, Καφές, Λαγός και Λυμπερόπουλος. Ο δε  Ντιοπ μάλλον του είπε " ΙΣΩΣ" , οπότε ένα ημίχρονο θα το έβγαζε. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ;
       " Δεν μπορώ να φανταστώ την ΑΕΚ χωρίς τον Δέλλα." ΧΤΥΠΗΣΕ ΒΡΕ ΟΡΘΙΟ ΜΟΥΛΑΡΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ; ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ; 400 ΛΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΨΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟΣ, που θα είμαι άδικος αν αρχίσω και τον πυροβολώ με μια εμφάνιση μόνο, με μία προπόνηση και χωρίς να ξέρει και το μικρό όνομα του παρτενέρ του, του Μανωλά. ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ; ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΣΟΥΤΙ Ή ΓΙΑΧΙΤΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ " ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ " ΜΕΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ.
        Αλλά αυτά είναι τρίχες μπροστά σε αυτά που έρχονται. ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΚΝΗΜΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ: " Αν το καλοκαίρι η ΑΕΚ δεν τους έχει πια στην διάθεση της, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ." ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΕΚ.  ΧΟΝΔΡΙΚΑ, ΜΕ ΔΝΤ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ.
     " Πριν λίγο καιρό δεχόμασταν ελάχιστα γκολ, αυτό θα ξαναγίνει, θα το διορθώσουμε ξανά και όταν καταφέρουμε και το λύσουμε αυτό, θα δώσουμε λύση και σε άλλα θέματα." ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ; ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΥΛΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ; ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΝΟΛΟ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. Η ΑΜΥΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ; ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ;
       Και θέλεις να ξαναγυρίσεις στην Ισπανία. Τώρα μιλάμε λογικά και ίσα. Δεν σε κατηγορώ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ; ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ; Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΦΑΝΕΛΛΑΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΠΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ;  ΑΣΕ ΡΕ ΞΥΠΝΙΕ. ΤΡΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.
        ΥΓ1. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΕΚ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ Ή ΠΡΟΣ ΒΟΛΟ. ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΑΦΟΥ ΑΜΕΙΒΕΣΘΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΒΟΥΒΑΛΙ, ΤΟΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ, ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ.
        ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΡΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
     

50 σχόλια:

  1. Ξενύχτης Νομικάριος07 Φεβρουαρίου, 2011 02:47

    Προς dimitri : Τελευταία φορά ασχολούμαι μαζί σου, γιατί σέβομαι το χώρο του blog και δε φταίνε σε τίποτα όλα τα άλλα παιδιά να διαβάζουν το δικό μας ξεκατίνιασμα. Βλάκες, πολύ βλάκες έχεις βγάλει και άλλα παιδιά εδώ μέσα, μεταξύ άλλων και φίλους μου : Το Χρήστο, τον Γιώργη το Γαρατζέο, τον Thomas, τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά, αλλά τον εκτιμώ, οπότε η άποψή σου για μένα, όχι μόνο μου είναι αδιάφορη, αλλά έχει και μηδενική αξία! Άσε που για να καταλαβαίνεις το χαρακτήρα ανθρώπων που δεν τους ξέρεις, μόνο από τα γραφόμενά τους, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Η...ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ! Μάλιστα, σε όλες τις περιπτώσεις, αρχικά προσβάλλεις και βρίζεις, και μετά σιγά σιγά αλλάζεις ρότα, εξ ου και αυτά περί " καλού παιδιού ". Εγώ λοιπόν, αν και βλάκας, πολύ βλάκας, συμπεραίνω ή ότι πρώτα γράφεις και μετά σκέφτεσαι ή ότι δεν έχεις τη στοιχειώδη αγωγή από το σπίτι σου να μη βρίζεις κάποιον που τυχόν έχει αντίθετη άποψη από τη δική σου, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.
    Ωστόσο , επειδή είμαι πολύ βλάκας, έχω μια απορία: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΑΧΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΤΟΟΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟ ! ΚΟΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ!!
    Κάνε τον κόπο και διάβασε όσα είχα γράψει μετά το ματς με το Βόλο. Την άλλη μέρα ο φίλος μου ο Χρήστος μου απήντησε σε μερικά από αυτά με λογικά επιχειρήματα, χωρίς να με στείλει "να κάνω τον προπονητή σε μικρά, για να ξεκαυλώσω". Βλέπεις, αυτός είχε κάτι να πει και ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ. Και να ξέρεις ότι η αγωγή απέναντι ιδίως σε κάποιον άγνωστο δεν είναι προτέρημα, ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !! Αλλιώς δεν δικαιούσαι τον τίτλο του "κυρίου" που σου αποδίδει ο αδελφός μου ο steven.
    Το να με διαβάζεις ούτε μπορώ να σου το απαγορεύσω ούτε και με απασχολεί. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ !! ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ ; Και ξέρεις κάτι ; ΕΣΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ BLOG, ΟΧΙ ΕΓΩ. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nomikarie
    καθε φορα που μου μιλας λες οτι ειναι η τελευταια φορα αλλα δεν πειραζει μπορεις να συνεχισεις
    την πρωτη φορα που σου ειπα να κανεις τον προπονητη σε μκρα παιδια με υποτιμητικα λογια ισως κακως μου απαντησεις με υβριστικους χαρακτηρισμους βαζοντας στο παιχνιδι και την γυναικα μου αν δεν κανω λαθος και να με ζεστανεις επισης αν δεν κανω λαθος αρα για ποιο επιπεδο απο μερους σου μιλας?
    ξαναδες τι εχεις γραψει και θα καταλαβεις
    αν μου ειχες απαντησει με το προηγουμενο αρθρο πραγματι δεν θα μπορουσα να πω κατι γιατι δεν περιεχει υβριστικους χαρακτηρισμους
    θα συνεχισω να σε διαβαζω ασχετα αν διαφωνω σ αυτα που λες οσον αφορα τα συστηματα γιατι οι παιχτες κανουν τα συστηματα
    ΥΓ για εναν εδω μεσα εχω στεναχωρηθει που εβρισα μπλεκοντας και την μανα του και αυτος ειναι ο mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΒΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΡΟΣΤΕΡ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ..

    ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΜΑΔΑ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΙΣΗ ΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΣΩ ΠΛΕΙ ΟΦ ( ΠΟΥ ΧΛΩΜΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ) ΘΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..

    ΣΤΗΒΕΝ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΣΙΩΛΗ ΜΕΡΙΑ..ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΑΣΤΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΑΛΛΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ..
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΣΙΩΛΗ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ..ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ..

    Υ.Γ Ο ΑΡΗΣ ΜΙΤΣΕΛ ,Η ΑΕΚ ΝΤΑΤΟΜΟ.
    Ο ΑΡΗΣ ΝΕΤΟ ,ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΕ 400 ΧΙΛ.
    ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ ? ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΑΣΤΩΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ.. ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ..ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΑΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΤΕ, ΤΩΡΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΑΚ..ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΑΚ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ..ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ..
    ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ,ΓΕΩΡΓΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΙΚΑΡΙΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..ΜΟΝΟ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΣΦΙΧΤΑ ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΤΟ 1-0 ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ..ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ..
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΛΔ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ? ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΣΕΙΣ..ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΟΥΤΕ ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ 1-0..ΟΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΑΣΕΙΣ Κ 2 ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟ ΦΟΡ,Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    Υ.Γ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ..ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΥ..ΔΙΠΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ..ΣΟΥ ΛΕΝΕ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ? ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven
    το καλυτερο αρθρο σου μεχρι στιγμης που εχω διαβασει
    thomas
    δεν υπαρχουν ελαφρυντικα διοτε γνωριζε σε τι ομαδα ερχοταν και τι ροστερ ειχε αν δεν το γνωριζε μιλαμε για εναν μαλακα που παει στα τυφλα και στο 1 εκατομυριο που παιρνει
    μην συγκρινεις τον αρη με μας γιατι ο κοντης εχει φοβερες ακρες με λατινικη αμερικη οπως εχουμε και μεις με την ισλανδια και την λαπωνια
    οταν σου φερνει ο προπονητης 3 παιχτες που και συ ο ιδιος πιστευες οτι ηταν καλοι παιχτες και μεσα στο χορταρι φαινεται η αξια τους, τι να πω
    και συνεχιζει να μας παραμυθιαζει λεγοντας οτι σε 3 χρονια ο ματεους θα ειναι βασικος στην ρεαλ τοτε φοβαμαι οτι ειναι επικυνδυνος και σαν προπονητης
    και μην παραμυθιαζεσαι απο την οργανωση για τον Χιμενεθ γιατι ψαχνουν να βρουν ακομη τον αντι μπαγιεβιτς οπως εκαναν με τουμπακοβιτσ, στεπανοβιτς, ραβουση και αλλους που θελω να τους ξεχασω
    ανεργος ηταν, ηρθε πηρε ενα εκατομμυριο ειπε στην αρχη 5 μαλακιες ειδε οτι επιασαν και συνεχιζει να λεει
    ερωτηση
    η αεκ σταματαει στους δελλα και λυμπε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ? ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ..ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ 6-7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣΤΗΚΕ..ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟ 1 ΕΚΑΤ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ..ΩΡΑΙΑ Ο ΚΟΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ..
    ΕΜΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ Η΄ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ?Η' Ο ΚΟΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ,ΓΙΑΤΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thomas αυτο που λες sorry δηλαδη αλλα δεν δειχνει σοβαρο τυπο.
    Φευγεις απο την Σεβιλλη (που by the way μας τα εχεις κανει τσουρεκια) για να πας στους υπαναπτυκτους (ναι ετσι μας βλεπει μην σου κανει εντυπωση) και τι κανεις?
    Στητιζεσαι στα λογια ενος 36 χρονου ΒΛΑΚΑ (μονο απο την εμφανιση τον κοβεις) που ανελαβε προεδρος ουτε χρονο πριν?

    ΔΕΝ κοιτας τι μεταγραφες εκανε η ομαδα τα τελευταια 2 χρονια?
    ΔΕΝ κοιτας την πορεια της σε στατιστικα: Νικες Ηττες, ροστερ, γκολ υπερ-κατα κλπ?
    ΔΕΝ κοιτας τι πηρε ΦΕΤΟΣ η ομαδα και με ποια λογικη κινηται? Και ο Αμπραμοβιτς π.χ κανει μπαμ οτι 2 χρονια τωρα εβαλε φρενο και κοιταει να μαζεψει την ομαδα (γι αυτο και ο Αντσελοτι)..
    ΔΕΝ κοιτας οτι η ομαδα εχει αλλαξει 4 προεδρους σε 2 χρονια?
    ΔΕΝ κοιτας οτι η ομαδα παλευει (μονη της) να παρει την 'κολωνα' της, επι 2 μηνες, για 200 χιλιαρικα απο καποια Porstmouth που τον αφηνε ελευθερο?
    ΔΕΝ κοιτας οτι ΔΕΝ εχεις μπακ? Οτι το βασικο δεξι μπακ σου τσακωθηκε!!!! με τον προεδρο (τρομαρα του)..
    Δεν κοιτας οτι ο κοσμος καθε χρονο λακιζει κανονικα σε παρουσια στο γηπεδο?
    ΔΕΝ κοιτας ποιος ηρθε ως τεχνικος διευθυντης...???

    Τι σκατα κοιτας δηλαδη εκτος απο τις φωτογραφιες στα σπατα?

    Πλακα κανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thomas
    για να κανεις μεταγραφες χρειαζεται κατι που ισως σου ξεφευγει τα χρηματα
    οταν τα πραγματα ηταν καλυτερα σου εφερε σαμπα και σαβεφσκι
    μην ξεχνας οτι ο προπονητης λεγεται χιμενεθ και οχι μπαγιεβιτσ και ειχαμε μια μεταγραφικη περιοδο του ιανουαριου και εφερε παιχτες που δεν εχουν παιξει 6 μηνες
    λαθος κανεις με τον κοντη , τεραστια γνωση στην λατινικη αμερικη και παιζει ο αρης με δανεικους παιχτες κατα κορον και μην συγκρινεις την δεξαμενη παιχτων της πρωην γιουγκοσλαβιας με την λατινικη αμερικη γιατι η διαφορα ειναι τεραστια
    για να οργανωσεις ενα τμημα σκαουτιγκ θελει και χρηματα επισης και μην ξεχνας οτι ενας μετοχος ειχε τον εξαδελφο του να τσεκαρει τους παιχτες επισης
    εσυ μιλαγες με τα καλυτερα λογια για ενα κλαμπ σκαουτιγκ απο το βελγιο αν θυμαμαι καλα. μπορεις να μου πεις αν πηραμε κανενα παιχτη ?
    θυμασαι επισης με ποσους γιουγκοσλαβους παιχτες μιλησε ο μπαγιεβιτς το καλοκαιρι αλλα αυτοι οι ποδοσφαιριστες ειχαν μια κακη συνηθεια, ηθελαν χρηματα
    επισης ξεχνα τον μπαγιεβιτς, μην ανακυκλωνεις τα ιδια, εδω ο κοσμος χανεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ steven

    sorry φιλε αλλα βλεπω οτι ακομη μιλας για κυπελλο..

    ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ δεν τον περναμε τον ΜΠΑΟΚ ειδικα αμα κανει το γνωστο παιχνιδι του κοντα οι γραμμες και παμε να κλεψουμε το ματς στη κοντρα.
    Θα ερθει η ωρα να ανοιχτει ο μανωλακης και θα μας τη σβουριξουνε κανονικα τα καρντασια.

    Μια φορα μας ανοιξε με τον Βαζελο (δις) δεν ειναι καθε μερα γιορτη.

    By the way και ο Χαβος....!!!!! στη μεση της περιοδου ανελαβε μια ομαδα που δεν ηταν δικια του, και χωρις Δελλα και Λυμπε.
    Ασε μας ρε μανωλακη με τις παπαριες σου, κολλησες τη μαλακια απο τον χασοδικη που κανεις παρεα..
    Αιντε κοιτα να κανεις καμμια δουλεια, κοιτα ΜΠΑΣ και κανεις τον Σκοκο να παιζει πανω απο 10 λεπτα σερι, κοιτα μη παιρνεις χαρτακι να απαξιωνεις τον 71 χωρις τριπλα, επειδη λεει θα φυγει το καλοκαιρι-ενω το τριο στουτζες που μας κουβαλησες θα μεινει.
    Αιντε παληκαρι μου που μας περνας για χαπατα και ιθαγενεις, ΒΟΥΛΩΣΤΟ με τις 17 συνεντευξεις ανα εβδομαδα και κανε την δουλεια σου και αν κριθεις απο αυτο.
    Αν δεν σου εκανε το μαγαζι μην ερχοσουνα.
    Αν ακομη δεν σου κανει πες το και φυγε.

    τι Λεωνιδας και Οδυσσεας και παπαριες μας τσαμπουνας?

    ΔΕΝ ειμαστε ολοι της οργανωσης ουτε ψαχνουμε να κρεμασουμε κανα ποστερ στο δωματιο μας με θεους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ξαναρωταω εγω ο αφελης.
    η αεκ φετος ειχε (κατα τους ιδιους) εσοδα 14εκ ευρω.
    αν την ομαδα την παρει ο Μπεος του χρονου και του πουνε μεγαλε παρε ενα ταληρο μεχρι τον δεκεμβριο και αμα πας καλα εχεις αλλα 2-3 τον ιανουαριο, θα πηγαινε χειροτερα η καλυτερα απο τον χασοδικη?
    γιατι ο γαυρος βολου!!! εχει κατα δηλωση μπεου 4εκκ ΣΥΝΟΛΙΚΟ BUDGET.

    ΟΧΙ οτι η ΑΕΚ εχει μεγαλυτερο δηλαδη σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ουχι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ φραγκα, αλλα λογω της ημερας που ελεγε και ο Κωσταντινου..

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2011 11:20

    @DIMI: Ο καισαρόπαπας με το παπάκι εργαζόταν (λέμε τώρα) ως ασφαλιστής. Αυτό απαντούσε η οργάνωση τη δεκαετία του '90 σε όποιους απορούσαν για τις πηγές εισοδήματος του μέγα φιλαθλοπατέρα.
    Στις μέρες μας κατέχει θεσμικό ρόλο με το δικό του "μισθό", βεβαίως βεβαίως. Φυσικά όλοι εμείς οι μη οργανωμένοι ζηλεύουμε τον 1ο πρόεδρο που θα στείλει την ΑΕΚ στην Α2. Αλλά έχουμε πρόεδρο, μην ανησυχείτε...
    Α ναι, και μας απάλλαξε από το βάτραχο, μην το ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2011 11:23

    Δυστυχώς steven, ¨οσο και αν τον στηρίζω και βλέπω και θετικά σε αυτόν σαν προπονητή, βλέπω κι εγώ ακριβώς τα ίδια που βλέπεις κι εσύ και γράφεις στην ανάρτηση.
    Καλά τα λες.
    Και η οργάνωση τι θα κάνει τώρα, χωρίς πρίγκηπα ή ιούδα, όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Γιώργης ο Γαρατζέος

    sorry φιλε μου μπερδεψα τον τεχνικο διευθυντη με τον προεδρο.

    τραπεζικος υπαλληλος ο ενας, ασφαλιστης (σικ!!) ο αλλος πηξαμε στους επιστημονες που ελεγε και ο πριγκιπας των διαμαντιων..και ουχι των μαγιω που πηγαμε και εμεις να φερουμε (για να μην ξεχνιωμαστε κιολας)..

    Τι να πρωτοθυμηθεις και να ΜΗΝ γελασεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιωργη

    το ποιο σοβαρο ηταν η απαλλαγη της ομαδος απο τον μπαγιεβιτς ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες και να σου πω την μαυρη αληθεια ειχε δικιο ο ΔΧ γιατι ηταν ετοιμος να την καταστρεψει την ομαδα ο βατραχος και δοξα τω θεω τωρα ολα καλα στην ποδοσφαιρικη ομαδα και οσον αφορα το μπασκετ μην ανυσυχεις θα παρουμε ξανα πρωταθλημα στην Α2 ,ποιο δυσκολο πρωταθλημα ειναι της Α2 απο την Α1 αρα θα ειμαστε ποιο μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DIMI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ? ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ..Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ..ΣΕ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ.?
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΜΥΡΙΟ ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΛΔ ?
    ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ 3-4 ΚΑΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΛΔ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ?ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ? ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΣΠΑΓΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ..

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΄΄ΔΕΝ΄΄ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΔΛΔ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Π.Χ ? ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ? ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ Η ΑΕΚ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΑΝ ΚΟΟΥΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΚΙΟΛΑΣ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ..
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΄΄ΔΕΝ΄΄ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ Η΄ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΩΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ...Η΄ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΧΟ..

    Ο ΧΑΒΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΠΙ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ..ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΟ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ( ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΕΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ,ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ Κ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..ΣΦΙΧΤΑ Κ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..ΓΕΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ 2 ΣΦΙΧΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ..

    ΔΗΜΗΤΡΗ @
    ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΝΩ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΕΦΣΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΦΤΑ..ΤΟΝ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ..ΚΑΙ Ο ΣΑΒΕΦΣΚΙ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ? ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝ Κ ΑΣΤΕΡΑΣ ? ΤΕΣΠΑ..
    Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ..ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΕΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ..Ο ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ Ο ΝΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ..
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ..ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2001-2002 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 0-2 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ Α2 ..ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..
    ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ..ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΑ..ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. thomas ειπες την λεξη κλειδι : 1 μυριο

    ΦΥΣΙΚΑ φιλε για τοσα και εγω παω στο πεταλιδι να υποσχομαι παπαδες.

    Αλλα ΜΗΝ μας το παιζει εκπληκτος και οτι τα βρηκε μπροστα του.

    Οποιοσδηποτε παει να δουλεψει καπου, ποσο μαλλον αυτος που ειναι και γνωστης ΑΥΤΑ κοιταει.
    Τι να κοιταξει δηλαδη?

    1 μερα αμα κατσεις στο google και ψαξεις εχεις μια ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ σε αγωνιστικα οικονομικα στοιχεια.

    οκ τον παραμυθιασε ο γατος (και καλα), ολα τα αλλα που ειναι νουμερα δεν τα εβλεπε?

    Τον Βαλβιδα που ειναι και κολλητος του δεν τον ρωτησε?

    Δεν τον κρινω σαν κοουτς (αν και κανει τις παπαριες του) αλλα κρινω το στυλακι του το επικοινωνιακο που ειναι επιπεδου οργανωσης λιγο πριν τον αγωνα οταν μας φτιαχνει ο αρχηγος... ελεος 5 δραμια νοημοσυνη διαολε την εχουμε.

    Τι θα πει θα πιουμε ενα καφε και θα δουμε λεει τι θα κανουμε?
    τι καφε ρε λουκουμα? ετσι καθοριζεις εσυ, αν οχι το μελλον της ομαδας, αλλα το δικο σου?
    με ενα καφε και οτι μαλακια σου πουνε?

    ποσο original μας περνας? ΔΕΝ φοραμε ολοιθ μπλουζακια ρε τεραστιε..

    Για τον Μπαοκ ΣΥΜΦΩΝΩ και τον θεωρω βαση των οσων βλεπω 80% να περασει φαβορι.

    Οσο για τον Χαβο ναι μεν ηταν εκει απο πριν αλλα ο Χαβος δεν μου το παιζει ουτε Σεβιλλη ουτε παιρνει ενα μυριο.
    Γι αυτο δεν υποτιθεται οτι τον πληρωνεις?

    Δεν υμνω τον καθε χαβο απλα επισημαινω 5 πραγματακια γιατι οκ ειμαστε υπαναπτυκτοι αλλα εχουμε και καποια ορια.

    Και ο καθε Τσιωλης φιλε εχει απο πανω του ενα Μακη-Αχιλλεα που αμα κανει μαλακια το καθε κολοπαιδο παιζει να τον τσιμενταρει κιολας.
    ασε που τα στοιχηματα μπορει να τα γυρισει να πανε κουβα ολοι μαζι...if u get my drift.

    εμεις εχουμε τον φλουφλη που του λεει ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Ο ΡΟΤΖΕΡ εισαι ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 6-10 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ και αυτος κανει τοι δεν ακουει..

    Φανταζεσαι τον Ντουγκλαο π.χ να το ελεγε αυτο και μετα να πηγαινε προπονηση με τον αγαπουλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DIMI ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΕΠΕΣ..ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ..ΣΚΑΤΑ ΔΛΔ..

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ..ΑΠΛΑ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΚΑΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ,ΟΣΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ..

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ..ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΟΤΙΑ ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ..
    ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΤΑΚΕΣ..

    Υ.Γ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ..ΑΝ ΔΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ,ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΕΡΚΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2011 12:40

    Όσον αφορά το Χάβο, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις λούτσες. Άλλη φάση και απλά το γύρισε απο κει που το άφησε ο φερνάντο. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράματα.

    Όσον αφορά τον μανώλη, να κάνω μία μικρή προβοκατόρικη ερμηνεία της κατάστασης?
    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΑΜΙΔΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΛ ΣΙΝΤ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ, ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ (ΣΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΕΙΠΕ: "ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Π-Α-Ν-Ω Τ-Ο-Υ (ή μάλλον από πάνω μας) ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ-ΑΣΠΙΔΑ.
    Θα δώσουμε και στην οργάνωση το νέο θεό να βάλει εικόνα σε όλα τα κλαμπ, θα ακολουθήσουν και οι λοιποί "οργανωμένοι" (κυρίως ως αντίδραση) και ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΜΑΣ.
    Εγώ, με το γαρατζέικο μυαλό μου έτσι τα βλέπω.
    Το τι τεχνικός ή προπονητής είναι ο μανώλης είναι ΑΣΧΕΤΟ ή κατ' ελάχιστον ΑΜΕΛΗΤΕΟ για τη "διοίκηση". Η λειτουργία ως επικοινωνιακή ασπίδα είναι το 99% της αποστολής του. Τυχαίο είναι ότι έχουμε μέρα παρά μέρα καινούργια ανδαλουσιανή ατάκα να ασχολούμαστε? Αυτά, κατ' εμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thomas
    με καλυψε ο dimi οσον αφορα τον χαβο
    οταν πηραμε τον σαβεφσκι δεν υπηρχε ο νομος μποσμαν και οι περισσοτεροι επαιρναν απο την γιουγκοσλαβια τους λαυτερους και δεν υπηρχε ουτε η αφρικη οπως υπαρχει τωρα ουτε υπηρχαν οι απεριοριστοι ξενοι στις ομαδες
    βλεπω μιλας μονο για σαβεφσκι για σαμπα τιποτε
    που ηταν το δεξι μπακ της πρωταθλητριας ευρωπης τοτε
    οσον αφορα τον βλαχοισπανο προπονητη που δεν ξερει να πει ουτε το ναι στα αγγλικα μου θυμιζει φερρερ, λεγε οποιαδηποτε μαλακια και θα σε χειροκροτουν γιατι απλα ειναι υποαναπτυκτοι
    ξαναλεω κανενας ισπανος εκτος ισπανιας δεν εχει πιασει και ο βαλβερδε μαλακας ειναι εχει πολυ καλο υλικο και εχει καλη αμυνα, πιαστο αυγο και κουρεψτο
    και ξερεις γιατι ακολουθει με μαθηματικη ακριβεια το ποδοσφαιρο το μπασκετ ? ασχολειται ο ΔΧ και μετα δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΩΡΓΗ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2011 12:47

    Και φυσικά εδώ έρχεται και το κλώτσημα του τώρα. Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΛ ΣΙΝΤ. Φυσικά εδώ ο χασοδίκης δεν του τα είπε όλα...τον έφερε με την εντύπωση ότι θα είναι προπονητής μίας πτωχής πλην τίμιας ομάδος της επαρχιακής περιφέρειας, όπου θα κάνει και το κομμάτι του (δηλώσεις κάθε λίγο και λιγάκι). Ο μανώλης όμως την ανθίζεται σιγά σιγά και δε γουστάρει, άσε που τον πιάνει και η θάλασσα με κάτι στησίματα κι 11δες σαν του σαββάτου. Οπότε, όσο πάμε στο κυπελλάκι και καλοκαιράκι παίρνουμε την αποζημιωσούλα, ένα DVD με 5-6 γκολάκια, 5 DVD με δηλώσεις μας, δώρο το DVD της τζούλιας και αλεμάο για ανδαλουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΣΑΒΕΦΣΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑ ΔΛΔ?ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..
    ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΒΕΦΣΚΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΠΑ ? ΤΕΣΠΑ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ..Ο ΚΟΥΠΕΡ ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΟΥΧΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΤΖΙ..
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΙ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ GARY MOORE .

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ....

    Use to be so easy
    To give my heart away
    But I found that the haeartache
    was the price you have to pay
    I found that that love is no friend of mine
    I should have know'n time after time

    So long
    it was so long ago
    But I've still got the blues for you

    Use to be so easy
    Fall in love again
    But I found that the heartache
    It's a roll that leeds to pain
    I found that love is more than just a game
    Play and to win
    but you loose just the same

    So long
    it was so long ago
    But I've still got the blues for you

    So many years since I seal you face
    You will my heart
    there's an emty space
    Used to be


    So long
    it was so long ago
    But I've still got the blues for you

    Golden days come and go
    There is one thing I know
    I've still got the blues for you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kαλημερα σε ολους.
    Ο Μανωλης ειναι ηθοποιος. Κανονικος. Απλα δεν εβρισκε θεατρο στην Ανδαλουσια και ηρθε στο χελλενικος τεάτρ σκιων.
    Η αναγκη του ηθοποιου να "τα πει",δηλαδη να εκφραστει, ειναι ζωτικης σημασιας.

    Αλλα και η αναγκη η βιοποριστικη ειναι επιτακτικη.
    Δεν ξερω το υψος των αποδοχων του δον Μανολο,αλλα πρεπει να ειναι αρκετα υψηλο,δεδομενης της κρισης που μαστιζει τους παντες και μεταξυ αυτων ΚΑΙ την Ισπανια.

    Ξερει πολυ καλα και το που ηρθε και βεβαια το γιατι ηρθε.
    Λες και δεν μπορει με τρια τηλεφωνα εδω,ρωτωντας την Λατινικη παροικια,να μαθει τι ακριβως "παιζει".
    Ποιος παει σε ομαδα με μηδεν χρημα,με μηδεν ακαδημιες,με τον κορμο της να αποτελειται απο 35αριδες,με μηδεν μπατζετ Ιανουαριου και -0 μπατζετ καλοκαιριου και με Ισλανδο(!!)τραπεζικο υπαλληλο στο σκαουτιγκ και εναν δικηγορο δωτο,σαν βιτρινα στην βουλιαγμενη και καταχρεωμενη εταιρεια;
    Μη λεμε αστεια. Η καλυτερα,μονο σαν αστεια μπορουμε να τα λεμε αυτα. Ετσι, ναι.
    Δεν ειναι "βλακας" ουτε ο μεν, ουτε ο δε ουτε ο φιορδ (ο μπακαλιαρος). Οταν καποιος καταφερνει και τσεπωνει 1 εκ. για ενα χρονο, η 200-300 χιλιαρικα η αλλα 80-100 ο τριτος κλπ. τοτε να ειστε βεβαιοι οτι αυτοι δεν ειναι βλακες.
    Οτι αλλο ναι. Βλακες ομως οχι. Ασχετοι,ναι. Αδιαφοροι,ναι.Οχι ομως βλακες.
    Βλακες ειμαστε πολλοι απο εμας που τους πληρωνουμε.Τους δινουμε παντεσπανι. Γιατι για το ψωμι,ουτε λογος.

    Δεχομαι και να με κοροιδεψεις,και να με τουμπαρεις,αν προκειται για λογους επιβιωσης. Κατανοητο.
    Αλλα να θρεφω μοσχαρια; Να καλοταιζω αχρηστους, η ανιδεους; Ε, οχι ρε πουστη μου.

    Βεβαια και ευρυτερα,αυτο συμβαινει. Πληρωνουμε με χρυσο,καραβιες αχρηστων, η αχρειαστων.Λαμογια μικρα μετα μεγαλων,αριθμος ουκ εστιν.
    Και ξεφυτρωνουν βιλες και εξοχικα, πιο γρηγορα απο τις παπαρουνες το Πασχα.
    Και στεγνα πορτοφολια που εμοιαζαν με ρεγγες,τωρα μοιαζουν σαν φαλαινες.

    Τι να κανουμε; Να μη πουμε την αληθεια; Οτι ειμαστε βλακες,ειμαστε.

    Υ.Γ Εννοειτε βεβαια οτι ο Μανωλης ειναι ακομα εδω,ελεω Μιτσελ. Αν το ματσακι με τον βαζελο εληγε 1-3 η και 1-4 (οπως θα ηταν και το πιο φυσιο-λογικο)και μετα απο την ηττα με Αρη,ηδη θα ειχε κανει δηλωση παραιτησης,θα ειχε εισπραξει και θα ειχε παει στο μουσειο Πραδο,να συμπληρωσει αιτηση προσληψης.

    Υ.Γ Δημητρη και Γιωργη,ειρηνη ημην. Δεν υπαρχουν περιθωρια. Αν και σε καταλαβαινω Γιωργη. Ο Δημητρης ειναι "καπως" με τον γραπτο λογο. Αλλα θα τον γνωρισεις απο κοντα (δεν θυμαμαι αν εισουν οταν ηταν μαζι μας.Συγνωμη...) Κατα βαθος (μα πολυ βαθος μιλαμε!!!) ειναι καλο παιδι. Δεν δαγκωνει!
    Αλλωστε ειναι ΑΕΚτζης.Και αυτο απο μονο του,-για τον καθενα- δινει ενα περιθωριο αισιοδοξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, Ο "ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαιρομαι που καταλαβαινωμαστε ολοι.

    Αναβληθηκε η κοπη της πιτας!!!
    Αυτο και αν ειναι νεο..
    Χρωσταμε την περσυνη στο ζαχαροπλαστειο και credit τελος.

    Πληροφοριες οτι δεν εχουν να βαλουν φλουρι, ελεγχωνται ως κακεντρεχεις..

    Προεδρε αν δεν εχεις φλουρι βαλε καμμια προκα απο το γιαπι..

    Αληθεια καιρο εχει να παιξει συναντηση-μακετα για το γηπεδο.Το κρατανε για μετα τα παιχνιδια κυπελλου? Οχι τιποτε αλλο ο βουρος και η αγατσα το εχουν ετοιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Xρηστο γι αυτο ακριβως ΟΣΟ και αν με στεναχωρει (και πιστεψε με ειναι πολυ) λεω ΚΑΝΕΝΑΣ στο γηπεδο.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα ξεκατσικωθουν απο την ομαδα, μολις δουν οτι δεν εχουν λαμβανειν πλεον.

    Οσο βλεπουν κοσμο, διαρκειας κλπ σιγα μην το κουνησουν.

    Εσυ θα το κουναγες απο ενα μαγαζι που βγαζει 14 και ξοδευεις 3-4 με το ζορι?
    Οσο δηλαδη οι περσυνοι μισθοι, γιατι τους φετινους ΦΕΣΙ τους εχουν.

    100 χιλιαρικα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΣΕ προχθες ο δικηγορακος και ο Βλακας ασχημα ειναι?
    Βαλε και τις ΄μεταγραφες΄ Ιανουαριου, βαλε και αλλη μια 150αρα με τον Βαζελο.
    Μισο μυριο ΧΑΛΑΡΑ σε ενα μηνα... και βουρ ταξιδακια στο London να το παιζουμε και μουρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. DIMI ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ 70 ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ , ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ-ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟ ? ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ 5000 ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ? ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ?
    Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ Κ Ο ΔΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ.. Α ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ..

    ΚΑΙ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΠΑ.ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Nαι Steven,το ξερω οτι λεγεται Κωνσταντινος ο "νομικαριος".
    Η δικη μου μαλακια ηταν αλλη: Νομιζα οτι η μικροπαρεξηγηση εγινε με τον Γιωργο τον Γαρατζαιο.
    Λαθος δικο μου λοπον,οσο αφορα στα προσωπα.Τωρα γυρισα πισω στα σχολια και το διαπιστωσα.
    Τα διαβαζω ολα μαζι και μετα σχολιαζω οτι θυμηθω.

    Ειμαι και μεγαλος ανθρωπος. Συμπαθατε με.
    Αλλα δεν αλλαζει κατι,οσο αφορα στην αναγκη να μην αρπαζομαστε,και να δειχουμε μια μικρη ανοχη,η ενα περιθωριο για επεξηγησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. thomas ο μαριονετιδης φευγει απο το 70 γιατι μια του κλεφτη δυο του κλεφτη σου λεει θα τις αρπαξω.οποτε παω στο μπουθ και σαν ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ τη κοπαναω στα σιγουρα.
    περσυ δεν ηταν που ετρεχε πανικοβλητος την ωρα που καποιος αλλος εκανε το πουτο του ΑΤΑΡΑΧΟΣ (και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) και περναγαν απο μπροστα του τα καλοπαιδα?

    Οσο για την Ριζουπολη στο ξαναλεω. ειναι ιδιωτικο το γηπεδο και αν πας να το παρεις πρεπει να πληρωσεις.
    σε αντιθεση με το κρατικο ΟΑΚΑ που ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ 30% που πρεπει απο τα εσοδα και τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΜΕ αυξανωντας το φεσι της ΠΑΕ απο την μια αλλα γεμιζωντας τη τσεπη μας απο την αλλη. 1,8 ηταν την τελευταια φορα..
    Χτες π.χ με 100 χιλιαρικα εσοδα επρεπε να αποδωσει τα 30.
    Για μαλακες ψαχνεις?
    Την κανουμε στο 70 τσιμπαμε και την 30αρα και παμε και ενα London να κανουμε το χαι μας με τα λεφτα των κοροιδων.. Και μετα μου λες γιατι δεν τους δινω οχι εισητηριο αλλα ευρω για κουλουρι..

    Ασε που στη Ριζουπολη στριμωχνουν ευκολα τα πραγματα και ως γνωστον το χαρτζηλικι ναι μεν μας καλυπτει για να μην μιλαμε αλλα αμα μας την πεσουνε καμμια 50αρια ο 'κολητος΄θα ειναι μπουχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ..ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Κ ΔΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ 70 ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗΣ..
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "AEK-αρα:ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ".
    Ο αετος με την περιστέρα.
    Και απο τα φαγωθεντα υπερ αναπαυσεως των φτερων ημων,αρκουν να εφτιαξομεν κομποδεμα ικανον δια να μας εξασφαλισει τα προς το ευ-ζειν αυτες τις δυσκολες δια το ποπολον μερες.

    Απορια: Αυτος ο Χατζιχρηστος,μα την παναγια,που ειναι ρε παιδια; Δεν υπαρχει χρειαν για καποια δηλωση; Καποια τοποθετηση του αρχιμαντριτη;
    Ενας ανωνυμος,που μπορει να μας διαφωτησει,δεν μπορει να γραψει κατι,αν ξερει φυσικα.
    Ειναι σε διακοπες ο "αρχηγος"; Ειναι σε απανωτες συσκεψεις με τον εαυτο του; ειναι σε περισυλλογη; Ειναι καβαλα σε καμια καμηλα κοντα στις πυραμιδες;
    Ειναι ακεφος; Μηπως μετραει τις "εισπραξεις";

    Ψαχνει γηπεδο για την βασιλισσα που μεταμορφωθει σε ζητιανα για να δει αν θα την αναγνωρισει ο αγαπητικος της βοσκοπουλας,που τυγχανει και "αρχηγος" ατακτων ερημενων;

    Μην ειναι στη βουλη με τον Βουρο; Εχει στησει κανενα αντισκηνο στο περιστυλιο,για επιστροφη στην "γη μας";

    Μην ειναι σε κανενα τραπεζι καλεσμενος και αφου οι καλοι τροποι επιτασουν οτι "οταν τρωμε δεν μιλαμε" να κρατα το αναλογο "σαβουράρ-βιβρ";

    Μη φτιαχνει καμια αλλη θυρα,αφου πλεον το "21" δεν εχει νοημα; Και πρεπει να μεινει σκετο το "2";
    Μα που στο διαολο ειναι τελος παντων χωμενη η μαιμου; Σε τσιρκο; Μας τον αρπαξαν τον αιτο μας;

    Τον εδωσε ο Αδαμιδης; Λετε να τον εκπαιδευσει και -σαν αλλη Μπενφικα-σε καθε εντος εδρας ματς να κανει το γυρο του σταδιου ενα μουσατο περιεργο πουλι και να καθεται στα ποδια του "τιγρη"; Και αυτος να του καιει τον κωλο με το πουρο και να ξαναπετα αλαφιασμενο για τα απομακρα τοξα του Καλατραβα;

    Που εισαι βρε παιδακι μου; Δεν εχεις να πεις τιποτα;
    Ολα καλως καμωμενα;
    Οχι οτι εχουμε καμια ορεξη.Ουτε και οτι περιμενουμε να πεις τιποτα της προκοπης.
    Αλλα,να...ομοιδεατες ειμαστε(;) και ανησυχουμε.
    "Τι να εγινε αυτη η ψυχη; Υπαρχει";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπορεί ποτέ να μην μάθουμε αν ο Μανόλο είναι καλός ή κακός προπονητής.
    Σε σχέση με τον προκάτοχο του μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι καλύτερο.Το αντίθετο θα έλεγα.Η διαφορά του με τον Μπάγιεβιτς είναι ότι ο Σέρβος είχε μια επιτυχημένη προπονητική καριέρα πριν έρθει στην ομάδα ενώ ο Μανόλο επι της ουσίας δεν έχει ακόμη καριέρα.
    Ο Μπάγιεβιτς ουσιαστικά απέτυχε στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα για το ίδιο λόγο που κινδυνεύει να αποτύχει ο Μανόλο.
    Δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση πίσω από τον προπονητή για να τον στηρίξει.Δεν υπάρχει το κατάλληλο υλικό για να μπορέσει να δείξει ο προπονητής τις ικανότητες του,αν έχει βέβαια.
    Ο Χιμένεθ κάνει τις παπαριές του,σίγουρα όμως έχει και την δικαιολογία του.Όπως και ο προκατοχος του είχε 0(μηδέν)μπάτζετ έτσι έχει και αυτός μια από τα ίδια.Τι να ψωνίσεις δηλαδή..Ντατόμο και κανένα Ισπανό ξεχασμένο...
    Ο Μανόλο όμως και πιο πολλα μας κοστίζει και ήρθε στην ομάδα για να διωρθώσει την προηγούμενη κατάσταση.Αντ΄αυτού αρχίσανε να πέφτουν τεσσάρες στην έδρα μας.
    Και σίγουρα δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι ¨δεν ήξερε¨που ερχόταν.
    Ο ίδιος δήλωσε στην Ισπανία ότι έχει έρθει στην ΑΕΚ λόγο των χρημάτων αλλά και για να αποκτήσει εμπειρίες,να μάθει δηλαδή.Στο κεφάλι μας...
    Κατα τα άλλα συμφωνώ με τα σχόλια του Στήβεν
    Και κάτι ταλευταίο,υπάρχει κάτι που είναι πιο ντροπιαστικό από το να αποκλειστούμε από τον Μπάοκ.
    Να χάσουμε στον τελικό από τον Μπέο ή τον Δώνη.
    Σαν χτες έχω στο μυαλό μου την ήττα από τον Πανιώνιο με 3-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Θα το μάθουμε απο την ομάδα που θα πάει μετά. Θα τον παρατηρούμε κι εκεί. Κι αν πιάσει εκεί, θα τον ξαναφέρουμε πίσω. Όπως έκανε η δαφνοστεφανωμένη με τον Βαλβέρδε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. με τη διαφορα οτι ο βαλβιδας ηρθε με την αλλαγη ιδιοκτησιας και μια 30αρα σε μεταγραφες...

    μυρια οχι ρουβλια!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. thomas
    ο κουπερ ειναι αργεντινος και οχι ισπανος
    μονο ο μπενιτεθ εχει παρει κουπα εκτος ισπανιας και αυτο τα λεει ολα για τους ισπανους προπονητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ασχετο:

    - Σου αρεσουν τα ταξιδια;
    - Πολυ.
    - Ο Ερωτας;
    - Ασφαλως.
    - Θες να σε παω γαμιωντας μεχρι το Λονδινο;
    - Και το ρωτας;

    Μπα σε καλο μας...ευθυμησαμε και σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΕΣΟΤΗΣ-Ὀρος Αριστοτελικὀς,δηλώνει τἠ μἐση κατἀσταση,του οποἰου τὀ μἐτρο απἐχει εξἰσου από τἀ δὐο ἀκρα΄τἠν ἐλλειψη καἰ τἠν υπερβολἠ.Λοιπὀν,μἰα γενικἠ αρχἠ λεἐι γἰα ωφελιμιστικἀ στοιχεἰα.Σιγἀ μἠν τἀ ξἐρουμε,καἰ πιθανὀν νἀ μἠ τἀ μἀθουμε.Μἀγκες επειδἠ δἐν σκαμπἀζω απὀ ποδὀσφαιρο(κουβαλἀω μπἀλλες καἰ καμμἰα φορἀ κἀνω τὀ οὐζο στοὐς πιτσιρικἀδες στἀ τοπικἀ τοὐ Πειραιἀ εφἐτος ὀ μεγἀλος μου ὀ γιὀς(12)φανἀτισε (3 λιμενοπἰθηκες)καἰ(1 βαζελἀκι)καἰ γουστἀρουν Αεκ μἐ τρἐλλα.Εἰπα καἰ΄γὠ νἀ πώ τἠν μαλακἰα μου΄Γἰα ελἀτε στἀ Ταμποὐρια-Χαραυγἠ,ἐνα μικρὀ Παρἰσι κατεβαἰνουμε καἰ στἠν Σκἀλα,ὀχι τοὐ Μιλἀνου τἠν Ιχθυὀσκαλα ντἐ.Γἰα αυτὀ μονοιἀστε δἐν περισσἐυει κανεἰς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. steven
    σωστα και ο βαλβερδε το ξεχασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ..ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΓΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟΥΚΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ Ε? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ετσι ειναι...
    μετα απο την μεγαλη εμφανιση με το σκουληκι,βγηκαν να διασκεδασουν τα πεχτρονια μας(Γιαχιτς,Γκερειρο,Μπερνς).Παρτε κεφαλια ρεεεε που νομιζουν οτι παιζουν τα τσουτσεκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2011 22:31

    & steven+dimitri: Ξεχάσατε το μεγαλύτερο όλων, Χοσέ Σεγκούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ 26 ΤΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ; ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ;
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΘΕ. ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.
    ΑΝ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΗΤΑΝ ΤΑΠΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2011 22:34

    @ in grissini: Respect σε εσέ, άνθρωπος μοναχικός ναυαγός στον πλανήτη των πιθήκων...το πρωί σου λένε καλημέρα ή γρυλλίζουν οι γαύροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ;
    ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ, ΠΑΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή