Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ENTE ( I )MOTEXNEIO

             Ε, πιστεύω οτι σήμερα διαπιστώσατε το πώς πέφτουν οι μάσκες. Των ντεμοτεχνείων μιλάω, που πλέον σαν τις χήρες δεν κρατιούνται. Στο διπλανό site λοιπόν, υπήρχε ο Θανόπουλος με τις χειροπέδες κάτω από το μπουφάν, τους δυό μυστικούς να τον συνοδεύουν από πίσω κι από κάτω φαρδειά πλατειά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ που ήταν copy paste με του κοντού με εξαίρεση την ηλικία και το ποσό που δεν πλήρωσε. Δηλαδή όλοι διώκονται για το ίδιο ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ αλλά ο Ντέμης είχε διαφορετική αντιμετώπιση. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ή μήπως κάνω λάθος; Αλλά και λάθος να κάνω, θέλω να μάθω από κάποιον γιατί δεν είπανε για τον κοντό οτι πήρε τριήμερη απολογία και γιατί δεν γράφτηκε η ανακοίνωση της αστυνομίας. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
               Φυσικά και δεν θα μείνω σε αυτά, που η δικαιοσύνη προς το παρόν τα χαρακτηρίζει πλημμελήματα. Και ίσως νάναι πλέον αφού ΟΤΑΝ Ο ΙΒΑΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ,  " άκου ηλίθιε, εγώ ήρθα για να μείνω εδώ. Και κρατάω κεφάλαια που θα επενδύσω. ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΚΙ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΫΛΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. ΟΠΟΤΕ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΑΡΤΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. "
             Αυτά φυσικά, πού να γραφούν; Στα τεφτέρια του Ντέμη, που σήμερα βρήκε άλλο ένα μικρό budget της τάξης των 3 - 4 μύριων ( ούτε σε αυτά δεν μπορούν να τα βρουν λες και μιλάνε για κουμπιά - όχι οτι τόσα κουμπιά βρίσκονται έυκολα ) κι έρχεται πάλι πίσω; Ή μήπως στην Ωρα, που δίνει άλλη μια μάχη για να κρατήσει στην ζωή την ΑΕΚ; Τότε γιατί ρε παιδιά δεν διανέμεται δωρεάν η φυλλάς; Όπως θα ρίξει μύρια ο Βιντιάδης με αμφίβολα αποτελέσματα, γιατί και η εφημερίδα δεν το πάει ηθικά για ένα διάστημα τουλάχιστον; Εκεί μέσα τι δουλεύουν; Γνήσιοι Αεκτζήδες ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ;
           Τάπα και τα παράπλευρα αλλά το μότο μας είναι ένα : Η ουσία. ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ZASTRO ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ. Σαν τις δυό χρήσεις που είχε χάσει κι ο Ντέμης. Και τα οποία συνοψίζονται στα πολύ απλά ( στην διάρκεια της προεδρικής θητείας του Βανδή ) :
           -  30/06/ 2005 ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΗ.
           -  30/06/2006  1.132.000 ΧΡΕΗ.
           -  30/06/2007  814.300 ΧΡΕΗ.
           -  30/06/2008  2.442.570 ΧΡΕΗ.
                           ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( στον ιδιωτικό τομέα, που εκεί είναι μια άλλη καταστροφή της ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ).
             Κι εκεί που ακόμα τα νούμερα είναι ας πούμε ελεγχόμενα και προς το παρόν δεν ιδρώνει το ντεμοτεχνείο, έρχεται και μια ρύθμιση εκείνου του μπούλη υπουργού Ορφανού - η 3606/2007 - στην οποίαν προσφεύγει η ΑΕΚ την 17/10/2007 και ρυθμίζει 6.900.000 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΕΗ ( δηλαδή μετά το 44 ) σε 120 δόσεις μέχρι το 2017.
             Εντάξει αδέρφια; Κι άρα κλείνοντας αυτά τα ψίχουλα συνοψίζω οτι η ΑΕΚ φεσώθηκε προς το δημόσιο με 2,5 + 6,9 - ( 0,5 Χ 9 = 450 χιλιάρικα) - αν δεχθούμε καλοπαροαίρετα οτι πληρώθηκαν δόσεις από τον Οκτώβρη μέχρι τον Ιούνη ) - ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 9 ΜΥΡΙΑ ΧΟΝΤΡΑ.
            Ξαναλέω, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Διότι υπάρχουν κι άλλα.
             Φυσικά τα χρέη αυτά είναι ρυθμισμένα κι άρα το πλημμέλημα καλά κρατεί. Κι επειδή δεν αφορούν κιόλας ΦΜΥ, ΙΚΑ, ΦΠΑ γίνεται ακόμα μικρότερο αν και η ουσία της υπόθεσης δεν αλλάζει καθόλου ( αυτό να το τονίσουμε ) : ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΧΡΕΗ, από την στιγμή που υπάρχει ρύθμιση , ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.
             Αλλά αυτά απασχολούν τα ελεγκτικά όργανα του μπουρδέλου που ζούμε καθώς και την δικαιοσύνη. ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΑ . ΠΟΙΑ;
                 -  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 9 ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και κύρια
                 -  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΠΑ, ΙΚΑ ΣΥΚΑ ΚΛΠ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;
                 ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ :
                 ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ.
                  ΑΥΤΑ, που είναι αποτέλεσμα των συναλλαγών με τον ιδιωτικό τομέα, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;
                 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ.
               ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
                ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ αν μπουκάρει ή Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, που όπως όλοι ξέρετε, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ.
                Ελπίζω να διαφωτίζω σιγά σιγά την κατάσταση, την οποίαν χειρίστηκε πολύ καλά ο Ντέμης φορτώνοντας τα χρέη του, ΚΑΙ προς το δημόσιο αλλά ΚΑΙ, προς τον ιδιωτικό τομέα, στους επόμενους. Γι' αυτό λοιπόν το site δίπλα μιλάει για " ηθικό χρέος " προς την ΑΕΚ. Αυτό ξέρετε πώς μεταφράζεται;
               " Εντάξει ρε τα κανονόνισες πολύ καλά. Δεν σε πιάνουνε. Αυτά που απόκτησες λόγω ΑΕΚ κράτα τα, αλλά γύρνα και κάτι τις πίσω. " Κι άλλα κρύβονται αλλά εντάξει, μην ασχοληθούμε και με συντάκτες του ευρώ για κανά ποτάκι.
                 Οπότε κλείνοντας - και δεν χρειάζονται ακόμα κι άλλα παραλειπόμενα - ρωτάω τα εξής: Αυτός ο άνθρωπος που αντικατοπτρίζεται στο πανό της οργάνωσης σαν " κοίτα πώς κατάντησες την ΑΕΚ ρε κοντέ ", έρχεται έξω από το δικαστήριο και μου μιλάει για σωτηρία της ΑΕΚ; Το ντεμοτεχνείο έχει την αποκλειστικότητα για μπατζετάκι 4 μύριων; Ένας τύπος που δεν έχει φορολογική ενημερότητα αλλά έχει εμπορικές συναλλαγές; Ένας άνθρωπος που είχε δηλώσει οτι " η πολιτεία είναι ανύπαρκτη " αλλά σήμερα δηλώνει οτι " η δικαιοσύνη κινείται προς την σωστή κατεύθυνση " ; ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
                  Πιστεύω πώς ναι. Όπως πλάκα κάνει κι ο αγαπητός Κετσέ ( δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ ), που δεν θέλει καμία δίκη. Στην οποίαν γνώμη του, συμφωνώ κι εγώ. Ε όχι και να ταϊζω τον οποιονδήποτε απατεώνα στην φυλακή. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ με εξαίρεση τον δολοφόνο. Δεν έμαθε νάναι τίμιος από την οικογένεια του αλλά και την παιδεία του. Θα τον θρέφω κιόλας ελπίζοντας οτι στα 40 ή στα 50 ή στα 60 του θα σωφρωνιστεί στην Τίρυνθα; Και μετά τον σωφρωνισμό, θα βγει να προσφέρει στην κοινωνία; Επειδή θα γράψει κανά βιβλίο;
                  Υγ1. Μην βιάζεστε. Κείμενο γράφουμε κι όχι διπλωματική εργασία. Και φυσικά θα συνεχίσουμε για όποιον καταλαβαίνει. Οι εξελίξεις είναι τρομερές όσο κι αν από αύριο θα παίξει η Γλυφάδα με καινούργια βιντιάδα.
                   Υγ2. Ταβέρνα προχθές : " Ο Βιντιάδης μπαίνει στην ΑΕΚ. " λέει ο ένας .
                         " Μα δεν έχει λεφτά. Πώς μπαίνει; " ρωτάει άνθρωπος από διπλανό τραπέζι.
                         " Έχει άκρες. " απαντάει ο άλλος.
                         Στην ταβέρνα δεν ήμουν αλλά πλέον τα άϋλα προχωράνε.
                    Υγ3. Και σε όλα αυτά που γράφω, να ξέρετε οτι υπάρχει ηθικός πόλεμος μέσα μου. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΑΜΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ.
                      { Δεν ξέρω πόσοι είδατε εκείνη την μαϊμού, τον Τσουκαλά του ΟΣΦΠ, να βαράει την φυσούνα στην αποβολή του Δώνη. }

5 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας03 Απριλίου, 2013 01:50

    Αυτό το Υ.Γ3 είναι όλο το ζουμί.
    Τέτοιες ώρες,τ'ετοια λόγια θα μου πεις. Εδώ καιγεται ο κώλος μας.

    Μετεφερε τις υποχρεώσεις του στο μέλλον,ώστε να τις πληρώσουν οι επόμενοι. ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ; ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ-ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ- ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.

    Αρα και η κοντή μαιμού, "τακτοποίησε" τις οφειλές του με "ρύθμηση" στην πλάτη των κατοπινών κορόιδων.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ- ΡΕ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝ ΟΧΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟ ΡΟΛΟ.
    Τι θα γίνει με τους κλητευθέντες προέδρους; Απλό: "κάποιο δικαστηριο,κάποια στιγμή στο μέλλον...αλλά και αυτό είναι πλημμέλημα...αλλα και το πλημμέλημα θα γίνει τελικά απλά ένα πρόστιμο...αλλά και το προστιμο τελικά θα έιναι μικρό...".
    Ετσι απλά. Νο προμπλεμ. Προχωράμε Σιμητικά, Πασοκικά,Κωστοπουλικά.
    Είναι ΑΛΛΟ να είσαι ΑΕΚ. Πραγματικά, ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    Γειά σου ρε γίγαντα.

    Να εξάρεις τις "ρυθμίσεις" των διασπαθισμένων χρημάτων ,-ωραια λέξη- να ετικετάρεις τις "φτιαξεις",να στρογγυλεύεις τις 'ετσι κι'αλλιώς αλγεινές εντυπώσεις των άχρηστων και λαμόγιων εκεί μέσα, να επαινείς τις μελλοντικές τακτοποιήσεις του ΝΤεμοτεχνείου, να χαιδεύεις τους υπευθύνους, να εγείρεσαι σε κάθε είδους έλεγχο,να υποβαθμίζεις τις κλητευσεις και τις προσαγωγές, να εύχεσαι να μη γίνει τίποτα, να παρακαλάς να πάνε όλα στον "πάγο", να σέρνεις ανύπαρκτα "θέματα" "επενδυτών" για μήνες, να κουκουλώνεις ότι πρεπει να ξεσκεπαστεί και να βάζεις κάτω απ΄το χαλί σαν κατινοπεθερά τα σκατα του γαμπρού.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΓΕΛΟΙΕ.

    Τέλος πάντων. Φεύγουμε απο εδώ. Μη τραβίξουμε καμιά χριστοπαναγία και γίνουμε αγενείς.

    Να κλέισω με κάτι ευχάριστο και ελπιδοφόρο: Ο Βασίλειος Κωστέτσος εφωτογραφήθει φορώντας κάτι σαν φουστανέλα μέσα στην Αγιά Σοφιά. Εσπασε το εμπάργκο. Ο πρώτος φουστανελάς, που πάτησε την γόβα του στα μάρμαρα της τρανής εκκλησιάς.
    Ράγισαν καρδιές και κολώνες.
    "ευτυχώς που πρόλαβα να φωτογραφηθώ,γιατί είμαι διάσημος και αμέσως με πηραν χαμπάρι".
    Κετσετζογλου, ανάρτησέ τον. Λίγη εκκλησιά, λίγη "μνήμη", λίγο σκέρτσο,μαζί με λίγο Βιντιάδη και Χάρις, θα την βγαλουμε και αυτή τη βδομάδα,μέχρι τον επόμενο "τελικό".
    Μετά,βάλε καμια φωτογραφία της Gazprom, της Google, του carfour, της General Motors, των Goodie's...
    Δεν μπορεί. Ολο και κάποιος θα μας λιμπιζεται..
    Που θα ξαναβρούν οι "επενδυτές" τέτοιες έτοιμες "ρυθμίσεις".
    Λαχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εξελίξεις θα είναι τρομερές, γράφεις. Το θέμα είναι να είναι τρομερές (όπως λέμε ΓΟΥΑΟΥ) και όχι τρομακτικές, γιατί κατά κει το κόβω το πράγμα. Μέσα στη βδομάδα περιμένω σήριαλ "ο Βιντιάδης ανησυχεί για την Κατάσταση στην Κύπρον γιατί έχει δεσμευμένα κεφάλαια σε Κυπριακές τράπεζες.
    Εγώ όμως θέλω να σου κάνω μια ερώτηση: αν βρεθούν οι ευλογημένοι φωτισμένοι νόες και αποφασίσουν να την φουντάρουν για να καθαρίζουμε από χρέη και παρεάκια, ο sugar την αναλαμβάνει από Γ Εθνική;;; ή θα το θεωρήσει πολύ υποτιμητικό;;; Και αν όχι αυτός, θα είναι το πακέτο ελκυστικό για κάποιον άλλο φραγκάτο και σοβαρό επενδυτή ή θα μας φάνε τα ξερά για καμιά δεκαετία;;; Αυτά είναι που με βασανίζουν.
    ΥΓ Το παιχνίδι στα Γιάννενα μάλλον έχει ενδιαφέρον βαθμολογικά, διότι αν κόψει καμιά κέντα ο αρούλης στο Περιστέρι, που δεν το βλέπω, έστω και με Χ, μετά θα παρακαλάμε τελευταία αγωνιστική τον Σπανό για χ για να αποφύγουμε τα μπαράζ με τον Άρη. Έχοντας πιει σουμάδα όμως με Πανιώνιο και Άρη, δύσκολα θα κάνει και τρίτη στραβή ο Σπανός. Γι αυτό λέω, θέλουμε ένα από τα δύο: ήττα Άρη ή Χ δικό μας. Το πρώτο εφικτό. Το δεύτερο;;; Χλωμό μιας που το κλίμα που υπάρχει είναι αυτό της αγγαρείας εν όψει του αγώνα των αγώνων με Πανθρακικό ο οποίος αν πάρει τον ΟΦΗ θα σωθεί αφού τελειώνει με Κέρκυρα μέσα. Αντίθετα θα ζοριστούν οι Κρητικοί που έχουν Ατρόμητο μέσα και Τρίπολη έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω τι είναι πλέον υποτιμητικό και τι όχι.
    Κάποτε ήταν υποτιμητικό να υποβιβάζεσαι. Σήμερα, πολύ φοβάμαι οτι είναι υποτιμητικό να παίζεις στην λίγδα.
    Υγ. Για τα αγωνιστικά, το μόνο που μπορώ να πω, είναι οτι το τελευταίο παιχνίδι αν χρειαστεί είναι δεμένο. Εξ άλλου μιλάς για πιθανό μελλοντικό μέτοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοβούλως! Η νέα μόδα.Να παρουσιάζεσαι αυτοβούλως στον εισαγγελέα,να πιεις κανένα καφεδάκι,να πείτε λίγο τα δικά σας και να του κάνεις μία ενημέρωση σχετική με τα οικονομικά σου ή και άλλα θέματα,όπως ένας παιδικός μου φίλος που καθάρισε την γυναίκα του.
    Αυτοβούλως λοιπόν πήγε στον εισαγγελέα και αυτός όπως και ο κοντός,ο Θανόπουλος και ο Δημητρέλος . Έτσι αυτοβούλως ετοιμάζεται να πάει και το λαμόγιο ο Αδαμίδης που ξέρει ότι καλύτερα πολιτικό δικαστήριο παρά στρατοδικείο.
    Αφού λοιπόν όλοι αυτοί πηγαίνουν με την δική τους θέληση(μην γ@@@@σω όλα τα δημοσιογραφάκια που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα Ελληνικά,αυτό δεν σημαίνει αυτοβούλως;)και όχι διότι έχουν συλληφθεί,γιατί ψάχνονται να μάθουν ποιος εισαγγελέας είναι αυτός που θα παρουσιαστούν;
    Γιατί ΄΄πέφτουν''τηλέφωνα δεξιά και αριστερά σε όποιες άκρες,σχετικές με την τυφλή δικαιοσύνη,έχουν;
    Για ρουτίνα δεν το παρουσιάζουν το θέμα;
    Ρε ούστ από δω λαμόγια που μπλέξαμε,ουστ να ξεβρομίσουμε και πάρτε και τα σφηνάκια σας μαζί με τα υπόλοιπα δημοσιογραφάκια του κώλου που δήθεν κάνουν ρεπορτάζ...
    Α ρε Φίλαθλε,που είσαι να τα γράψεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα με χάλαγε ο μέτοχος αυτός, καθόλου. Νοικοκύρης είναι, μπάλα ξέρει, εμπειρία έχει, το μάτι του κόβει, κάνει και καλές παρέες. Δε χρειάζεσαι κολοσσούς για να φτιάξεις ομάδα, αυτο πιστεύω. Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει να παίρνουμε πρωταθλήματα από την εποχή Μπάρλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή