Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ

           Για το παιχνίδι, όπως το έζησα κι όπως το είδα, τα έγραψα όλα ξεκάθαρα. Τίμια και σταράτα. ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ. Κι αν θέλουν κι όλοι οι αλογοτοφένιοι, να προσθέσω, ΟΤΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΟΝΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ.
                                    ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
                                  ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ - ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ - ΚΙ ΕΧΕΙ ΡΙΖΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΟΥΔΙ ( πλέον λέγεται η Γουδή ) , ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ; ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
            Κι όταν λοιπόν πετάγεσαι αγαπητέ συμμαθητά μου, Δημήτρη Γόντικα, και κάνεις δηλώσεις για " ηθικούς νικητές αλλά και πραγματικούς ", έρχομαι κι εγώ να σχολιάσω: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΚΟΡ; ΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΡΜΑ, ΕΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 40 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ 7 ΛΕΠΤΩΝ ( 4 ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ 3 ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΩΝ ), Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΕΜΕΙΝΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΙΝ ΛΟΓΩ ΘΛΑΣΕΩΣ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ; ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-3, ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΣΕΝΤΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΜΕΣΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ;
         Κι είπες κι άλλα : " Μάθαμε οτι οι αγώνες δεν κρατάνε 90 λεπτά , αλλά 100 και τόσο θα κρατούσε αν χρειαζόταν".  ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ,  ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Βέβαια αυτό το είπες : " Μαθαίνουμε καινούργια πράματα διότι είμαστε νέοι στον χώρο ". ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ( δεν λέω άλλα ).
         ΑΥΤΟ ΔΕ, ΤΟ " ΗΘΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ", ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΛΙ;  Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η " ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ" ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΒΕΛΑΚΗ, που την έσωσε απο υποβιβασμό η δαφνοστεφανωμένη; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  , ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ " ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ";  ΠΕΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΟΣ. ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ. Η ΑΕΚ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ. Είδες πιο παλιά δεν πάω, διότι προτιμώ να μιλάω για τα δικά μου χρόνια.
          Και σου φταίει ο διαιτητής. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 35; Ή ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 40; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ; ΠΑΙΞΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ 9 ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ. ΦΤΑΙΝΕ  ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 0-2 ΚΙ ΑΠΟ 15ο ΛΕΠΤΟ ΤΟ 3-0, ΔΕΝ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΗΣΑΪΑΣ , η αεκάρα. ΣΤΟ ΜΠΟΥΘ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΩΡΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΥΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΟ;  ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ.
           Ή μήπως εννοείς ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΛΈΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΠΩΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; Ή ΜΗΠΩΣ ( προσέχτε το αυτό ) Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ; ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΒΡΕ ΣΥ,  ΤΟ 98; ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 , που κάθε κότα διαιτητής - ακόμα και δικός σου - σφυράει τον νικητή ( ειδικά με 3-0 ) ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
          " Επιφυλάσσομαι κι απο εδώ και πέρα θα αναλάβουν τις ευθύνες τους τα θεσμικά όργανα που θα αντιπαρατεθεί ο Παναθηναϊκός μαζί τους ". ΡΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΒΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΤΗΣ ΝΕΤ, Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ; Λοιπόν, αν αντιπαρατεθείς , τηλεφώνησε μου κι εμένα νάρθω να κάνουμε πλάκα, όπως παλιά στο σχολείο. Θυμάσαι τι χαβαλές γινόταν ειδικά και με τον Τζόνυ τον Βεκρή.
             ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΧΑΡΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΙΝΩΝ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗΣ ΦΙΛΆΘΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ,  ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ.
              Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΝΟΡΜΑΛ ( με ολίγη εξαίρεση για τον Βόλο ) ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ " ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ " ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, όπως θα το διαβάσεις. Εννοώ ,  ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ , αν γνωρίζεις.
              ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ.
         ΥΓ1. ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ : " Κάποιοι ΔΕΝ θέλανε να κερδίσουμε". ΩΠΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ. ΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΑΛΛΟΙΩΣ, ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΜΑΧΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
           ΥΓ2. ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ. ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ , ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΘΕΝΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ , ΔΙΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ. Ο ΣΙΣΕ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. ΑΥΤΟΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑ-ΛΕΤΟ, ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΦΑΓΑΝΕ.
          YΓ3. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ. Ο ΔΕ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑΥΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΡΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ.
                                       ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ.
        ΥΓ4. ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΙΞΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ, ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΛΙ ΣΑΒΒΑΤΟ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ; ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.
                    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ή ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ;
           ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, που έχουν κριθεί όλα, ΠΡΟΣΑΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
       ΥΓ5. ΓΟΝΤΙΚΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΥΛΟ ΕΤΡΩΓΕΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ;
           ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΟΤΕ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΣΟΥ; 
                         ΩΡΕ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΚΑΡΦΙ.

22 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Φεβρουαρίου, 2011 00:28

    Πραγματικά προσπαθώ να μην αποπροσανατολιστώ από τα χάλια μας. Και δε με αφήνουν οι ΔΕΚΟ του παλατιού. Μας έχουν πρήξει τα παπάρια για...40" που κρίναν τον κόσμο. Δηλαδή αδικήθηκαν τα παιδιά, τους την έπεσε το κακό κατεστημένο...αλλά περίμενε, ποιός τους την έστησε? Ένας πρόεδρος που θεωρεί εαυτόν βλάκα? ένας συμπρόεδρος που μασάει μαστίχα στο νιού γιόρκ (a knife, a fork, a bottle and a cork)? μην ήταν το καμάρι της moscow road?
    το βρηκα!
    Ήταν ο κωνσταντινίδης! Αλλά τι λέω κι αυτός βαζέλα είναι...
    Μπέρδεμα.
    Και αντί αυτά τα χρηματοδοτούμενα νούμερα να βρίζουν τη μαλακία και την ανικανότητα τους...το ρίχνουν στο κοράκι.
    Φυσικά οποιαδήποτε αναφορά σε βύντρες και μπαλέτους που έπρεπε να ζεσταίνουν του πάγκους από το 1ο μισάωρο απλά καταλήγει...στα 40"...
    Τελικά ομαδούλα είναι κι αυτοί. Και να μην ήταν τους έχει κάνει κι αυτούς ο θείος με τόσα χρόνια αβαζελίνωτο.
    Τέσπα, χθες ήμασταν φάρδοι εκεί που δε μπάει, αλλά κάθε λεπτό που ακούω βάζελο να κλαίγεται για διαιτησίες το φχαριστιέμαι και παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Φεβρουαρίου, 2011 00:31

    Γενικά, όπως τα λες προσφυγάκι, ένα ΦΟΥ τους κάνεις και πέφτουν σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα και οι 2 ΔΕΚΟ.
    Άμα δεν πάει όπως είναι μαθημένα, στη μαμά αμέσως και κλάααμααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 96 ΚΑΙ 53 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ..ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΔΛΔ ΠΡΙΝ ΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ..ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ? ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΗ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΘΕ ΘΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ 90, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΝΕΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ..
    ΕΓΙΝΕ Κ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ..

    ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ 30 ΔΙΚΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ..
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΛΑΨΙΑΡΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ DVD ΚΛΑΨΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ..ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΥΠΑ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΡΑΡΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aδικήθη η Bαζελίνα και επληγώθη, τιτανοκαραϋπερτεραμέγιστο το μέγεθος της αδικίας.

    Kλαιν' τα βουνά κλαίν' οι κάμποι, κλαίει κι η Λεωφόρος το μέγα μοναστήρι.

    Xύνω σαν γαδούρ'.

    Kρίμα που δεν πέρασε και ο δαφνοστεφανμένος μετροσέξουαλ για να αδικηθεί και αυτός από το ελεεινό Eνωσίτικο κατεστημένο που λυμαίνεται την Σούπερ Λίγδα, την Πατρίδα, την Θρησκεία, την Οικογένεια, το τουλουμοτύρι (Π.O.Π.) και τας Eνδόξους Ένοπλας Δυνάμεις.

    Eδώ το 1987-88 η Λάρισα βγήκε λάδι με τον ντοπέ Tσίγκωφ και πήρε το πρωτάθλημα σε βάρος της AEK, ποιο κατεστημένο σε σχέση με τους ερυθροπράσινους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά μην ασχολείστε με δευτερόλεπτα και καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.Απλά η θεά τύχη καθυστέρησε δυό χρόνια να μας απονείμει το κύπελλο.Δεν προτρέχω, προς θεού.Είναι σημεία των καιρών.Κισμέτ.Πεπρωμένο.Δεν χάνεται με τίποτε αυτό το κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κυπελλο αυτο ειναι δωσμενο ηδη απο Γκαγκατση και Υιο στον ζμπαουγκ.
    Δεν ειναι θεμα αγωνιστικο αλα παραγοντικο στο οποιο ειμασταν, ειμαστε, και θα ειμαστε ανυπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21 : ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.
    ΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ.
    Η ΑΕΚ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kostas21 είπε...
    Το κυπελλο αυτο ειναι δωσμενο ηδη απο Γκαγκατση και Υιο στον ζμπαουγκ.
    Δεν ειναι θεμα αγωνιστικο αλα παραγοντικο στο οποιο ειμασταν, ειμαστε, και θα ειμαστε ανυπαρκτοι.
    ------------

    kai proxtes n prokrisi itane tou vazela

    oi mpatsoi thymithikane kati ektetamena episodia sto mats me volo pou ta eidan mono autoi kai pataligo na paiksoume xwris kosmo

    meta kouvalisane ena koraka pou paraligo na tous perasei kai tous evgale apo ta dixtya pou tous eixame valei sto prwto tetarto

    st'arxeidia mas kai 2 auga tourkias gia ton gagatsi

    auto to kupelo grafei pano "H' emeis H' kaneis"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΦΑΒΟΡΙ ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΙΚΟ..ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΕΝΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ 25000 ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ BLOG ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ , Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.
    ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρώτος τίτλος του BLOG.1 στα 3 δηλαδή.Που μακάρι να γίνει και 15 στα 20 στη δεκαετία του
    stevenblog.Καλά να είμαστε να το ζήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα.
    Παιδια κρατατε λιγακι πισινη ο ΜΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδαρα αλλα ειναι πολυ σφιχτη σαν συνολο οι γραμμες ειναι κοντα, το κεντρο του εχει τσαμπουκα (κατι που εμεις δεν εχουμε) και γενικα δυσκολα τρωει και γκολ.

    οπως δυσκολα βαζει κιολας.

    μην βιαζωμαστε να πανυγηριζουμε, ο σαλπι γενικως μας βαζει γκολακια οποτε μας πετυχαινει και η ΑΕΚ εχει διεξει φετος οτι μπορει να παει στη τουμπα και να ριξει 3 και μετα να χασει 0-4 στο οακα.

    θελουν προσοχη τα ματσακια και αν ο βαζελος δεν ηταν υπεροπτης στο πρωτο ματς (και εμεις κολοφαρδοι και στα 2) σημερα δεν θα μιλαγαμε.

    γενικα με την αεκ, αλλα ειδικα φετος, κραταω μικρο καλαθι..

    μακαρι να περασουμε τελικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DNAEK: ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: 1 ΣΤΑ 2. ΤΟ BLOG ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ DIMI: Δημήτρη, σε πήρα τηλέφωνο στο γραφείο. Μάλλον θα ήσουν εκτός. Αν θέλεις, στείλε μου το κινητό σου στο ταχυδρομείο μου να μιλήσουμε το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στήβεν
    Μέσα...και μετά βρώμικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Και γιατί να μην πάμε όλοι μαζί για σουβλάκια και τραγούδια; ΟΡΘΙΟΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στήβεν
    και αυτό γίνεται,μεσα σε όλα εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οἰ υπερτασικοἰ καἰοἰ υποτασικοἰ αφήνουν πληκτρολὀγια αφἠνουνε τἀ κλικ΄ τἠν πἰεση τὀ ζἀχαρο μετρἠσανε στὀ πρἰν καἰ τώρα ὀλοι ἐρχονται γἰα τήν απονομή.τρελλἐνομαι τρελλἐνομαι μαζἰ σου Αεκἀρα αναστένομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ IN GRISSINI: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ. ΚΑΙ ΘΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟ.
    ΝΑΤΗ ΝΑΤΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΑ, ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.
    ΚΟΛΑΣΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΜΟΝΑΧΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ, ΑΔΕΡΦΕ.
    ΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΑΡΑ;
    ΑΡΑ, ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΜΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.
    ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΟΛΟ ΤΟ BLOG ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. steven'τήν ομἀδα τἠν ἐχω δεἰ καἰ πἰο παλία΄κατἰ ντἐρμπυ μἐ Καστοργἰα, Λαμἰα.Χἐσε μἐσα,αγιἀσαμε μἐ αυτἠν τἠν ομάδα.Τἠς μὀδας ἠταν ὀ κυρ-Ζἠτας καἰ οἰ Ελβιἐλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ IN GRISSINI: Άρα τα συνθήματα που έγραψα, τα θυμάσαι. Διότι είναι λίγο άχρωμα, χωρίς τον ρυθμό, που σίγουρα γνωρίζεις.
    Τέλος πάντων, σε δέκα λεπτά φεύγω για το γήπεδο. Μόλις έρθω την κριτική και μετά βουρ για Πανούση.
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. " ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή