Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

            Έφτιαξε κι η μέρα και στον απόηχο της πρόκρισης, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ, άλλη μια διαδικασία μπροστά μας. Με λογικότατη απόφαση για  rotation αλλά και σωστές τις απαιτήσεις μας για μια νίκη, εν όψει της σωτηρίας, που μπορεί να έρθει μόνο αν η ομάδα κάνει κάτι μεθαύριο στα μπαράζ. Δηλαδή μπας και πέσει και κάποιο χρήμα όταν στην άκρη του τούνελ υφίστανται και κάποια εκατομμύρια. Όλα δύσκολα γαμώτο, αλλά τι να κάνουμε; Να την αφήσουμε μόνη; ΠΟΤΕ.
        Πριν λοιπόν τον Πανούση, που το βράδυ επρόκειτο να τον δω live για πρώτη φορά στην ζωή μου, το πρόγραμμα είχε γήπεδο. Με στόχο να γλυτώσω μια παρωδία που προβλέπω για το βράδυ. Να μην το κρύψω.΅Είμαι λίγο προκατειλημμένος. Δεν τον θεωρώ καλλιτέχνη αυτόν τον αναρχικό μοναχό.
      Ούτε και ομάδα αυτό το συνοθύλευμα που παρέταξε ο προπονητής. Είπαμε ναι για κάποιες αλλαγές. Όχι όμως να διαλυθεί το σύμπαν. Παίκτες υπό διωγμό, παίκτες υπό παραχώρηση, λεγεωνάριοι με μια δυο προπονήσεις, ο Μπερνς απο το εξωτερικό, όλοι πήραν θέση σε μια ενδεκάδα ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ. " Στην Ισπανία χρησιμοποιούμε πολύ το rotation." ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
     Χωρίς μπακ, χωρίς κεντρικό δίδυμο, χωρίς πλάνο ανάπτυξης και με ένα 4-4-1-1 λες και παίζαμε με την Μποταφόγκο κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. ΔΙΟΤΙ ΧΙΜΕΝΕΘ ΥΠΕΡΦΥΑΛΕ, ΕΣΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ, ΑΛΛΑ και με τις βιαστικές αλλαγές του ημίχρονου. ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΝΤΙΟΠ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ. ¨Η  ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ Ή ΤΟΝ ΡΟΤΖΕΡ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΞΩ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ.
       ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΓΕΛΟΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΣΤΟ ΣΚΟΚΟ, που θέλει πολύ ξύλο για να στρώσει αυτό το μουνόπανο. Για τους άλλους τι να πω; Δηλαδή θα αρχίζω να βρίζω κι άκρη δεν θα βγει. ΟΠΩΣ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ Ή ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Ο ΜΠΑΧΑ.
     ΧΙΜΕΝΕΘ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΧΑΣΑΜΕ. ΚΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ , ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΠΙΑ, ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΣΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΓΙΚΑ. ΟΜΑΔΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ PLAY STATION.
     Τζάμπα χάλασα την ηρεμία μου πηγαίνοντας στο γήπεδο μαζί με άλλους πέντε χιλιάδες. Πιο ήρεμος θα ήμουνα για αργότερα. Μάλλον θα τα βάλω και με τον Πανούση μετά ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ.
     Α, και κάτι τελευταίο. Τον Μπερνς το είδα βετιωμένο για τα πρώτα είκοσι λεπτά.Μάλλον θα είναι με την συνέχεια της ντόπας που πήρε στην εθνική. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ. ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΤΙ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      ΥΓ. "ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ". ( κουβέντα της μάνας μου ).

79 σχόλια:

  1. Ενταξει μωρε...χαλλαρα. Δεν εγινε και τιποτα.
    "τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα".
    Καλα παμε.
    Μη θελουμε και συνεχεια νικες.
    Δεν υπαρχει καμια εκπληξη. Και απορω γιατι ειχε 5 και κατι η αποδοση του "2". Γνωστα πραγματα.
    Μια απ'τα ιδια. Η αλλιως: "πιασε μου τα αρχιδια".

    Τεινουμε να γινουμε η ομαδα Γκαστονε. Υπερτυχεροτατη.
    Απλα, καμια φορα δεν βγαινουν τα μαγια τα ξορκια και οι προσευχες. Κα αναποφευκτα ερχονται ανεπιτυχη αποτελεσματα.
    Δεν χανουμε εμεις. Απλως δεν μπορουμε να κερδισουμε τον αντιπαλο. Εχει διαφορά.

    ΡΕ ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστας-Φλωρινα05 Φεβρουαρίου, 2011 22:50

    Οχι ρε πουστη.Τωρα ειδα το αποτελεσμα,και τις φασεις,στο διαδικτυο.Να αναστησεις και τον Αρη???
    Ειδικα το δευτερο γκολ ειναι για λυπηση.Μπαινει ο Νετο,χαλαρα και ομορφα,και τους δινει σακουλα,ενω μαρκαρανε στα 3 μετρα ο ντουλαπο-Ντιοπ,και ο αλλος που δεν καταλαβα ποιος ητανε.Τι να πεις,δεν εχει τιποτα να πεις.Παντως απο εκτιμηση ροστερ,και απο εκγυμναση,ο Μανωλης εχει μαυρα μεσανυχτα.Πρεπει να τους εχει γαμησει,στην ενταση και στις ταχυτητες.Κριμα τα επιτελεια,και τα εργομετρικα τρομαρα του.Καλυτερα να παιζει ταμπουρι και μπροστα οπου το πει,χιλιες φορες.Μαλακας με διπλωμα,καλα τα ελεγε η μανουλα σου,αδερφε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o steven ειπε ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Εδω χαθηκε το παιχνιδι,αν και ηταν χαμενο απο την αρχη.Ο Μπλανκο σε μια φαση πιο μετα εσκαψε το γηπεδο,το ξεφητρωσε....ακομα βαζει αυτον Νταντομο?τι αλλο θελει να δει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγουρα αυτος εχει διπλωμα προπονητη?
    τι ηταν αυτο το πραγμα αυτο που ειδαμε σημερα
    ευτυχως που δεν εκανε υπερβολικο κρυο
    το παιχνιδι δεν το εχασε ο προπονητης steven αλλα ο κοσμος που δεν μπηκε στο αγωνιστικο χωρο mike να τους πει δυο φωνηεντα οπως εγινε με τον παο
    δεν αξιζει να σχολιασεις κατι απο το παιχνιδι διοτι μπορεις να παθεις εγκεφαλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ όμως υπάρχουν ακόμη 5000 !!! Που ακόμη δίνετε τα λεφτά σας κ χαλατε την ψυχική υγεία σας για να βλέπετε τον Μανώλη να κάνει ροτεσιον..
    Αλλά έχει δίπλωμα ε;;;
    Ποσά τσεπωσε ο χασοδικης σήμερα απο τα εισιτήρια;; 50;100; Χιλιαρικα;
    Γιατί βγήκε κάποιος ροτζερ κ είπε ότι χρωστάνε απο 6 ως 10 μήνες στους παίκτες.κ κανένας δεν διέψευσε τιποτα!!!! Ρε που διάολο πανε τα λεφτά; 14 μύρια απο το Σεπτέμβριο έχουν τσεπωσει εις υγειαν των κοροιδων..
    71 κ συνεχίζουμε χαχαχα
    Πλέον ΟΥΤΕ στο Ίντερνετ δεν βλέπεται η ομαδουλα, στο 15 το εκλεισα μετά απο 3-4 ενέργειες του αργυριου...

    ΥΓ1 πάτε που πάτε χαλιεστε που χαλιεστε δεν τους περνάτε και στο κυνήγι να τελειώνουμε;

    ΥΓ2 έμαθα ότι ο τύπος είναι όντως ρεαλ, ε άμα σου κολλάει 2 ο..... Νετο και αποβαλεσαι στο πρώτο ματς αξιζεις τα 250;;; Για 4 μήνες τι διάολο το μάτι του χασοδικη μέσα πέφτει ( όταν είναι για ρεμουλα)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ο κόσμος μπήκε για το κορακι προχτές. Η ομάδα κ ο Μανώλης μια χαρά το πανε. Και πάνω απο όλους πρώτος κ καλύτερος ο χασοδικης που τρέχει την ΑΠΛΗΡΩΤΗ ομάδα του βλακα..
    Όταν λέω ΚΑΝΕΝΑΣ στο γήπεδο αυτό Ακριβώς εννοώ: αφήστε τους να βουλιαξουν μόνοι τους.
    Το βουλιαγμα ΔΕΝ το γλυτωνουμε μ δαύτους έτσι κ αλλιώς δεν λέτε να το καταλάβετε φίλοι μου..
    Χαχα γελασα πάλι σήμερα αιντε καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dimi
    φιλε δεν μπορεις να καταλαβεις τι ειδαμε σημερα
    ειναι ενα ματς για το αρχειο να το βλεπεις και να αναρωτιεσαι αν βλεπεις ποδοσφαιρο η κρικετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πουστη μου τοτε που ειχαμε την dream team που λεγανε,κατι παλικαρια την ειχανε πεσει στους παιχτες με φαπες,τωρα?που ειναι ολοι αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακη
    με την ερωτηση σου μ εκανες και γελασα
    δοτι οι εντολοδοχοι εκεινης της κινησης ειναι στα μεσα και στα εξω τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα τα φαβορί χάσανε σήμερα. Μπάγερν, Μάντσεστερ.. ΑΕΚ...
    Επιτρέπεται να κάνουμε, αύριο με το καλό, μία κριτική - καθαρά αγωνιστική - στον Χιμένεθ χωρίς να θεωρηθούμε κακόβουλοι ή κακόπιστοι ?
    Και 2 γρήγορες παρατηρήσεις:
    1. Σήμερα φάγαμε 2 γκόλ από μια ομάδα που έχει βάλει τόσα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της.
    2. Εκεί γύρω στο 80 ο Τσέζαρεκ με την μπάλα στα πόδια ξεπέρασε στο σπρίντ τον Γκέντζογλου ! Αυτό λέει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα.Χαθηκαμε,αλλα οχι χωρις λιγο αφου οι εξελιξεις ηταν και ειναι ραγδαιες,και οτι γραφεται εδω πρεπει να ειναι διασταυρωμενο.
    Ξεχαστε τον Βγενοπουλο,το ειχα αναφερει και πλεον ειναι τσεκαρισμενο οτι βαλλεται απο παντου κι οχι αδικα.Δεν τα βαζεις με τα θηρια οταν ακομα εισαι βρεφος,ποσο μαλλον οταν το παιζεις τσαμπουκας και πολλα βαρυς χωρις τα αρχ.... σου να ειναι απο τοννο και πανω.Και θα τον ξεκολιασουν,γιατι τα χτυπηματα κατω απο την μεση επιτρεπονται ΜΟΝΟ σε αμυντικη θεση και με προυποθεσεις...
    Ειμαι κατα των χτυπηματων κατω απο την μεση,δηλωνει ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ,οσο κι αν σαν λεξη ακουγεται πολυ soft,πολυ light.Ειδικα οταν γινεται αναφορα σε προσωπικα η οικογενειακα δεδομενα προσωπικα γινομαι μπαρουτι.Εχεις τα balls - που λενε και οι Εγγλεζοι -,να χτυπας στα ισα? Αν οχι,θα σε ξεκολιασουν,και καλα θα σου κανουν ΜΑΛΑΚΑ.
    Υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις που σε κρατανε απ`τα αρχιδια,για κατι παρελθοντικο,και ο εκβιασμος παει συννεφο,αλλα εκει προκειμενου να μην βγει στην φορα τιποτα γαμας ολοκληρη χωρα αφου αυτο σου εχει ζητηθει.Και πληρωνει ολοκληρη χωρα τα νεανικα καμωματα (δικαιωμα του καθενος) σε χρυσοπρασινες παραλιες μεγαλου νησιου.
    Και ψαχνει ο Ομπαμα να καταλαβει τι εγινε στην Αιγυπτο,απο που του`ρθε.Και δεν καταλαβε ο δυσμοιρος οτι ειναι πιο περαστικος και απο τον μαιστρο απο το οβαλ γραφειο,κι οτι ουδεποτε τον πηραν στα σοβαρα η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΗΠΑ.
    Στα δικα μας τωρα,αφου η Ισπανια "εσκυψε" και δεν την πηραν τα ΑΣΦΑΙΡΑ των Γερμανων,η επιμηκυνση ειναι πλεον γεγονος,κι ο σωζων εαυτον σωθειτω παει η δουλεια,αφου ο ΓΑΠ,εχει ολοκληρωσει σχεδον την αποστολη του,και ειναι ωρα για παραδοση σκυταλης,αφου ολοι πλεον πρεπει να μπουν στον χορο για τον τσαμικο.
    Να προσθεσω εδω,οτι τελικα οι σημαιες θα ειναι συν μια,και αναφερομαι στο τελευταιο σχολιο μου.
    Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις τι θα επακολουθησει στον Ελλαδικο χωρο,αφου αρχιζουν και παιζουν παλι τα Ιμια,το Καστελλοριζο,και σε συνδυασμο με την συμφωνια Τουρκιας-Αιγυπτου να ειναι στον αερα ελεω Μουμπαρακ.Οι μονοι που κοιμουνται ΗΣΥΧΟΙ ειναι η familia και ο κυριος 33%,αφου ξερουν να κανουν σωστες δουλειες με τους σωστους ανθρωπους.
    Στηβεν την καλησπερα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σἠμερα καἰ εγὠ ἐνοιωθα 100% νἀ προσφἐρω,νά παἰξω και΄γω γἰα τἠν ομάδα΄πἰστευα σἐ μἐνα.Γιατί δηλαδἠ νἀ μήν παἰξει καἰ ὀ αγνὀς φἰλαθλος ποὐ αγαπἀ τἠν ομἀδα,ὀλοι χωρἀμε στὀ rotasion.Αν τὀ πούμε στὀν Μανώλη θἀ μἀς βἀλει νἀ παἰξουμε μἐ τ΄ἀλλα τἀ παιδιἀ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γύρος δεύτερος:
    ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0
    ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ 0-4
    ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1-2 HOLA HOLA
    Και ενδιάμεσα κύπελο:ΑΕΚ-ΠΑΟ 2-3
    Και απο μπάλλα τι να πω,μην την ματιάσω την ομάδα!
    Πέρυσι τέτοιο καιρο την 21η αγωνιστική είχαμε πάλι 33 βαθμούς και είμασταν τέταρτοι.Βελτίωση καμιά δηλαδή φέτος.Είχαμε όμως βατραχο αντι για προπονητή οπότε γίνονταν ο χαμός.Τώρα έχουμε Μανόλο, και αυτούς που γκαριζανε τότε, στα μέσα και στα έξω.Στην μούγκα δηλαδή.
    Σε 30 αγωνιστικές πέρυσι μαζέψαμε 53 βαθμούς.Φέτος όπως πάει η ομαδα χλωμό το βλέπω.
    Και όσο η ομάδα προσφέρει αυτό τα κάκιστο θέαμα,τόσο λιγότερο κόσμο θα έχει στο γήπεδο.
    Άλλη μια φορά που χαίρομαι ξανά που δεν έσκασα φέτος το 700άρι για το διαρκείας.
    Και έτσι θα κάνω μέχρι να ξεκουμπιστούν η ληστοπαρέα μαζι και οι συνακόλουθοι γλύφτες καταχραστές του ονόματος ¨αυθεντικός φίλαθλος της ΑΕΚ¨.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
    ΥΓ:Δηλαδή σήμερα το παιχνίδι το έχασε ο κόσμος;χα χα!
    Ο Μπάχα φορούσε σωσίβιο κάτω από την φανέλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. de to eida oute sti tv
    alla ligo polu oloi tin idia entyposi exoun m'auta pou egrapse o steven

    kai na paei na gamithei to rotation ,duo dekaeties o manolas xwris proetoimasia den evgene apo tin 11ada ama den eixe kati spasmeno

    kai ta mpastarda kourazonte les kai pane kai oikodomi to prwi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. elpizw aurio na kerdisoume ton panellinio me kana kalathi apo ta 45 metra allios antio zwi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ CONPATER: ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΟΥ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ. ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ανησυχειτε,κανενα αεροπλανοφορο δεν θα δρασει.Εδω,θα θελα να βαλω ενα κουιζ,ετσι για να περναει η ωρα.
    Ποσον χρονων να ειναιν αραγεν το παιδι τωραν? Αγοριν η κοριτσιν? Και τιν υπηκοοτηταν να εχει?
    Στηβεν,θα ερθει κι εκεινη η ωρα της γνωριμιας,καμια απαντηση εχεις για το κουιζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΔΕΡΦΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ - εφόσον βέβαια το εστερνίζεσαι - ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΛΑΓΝΕΙΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ.
    ΑΝ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΘΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ...
    .... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΗΧΤΕΙ .....

    Απόψεις χύμα για ΑΕΚ- Bayevitz.
    Όπως το λέω. Η ΑΕΚ είναι για τους lovers. Ήταν πάντα, αλλά ιδιαίτερα στη μοντέρνα εποχή. Ποιός ξέρει για Βυζάντια, Φανάρια και καταστροφές; Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, μου μίλαγε για το Φουντουκλί της Νικομήδειας, μετά πήγαινα διάβαζα και σιγά-σιγά ήρθε κι έδεσε. Εγώ έμεινα όχι σε εποχή τίτλων αλλά σε ιδιαίτερη παρακμή.
    Σήμερα οι κύριοι εκφραστές, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές, είναι ravers στην Αθήνα.Ο πρόεδρος δεν έχει χρήματα να τελειώσει την Σητεία. Ο πρόσφυγας πλέον βρήκε στέγη και δεν καταδιώκεται. Το σύστημα τον απορρόφησε.Εδώ μέχρι και Έλληνας έγινε. Και ξέρετε, μόνο η Ελλάδα και το Ισραήλ έχουν μονοσήμαντες τάσεις υπηκοότητας. Κι ήθελε να πολιτογραφηθεί ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΟΣ.
    Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προστατεύσει δικά της δικαιώματα. Και σκέφτεται ο πονηρός ηττοπαθής προπονητής τέσσερις παράγοντες:
    1. Πόσο μπορώ να βελτιώσω την ομάδα πλέον;
    2. Τον Κόκαλη που μόνον αυτόν φοβάται ο Βαρδινογιάννης.
    3. Το ΦΩΣ και την τεράστια παρασκηνιακή προστασία που θα προσφέρει ο ΟΣΦΠ για τον πόλεμο που πρόκειται να γίνει του χρόνου εκτός γηπέδων. ( Άλλη μια απόδειξη της ηττοπάθειας, αφού πια γουστάρει να πορευθεί με πυρηνικά όπλα. - Το μόνο που δέχομαι είναι οτι μεγαλώνει, παρακμάζει, έρχονται οι ανασφάλειες κι άρα πάμε για το σύστημα ).
    4. Τα άπειρα χρήματα. Εδώ βρίσκεται και η βλακεία του Κόκαλη, διότι με αυτά θα μπορούσε να προσλάβει τον Van Gaal κι όχι να μπει στο ρίσκο μ'έναν τοσοδούλη.
    Αν η ΑΕΚ δεν θέλει να είναι ηττοπαθής - τώρα είναι διότι είναι ελληνοσερβική - θα πρέπει να παραμείνει ήρεμη δύναμη. Μια ομάδα με πίστη στην ιστορία και την παράδοση, δεν είναι δυνατόν να μην βρει ικανούς ανθρώπους για συνεργασία κι ακόμα ψηλότερους στόχους. Έξω απο τα σύνορα πλέον. Φτάνει πια με το ελληνικό μπουρδέλο που θα γίνει κανονική τρούμπα του χρόνου. ( μακάρι να πέφτω έξω ).
    Και γυρνάω ξαφνικά και δεν βλέπω την ΑΕΚ μου σαν ομάδα, αλλά σαν εταιρεία. Αλλά να κάνω και μια παύση: Δεν είναι εύκολο να πεισθώ, παρά τις περίεργες νόρμες πολιτικών συμφερόντων. Διότι αν τελικά οι ομάδες είναι εταιρείες, τότε απο πότε θα έπρεπε να είχε διαλυθεί ο ΟΣΦΠ, όπως επίσης η μισή Β εθνική κι ολόκληρες η Γ και η Δ;
    Και πάω ξανά στην ΑΕΚ. Ο αποδυτηριάκιας έγραψε : Χούντα Bayevitz. Κι έτσι είναι. Αλλά εγώ λέω κι άλλα. Χούντα και του κόσμου και μπορεί να φοβάται ο Τροχανάς. Όμως έτσι είναι οι εταιρείες; Δηλαδή υπάρχουν αυθεντίες και κρυφοί εκβιασμοί; Δηλαδή σκέφτεσαι " να απολύσω τον διευθυντή μου ή θα έχω την κατακραυγή του κόσμου;" Σοβαρολογείτε κύριε; Εγώ αισθάνομαι οτι με δουλεύει, δεν το αισθάνεσθε εσείς; Έλεος.
    Εγώ σαν εταιρεία αλλά και σαν ομάδα, ό,τι θέλετε βάλτε, θα ΤΟΝ απέλυα πια. Σκέψου να είναι εδώ και να φτιάχνει την ποδοσφαιρική λίστα του άλλου.
    Την γκόμενα σου που βγαίνει ραντεβού με άλλους επίδοξους αλλά δεν έχει πηδηχτεί ακόμα διότι πρέπει πρώτα να σε χωρίσει για λόγους ηθικής, την κρατάς; Δηλαδή το σωματικό σε νοιάζει μόνο; Το εγκεφαλικό γαμήσι που σου κάνει δεν σε απασχολεί;
    Και να πω και κάτι άλλο. Η Τουρκία μας λέγανε " την σκλάβωσε μεν την Ελλάδα, όμως το πνεύμα παρέμεινε ελεύθερο". Ο Bayevitz μας σκλάβωσε αλλά μας πήδηξε κιόλας. Πιστεύω οτι δεν πρέπει να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία.Τα πράματα θα γίνουν χειρότερα και θα ταλαιπωρηθούμε πολύ στο μέλλον.Δεν θέλω να γίνω Κάλχας κακών, αλλά τα βλέπω να έρχονται. Εύχομαι να κάνω ολοκληρωτικό λάθος αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον υπερήφανο δικέφαλο αετό και τον κοσμάκη του, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. ΔΙΩΧΤΟΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
    Στήβεν Αβραμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. to parapano δημοσιεύτηκε στον Φίλαθλο στις 28-4-1996

    ti periodo pou o vatraxos itan planitarxis stin AEK kai ton parakalousan neoi-geroi kai mikra paidia na meinei stiN AEK

    kai ithele polla arxeidia na ta grapseis auta dimosia ekeini ti periodo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξενύχτης Νομικάριος06 Φεβρουαρίου, 2011 03:30

    Χαίρετε κύριοι ! Απόψε ο Μανόλο έκανε με διαφορά το χειρότερο στήσιμο-κοουτσάρισμα της ομάδας, όσο καιρό βρίσκεται κοντά μας. Κι επειδή ο καιρός περνάει και έρχεται το φινάλε της σεζόν, πρέπει να τον κράξω ΓΙΑ ΟΣΑ ΦΤΑΙΕΙ, καθώς η μεγαλύτερη ευθύνη για τον καταρτισμό του ρόστερ βαραίνει τον Πολυνίκη.
    Ο Χιμένεθ πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι έχει στα χέρια του μια ομάδα-τέρας, η οποία καίτοι κάνει -υποτίθεται- πρωταθλητισμό, λόγω ονόματος και μόνο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΑΜΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, το βασικότερο είναι τα πλάγια μπακ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!! Η ομάδα αυτή, λόγω κάκιστου σχεδιασμού από τον προκάτοχό του, μπορεί να παίξει ΜΟΝΟ 4 3 3 , κι αυτό στην αμυντική του εκδοχή, και βέβαια με τεράστια κενά.
    ΟΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, δηλαδή 4 2 3 1 , 4 4 1 1 ή ακόμα και 4 4 2, από ομάδα ποδοσφαίρου γινόμαστε μπουλούκι που ψυχαγωγεί χωριάτες! Εύλογα θα με ρωτήσετε: Τι θα κάνουμε στα παιχνίδια που πρέπει ΕΜΕΙΣ να κάνουμε παιχνίδι; Η μόνη "λύση" είναι το 4 3 3 με κοντά τις γραμμές, κλεφτοπόλεμο και κυρίως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ! Αυτή η ομάδα όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια, δεν μπορεί με τα χαφ που έχει να αναπτυχθεί σωστά, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΚΟΤΖΑΜ ΑΕΚ, όμως αυτή είναι η αλήθεια!
    Απόψε λοιπόν ξαναφάγαμε στη μάπα, όπως και επί Μπάγεβιτς, ένα 4 2 3 1 , σύστημα που ΠΟΤΕ δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο, αν εξαιρέσουμε παιχνίδια απέναντι σε ομάδες - κωλοχανεία (Λάρισα, Σέρρες, Τρίπολη). Σε μια πρώτη ανάγνωση χάσαμε από γκίνια ( Θυμάστε το φαιδρό "- Ντιό φάσεις, ντιό γκολ" ;). Η πραγματικότητα είναι ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ!! Απόψε χάσαμε από μια ομάδα που κατέβηκε παθητικά, είχε σέντερ φορ τον ποδοσφαιρικό απατεώνα Σέρχιο Κόκε (...) και έχει αποδεδειγμένα πρόβλημα στο γκολ. Σκεφτείτε ότι φάγαμε δυο γκολ από (επιθετικογενές έστω) ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. n idia akrivws kouventa pou exeis sto taxudromeio sou ,egine prin kana misaoro sto kitrinomavro

    katlavainw pos kathe fora prepei na apodeikseis oti den eisai elefantas kai einai kourastiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. oti egrapse o steven kai o nomikarios sizitousan kai kamia 10aria paidia pou gyrisan apo to gipedo arga to vradu

    gia malakismeno stisimo , malakismeno kai xwris logo rotetion ,omada pou thymize vatraxo kai prosopiki itta himeneth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΜΙΧΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΒΟΓΑΜΗΣΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΓΑΜΙΑΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ.
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ. ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ.
    ΜΙΧΑΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΝΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
    ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ CONPATER: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ. ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΑΚΟΜΑ. Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕΙ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΖ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ , ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΨΟΒΑΡΗ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΛΟΓΩ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. tha kindunepsoume n' to xasame to treno idi ?

    to tyxero goal tou mietsel itan paratasi zwis,anastasi, n' xtaxti sta matia

    fusika to panigirisa giati ponesane oi sixamenoi vazeles alithina kai vathia auti ti fora

    alla ...n mi antidrasi sto 0-4 apo to volo itane pisogyrisma terastio

    kai na paei na gamithei to agonistiko ,mou fenete pos exoume allaksei DNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ξενύχτης Νομικάριος06 Φεβρουαρίου, 2011 03:56

    Συνεχίζω: Το πρώτο σοβαρό σφάλμα του Χιμένεθ είναι το σαρωτικό ροτέισον : ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΒΑΖΕΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΤΑ! Μιλάμε φυσικά πάντα για Ελλάδα και για ελληνικές κακοφτιαγμένες ομάδες. Στην Ξάνθη το έκανε σωστά : Προφύλαξε ενόψει Κυπέλλου Σκόκο, Μάκο , άσχετα αν αυτοί την Τετάρτη ήτανε νεκροί, έδωσε παιχνίδι στους Καφέ, Γκέντσογλου, οι οποίοι επανέκαμπταν από τραυματισμό και το χρειάζονταν, ενώ στο τέλος έριξε μέσα Ντιόπ, Λαγό, αφού είχε το σκορ. Ναι μεν πάλι ξεσκίστηκε στο ροτέισον, αλλά το "προφύλαξε" με 4 3 3. Εξάλλου μας περίμενε η σιχαμερή ομάδα των συνταγματαρχών, ΑΜΑ ΧΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΧΑΛΙΟΤΑΝ. Και να που προηγηθήκαμε νωρίς, το παιχνίδι μας βγήκε και πήραμε και εύκολα τη νίκη.
    Με τον Αρούλη όμως το παιχνίδι Κυπέλλου είχε περάσει. Επειδή παίζαμε εντός, ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΧΕ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ; Το ροτέισον έπρεπε να είναι πιο περιορισμένο και πιο "έξυπνο". Το μεγαλύτερο έγκλημα έγινε εκεί που πονάμε περισσότερο, στα πλάγια μπακ. Καλά ρε Μανόλο, στη Σεβίλλη είχες Ντάνιελ Άλβες και Ντραγκουντίνοβιτς, ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΟΜΟ ; Αυτοί δεν κάνουν ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ...ΠΙΚΠΑ ! Δηλαδή δεν μπορούσε να παίξει έστω ο Γιάχιτς (που καταντήσαμε...)και ο Λαγός, αφού θες να ξεκουράσεις τον Καράμπελα; Κι αν τραυματιστούν, μικρό το κακό, με τον ΠΑΟΚ παίζουμε Μάρτιο!! Η μήπως πας για πρωτάθλημα; H μήπως παίζει καλύτερα ο...ξεκούραστος Αργυρίου; Ο Γιάχιτς ως δεξί μπακ είναι φαιδρή φιγούρα, όμως (κακώς) είναι το βασικό δεξί μπακ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ MIKE21HLK ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ: ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ, επειδή είμαι μαλάκας, ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ; ΠΑΙΔΙΑ, Η ΣΤΑΧΗ, που λέει κι ο Μιχαλιός, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.
    ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΡΙΦΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ: ΑΓΑΠΗΤΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΣΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΑΜΠΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ.
    ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ BLOG ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εισαι πολυ κοντα στην απαντηση και μην ξεχναμε πως ο Ομπαμα ειναι η χειροτερη μαριονετα.Το πειραμα πετυχε,αχρηστος κι αυτος για τους πολλους,οποτε παμε για αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. den einai to agonistiko

    einai ta complex kai n malakia pou xei prokupsei apo tosa xronia fagomara

    an kanoume kouventa sti swsti vasi pou theteis ,egw m'auta pou tha grapsw aurio tha me pei o xaralampos anakoloutho

    to idio ki an milisei kanonika o xaralampos ki oxi gia na pickarei tous 21 , tha ton kraksw ki egw o malakas

    ki auto sumvainei SE OLI TIN AEK
    se oli
    apo akri se akri

    exei oxurothei o kathenas pisw apo tin ypoomada tou pou exei ftiaksei kai krazei tis alles ypoomades
    oi ypoomades fysika einai AEK , oxi kati allo, (ekserounte oi hardcore ntemikoi pou einai poutanas yioi xeiroteroi apo vazeles) ki omos skotonomaste gia ta sumferonta tis mkroYpoomadas mas

    posoi pane sto gipedo gia tin idia tin AEK ?
    kai sto keno pou exei dimiourgithei , epipleoun skata opos adamidokanelokoulides

    to sout apo ta 45 metra sta xasomeria ,de to varese o mietsel proxtes
    to varesame oloi mazi ton ioulio tou 04 kai dystixos pige aout

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. www.kitrinomavro.gr

    einai forum ki oxi blog , dwse mou mia stigmi to mail sou giati auto pou eixa to katirgisa logo spam ki exw xasei tis epafes

    tha sou steilw ton kodiko mou na mpaineis gia kana -duo meres mexri na ftiaksoun ta paidia ton diko sou

    prwtytera itan anoixto , alla epeidi ginotan sfagi , pleon sumetexoun mono anthropoi pou pane gipedo kai gnwrizonte metaksy tous

    fusika einai ki auto mi kerdoskopiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ; ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΕΓΩ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΡΜΑΛ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΜΕ. ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ. ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΛΙΑ, ΚΥΤΤΑΡΑ Ή ΨΙΛΟΦΑΤΡΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ.
    ΒΡΕ ΣΥ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ. Ο ΔΕ ΜΙΚΡΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ. ΜΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. ( ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ).
    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ...
    ΞΥΛΟΥΡΗΣ: " ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ:
    stevenavramidis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. pera apo ta yposunola tis original pou dedomena yparxoun , ksereis posa yposunola , mikroomades, fraksies uparxoun?

    tha patheis plaka an ta valeis katw

    mexri kai syriza yparxei kai de milaw gia to mpaglama to psariano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξενύχτης Νομικάριος06 Φεβρουαρίου, 2011 04:28

    Και τα εγκλήματα συνεχίζονται : - ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 4 3 3 , ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΝΟΛΟ ; Αφενός η ομάδα είναι κουρασμένη από το θρίλερ του Κυπέλλου, αφετέρου με τόσες αλλαγές θα έχει ακόμα... μικρότερη ομοιογένεια απ' ό τι συνήθως. Κατέβα για παράδειγμα με Ντιόπ, Μάκο, Γκέντζογλου ή Ντιόπ, Μάκο, Μίτσελ. Αντ΄ αυτού ο Χιμένεθ κατέβηκε με Μάκο, Μίτσελ και ... Ρότζερ !! Ναι, κύριοι, Ρότζερ Γκερέιρο ! Μα έτσι ο άξονάς σου είναι σωστός επιτάφιος. Ο Μίτσελ, ο οποίος έδειξε κάποια καλά δείγματα στην Ξάνθη, εύχομαι να μην είναι τελικά ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΣ, ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Τ Ω Ρ Α. Το δίδυμο όμως με τον βαδιστή Ρότζερ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!! Χώρια που ο Μίτσελ είναι εμφανώς ανέτοιμος. Ο φουκαράς ο Μάκος, έτρεχε και δεν έφτανε, ενώ έπρεπε αντιθέτως να προστατευθεί από πολλά τρεξίματα. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΧΑΦ ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΠΑΛΕΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ, στην κατάσταση έστω που βρίσκεται και ο...Βραζιλιανοπολωνός (σπεύδε βραδέως...). Ο Φατί τους κατάπινε με στυλ!
    Είναι γεγονός ότι η ομαδίτσα μας, άμα βρεθεί πίσω στο σκορ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Όμως κύριε Μανόλο, κάνε τουλάχιστον ορθολογικές κινήσεις κι ας μη σου βγούν. Μάγκες, η μπάλα συχνά ανταμοίβει αυτούς που ενεργούν σωστά. Ο Χιμένεθ όμως απόψε ήταν προκλητικός. Ρίχνει μέσα τον παλαιστή Πάπα Μπούμπα, για να...κάνει την ανατροπή. ΜΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΜΑΚΟ, ΝΤΙΟΠ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΔΕΝ ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ; Αλοίμονο αν στον συμπαθή παλαίμαχο αραπάκο του δημιουργήσεις μεγάλους χώρους, είσαι χαμένος! Όποιοι θυμούνται πως μάρκαρε τον Νέτο στο δεύτερο γκολ με καταλαβαίνουν!
    Πάμε παρακάτω: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, Π Ι Σ Ω ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΧΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ; MA ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!Ο Λύμπε όμως και ο Μπάχα, ο οποίος σημειωτέον έμαθα από έγκυρα χείλη ότι είναι παιχτούρα, αρκεί να βρει τη φυσική του κατάσταση, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΟΡΦΗΣ! Ο Μπλάνκο έδωσε μάχες, αλλά έξω από την περιοχή δεν μπορεί καν να κοντρολάρει...
    Και για κερασάκι στην τούρτα, πάντα για να γίνει η αντροπή, βγάζει ο Μανόλο τον Μάκο (!!!) και βάζει τον...Σάββα !!Μιλάμε για γέλιο. Ντιόπ, Σάββας κόφτες, Μπλάνκο πίσω από τον επιθετικό. Σε πέντε λεπτά το είχαμε ρουφήξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξενύχτης Νομικάριος06 Φεβρουαρίου, 2011 04:44

    Κατά τη γνώμη μου η μόνη λύση, αφού μείναμε πίσω στο σκορ, ήταν με μεγάλη δόση ρίσκου η εξής: Μανόλο έστω και αργά κάνε τριάδα κεντρικών χαφ στο κέντρο και γύρνα το σε ρόμβο (4 3 1 2). Βγάλε τον Μπέρνς, ο οποίος αφενός εξατμίστηκε γρήγορα, αφετέρου σε κλειστή άμυνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΟ, ΒΑΛΕ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΛΑΝΚΟ, ΜΠΑΧΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΟΚΟ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Έτσι, και (σχετική) αμυντική ασφάλεια θα είχαμε, και θα πιέζαμε πιο ορθολογικά. Θα μου πει κάποιος ότι με τέτοια πλάγια μπακ ο ρόμβος είναι ρίσκο. Η απάντησή μου είναι ότι τέτοια πλάγια μπακ είναι από μόνα τους ρίσκο σε όποιο σύστημα κι αν παίζουμε. Όμως ο Άρης κατέβαινε για το Χ και δεν έβγαινε πολύ, εξάλλου και με μικρότερη δική μας πίεση ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΝΤΑΝΤΟΜΟ!!
    ΥΓ: Δεν ξέρω αν προσέξατε τι ματσάρα έκανε για άλλη μια φορά φέτος ο Βαγγέλι. Υπόψιν ότι ο Βαγγέλι, που αναγεννήθηκε επί Κούπερ, παίζει και στις δυο πλευρές. Ο Πολυνίκης όμως, μολονότι τον είχε στον Άρη, μας κουβάλησε τον καμπούρη Καράμπελα, ο οποίος παίζει ΜΟΝΟ αριστερά και βέβαια είναι... ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ, όσο κι αν πραγματικά ματώνει τη φανέλα. Κόβει το μάτι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. θελω να πιστευω πως δεν θα σε αφησω αυπνο....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 28/4/1996 μόνο πλανηταρχης δεν ήταν ο μπαγιεβιτς, μόνο για την original ήταν , αστα έγραφε το 91 η το 92 ο Steven άσχετα που συμφωνώ μ αυτά που τα ειχε γράψει
    διαφορετικό γράψιμο έχουν ορισμένοι Απο το ματς με τον ΠΑΟ
    τον μπαγιεβιτς τι τον ανακατευεται αν δεν κάνω λάθος ο χιμενεθ είναι προπονητής που παρεπιπτοντως είναι χειρότερος Απο τον μπαγιεβιτς στο κοουτσαρισμα
    για να κανείς ροτασιον πρέπει να έχεις και παίχτες
    ο kostas21 και οι ανώνυμοι που είναι σήμερα ; Μάλλον στα λαγουμια τους και περιμένουν την επόμενη νίκη να ξαναβγουν
    steven αν θελεις οργάνωσε να δούμε όλοι μαζί τον τελικό κυπέλλου αλλά δεν ξέρω ποιον τελικό της αστυνομίας η του στρατού;
    Σήμερα όλοι στην Λαμία
    νομικαριε έχεις ανάγει την μαλακια σε επιστήμη όλο τα ίδια γράφεις πήγαινε να ξεκαβλωσεις σε καμμιά αλάνα να κανείς τον προπονητή σε τίποτε παιδάκια
    mike είναι καιρός να αφήσεις τα δόγματα πίσω σου και να τα δεις τα πράγματα διαφορετικά, όλα τα πράγματα έχουν ένα παρασκήνιο όπως το 96 πχ αλλά είμαστε στο 2011 και κοιταω μπροστά
    σήμερα όλοι στην Λαμία μήπως σωθεί το μπάσκετ που το βλέπω λίγο δύσκολο original γαρ
    για

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο κλοιός για τον λαυρεντιαδη έχει αρχίσει να κλείνει επικίνδυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλημερα σε ολους.
    Το οτι οσο προχωρανε τα πραγματα-δηλαδη η ασχημη εικονα και αρα οι ηττες-η ανουσια αντιπαραθεση και το αλληλοπικαρισμα εδω μεσα εξασθενει και αντιθετως αναβλυζουν οι πργματικες θεσεις αλλ και απο ψεις,ειναι μια υγειης εικονα και αντιδραση.
    Και πως αλλιως θα μπορουσε να ηταν αφου ΟΛΟΙ εδω μεσα ειμαστε με την ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ.Η οποια εναι τεραστιο μεγεθος και χωρά τα παντα.

    Ο Μιχαλης μια απο καρδιας. Και δεν μιλαω μονο για το παραπανω σχολιο,αλλα γενικα.
    Οπως και ολοι φανταζομαι,δεν εξυπηρετουμε τιποτα κρυφους σκοπους και σκοτεινα κεντρα και αλλες τριχες,αλλα απλα λεμε την γνωμη μας για αυτο που γινεται,συμφωνα με το μυαλο και την θεαση του ο καθενας.

    Αλλα το γενικο συμπερασμα, η καλυτερα , γενικος μπουσουλας,ειναι,θα πρεπει να ειναι-προκειμενου να μη χανομαστε-η ιδια η ΑΕΚ. Και το καλο της.
    Ποιο "καλο" θα μπου πεις; Μα κατι αλλο τελος παντων απο αυτο που συμβαινει μερικα χρονια τωρα και τα αποτελεσματα αυτης της αρρωστιας απλα τα βλεπουμε στο ημιθανες κορμι του συλλογου.

    Πρεπει να καταλαβουμε κατι: Δεν ειμαστε μπροστα σε μια "προσπαθεια ανακαμψης." Αυτο που βλεπουμε καιρο τωρα δεν ειναι ενα "ιστατος αγωνας για να ξαναγινουμε οπως πριν", η οτι αλλο τελος παντων πασαρεται τεχνιεντως τοσο απο τους υπαλληλους των αμετοχων,οσο και απο τα τσιρακια τους στα ΜΜΕ.
    Αυτο που βλεπουμε μπρος στα ματια μας,ειναι Η ΣΜΥΚΡΙΝΣΗ,Η ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ,Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΖΩΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.ΕΝΟΣ DNA ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑΚΟΥΝΙΑ.

    Κανεις δεν θελει να χανει η ομαδα στην οποια πιστευει,με την οποια μεγαλωσε,με την οποια χαρηκε,γελασε,αγκαλιασε και εκλαψε.

    Αλλα οταν η αρρωστεια κατατρωει το σωμα,χρειαζεται ακρωτηριασμος. Αμεση δηλαδη αντιδραση. Ισως και σκληρη, η βαναυση. Αλλα με γιατροσόφια και ασπιρινες που λιγουν στις καθυστερησεις του -καθε- παιχνιδιου, η στα 90 φευγα, η σανιδες σωτηριας που μοιαζουν με στραβοκλωτσιες που εγιναν γκολ,δεν τα χρειαζεται κανεις που θελει την ομαδα εκει που της αξιζει.

    Αυτα προσφερουν μονο αντιπερισπασμο. Και βεβαια διχογνωμιες,αντιπαραθεσεις κλπ, οπως κατα καιρους γινεται και σε αυτο το blog αλλα και σε τοσα αλλα.
    Αποτελεσμα; Καποιοι πονηροι κανουν την δουλεια τους.
    Η καλυτερα: την αποτελειωνουν.Καποιοι αλλοι παιρνουν αργα-αργα συγχωροχαρτι. Καποιοι γελανε και μουτζωνουν.
    Και οι περισσοτεροι-εμεις δηλαδη- τρωγομαστε,στηνουμε οδοφραγματα τοσο ψευτικα,πολλες φορες παρασυρομενοι απο το παθος για ανακαμψη,η απο την απογνωση για την καταντια,ωστε θεωρουμε αντιπαλο ΚΑΙ τον ομοιδεατη.

    Πραγμα το οποιο πρεπει ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

    Υποομαδες,με την εννοια της κοινης δρασης και συντονισμενης αντιδρασης, δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν στον ανοργανωτο κοσμο. "Ρευματα" ναι. Αλλα κοινη συμπεριφορα που να υπακουει σε καποιους εσωτερικους κανονες ειναι αδυνατον να υπαρξει σε κοσμο μη οργανωμενο.
    Αρα τις προθεσεις του κοσμου που δεν ανηκει σε καποια θυρα,η "οργανωση",σε καποιο "club" δεν ειναι σωστο να τις αποδιδουμε σε προσυνενοημενες, η εκ των προτερων διακανονισμενες αντιδρασεις,η οτι προκειται για στοχευμενες αποψεις προκειμενου να βλαψουν τον δεινα κλπ.
    Αυτο ειναι αδυνατον.
    Το ζητουμενο δεν ειναι αν κανείς συμφωνει με την οργανωμενη η ανοργανωτη συμπεριφορα η σκεψη. Αυτα βρισκονται στην πορεια και διορθωνονται.
    Το θεμε εδω,τωρα, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΕΚ.Δηλαδη η ανελκυση ενος σκαφους,μεσα απο τα σκατα.
    Τι να λεμε τωρα; Υπαρχει καιρος και ορεξη για κατι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οσο για τον Μανωλη,δεν ξερω για τους οποιους αλλους χαρακτηρισμους του αποδιδονται-και αποδιδουμε-υπαρχει ενας τον οποιον πολυ πετυχημενα ανεφερε στην παραανω αναρτηση ο Steven: ΥΠΕΡΦΥΑΛΟΣ.
    Ειτε οντως πιστεψες στην ομαδ και στο εργο που θα παραξεις,ειτε δεν πιστεψες και απλα επρεπε να κανεις αναγνωριση εδαφους,οπως και να εχει,μιστερ Μανωλη,τα παχια λογια,οι μεγαλες κουβεντες και οι βαρυγδουπες και μακροσυρτες και καθε λιγο και λιγακι δηλωσεις,συνεντευξεις και αναφορες,ειναι τουλαχιστον αχρειαστες. Και αν οχι μονο τετοιες,ειναι και επιζημιες. Και για εσενα και για την ομαδα.
    Εγω ξερω οτι οταν πας να εργαστεις καπου που τα νερα ειναι θολα,δεν τα γνωριζεις,δεν ξερεις που πατας,αλλα και σε καθεα αλλη περιπτωση τελος παντων,ακομα και με τις ιδανικες συνθηκες και με 100% γνωση του που εισαι,τι παραλαμβανεις, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
    Αν δηλαδη ερχομενος εδω ελεγε απλα: "θα κανω το καλυτερο δυνατον" ποιος θα μπορουσε να του πει κατι, η να απαιτησει μεγαλυτερες δεσμευσεις η αλλες λεκτικες ονειροπολησεις; Κανεις.
    Στα περι κοουτσαρισματος δεν μπαινω.Εχω αποψη,αλλα τι νοημα εχει,αφου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    Αλλα πως να μη δω τις ηξεις-αφηξεις δηλωσεις του Ισπανου; Που απορεουν απο τις καθε τοσο νικες η ηττες. Αλλα και απο την γνωση των πραγματων και των προθεσεων των ιδιοκτητων που ο ιδιος μερα με την ημερα αποκτα.Εκ των υστερων δηλαδη.
    Και απλα μαθαινουμε,πραγματα που γνωριζουμε στο πετσι μας,μερικα χρονακια τωρα.: οτι "το ροστερ ειναι μικρο"...οτι "δεν υπαρχουν λεφτα"..οτι "δεν ειμαστε ικανοι για πρωταθλητισμο"...οτι "δεν μπορουμε να εχουμε τρεις στοχους ταυτοχρονα"... η, οτι "θα παλαιψουμε για την τριτη θεση"
    Και γιατι δεν προσλαμβαναν εμενα για διοικητικο (κυβερνητικο) εκπροσωπο; Που στοιχιζω και πιο φθηνα και δεν χρειαζομαι και μεταφραστη; Δεν καταλαβαινω. No comprendo.

    Στο μονο που ειναι σταθερος ο Μανωλης-θυμηθειτε- ειναι μια αρχικη δηλωση του-προτροπη-οδηγια- προς τους παικτες στην πρωτη κι'ολας προπονηση: "θελω να αμυνομαστε ολοι... κανεις να μην ειναι αμετοχος. Να ξεκιναει η αμυνα απο μπροστα...(πολυ καλα μεχρις εδω)...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ.Εγω θελω να μην τρωμε ευκολα γκολ..."
    Ελπιζω να μην εχει κανεις καμια πλεον απορια για την αποκρουστικη εικονα της ομαδας. Οι πολλες επιθετικες προσπαθειες,οι πολλες τελικες, οι πολλες επιθεσεις,πηγαν περιπατο.
    Καποτε,πριν μερικους μηνες ειχα παραθεσει τα στατιστικα περι τελικων προσπ.,γκολ,καρτων,φαουλ,κατοχης μπαλας κλπ.
    Θα το κανω ξανα,καποια στιγμη,συγκρινοντας εκεινη την περιοδο,με την τωρινη και την τωρινη με την περσινη. Οχι απο αριθμολαγνεια,αλλα για να δουμε και με δεδομενα πλεον την καταπτωση,την αλλοτριωση και την μεταμορφωση.

    Επαναλαμβανω-αν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται-οτι δεν ειναι θεμα Σερβου-Ισπανου. Η "προηγουμενου"- Δωνη-Σερβου-Ισπανου...μεχρι να φτασουμε στην Βηθλεεμ και την γεννηση του κυριου μας.

    Μιλαμε για μια νοοτροπια μικρομεσαιας ομαδας, που υιοθετειται με την παροδο του χρονου.
    Οπως ακριβως "συντηρεισαι" διοικητικα, (λεμε τωρα) ετσι ακριβως θα "συντηρεισαι" και αγωνιστικα.
    Θα γινεις κλεφτης καρβελιων απο Γερμανικα καμιονια.

    Οι εκαστοτε τελευταιες διοικησεις απαρτιζονται απο "αλαφροπατητους". Για να μη πω τιποτα αλλο.Ανθρωπους ετοιμους να συναινεσουν στο οτιδηποτε,αρκει να μη παθουν το χειροτερο κακο.
    Και αγωνιστικα,ακριβως το ιδιο συμβαινει. Και πως θα μπορουσε να γινοταν αλλιως,αλλωστε; Η εικονα στο γηπεδο,ειναι η ταυτοτητα η διοικιτικη.Παντου.
    Ο αδυνατος,οταν αρχιζει να αποδεχεται την υποτελεια του,παυει να επαναστατει. Γινεται μπερμπαντακος,κλεφτακος,δουλοπρεπης,κλπ.
    Οτι πιο αθλιο δηλαδη.

    Αυτο πρεπει να τελειωσει. Αποκταμε ξενο προς εμας,ξενο προς το dna της ομαδας αγωνιστικο,εξωαγωνιστικο και συμπεριφερικο προσανατολισμο.
    Υπαρχει χοντρο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρήστο
    να πανε να γαμηθουνε όλοι, η Ομαδα μετράει και στα 70 μου θα πηγαίνω στο γήπεδο
    μετά το 96 άλλαξε το DNA της ομάδος και ευθύνη φέρει πρώτα ο κόσμος που έπεσε στην παγίδα ορισμένων αεκαρχων διψασμενων για την απόλυτη εξουσια
    άντε γαμηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Φεβρουαρίου, 2011 13:09

    Ο ξενύχτης με κάλυψε, ΞΑΝΑ, 100%.
    Έχουμε το μαλάκα το μάκο, ΜΟΝΑΔΙΚΟ χαφ που τρέχει μπας και μαζέψει τίποτα και...βάζουμε γκερέιρο και μίτσελ. Και έχει κλατάρει και ο μάκος, ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Και τα χώνει και στους άλλους βαδιστές, γιατί τον λένε και ΜΑΛΑΚΑ.Ωωωωχ.
    Όσον αφορά τα 2,5 ευκαιρίες-2 γκολ που τρώμε, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΟ.
    Δυστυχώς ο μανώλης μαλακίστηκε χθες. Και είχε προειδοποιηθεί στα τελευταία ματς.

    Απορία: Το αδαμίδι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Θέλω δελτίο τύπου για καμιά συνάντηση με κάνα δημοτικό σύμβουλο για το γήπεδο, έστω. Ή καμιά ανακοίνωση κατά του βαγγέλα. Κάτι να με κρατάει ζεστό βρε παιδί μου.

    Απορία ΙΙ: Το κύπελλο μας έμεινε. Καλώς. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ Τ-Ρ-Ε-Χ-Ο-Υ-Ν (ΠΑΟΚ-Γαύρος μαγνησίας). Ο γκερέιρο, ο μίτσελ και ο γεροτουλούμπας θα τους καθαρίσουν?
    Θέλετε και κύπελλο?

    Πρόβλεψη: Ροτέισον γερολύμπε-μπαρμπαδέλλα-γκαφές (βάλτε τον τόνο όπου θέλετε σε αυτό το όνομα) ώστε να παίζουν και οι 3 στο κύπελλο θα κάνει ο μανώλης...και μετά θα τους δώσουνε τιμητική πλακέτα τα ΚΑΠΗ για συνεισφορά στη θετική προβολή της 3ης ηλικίς. ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΟ "THIS IS AEK" ΜΕ ΤΟ "Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΑ 35" ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Φεβρουαρίου, 2011 13:11

    Δώστε τσάμπα εισητήρια στα ΚΑΠΗ ρε παλιαρχίδι-αδαμίδι. Ανανέωση με 40ρηδες, βάλτε και τον κωστή με το δημητριάδη, να θυμόμαστε τουλάχιστον τις παλιές καλές μέρες. Άσταδιάλα παλιολαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημερα,
    κανενας δεν αλλαζει DNA αμα δεν βλεπει προσφορο εδαφος να το κανει.
    Βρισκουν και τα κανουν:ενα κοσμο που ειναι ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ με πρωτο και καλυτερο εμενα, που του ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ το ονειρο του και τον κοροιδεψαν οι ιδιοι (ναι κυριοι οσο και αν ΔΕΝ σας-μας αρεσει ο Νοτιας και ο Παππας και ο Ντεμης ηταν και ειναι απο τοτε στο πλανο) που ειναι και σημερα.

    Βαρεθηκε ο κοσμος, μπουχτησε την κοροιδια, του ζητησαν να βοηθησει και το εκανε και με το παραπανω και αυτοι (ΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) τον ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ και ΕΦΥΓΕ..

    Και προπαντως ΞΥΠΝΗΣΕ.
    Και οχι κυριοι, επειδη σε ολα τα επιπεδα κοινωνικα πολιτικα αλλα και αθλητικα ξυπνησαμε αποτομα, αποτομες θα ειναι και οι αντιδρασεις μας.

    Μιλας για εξυγιανση μιλας για οικονομια και μου πας και μου υπογραφεις συμβαση για τα Σπατα παπατζη? Για να φαει (μονος του???) ο φιλαρακος σου?

    μιλατε (ολοι σας για ελεγχους και λαμογιες) και εχετε αφησει καποιον Γκρεταρσον και καποιον χασοδικη 36 χρονων ΣΚΑΤΟ να διοικει την ΑΕΚ?

    Και να κουβαλανε τον σαμπρελομπαχα!!!! και τον καθε τυχαρπαστο με 100-200-300 χιλιαρικα (ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ) για 3-4 μηνες?

    φεβρουαριο εχουμε και αποβληθηκε χτες ο παικταρας. το hummer. θα ξαναπαιξει δηλαδη σε 15 μερες που αν γυρισει ο Δελλας θα γινουν μηνας. 250 χιλιαρικα κοστισε σε μια εταιρεια που δεν εχει μια και η προσφορα του ειναι αυτη?πλακα μας κανετε?

    ΣΑΣ-ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ολοι μαζι με μπροσταρη αυτο το ΓΕΛΟΙΟ ανθρωπαριο και την τριαδρια της μαλακιας που ακομη και εμφανισιακα μου ειναι ολοι copy-pasteμε το κουστουμακι το μουσι και το βλεμμα της αγελαδας.

    ΤΡΩΝΕ απο παντου απο προπονητικα απο ΄μεταγραφες' απο συμβολαια απο εισητηρια (αληθεια ΠΟΣΟ??? ακριβη ειναι η Ριζουπολη των 100 ετων και 13.000 θεσεων απο το υπερσυχρονο ΟΑΚΑ??) το 30% του χθεσινου ματς π.χ θα το αποδωσεις χασοδικη αυριο???

    Σας κουβαλανε τον εκαστοτε σερβο (τακουλης) και τον εκαστοτε μανωλη για να εχουνε κυματοθραυστη και να ασχοληστε μαζι τους.

    ο τακουλης που ο συγχωρεμενος ο ΠΑΤΕΡΑΣ του τον πεταξε εξω απο το Δ.Σ του Τιτανα οταν ηταν στην ΑΕΚ.
    Για τετοιο ΧΑΙΒΑΝΙ μιλαμε ουτε ο πατερας του δεν τον αφηνε οχι να διοικησει (οπως εκανε σε μας) αλλα να ειναι καν στο Δ.Σ

    Σας πεταξανε τον μανωλη τωρα που μιλαει πιο πολυ και απο κυβερνητικο εκπροσωπο και ειναι λεει γνωστης και καλος.

    ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ οτι ειναι. Σαν προπονητης ΜΠΟΡΕΙ να ειναι ο καλυτερος αλλα σαν μανατζερ ειναι μια ΚΟΥΡΑΔΑ ΟΡΘΙΑ.

    Γιατι μεγαλε αν μετα την Σεβιλλη εκαστες και ειδες το ροστερ διαβασες τα οικονομικα, ειδες τις μεταγραφες των 2 τελευταιων χρονων και μιλησες με τον ανυπαρκτο και τον Ισλανδο μανατζερ και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΙΣΤΗΚΕΣ οτι η ΑΕΚ ειναι στα 44 σου το καλυτερο βημα ε τοτε οντως εισαι κουραδα ορθια. και κατσε και λεγε μας την καθε παπαρια σου 3 φορες την εβδομαδα.

    ασχολουμαστε με συστηματα με προπονητες και με οτιδηποτε αλλο ΕΚΤΟΣ απο το προβλημα που ειναι τα ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Για ενα λογο θα ερθω μονο στο γηπεδο. Για να τους αναγκασουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φυγουν ΧΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΕΞΩ ΡΕ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ

    ΕΞΩ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΑΚΙ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΒΛΑΚΑ.

    Να το θυμαστε αυτο.

    Ποσο πιο χαλια θα μας παει ο Μπεος με το budget του βολου που ειναι 3.5-4εκκ ευρω?

    αιντε γιατι βρηκαμε ολοι την καραμελα και την εχουμε κανει εικονισμα.

    Υ.Γ αληθευει αυτο που μου ειπε φιλος οτι εχουν σταματησει τα ηλεκτρονικα μηχανηματα στα εκδοτηρια? αληθευει το ρεπορταζ του mega?αληθευει οτι βαζουν τα μικρα παιδια και πληρωνουν κανονικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. by the way και ΧΕΣΤΗΚΑ για τον Σερβο:
    στους -8 μας ειχε στους -21 ειμαστε με τον προπονηταρα.

    εκει δηλαδη που θα μας ειχε και ο Σερβος αν καθοτανε, αλλα τωρα που εφυγε ολα ειναι καλα ε μουσατε?

    το αμιλητο νερο εχεις πιει, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ μολις αρχισες λαμβανειν..

    ΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.ΑΕΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Φεβρουαρίου, 2011 14:26

    @DIMI+dimitri. Ο Σέρβος απέθανε, ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ. Ουχί του νερέτβα, αλλά της ανδαλουσίας...
    Η κοπρίτζιναλ χρειάζεται νέο κεμάλ να θεοποιήσει, βρήκαμε τον ισπανό (τα θέλει κι ο κώλος του), ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΤΗ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΑΜΕ, ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ...ΝΑ ΜΗ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.
    Ο Ισπανός θέλει να φύγει λέει...φυσικά...και θα λέει στο μάνατζερ του "σώσε με από ένα κωλοχανείο γεμάτο ΚΑΠΗ που διοικείται από ένα χασοδίκη κι έναν ασφαλιστή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @Γιώργης Γαρατζέος εκει εχουμε καταντησει φιλε να μας κανει κουμαντο ενας αγραματος γυφτος με το παπακι του ενας χασοδικης και ενας τραπεζικος υπαλληλος-οχι ασφαλιστης.

    μου θυμιζει τον πουαρω στο εγκλημα του νειλου που του λενε καποια στιγμη:

    -YOU FRENCH PIG, και απαντα γεματος στομφο
    -BELGIAN PIG, MADAM, BELGIAN PIG...

    Δεν μας νοιαζει αν μας λενε γουρουνια αλλα ποιος μας λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. οι 21 και οι ανωνυμοι που ειναι σημερα?
    dimi
    ο χατζηχρηστος ηθελε να γινει ο αεκαρχης γιατι ειχε το κομπλεξ της εξουσιας και ο μπαγιεβιτς ηταν το προβλημα και μετα ο νικολαιδης
    δεν τον ενδιεφεραι να παει καλα η αεκ απλα ηθελε να ειναι στο επικεντρο
    συγκεντρωσε 200 αμορφωτα και χαζα παιδακια τα επλασε με συνταγη κκε και βλεπουμε τα αποτελεσματα
    ο μπαγιεβιτς την 2ρη καθ την τριτη φορα πηγε να του χαλασει η μαγια και εβαζε αυτα τα χαζα παιδακια να φωναζουν εναντιον του.
    αυτο που εγινε με τον μπαγιεβιτς το 96 ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το γεγονος του 2005 (μεγαλη προδοσια) στην ερασιτεχνικη γιατι δεν ηθελε καποιον που θα του χαλουσε την μαγια της εξουσιας
    εχει βρει αυτους τους μαλακες της διοικησης και προσπαθει να κανει οτι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ο μιτσελ στοιχισε 300.000 για 6 μηνες
    τα σχολια δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ?LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ναι καλά 300 στοίχισε ...
    300 Χρεωσαμε θες να πεις γιατί ΟΥΤΕ 150 ( όσα ΑΡΧΙΚΑ) ζηταγε η μπερμιγχαμ) δεν δωσαμε..
    Ασε ποσά παντελονιασε το παρεακι...
    Δεν μαζεύτηκαν τυχαία 60 μυρια φέσι, παλιό το κόλπο ...
    Μέτρα μόνο πόσους έχει κουβαλησει ο χασοδικης απο το καλοκαίρι φτηνους των 200-300 που νύχτα έρχονται νύχτα φευγουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ;

    Αυτους ακριβως,τους πουθεναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Dimitri είπε...
    28/4/1996 μόνο πλανηταρχης δεν ήταν ο μπαγιεβιτς, μόνο για την original ήταν , αστα έγραφε το 91 η το 92 ο Steven άσχετα που συμφωνώ μ αυτά που τα ειχε γράψει

    --------------

    kai to 96 pou gyrise antipalos mono n R tou petage pentoxiliara

    asto re dimitri, ta zisa ki egw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ DIMITRI: Δηλαδή τι να έγραφα το 91 και το 92; Με το ζόρι να σκαρφιστώ ένα πρόβλημα; Τότε χειροκροτούσα σωστά όλα τα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΗ ΜΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ FOOTBALL. STEELERS ( η αυθεντική ομάδα του σπορ ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ PACKERS. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΜΕ 110000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 110 ΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.
    ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. NOVA1 EINAI H METAΔΟΣΗ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ Ή Ο ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΙ.
    ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. steven
    δηλαδη το 91 η το 92 δεν εκανε λαθη? το 96 τα ξεκινησε?
    mike
    να εισαι λιγοτερο δογματικος και το 96 που γυρισε, ολο το γηπεδο του πεταγε τα πεντοχιλιαρα και οχι μονο η R καιτο θυμαμαι παρα πολυ γιατι ειχα ερθει απο την γαλλια για να ειμαι στο παιχνιδι που ειχε αναβληθει λογω καιρου μια ημερα.
    ασχολουμαστε ακομη με τον μπαγιεβιτς? εδω ο κοσμος χανεται .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ. ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ.
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ BLOG , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ( και το βράδυ συνεχίζω παρεπιπτόντως ) ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΠΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ( άλλωστε ελέγχονται αυτά ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΨΑΧΝΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ "ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΩΝ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΕΨΑΧΝΑ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εγώ θα έλεγα να κάνουμε αγιασμό.
    Νομίζω αυτό φταίει.Και να φέρουμε Αναστασιάδη γρήγορα στην ομάδα.Με τα κομποσκοίνια όμως από τον αγιο-Λουκά στην Κύπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΤΙ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ..

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ..

    Υ.Γ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ DNA ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..
    ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ..
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,,
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 15 ΧΙΛ..

    ΠΑΕΙ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ DVD ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΧΝΑ ΤΟ. ΑΣΑΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.
    ΟΧΙ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ; ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ξενύχτης Νομικάριος06 Φεβρουαρίου, 2011 20:25

    Προς dimitri : Που το βρήκες το θάρρος και με βρίζεις ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΕ ; ΑΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ! ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΚΑΙ ΠΗΡΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΕΡΑ ! ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΑΠ Ο ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ; ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΑΝΤΕ, ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ TOMAS, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ. ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. νομικαριε
    ποσο βλακας μπορει να σαι
    μεινε στον μικροκοσμο σου και σε παρακαλω μην γινεις ο χειροτερος αληταρας γιατι εχω αρχισει να εχω κρυαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ξενύχτης Νομικάριος06 Φεβρουαρίου, 2011 21:15

    προς...κρυουλιάρη : το ποιος είναι βλάκας είναι από όλους γνωστό εδώ μέσα. Έχε χάρη, θα σε " ζέσταινα" για τα καλά, αν ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΣ... Αυτά εκεί που σε παίρνουν ΖΩΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. nomikarie
    στην διαθεση σου ειμαι
    ο steven εχει το τηλεφωνο μου αρα οποτε θελεις
    για το ζεσταμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ξενύχτης Νομικάριος06 Φεβρουαρίου, 2011 21:44

    προς...κρυουλιάρη : ΚΑΛΑ ΡΕ , ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ; ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΥΣ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΟΨΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ , ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ... ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΤΙ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. nomikarie
    μ αυτα που γραφεις δεν πρεπει να σαι βλακας αλλα πολυ βλακας, το μονο θετικο μαζι σου ειναι οτι πρεπει να σαι καλο παιδικαι γι αυτο τον λογο δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου αλλα θα μου δωσεις την αδεια να σε ξαναδιαβασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ta idia kai ta idia

    mou fainete tha araksw kata tis 1 na dw auto pou leei o steven
    to opoio proteine kai persy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΡΟΣ MIKE 21HLK: TO ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ. ΜΙΛΏ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ. ΟΙ STEELERS ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ.
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: 4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ 10 ΓΙΑΡΔΕΣ, αν και νομίζω οτι γνωρίζεις.
    Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ή ΜΕ ΣΟΥΤ ( τεράστιου λατίνου ) ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ, ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΔΕΛΙΤΣΑ, ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ, ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΙ ΤΥΡΑΚΙ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΝΝΟΩ.
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ 1987 ( όχι τελικός βέβαια ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΤΗ LORRY D' AMATO. 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.
    ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΙ NY GIANTS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή