Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ - ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

           Είχανε την τιμητική τους οι κρίσεις. Αφού είχα πάρει το μεσημέρι τους βαθμούς αξιολόγησης του μεγάλου μου γιού, όντας ευχαριστημένος , ξεκινήσαμε όλοι μαζί για το γήπεδο για να βάλουμε κάποιον βαθμό και στην ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που δεν το φοβόμουνα και ιδιαίτερα λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα. Για όνομα του θεού. Μεγάλη ομάδα είμαστε. Όχι και να πάω τρέμοντας με 0-2.
         Όμως δεν είχα υπολογίσει οτι η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη στους υδροβιότοπους. Κι άρα το πράσινο περιβάλλον θα είχε συνοδεία πουλιών. Που σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, δεν ξέρανε πού τους πάνε τα τέσσερα. Παρέα και το κοράκι, παρέα κι όλοι οι φίλαθλοι και ειδικά οι κάποιοι οργανωμένοι.
                 ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
       Τέτοια καραμπινάτα λάθη απο τον προπονητή μας, δεν νομίζω να ξαναέχουμε την τύχη να αντιμετωπίσουμε. Δηλαδή το εύχομαι. Διότι μόνο μια φορά πέφτεις απο την Ακρόπολη και βρίσκεις πορτοφόλι. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟ.
       Διότι η αλογοτροφή σε τακτικό σχηματισμό μας πήρε τα σώβρακα. Μας πήρε το κέντρο, μας έριξε τρία μπαλάκια και γύρισε ένα 0-3 απο το 14. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΙΑ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΣΕΙ ΚΟΜΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ, κατά την δήλωση του, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.
       Ασορτί ήταν και μια γελοία διαιτησία. Όχι οτι φταίει σε τίποτα για την απόδοση της ΑΕΚ ή οτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΗΚΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 20 ΛΕΠΤΟ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΜΕΤΑ ΑΕΚ, ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 30, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1,  ΦΟΥΛ  ΠΑΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-3 ΓΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΑΟΥΤ; ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
                  ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΟΠΤΕΣ.
         Ο κόσμος πάλι τι ήθελε ακριβώς; Πριν το ματς ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ, ή στο 65, ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΝΕΡ ΔΙΚΟ ΜΑΣ; Ή ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ; ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗ: ΜΙΝΙΜΟΥΜ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΦΥΡΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, που πρέπει να έγινε μπουρδέλο, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
           Ενός αγώνα , ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ - κατά το κείμενο μου το χθεσινό. ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΞΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ, που η παλιά ΑΕΚ ούτε θα καταδεχόταν να το βάλει σε αμφισβήτηση.
           Χωρίς κέντρο και χωρίς κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Με έναν εικοσάλεπτο Λαγό και μ' ένα πολύ φιλότιμο Καράμπελα. ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΚΟΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ  ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΣΑΧΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ , βάσει του καλοδουλεμένου συστήματος του Χιμένεθ. ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ MVP ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ, που δικαίωσε και τον Μίτσελ σαν αλλαγή αφού μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε. ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ.
           Προχωράμε λοιπόν με την εφήμερη χαρά του μεσαίωνα κι ο Θεός να βάλει το χέρι απο εδώ και πέρα. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΦ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΤΙΟΠ, ΝΑΣΟΥΤΙ, ΜΑΝΩΛΑ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΣΚΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΙΟΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ;
            ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
                  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ Η ΕΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΕΞΩ.

105 σχόλια:

  1. Ναι ομως ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ο απαραδεκτος Μανολος...

    Και η αλογοτροφη των 60 εκ μπατζετ για βρουβες...

    ΕΤσι ειναι αυτα.
    Οταν εχεις ΔΙΠΛΩΜΑ νικας και στο 98'
    Οταν δεν εχεις ΔΙΠΛΩΜΑ χανεις στο 98'

    Ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi re poysti mitsel kai pano poy eixe anapsei kapnogono o xristos k dakrise apo xara o xaralampos gia ton apokleismo...
    ypomoni mages tha apoklistoyme ap to gayro toy borra k tha xespathosete

    p.s. omonoia-ael tin kyriaki.moirazei proskliseis o dimitrakis gia to pragmatiko podosfairo poy den to allaxe o poystis o xronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sygxaritiria sto lao tis AEK

    pou pire to koumanto sta xeria tou

    kai tous gettopatisia apo apenanti pou kopsane to rythmo tis lagokotas kai kratisane ena dekalepto kathysteriseis kai se olous tous allous pou meta ta egklimata tou kariolopousta dietiti pou valane tin omada pisw sto prwto imixrono enw sto ksekinima gamouse ki ederne ta prasina kounelia . & -

    mpravo kai pali se olous pou katsane pano kai katw gia kana 20lepto meta to mats kai tragoudagane ton ymno pou paianize sunexws enw sto xortari epefte to ksulo tis arkoudas stous mpatsous (twra mporeite na kanete ekthesi gia mpaxala MOUNIA ki eseis)

    gia tous paixtes mas ,na tous pw gatakia , na tous pw ligous na pw otidipote
    alla egw apo to 15' kai meta ama imouna sti thesi tous , tha dagwna ti karwtida tou spazarxeida koraka ,mporei kai tou letto

    twra gia to sise , eite pernages eite oxi , PALI GAMIMENOS THA SOUNA
    kai sygnwmi ama se ponesa , tin epomeni fora tha mpei pio malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thomas , ta duskola, tha ta vlepoume parea gia to gouri

    AHAHAHAAHAHAAHAHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21, ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ MIKE21HLK: ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ. ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΠΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    Ε, ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΣΙΤΑΛ. ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2011 01:24

    'ντάξει, δεν άδειασαν και τ' αρχίδια μου δα...Νομίζω ότι οι 2 νίκες μας επί των ΔΕΚΟ στο πρωτάθλημα ήταν πιο στα ίσια.
    Φάρδοι ήμασταν, η ομάδα μας ήταν ειδικά σε ψυχολογικό επίπεδο για το μπούτσο. Δεν επιτρέπεται να είσαι 3 γκολ μπροστά και να σου το γυρίζουν έτσι οι τελειωμένοι.
    Τέσπα, κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις, έβλεπα τον τελικό του 09 με τη ΔΕΚΟ του λιμανιού, εκείνο το 3ο που φάγαμε στο 96 με 3 σπόντες και στάνιαρα.
    Απόψε μανώλο, όντως κοιμόσουν και η τύχη σου δούλευε...καλά, μπαχά αντί μπλάνκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21, ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ MIKE21HLK: ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ. ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΠΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    Ε, ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΣΙΤΑΛ. ΗΜΑΡΤΟΝ.
    -------------------

    den exw krisi , katevaza ola ta kantilia kai ta gamostavra ston koraka kai sto soi tou mexri 27 genies pisw

    edw o saha me 3 sti plati kai mou fainotan pos mono autos to pisteue

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: Η ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ . ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. Ο ΣΑΧΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ 34 ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. a re vazeles xronometres gamw to mouni pou sas kserase

    pali ta kala tou mpaka pigate na kanate alla sas gamise tis AEK o laos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ta xoume episimanei me to thoma steven pou ta vlepame parea sto gipedo xwris replay
    ena tet-a-tet tou sise ksekinaei apo provoli mars kitrini kai ena soro alla anapoda pou afinan tivazela na elpizei meta to 10lepto ksulo pou etrwge

    o korakas itan emetikos

    oloi sto imixrono vrazane gi auto ksekinisan kai katevenan sti 35 giati to vlepame to ergo

    kai ta pire ta xamparia tou to poutanopaidi gi auto evgale to vyntra gia kathysterisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o pontikis otan ta ekane auta gia tous epistimones , eixe avanta 50-60 dmiroies kai 2 elikoptera apo panw

    autos o kakomoiris ti skeftotane me 2 dimiries sto gipedo ??????????????

    POU PAS RE KARAMHTRO ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στηβεν,

    2 πραγματα σημερα ευννοησαν την Ζεσουαλδα και το ροστερ με τις κυριες της αλογοτροφης.
    Το ΤΙΤΑΝΙΟ παιχνιδι του Σιλβα. Ο οποιος ηταν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ σημερα, και μεχρι το 20' δεν ειχε βρει πατηματα. Μετα απλα εδινε ρεσιταλ, μας εκανε ολα τα χαφ μια χαψια.
    Με βοηθεια βεβαια του Παππα που εδωσε κιτρινη στον Ντιοπ, και ουσιαστικα φοβοταν μην αρπαξει κοκκινη...
    Απο εκει και περα φυσικα εκανε λαθη ο Μανολος.
    Αλλα ΞΑΝΑΛΕΩ...
    ΧΥΣΑΜΕ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ. Οχι με παικτες που εχουν 2.5 εκ συμβολαια...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... Που ακομα και οταν ειμαστε στο καναβατσο, τους ΣΒΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΙ...
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΖΕΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ela twra , opoios itane sto gipedo apopse , apo ena simeio kai meta eniothe pos n AEK simera tha mikrynei san omada kai meta apogeiothike

    n omada exei akoma metalo kontra se theous , daimones kai poustarades pou tin dioikoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευτηχὠς....ποὐ.... δυστηχώς.... Δἰχως εγωισμό ποδοσφαιρικὀ ....ΚΑΙ επιτἐλους κωλὀφαρδοι σἐ ὀλο τό ματς..γιἀ κλωτσιἐς .Ευτηχώς γιἀ τἀ μικρἀ παιδἀκια που χαρήκανε!(Αυτός ό ΜΙΤΣΕΛ πρἐπει νἀ τἀ ανακατέυει τά ναρκωτικἀ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eutixos pou esu mizeriazeis kai kratiounte oi isoropies


    FERTE NA PIWWWWWWWWWWWWWWW

    NA KSIMERWTHWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ..ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΚΛΙΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ..ΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΟ 30 ΚΑΙ ΛΕΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ..ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 15..ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 9 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ..ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΣΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ..

    ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 20ο ΛΕΠΤΟ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΤΑΓΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΩΣ..ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΑΜΕ..Ο ΡΥΘΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟΣ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΑ Κ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΧΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ 4 ΓΚΟΛ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΨΥΧΗ ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ..

    Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Β' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ..Ο ΝΤΙΟΠ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ..
    Ο ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, Ο ΜΠΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ..
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΑΣΕΙΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ Κ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ..ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΓΟΙ..ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔΩΝ ,ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ,ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΖΗ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΡΙΠΛΕΙ..ΚΡΑΤΗΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΞΟΥΞΙΜΟ...

    Υ.Γ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    Υ.Γ ΤΙ ΨΩΛΟΚΡΥΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ Κ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ , ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΙΔΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ,ΚΙΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ..ΧΘΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚΑΡΑ Κ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ.ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΙΜΕΝΕΘ : ΥΠΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ.

    ΣΙΣΕ : ΥΠΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΩ..ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΙΣΕ..ΒΑΖΕΛΙΝΗ..ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οποιος θριαμβολογει μετα απο τετοιο ματς μικραινει την ομαδα
    χρειαζεται προβληματισμος και περισυλλογη
    αν ειχες 2 παιχτες ακομη εκτοπισματος Ντιοπ τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα φετος
    μην ξεχνατε οτι ο παο πρεπει να εκανε το καλυτερο φετινο παιχνιδι του αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη (ποσα ματς να θυμηθω που κερδισαν με τυχη και με την διαιτησια)
    το θεμα να συνεχισει ο θεος της ελλαδος να ειναι αεκ οπως ελεγε και ο γεωργιου στον τελικο του 68 (ημουν μεσα 5 χρονων μ ειχε ο πατερας μου, θυμαμαι τα βεγγαλικα περισσοτερο)
    ερωτηση
    ο μπαχα και ο μιτσελ ειναι εν ενεργεια ποδοσφαιριστες? ο μπλανκο τι θεση επαιζε? ο σκοκο επαιζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mike
    ο διατητης ηταν καλος εκτος απο την φαση του βυντρα με το χερι και αν ηθελε να μας καψει θα εδινε 4 λεπτα καθυστερησεις, θα εβγαζε κιτρινη καρτα στον καρνεζη για καθυστερησεις και θα τελειωνε το παιχνιδι, μπορει να διεκοπται και το παιχνιδι
    αρα μην τα βαζεις με τον διαιτητη
    βαλτα καλυτερα με τους μαλακες που μπηκαν στο γηπεδο και αμα παιξεις στον αλλον ημιτελικο χωρις κοσμο με τον παοκ και συμβει κατι κακο να δουμε τι θα λες μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ..ΔΕΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ..ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΜΕ 4-3 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ..ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 180 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 4-3..
    ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΒΑΖΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ..ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΘΕΣ ΑΕΚ..ΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΣΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ..ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΓΕΛΟΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μίτσελ = Τσάνκο(1995)
    Απίστευτη ηδονή :
    Γιατί έγινε στις καθυστερήσεις.
    Γιατί έφτιαξε την ψυχολογία μας.
    Γιατί μερικοί έμαθαν (ελπίζω) χωρίς να πληρώσουν.
    Γιατί -το κυριότερο- έγινε στην πιό μισητή ομάδα που υπάρχει.
    Υ.Γ. κ. Τζιμπρίλ, δεν ένοιωσες "σαν να σε πηδήξαμε". Σε πηδήξαμε κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Sorry, Tsanko 2005
    Steven, o Barnwell ήταν ο προπονητής των Λύκων που ήρθε στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο ποστ του Στέβεν.

    Ο Χιμένεθ ήταν πολύ ντεφορμέ χθες, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, γιατί σε άλλα παιχνίδια έχει κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα.

    - Το μεγαλύτερο λάθος κατά τη γνώμη μου είναι πως δεν ξεκίνησε το Μπλάνκο.

    - Επίσης, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο μας είχαν πάρει φανερά το κέντρο, η πρώτη του αλλαγή ήταν επιθετικός στην θέση κεντρόου, με αποτέλεσμα να φτάνουν οι βαζέλες στην περιοχή μας πανεύκολα.

    Εννοείται πως μου αρέσει πολύ σαν προπονητής και πρέπει να τον κρατήσουμε, όλοι έχουν τις κακές τους μέρες.

    Επίσης ήθελα να σταθώ στο Μανωλά, που έχει καβαλήσει το καλάμι για τα καλά, αλλά χθες δεν πήρε ούτε μια κεφαλιά από τον Σισέ. Μαζί με το Νασούτι τους θεωρώ τους χειρότερους παιχτες χθες. Πάντως έδειξε πως έχει τρομερό δρόμο μπροστά του για να φτάσει το θείο του, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, είναι απαραίτητο να πλαισιώνεται με ένα σέντερ μπακ πού δυνατό στο ψηλό παιχνίδι.

    Ο Ντιοπ αν και προσπάθησε στο Β', γενικά δεν μου αρέσει. Ο Μίτσελ αν και ξέρει μπάλα, έχει κάνει 5-6 πολύ λάθος μπαλιές (χθες και στην Ξάνθη) χωρίς καμιά πίεση από τον αντίπαλο.

    Ο κόσμος ήταν σχετικά λίγος αλλά φοβερός χθες και έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στην πρόκριση.

    Τέλος καλό όλα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρὀς φἰλο mike21,συγνὠμη θἀ διαφωνήσω.Χαἰρομαι γἰα τήν νίκη τὀ ηθικὀ δἰδαγμα τἠς ημἐρας πὠς μπορεί νά πἠρε τὀ μἀτς ὀ κὀσμος τἠς ΑΕΚ.ηθικἀ καἰ εγὠ εἰμαι ευτηχἠς αλλἀ συνἀμα λυπαμαἰ γἰα τὀ θἐαμα που παρουσιἀζει ὀ σὐλλογος.Υ.Γ Δυστηχώς ἠ ευτηχὠς δἐν μπορὠ νἀ πἰνω πἰα γιατἰ εἰμαι αλκοολικὀς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα
    Το ότι προκριθήκαμε με αυτό τον τρόπο δεν με χαλάει καθολου.Χάσαμε ένα κύπελο διότι ο Σάχα αντι να πέσει κάτω να κάνει τον τραυματία πέταξε την μπάλα μπροστά και μετά μας πήρε κεφαλιά ο Άγγλος ασθενής.Χάσαμε το κύπελο διότι ο Πελετιέρι είχε το μυαλό του στο φιλέτο αργεντινής όταν σούταρε το πέναλντυ.Θα στεναχωρηθώ τώρα που προκριθήκαμε με ένα απίθανο γκολ στο 98;Όχι βέβαια,ίσα ίσα που ήταν σκέτη καυλα όπως λέει και ο φίλος ο Σισέ.
    Τώρα ότι ο Μανόλο έκανε τις παπαριές του για είναι η ομάδα 3γκολ μπροστά και στο τέλος να είναι εκτός πρόκρισης δεν χρειάζεται να το συζητάμε πολύ.Είναι δεδομένο.Ούτε για το αν έπαιξε καλά ή χαλια η ομάδα χτες.Και αυτό δεδομένο.
    Ήταν ένας αγώνας κυπέλου στον οποίο βάλαμε 4γκολ,όπως και να τα βάλαμε,φάγαμε 3γκολ,όπως και να τα φάγαμε και γι αυτό προκριθήκαμε.Τέλος.
    Η ιστορία έγραψε πρόκριση.Έστω και έτσι.Θα την προτιμούσα να έρθει με άλλο τρόπο,με μια ωραία εμφάνιση,εντάξει.
    Τα άλλα,για τα χάλια μας θα τα λέμε εν καιρό.Ας χαρούμε εφήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mikee
    ο ντιοπ σε ορισμενα διαστηματα ηταν μονος του ολη η ομαδα επισης σε διαστηματα μου αρεσε και ο μακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.
    Μονο και μονο οτι παρθηκε προκριση απεναντι στην βαζελα,ειναι μια ικανοποιηση.
    Σκεφτεστε την καζουρα και τα πρωτοσελιδα;
    Πολυ. Γιατι εγω δεν το σκεφτομαι καθολου.
    Εχω και αλλα πραγματα να κανω,η να χαρω για αυτα,διχως να με σκιαζει κανενα ακριβοπληρωμενο μουνοπανο.

    Δεν εχασαν "οι ακριβοπληρωμενοι σταρ του βσαζελου απεναντισ την φτωχομανα..." οπως αδικα γραφεται,αφου ο δικος μας ο "ενα εκ. το χρονο" Σκοκο,σε ειπε μαλακα. (τα λεφτα για την -προσορινη- ανανεωση στην ΑΕΚ,τα εδωσε ο Πατερας;Απορια εχω...

    80 λεπτα σφυροκπηματος-ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ-και τελικα χανεις το ματς,στο οποιο προηγηθηκες.
    Γιατι αν δεν το καταλαβαμε,χθες ΧΑΣΑΜΕ.

    Και ο κοσμος-οπως λεει και ο Μιχαλης- εσπρωξε την ομαδα στην απελπιδα προσπαθεια.
    (Μαλλον για ντου και ξυλο στους δικους πηγαινε η δουλεια, αλλα ας την βαφτησουμε "υποστηρηξη".) Και στην βεβαιη τιμωρια,καθε ειδους.Αλλα δεν γαμιεται. Μηπως θα τα πληρωσει η "μανα";
    Αυτη τελικα,πρεπει να ειναι η μοναδικη μανα που συμπεριφερεται σαν παιδι. Και το παιδι της θα πρεπει να πληρωνει τα γαμισιατικα της.

    Δεν αλλαξε τιποτα μετα απο αυτο. Και κυρια καμια λυση δεν βρεθηκε. Και πως θα μπορουσε αλλωστε. Αλλη μια εφημερη "χαρα". Που ηρθε μεσα απο καταρες και βρισιδια των προηγουμενων 90 λεπτων. Μπορω να μαθω τι ειδους χαρα ειναι αυτη;
    Ο κοσμος που ηδη αποχωρουσε απο το 90,τι ηταν;
    Εγκαθετοι,αντιΑΕΚτζιδες,κομπλεξικοι,τι απο ολα;
    Απλα, ηθελαν νικη,καλη αποδοση και γιορτινη προκριση. Και οχι να πανηγυριζω γιατι ο αντιπαλος απλα ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 20'.

    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kala ntaksei , mavri selida grapsame xtes kai kukloforoume me penthos eksw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 180 ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΙΚΗΣΕΣ 4-3 . ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ.ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Κ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ..Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ..

    ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΕΙΤΕ ΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΙΚΗ Η΄ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ..ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ 2011..

    ΥΓ. ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΕΛΙΚΑ..ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. meta apo toses sfages sto kupelo me mpakes kai pontikides , stenaxwrethikame pou prokrithikame

    e re glentia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. thomas
    o σισσε μονο απο την δηλωση που εκανε και απο την συμπεριφορα του μεσα και εξω απο τα γηπεδα φαινεται να εχει πολλα αρχιδια σαν ανθρωπος
    ξαναδιαβασε με προσοχη αυτα που εγραψε ο χρηστος και θα καταλαβεις τι λεει
    η τυχη δανειζεται μην το ξεχνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΛΑ ΝΤΕ ΜΙΧΑΛΗ..ΔΛΔ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-3 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

    ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ..ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..END OF STORY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.youtube.com/watch?v=77lJU04KC-8&feature=related


    kala , min ksexnieste
    ki ekei n AEK epeze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΣΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ..ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕ Κ ΠΟΤΕ ? Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ? ΔΛΔ Η ΕΠΟ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΙ..

    Ο ΣΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ..ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ..ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΙΑΧΑΓΙΑ, ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ Κ Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ..ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΚΑΘΑΡΕΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ..

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ..ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ..
    ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εδω ειναι ενα μπλογκ κατ εμε παντα αποψης και λογου
    χαιρομαστε που προκριθηκαμε αλλα εμβαθυνουμε τα αιτια της καλης η κακης αποδοσης της ομαδος μας
    εμβαθυνουμε και αναλυουμε τα γεγονοτα
    ξερω, για ορισμενους, ισως να ειναι δυσκολα αλλα υπαρχουν και αλλα μπλογκς πανηγυρισμων
    εδω με το επιπεδο και την ελευθερια που μας δινει ο steven μπορουμε να βλεπουμε περα απο τις γραμμες
    καμμια φορα η αληθεια ποναει αλλα αυτα εχει η ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. pia alitheia ponese diladi?
    oti gamisame to kouneli stin edra tou ?
    kai to petaksame eksw apo to kupelo telika ?

    esy re dimitri mexri kai to koraki eides oti epekse kala KONNTRA SE OTI EVLEPE OLO TO GIPEDO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το ματσακι χθες το κανανε ντερμπυ για καποιο ανεξηγητο λογο.
    Ειδικα μετα το 1-0 ανοιχτηκαμε και τρεχαμε, για ποιον ακριβως λογο? Για να βαλουμε 4?
    Με 3 γκολ δηλαδη (και 2 εκτος εδρας) δεν προκρινομασταν?

    Εγκληματα εκανε ο Μανωλης χτες και επεσε απο την Ακροπολη και βρηκε γεματο πορτοφολι.

    Σας αρεσε η 'ομαδα' χτες? Ο κοσμος πηρε το παιχνιδι? Σωστα για να παρει το παιχνιδι μπηκε χτες ο κοσμος..

    Ρε που τα πουλατε αυτα? Αμα ειναι ετσι να κανετε μπουκα οποτε στραβωνει (κατα την κριση σας) ματς και πηραμε πρωταθλημα.

    Πλακα κανουμε? Οι πουλημενοι εγιναν ηρωες απο μια -ο θεος να την κανει-εξοδο του πιστιρικα τερματοφυλακα στο 98.

    Καλως μας ηρθε στο 98 οπως αντιστοιχα μας ειχε ερθει στο 94 στο τελικο.

    Ετσι ειναι αυτα, δανεικα.

    Η ομαδα χτες ηταν για αλλη μια φορα ΑΕΚ εξυγιανσης: οσα πανε και οσα ερθουν.

    Οσο φοβομαστε τον απεναντι καλυπτουμε το κολο μας, μολις και καλα ξεθαρεψουμε αλλα για αλλα.

    Χαρηκα την κηδεια στο Βαζελο, αν και προσωπικα εγω ειμαι αντιολυμπιακος. Η κοκκινη χολερα με αηδιαζει ο βαζελακος παντα πελατακος ητανε ακομη και την εποχη του καπετανιου.

    Ποντικη σπαθα μποροθρυλο δημητροπουλο πολατιαν και καζναφερη απο τον θρυλο εχω ζησει.
    και ο καπετανιος εκανε κουμαντα αλλα αφηνε και κανεναν αλλον. το 12 στα 13 μονο ο δαφνοστεφανωμενος πουστης μας το εχει κανει.

    Πρωτο ματς που ειδα τον ποδοσφαιρηστη Ντιοπ.
    Φεβρουαριο ειδα τα 800-900 χιλιαρικα πρωτη φορα..

    Για μιτσελ μπαχα και λοιπα συμπαθουντα ατομα με την κιτρινη φανελλα δεν μπορω να κρινω.
    Παικτης που εχει να παιξει 6 μηνες και εχει κανει 1-2 προπονησεις σε αγνωστη χωρα με αγνωστους συμπαικτες για μενα δεν κρινεται.
    Ευτυχως που δεν δινει και καμμια πασα στον αντιπαλο να λετε και δεν μπερδευει τις φανελες.

    Υ.Γ1 Αυτο το αλητακι ο Τσιριλο στην ΑΕΚ δεν χωραγε ε ταπα? Τωρα που εφυγες μηπως χωραει η ο καθε τουριστας εξαμηνου μας βολευει καλυτερα μιας και βγαζουμε και το κατιτις μας???

    Υ.Γ2 Ρε Μανωλη δεξι χαφ ελεγε το χαρτακι χτες?
    Και δευτερη αλλαγη μετα τον Μπαχα? Την ωρα που ψαχνεις γκολ σαν τρελος ο 70 χωρις τριπλα δευτερη αλλαγη? Εκτιθεσαι Μανωλη, με το που μπηκε ανεβασε ΠΑΛΙ ολη την ομαδα με την λυσσα του να κερδισει...
    Α ρε Μανωλη

    Υ.Γ 3«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνω στην ΑΕΚ. Για μένα δεν υπάρχει άλλη ομάδα, μόνο η ΑΕΚ! Εδώ θέλω να μείνω και όλοι το γνωρίζουν», είπε με ειλικρίνια ο Μπλάνκο, ενώ για την το ενδιαφέρον της Εσκισεχίρ σημείωσε: «Ισχύει η πρόταση που δέχθηκε η ΑΕΚ από τουρκική ομάδα, αλλά δεν με ενδιαφέρει! Μόνο η ΑΕΚ με νοιάζει. Το έχω αποδείξει και συνεχίζω να το αποδεικνύω. Μόνο η ΑΕΚ».

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ. ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ..

    70 XΩΡΙΣ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

    VAMOS AEKΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 3.000 sto imixrono katevike katw gia na einai pio konta sto koraki ama xreiastei gia na to thapsoume ekei mesa , ki edw akoume pos itan kai kalos


    kai eimaste kai panigirtzides meta apo tetoia epiki prokrisi me to tropo pou irthe

    opa re mages , sugnwmi pou xarikame kai sas tin xalasame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. DIMI είπε...
    Το ματσακι χθες το κανανε ντερμπυ για καποιο ανεξηγητο λογο.
    Ειδικα μετα το 1-0 ανοιχτηκαμε και τρεχαμε, για ποιον ακριβως λογο? Για να βαλουμε 4?
    Με 3 γκολ δηλαδη (και 2 εκτος εδρας) δεν προκρινομασταν?

    Εγκληματα εκανε ο Μανωλης χτες και επεσε απο την Ακροπολη και βρηκε γεματο πορτοφολι.

    Σας αρεσε η 'ομαδα' χτες? Ο κοσμος πηρε το παιχνιδι? Σωστα για να παρει το παιχνιδι μπηκε χτες ο κοσμος..

    Ρε που τα πουλατε αυτα? Αμα ειναι ετσι να κανετε μπουκα οποτε στραβωνει (κατα την κριση σας) ματς και πηραμε πρωταθλημα.

    --------------------------

    o re klama

    hahahaahahaah

    a re mietsel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. de mporw na vrw to videaki pou deixnei to manolo na petaei mia jaboulani mesa sti teleutaia fasi


    to xei kaneis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. episis endiaferome gia to mats se perigrafi miltiadi panagiotopoulou

    oso - oso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. DIMI ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Κ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ..ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΤΣ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΔΛΔ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ..ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΑΙΞΑΜΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ , ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Η΄ΤΟΝ ΠΑΟΚ..

    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ..

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ : ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ Ο ΜΑΝΟΛΟ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΙΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ..ΕΛΕΙΠΕ Κ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ..
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΙΣΕ..ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ Κ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΜΥΝΑΣ..ΚΑΙ ΤΑ 3 ΓΚΟΛ..ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΠΕΡΙ ΛΑΘΟΣ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΨΙΛΟΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.youtube.com/watch?v=djN1GoSXLbA

    otan mpainei to 3o goal pou dinei prokrisi sto kouneli , n 35 fainete na exei idi ena 3xiliaro mesa pou xei katevei katw apo ta aisxi tou koraka sto prwto imixrono

    katariptete kai to peri manouras

    vreite tipote allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΑΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΑΕΚΑΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΙΝΕΛΙΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. edw n 9 pou den tin eixame ksanakousei , fwnaze "sfyra kala poutanas yie"

    hahahaahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. pame me to rythmo :
    ANTE GAMISOU VAZELAA , ANTE GAMISOU VAZELA
    ANTE GAMISOU VAZELAAAAAA ,
    ANTE GAMISOU,
    Vazelaaa

    LA LA LAAAA LA LAAAA

    http://www.youtube.com/watch?v=F751YR-U-hA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩΣ Η΄ ΚΑΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ..ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΧΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @THOMAS SILLYWIZARD

    Στο πρωτο ματς αλλα και στο πρωταθλημα δεν μας εδινε ρυθμο δηλαδη ο αντιπαλος? Γιατι το σπαγαμε εμεις. Αυτο που λεω ειναι οτι κερδιζαμε ΗΔΗ με 0-2 βαλαμε και το γκολ και αντι να κανουμε control παιχνιδι καθομαστε και ακολουθουμε τους αλλους. Ενοειται οτι ο αλλος θα τρεξει τι να κανει να κατσει να κοιταει?
    εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα.

    @ mike φιλε μονο κλαμα δεν ριχνω. Αλλα αμα θες να με πεισεις οτι ο κοσμος και καλα κατεβηκε για να εμψυχωσει ... τους παικτες η να φοβησει τον διατητη τοτε πασο.
    Να εβλεπα την εμψυχωση μονο αν π.χ σου κολλαγε αλλο ενα απο τα 3-4 που εχασαν ο σισε η ο λετο και εληγε 1-4..
    Αστο φιλε μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και εχουμε φαει 25-30 χρονια το γηπεδο με το κουταλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ Κ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ..ΤΗΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΘΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ama to vaze o sise sto 1-4 , tha sername to stegastro kalatrava sti kifisias

    pou einai to duskolo ?

    o kosmos espase ti porta tis 35 sto imixrono kai katevike katw giati eixane manouriasei oi pantes me to koraka

    epireastike to koraki n' oxi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Thomas η ριζουπολη εχει 2 μεγαλα κακα:

    1. δεν ειναι κρατικη και το νοικι πρεπει να πηγαινει στον ιδιοκτητη οχι στη τσεπη μας. ενψ στο ΟΑΚΑ το φεσι εχει φτασει 1,8 και προχωραει..
    Γι αυτο ειναι ακριβη..Απο το τσαμπα ακομη και 1 ευρω να δινεις ακριβο σου φενεται..

    2. Δεν ειναι μονο κοντα στο διαιτητη ο κοσμος ειναι και κοντα στη τροικα και στο ΔΝΤ..
    Και εκει δεν εχει ουτε εξοδους διαφυγης μεγαλες ουτε μπουθ και υπογεια διαμερισματακια να κλειδαμπαρωνεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. mike τα ιδια λεμε φιλε και ξερεις και τι λες και τι λεω..

    κερδιζεις 0-2 και 1-0 ΟΤΙ και να κανει ο κορακας δεν μπορει να στο παρει αν εχεις μυαλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. DIMI είπε...
    mike τα ιδια λεμε φιλε και ξερεις και τι λες και τι λεω..

    κερδιζεις 0-2 και 1-0 ΟΤΙ και να κανει ο κορακας δεν μπορει να στο παρει αν εχεις μυαλο..
    ----------------

    ama eisai 20 xronia sta gipeda, thymase ti sou pairnei o korakas pontikis-mpakas-dimitropoulos klp kai tis epoxes pou eixame diastimiki omada , oxi simera pou eimaste skorpoxwri me B' ethnikis roster

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Mike21hlk: Η 9 επίσης για το ντου φώναζε: 5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΣΤΗΝ 7 ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ 2 ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. DIMI ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ Κ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΙΣΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ..ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ..ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΨΥΧΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΠΑΣΙΝΓΚ ΓΚΕΙΜ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ..ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜ.ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ..ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΜΕ..ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΚΟΛ..ΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΙΕΖΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΣΙΣΕ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΑΦΟΥ ΠΙΕΖΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΒΓΑΛΑΜΕ 4 ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ Η ΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΡΙΑ..ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΣ ΤΡΩΓΑΝΕ Κ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..

    Υ.Γ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟ 1,5 ΜΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΕΣΟΔΟ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΤΑ 1,5 ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. mike το εγραψα παραπανω για τα κορακια και τον θρυλλο.

    Μεσα ειμουνα φιλε στην 3 με τον Ποντικη. 1-0 ηταν κοβει ο ζηκος ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ τη μπαλα, δινει πασα στο τσιαρτα, κανει ο bill κοντρολ σηκωνει κεφαλι και βγαζει παρε βαλε μονο του τον κοντο.

    παει στο κοντο η μπαλλα κοντρολαρει κανει 2-3 μετρα ΚΑΙ ΜΕΤΑ σφυριζει φαουλ στο ζηκο!!!!!

    το θεμα ειναι αυτο ομως η ο σκοπος αγιαζει τα μεσα?
    αν ηθελε να σε σκισει μεχρι διακοπη εκανε και ας εσκουζες μετα οσο ηθελες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣΤΗΒΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Κ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΣΕΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΞΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ..
    ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΤΑΝ ΥΣΤΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ: " ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΤΑΙ". ΚΙ ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ " ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ".
    ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ( έτοιμα είναι ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΙΣΧΥΕΙ..ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΑΝ Η ΒΑΖΕΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 9 ΑΠΟ ΤΟ 40.. Η' ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. thomas αν παιζεις ανοιχτα και οχι οπως στο πρωτο ματς κυπελου τοτε δινεις την ευκαιρια να σου κανουν φασεις και να κερδισουν κορνερ (πρωτο και τριτο γκολ) και φαουλ
    αμα πνιγεις τον αντιπαλο στο κεντρο οπως στο πρωτο ματς και γεμιζεις τα στοπερ τοτε ο ρυθμος ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πεφτει και δεν μπορει να σε πιεσει ο αλλος.
    αυτο πηγε να κανει αλλα μονο ο σκουρος του βγηκε χτες και αυτος δεν ειναι και ο πιο γρηγορος κοφτης του κοσμου.
    πηρε μετρα ο σιλβα και σου εβγαλε ματσαρα και σε πιεσε.
    αυτο λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καλα με βαση τους κανονισμους ο τσιγκοφ ακομη κατουραει, ο μπουρμπος κερδιζει πεναλτυ απο τον γκουμα και πας ch.l και ο βαλνερ διαμορφωσε το πρωταυλημα με 26 λετα συμετοχης.
    το θεμα φιλε ειναι να προσαρμοζεσαι στις καταστασεις και να φερεσαι εξυπνα ειδικα αμα εισαι η ΑΕΚ και ειδικα αμα εισαι στο χαλι που εισαι.
    οχι να μου βαζεις καποιον μπαχα πρωτη αλλαγη και να μου αφηνεις στον70 χωρις τριπλα εξω οταν ψαχνεις το γκολ επειδη στο σφυριξε ο χασοδικης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. DIMI ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΚΩΛΟΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΛΕΙΠΕ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΧΘΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. steven καλα επιασες και εσυ τον....Γοντικα!!!! (ποιος ηρθε?) που τον εχουν βαλει εκει να κανει τον ομορφο.
    Ετσι δεν μοιραζει και μυνησεις ο δικος μας?

    Ασε μας ρε Γοντικα τραβα πιες το Νουνου σου θα κρυωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. DIMI ΕΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑ..ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΖΗ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ. ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ;
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΤΗΒΕΝ Ο ΣΑΧΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ 3 ΓΚΟΛ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΚΛΑΣΗΣ..ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ..ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΧΘΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΗΓΕΡΘΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ ΚΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΡΟΝΣΟΝ.
    2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ( διότι αδερφέ δεν λογίζω τον Σκόκο στους συμμετέχοντες - η μη αλλαγή του δεν ανήκει στα λάθη του Χιμένεθ ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΑΤΣ ) ΘΕΩΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. thomas δεν ειναι θεμα αδικιας αλλα οταν κυνηγας το γκολ ε πρωτα βαζεις τον 70 χωρις τριπλα και μετα ενα τυπο που ηρθε προχτες με μια προπονηση.
    Η λογικη αυτο λεει τουλαχιστον η δικια μου.

    και ΝΑΙ φιλε μου με τον Ισμα εχω κολλημα μιας και ο ανθρωπος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ που ειναι ΑΕΚ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ που φοραει την φανελλα μας και ο εχει αποδειξει εκτος απο τις 70 φορες και αλλες τοσες που κανει και συμπεριφερεται οσο κανενας αλλος εδω και 3,5 χρονια.

    ΜΟΝΟ γι αυτο με τρελαινει και τον γουσταρω με 1000 και ας μη κανει ποτε του τριπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΣΤΗΒΕΝ Ο ΣΚΟΚΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ..ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ Κ ΛΑΓΟΥ..
    ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΤΑΚΛΙΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΙΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΙ..

    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ..ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ..ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ..ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ? ΟΥΤΕ ΜΕ 500 ΧΙΛ. ? ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ? ΑΚΟΥ 500 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΜΙΤΕΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. DIMI ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗΣ..ΚΑΙ Ο ΙΝΖΑΓΚΙ 38 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ ,ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑΛ-ΜΙΛΑΝ ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΟΤΑΝ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΚΑΙ 70+ ΓΚΟΛ ΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ..ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΓΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..

    ΤΕΣΠΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. tosa xronia 8umomouna to goal pou efage o atmatzidis apoto ypsos ths sentrasmkai to plonzon tou pou ekane sthn aristeri gwnia tou alla me thn plath gyrismenh pros sthn sentra. twra exw kati allo eyxaristw na 8ymamai
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΟ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΡΙΝ", ΟΙ "ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΕΤΑ ", ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΕΚΑΥΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Η 9 επίσης για το ντου φώναζε: 5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΣΤΗΝ 7 ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

    ----------

    e siga , ki egw malakes tous lew logo xiliadon diafwnion

    ALLA , kopsane to rythmo tou vazelou , pire to koraki ta xamparia tou kai kratisane to mats mexri to 100'

    opos kai me to kapnogono pou ekane gkel n mpala kai to mpoukose o gavros , etsi kai xtes eixane kathoristiko rolo sto ergo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2011 14:31

    @ e.m. Μιλάς για εκείνο το θρυλικό γκολ που έφαγε με τις γριές?
    Ωωωωχχχ.
    Βέβαια τότε δεν το έφαγε σε στημένη φάση και, επίσης, είχε πλάτη στο γήπεδο. Τι μαλακία ήταν κι αυτή...
    Εγώ πάντως το γκολ από τον τελικό του 09 μνημονεύω γιατί ήταν παρόμοια ατυχία, αλλά από την ανάποδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ..Ε,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ Κ ΤΟ ΜΕΤΑ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ..

    ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ : ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΜΤ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ? ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΗ? ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ? ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BABY GOLD..ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://www.marca.com/2011/02/02/futbol/futbol_internacional/1296687462.html


    kai tou mata to fovitroooo
    egine to onoma souuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΓΙΩΡΓΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ..
    ΑΥΤΟ ΤΟΥ 2009 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ..ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ontos malakia tou liakou pou etrexe kai den eftane

    apo tin alli mporouse na ekselixthei stin apokrousi tou aiona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. δεν γινεται να αποκρουσεις οταν τρεχεις με την πλατη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΑΛΑ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ..ΜΟΝΟ Η ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΑΙ ΛΑΙΤΣ..ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΤΣΙΑΝΤΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΓΑΜΑ..ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΝΑΙ , ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ. ΟΤΙ Η 9 ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΥΣΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Το γκολ του Χατζίδη στο Λιάκουρα, τι μου θυμήσατε τώρα ..............
    Να υπάρχει άραγε πουθενά στο YouTube;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, μόνο με μπουχέσες μπορούν να τα βάλουν, ΟΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.
    ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΣΤΗΒΕΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟΥΣ Η΄ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ..ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΑΝΔΡΟΙ..ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΕΤΑΩ ΚΑΔΡΟΝΙ Κ ΤΡΕΧΩ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ..ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ.ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ..
    ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. steven είπε...
    ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΝΑΙ , ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ. ΟΤΙ Η 9 ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΥΣΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    -----------------

    diafwnise otan paratravikse

    to diakopsane , katsane mesa ena ,2 ,3,4,5 lepta , ok vges eksw twra na tous gamisoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. kala , kai oi mpatsoi opote paizoume me to lago , den exoune kanei liga

    ti na prwtothymithw , to kapnogono sto kleisto tou galatsiou sto 4o 10lepto ki enw kerdizame aneta to marousi kai pigainame na paiksoume telikous me tis vazeles ?
    kai se anupopti stigmi enw kathomastan oloi katw , pano arxise na gemizei ntoumania kai mexri kai o filipou lipothymise ?

    kai posa alla ?
    2 wres prin to mats fwnazane oloi gamiete o pao kai n astynomia , tyxaio ? de nomizw...

    eutixos o allos o mpouxesas o maounieris pire oles tis diathesimes dimoiries kai ta elikoptera kai pige sto kekleismenon tis toumpas kai steilane ta lima sto oaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. kai to an paizoune mpala kai oi mpatsoi n' oxi , fainete apo to ti rolo varaei o prwin attikarxis sto misthodologio tou gavrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Απαντηση στο ερωτημα του Steven: Ο οπαδικος κοσμος ειναι ο ιδιος. Σκατα παντου δηλαδη.
    Αλλοτε πρασινα,αλλοτε κιτρινα,αλλοτε κοκκινα,μαυρα,μπλε,πουα,με ριγες,ορθοδοξα,καθολικα,προτεσταντικα,δεξια,αριστερα,κεντρωα, κλπ.
    Δεν υπαρχει διαφορα.

    Και μια διευκρυνιση προς τον Μιχαλη,του οποιου την "καυλα",την "καψα" και τα "χυσιματα" τα σεβομαι.
    Αλλα και προς κεθε "ανωνυμο" που πρεπει καθε φορα να λεω τα ιδια και τα ιδια.
    Καμια λυπη για το αποτελεσμα-την προκριση δηλαδη- γιατον χθεσινο αγωνα αλλα και για καθε αγωνα της ΑΕΚ δεν εχω. Πως ειναι δυνατον; Παρακρουση δεν εχωπ παθει.
    Απλα θελω οι νικες να ειναι προιον μιας υγειους κατασατασης. Και οχι να την χρεωνονται οι κατα καιρους "Αδαμιδηδες",η "Παπαδες", η "Γκρεταρσον" κλπ.
    Το αν παιξεις σημερα καλα,αυριο ασχημα,δεν λεει κατι. Το ποδοσφαιρο αλλωστε ειναι διασκεδαστικο και πρωτοστατει,γιατι δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.
    Καθε νικη-ειδικα απεναντι στην κωλοομαδα του λεκανοπαιδιου-ειναι αυτοματα κερδος.
    Αλλα να πεταξω την σκουφια μου, να "γαμισω" κορακια,μπατσους, και αλλα φαντασματα που υπαρχουν στο κεφαλι μου,οχι.
    Ειμαι οπαδος; Ναι. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.Για μια σειρα λογους, που δεν ειναι του παροντος.
    Τινος ειμαι οπαδος; ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ. Ειτε ειναι ποσοσφαιρο,ειτε μουσικη,ειτε φαι,ειτε τοπιο,ειτε γυναικα,ειτε σκεψη, κλπ.
    Φιλη η ΑΕΚ,αλλα φιλτατη η αληθεια.
    Αναγκη να παλαιψω με "αλλοθρησκους" οπαδους, η με τα οποια "καθοδηγουμενα οργανα" δεν εχω.
    Μ'αρεσει κατι;τοτε συμμετεχω. Το βλεπω. Το ακολουθω. Το προσεχω.
    Δεν μου αρεσει; Το γραφω στ'αρχιδια μου και παω παρακατω.
    Και επιδεσμους στο κεφαλι μου δεν βαζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. AKOMA XYNOYME ME THN KAΒΛΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ...
    Οσοι περνατε ασχημα γιατι εισθε "αντικειμενικοι" και δεν "χαιροσαστε" λογω Χ,Ψ,Ω λογους, ΣΑΣ ΧΤΥΠΩ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

    ΑΚΟΜΑ ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ... ΦΛΟΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΞΩΦΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΩΝ ΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΛΕΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. kosta21
    ευτυχως που υπηρξαν και μη διπλωματουχοι και ειδες πρωταθλημα, εγω εχω δει και με τσαικοφσκι και με τον σταματιαδη
    καημενο ανθρωπακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΦΛΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕ

    ΑΚΟΜΑ ΧΥΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΙΤΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛ

    ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ

    ΟΕΟΕΟΕΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Φ , ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟ BLOG, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ( θέλει προσοχή το παράρτημα του Ξυλά ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλησπερα σ ολους
    Το ματς το ακουσα απο το ραδιο,δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εσερνα στους παιχτες και στον χιμενεθ μεχρι το 98 λεπτο,τα χειροτερα.Ειρθε ομως ο καρνεζης να με δικαιωσει,ελεγα στον πατερα μου:πως ειναι δυνατον να παιζουν με τον καρνεζη τερμα και να μην μπορουμε να τους βαλουμε γκολ?και να χανουμε κ ολας?τον παπαρα τον χιμενεθ που κατεβηκε με 11αδα λες και παιζουμε με τον μπαρτσα η την ρεαλ κ.λ τετοια εξυπνα.
    Αλλα μολις βαλαμε το γκολ με τον τροπο που το βαλαμε και στο χρονο που το βαλαμε,τα ξεχασα ΟΛΑ και φυγανε ολα,καρεκλες,τραπεζια,μαξυλαρια,μπινελικα κοκακολες γενικα τις πουτανας το καγκελο.....
    και ταυλα τα βαζελακια....
    κραταω την προκριση και με τον τροπο που ηρθε και δεν νοιαζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    αυτο ειναι το ποδοσφαιρο γ αυτο εχει τοσους φιλους δεν νικαει παντα ο καλητερος....
    και για τα βαζελια:εσεις λετε για τον καρνεζη,εμεις τι να πουμε που φαγαμε δυο γκολ απο κορνερ και ενα απο τον ζιλμπερτο που βαζει ενα γκολ καθε 10 χρονια?
    Αντε μαγκες να παμε τελικο να σηκωσει το κυπελλο ο Λυμπε γτ πραγματικα το αξειζει ο αρχηγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΤ Ή ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ. 2 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ.
    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
    ΚΙ ΑΚΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ :" Ο ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟ 98 , Ο ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟ 98."
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΟΜΩΣ, ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. steven
    σωστα τον στανκοβιτς ξεχασα, ισως χρειαζοταν μια τετοια προσωπικοτητα σημερα σαν προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΡΟΣ DIMITRI: Για να έχεις προσωπικότητα προπονητή, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. steven
    οχι καποιον κοσμο αλλα κοσμο που να ξερει μπαλα
    αλλα τα βλεπεις και συ και εδω και στο γηπεδο την μεταλλαξη του κοσμου με μεγαλη ευθυνη ολων εκεινων που ειχαν θεσμικη θεση ειτε προεδροι , προπονητες μελη διοικησεων, προεδροι συνδεσμων κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΜΠΑΛΑ ΠΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ. Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΣΙΓΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΟΥΤΣΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 7, για την πλάκα μου, ΚΙ Ο ΚΑΡΑΝΟΥΤΣΟΣ ΘΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΑ ΡΙ ΚΑΙ Ρ2.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΤΙ; Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
    ΧΟΝΤΡΙΚΑ; ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΔΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.
    ΗΡΩΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή