Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

K K K 1

Με ευγενική χορηγία του ταχυδρομείου μου. Άνευ σχολίων.

*************************************************************************************************************



From: G. Kintis
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: KonstantinosKetsetzoglou

Σφηνάκια 10/1/2013 «Στηρίζω με τα μπούνια τις αποκαλύψεις σου»
Σφηνάκια 2/4/2013 «Η άλλη υπόθεση σίγουρα θα δικαστεί στο πταισματοδικείο που οι ποινές που μπορεί να επιβάλει είναι μέχρι ένα μήνα κράτηση ή πρόστιμο. Προβλέπω κανένα πρόστιμο επειδή δεν έγινε συνέλευση και δεν κατατέθηκε ισολογισμός.»
Κώστα βλέπω ότι μετά την έδρα του φορολογικού δικαίου, έβαλες πλώρη και για την έδρα της ποινικής δικονομίας—και εις ανώτερα. Όλα για την ΑΕΚ. Και στην υπηρεσία της αλήθειας, πάντα.
Θα μου επιτρέψεις, ελπίζω, να συμπαρασταθώ στον αγώνα σου αυτό, υποδεικνύοντάς σου κάποια λαθάκια: το ότι η προκαταρκτική εξέταση για κακουργήματα εκτελείται από πταισματοδίκη, ο οποίος απλώς παίρνει καταθέσεις, δε σημαίνει ότι πρόκειται για πταίσμα, ούτε ότι θα δικάσει κιόλας την υπόθεση ο πταισματοδίκης. Ιδού και η σχετική σελίδα από το site του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Όταν με το καλό εκδικαστεί η υπόθεση, θα πάει στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων (που θα δικάσει σε πρώτο βαθμό—αυτά είναι λίγο πιο προχωρημένα, θα τα κάνεις ίσως στο επόμενο εξάμηνο).
Όπως θα δεις, η πταισματοδίκης έχει πάρει την υπόθεση από 18/12 και μπορεί να την είχε επιστρέψει ήδη στην εισαγγελία αν κάποιοι μάρτυρες είχαν προσέλθει να καταθέσουν—ξέρεις τώρα, κάποιοι που αλλού τους καλούν και δεν πάνε κι αλλού «προσέρχονται αυτοβούλως για να βοηθήσουν τη δικαιοσύνη στο έργο της». Ή κάποιοι άλλοι που είναι αγνώστου διαμονής, σαν τους οικονομικούς διευθυντές της ΠΑΕ και του GroupEleven.
Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη:
Η αλλαγή στη στάση σου οφείλεται στο γεγονός ότι στο μεταξύ, εκτός από φορολογικό και ποινική δικονομία, μελέτησες και ποινικό ρε μπαγάσα;  Ή μήπως έμαθες που κατέληξαν τα αποθέματα των €5,6 εκ. όπως και τα χρήματα που έδινε στην Empire η ΠΑΕ, χωρίς οι υπόλοιποι να ξέρουμε τι απέγιναν; Αν ξέρεις κάτι που οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε, βάσει του οποίου κατέληξες ότι δεν υπάρχει τίποτε ύποπτο, γιατί δεν το λες δημόσια; Δε χρειάζεται καν να σε προτείνω για μάρτυρα--μπορείς να παρουσιαστείς και αυτοβούλως στην πταισματοδίκη Νέας Ιωνίας (Λεωφ. Ηρακλείου 269, 2ος όροφος).  Μια και καθυστέρησε να πάει ο Ντέμης, τώρα που γίνατε φίλοι μπορείτε να πάτε και μαζί-- ίσως σου εξηγήσει στο δρόμο από πού μάθαινα αυτά που έλεγα για σένα, οπότε μπορεί να λυθεί και η μεταξύ μας παρεξήγηση.
Πάντως, αν εσύ με τη βαθειά γνώση σου του ποινικού δικαίου «προβλέπεις κανένα πρόστιμο» ως κατάληξη της μήνυσης μου, εμένα θα μου επιτρέψεις να προβλέψω ότι κάποιοι θα προσέλθουν αυτοβούλως να βοηθήσουν τη δικαιοσύνη, ακόμη κι αν τους εμποδίζουν λίγο οι χειροπέδες. Ίσως παραμείνουν κι ένα διάστημα, ώστε να βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά. Για να δούμε ρε συ Κώστα, ποιος ξέρει καλύτερο ποινικό… 
Γιώργος
Υ.Γ. Δεν ήξερα ότι είστε ομόσταυλοι με το Gazzetta (http://www.linkedin.com/company/liquid-media-ltd)
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΡΟΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΜΗΝΥΣΗΣ :     Γ / 2012 / 3850
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ :     
ΜΗΝΥΤΗΣ :      Κ.Γ.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ :             Α.Σ., Γ.Χ., Δ.Μ., Θ.Ν., Κ.Δ., Κ.Θ., Κ.Κ., Ν.Ν., Π.Β., Π.Π.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ :

ΕΝΕΡΓΕΙΑ       ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ          ΗΜ/ΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ           ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ     ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 18/12/2012                              _______________________________________________________________
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΣΑ


From: KonstantinosKetsetzoglou
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: "G. Kintis"

X
αίρομαιπουημήνυσησουπάεικαλάκιευχαριστώγιατηνδιόρθωση. Θα αναφέρω αυτά που γράφεις στο σημερινό μου άρθρο. Συνέχισε το έργο σου. Οσο για τα υπονοούμενα που αναφέρεις συνέχεια για μένα και τον Ντέμη αν θέλεις φέρσου λίγο πιο αντρικά και γράψε τι εννοείς ή στείλε μου τα μέιλ που φαντάζομαι θα έχεις κρατήσει από τις μεταξύ σας συζητήσεις για να καταλάβω τι εννοείς. 
Κ.Κ
Υ.Γ: Ευχαριστώ για το λινκ του Λίνκεντιν. Ειλικρινά δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό γιατί δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ, από ότι γνωρίζω,  καμία ιδιοκτησιακή σχέση με το Γκαζέτα εκτός αν με την λέξη ομόσταυλος εννοείς κάτι άλλο. Αλλού ανήκει το σάιτ και καμία σχέση δεν έχει με το γκαζέτα ή με την εταιρία που βλέπω στο λινκ μπορείς να ρωτήσεις για αυτό και τον Σαμπράκο, αν ήμασταν στα ίδια γραφεία θα με είχε δει. Αρκετά παλιά υπήρχε μια συνεργασία στο εμπορικό κομμάτι και μόνο, από ότι γνωρίζω και πάλι, και προφανώς κάποιος το έγραψε και θα είχε ξεχαστεί εκεί. Αν αυτό εννοείς με το ομόσταυλος οκ. Καλά που μου το είπες για να τους πω να το διορθώσουν μην την πατήσει και κανείς άλλος σαν και σένα. 



From: G. Kintis
Date: 2013/4/3
Subject: Re: Προς κ. Κώστα Κετσεντζόγλου
To: KonstantinosKetsetzoglou

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν έχω κάτι να κρύψω. Νόμιζα απλώς ότι αφού στηρίζεις πια τον Ντέμη, γνώριζες το θέμα κι είχαν δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις. Να μιλήσουμε ανοιχτά λοιπόν, κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει mail. Θυμάμαι απλώς ότι ο Ντέμης αναρωτιόταν πώς μπορεί να έχει Cherokee (μπορεί να κάνω λάθος ως προς τον ακριβή τύπο του αυτοκινήτου γιατί πάνε χρόνια, πάντως κάτι ακριβό) ένας απλός δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα σε άθλια οικονομική κατάσταση, που πούλαγε ελάχιστα φύλλα. Προσωπικά δεν ήξερα καν τι αυτοκίνητο έχεις--οπότε απλώς επαναλάμβανα σε διάφορους την απορία του Ντέμη. Προφανώς έκανα λάθος που επαναλάμβανα άκριτα αυτό που έλεγε και ζητώ συγγνώμη αν σε αδίκησα. Θυμάσαι βέβαια ότι τότε είχα τυφλή εμπιστοσύνη στον Ντέμη και στην κρίση του.

Ευχαριστώ και για τη διευκρίνηση  για το LinkedIn και για τoGazzetta. Αλήθεια, ποιος έχει τώρα το aek365; Γιατί όπως είδα στο ΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 2221/28.3.2012 στις 14/2/2012 λύθηκε η εταιρεία με την επωνυμία «Κ. ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και διακριτικό τίτλο «αεκ 365». Νομίζω ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν οι αναγνώστες σου ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του site, αφού δεν είσαι πια εσύ (ούτε η LiquidMedia). Ποιος κόβει τιμολόγιο στον κ. Μενούνο, π.χ., ή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, που διαφημίζονται σήμερα στο aek365.gr (δες συνημμένο); Είδες πάντως ότι καμιά φορά αδικούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ; Μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν την option του Πετρόπουλου και το ΦΠΑ, αλλά ξέρουν πως να χρησιμοποιούν αποδοτικά τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουν.

Θα σε παρακαλέσω να δημοσιεύσεις αυτούσιες τόσο αυτή όσο και την προηγούμενη απάντησή μου. Δεν υπάρχει λόγος, νομίζω, να έχουμε τα ίδια: να προσπαθήσεις να λογοκρίνεις την απάντησή μου, να πρέπει δώσω το κείμενο αλλού και μετά να υποχρεωθείς να το δημοσιεύσεις αυτούσιο.

Γιώργος
************************************************************************************************************
                                         ( συνεχίζεται )

78 σχόλια:

  1. για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. χωρίς λογοκρισίες και σκουπιδάκια κάτω απτό χαλί. γενικώς. ότι έχετε στη φόρα. από παντού. Να καθαρίσει η ΑΕΚ δεν θέλουν? Ε, ας υπάρξει διαφάνεια και θα αποφασίσουμε στο τέλος, εμείς που έχουμε τη σκούπα τι θα "κατεβάσουμε" στον κάδο. Εδώ που φτάσαμε, θέλουμε αλήθειες. Αμάσητες. Θα τις μασήσουμε εμείς και ότι κρίνουμε εύγεστο θα το καταπιούμε, ότι έχει σαπίσει θα το φτύσουμε.

    Θα κρατήσουμε και κάτι. Αγνή αγάπη υπήρχε και θα υπάρχει πάντα στη φύση, στη ζωή μας, στον εαυτό μας. Ε, πρέπει να τη βρούμε όμως. Τώρα είναι η ευκαιρία. Μας φταίνε όλα. Ε, όχι. Κάτι δεν ήταν σάπιο. Για να γυρίσει σε ανηφόρα ο κατήφορος πρέπει να αλαφρύνουμε από τα σκουπίδια. Να η ευκαιρία.

    υγ1. Αν και δε συμφωνούσα πάντα με τις απόψεις σου, σε διάβαζα καθημερινά. Η αγνή αγάπη για την ΑΕΚ, χωρίς εισαγωγικά, ελπίζω να μας φτάσει μέχρι το θεό.


    υγ."έχω λογοκριθεί και εγώ στο 365."


    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ: Το σάπιο φαίνεται. Δεν χρειάζεται να το μασήσεις για να το φτύσεις.
    " Αγνή αγάπη..." με διαφημίσεις, δεν υφίσταται.
    Θέλουμε σαράντα μέρες για τον Θεό, απότι ξέρω από τα εκκλησιαστικά.
    Υγ. Εδώ δεν θα είχες λογοκριθεί. Πιστεύω να το έχεις καταλάβει. Φυσικά είναι πλέον αργά για όλους μας. Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και Πόλυς και "τσιμεντάς" και Θεμιστοκλης Νικολαίδης να σερβίρει καφέδες και "'άλλοι δυο επιχειρηματίες" και Αγιοστρατίτης για γήπεδο και και και ...
    Ρε τι γίνεται σε ένα 48ωρο. Οτι δεν έγινε. Μέχρι και οι "ΘανόπουλοΑδαμιδοΔημητρέλοι" ψάχνουν 3 μύρια να πληρώσουν το 44 ώστε με την πτωχευση - που την βλέπουν να έρχεται με φόρα, να μη χρωστα ο καθένας τους από 30 αλλά από 5 εκατομμύρια.
    Νοικοκυραίοι, όχι μαλακίες.
    Εχετε ακούσει το "τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος μου"; Αυτό ακριβώς.

    Το πιο πικάντικο της προηγούμενης ανάρτησης,είναι οι "ατάκες".
    "που είναι το μουνί με το στριγκ"... "μόνο πληρώνεσαι ρε, τι είσαι, πουτάνα στη Συγγρού"
    "που ε'ιναι ο τσιμεντάς να ρίξει τα μπετά του";
    Ρε να μην υπαρχει μια κάμερα, ένα κινητό εκει μέσα να καταγράψει τα πρακτικά να τα βλέπουμε σε μεγάλη οθόνη στις καφετέριες.

    Ο δε άλλος, που όπως αφήνει να εννοηθεί ο χαρτοπόλεμος των e-mals παραπάνω δεν είναι ιδιοκτήτης του "Ταμπάκος365", έκανε σχεδόν ολόκληρη την περιστροφή στην κωλοτούμπα και πλέον λέει: "βγήτε απ΄τις κρυψώνες και τελειώνετε ". Που το λέει; Σε αυτούς που στήριζε.Στους μπροστινους. Στους ΔημητρελοΑδαμιδοΘανόπουλους και Μρουσιανούς. Σε αυτούς που ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΜΕ ΚΟΖΩΝΙΔΕΣ,ΣΑΜΠΑΧΤΣΙΔΕΣ, ΞΕΝΙΑΔΗΔΕΣ, "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ", ΒΙΝΤΙΑΔΙΔΕΣ, και οτιδηποτε τέλος πάντων, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ.

    Ξαφνικα, ο "συνεπώνυμος του Μελισσανίδη, Ο "ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ365" βλέπει με βδελιγμία τους εώς χθες με κάθε τρόπο υποστηριζόμενους απο τον ίδιο.
    Μιλάμε για σαλίγγαρο.
    "Φυγετε" τους λέει. "Στα τσακίδια". "Πάρτε το αντίσκοινο σας γιατί έρχεται κανονική οικοδομή"
    Γιατι ρε "Κέτσε"; Αφου εκρεμει η εκδίκαση της υπόθεσης του Αρη. Μη βιάζεσαι. Και αν κερδίσουμε και μείνουμε κατηγορία; Να τους αδικήσουμε;

    Είθε να είναι η τελευταία κωλοτούμπα. Και από ότι προβλέπω, μάλλον θα προσγειωθείς με το κώλο στη φραγκοσυκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς καζαμία: Αγαπητέ καλησπέρα. Δεν ξέρω αν αναγνωρίσατε τα αρχικά σας παραπάνω, αλλά εγώ την ομόνοια και την σύμπνοια έτσι τις εννοώ. Μέχρι το θέρος, θα αναγνωρίσετε τα μεγέθη - αν θέλετε φέρτε και τον Βιντιάδη - τα οποία με χαλκά έμπροσθεν της οισοφαγικής κοιλότητος των, θα συμμαχήσουν. ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. Εγώ είμαι απλά ένα κανονικό ον της εξέδρας, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ.
    Θα συμμαχήσουν με αυτόν που θα προκαλεί αναβολές στα δικανικά.
    Εγώ απλά θα τα ξύνω στην εξέδρα μεστός ικανοποίησης για την αγωνία που θα πέφτει. Τα μεταξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς κώλους. Οπότε εγώ προτιμώ τα βαμβακερά. ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. ΕΓΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
    Έχω κάθε δικαίωμα σαν θεατής. Γι' αυτό πληρώνω. Για να βλέπω μαλάκες να μου φτειάχνουν την ελέυθερη ώρα μετά την δουλειά μου. Φυσικά γνωρίζω να κάνω κριτική και τα τιγράκια να τα ξανακάνω " ζαχαρένια ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χρήστο: Γιατί γίνονται τα πράματα γρήγορα; Διότι ακούσαμε τον ΚΚ, που είπε " να μην χαθεί ούτε λεπτό." Οπότε η κρεατομηχανή γιατί να αναπαύεται; Έχουμε βάρδιες πλέον και μοντατόρε για την συντήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για λιγους (και δεν το εννοώ καθόλου αλλαζονικά αυτό):
    -η επόμενη μέρα τού σοτου365 θα μοιάζει με αυτήν τού ΚΚΕ μετά το Πολυτεχνείο το 1973. Οπου τότε μέσω τής ΠΣΚ έβγαζε μιά κατάπτυστη ανακοίνωση καταδικάζοντας τούς καταληψίες ως "αντιδραστικά στοιχεία" (επειδή δεν τούς έλενχε) και στα χρόνια μετά καπηλεύτηκε και καπέλωσε το Πολυτεχνείο ενώ το πολέμησε ενόσω συνέβαινε.
    Ετσι θα είναι με το σότο365.
    Ενώ πάσαρε ντέμηδες σε άσπρα άλογα και μέχρι ακόμα και τώρα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να διατηρηθεί το γκοντό στο απυρόβλητο (είναι να γελάς και να κλαίς με το πόσο ξεφωνημένα το κάνει), ενώ έκανε μιά χαρά δουλίτσα προβάλλοντας, Κινεζους, Εσκιμώους, Τζαμαικανούς, Ρώσους, Γερμανικά fund, Κυπριους, Μπόμπ, την φυλή Αράκο τού Αμαζονίου καθώς και μιά εξωγήινη φυλή απ΄τον Σείριο πού θα έκτιζε γήπεδο στον γαλαξία Ανδρομέδα, όλους ως επερχόμενους καλπάζοντας "επενδυτές".
    Από κάτω μιά στρατιά από χαιβάνια με "όλε" και "μπράβο, ναι" και "γιούργια" και "πές μας κι άλλα" μέχρι τελευταία στιγμή, μέχρι δηλαδή πού υποβιβάστηκε η ομάδα και έκανε την εντυπωσιακή γυριστρούλα "πάμε για Γ" ενώ πριν "όσοι μιλάνε για Γ΄ δεν ξέρουν τι τούς γίνεται".
    Ε, τώρα λοιπόν, θα στηθεί κανονικά στην ουρά ως...εκπρόσωπος τής αναγέννησης το σοτο. Ελλάδα είμαστε.
    Αλλά:
    Scripta manen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς Yellow_Cruiser - τον Τούρκο μεγιστάνα ξέχασες.

    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχεις δίκιο ρε φίλε. Αλλά πού να τούς θυμάσαι όλους. Αφού κάθε 15 μέρες το Soto Central παρουσίαζε κι έναν καινούργιο. Και «ωωωωω» και «ναίίίί» τα πρόβατα από κάτω. Δοξασμένες μέρες τότε.

      Διαγραφή
    2. 2 βδομάδες είχαμε το δίλημμα, μη τυχών και τουρκέψει η ΑΕΚ. Το ότι η ΑΕΚ είχε πουστέψει από καιρό δεν μας ενοχλούσε.

      Αλέξανδρος

      Διαγραφή
    3. μη τυχών-->μη τυχόν εννοούσα

      Διαγραφή
    4. Βεβαια. Τρομος και φόβος μην μάς πάρουν οι Τούρκοι την ΑΕΚ μας. Καλά, το τι ΠΑΡΑΜΥΘΙ έχει πέσει αυτήν την εννιαετία δεν λέγεται και δεν ζωγραφίζεται. Ρε, ο Βαρώνος Μυνχάουζεν θα έκανε υποκλίσεις στο μεγαλείο τών ψεμμάτων τους. Αν ο Πινόκιο είχε πεί τόσα ψέμματα η μύτη του θα είχε φτάσει στον πλανήτη Κρόνο. Πλέον θα ανοίγουμε λεξικό και στην σελίδα με το λήμμα "ψέμα" θα έχει μιά φωτό με το παρεάκι.

      Ασε πού δημιουργήθηκαν και νέες λέξεις στην ελληνική γλώσσα:
      -γκοντό: πλάσμα διαστάσεων Ντάνι Ντε Βιτο (με παραπλήσιο ηθοποιικό ταλέντο) το οποίο ζεί σε βιότοπους λιμνών πού διαρκώς μεγαλώνουν...μικραίνοντας. Τρέφεται με σκουπίδια απ΄τον ΟΔΔΥ όπως οι γλάροι αλλά και με πρότυπα Αρσεναλ.

      Διαγραφή
  8. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΣΤΗΒΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μελισσανίδης σε Ντέμη: «Σε θέλω μαζί μου».ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ?
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αλλά εμένα μού θυμίζει αυτό πού έλεγε ένας λοχαγός μου πάνω στον Εβρο (11 γαμημένοι μήνες...) σε κάθε καινούργιο Δοκιμο πού έσκαγε επάνω με μετάθεση λόγω έλλειψης βύσματος κι αυτός:
      "...σε θέλω μαζί μου".
      Το οποίο ακολουθείτο συνήθως από:
      "...Δόκιμε, δε πάς μιά τρεχαλίτσα μέχρι το ΚΨΜ να φέρεις κανα φραπεδάκι να΄ούμε?".
      Λέμε τώρα.
      Μπορεί και να τον θέλει ως τραπεζάκι για να ακουμπάει το τασάκι.
      Πού να ξέρεις.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: Είπαμε, δεν ξέρει ποιός θα πάρει την γκαρνταρόμπα.

      Διαγραφή
    3. Προς Yellov_Cruiser: ρε άτιμε στον Έβρο έχεις κάνει; Γι' αυτό είχα ασφάλεια στη Λήμνο; Φύλαγες καλά μάλλον.
      " ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΤΙ ΛΕΩ ...."Είσαι μικρότερος. Εγώ σου πρόσφερα ασφάλεια πριν κι εσύ μετά.
      Ρε πού πάει το μυαλό μου;
      " Μανά μου όλα περνούνε και όλα γίνονται ξανά..." Σαββόπουλος με Μενιδιάτη; Ψάχνω το μέγεθος.

      Διαγραφή
    4. Βεβαίως στον Εβρο. Νέα Βύσσα, 4χλμ μακριά απ΄τα Τουρκικα σύνορα κι απ΄τούς 11 μηνες τούς 3 τούς έκανα σε προκεχωρημένο φυλάκιο (βλέπε: πάνω στα σύνορα, με τούς Τούρκους στα 200 μέτρα απόσταση -ήταν όμως γαμώ τα παιδιά).
      Σκέψου δηλαδή τι...βύσμα είχα.
      Αλλά δεν παραπονιέμαι γι΄αυτό, τρομερή εμπειρία ο Εβρος, μάθημα ζωής. Οπως όλα άλλωστε.
      Κι εσύ Λήμνο, ε?

      Διαγραφή
    5. Λ.Η.Μ.Ν.Ο.Σ. : Λάθος Ηταν Μάνα μου Να Ορκιστώ Στρατιώτης. 88 ΤΥΠΕΘ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ. Ξέρεις, εκεί που καταγράφονται οι νεκροί λόγω ληγμένων. Νομός Γκασμαδίας.
      Με ήθελε κοντά του ο υπολοχαγός μπας και γίνει καμιά δουλειά.
      Αν περιμένεις από τους μονιμάδες να πολεμήσουν, ψηφίζεις τσίπρα για ασφάλεια συνόρων.

      Διαγραφή
    6. Ψαγμένο το ακρώνυμο. Ειδες ρε Στήβεν, τοσο καιρό δώ μέσα όλα τα΄χουμε αναλύσει, τού κόσμου τίς μαλακίες έχουμε πεί, ιστορίες στρατού δεν είπαμε. Και ξέρεις, οι αβυσμάτωτες ιστορίες στρατού είναι ανευ αμφιβολίας κι οι καλύτερες.

      Διαγραφή
  10. Αυτό είναι που τρομάζει τον "κοντο". Το "σε θέλω μαζί μου"
    Να μην έχουμε και το γιουσουφάκι μας σαν ομάδα εξ Ανατολάς προερχόμενοι;

    Οπως έλεγε και ο Στάλιν μετα το φαί κατά το βραδυνό ουίσκυ με το πούρο,: "φωνάξτε μου την Ludmila ...την θέλω μαζί μου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ: Τον " ΣΑΜΠΑΝΤΖΗ " εκ του ΧΙΜΠΑΝΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο: Κάτσε βρε. Η Ωρα, σήμερα γράφει οτι υπάρχει σχέδιο υποδούλωσης και ξεπουλήματος. Μια μέρα μετά γράφει το " 100% είμαι μαζί σου." ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΜΑΣΤΕ;
    Υγ. Ο ιδιοκτήτης της Ωρας - ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΙΩΤΗ - είναι συμπαίκτης με τον σημερινό αντιπρόεδρο μας. ΣΕ ΠΟΚΕΡ. Λες να παίξουν τα χρέη της ΑΕΚ και να ξεχρεώουμε και να μείνουμε στην λίγδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο : Ανάποδα τα έγραψα για τον Γέρου. Πριν ήταν το 100%. Ε, μπερδεύτηκα κι εγώ με τόση πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Παιδες για πέστε μου. Η σταύρωση γιορτάζεται Τετάρτη ή Πέμπτη; Η ταφή ξέρω οτι είναι Παρασκευή. Για πέστε μου για τα άλλα μυστήρια - είναι compact και μπερδεύομαι- για να ξέρω πότε κλείνουμε.
    Για την Τρίτη μην μου πει κανείς. Ξέρω πότε πάω με πουτάνες για τον εξαγνισμό τους. Την ευλογία δίνω βρε πιστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Steven: Ναι κατάλαβα.
    Αλλώστε η "σωστή σειρά" δεν έχει καμιά σημασία, αφου έχουμε να κάνουμε με Αλμπάνιδες και έχουν βρει το φάρμακο δια πασαν νόσο και πάσα μαλακία.

    Πάλι καλά που δεν είδαμε γραμμένο το : "ΝΤΕΜΗΣ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ: ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ". Να ξεραθούμε τελείως.
    Είναι και μετριοπαθείς.

    Σωστός ο Αλέξανδρος. Εφοβόμασταν μη Τουρκέψουμε και τελικά πουστέψαμε.
    Εϊναι να μη μπλέξεις με εμπιστους και θεοσεβούμενους διαχειρηστές.
    Με Βενιζέλους και με Μπρουσιανούς.
    Που μάλλον το "Πιστεύω" μικροί στο κατηχητικό το διάβασαν κατά λάθος "Πουστεύω".
    Κάποιος πούστης είχε αλλάξει το "ιώτα".
    "Πουστεύω εις έναν θεόν..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Κατά πληροφορίες, που ψάχνω να τις διασταυρώσω, κάποιοι παράγγειλαν ΠΙΤΣΑ σήμερα. Ερωτηθέντες για τόπους διακοπών τα τελευταία χρόνια, αφού οι Κωστόπουλοι θα έπαιρναν κουπόνιον δώρου, απάντησαν:
    Μας άρεσε και η Βιλγαρία και η Ριμανία αλλά ωραία είναι και η Βιλιαγμένη. Έχει και η Ελλάδα τις πίτσες της όπως και να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο : Αυτά είναι Παλαιά Διαθήκη. Εκείνες οι πλάκες που ο μαλάκας τις ανέβασε στο βουνό για να τις δώσει. Λες και στους πρόποδες, δεν θα τις έπαιρνε κανείς.
    Εσύ μάλλον μιλάς για την Καινή Διαθήκη, που ρε πούστη μου, όλη η Ελλάδα έμαθε ορθογραφία αλλά ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΑ ΔΙΑΜΟΝΙΑ του Σωκράτη τα υποπτεύθηκε και τα γράφει με ΑΙ,άρα σου λέει του διαβόλου είναι , αλλά το άλλο δεν κατάλαβε ποτέ οτι ήταν ανορθόγραφο.
    Αύριο πάντως θα αγοράσω καινά υποδήματα δια τον υιόν μου. Περιττό να ρωτήσω τι θα με ρωτήσει. " Άρα πρέπει να πάμε αλλού να αγοράσουμε κορδόνια; " Τι θα απαντήσω;
    " Δεν θάχουν σόλλες αγάπη μου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: Νομίζω, ταυτοχρόνως αφικνίνται τα προϊόντα εκ τι καταστήματος.
    Τι έχει μείνει;
    Κάποιος που προσεκλήθη αλλά παρά το ταπεινόν της καταγωγής τι, θα μπορίσε ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥ ) να σώσει μεγέθη.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΙΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Σταύρωσης είναι Μ. Πέμπτη,κάθε χρόνο.
    Μ. Δευτέρα. Η Ακαρπη Συκιά (σας παρακαλώ...)
    Μ. Τρίτη. Των Δέκα -πρωην παρθένων. Θεμιστοκλής Στάυρος Θάνος, αδελφός Θάνου, Κούλης, "τσιμεντάς", Δ.Χ. κλπ.
    Μ Τετάρτη. Της Κασσιανής. (απλά μπορούμε να λέμε "της πουτάνας το μαγκάλι". "η "Χαμός στο ίσωμα".
    ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ( ολα τα καλά,γίνοται τη νύχτα.After)
    Μ Πέμπτη. Μυστικός Δέιπνος Η προδοσία του Ιούδα (μη κάνετε συνειρμους. Η μάλλον κάντε τους)
    Μ Παρασκευή: Η Σταύρωσης. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ.
    Τον "αριστερό" λιστή, τον Δ.Χ, πετάξτε τον στον Μητσοτάκη, που είναι δεμένος έξω απ΄το Σανχεντριν.
    Αποκαθίλωσης την αλλη μέρα το πρώι. Ε, τρείς μέρες στον σταυρό είναι πολλές. Και δεν έχουμε καιρό για χάσιμο.
    Μ Σάββατο. Η εις Αδου κάθοδος.
    Αντε και καλή μας Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ Η ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ; ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Εξομολόγηση γυναικός στον παπά του χωριού:
    - Πάτερ μου έχω πάει με τον άνδρα της γειτόνισσας.
    - Συγχωρεμένη.
    - Πάτερ έχω παέι με τον μανάβη του χωριού.
    - Συγχωρεμένη.
    - Πάτερ έχω πάει και με τον μπακάλη του χωριού.
    - Συγχωρεμένη.
    - Πάτερ, έχω πάει και με τον παπά του διπλανού χωριού.
    - Γιατί μωρή; Το χωριό σου δεν είχε παπά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Μεγάλη Τετάρτη είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αμαρτωλής γυναίκας, που μετανόησε, πίστεψε στο Χριστό και άλειψε τα πόδια του με μύρο. ANTE ΑΘΕΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ......ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ? ΑΝΤΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλώνω υπευθύνως Βουδιστής. Εμείς δεν γιορτάζουμε πάσχα και λοιπές μαλακίες. Γιορτάζουμε όμως το Κάμα Σούτρα.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: Οι γραφές μιλάνε για γλύψημο μόνο ποδιών;
      Δηλαδή αυτή, αν είχε γκόμενο τον Σόϊμπλε, θα έγλυφε ρόδες;
      Είσαι σίγουρος οτι ο Αλλος δεν έγινε ό,τι έγινε, λόγω μιας πίπας;
      Το μουνί σέρνει καράβι, σε ποιόν αιώνα ανακαλύφθηκε;

      Διαγραφή
  24. The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy My brothers. And you will know My name is the Lord when I lay My vengeance upon thee.

    Από το Pulp Fiction (στην γνωστή θρυλική σκηνή):
    -το οποίο πρέπει να γραφτεί σε πλακέττα έξω απ΄το καινούργιο γήπεδο με την διευκρίνηση ότι απευθύνεται σε ΑΕΚτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : Εγώ που είμαι αμαρτωλός , αλλά δεν θέλω συγχώρεση, πού να πιστέψω; Υπάρχει για μένα κάτι; Ο Καύλος παίζει; Τον πιστεύω τον πούστη. Ποία η συνέχεια του στα σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά το "αμάρτησα για το γήπεδο μου".
      Μάρθα Βούρτση.

      Διαγραφή
  26. http://www.youtube.com/watch?v=XRUi3QBEDcE
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Εν τω μεταξύ, αν γουστάρω μια γκόμενα από φωτογραφία, είμαι εικονολάτρης ή εικονοκλάστης; Όταν καταφέρω και την πηδήξω, αλλάζω αίρεση; ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΌΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ή έστω CNN ή BBC.
    Ρε ήταν χωρίς όπλο ο Τσετσένος; ΟΛΗ Η ΒΟΣΤΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ, θα είχαμε στείλει κι εμείς άνδρες της ομάδας Δίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Nαι, εκ παραδρομής και μπερδεύοντας τις "πόρνες" ,έγραψα για Μ Τετάρτη,ένω είναι Μ Τρίτη η Κασσιανή και Μ Τετάρτη η Μαγδάλω.
    (Που μεγάλωσε και αυτός ο Ιησούς; Σε μπουρδέλο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ GAME OF THRONES ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟ?
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Έτσι και πιούμε τα ποτά, εκεί είναι που δεν ηρεμούμε.
    Τα ίδια πάθαινε κι ο Μπουκόφσκι κι ο Ντοστογέφσκι. Τα ίδια έπαθε κι ο Λεβαντόφσκι χθες. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΤΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ. ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΗΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ?
      ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.....

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ;
      ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΩ:
      ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ; ΣΕ ΧΡΕΩΝΩ ΚΑΤΙ; ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ;
      ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .
      ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ;
      ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ;
      ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ;
      ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ;
      ΑΝΤΕ ΑΝΑΦΡΟΔΙΣΙΕ που σε νοιάζει πώς τα πίνω.

      Διαγραφή
  31. Ετοιμος και ο νόμος "fast τραck" για τις οικοδομικές άδειες.
    Ρε τι έγινε σήμερα.
    Μέχρι τα μεσάνυχτα, προκάνει να επιστρέψει τα λεφτά του κατοχικού δανείου πίσω ο Σόιμπλε;
    Ισα που θα βρει και την χαμένη του γκόμενα στην Πεντέλη και ο Δώνης, απόψε. Ψάχνει μήνες ο φουκαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Είπα κι εγώ. Τέτοιο λάθος να επιτελώ; Μέχρι Τρίτη δουλεύουμε, κι άρα.... Τετάρτη πάμε αλλοιώς. Πού να αλλάζεις συνήθειες τώρα; Κάθε Μεγάλη Τετάρτη, παίρναμε το αντιβιάγκρα, για να βάλουμε κι ένα λουλούδι. Εκεί που κάνουμε καμάκι στον επιτάφιο. Εντάξει, πιστοί πιστοί, αλλά άλλο πράμα αν κάνεις απιστία ΚΑΙ στον πεθαμένο αλλά ΚΑΙ στην σύζυγο που είσαι μαζί στην τελετή.
    ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
    ΕΙΣΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΣΕΠΤΗ Η ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΑΠΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ
    " ΜΟΙΡΟΦΟΡΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ", τους βαστάζους που τον πηδάνε, ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΚΑΒΛΏΝΕΙΣ;
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΕΠΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχω να γράψω πολλού μήνες αλλά πάντα σε διαβάζω!!! Νιώθω μια περηφάνεια και μια ικανοποίηση απόψε πως όλοι εδώ μέσα, με τον τρόπο μας, τα καταφέραμε!! Με μπροστάρη εσένα! να έχεις υγεία και να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς!

    ..η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμενα ρθει!!!! (Μανώλης Φάμελλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βλέπω μπλέξατε κι εσείς με τον Κιντή. Απλά για να μην μείνουν εντυπώσεις επιτρέψτε μου να δημοσιεύσω την απάντηση που δεν υπάρχει εδώ. Ευχαριστώ.

    Konstantinos Ketsetzoglou
    Μπράβο. Πολύ ωραίος τρόπος για να δυσφημίζετε έναν άνθρωπο με απορίες. Δεν γαμιέται. Αυτά σας έφαγαν κι όπως βλέπω σας τρώνε ακόμη. Οσον αφορά τις άλλες απορίες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαφημίζεται εντελώς δωρεάν όπως και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ από την πρώτη μέρα λειτουργίας. Ούτε καν ανταποδοτικά δεν μας διαφημίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ όπως έκανε παλιά με το αεκ βόις και τώρα με το ενωσι.γρ αλλά δεν πειράζει. Αν μπορώ να τους βοηθήσω το κάνω. Αν θες μπορείς να απευθύνεις το σχετικό ερώτημα και σε αυτούς για να το διασταυρώσεις. Οσο για το άλλο μπορείς να ρωτήσεις τον κύριο Μενούνο. Εχει στα χέρια του το νόμιμο παραστατικό. Από εκεί πέρα οι αναγνώστες κρίνουν αυτό που διαβάζουν. Το που ανήκει δεν είναι δικό τους θέμα αν τους ικανοποιεί το περιεχόμενο και από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική σχέση μαζί τους για να ξέρουν που πάνε τα λεφτά τους. Επίσης σου υπενθυμίζω ότι δεν άνηκε ποτέ στην λικουιντ το αεκ365.
    Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Steven: Παρασυμφωνώ.
    Το "παίξιμο" με τα Μεγαλοβδομαδιάτικα βλέματα στην εκκλησιά, είναι ένα από τα δύο που θυμάται κανείς από την όλη ιστορία. Το άλλο είναι η μάσα. Η βραδυνή με τη σούπα και η επόμενη με τον οβελία.
    Να κοιτάς τη νεοχήρα με τις βυζάρες και να κάνεις "πολύ άσχημους" συνειρμους με τα κεριά που κρατάει.
    Mέγας είσαι κύριε.

    Υ.Γ. Την Μ. Πέμπτη, έχει συνέντευξη στους "Φακέλους" ο Μητσοτάκης. Θα εξιστορίσει τα πραγματικά γεγονότα της Γεσθημανή. Σαν αυτόπτης. Ηταν ένας εκ των κοιμωμένων μαθητών. ΜΙΣΟκοιμώμενος. Με κασετοφωνάκι στο χέρι ήταν.
    Κατα τους θρύλους, εκείνος έπεισε τον Ισκαριώτη, να παραδώσει τον Ιησού. Αλλά όχι στους Ρωμαίους, παρά στους Ιουδαίους. Απλά,το έργο στράβωσε στη πορεία.
    Δεν τα βρήκαν στα ποσά.

    Πόσα δίνει; ρώτησε ο τωρινός μαθουσάλας τον Ιόύδα.
    - 30. Ακατέβατα.
    - Με τίποτα. Κάτι κρύβεις.
    - Μα την Παναγία.
    - Ποια είναι πάλι αυτή;
    - Γιατι δεν με πιστεύεις Αλ Γκαντέμ;
    - Με 30 σήμερα δεν "σταυρώνεις" ούτε γκόμενα. Οχι τον φερόμενο υιο του θεού. Θα πάω να βρω ο ίδιος τον Μπεν Γακιλ.
    Και πήγε. Κανόνισε να βγάλει μέρισμα και από τα 60 τελικά αργύρια, πήρε τα 30 από τον Ιουδα τον οποίο με κρυφή εντολή κρέμασε και είχε πάιξει και μονό αποδεκτό με απόδοση 10, ότι "μια μέρα,΄συντομα, αυτός ο ηλιθιος ο Ιούδας θα αυτοκτονίσει".

    Σαν να παίζεις δηλαδή, στο live,πρόκριση της Ντόρτμουντ με αυτογκολ του Κεντίρα στο ΄90 μέσα στο Μπερναμπέου, και να κερδίζεις.
    Μιλάμε για μεγάλη "κωλοφαρδία". Ολη την "τύχη" σε αυτόν την έδωσε ο θεός και σε μας περίσεψε μόνο η ατυχία.

    Το αποτέλεσμα ήταν να "επιστρέψει" στον Πατέρα του ο Ιησούς μια ώρα αρχύτερα και ικανοποιημένος ο Παλαιός των ημερών,να του χαρίσει μακροζωία. Τέτοια, που να φτάνει ως τις μέρες μας

    Εκέινος έριξε από δίπλα τις πόρνες και τους τελώνες.
    Εκείνος τον είχε απαγάγει και τον εψαχνε η Μαρία στα 12 του χρόνια. Τον πήγαινε να του πουλήσει τα νεφρά σε ένα κύκλωμα οργάνων που λυμάινονταν την περιοχή. Αλλά ο μικρός το έσκασε.
    Επανασυνδέθηκαν μετα 20 χρόνια, όντας Εκείνος δάσκαλος και ο άλλος διαπλεκόμενος με το Σανχεντρίν.

    Εχει και συνέχεια.
    Πιο μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιος είναι τούτος πάλι που παριστάνει τον "ketsetzoglou";
    Ρεεεε... Πάσχα έχουμε. Οχι απόκριες.
    Τράβα να ανάψεις κανένα κερί.
    Και μη φας λαγάνα με τη μαγειρίτσα. Θα γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΚΚ: Αγαπητέ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ.
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΠΛΕΞΙΜΟ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ 2004 ΑΦΟΥ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑ, υπάρχει από κάτω το
    " συνεχίζεται ", ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/3.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΞΑΝΑΛΕΩ : ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ " συνεχίζεται¨"
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ 500 ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ.
    ΕΧΩ ΣΤΟΑ ΕΔΩ, ΑΓΑΠΗΤΕ.
    ΑΡΑ ΘΑ ΔΙΑΚΑΙΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
    ΑΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ:
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. H μαγειρίτσα μου αρέσει σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Mε το μπλέξιμο εννοώ πως είσαστε κι εσείς παραλήπτης των μέιλ. Πολλοί τα πήραν, κανείς δεν τα δημοσίευσε. Επίσης επειδή είχε κοπεί περίεργα η συζήτηση (2-1) προσεθεσα την απάντηση για να γίνει το 2-2 ώστε να μην μείνει η εντύπωση. Δεν γνώριζα καν ότι είχατε και την απάντηση γιατί ο συνομιλητής μου αρέσκεται στις εντυπώσεις. Επίσης δεν σχολίασα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που γράφετε. Κάνετε την καύλα σας και με ωραίο, για τα δικά μου γούστα, τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΚΚ: Απλά τρώτε μαρούλια; Σηκώτι δεν βάζετε;
    Εν πάσει περιπτώσει, δεν έχω κάποιο θέμα. Φάτε την όπως θέλετε.
    ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΑΕΚ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ: Κλείνω, αν προλάβατε να το διαβάσετε.
    ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.
    υΓ. Πάντως όλα θα δημοσιευτούν, μην έχετε αμφιβολία. Δεν κατάλαβα απλά την βιασύνή σας. Προφανώς δεν με παρακολουθείτε επισταμένως και εν όψει θέρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΚΚ: Αγαπητέ το γνωρίζετε, οτι 12 σελίδες δεν αποτελούν κείμενο. Αποτελούν σήριαλ επιπέδου Φώσκολου.
    ΑΝ 12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΜΕΙΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ.
    " Τα πήραν πολλοί και κανείς δεν τα δημοσίευσε ". Οπότε; ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο " ΚΑΝΕΙΣ¨" ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ;
    ΜΙΝΙΜΟΥΜ Ο ΚΑΝΕΙΣ, ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ " ΚΑΝΕΙΣ "; ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΑΤΣΑ;
    ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ΅:
    ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΒΛΑΝΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εννοώ χωρίς λαγάνα. Για την μαγειρίτσα.
    ΥΓ: Συγνώμη αν σας προσέβαλα αλλά ειλικρινά δεν γνώριζα πως έχετε στα χέρια σας την απάντηση μου και απλά λόγω χώρου δεν δημοσιεύτηκε. Σας παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά απλά δεν γράφω συχνά. Νομίζω πάντως πως θα μείνετε στις επάλξεις, εννοώ και από εδώ. Και το εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. (Διακόπτουμε για διαφημίσεις, και εν συνεχεία ο κ. Κετσετζόγλου θα μάς μιλήσει σε αποκλειστικότητα για τον νέο επενδυτή στην ΑΕΚ πού προέρχεται απ΄την Μογκολία όπου και έχει μεγάλη αλυσίδα από φάρμες με τάρανδους και ξενοδοχεία-ιγκλού. Ολα αυτά λόγω κεκτημένης ταχύτητος φυσικά. Η έχεις πάρει το κολλάι η δεν το΄χεις.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επιστρέψαμε από τις διαφημίσεις.
    Θα σας διορθώσω. Οι νέοι επενδυτές θα είναι όλοι Ελληνες. Και θα είναι χιλιάδες. + ΕΝΑΣ. Καλό σας βράδυ. Ξημερώνει μια καλύτερη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ΚΚ: Αγαπητέ, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όμως σας διαβεβαιώ οτι η ΑΕΚ δεν χρειάζεται επάλξεις πλέον. Αφείστε που δεν υπάρχουν κιόλας. ΒΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αμήν. Καλό σας βράδυ
    Υ.Γ: Αν το επάλξεις φαίνεται βαρύγδουπο να το ονομάσω "σπίτι"σας. Υπάρχει μια μόνιμη ωραία παρέα με ενδιαφέρουσες απόψεις που διακινούνται ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δε θα σας χαρακτήριζα ρίψασπιν, κυρίως διότι γνωρίζω κάποια ζητήματα τα οποία άπτονται άλλων χώρων εκτός ΑΕΚ. Πλην όμως, οφείλω να σας καταστήσω σαφές ότι με την επιμονή σας τόσα χρόνια επιζητούσατε να λάβετε μέρος στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας και αυτό συνεκτιμήθηκε προτού σας απευθύνω την ευθεία πρόσκληση. Θέσατε εαυτόν εκτός, γεγονός που μου προκαλεί ένα είδος θυμηδίας, σκεπτόμενος ως επί το πλείστον τον ανένδοτο αγώνα του 2009 - και ομιλώ πρό Ραφήνας. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε περισσότερα, η χείρα βοηθείας δίδεται μία και μοναδική φορά. Μόνος επιλέξατε τη θέση σας και από κοινωνός των εξελίξεων αυτοπροσδιοριστήκατε ως ηττημένος και περιφρονημένος. Σε καμία περίπτωση δεν σας λογίζω ως τέτοιον, αντιθέτος είμαι από τους λίγους που ακόμη εκτιμούν ότι θα μπορούσατε να φανείτε χρήσιμος. Παρερμηνεύσατε και την αναφορά μου στην ταξική διαφορά, αλλά και επ'αυτού δεν σας αδικώ λόγω καταβολών. Δεν οφείλετε να αποδείξετε τίποτα, πιστέψτε με. Καθείς εφ'ω ετάχθη. Η κληρονομιά σας είναι οι γυιοί σας, τους οποίους φροντίσατε και να παιδεύσετε και να χαλυβδώσετε. Πληρώστε λοιπόν ως θεατής - όπως ο ίδιος λέτε - μεταδώστε στους οικείους σας το μικρόβιο της ΑΕΚ και αν θέλετε και ένα προσωπικό σχόλιο, πράττετε πολύ καλώς που αποσύρεστε και από τη δημόσια κριτική. Δεν έχετε να προσθέσετε τίποτε περισσότερο αφ'ης στιγμής και ο ίδιος ο (παλαιός) εντολέας σας αντιλήφθηκε την κατάσταση και άφησε στην άκρη τον παρορμητισμό και τη μη λελογισμένη πολιτική. Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και την οικογένειά σας και αφήστε τα μεγέθη που πάντοτε προνοούν για εσάς να φροντίσουν για τη διασκέδαση και το πάθος σας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα για τα οποία προεκλήθην και άπτονται της πραγμάτωσης του σχεδιασμού, σας απαντώ μέσω αποφθέγματος όπως αρέσκεστε κι εσείς: εκείνοι που έχουν γνώση δε μιλούν, διότι όσοι μιλούν δεν έχουν γνώση.

    Υ.Γ. Η προσωπική αλληλογραφία του Γιώργου με το δημοσιογράφο Κώστα Κετσεντζόγλου εκτιμώ πως δεν αφορά κανέναν αναγνώστη του χώρου. Ο δημοσιογράφος είναι ΑΕΚ, ο Γιώργος είναι sui generis. Και εδώ πραγματεύεστε τα περί την ΑΕΚ. Το εκλαμβάνω μόνον ως ένδειξη αβροφροσύνης έναντι ενός παλαιού συμμαθητή, αν και είστε μεγαλύτερος του Γιώργου. Σας εφιστώ την προσοχή όμως, διότι ο Γιώργος παρασύρεται πολλές φορές και αντιλαμβάνεται διαφορετικά ακόμη και τις απλούστερες κινήσεις και κάλλιστες προθέσεις.

    Σας χαιρετώ και σας εύχομαι πρωτίστως υγεία και κατόπιν ευδαιμονία και οικογενειακή γαλήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τελικά υπάρχει και άλλο "Νικολαίδης σε Μελισσανίδη: σε θέλω μαζί μου"
    Υπάρχει και το ""καζαμίας" σε Αβραμίδη: Σε θέλω μαζί μου".
    Ακου εκεί, "sui generis".
    Σιγά να μην είναι και πρωτοσύγκελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και τι έγινε σε 2 μέρες. Και τι δεν έγινε.
    Με μια "φήμη". Με μια συνάντηση "συγνώμης" και υποταγής στον Πειραιά.
    1) Τιθασεύτικε και μπήκε στη ραγα η πρωην παραφωνία που λέγοταν original, η οποία έδειρε και τον "Αρχηγό" για να φτάσει σε αυτόν τον στόχο.

    2) Εξαφανίστικε- με το στανιό η μη- ο παριστάνων των "Αρχηγό" των ατάκτων. Ο άνθρωπος-πληγή. Ο Χατζιχρήστος. Εγινε σκόνη.Αήρ.

    3) Συντάχθηκαν- με το χαλκά στη μύτη- οι -έως χθες πια- "α-μέτοχοι". Οι οποίοι τελικά θα το βάλουν το χέρι στην τσέπη, με συμβολή στην κατασκευή του γηπέδου.

    4)Ο Νικολάιδης, (ζώντας και αυτος υπό το μονιμο πια φόβο των ποινκών διώξεων) έβαλε την ποδιά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του αφεντικού.Μια σχέση ας πούμε Κουβέλη-Ακερμαν. Μια πιστή υπηρέτρια με "ένοχο παρελθόν"."Διαστημόπλοιο" ήθελε, "εκκλησιά" θα του προκύψει. ΟΔΔΥ ήθελε, σε "κάδο" διαχέιρησης Ιδιωτικού Υλικού" θα καταλήξει Δεν βαριέσαι. Κάθε μέρα όξω απ΄τη φυλακή,είναι μια υπέροχη μέρα.

    5) Κάθησαν στην ηλεκτρική καρέκλα της επικέιμενης και συνεχώς επικρέμουσας ποινικής δίωξης μετα συνεχους αναβολής οι μπροστινοι ΑδαμιδοΘανοπουλοΔημητρελοΚασνακιδοΜπρουσιανοί.
    Οι οποίοι από δω και μπρος θα ζουν μια ζωή αναμονής και στα κάρβουνα της Ευελπίδων.
    Και θα μαδάνε κάθε πρωι μια μαργαριτα αναρωτώμενοι: θα εκδικαστω- δεν θα εκδικαστώ...θα εκδικαστώ- δεν θα εκδικαστώ" και πάει λέγοντας.
    Υπολογίζεται ότι από ένα χωράφι μαργαρίτες θα χρειστούν ο καθένας.

    6) Το σύνολο του κόσμου των ΑΕΚτζίδων, επανιγυρίζουν σαν να ανεβήκαμε κατηγορία και ουχί σαν να πέσαμε.Θαύμα!
    Και οπως είχαμε πει σχεδόν όλοι εδώ, όταν επέλθει η αλλαγή με ένα γήπεδο και δυο πρωταθλήματα, κανείς δεν θα θυμάται τίποτα περι του ζοφερού παρελθόντος και της όποιας "τιγρομάχιας" που έλαβε χώρα τα τελευταία χρόνια εις τις τάξεις του ΑΕΚκόκοσμου.
    Πριν αλέκτωρ λαλίσει-κυριολεκτικά- πριν κάν μπει μπουλτνόζα και πριν συμμετάσχεις καν στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας, άπαντες έχουν πάρει χάπια απτην χαρά τους.
    Η καταστροφή έγινε "ανασταση", η "τραγωδία" και η "ξευτύλα" έγιναν όραμα και ελπίδα. Ξεροχύνουν όλοι λες και επήραμε το C.L.

    Ολοι όσοι θα συρθουν από τις εξελίξεις και θα "θελήσουν" να συμμετάσχουν στην νέα μέρα και έιχαν ήδη εμπλακέι στις παλιές κακές μέρες ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Με κάθε τρόπο,είτε με χρήμα, είτε με υποταγή, είτε με την εξαφάνηση.
    ( εδώ μέχρι και ο sui generis βλέπει την οδό της "σωτηρίας")
    Οποιος λέει το "ναι", θα σκουπίζει τα πόδια του στο χαλάκι και μπαίνοντας θα δίδει το αναθημα του. Την προσφορά του. Ο καθένας αυτό που μπορεί και αυτό που του ταιριάζει.

    "Δικτατορία"; Ε ναι. Την "δημοκρατία", την πολυσυλλεκτική,την πολυμετοχική, την παρείστικη,την εξ αντιπροσώπων και μπροστινών, την δοκιμάσαμε.
    Ωρα να κάνουμε και καμιά δουλειά.

    "δημοκρατικά" πτώχευσε η Ελλάδα, "δημοκρατικά" και η ΑΕΚ.
    Αναπόφευκτος λοιπόν ο "αντιδημοκρατικός" "χαλκάς" στη μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Καζαμία: Αγαπητέ αντεύχομαι κι ευχαριστώ. Χείραν βοηθείας απαιτεί η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή, υμείς και ουχί εγώ. Ορθώς είπατε δια την κληρονομίαν μου εν πλήρη αντιδιαστολή με εφέτας και ανακριτάς που είσονται δι υμάς. Νομίζω επίσης οτι ουδέποτε ζήτησα να συμμετάσχω σε κάποιον σχεδιασμό καθότι η προσέγγιση μου είναι αγωνιστική και διόλου ηττοπαθής. Επίσης να γνωρίζετε οτι και ως απλός θεατής είμαι αρκετός ΚΑΙ να έχω άποψη αλλά ΚΑΙ να μπουκάρω μέσα και να τα κάνω γης μαδιάμ.Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά οτι οποιοδήποτε βήμα χρειαστώ για να κράξω τον οιονδήποτε, είναι στην διάθεση μου. Τέλος να ξέρετε οτι ο " μογγόλος " θα χρειαστεί αυλή. Οπότε για δυό χρόνια, θάστε στα μέλια. Μετά, θα ψάχνετε γέφυρες πάλι με κάποιον που μπορεί να τον κρατήσει. Προς το παρόν λοιπόν απολαύστε τον πολύ δύσκολο σχεδιασμό μιας εραιστεχνικής ομάδας. Ελπίζω να πετύχετε στα ερασιτεχνικά αφού στα επαγγελματικά επίπεδα, αποδείξατε τι είστε.
    Υγ. Στον χώρο μου, εγώ κρίνω τι αφορά το κοινό και τι όχι. To Sui Generis ήταν από τα αγαπημένα μου μπαρ παλιά, όπισθεν Χίλτον. Νάστε καλά προσωπικώς και οικογενειακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στην παραπάνω αρίθμηση παρέβλεψα να συμπεριλάβω και τα ΑΕΚο ΜΜΕ. Ηλεκτρονικά και μη. Τα γνωστά.
    Περιτό να πούμε οτιδήποτε.
    Τα βλέπουμε στα πρωτοσέλιδα και τα μεγάλα γράμματα και τις φωτό-γίγαντες.
    Αργησαν,αλλα την ομπρλελα την αγόρασαν από τον πακιστανό στην ομόνοια. Μπορει και αν βρέξει...μπορεί και όχι.
    Με μερικές αναταράξεις, είναι αλήθεια, αφου το "λύκος στα προβατα" με το οποίο οι ίδιοι ζούσαν τόσαχρόνια και ταίζαν τον κοσμάκι, τους έπιασε στα πράσα.
    Το παραμύθι τελικά είχε δράκο. Αλλά αν εισαι καλή "κοκκινοσκουφίτσα" μπορεί να σου δώσει κάτι τα αποφάγια του.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ" ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πήγα για ύπνο κάποια στιγμή χτές, όντας πουντιασμένος κιόλας, γιατί βαρέθηκα να διαβάζω παπαριές (έχουν και τα βίτσια τα όρια τους).
    Πρός Κέτσε:
    -θα μπορούσες (κι ακόμα κι αυτό δεν είναι σίγουρο) να κερδίσεις κάποιους πόντους, να πάρεις πίσω δηλαδή κάποια απ΄την αξιοπιστία σου, ζητώντας απλά ένα συγγνώμη. Για ποιόν λόγο?
    Η συγγνώμη και η αξιοπιστία δεν θα αφορούσαν σε μένα η στο συνάφι μου, γάμησε με εμένα, ας πούμε ότι εγώ είμαι ο τρελλός τού χωριού πού λέγεται ΑΕΚ.
    Θα αφορούσε στο ίδιο το κοινό σου.
    Θα μού πείς απάιτησε κάτι τέτιο το κοινό σου? Ναί, κάποιοι (οι λιγότεροι ομολογουμένως) το απαίτησαν και τούς αγνόησες η τούς απαντούσες -και τούς απαντάς ακόμα- με υπεκφυγές και σουρρεαλιστικές απαντήσεις.
    Θές παραδειγματάκι για να μην μιλάμε αόριστα?
    Στα χτεσινά σφηνάκια, κάποιος νοματαίος σε ρωτάει ευθαρσώς "γιατί ρε φίλε ενώ μόλις πριν λίγες βδομάδες μάς έλεγες ότι ούτε για πλάκα δεν κάνουμε κουβέντα για Γ΄ Εθνική τώρα το γύρισες το τροπάριο?".
    Η απάντηση σου:
    "Γιατί πέσαμε".
    Πλάκα κάνουμε ρε φίλε, ημαρτον πιά. ΗΜΑΡΤΟΝ. Τι πά να πεί "γιατί πέσαμε" λές κι υπήρχε περίπτωση να ΜΗΝ πέφταμε ακόμα κι αν σώναμε την παρτίδα φέτος (πού ΑΥΤΟ κι αν θα ηταν καταστροφή το να μέναμε δηλαδή!). Δεν θα πέφταμε μέσω θαυματος η λαμογιάς φέτος? Θα πέφταμε τού χρόνου. Κι ασε τίς μαλακίτσες. Κάθε δευτερόλεπτο πού αυτή η καραχρεωμένη ΑΕΚ έμενε στην Σουπερ Λίγκα θα ηταν καταστροφή. Και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν υπήρχαν ουτε Βιντιάδηδες ούτε Αραβες κι ούτε Μελλισανίδηδες με τα Ιμαλάια από χρέη να περιμένουν γαμιώντας, βρε ο ίδιος ο Βασίλης Γκέιτς δεν θα αναλάμβανε τήν ΑΕΚ με τόσα χρωστούμενα στην Σουπερ Λιδγα, ποίος Βιντιάδης λοιπόν και ποιοί Κινέζοι και Τούρκοι πού θα μάς την...έκλεβαν τάχα μου και δήθεν μου?

    Οπότε τι βαθυστόχαστο νόημα έχει το (και καλά δηλαδή, διότι ξέρεις πολύ καλά τι έπαιζε και τι παίζει) "γιατί πέσαμε"???
    Εδώ, ακόμα δηλαδή και σ΄αυτό το κομμάτι πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Διότι ενώ τώρα έχεις πανηγυρίζεις για τίς εξελίξεις τών 2 τελευταίων ημερών και ΞΕΡΕΙΣ ότι μόνο έτσι μπορούσαν να συμβούν, με την πτώση κατηγοριών δηλαδή, κι ενώ συντηρούσες τήν γελοία θεωρία "Σούπερ Λίγκα πάση θυσία να΄ούμε" , πού είναι ρε φίλε ένα απλό συγγνώμη? Πού είναι έστω ένα απλό "έλεγα μαλακίες όπως όλοι λέμε στη ζωή μας ενίοτε" κι ας μην καλύπτει αυτό το εύρος τού τι συζητάμε.
    Ούτε αυτό?

    Ποιό ΑΕΚτζήδικο σάιτ σιγοντάρισε επί ΧΡΟΝΙΑ το παραμυθι με τούς καλπάζοντες επενδυτές πού έρχονται? Ο Στήβεν εδώ πέρα? Μήπως κάποιο άλλο σάιτ πού μού διαφεύγει? Ποιό ΑΕΚτζήδικο σάιτ σιγοντάρισε με λάιβ κάλυψη κιόλας την γραφικότητα τού θεμέλιου? να το προχωρήσω? Ειναι εύκολότατο.
    Η τωρινή σου στάση λοιπόν ποιά είναι? Οτι σφυρίζουμε αδιάφορα σαν να είχαμε πάντα την πρέπουσα στάση και ενωνόμαστε τώρα με τούς πανηγυρτζήδες εκ τού ασφαλούς?
    Ποιό είναι το "εκ τού ασφαλούς"?
    Το ασφαλές είναι ότι ΚΑΙ η ΑΕΚ όπως οποιοδήποτε γκρούπ ανθρώπων εμπεριέχει και ανθρώπους πού...δεν σκαμπάζουν και πολλά για να το πώ tres-κομψά.
    Ε, "τυνχάνει" αυτού τού είδους οι ΑΕΚτζήδες (πού κοινωνιολογικά μιλώντας, αντιπροσωπεύουν και τον μέσο Ελληνα σε όλη του την τραγικότητα) να συχνάζουν διαδυκτιακά σε ένα σάιτ. "Τυνχάνει" επίσης να έχουν κοντή μνήμη, να έχουν IQ τοστιέρας, να μπορείς να τούς λές άλλα την Τρίτη κι άλλα την Τετάρτη και να μην τρέχει μία.
    Αυτό ειναι το εκ τού ασφαλούς.
    Οχι όλοι. Τα hits τού σάιτ έχουν πέσει αισθητά, κι αυτό ελένχεται χαλαρά απ΄οποιονδήποτε έχει το know-how να το τσεκάρει (δεν είναι δα επιστήμη). Οπως και ο αριθμός τών σχολίων.

    Αλλά είπαμε. Εστω ένα συγγνώμη για τα παραπάνω, χώρια πού δεν είναι φυσικά ΜΟΝΟ αυτά. Οχι? Ούτε αυτό, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ξέχασα είδες. Οντας άνθρωπος κι εγώ. Το πιό γελοίο πράγμα πού εμένα προσωπικά -πάντα προσωπικά μιλάω- με προσέβαλλε ως ΑΕΚτζή ήταν οι επικήδειοι μετά τον υποβιβασμό με φόιντο στο το ΑΕΚόμετρο (στο βάθος κήπος).
      Και κλαψ-κλάψ και ένα ατέλειωτο κλαψομούνιασμα με τόνους ιστοριών λές και κηδεύαμε τον Καβάφη:
      -"...τότε πού γίναμε ΑΕΚ στην εποχή τού Μάυρου και τού Νικολούδη".....και "πάλι μιά μερα θα βγούμε απ΄τίς στάκτες μας".....και...."διότι ο δικέφαλος είναι και φοίνικας πού θα αναστηθεί"....κι άλλα τέτια μαρθαβούρτσικα και γελοία.
      Τι΄ναι αυτά ρε?
      Και μετά μιλάμε για διαφορετικότητες στο καπάκι?
      Πέσαμε. Εντάξει. Χαιρόμαστε? Οχι. Αλλά εκτός τού ότι ήταν ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΓΡΑΜΈΝΟ να πέσουμε είναι -όπως και αποδείκτηκε, πρός το παρόν- μιά χρυσή ευκαιρία να καθαρίσουμε την βοθρίλα πού μάς εφτασε στο σημείο να πέσουμε, να γίνει ένα σοβαρό reset, να στηθούν οι βάσεις ώστε να μην ξαναφτάσουμε στο γελοίο αυτό σημείο. Μόνοι μας πέσαμε. δεν μάς ρίξανε και να κοπούν τα παραμύθια με τούς Τριτσώνηδες και τούς πολέμιους τής ΑΕΚ (πού όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά ΔΕΝ μάς έριξαν αυτοί!).
      Τα μεγέθη μάς εριξαν Καζαμία μου και συγγνώμη κιόλας αλλά με τούς κολλητούς σου έτσι μιλάς? Οταν είναι να κανονίσεις κάνα καφέ λές δηλαδή:
      "αγαπητέ Κώστα, ενθαρρυνόμενος απ΄τον αίθριον καιρό πού επικρατεί σήμερον στήν περιοχη τής Αττικής αλλά και εμπνευσμένος απ΄την μακροχρόνια φιλία μας πού χάνεται στα βάθη χιλιάδων πράγματι ημερών, σε καλώ σήμερα, ξέροντας ότι θα ανταποκριθείς στο κάλεσμα αυτό με την αξιοπρέπεια και τον ενθουσιασμό πού αρμόζει στην περίσταση, σε καλώ δια ένα φραπόγαλον κάτω απ΄το Θησείο ώστε καθώς θα απολαμβάνουμε το μεγαλείο τού Παρθενώνος απέναντι να νιώσουμε ταυτόχρονα το ιλλιγιώδες τρίπ τής καφείνης στίς φλέβες μας".

      Ελεος ρε, έχεις να πείς κι εσύ τη μαλακία σου όπως όλοι μας? Πέσ΄την σαν άνθρωπος κι όχι σαν πυροβολημένη μετάφραση τού Google.
      Αν και, τώρα πού το ξαναματασκέφτομαι, αν όντως μιλάς έτσι και στίς προσωπικές σου στιγμές θέλω πολύ να σε γνωρίσω.

      Διαγραφή
  53. Φίλε μου αν έχεις ανάγκη να σου ζητήσω συγνώμη επειδή ήθελα να μην υποβιβαστεί ποτέ αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν θα το κάνω. Σεβαστές οι παρατηρήσεις, σεβάσου κι εσύ την άποψη μου. Οσον αφορά τα χιτς του σάιτ σίγουρα κάποιος μπορεί να τα τσεκάρει αλλά αυτός επίσης σίγουρα δεν είσαι εσύ γιατί τα νούμερα σε καθημερινή βάση είναι 20% πάνω από τα συνηθισμένα εδώ και 15 μέρες πράγμα φυσιολογικό λόγω των εξελίξεων. Και πριν όμως μόνο πεσμένα δεν ήταν. Δεν το γράφω για να το παίξω μάγκας απλά για να μην έχεις λάθος αντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι εμένα! Αυτό το διευκρίνησα απ΄την αρχη κιόλας! Εγώ δεν θα την δεχόμουν αυτή τη συγγνώμη αλλά δεν θα μπορούσε εξ΄ορισμού να απευθυνθεί σε μένα: δεν αποτελώ το κοινό τού σάιτ κι υπάρχει προφανής λογός πού δεν αποτελώ το κοινό τού σάιτ, και εγώ και κάμποσοι άλλοι σαν εμένα.
      Και πάλι υπεκφεύγεις.
      Ούτε εγώ ήθελα να υποβιβαστεί η ΑΕΚ μιλώντας γενικώς και αορίστως και αφαιρετικώς (δηλαδή σε κάποιο ιδεατό σύμπαν όπου δεν υπάρχουν βουνά από χρέη, και δεν έχει βαρέσει πλήρη διάλυση η ομάδα ξευτυλιζόμενη πολύ χειρότερα στην Σούπερ Λιγδα απ΄ότι σε έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό).
      Ομως σ΄αυτη τη βάση μιλάμε, την αφαιρετική?
      Οχι, μιλάμε σε συγκεκριμένη πλατφόρμα, αυτήν πού όλοι ξέρουμε, αυτή τών χρεών πού είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ πλέον να πληρωθούν (το πουλάκι πέταξε το 2004) και αρα αν είμαστε ΑΕΚτζήδες και μάς ενδιαφέρει η ΑΕΚ κι όχι ο Ντέμης, η το θεμέλιο, η ο Ζηκος κι ο Δέλλας η σωτηρία περνάει απ΄τον υποβιβασμό.
      Εγώ λοιπόν ήθελα να υποβιβαστεί η ΑΕΚ για να ΣΩΘΕΙ γιατί μόνο έτσι μπορούσε να σωθεί.
      Εσύ ηθελες να μην υποβιβαστεί, γιατί?
      Για να περιφέρεται σαν κυράτσα τής πλατείας Βάθης με ξεκούμπωτη ρόμπα και τσόκαρα διαλαλώντας την πραμάτεια της και παρακαλώντας να φάει κάτω από 4 στα ετήσια μάτς με τον κωλόγαυρο?
      Γιατί να έμενε η ΑΕΚ στήν Σούπερ Λιγδα κατά την σεβαστή σου άποψη?
      Για να πεθαίνει κάθε μέρα κι από λίγο σαν τζάνκι?
      Για την ψευδαίσθηση τής "αξιοπρέπειας" τού είναι στην πρώτη κατηγορία?
      Εσύ πρώτος αφού έχεις δημόσιο και επιφανές βήμα θα έπρεπε να δεχεσαι ανοικτά ότι η σωτηρία ΔΕΝ περνάει μέσα απ΄την Σουπερ Λιγδα κι όχι να συντηρείς την γραφικότητα τού θεμέλιου.
      Οι απόψεις παρεπιπτόντως δεν είναι για να τίς σεβόμαστε, είναι για να τίς θέτουμε σε αντιπαράθεση ψάχνοντας την κοινή και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ λύση αφού εγώ κι εσύ είμαστε σε κοινό στρατόπεδο. Η δεν είμαστε?

      Διαγραφή
  54. Δεν ήθελα να υποβιβαστεί γιατί με πρόεδρο Ερτσο η Ανατολιωτάκη στην Γ Εθνική τα παιδιά θα άρχιζαν να διαλέγουν ομάδες από την Α Εθνική. Για αυτό φίλε μου. Εσύ αν ήξερες όλο αυτό που ουσιαστικά ανακοινώθηκε από χθες είχες εύκολη επιλογή. Εγώ καθόλου. Αν και να το ήξερα πάλι θα ήθελα να σωθεί η ομάδα. Γιατί έτσι. Οπως το λες. Για την ψευδαίσθηση της αξιοπρέπειας. Οσον αφορά το θεμέλιο το έχω κάψει εδώ και χρόνο και βάλε. Απορώ που είδες να το συντηρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος27 Απριλίου, 2013 13:39

      Ναι, ενώ με πρόεδρο δημητρέλο, θανόπουλο, αδαμίδι (ο αγαπημένος σου) και να είμαστε η ομάδα της σφαλίαρας της σούπερ λίγδας, παρακαλώντας το μαρινάκη για αναδιάρθρωση και τρώγοντας 7ρες από την τρούμπα και 4ρες από τα παραρτήματα, με το "μας έφησε ο έφορας να σφραγίσουμε εισητήρια" κλπ κλπ, τρελαθήκαμε να μετράμε νέους ΑΕΚτζήδες.

      Και πάνω απ όλα με μία ΜΠΟΧΑ μέσα στην ομάδα, με τα λαμόγια να τρώνε με χρυσά κουτάλια και να μας έχουν τρελάνει στο σότο.

      Μα καλά, μήπως μας μπέρδεψες λίγο με τοους πελάτες του σάιτ σου?

      Διαγραφή
  55. To συντηρούσες ΕΝΩ συνέβαινε και μάλιστα με λάιβ κάλυψη λες και λάβαινε μέρος τίποτα σοβαρό κι όχι η σούπερ-ντούπερ αποθέωση τής γραφικότητας. Το ότι το έχεις κάψει εδώ κι ένα χρόνο είναι προφανές, λέω τι στάση κράτησες ενώ συνέβαινε. (Για τον κυρ-Μιχάλη μιλάμε και τίς ψυχεδελικές του ιστορίες για τίς 600.000 οικογένειες για να μην ξεχνιόμαστε, μιά ιστορία δηλαδή πού ήταν αφορμή να φαγωθούν καμιά 40ριά δίπιττα και 8 πίτσες στο Γκράντ Μπριττάνια).

    Κοίτα δεν έχει γκρεμιστεί μόνο το γήπεδο τής ΑΕΚ, έχει γκρεμιστεί κι η αξιοπρέπεια της, κι ομίως με το γήπεδο πρέπει να ξανακτιστεί απ΄την αρχή. Ναί έτσι στεγνά και πικρά.
    Η αξιοπρέπεια αυτή γκρεμίστηκε με τα χαμένα βιβλία στούς στάβλους, με τα γήπεδα/διαστημόπλοια στον ΟΔΔΥ, με τίς λίμνες, με το "μόνη ποτέ δεν θα σ΄αφήσω" αλλά και βουτιά απ΄το καραβάκι το 2009 κι άντε γειά, με την διαρκή πανιωνιοποίηση εκ τών ΜΕΣΑ, η λίστα είναι ατέλειωτη.

    Και κάποιοι, για ΑΕΚτζήδες μιλάω, με ρωτάνε:
    "κάτσε ρε μάγκα, όταν είχες πρόεδρο τον Ψωμιάδη είχες αξιοπρέπεια δηλαδή?"
    Και απαντώ: ΟΧΙ.
    Γι αυτό και λέω, πάει πολύ πίσω η βαλίτσα.
    Γι΄αυτό και είναι ευκαιρία αυτό πού συνέβη.
    Λύτρωση ήταν ο υποβιβασμός.

    Υ.Γ. - ρε καζαμία, το έφαγα το φλασάκι τώρα στη συζήτηση με τον Κέτσε. Μήπως είσαι ο κυρ-Μιχάλης? Δεν είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος27 Απριλίου, 2013 13:47

      Όταν ο γκοντό "ξέχναγε" τα βιβλία της ΠΑΕ (κακούργημα αν δεν κάνω λάθος) στα υπόγεια του ΑΕΚ-shop, όταν μας έλεγε "τέλος η ΑΕΚ που ξέρατε, τώρα this is aek", όταν έβαζε την empire μέσα 6 μύρια με 80.000 μπλουζάκια ρίμπο(και πολλά άλλα) και η ΠΑΕ ΠΛΗΡΩΝΕ αντί να πάρει έστω και ευρώ από την εκμετάλλευση του σήματος (!!!!!!μοναδικοί στον κόσμο!!!!), ο κύριος γκετζετζόγλου τουμπεκί ψιλοκομένο. Ή μάλλον έβαζε και μιά φωτό του γκοντό να σκαρφαλώνει στα κάγκελα της σκεπαστής και δώωωωωσε μούφα στο λαό...με ολίγον από γλείψιμο σε έναν άεργο οπαδοπατέρα που έκανε ότι ήθελε την ομάδα για γαρνιτούρα...τι να μας πει ο κύριος γκετζετζόγλου ΤΩΡΑ...

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Γιώργη. Συμφωνώ (το ξέρεις άλλωστε) και καρα-επαυξάνω με πάθος.
      Εξού και το πιο ψαγμένο ανέκδοτο τής βδομάδας είναι "το γκοντό στηρίζει Μελισσανίδη".
      Ωχριούν οι Monty Pythons. Το γκοντό, αν όντως είμασταν "διαφορετικοί" δεν θα έπρεπε να έχει πλέον άδεια συνύπαρξης στον ίδιο γαλαξία με την ΑΕΚ. Αλλά είπαμε, κοντή μνήμη, IQ τοστιέρας.

      Διαγραφή
    3. Γειά σου (οτιδήποτε άλλο εκτός απο ΑΕΚ)365(αν είσαι εσύ)...δεν ξέρεις πόσο περήφανος είμαι που με μπλοκάρατε φίλε μου --- οι εχθροί της ΑΕΚ καλό είναι να φεύγουν σιγά σιγά(Γιαουρτάδες,Μπροστινοί,Οπαδοπατέρες,ΑΡΔ κλπ - συνείδηση έχεις???)
      Καλή ΕπΑνάσταση !!!
      ΝΙΚΟΛΑΣ

      Διαγραφή
  56. Ρε τι γελοίοι τύποι.
    Ακου λέει "αμα το ήξερα από την αρχή, θα είμουν θετικός"
    Βρε άμα ήταν γνωστό απ΄την αρχή, Η ΑΕΚ ΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ. "ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ"
    Γιατί νομίζεις δεν "έγινε γνωστό απ΄την αρχή";
    Μα για να εκτεθείτε τεμπελιδες της αγονης κοιλάδας. Για να βγείτε στο "σφυρί".

    Ποιός Ketσετζόγλου μωρέ; Ποιος είναι αυτός που απαντάει εξ αυτού; Εχει και δικηγόρο; Η "Αλέκα" του κοινοβουλίου; Ο Κοζώνοσαμπαχτσοπετιτοβιντιαδοξενιαδοπαραμυθατζης.
    Η "κόκα-κόλα" του ίντερνετ; Που πάει με όλα;

    Η "ψευδάισθηση της αξιοπρέπειας". ΑΛΛΑ και Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΗΔΗ Ο "ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ" -δηλαδή η αποφυγή του να γίνουμε Μακεδονικός!!- έφερε ουκ ολίγα χτυπήματα και σχόλια, που μετριώνται πλέον σε εκατοντάδες. Δηλαδή λεφτάκια.
    Δηλαδή "Μελισσανίδη είμαστε μαζί σου στη καινούρια μέρα".
    Δηλαδή,λέω εγώ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    Τα αποφάγια των νταβατζίδων. Αυτο είναι το καθημερινό μενού των "Κετσετζόγλιδων".

    Τελικά δεν μας είπες: Εχεις ακόμα φόβους μη γίνουμε Μακεδονικός, ή η Ποντιακή πούτσα που έρχεται, σου γκρέμισε τις αμφιβολίες;
    Να χαίρεσαι τον "eleven".Τον Θεμιστοκλή. Να του πάρεις μια ποδιά μπρος-πίσω, δώρο, γιατί καθώς θα σερβίρει καφέδες στα γραφεία εκεί στο Πειραιά, θα φαίνεται ο κώλος του.
    Oxι τίποτα άλλο, αλλα κυκλοφορούν και λιμενεργάτες Πακιστανοί εκει γύρω και θα τον ορέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Οι Πακιστανοί πάνε με ψηλές γυναίκες. Τον κοντό τι να τον κάνουν; Εκτός αν τον πουλήσουν σε κανά φανάρι για μπρελόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή