Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΝΑΔΕΡΦΟΝ

Έλεγα να πάω πολιτικά - έτσι πάω φυσικά αφού το ποδόσφαιρο είναι αυτό που καθορίζει την τύχη και την αυριανή μέρα - οπότε εν όψει τελικού, που όμως τα εισιτήρια περιέργως έχουν χαμηλή τιμή - θα κρατήσω θέμα κιτρινόμαυρο. Από το ταχυδρομείο είναι το κείμενο, έστω κι αν ήρθε τριγωνικά. Φαίνεται οτι οι απόψεις, καλό είναι να είναι ανυπόγραφες. Δεν αλλάζει όμως την ουσία κάτι, παρά μόνο αν θέλεις να κινηθείς εναντίον της πειρατείας αυτοβούλως και με αυτοσκοπό. Εξ άλλου, κι από internet καφέ να επιχείρησε κάποιος, άνετα βρίσκεται αν δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις. Εδώ όμως είμαστε στην ουσία του κείμενου και μέχρι την κριτική του αγώνα. Τώρα, φασισμός, κομμουνισμός, λαμογισμός ή ό,τι άλλο θέλετε, είναι απλά για τα καφενεία με πλήρη απόδειξη το τι είχε ζητήσει ο Μέγας Αλέξανδρος για την κηδεία του.
           ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ - όπως κι όλες οι ομάδες - ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ Ή ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
**************************************************************************

     Αφιερωμενο στα μογγολα της αεκ
Κάτι παραπάνω από γνωστό είναι το περιστατικό, το οποίο συνέβη με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Κατίδη. Ο τρόπος πανηγυρισμού του Κατίδη, αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά και άφθονη υποκριτική στάση από διαφόρους -θεσμικούς και μη- παράγοντες και πρόσωπα. Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε την κίνηση του ποδοσφαιριστή, ούτε την μετέπειτα μεταμέλειά του, που εκφράστηκε με μια δήλωση, η οποία μόνον αυθόρμητη δεν φάνηκε αλλά ως προϊόν των αναγκών της στιγμής. Αυτό, το οποίο θα εξετάσουμε είναι τόσο το πόσο υποκριτικές είναι οι αντιδράσεις αυτές, όσο και την γενικότερη φύση του ποδοσφαίρου, ως ενός αθλήματος που μόνο τον ’’φιλειρηνισμό’’ και την ’’ισότητα’’ δεν προωθεί.
Καταρχάς, όλοι σχεδόν αυτοί που έσπευσαν να κατασπαράξουν τον 20χρονο αυτόν νέο, είναι οι ίδιοι που στην περίπτωση των 23χρονων και 25χρονων επικίνδυνων τρομοκρατών μιλούσαν για ’’παιδιά’’. Οι υποστηρικτές της πιο βαριάς ποινής στον Κατίδη είναι οι ίδιοι που αναγνώρισαν ελαφρυντικά στους αδίστακτους εγκληματίες με τα καλάσνικοφ και τις βόμβες, οι οποίοι δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να αφαιρέσουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τους διεστραμμένους σκοπούς τους. Οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) καρατόμησαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, επιβάλλοντάς του τον δια βίου αποκλεισμό απ’ όλες τις Εθνικές ομάδες. Μάλιστα, την πρωτοφανή, όσο και προκλητική, αυτή απόφαση την έλαβαν ερήμην του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κλήθηκε καν σε απολογία! Αλλά τι να περιμένει κανείς από την ΕΠΟ; Ποιος ξεχνά την εμετική και αντεθνική πρωτοβουλία της στο παρελθόν, προκειμένου να γίνει συνδιοργάνωση, από κοινού, Ελλάδος-τουρκίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το 2008; Αυτός ο οργανισμός, με την ανύπαρκτη εθνική ευαισθησία, φαίνεται ότι θίχτηκε μόλις τώρα, από μια χειρονομία.
Πολύ μεγάλη υποκρισία, όμως, που αγγίζει τα όρια της εθνικής αναισθησίας και αλητείας, είχαμε και από τον σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ, υπό την ονομασία Original. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος, ο οποίος εκμεταλλεύεται το όνομα ενός τεράστιου Αθλητικού Συλλόγου με ειδικό βάρος, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εκτραπεί από τον καθαρά συνδεσμιακό χαρακτήρα, που θα είχε σχέση με τα αθλητικά δρώμενα της ΑΕΚ, και ξαφνικά αποκτά και… πολιτική άποψη. Μια μικρή κλίκα ορισμένων παραρτημάτων του Συνδέσμου ’’καπέλωσε’’ τους υπολοίπους και έτσι εμφανίζεται η δική τους αρρωστημένη άποψη ως άποψη όλων των συμμετεχόντων σ’ αυτόν. Αφού, λοιπόν, τα ’’νούμερα’’ αυτά θέλουν να έχουν και πολιτική άποψη, θα τους κρίνουμε και Εμείς με τα ανάλογα κριτήρια.
Εδώ και λίγο καιρό, λοιπόν, η Original ’’πουλά’’ αντιφασισμό και αντιρατσισμό του χείριστου είδους. Η κατάντια της έφτασε σε τέτοιο ελεεινό σημείο, ώστε να εκδώσουν και ανακοίνωση συμπαράστασης στον… Στρατούλη, σε μια υπόθεση όπου το Πανελλήνιο γέλαγε με την φαιδρή συμπεριφορά του υποτιθέμενου ’’θύματος’’. Στο πρόσφατο περιστατικό με τον Κατίδη, ανάμεσα στ’ άλλα, ψέλλισαν και κάτι περί ’’προσφύγων’’ και ότι γι’ αυτόν τον λόγο δεν χωρούν στην ΑΕΚ ’’φασίστες και ναζιστές’’. Αλήθεια, η ΑΕΚ ως Σύλλογος, ο οποίος δημιουργήθηκε από Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης (γιατί όχι… Ινσταμπούλ; Τι σόι αντιεθνικιστές είστε;), από ποιους σφαγιάστηκε και καταδιώχθηκε; Από Γερμανούς; Από Ιταλούς; Όχι, βέβαια, αλλά από τους τούρκους, οι οποίοι έσφαξαν 1.500.000 Μικρασιάτες και ξερίζωσαν -από τα πανάρχαια Ελληνικά εδάφη της Ιωνίας και του Πόντου- άλλους τόσους συμπατριώτες μας. Τους ’’αντιφασίστες’’ δεν τους είδαμε, όμως, ποτέ να λένε κάτι εναντίον των τούρκων. Αντιθέτως με την επιλεκτική τους μνήμη ντροπιάζουν, στην ουσία, την ίδια την Ιστορία, την υφή, την συνείδηση του Συλλόγου. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν ουσιαστικά απαγορεύσει εδώ και καιρό, όπου τους παίρνει βέβαια, το περήφανο σύνθημα «ΑΕΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε». Ο εν λόγω Σύνδεσμος, συν τοις άλλοις, με την τακτική του τα τελευταία χρόνια έχει τεράστιες ευθύνες για την σημερινή τραγική κατάσταση του Συλλόγου. Στο παρελθόν είχα την άποψη ότι οι τύποι που κουμαντάρουν τον συγκεκριμένο σύνδεσμο είναι πρώτα Original και μετά ΑΕΚ. Ομολογώ πως είχα κάνει τεράστιο λάθος. Οι συγκεκριμένοι τύποι είναι μόνον Original και καθόλου ΑΕΚ…
Καρφάκι δεν τους καίγεται για την ΑΕΚ, την Μεγάλη Ιστορία της και την προσφυγική της προέλευση. Γι’ αυτό, εξάλλου, όταν πριν από μερικά χρόνια ένας τούρκος καλαθοσφαιριστής, ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, μετεγγράφηκε στην ΑΕΚ, ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Πού ήταν, τότε, η προσφυγική σας συνείδηση, ρε υποκριτές; Δεν είσαστε τίποτε άλλο παρά ένα μάτσο αυτοκαταστροφικών, κομπλεξικών και αποτυχημένων αργόσχολων που ασελγείτε πάνω στην Ιστορία ενός πολύ μεγάλου Συλλόγου, του οποίου είστε ανάξιοι, ανίκανοι και απαράδεκτοι στο να θεωρείστε οπαδοί του. Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ δεν είναι δυνατόν να ταυτίζεται με τον αποτυχημένο μικρόκοσμο μιας ασήμαντης περιθωριακής παρεούλας. Αντιθέτως, τιμά την καταγωγή της ομάδας, την Αγιά Σοφιά, ό,τι θυμίζει Αλύτρωτες Πατρίδες. Και γι’ αυτό πρέπει να απομονώσουν τους θλιβερούς αυτούς σαλτιμπάγκους του συνδέσμου Original, που ντροπιάζουν με τα πεπραγμένα τους την δομή ενός Συλλόγου, τον οποίο υποτίθεται ότι υποστηρίζουν. Στην ουσία όμως τον μισούν, όπως και όσα αυτός διαχρονικά συμβολίζει… ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

14 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Κι είναι λάθος τακτικά, να μην έχεις δεύτερο αμυντικό χαφ. Δυό επιτελικοί μέσα; Αν ο ρόμβος ανοιχτεί, τι θα γίνει;
    Το παιχνίδι είναι αστακός σε πρώτη φάση και σε δεύτερη η ΑΕΚ. Δίνεις χώρο στον αντίπαλο και μετά πας μπροστά. Θέλει υπομονή η φάση. Μέχρι να σκάσει η επίθεση της Κομοτινής.
    Μαλακίες σκέφτεται ο Δέλλας, που δεν φταίει σε τίποτα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ουσια παιζουμε με ενα επιθετικο γιατι ο Φουντας δεν ειναι επιθετικος,γυριζει ομως πιο πισω-μαρκαρει αριστερα δεξια αρα παιζουμε με τρια επιτελικα χαφ.Ο Φετσης τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: I' m sorry. What is Fountas? Αδερφέ, άλλο πράμα θέλει για δεύτερο επιθετικό αλλά πού να το πάρουν χαμπάρι οι μυρωδιάδες; Και το έχουμε, αλλά δεν το βλέπουν.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, που τέτοιος είναι - πάντα ήταν - ο Δέλλας.
    Άντε, τον κάναμε και προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βιαζεσε μου φενετε να βγαλεις συμπερασμα,δεν ειπα οτι ειναι αλλα μπορει να γινει,μπροστα στους πιτσιρικαδες φανταζει σαν ηρωας,ας ειναι καλα το τιμημενο.Αλλα εχει και επιβλητικοτητα,τον βλεπουν οι περισσοτεροι απο χαμηλα οπως και να χει.Εν ολιγοις το χει.Ο μεν Φουντας εαν πεσει σε καλα προπονητικα χερια μπορει να γινει οτι καλυτερο διαθετει σημερα το ελληνικο ποδοσφαιρο.Θα δειξει..
    Εχω να παω αρκετα χρονια στο γηπεδο(απο το 96) αλλα την Κυριακη θα ειμαι μεσα και δεν φτανει μονο αυτο αλλα πηγα και απο τους πρωτους να παρω το εισητηριο.Το φωναζε η καρδια μου πως γινοταν να λειψω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας13 Απριλίου, 2013 01:28

    Και η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το να είσαι ακόλουθος του-συγκεκριμένου- κομμουνισμού, είσα αυτόματα και αντιφασίστας και όλα τα αντί. Ενώ ο κομμουνισμός κε συστάσεως, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την δημοκρατία,μηδέ την αναγνωρίζει.
    Τώρα αν αναρωτιέται κανείς πως γίνεται να συμμετέχει στον καταραμένο αστικο κοινοβουλευτισμο, ένα κόμμα που ζητά την ανατροπή του,που "δεν λερωνει τα χέρια του με την εξουσια" αλλά και απ΄την άλλη έχει υπογράψει,επίσημα, πλήρη συμόρφωση σε αυτήν, ρωτήστε την Παπαρήγα που έχει και i-pad.

    Είπαμε. Πλύντήριο μεγάλο ο ψευδοκομμουνισμός. Ολοι εκει μέσα ξεπλένουν τα κρίματα τους και βγαίνουν έτοιμοι και λευκοί για νεες "περιπέτειες".
    Μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι, κόβεις ένα καλό μηνιάτικο κρατικό,σαν "αγωνιστής"ασφαλώς και κουτσα-κούτσα ίσα που έφτασες στα χρόνια της σύνταξης. Μήνας μπαινει μηνας βγαίνει και άσε τον άλλον τον μαλάκα με τα πλακάτ και τις ντουντούκες η τον ντενεκέ την κόλλα στο δρόμο να φωνάζει, να αφισσοκολέι να κάνει την διαδρομή Ομόνοια-Αμερικάνικη πρεσβεία, κουζίνα-σαλόνι και να περιμένει την επανάσταση.
    Είδατε τι ωραία που συμπλέουν ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης με την Δαμανάκη και την Ρεπούση; Στην ίδια βάρκα όλοι.
    Κάτσε εσύ και ψήφιζε κορόιδο και μοιράσου στα καφενεία.

    Οι διαχειρηστές της μετριότητας, μας καλούν στον μεγάλο αγώνα "για να σωθούν τα πάντα". Ιστορία,όνομα,φανέλα φήμη, περιουσία, γυναικόπαιδα,αμπέλια χωράφια κλπ.
    Αντε να δούμε.
    Σαν την Ελλάδα που πλέον-μετά τις απανωτές ξευτύλες και ντροπές, "σώθηκε" και "ξανάγινε" ισότιμο μέλος με τους "εταίρους".

    Το ανέκδοτο της ημέρας:

    Ένας πολύ ντροπαλός τύπος πάει σε ένα μπαρ. Εκεί, βλέπει μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Μετά από καμιά ώρα, βρίσκει το θάρρος να την πλησιάσει και την ρωτά:
    - Μήπως... θα ήθελες να συζητήσουμε λιγάκι;
    Αυτή, απαντά φωνάζοντας με όλη της τη δύναμη:
    - Όχι, αποκλείεται να κοιμηθώ μαζί σου απόψε!
    Όλοι στο μπαρ τους κοιτούν επίμονα. Φυσικά, ο τύπος τα έχει χάσει, νιώθει πολύ άσχημα και γυρνά σιγά-σιγά στη θέση του. Μετά από λίγο, η κοπέλα τον πλησιάζει και του ζητά συγνώμη. Του χαμογελά και του λέει:
    - Με συγχωρείς για νωρίτερα. Βλέπεις, είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας στο τελευταίο έτος και μελετώ πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν νιώθουν αμήχανα.
    Και εκείνος απαντά, φωνάζοντας:
    - Τι εννοείς εκατό χιλιάρικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχει δικιο ο Στηβεν .. σε αυτο το παιχνιδι θελει Ρικκα στα χαφ και Κατσικοκερη στην επιθεση διπλα στον Πετροπουλο..βαρεθηκε ο Πετροπουλος να παιζει ξυλο μονος του μπροστα..πρεπει καποιος να κανει την βρωμικη δουλεια για αυτον..καποιος να κοντραρει τα μπακ και να τα κουρασει στην κοντρα, στο ξυλο και στο τρεξιμο...αλλωστε σε πολεμο παμε και οχι σε δεξιωση..

    υ.γ λεω κατι εδω γιατι ο Κετσετζογλου στο καθολου φασιστικο 365 δεν θελει να γραφτει κατι που ισως θιξει το πεταλο της οριτζιναλ..
    σε 2 προηγουμενα παιχνιδια με πολυ κοσμο στο πεταλο μπαινανε οπως παντα αρκετοι τζαμπατζηδες..το λεω γιατι ημουν και εγω εκει..το θεμα ειναι οτι καποιες στιγμες υπηρξε τετοιος συνωστισμος και τετοια πιεση στις σκαλες που λιγο ελειψε καποιοι να χασουν την ισορροπια τους..μιλαμε για το πεταλο που η οριτζιναλ μοιραζε χαρτακια στην αρχη της χρονιας οτι δεν θα ανεχτει τζαμπατζηδες..χαιρετε.

    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚΑΡΑ..ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ( και μονο που το γραφω με πιανει η καρδια μου )..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΙΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ
    (OZZY) ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....
    MONO AEK ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ανώνυμο: Εντάξει μωρέ, ποδοσφαιροκουβέντα για αγχολυτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΩΣΤΟΣ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MIAΣ KAI ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ,ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΝΙΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ?
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ: Ό,τι μπορούσε να γίνει παρασκηνιακά, έχει γίνει. Από κει και πέρα, κάτι πρέπει να γίνει και παικτικά. Πάντως αδερφέ, μην ξεχνάς οτι υπάρχει κι άλλο ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: Να μην φοβάσαι τίποτα. " Ο φόβος είναι θηλειά στο λαιμό. "
    Η ΑΕΚ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Και δεν τραβάω κορώνες. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 89 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΑΥΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ( Επίκουρος ).
    Όπως δεν διαγράφεται και το συναίσθημα και οι θύμησες από κάποια γκόμενα στην οποίαν " έγραψες ". Δεν πάει νάχει ό,τι της προέκυψε !΅Εσένα θυμάται.
    Δεν ξέρω σε τι ηλικία είσαι, αλλά αν είσαι ελαφρώς μεγαλύτερος, θα δεις τι θα σου τύχει από τους παιδικούς έρωτες.
    ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
    Και πάω με τον παλμό σου, και κόντρα σε ό,τι πιστεύω για τα λαμόγια που μας φέρανε εδώ ΚΑΙ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ.
    ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΥΡΙΟ.
    ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ, την συμπαθέστατη ομάδα της Θράκης ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΘΕΑΜΑ Ή ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο γαρατζέος13 Απριλίου, 2013 17:42

    @steven και ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: Ακόμα και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ κλείνουν με "O σύλλογος που γεννήθηκε σαν σήμερα μέσα από τις στάχτες της Μικρασιατικής Καταστροφής και γιγαντώθηκε παρά τους πολέμους, τις δικτατορίες και τις ατυχίες που τον χτύπησαν δεν γίνεται να υποβιβαστεί, δεν γίνεται να μη γιορτάσει τα 90 του χρόνια στη φυσική του θέση."
    Δεν κατάλαβα δηλαδή...ποιά είναι η φυσική του θέση?

    Χρεωμένος μέχρι τα μπούνια?
    διαλυμένος αγωνιστικά με αποδυτήρια εμπάτε σκύλοι αλέστε?
    έρμαιο ενός άεργου καισαρόπαπα κι ενός γιαουρτά? αδειοδοτημένος "ευγενική χορηγία" του χάπια διαδόχου του θείου?
    1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού?
    με γήπεδο γκρεμισμένο?

    Και όλα αυτά απλά καταλήγουν στο "ματς της ιστορίας" της ΠΑΕ?
    Δηλαδή όταν παίζαμε με τις Ρεάλ και τις QPR, όταν παίζαμε το 89 το γαύρο για πρωτάθλημα κλπ κλπ αυτά τι ήταν?

    Ε ρε ματσούκι και καρπαζιά που πρέπει να πέσει στα λαμόγια και τους άσχετους που έχουν σε παρασιτική ομηρεία την ΠΑΕ...και μετά φυλάκα. Οπότε, πάμε τώρα για το ματς της ιστορίας μας (εύχομαι ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ να κερδίσουμε) και μετά όλο και κάνας βιντιάδης θα "σκεφτεί να δραστηριοποιηθεί" όλο και κανένα σήριαλ εκστρατείας πειθούς στον Δέλλα να παραμέινει θα καταγράφεται από την ψ-Ώρα, όλο και κάνα μπλουζάκι με σβάστικα θα βάλει το κατίδι και μ' αυτά κι αυτά, από ανάσταση θα ποιάσουμε κοίμηση (ημερολογιακά της Θεοτόκου, αλλά και του ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚτζή). Σα γνήσιοι Σίσσυφοι, πιάνουμε Σεπτέμβρη και πάμε πάλιιιι....ελπίδες για nouvelle vague, πλέη ώφ, μετά για παραμονή και άπαντα τα λαμόγια να αλωνίζουν στις Μυκόνους, τις Γλυφάδες και τα Λονδίνα με τα 180+ μύρια σε οφσόρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή