Σάββατο 27 Απριλίου 2013

K K K 2

            ( συνέχεια από τα χθες ). Καμία επέμβαση στην ροή. Αν θέλει ο ΚΚ, το διαψεύδει. 
***********************************************************************************************************


From: KonstantinosKetsetzoglou
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: "G. Kintis"

Μπράβο. Πολύ ωραίος τρόπος για να δυσφημίζετε έναν άνθρωπο με απορίες. Δεν γαμιέται. Αυτά σας έφαγαν κι όπως βλέπω σας τρώνε ακόμη. Οσον αφορά τις άλλες απορίες.  Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαφημίζεται εντελώς δωρεάν όπως και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ από την πρώτη μέρα λειτουργίας. Ούτε καν ανταποδοτικά δεν  διαφημίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ όπως έκανε παλιά με το αεκβόις και τώρα με το ενωσι.γρ αλλά δεν πειράζει. Αν μπορώ να τους βοηθήσω το κάνω. Αν θες μπορείς να απευθύνεις το σχετικό ερώτημα και σε αυτούς για να το διασταυρώσεις. Οσο για το άλλο μπορείς να ρωτήσεις τον κύριο Μενούνο. Εχει στα χέρια του το νόμιμο παραστατικό. Από εκεί πέρα οι αναγνώστες κρίνουν αυτό που διαβάζουν. Το που ανήκει δεν είναι δικό τους θέμα αν τους ικανοποιεί το περιεχόμενο και από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική σχέση μαζί τους για να ξέρουν που πάνε τα λεφτά τους. Επίσης σου υπενθυμίζω ότι δεν άνηκε ποτέ στην λικουιντ το αεκ365. 
Κ.Κ
Υ.Γ: Εκανα την σχετική διόρθωση για πταισματοδικείο κ.τ.λ.: http://www.aek365.com/sfinaki.php?id=1050



From: G. Kintis
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: KonstantinosKetsetzoglou

Καλά, δεν τα είπατε αυτά με τον Ντέμη, απορώ. Πώς δηλαδή εξομαλύνατε τις σχέσεις σας; Αφήσατε τέτοιες σκιές; Ή φανταζόσουν ποτέ ότι αυτά για το Cherokee τα έβγαζα από το μυαλό μου; Τα βάζεις μ' εμένα που (εσφαλμένως) τα αναπαρήγαγα, και τα έχεις καλά μ' αυτόν που τα παρήγαγε; Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου.

Ώστε, το που ανήκει το aek365 δεν είναι θέμα των αναγνωστών... Αν μια εφημερίδα στηρίζει την κυβέρνηση γιατί ο κρυφός ιδιοκτήτης της παίρνει δημόσια έργα, π.χ., λες να μην απασχολεί τους αναγνώστες; Δεν υπονοώ κάτι, απλώς προσπαθώ να σου πω ότι έχει μεγάλη σημασία η διαφάνεια στα ιδιοκτησιακά των ΜΜΕ. Αν ας πούμε το aek365 το χρηματοδοτούσε ο Αδαμίδης, δε θα απασχολούσε τους αναγνώστες σου το ότι εσύ (λέμε τώρα) στηρίζεις Αδαμίδη; Το ότι η Ώρα (κάποια απ' όλες) χρωστούσε 370 χιλιάρικα στην Empire κι αυτό δεν έπρεπε να ενδιαφέρει; Πραγματικά, δε σε καταλαβαίνω. 

Εξάλλου, αφού προφανώς δεν έχεις κάτι να κρύψεις, γιατί δε μας λες; 

Δεν απάντησες όμως, θα δημοσιεύσεις αυτούσια την ανταλλαγή email μας ή θα πρέπει να τρέχω να τη δίνω σε άλλους; Ίσως την ανεβάσω και στο aek.com, πιο απλό.

Υ.Γ.  Χαίρομαι ειλικρινά που […]. Παρότι (όπως βλέπεις) δεν κρύβω τη γνώμη μου για σένα, αν έπαιζε κάτι […] να ξέρεις ότι δε θα το συνέχιζα--το αν […] δεν έχει καμία σχέση με τη μεταξύ μας αντιπαράθεση. Αυτό το υστερόγραφο (και μόνο) μπορείς να το απαλείψεις από τη δημοσίευση της αλληλογραφίας μας αν θέλεις. 


From: KonstantinosKetsetzoglou
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: "G. Kintis"

Για τον Ντέμη δεν μου είχε πει κανείς ότι τον άκουσε να απορεί. Και δεν τσακωθήκαμε ποτέ για κάτι τέτοιο. Αν λες αλήθεια λοιπόν μάλλον σε παρέσυρε ο ενθουσιασμός σου και μετέδωσες την απορία του σε πολλούς περισσότερους από ότι ο ίδιος. Οπως στο αεκ.κομ, καλή ώρα, με ψευδώνυμο, ή στον Π.Σ και τον Δ.Μ επώνυμα. Επίσης αν θεωρείς πως πρέπει να δημοσιοποιηθούν οι απορίες που είχες για το Τσερόκι για να συνεχίσεις να με δυσφημείς 8 χρόνια μετά κάντο και θα δω τι θα κάνω. Εγώ δημοσίευσα το κομμάτι που ενδιέφερε το κοινό με τον πταισματοδίκη παραδεχόμενος το λάθος και στηριγμένος στον λόγο σου. Επίσης σου απάντησα για το γκαζέτα. Δεν δημοσιεύω τίποτα άλλο. Αν κρίνεις πως ενδιαφέρουν το κοινό δώστα αλλού για δημοσίευση κι αν κρίνουν αυτοί που θα τα πάρουν πως πρέπει να δημοσιευθούν ας τα δημοσιεύσουν και τότε θα δω τι θα κάνω. Επίσης αυτό που λες για την ΩΡΑ αν ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση υπάρχει με την ιδιοκτησία του σάιτ. Εκτός αν έχεις βρει κανένα χρέος του αεκ365 προς την ΠΑΕ και δεν το γνωρίζω. Παρεμπιπτόντως πρόσεξε τις ώρες γιατί άνοιξαν πολλές και έχει χαθεί η μπάλα. Κάνε λοιπόν ότι νομίζεις. Για οτιδήποτε ενδιαφέρει πραγματικά τον κόσμο της ΑΕΚ είμαι εδώ και περιμένω να δημοσιεύσω ότι θέλεις. 
Κ.Κ



From: G. Kintis
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: KonstantinosKetsetzoglou


ΡεΚώστα, δεσε πιάνω πουθενά.
Από τη μια μου λες "'όσο για τα υπονοούμενα που αναφέρεις συνέχεια για μένα και τον Ντέμη αν θέλεις φέρσου λίγο πιο αντρικά και γράψε τι εννοείς" και μετά με απειλείς λέγοντας "αν θεωρείς πως πρέπει να δημοσιοποιηθούν οι απορίες που είχες για το Τσερόκι για να συνεχίσεις να με δυσφημείς 8 χρόνια μετά κάντο και θα δω τι θα κάνω". Να γράψω ή να μη γράψω; Ή θες εσύ να γράφεις δημόσια κι εγώ ιδιωτικά; Βολεύει, ε; 

Ναι, είχε κάποιες απορίες ο Ντέμης και τις εξέφραζε κι αυτός αρκετά ανοιχτά νομίζω. Τον ρώτησες δηλαδή και σου είπε ότι δεν είχε αυτές τις απορίες και τις έβγαλα εγώ από το κεφάλι μου; Κι εγώ που έμαθα ότι είχες Cherokee λες; Ναι, είχε απορίες, τις εξέφρασε (και) σε μένα και τότε δεν τις θεώρησα παράλογες να σου πω την αλήθεια.Όφειλα να το έχω ψάξει παραπάνω το πράγμα, κι εφόσον υπάρχει εξήγηση όπως λες, τέλος,  Για ό,τι έκανα ανώνυμα σου ζήτησα ήδη συγγνώμη πριν καιρό--και δε μου είπες ότι δεν τη δέχεσαι. Δε βλέπω που σε δυσφημώ αλλά αν το πιστεύεις, τώρα που έμαθες ποινικό και ποινική δικονομία ξέρεις πώς να το χειριστείς--να προσέξεις όμως και το άρθρο 46 παρ. 2 ΠΚ. Πάντως, και τώρα έχω απορίες: ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του aek365, ας πούμε, κι αυτή την εκφράζω επώνυμα. Δεν ξέρω αν κι αυτή την απορία την κρίνεις ποινικά κολάσιμη. Πάντως δεν ξέρω να χρωστάει τίποτε το aek365 στην ΠΑΕ ή στην Empire, κι ούτε θα μπορούσα να ξέρω, αφού δεν είναι καν γνωστό ποιος είναι ο επιχειρηματικός φορέας του site. 

Τέλος, πρέπει ίσως να προσέξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, γιατί κι ο Σταύρος αρχικά δε μιλούσε καθόλου καλά για σένα. Εκφραζόμενος εγγράφως μάλιστα. Να το γράψω αυτό που έλεγε ή θα μου κάνεις μήνυση (γιατί εδώ θα έχεις δίκιο να μου κάνεις μήνυση, αν δημοσιεύσω το email του χωρίς την άδειά σου). Εν πάση περιπτώσει, αφού μετά τα βρήκατε και μ' αυτόν (όπως και με τον Ντέμη) όλα καλά. 

Για να τελειώνουμε Κώστα: αν θες να μιλάς "αντρίκεια" όπως λες, παίρνεις τηλέφωνο και μιλάς. Ή στέλνεις email με παράκληση (έστω και άκομψα διατυπωμένη) να μη δημοσιοποιηθεί--την οποία όπως είδες σεβάστηκα. Αν θέλεις να γράφεις εσύ δημόσια κι εγώ να μην μπορώ να απαντάω παρά μόνο ιδιωτικά, αυτό μπορεί να σε βολεύει, αλλά δεν παίζει. 

Την παράγραφο για την […] την κόβω ή όχι; Δέχομαι απάντηση και τηλεφωνικά.



From: KonstantinosKetsetzoglou
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: "G. Kintis"

Γιώργο δεν σε απείλησα για κάτι. Το άρθρο 46 παρ.2 μιλάει για ηθικούς αυτουργούς. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Ηθικός αυτουργός ο Ντέμης; Εγώ για κάτι. Τέλος πάντων. 
Επίσης για τον Αδαμίδη δεν με ενδιαφέρει τι έλεγε για μένα γραπτώς ή προφορικώς. Αλλωστε η πρώτη του ενέργεια μόλις μπήκε στην ΑΕΚ ήταν να μου στείλει εξώδικο για κάτι που είχα γράψει. Δεν με νοιάζει. Εγώ κρίνω ενέργειες σε σχέση με την ΑΕΚ και όχι πρόσωπα σε σχέση με μένα. Δεν υπάρχει ούτε απόλυτα καλός, ούτε απόλυτα κακός εκτός αν πάμε σε περίπτωση Ψωμιάδη.  Με το δικό μου σκεπτικό πάντα. Αλλωστε θα γνωρίζεις κι εσύ πως παρότι είχα χρόνια να μιλήσω με τον Ντέμη, όχι βέβαια για τον λόγο που λες εσύ, πάρα πολλοί με είχαν για ταλιμπάν του Ντεμοτεχνίου. Για το αεκ365 μπορείς να εκφράσεις και δημόσια την απορία σου αλλά σου έχω ήδη απαντήσει πως δεν ανήκει σε καμία γκαζέτα ή εταιρία που σχετίζεται με την γκαζέτα. Εξέφρασε την λοιπόν και θα δω τι θα κάνω. Την παράγραφο για […] κόφτη αλλα σου έχω απαντήσει και για την διαφήμιση της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ πως εiναι μια προσφορά του αεκ365 οπότε δεν είναι και τόσο τίμιο να καταγραφεί η απορία σου ενώ ήδη ξέρεις την απάντηση. Συμφωνώ με αυτό που λες, είναι βασική αρχή μου να μπορεί ο καθένας να απαντήσει σε ότι γράφω. Για αυτό άλλωστε έβαλα την διόρθωση για το πταισματοδικείο αμέσως. Επαναλαμβάνω πως είμαι στην διάθεση σου για οτιδήποτε και για οποιονδήποτε. Δεν έχω καμία δέσμευση από πουθενά κι αν πράγματι έχεις κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο της ΑΕΚ το δημοσιεύω όπως κάνω και τώρα έστω κι αν αναγκάζομαι να τα παίρνω από τον Ξενάκη κ.τ.λ. Το τηλέφωνο σου δεν το έχω. Αν θέλεις μου το στέλνεις και μπορεί να μιλήσουμε. Αυτά Γιώργο. Κάνε ότι νομίζεις, είμαι ανοικτός σε διάλογο. 
Κ.Κ  
 *****************************************************************************************************
                                                                     -  συνεχίζεται -

31 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΒΓΗΚΕ ΤΏΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ :
    ΤΩΡΑ,
    ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ,
    ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ
    ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ.

    ORIGINAL ΣΕ ΑΓΑΠΩ,
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ...
    Πού παίζει ρε παιδιά αύριο η Original;
    NA ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τσιγκλάς κι εσύ καταστάσεις και προκαλείς να αραδιαστούνε πάλι τα δακρύβρεκτα περί Μαγούλας και Μακεδονικού.
      Τα οποία είδες για πότε εξαφανίστηκαν απ΄το ημερήσιο μενού?
      Τώρα το μενού περιλαμβάνει:
      -δια ορεκτικόν: Τιγρη Βεγγάζης με ολιγη απ΄την δυνατότερη επιχειρηματική ομάδα σε αυτό το ηλιακό σύστημα
      -course 2: μπέιμπι-χταποδάκια με καινούργιο γήπεδο και οίνον Vouros Wineries με εναλλακτική Weissbier
      -course 3: στέικ με σώς αλά Πόλυ και ορίτζιναλ πατάτες Βολιβίας
      -dessert: κρέμα/λογύδριο σε γεύση σοτολάτα (προσοχή στην ορθογραφία please)με αναφορές στο ένδοξον μέλλον.

      Εγώ είχα ρωτήσει, σε ανύποπτο χρόνο Κώστα μου, πριν καμιά βδομάδα:
      -ποιός φοβάται την Magoula Wolf?
      Απάντησιν δεν έλαβον.

      Διαγραφή
  2. Προς Yellow_Cruiser: Μ και Μ, πάμε για ΜΜΕ.
    Ο Βιντιάδης;
    ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ.
    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Γ' ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΝΟΔΟΥΣ.
    ΝΑ ΔΩ, πού θα βγάζουνε σολωμούς στον Φύσα στο ΟΑΚΑ, ή πού θα κάθονται τα μεγέθη εκεί που δεν υπάρχουν μπουθ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ.
    ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΦΥΛΕΣ.
    ΒΡΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ BUSINESS PLAN , ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑ ΝΕΦΤΙ.
    ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΊΣΤΟΡΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΟΙΧΤΟΣ, με τόση πίεση, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ Ή ΤΟΥ ΠΟΛΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΊΚΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΟΡΙΑ. Έτσι δεν είναι καζαμία;
    ρε αντί για σολωμό, σαρδέλα. Σε Ω-3 λιπαρά το ίδιο είναι. Καλό όμως είναι να μπαίνει από την σωστή τρύπα στο κορμί.
    ΆΝΤΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΡΕ ΠΑΛΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα έχεις κάνει Αστόρια τι να φοβηθείς στην Μαγούλα? Εδώ εβγαινα να πάω να πάρω τσιγάρα τού πατέρα μου και μέχρι την γωνία είχα πλακωθεί με Ιρλανδό, μπινελικωθεί με Ιταλό, και Ελληνες μού κλέβανε το χαρτζιλίκι απ΄τη τσέπη. Αλλά σκληραγωγείσαι κι οπότε τι να σού πεί η Μαγούλα. Φέρτε μου Μαγούλες λέμε.
      Παρεπιπτόντως: ο Κλόππ παρέταξε τα δεύτερα μωρά στο σημερινό μάτς με την Φορτούνα Ντυσσελντορφ διότι περιμένει λέει σφαγή στην Μαδρίτη και θέλει τα πρώτα μωρά ξεκούραστα.
      Πώς και πώς το περιμένω το ματσάκιο αυτό.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΡΟΤΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΟΣ.ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ?
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επρεπε να πάμε στη Γ κατηγορία για να γελάσει το χειλάκι μας.
    Ρε ποιός να το'λεγε.
    Το καλο και το κακό είναι σχετικά. Οπως όλα.
    Οπως και η "σωτηρία" από την σωτηρία, έχει μια διαφορά. Οσο η Μαγούλα από τα άγια χώματα.
    Ετσι δεν είναι ρε Κετετζογλου; Συντάσου στη χαρά. Αμα σου βαστάει μη χαιρεσαι.

    Ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα και τρώγονται σαν τα σκυλιά στου Ρέντη.
    Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά νοιώθει σιγουριά και κυνηγιούνται μεταξύ τους.
    Ο βάζελος, άστα να πάνε. Απαντες
    ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗ Β Η ΣΤΗ Γ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ "ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΙΔΕΣ"; ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ "ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ" ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΩΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ;
    ΧΑΙΒΑΝΙΑ. Ε ΧΑΙΒΑΝΙΑ.

    ΜΠΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ; ΟΧΙ
    ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΟΧΙ
    ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΟΧΙ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ.
    ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.
    ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ "ΧΑΡΙΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ" ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ "ΕΙΛΗΜΕΝΟΙ"
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΙΤ-ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ "ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ"
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ "ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΙΔΕΣ".
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΡΑΓΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ. ΟΥΤΕ ΓΚΑΣΜΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ

    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΙΔΕΣ"; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΡΑΜΑΤΟΣ;
    Η ΕΛΠΙΔΑ. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ. ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΤΟ "ΜΑΤΡΙΞ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ "ΚΩΣΤΑΛΕΞΗ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

    Πρωταθλήματα περιμέναμε,αλλά με υποβιβασμούς τελικά κοντέυομε να τρελαθούμε απ΄τη χαρά.
    Τιτιβίζουν τα πουλάκια,έρχεται η "άνοιξη" μέσω πτωχευσης. Ουτε με κούπα δε συγκρίνεται η ανέλπιστη αυτ'η χαρά. Να μη σε νοιάζει η κατηγορία που παίζεις αλλά η κατηγορία που ΘΑ παίζεις σε 2 χρόνια.
    Μπάζα στα ιερά χώματα ακόμα και όλοι "βλέπουν" σηκωμένο γήπεδο.
    Με τον Αιαντα Σαλαμίνας θα παιζουμε τη νέα χρονιά και βλέπουμε από τώρα τους αντιπάλους του C.L. μετά από καμια τριετία,-αν όλα πάνε καλά.
    Πέφτουμε με το ασανσέρ αλλά δεν καταλαβαίνει κανεις τίποτα. Αναισθητικό έπεσε.
    Λες και έχουμε καπνίσει όλοι "μαύρο" και είμαστε ντάγλα.

    ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑ;

    ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ "ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ, ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ "LIVE" AΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ "ΣΗΚΩΜΑ" ΤΟΥ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".
    ΩΡΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ.


    ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΟΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ.
    ΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟΥ.
    ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Ε;
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ
    ORIGINAL ΛΕΩ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Λαζάρου σήμερα, Βέβαια.
    Και αύριο των Βαίωνε.

    Και αυτος ο "μονο ΑΕΚ ρε", σαν να είναι λίγο εριστικός.
    Τι έπαθες ρε;
    Δεν μπορείς να διαχειριστείς τη χαρά;
    Χέστικες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΓΩ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΩ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μιας και το Πάσχα ξανα-πλησιάζει, ας λέμε που και που κάτι πραγματικά ζουμερό και όχι κερια-λαμπάδες,θυμιατά,παχιά λόγια σαν κοιλιές κλπ.

    Ο Χρισττός "ψάχνεται για το εάν του έχει ανατεθεί κάποια αποστολή και τριγυρίζοντας τα μοναστήρια και αυθυποβαλομενος σε εξαντλητικές νηστειες,πασχίζει να "ακουσει" αν ο Θεός, έχει να του πει κάτι.
    Στην κουβέντα του με έναν μοναχό ερημίτη, ο οποίος του λέει "εσύ είσαι ο Υιος του Θεού. Είδα τα σημάδια. .(εσύ είσαι ο special One. Ο Μουρίνιο δηλαδή)" εκεινος ανταπαντά, αφήνοντας κάγκελο τον μοναχό:

    Δεν είμαι υιος Θεού.
    Δεν είμαι καν άνθρωπος. Είμαι υιός ανθρώπου...
    Και πιο πάνω; Υιος Θεού...
    Και πιο πάνω; Θεός
    Εχεις καμια άλλη ερώτηση;


    Απο τον τιτάνα Ν. Καζατζάκη και τον "Τελευταίο πειρασμό".

    (Αυτός είναι πραγματικός Τιτάνας.
    Και όχι ο "τσιμεντάς" ο Τάκης ο καλός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαι φυσικά, μαζί με το "Θείο Δράμα", εκτυλίσεται με το δικό μας.
    Από τηλεοράσεως.

    Μπεν-Χουρ, Βαραβάς, Γεννεσης, Εξοδος Λευιτικό, Δευτερονόμιο, σανδάλια, χιτώνες, Δαυιδ-Γολιάθ, Βίκτορ Ματσιούρ, Τσάρλτον Χέστον (αυτό ειναι το πραγματικό του επώνυμο,αλλά ακούγοταν άσχημα στα Ελληνικά και το έκαναν "Ιστον" οι καθως πρέπει νεοέλληνες της Χριστοπαναγίας και του καντιλιού)
    Και συνεχίζουμε: γραμματείς-Φαρισαίοι,Μαγδαλινές Κολοσαία, λιοντάρια τίγρεις (έλα...άλλο λέμε τώρα) έρημοι, ραβδιά,καμήλες, σταυροί, πρόβατα,αργύρια,Φαραώ Κλεοπάτρα Αντώνιος warner bross (;oti n'anai) Μωυσής, βάτος, Νώε, Κυβωτοί, Αβραάμ Ισαάκ Ιακώβ, πουλάει ο Ισαά΄κ τον Ιακώβ, ο Ιακώβ πουλάει τον Αβρααμ ο Αβραάμ πουλάει τη Σάρα, ο Ισαάκ πουλάεικαι τους τρείς κλπ...
    Και δώστου πάνω στο βουνό και πάρε τις πλάκες,πέφτει κάτω, σπάνε οι πλάκες, "πάρε νέες πλάκες" ,ξαναπέφτει κάτω ξανά νέες πλάκες, σπάνε και αυτές.. "άσε,θα στείλω νέες με την ACS"...

    Και δώστου γαιδούρια και δώστου δάφνες και κρεμάλες και να ο Πιλάτος και να Ανας και να Καιάφας και να τα Καμένα Βούρλα.
    Κατάρες,ευχές,,ψαράδες,Γαλιλαίες,ψωμιά,ψάρια,λόγχες, σπόγγοι, υπογεια δωματιάκια (από τότε κρατάει το κακό) Καισαρες Τιβέριοι, Λεγεώνες εκατατόνταρχοι, χήρες, πόρνες, τελώνες,χελώνες, βατράχια,-Σέρβοι, πληγές ακρίδες Ψωμιάδιδες, μπροστινοί, Ιούδες Δ.Χ, "καζαμίες" Σπάτα Ιεριχώ,Κανά, γάμοι κρασιά,γαμίσια, AegeaN, κοντοί με ποδιές, "τσιμεντάδες" (πάνω σε σε θα χτήσω την εκκλησιά μου) Σολομώντες, Χερουβίμ ....

    Ζαλάδα μιλάμε.
    Κοιμάσαι και στον ύπνο σου παραμιλάς καθιδρος :"Δεν τον ξέρω...για ποιον Ιησου μου μιλάτε";
    Και εκείνη την ώρα πετιέσαι από το κακάρισμα του αλέκτωρα.
    Ξυπνάς και βγαίνεις απ'το σπιτι σου περπατώντας τοίχο-τοίχο, μη και σε συλλάβει κανένα απόσπασμα του Τιβέριου και σε στείλει στα λιοντάρια,γιατι χθες εθεάθεις στην λειτουργεία του Αγ. Δημητρίου Αμπελοκήπων.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕ..
    ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΜΕ...
    ΡΕΨΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: Δεν είμαι θρήσκος. Θρησκόληπτος είμαι. Γι' αυτό ψάχνω το διαδίκτυο κι όχι τα ημερολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο το "365":
    "Ποιός ειναι ο Γίρι Σμετς"
    "Εληνας "μεγιστάνας" ενδιαφέρετε για την ΑΕΚ"
    "Αυτός είναι ο Μελισσανίδης"
    "Εχει και ένα γιο με το όνομα Γιώργος"
    Η "AegeaN" είναι η ναυαρχίδα των επιχειρήσεων του Ελληνα επιχειρηματία που -φέρεται να- ενδιαφέρετε για την ΑΕΚ" "Ποια η στάση της διοιήκησης"
    "Θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο,αρκει να είναι μια σοβαρή προταση" δήλωσε ο προεδρος της ΠΑΕ. Αν. Δημητρέλος.
    "Ο αδερφός του φερόμενου να επενδύσει στην ΑΕΚ, Ιάκωβος, έχει την Aegean Oil"
    "Μελισσανίδης: Δεν είμαι περαστικός,ηρθα να επενδύσω"
    "Κοζώνης: Ειμαι με τον Μελισσανίδη"
    "Ντ.Νικολαίδης: Ειναι έμπιστος".
    "Στ. Μανωλάς: Εϊναι έμπιστος;"
    "Σε όλο τον κόσμο είναι απλωμένες οι επιχειρηματικές δράσεις του κου Μελισσανίδη"
    "Ο παραπάνω επιχειρηματίας,λέγεται, ότι είχε επιχειρήσει να μπει στο μετοχικό σχήμα της ΑΕΚ και στο παρελθόν, χωρίς επιτυχία"
    "Γρηγορίου- Καπετανόπουλος: Θα κάνουμε φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία του εν λόγω ενδιαφερομένου για την εξαγορά της ΠΑΕ και κατόπιν βλέπουμε"
    "Ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος των στοιχείων που απέστειλε ο κος Μελισσανίδης στο οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ, η οποία θα εξετάσει εξωνυχιστικά τα σταλθέντα και κατόπιν θα αποφασίσει"
    "Οτι κάνουμε,γίνεται με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ" δήλωσε ο κος Μπρουσιανός. "Δεν μπορούμε να αφησουμε την ΑΕΚ σε τυχάρπαστους"
    "Μελισσανίδης: Ειμαι φερέγγυος"
    "Εγγυητική επιστολή ύψους 70 εκατομμυρίων απάιτησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ,από τον φερόμενο επενδυτή"
    "Θα φτιάξω γήπεδο" λέει ο φερόμενος αγοραστής"
    Αρθρο του Καρβουνιάρη: ΘΕΛΕΙ.ΑΛΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ;
    Σφινάκια: ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΕΚ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
    Γέρου: ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ- μνημοσυνο χθες στα "αγια χώματα" με δεκάδες κεριά" Ενα όραμα: ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ.
    "ΚΕΤΣΕ":ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΓΆΛΩΣΕ. ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 89.
    ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΚΛΑΡΙ" ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν υπάρχει ελληνας Ταραντίνο (πού σίγουρα θα υπάρχει, δεν μπορεί, απλώς δεν τον έχουν ανακαλύψει στο γαμωελλάντα) τότε θα έπαιρνε όλους του τούς χαρακτήρες για τίς ταινίες του απ΄το σύμπαν τής ΑΕΚ.

    Σήμερα για παράδειγμα έκανε δηλώσεις το Hawaii πουκάμισο με τα 70ς γυαλιά ηλίου επανα-ανακαλύπτοντας τον τροχό και λέγοντας ότι:
    "...Πρέπει η ΑΕΚ να ξεκινήσει από το μηδέν, από την ερασιτεχνική κατηγορία, για να καθαρίσει και να επιστρέψει δυνατή" προσθέτοντας δε ώστε να γίνει η ψυχεδελική αντίφαση:
    "...Αν δεν είχα μπει τον Ιούλιο, η ΑΕΚ θα είχε πέσει από τότε".

    Απ΄την μιά δηλαδή είναι σωτηρία πού πέφτει και απ΄την άλλη ηταν σωτηρία πού δεν έπεσε από τότε.
    Ισχυροί άνεμοι εντάσεως έως και 16 Μπωφόρ με κατά τόπους τυφώνες εν κρανίω.

    Λέω όμως και πάλι: είσαι ο Ελλην Ταραντίνο (πού τυνχάνει ΑΕΚτζής) και ψήνεσαι τρελλά να φτιάξεις το ελληνικό Pulp Fiction. Kάνεις λοιπόν τα κουμάντα σου για το cast. Ουδέν πρόβλημα.
    Στο ρόλο τού Τζόν Τραβόλτα? Θωμάς Μαύρος . Στο ρόλο τού Σαμιουελ Τζάκσον? Το γκοντό (...blessed is he who in the name of tyranny..). Στο ρόλο τού Μίστερ Γούλφ? Ο κυρ-Μιχάλης. Στο ρόλο τού Μαρσέλους? Βασίλης Τσιάρτας (λιγομίλητος, βαρύς, and to the point).
    Στο ρόλο τού πτώματος στο αυτοκίνητο?
    Θέλει κι απάντηση?
    Και δεν έχεις και πρόβλημα για τούς διαλόγους ρε παιδί μου, έτοιμους τούς έχεις, στο πιάτο.
    Και πάνω στην επιτυχία ξεπετάς κι ένα ReserVouros Dogs και τούς στέλνεις όλους.
    Αλλά ποιός? Ποιός????
    Και για τούς ψαγμένους σινεφίλ κάνεις κι ένα ριμέικ τού "Η ζωή τού Πί". Και τίγρη έχει, και Πί έχει, όλα έτοιμα.
    Δώστε την ΑΕΚ στο λαό της ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.lifo.gr/mag/columns/5639

    Intéressant ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο να ηγηθεί της ΑΕΚ την επόμενη μέρα;
      Τον Ντέμη Νικολαΐδη - 29%"

      Συνεπώς 29% απέτυχαν παταγωδώς στο I.Q test.

      Διαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Στήβεν

      Μην λησμονήσουμε και τον ανδριάντα του πάνω στην γιγαντοθόνη.

      Διαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: QUIZ : ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ, ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΕΡΓΟΣ, ΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οχι και θρησκοληπτος αδερφε...
    Μας χρωστας,εστω σε λιγες γραμμες τι εγινε στο ματς με τον Πλατανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Giwrgos k Vasiliki Koumparou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Hanuman: Σ' αρέσουν οι πληγές τελικά.
    Τέλος πάντων.
    Ο Κολιάδης ήταν όλη τη νύχτα με τους παίκτες σε κάτι κωλόμπαρα. Επιστροφή στις έξι το πρωί. Άϋπνοι όλοι. Αυτοί που δεν πήγαν - τρεις - απλά καταγγέλθηκαν από τον Λίνεν σαν πιασμένοι από την διοίκηση. Αυτοί ήταν το ξεκάρφωμα.
    Μην ξύνεις άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Ανώνυμο: Κέρδισες, καθώς και το μυστικό της γραφής εδώ μέσα. Μην λες άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επεσε κι η QPR σήμερα. Σημαδιακά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Lythike to mysthrio epitelous.Htan to mono pou eleipe gia na symplirwthei to pazl toso kairo.Na xarw egw megethos k taksiki diafora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικα μετα τους Κετσεδες, τους Κιντηδες, τους Λαζαρους, τους Βαιους, τα αρνια του Πασχα τι λες ρε Στηβεν ισχυει τιποτα απ'αυτα που διαβαζουμε για τιγρεις, γατακια, τσεχους, Ερτσους, Πολυδες η ο Γολγοθας μας δεν εχει κορυφη, απλως την αποψη σου αν γουσταρεις και αν εχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο: Ακόμα δεν λύθηκε τίποτα. Απλά βρήκαμε με τον
    " κλέφτη " της ΕΥΠ, τι συνέβαινε. Τώρα θα λυθούν όλα. Σε κάποιο σέρβις για λαμαρίνες της Toyota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ: Από τα καλύτερα ονόματα έχεις: ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Ο νικήσας τον λαό.
    Φυσικά και τα πάντα είναι αλήθεια, αλλά σε καταλαβαίνω. It's too good to be true. Σε νοιώθω αδερφέ, αλλά είμαστε ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Yellow_Cruiser: Αυτήν την είχε ρίξει ο ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή